The outfit-battle of Lollapalooza

Att som influencer gå på festival handlar minst lika mycket om ”appearance” som om musik – om inte mer.
Vad man har på sig och hur man fotas är viktigt, viktigt, viktigt!
På Coachella ska man posera i lite motljus framför pariserhjulet och på Lollapalooza på Gärdet verkar det vara scenen som är det naturliga bakdroppet.
Coachella är varit synonymt med flätor, blommor i håret och annat boho-iskt tjafs, men vad är egentligen signumet för en influencer på Lollapalooza?
Jag har tagit mig en titt..
Trots att den inte riktigt representeras här så är magväskan tvärs över bröstet den mest använda accessoaren på bilderna hashtaggade med festivalens namn, och det får man ändå ge den – det ÄR en väldigt praktisk väska. Jag äger nog fem stycken, trots att jag bär dem på det högst omoderna sättet – runt midjan. =)

Vad tycker ni om det influencerna bar under helgens festival?
Någon favorit?

201 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  nicci! 😍

  Svara

   Nice Blog
   As the industry leading landscaping firm in the Sandy Spring community, we understand that we have a responsibility to set and provide a constant flow of high quality professionalism, industry expertise and leading customer service on behalf of our greater community. Contact Us :4046203057

   Svara

  Blick

  Svara

   Håller med. Hon har ingångna kängor, det är ju ett måste om man inte vill gå hem efter en trekvart. Tjejen bredvid kommer tvåa, kängorna ser för nya ut 🙃 Och ja, det måste såklart vara kängor. Helst Docs givetvis.

   Tack förresten. Har nu köpt matchande magväska till min vanliga väska. Har inte haft magväska (borde det inte heta typ ”magisss” eller ”maggis” på internetska?) sedan jag tåg- och båtluffade Grekland i slutet av 80-talet/tidigt 90-tal. Den väskan var ingen lek, pass och resecheckar inuti och vid varje hemkomst efter luff hade man ett betingat beteende att klappa sig på väskplatsen minst 20 ggr per dag, upptäcka att den var borta, få panikoch 20 sekunder senare inse att väskan var borta för att man var hemma. Tufft beteende att häva, brukade ju ta flera veckor, eller så är jag bara trög. Det var ju det viktigaste man hade.

   Två funderingar nu då; finns ens resecheckar längre? Troligen inte. Kommer den nya väskan verkligen användas, eller gå i resecheckarnas fotspår? För enbart magväska kommer ju inte räcka, inte när man vanligtvis bär på ett stort svart hål där jag förvarar allt från vulktejp till maskara och allt där emellan, orkar man då komma ihåg två väskor?

   Men galet praktiskt såklart. Tänk att slippa ägna en kvart åt att gräva efter plånboken vid varje betalning? Och att faktiskt kunna använda något av de 25 läppglansen som ligger ”någonstans”.

   Har ni magväska? Vad har ni i den och klarar ni er med bara magväskan (nääää???)?
   Jag har förhoppningar, för den är skitsnygg och jag tänker döpa den till Maggan. Jättemycket förhoppningar, och allt är ditt fel. Peer pressure och jag föll för det. 🙃❤️

   Svara

  Alice ser ut som om benen var brutna 🙈

  Svara

   Obekväm ställning, naturlig, not.

   Svara

  Nu kommer jag som trötta gamla Agda här, men allt jag känner av dessa bilder är gud vad trött jag är på konsumtionshetsen, på outfits, på allt fokus på utseende generellt.

  Herregud gå på festival, fokusera på musiken. Ha bekväma kläder (allt annat är skitjobbigt i tre nätter i tält).

  Svara

   Nu vet jag visserligen inte om nån behövde sova i tält.

   Svara

   Ja för typ 10-15 år sen var iallafall för mig inte konsert eller festival förknippat med att vara speciellt snygg. Mer bekväma skor och regnjacka just in case och försöka få sig nått vettigt att äta. Ja man kanske hade eyeliner och nån snygg tröja, men ens utseende slutade man ju tänka på på vägen dit. Var ju musiken och folket man var där för, inte en photoshoot.

   Svara

    Det ena utesluter väl inte det andra. Det är okej att bry sig om kläderna och musiken/att ha roligt. Och är man inte intresserad av kläder så är det helt okej också 🙂 vi är olika. Du är inte mer rätt än dem.

    Svara

     Ja absolut! Jag hänger inte med och tänkte att detta var en festival med camping, då hade ju många av dessa plagg varit helt sjukt opraktiska. Man får självklart tycka om kläder och utseende osv, men jag blir så trött ibland. Det är ju min personliga åsikt och ingen absolut sanning 🙂

     Svara

    Ja det känns ju som att folk bara jagar content till sina sociala medier. Jag ska inte säga att jag aldrig typ stageat en bild (typ placerat nån unge i bra bakgrund/omgivning) men det här är så tröttsamt. Vad händer om internet lägger ner imorgon, vad skulle många människor ha kvar då?

    Svara

     Om internet la ner hade det såklart varit tråkigt för oss som gillar det, precis som om allt annat vi gillar skulle tas ifrån oss eller dig.

     Svara

      Jag tror du missförstår lite vad jag menar. Det känns som att många bygger sin identitet kring sina sociala medier, det som inte syns det finns inte.

      Svara

       Jag förstår. Men samtidigt så är det ju den identitet vi ser. Det är lätt att som följare få för sig och tro att det personerna lägger ut på instagram är allt de är. Men de har ju ett privatliv precis som oss och är är förhoppningsvis sig själva när de är med familj vänner osv. Detta är ju ett jobb för dem. Jag är inte heller mitt privata jag på jobbet, där är jag en roll.

       Svara

        Jo det är sant. Men jag tänker att det kan bli lite som skådespelare som gör längre roller i serier osv. Minns inte vem som sa det men jag såg en intervju med nån som efter att ha spelat en roll i flera år hade svårt att skilja karaktären från sig själv. Detta kanske är jätteluddigt, haha?

        Men med helt vanliga Svenssons tycker jag också det börjar kännas mer och mer som att folk lever för sina sociala medier.

        Svara

         Likefisket är rätt brutalt bitvis..

         Svara

          Att jag jagar likes menar du? 🙂

          Svara

    Ja jag minns mina somrar på festival för 15-10 år sedan då åkte vi med portot lastade med ölflak, levde på knäckebröd och mjukost och vandrade i lera mellan spelningarna många av mina bästa minnen från min ungdom kommer från dessa skitig festivalområden. Sen kom WoW och förändrade festivalkulturen.

    Svara

     Pirror*

     Svara

     Läste först wow= world of warcraft 😂 Knäcke med mjukost och Ostbågar var life på festival ❤️

     Svara

    Stadsfestivaler är väl lite annat känns det som… men den här verkar ju inte direkt vara för musiken öht… inte för kändisarna iaf

    Svara

   Jag kan trösta tant Agda med att i en annan del av internet postar några av mina kompisar bilder från Roskilde och där sitter folk i tischa och jeans och dricker öl utanför sina tält. 🙂 Men det är ju skillnad på tältfestivaler och stadsfestivaler där folk bor på hotell eller hemma.

   Svara

    Åh Roskilde ❤️

    Ja absolut, jag tänkte först att detta handlar om campingfestival. Men det hade egentligen inget med saken att göra, sov i tält i genomskinliga spetsbyxor om du vill det liksom. Det var utseendehetsen generellt som störde mig mest 🙂 nånting med alla dessa outfitbilder som ger mig både prestationsångest och som nån typ av sömnpiller på samma gång.

    Svara

  Anna Pankova!!

  Svara

   Det är inte en outfit. Det är underkläder!

   Svara

    Ja? Det är en bustier, skitsnyggt!

    Svara

  Hanna Friberg, resten kan dra!

  Svara

  Jösses, dom var bara på,Gärdet. Inte på Cochella.

  Svara

   Va?

   Svara

    Anonym menade nog att dom klätt sig lite overkill i proportion till festivalen.

    Svara

     Fast det var ju en rätt stor festival. Inte direkt en liten konsert med okända artister

     Svara

      Och det är väl artisterna man kollar på när man är på festival? Inte besökarna.

      Svara

       😂😂😂

       Svara

      Konstigt att man inte hört om några artister som spelade… men har sett ett oändligt tal med outfits. Har bara sett ett inlägg från ngn som var lyrisk över musiken

      Svara

       Blondinbella skrev ju att hon hörde musik från någon konsert hon trodde kanske var på Gärdet. Hon hänger inte riktigt med vad som är aktuellt 😉

       Svara

    Ja man kan ju undra om de inte fattat det, menar jag. Men antar att är man inlfuencer kan man aldrig slappna av. Stackars jävlar. Allt handlar om att synas, visa upp sig.

    Svara

     Vad är det för fel på att ta tillfället i akt att visa upp sig? Hade du sagt samma sak om någon i drag eller någon som till vardags är lite flamboyant? Hur långt sträcker sig toleransen?

     Slår vad om att du är en sån som gärna och öppet hyllar Fab Freddies närvaro i mello men är helt oförstående inför vad det uttrycket faktiskt representerar…

     Svara

      Gäsp

      Svara

  Spännande filter Blick använder. Grått gräs och grå träd, men grön himmel

  Svara

   I min telefon är himlen ljusblå, gräset ser mer ”bränt” ut

   Svara

  Sara Songbird eller Hannalicious. Lätt!

  Svara

  VAD är det för pose Alice har ens… ser varken bekvämt eller naturligt ut 🤦🏼‍♀️ Why, just why..

  Svara

  thomas <3

  Svara

  Sara. För att jag är så trött på den överdrivna stilen och poserandet överlag, Sara såg genuint glad ut vilket speglades i bilden och gjorde mig glad. Till skillnad från exempelvis Alices, Niccis och Blicks bajsnödiga posande 😊

  Svara

   Jag hoppas den dagen kommer, när kvinnor bara kan stå rätt upp och ner på en bild utan att posera, svanka, puta, dra ut och dra ihop sig i obekväma konstiga ställningar.

   Svara

  Fråga, Alice stenlöf blev hon ”känd” genom Bianca eller blev hon influencer sen innan/hade hon igkonto med många följare innan?

  Svara

   Hon hade ett stort följarantal tidigare men inte i närheten av vad hon har nu

   Svara

    Fast innan hon började hänga med Bianca och synas i hennes kanaler så hade hon runt 20 – 25 000 följare så inte direkt så jätte stor? Bianca har gett henne över 250 000 följare genom podden

    Svara

     Ok, tack för svar!

     Svara

     Wow.. och så blir hon sur när folk påstår att hon har en karriär tack vare b

     Svara

  Sara är den enda som ser genuint glad ut. Behöver förvisso inte betyda att hon är det men ändå…

  Svara

   Fint att se kvinnor på bild på det sättet, bara naturliga och avslappnade. Det är ju så de flesta av oss ser ut vanligtvis, man går inte runt och ser sexuelllt upphetsad ut på jobbet eller på ICA liksom.

   Svara

  Viktor Frisk.

  Svara

   Jag håller med! Sån himla skön bild och ja, allt. Kläder, hållning. Hela fotot känns bara skönt haha =)

   Svara

  Thomas Sekelius och Sara Songbird. 😍

  Svara

  Alice!!

  Svara

  Jag såg Alexandra Nilssons video igår och hon ratade lolla för att hon helt enkelt inte orkade och nånstans känns det som så övermäktigt att alla influencers inte bara kan dra på en festival och ha kul utan det är så jädrans mycket som ska fixas innan, undertiden och efter. Allt för content. Så jag förstår att fler och fler influencers droppar av och mår dåligt eller känner sig stressade. Alltid på rätt plats med rätt kläder smink personer bakgrund osv och allt måste upp på internet i rätt tid.

  Tacka vet jag sweden rock, husvagn, shorts, linne, öl, musik och polare.

  Svara

  Jag som 50+ som följer influencers för att ha koll på vad mina ungdomar konsumerar blev särskilt berörd av Alice&Biancas senaste podavsnitt… Bianca hade inte kul på festivalen och Alice har svår ångest. De hade peppat som tusan inför tillställningen…

  Svara

   +1

   Svara

  Anna Books blogginlägg ”Ska man ljuga istället” innehåller totalt 136 jag/mig. Hur vet jag det? Jo, jag började läsa men efter ett tag såg jag bara ”JAG” och ”MIG” och hoppade över alla andra ord.

  Svara

   Hon är så självupptagen, har knappt ord för hur hon funkar.

   Svara

   Jag jag jag jag är ett genomgående tema hos Anna 😂

   Svara

   Haha älskar din granskning och tålamod! Nästan så att jag vill surfa in och och räkna ut hur stor procent jag/mig utgör av texten.

   Svara

    Gör det. Mina ögon blöder tyvärr fortfarande pga fjortissvenskan, så jag kan tyvärr inte utsätta mig för mer bookiska idag.

    Svara

    Ok, för den som är medlem i Intresseklubben så kan jag meddela att ca 6 % av texten består av jag/mig. Det kändes som betydligt mer när jag läste, jag är nästan besviken på hur sparsam Anna ändå var. Fast känslan blir ändå ”mine-fiskmås” i Hitta Nemo, det får väl ändå sägas vara ett gott betyg.

    Svara

     Vill också säga att jag inte är helt galen, utan använde mig av raknaord.se.

     Svara

      😂

      Svara

   Förstod ni att Anna blir 49 år om en dryg månad? Samt även att hon fyller 50 om ett år.

   Svara

    49 år om en månad och åtta dagar!!!

    Svara

     Jag älskar att hon skriver att hon fyller 49 år snart typ 10 000 gånger och sedan talar om att hon blir 50 nästa år. Jo tack, vi kunde räkna ut det själva…

     Svara

     Och hon fyller tydligen år en månad tidigare än vanligt i år…

     Svara

  Gillade Blick, Anckarman, Sekelius och Songbird – BINGO!
  Fast själv skulle jag nog bara känna mig bekväm i Songbirds klänning och Sekelius strumpor 😊

  Svara

  Sara och Nicci

  Svara

  Verkar som att Margaux vann middagskampen va?

  Svara

   Petter Stordalen valde Margaux, spännande!!!

   Svara

    Fast vi vet inte om Stordalen var inbjuden till Bellas, det enda vi vet är att Alexander Pärleros var det och att han var inbjuden till båda. Jag tror inte Stordalen var bjuden till Bellas, vet ej men inte säkert han var iaf.

    Svara

   När är bellas middag då?
   herreguuud hennes skratt när någon öppnar champagne flaskan🙈🙈🙈 alltså det är så cringe!!

   Svara

    Ikväll! De ska tydligen ha bjudit samma människor enligt Tramsfrans.

    Svara

   Tror jag också. Det svider nog för Bella. Ovanligt lite stories på insta

   Svara

    Flygvurmandet i dessa tider blev hennes fall

    Svara

    Ajajaj… och ingen bild tillsammans med Stordalen

    Svara

   Margaux gör allt för att få uppmärksamhet. Skulle inte förvåna mig om hon hade middagen samma dag som Bella bara för att jävlas. Hycklare och falsk.

   Svara

    Allt ska upphöra för Bella ska ha en middag och inget annat får sammanfalla med den? Ge dig. Allt snurrar inte kring Bella.

    Svara

     Har jag påstått det eller? För att förtydliga, jag är inget Bella fan eller tycker att hon är en oskyldig ängel. Jag bara står inte ut hur Margaux tror att allt snurrar runt henne. Med hennes falskhet och girighet.

     Svara

    Tror jag också faktiskt. Förra året var hon och Redgert inbjudna på Bellas middag och iår har de själva middag på samma ställe och har valt samma kväll, och bjudit in gäster som var på Bellas förra året och hennes bekanta, märkligt. Verkar ju som de valde samma dag för att jävlas med Bella och konkurrera ut, taskigt. Margaux är nog inte så god och trevlig alltid som hon vill ge sken av, tror hon är skenhelig, girig och falsk. En smilande hycklare, känt det mer och mer. Hon verkar ta efter Bella mycket, nu har hon också köpt in sig i ett techbolag och hon vill också till NY.

    Svara

   margaux skrev att dom hade 90 gäster.. tror bella fick max 10 xD

   Svara

    De är kvalitén och inte kvantiteten som räknas 🤗

    Svara

     Margauxs middag verkade vara trevligare, roligare och bättre uppstyrt.

     Svara

  Åh, såg ni ens Antys outfit? Queeen!

  Svara

  Verkar som att Bianca och Philippe har gjort slut igen! Bianca nämnde något i dagens podd ett citat från Molly sandens låt ”det bästa kanske inte hänt än”, hon bodde på hotell igår (?) och dom har avföljt varandra på Instagram 🤔

  Svara

   Men alltså nu borde det vara slut för gott isåfall 😂

   Svara

    Herregud vad destruktivt

    Svara

   Alltså…

   Svara

   Helt ärligt, vem är förvånad? Garanterat han som dumpat henne, igen. Hon är heartbroken och mår skit, men sen kommer hon börja må bra igen och då vill han bli ihop igen för att sedan dumpa henne igen osv osv

   Svara

   Men jag tror hon tog in på hotell för att filma haulen som lades upp igår på youtube, sen kom det ju upp världens parvlogg i måndags, hade hon verkligen lagt ut den om de gjort slut? Ser att de avföljt varandra men det kanske bara är ett bråk (men ja absolut skittöntigt beteende)

   Svara

    Hon avslutade dessutom haulen med att att säga att hon skulle gå hem till Philippe och pratade om hur hon stalkat honom när det var slut i senaste podden. Men de kan ju ha hunnit göra slut efter det.

    Svara

   Det är väldigt tyst på hennes instagram. Ingen uppdatering på två dagar?

   Svara

   Jag tänkte på att hon verkade vilja sticka till P genom hur hon pratade om sin ex-kärlek. Att hon hade träffat honom och att det väckt minnen till liv och berättade hur jävla kär hon va i honom osv. Helt rimligt på sätt och vis att det är så, men det var sättet hon sa det på som jg regerade på. Och tänkte att hon,
   som uttryckt viss svartsjuka, nog inte skulle gilla om P sa så om ett ex. Därför kändes det väldigt medveten från Biancas sida.

   Svara

  Den här festivalen fick mig att känna ännu mer att jag är så jäääääääävla trött på influencer-världen. Att dessa människor som byggt sina varumärken genom sina utseenden har så mycket makt är så äckligt. Hoppas att det snart blir ute att vara så sinnessjukt ytliga som alla dessa influencers är.

  Känner mig som en fossil trots mina 26 år men jag orkar inte det här jävla hetsiga samhället mer.

  Svara

   Håller med! Tycker inte att det känns varken sunt eller hållbart att ens liv till denna grad kretsar kring konsumtion av kläder och smink, samt att man alltid ska vara fixad. Är själv 24 och blir mest uppgiven när jag ser hur influencers åmar sig framför kamerorna i sexiga poser som att ens värde beror på ens utseende. Idag är det ju lika vanligt att göra fillers som att gå och handla mjölk på Ica..

   Svara

    Nej det är det inte. Sverige ligger dessutom i lä rejält gällande operationer och fillera. Spana in japan, där är det lila vanligt som att handla mjölk på ica.

    Svara

     Tror du blandar inhop Japan med Korea.

     Japan är fortfarande så pass konservativt att tatueringar inte är ok i alla sammanhang samt att vanliga hål i öronen inte alltid gillas.

     Svara

      Precis. På flera arbetsplatser i Japan så får inte de anställda ha färgat eller blekt hår.

      *får inte = typ klädkod? Vet inte hur de formulerar det.

      Svara

      Skepsisen mot tatueringar har väl dock med att det förknippas med Yakuzan att göra mer än konservatism?

      Svara

     Oavsett om Sverige ligger i lä eller inte så har ju antalet operationer och ingrepp ökat bland unga, så trenden i sig är fortfarande talande. Spelar väl ingen roll att andra länder skulle vara värre, vad hjälper det oss?

     Svara

  Frågan är om nellies häst laissa som såldes idag hade några skador. Hästen som hon säger hon fått så höga bud på att hon måste sälja blev såld till en flicka och kommer inte bli någon internationell tävlingshäst. Säljs till samma tjej som köpte saga som nu är betäckt.
  Så ingen tävlingsryttare ansåg att hästen har kapacitet för större utan nu får hon gå ner och vara juniorhäst istället. Måste ju vara något som gör att detta sker, såsom fynd på röntgen som gör att den säljs som juniorhäst istället.
  Klart nellie skriver att hon valt bort andra köpare för att hästen ska få lufsa runt på landet. Det som hästen inte trivdes med hos nellie…. ska vi slå vad om att hästen nu kommer gå ute dubbelt så mycket med trots att detta fick hästen att få panik hos nellie

  Svara

   Har också funderat på detta, vad sålde hon för? Hästen har ok resultat och ser trevlig ut, borde vara lätt att sälja. Hilda sålde hon till högstbjudande och henne tyckte Nellie bäst om så hon borde gjort samma med Hilda…

   Svara

    Jättekonstigt, går från att vara i tävlingskondition och på top till att bli fritidshäst. Något är skumt här, NB skriver ju att hon måste sälja för att driva verksamheten dvs köpa och sälja och träna andras. Ingenting går ju ihop med att hon då säljer sin stjärna, i bästa ålder till att bli hemmahäst. Något fynd gör att ingen vill lägga dyra pengar på att köpa henne som tävlingshäst. Och istället för att erkänna fynden/ skadorna så prioriteras nu ett bra hem. Ja det är klart man gör om det gäller samma bud, men inte sänker hon hästens pris med några hundra tusen för att den nu ska bli skugsmulle när den älskar att vara tävlingshäst????

    Svara

     Måste ju isf vara att hon inte går igenom besiktningen.
     Man kan inte motivera valet med att hästen får det bättre hos en fattig ryttare…

     Svara

      Det raderas friskt på Nellies och Emmas instagram i alla fall just nu

      Svara

     Ja tror också mer på den teorin än att NB valde bort de duktiga ryttarna ute i Europa… känns helt orimligt och tvärtemot vad hon skrev om Hilda när sen skulle säljas. Då förtjänade den väl en ryttare som tog upp henne i 150 eller hur det nu va

     Svara

   Men kom inte med osanning. Hästen är inte såld till Sagas nuvarande ägare. Kom med rätt fakta innan du skriver.

   Svara

    Vem är det som har köpt henne? Har hon insta så man kan fortsätta följa hästen?

    Svara

    Bilderna på Laissa på kontot emmas_hast är nu bortplockade. Fanns för 30 minuter sedan på hästen i hagen och i transporten. Ägaren skulle vara Alexandra Fäldt men kunde ej vara hemma när västen anlände.

    Svara

     Hästen

     Svara

    Jo det är den.

    Svara

   Men va? Larissa var det inte hennes bästa häst?
   Något måste ju blivit feltolkat, den bör väl vara köpt av någon som ska ta upp den den vidare i klasserna. Är det inte därför den säljs för att inte Nellie själv klarar av att ta henne högre upp i klasserna?
   Även om jag vet att kända ryttare tidigare tackat nej till att köpa hästen så är den nu i toppform på 130 höjd. Då borde den väl landa på 6-700 tusen och inte bli fritidshäst.

   Svara

    Hon är väll den bästa hon själv äger iaf, hon har många bra hästar i träning hos sig, vad jag minns har Laisa varit tillsalu flera gånger, kanske är hon lite svår riden.

    Svara

    Nej. Den är svårriden och har ojämna resultat. Alltså ingen lättsåld häst till ett proffs. Hon har bättre hästar i stallet är Laissa.

    Svara

     Men stort glapp till att sälja som skogsmulle

     Svara

   På tal om skadade tävlingshästar fick jag för några veckor sedan ett mail från Borås tingsrätt om den skadade tävlingshäst jag påstås ha sålt till en kvinna. Ganska intressant med tanke på att jag knappt rört en häst i hela mitt liv och att jag aldrig ens varit i Borås. Är någon med mitt namn som ständigt uppger min mailadress istället för sin egen. Har fått mail om både hans kriminella verksamheter och från styrelsen i hans BRF. När man påpekar felet verkar han på nytt uppge min mailadress, så mailen kommer tillbaka efter en stund… Så om ni hittar en Viktor nere i Borås som sysslar med hästar, be honom lägga av nu. Det är inte roligt längre.

   Svara

    Hur länge har det pågått? Började det efter att du lämnade ut din mail här?

    Tips då! Skaffa en mail till. Ha två ett tag. Efter att du gått igenom alla som du vill ska ha tillgång till din mail, bank, myndighet, vänner mm, avveckla mailen som orsakar dig problem.

    Och, polisanmäl!

    Lycka till!

    Svara

     Nej, det har pågått i flera år. Jag har oturen (men statusen) att ha mitt eget namn som mailadress. Inte ens en punkt mellan namnen… Den vill man ju inte bli av med. Men jag har flera olika adresser.

     Svara

      Gör som jag, köp dig en egen toppdomän ist. Kostar dig några hundralappar om året.

      Svara

  Inte med i inlägget men snyggast outfit på lollapalooza: Linn Ahlborg. Iaf den första hon har i senaste vloggen.

  Svara

  Apropå nåt helt annat. Är så jävla trött på att läsa om Myggans övervikt… att hon minsann har vägt över 100 kg. Vad hon aldrig nämner är att det gjorde hon … när hon gravid. DET nämner hon aldrig. Och hennes f d bästa polare Maggan: klart att hon har gått ner i vikt, det brukar man göra när man har haft en så kallad Gastric Ballong i magen under ett halvår. DET nämner hon inte nånstans. Du borde undersöka det lite mer CamCam.
  Jävla hycklare.

  Svara

   Oj, hade ingen aning om det med Maggan.

   Svara

  Hur blev det med kodjo och lollapalooza? Uppträdde han med lamix?

  Svara

  Jag var där, har massor av bilder och hade skitkul. Såg inte en enda influenser eller så brydde jag mig mindre om dem än att ha roligt själv. Måste man posera? Jag var inne på vip och jag poserade inte, jag var där för att lyssna på musik.

  Svara

   Ok

   Svara

  saknar 06-inläggen!! 😩😭

  Svara

   Ja, det är långt mellan kl 18 och kl 09…
   Händer mycket på kvällar och nätter så här års som borde rapporteras.

   Svara

    Får tänka på oss som INTE har semester…. 😥 Jag är förvisso föräldraledig, men ändå. 😂

    Tillbringar ohälsosamt mycket tid på Facebook, Instagram och Flashback istället. Och ja, vi vet alla vems fel detta är pga för få inlägg. 😉

    Svara

  Måste ändå hissa Annicas outfit. Diss på att det inte var fler som kom o kollade på henne. Så klart e d stort att bli bokad till Lolla. Men frågan är hur coolt d eg va så tidigt på söndag fm. Det var kanske ett par hundra på festivalen vid den tiden och för att titta på Annica fanns ca 10 personer. Insåg också att hon verkar ha mycket att lära mer än att bara höja och sänka ljudet. Hissar dock inte bara outfiten utan att hon är en kvinnlig DJ. Hoppas hon får bättre gig framöver!

  Svara

  Icloud Customer Service Number +1-888-603-3308
  Icloud Customer Service @ +1-888-603-3308 Icloud Customer Support,Icloud Tech Support,icloud Technical issued.If you are annoying with frequent rendering technical errors in your ICloud email account then call on iCloud customer service number +1-888-603-3308. To fix Icloud problem, dial technical support phone number, here are all the easy ways to Icloud password Reset & Recovery via toll free Icloud customer service number +1-888-603-3308.
  1551 Dell Ave, Campbell, CA 95008, USA
  1-888-603-3308

  Svara

   You’re an annoying frequent error.

   Svara

  Felicia – snyggt och bekvämt 🙂

  Svara

  Annica Englund!

  Svara

  Tenda Has genuine interface for his customer and providing guaranteed and fast services. The customer who needs some more different technical service contact our toll-free number +1-833-284-2444 and get the instant solution by Tenda Router Phone Number or visit our customer service websites which is available any types of technical solutions.

  Svara

  All the given issues make baffle of customer minds, but such as our genuine technical service provides the full solution. Contact our Dell Printer Support Number and get online service. Printer Support Number 1833-284-2444 as a toll-free number or visit our printer expert.

  Svara

  Epson products are advanced and easy to use, but all electronic devices have their pros and cons. There are possibilities that problems or complaints may arise after some time. Even if any issue arises you don’t have to worry just call on Epson Printer Support +1-833-284-2444. Some of the issue that may arise in future

  Svara

  Nice Post thanks
  We provide all the strategies and calculations about the profit and loss of the hotel. Students who are not clear with this concept, they may face difficultiesat the time of reading Hotel Financial Statements.

  Svara

  Limitless Jewellery aim to deliver quality style and fashion to you, with great commitment to creative design. We’ve always been passionate about watches and bracelets in particular, so we know exactly which path to take when supplying you with high quality yet budget friendly products.

  Svara

  VIP TOTO Sports is a new sports betting site. With more experience our first priority is safety because safety is the life of Toto site, our site is based on Korea’s leading major Safety Playground (안전놀이터) site. You get the complete guidance for betting from our sports Toto Betting site and convert your money to easily of a big amount.

  Svara

  Chat or VIdeo Chat with asian models for free
  Most models in asiangirlfriends.com are trained. That means they have the knowledge, skill, and experience to use your chat space. If you have unique requirements, you can always request them! The models will make sure you have an enjoyable chat experienceAsian cam model chat is a growing industry. Unlike many other webcam chatting platforms, asiangirlfriends.com is special. It has models who are well trained and paid. As members, you don’t have to worry about paying the models! The site is responsible for taking care of the beautiful models.

  Svara

  Chat or VIdeo Chat with asian models for free
  Most models in asiangirlfriends.com are trained. That means they have the knowledge, skill, and experience to use your chat space. If you have unique requirements, you can always request them! The models will make sure you have an enjoyable chat experience Asian cam model chat is a growing industry. Unlike many other webcam chatting platforms, asiangirlfriends.com is special. It has models who are well trained and paid. As members, you don’t have to worry about paying the models! The site is responsible for taking care of the beautiful models.

  Svara

  More than half of the world has become digital now along with marketing. Digital marketing is spreading rapidly among today’s generation so we need to digital our business if you want it to get promoted among a large number of audiences. SEO is the most effective digital marketing service that stands like a pillar for the business owner to build his brand and enhance it engagement digitally through various platforms like Google, Bing, Facebook, Instagram, Twitter Linkedin, etc. We are a certified SEO Company in Qatar that completely understands the world of digital marketing and online ecosystem that helps to drive business at a top level of new technology.

  Svara

  We are a Delhi based Digital Marketing Company in Noida that encourages you to strongarm your market nearness and investigate better approaches to expand your business. At SDAD Technology, you will have the best advertising group available to you and we give various administrations, which imply that you will get one-quit promoting answer for every one of your prerequisites

  Svara

  I really appreciate the kind of topics post here. Thank you for another fantastic posting.

  Svara

  Congratulation for this successful project. 토토사이트 Can you please share some pictures of the your project. I am going to share this post with my friends. 먹튀검증

  Svara

  Nothing compares to Weber using Genesis sort of grills.메이저놀이터 That is certainly the type gas grills which have been that will always make sure that they deliver a high performance part of down interval.토토사이트

  Svara

  This is the perfect post.토토커뮤니티 It helped me a lot. If you have time, I hope you come to my site and share your opinions. Have a nice day.

  Svara

  I was surfing net and fortunately came across this site and found very interesting stuff here. Its really fun to read. I enjoyed a lot. 토토사이트Thanks for sharing this wonderful information.

  Svara

  What an interesting story! I’m glad I finally found what I was looking for 카지노사이트.

  Svara

  I am actually grateful to the holder of this site who has shared
  this enormous article at here. 배트맨토토

  Svara

  You are so awesome! I don’t think I’ve read through anything
  like that before. So nice to find somebody with unique
  thoughts on this subject. Really.. many thanks
  for starting this up. This website is one thing that is
  needed on the internet, someone with a bit of
  originality! 온라인경마

  Svara

  Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as quickly as yours lol
  카지노사이트

  Svara

  I have read so many posts regarding the blogger lovers
  but this article is truly a good paragraph, keep it up.
  사설토토

  Svara

  토토마틴에서는 검증 된 토토사이트만 선별하여 방문자들에게 제공합니다. 안전놀이터,메이저사이트,메이저놀이터는 토토마틴에서 검증 후 이용하시는 것이 …

  Svara

  Cloud-specific skills like SaaS, virtualization, vCloud and Salesforce all rank on hiring managers’ wish lists for candidates. Salesforce hit 1,000 job postings in April this year and continues to grow in popularity, with job postings up 26 percent year-over-year on Dice.

  Svara

  You are really a great web marketer Clash of Clans Generator. The internet site filling pace will be awesome. That type of seems that you’re executing just about any special key. Also, This material tend to be masterpiece. you must have done a fantastic exercise within this matter! 파워볼게임

  Svara

  You know therefore significantly when it comes to this subject, made me in my view consider it from numerous varied angles. Its like men and women are not involved unless it is one thing to do with Girl gaga! Your own stuffs excellent. All the time maintain it up! 경마

  Svara

  Nearly all of the things you say happens to be supprisingly appropriate and it makes me ponder why I hadn’t looked at this with this light previously. Your piece truly did turn the light on for me personally as far as this particular subject goes. Nevertheless at this time there is actually one particular factor I am not too cozy with and whilst I make an effort to reconcile that with the actual main idea of your point, allow me observe what all the rest of your visitors have to point out.Well done. 슬롯머신

  Svara

  Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for your provided information. 대딸방

  Svara

  I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀 토토사이트

  Svara

  It’s an awesome article for all the online
  people; 바카라사이트
  they will obtain benefit from it I am sure.

  Svara

  Incredible points. Sound arguments. Keep up the great effort. 카지노사이트

  Svara

  It is in point of fact a great and useful piece of information. I am
  satisfied that you simply shared this useful information with us.

  Please stay us up to date like this. 스포츠토토 Thank you for sharing.

  Svara

  I couldn’t resiust commenting. Perfectly written! 스포츠토토

  Svara

  I am just pretty happy to sign up ones own guestbook these days,Your휴게텔
  own feedback and listed below are excellent in my opinion,incidentally I should say also definitely will teach some great supplements for your needs every.

  Svara

  Its an amazing website, really enjoy your articles. Helpful and interesting too. Keep doing this in future. I will support you.
  온라인카지노

  Svara

  Nice article I agree with this.Your blog really nice. Its sound really good
  온라인카지노

  Svara

  This is really helpful post and very informative there is no doubt about it. it’s awesome dude I found this one pretty fascinating and it should go into my collection.
  스포츠토토

  Svara

  Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It’s so good and so awesome. I am just amazed.
  온라인카지노

  Svara

  It is perfect time to make some plans for the longer term and it’s time to be happy.

  I have learn this put up and if I may just I desire to suggest you some attention-grabbing issues or tips.

  Maybe you can write next articles regarding
  this article. I desire to learn even more things about
  it!
  바카라사이트윈

  Svara

  Hi there to all, because I am truly eager of reading this blog’s post to be updated regularly.

  It carries good data. 파워볼사이트닷컴

  Svara

  바카라사이트인포
  For a long time me & my friend were searching for informative blogs, but now I am on the right place guys, you have made a room in my heart

  Svara

  When i expanded your website, I liked it a lot because it has a lot of useful information.My company provide quality packaging boxes in the United Kingdom.My boxes are available in all shapes and sizes.If anyone is interested in buying boxes,visit my Packaging Printers.
  Thank You!

  Svara

  Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, Numerous tips!인천오피

  Svara

  Attractive section of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed
  account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing
  on your augment or even I success you access constantly quickly.해외선물

  Svara

  If some one wishes expert view regarding running a blog afterward i recommend
  him/her to go to see this web site, Keep up the nice work. 바카라사이트

  Svara

  온라인카지노 It’s going to be finish of mine day, but before end I am reading
  this wonderful article to increase my experience.

  Svara

  Marvelous, what a blog it is! This website provides valuable facts to us, keep it up. 토토

  Svara

  Hi there everyone, it’s my first visit at this web site,
  and post is actually fruitful in favor of me, keep up posting these types of articles. 토토사이트

  Svara

  It was an awesome post to be sure. I completely delighted in understanding it in my noon. Will without a doubt come and visit this blog all the more frequently. A debt of gratitude is in order for sharing. 바카라사이트

  Svara

  Protect yourself and your family from the COVID-19 pandemic by ADM Sneezeguards. Sneeze Guard https://www.sneezeguard.com/

  Svara

  The invention of the roulette wheel was not intented to create a device for one of the most beloved games of gambling. Instead it was thought as wheel of numbers … 룰렛

  Svara

  I liked your work because i liked it amazingly.Your website is a source of support to thousands of people like me.If you want to see my work, please visit my website Printed Mailer Boxes

  Svara

  CasinoCoin is a digital currency, designed specifically for the regulated online gaming industry. Utilising the latest in blockchain technology, 카지노사이트

  Svara

  First of all, I would like to thank you for writing this article. I’m trying to make an article by citing your article.바카라사이트

  Svara

  I am the one who writes on a topic similar to yours. I hope you come to my blog and take a look at the posts I’ve been writing. 메이저놀이터

  Svara

  Your site is very good today. My work is according to you.If you want to check out my site please visit my site customized packaging custom boxes

  Svara

  Great commitment to creative design. Great job! 프로토

  Svara

  I like this site very much, Its a very nice spot to read and find info .바둑이사이트

  Svara

  Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.카지노사이트

  Svara

  Hi! this is often nice article you shared with great information. Thanks for giving such an exquisite informative information.카지노사이트

  Svara

  It is in reality a nice and useful piece of info. I am glad that you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.카지노사이트

  Svara

  I will bookmark this site and come to it from time to time. Your writing has been of great help to me.바카라사이트

  Svara

  Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us. 토토커뮤니티

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.