Ser ni det jag ser?

Förlåt mig, men ser inte Anna Nyström lika inklippt ut i den här bilden, som Johanna E Olsson gjorde i Paris? 

Se hennes katastrofala ”klipp och klistra-bild” här om du behöver fräscha upp minnet.

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej?

   Och vem bryr sig ärligt talat?

  Vad är det du reagerar på? Någon speciell kant eller skugga eller nåt vi kan titta närmare på?
  Tycker inte det ser alls i klippt ut…

   Jo jag håller med, den måste vara inklippt. Tittar man på datorn så ser man, det är så jämnt ljus på hennes kropp. Inte som omgivningen. Helt klart inklippt.

    Men det stämmer ju inte! Kolla hennes vänstra vad och lår samt hennes högra skinka. Dessa partier är mörkare.

   Hon svävar utan markkontakt…

  Ingen länk

  Nej, ser jag inte alls.

  Ja, det är väldigt inklippt. Tämligen taffligt gjort.

  Njae, liiite kanske på överkropp/huvud för att kontrasterna är skarpa mot skogen men tycker att man ser rätt tydligt att hon trampar på riktigt i marken om man tittar på skorna mot marken

  Framsidan av låren ser ”urklippta” ut.

  Kolla hennes instagram och lägg märke till att hon alltid har vänstra benet framför det högra. På dom bilder hon inte har det så är det pga att det är spegelvänt 😂

   Gillade Viktors rövlyftsanalys angående de kryssade benen – ’rumphyllan’.

  Inklippt tycker jag inte. Men. Trädet till vänster ser knas ut?

  Höger!! Heh.

  Nej.
  Snälla ge inte detta röviga konto uppmärksamhet. Det måste vara det största sömnpillret på Instagram, som får gabjoss flöde att framstå som en äventyrsroman.

   Helt sjukt att hon har 8 miljoner följare när ALLA hennes bilder är exakt likadana? Alltså exakt!! Finns ingen variation alls. ”Här är jag…och min rumpa. Här är jaaag…och min rumpa. Och så en bild på mig…och min rumpa”. Såg liksom en bild med pojkvännen och sockervadd annars var det bara hon…och hennes rumpa.

  Känns sjukt ovärt att fejka en skogsbild. Tar ju längre tid att redigera och greja än att faktiskt gå ut i skogen.

  Men herre, hur tydligt som helst att är inklippt, kanterna runt i princip hela henne!

  Nej?! Skulle vara skitsvårt att få håret att se så naturligt ut.

   Inte så svårt alls.

    Betydligt svårare än att bara gå ut i skogen och ta en bild.

     Beror på hur långt man har till skogen.

      🤦🏼‍♀️

  Nej det kan jag faktiskt inte se?

  Du inbillar Dig Camilla, ännu en konstig teori. Var får du allt ifrån?

   Vilka piller?

    Måste folk alltid ”pika” så fort ni inte hållet med Henne. Det är inte roligt att alltid bli pikad när man är en clean fd missbrukare som förmodligen kämpar varje dag att hålla det så.

  Inklippt eller ej – mer cringe är det att lägga en kommentar om ”fin dag för en promenad” när det bara handlar om att visa upp RUMPAN! SÅ larvigt, ser det överallt. Varför inte bara strunta i att skriva nåt, eller skriva rakt av: Kolla in min HÄCK! Kollakollakolla!!!

   Akta! Du kommenterar någons kropp! Det får man inte här!

    Nej, Valentina kommenterar fenomenet ”jag vill bara visa upp min kropp men låtsas som om jag vill visa när jag helt naturligt går en härlig skogspromenad”. Det är inte att kommentera någons kropp.

    Får och får. Det är väl snarare olämpligt att kommentera någons kropp, oavsett om man gör det här eller någon annanstans. Det gäller oavsett om man anser personen ”visar upp sig” eller inte. Är det verkligen så svårt att låta bli att basunera ut sina tankar om andras utseende/kroppar? Har du så dålig impulskontroll?

     Det är märkligt att problematik som rör kvinnor är tabu att ta upp. Är kvinnor så sköra och hjälplösa att de inte klarar konstruktiv kritik, då blir jag mörkrädd. Kejsarens nya kläder igen. Alla kan se men gud nåde den som säger något. Trots att det är en verklig problematik med den allt större objektifieringen av kvinnors kroppar, numera allt oftare under den falska Girl Power-benämningen. Same sh*t göms och godkänns under ny täckmantel.

     Eller så har Valentina en annan uppfattning än du om vad som är rätt och fel, lämpligt och olämpligt.
     Din åsikt är inte facit så tagga ner och läs andras tankar med större ödmjukhet och öppenhet.

     Tillägg: Jag kommenterar inte hennes kropp. Jag kommenterar problematiken kring objektifiering av kvinnor. Den dag man inte får ta upp dylik problematik är det riktigt illa.

  OT Undra om det redan strular mellan prinsessan-Nellie och hennes norska prins.
  Här om dagen skrev hon ett typiskt Nellie-inlägg där hon smålackar för att omgivningen inte förstår hur de måste behandla henne.

  ”Däremellan kommer också privata ting upp ibland som gör mig ledsen & trött. Precis det som jag inte orkar eller behöver i dessa hektiska perioder som jag tycker nära människor i min omgivning bör ta hänsyn till & försöka känna av. Det är väl det som gör mig extra trött ikväll, dels väldigt down.”

  Dagen därpå var det inte ord om Olav utan återigen var det enbart om henne, att hon tog ett bad i havet osv. Från att ha skrivit om hur de i princip sitter ihop förut. Det kan fan inte var lätt att vara den tjejen eller att vara med den tjejen.

   Nja, tror inte det är nått större. Tror däremot Laissa är såld och att det är det som hon hintat om är känsligt. Olav var också med och badade (såg på hennes pappas IG att han skrev att Nellie och Olav badade i havet trots att det var 15 grader)

   Hon framstår inte alltid som så särskilt sympatisk eller ödmjuk trots att hon gärna hävdar det. Vet inte om det är bristen på grammatik som gör att man uppfattar henne på ett visst (ofta negativt) sätt eller om hon faktiskt är sådan.

    Det är nog både och.

   Ni som
   Läser hennes blogg oc följer henne.
   Varje gång jag snubblat in hos henne är det en ny pojkvän, är det av slump att hon hunnit byta pojkvän de gångerna eller hinner hon aldrig vara singel?

    Hon är aldrig singel. Tror nog hon haft 20 pojkvänner eller någon ”speciell” under åren hon bloggat. ALLTID massa killar hit och dit.

     Hon har alltid en ny på g innan det tar slut med den hon har.

  Fan vad tröttsamt att ge uppmärksamhet till en som bara vill visa upp röven. 👎👎👎

  Oj hon ser ju lika verklig ut som en klon.Kanske kan söka in och ta anställning som Gabrielle.

   😴

  Sjukt att köpa över 4 miljoner följare…Stackars dom företagen som hon samarbetar med som betalar för 4 miljoner människor som är fake.

   gick in på hennes instagram snabbt häromdagen, gör hon ens reklam?

   Vet man säkert att hon köpt över 4 milj, hur vet du det? Men ja man fattaratt hon köpt ett stort antal, det har jag trott hela tiden, men 4 milj bara då har hon alltså ändå över tre milj.. det är mycket. Jo har sett att hon gör en del reklam. Ja det är att lura företagen.

    Du kan kolla upp hennes konto på IG Audit så ser du att hon köpt över 50% av sina följare.

  Tittar man på ljus och skuggor så ser man att ljuset faller fel till och med på skorna.
  Det är i klippt.
  Inte världens grej men rätt löjligt.

  Ser inklippt ut eftersom hon bland annat har redigerat röven större och försökt täcka det genom att lägga till kontrast i konturerna. Vanligt fjortistrick.

  Men sluta. Ska du på allvar börja ”bevaka” ett rövinstagramkonto? Denna blogg kan ju inte sjunka lägre. Bara för att det är en ”stor” instagrammare innebär det inte att det blir bra inlägg.

  vad har hänt med den här bloggen? Helt katastrofala inlägg senaste tiden. Vissa saker var bättre förr… baj baj

   Semester.

  Såna här Instagramkonton där syftet bara är att visa röven/kroppen anser jag vara skadliga för kvinnor och tjejer. Många tjejer tror säkert att det är befriande och mäktigt men problemet är att det är just männen (oftast) som dom behagar, återigen blir vi kvinnor objektifierade.

   Precis! Sen kallar man det ”Girl power” och får det att låta som om det är befriande och starkt när det handlar om exakt detsamma som tidigare bara ned ett nytt namn; bekräftelsesökeri, objektifiering och hela paketet.

   Men är man tjock är det helt okej att lägga upp bilder i trosor och bh.

    Ja, är det okej när man är smal så är det också okej som tjock.

    Problematiken ligger ju i att när man talar om att det är ”power” i att viss upp den perfekta rumpan så signalerar man till andra att det är ”icke-power” i att inte ha den typen av kropp. Sen börjar maktkampen. De utan kämpar för att visa att de också duger och de som redan bestämt vad som duger trappar upp ytterligare. Sanningen är att ”power” (rätten att vara den du är och fritt leva det liv du lever) inte är begränsad. En snygg rumpa gör inte någon annan fulare osv. Faktum är dock att sociala medier idag skapar press bland unga att se ut på ett visst sätt och att det är synd.

  Ni som tror att hon är inklippt och uberredigerad, kan ni peka på exakt vad ni tror att ni ser?

   Filtret/ljuset avslöjar. Bakgrunden har helt annat filter än vad tjejen har.

    Hennes hår ”smälter inte in” i naturen. Man ser tydligt att det är Photoshop.

    Men beror inte detta på fokus?

   Titta på vart hon står, hur trädets skugga inte stämmer med hur ljuset faller på hennes kropp, även skorna. Det var det första jag såg.
   Sen ”svävar” hon, alltså hon står på ett underlag som inte påverkas av hennes vikt alls. Det är också svårt att redigera in.

    Fast just att hon skulle ”sväva” kan jag inte hålla med om att det ser ut som.

   De bilder där hon ser inklippt ut tycker jag saknar naturliga skuggor, där det brukar dyka upp. Jämför med bilder hon tagit inne framför spegeln så förstår du kanske bättre. Under hennes skor, att det är sol i bakgrunden men ingen skugga faller på henne, eller på hennes kläder t.ex. Sen kanske hon varit där och tagit bilden, men klippt, retuscherat till och stoppat tillbaka, vad vet jag? Är ingen expert men det ser grymt konstigt ut på de flesta av hennes ”naturbilder”.

   Alltså mer saker man INTE ser än saker man ser…

  Man ser på skorna, som inte sjunker ner i marken en enda millimeter, att de e redigerat. Sedan vänster lår är lite för ljus. Men håret är bra inklippt 😅

   Onödigt för en skogsbild…. Och de ser mer ut som en höstbild faktiskt. Med ljuset, grenarna och löven på marken.

  Är det någon som vet varför program som säg, Sofias änglar och många fler, får ösa ut logotyper och sponsrad reklam utan minsta markering? Är det så uppenbart att de inte måste?
  Tänker på tidning och internet måste det stå ”ad/annons” i hörnet

   Det blinkar väl ett R i hörnet i början av programmet och precis före/efter alla reklampauser om programmet innehåller reklam, produktplaceringar eller nåt. Så här jag förstått det när jag googlade det där R:et en gång för länge sen när det först dök upp.

    Intressant, samtidigt är de väldigt noga med att ibland säga vilket företag och ibland endast produktplacering som att de är olika nivåer av spons

     Ja det kan ju bero på vad de har för typ av samarbete med företaget och vad som är överenskommet.

     Det är skillnad på sponsring och produktplacering även i radio- och TV-lagen. Hur som helst kan man säga att den som tittar ska kunna förstå vem som har finansierat ett program eller inslag.

   Det står väl typ alltid ”med bidrag från” efter såna program.

  Står i kommentarerna under förra inlägget.

  Gick in på hennes insta och man kan säga att hennes IQ uppenbarligen ligger i röven dvs det enda hon vill visa upp.

   hahah, hur ser du IQ på hennes insta?

    Man kan inte vara speciellt smart ifall det enda man har att visa upp är en bullig rumpa.

     det kan man faktiskt 🙂

     jag tycker också att det är en märklig sak att vilja göra, men det har inget med smarthet att göra 🙂

     Men visa tuttar och håriga armålor är okej..?

     Jag har INGEN bullig rumpa och är INTE så smart heller, så motsatsen, tvärt emot vad du påstår, borde existera.

  Nej det tycker jag nog inte det ser ut som… Däremot har hon nog dragit upp kontrasten mycket så allting ser väldigt skarpt ut??

  7,9 miljoner följare men knappt 200k likes på bilderna? 🤔

  Tror f.ö. inte hon är inklipp, bara att bilden är så grovt redigerad att kontraster, ljus osv blir fel. Tror mest det för att det vore så oförklarligt idiotiskt att klippa in sig själv I SKOGEN?!?!?

  En kort kommentar till dig som gillar att raljera över pillermissbruk bland kommentarerna.
  1. Jag är nykter alkoholist, men har aldrig missbrukat tabletter. Någonsin. Att ibland behöva äta starka mediciner pga smärta är ingenting jag önskar ens min värsta fiende då det är allt annat än trevligt. Särskilt utsättningen.
  2. Att använda detta som ett sätt att försöka trycka dit mig är extremt respektlöst mot de som faktiskt kämpar med ett tablettmissbruk och är ingenting jag kommer tillåta bland kommentarerna.

  Höj nivån på dina förolämpningar om du vill kunna kommentera igen.

   💪🏻

  Varför skriver du inte ett inlägg om att Biancas företag kommer omsätta över 70 miljoner kronor under deras första år? De har hittills sålt över 120 000 produkter (Inräknat det största släppet som dom gjorde idag) och om snittordern ligger på ca 600 kr så är det över 70 miljoner kr.

  Tror helt klart det är Biancas namn som kommer stå på alla topplistor inom en väldigt snar framtid!

  Bajslådsbonanza. Hejdå.

  Fan vad bitter denna blogg börjar bli. Mycket tand-tycker och väldigt lite granskning/innehåll

  Nej, jag ser inte det, men tycker däremot trädet buktar utåt vid svanken, och inåt vid rumpan…

  Vem står sådär?!

  Kolla in bookens insta, jag dör

   Jag är blockad, säg vad det äääääär!

    Du kan väl gå in och kolla även om du är blockad? Det är ju bara det att du inte kan kommentera.

   Är det hennes rumpa du inte klarar av?

   Är det hennes rumpa du inte klarar.

   Vad är det att dö över?

    Men vem fotar sig ens så?
    Varför liksom?

  Laddade upp bilden i fotoforensics, kolla ELA, hon är definitivt inklippt.
  http://fotoforensics.com/analysis.php?id=dc251470d60adc4ea2090b40840c6692ca52ee0e.508338&show=ela

   Orkar du förklara vad det betyder? 🙂 för en som aldrig sett den sidan förut

    Det finns en förklaring på sidan som nog gör ett bättre jobb än vad jag kan, kolla under flikarna ”Evaluating ELA” och ”ELA Sample”. Du kan även prova att ladda upp en oredigerad bild på sidan så ser du hur det borde se ut.
    Bilden jag laddade upp visar att hon använt någon form av redigeringsprogram på bilden med henne, sparat om bilden och sen klippt in i den oredigerade skogsbilden. Det är därför hon blir så mörk i den när man gör analysen. 🙂

    Glömde länk till förklaringen. 🙂 http://fotoforensics.com/tutorial-ela.php

  Fler av hennes bilder från skogen är hon inklippt i 😂 varför? Det är väl bara att gå ut i skogen och ta en bild.
  Kolla bilden med hunden från mars.
  Såååå dåligt klippt

  Haha jaaaaaa!!!!! 🙈🙈🙈🙈

  Tjejen ser bra ut, fotofixad eller inte. Men den fundering som kommer i mitt huvud är hur hon hittar välsittande byxor med den figuren? En midja som ser ut at en 34:skulle sitta löst och en rumpa där en 46: skulle vara tajt. Är det därför hon promenerar i träningstajts?

  Jag ser inte heller att hon är inklippt. 🤔

  Jag såg att sju som jag följer följer henne, bland annat Edward Blom och Camilla Läckberg. Vaaaaarfööööör? Hur kan de tycka att hennes konto är givande eller inspirerande? Eller gillar de bara att se en schysst rumpa…? 🤔

  Hom har ju bara förstärkt ljuste på henne själv, då kan man lätt få den effekten.,

  Hennes följare är FAKE.
  8 miljoner följare och snittar 145 tusen likes

  Bianca Ingrosso
  1 miljon följare
  snittar 50-90 tusen likes

  Joakim Lundell
  +800 tusen följare
  snittar 100 tusen likes

  NÅGONTING ÄR SJUK FEL!
  Och varför syns inte Anna Nyström med i media med den följar basen?

  Hon deltog på Lifestyle awards 2018
  Men I lifestyle tidningen visades det upp bilder på alla stora influensers, Bianca prydde huvudsidan – Vart var Anna som är 7 miljoner gånger större ???

  Fake

  Vad spelar det för roll om hon är inklippt eller ej? Hela principen med dessa människor är ju att återspegla en verklighet som inte finns och som väcker ett intresse.

  Det är inte instagrammaren är det är fel på, det är följaren som tycker att detta har något värde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *