65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    <3 Mitt hjärta går sönder

    Vila i frid ❤️

    ❤️?

    ❤?

    ??♥️… vila i frid Tess, och jag önskar din familj all styrka de kan få.

    Sovgott Tess❤️

    Jag är så påverkad av den här händelsen och jag känner mig så ledsen. Vila i frid älskade Terese ❤ livet är så skört och även om min mammas sjukdom är kronisk och inte dödlig så kan så mycket hända och jag är så glad för allt jag försöker göra och att jag alltid finns vid hennes sida. Livet vänder så snabbt. ?

    Saknar ord. Så otroligt sorgligt och hemskt.

    Gråter? gått med en klump i magen sen jag läste om henne… någon som vet om tereses blogg är borttagen? Känner av någon anledning att jag vill läsa igenom den

      Den verkar inte vara borttagen men det är svårt att komma in på första sidan. Jag gick in via länk till inlägget där hon skriver om sin cancer och då fungerar det.

        När jag försöker gå in på hennes blogg står det att den inte finns längre…

    Oerhört sorgligt!

    Jag finner lite tröst i att hon fick ta avsked och sedan sövas. Att slippa de sista plågorna.

    Fortfarande saknar jag ord för det är bara alldeles otroligt sorgligt men då jag aldrig klarat springa särskilt väl så blir det ett bidrag till Cancerfonden (igen) kanske kanske kan det göra skillnad. Sov gott Terese, nu är du fri från ångesten. Jag tänker på din familj och dina närmaste ❤️❤️

    Men åh…! ❤️❤️❤️❤️❤️ Har inte direkt följt henne men vet vem hon är och det här är så sorgligt. Och det gick så fort. 🙁 Tänker på hennes familj och vänner. ❤️

    ?❤️

    Fuck cancer! Vila i frid! ❤️

    Så grymt orättvist och hemskt avslut på livet! ?

    ❤️

    Vila i frid ❤️❤️❤️

    Har följt henne sen innan hon gifte sig. Hon hade allt det jag drömde om att en dag få, en sån härlig, levnadsglad, kärleksfull och VETTIG människa. All, all, all kärlek till hennes familj.

    ❤️ Vila i frid fina Terese ❤️
    Om jag skulle drabbas av samma helvete så kommer jag också vilja sövas ?

    Massor med kramar till familjen ❤️

    Vila i frid. ❤️?

    Så oändligt sorgligt. Jag beklagar sorgen för alla sörjande. ?

    Kan inte Bloggbevakning ha en dag imorgon helt utan inlägg för att visa att livet inte skall levas bakom skärmar utan med verkliga människor som Betyder något.

      Det går att ha bådeoch. Detta är en blogg på internet, vore väldigt märkligt om den tog ställning mot sig själv ?

      Hur tänkte du nu Nina?

      Det är ju bara för dig att ta en sån dag om du vill ha det????

        ??

        Om du kände att det var viktigt att klappa mig på huvudet så varsågod!

      Vilken vacker och medmänsklig tanke. En tyst dag istället för en tyst minut. Må hon sova gott och må hennes familj och vänner få extra kärlek och styrka i den svåra sorg som de möter ❤️??❤️

    Så svårt att ta in, så många liv som släcks och de anhörigas eviga sorg som aldrig försvinner. Varför skall denna hemska sjukdom finnas? Beklagar sorgen!

    Så sorgligt! Jag hoppas forfarande på en mirakel. Jag ber om att hon skall vakna vid liv och återförenas med hennes familj. ❤️

    Så ofattbart sorgligt.

    Ofattbart sorgligt och obegripligt att sjukdomsförloppet kan gå så snabbt. För mig är Terese en person som på håll verkar ha levt sitt liv till fullo. Det är inte så lite <3

    ❤️ så fruktansvärt sorgligt

    Så skönt för Tess, att äntligen komma till ro. Det är familjen som är kvar, som behöver all styrka och kärlek de kan få.

    Spring för livet, #springfortess, spring för de som finns kvar.

    Kärlek och styrka till familjen! ❤️

    //Moa

    ❤️❤️❤️

    37 år ung. Lämnar efter sig en hel familj i sorg, inklusive två små barn som alltid, alltid kommer sakna sin mamma. Detta sätter ALLT – precis ALLT – i perspektiv. Glöm då heller inte detta perspektiv imorgon, när ni vaknar och läser om politik, sommarvädret, störiga bloggare och annat som får er att ”gå igång” i vardagen. Det fanns nyligen en 37-årig kvinna som levde livet, inspirerade andra och trodde att hon skulle fortsätta leva livet med sin man och sina barn..
    Men hon har nu som somnat in. Alldeles för tidigt.
    Så himla, himla ledsamt. Vila i frid, Terese.

      Jag förstår vad du menar. Samtidigt går det inte att leva livet på det sättet, att aldrig få ägna sig åt trivialiteter eller störa sig på småsaker. Det är också livet liksom. Man kan inte maxa varje ögonblick.

        Mycket sant, tack för din reflektion. Antar att jag menar att i dagens samhälle och tempo skickas det hashtaggs hit och dit, skrivs inlägg som snabbt glöms bort.. Det är lätt att skynda förbi dessa ”reflektioner” och tillbaka in i vårt ytliga samhälle igen. Men absolut, som du skriver, kan man inte ”fånga dagen” varenda morgon.

        Kanske vill jag bara uppmärksamma folk på att ingen av oss VET vad framtiden egentligen bjuder på, att framtiden kan vara bara 2 månader från ”något är fel” till diagnos och insomnande för gott. Därför bör vi alla reflektera kring vad vi väljer att engagera oss i dagligen. Detta inkluderar absolut mig själv, menar inte att jag är bättre på det än någon annan. Fick däremot ett uppvaknande av Terese’s historia. <3

          En dag ska vi alla dö, alla andra dagar ska vi leva!

    ❤️?❤️ sen jag läste om det första gången har Tess och hennes familj funnits i mitt hjärta

    Tack för all inspiration Tess. Sov gott ❤️

    Hade aldrig hört om henne innan men blev väldigt berörd. Skänkte pengar i går för spring för Therese. Skänker annars väldigt sällan. Blev så ledsen. All kärlek till Thereses familj❤

    Vila I frid fina Tess❤️❤️❤️❤️❤️

    Saknar ord…

    Gick det inte väldigt snabbt? Har inte följt henne men kollade lite på instagram och det verkar som att hon tränade och sprang och levde ungefär som vanligt, några veckor senare ligger hon på dödsbädden.. ? Hon fick, som hennes sambo skriver, inte ens chansen att slå tillbaka mot cancern. Så skrämmande och hemskt hur snabbt livet kan vända.

      Ja, det verkar ha gått väldigt snabbt. Är så ledsen för hennes familj..

    Så oerhört ledsamt och ofattbart?
    All styrka och kärlek till Tess familj!

    ❤ och kärlek till hennes fina familj, hoppas dom får mycket stöd och kärlek i detta.

    Vila i frid Tess ❤️ och all kärlek och styrka till hennes familj! ❤️

    Har inte följt henne tidigare men har nu sett hennes Instagram som strålar livsglädje där hon bara för några månader sen väntade en till liten bebis men blev tvungen att avbryta graviditeten. För bara några veckor sen fick hon sin cancerdiagnos efter en tuff tid och nu har hon somnat in. Man fattar ingenting. Vilket trauma. Vilken chock. Går inte att ta in. 37 år gammal, den dödsångesten. Mitt hjärta går sönder när jag tänker på hennes två barn som inte får ha sin mamma i livet.

    ❤️

    Du gick ut lite tidigt i starten eller med detta trodde det skedde flera dagar sedan?

      Hon sövdes för sina sista dagar men natten till tisdag tog hon sitt sista andetag.

    Vila i frid ❤️

    Jävlar så fort det där gick. Från gravid till avbruten graviditet, till cancer och sen borta…

    Helt ofattbart!

      Så svårt att förstå… Vårt mänskliga sinne hänger inte alls med! Alla tankar till hennes familj o vänner! ❤️

    Jag tycker det är här FÖR jobbigt, svårt och ofattbart att ta in. Hur kan livet få utspela dig och ta slut detta sätt? Det är så fruktansvärt?

    Så ofantligt sorgligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.