Länkar du mig, så länkar jag dig!!!!

Kanske inte lika effektivt som ett bloggbråk i ”Paow och Dessie-anda” men det finns ju andra sätt att driva trafik till sin blogg och här ovan ser vi ett perfekt exempel på just det – Click bait och länkbyte.

Anna hänvisar sina läsare till Mys blogg eftersom hon inte vill komma med andrahandsuppgifter om det My drabbades av precis innan hon skulle åka och hälsa på Anna.
På Mys blogg finns det ingenting som skulle kunna ha med en incident att göra så jag antar att Anna bara ville click baita in sina läsare till My,
Och My är inte sen med att återgälda tjänsten utan hon i sin tur sjasar iväg sina läsare till Annas blogg, också via en länk.

Alltsammans får mig osökt att tänka på Hasse Alfredssons låt ” Ska vi byta grejer, ska vi byta grejer men varann?” men istället för grejer så är det läsarna som byts sinsemellan. 

Jag tycker så här: Ska man click baita så måste det ändå finns ett uns av sanning i betet, men här lyser betet med sin frånvaro – något jag kan tänka mig irriterar en del läsare. Snuvad på konfekten vill ingen vara, eller hur?

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar ingenting av denna röran ?

  Myggan och Tooken, värsta kombon någonsin. Kan aldrig sluta väl. ? bam bam bam ???

   Jag älskar att folk kallar My för Myggan ?
   Kanske ska bli mitt nya smeknamn, för skojs skull.

  Uuuuuhhhhh….obehagligt!

  På tal om inget så har jag ett riktigt jävla scoop här. Sätt er ner så ska farbror berätta århundradets nyhet. För en timme sedan såg jag den där Micke med kniven och hon… Vad hon nu heter. De höll handen så antingen var de vänner igen eller så var de på klassresa i lågstadiet.

  Har aldrig varit så starstruck i hela mitt liv. Som att möta Jesus, fast om han ramlat i ett bläckhorn och råkat greppa handen på en kvinna på vägen upp. Wowowow. Måste lägga mig ned ett tag och vila nu. Hela min världsbild sattes i gungning. Shiii mään…

   Isabelle heter hon. Tråkigt att nedvärdera människor genom att låtsas att man inte vet vad dom heter

    Varför är det nedvärderande att inte komma ihåg ett namn? Om man inte hört talas om eller har intresse av någon så lägger man inte namnet på minnet. Det kan ju lika gärna varit Sindy eller Annika som han sett.

    Jag erkänner att jag kunde googlat, men… Ja, ni fattade ju vem det var.

    Så himla känd är inte hon så att alla vet vem hon är eller vad hon heter, så just i detta fall var det nog inte för att nedvärdera.

    Måste vara otroligt tröttsamt att leka vakthund hela tiden och hugga på minsta lilla ord. Jag är i alla fall jähäävligt trött på kommentarsfältpoliser.

  Men Du clickbatar ju också nu åt My, och åt Anna… ååh Neeej men hoppas inte folk lockas in av det, hoppas de inte får click härifrån men det lär de nog få och öka genom detta, så du gick deras ärende ännu mer typ, du gjorde dem till lags.

  Ja de ser då till att nyttja varandra, särskilt My är ju sådan, varför tror ni hon ville börja umgås med Anna – jo för att få uppmärksamhet själv och synas själv genom det, bli känd och få fler följare. Stackars Anna att hon inte förstår det..

   Stollis ut i solen med dig

    Solen? Hos mig regnar och åskar det idag ?

    Kan det inte räcka med det där tramset.

  Då måste det vara sant!

   Tro mig, har bevis 🙂

    Fram med det då eller bara skitsnack

    Att du hört det från folk är inte bevis?

  Jag byter min leksaksbil mot en rostig skruv.
  Leksaksbil mot en rustig skruv.
  Rostig skruv mot en cykelpump.
  Cykelpump mot en morakniv.
  Morakniv mot en basfiol.
  Basfiol mot en yllefilt.
  Yllefilt mot en pappershatt.
  Pappershatt mot en fingerborg.
  Fingerborg mot en gul ballong.
  Gul ballong mot en gaspolett.
  Gaspolett mot en elgitarr.
  Elgittarr mot en pillerburk…

  #hatarnärmanfårenlåtpåhjärnan

   Ja jag minns knappt vad jag åt i förrgår men den där jobbiga texten minns jag … ?

  Det vore väl bara elakt att skriva hennes namn här och sprida ryktet.

  Isf kanske du lika gärna kan vara tyst? Eller vill du ha massa kommentarer som skriver: SNÄLLLAAA SÄÄÄÄG?!!

  Om du nu inte ska avslöja (bra) så finns väl ingen anledning att ens nämna det?

  Och vad tycker du vi ska göra med den informationen??

  De är ju så lika de där två – lika barn leka bäst. De är båda så äckligt manipulativa, ljuger och snyftar. De lismar och hittar på, och gör smygreklam, och vänder och ändrar sig så att det ska passa deras syften och agenda och för att tjäna pengar. Som Anna som menade nyligen att hon är ingen betald influencer men vi har sett en del samarbeten, och hon ville försöka få läsare att följa hennes ig som är företagskonto eeh.. för att ju fler som följer desto mer kan hon tjäna.

  Och det där, att nu skulle hon vara kroppspositiv, trivas som hon är och våga visa upp sig – för att hon skulle göra samarbete och tjäna pengar genom att visa upp bikinis och baddräkt – så det kom i precis rätt tid 😉 det var ju alltså därför hon skrev det ( ja för uppmärksamheten det ger också, och hon har ju skrivit samma sak tidigare, inte första gången) för hon var ju tvungen att visa upp dem för att göra samarbetet och få betalt, den röda baddräkten var samma märke från samma ställe. Så listigt och manipulativt. Det roliga är att när de var och plastikopererade magar och bröst så tänkte jag – ja då kommer vi snart få se dem få visa upp bikinis och underkläder och göra samarbeten och tjäna pengar på det.

   Märkligt också att ena dagen gör hon reklam för banttningspiller och skriver om att hon har nya träningscheman och kostscheman – nästa dag vill hon inte kroppshetsa mer och inte bry sig utan visa upp sig som hon är och vara nöjd, för då var det dags för betald bikinireklam, får inte riktigt ihop det. Och när det är dags att göra badklädesreklam, när hon får ett sådant samarbeten då måste hon ju visa upp sig i det så då var det läge med inlägg om att nu ska jag våga visa mig och inte skämmas och inte kroppshetsa – och så fick hon hyllningar för det hehe. Men absolut bra att hon vågar visa sig, kan trivas och inte hetsar absolut men allt blir så beräknande, dubbelt och genomskinligt. Och hon verkar inte vilja visa sig framifrån och böjer sig lite framåt på badklädesbilderna.. känns tyvärr inte som att hon är helt bekväm och ärlig så att säga, det blir lite dubbelt liksom.

   Hur kan du sitta och skriva sådär Stollis och samtidigt typ grina och få ont i magen när andra skriver liknande saker om Bella?

   Skryter också.. skryter, snyftar, ljuger, manipulerar och fjäskar likadant, beroende på deras agenda och syfte. Falska, opålitliga och vänder kappan efter vinden. Samma ilska har de också och går i taket, skäller och ljuger när de inte får som de vill och blir ifrågasatta, lyckas alltid ha svar på tal och förklaringar (bortförklaringar) som låter bra. Väldigt lika ja, på så många sätt. My köper ju följare också men det tror jag inte Anna gör. Ge dem ingen uppmärksamhet!

  Svårt att få ihop Mys tideräkning. Jobbat dygnet runt med Mys blommor under 10 år. Från 18 – 28. Sedan utbildat sig till PT, påbörjat utbildning til mäklare. Sedan jobbat som VD, gjort
  div. operationer, utmattningsdepression, ej kommit upp ur sängen vissa dar, aldrig varit sjukskriven? Nu svarar hon att hon har jobbat som kostrådgivare under flera år? Förstår att PT-utbilningen innehöll avsnitt om kost, men hunnit jobba med det flera år? Hur gammal är hon? Känns som hon skarvar här och där.

   Haha va säger hon nu att hon jobbat som kostrådgivare i flera år haha nej det har hon inte, men enligt henne själv har hon ju så många olika titlar och jobbar med så mycket. Hon har väl gett någon kostråd i bloggkommentar någon gång och tycker väl därför att hon jobbat som kostrådgivare, och för att hon skrivit om att hon gjort smoothies kanske och berättat att hon äter många ägg. Många bloggare som är kostrådgivare då. Annat hon kallat sig är hälsoinspiratör (fastän hon rökte), konsult, modell, florist, lic PT (fast osäkert om hon har lic.) VD, kontorschef, redaktör, skribent osv osv hon är bra på att bre på, överdriva och vinkla. Bra på att både vinkla, skryta och snyfta. Hon vänder och ändrar historier för vad som ska passa för stunden och hennes agenda och vad som ger pengar. Egen sen 18 har hon senare ändrat till 17, och en massa annat hon ändrat. Hårdträning var något som var dåligt för henne innan, och dieter var dåligt men det har hon ändrat sig om. Utmattning verkar inte helt sanningsenligt utan har fått sina vändningar precis som mycket annat, historierna ändras. Ena dagen älskar hon sin kropp som den är, nästa ska den opereras el hårdtränas för att ändras osv osv.. hon är märklig hon, manpulativ och strategisk.

    Hon har säkert gett kostråd till någon ptkund. Men under flera år….när skulle hon ha hunnit med det? Själv vetkar hon äta mycket ensidigt, verkar inte så hälosamt.

   Hon skarvar en hel del ja, mycket historier som inte rimmar och versionerna ändras, mycket som inte går ihop. Hon är runt 32 tror jag.

    Nu har hon en whiplasch sedan tio år.

     ? den var ny!

  Jonas la ut på sin story i morse . ”Hon krockade på motorvägen” och så en blid på Mys bil som skulle upp på bärgaren. Inget mer. Sen la My ut på sin story det Jonas hade lagt ut.

  Varför nämner du då det, tönt!

  Men sluta ge denna offerkofta (My) uppmärksamhet, det är ju precis det hon vill. Noll intressant, noll givande.

  Ledtråd

  Men tala om vem det är. Vill veta.

  Skriv med stjärnor

  Båda gör reklam för badkläder med spetskant. De ser ut som underkläder tycker jag och kan dessutom färga av sig, så nej tack!
  ”Special advice for our Blue, Purple and Pink (not new pink) LOLAs
  After bathing in strongly chlorinated or salted water these three colors may color in wet condition in contact with other garments, so please let your LOLA dry separately.”

  Men det är ju hemskt om hon krockat. Tänk om sonen var med i bilen. Hoppas dom inte skadat sig. Alltså ska det regna nu i flera dagar tappar jag sugen. Det är ju högsommar och många har semester. Snälla sol kom tillbaka. Jag vill bada och sola.

   Verkligen, blev typ deppig på 1 sekund när jag såg väderprognosen för veckan. ?

   Nej ingen har skadat sig. Var och åt och lekte hos Anna hela dagen?

   Och vilken gång i ordningen va de hon krockade nu då? Hon har ju vart av med kortet ett antal ggr också.

    ..och dragit detta kortet i pressen ett antal ggr ” Jag kunde ha dött…” Ja och det kunde många ha gjort varje dag eftersom många är nära att krocka varje dag och ”kunde ha dött” om de tittat bort en sekund och därför smällt in i en bil framför. Bra och gratis PR fick hon iaf, som vanligt. Hon brukar vara snabb med att rapportera om ”olyckor” och om någon är på sjukhus och visa bilder på dropp osv, för sådant lockar läsare och ger rubriker. Men tur att inget hände och att det gick bra.

  Hoppas verkligen inte det

  Varje gång hon My nämns nu kan jag bara tänka på hennes vidriga andedräkt som någon nämnde

  Äckliga My har naturligtvis ringt och tipsat Hänt själv. Precis som Anna brukar ringa och snyfta till pressen. Usch för dessa två gränslösa kvinnor.

  https://www.hant.se/tv3-profilen-my-martens-i-bilolycka-jag-kunde-ha-dott/

   Och naturligtvis kunde hon dött också. Minns när både My och Anna skulle dra växlar av hur nära de var att drabbas av det som hände på Drottninggatan. Finns ingen hejd på dessa vidriga kvinnors lögner.

   Inte så smart att uttala att hon borde hållit bättre avstånd. Hade jag varit försäkringsbolag hade jag inte velat ersätta skadan pga eget vållande

   Uj uj ja där fick hon bra publicitet också och lite reklam och fri PR för sin träningsstudio, och så brukar det bli extra klick till bloggen så statistiken ökar, hon ser alltid till att dra fördelar av det som går att dra fördel av. Och så var hon nära och dö också usch då som så många ggr förrut, vet inte hur många ggr hon, och pressen, skrivit om hennes bilolyckor, att hon kunde dött och son kunde dött för satt i hals allt vad det varit. Många som ”kunde ha dött” varenda dag för att de är nära att krocka, och kunde ha dundrat rakt in i en bil om de tittat bort en sekund. Book brukar ofta påpeka också att hon kunde ha dött. Kan se framför mig hur de satt igår och skrattade och mös över att få till en artikel, bra, och så kan vi clickbaita om detta och få mycket klicks, yes yes…

   lena lägg av en kallar inte människor äckliga!

   Hon satt väll och filmade som hon brukar…

  En liten berättelse om en ensam vandrande hjärncell, som träffar en annan, ??

  Mys bil blev ganska så intryckt, så paret och hunden i bilen hon körde på måste väl fått ont i sina nackar. Stackars dom. Hänt borde ta reda på hur hälsoläget är där efter att ha blivit påkörda.

   Ja stackars dem men nej det är henne själv det är synd om, såklart. Och plötsligt har hon en whiplash sen tio år, var iaf nytt för mig och inget jag hört tidigare. Tur att det gick bra iaf, och att hon kunde få uppmärksamhet av det iaf och tjäna på det, hon brukar se till att dra nytta av det mesta som går.

  Camcam. Vad gäller för alla gratisaktiviteter som Graafsystrarna nu får i samband med deras reality tv. Inget reklammarkeras men det kanske de inte måste?

   Den är lite klurig då de med största sannolikhet inte får betalt för att marknadsföra exempelvis Skara Sommarland, utan det är en del av uppdragsbeskrivningen för deras nya program. De hade lika gärna kunnat strunta i att alls posta någonting därifrån på sina sociala medier så vida det inte var ett samarbete för systrarnas sociala medier också, utöver tv-programmet.

    Fast de får ju betalt av TV3 eller vilka det är. Är det skattepliktig förmån då?

     Håller helt med att de borde märka sina inspelningsinlägg med att det är ett samarbete. De får ju betalt.
     Ang My och Anna så tycker jag My är en trafikfara för sig och andra. Ligga så nära att man inte kan stanna. Hm? Kanske t o m åtalbart.
     Ang Anna Book så är nog det den mest otrevliga blogg som finns. Där måste tydligen alla tycka som hon annars är folk skit i hennes ögon. Jävla dubbelmoral hon håller på med. I ena stunden ska man vara glad och nöjd men sig själv och i andra stunden operera sig hej vilt. Skulle inte tro att hennes blogg blir långvarig. Men… det är klart, det finns så många rôvslickare därute så hon kanske kan överleva med deras hjälp. För ha en annan åsikt det går inte hos Anna inte.

  Hon är för fan inte klok den där My!!
  Hon satt väl o filmade eller fotade i vanlig ordning bakom ratten.
  Borde fan anmäla henne o se till att körkortet dras. Vet ingen i hennes ålder som krockat o ställt till så mycket i trafiken.
  Och hennes vidriga lögner!!
  Bla så är jag nära bekant m en som bor i samma hus hon fått 3:e handskontrakt i….Katterna lämnas ensamma i lägenheten ofta när hon är bortrest!! Inte ok.
  Människan är så otroligt fals och på riktigt vidrig!

   Tänker också på katterna. Borta en dag och sover borta en natt. Borta hela dagen efter. Tror det t om är olagligt.

    Ja, katter ska ha tillsyn minst 2 gånger per dag!

   Hmm. Å ungen sover ensam på morgonen och så tänker hon ev skaffa hund.
   Undrar om det inte är ett litet uns galenskap där

  Grannar har tydligen gått ihop o det snackas inte bra om henne i huset.
  Hon hyr I hemlighet och får inte ha posten dit. Dom ska anmäla uthyraren….trist för denne. O My kommer att bli bostadslös igen.

   Undra om my läser här inne

    Det gör hon! Ibland svarar hon tillochmed!
    Trist för sonen om hon blir av med lägenheten, jobbigt för honom att flytta runt…
    Ska bli intressant att följa träningsstudion, inte lite pengar My plöjt ner i den…hoppas den håller ett tag

   Hon är väl ff skriven hos Jonas. Det är väl lite därför han är bra att ha kvar kanske?
   Stackars unge och katter som ska flytta runt.
   Att hon inte kommit över lägenheten på rätt sätt förstår man ju.
   Köpte ( eller skrev ) nykrockade bilen på avbetalning för bara nån månad sen. Det ska mycket pengar till att driva runt allt detta. Undrar vem som är med och sponsrar hennes träningslokal. ( sen kan man inte låta bli att undra vart hennes träningskompis AKO tog vägen)
   Undrar också över hyran på det lilla hus hon hyr på Öland eftersom hon tydligen inte har råd att ha det under sommarlovet utan det hyrs ut till andra då. Jaja, det finns många funderingar när det gäller lilla My

  Hur kan My ha råd att starta en tränings studio med allt nytt och likaså ha två boenden och hyra för lokalen, inte kan hon väl tjäna såå mycket på blogg och reklam…märkligt

  Hon tjänar mycket pengar på bloggen

  Hur fan kan man skylla på andra när man kör på en annan bil. Det är alltid förarens ansvar att ha rätt, hastighet, avstånd och uppmärksamhet. Uppenbarligen brast My i detta. Mycket beklagligt men att skylla på att någon annan bromsade in och det var dens fel. Svagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.