Var går gränsen för kort kjol?

Det här tycker jag är intressant.
Charlotte Perelli gästar sommarkrysset och bär, dagen till ära, en kort klänning.
På TOK för kort för hennes ålder enligt några av Charlotte läsare som förfasas över detta garderobsövertramp.
Hon är aaaaaaaaalldeles för gammal för att visa så mycket välsvarvade sprior!

Jag tycker diskussionen liknar den som ägde rum när Isabella Löwengrip bar en vit, kort kjol på ett affärsmöte.
Jag tror även att samma måttstock kan användas här, men istället för att gå från ”pryd” till ”slampa” så borde kjolen bli längre ungefär vart femte år för att inte skapa moralpanik, eller vad tror ni?

Charlotte har skyhöga stilettklackar på sig.
Är hon för gammal även för det, eller tror ni det går bra?
Eller är det också relativt?
Ju högre klackar, desto längre bör kjolen vara och tvärt om?
Har du fotsid kjol på dig så kan du langa fram klackarna i klarplast med guldfisk i sulan?

 

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det finns ingen gräns. Man har på det man känner sig bekväm i.

   Yep.
   För mig är det så självklart att man har det man själv vill så jag kan inte ens sätta mig in i att folk låter sig påverkas av andras åsikter.

    Folk är inte kloka. Det finns ju ingen ålder som är för gammal för en kort kjol. Däremot kan jag fatta om folk har synpunkter på sammanhang och kan tycka det är olämpligt på en begravning av nån väldigt konservativ person som gått bort men står man på en scen och ska sjunga (typ schlager?) hur kan det möjligtvis vara fel…?

    Alla kvinnor som genomgått puberteten bör ha kjol som nästan hela låret, minimi 30 års gränsen på bilden är passande.

   Absolut vi kvinnor bär hur kort eller lång kjol vi vill. Det har ingen med att göra. Fick inbrott i källarförrådet. Hoppas tjuvarna kommer till helvet. Fy att ta andras saker. Äckel människor. Men tack till polisen som tog anmälan och fattar hur ledsen man blir.

    Jaha…?

   Och där försvann min kommentar.

   Det finns ingen åldersgräns men det finns något som heter vett och etikett så oavsett ålder så klär man sig efter tillfället. Du går tex inte på affärsmöten i kjolar som slutar på mitten av låret el är ännu kortare det är lika opassande som om männen skulle bära shorts .Vissa arbetsplatser och andra länder har helt enkelt klädkoder man bör anpassa sig efter ska det vara så svårt att greppa.

    Vett och etikett varierar från person till person. Jag tycker tex att det är ok med kort kjol på affärsmöten. Och ja, jag har korta kjolar på mina affärsmöten (jobbar dessutom inom forskning där folk kan vara mer konservativa) och tjänar tillräckligt mycket för att haft en av de högsta inkomsterna i hela Sverige 2018 – för att jag gör ett jävligt bra jobb. Jag skulle däremot följa dresscodes på evenemang som bröllop.

     Puss 🙂

     Camcam Samirs nya tjej är kanske nudist hon är iallafall naken på insta. En del gillar verkligen att visa sig som Gud skapade en. 😂😯

     Oj vad du tar i 😂

     Hahahah var du bara tvungen att lägga in att du tjänar bra och gör ett bra jobb? Tro mig. Det finns andra som också göra ett jäkla bra jobb men ändå inte tjänar bra. Så har nog inte med det att göra.

    Fast jag orkar inte bry mig om alla vet och etikett-regler som sattes för typ 100år sedan. Förstår inte varför man inte skulle kunna ha möte i shorts eller en kortare kjol, jag skulle verkligen inte bry mig om en man kom i shorts till ett möte jag anordnat 😂

     Det är inte samma vett och etikett regler i dag som för 100 år sedan ! Tror du att konfirmander i dag bär svarta ” kläningar” på sin konfirmation som man gjorde för 100 år sedan ? Värden har ändrat sig mycket på 100 år. Kvinnor står inte längre vid spisen och äter sin middag utan sitter ner vid middagsbordet och äter tillsammans med resten av familjen, osv.

    Om du visste hur många möten jag varit på där män sitter i shorts. Dom har viktigare saker att tala om änn sin klädsel. Du har nog sett för lite av världen anonym.

  Ser mer ut som en formlös tröja än en klänning.

   Missoni.

   Den var riktigt riktigt snygg. Och den satt väldigt bra på Charlotte, men i mina ögon en aning för kort. Men det är ju mina ögon.

  Okej jag förstod inte ALLS att den ena måttstocken var för urringning och den andra för klackhöjd, jag satt och försökte göra en sjuk matematisk uträkning av hur alla måttstockar korrelerade med kjollängden i relation till åldern…… snurrigt!

   Samma här! Först nu fattar jag, när du förklarade.

  Jag förstår att inlägget är skrivet med en stor portion sarkasm. Och jag tycker givetvis att man får ha vilken längd på kjolen man vill oavsett ålder.

  Men jag hade ändå känt mig bekvämare om din skala hade börjat med 20-åringar. Tycker att vi kan lämna barn utanför diskussionen med korta kjolar.

   Har själv 15-åring och de är inte ”barn” i bemärkelsen små barn, utan de är tonåringar och de har definitivt korta kjolar.

    De ÄR barn.
    Jag vet att de har korta kjolar och självklart ska de ha på sig vad de trivs i.

    Problemet ligger säkert hos mig, men det skaver oerhört i mig när unga tonåringar sexualiseras.

    Nu var inte det avsikten med inlägget så vi kan släppa det.

     Någon som är 15 år är ju dock i mitten av tonåren och de flesta är påväg att gå ut högstadiet för att studera vidare på gymnasiet – Absolut inte en vuxen men inte heller ett BARN. Sen är det väldigt knepigt ang sexualisering av en 15 åring, en fullvuxen man/kvinna/hen som ser något sexuellt och tändande med någon som de vet är 15 år skulle vara 100% fel i mina ögon – However, jag hade nyss fyllt 15 år när jag ”förlorade” oskulden med min pojkvän och skulle nog säga att jag/mina vänner i den åldern absolut var sexuellt intresserade (av jämnåriga). Det är självklart JÄTTE individuellt och alla mognar i olika takt, en annan kanske inte alls var intresserad av sådant förren i 18-20 års åldern! Men summa summarum, en 15 åring skulle jag inte säga är ett barn 🙂

      Jo, man är barn som 15-åring (och då är jag ändå 17!).

       Anonym 16:23
       Då får det stå för dig såklart, jag personligen ser inte en 15 åring som ett BARN utan en tonåring 🙂 Jag har en bror + syster som är 15 år gamla och för mig(!) är det svårt att se dom som barn på samma sätt som min andra syster som är 9 år är ett barn. Svårt att säga var gränsen går dock men vi får väl agree to disagree bara 🙂

        Jag tycker gränsen går vid när de blir sexuellt lagliga (15 år).

         Eller e man barn när man är barn. Och tonåring när man är tonåring?

          Går inte att svara dig. Obegriplig fråga.

          Eller så är man i juridisk mening och enligt barnkonventionen barn tills man är 18. När man är barn och inte har inget med era personliga åsikter att göra.

           Står det något om ”byxmyndig” i denna barnkonvention?

           Ungdom brukar man kalla barn från typ 13 i bla vårdnadstvister och vid bedömning av brott. Där läggs vikt på mognad och deras egen rättskapacitet. Barn är dom mer när vi pratar skadeståndsrättslig mening, dvs att mamma och pappa betalar för ungens eskapader fram till 18 års ålder blabla

        När man blir vuxen inser man att en 15-åring är ett barn.

     Anonym 15:30
     Varför skaver det? Tonåringar brukar vara väldigt nyfikna på sex och ganska kåta.

    Hon är ett barn.

     Ja men de blir ju sexuellt lovliga vid 15 års ålder. Då slutar väl barndomen?

      Obegriplig fråga. Även barn har en sexualitet. Vad man inte vill är att vuxna ska beblanda sig i den. Likhetstecken sexualitet och kort kjol skulle jag för övrigt likställa med noll.

       Det är nog lite olika, vad folk upplever som sexuellt upphetsande, tror jag. Karlar kanske fantiserar om att det inte finns trosor under den korta kjolen på 15-åringen.

        Jaha? Sorgligt kanske men helt irrelevant för personen i kjol.

   Jag tolkar bilden som att man för 50 år sedan hade en lång kjol och att kjolens längd minskar var 5:e år.

  Äh!
  Lill-Babs hade ju stiletter och kortkort intill slutet. Be like Lill-Babs!

   ”Lyssna på Lille-Babs!” ❤️

  Är väl underbart att man får ha på sig vad man vill oavsett ålder! Däremot tycker jag hennes kommentar, att det bara är gamla tanter som tycker så är trist. Gamla tantar har redan så mycket kämpa emot utan att de kollektivt ska behöva stå till svars för vad vissa surmular skriver på nätet. Unga kan också, många är snabba skriva åldersdiskrimenrande saker (hur gammal nån ser ut, man ska minsann inte blondera sig, åldersnoja). Och hon har kanske inte så många manliga följare ( och i synnerhet inte manliga följare som kommenterar). För de kan, de med.

  Om man visar rumpan eller trosorna när man böjer sig eller sätter sig är kjolen alldeles för kort, oavsett ålder. Kanske med undantag för barn under skolålder med tjocka strumpbyxor under kjolen. Svaret är ja, hennes kjol är för kort. Det är inte snyggt att i praktiken gå omkring med rumpan bar.

   Agreed.

   Fast om man har något på sig på scen är nog inte tanken man ska böja sig eller sätta sig. Det ska se snyggt ut.

   Nä då fläktar de ännu mer gött upp i rumpan

   Jag har just nu på mig en klänning som är såpass kort att jag visar upp hela bakdelen om jag böjer mig framåt. Men jag tycker det är snyggt med korta klänningar så jag låter helt enkelt bli att böja mig framåt. Behöver jag plocka upp något från marken eller så sätter jag mig bara på huk.

   Dessutom använder jag inte trosor. Förstår inte riktigt problemet med hur jag klär mig? Någon som kan förklara?

    Allmänna opinionen kan ju tycka att det är lite slampigt med mycket kort kjol och inga trosor. Mycket har sexualiserats i samhället.

    Usch vad ohygieniskt och äckligt. Jag vill inte se folks f1tta när jag går på stan, är på restaurang, offentlig transport, teater osv. Ett vindkast, några trappsteg eller att du böjer dig lite framåt så syns allt. Du sitter alltså med ditt nakna kön och gnider dina safter på ställen andra människor ska sitta. Till och med på nudistläger har de en handduk med sig att sitta på!

    Omedvetet så vet du att karlar i alla åldrar fantiserar om man är utan trosor i alla korta kjolar och korta klänningar som du vill visa upp, det är din personlighet och identitet som du håller på att utveckla.

     Va?! Det kan de väl likaväl fantisera om ifall en går klädd i burka, kostym eller clowndräkt? Ska vi begränsa oss i vad vi föredrar för kläder pga andras potentiella fantasier?

    Inga trosor?! Men vad gör du när flytningarna kommer då och då under dagen, torkar bort eller? Jag förstår inte hur man kan gå utan trosor!

     Det är väldigt olika hur rikliga flytningar en har. Jag har aldrig haft så mkt flytningar att det är något som behöver torkas bort. Troslösa med rikliga flytningar kanske har menskopp?

   Ännu värre om man kör commando …

   Håller helt med, OM det är så att man faktiskt böjer sig framåt. Vet man om att man har kort kjol och inte låter omvärlden se var man har eller inte har under så är det bara att köra på med det man tycker är snyggt ju! ☺️

  Intressant att klackhöjden och urringningen är varandras motsatts.
  Ju ”slampigare” man är, desto högre är klackarna och desto lägre är urringningen 🙂
  När det gäller kjollängden förstod jag inte riktigt eftersom där verkar godtagbar längd bara korrelera med ålder.
  Håller med om att 15 år bör hållas utanför skalan.

   Tycker inte att 15 åringar ska hållas utanför. De har blivit byxmyndiga då och vill säkert attrahera killarna.

    Helt irrelevant om en individ på 15 år vill attrahera eller inte, det är fortfarande ett barn.

    Det är liksom en ickefråga, de är barn enligt svensk lag.

     I vart fall är de ändå byxmyndiga och får ha sex. Också enligt svensk lag, hehe.

      De får ha sex innan de är 15 också, så med ditt resonemang skulle skalan kunna innefatta 12-åringar med.

       Får man kn*lla innan man är 15 år? Inte här i Sverige väl?

        Två stycken 13-14 åringar har ju sex i smyg för att det är privat när vuxna inte ser.

    ??? De är fortfarande barn, det är fortfarande äckligt med vuxna som attraheras av 15-åringar oavsett om det är lagligt eller inte

     Hur blir det om 15-åringar attraheras av vuxna, då? En oerfaren femtonåring kanske gillar en mera erfaren kille, jämfört med sina jämnåriga.

      Det är många 15-åringar som gillar och attraheras av vuxna. Jag gjorde det och hade också sex med flera män över 25 år.

      Det var såklart inget fel i att jag attraherades av de här männen eller att jag ville ha sex med dem. Det som var fel var ju att de hade sex med mig! Det kunde jag såklart inte se i den åldern eftersom jag trodde jag var så himla mogen och vuxen. I efterhand ser jag att de utnyttjade min naivitet och att jag ännu inte lärt mig att sätta gränser.

      Visst att de kanske kunde attraheras av en tonåring men de ska fan inte agera ut det.

       De vuxna gjorde inget fel att de knullade 15 åringar vad står det att det är fel? Sluta skapa dina egna regler på hur allt ska vara. Det är lika mkt 15åringens fel som den vuxna eftersom dem själva får ta ansvar lagligt över sig själva. I sexsammanhanget är man inte ett barn eftersom man själv får välja vem man vill ha sex med annars man blivit byxmyndig vid 18. Så jävla fult att förbjuda vuxna att ha sex med 15 åringar som att alla vuxna är onda. Vuxna kan inte hjälpa att dem tänder på dem och har de bra avsikter och inte utnyttjar ser jag inget fel med det. Så jävla dumt att förbjuda och göra ngt som är lagligt till fel när det egentligen knte är fel. Stör du dig så mkt på det så får man höja den till 18 då annars håll käften. Sen finns fan 18-20åringar som är helt oerfarna och naiva då också är det då också okej att ha sex med dem då? (Nej de är inte som 15men fortdarrande då omogna för sex då)Alltså Gud du är fan sjuk. Man ser ut som en vuxen kvinna vid 15 klart som helvete vuxna tänder på det det är ju normalt. Och sen sluta med att 15 åringar är barn det är bara 3 år från att räknas som vuxna låter så jävla efterblivet att kallas barn. Sen nej barn har inte sexualitet det är tonåringar som har det inga barn. Sen vaddå ska inte en 20 åring få ha sex med en 17 åring för 20 åringen är vuxen och 17 åringen barn? Helt sjukt hur ni bara delar in människor i barn och vuxen som nåt jävla magiskt händer på 18 årsdagen. Sen vuxen är ett stort ord. Det är stor skillnad på en 18 åring och en 99 åring går inte att likställa bara för båda är vuxna. Sen sluta behandla nästan myndiga människor som helt omogna och helt att de kan inte tänka. Är det lagligt är det ju ändå bevis att de är stora nog att avgöra själva annars hade åldern varit högre. Sen skrattar jag åt er att ni säger 15 åringar är barn. Det beror på kontext. I det här fallet med sex är dem inga barn. I det juridiska är dem det men det betyder inte i skallen de är barn de är tonåringar. Sen vaddå ska em 15 åring få gå på toa med föräldrarna för de är barn eller bada i barnpool så sluta gör er dumma och koppla att 15åringar är barn i alla situationer.

  Uh… att ge sig in i den här diskussionen är att beträda minerad mark… MEN – jag rycker att korta kjollängder har ett bäst-före-datum. Efter 45 är det stilmässigt bättre med en längd vid knät.

   Hur höga klackar får man ha om man är +45?
   Hur tighta byxor?
   Hur urringat?
   Självklart är det inte klädsamt med korta kjolar på alla, men finns de som är +45 som sportar korta kjolar betydligt bättre än de som är 25. Och oavsett, vem ska bestämma vad som är ok?

    Ingen bestämmer vad som är ok då det inte finns en lag i ämnet, men alla har ju rätt till en åsikt och kan tala utifrån var man själv känner att gränsen går och ’Mysko’ sa ju trots allt ”Jag tycker” which is fair enough. Jag är 29 år och känner spontant i skrivande stund att jag har väldigt svårt att se mig själv i en kortkort kjol vid 45+ även om jag (förhoppningsvis) fortfarande har en banging body och rent tekniskt kan bära upp den – En mellanlängd/strax ovanför knäna skulle kännas okej, man behöver ju inte dra ner den ända till anklarna hehe.

     Så är det Leoni. Jag har alltid älskat korta kjolar och gärna visat benen, men för ett par år sedan kändes det inte klädsamt längre.

     Däremot kör jag gärna tighta brallor och klackar, man måste ju inte bli tant bara för att man vuxit ur muskorta kjolar

  Scenkläder är något helt annat än vardagskläder, på scenen ska artister ha på sig det som passar till numret. Offentligt tycker jag att folk ska ha kläder på sig så att de inte svettar ner stolar de sitter på, känns läskigt att sätta sig i en pöl på en uteservering på sommaren…

   Där har du definitivt en poäng!

   Om jag inte svettas om rumpan eller benen då? Är det ok då? 😁
   (Jag gör faktiskt inte det. Svettas om benen. ”Allt ” mitt svett kommer från överkroppen.😉)

    Fast sitter man skinn mot plast så blir det svettigt/blött där under, oavsett om man inte svettas på benen i vanliga fall 😉

     Ajaj den smärtan när man reser sig och det känns som halva låret sitter kvar på plaststolen..

      Hatar när det händer.

     Nope. 😉😊

   Haha jag har svettats så jäkla mycket nu sen jag blev gravid så även i långbyxor har jag råkat lämna en svettfläck nu under sommaren på en plaststol #skäms

    Samma med mig.😆

   Fast man för väl kjolen under rumpan när man sätter sig..

    Nej, med en kort kjol sitter du med bar rumpa på stolen. Därför är det sjukt ohygieniskt att ha kort kjol och inga trosor!

  Såg henne uppträda på invigningen av köpcentrumet K:fem i Vällingby för flera år sen. Då hade hon också en väldigt kort klänning som inte lämnade något åt fantasin för oss närmast scenkanten… så jag tycker ändå att det finns en gräns även på scen.

   Tips. Stå inte så nära scenen och titta in under folks kolar om du är känslig för trosor.

    Hade hon trosor😏?

  Ha vad du känner för! Finns ingen ålder för någonting.

  Har hon alltid haft ett privat konto? Blev förvånad att se att en artist inte har en offentlig profil…

  Såna här diskussioner är så löjliga. Kvinnor som säger åt andra kvinnor att kjolen är för kort liksom, är ni såna här förortspoliser som också tycker det är bäst om alla bär slöja? Nej, det vet jag att ni inte är men ni beter er exakt likadant.

  Det beror väl lite på hur man vill bli bemött.
  Det spelar ingen roll hur gammal man är; klär du dig utmärkande i miljön du befinner dig i så kommer folk att höja på ögonbrynen.

  En 55-åring i bikini vid havet är helt normalt men skulle samma kvinna komma i kortkort på en begravning så är det inte lika okej. Det handlar i grunden inte om hur mycket hud man visar utan vart man befinner sig.

  Det är ok att visa hela härligheten på porrsajter oavsett ålder (myndig), men inte ok på facebook tex.
  Det är ok att klä sig i en minimal stringbikini vid havet i Rio de Janeiro men kanske mindre ok på Skara Sommarland.
  Sola topless vid havet på Läsö är ok men inte på Eriksdalsbadets utepool.

  Sammanhang är nyckelordet.
  Perelli får klä sig hur hon vill men skulle hon dyka upp i den tunikan på ett affärsmöte med ett gäng kinesiska investerare inom vapenindustrin så kanske det inte skulle uppskattas.

  Jag klär mig urringat rätt ofta på fritiden men på jobbet (mansdominerat STEM) klär jag mig lite mer neutralt. Jag vet att vi inte har någon officiell klädkod (kontorskläder typ) men jag kämpar dagligen med män som tror sig vara mer intelligenta än jag pga kön. Vi har alla gått samma tunga utbildning och jag har presterat minst lika bra inom bolaget men så är det. Skulle jag börja dyka upp i minikjolar och halternecks- ja då skulle jag aldrig någonsin bli tagen på allvar. Samma med män som dyker upp i hängbyxor, kepsen bakofram och blingbling-$-tecken runt halsen (en ingenjörskollega klär sig så på fritiden). Det passar inte in i den miljön helt enkelt.

  Önskar jag kunde engagera mig i Perrellis kjollängd, men jag har istället fastnat i ryktet om att att hon köpt en villa i Marbella för 50 miljoner kr.

  Det lyxiga husköpet borde få Bella att beställa en ny bettskena, om inte annat.

   😂 sista meningen

   😃😃

   Perrelli har en stenrik man.

    Absolut. Men det känns som att det fanns en och annan krona undanstoppad innan hon träffade den stenrike mannen också…

    Inte minst förra huset i Djursan + lägenheten i Alicante. Som hon köpt på egen hand.

    Jag tror att Charlotte är den som har pengarna.
    Anders Jensen är och har varit anställd som VD i Ryds bilglas men han har inte ägt bolaget (det har grundarfamiljen Ryd och familjen Kamprad genom Interogo gjort tills de sålde för två år sedan till Nordic Capital). Svårt att se hur han skulle haft möjlighet att skapa sig någon större förmögenhet. Han hade inte heller någon förmögenhet från början utan har jobbat sig upp från verkstadsgolvet.

     Anders Jensen sålde Samglas som han startade när han var ung, till Ryds 2012 och fick loss ganska mycket pengar.

     Han startade Samglas som han sålde till Ryd 2013. Tjänade väl inga jättepengar på det, men ett åttasiffrigt belopp iallafall 😀. Han äger även en liten andel av Ryds.

      Samglas AB bokfördes till 11,7 mkr i Ryds Bilglas AB 2013.
      Vad jag kan se äger Anders Jensen inget av Ryds Bilglas AB.
      Ägare är Nordic Capital 90% tillsammans med grundarna, familjen Ryd 10%.
      (Reservation för om familjen överlåtit några aktier till Anders Jensen efter försäljningen till Nordic Capital 2017).

   Perrelli har en rik man.

    Hon är ju stenrik själv. Kul för dem att båda är rika 🙂

   Och så klart en känga till Bella och göra lite narr av henne… Snällla, det börjar bli tröttsamt. Detta Bella-tjat och behov av att göra narr av henne. Vuxna människor. Skärpning.

   Vad har det med Bella att göra.. men man kan ju undra nu om folk kommer skriva och gnälla till Charlotte – ”Varför behöver du en stor semestervilla med pool när du har stor villa med pool hemma???!” Charlotte har tre stora hus nu TRE.
   Spännande och se om det blir samma ifrågasättanden och missunnsamt gnäll och tjat där.

   Vilket hus alltså wow… undrar mest hur Stoppa pressarna fått alla dess bilder, och såå fjantigt de skriver, urtöntigt och hur de vinklar, vrider och överdriver.. Men DEN villan alltså. Och den som Bella hyr wow så fint, fint hus och DEN utsikten. Wow…

    Bella har ju inget med det att göra. Det är väl bara den vanliga svenska avundsjukan? Man är jätteavundsjuk på perellis hus för 50 mille så den enda tröst man finner är att bellas hus (som man också är jätteavundsjuk på) ”bara” kostade 30 mille… Det är ju garanterat inte Bella som behöver bettskena här 🙂

     Som vanligt är avundsjuka det enda argument ni har att komma med. Sitter själv i stort semesterhus med pool och badbrygga så nej, det håller inte.

     Är däremot genuint nyfiken på Perrellis husköp, vilket är en helt annan sak 🙂

  Var går gränsen för hur ofta du kan nämna Isabella Löwengrip, det är tredje inlägget på rad med hennes namn inblandat. Och alltid minst ett skammande vinklat eller förvrängt inlägg om henne varje dag. Har du en dålig dag idag, irriterad idag eller är det ett sätt att få många kommentarer med dessa mom-shaming och kläd/kvinno-shamings-inlägg.

  Jag reagerade på att Charlottes kjol var väldigt kort men hon har vad hon vill, hon har ju snygga ben dessutom. Lite märkligt dock att hon skriver ”det är bara gamla tanter som tycker så” .. ja jo det brukar ju oftast vara så att man som ung är mer avklädd men vill klä på sig mer som äldre, unga ser inget fel i det och män har såklart inget emot det. Men som sagt det är upp till var och en, man har det man vill och är bekväm med.
  Isabella kanske tog åt sig av det skammande inlägget om hennes korta kjol för hon har ju oftast längre kjolar nuförtiden.

   Med tanke på att inlägget om Isabella och hennes kjollängd var till hennes fördel och på intet vis skammade henne så tolkar jag din kommentar som att du inte ens läst det innan du började skriva.

    Jo läste det, menar du att hon inte tagit åt sig, och det vet du? Det skrevs ju en del kommentarer också och hon har väl kallats h*ra här pga kort kjol, klädstil och annat? Med tanke på hur hennes kjollängder ser ut nuförtiden så tror jag att hon tagit åt sig, men å andra sidan är det fel här på alla hennes kjollängder och det mesta hon har på sig, eller gör, och säger… eller hur.

    Fråga till Camilla. Hur kan du tolerera kommentaren 15.16? Tycker om Din blogg och respekterar att alla har egna synpunkter men trodde aldrig att det ordet skulle vara i din kommentarsfält. Så mycket som alla är emot den typen av nedvärderande ord av tjejer/kvinnor.

  Jag tycker nog att kjollängden avgörs om en har trosor eller ej. För kort kjol kan ju blåsa upp och visa hela underredet vid troslös.

   Ja, det blir ju inte bättre av att gå naken eller med minimala små stringtrosor i genomskinlig spets. När jag bär kjol som är kortare än knäna har jag alltid täckande trosor typ boxer eller hipster så man inte råkar flasha någon. Vissa här verkar ju dock tända på att andra kan se deras kön, sjukt sunkigt.

  Män spatserar gatorna fram i bar överkropp, viftandes med sina seniga gamla armar och tjocka bukar men vi diskuterar huruvida en kvinnas scenklädsel är för kort. Det är i sanning en stark dag för patriarkatet.

   Har du problem med det så är du på fel forum

    Menar du att BB är ett forum för mäns skamlöshet?

   Håller med dig i allt förutom att det går att skylla på patriarkatet här. Allt idiotiskt, småsint och barnsligt/elakt kvinnor gör mot andra kvinnor går inte att bortförklara med patriarkala strukturer…

  Larvigt.

  Är det kutym att vissa upp bilder och inlägg från någons Instagram när den valt att ha sin Instagram privat? Det skulle inte jag uppskatta i alla fall att någon la upp min Instagram i sin blogg och dessutom tjäna pengar på det.

   Har Perrelli privat?

    Ja!

  Det är opassande att ha så kortkort på sig ja. Hon är eg. för gammal för att klä sig så men samtidigt är hon ju artist och det blir en lite annan grej då. Scenkläder är ju en sak.

  Ålder har ingen betydelse. Men däremot kropp och tillfälle. På scen och Charlottes kropp = ok. Isabella med osvarvade ben på affärsmöte = inte ok. Men isabella har ju ändrat sig och ser allt mer ut som en tant !

  Fyfan, låt kvinnor va

  Kjolen är för kort oavsett ålder på den som bär den eller scenkläder/ privata kläder.
  Inte snyggt helt enkelt. Ser billigt och vulgärt ut.

  Caroline Roxy gör smygreklam för mister spex (glasögon)

  Många av kommentarerna skrämmer mig verkligen. År 2019 och folk säger att en kvinna ser slampig ut för att hon har en kort klänning eller att det är ”opassande”. Ni låter som sedlighetspolisen i Iran, oavsett om era åsikter ”bara” kommer ut genom anonyma kommentarer så skapar ni ett klimat där det blir mer och mer accepterat att begränsa, skamma och sexualisera kvinnokroppen

   Nä, det tycker jag inte, handlar lite om hyfs och etikett. Finns män som klär sig opassande också. T.ex tight T-shirt med gubbmage under, för korta byxor ( som är inne nu) foppatofflor på andra ställen än på stranden, med bar överkropp som inte heller är snyggt eller trevligt att titta på.

  Ingenstans ser jag dig sexualisera manskroppen på samma sätt som du gör med kvinnokroppen. Du tycker inte gubbmagarna är snygga men du kallar dem inte slampa osv

   Jag har inte kallat någon alls för slampa.
   Skrev bara att det inte var snyggt lika lite som män som visar för mycket också beter sig opassande. Det är någon annan i tråden som använt det ordet, inte jag.

  Tyvärr är det tydligen att ju mer hud bland kvinnor ju mer säljs det och mer uppmärksamhet. Jag hade önskat att alla kunde gå nakna och mer naturligt men det försöker också utrotas och då speciellt i de delar av världen där det alltid varit naturligt.

  Jag har just lyssnat klart på Jocke Lundells sommarprat och vill ställa en genuin fråga till dig Camilla. Har du lyssnat? Och känner du i så fall lite ånger för en del saker som du hånar IL för? Speciellt hennes behov av hjälp i olika former?

  Som mamma till ett barn med funktionshinder så gör det ofta ont att läsa den här bloggen och dess kommentarer. Nu kommer jag få kommentaren att då gör jag nog bäst att lämna, men det kan jag inte, den här bloggen är en spegling av samhället, det är en spegling av den värld som Jocke berättar om.

  *Perrelli

  Seriöst hon väl bära vad hon vill!. Alltså om folk kunde skaffa sig ett liv åt sig själva än att leva andras.

  Varför måste man ha synpunkter på allt? Vill man inte se henne, byt kanal då. Varför plåga dig om det stör dig?

  Vad skulle du tycka om någon sa till dig att du inte borde bära det osv…
  Har sett feta människor med tights och kort tröja, det borde vara förbjudet!.

  Men jag väljer att titta bort, tänk skulle vi kommentera detta på något forum?.

  Hon klarar det, men man undrade om hon bar fätdigklädd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *