The outfit-battle of Lollapalooza

Att som influencer gå på festival handlar minst lika mycket om ”appearance” som om musik – om inte mer.
Vad man har på sig och hur man fotas är viktigt, viktigt, viktigt!
På Coachella ska man posera i lite motljus framför pariserhjulet och på Lollapalooza på Gärdet verkar det vara scenen som är det naturliga bakdroppet.
Coachella är varit synonymt med flätor, blommor i håret och annat boho-iskt tjafs, men vad är egentligen signumet för en influencer på Lollapalooza?
Jag har tagit mig en titt..
Trots att den inte riktigt representeras här så är magväskan tvärs över bröstet den mest använda accessoaren på bilderna hashtaggade med festivalens namn, och det får man ändå ge den – det ÄR en väldigt praktisk väska. Jag äger nog fem stycken, trots att jag bär dem på det högst omoderna sättet – runt midjan. =)

Vad tycker ni om det influencerna bar under helgens festival?
Någon favorit?

222 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    nicci! ?

      Nice Blog
      As the industry leading landscaping firm in the Sandy Spring community, we understand that we have a responsibility to set and provide a constant flow of high quality professionalism, industry expertise and leading customer service on behalf of our greater community. Contact Us :4046203057

    Blick

      Håller med. Hon har ingångna kängor, det är ju ett måste om man inte vill gå hem efter en trekvart. Tjejen bredvid kommer tvåa, kängorna ser för nya ut ? Och ja, det måste såklart vara kängor. Helst Docs givetvis.

      Tack förresten. Har nu köpt matchande magväska till min vanliga väska. Har inte haft magväska (borde det inte heta typ ”magisss” eller ”maggis” på internetska?) sedan jag tåg- och båtluffade Grekland i slutet av 80-talet/tidigt 90-tal. Den väskan var ingen lek, pass och resecheckar inuti och vid varje hemkomst efter luff hade man ett betingat beteende att klappa sig på väskplatsen minst 20 ggr per dag, upptäcka att den var borta, få panikoch 20 sekunder senare inse att väskan var borta för att man var hemma. Tufft beteende att häva, brukade ju ta flera veckor, eller så är jag bara trög. Det var ju det viktigaste man hade.

      Två funderingar nu då; finns ens resecheckar längre? Troligen inte. Kommer den nya väskan verkligen användas, eller gå i resecheckarnas fotspår? För enbart magväska kommer ju inte räcka, inte när man vanligtvis bär på ett stort svart hål där jag förvarar allt från vulktejp till maskara och allt där emellan, orkar man då komma ihåg två väskor?

      Men galet praktiskt såklart. Tänk att slippa ägna en kvart åt att gräva efter plånboken vid varje betalning? Och att faktiskt kunna använda något av de 25 läppglansen som ligger ”någonstans”.

      Har ni magväska? Vad har ni i den och klarar ni er med bara magväskan (nääää???)?
      Jag har förhoppningar, för den är skitsnygg och jag tänker döpa den till Maggan. Jättemycket förhoppningar, och allt är ditt fel. Peer pressure och jag föll för det. ?❤️

    Alice ser ut som om benen var brutna ?

      Obekväm ställning, naturlig, not.

    Nu kommer jag som trötta gamla Agda här, men allt jag känner av dessa bilder är gud vad trött jag är på konsumtionshetsen, på outfits, på allt fokus på utseende generellt.

    Herregud gå på festival, fokusera på musiken. Ha bekväma kläder (allt annat är skitjobbigt i tre nätter i tält).

      Nu vet jag visserligen inte om nån behövde sova i tält.

      Ja för typ 10-15 år sen var iallafall för mig inte konsert eller festival förknippat med att vara speciellt snygg. Mer bekväma skor och regnjacka just in case och försöka få sig nått vettigt att äta. Ja man kanske hade eyeliner och nån snygg tröja, men ens utseende slutade man ju tänka på på vägen dit. Var ju musiken och folket man var där för, inte en photoshoot.

        Det ena utesluter väl inte det andra. Det är okej att bry sig om kläderna och musiken/att ha roligt. Och är man inte intresserad av kläder så är det helt okej också 🙂 vi är olika. Du är inte mer rätt än dem.

          Ja absolut! Jag hänger inte med och tänkte att detta var en festival med camping, då hade ju många av dessa plagg varit helt sjukt opraktiska. Man får självklart tycka om kläder och utseende osv, men jag blir så trött ibland. Det är ju min personliga åsikt och ingen absolut sanning 🙂

        Ja det känns ju som att folk bara jagar content till sina sociala medier. Jag ska inte säga att jag aldrig typ stageat en bild (typ placerat nån unge i bra bakgrund/omgivning) men det här är så tröttsamt. Vad händer om internet lägger ner imorgon, vad skulle många människor ha kvar då?

          Om internet la ner hade det såklart varit tråkigt för oss som gillar det, precis som om allt annat vi gillar skulle tas ifrån oss eller dig.

            Jag tror du missförstår lite vad jag menar. Det känns som att många bygger sin identitet kring sina sociala medier, det som inte syns det finns inte.

              Jag förstår. Men samtidigt så är det ju den identitet vi ser. Det är lätt att som följare få för sig och tro att det personerna lägger ut på instagram är allt de är. Men de har ju ett privatliv precis som oss och är är förhoppningsvis sig själva när de är med familj vänner osv. Detta är ju ett jobb för dem. Jag är inte heller mitt privata jag på jobbet, där är jag en roll.

                Jo det är sant. Men jag tänker att det kan bli lite som skådespelare som gör längre roller i serier osv. Minns inte vem som sa det men jag såg en intervju med nån som efter att ha spelat en roll i flera år hade svårt att skilja karaktären från sig själv. Detta kanske är jätteluddigt, haha?

                Men med helt vanliga Svenssons tycker jag också det börjar kännas mer och mer som att folk lever för sina sociala medier.

                  Likefisket är rätt brutalt bitvis..

                    Att jag jagar likes menar du? 🙂

        Ja jag minns mina somrar på festival för 15-10 år sedan då åkte vi med portot lastade med ölflak, levde på knäckebröd och mjukost och vandrade i lera mellan spelningarna många av mina bästa minnen från min ungdom kommer från dessa skitig festivalområden. Sen kom WoW och förändrade festivalkulturen.

          Pirror*

          Läste först wow= world of warcraft ? Knäcke med mjukost och Ostbågar var life på festival ❤️

        Stadsfestivaler är väl lite annat känns det som… men den här verkar ju inte direkt vara för musiken öht… inte för kändisarna iaf

      Jag kan trösta tant Agda med att i en annan del av internet postar några av mina kompisar bilder från Roskilde och där sitter folk i tischa och jeans och dricker öl utanför sina tält. 🙂 Men det är ju skillnad på tältfestivaler och stadsfestivaler där folk bor på hotell eller hemma.

        Åh Roskilde ❤️

        Ja absolut, jag tänkte först att detta handlar om campingfestival. Men det hade egentligen inget med saken att göra, sov i tält i genomskinliga spetsbyxor om du vill det liksom. Det var utseendehetsen generellt som störde mig mest 🙂 nånting med alla dessa outfitbilder som ger mig både prestationsångest och som nån typ av sömnpiller på samma gång.

    Anna Pankova!!

      Det är inte en outfit. Det är underkläder!

        Ja? Det är en bustier, skitsnyggt!

    Hanna Friberg, resten kan dra!

    Jösses, dom var bara på,Gärdet. Inte på Cochella.

      Va?

        Anonym menade nog att dom klätt sig lite overkill i proportion till festivalen.

          Fast det var ju en rätt stor festival. Inte direkt en liten konsert med okända artister

            Och det är väl artisterna man kollar på när man är på festival? Inte besökarna.

              ???

            Konstigt att man inte hört om några artister som spelade… men har sett ett oändligt tal med outfits. Har bara sett ett inlägg från ngn som var lyrisk över musiken

              Blondinbella skrev ju att hon hörde musik från någon konsert hon trodde kanske var på Gärdet. Hon hänger inte riktigt med vad som är aktuellt ?

        Ja man kan ju undra om de inte fattat det, menar jag. Men antar att är man inlfuencer kan man aldrig slappna av. Stackars jävlar. Allt handlar om att synas, visa upp sig.

          Vad är det för fel på att ta tillfället i akt att visa upp sig? Hade du sagt samma sak om någon i drag eller någon som till vardags är lite flamboyant? Hur långt sträcker sig toleransen?

          Slår vad om att du är en sån som gärna och öppet hyllar Fab Freddies närvaro i mello men är helt oförstående inför vad det uttrycket faktiskt representerar…

            Gäsp

    Spännande filter Blick använder. Grått gräs och grå träd, men grön himmel

      I min telefon är himlen ljusblå, gräset ser mer ”bränt” ut

    Sara Songbird eller Hannalicious. Lätt!

    VAD är det för pose Alice har ens… ser varken bekvämt eller naturligt ut ??‍♀️ Why, just why..

    thomas <3

    Sara. För att jag är så trött på den överdrivna stilen och poserandet överlag, Sara såg genuint glad ut vilket speglades i bilden och gjorde mig glad. Till skillnad från exempelvis Alices, Niccis och Blicks bajsnödiga posande ?

      Jag hoppas den dagen kommer, när kvinnor bara kan stå rätt upp och ner på en bild utan att posera, svanka, puta, dra ut och dra ihop sig i obekväma konstiga ställningar.

    Fråga, Alice stenlöf blev hon ”känd” genom Bianca eller blev hon influencer sen innan/hade hon igkonto med många följare innan?

      Hon hade ett stort följarantal tidigare men inte i närheten av vad hon har nu

        Fast innan hon började hänga med Bianca och synas i hennes kanaler så hade hon runt 20 – 25 000 följare så inte direkt så jätte stor? Bianca har gett henne över 250 000 följare genom podden

          Ok, tack för svar!

          Wow.. och så blir hon sur när folk påstår att hon har en karriär tack vare b

    Sara är den enda som ser genuint glad ut. Behöver förvisso inte betyda att hon är det men ändå…

      Fint att se kvinnor på bild på det sättet, bara naturliga och avslappnade. Det är ju så de flesta av oss ser ut vanligtvis, man går inte runt och ser sexuelllt upphetsad ut på jobbet eller på ICA liksom.

    Viktor Frisk.

      Jag håller med! Sån himla skön bild och ja, allt. Kläder, hållning. Hela fotot känns bara skönt haha =)

    Thomas Sekelius och Sara Songbird. ?

    Alice!!

    Jag såg Alexandra Nilssons video igår och hon ratade lolla för att hon helt enkelt inte orkade och nånstans känns det som så övermäktigt att alla influencers inte bara kan dra på en festival och ha kul utan det är så jädrans mycket som ska fixas innan, undertiden och efter. Allt för content. Så jag förstår att fler och fler influencers droppar av och mår dåligt eller känner sig stressade. Alltid på rätt plats med rätt kläder smink personer bakgrund osv och allt måste upp på internet i rätt tid.

    Tacka vet jag sweden rock, husvagn, shorts, linne, öl, musik och polare.

    Jag som 50+ som följer influencers för att ha koll på vad mina ungdomar konsumerar blev särskilt berörd av Alice&Biancas senaste podavsnitt… Bianca hade inte kul på festivalen och Alice har svår ångest. De hade peppat som tusan inför tillställningen…

      +1

    Anna Books blogginlägg ”Ska man ljuga istället” innehåller totalt 136 jag/mig. Hur vet jag det? Jo, jag började läsa men efter ett tag såg jag bara ”JAG” och ”MIG” och hoppade över alla andra ord.

      Hon är så självupptagen, har knappt ord för hur hon funkar.

      Jag jag jag jag är ett genomgående tema hos Anna ?

      Haha älskar din granskning och tålamod! Nästan så att jag vill surfa in och och räkna ut hur stor procent jag/mig utgör av texten.

        Gör det. Mina ögon blöder tyvärr fortfarande pga fjortissvenskan, så jag kan tyvärr inte utsätta mig för mer bookiska idag.

        Ok, för den som är medlem i Intresseklubben så kan jag meddela att ca 6 % av texten består av jag/mig. Det kändes som betydligt mer när jag läste, jag är nästan besviken på hur sparsam Anna ändå var. Fast känslan blir ändå ”mine-fiskmås” i Hitta Nemo, det får väl ändå sägas vara ett gott betyg.

          Vill också säga att jag inte är helt galen, utan använde mig av raknaord.se.

            ?

      Förstod ni att Anna blir 49 år om en dryg månad? Samt även att hon fyller 50 om ett år.

        49 år om en månad och åtta dagar!!!

          Jag älskar att hon skriver att hon fyller 49 år snart typ 10 000 gånger och sedan talar om att hon blir 50 nästa år. Jo tack, vi kunde räkna ut det själva…

          Och hon fyller tydligen år en månad tidigare än vanligt i år…

    Gillade Blick, Anckarman, Sekelius och Songbird – BINGO!
    Fast själv skulle jag nog bara känna mig bekväm i Songbirds klänning och Sekelius strumpor ?

    Sara och Nicci

    Verkar som att Margaux vann middagskampen va?

      Petter Stordalen valde Margaux, spännande!!!

        Fast vi vet inte om Stordalen var inbjuden till Bellas, det enda vi vet är att Alexander Pärleros var det och att han var inbjuden till båda. Jag tror inte Stordalen var bjuden till Bellas, vet ej men inte säkert han var iaf.

      När är bellas middag då?
      herreguuud hennes skratt när någon öppnar champagne flaskan??? alltså det är så cringe!!

        Ikväll! De ska tydligen ha bjudit samma människor enligt Tramsfrans.

      Tror jag också. Det svider nog för Bella. Ovanligt lite stories på insta

        Flygvurmandet i dessa tider blev hennes fall

        Ajajaj… och ingen bild tillsammans med Stordalen

      Margaux gör allt för att få uppmärksamhet. Skulle inte förvåna mig om hon hade middagen samma dag som Bella bara för att jävlas. Hycklare och falsk.

        Allt ska upphöra för Bella ska ha en middag och inget annat får sammanfalla med den? Ge dig. Allt snurrar inte kring Bella.

          Har jag påstått det eller? För att förtydliga, jag är inget Bella fan eller tycker att hon är en oskyldig ängel. Jag bara står inte ut hur Margaux tror att allt snurrar runt henne. Med hennes falskhet och girighet.

        Tror jag också faktiskt. Förra året var hon och Redgert inbjudna på Bellas middag och iår har de själva middag på samma ställe och har valt samma kväll, och bjudit in gäster som var på Bellas förra året och hennes bekanta, märkligt. Verkar ju som de valde samma dag för att jävlas med Bella och konkurrera ut, taskigt. Margaux är nog inte så god och trevlig alltid som hon vill ge sken av, tror hon är skenhelig, girig och falsk. En smilande hycklare, känt det mer och mer. Hon verkar ta efter Bella mycket, nu har hon också köpt in sig i ett techbolag och hon vill också till NY.

      margaux skrev att dom hade 90 gäster.. tror bella fick max 10 xD

        De är kvalitén och inte kvantiteten som räknas ?

          Margauxs middag verkade vara trevligare, roligare och bättre uppstyrt.

    Åh, såg ni ens Antys outfit? Queeen!

    Verkar som att Bianca och Philippe har gjort slut igen! Bianca nämnde något i dagens podd ett citat från Molly sandens låt ”det bästa kanske inte hänt än”, hon bodde på hotell igår (?) och dom har avföljt varandra på Instagram ?

      Men alltså nu borde det vara slut för gott isåfall ?

        Herregud vad destruktivt

      Alltså…

      Helt ärligt, vem är förvånad? Garanterat han som dumpat henne, igen. Hon är heartbroken och mår skit, men sen kommer hon börja må bra igen och då vill han bli ihop igen för att sedan dumpa henne igen osv osv

      Men jag tror hon tog in på hotell för att filma haulen som lades upp igår på youtube, sen kom det ju upp världens parvlogg i måndags, hade hon verkligen lagt ut den om de gjort slut? Ser att de avföljt varandra men det kanske bara är ett bråk (men ja absolut skittöntigt beteende)

        Hon avslutade dessutom haulen med att att säga att hon skulle gå hem till Philippe och pratade om hur hon stalkat honom när det var slut i senaste podden. Men de kan ju ha hunnit göra slut efter det.

      Det är väldigt tyst på hennes instagram. Ingen uppdatering på två dagar?

      Jag tänkte på att hon verkade vilja sticka till P genom hur hon pratade om sin ex-kärlek. Att hon hade träffat honom och att det väckt minnen till liv och berättade hur jävla kär hon va i honom osv. Helt rimligt på sätt och vis att det är så, men det var sättet hon sa det på som jg regerade på. Och tänkte att hon,
      som uttryckt viss svartsjuka, nog inte skulle gilla om P sa så om ett ex. Därför kändes det väldigt medveten från Biancas sida.

    Den här festivalen fick mig att känna ännu mer att jag är så jäääääääävla trött på influencer-världen. Att dessa människor som byggt sina varumärken genom sina utseenden har så mycket makt är så äckligt. Hoppas att det snart blir ute att vara så sinnessjukt ytliga som alla dessa influencers är.

    Känner mig som en fossil trots mina 26 år men jag orkar inte det här jävla hetsiga samhället mer.

      Håller med! Tycker inte att det känns varken sunt eller hållbart att ens liv till denna grad kretsar kring konsumtion av kläder och smink, samt att man alltid ska vara fixad. Är själv 24 och blir mest uppgiven när jag ser hur influencers åmar sig framför kamerorna i sexiga poser som att ens värde beror på ens utseende. Idag är det ju lika vanligt att göra fillers som att gå och handla mjölk på Ica..

        Nej det är det inte. Sverige ligger dessutom i lä rejält gällande operationer och fillera. Spana in japan, där är det lila vanligt som att handla mjölk på ica.

          Tror du blandar inhop Japan med Korea.

          Japan är fortfarande så pass konservativt att tatueringar inte är ok i alla sammanhang samt att vanliga hål i öronen inte alltid gillas.

            Precis. På flera arbetsplatser i Japan så får inte de anställda ha färgat eller blekt hår.

            *får inte = typ klädkod? Vet inte hur de formulerar det.

            Skepsisen mot tatueringar har väl dock med att det förknippas med Yakuzan att göra mer än konservatism?

          Oavsett om Sverige ligger i lä eller inte så har ju antalet operationer och ingrepp ökat bland unga, så trenden i sig är fortfarande talande. Spelar väl ingen roll att andra länder skulle vara värre, vad hjälper det oss?

    Frågan är om nellies häst laissa som såldes idag hade några skador. Hästen som hon säger hon fått så höga bud på att hon måste sälja blev såld till en flicka och kommer inte bli någon internationell tävlingshäst. Säljs till samma tjej som köpte saga som nu är betäckt.
    Så ingen tävlingsryttare ansåg att hästen har kapacitet för större utan nu får hon gå ner och vara juniorhäst istället. Måste ju vara något som gör att detta sker, såsom fynd på röntgen som gör att den säljs som juniorhäst istället.
    Klart nellie skriver att hon valt bort andra köpare för att hästen ska få lufsa runt på landet. Det som hästen inte trivdes med hos nellie…. ska vi slå vad om att hästen nu kommer gå ute dubbelt så mycket med trots att detta fick hästen att få panik hos nellie

      Har också funderat på detta, vad sålde hon för? Hästen har ok resultat och ser trevlig ut, borde vara lätt att sälja. Hilda sålde hon till högstbjudande och henne tyckte Nellie bäst om så hon borde gjort samma med Hilda…

        Jättekonstigt, går från att vara i tävlingskondition och på top till att bli fritidshäst. Något är skumt här, NB skriver ju att hon måste sälja för att driva verksamheten dvs köpa och sälja och träna andras. Ingenting går ju ihop med att hon då säljer sin stjärna, i bästa ålder till att bli hemmahäst. Något fynd gör att ingen vill lägga dyra pengar på att köpa henne som tävlingshäst. Och istället för att erkänna fynden/ skadorna så prioriteras nu ett bra hem. Ja det är klart man gör om det gäller samma bud, men inte sänker hon hästens pris med några hundra tusen för att den nu ska bli skugsmulle när den älskar att vara tävlingshäst????

          Måste ju isf vara att hon inte går igenom besiktningen.
          Man kan inte motivera valet med att hästen får det bättre hos en fattig ryttare…

            Det raderas friskt på Nellies och Emmas instagram i alla fall just nu

          Ja tror också mer på den teorin än att NB valde bort de duktiga ryttarna ute i Europa… känns helt orimligt och tvärtemot vad hon skrev om Hilda när sen skulle säljas. Då förtjänade den väl en ryttare som tog upp henne i 150 eller hur det nu va

      Men kom inte med osanning. Hästen är inte såld till Sagas nuvarande ägare. Kom med rätt fakta innan du skriver.

        Vem är det som har köpt henne? Har hon insta så man kan fortsätta följa hästen?

        Bilderna på Laissa på kontot emmas_hast är nu bortplockade. Fanns för 30 minuter sedan på hästen i hagen och i transporten. Ägaren skulle vara Alexandra Fäldt men kunde ej vara hemma när västen anlände.

          Hästen

        Jo det är den.

      Men va? Larissa var det inte hennes bästa häst?
      Något måste ju blivit feltolkat, den bör väl vara köpt av någon som ska ta upp den den vidare i klasserna. Är det inte därför den säljs för att inte Nellie själv klarar av att ta henne högre upp i klasserna?
      Även om jag vet att kända ryttare tidigare tackat nej till att köpa hästen så är den nu i toppform på 130 höjd. Då borde den väl landa på 6-700 tusen och inte bli fritidshäst.

        Hon är väll den bästa hon själv äger iaf, hon har många bra hästar i träning hos sig, vad jag minns har Laisa varit tillsalu flera gånger, kanske är hon lite svår riden.

        Nej. Den är svårriden och har ojämna resultat. Alltså ingen lättsåld häst till ett proffs. Hon har bättre hästar i stallet är Laissa.

          Men stort glapp till att sälja som skogsmulle

      På tal om skadade tävlingshästar fick jag för några veckor sedan ett mail från Borås tingsrätt om den skadade tävlingshäst jag påstås ha sålt till en kvinna. Ganska intressant med tanke på att jag knappt rört en häst i hela mitt liv och att jag aldrig ens varit i Borås. Är någon med mitt namn som ständigt uppger min mailadress istället för sin egen. Har fått mail om både hans kriminella verksamheter och från styrelsen i hans BRF. När man påpekar felet verkar han på nytt uppge min mailadress, så mailen kommer tillbaka efter en stund… Så om ni hittar en Viktor nere i Borås som sysslar med hästar, be honom lägga av nu. Det är inte roligt längre.

        Hur länge har det pågått? Började det efter att du lämnade ut din mail här?

        Tips då! Skaffa en mail till. Ha två ett tag. Efter att du gått igenom alla som du vill ska ha tillgång till din mail, bank, myndighet, vänner mm, avveckla mailen som orsakar dig problem.

        Och, polisanmäl!

        Lycka till!

          Nej, det har pågått i flera år. Jag har oturen (men statusen) att ha mitt eget namn som mailadress. Inte ens en punkt mellan namnen… Den vill man ju inte bli av med. Men jag har flera olika adresser.

            Gör som jag, köp dig en egen toppdomän ist. Kostar dig några hundralappar om året.

    Inte med i inlägget men snyggast outfit på lollapalooza: Linn Ahlborg. Iaf den första hon har i senaste vloggen.

    Apropå nåt helt annat. Är så jävla trött på att läsa om Myggans övervikt… att hon minsann har vägt över 100 kg. Vad hon aldrig nämner är att det gjorde hon … när hon gravid. DET nämner hon aldrig. Och hennes f d bästa polare Maggan: klart att hon har gått ner i vikt, det brukar man göra när man har haft en så kallad Gastric Ballong i magen under ett halvår. DET nämner hon inte nånstans. Du borde undersöka det lite mer CamCam.
    Jävla hycklare.

      Oj, hade ingen aning om det med Maggan.

    Hur blev det med kodjo och lollapalooza? Uppträdde han med lamix?

    Jag var där, har massor av bilder och hade skitkul. Såg inte en enda influenser eller så brydde jag mig mindre om dem än att ha roligt själv. Måste man posera? Jag var inne på vip och jag poserade inte, jag var där för att lyssna på musik.

      Ok

    saknar 06-inläggen!! ??

      Ja, det är långt mellan kl 18 och kl 09…
      Händer mycket på kvällar och nätter så här års som borde rapporteras.

        Får tänka på oss som INTE har semester…. ? Jag är förvisso föräldraledig, men ändå. ?

        Tillbringar ohälsosamt mycket tid på Facebook, Instagram och Flashback istället. Och ja, vi vet alla vems fel detta är pga för få inlägg. 😉

    Måste ändå hissa Annicas outfit. Diss på att det inte var fler som kom o kollade på henne. Så klart e d stort att bli bokad till Lolla. Men frågan är hur coolt d eg va så tidigt på söndag fm. Det var kanske ett par hundra på festivalen vid den tiden och för att titta på Annica fanns ca 10 personer. Insåg också att hon verkar ha mycket att lära mer än att bara höja och sänka ljudet. Hissar dock inte bara outfiten utan att hon är en kvinnlig DJ. Hoppas hon får bättre gig framöver!

    Icloud Customer Service Number +1-888-603-3308
    Icloud Customer Service @ +1-888-603-3308 Icloud Customer Support,Icloud Tech Support,icloud Technical issued.If you are annoying with frequent rendering technical errors in your ICloud email account then call on iCloud customer service number +1-888-603-3308. To fix Icloud problem, dial technical support phone number, here are all the easy ways to Icloud password Reset & Recovery via toll free Icloud customer service number +1-888-603-3308.
    1551 Dell Ave, Campbell, CA 95008, USA
    1-888-603-3308

      You’re an annoying frequent error.

    Felicia – snyggt och bekvämt 🙂

    Annica Englund!

    Tenda Has genuine interface for his customer and providing guaranteed and fast services. The customer who needs some more different technical service contact our toll-free number +1-833-284-2444 and get the instant solution by Tenda Router Phone Number or visit our customer service websites which is available any types of technical solutions.

    All the given issues make baffle of customer minds, but such as our genuine technical service provides the full solution. Contact our Dell Printer Support Number and get online service. Printer Support Number 1833-284-2444 as a toll-free number or visit our printer expert.

    Epson products are advanced and easy to use, but all electronic devices have their pros and cons. There are possibilities that problems or complaints may arise after some time. Even if any issue arises you don’t have to worry just call on Epson Printer Support +1-833-284-2444. Some of the issue that may arise in future

    Nice Post thanks
    We provide all the strategies and calculations about the profit and loss of the hotel. Students who are not clear with this concept, they may face difficultiesat the time of reading Hotel Financial Statements.

    Limitless Jewellery aim to deliver quality style and fashion to you, with great commitment to creative design. We’ve always been passionate about watches and bracelets in particular, so we know exactly which path to take when supplying you with high quality yet budget friendly products.

    VIP TOTO Sports is a new sports betting site. With more experience our first priority is safety because safety is the life of Toto site, our site is based on Korea’s leading major Safety Playground (안전놀이터) site. You get the complete guidance for betting from our sports Toto Betting site and convert your money to easily of a big amount.

    Chat or VIdeo Chat with asian models for free
    Most models in asiangirlfriends.com are trained. That means they have the knowledge, skill, and experience to use your chat space. If you have unique requirements, you can always request them! The models will make sure you have an enjoyable chat experienceAsian cam model chat is a growing industry. Unlike many other webcam chatting platforms, asiangirlfriends.com is special. It has models who are well trained and paid. As members, you don’t have to worry about paying the models! The site is responsible for taking care of the beautiful models.

    Chat or VIdeo Chat with asian models for free
    Most models in asiangirlfriends.com are trained. That means they have the knowledge, skill, and experience to use your chat space. If you have unique requirements, you can always request them! The models will make sure you have an enjoyable chat experience Asian cam model chat is a growing industry. Unlike many other webcam chatting platforms, asiangirlfriends.com is special. It has models who are well trained and paid. As members, you don’t have to worry about paying the models! The site is responsible for taking care of the beautiful models.

    More than half of the world has become digital now along with marketing. Digital marketing is spreading rapidly among today’s generation so we need to digital our business if you want it to get promoted among a large number of audiences. SEO is the most effective digital marketing service that stands like a pillar for the business owner to build his brand and enhance it engagement digitally through various platforms like Google, Bing, Facebook, Instagram, Twitter Linkedin, etc. We are a certified SEO Company in Qatar that completely understands the world of digital marketing and online ecosystem that helps to drive business at a top level of new technology.

    We are a Delhi based Digital Marketing Company in Noida that encourages you to strongarm your market nearness and investigate better approaches to expand your business. At SDAD Technology, you will have the best advertising group available to you and we give various administrations, which imply that you will get one-quit promoting answer for every one of your prerequisites

    I really appreciate the kind of topics post here. Thank you for another fantastic posting.

    Congratulation for this successful project. 토토사이트 Can you please share some pictures of the your project. I am going to share this post with my friends. 먹튀검증

    Nothing compares to Weber using Genesis sort of grills.메이저놀이터 That is certainly the type gas grills which have been that will always make sure that they deliver a high performance part of down interval.토토사이트

    This is the perfect post.토토커뮤니티 It helped me a lot. If you have time, I hope you come to my site and share your opinions. Have a nice day.

    I was surfing net and fortunately came across this site and found very interesting stuff here. Its really fun to read. I enjoyed a lot. 토토사이트Thanks for sharing this wonderful information.

    What an interesting story! I’m glad I finally found what I was looking for 카지노사이트.

    I am actually grateful to the holder of this site who has shared
    this enormous article at here. 배트맨토토

    You are so awesome! I don’t think I’ve read through anything
    like that before. So nice to find somebody with unique
    thoughts on this subject. Really.. many thanks
    for starting this up. This website is one thing that is
    needed on the internet, someone with a bit of
    originality! 온라인경마

    Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
    What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaded up as quickly as yours lol
    카지노사이트

    I have read so many posts regarding the blogger lovers
    but this article is truly a good paragraph, keep it up.
    사설토토

    토토마틴에서는 검증 된 토토사이트만 선별하여 방문자들에게 제공합니다. 안전놀이터,메이저사이트,메이저놀이터는 토토마틴에서 검증 후 이용하시는 것이 …

    Cloud-specific skills like SaaS, virtualization, vCloud and Salesforce all rank on hiring managers’ wish lists for candidates. Salesforce hit 1,000 job postings in April this year and continues to grow in popularity, with job postings up 26 percent year-over-year on Dice.

    You are really a great web marketer Clash of Clans Generator. The internet site filling pace will be awesome. That type of seems that you’re executing just about any special key. Also, This material tend to be masterpiece. you must have done a fantastic exercise within this matter! 파워볼게임

    You know therefore significantly when it comes to this subject, made me in my view consider it from numerous varied angles. Its like men and women are not involved unless it is one thing to do with Girl gaga! Your own stuffs excellent. All the time maintain it up! 경마

    Nearly all of the things you say happens to be supprisingly appropriate and it makes me ponder why I hadn’t looked at this with this light previously. Your piece truly did turn the light on for me personally as far as this particular subject goes. Nevertheless at this time there is actually one particular factor I am not too cozy with and whilst I make an effort to reconcile that with the actual main idea of your point, allow me observe what all the rest of your visitors have to point out.Well done. 슬롯머신

    Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for your provided information. 대딸방

    I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀 토토사이트

    It’s an awesome article for all the online
    people; 바카라사이트
    they will obtain benefit from it I am sure.

    Incredible points. Sound arguments. Keep up the great effort. 카지노사이트

    It is in point of fact a great and useful piece of information. I am
    satisfied that you simply shared this useful information with us.

    Please stay us up to date like this. 스포츠토토 Thank you for sharing.

    I couldn’t resiust commenting. Perfectly written! 스포츠토토

      I couldn’t resiust commenting. Perfectly written! 스포츠토토

    I am just pretty happy to sign up ones own guestbook these days,Your휴게텔
    own feedback and listed below are excellent in my opinion,incidentally I should say also definitely will teach some great supplements for your needs every.

    Its an amazing website, really enjoy your articles. Helpful and interesting too. Keep doing this in future. I will support you.
    온라인카지노

    Nice article I agree with this.Your blog really nice. Its sound really good
    온라인카지노

    This is really helpful post and very informative there is no doubt about it. it’s awesome dude I found this one pretty fascinating and it should go into my collection.
    스포츠토토

    Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It’s so good and so awesome. I am just amazed.
    온라인카지노

    It is perfect time to make some plans for the longer term and it’s time to be happy.

    I have learn this put up and if I may just I desire to suggest you some attention-grabbing issues or tips.

    Maybe you can write next articles regarding
    this article. I desire to learn even more things about
    it!
    바카라사이트윈

    Hi there to all, because I am truly eager of reading this blog’s post to be updated regularly.

    It carries good data. 파워볼사이트닷컴

    바카라사이트인포
    For a long time me & my friend were searching for informative blogs, but now I am on the right place guys, you have made a room in my heart

    When i expanded your website, I liked it a lot because it has a lot of useful information.My company provide quality packaging boxes in the United Kingdom.My boxes are available in all shapes and sizes.If anyone is interested in buying boxes,visit my Packaging Printers.
    Thank You!

    Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, Numerous tips!인천오피

    Attractive section of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed
    account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing
    on your augment or even I success you access constantly quickly.해외선물

    If some one wishes expert view regarding running a blog afterward i recommend
    him/her to go to see this web site, Keep up the nice work. 바카라사이트

    온라인카지노 It’s going to be finish of mine day, but before end I am reading
    this wonderful article to increase my experience.

    Marvelous, what a blog it is! This website provides valuable facts to us, keep it up. 토토

    Hi there everyone, it’s my first visit at this web site,
    and post is actually fruitful in favor of me, keep up posting these types of articles. 토토사이트

    It was an awesome post to be sure. I completely delighted in understanding it in my noon. Will without a doubt come and visit this blog all the more frequently. A debt of gratitude is in order for sharing. 바카라사이트

    Protect yourself and your family from the COVID-19 pandemic by ADM Sneezeguards. Sneeze Guard https://www.sneezeguard.com/

    The invention of the roulette wheel was not intented to create a device for one of the most beloved games of gambling. Instead it was thought as wheel of numbers … 룰렛

    I liked your work because i liked it amazingly.Your website is a source of support to thousands of people like me.If you want to see my work, please visit my website Printed Mailer Boxes

    CasinoCoin is a digital currency, designed specifically for the regulated online gaming industry. Utilising the latest in blockchain technology, 카지노사이트

    First of all, I would like to thank you for writing this article. I’m trying to make an article by citing your article.바카라사이트

    I am the one who writes on a topic similar to yours. I hope you come to my blog and take a look at the posts I’ve been writing. 메이저놀이터

    Your site is very good today. My work is according to you.If you want to check out my site please visit my site customized packaging custom boxes

    Great commitment to creative design. Great job! 프로토

    I like this site very much, Its a very nice spot to read and find info .바둑이사이트

    Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.카지노사이트

    Hi! this is often nice article you shared with great information. Thanks for giving such an exquisite informative information.카지노사이트

    It is in reality a nice and useful piece of info. I am glad that you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.카지노사이트

    I will bookmark this site and come to it from time to time. Your writing has been of great help to me.바카라사이트

    Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us. 토토커뮤니티

    I have been looking for articles on these topics for a long time. 먹튀검증 I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

    Hello, I’m happy to see some great articles on your site. Would you like to come to my site later? My site also has posts, comments and communities similar to yours. Please visit and take a look 메이저토토사이트

    Simply unadulterated brilliance from you here. I have never expected something not as much as this from you and 먹튀검증 have not confounded me by any reach out of the inventive vitality. I acknowledge you will keep the quality work going on.

    I am a new user of this site so here i saw multiple articles and posts posted by this site,I curious more interest in some of them hope you will give more information on this topics in your next articles about 토토사이트.

    It’s always a pleasure to read your magnificent articles on this site. You are among the top writers of this generation, and there’s nothing you can do that will change my opinion on that. My friends will soon realize how good you are. 바카라사이트

    It’s really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know 메이저토토사이트 ?

    First of all, thank you for your post. Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^ 토토커뮤니티

    I need you to thank for your season of this awesome 먹튀검증!!! I definately appreciate each and every piece of it and I have you bookmarked to look at new stuff of your blog an absolute necessity read blog!!!!

    Yes i am totally agreed with this article and i just want say that this article is very nice and very informative article.I will make sure to be reading your blog more. You made a good point but I can’t help but wonder for 토토사이트, what about the other side? !!!!!!Thanks

    A person who always sees only with his eyes. I am trying to write a comment for the first time. The postings about 먹튀검증사이트 you provide are really great… We’ll be happy to see you in the future.

    Hello, I’m happy to see some great articles on your site. Would you like to come to my site later? My site also has posts, comments and communities similar to yours. Please visit and take a look 토토사이트

    I can’t believe there are sites with so much information. My site 스포츠토토사이트 also has a lot of good information. Please visit once~

    Someone necessarily help to make severely articles I might state. That is the first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the analysis you made to create this actual publish extraordinary. Fantastic process 안전놀이터

    I love what you 메이저놀이터 tend to be up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.

    This is the perfect post.안전놀이터 It helped me a lot. If you have time, I hope you come to my site and share your opinions. Have a nice day.

    I am constantly surprised by the amount of information accessible on this subject. What you presented was well researched and well written to get your stand on this over to all your readers. Thanks a lot my dear. 토토사이트

    This is the perfect post.메이저토토사이트 It helped me a lot. If you have time, I hope you come to my site and share your opinions. Have a nice day.

    Amazing article..!! Thank you so much for this informative post. I found some interesting points and lots of information from your blog. Thanks 메이저놀이터

    My programmer is trying to convince me to move to .net from 토토사이트. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less.

    I wish to convey my gratitude for your kind-heartedness giving support to men and women who actually need help on this one subject matter. 카지노사이트

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.