Hur mycket rövar orkar vi med på en sommar?

Kanske är jag för gammal, kanske hade jag tyckt annorlunda om jag haft an ass that won’t quit (troligtvis inte) men vad är det med alla dessa jävla rövar på Instagram?
Alla har en, och ändå envisas många, men framför allt dessa två donnor med att visa upp dem som att de var de enda två innehavarna i världen med två skinkor och en springa.
I LJUSA bikinis?
Det räcker med EN blöt fis för att det ska vara mindre trevligt att dra ut de där hopskrynklade och uppdragna underdelarna ur röven vid dagens slut.
EN!

Jag förstår om ens röv är ens viktigaste ägodel att visa upp, sida upp och sida ner på Instagram, men jag har ett förslag.
Skaffa dig en vandrande pinne, virka den en liten strumpa, dra på den på pinnen och ta en bild. Betydligt mer intressant än en röv! ALLA dar i veckan!
Ponera att en kille la upp bild efter bild efter bild på sin ena vad som han är SÅ stolt över – hur kul hade det varit?

Tillsammans har ju ni och jag utvecklat en förkärlek för diagram och jag roade mig med att räkna efter just hur stor andel av Denice Moberg och Anna Nyströms bilder på Instagram är av rövar, och helt ärligt så känns det som mer än vad diagrammen visar..
With no further to do, I give you:

Källa.

Jag ber om ursäkt om någon blir kränkt eller sekundärkränt å dessa rövars vägnar, men kan vi inte hitta någon annan kroppsdel att fokusera på ett tag? 
Brösten kanske? Eller varför inte magrutorna? Eller….håll i er nu!
HJÄRNAN!?!?!?!

284 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lite ofräscht inlägg kan jag tycka. De får väl visa vad de vill på sina Instagramkonton, så länge det inte skadar någon annan eller är olagligt. Förstår inte riktigt syftet med din ”kritik”.

   Nej jag är sjukt trött på det här idealet som ska visas upp konstant, det ska lajkas osv. Fan vad det skapar onödig ångest. Håller med Camilla, sätt hjärnan och kunskap i fokus!

    Det kommer aldrig att hända att hjärnan sätts i fokus på instagram. Av naturliga skäl 😉.

     Varför inte? Ladda upp en bild en hjärna – klart ✔️
     Använd hjärnan så ser du att allt är möjligt 😉

      Ok 🤦🏽‍♀️

     Om man utsätter sig själv för den här typen av hjärndöda instagram-flöden med bara rövar och inget intellektuellt innehåll överhuvudtaget, så kan jag förstå att man vill tro att sociala medier inte skulle kunna se annorlunda ut. Men det skulle såklart vara möjligt om 1) fler influencers vände blicken utåt, bort från sig själva och sina utseenden och sin självupptagenhet och 2) om folk premierade influencers med ett rikare och mer inspirerande innehåll i sina kanaler.

      Jag följer inte några konton med rumpbilder eftersom det inte roar mig personligen. Samtidigt ser jag verkligen inget fel i att de som vill, smal som tjock, gör det.

      Man kan till exempel inte som cc klaga på tjejer med normutseende för att de ibland postar bilder på sin rumpa och samtidigt hylla tjocka (kroppsaktivister) som gör det. Hur motiverar man det undrar jag.

      Det verkar ju vara ganska godtyckliga ”community rules” på instagram, då dessa töntiga halvporrbilder godkänns, medan alla kroppspositiva aktivister ständigt blir shadowbanned eller anmälda föt stötande bilder. Så sjukt löjligt att dessa plastpattar och Kardashianrövar har blivit ideal. Alla plastikkirurger (med tveksamma utbildningar eller ej) torde ju gnugga händerna på väg till banken. Tragisk tid vi lever i.

       Du ser ut som en påse nötter… 100%

        @Andrew
        Och din hjärna är stor som en jordnöt 100%

      Helloniickii instagram har en så stor rumpa som hos en 🐵🐵🐵🐵🤣🤣🤣

       Tycker hon ser proportionerlig ut

        Du ser säkert inte helt perfekt ut du heller.

     Varför inte uppmärksamma, med jämna mellanrum, de influencers eller konton som använder sin makt till positiv påverkan – på riktigt?
     Om det så är internationella konton.
     Det kanske kan inspirera kontoinnehavare samt få fler ”brukare av Instagram” att inspireras och upptäcka annat än ”rövar” i sitt flöde.

     Jag kan för allt i världen inte förstå hur någon med så mycket makt, som influencers har idag, inte använder den till att emellanåt (åtminstone) flika in riktiga, viktiga frågor? Tänk om alla dessa stora konton, med inverkan på många, skippade en solsemester och åkte till tuffare områden inrikes eller utrikes, för att uppmärksamma viktiga frågor där?

     Men det kanske ligger i sakens natur. Ju mer empati, desto mindre benägenhet att exponera sig på insta och bloggar på samma sätt som många influencers gör?

      Det är fritt fram för alla att följa de konton de gillar. Search and you will find!

    Håller med, jätteroligt inlägg. Läste högt och skrattade högt.

    Ideal? De är ju platta

     Haha ja jag tänkte precis nä så platt skulle jag inte vilja vara!!! Gud hade mått så dåligt.

    Jag hoppas verkligen att det kommer premieras att vara smart snart, det är som att vara snygg alltid trumfar alla andra attribut och det stör mig så otroligt mycket att dessa unga kvinnor inte värdesätter intellekt och förmedlar det till sina följare.

     På just instagram är väl foton i fokus?

      Man kan ta foton på annat och andra än sig själv, och man kan definitivt ta foton som inte fokuserar och zoomar in på enstaka kroppsdelar når man själv står i någon porrig pose.

       Varför följa personer man ogillar? Det är som med allt annat, vill du inte se, följ inte.

       Hur tänker dom? Nu vill jag visa min skitsnygga röv?
       Kolla här allihop, kolla min röv, visst är den assnygg?
       Är det inte iq manet?

    Känner likadant. Fasen vad empowering o se sin egna rumpa få så många likes (dvs hängrumpa med stretchmarks). DET vill jag se, normalisering av alla kroppar, inte bara vältränade (vilket är lika fint, såklart!)

     Varför vill vi se och premiera någons bak överhuvudtaget?

    Tänk att bli förknippad med rövbilder då man ska söka ett seriöst jobb!

   Ja känns som onödigt att skriva inlägg om.

   Jag tänker att det här kanske är hennes sätt att lyfta fram den nya normen/trenden med stora och vältränade rumpor. Rumpan ska numera vara perfekt och helst fläkas ut hela tiden.

   Personligen tycker jag självfallet att man får se ut som man vill och visa upp vad man vill. Men går det att förneka att den här nya trenden, med att ha en vältränad rumpa och visa upp den, inte har något att göra med den ständiga utseende-hetsen och objektifieringen av kvinnor? Jag är som sagt för att alla kvinnor, oavsett form etc, ska få se ut som hon vill. Jag ser dock även ett problem med den här trenden – för det måste man ändå kalla det.

    Förut var stora bröst populärt att visa upp, nu stor rumpa. Trender kommer och går. Att många vill visa upp sig från sin bästa sida är ganska naturligt.

   Jättebra inlägg. Vad driver dessa tjejer att visa sina rumpor. Klart dom får en kick av det men varför. 😯 sorgligt.

    För att ……. Det är så man ska stå när …. ja, ni vet. Väl känt sedan porrtidningarnas och dito filmernas forntid. Nu har det blivit inne även utanför porren.

     Exakt!

   Tycker Camcam har rätt!
   Så tröttsamt!

   Mer intressant att börja följa en sida med gäddhäng.

   Älskar rövar, mer rövar åt folket!

   Jag håller med, låt de visa sina rumpor om de känner för. Vi lever i fritt samhälle och det ska vi värna om.

   I fredags blev det uppmärksammat att en tjej blev nekad att åka med bussen för att hon visa för mycket hud.

   Vilket samhälle kommer min dotter växa upp i?
   Jag vet att vi ”svenskar” ses som otrogna av många som kommit hit med en annan religion och jag undrar bara när och om vi människor någonsin kommer lära oss att acceptera varandra för de vi är?

   Rumpor kan jag stå ut med. Är tacksam att vi lever i ett fritt samhälle!

    Fritt samhälle? Sverige? Det enda vi saknar är att Aftonbladet byter namn till ”Sanning”!

   Ja! Mer hjärnor till folket!

   String som bombaderats av blöta fisar doftar himmelskt, särskilt under en right byxa i 30g värme där bäraren ridit från morgon till kväll. I genomsnitt 40fisar varav 15 e blöta och lömnar spår efter sig i stringen och resterande 25st smygande som läggs dörsikt6gt i trosan och smyger till framstjärten. Tjejer det e därför ni luktar skit mellan blygläpparna pga ert fisande som smyger fram längst stringen. Det bästa e gå på toa dra ner trosan och lyfta rumpan 90g upp mot väggen så fisarna åker upp mot taket så håller ni musen fräsch utan bajsdoft i tom 1 hel vecka utan dush.

  Det kanske finns en koppling till svagt innehåll i skallen parat med hur viktigt det är att visa upp sitt eget arsle?

   Tror du är nåt på spåren där…

   Eller så är det smart att tjäna pengar på att fota något som man ändå dras med varje dag. Ganska soft ändå, men märkligt att det finns en efterfrågan.

    Hade man tex tjänat in så pass att man slapp exempelvis studieskulder, då hade jag inte bangat att fota min bakända. Plugga fysik och fota rumpa – win win haha 🙂

   Kanske det, men Kim Kardashian har lika mycket i huvudet som i arslet.

    Silikon?

     Kanske det. Men det hon har har hon mycket av.

      Silikon i skallen leder ofta till problem.

     Tycker hon är en rätt slipad affärskvinna, som lyckats tjäna miljoner på… Ingenting.
     Hon pluggar väl juridik nu, förresten

      Lärlingsutbildning till advokat, only in America.

    Kim Kardashian har fett i rumpan.
    Hjärnan består av fett

  Hela ditt inlägg här är ett ända stort ?. Konstigaste och osmakligaste ”granskningen” du gjort

   Kanske ett dolt försök att pusha för analsex. Bra om mannen har liten penis och kvinnan inte känner honom inne i sig.

    P12?

     Nä, just blivit byxmyndig.

    Köp en nalle och gå och snyt dig

     Känsligt ämne?

   ”Ända”!! Ha ha!!

   18.05 håller med! Och vad f_n har hänt med den här bloggen?

    Hon har semester

  Håller med! Är så sjukt trött på alla rövar som trycks upp i ansiktet på en jämt. Skitäckligt att ens sätta sig där någon suttit med sin bara röv?? Sluta genast !

  Hjärnan är inte en kroppsdel 🤷🏻‍♀️..

   Så den sitter inte fast i kroppen?!

    Nja, den sitter fast i KNOPPEN.

   En fot är en kroppsdel, hjärnan är ett organ.

  Tjejer visar sin röv på instagram för ett enda syfte

   För att locka med analsex?

    Bahahahaha

    Visar dom ansiktet iställetlockar dom väl me oralsex!?

     Hen trollar bara. Ignorera

      Ja men, kvinnor och analsex är ett säkert kort ju.

     Ja precis. Särskilt med halvöppen mun där tungan spelar fram och tillbaka på utsidan av munnen.

      Du är inte rolig, mer obehaglig.

       Vad är obehagligt? Är allt sexuellt förenat med skamkänslor hos dig?

        Du vet att du är creepy va?

         Läskig, kuslig, otäck, läbbig är de svenska uttrycken. Vänligen använd vårt språk om du kan. Otäckt när den svenska särarten blir utblandad med för mycket utomstående skräp.

     Hanna- igen…

  Orkar inte ge mig in på alla sätt att ifrågasätta innehållet i detta inlägg så jag ifrågasätter metodiken istället: rövbilder torde väl rimligtvis vara en underkategori till bilder?

   Ja, bilder indelas i bröstbilder och rövbilder 🙂

   Tänkte samma. Rövbilder och Övriga bilder hade nog varit mer korrekt.

  Bara sluta ta upp Anna på denna blogg. Hennes följare är köpta, hon photoshoppar sina bilder, hon har ingen integritet och hennes flöde är det tråkigaste jag någonsin sett.

   Ja hur fasen är det möjligt att hon har flera tusen kommentarer till alla bilder?? Alla bilder ser ju typ exakt likadana ut!!😳 Så oerhört menlöst!!

   Varför har hon ingen integritet?

   Håller med!
   Den där Denice varierar iaf sina bilder lite mer.
   Och till skillnad från Anna så tränar hon verkligen och posar inte bara på gymmet.

   Annas bilder är likadana, likadana och likadana.
   Skit-tråkigt och totalt ointressant, gäsp! 😴

    Fast alltså, jag tycker inte heller att Annas Instagram är intressant för fem öre, men att säga att hon bara posar på gymmet är väldigt fel, hon är råstark och tränar sjukt mycket 🙂

     Hur vet du det?
     Det syns nämligen inte på henne och de styrkeövningar hon visar och gör på sin IG klarar vilken högstadie-elev som helst av.

     Jag som bara kör cardio har lika markerade arm- och benmuskler som henne.
     Fast hon kanske bara tränar röven på gymmet?
     Vad är det grodorna säger nu igen?
     – Squat, squat, squat! 😜

      Anna är väldigt vältränad. Du kan kolla hennes filmer på youtube.

      Anna är sjukt vältränad. Det framgår ju även på Insta om man vet hur vältränad ser ut.

   Alltså – nej! Killar älskar Anna Nyström. För hennes rumpbilder. Hon är väldigt stor, det är bara ni tjejer som inte har fattat det.

    Ja, men jämför de båda tränande rump-strålkastarna.
    Den ena tränar och ger bra tips. Den andra bara posar och spänner mest röven på sina bilder.

    Alltså, jag tycker Anna är fin och verkar väldigt sympatisk.
    Så snygg, men hon är så tom, tråkig och likaposande så jag blir upprörd, haha! 😂

    Hon kan bättre och behöver visa mer av sin kreativitet. Gör nåt mer än att bara vara ett objekt!
    Den dagen hon gör det så tror jag hon kommer börja få fler äkta följare på IG. Inklusive mig 😊

  Snälla Cam skriv om Paow/isabelle/knivisdramat!

   Jaaa😸

   Vad har hänt? Please berätta mer, blir osunt nyfiken 🤣

    Allt finns på svenskabloggare, annars hade jag inte vetat om det alls😅

   Berätta ☺️

    Både Isabelles och paows stories är nu borttagna.

    Men Isabelle skrev tidigare idag att en viss fd PH-deltagare/bloggare raggade på knivis. Eftersom allt som luktar drama per automatik spåras till paow var det naturligtvis henne Isabelle menade.

    På paows story kunde man se printscreens från henne och knivis konversationer där Paow bara har frågat om att lasra tatuering. Sedan en printscreen på chatt med Isabelle där de är catfight á la ”skaffa dig ett liv, ragga inte på en upptagen kille” blablabla.

    Det är svårt att veta exakt vad som hänt och vad som är rätt och inte. Men vad är inte ett drama på Instagram utan frågetecken?

    To be continued..

     Sen fick väl Paow även besök av Isabelles kompisar (?) som stod utanför henne och ville in och prata om ”hoe is life” vilket verkar vara Paows motto. Enligt Paows story på insta.

  Nyfiken, ni som har bikini i den modellen, känns det inte som när man har en dålig trosdag? Kliar det inte? O hur löser man situationen med sand? Genuin undran 🙂

   Man vänjer sig

   Har aldrig använt strong och ryser av tanken att medvetet gå i sådana här trosor… hade gått o dragit konstant 😅

    För mig är det tvärt om! Nyss gått tillbaka och testar vanliga trosor igen (lite olika modeller) och dom är mycket svårare att hitta bra passform i! Är det något som hamnar fel så man får gå och gräva så är det ju ”ordentliga” trosor 🤔

     Eller hur! Å så ännu mer tyg som åker in i arslet än om man väljer det ”smalare” alternativet…

     Så himla sant, hittar inga ”vanliga” trosor som inte gräver in sig i arslet eller rullar upp vid bikinikanten och skaver (ja jag har provat olika modeller och större storlekar). String sitter där de sitter och rör sig knappt. Känns inte heller för den delen. Alla är väl olika antar jag

      twilfit har trosor i one size för 149 kr , bästa!! åker inte ner,inga kanter syns..märker knappt att man har dem på sig.

      Det låter som att du behöver en större storlek 🙂

   Jag använder string ofta och störs inte av det 😝

    Den dagen du får hemorrojder garanterar jag att string är inget alternativ.

     Fel, det går alldeles utmärkt. Finns olika grader i helvetet som man säger.

   Har alltid string, tänker inte ens på det. Jeans däremot, sjukt obekvämt plagg som ändå typ alla har på sig.

    Visst! Och alla supertighta kläder och nästan för små skor man har envisats med att klämma in sig i…

   Jag har alltid string och har man i rätt storlek så känns det inte nånting 🙌🏼

    Även vid mens? 🙃

     Varför skulle man inte kunna ha string när man har mens??🧐

    Var köper man dem? Tycker trosor överlag är svårt. Har stora skinkor så vanliga trosor som går över halva röven blir liksom en ihopknycklad matta mellan skinkorna. Hipster funkar ibland – eller så blir det en tjock veckad matta i skåran. String vore nog något i teorin iaf men har tyvärr aldrig hittat några som funkat. Tips?

     skrev längre upp ,men twilfit har one size trosor, sitter kanon även om man har både rumpa o mage. var väldigt skeptisk men köpte ett par..och måste nu köpa fler 😊

      Okej! Får testa. Problemet är väl dock att jag mest har röv, inte så mycket mage så jag är oproportionell så inget passar.

     Victoria’s secret no show thong, bästa trosan ever!

   Gillar små bikinis och brukar faktiskt dra in dom lite sådär mellan skinkorna även ifall dom inte är string – sitter liksom bättre!
   Sand kommer inte in? Det sitter ju ganska tätt där inne så att säga 🙂
   Jätteskönt med bara skinkor ju! Det är lite som att promenera barfota i sanden, eller bada naken!

    Typ Åhléns?
    Viktigt att tänka på är väl att det ska vara vanliga bomullstrosor, fast i string format liksom. Då har du nog störst chans att hitta något bekvämt 🙂

  Men kan nån förklara vad en blöt fis är?! Existerar de på riktigt??

   Ja, de existerar och är inte så roliga.

    ”Har jag bajsat på mig litet nu, eller var det bara en blötis?” Hm, jag får nog ta med mig eget sittunderlag på strandcaféerna i fortsättningen.

   När jag har skov av min tarmsjukdom har det existerat någon gång, men aldrig annars. Om man inte har diarre’ ska blöta fisar normalt inte förekomma. Om de ändå gör det tyder det på att den yttre analsfinktern inte fungerar normalt. Så tips i all välmening till C, sök läkare 😊.

   Nej, det är inte normalt eller vanligt. Det tyder på att man har magsjuka eller annan sjukdom som ger diarré, eller en slapp analmuskel. Det är därför man inte ska göra vad dessa rumptjejers bilder bjuder in till och ta den i 2an…

    Äsh det där stämmer ju inte ens.
    Blöta fisar hände mig innan jag började med sex öht, och utan magsjuka.
    Tex i samband med idrott och för mycket frukt!

  På tal om Anna, det verkar nu vara bekräftat enligt information på flashback att det är svärfadern som äger lägenheten i Spanien.
  Skumt att kalla sonen för lögnare.
  Hur förklarar hon det här?

   Men herregud, vem bryr sig! Så ointressant..

  Inte ens min kille uppskattar att få rövar upptryckta i ansiktet. Han är så jävla less på att det ska vara ”pattar och rövar ta mig fan överallt, hela tiden”.
  Kollar vi filmer och serier t.ex. och arslen och tuttar dyker upp eller att personerna i filmen/serien har sex, då tröttnar han.

  Han gillar min röv och det stör honom inte att jag springer naken men när det ska visas upp i tv/film eller på internet konstant så blir han bara sne.

   Okej, men dåså. Din kille är såklart måttstocken som alla ska, och VILL, rätta sig efter.

    Det sa jag inte, eller hur?!

     Nej men du sa att ”inte ens” din kille blablabla, som om det hade någon som helst betydelse…

      Ja, jag menade att inte ens alla män orkar.. Som svar på det första Camilla skrev

       Ojojoj, om inte alla män (med din kille i täten) orkar får kvinnofolket såklart anpassa sig. Tack för att du sa till <3

    Var sa anonym det??

   Klart din kille aldrig skulle erkänna om han gillade att spana på andra tjejers rövar och bröst 😂😂 hade ju bara varit konstigt om en kille i förhållande sa något annat. Kan ju vara att han blir obekväm bredvid dig när sånt dyker upp och inte vågar glo och därför reagaerar så. Känns ju märkligt att man skulle bli arg av att det är lite hud som visas i en film liksom.

    Jag tror att jag känner min kille bättre än vad du gör. Han är en sån där människa som tycker att man inte måste visa upp allting på sociala medier utan kan hålla en del saker privat, bland annat nakna kroppar.
    Han har inget emot en schysst kvinnohäck annars men när det konstant ska tryckas upp i nyllet blir han irriterad.

     När det gäller just sånt så tror jag nog han har många tankar du inte vet om. Haha. Man säger ju inte till sin partner när man tycker en kroppsdel på någon annan är attraherande haha.

      Det kan man väl visst säga om man tycker det 🤦‍♀️
      Vad är skillnaden mot att tycka att någon annan har din bil, fin tröja, fint hår, fin röv. Är ju bara yta ändå.

       Är rätt stor skillnad. Jag skulle inte vilja höra varje gång min pojkvän ser en tjej med snygga bröst, röv osv. Skulle tycka det var rätt otrevligt om han nämnde det hela tiden. Däremot skulle jag inte ta illa upp för att han nämner att någon har fin bil, fint hus osv. Så jo. Det är två helt skilda saker 😝

        Nu kan ju jag och min pojkvän diskutera just sånt här. Ser jag en kvinnohäck som jag tycker är apsnygg så kan jag säga det, ibland håller han med, ibland håller han inte med.

        Bara för att din man uppenbarligen inte blir förbannad för att det konstant ska tryckas upp arslen och annat i ansiktet så betyder inte det att alla män är som just din.

        Hade det inte varit så konstant så hade han säkert uppskattat det, men inte som det är nu.

         Intala dig det du😂

          Åh anonym vad osäker du måste vara i dig själv 😊

        Hade blivit lite tjatigt om han sagt varje gång han såg något fint ja. Men om han ändå tycker någon har fint utseende spelar det väl ingen roll om han säger det? Oavsett tycker han ju det ändå, tänker jag. Därför tycker inte jag att det är någon skillnad.

       Fast vissa tycker att kvinnor behöver inte visa sin röv eller bröst i bilder för att bli omtyckt. Bra att det finns män som tar avstånd från sådant. Måste kvinnor visa sin rumpa och bröst för att bli omtyckta. Kanske många män vet vad deras döttrar kommer få stampas med i framtiden, som sexobjekt. Stora läppar, stora bröst, stor rumpa är förväntningarna.
       Tummen upp för män som står på kvinnors sida!

      Men gud vad bitter du är, har du en kille som suktar efter andra eller? Tror nog folk vet bättre om sina relationer än du.

    Alltså förlåt men ni som alltid ska dra det kortet om andras män som ni inte känner? Har killkompisar som säger exakt samma sak, bara för att det inte passar in i er bild av beteende för en man betyder det inte att det inte är så.

    Äsh jag avskyr också att se sexualiserade kroppsdelar eller sex på film och sånt, men har ju inget emot att diskret spana in snyggingar i verkligheten 🙂

    Grejen är att det blir så överdrivet ofta! Skärmskudde snarare än sexigt!

   Säker på att han inte låtsas för att göra dig glad? 😉 I hemlighet kanske han njuter för fulla muggar

    Han hade vågat. Tro mig!
    Jag blir inte arg eller sur om han uttrycker sig på ett annat sätt, serru

     Tro mig. Han gillart!

      Jag tror henne. Alla har inte gått på grejen från bla USA och att män ska vara hetblodiga och hälsa stripp. Jag är rätt säker på att jag känner några som är ärliga om saken och inte gillar för mycket exponerat på film och tv. De har ingen anledning att påstå något som inte är sant.

       älska stripp*

        Det var tydligen hätskt under inlägget om Prisonbeauty-Cecilia med raderade kommentarer. Är nicken Hanna och Karin de skyldiga i den härvan? ”E” antydde det kl 20:28 i förra inlägget.

         Vi släpper det nu tycker jag. Jag föreslog CamCam att radera och det gjorde hon, bra så.

         (Jag har annars sparat vad som sades men tycker som sagt att vi går vidare nu).

         Tack för omtanke i övrigt.

     Lätt och säga 😂

   Hahahh detta känns som något du skriver för att det känns skönt för dig om det skulle vara så? Wtf vilken konstig kommentar

    Då hade jag varit tyst. Min kommentar var ett var på det första Camilla skrivit. Att hon kanske är för gammal osv och då menar jag på att inte ens alla män vill ha det i nyllet jämt

     Jag håller med dig. Känner flera som säger samma.

     Tror dock det mer är på andra hållet. Många som känner så men inte vågar säga det hur de känner för då kallas de för impotenta, skällsordet som är motsatsen till hetero mm.

     Enligt myten så SKA en man vara kåt jämt och tända på allt som visar lite hud och säger han motsatsen ja då räknas han inte som en riktig man, av andra män.

      Jag håller med! En gammal vän till mig som är man blir också irriterad, han har sagt flera gånger att när han ser en film t.ex som verkar bra och det plötsligt kommer en svinsnygg tjej och ett par pattar eller what ever så tycker han det drar ner filmen. Ett billigt trick att locka folk att se filmen.

       Men precis. Lättköpta poäng liksom som på gränsen till att förolämpa mäns intelligens. Ungefär som att utgå från att alla kvinnor går bananas över skor, även om me culpa. 😂😉

   HAHAHAHA åh. hur osäker är du Anonym för att på fullaste allvar sitta på nätet och försöka övertyga folk om att din kille är less på att se bröst? jag dör vad roligt.

   Du låter som jag gjorde när jag var 16 och osäker och försökte intala mig själv och resten av världen att min kille inte gillade porr. Those were the days!

    Du har nog rätt i vad hon intalar sig. Hon kan väl kolla historiken i hans weebläsare, för att se om han varit inne på några tutt- och rumpsidor.

     Han kollar porr, det vet jag och jag ser inget fel i det. Men då VÄLJER han att kolla på just porr. Sätter han igång något som inte är porr och det ändå ska handla om tuttar och rumpor trots att det egentligen inte ska det så tröttnar han.

     Han är ungefär 10 år från pensionsålder, han är ingen tonåring som tycker att nakna kvinnor är det häftigaste som finns

    Vad är du nu, 17 och tror att du har mognat, vet allt och har alla svar?

    Nej, även män tröttnar på den här översexualiseringen. Det går dessutom att både vara less på att få rövar uppkörda i nyllet så fort man öppnar instagram och att gilla porr – när man själv söker upp det.

    Men vad äcklig du är, på riktigt. Att du har en sån syn på allt och alla omkring dig, måste bero på vad som surrar i ditt eget huvud. Trist för dig :/

   Haha hur gamla är ni, tidig tonår eller? Tror inte heller att alla killar gillar detta, men gör man en sån stor affär av det så är det nog mest för din skull han uttrycker det

    Han uttrycker det inte VARJE gång vilket jag heller aldrig påstått.

     Skit i att svara de där, de verkar inte ens inte vilja förstå.

  Bilder där kvinnor objektifierar sig själva stör mig enormt. Hade inte brytt mig om de skuttat runt nakna i solnedgången men när man drar upp en tråd mellan skinkorna som ska föreställa badkläder så blir jag fundersam över vad man vill uppnå. Ok det är tydligen dagens modegrej. Själv solade och badade jag topless offentligt mellan 1980-90 ungefär men aldrig tusan skulle jag ha bett någon fota mig för att sen lägga ut till allmänt beskådande. Det är liksom det som skaver känner jag. Att what happens at the beach NOT stays at the beach. Det här är inte feminism utan en sorts naiv gränslöshet som gör att tjejer bjussar på sig själva som objekt för likes och bekräftelse. Ledsamt tycker jag.

   Ja, det är tragiskt att de intalat sig att det är girlpower och feminism att livnära sig på att visa sig halvnaken i pornografiska positurer. Undrar om de tänker på vad män gör med deras bilder och om de fattar att det de sysslar med har mer gemensamt med porr och prostitution än fitness inspo och träning? De säljer sina kroppar för pengar. Dessutom är de flesta av Instagram-rumporna inte ett resultat av träning, men plastikkirurgi! Nästan alla du ser med en smal kropp och stor rumpa har fettsugit mage, höfter och lår och sprutat in fettet i rumpan. Underbara förebilder för tonårstjejer.

  Ställer mig helt och hållet på din sida Camilla! Jag kan bara inte förstå detta! Jag skäms å andras vägnar! Hur KAN man bara tro att andra har nåt intresse att titta, beundra, kommentera och lika bilderna. Jag ställer mig helt oförstående till detta.. pinsamt

   Visst är du ironisk nu Malin.

    Hahah nä faktiskt inte! Menar varje ord jag skrev

  Nu tänker jag var en sån där tråkig/störig språkpolis:

  Det heter ’without further ado’ och ingenting annat.

   Bone apple tea!

   Jag har påpekat det förut men CamCam hävdar bestämt att man kan säga så som hon gör. Spoiler: det kan man inte.

   Eller ja, kan kan man väl. Men det är ju fel :p.

   Jaa! Kan man inte engelska så kan man helst låta bli att skriva det.

  Dessa ”rumpkonton” brukar kategoriseras som Fitness ibland parat med Hälsa och Lifestyle.
  Sen misstänker man förstås att målgruppen inte bara består av tjejer som vill bli inspirerade till hälsa och stark kropp osv.
  Finns tjejer som blivit miljonärer (i dollar) på sina konton.
  En av de allra största är Sommer Ray. Hon har faktiskt ett innehåll som inte enbart består av att hon visar upp rumpan i olika vinklar och bikiniunderdelar.
  21,6 miljon följare är inte fy skam.
  https://www.instagram.com/sommerray/?hl=sv

   Själva sinnebilden för en ”skön brud” som spelar på att vara en av grabbarna men säljer med hjälp av sex….

  Som vanligt är det bara flickstjärtar som visas. Pojkstjärtarnas stora begär att få vara vuxna män och brandsoldater sittande på brandsläckaren censureras som alltid bort.

  Vart är våra brandsoldaters baksidor och deras smyginkomster som fläskläppsinfluencer?
  -Borta! Snyft snyft. Botta botta

  Killar är alltid rövare i rubrikerna och flickorna får visa röven… Det är skit!

   Brandsta City Släckers 🙂

    Deras rumpor är iaf inget jag vill se ✋🏻

   Det är väldigt mycket naket på instagay också kan jag lova!

    På tal om Isabelle och kniviga.. ja nånstans här i kommentarsfältet iaf)

    Råkade klicka mig vidare till nån magdaoberg på insta via isballe, och alltså..Jag fattar inte modet med för stora läppar för ens ansikte men undrade om magdas bilder kanske bara var retuscherade för att se ut så? lite som kissies haydays ?
    För allvarligt det känns lite för överdrivet för att ens beundras? Vilka är människorna som trycker gilla på såna bilder där någon ser ut som skräckexempel a på botched på tv?
    Kollar på botched nu och kände att det blev lite väl plastigt intryck med insta och tv samtidigt

  På 90-talet ”vek” tjejer ut sig i tidningar som Slitz och Café, nu är det fritt fram för vem som helst att bygga upp sin varumärke som bikinimodell, glamourmodell eller vad man vill kalla det.

   Och? Vill någon visa sin rumpa så låt dem. Det är inte tvång att följa konton med mkt rumpbilder. Lätt!

    Fast idag är det nästan oundvikligt! Räcker att man öppnar flödet på instagram så är det rumpor i massor! Har flera vänner dessutom som lägger ut… suck jag låtsas inte om men gillar inte heller deras bilder, skäms mest..

     Då är det uppenbarligen fel vänner för dig.

    Man behöver inte följa kontona, de dyker fan i mig upp ändå.

     Hur då?

     Jag blockar och/eller döljer hur mycket som helst. Om en kompis till mig följer ett rövkonto så att det kontots bilder hamnar i mitt flöde på grund av kompisens likes så blockar jag det.

  Låt dem visa upp sina rumpor, det är enligt dem själva det enda de kan visa upp vilket faktiskt säger mer om deras intelligent kan jag tycka. Anna har ju 8 miljoner följare så något har hon lyckats med.

  / cia

   Ja, hon har knappast köpt alla. Även om hon skulle ha köpt en miljon följare så är det ett stort konto.
   Behövs inte mycket mer än så för att få många följare.

   Ja att köpa följare. DET har hon lyckats med.

   Varför skulle det vara det enda de kan visa upp? Om vem av dessa personer har påstått att de inte är mer än en snygg röv?. Känns snarare som att du har fördomar och förminskar andra människor.

    Då hade som väl förmodligen visat upp något annat eller årminstone haft vettiga texter.

   Ja äckliga män som följer henne för att få sina behov tillfredsställda. Behövs nog ingen hjärna att lyckas med det…. hon verkar inte ha annat än sin röv….

  Kommer ni ihåg inlägget om Anna Book här för några dagar sedan då hon gick bananas över att folk frågade varför hon säger att lägenheten i Spanien är hennes men sonen hade sagt att det var farfaderns? Minns ni också att hon hävdade att sonen bara sagt så pga att han blivit uppfostrad att inte skryta?

  Nu är det bevisat att lägenheten är farfaderns. Undra vad hon kommer säga om detta?

  http://www.espana-directorio.com/952384263-toledano-gutierrez-vicente.html

   Ja, slog upp adressen på google earth och det är samma lägenhetskomplex och pool syns som är på annas bilder. Men MärstaAnna kommer förneka lögnen.

    Hon kommer inte att låtsas om det, såvida inte några kommenterar mitt i natten = tar några timmar innan hon kan dra igång radera-fingret.

   Men det säger väl inget om att han äger lägenheten, bara att han har ett telefonnummer?

  Tack för kvällshumorn!!! XD sitter på ett långsamt kvällspass på jobbet och fnissar

  Man FÅR vara less på den enorma utseendefixeringen omkring oss, hur ofräscht/skammande/osysterligt ni än tycker det är.

  Den dagen skönhetsfixering, jakten på evig ungdom samt smalhets slog sig in under parollen ”feminism” var ett riktigt vinnardrag för alla företag som kapitaliserar på tjejers/kvinnors besatthet av att vara åtrådda. För nu kan det knappt kritiseras, hur bisarrt det än blir.

   Exakt!!!!!

  Dom visar väl upp den sidan dom vill visa upp helt enkelt… antar att i just bikini är det bakifrån iaf. Sen vet jag inte vad anledningen till att lägga ut bikinibilder på är…

   Inte så mkt konstigare än det kroppsaktivister lägger ut bilder på. Alla har sin grej. Låt dem!

  Helt tyst om IL? Finns hon då?

  Varje gång jag ser dessa bilder tänker jag ”därifrån kommer det skit! Illaluktande brun, ibland hård och ibland lös skit. SKIT!!!! Fattar ni – bajs! Det trycks ut bajs mellan dessa skinkor som så heligt fotograferas och sexualiseras.
  Då blir det plötsligt komiskt istället för sexigt.

   Eller så kan en röv helt sonika vara både sexig och praktisk?

  De där vet jag inte ens vilka de är, men jag har avföljt Lady Dahmer och en bunt till, pga den där hang-upen att lägga ut bilder på sig själva halvnakna.
  Jag fattar verkligen inte grejen med att objektifiera sig själva så där. Så pinsamt gjort av vuxna människor
  Och jag vill inte ha andras bröst, rumpor, lår eller skrev uppkörda i ansiktet oavsett om de är tjocka ,smala, kvinnor eller män. Så avföljde följdaktligen.

   Håller med. Mycket mer trevligt med naturbilder etc. Vilka följer du förresten?

    Måste berätta att jag har en kollega som slitit hela våren för att gå ner i vikt och nu har hon också börjat med nakna bilder. Kan det ha att göra med att man vill få erkännande för sitt arbete? Innan var det påklädda helkroppsbilder, mat, djur, staden etc.

     Ingen aning faktiskt. I lady Dahmers fall kanske hon vill få erkännande för viktuppgången, vad vet jag?

  Jag som kille som har ett rövkonto på instagram kan avslöja att jag i nuläget har 80 följare, så speciellt roligt är det inte (än).

   Nick?

    Instastjaerten

     Du har en jävligt snygg röv!

      Tackar!

     Du får lägga till lite mer bilder! Grrr….

      Det svåraste med att vara instagramstjärt är skammen. Vet du hur jävla pinsamt det är att stå på gymmet med byxorna uppdragna i arslet och svanka framför spegeln eller sitta på ett handfat? Det är fruktansvärt. Därför tar jag bara en bild om året. Sent på nyårsnatten när det är tomt på gymmet. Annat går inte… Jag imponeras ärligt av alla tjejer som fotar sin röv varenda dag utan att gå sönder mentalt av det.

      Håller med! Du får ju lägga upp mer bilder Viktor! Strunta i skammen, vi är alla människor😂

   Would follow. Älskar kill-rumpor!

  Hur mycket kvinnohat orkar vi med den här sommaren?

  Exakt min känsla när jag läste det här inlägget och rubriken.

   Lek inte hjälte nu. Det är inte kvinnohat. Bara kritik mot en utseendehets. Det där är inte ”bara rumpor”, det posas så smickrande som möjligt för att uppfylla ett visst ideal som råder nu.

   Jag är för att ifrågasätta skadande utseendehets utan att för den sakens skull skamma kvinnorna som följer idealet. Det går att hitta en balans där. Camilla kritiserar fenomenet, inte tjejerna personligen. We clear? 🙂

   Det är snarare utseendehetsen om den perfekta rumpan som är kvinnohat

   Tror nästan att cc eller någon som skriver alla …..märkliga kommentarer här, intagit något sinnesförändrande 😳.

  Haha jag håller visserligen med dig, men samtidigt, jag tycker verkligen inte att det finns några snygga rövar. Det, och fötter, är nog fulaste kroppsdelarna😄

  Babianer visar ju rumpan mycket. Dom signalerar visst hur dom mår etc. Kanske en del har en apgen extra och har större behov att visa rumpan. 😉

   🙄

   Läste någonstans att människan utvecklat utstickande bröst för att kompensera att våran upprätta gång gör att man inte kan se rumpan (eller egentligen könet) lika bra :p

  Rent krasst, ingen hade följt dessa om de INTE lagt upp bilder på rövar. Du Camilla hade ju trots allt aldrig följt Anna Nyström om inte hon lagt upp massa lättklädda rövbilder för att hon då inte hade blivit känd.
  Människor går helt enkelt inte igång på ett relativt snyggt ansikte, en påklädd kropp och intellektuella texter. På Instagram är det ju alla kategorier man får finna sig i. Feminister, kroppspositivister, humor, finess, snygg tjej, snygg kille, idealkropp osv.

  Bor och jobbar på en turistort i Medelhavet. Har aldrig sett så många rövar pa gatorna. Tjejerna går runt i boots (?!), gympadojjor eller gladiatorsandaler och stringbikinis. Överallt. Dag som natt. Har bott här länge och har sett det mesta, men tidigare har de i alla fall slängt på sig en klänning eller ett par shorts.

   Kul att sätta sig på en uteservering där något svettigt arsle med aningens för slapp ringmuskel just suttit.

  Det finns ett problem med att så många tjejer lägger upp lättklädda bilder på Instagram, men jag skulle aldrig offentligt skriva/prata såhär om det problemet.

  Det är detta som är felet med den här bloggen, grundidén är väldigt bra, men tyvärr har många uppenbarligen svårt med att se var gränsen går för hur man öppet pratar om andra människor. Folk verkar tro att det är hur okej som helst att basunera ut vilka åsikter man vill om hur andra människor är/ser ut pga ”vi har yttrandefrihet jag får säga vad jag vill stick härifrån”.

  Du CC i princip offentligt idiotförklarar dessa två personer. Jag drar mig till minnes inlägget du skrev om en annan tjej, minderårig dessutom, som du kallade något i stil med runkobjekt och att hon får skylla dig själv att gubbar definitivt sitter och runkar åt hennes bilder. Tack och lov drog du det inte så långt denna gång, men högfärdigheten fick du in ganska bra här..

  Undrar för övrigt varför det för många är så svårt att skriva om problem, utan att låta en specifika personer få statuera exempel eller bli uppradad som skyldig syndabock. Man kan diskutera problemen med botox och fillers utan att påtala hur ful man tycker någon är, problemet med lättklädda bilder på insta utan att påtala hur korkad och pinsam man tycker någon är osv. Vad är det för nivå på argument och diskussion ens?
  Lågstadiet ringde och sa att det är dags för er att komma tillbaka nu.

   Kitkat precis vad jag tänker!

   Och vad har hänt med kommentarerna?!

   Hur idiotförklarar CC dessa två tjejer?

  Tänka sig att man kan få likes, följare och kommentarer utan att behöva klä av sig ett enda klädesplagg…
  Tänka sig att män vänder sig efter mig på stan, utan att jag behöver fläka ut varken bröst eller rumpa (och jag har gott om båda)..

  Det ni. Jag vet inte hur jag gör det, men det går ju tydligen.

  Det handlar om att jag inte vill attrahera fel människor till mig.

   Men vad fint och heligt av dig

    Yup, I´m Saint Therese.

     Jag hoppas du skiter i vad Anonym (22:22) här nedanför skrev. Vederbörande diskvalificerade sig just för en matchmaking med dig. Dennes förlust och kanske skönt för dig.

     Hittade detta angående personlig matchmaker. Kanske något jag ska ge mig på. – Skojar.

     Ja och jag har sett att du läst det jag skrev natten till idag. Det som hamnade i modd. Hej.

       Jag tycker du ska köra hårt. Anonyms Matchmaking!

       Kan du inte matcha alla bittra jävlar här i kommentarsfältet så de kan få sig ett ligg? En enda stor orgy? Så kanske man inte behöver sitta och skriva spydiga kommentarer 😉

        Läst och tummat 🙂

   Okej fröken självgod!

  Äntligen visas min rumpmodell upp offentligt. Jag kan äntligen känna att min naturligt muskulösa och putoga rumpa accepteras och får ta plats i det offentliga rummet.

  Eller skoja, jag har diggat min rumpa sedan jag var 17 och insåg att jag har en J. Lo/Beyonce-rumpa och det är sexigt. Jag har dock ingen lust att lägga ut den på instagram. Men sedan består min Instagram mest av landskapsbilder.

   Haha team stora muskulösa rumpor 🤛

   Att se hur trender kring kroppen vänder från det ena till det andra fick mig att släppa alla nojor, jag ser ut som jag ser ut och ibland kommer idealet närmare mig helt enkelt 🙂

  Tycker mest det ser obekvämt ut och tänker stackars stjärtskåra när jag ser såna där bilder

  Om man inte har mera att visa upp än en bakdel så antar jag att den människan har insett sin begränsning. Påminner mig om babianerna på Kolmården, ja även blickarna🤣 Fast skämt å sido, är väl alltid en liten skara av stjärtfixerande fans som tycker att det är vackert och en annan grupp pervisar som får drägla och må gott.

  Ännu en influencer gör reklam för ingrepp; Erika Holm :'(
  https://www.instagram.com/p/B0dt61II3_d/?igshid=1of0v9j8zgqul

  Tänk på alla stackars pojkar och män som lider av priapism och liknande, dessa bilder är ett psykosocialt hetsande mot deras handikapp och kan på allvar handikappa dem än mer.

  Måna män med priapism kan inte rå för tillståndet heller. Så tänk på det!

   Då har man i alla fall något att hänga upp handduken på.

  ”Hur MÅNGA..” om jag får be. 😆

   Svårt att säga det är ju inget direkt favoritsamtalsämne män emellan.
   Många som skryter, säger ju med en gång att de inte fattat vad det handlar om. Det kan heller inte förstå fördelen med att vara tillsammans med mamma (den enda säkra relationen som lugnar ned priapism säkert nån jävla genetisk nedärvning fan vet, men det funkar!) och mammigheten är inte vad många tror..

   Tänkt dig själv, vad kan du göra egentligen. Inte sporta eller vara med kompisar direkt för de flesta män skulle missupfatta signalbilden s.a.s. Och så ringer den jävla kyrkklockan och det bara ilar illa i själslivet. Ett jävla taskspel helt enkelt… Bong bong. Åh Jeeesus

   Många bilder i livet kan flimmra förbi, men själv försöker man bara bli fri och komma ur tillståndet. Det är bara att dra i nödbromsen. Mörkertalet är inträngande och enormt, så mån om att göra ett Gott Intryck liksom.

    Litet botox i trumpeten så slappnar man av.

     Kanske det kanske! Men det är ett feministiskt hetsande mot ett handikappande tillstånd och man ska inte tvingas att ta till botoxsprutan som värsta knarkaren.

  Är det inte nu ett väldigt extremt ideal som gäller för tjejer (och även killar).
  Botox, fillers, bröst och stjärtlyft, massa avancerad makeup, lös hår, kläder som visar upp allt.
  Ett slags porrideal blandat med lyx och The Kardashians
  Blir helt matt av att tänka på och leva upp till det idealet. Sen dessutom sociala mediers alla skrytinlägg från allt och alla.
  Verkligen inte konstigt att unga inte mår så bra nuförtiden! 😕

   Var får folk pengarna till detta? Lånar man blir det inte mycket över till bolån.

   Ja det är det, och det är helt omöjligt att uppnå idealet utan omfattande plastikkirurgi. Kolla på kardashians före och efter bilder, det ser inte ens ut som samma personer.

  Dubbelmoralens högborg?

  LD hyllas fritt av CC för sin kroppspositivism. Bröst, bröst, bröst och så lite skrev i illasittande baddräkt exponeras på bild efter bild, dag efter dag på insta.

  Vad är skillnaden på dessa tjejer? Är inte deras kroppspositivism värd att hyllas? Är de för smala för att få vara ned i ligan? Hemskt i så fall. Alla kroppar är fina kroppar… Väl?

  Jag förstår varken den ena eller den andra. Jag följer ingen av de tre. Så otroligt ointressanta bilder öht. Hur vida någon av dem har någon hjärna att bevisa vet jag inte så mycket om.

  LD vet jag väl mest om. Hon är rolig, på sitt sätt men så smart, vet jag inte. Inte speciellt intressant, för mig iaf.

  Någon dubbelmoral ligger det väl också i att CC följer dessa tjejer. Det är väl bara att sluta läsa/följa om man inte gillar vad man får. Det rådet ger hon ju gärna till dem som är kritiska mot henne. Varför ens ge dem uppmärksamhet?

  Frågan är egentligen inte vem som tittar på dem. Frågan är varför de gör det?

  //Moa

   På den sista frågan skulle jag kunna ge ett dumt svar, men jag avhåller mig, för det är sexrelaterat och inte PK.

   Du har inte upplyst oss om hur det gick med operationen av cystan i bihållorna och som kostade ca 10.000 kr.

    @anonym 23:40

    Jo tack! Det gick bra och kostade bara 9 875 kr. Kan ha varit 9 975 också. Kommer inte ihåg så noga.

    //Moa

   Fast jag tror att många (med dig, Moa) missuppfattar

   CC:s budskap

   med en del av det hon skriver om. T.ex detta inlägg.

   Hon vill skapa en debatt om ett nutida fenomen som jag och många med mig inom oss skakar förvånat och besviket på huvudet åt. Jag ser inte ned på de som följer med strömmen i detta, men jag tycker att det är ett sorgligt fenomen.

   Se*ualiseringen i samhället har pågått länge, men nu tar den sig allt större plats och sedan undrar vi samtidigt varför folk blir avtrubbade?!

   Samma med hur vi uttrycker oss kring det och om annat.

   Det är bra att många olika synvinklar kommer fram, men den dömande tonen många har, medverkar även det till att vi vänjer oss vid att bli avtrubbade även så.

   Och nästan inget väcker sensation längre, så de olika uttryckssätten för att försöka få fram sitt budskap blir alltmer svårtolkade och ibland vad det ser ut som – oerhört märkliga.

   Så det behöver inte stå emot varandra egentligen. Den som skriker högst och oftast märks inte alltid mest, de som blir oroliga över att vissa med starka åsikter och sätt att uttrycka det på, tänker nog inte på att det även blir så att många inte ens vill se åt det överdrivna. Inte åt vare sig det ena eller andra hållet.

   Så på något sätt tror jag att vi alla lär oss av att vi får uttrycka oss så fritt här, men att vi bör ta vara på den fantastiska möjligheten.

   Om vi läser denna blogg så kan vi även berömma CC. Det är hon som gör det möjligt för oss att uttrycka det vi känner och tycker.

    Hoppas jag inte snodde någon annans nick nu och du får självklart tycka till du också, Moa. 😊

    Jag bara menar att om vi tänker så här att om vi kommer ihåg att berömma CC för hennes blogg ibland, så vinner både hon och vi på det.

    Om vi gör ett jobb så är det alltid lättare att lyssna på beröm eller åtminstone konstruktiv kritik. Så menar jag.

     @ 💚💙

     Tack för uttömmande och vettiga svar. 🌹

     Jag håller med dig i mycket men tror kanske lite mer på betraktarens makt.

     Om jag som betraktare förhåller mig helt neutral till vad jag ser. Inte ”läser in” mina egna värderingar och absolut inte kommenterar kroppar, hjärnor, syften, baktankar osv, osv så blir det öht ingen diskussion.

     Tittar jag med ” dom ögonen” på dessa tre, ser jag ingen skillnad.

     Jag har diskuterat min kvinnokropp/andras kvinnokroppar till förbannelse. Jag är urless på ämnet. Vi kommer ingen vart. I var och varannat inlägg här så kommer diskussioner om utseende upp. Kvinnor som måste tycka om andra kvinnors utseenden. Det är inga snälla vänliga kommentarer.

     Sen ojar vi oss över hur män sexualiserar oss. Hur gör vi mot oss själva och mot varandra?

     Jag kan naturligtvis inte hindra andra från att ha dessa Sisyfosdiskussioner.

     Vad det gäller CC så tycker jag inte det direkt är något att berömma när hon gång efter annan måste visa upp specifika kvinnor för att tala om vilka fel de gör eller har. Fenomen kan man diskutera utan att peka finger åt en person.

     Har faktiskt svårt att bedöma om CC gör ett bra jobb. Å ena sidan gör hon säkert det. Hon är en av Sveriges största bloggare. Å andra sidan tycks fler och fler bli kritiska till henne.

     Diskussionssajter finns det massor på nätet. Det finns många möjligheter att få säga vad man tycker.

     //Moa

      Håller med om allt Moa!

      Bra skrivet, Moa och tack för ditt kloka svar speciellt det om ”Hur gör vi mot oss själva och varandra?”

      Det är ingen enkel tid att leva i. Dels inte för ungdomar, men inte heller för oss vuxna som även vi ständigt behöver repetera upp vad självkänsla (duga som vi är) är för att inte ta in alla känslor vi får av att det är alltför mycket fokus på yta.

      Och detta att vi människor som var så unika var och en av oss. Möjligtvis att vi fick höra om någon ”kopia” i en stad långt bort. ”Hen var så lik dig, jag trodde det var du först.”

      Men nu när barnen ropar: ”Mamma!” Och det vänder sig tre likadana kopior så vet de ju bara på rösten vem som är deras egen. 😊

      Nejdå, men lite så och det är fantastiskt om de där tre mammorna tycker om sig själva mer för att de har haft möjligheten att ändra sitt utseende till någon de vill se i spegeln.

      Det kanske gör dem mycket gott och det kanske kompenserar upp det ofta gråa väder vi har övriga årstider. Den lyckan man ser i deras ögon vill jag inte ta ifrån dem,

      … men däremot baksidan med det är ju det vi diskuterar i oändlighet och ja ju mer vi skriver om utseende, desto svårare är att att slippa tänka: jag duger som jag är.

      Jag tror ett recept för att vi ska tycka bättre om oss själva och varandra bättre är att försöka få in förståelsen för varandra.

      Det kanske finns flera orsaker till att någon har gått upp i vikt och att den andra inte får nog av att lägga upp nya träningsbilder på sig själv.

      Som jag återkommer till igen och igen: vi bör varken döma varandra, men inte heller oss själva. Mer accepterande till folket så kommer vi en bra bit. <3

       Inte slippa tänka *försöka tänka

       Och vad beträffar CC:s sätt att skriva. Hon har skrivit att hon vill ha konstruktiv kritik och jag tror att det är så att vi som läsare har större inverkan på hur och vad hon skriver än vad vi tror.

       D.v.s vi påverkar själva delvis inriktningen på bloggen. Om vi inte hjälper henne med beröm, men även tips i en Instagram-ökentorka på sommaren så ja. Var ska hon leta? Vad ska hon skriva om?

       Ändå levererar hon inlägg på inlägg även under hennes semester.

       Hon har själv skrivit som svar i sina frågestunder att det är värdefullt för henne att få tips. Eftersom att skriva en text är inga problem, men tipsen behövs.

       De perioder en person får mer hyllningar och hejarop så skapas ett flow, därför uppmanar jag så många av er som möjligt att tänka en extra gång innan ni skriver något negativt om det som står.

       Samma gäller när vi kommenterar. Ju fler som är vänliga mot varandra, desto mjukare stil skapas.

       En del hånar och häcklar vänlighet, men några tar in det och ändrar sitt beteende även själva till det positiva. <3

       Tack än en gång för ditt svar, Moa!

      Jag skrev ett långt svar som sitter i modd. Så om du vill kan du läsa senare, Moa.

   Jag ser närmre ut som LD. Men håller med dig. Man kan inte hyckla på detta viset, och ingen hade följt dom om dom INTE visade rövar (högst sannolikt).

  Blir ledsen när jag ser sådana här inlägg för jag tycker de straffar fel personer. Kvinnor blir objektifierade konstant och det finns ett distinkt skönhetsideal att leva upp till. Det är inget nytt och även om idealen (t.ex. liten eller stor rumpa) och mediet (t.ex. papperstidning eller Instagram) ändras genom tiderna så kvarstår den problematiken och vad den gör mot kvinnor och deras självkänsla. Om kvinnor inte lever upp till idealen straffas de för att de är ”oattraktiva” medan de straffas för vara ytliga/lättfotade/upprätthålla patriarkatet om de uppehåller idealet och ”visar upp sig”. Instagram är yta och då är det väl inte konstigt att kvinnor visar upp det som främst värderas av dem (kroppen). Om kvinnor kan kapitalisera på sexistiska orättvisor de faller offer för så vilka är vi att skamma dem? Det är väl snarare oss själva som samhälle vi ska skamma isf? Att köpa sex är förbjudet i Sverige, inte att sälja. Det skyddar utsatta kvinnor. Om vi säger att vi är på kvinnornas sida, borde vi då inte skamma dem som följer och kollar på dessa bilder istället för kvinnorna som postar det? Jämställer inte rumpbilder på instagram med prostitution men frågar principiellt angående om hur vi behandlar & skyddar kvinnor. Ja, man kan tänka på varför man lägger upp bilder och vilka strukturer man kanske hjälper till att uppehålla, men varför ska allt ansvar alltid vara på kvinnor? Kvinnor kan aldrig vinna, kroppar bedöms, madonna eller hora etc. Så om kvinnor väljer att utnyttja dessa strukturer och lägga upp rumpbilder på Instagram och tjäna pengar på det för att folk vill glo tycker jag inte vi har rätt att skamma dem. Modeller och skådisar följer generellt skönhetsidealet och kan visa upp sig lättklädda men när tjejerna ovan gör det blir de hånade för det. Tjejerna ovan visar mindre än många skådisar/modeller men eftersom de fokuserar på en kroppsdel och vi inte ursäktar sammanhanget det sker i (ja, den kvinnliga skådisen blir regisserad att vara helnäck i scenen medan killen visar lite rygg – det tycker vi är ok och ifrågasätter oftast inte men åh om en kvinna själv väljer att visa sin kropp då är hon en dålig person…). Skådespelerskan gör sitt jobb medan dessa kvinnor skammas. Självklart kan man debattera om vilket ansvar influensers har när det kommer till sociala medier men det är väl inte där den riktiga problematiken ligger? Det ligger väl i hur vi som samhälle värderar kvinnor efter utsida/skönhet och kopplar ihop det med kvinnlig sexualitet? Och direkt och indirekt skammar vi nästan all form av kvinnlig sexualitet. Och vilka strukturer som orsakar att kvinnor då lägger upp denna typ av bilder? Och sedan skammas för det.

  Jag brukar aldrig kommentera och hoppas ingen eller Camilla känner sig attackerade av denna rant om någon mot förmodan orkat läsa. Tycker denna typ av inlägg och debatter återkommer ofta på sociala medier och det är alltid bieffekter (kvinnors handlingar) som diskuteras och inte den verkliga problematiken/orsaken som diskuteras: vad är det som gör att kvinnor lägger ut denna typ av kroppsfokuserade bilder?

   Jag håller med dig, Trött!

   Och jag tänker även att ord gör stor skada. Om en kvinna lägger ut en sådan här bild eller en bild som är mer ”avslappnad” så ska det tyckas till så mycket om det.

   Men med att få tycka till följer ett mycket stort ansvar som vi måste börja ta allt fler av oss. Det är inte enbart ”alla andra” som jämt ska behöva tänka sig för.

   Det behöver vi göra var och en av oss. Utan att döma andra. Utan att stänga av och inte inse att folk läser det vi skriver, så vi har en chans att påverka och då bör vi göra det på ett bra sätt. Helst ett riktigt bra sätt.

    Och jag tror så klart inte att alla mår dåligt vare sig att lägga ut bilderna och / eller se på andras. En del blir inspirerade till att träna mer, även om det för andra gör mer skada än nytta.

     ”The tongue has no bones, but it is strong enough to break a heart. So be careful with your words.” (Jag vet tyvärr inte vem som har skrivit orden)

   Det är ingen som straffas för att de inte lägger upp ta mig bakifrån bilder på Instagram. Det är helt frivilligt! Man behöver inte ens ha Instagram. De flesta kvinnor har tro det eller ej riktiga jobb där vi använder vår hjärna, och känner inte behov av att vika ut oss i sociala medier oavsett om vi råkar se heta ut i bikini eller ej. Dessa tjejer väljer helt själv att operera sig, ta bilder och publicera bilderna. De väljer att leva på att sälja sina kroppar och bidraga till en extrem kroppshets och legitimering av porr och kvinnan som sexobjekt. Varför? För att det är väldigt lätta pengar antar jag, och sorgligt nog tror de väl inte att de har annat att komma med än sex. Tänk om de hade lagt pengarna på utbildning istället för skönhetsingrepp? Men det är klart, det krävs ju lite mer jobb och insats än att klä av sig…
   Det allra värsta är kissie och hennes likasinnade som hävdar att de är feminister, men det enda de gör är att sälja sexiga bilder på sociala medier och påverka barn och unga till att göra det samma. Kasta kläderna=likes=pengar. De legitimerar kvinnan som sexobjekt. Det är ju girlpower att pressa (fake)brösten och (fake)rumpan upp i kameran på ett sätt som skulle göra puma swede grön av avund! Och så lite filter och Photoshop på det såklart! Woohoo! Så häftigt att göra sig till runkobjekt för snuskgubbar, blir ju inte mer feministisk än så!
   🤦🏼‍♀️

   Detta eviga tjatet om skammande och straffande. Individer upprätthåller strukturer, de existerar inte av sig självt. Ofta är naturligtvis drivkraften ”profit” involverad.Och dessa tjejer som förekommer i detta inlägg använder sina Instagramkonton som jobb och inkomstkälla, de är inga små dumma glin som inte vet bättre. De är smarta och vet att deras rövar lockar likes, följare och sedan – pengar till följd av annonser och samarbeten.

   Är så less på detta daltande och dumförklarande. De, och många andra, är en del av ett utseendefixerat, falskt och toxic samtidsfenomen som lever på sociala medier som man måste få kritisera. Precis som den misogyna filmindustrin kritiseras, och precis som modebranschen kritiseras. Och med tiden har de båda långsamt, långsamt förändrats. Sluta dalta med influencers, tycker jag.

  Woosah…

  Att visa upp röven är nå för man är stolt över den. Någre visar ögon och andre bröst ben och annet. Men att om å om göre det är nå för att få uppmärksamhet å helst lit filter på.

  Haha(roligt inlägg), ja vi kanske är för gamla.

  Varför ens följa personer som man så uppenbart retar sig på och dessutom kritersera dom. Gör något positivt istället och fokusera på att göra människor glada i stället för tvärtom.
  //Berith

  Wow! Vilka läckra stjärtar. Kan det väl aldrig bli för mycket av? Tycker speciellt skogssjötjejen med hårsvallet är uppfriskande. Tack för bilderna Camcam. Kom ihåg också att det faktiskt inte är dessa tjejer som visar opp nånting överhuvudtaget på din blogg utan Du som valt att visa upp deras kroppar. Märkligt också att du som är så trött på dessa härliga nakenbilder väljer att inte bara konsumera dem hos andra forum än ditt egna utan också sprida dem vidare på ditt. Vad är det du vill? Vad menar du egentligen? Borde jag skämmas som tycker bilderna är fina? Är det så du menar? Och då för att du blir trött av dem? Fattar verkligen inte detta men tack än en gång.

   Tyckte tonen i hela inlägget genomgående var raljerande och personkritisk ist för att peka på det bakomliggande problemet. Tycker också bilderna är fina, följer tex just Anna enbart för att inspireras till att fortsätta bygga på min egen kropp. För mig är hon hjärnreklam för träning, något att sikta emot. Sen absolut är det bara yta, men jag följer inte heller för att få mer än det.

  String som bombaderats av blöta fisar doftar himmelskt, särskilt under en right byxa i 30g värme där bäraren ridit från morgon till kväll. I genomsnitt 40fisar varav 15 e blöta och lömnar spår efter sig i stringen och resterande 25st smygande som läggs dörsikt6gt i trosan och smyger till framstjärten. Tjejer det e därför ni luktar skit mellan blygläpparna pga ert fisande som smyger fram längst stringen. Det bästa e gå på toa dra ner trosan och lyfta rumpan 90g upp mot väggen så fisarna åker upp mot taket så håller ni musen fräsch utan bajsdoft i tom 1 hel vecka utan dush.

  String som bombaderats av blöta fisar doftar himmelskt, särskilt under en right byxa i 30g värme där bäraren ridit från morgon till kväll. I genomsnitt 40fisar varav 15 e blöta och lömnar spår efter sig i stringen och resterande 25st smygande som läggs dörsikt6gt i trosan och smyger till framstjärten. Tjejer det e därför ni luktar skit mellan blygläpparna pga ert fisande som smyger fram längst stringen. Det bästa e gå på toa dra ner trosan och lyfta rumpan 90g upp mot väggen så fisarna åker upp mot taket så håller ni musen fräsch utan bajsdoft i tom 1 hel vecka utan dush..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *