Zara Larssons löspuderexplosion i luften

Okaaaaaaay, kan vi komma överens om att inte, under några omständigheter visa det här för Isabella Löwengrip?
Annars kommer hon – definitivt –  aldrig mer:
1. sminka sig själv eller
2. flyga reguljärt när man ser hur puderkatastrofen drabbat Zara Larsson i EKONOMIKLASS.
The struggle is real! 😉

Kämpa, Zara!
Kämpa!!!

Tack för tips! 

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ??‍♀️??

  Hoppas hon städade upp skiten!

   Hon var försenad till nästa show så hade tidsbrist…

   Varför skulle hon inte göra det? Var du där?

   Det är ju inte jättelätt att städa sin plats på ett flygplan.

   hon har sagt att hon städade

  Var inte en sån moraltant.

   På vilket vis är man en moraltant om man tycker att någon ska ta upp efter sig om den gjort en sådan fadäs?

    Det var ju inget svar på den kommentaren.

    Jag menar att C är en moraltant (som förfäras över Zaras olycka)

    Eller..

     Ännu mer skitnödigt

    fast hon städade ju upp??

  Åh nej, det är som är så svårt att få bort när man spillt löspuder. Fan vad jag blivit irriterad om jag jobbade där. Eller jag blir irriterad på klantiga människor överlag när jag tänker efter.

   Hmmm… det där lät inte supersympatiskt direkt. Gör du aldrig fel själv eller?
   #ubermench

    Idiotiskt argument. Det finns fel som går att undvika med hjälp av lite hederlig uppfostran, folkvett och hänsyn till andra människor.

     En olycka är väl en olycka oavsett uppfostran?!? ?
     #yees

      Olycka? Börja leka med löspuder på ett flygplan, säkert vetandes vad som kan hända?

      Fast har man hänsyn till andra människor börjar man inte sminka sig på flyg, tåg, buss osv där det finns risk att spilla på inredning och andra människor.
      Ofattbart att detta inte är självklart för alla.

       Herregud! Gör du aldrig misstag själv?

     ”Idiotiskt argument”? Vem behöver lite hyfs och uppfostran här egentligen?

     Jag fick en väldigt bra uppfostran och har folkvett. Men ändå tappar jag saker av misstag ?

     Kanske ska skylla på mamma och pappa för mina misstag samt foundationfläcken på soffan som inte går att skrubba bort.

    Man kan ju bli irriterad även när man själv är klantig.

    Om man inte reagerar alls på sin egen klantighet så kan ju det antyda att man inte bryr sig, och då heller inte bryr sig om hur det drabbar andra.

    Nu säger jag inte att man ska bli irriterad på barn, självklart inte, men det är lite som när barn spiller el.dyl. och själv säger ”det gör ingenting”, för att hen har hört det från någon vuxen.
    Och det är ju helt rätt, det gör ingenting, men man ska inte säga det själv, för som vuxen förstår man ju att det _kan_ göra någonting. I det här fallet är det väl en flygvärdinna som ska städa upp efter en, och det är ju inte ”ingenting”.

    Nu verkar Zara vettig, så hon hade helt säkert inte den attityden, och nu har vi väl överanalyserat det så det räcker.

     + att hon kanske städade upp efter sig

     Är städare som städar flygplanen, inte flygvärdinnan.

   Irriterad på klantiga människor? Senast igår på jobbet välte jag en kopp som gick sönder över hela golvet. Tror du att någon blev irriterad? Nej, alla var hjälpsamma och löste problemet. Tur att vi inte känner varandra för jag är sjukt klantig och klumpig, du hade varit konstant irriterad i min närvaro. Det är ju inte så att man gör klantiga saker med flit.???

    Fast vissa människor är ju särdeles klantiga och ”hoppsan, hejsan vad tokigt att det alltid är JAG som lyckas, nu hjälps vi alla åt att ännu en gång röja upp efter min klantighet hihi”

   Lättaste sättet att få bort spillt smink: avsminkningsservetter

  Är dessa två påståenden exempel på oxymoron?

   Oxymoron är två ord i direkt motsatsförhållande, t.ex. ”jätteliten” eller ”skitsöt”. Vad menar du är exempel på det här?

    Det är ju en fråga?

     Men bra saxat från wikipeda

      Tack för förtroendet, men så här står det på wiki när jag googlar: ”En oxymoron är ett ord eller begrepp som är sammansatt av två element som står i motsatsförhållande till varandra eller är skenbart oförenliga (”jätteliten”, ”talande tystnad”, ”skitgod”)” Jag skrev visserligen jätteliten, men det kanske beror på att det är vanligaste exemplet man lärde sig i lågstadiet. Du måste vara ett skitsött litet troll.

       Svinpigg? ?

        ???

    Är skitsöt verkligen en oxymoron?

     Skit och söt tycker jag är ganska oförenliga, men du kanske associerar skit med något positivt vad vet jag. Smaken är som baken haha

      Skitsöt är inget oxymoron nej, de två orden har inget med varandra att göra så som ”jätteliten” har. Skit och söt säger inte emot varandra på det sättet.

       Skitren kanske…?

      Haha

  ÄLSKAR att Zara Larsson som är en riktig ”stjärna” och tjänar massa pengar åker på ”vanlig biljett”, osminkad, i mjukisar medan Bella som inte är nån stjärna gör allt i sin makt gör att framstå som en med makeupartist på vardagar, privatjet, stylist och allt trams hon sysslar med.

   Ja, hon verkar inte vara en diva som vissa andra! ?

    Menar inte att det är något fel på att ha en MUA och åka privat om/när man behöver det. Om Beyonce ska på världsturné eller nån DJ, då fattar jag att schemat är tajt som fan och privatflyg gör allt mkt lättare=mindre stress och mer spelningar hinns med =mer pengar och fler fans blir glada. Det är inte lätt att rodda en världsturné samt att en viss kaliber av kändis har det extremt svårt att åka reguljärt då de är SÅ JÄVLA KÄNDA. Men Bella är och kommer aldrig vara i den positionen 😀

    Har sett många olika betydligt kändare personer, kända skådisar och musiker åka reguljärt när jag själv varit ute å rest. Inga konstigheter liksom. Ofta i bekväma kläder och en kudde under armen då de tänkt sova hela flighten.

     Fast Bella åker ju också reguljärt, inte så att hon flyger privatjet hela tiden överallt eller för att hon är för känd nej det är ju när hon har ett tajt schema.

      Nej! Det är för att hon har ett påhittat tajt schema så hon verkar viktig!

     Satt brevid Cristina Stenbeck på ett flyg från London till Sthlm, vanlig SAS biljett, hon satt till och med på mittensätet. Om hon kan flyga reguljärt så kan definitivt Blondinbella….

      Och Cristina Stenbeck är inbjuden att tala på Brilliant Minds idag. Där även paret Obama. Men inte Blondinbella, vad märkligt?! Varför är inte Sveriges mäktigaste affärskvinna, hon som delat scen med Obama enligt egen utsago, inbjuden?! Inte ens som åhörare?! Nej men just ja…till Brilliant Minds bjuds du bara in, du kan inte köpa dig en plats….

   100% vad jag också tänkte. Stilpoäng till Zara i min bok

   Också väldigt befriande att se att sånt här inte bara händer oss ”vanlisar” haha =D

   Hon åkte privatjet mellan spelningar förra veckan och hade businessbiljett bokat på plan som blev inställt för denna resa men fick åka ekonomi med annat plan då det var fullt annars 😉

   Det var min första tanke, det ser ju inte ens ut att vara business. Imponerande och icke-divigt. ?

   Det där är dock inte ekonomiklass. Det är business men på ett plan utan annorlunda stolar där de istället ställer ett bord i mittenstolen så får man en och en halv plats var.

  Och mattande puder istället för glow?! ?

  Det finns nog ingen risk att Bella läser inläggen på den här bloggen.

   Hon har någon annan som gör det för henne.

    Head of protecting the biggest in Europe from bullying and fake news

   Det finns stor risk för det!

   Klart hon gör!! ?

  Borde inte IL reklammarkera sitt inlägg om båten på bloggen?

   Hur ska hon ha tid att åka med den och vem ska köra? Så många frågor om Bella känner jag nu…

    Och hur kommer det gå med frisyren när båten åker fort och det skvätter vatten! ?

     Bella får väl skaffa en flygarhuva likt Marty Feldman. Då slipper hon i alla fall få saltstänk i håret 🙂

   Det är nog inte den enda frågan man kan ställa sig. ”Förmåner som fås på grund av anställning eller uppdrag tas upp som intäkt i inkomstslaget tjänst (11 kap. 1 § IL). Inkomsterna ska tas upp som intäkt det beskattningsår då de kan disponeras eller på något annat sätt kommer den skattskyldige till del (10 kap. 8 § IL). Det finns ingen särskild lagstiftning som reglerar beskattningsfrågan eller värderingen av en dispositionsrätt, d.v.s. en fortlöpande möjlighet att använda tillgångar som exempelvis en fritidsbåt eller en semesterbostad”

    När arbetsgivaren är den som utger förmånen är det förstås enklare att hålla reda på för då är det arbetsgivarens ansvar att hantera förmånsvärde, kontrolluppgift och arbetsgivaravgifter på förmånen. Det är inga konstigheter för sådana regler har funnits i många år nu – inte minst avseende tjänste- och förmånsbilar.
    När förmånen utges av någon annan än arbetsgivaren som är fallet med sponsring t ex av en fritidsbåt eller en bil för privat bruk så blir det svårare att hålla reda på. Jag misstänker att i princip aldrig någon förmånsbeskattning äger rum när influencers åtnjuter privata förmåner från samarbetspartners. Det må gälla dispositionsrätter, fria tjänster eller gratisvaror.
    Här finns en stor gråzon som måste vara väldigt svår att ha kontroll över för alla. Och då tänker jag inte bara på Skatteverket utan även på influencers redovisningsbyråer och revisorer.

     Åh Anton! Vad tror du håller på och hända i Löwengrip Beauty? För lite diskussioner om det tycker jag och du brukar alltid ha spännande spaningar. Hit me!

   Bella planerar säkert ett reklaminlägg i samband med premiärturen ”i helgen”.
   Så länge båten ligger vid bryggan i regnväder är det inte riktigt läge för bra ”content”.
   Hoppas dock båten ligger kvar med motor och allt till premiärturen.
   Med den uppmärksamhet som det hela fått finns ju alltid risk att någon illasinnad vill ta sig en tur på egen hand 🙁

   Båten är en Finnmaster, de brukar ”låna ut” båtar till Bloggare under sommaren, för reklam. Kanske likadant nu?

    Ja, inte tror jag Bella köpt en båt för en miljon i synnerhet som hon inte kan köra den eller ens hitta vart hon ska 🙂

  Har aldrig fattat varför Bella gör långflygningar med full jättemake och superfönat hår i smala kjolar och högklackat. Hemskt sätt att resa på
  Så skönt med det motsatta, håret uppsatt i tofs, inget smink och mjuka löst sittande kläder. ?

   Jag blir också så himla provocerad av att Bellas liv är så ”stressigt” helt i onödan! Som den här balen hon ska på, då skryter hon om att schemat är så tajt att hon får byta om på flyget osv. Jamen det är en bal, inte precis något som hon måste göra. Är väl rimligt att inte planera in att gå på ”fest” om man har mycket annat. Precis som allt trams i Cannes nu senast när hon flög fram och tillbaka. Det handlade ju liksom inte om jobb utan bara om att hon skulle roa sig.

    Ja, håller med!
    Hon leker att hon är så upptagen, men de hon gör är ju inget viktigt. Bara massa dravel och ett sätt för henne att få känna sig som en stjärna. Snacka om hybris!

    Dessutom är den ingen bal hon ska på utan en mottagning på Clarence House före den egentliga galamiddagen och Animal Ball som äger rum på Lancaster House.
    Jag vet inte om Bella har fattat detta eller om hon låtsas att hon ska på en ”bal på slottet” för att det låter bättre än en cocktail i trädgården i huset där prins Charles och hans fru bor.
    Och har Bella planerat för någon djurmask? Vet inte om hon nämnt det men man förväntas ju ha en väldigt dyr ansiktsmask från något av de modehus som sponsrar elefantbalen.

     Fast mottagningen kallas ju Ball. Återstår att se om hon har mask, hon har ju varit på modehus så det är väl inte omöjligt. Vi får se om några timmar kanske. Spännande.

      Det är som på bröllop då vissa gäster har en inbjudan till vigseln och vissa även inbjudan till den efterföljande middagen.
      Biljetterna till mottagningen i Clarence House är förstås mycket billigare än biljetterna till galamiddagen. Antalet gäster vid mottagningen är betydligt större än antalet gäster som sitter till bords i Lancaster House.

    Fast idag har hon ju ett späckad schema med stort pressmöte först och sen stor viktig tillställning i London. Det är inget nöje utan jobb och välgörenhet. Det handlade om jobb i Cannes även om det kunde verka som nöjen men nätvekande är viktigt i vissa branscher, och det är jobb för vissa att vara på vissa tillställningar och event.

    08:41 – hon har även visat att hon flygit i bekväma kläder som tajts och lågklackat bekväma skor så det varierar.

     Ja, och hon har även visat när hon flög i stora papiljotter! Så vad är din point?
     Klart hon jobbar lite ibland osv men majoriteten av tiden är det mest fokus på jag, jag och åter igen jag!

   Kan ju verkligen inte vara bra för huden…jag tycker flyg sliter enormt på hår/hud. Att då dessutom åka i full krigsmundering känns inte så vårdande,

    Förklara gärna hur flyg sliter på hår och hud?

     Det är väldigt torr luft på flygplan. Det torkar ut både hud, hår och kropp. Har du aldrig klivit av ett flyg och haft näsan full med torra snorkråkor?

      Nej jag flyger mycket och har aldrig upplevt att det sliter på min hy och hår (eller näsa). Reser både med och utan smink/fix?‍♂️

       Jag flyger minst varje dag med flera kiiiiilllooooo smiiiink och min suuuuuuperhy klarar av det så då är det MINSANN så för alla, kom inte och säg något annat

        ”Har du aldrig….?” och jag svarade på det. Jag säger ingenting om hur flyg generellt påverkar hud och hår, vilket inte heller var frågan. Beklagar om jag klev på en öm tå med mitt svar.

       Det är verkligen olika beroende på person. Själv brukar jag alltid kladda på ett lager nattkräm/nattmask inför flyg för blir så svinigt torr annars. ?

        Samma. ?Eller ha en sheet mask på och efter en halvtimme märker man hur snustorr den är. ?

   Precis så som man vill flyga! Jag hatar att ha smink när jag flyger långdistans. Sedan tycker jag att man blir äcklig av luften, så det första jag vill göra är att duscha och tvätta håret. Bloninbella går ju direkt på möten, verkar det i alla fall som.

  Det känns som att dina inlägg senaste tiden är skrivna i hast eller bekvämlighet, sedan skickar du bara ut det till följarna att kommentera vilket blir det enda som håller bloggen uppe.
  Gillar dina mer granskande, grävande inlägg med lite arbete och tanke bakom. Hoppas de kommer tillbaka snart! 🙂

   Håller med! Inte mycket research på senaste tiden, utan bara små Bellahintar för läsarna att fylla på
   Borde finnas MASSOR av topics runt Bella nuförtiden. Typ VAD HÅLLER HON PÅ MED! Vad händer med företagen, Pingis, anställda m.m

    Eller hur, borde finnas massor av intressant att diskutera, jag börjar!

    Jag såg på ett foto när Bella blev hämtad av en privatchaufför. Och tittar man riktigt noga på bilden så ser man att lufttrycket på ena däcket är lågt. Är det verkligen bra miljötänk av Bella att åka i en bil med lågt ringtryck?

     Åh, så himla fyndig du var nu. Grattis.

     Nä?? Nu ska jag bojkotta apotea alltså!!

     Marisol Simone har fullt upp med att stifta en stiftelse så hon hinner inte med att kolla alla lufttryck 🙂

  Kommentarer om ”varför drar du in Bella i aaaaaaaallt, du skapar ett drev, Leave Bella aloooone” in 3-2-1..

   faktiskt så är det lite fascinerande 🙂

   Din var typ den första.

    Den är skriven med lätt sarkasm…

  Hade det där puderfläckiga jeansklädda benet i bilden tillhört mig hade jag blivit totalt vansinnig

   ?

  Fan vad pinsam intervjuven var med Bella i Expressen!
  Skämskudde!

   Din stavning är sjukt pinsam.

    Och du är en dickhead!

     Intervjuv?

      Besserwisser?

    Fan vad jobbigt att tycka såna saker är pinsamt, hur tar du dig genom livet?

    Utgå inte från att alla som kommenterar har svenska som modersmål. Alla är välkomna att diskutera oavsett nivå på stavning och språk, eller?

     Fast intervjuv är ett typiskt stavfel som svenskar gör när de inte kan stava till intervju ordentligt. Har nog aldrig sett någon ickesvensk skriva så, isf blir det typ interviu eller liknande.

     För en ickesvensk är stavningen – vjuv helt ologisk, och därför gör de inte det felet heller.

  Tycker nästan att det är fascinerande att du klarar att trycka in en diss till IL i varje jävla inlägg du skriver. Börjar bli ganska tråkigt.

   But it keeps the kommentarsfält going.

  Hon åker inte ekonomiklass, hon åker buisnessclass. På kortare flygningar är enda skillnaden att man sitter längst fram i planet och att mittensätet är tomt. Istället är det en sån där bricka i sätet som man ser bredvid Sarah.

   Sarah?

    Och buisness?

  Såklart kan du hitta något för att slänga en känga åt Isabella. Tycker din granskning av henne är bra i vanliga fall men detta är på gränsen till sjukt beteende? Börjar tröttna på att höra om henne i VARJE inlägg. Håll dig till ämnet istället!

   Fast Camilla ville nog i detta inlägg indirekt betona komiken i att Zara Larsson som är en världsstjärna i högsta rang reser ekonomiklass och kan sminka sig själv, jämfört med BB som inte kan resa någonstans utan head of make up i ”sitt” privatjet. Kontrasten…

  Bella ska delta i en större presskonferens idag skriver hon. Idag kl. 13 presenteras årets sommarpratare i Sveriges radio…

   Så roligt om Bella ska sommarprata!

    Vi vet ju redan nu att de bara är massa ljug och skryt

    YES SO FUN!

   Om hon ska sommarprata undrar jag hur det går ihop med Sveriges radios regler om reklam? Leila friades ju men Blondinbella lär ju ta i från tårna för att prata om sina varumärken.

    Det kommer att hänga på producenten.
    Leilas program kom undan prickning men det var inte självklart.
    Man bedömde att det Leila sa om sina företag, böcker osv var motiverat med hänsyn till vem hon är.
    Underförstått hon hade nog inte så mycket annat att komma med. Felet låg väl i så fall snarare i valet av sommarpratare.
    Risken är att Bella kommer att ta tillfället i akt och köra sin vanliga skrytsamma scenintervju men i kvadrat.
    Hon har också mycket nytt att bre på om även om det internationella äventyret ännu mest är planer.
    Blir spännande att höra.
    Musikvalet blir förstås intressant – kanske ABBA för hela slanten? Men även där finns ju en producent 🙂

     Eller som Olof Wretling där Katla spelade en och samma låt under hela sommarpratet ? (f.ö. bästa sommarpratet någonsin!!)

     Är Leila en sån bitch som många säger, att hon är typ värst av alla? Hon ger verkligen inte det intrycket i rutan ?

  En uppriktig fråga. Om det är så som många skriver, att de endast går in här för att läsa om Bella och med tanke på alla hintar om Bella i alla inlägg (för att vi ska kommentera Bella bland kommentarerna), varför skriver du alls om andra än Bella då Camilla? Varför inte bara skriva om Bella om det är vad läsarna vill ha?

  Jag menar alltså inte ”men åååååh är det bellabevakning eller??” utan jag undrar på riktigt varför du inte bara struntar i att skriva om andra och inte lägger allt fokus på Bella?

   Därför att många av oss tycker bloggen är bra så här, precis som den är.

    Okej, kanske är mest de som BARA vill ha Bella som hörs och får medhåll då som jag fått intrycket av att de flesta vill det.

     Finns ju sjukt många fler läsare än de som kommenterar. Vi som hörs i kommentarsfältet är ju bara en liten del av läsarna

      Man får anta att de läsare som inte kommenterar varken bu eller bä läser bloggen om de tycker den är bra.
      Annars får de väl låta bli.
      Det är så sociala medier fungerar.

  Har en hatkärlek till löspuder.
  Spiller fan skiten överallt HELA tiden… vill dock inte sluta använda det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.