Nicole Falciani tar över stafettpinnen från Sandra Beijer

Sandra Beijers lista innehöll att dricka kräftspad ur ett dricksglas och nu har jag hittat en liknande lista inne hos Nicole Falciani.
(Och som ett litet sidospår så vill jag HAAAAAAA den här hundvalpen som hon visar upp på bloggen!!)

Jag tycker sådant här är roligt då man får reda på lite annorlunda saker om våra influencers som de normalt sett kanske inte skulle delat med sig av.
Här listar hon några av sina ”unpopular opinions”:

– Jag gillar inte barn. Har aldrig haft en dröm om att bli mamma som många i min närhet har. Tycker dom flesta barn är väldigt jobbiga och ouppfostrade. Skriker, snorar osv. Heheh önskar faktiskt det fanns fler ”barnfria” platser och ställen. Hotell som har 16-årsgräns är ju livets liv. Min högsta dröm är dessutom att flygplan borde införa en ljudisolerad del där man kan sätta barnfamiljer.

–  Game of Thrones kan vara sämsta serien någonsin. Har kollat på några avsnitt men jag tycker verkligen inte om den.  Tycker generellt alla fantasyfilmer/serier är dåliga.

– Förstår inte hypen kring Beyoncé, jag tycker absolut hon är duktig men fattar inte varför folk ser henne som queen? Alltså så bra är inte hennes musik. Hon kan dansa och sjunga, men det är det många som kan i världen. Tycker hon är riktigt överskattad.

– Det är såååå skönt att rökförbud införts på uteserveringar. Äntligen kanske man slipper sitta i ett rökmoln medan man äter för att folk inte kan visa lite respekt.

– Finns inget äckligare än korv. Både konsistensmässigt men också innehållsmässigt. Fyfan. Jag blir spyfärdig bara av lukten också. Hemma har vi även korvförbud, Eric får inte laga eller äta korv.

– Får panik på människor som kör under hastighetsgränsen. Alltså snälla nån. Kan ni iallafall hålla gränsen?? Hände senast idag. En man körde 50 km/h framför mig på en 70-väg!! Om man inte vågar köra snabbt så ska man inte köra bil. //Nicole Falciani

BEYONCE?!?!?!? INTE BETYONCE!!!!
GE DIG INTE PÅ BEYONCE!!!
Korv – helt okej!
Rökning – helt okej!
Barn – Oh yes, helt okej också….
Game of Thrones – VERKLIGEN okej, men inte Beyonce!
Inte Queen Bee!?

Eller?
Jag tycker att Håkan Hellström är skräp och det blir man säkert lynchad för i vissa kretsar men så är det…
Det är min o-populära åsikt om musik. Så Beyonce och nu Håkan Hellström…. vill ni fylla på listan? 🙂

410 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Håkan Hellström håller jag verkligen med om…

  Svara

   Kan hålla med, får även känslan att det bara är våp och bimbos som tycker att Beyonce är queen. Alltså ”äntligen en svart kvinna vit nog att avgudas” och såå bra är inte hennes musik. Hon är en gammal amazon som flaxar runt på en scen, so what?!

   Svara

    Våp och bimbos?? Wow

    Svara

     Håkan Hellström som är en av dom finaste människorna Sverige har. Och du skriver skräp nej bara nej till det. Ge kärlek istället.

     Svara

      Måste man verkligen ge kärlek till något som man mest av allt undviker (Håkan Hellström)? Jag ger mycket kärlek, men inte till något som jag verkligen inte tycker om. Smaken är som baken – delad.

      Svara

      Jag vet ju inte hur fint det är när en mämniska snor låt idéer och texter för att göra egen musik av det och låtsas som att det är hans kreativitet som har pratat. Nej usch

      Svara

       Håkan Hellström är öppen med att han inspireras av andras musik och texter. Se det som hyllningar!
       Han är ju onekligen en begåvning musikaliskt, skriver episka texter och är väldigt folkkär.

       Svara

    Exakt! En väldigt inflytelserik kvinna som dessutom låter sig retuscheras till att ha mycket ljusare hy på tidningsomslag…

    Svara

     Mina impopulära åsikter…

     Jag förstår mig inte på semlor. DET ÄR JU FAN SOM EN HEL DAGS MATINTAG. Maffigt, kladdar.. Näe, det bara växer i munnen på mig. 😂

     FÖRSTÅR mig inte på folk som betalar med KONTANTER? Det är snart 2020 och folk går fortfarande runt med 500-lappar i fickan.. helt otroligt. Så opraktiskt.

     Gå på bio är så ångestfyllt. Människor som ska snacka, smaska på sitt högljudda snacks, ytterst udda personer som lägger upp fötterna på sätet framför om det är ledigt (?)… Ughhh. Sitter alla dar i veckan hellre hemma och streamar olagligt.

     Nyårsafton. HEMSKT. Bara larvigt, nästan. Man ska fira in det på världens bästa, glammigaste, BÄSTA KVÄLLEN EVER OMG, allt ska bli så bra för att det liksom ska klinga bra med nystarten på nya året… Näe.

     Fullkomligt älskar inlagda gurkor. Ju större desto bättre. Låter fel men tänk bara SALTGURKOR. Mm.

     Alla som bor i Stockholm – jag tycker SL är så sjukt grymma. Asså all renovering de gör och alla lösningar, att det ALLTID finns personal att fråga om hjälp, deras kundtjänst är GRYM…. Stor eloge.

     Svara

      Håller med om bio. Dock verkar det som att jag ska se Lejonkungen på bio, och ah, det får väl gå bra. Bio en gång vartannat år kan man väl leva med🙃

      Svara

      Haha, bitterljuv, har du intagit min kropp? Precis mina åsikter!

      Svara

    Beyonce kan inte sjunga, hon låter som en brunstig katt. Sjukt överskattad. Håller med henne på alla andra punkter också. Eller, det är inte så att jag inte gillar barn for att de är just barn. Men jag gillar inte hur 90% av barnen beter sig, de har egenskaper som jag avskyr. Högljudda, egoistiska, elaka mot båda folk och djur, smutsiga och smittsamma, springer runt och väsnas, stör och plågar människor på tåg, restaurang, bio etc. De skriker, slår och sparkar tills de får som de vill, stökar till och smutsar ner andra människors hem och arbetsplats. Till stor del beror ju detta på att barnen har värdelösa föräldrar som inte har uppfostrat avkomman till att bli en snäll och sympatisk individ istället för en plågsam liten ligist. Fanns inte på kartan att jag och mina bröder tex skulle springa runt på en restaurang och skrika, då hade det varit raka vägen hem. Vi fick lära oss att springa och skrika gör man utomhus. Dagens föräldrar verkar tro att fri uppfostran är snällt mot barnet, men det är det absolut inte. De blir vad man gör dem till, som hundar. En bortskämd ouppfostrad hund som inte fått lära sig vad som är rätt eller fel blir båda odräglig, besvärlig och farlig. Terroristungarna i Grums är ett bra exempel på hur fel det kan gå när barn får göra som de vill.

    Svara

    Gammal amazon? Hon är väl varken så himla gammal eller lång/stor?

    Svara

    Vit nog?? Många svarta, däribland jag själv, älskar också Bey!

    Svara

     Face it, hon var vitast i Destinys child men inte bäst på att sjunga så därför blev hon känd för hon var vit nog att göras stor stjärna av.

     Svara

      Wow.. nedvärderande mot hennes talang. Hon är svart, kan inte rå för sin nyans.

      Svara

      Detta sa till och med hennes pappa i en intervju nyligen, att hon gynnades av sin ljusare hudfärg då. Bara ren fakta tyvärr.

      Svara

    @ 👽
    Hur är Beyoncé ”vit nog att avgudas”? Vilken äcklig sak att säga? Att hennes hy är relativt ljus gör inte henne mer vit. Förstår du hur rasism fungerar? Självklart är det ett problem att främst ljushyade svarta kvinnor får plats i offentligheten, men Beyoncé om någon har ju omfamnat sin svarthet och bryr sig inte överhuvudtaget om vilka vita personer hon kränker i det. Hon är unapologetically svart. Har du helt missat vad hon sysslat med de senaste åren? Inte fan är det att anpassa sig efter sina vita fans iallafall.

    Man får såklart tycka vad man vill: älska eller hata Beyoncés musik och tycka att den är överskattad eller inte, bryr mig inte, men sådana kommentarer med rasistiska undertoner är fan inte okej 🙂

    Svara

     Wow snacka om att läsa in att det var min personliga åsikt och inte ett känt faktum att hennes hudton premierats för hennes framgång i usa ursprungligtvis. Vad hon sedan gör för att väga upp det och försöka vinna mark i det svarta communityt lägger jag mig inte i för fem öre. Men jag tycker däremot att det är både talande och beklämmande att det krävs en nästan vit svart kvinna för att kunna nå framgång och föra andras svarta talan i sina nutida ”causes”.
     Jättekul stt hon försöker ge tillbaka och vidhålla sig som mer svart, men det är ju för att hon måste blidka sin svarta audience eftersom den vita audiencen redan är vedertagen. På ett sätt är ju hennes kamp för svartas rättigheter ett sjujäkla bra PR

     Svara

   Håller med om Håkan Hellström.
   Vad ser/hör folk hos honom????
   No No

   Svara

    Alltså folk gillar ju olika, det om något är väl klart här i världen. Går ju inte att förklara musik för nån annan.

    Svara

   Hellström och Kent, vilket skit 🧐

   Svara

    SÅ SANT.

    Svara

  Sandras var sjukt tråkig o så cringe men den här var faktiskt väldigt rolig. Barnfria platser, ingen korv och nej till två av vår tids mest hypade: beyonce och Got. Tyckte detta var hilarious för jag älskar allt på listan haha!

  Svara

   Haha jag gillar den också! Trots att jag gillar barn men allt annat håller jag med om 🙂 särskilt folk som kör för långsamt, får panik //stressad stockholmare

   Svara

    Jag gillar dock inte hundvalpar, det känns också som en unpopular opinion 🙈

    Svara

     Hahaha wow! Den här jag inte hört förr.

     Svara

     Här är en till!🙈

     Svara

     Jag älskar valpar men kan tänka mig att vissa tycker de är lite gränslösa. Biter och kissar på en. Men det kanske inte är därför du ogillar dem?

     Svara

      Ja exakt, och så är de ofta väldigt bjäbbiga och skälliga

      Svara

     Tycker hundvalpar och vissa sorters vuxna hundar är jättegulliga men ja, tycker hundar är lite jobbiga ofta. Men det är väl inte så ovanligt, finns många som inte hundmänniskor.

     Svara

  Fast Beyonce gör ju jättetrist musik. Rihanna däremot♥️

  Svara

   Beoyonce är mest Queen för att hon är så snygg.

   Svara

    Beyoncé är inte ens snygg…

    Svara

   Håller såååå med om barn- och beyoncepunkten!! Så skönt att någon mer vågar gå ut med sina opopulära åsikter 😂

   Svara

    Å lägg till hundfritt! Är så jäkla trött på hundar som skäller hoppar (för de vill ju bara leeeeka) å dessutom bajsar överallt. Så bort med hundarna också.

    Svara

   Jag tycker hon är jätte talangfull men får typ gåshud när folk jämför henne med Michael Jackson (musikmässigt). Alltså hur många hits på ”billie Jean- nivå” har hon egentligen? 0. Hon har typ 4-5 vanliga hits, that’s it. Michaels musik känner hela världen till, och jag är inte ens ett fan.

   Svara

    Oj så uppfattar jag det inte alls med B och MJ.

    Svara

    Förhoppningsvis tallar hon inte på småpojkar iaf.

    Svara

     Ja hur kan man se upp till MJ 🤮

     Svara

  Körde en fyratimmarssträcka på lördag kväll och vad är grejen att köra 70-75 km/h då man får köra 100, just på lördagskvällar tydligen? Hände flera gånger under färden att jag hamnade bakom semesterkörare. Och husbilar som tränger sig före vid ett vägskäl bara för att köra i 70 på 100-väg. Istället för att låta den enda bilen i sikte åka framför. Nej respektera medtrafikanterna, tack.

  Svara

   Jag kan känna mig irriterad när folk kör sakta, om jag själv är på hugget 😄 men de som tränger sig för att sedan köra för sakta…alltså de borde bli av med körkortet.

   Svara

   Husbilar får förresten köra samma hatighet som bilar, inte samma regler där som för husvagn. 🙂

   Svara

   Det enda jag märker är typ att majoriteten kör alltid för fort. Speciellt på lördagskvällar.

   Svara

    Inte på de vägarna jag körde i lördags. Var också förvånad över hur många som körde så himla långsamt. Till och med motorcyklister!

    Svara

     Du har nog missat vägskyltar som visar lägre hastighet viss sträcka.
     Sällan att alla andra gör fel….

     Svara

      Nej, jag lovar. Vi kunde köra förbi flera 100-skyltar fortfarande körandes i 70-75. Var överlag väldigt lite trafik men 4-5 gånger under min bilfärd hamnade jag bakom riktiga slöare.

      Svara

      Ja, i Göteborg finns det ett ställe där gränsen har sänkts till 50 från 90, folk antingen skiter i det eller missar skyltarna men det är så många gånger jag har hållit på att bli påkörd bakifrån när två filer går ihop. Så blir bilisterna vansinniga och tutar. Jag är livrädd för att köra på den sträckan eftersom jag gärna vill hålla hastigheten för vägarbetarnas skull men hamnar i så många farliga situationer på grund av folk som kör för fort. Tål inte folk som stressar en bakifrån när man håller hastigheten, åk hemifrån tidigare då om du har så sjukt bråttom.

      Svara

   Art respektera medtrafikanterna är att inte bidra till ett hetsigt klimat i trafiken. Om du har så jäkla bråttom, plussa på lite tidsmarginal nästa gång istället för att jaga upp dig över de som kör långsamt.

   Svara

  Håller helt med angående Beyonce men vissa grejer ang inte gilla barn var ju lite onödiga.

  Svara

   Håller helt med henne angående barngrejerna. Ofta är det ju också föräldrarna som låter barn störa andra människor. Tex då det finns speciella familjevagnar på tåg men man ändå envisas med att ta med barnen till en vanlig vagn och låter dem klättra över andras bänkar och dra i folks hår osv. Medan föräldrarna själv sitter med näsan i telefonen. Detta har hänt mig sååå många gånger och föräldrarna i fråga verkar bara förvänta sig att alla ska tycka deras barn är så gulliga.

   Svara

    Eller föräldrar som låter barnen se på film/spela spel på plattan utan hörlurar och på högsta volym i TIMMAR på en tågresa!!! Så åt ett barn en gång att han fick låna mina extra hörlurar om han inte hade några eller stänga av ljudet. Mamman blev jättearg. Eh..Okej. ja men då sitter vi alla här och lyssnar på när han samlar mynt i bamses värld. Rimligt.

    Ja, det gör mig orimligt förbannad!

    Svara

     Mitt barn skulle vägra lurar även om jag försökte att tvinga barnet. Vill du hellre ha ungar som sitter och skriker och är ledana än att lyssna på lite mynt? Annars kan ju du själv ta på dig lurarna och lyssna på ngt som gör dig mindre arg tänker jag? Det gjorde jag innan jag hfe barn och kunde störa mig på andras. Men jag föredrar ju ett barn som är tyst och nöjt med ett spel som låter lite än vad som blir utan om man är på ett offentligt färdmedel. Världen ÄR till för alla. Dig, mig, barn osv. Att du förväntar dig att alla ska anpassa sig efter dina öron är hybrisvarning. Kör bil då om du inte klarar av att dela rummet med andra. Jag hade också lackat om du försökte dig på den härskartekniken med mig eller min unge.

     Svara

      Då får väl din unge spela utan ljud då?

      Svara

       Ja eller så tar du bara på dig ett par hörlurar eller fixar ett körkort/bil om du är så väldigt känslig för omvärlden😘

       Svara

        Nä. På med lurar/av med ljud. Det hör till. Gäller inte bara barn. Bland folk tar man hänsyn till andra, det kan du lära ditt barn.

        Svara

         Hör till? Nej. Vad som hör till är att alla har rätt till rummet. Vill du ha spa så får du boka det. Eller ta på dig lurar själv. Lite ljud från en ipad kommer inte att skada dig. För övrigt, jag har inga problem med barn på tåg då jag inte åker tåg med mitt barn. Men tack du för tipsen😘

         Svara

          Visad hänsyn hör visst till. Det är rent hyfs. Att sitta med en iPad på högsta volym är inte visad hänsyn.

          Svara

          Är det ok att vuxna ser på film på högsta volym utan hörlurar på tåg/flyg?

          Svara

           Nej

           Jag hade inte brytt mig. Inget större problem så att säga😂 Gnällrövar.

         Som mamma så håller jag helt med detta, ljudet av eller hörlurar på, mina barn får helst inte ens hemma ha ljud på för jag hatar spelljud 🙊

         Svara

          Skönt för barnen att bo med en diktator😊

          Svara

       Ja alltså. Nu är ju det här OM. Det har alltså inte hänt. Jag menar bara att det finns olika situationer. Jag förstår bara inte hur folk kan bli så jäkla paffa över att tåget innehåller barn som låter. Sen självklart ska ingen få springa och härja och skrika. Men bamse på en ipad😂 Gråt då…

       Svara

        Vill man slippa barn på tåg är mitt tips första klass. Inte supermycket dyrare än andraklass, benutrymme och frukost. Ä l s k a r! Och så är det tyst. Lite affärssamtal på sin höjd. Har faktiskt aldrig stött på barn i första klass så mina tågresor är numera alltid lugna och trevliga 🙂

        Svara

         Men precis så!

         Svara

         Tänkte som du men när jag åkte först klass förra veckan så var det två skrikiga barn som höll låda där. Och att sitta och spela spel eller se film med ljud utan hörlurar tillhör väl helt vanligt vett oavsett om man är barn eller vuxen.

         Svara

          Oj, det har jag faktiskt aldrig varit med om. SJ har väl nån kampanj har jag för mig (har haft eller kommer ha, minns inte ordentligt) med billiga resor i första klass, så om det var SJ du åkte får vi hoppas det bara var en engångsföreteelse 🙂

          Svara

      Ditt barn, ditt ansvar. Lär ungen att anpassa sig till omvärlden istället för att omvärlden ska anpassa sig till dig guldklimp, ty det kommer icke ske.
      Inte konstigt att ungar/tonåringar är som de är idag med föräldrar med den attityden.

      Svara

       Ja. För det är ju verkligen det som påstås här. Seriöst hur korkade är du/ni som skriver här? Är ni läskunniga?

       Svara

        Frågan är ju om du kan läsa. Om du skrollar upp lite kan du finna kommentarer från en morsa som förväntar sig att omvärlden ska anpassa sig till sitt barns oväsen för att hen inte gillar hörlurar. Ni med barn ska anpassa er till omvärlden och därmed uppfostra era barn att göra detsamma. Att kunna vida hänsyn är en mycket fin egenskap som tyvärr många snorungar idag saknar pga deras bortskämda uppfostran.

        Svara

         Nja, så har jag inte skrivit.
         Om du kan läsa och tyda (vilket är högst tveksamt) så ser du att jag inte åker kollektivt med mitt barn och kommer aldrig att göra.
         Ni med barn…ja absolut, och det gör vi med.
         Problemet är väl att du är så skitnödigt mån om att få ha det helt ostört vilket är helt orimligt.
         Mina kommentarer rör inte barn vars föräldrar låter de gå bananas utan de rör den kommentaren ang bamses mynt på en ipad vilket ooomöjligt kan jämföras med det.
         Den enda snorungen här verkar vara du själv, så när du pratar om ouppfostrade ungar så ska du nog se tillbaks på din egen. Msn ska alltid vida hänsyn och det gället då även dig på ett tåg. Vill du ha det ljudlöst så undvik platser med folk.

         Svara

          Exakt precis så har du faktiskt skrivit. Din unge gillar inte hörlurar, så hellre än att vänja ungen, eller låta den spela utan ljud, så tycker du att resten av världen som inte kan värja sig mot ljudet, bara ska stå ut. Fin inställning som dina barn säkert kommer bli helt normala och empatiska av.

          Svara

           Fast jag åker inte tåg. Och jag skrev endast att han skulle vägra. Men det beror inte på brist av fostran ditt jäkla spån. Han är autist. Men du kanske har radarsyn och vet precis vilka ungar som är fostrade och ej? Vidare skriver jag att jag inte hade brytt mig om vad grannen gör på ett tåg. Jag har aldrig skrivit att det är ok att bete sig illa. Men det är skrämmande att se hur många bittra tågdivor det finns här som tror att tystnad är en rättighet på allmänna färdmedel. När jag åker tåg (själv utan barn dvs) så är jag väl förberedd inför ljud och ser således till att ha möjlighet att själv utesluta det då jag aldrig skulle beodra ngn att göra som jag vill.

           14.08 du har en fruktansvärt otrevlig attityd. Läs igenom dina egna kommentarer så ser du det kanske själv också.

           Jag har samma attityd som du/ni har. Man får vad man ger. Den attityden här ovan tex som skriver om hur oempatiska barn jag har är rent av larvig. Det enda jag lär mina barn ÄR just empati och sympati. Mina barn kommer inte att bli störda av andra resenärer då de kommer ha en empati för att de inte vet orsaken bakom vissa uppföranden. Det är ni som är oempatiska inför er omgivning. Jag har nu skrivit flera ggr att jag inte låter mina barn föra väsen eller göra otyg. Och det gör de inte heller. Men jag dömer ingen annan i samma situation. Hur svårt är det att fatta egentligen?

      Att din unge vägrar ha på sig hörlurar och att du då låter hen göra som hen vill säger ganska mycket om dig som förälder.

      Svara

       Du är tuff du som försöker ge dig på andras föräldraskap. Jag förstår att du kanske har alla knivar i lådan så att säga men tyvärr för dig så har du fantastiskt fel.
       Jag själv skulle inte för något försätta varken mig själv eller mina barn i den situationen. Jag åker bil. Så mitt föräldraskap är det då rakt av inget fel men fint att du försöker. Dock skulle jag aldrig ta mig rätten att bete mig så gentemot en förälder eller barn på ett tåg som finns för alla människor som betalar för en biljett. Det lär jag även mina barn. Att man inte alltid har rätt att bete sig hur man vill det vill säga. Och det gäller även i vuxen ålder. Var det ngt mer du ville?

       Svara

        Oj. Det verkar vara ett känsligt ämne….

        Svara

         Inte alls. Du verkar dock ha en kärlek till härskarteknik mer än vad du har intelligens.
         Men så är det ju också sånt folk som du som anser sig ha rätt till allt rum på jorden. Så vad spelar det för roll egentligen vad man skriver till en tramsenisse som du verkar vara. Som sagt. Jag har aldrig och kommer inte sötta mina egna barn varken på tåg eller buss men jag vet hur man uppför sig trots stök från andra barn. Jag skulle istället för att vara otrevlig sköta mitt och se till ha lurar med mig. Av oss två så är det inte jag som är känslig hörru, det är ju du som tar illa upp av lite barn på ett tåg😁. Dina föräldrar kanske är de som skulle fostrat en vänligare person än vad du blev av🤷🏻‍♀️?

         Svara

          På tal om härskartekniker…

          Svara

           Bara sanningen snarare😊

          Jag tycker nog att det är dina föräldrar som misslyckats med uppfostran för jag tycker du resonerar otroligt egoistiskt. Är väl bara att lära barnen att antingen är det lurar eller ljudlöst som gäller eller så får de sitta utan ipad. Jag försöker till exempel sova när jag åker tåg längre sträckor och det är jättesvårt när något mobilspel plingar hela tiden.

          Svara

           Instämmer. Den här människan som skriver dom här kommentarerna skrämmer mig. Snackar om härskartekniker när hen själv använder sig utav det hahah. Och jag är så glad att du inte tar med dina bortskämds barn på tåg och buss. Åk ni i er kära bil så slipper omvärlden höra ert kackel.

           Jag jag jag.
           Jag inser att din värld är pytteliten och att det är svårt för dig att se en större bild så jag ska försöka förklara.
           Om du är så ljudkänslig så borde du sluta att åka tåg.
           Om du vill att alla ska anpassa sig efter dig så är du lika bedrövlig som den föräldern som låter sin unge spela spel med ljud.
           Jag skulle såklart inte låta mitt barn störa med högt ljud för jag skulle aldrig palla en diskussion med en grinig medpassagerare och självklart lär jag barnen att ha hänsyn men jag skulle heller aldrig förvänta mig att kunna sova på ett tåg i tystnad om jag är för snål för att köpa en biljett till tyst avdelning. Annats får du väl fortsätta störa dig helt enkelt, onödig energi kan jag tycka dock att lägga på en sådan liten faktor.
           Frågan är ju varför du själv vill tvinga på alla andra lurar men vägrar bära de själv?
           Men visst, jag stör mig inte på ljud oavsett vilket så jag är väl fel person att diskutera med.

           10:14.
           Du bör verkligen kapa fortplantningsorganet på dig själv. Vidrig inställning du har. Hoppas att du för evig blir plågad av ljud från barn i hela landet💕💕💕

           Anonym 10:14.
           Kan garantera dig att min unge är bra mkt mer uppfostrad än vad dina blivande eller befintliga någonsin blir med din fula attityd😄 Sååååå glad får du gärna vara. Skulle hellre åka häst och vagn än dela hytt med rövhattar som du.

           Lustigt ändå. Själv har jag aldrig stött på så sura känsliga grinollar som ni som skriver här när jag delar tåg med barn. Brukar oftast vara fin stämning och folk som delar barnens glädje typ. Ibland vill ngn tom vara med och spela eller sjunga. Vilket tåg tar ni sirisar så man vet vad man ska undvika. Vill inte få min dag förstörd av neggosar som ni🙄😱🤦🏻‍♀️

           Ja gud vilken hemsk människa som tycker att föräldrar ska lära sina barn att respektera sin omgivning och inte bete sig så som dom vill överallt. Kallas uppfostran men antar att det inte existerar i er värld där era barn bestämmer över er. Att barn låter (speciellt 1-3 år) är svårt att kontrollera, det fattar alla, det är inte ens det som diskuteras. Det diskuteras om barn som beter sig störigt medan föräldern sitter bredvid med näsan i luren. Men nu för tiden kan man inte kritisera mammor och pappor. Finns tydligen en ny beskrivning på det ”momshaming”😂😂😂 Hejdå era kränkta mammor💕

      När jag var lite fanns inte ens såna spel och föräldrarna lyckades ändå göra så man inte störde alla?? Nej, barn är inte perfekta men de kan inte alltid få som de vill.

      Svara

       Sen när duger inte pussel och målarböcker längre? Har barn blivit små underhållsgourmander?

       Svara

        Fast även när de sitter med målarböcker så störs fel folk av att barnen finns där. Vissa vill bara hata barn. Oavsett vad de gör.

        Svara

      Det var väl ingen härskarteknik, hon var ju sjysst som ville låna ut hörlurar? Om du inte låter ditt barn störa så varför tar du åt dig och blir så upprörd?

      Svara

       Jag tar inte åt mig personligen. Jag blir däremot trött på hur omvärlden både behandlar barn och pratar om barn i det offentliga rummet. Judgy judgensson is everywhere. Det är i allra högsta grad en härskarteknik. Kunde hen inte ist bara bett föräldern vänligt att sänka ist? Kanske hade funkat bättre.

       Svara

        Förlåt, men han var typ 7 år. En sjuåring kan man prata till utan att gå via en förälder. Betydligt mer otrevligt att prata över huvudet på barn tycker jag.

        Svara

         Och jag tycker det är creepy att en vuxen vänder sig till ett barn man inte känner🤷🏻‍♀️

         Svara

          Hahaha är du seriös?

          Svara

           Ja. Mkt. Vaddå då? Jag skulle inte vända mig till främlingars barn. Dels för att de flesta sunda föräldrar lär sina barn att inte tala med främlingar och dels för att ett barn ofta inte vet hur man förhåller sig till en främmande vuxen som försöker säga till. Lättare att tala med föräldern och det går utmärkt att göra det och samtidigt inkludera baret😊

      Så du skulle med andra ord tycka att det var okej att jag bredvid dig på tåget skulle sätta på musik på telefonen högt eller kolla på en actionrulle i datorn utan att störa dig?

      Svara

       Japp.
       Skulle tom uppskatta en actionfilm på ett tåg. Men så är jag inte rädd för att interagera med folk heller. Tycker det är ganska trevligt😊

       Svara

     Samlar mynt i Bamses värld 😂😂😂😂

     Svara

    Så störigt! Jag älskar barn men hatar när de gapar, skriker, ska se filmer eller spela på tåget med högsta volym på utan lurar.
    Det värsta jag varit med om är när jag satt på tåget till Danmark, hade bokat plats i tyst avdelning för att jag ville ha just tyst (hade tänkt sova på vägen ner) men SJÄLVKLART skulle en obrydd morsa med sin galna unge sitta i den tysta delen. Är det ens tillåtet? Eller har jag missuppfattat vad tyst avdelning innebär?

    Svara

     En enda gång har jag varit med om att konduktören talade om för en familj att de satt i en tyst avdelning (barnen var ca 6 mån och den andra runt 3 år). Han sa trevligt att det fanns plats för dom i vagnen brevid om de trodde att barnen inte skulle vara tysta. De bytte vagn. Fler konduktörer borde säga till barnfamiljer i tysta vagnen tycker jag.

     Svara

      Bra konduktör! Så önskar jag att fler kunde göra

      Svara

     Det var säkert anonyma idioter här ovan som bestämt sig för att om alla i den vagnen vill ha det tyst så får dom faktiskt köra bil istället 😂

     Svara

    Haha alltså nej. Det har inte hänt dig flera gånger att barn har klättrat över bänkar och dragit i folks hår utan att en förälder sa till. Det har hänt dig max en gång och föräldern sa till men var sen på att upptäcka det pga telefon, så du blev irriterad och har förstorat upp det😂

    Svara

     Klart det har hänt. 1000 gånger säkert. Överallt med😂

     Svara

   Vaddå onödiga? Var ju inget hemskt hin sa direkt?

   Svara

   Korvförbud…orka förbjuda sin partner att äta vad hen vill i det egna hemmet. Är det vanligt att förbjuda sin partner att äta olika livsmedel eller göra vad hen vill?

   Svara

    Jag skulle bli galen om min partner satte upp förbud för mig kring vad jag får äta eller göra. Skulle ta en extra korv då bara för att!

    Svara

    MAKRILL I TOMATSÅS ÄR 100% FÖRBJUDET HOS MIG :)))

    Svara

     Min sambo har inte förbjudit makrill i tomatsås, men när jag vill ha egentid och tycker han borde dra till jobbet istället för att sega hemma, då ställer jag fram makrillen så flyr han illa kvickt!

     Svara

    Förbjuder makrill hemma för att jag inte står ut med lukten. Tycker inte det är en biggie

    Svara

     Jag har förbud pä Kalles Kaviar. Vidrig stank!

     Svara

     Hur kan ni hålla på och förbjuda era män/sambos/whatever från saker??
     Inte undra på att de blir bittra tjockisar som kollar på porr och dricker öl…

     Svara

      Tror det är lugnt! Jag viker tex ihop filten i soffan efter mig då det stör honom när jag inte gör det.

      Svara

      Är väl mer männen som är klena som tillåter det om det nu är så viktigt för dem äta vad det nu är?

      Svara

       Eller så är det inte så viktigt?

       Svara

      Varför skulle de bli tjocka om de INTE får äta saker? 😄😉
      Kanske vi förbjuder även porr och öl, vad vet du? 😘

      Svara

       Hahaha lycka till om du förbjuder porr. Män kollar ändå.

       Svara

        Kvinnor med😜

        Svara

        Hört talas om skämt och ironi? Skämt åsido så kollar väl den som vill men alla män gör det inte.

        Svara

    Har bananförbud hemma. Ingen, inkluderat barn, äter banan här hemma. Barnet får bara äta banan om jag inte är närvarande, hemma hos andra, helst inte ens det men låter det passera. Vill egentligen att det ska gälla ketchup också men ge och ta osv…

    Svara

     Varför?

     Svara

     Ostbågar, ketchup samt Marmite är förbjudet här hemma.

     Svara

    Jag skulle aldrig tillåta uppvärmning av fiskrätter i micron hemma. Har iofs ingen micro. Men det luktar så överjävligt.

    Svara

    Det enda matförbud som råder i mitt hem är att det är strängt förbjudet att matskamma. Ät vad ni vill och när ni vill, men ge fan i att kommentera andras mat. Nu bor jag i och för sig själv men förbudet gäller även gäster och annat löst folk som dyker upp då och då.

    Svara

     10000 på det! Hatar när folk sitter säger ’men guuuud vad äcklig det ser ut!’ ’hur kan man äta xxx’

     Svara

    Jag gjorde det under min graviditet. Kräktes jätte mkt och kräkts bara av lukten av korv. Här pratar vi kräks inne på Ica för de dela ut korvsmakprov… vågade inte gå och handla efter det. Det gav med sig efter v 17 nu nu får han äta hur mkt korv han vill.

    Jag var innan gravid en riktigt korvtjej. Hoppas på att det blir som vanligt sen.

    Svara

    Man kan ju kompromissa? Jag vill inte att nån äter hästkött eller gåslever hemma hos oss.

    Svara

     Går kokött bra?

     Svara

      Ja. Är vegetarian och skulle väl föredra helt köttfritt. Men häst tycker jag är sjukt, hade häst när jag var yngre, som att äta hund för mig.

      Svara

     Fan vad töntigt att vara djur och köttrasist sådär.

     Svara

  Hon verkar extremt oskön

  Svara

   Va, nej? Tvärtom ju! 😄 Skönt att nån vågar erkänna sånt och sägs vad de tycker.

   Svara

    Skönt att hon vågar erkänna sina åsikter men tycker också hon verkar vara en rätt oskön och jobbig/krävande människa ttp 😝 inte bara pga denna listan.

    Svara

   Håller med.

   Okej om man inte gillar barn, men oftast är det ju föräldrarna man bör ogilla om de inte tar hand om barnet ordentligt.
   Ett barn är ju inte ouppfostrat för att det snorar.😂

   Men nej, håller med om Beoynce. Och tyvärr är Nicole på min lista för NoNo! Verkar omogen och jag sätter 100kr på att det äktenskapet spricker innan hon är 30, och då med orden ”jag var för ung”. Fast att det är Eric som vill separera..

   Svara

    Fast jag tror inte hon menade att dom är ouppfostrade för att dom snorar. Utan snarare att dom är ouppfostrade och dessutom äckliga för att som snorar och har sig. Och jag håller med om båda sakerna.

    Svara

    Dom har ju varit tillsammans riktigt länge nu. Tror det håller.

    Svara

  Jag tycker både Taylor Swift och Ariana Grande är sjukt överskattade. Swift framstår som väldigt oskön och medioker som artist (men duktig på att skriva poplåtar, inte min sorts musik men uppenbarligen sådant som säljer) medan Grande har så väldigt gnällig röst.

  Svara

   Taylor Swift har alltid någon (kanske publicitetsmotiverad?) ”beef” med någon och det känns så jävla tragiskt. Är hon 16 eller?

   Svara

   Hon är 1000x bättre på att skriva countrylåtar. Men Ariana, gnällig röst? Nä..

   Svara

   De flesta av Arianas låtar är sjukt dåliga, men hennes röst är helt klart den bästa rösten jag någonsin hört. Absolut en av de bästa sångerskorna i hennes generation.

   Svara

  Det finns väl ingen icke-vegan över 16 som gillar Håkan Hellström

  På tal om korv så är Kikki, Bettan och Lotta riktigt bra.

  Folk som blandar svenska och engelska ord. Låter bara efterblivet

  Jag avskyr när småbarn står och glor på en och tigger med ögonen.

  Folk med ryggsäckar är pest. Varför fattar dom inte att man tar av sig sin ryggsäck i trånga utrymme.

  Svara

   Haha,du skulle avsky att prata med mig! Blandar svenska och engelska hela tiden, blir lätt så om ens familjemedlemmar har det som förstaspråk och man jobbar med människor från olika delar av världen

   Svara

    Haha jag med. Pratar bara engelska på jobbet och mina vänner är utländska kollegor så med vänner pratar jag alltid engelska. Efter en lång dag på jobbet blir det de ord som kommer upp som används hemma. Någon trött svengelska.

    Svara

    Det är nog inte typen av svengelska som påpekas

    Svara

     Nej precis! Egoina t ex slänger in en massa engelska uttryck i sin inlägg.

     Svara

      Precis som Camcam..

      Svara

       Och jag 😊✋

       Svara

        Fast det har du aldrig gjort. Du slänger verkligen inte en massa engelska uttryck i dina inlägg.

        Svara

         Inte. Trodde jag. Ok då. 😊

         Svara

          Det gör TrH visst ibland. 💚

          Svara

           (Jag läser alla dina kommentarer som jag ser)

           17 likes på Anonyms kommentar om du inte gör det. 😂 Varför? Suck.

      Och Mogi!!
      Hennes Youtube är som en parodi på någon som blandar in engelska meningar var 30e sekund 😂

      Svara

   Forskning visar att det är ett tecken på intelligens att kunna använda och blanda två olika språk medan man pratar. Så du är nog bara lite avundsjuk på simultanförmågan.

   Svara

   77.000+ åskådare på Ullevi says different.

   Svara

   Jag är över 30, äter kött och älskar Håkan Hellström

   Svara

  Håller verkligen med henne angående Beyoncé och barn!

  Svara

  Folk som pratar om golf. Det är höjden av tristess. Lyssnar tom hellre på kollegor som pratar om sjuka föräldrar eller helgen grillning.

  Svara

   Kollegor som pratar om sina djur är värst. Kan inte komma på en enda följdfråga när någon berättar om sin Golden retriever eller när de skor om hästen.

   Svara

    Ja, det är väldigt sant. Och folks sjukdomar och krämpor är fruktansvärt ointressant att lyssna på.

    Svara

    ”Vad är det för ras?” ”Hur gammal är din hund?” ”Vem passar den på dagen?” ”Vad heter den?” ”Är din sambo också hundmänniska?” ”Kan hunden några konster?” ”Kan hunden leta upp tryffel och kantareller?” ”Om inte, tänker du lära den det eller?”

    Med vänlig hälsning, socialt kompetent.

    Svara

     Men allt det berättar ju hundtokiga i en enda mening.

     Svara

     Jag skulle självantända av tristess om jag behövde lyssna på svaren på dessa frågor, därför skulle jag aldrig ställa dem. Fi fasen vad jag avskyr när folk ska prata om sina hundar (ja, speciellt hundar, faktiskt. Lyssnar hellre på prat om någons gamla sköldpadda). Önskar jag kunde göra som Bella och bara vända på klacken och gå när mina hundgalna kollegor börjar mala om sina byrackor.

     Svara

      Haha du måste vara min soulmate from another mother!! 😂😂😂😂

      Svara

       Härligt med en bundsförvant! 👍

       Svara

      Får någon syn på hunden på min mobilbakgrund på jobbet får jag alltid en miljon frågor om honom 😴

      Svara

    Är hundra gånger värre när någon berättar i detalj vad typ deras barn gjorde på morgonen eller whatever. Det är i paritet med att berätta om någon dröm 😴😴😴

    Svara

     Fast drömmar ju kuuul att höra om! Iallafall om de är galna och fantasifulla eller handlar om nån man känner.

     Svara

    Finns ju hur många följdfrågor som helst på sådana ämnen! Men följdfrågor på när någon pratar om sina barn, eh nej. Där dog samtalet.

    Svara

     ”Vad är det för ras?” ”Hur gammal är ditt barn?” ”Vem passar den på dagen?” ”Vad heter den?” ”Är din sambo också barnmänniska?” ”Kan barnet några konster?” ”Kan barnet leta upp tryffel och kantareller?” ”Om inte, tänker du lära den det eller?”

     Med vänlig hälsning, också socialt kompetent.

     Svara

      Hahaha, DET ska jag fråga folk!

      Svara

    Äsch, älskar djur! Det är väl det minst tråkiga en kollega kan prata om? Menar om man inte är så nära så man kan ha meningsfulla djupare diskussioner. Barn? Sjukdomar? Jobbet? Bilen? Sport? SIN EGEN TRÄNING? Så tråkigt. Vill nog helst inte prata med kollegor alls tror jag 😉

    Svara

   blir blondinbella och säger ”det där intresserar mig inte” när min mamma ska redogöra för dagens golfrunda.

   Svara

    Fast det kan jag tycka är lite elakt. Precis som jag ibland vill berätta saker för min mamma så tror jag mammor mår bra av att få berätta saker för sina barn. Det kan man väl ändå ge dem 😊 är ju typ förnedrande att bli avvisad på det sättet när man pratar om något man tycker är skoj.

    Svara

     Usch ja, vilken trist attityd! Tror nog alla vi har lite tråkiga saker i bagaget vi gärna luftar. Ge och ta. Annars kan vi ju för alltid hålla käften typ, eller prata med oss själva.

     Svara

    Du berättar nog också en jävla massa och har väl gjort under åren som din mamma antagligen svalt och spelat intresserad av. Och många andra människor med.

    Svara

    Stackars mamma❤️
    Hade velat krama om henne och sätta mig ner med henne och höra om hennes golfrunda

    Svara

    Gissar att din mamma berättat om (samma banas) gamla golfrunda x antal gånger. Håller helt med dig. OM man inte kan tala om för FAMILJEN att just detta ämne intresserar mig inte (längre…), vem ska man då kunna säga till? Man behöver ju inte vara elak för det. Jag är likadan när mamma sätter igång och ska berätta historier/saker som hänt, med hundra oviktiga detaljer. Jag bara avbryter och skickar vidare henne på storyn för att slippa lyssna till om det var i tisdags eller onsdags och om kappan var röd eller orange.

    Svara

  JVVF-mellanmjölk. Det stormar i mjölkglaset!! Hejdå.

  Svara

  Är det bara jag som tycker att det är sjukt att Eric inte får äta korv i sitt eget hem?

  Svara

   Han får väl mumsa korv nere i haket på hörnet.

   Svara

   Hahaha. Är man wipped så är man🤷🏻‍♀️ Det sa väl en hel del när hon spelade in sin reaktion över att få en mysig filt i present? Inte fint nog. Hon verkar rätt dryg om man bara ska döma henne efter hennes content överlag.

   Svara

   Snaska korv i eget kök – jojo, det skulle se ut det. Hejdå.

   Svara

    #låtericsugakuk

    Svara

   Jag tycker det är sjukt att säga ”jag gillar inte korv”… oooookej, för det finns bara en sort? Och alla har samma innehåll, som tydligen är skräp då, eller? I jämförelse med tex köttbullar då, som alla bara innehåller bra skit..?

   Svara

    Jag tycker inte om korv pga konsistensen och formen typ. Min kära moder tror att det beror på att vi åt så mycket korv som barn.
    Jag är väl medveten om att det finns ”finare” korv med vettiga ingredienser, men det ändrar tyvärr inte att jag får lite klökkänslor så fort jag ser en korv.

    Svara

    För mig är korv endast en slags köttkräm inpressad i ett sladdrigt skinn. Så vidrigt att jag ryser.

    Svara

  Generisk popmusik a la molly sandén. Zzz…

  Svara

   Haha ja! Avskyr mollys musik

   Svara

   Hu ja, så skitnödigt på något sätt. Ska verka lite svårt sådär men når inte fram för fem öre.

   Svara

    Molly Sanden är liksom gnällig. Både hennes musik hennes röst och hennes åsikter.

    Svara

   Jag tycker inte hon har en bra röst ens!

   Svara

   Avskyr att Molly Sandén förstör Edith Södergran! 🙄

   Svara

   Och jag säger blä för mycket svensk musik. Kent, Molly sanden, Winnerbäck, Håkan, Silvana Iman.. nej fy fan vad dåliga alltså

   Svara

    Hehe, hej kompis! 😊

    Svara

  Jag arbetar på förskola och tycker så klart om barn, men det hindrar inte att jag kan bli lite trött på föräldrar som låter sina barn härja helt fritt i allmänheten. Typ sparka på sätet framför, i allmänna transportmedel, i timmar. Springa runt och störa andra gäster på restauranger osv. Inte barnens fel, men det är ju dom man blir irriterad på, eftersom det är dom som stör. Föräldrar gör verkligen barnen en björntjänst när dom inte säger till.

  Svara

   Jag håller med! Undviker att sätta mig nära barnfamiljer på restauranger mm. för att minimera risken att störa mig.
   Hatar inte barn, men anser heller inte att det kan vara omöjligt att lära dem sitta still och visa viss hänsyn i allmänna utrymmen? Hur ska dom annars lära sig?

   Svara

  Man får såklart tycka som man vill. Jag fattar att barn inte är för alla och tack och lov så verkat hon ju ha insikt i att hon ej bör skaffa några få hon inte tycker att dom är värda det offentliga rummet. Däremot anser jag att folk som har dessa värderingar borde göra samhället en tjänst och själva hålla sig borta istället för att uppmuntra till exkludering av barnfamiljer som då tex en ljudisolerad del på plan eller andra färdmedel. Hon är väl för fasen rik nog att klara av att köpa första klass-biljetter så att hon får det tyst isf?

  Svara

   Första klass är svindyrt och det enda flygbolag jag kommer på som har det på vissa av sina flygplan är Emirates. Du menar kanske business class som de flesta flygbolag har som är en uppgradering från ekonomi/turistklass och där åker det förvånansvärt många barn (tillsammans med sina föräldrar) så business är ingen garanti för barnfritt. 😊

   Svara

    På tal om det, satt bakom en familj som hela flygresan lät ungen titta på film i paddan UTAN HÖRLURAR!? WTF?

    Svara

     Jag satt på espresso house för några veckor sedan där en unge satt med sin ipad och tittade på en serie jag såg på som liten med volymen så hög att jag kunde identifiera precis vilket avsnitt han kollade på. Och mamman satt såklart med näsan i mobilen. Typiskt dagens föräldrar.

     Svara

     Råkade ut för samma. Stod ut en hel jävla timma innan jag sa åt dem, så har plåtskallarna dessutom mage att börja käfta emot. Dom la i alla fall av med fanskapet när en flygvärdinna kom och sa till

     Svara

     När man delar ett såpass trångt utrymme som ett flygplan där ingen kan gå undan tycker jag man bör försöka visa så mycket hänsyn och respekt till sina medpassagerare som möjligt och lämna egot hemma 😊 oavsett om man sitter i business eller ekonomi, i många fall är ju business och ekonomi enbart avdelade med t ex en gardin eller pentry om de ens är avdelade.

     Svara

     MEN VAD SÄGER DU😱?!? Är du okey? Klarar du av vardagen efter det hemska traumatiska? Ljud…på en…ipad??? Nä nu är måttet rågat!

     Svara

    Nej. Jag menar första klass. Om man nu är sååå anti barn i den miljön man väljer att vara i så får man väl isf se till sitt eget hus. Annars, dämpa. Jag är ingen barnälskare (älskar mitt eget mest av allt såklart) men jag skulle aldrig i mitt liv ge mig på att tala så respektlöst om barn som denna tjej gör. Vem tror hon att hon är? Varför är hon viktigre än andra passagerare på sina flygresor? Stå ut eller avstå.
    Vi väljer aktivt att inte utsätta vårt barn för dessa situationer för att han är för liten för att reprimera till den grad att han skulle vara tyst och stilla i flera timmar (2 år) och för liten för att förstå varför vuxna som inte känner honom skulle behandla honom respektlöst. Det är vidrigt hur folk ser på barn. De flest föräldrar får skämmas för att barn är barn och de gör inte att styra detaljerat helt enkelt. När jag hamnade på ett flyg med ett barn som skrek förtvivlat pga trycket som gav hen smärta så satte jag själv i lurar med musik. Hur lätt som helst. Men vissa verkar ju vilja lipa över att barn finns och lever i samma utrymme som de själva.

    Svara

     Men gud vad kränkt.. Vidrigt? Haha, har läst hundra värre saker om barn än hur hon uttrycker sig. Och varför ska den som blir störd alltid undvika saker? Varför inte de som stör??
     Bra att ni inte flyger med ett barn iaf!

     Svara

      Men åh. Fru härskarteknik på besök😍? Mysigt. Min erfarenhet är att de som är så lättstörda att de seriöst önskar att lyfta bort barn från det offentliga rummet är sådana personer som lipar över det mesta i livet som i te passr de själva. Jag säger inte att barn ska få lov att uppföra sig illa. Jag säger att det är omöjligt att styra varenda sekund när det gäller barn. Och om man inte klarar av det som barnfri ja då får man ta eget ansvar och undvika de situtionerna. Enkelt.

      Svara

     Jag tror att dom som stör sig på att ett barn har ont eller är upprört över något är väldigt få. Det som jag upplever att folk blir irriterad på är ouppfostrade ungar med likgiltiga föräldrar som liksom inte har någon som helst aning om att dom inte är själva här i världen. Ett barn som flyger och skriker för att öronen gör ont är möjligtvis störande men förståeligt. Ett barn som däremot får använda allt i sin omgivning som klätterställning, som skriker så fort hen inte får som hen vill eller sitter med plattan på högsta volym pga att hen inte ”vill” ha hörlurar på sig är en helt annan grej.

     Och nej, jag räknar inte med att alla lättkänkta föräldrar begriper vad jag menar.

     Och jo, jag har egna barn.

     Svara

      Ja där är vi såklart helt överrens. Problemet är dock att åskådaren inte vet vilken situation som är vad. Autistiska barn uppfattas ofta som ouppfostrade tex när föräldrar har en kamp. Man kan tex fråga om man kan hjälpa till ist för att förödmjuka ngn genom att surt tala om att barnet minsann borde ha lurar osv. Tycker jag.

      Svara

     Är det någon som tror att någon är viktigare än andra så är det ju de som stör andra medvetet. Fyllon som inte kan uppföra sig, ungar som får göra vad fan det vill.

     Svara

   Det hade varit oacceptabelt om jag skrek rätt ut på ett plan, så då vet jag inte varför det ska vara det för barn? Det är väl en utmärkt idé med barnavdelning på flyg, det har jag tänkt på många gånger.

   Svara

    Ja och jag tänker att det vore skönt för föräldrarna att låta barnen vara barn utan att störa andra också. Jag som förälder skulle vara mycket mindre stressad om jag reste i en barnavdelning med andra barn som låter och är just barn.

    Svara

     Brukar ta med mina barn på resturang osv, pratar om innan hur en beter sig. Ibland funkar det och ibland inte, då får vi gå. Men vet att många är rädda för att ta med sina barn till ex affären, fik eller resturang pga de kan härja. Men hur ska då barnet lära sig? Tänker att det bara är att bita ihop om en råkar ut för barn som härjar!

     Svara

    Men sitter du och är dum med flit här nu? Jämför du dig själv med en unge på några år😂? Alltså…den som betalar för en biljett har lika mkt rätt att vistas på planet som du har. Stanna hemma om du är så förbaskat känslig.

    Svara

     Nej. Man borde inte flyga med så små barn att de inte förstår varför de får ont, som man inte kan säga till och som kan distraheras om de får tråkigt. Flygresor är inte en mänsklig rättighet och ett måste. Man får acceptera att man inte kan göra allt man gjort förut som småbarnsförälder, allt passar inte. Och tänk på barnen, hur kul är flygresan eller resan överhuvudtaget för ett litet barn?
     Och ja, jag har barn själv. Och jag ANPASSAR mig.

     Svara

      Precis. Det är inte en mänsklig rättighet. Men då går det åt båda hållen så om man är så känslig för ljud så kanske man bör hålla sig hemma😊 Typiskt svenskar att vara så fasligt lättstörda. Flyg och kom fram, var beredd på att andra flyger och var okey med det så blir det mkt lättare ska du se.

      Svara

       Nja, lite ljud får man stå ut med inte flera timmars konstant skrikande och springande. Det är ingen svensk grej kan jag lova. Finns ingen nationalitet som uppskattar sånt skulle jag tro..
       Flyg inte med dina barn förrän de klarar av det och håll koll på dem så blir det nog bättre för alla ”ska du se 😊”.

       Svara

        Jag flyger inte med mitt barn heller. Tar inte ens tåg. Men det är inte pga barnet utan pga omgivningen som med stor säkerhet inte skulle förstå att mitt barn är autist och inte går att styra i alla aspekter. Kanske därför jag även har en större förståelse och hänsyn inför andra föräldrar.

        Svara

         Det är här jag tycker det blir så jävla fel! Jag tycker ALLA har rätt till offentliga platser. Ser du barn som härjar, försök på ett fint sätt prata med föräldrarna. Ser du ett barn som härjar och föräldern försöker dämpa sitt barn, se om du själv kan göra nåt åt situationen. Funkar inte det så kan du gå nån annan jävla stans!

         Svara

   Jo de borde få vara i det offentliga rummet, men också uppföra sig o det offentliga rummet!! Och där har föräldrarna ett ansvar.

   Svara

    Har du barn? Grattis till dig om du har radiostyrda sådana isf. Min unge är så jäkla snäll och lugn kan jag tala om för sig men om hen får ett utbrott, ja då är det inte bara att avbryta. Det tar en liten stund. För att…han är två liksom. Men som sagt. Stort grattis till dig om du har lyckats svarva dina spädgrisar efter perfekta mått😄

    Svara

     Hahaha # kränktförälder

     Svara

      Men orka. Är det verkligen allt du har att komma med? Att alla som inte håller med dig är kränkta föräldrar? Okey👏🏻

      Svara

     Klart de inte är, ingen säger att barn är perfekta och lätta. Det är knappar föräldrar som dig som diskuteras heller, du verkar ju bry dig. Man får ju gå ifrån situationen om det blir för störande tex. Och inte gå på finrestaurang när barnen är för små tex, kan inte göra allt på samma sätt som innan man fick barn.
     Varför kallar du anonyms barn spädgrisar förresten? Låter nedvärderande, eller säger de om dina egna också?

     Svara

      Jag förstår knappt vad du skriver men gissar på autocorrect.
      Klart jag bryr mig. Jag tycker att det är så trist att se hur mkt skit som skrivs om situationer där barn inkluderas och hur deras föräldrar är sååå dåliga när ingen av er har en susning om situationen.
      Nu diskuteras det ju inte om restaurangbesök? Utan om transport som tåg eller flyg etc. Det är givet även för mig att man inte går på restaurang med barn som inte kan sitta still. Det är heller inte snällt mot barnet. Men man måste ju få transportera sina ungar utan att konstant vara orolig för att folk ska bli förbannade. Spädgris? Ja det är ett allmänt könt ”gullnamn” för bebisar. Iaf här. Givetvis finns inget ont bakom det. Min unge är min älskade lilla spädgris. Förlåt om du blev kränkt.

      Svara

       Förstod du inte vad hon skrev för att hon stavade fel på ”knappast”? Ett enda ord? Och ett litet tips i all härskartekniksvälmening här, ”förlåt om du blev kränkt” är värre än att inte be om ursäkt. Förstod du alla mina ord?

       Svara

  Haha, trodde aldrig att jag skulle ha så mycket gemensamt med Nicole

  Svara

  Winnerbäck.. Nej, nope, njet! Överskattad så det smäller om det. Samma sak med Håkan (han har EN bra låt som han själv förstör med sitt emo-pop-pojke-wannabe sätt/röst. Håkan och Gessle borde ge sig ut på turné tillsammans, ”2 pojkar 1 musikslakt” skulle den kunna heta.

  Svara

   Tänker alltid på dig när sommaren tar slut, nanananana nanananana…… Nyponbuskar, Nyponbuskar, hela vägen Nyponbuskar ser jag när jag blundar o nånstans där så blev jag den jag är nu.

   Svara

  Men hallå. Skylten med hastighet är en förbudskylt. På en 100 väg får man alltså inte åka mer än 100. Man måste inte åka 100.

  Svara

   Håller med! Många vägar på landet där jag bor har default-hastigheter på 50-70 km/h men på många av dem är det direkt olämpligt att köra så fort och skulle det ske en olycka skulle man inte ta hänsyn till att ”det stod 70 på skylten”. Utgå alltid från omgivningarna/förutsättningarna när du väljer hastighet (ja inte uppåt då…), om man inte vet det DÅ ska man inte ha körkort.

   Svara

    Ja alltså finns det orsak att köra långsamt ska man köra långsamt men man ska inte köra långsamt i onödan för det kan orsaka mer osäkerhet i trafiken pga krävs fler omkörningar.

    Svara

     Precis. Man ska anpassa farten efter förhållanden men det gäller både upp och ner. 😊👍

     Svara

     Exakt. Men ofta vet man ju inte vad trafikanten framför har för orsak. Jag kör ofta rätt sakta, kan vara för att jag sett djur vid vägkanten, för att bilen är gammal och skruttig, för att jag nyser, för att jag håller på att få en panikattack, för att jag är trött, för att väglaget är dåligt och för att jag helt enkelt är en ganska dålig chaufför och därför inte vågar köra så fort. Övar mycket och i framtiden hoppas jag bli säkrare.

     Svara

      Bra att du övar. 💚

      Men om du är så trött att du säker farten för att anpassa dig, stanna bilen. Kör inte vidare. ‼️

      En trött person är lika farlig eller farligare än en onykter samt det är straffbart att köra när man är trött.

      Du kommer bli en awesome bilförare. Heja dig!🌸

      Svara

       *Sänker fareten…

       Svara

        Men…. 🤪😂

        Farten*

        Svara

        Ja fast det är ju inte alltid det finns möjlighet att stanna direkt tyvärr. Då får man ta sitt ansvar och sänka hastigheten och köra till ett ställe där man kan stanna säkert.

        Svara

         😊👍

         Svara

   Tror man kan få böter om man kör för långsamt också i vissa fall pga det orsakar osäkerhet i trafiken. Finns en orsak till att alla fordon inte får köra på motorvägar.

   Svara

   Det kan ju vara olagligt att köra för sakta också

   Svara

   Nej. Men du får inte heller försvåra i trafiken för dina medtrafikanter och kör du för långsamt eller försvårar en omkörning så kan du bli dömd för det. 😌

   Jag har sett en bil (utan orsak) som körde i 30 på en 90-väg få en trafikbot. Finns också artiklar om raggarbilar som vill crusa som fått böter för att störa trafiken.😉

   Svara

  Mina iq+poäng sänktes just ett par snäpp av att läsa detta inlägg. Jag tackar för mig.

  Svara

   dom kan inte ha varit höga från början då

   Svara

  Håller med angående Beyonce. Fattar verkligen inte hypen kring henne?? 😂 Tycker bara att hennes röst är jobbigt att lyssna på och allt waiiiiiiilande.. Usch.

  Svara

   10000+

   Svara

  Ointelligenta människor står överst på min lista.

  Svara

  Jag föraktar folk som spelar ”utan dina andetag” på sitt bröllop.

  Svara

   Håller med så himla mycket! Den låten (förutom att vara generellt dålig) handlar inte ens om kärleken i ett parförhållande!!! Blir orimligt upprörd över detta!

   Svara

    Vad handlar den om då? Såvitt jag vet har JBerg aldrig pratat om vad låtar handlar om.

    Svara

     17/12-16 berättade han vad låten handlar om, delvis i alla fall.

     Svara

      Kan du inte skriva ut det då bara?

      Svara

      Och vad sa han då?

      Svara

      Var ju synd man inte var där då.

      Svara

     Jag tycker det är uppenbart att det är kärleken till ett barn.

     Svara

      Han hade inga barn när han skrev den!

      Svara

   Haha, den känns något uttjatat numera även om den är fin och passar på bröllop.

   Svara

   Håller med! Hela texten är dessutom så löjlig att jag blir arg bara jag hör den.

   Svara

   Jag älskar den men tycker inte den passar på ett bröllop. Känns som folk inte lyssnat på texten (som inte känns som sund kärlek) när de väljer den, precis som de som väljer Cohens Halleluja…

   Svara

  Varför?

  Svara

  Att ha ”baddräkt” eller ännu mindre kläder på scenen orkar jag inte ens försöka mig på att förstå. Ta på er snälla! Haha.

  Svara

   De får ha på sig vad de vill, jag har inte med det att göra. Jag bara menar att jag föredrar mer kläder.

   Svara

   Ett av de coolaste uppträdanden jag sett var för något år sedan. Grace Jones som är över 70 bast, topless på scenen. 💪🤟😍

   Svara

    Svara

    Allt är relativt, nu blev ju plötsligt baddräkt och genomskinliga plagg ingenting i jämförelse. Får titta senare, jag ska tillbaka ut i trädgården nu. 🍒

    Svara

     Just där är hon ”påklädd”. Var mer för att folk skulle komma ihåg henne.

     Fast ja hon har bara baddräkt där. 😉

     Svara

      😊
      Jag gick in efter en stund. Det regnade lite för länge och för mycket.

      Svara

      Jag tycker självklart att de ska få ha på sig vad de vill. Däremot finns det saker som är mindre trevliga och det är att en del artister är tvingade att sälja sin musik med så lite kläder som möjligt och med en viss attityd. Mot sin vilja.

      En annan aspekt är att de som har så lite kläder är ofta vuxna, men de påverkar hur barn och tonåringar sedan klär sig och agerar.

      En tredje tanke är att gränser suddas ut till vad som borde vara okej. Om en tjej sedan går på stan så där så dröjer det inte länge förrän en del anser sig få ropa vad som helst till henne.

      Så att stå skyddad på en scen är en sak, att gå på stan är en helt annan. Så ja. Ta på er vad ni vill och dansa hur ni vill, men det är mer vad det i sin tur inspirerar till som är det sorgliga.

      Att sjunga så otroligt bra som många av dessa artister gör och ändå sälja in det på vissa sätt. Det är lite onödigt när musiken skulle sälja bra ändå.

      Svara

       TrH, det var förstås inte något negativt mot vad du skrev. Det var bara att jag spann vidare på tanken. Jag hoppas att din kväll är lika fin som min med guldljus utanför på grönskan. 🌅

       Svara

        Nej nej , jag tar det inte så. Spännande med hur andra ser på det. 👍🙂

        Och ja det har jag, tack så mycket och njut på du.💚

        Svara

         Oj, såg detta först nu kl 20:37 efter att jag skrev till dig längre ner (jag är samma Anonym sedan start idag i denna tråd) 💚

         Svara

       ”En tredje tanke är att gränser suddas ut till vad som borde vara okej. Om en tjej sedan går på stan så där så dröjer det inte länge förrän en del anser sig få ropa vad som helst till henne.”

       Här förstår jag inte hur du menar att det hänger ihop?

       Svara

        Jag menar så klart inte att en tjej / kvinna inte skulle få gå klädd hur hon vill. Det jag menar är att om hon ser upp till sin idol, klär sig likadant och sedan utsätts för trakasserier så blir jag personligen ledsen över att det ens ska behöva leda till det.

        Men att det dessvärre är svårt för henne att gå där själv och inse att folk tror att de kan säga vad som helst. Så det ligger inte hos henne och det är inte artistens fel heller.

        Jag vill bara att varenda tjej och kvinna ska få vara de som de är, utan att någon ska vara besvärliga mot dem. Men… det är inte alltid verkligheten och just därför önskar jag att samhället inte vore så se*ualiserat.

        Svara

         Och den tjejen kan dessutom vara mycket ung och må kanske t o m ännu sämre av orden som ropas än en vuxen kvinna skulle göra. Och det är tragiskt.

         Svara

          Ställ gärna fler frågor om du fortfarande undrar hur jag menar. Jag är inte emot att folk klär sig lättklätt och de får dansa precis hur de vill på stolar osv. Det är inte det jag menar. Jag ser inte ner på det alls.

          Däremot är det en skrämmande utveckling idag där skolbarnen har fått höra så mycket som inte ens vi vuxna knappt har hört

          (fula ord använda på obehagliga sätt och dessutom långt ner i åldrarna. En del tar inte illa vid sig, men andra gör det. )

          Så menar jag. <3

          Svara

  Jag hatar folk som tycker att beyonce är överskattad

  Svara

   Hatar? Realy!? 🧐

   Svara

    Ja, gud vad du märker ord

    Svara

     Ok, tar tillbaka det. Sånahär inlägg verkar bara få folk att berätta vad de hatar (också jag) för att provocera folk som gillar det. Ska försöka komma på något impopulärt som jag gillar istället 🙂

     Svara

      Då tar jag också tillbak. 👆👇😊💚

      Svara

     Men det gjorde jag ju inte eftersom att du bekräftar det med ett ja. 🤓

     Dessutom så var det en fråga. Men eftersom att du tog så illa upp över att jag frågade så tror jag dig att du verkligen menar ”hata”. 😉

     # funatparties 🎉 🎈

     Svara

      🙈
      #sistaordet

      Svara

       🤮
       #Spammare

       Svara

        EXAKT detta.

        Svara

       hahaha klockren

       Svara

   Hennes talang är inte översksttad, men hennes musik är skit. Förstår inte att en person med tillgång till världens bästa producenter inte kan göra en bra låt. Seriöst… sorryyyy i aint sorryyyy? Och att hon måste använda sitt förhållande och otroheten för att bygga en hype istället för musiken. Enda anledningen till att lemonade blev så hypat är ju för att hela handlade om otrohet, inte för att muisken var bra.

   Svara

    Kan hålla med om att hennes musik inte är för alla 🙂 jag gillar inte heller allt hon gjort, men förstår man inte hur talangfull hon är så är man okunnig.

    Svara

   Folk som tycker Beyoncé är överskattad är definitivt vita människor som aldrig reflekterat över sitt white privilege 😒

   Svara

  Bara jag som anser att avokado är så brutalt vidrigt??? Alla influencers hyllar det till skyarna med sina avocadotoasts.. Jag känner bara ewww. Hahaha…

  Svara

   Äntligen en till!! Och de där jävla surdegsbröden som är hårda som en skosula, usch

   Svara

   Here here, kommer ifrån ett avokadoland och alla trycker i sig avokadon (stora som satan) när det är säsong. Verkligen hela tiden, har slutat äta det efter en vistelse för några år sedan. 😷

   Svara

  ÄNTLIGEN! det är typ dödsstraff att säga högt man ogillar beyonce, hon har någon bra låt but thats about it 😀

  Svara

  Jag älskar hur lika vi är. Jag gillar inte barn och avskyr Beyoncé för hon sjunger som en groda. En stor anledning till att jag är arg över nyproduktionen av Lejonkungen.

  Svara

  Jag älskar country vilket kanske inte är jättepopulärt bland 25-åringar. När folk säger att de gillar allt utom country alltså?? Det finns inget som är så fint (räknar inte den typiska nya countryn som bara handlar om trucks and beer då)

  Svara

   Jaaaaaa!!!!!!

   Svara

  Håller med henne på alla punkter!

  Svara

  Alltid också tyckt att beyonce är överskattad, sure hon har en bra sångröst men den är varken amazing eller skitbra, och sure hon är jättevacker. Men helt klart lite överskattad ja. Enligt mig.

  Svara

   Oj vilken vit kommentar

   Svara

    Oj vilken puckad kommentar

    Svara

  Förstår inte heller hypen kring Beyonce. Aldrig gillat hennes musik. Samma sak med Håkan Hällström… Sjukt överskattade båda två.

  Svara

   Folk som tycker Beyoncé är överskattad är definitivt vita människor som aldrig reflekterat över sitt white privilege 😒

   Svara

  Alltså ot men ändå unpopular opinion. Kenza skriver att hon önskar hon fått mer stöd pepp och vägledning av barnmorskan och att mackorna på sjukhuset inte var goda. Ibland känns det att vissa inte fattar hur bra vi har det i Sverige och vill bli så daltade med att hon helst inte behöver göra något själv alls. Alltså jag får bara en sån känsla av att hon är så dryg att det skriker om det. Sorry.

  Svara

   Ja har också den känslan av henne…

   Svara

   Drygt av henne. Speciellt när hon lagt upp en video där barnmorskan är med, vilket är så otroligt schysst och tillmötesgående av henne.

   Svara

    Verkligen. Att en sköterska står och filmar för patienten är så uppmärksamhetskåt att hon måste lägga upp allt på nätet, bara det borde typ ge henne lön (av Kenza) och är väldigt tillmötesgående. Fattar inte vem hon tror att hon är? Varför föder hon inte på något privat sjukhus (om de nu ens finns) där hon kan bli påpassad som den kung hon tror hon är?

    Svara

     Men gud jag märkte också det! Medan sköterskan filmade och Kenza födde låg Kenza och typ stirrade på vart kameran var. Hur jävla sjukt beteende? Vem bryr sig om en kamera när ens livs mirakel ligger mellan benen på en?

     Svara

      Jag reagerade också på att hon ständigt höll koll på kameran.

      Svara

     Finns inga privata sjukhus i Sverige nej.

     Svara

   Det lilla jag tittade på hennes förlossningsvideo reagerade jag på att barnmorskan gav så lite stöttning till henne, men – och detta har jag skrivit innan när det peps över att jocke o jonna inte fick filma sin förlossning – alla är inte bekväma med en kamera. Det hjälper inte att du blir blurrad, självklart vet alla som känner dig att det är du iallfall. Kanske rädd göra något som ska analyseras sen?

   Svara

    Men snälla, vad vill folk egentligen? Hon skriker ju åt sin man att vara tyst, vad ska barnmorskan göra? Pussa på henne? Vägleda henne genom livet? Lägg ner. Daltande.

    Svara

     Tycker man ska daltas med när man föder 😄 Har inte sett videon (inte vågat). Men kanske skulle hon gett råd hur hon ska hantera smärtan?

     Svara

   Och allvarligt, mackorna var inte goda? Hjälp.

   Svara

   Folk vet inte hur bra de har det, konstigt i Kenzas fall då både hon och mannen har ursprung i andra länder som inte varit/är lika så fullt ut priviligierade inom tex sjukvården och borde ha ett visst större perspektiv.
   När min mamma födde mig (nu är ju detta 36 år sedan så tiden har ju gjort sitt med) i ett grannland till Sverige så fick hon göra det själv/ensam (utan man eller anhörig dyl), i samma sal som 3 andra kvinnor till, blev tillsagd att vara tyst för att inte störa övriga patienter och när förlossningen var klar var det bara att hoppa av britsen (inte sängen) som svabbades av och på med nästa kvinna.
   En torr knäcke med tubost hade nog stått sig j*vligt fint där tom!

   Svara

    Men gud, haha födde våra mammor i samma land? Gud, min mamma fick heller inte ha nån anhörig med, ingen smärtlindring alls. Hon blev tillsagt att lägga sig då hon gick runt sängen av smärta, och hon vågade inte säga ett ord då de andra kvinnorna som skrek blev tillsagda att vara tysta. Till sist betalade (mutade) min pappa en barnmorska att ta hand om mamma vilket hon gjorde.
    Folk har det sååå bra här med vår underbara personal på sjukhus. Jag var med om en olycka utomlands och jag grät så mycket av tacksamhet när jag landade i Sverige och visste att jag skulle få hjälp här. Är så tacksam över att få bo här. Och jag tycker också Kenza låter väldigt dryg.

    Svara

     Haha, postkommunistiskt måhända?
     Samma här, råkade inte ut för en olycka men ett visst tillstånd som krävde att vi uppsökte akuten på stans sjukhus. Jag röntgades i en maskin från 50-talet, fick röntgenbilderna på stora gammaldags ”plåtar”, blev utskälld av läkaren då jag ställt mitt urinprov på fel ställe på brickan jag skulle ställa det på osv, osv. När jag hotades av inläggning tog vi en taxi till flygplatsen och köpte snaraste avgång till skandinaviskt land, tänkte att jag skiter i om jag landar i Sverige, Norge eller Danmark – värre än så kan det inte bli.

     Svara

      Hemskt!! Ja post-kommunistiskt här med haha!

      Svara

   Fast att vilja ha stöd och vägledning av barnmorskan när man föder tycker jag man ska få kräva och förvänta sig! Jätteviktigt ju. Är jätterädd att få nån dryg oempatisk person om jag får barn. Man hör ju en del och har mött dem på andra platser i vården.

   Svara

   När jag såg videon reagerade jag starkt på att barnmorskan och de andra i rummet inte tog Kenzas panik och smärta på allvar. Hon skriker på hjälp och har helt uppenbart väldigt, väldigt ont och det hon får höra är småprat om bebisens hår, som att det hon upplever inte finns. Ja, de visste alla att hon antagligen inte skulle dö och att bebisen mycket snart skulle födas, men att som människa inte ens bli bemött i den smärtan och rädslan man är i.. Jag blev bara så ledsen av att se det!
   Och angående mackorna, alltså hon klagade ju inte ens? Bara konstaterade att de var torra, så de åt inte så mycket. Big deal.

   Svara

    Reagerade på precis samma sak som du, alla i rummet typ skrattar och skämtar med varandra samtidigt som Kenza ropar på hjälp och har så ont så hon typ tror hon ska dö. Jag hade nog också känt mig lite bortglömd typ i det skedet.

    Svara

   Håller med.

   Vad jag såg på filmen så var personalen tillgänglig den mesta tiden osv.

   Jag hade oturen att hamns mitt i en rush eller något när jag födde min son, var inne på en allmän toa i typ fyra-fem timmar innan de ens undersökte mig. Då upptäckte de att bebisen skulle komma när som helst. En liten stund senare var han ute. Fick med andra ord klara mig utan varken smärtlindring eller personal. Trodde seriöst jag skulle dö inne på toaletten.

   Efter min förlossning mår jag dåligt av att höra hennes klagande. Hon fick till och led hjälp med filmandet liksom… Samt när tex Jocke och Jonba höll på att gnälla ang filmning.

   Svara

  Avskyr Eminen, där har vi någon som är överskattad

  Svara

  Hatar Beyonce. Hon är en produkt av dom som skapat henne. Sjunger vanligt, dansar vanligt och wow vad starkt att vara kvar med en notoriskt otrogen gubbe och dessutom skaffa fler barn med honom. Power 😂🙌

  Svara

   Om det är någon som har skapat sig själv (iaf sin solokarriär) så är det ju Beyoncé 🤦‍♀️

   Svara

  Jag bli mer lite fascinerad över hur mycket folk stör sig på/ föraktar saker som inte direkt påverkar dem.

  Saker som verkligen förstör för alla, dålig respekt mm, då står jag på första parkett. ✋

  Men i övrigt… Jag verkligen ogillar Shakiras röst eller män som sjunger i facett, så jag lyssnar inte på det. Men det stör mig varken att de sjunger så eller att andra gillar det samt väljer tillfällen som jag hade undvikit att spela dem på tex om någon hade valt att spela Hips don’t lie på en begravning. Varför skulle det störa mig? 🤷‍♀️

  Eller hur någon pratar. Varför skulle det störa mig så länge de inte är elaka och vi förstår varandra? 🧐

  Svara

   Bra skrivet!

   Svara

   Fast hur många här inne stör sig/föraktar influencers som ändå inte direkt påverkar dem? Man kan ju alltid välja att avfölja osv. Tror människor som dras hit (mig själv inkluderat) gillar att få gnälla och klaga lite på andra. Att de får en att må lite bättre. Det var i alla fall så för min del när jag började läsa här, nu försöker jag tänka mer på vad jag skriver med det är lätt att dras med ibland.

   Svara

    Hur menar du? Varför tror du inte att de påverkar dig och mig, ja hela samhället?

    Svara

     För att jag inte tror att deras makt är så stor. Det kanske är naivt av mig.
     Men förklara gärna varför de påverkar dig och andra? Då kanske jag ändrar mig och håller med 🙂

     Men som du själv skriver så är ingen elak så stör du dig inte. Det ju ingen influencer, vad jag vet, som är elak på ett personligt plan mot någon av oss här inne.

     Svara

      Kort och gott så påverkar de våran bild över samhället och hur vi förhåller oss till det.

      Även om just IL inte påverkar dig så påverkar hon någon i din omgivning som i sin tur påverkar det samhället du rör dig i.

      De är ”propagandamaskiner” och påverkar allt från hur vi väljer att resa, vad vi ska köpa, åsikter mm.

      De påverkar dina barn som ännu inte har blivit vuxna människor och förstår att tänka själva. Och även när vi inbillar oss att vi tänker och tycker allt från egna reflektioner, så gör vi inte de. Vi blir alla mer eller mindre påverkade av vår omgivning till hur vi ser på saker. Det går inte att undvika.

      Och man bör förstå att även om du tycker att IL är en person så är hon mer som SAAB, HM eller något annat stort företag men med skillnaden att folk har ett blint förtroende för det hon säger, vilket gör henne mäktigare än IKEA.

      Och allt hon vill är tjäna pengar. Och hennes sätt att tjäna pengar är genom att påverka samhället så mycket hon kan. Så många hon kan.

      Etc…

      Svara

   Falsett. Hejdå.

   Svara

   Varför känner du alltid ett sånt behov att ha sista ordet då? 🧐

   Svara

    Det gör jag inte. Det är något du har hittat på samt inte förstått samband när och varför jag forsätter skriva. 😊

    Svara

     #sistaordet

     Svara

     Klassisk trh. De som inte håller med här bara inte förstått.

     Nu väntar vi bara på att svansen bill och bull ska komma till undsättning.

     Svara

      Vad menar du hålla med? Hen ställde en fråga som är formulerat som ett påstående. Det i sig är rätt underhållande för hen menar på att ven vet bättre än jag själv gör vilka behov jag har.

      Så ja, jag ger mig själv tolkningsföreträdde på mig själv ang mig själv. 😁

      Så som sagt, vad menar du? 😊

      Svara

       Hoho ?!? 😊

       Svara

       Hen reagerar på dig och din genomgående ton, vilket jag också gjort och påpekat i andra trådar. Du är dock så självupptagen att du inte kan reflektera över VAD du får för kritik, och kan aldrig ta kritiken utan att hoppa på eller försvara dig. Du blir dessutom mer kritiserad för vad och HUR du skriver saker än dina åsikter, så du kanske – på riktigt – skulle fundera över hur du skriver, att du inte måste svara på precis allt och att du inte måste ha åsikter eller icke-åsikter om alla grejer i alla trådar i alla inlägg.

       Svara

  Tycker det är 100% fair enough att inte vilja ha egna barn, det är för mig lika naturligt som att inte vilja ha hund, bo i city eller inte vilja bo på landet – bara ett av livets ”det är inte för mig”.

  Däremot har jag jätte svårt att förstå och respektera någon som säger att dom inte gillar barn eller som vissa drar till med, rent av avskyr barn. Just för anledningarna som Nicole har listat m.fl som tex snoriga, ouppfostrade, skrikiga eller sparkar i sätet. I väääldigt många av de fallen så är det en människa som istället älskar hundar och försvarar alla raser med ”det är inte hunden det är fel på, det är ägaren” (I agree!) men samma gäller ju för barn? Det är inte barnet det är fel på, det är föräldrarna. Ett barn som är snorigt är svårt att snyta konstant beroende på ålder såklart men skrikiga, ouppfostrade, sparkar i sätet osv är alla saker som är upp till föräldern att reda ut och ta ansvar för – inte barnet.

  Också svårt att förstå hur man orkar lägga energi på att störa sig på sådant eller annat som pågår under en så ofantligt kort stund av ditt liv. Barnfamiljer kommer alltid att finnas, hoppande hundar kommer alltid att finnas och inte sjutton försvinner det eller slutar för att du stör dig på det och än mindre av att du gör en lista av allt som du stör dig på eller tycker är dåligt. Det enda det gör är att lämna dig med en negativ känsla.

  Missförstå mig inte, jag är inte en foliehatt som är positiv 24/7 och älskar allt och alla! Men jag lyssnar gärna på min kollegas prat om hennes trädgård trots att jag tycker sådant är URBOTA tråkigt men jag gillar henne som person och att prata trädgård gör henne glad, hon brinner för det så jag lyssnar gärna och ställer frågor. Samma gäller andra ämnen som jag inte nödvändigtvis finner superintressant, precis som jag och ni med 100% säkerhet ibland pratar om något som inte alls intresserar min lyssnare. Jag gör med säkerhet saker också som stör andra. Men jag försöker att tänka om när de negativa kommer och jag stör mig på något, det varar (sällan) föralltid och antingen säger jag något för att göra något åt det, eller så får jag tänka på något annat roligare och bara ta att barnet bakom sparkar i stolen eller gastar i bakgrunden (ge dock föräldrar ett break som faktiskt gör vad dom kan för att underhålla eller tysta ett skrikande barn)

  ”Jag gillar inte föräldrar som inte tar sitt ansvar som förälder” är väl isåfall mer aktuellt?

  Svara

   Fast tror nog det flesta här gnäller med lite humor också. Finns mycket som stör mig med det mesta kan man ju härda ut utan att världen går under för det. Folk tar nog bara chansen att skriva av sig när det ändå kommer på tal.
   Och är det inte lite oschysst att skylla allt på föräldrarna. Är ju knappast så att man kan förvänta sig att de ska plocka fram ett vedträ ut bakfickan och knocka ungen för att få tyst på den. Barn skriker ibland bara för att det är just barn och därför är vi flera som verkligen inte gillar barn 🤷‍♀️

   Svara

    A: Möjligt att många här gör det med humor. Rent generellt kan jag dock känna att många ibland fokuserar så otroligt mycket på vad som stör dom och låter det ta över hela deras humör.

    Ang barn som skriker så missförstod du mig nog. Jag sa att ge ett break till föräldrar som försöker, för självklart skriker de flesta barn (ja förutom Blondinbellas då 😂) ibland men en förälder som då fortsätter att sitta med ansiktet i telefonen VS en som försöker avleda barnet från vad som orsakade skriket tycker jag personligen är skillnad på förälder och förälder 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Mitt svar hamnade fel… 🤷‍♀️

   Klipper in här igen…

   Jag var med dig i stort sett ang det mesta hela vägen fram till att man ska ta ett sparkande i ryggen av ett barn. Varför i hela friden ska jag ta det? Jag tar inte heller att någons hund ställer sig med framtassarna på mig eller dräglar på mig, och det gör inte ens ont.

   Varför blir barn ursäktade för saker andra och annat aldrig skulle komma undan med?

   Och ryggen som blir sparkad på är kanske nyopererad, lider av diskbråck, reumatism mm och kan då orsaka oreparerbara skador.

   Kan man inte garantera sitt barn inte sparkas eller få det att sluta sparka, välj säten utan säten framför eller stanna hemma.

   I övrigt så fattar jag din poäng tror jag.

   Svara

    TRH: Du missförstod mig nog ang att ta sparkande i ryggen. Det jag menade var att sitter du framför ett barn som sparkar i din stolsrygg och det stör dig så vänd dig om meddela barn + föräldrar ELLER ”ta det” och tänk på något annat ISTÄLLET för att sitta tyst och spendera hela tåg/flyg/bussresan med att störa dig på det. OBS att det självklart egentligen är upp till barnets vuxna medresenär att se till att barnet i fråga inte sitter och sparkar på stolsryggen men om denna nu är lite av ett mähä så menar jag att det är lite dom två alternativen som finns 🤷🏼‍♀️

    Svara

     Ok. 👍

     Svara

      (Fast jag tycker inte att jag ska behöva säga till från början. Att situationen ens bör uppstå)

      Svara

       Agree! Som jag även sa så är det självklart upp till barnets vuxne medresenär att se till att barnet inte sparkar i din stolsrygg (jag har själv en dotter som jag flyger mycket med pga vi bor i England men har familj i Sverige och jag skulle personligen Aldrig låta henne sitta och sparka på stolen framför) men det finns mähän inom alla kategorier, inkl barnfamiljer och ibland måste man helt enkelt välja på att antingen vända sig om säga till eller sitta tyst, och då är det väl bättre att säga till 🙂

       Svara

   Vi verkar vara flera i detta kommentarsfält som har svårt med barn men som påpekar att det ofta är föräldrarna som är problemet, som låter barnen bete sig hur som helst. Precis som jag tycker hundägare ska se till att hunden beter sig bland folk, om man nu tar hunden till allmänna platser. Kan hunden inte bete sig tar man den inte med sig heller. Nej vi ska inte stänga in barnfamiljer men men jag tycker det är bra för alla om det finns separata familjevänliga platser och separata platser där man kan slappna av utan barn i närheten. Om man betalar för en upplevelse är det ju orättvist mot alla parter om någon förälder inte kan hålla koll på sina barn och därför förstör upplevelsen för alla andra? Sen är ju problemet också att föräldrar ofta blir blinda och tror att alla ska älska deras barn. Men nej alla vill kanske inte ha ett barn klättrande på sin stol.

   Svara

    Jag som förälder skulle inte ha något emot att boka en plats avsedd för barnfamiljer så ja, absolut. Jag har full förståelse för att alla inte älskar min dotter och att det kan vara störande med barnskrik. Men det är knepigt när det kommer till allmänna transportmedel eller platser där det inte finns det här alternativet så ibland måste man ju också kunna dra lite på sitt tålamod och ha lite överseende.

    Svara

     Alltså jag håller ju lite med dig men undrar ändå om man anses ska ha översende med en hund som skäller non stop under hela färden. Hade du haft det? Flera gånger i veckan?

     Svara

      Hade jag haft en hund som skäller en hel transportsträcka, varje gång, så skulle jag ta tag i varför min hund känner sig stressad över att transporteras på det sättet och därav skäller (rätta mig om jag har fel, jag har inte hund själv men gissar på att det är en anledning till att en hund skulle skälla en hel resa) och inte ta med hunden tills den klarar av att resa utan att skälla (dock finns det väl särskilda vagnar på tex tåg för hundar?)

      Med att ha överseende menar jag exempelvis på ett flygplan då barn kan vara ledsna vid start och landning, eller rent av hela flygresan, det är absolut(!) jätte irriterande att lyssna på och jag som har barn själv tycker också det – men jag har definitivt överseende i en sån situation, dels för att barnet skriker av en anledning (tex ont i öronen) och ännu mer så om föräldern gör sitt bästa för att trösta barnet, det är en stressad situation som förälder också.

      Barn som skriker på restaurang? Är det mitt barn så lämnar vi restaurangen. Barn som skriker i mataffären? Sorry men jag kommer att fortsätta handla, handlingen måste göras så det är en situation där medhandlare får ha överseende. Allt är inte svart eller vitt, självklart får man utgå från enskild händelse.

      Svara

       Jag har svårt för barn det ska jag erkänna MEN har alltid förståelse för barn på flyg då jag fattar att det måste vara hemskt att få ont i öronen osv utan att förstå varför. Mina problem med barn har ju med föräldrarna att göra. Föräldrar som låter sina barn leva rövare utan att säga ifrån (finns på tok för många sådana föräldrar). Har flera gånger varit med om att barn suttit och sparkat på mig på bussen eller stått och petat på mina varor i mataffären och när man fångar föräldrarnas blick får man blicken ”visst är de söta” tillbaka vilket gör mig vansinnig. Jag fattar att inte ungar alltid gör som de blir tillsagda och ibland för en massa väsen och det är helt ok om föräldrarna iallafall försöker men inte om man bara skiter i det och låter dem hållas utan att bry sig. Och hörlurar eller ljudlöst när
       Man använder platta eller mobil är allmän hyffs som gäller alla stora som små!

       Svara

      Mitt svar ligger i modd, kommer förhoppningsvis snart 😂

      Svara

       Haha, ledsen att du drabbats av min förbannelse. 😘

       Svara

        Hopplöst med modden! Summa summarum så sa jag att man såklart får se den enskilda händelsen. Barn som skriker och springer runt på restaurang? Nej, det är inte okej och om mitt barn börjar bete sig som ett djur när vi äter ute så lämnar vi restaurangen.

        Barn som skriker i mataffären? Sorry men jag fortsätter handla, maten måste handlas och medhandlarna får i den situationen ha överseende.

        När det då kommer till flygplan, tåg och andra transportmedel så är det som sagt lite knepigt då även vi barnfamiljer ibland måste ta tåget, bussen eller flyget. Självklart INTE okej att sparka i stolen, klättra på medresenärer och absolut hörlurar när det tittas på Ipad eller spelas spel – Men om min dotter blir ledsen vid start och landning pga gör ont i öronen eller dylikt, ja då får folk runtomkring ha överseende enligt mig. Det finns SÅ många situationer där man kan diskutera vad som är okej och inte, jag menar bara att det finns ändå moments då man också måste kunna ha överseende och inte förbanna varenda cell av barnet i fråga 🙂

        Svara

      Jag har en aaaasjobbig hund. Tar aldrig med honom var han kan tänkas störa folk. Självklart tränar jag honom bland folk, var jag inte behöver utsätta människor för hans fasoner under längre tid. Skulle aldrig få för mig att ta med honom på ett tåg t.ex. Det är trist eftersom att man blir lite begränsad och får stå över vissa saker. Men är trots allt ingen annans fel att jag gått och skaffat ett fördjävligt djur. Önskar att folk hade samma vett med sina hemska ungar.

      Svara

       Lite så tänker jag också. För det är inte många som skulle ha överseende med din ylande hund och ingen skulle förväntas ha det heller. 💚

       Svara

   Amen 👏

   Svara

   Bra kommentar. Speciellt delen om att lyssna på det folk säger, trots att ämnet inte intresserar en.

   Svara

   Man kan ju inte bestämma själv vad som stör en eller ej?? Är ju skönt att få ut det och gnälla lite tillsammans istället för att trycka undan det och riskera en explosion nån dag.

   Svara

  Haha härligt att hon står för vad hon tycker. Hoppas fler influencers hakar på denna lista.

  Mina impopulära åsikter (eftersom det var någon ovan som ogillade att msn blandar svenska och engelska):
  – ost är inte gott.
  – det borde krävas ”körkort” för att få skaffa barn (gillar barn, har inte egna än men det är så många barn som far illa pga idioter till föräldrar).
  – alla som röstar på sd är outbildade, tittar inte på nyheterna utan läser bara på Facebook, har ett jobb men klagar på det konstant, har för många barn och husdjur, storhandlar på Lidl

  Svara

   Jag har jobbat för SD. Jag är utbildad. Kollar nyheter. Har inte FB. Klagar ytterst sällan på jobb. Har inga barn och inga husdjur. Hmm..jag har nog fasen aldrig handlat på Lidl faktiskt.

   Svara

   Ost är gott. Körkort för både barn och djur skulle behövas. Övervägde att rösta på SD. Har högskoleutbildning, kollar inte så mycket nyheter men läser massor. Trivs på mitt jobb, har inga barn och ett husdjur. Storhandlar aldrig och handlar bara på en ofärskämt dyr liten affär för att det går fortast.

   Svara

   Fast det om SD är inte en åsikt utan en fördom.

   Svara

    Det är nog både och faktiskt. Baserar den på hur det ser ut i min hemkommun. Men jag vet också att det inte stämmer på alla.

    Svara

   Röstar på SD, är kvinna, invandrare, högskoleutbildad, innehar en chefsposition – klagar inte ett dugg på mitt jobb, inga barn än, inga djur (gillar dock katter på ett osunt sätt), kollar i princip bara på nyheterna på tv och läser många olika nyhetskällor då jag även är intresserad av internationell/utländsk politik i viss mån.
   Lidl – I’ll give you that! Där handlar jag ibland. Mycket bra och fräscht utbud på frukt och grönt i vår lokala affär, och gott, nybakat bröd.
   Anledningen till att jag röstar på SD är för att förutsättningarna för integration i Sverige inte finns idag, tex jämfört med när mina föräldrar flyttade hit med mig, det drabbar alla negativt i slutändan.

   Svara

    Kvinna och invandrare som röstar på SD. Skäms, bara skäms.

    Svara

  Jag var med dig i stort sett ang det mesta hela vägen fram till att man ska ta ett sparkande i ryggen av ett barn. Varför i hela friden ska jag ta det? Jag tar inte heller att någons hund ställer sig med framtassarna på mig eller dräglar på mig, och det gör inte ens ont.

  Varför blir barn ursäktade för saker andra och annat aldrig skulle komma undan med?

  Och ryggen som blir sparkad på är kanske nyopererad, lider av diskbråck, reumatism mm och kan då orsaka oreparerbara skador.

  Kan man inte garantera sitt barn inte sparkas eller få det att sluta sparka, välj säten utan säten framför eller stanna hemma.

  I övrigt så fattar jag din poäng tror jag.

  Svara

   ”Varför blir barn ursäktade för saker andra och annat aldrig skulle komma undan med?”

   För att de är just BARN.

   Svara

  Förstår inte heller hypen med beyonce. Som Nicole säger, hon kan sjunga, dansa, showa. Men Queen? Nja.

  Svara

  HAHA. Vad tror man om föräldraskapet om hon tror att skrikande och snorande barn har nåt med uppfostran att göra.

  Svara

  Vet inte ens om det är en impopulär åsikt, för alla jag framfört den för håller med (i viss mån). Men likväl går folk dit ändå.

  Nattklubbar är på alla sätt rakt igenom sämst. Man går dit med sina vänner för att någon av vännerna tror att hen ska få ragg, så man börjar kvällen med att stå i kö för att få komma in. Det regnar. Det gör det alltid. Man hör redan i kön att musiken som spelas där inne inte är något man går igång på direkt, men man sväljer sitt klagomål för att stämningen trots regnet ändå är relativt god i sällskapet. Tron på ragg finns där fortfarande.

  Efter jättelång tid i kön tar man så slutligen sina första steg ned i helvetet. Satan sitter vid en kassaapparat och tar betalt för eländet. Syret i lokalen är nämligen dyrt. Mycket längre än så hinner man dock inte innan Satans kollega i garderoben ska ha betalt också. Hittills brukar besväret ha gått på någonstans mellan 100-140 kronor, pengar man alltså har betalat för att stå i kö i ösregn och lyssna på dunkel musik man inte tycker om. Men nu är man i alla fall inne. Då är allt ännu värre…

  Musiken är inte längre bara dålig, den är dessutom så hög att någon form av meningsfull kommunikation är rent av omöjlig. Man kan inte samtala med sina vänner och de som ska försöka ragga gör det på den absolut minst raggvänliga platsen man kan tänka sig. Det måste ju för tusan vara enklare att få ragg i en skallgångskedja.

  Försiktigt sneglar man mot utgången, men det är så fullt med folk som vill in att det faktiskt är svårt att komma ut. Att man betalat 140 spänn för att ta tre ganska ofräscha andetag känns inte heller bra, så man stannar. Kanske en sväng till baren? En drink är ju trots allt bara 15 meter över ölkladdigt golv och 15 minuter kö bort. Plus lite drygt 100 spänn till såklart. Vad är klockan? 22:20 ungefär. Man tänker att man ska stå ut till klockan 00:00 i alla fall. För vännernas skull. För att vara snäll. För att visa att man åtminstone gjort ett försök.

  När klockan passerat midnatt borde den där känslan av att det ska bli ragg ha försvunnit hos samtliga… Men det gör den inte. Den finns kvar, trots bristen på kommunikation. Man skriker sin vän i örat att man önskar fara hemåt, i retur kommer något svar man inte hör och en halvtimme senare är man fortfarande kvar. Ungefär 02:55 stänger de av musiken och tänder lamporna. Det är som att bli frälst. Kommunikation blir möjligt, om än lite högre än vanligt då man behöver överrösta den tinnitus man ådragit sig. Nu kanske någon äntligen kan få ragg i alla fall?

  Nope. Vi drar hem istället. Utan att ha haft det roligt, utan att ha umgåtts och utan att någon fått ragg. Och det betalade vi för.

  End of rant.

  Svara

   Haha precis som i din bok! 😄

   Svara

    Se på fan. Någon har läst! Och ja, jag gillade att utsätta min karaktär för hemskheter.

    Svara

     Ja, inte färdig än dock men nu har jag semester så nu jävlar!

     Svara

  Jag hatar föräldrar som bara skiter i att deras barn går bärsärk och låtsas som ingenting. Och folk som går långsamt där det är trångt så det är svårt att gå om dem.

  Svara

  Den lilla valpen är såklart söt men…
  ”Merle” som färgen kallas är ingen färg utan ett resultat av mutation i arvsmassan.
  Kan bli generalknas på sikt iom att det helt plötsligt blivit poppis med den ”färgen” och lycksökare inom branschen.

  Svara

   Hur menar du?

   Svara

  Det kan inte finnas någon mer populär unpopular opinion än att ogilla barn. Det är det nya ”Jag umgås hellre med killar än tjejer för tjejer är så falska”. Och så känner man sig såå unik som vågar tycka något så spektakulärt. Gulle.

  Svara

   Haha asså tack för att du skrev detta. Är ju verkligen allt annat än en opopulär åsikt idag, bara kolla kommentarsfältet. Så himla svårt att förstå hur man kan känna så mycket agg till individer som inte kan hjälpa att de beter sig som de gör och ha noll förståelse för att barn är just individer och fungerar olika precis som oss alla. Barn behöver det offentliga utrymmet för att lära sig sociala beteenden, vore ren idioti att begränsa det.

   Svara

  Tycker hundar är så himla äckliga, ju större desto äckligare pga mer lukt och mer mun/dregel. Ska alltid hålla på och äta äckliga grejer på marken också. Mår illa när jag ser en hund slicka en människa, bbrrrrrrrrrr.

  Fattar dock grejen med små hundvalpar! De brukar inte dregla eller lukta och då är det fine.

  Svara

  Huuur kan man inte gilla barn? 😱 De är ju bara söta och nyfikna när de kommer fram till en.. De vill leka och bli av med springet i benen. Jag som själv inte har några barn älskar när andras barn börjar prata med mig! När de skriker är det ju bara något behov som behöver tas hand om.. det är inte deras fel.

  Svara

   det kanske inte är deras (barnens) fel men det gör det inte mindre jobbigt att behöva lysna på deras skrik.

   Svara

   Om jag ska svara för mig själv som inte gillar barn och som sedermera inte vill ha några barn så beror det mer på mig än på barnen. Jag ser mig inte som en person som kan hantera barn och förstå alla deras signaler och vara en mamma som ska gilla deras skrikande och gnällande när ingenting passar dem. Sedan pratar jag gärna med pratglada och nyfikna barn som är gulliga och väluppfostrade.

   Svara

    Jag är mamma och gillar inte heller barns skrikande och gnällande, speciellt inte mina egnas. Är inte säker på att man måste det för att vara en bra mamma? Stör mig mycket på andra barn också men avgudar mina egna och tycker de är gudomligt söta och roliga.

    Svara

   Wow, du är en ängel! Hahaha. (Menar inte på ett sarkastiskt sätt). Gulligt inlägg men du måste ju sett och förstått vad folks invändningar är? Det är ju ganska vanligt, särskilt i den här bloggens kommentarsfält.

   Svara

   Jag tycker de är svåra att ha att göra med. Jag ogillar att leka med leksaker utan vill gärna hellre prata och en konversation med en 4-åring är ofta inte särskilt givande. :/ Däremot håller jag med om att de inte kan lastas för att vara jobbiga, de förstår bara inte bättre.

   Svara

  Beyonce är snarktråkig och inte bättre än någon annan.

  Världen vore bättre om alla barn under åtminstone 6 år kunna stanna hemma. Vore så glad om jag slapp se en barnvagn.

  Svara

  Så skönt att fler ”genomskådat” Beyoncé! Nästan alla mina tjejvänner känner avgudar henne och blir sura så fort man är lite kritisk. Tröttsamt!

  Svara

  Brukar inte kommentera men nu så: BEYONCE ÄR SÅ JÄVLA ÖVERSKATTAD. Älskar när andra vågar säga detta. Queen?????? Huh???

  Svara

   Vit och priviligerad?

   Svara

    Men snälla man måste inte älska henne och hennes musik..

    Svara

  Tycker att de flesta spädbarn/bebisar är ganska fula…
  Bj*rn Gustafsson, när han hade sin ”storhetstid”, var inte rolig för. fem. öre. ”Kommer jag in? Hö, jag kommer knappt ut!” eller vafan han nu sa som alla tyckte var så hiiiimla kul???? Förklara för mig hur det är ett skämt???

  Svara

  Jag avskyr småhundar.
  Chihuahua, små pudlar osv.
  Fruktansvärt irriterande. Skäller, jobbiga personligheter, inte alls kramgoa utan känns mest sprattliga, och allmänt irriterande ( de jag träffat). Ser ingen charm alls. Flera av mina vänner har av de raserna och jag låtsas verkligen tycka om dom, fast jag inte alls gör det 🙄
  Jag önskar dom såklart inget ont, men jag förstår inte varför man vill ha en sån hund 🤷‍♀️

  Svara

   Självklart gillar dessa hundar mig (vännernas) och sitter gärna hos mig och jag tycker det är så jobbigt haha!

   Svara

   Själv hatar jag stora hundar och förstår inte varför man vill ha en sån😁 små hundar älskar jag, det är mysigt.

   Svara

    Vill iofs inte ha jättehundar heller, många dreglar nåt fruktansvärt. Engelsk staffe eller som vår tidigare pitbull som inte var så stor är så mysigt, och i min smak.
    Är de här minimini jag inte gillar.
    Var lite dålig på att förtydliga 🙂

    Svara

     Var går gränsen för minimini, haha? Jag gillar inte chihuahuan, men annars gillar jag små hundar. Taxar😍

     Svara

   Håller med dig och förstår dig fullständigt. Känner absolut INGENTING för dessa småhundar (speciellt typ chiahuahuor) men fejkar entusiasm och glädje när de ska hälsa på mig.

   Svara

    En hund är en hund är en hund. Gillar du inte asiater heller? Eller norrmän?

    Svara

     Jag gillar inte alla raser av hundar. Kanske finns nån liten mini som jag skulle tycka om, men har ännu inte träffat nån 🙂
     Kan väl inte jag hjälpa.
     Många hundar är väl avlade för att ha vissa egenskaper. Är människor avlade på samma sätt? Gillar inte alla typer av personligheter hos människor heller. Men där är det mer en viss typ av person jag inte gillar.
     Finns såklart stora hundar som också är störiga, men främst stör jag mig på minisar såsom pudlar och chihuahua. Även större pudlar tycker jag är jobbiga.

     Svara

  Vet inte vem denna Nicole Falciani är, men jag håller med om allt på hennes lista utom korven (finns inget godare än en varmkorv från mojjen utanför NK).

  Svara

  Haha shit, av alla popartister är det Beyonce som är överskattad? Nog för att alla har olika smak men kom igen..
  Har man inte förstått varför hon är så stor och betyder så mycket måste man se saker ur ett väldigt vitt perspektiv.

  Svara

   Omg tack för denna kommentar! Folk har så svårt att se saker i ett bredare perspektiv och att tänka på någon annan än sig själv

   Svara

   Gäller väl även de som inte gillar Håkan Hellström då.

   Svara

    Håkan är ju dock helt betydelselös både som sångare och som inspiration för någon slags kamp. Äpplen och päron…

    Svara

  Jag blir så illa till mods när valpar likt denna visas upp och således ökar ännu mer i popularitet. Jag jobbar inom djursjukvården och ser DAGLIGEN trubbnosar som inte.kan.andas. Färgen merle (som hunden på bilden har) är dessutom resultatet av en gendefekt (som ofta hänger ihop med bland annat dövhet) och inte en godkänd färg hos Fransk bulldog.

  Svara

  😂😂😂 Till er som tycker att barn självklart ska få ha ljud på deras IPad på offentliga platser….nästa gång jag blir utsatt för det så ska jag ta upp min telefon och sätta på P*rnhub och givetvis ha samma ljudvolym på som barnet…😁

  Svara

   Ja alla har ju rätt till det offentliga rummet enligt de kränkta mammorna ovan… gillar man inte fejkade stön kan man ju bara sätta på sig ett par hörlurar 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.