Paow och Isabelle Strömberg i Instagrambråk över KnivMicke

Två scenarion:
Vad gör man när man är irriterad på en bekant – (tror de är bekanta) – och vill tala om för dem att sluta ragga/flörta med ens kille?
Man postar inlägg om det på Instagram Story.

Vad gör man om man blir anklagad för att vara en ”home wrecker” på Instagram Story och vill bemöta det?
Man postar fler bilder och videos på Instagram Story än den som stod för anklagelsen.

Det är i alla fall turerna mellan Paow och Isabelle Strömberg som ägt rum under gårdagen.
Isabella startar det hela med att anklaga Paow för att flörta med hennes kille – KnivMicke – vilket Paow bemöter med att bland annat lägga upp en video där hon visar upp sin konversation med mannen i fråga.
I skrivande stund har KnivMicke inte yppat ett ord om saken utan har låtit sin flickvän ta striden åt honom.
Om det nu stämmer att Paow de facto HAR flörtat med honom, borde det inte vara HAN som säger till henne i så fall?
Och kanske privat? Eller är det helt ”cräjsi” att föreslå?
Varför ta det privat när man kan basunera ut det för hela världen att ta del av?
Så dumt, hur tänkte jag egentligen här?

Här kommer deras meningsutbyte…
Enjoy!

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,274045″ ap mute yot ]

Har vi sett det sista i det här triangeldramat?
Tveksamt va?

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men varför skrivet du om dessa sorgliga människor. Inte värda en minut av nåns liv. Låt dom va, jösses de beter sig som fjortisar.

   Själv tycker jag att det är bra att man visar hur pinsamt det ör att ta sånna här bråk offentligt, kidsen kanske lär sig nåt.

    Och att det inte är coolt med droger.

     Ja det med!

    Ivana, sluta nu. Du har postat kommentarer om dig själv under andra inlägg och vad jag sett så har ingen någonsin varit intresserad av dig och din instagram.

     Ni är bara avundsjuka för att vi har det gott ställt. Tjänar miljoner jämtemot er. ??

      Wow du erkände precis att du fejkreklamerar dig själv i ett kommentarsfält. Nu blev det ännu mer pinsamt.

       Haha ja, nu vill man ju verkligen börja följa henne…

      Hur kan man vara avundsjuk på någon man inte vet vem det är och vet hur dennes liv ser ut? ?

      Gentemot ?

      Tjänar miljoner? Yee right vi är så avundsjuka på era miljoner

      Vad är jämtemot för något?

       Ett mot i jämtland antar jag? Inget att bry sig om alltså

      Kanske borde använda pengarna till en svensklärare? ”Jämtemot”? Vad fan är det ens

      De där taffliga försöken till provokation var sånt som Kissie &co blev stora på anno 2008. Det är old news och ingen som bryr sig längre.

      Pinsamt hahahahah

    Har de bara en halv sommarkollektion?

     Halva sommar kollektionen. ?

      Äls kar sär skriv ning ar

    Det må hon ha gjort men herregud vilken tråkig insta ????. Filtret är så galet jobbigt.

    Ivana, om du vill ha mycket följare lär dig skapa bra content och att redigera foton ordentligt, det du gör är inte intressant för en stor publik. Ta någon kurs eller nåt, har du så mycket pengar kan säkert en byrå producera content åt dig. Då behöver man inte fiska följare på andras sociala medier. Och sluta med ramar och det där utblurrade effekten på fotona. Sånt har ingen sysslat med sen Instagram kom.

     Jag måste verkligen gå in och kolla denna Ivana, har skrivits så mycket här nu så det går inte att låta bli, så hennes spammande här ger kanske något ändå 😉

      Att du fortfarande inte ger upp? ?

      Har punkt (.) gått sönder på ditt tangentbord eller?

  Är det rimligt att anta att dessa personer, baserat på befintlig beteende, kommer ha mer i vågskålen som heter ”belasta samhället” än vågskålen som heter ”bidraga till samhället” under kommande år?

   OFÖRSKÄMT ATT ANTA!

  Tycker inte Paow verkade ragga, tror jag inte hon gjorde och tror inte hon är intresserad av Micke, tror inte han är hennes typ. Tror hennes hjärtan var menat som omtanke liksom men killar ser ofta hjärtan som raggning, tyvärr, så var nog missförstånd.

   Tror inte det heller… tror Isabelle är svartsjuk eftersom Micke håller på och raggar över insta rätt mycket. Eller raggar är väl fel ord, han brukar leta ”hoes”…?

    Själv förstår jag inte vad Isabelle har att vara svartsjuk på. Hon har räddat Mickes liv (tak över huvudet, gett honom kärlek och en ”familj”), han borde vara henne evigt tacksam och inte sumpa sin chans med henne på grund av några ”hoes”.

     Väldigt sant

     Hmm jag tror att ni har gått på lite väl mycket av Isabelles putsade image. Har gemensamma vänner till henne och hon är inte så stabil själv direkt. Tänkte när hon och Kniv-Micke blev ihop att det skulle gå sämre för de båda och det verkar ju så… Hennes blogg ekar tomt och samarbeten om sånt bli brun medel melanotan eller vad det heter. Verkar inte helt 100…

  Nu har Isabella visat en bild på gillis med ansiktet helt synligt. Hon som skulle bli mer privat. Provocering igen. Varför har hon stängt av kommentarerna på Insta, för mycket kritik o head of ig sover?

   Kommentarer är ej avstängda!

    Nej, varför skulle Bella stänga av kommentarerna?
    Dessa kommentarer är ju hennes syre. Utan kommentarerna skulle hennes sociala medier kvävas. Själv tillför hon ju så väldigt lite att hennes kanaler knappt har styrfart nu för tiden. Det innehåll som inte utgörs av reklam är knappt märkbart. Undrar verkligen hur det ska bli med allt nu i höst när hennes cirkus flyttar över Atlanten. Misstänker att det blir ganska mycket kvar här i Sverige. Enklare att tjäna pengar här förmodligen.

   Nej, ej avstängda – bara ingen som kommenterat på bloggen de senaste tre inläggen

    Det är ju kommenterade både på bloggen och på instagram. På samtliga inlägg.
    Och det är inte avstängt på någon av de, fungerar att kommentera för min del.

    En ny trend på bloggen är att hon (eller teamet) godkänner en stor mängd ”kritiska” kommentarer.

     Head of moderering kanske har semester?

   Det intressanta med hennes kommentarer på insta är att hennes mamma har dykt upp där. Hon har kommenterat bilden på Gillis och en bild på IL förra veckan. Ett försök att få kontakt?

    vad skrev hon? ser ingen kommentar från henne på senaste insta-bilden

     Mormors kille! ?❤️❤️❤️❤️❤️??

     Jo ”mormors kille” / saltangen heter hon

     På bilden med Gillis när han ritar skrev hon något i stil med ”mormors lillhjärta” eller liknande.

     På senaste närbilden av IL skrev hon: Så fin du är min dotter ?

   9.05 vet du vad? Det är Isabellas blogg. Det är Isabellas barn. Hon gör som hon vill, det är inget som är olagligt. Om hon säger en sak i dag så får hon ändra det i morgon om hon vill.
   Det gäller för dig också.

    Tack för att du förklarar det! Det är säkert så att läsaren inte visste det. Det var nog inte alls så att hen ”avreagerade” sig och skrev ut vad 99% av BB’s läsare också tänkte. Igen, tack för att du förklarade.

   Tycker du ansiktet är helt synligt verkligen? Nja, lite i profil ser man och det har hon visat tidigare också. Är det en provocering det? Undrar varför du blir så provocerad av det, och får för dig att kommentarer är avstängda? Nej jag ser kommentarer på både blogg och instagram. Kanske du som sover 😉

   Provocerar Kenza också när hon visar hur många bilder och videos som helst på sin son? Eller är det bara Isabella som kan provocera när hon visar sina barn? Förstår ärligt talat inte hur det kan vara en provokation att visa ett foto på sitt barn? Kan någon snälla förklara detta? Ligger provokationen i att hon förr sagt att hon inte ska visa foto på barnen och nu ändrat sig? Varför kritiserar ingen Kenza som också verkar ha ändrat sig? Hon påstod ju att hon aldrig skulle visa sina barn och t.o.m. ta bort sin blogg när hon bildat familj, men nu verkar hon göra rena motsatsen och bara visar sitt barn, är detta också provokation?

   Och nej innan ni börjar, jag är inte anställd av Bella eller ens känner henne, trötsamt att man ö.h.t. måste påpeka det som man ”skyddar” Bella…

  Jag känner bara: Hur orkar de? Ett stort lass terapi skulle nog inte skada.

   Om de betalar terapin själva är det ok. Om det är på samhällets bekostnad så vill jag inte att min skatt används till deras terapi.
   Ska de anpassas till ett arbetsliv eller vad? Prognosen verkar inte så positiv.

    Du kan som tur är inte bestämma vad dina skattepengar skall gå till, det vore ju vansinnigt om vår och ens subjektiva åsikt skulle styra det.

    En beroendeproblematik är per definition en sjukdom. Det finns fler sjukdomar som innebär att människan som lider av den kanske aldrig kommer att kunna bidra till samhället, schizofreni t.ex. Vad menar du att vi skall göra med dem?

    Herregud vilken människosyn du har Pluto.

    Mvh /Fd missbrukare som fått hjälp av samhället och nu betalar mer i skatt än de flesta (Vilket är helt ointressant i sammanhanget egentligen)

     Heja!!

     Bra där ?❤?

    Svarade på din kommentar Pluto, modd.

    Men vill göra ett tillägg: Vad tror du att de här människornas problematik ”kostar samhället” i nuläget då?

    Jag hoppas verkligen inte att du har någon i din närhet med psykisk ohälsa och behöver stöd för att orka leva.
    Om du bara visste vilken skam många med psykisk ohälsa lever med och att många inte söker hjälp just för att man inte vill betynga någon annan..

    Du har ingen som helst aning i vad som grundar i att vissa människor mår dåligt.
    Tro mig, jag vill inte heller kosta samhället pengar i och med att jag också lider av psykisk ohälsa.
    Jag får avdrag på min medicinska kostnad, för jag hade inte kunnat finansiera hela beloppet själv.
    Men helst av allt ville jag inte att min egna pappa skulle antasta mig från väldigt ung ålder tills att jag var 20.
    Jag kan inte få det ogjort, men jag vill fortfarande orka leva.

    Ja, jag tar denna kommentar väldigt illa då psykisk ohälsa och\eller drogproblematik inte är något man väljer själv.
    Säger du så till människor som drabbas av cancer eller diabetes också?

    Nä, fy för dig.

   De tjänar väl pengar på trafik när de gör dessa utspel! Enda anledningen till att ej ta det privat

  Inget inlägg om Lady Dahmers sjuka mathetsande? Intressant teori hon har om att man inte KAN gå ner i vikt om man är överviktig.. Nej om man äter som tre vuxna män så kan man så klart inte det.

   Vem äter som tre vuxna?

   Eller att man måste BANTA för att gå ner i vikt (om man nu vill/behöver det). Det räcker med att inte överäta (och givetvis även röra på sig) – majoriteten av människor äter ju mer än vad kroppen egentligen behöver. Det behöver inte vara så himla drastiskt.

    Fast det måste man ju?

     Det beror på hur man definierar banta. På 80-talet drack man bara vatten och åt i princip ingenting när man bantade. Sen alla dom här måltidsersättningarna, det är också banta i min värld.

     Jag har gått ner dom 10 kg jag behövde under våren, med förvånansvärt lite ansträngning. Hur? Jag äter mindre lite mängder mat. Havregrynsgröt istället för 2 mackor. 1,5 tortillataco istället för 2. En kycklingfilé istället för 2 korvar. Lätt créme fraiche istället för vanlig. Minskat intag av öl, vin, chips, godis, ost och kex, strunta i allt fikabröd på jobbet. Styrketräning 2 ggr/vecka. Promenader 30-40 min 2 ggr/ vecka. Det sistnämnda gör ju inte mkt för vikten, det var mer för den hälsofrämjande effektens skull.

     Detta vill jag inte kalla banta. Men jag gick ner till en hälsosam vikt ändå.

      Promenader gör JÄTTEMYCKET för vikten.
      Skaffade hund och började gå 7-10 km om dagen. Gick ner 5 kg på 2 månader. Mat, vin, etc. som vanligt.

      Heja er, inspirerar mig.

    Det är bara ursäkter då vissa inte är beredda med de livsstilsförändringarna som krävs. Det går inte att äta dessert efter varje mål och pasta/pizza/hamburgare och sån mat varje dag när man gått ner för då går man upp igen. Jag har gått ner 20 kg med träning 6 ggr i veckan och strikt med maten. Nu lever jag mer ”normalt”, äter tills jag blir mätt, sött då och då och tränar 3 ggr i veckan. Har inte gått upp ett gram. Det går liksom inte att gå tillbaka och äta den mat som en gång gjorde att man gick upp och sen påstå att man måste ”svälta sig”. Att äta hälsosamt och undvika socker är inte att svälta sig. Tyvärr är allt ett val och det krävs disiplin, men det hon håller på med – att tala om för folk att det inte går för hon inte har den mentala styrkan är så jävla fel så det går inte. Det är KLART det går, fast man måste kämpa, men det är så värt det.

     Exakt, det handlar om att förändra Hela sin livsstil (mest mat) för alltid, inte bara byta råvaror i 4 v och sen gå tillbaka till skräp. Klart som fan man går upp då.

    Men sluta nu. Det är ju exakt det här LD snackar om – att det skulle vara så enkelt, och att den som är smal kommer med ”sanningar” om vikt och viktnedgång. Vore det enkelt skulle ingen vara tjock. Generna man föds med ger en anlag och förutsättningar, vi stöps faktiskt inte i samma form och vissa är väldigt smala och andra är större men kan må lika bra för det.
    Och är man t ex tjock redan som barn har man fler fettceller än den som är normalviktig, cellerna försvinner inte för att man gått ner i vikt. Dessa celler vill inte svälta utan kämpar för att hållas påfyllda. Därför är det svårt att gå ner i vikt och det är svårt att upprätthålla vikten, inte för alla men för många. Och det finns det vetenskapliga bevis för.

    Jag får själv kämpa för att hålla normalvikt medan jag har smala vänner som äter onyttigare än jag och aldrig pendlar i vikt. Ganska lätt att inse redan där att alla kroppar inte funkar på samma sätt.

     Fast har jag sagt att det är lätt? Det är det svåraste jag gjort i hela mitt liv men det är INTE omöjligt! Jag säger bara att det är ett val att kämpa varje dag, att gå till gymmet, att varje gång man öppnar kylskåpet göra ett val, något som de flesta inte är beredda på. Fettceller krymper och blir större, alla människor har fettceller, när cellerna blir små så ”syns” de inte (alltså när man går ner i vikt). Att säga att manl pga fettceller har svårt att gå ner i vikt är skitsnack, det är bara svårare.

      ”Att säga att man pga fettceller har svårt att gå ner i vikt är skitsnack, det är bara svårare.”

      ?

       Jadu, F, har du nånsin kollat näringsvärden på donkens grejer? El maco, äppelpaj, fries och chilicheese ger långt över halva dagsbehovet (1600 kcal ca och snitt 25% fett) för en normalaktiv kvinna i fertil ålder. Lägg till pinchos på det, de vill inte ens tala om näringsvärden ”eftersom våra restauranger lagar egen mat”. Vilket är snack, det är en franchisekedja med 60 snabbmatställen och centrallagad skit som kommer via bil etc. En blick på menybilderna och var och en ser att det här är inte mat för människor, inte ens för hundar. All denna processade feta mat gör folk feta, det är inte rocket science. Och det får de vara som vill. Men att säga att de som lägger om sin kost och livsstil aldrig kommer att lyckas eller behålla vikten är skitprat. Och, vidrigt att propagera för.

        Jag har aldrig sagt att McD är nyttig mat. Det har heller inte LD sagt. Att hon äter där har inget att göra med hennes prat om att det är svårt att gå ner i vikt. Hon har aldrig hävdat att hon ska gå ner i vikt med hjälp av McD. Risken att någon på allvar tror att hennes viktminskningsråd är att äta hamburgare är lika med noll.

        Vad hon sa – och vad jag håller med om – är att det för många är svårt att gå ner i vikt. Vad dessa människor inte behöver är goda råd av främlingar eller ”det är så lätt”-pratet av smalisar och fd tjocka. Alla som är tjocka vet att de är tjocka. De vet också hur man går ner i vikt. Ingen har gått ner i vikt för att en främling på ig skrivit ”du är tjock gör så här och bli smal”.
        Och det ÄR svårt att behålla vikten efter viktminskning. Det är svårare än att gå ner kilona. Har du en gång varit tjock måste du vara strikt med din mat resten av livet. Varför skulle hon propagera för något för att hon konstaterar detta?

        I ett annat inlägg åt hon på McD för att hon vill äta på McD och det finns inget som sticker i ögonen som en tjock person som äter vad hen vill. Hennes caption var sk humor och samtidigt ett f you till bantningsmaffian. Man får äta precis vad man vill. Man får må bra när man äter sk skitmat. Man får må bra och vara tjock. Man behöver inte gömma sig inomhus, hata sin kropp och knapra morötter för att man är tjock. Hennes konto är inte ett viktminskningskonto. Vill man ha tips på hur man går ner i vikt kan man följa någon annan. Är man tjock och vill gå ner i vikt och kommer äta en hamburgare för att LD gör det – följ någon annan.

        Känns som att många förlorat både humor och analysförmåga i takt med sina kilon.

     Jag håller med om att det är problematiskt att smala personer instruerar tjocka personer i hur de ska gå ner i vikt, men kommentarerna du svarade på är ju uppenbarligen skrivna av personer som har varit tjocka (alt större) och som har gått ner i vikt. Då måste det ju finnas NÅT litet utrymme för att få svara hur man har gjort?

     Jag har själv gått ner mycket i vikt. Hur har jag gjort? Jag har bytt livsstil. Har det gått fort? Nej. Jag minns när jag ville ändra på hur jag levde – det var för 7 år sedan. Men sedan dess har jag gått ner i vikt, sakta men säkert. Jag har inte haft som ambition att banta, jag har haft som ambition att programmera om hjärnan. Idag är det naturligt att äta nyttigt – också onyttigt ibland – och att röra på sig. Det är inte ett måste för mig, det är något jag gör för att jag tycker att det är roligt och för att jag mår bra av det. Även om jag räknas som smal idag så måste jag kunna få uttrycka att det var så jag gjorde, och ja, jag tror att många skulle må bra av att försöka göra likadant. Och det står jag för.

      Jag håller med dig om att många säkert skulle må bra av att röra på sig och fatta bättre beslut vad gäller föda, faktiskt både smal och tjock. Och jag har själv gått ner i vikt. Men jag talar inte om för andra hur de ska göra om de inte ber mig om tips. Och det var en del av LDs poäng. Jag tror inte att det finns en enda tjock person i hela världen i dag som inte är medveten om sin vikt och även vet vad som krävs för att gå ner i vikt. Men vissa vill inte gå ner och andra kämpar. Men ingen av dem behöver goda råd av främlingar på instagram.

       Men då kanske de inte ska ge felaktiga råd när de själva inte har disciplin nog att göra det som
       Krävs???

     Ni har väl hört uttrycket ”i koncentrationslägren fanns inga överviktiga”?

     Vetenskapligt vet vi att alla kan gå ner i vikt.

      Rimligheten i att jämföra hälsosam viktnedgång med att svälta i koncentrationsläger ?

   Hon har stöd i den forskning som finns. Rekommenderar dig att lyssna på avsnittet ”Kampen mot fetman” av SR-programmet Kropp och själ!
   https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/942137?programid=1272

    Man kan självklart gå ned i vikt och sedan stanna där om man är villig att göra förändringar i sitt liv. De studier som gjort på Biggest Loser-deltagare världen över handlar inte om att det är omöjligt att gå ned i vikt utan om att det är väldigt svårt (men långt ifrån omöjligt) att långsiktigt ändra på sina vanor.

    Anledningen till att deltagarna misslyckas med att bibehålla sin viktnedgång efter programmet är att de återgår till sina ursprungliga osunda vanor vilket för dem tillbaka till där de var innan de deltog i programmet.

     För att de inte ska gå upp i vikt igen måste dem fortsätta banta resten av sina liv och vad för jävla liv är det

      Med den retoriken blir det svårt att hålla sig motiverad. Det handlar om att bibehålla sina nya hälsosamma livsvanor.

      Det är ett medvetet val att äta mer än vad din kropp behöver. I väldigt få fall rör det sig om en metabolisk sjukdom eller något liknande. Den stora majoriteten som är överviktiga tenderar att välja den kortsiktiga belöningen i en kaloririk bakelse framför det långsiktiga välmåendet.

      Med det sagt så är det inte lätt. För mig som pendlat mellan övervikt och normalvikt hela mitt liv vet jag hur svårt det kan vara. Men jag vet också att när jag håller mig normalviktig så mår jag mycket mycket bättre än när jag trycker i mig 1kg lösgodis på 2 timmar.

       Bysse

       Hon får sina följare att tro att vår basalförbränning förstörs av bantning, när det i själva verket handlar om att en liten persons kropp behöver mindre energi för att ”gå runt” än en större kropp.

       Däremot förstörs ingen förbränning genom att överäta sig till en kraftig övervikt, och är man kraftigt överviktig behöver kroppen plötsligt det dubbla eller trippla det som förut var din basalförbränning.

       Logiken är tveksam.

        Anonym 10.29

        Det är inte att ”banta” att ge fan i att äta de 4000-6000 kcal om dagen som orsakade ens övervikt.
        (Om det inte handlar om en hormonell rubbning el annan somatisk sjukdom ÄR det ett extremt överskott av kalorier som är orsaken när man har lyckats bli så fet som LD är, och de kommer från mat)

        Det är plågsamt för en fet person att hålla sig till vad som är ett normalt kaloriintag för mig (ca 2000) medan de försöker gå ner i vikt , men när de väl har blivit av med övervikten är det inte det längre.

         Finns det någon som helst evidens för det du påstår?

          Det underlättar om du berättar vilket av mina påståenden du vill ha belagt?
          Jag gör ju några st

          (Om det är mig du skrivet till)

           Förlåt, jag tänkte det sista. Att det inte är plågsamt för en som gått ner 30-40kg att hålla vikten

       Men biggest loser-deltagarna äter väl typ 1000kcl och tränar 8h om dagen. Det är ju varken hälsosamt eller långsiktigt hållbart.

      Och framför allt tokträna minst 8 timmar/dag.

     Man behöver banta för att tappa den övervikt hon bär på, där har hon helt rätt. Men att man per automatik går upp allt igen pga att man varit tjock stämmer inte, det finns faktorer som påverkar långt mer. Att det väldigt ofta är någon typ av ätstörning inblandad när en människa blir så fet tex.

     Hon pratar om att WW gör pengar pga av just att folk misslyckas bibehålla vikten efteråt, jag håller till viss del med och jag hatar deras koncept innerligt då det lätt kan leda till att man utvecklat en ätstörningsproblematik bl.a, och att kaloriunderskottet programmet innebär inte är vettigt i längden.

     Men det hon missar när hon gör den simpla kopplingen ”WW gör pengar pga att ingen kan gå ner i vikt och hålla den”:

     Är att vi lever i en del av världen där vi har i princip obegränsad tillgång till mat, speciellt dålig mat som halvfabrikat och snabbmat. Vi är bortskämda helt enkelt, vi är stressade och vi har begränsat med tid. Och så har vi det sjuka ideal som resulterar i att kvinnor ses som tjocka även som normalviktiga. Tror att de sakerna påverkar mer faktiskt.

     Det är fullt möjligt att gå ner i vikt och hålla vikten, förutsatt att man inte fortsätter med samma typ av ätande som resulterade i 40kg övervikt.

     Och de nya ”vanorna” de fått lära sig i Biggest Loser är ju inte heller vettiga utan helt vansinniga. Mao har de två dåliga alternativ att leva efter. Inte underligt att det går åt pipsvängen.

      Valentina

      Precis. Därför är det helt vansinnigt att basera sin ”fakta” om detta på studier gjorda på biggest loser-deltagare. (Om man ens kan kalla det studier)

   Vart mathetsar hon? För att hon åt på donken? Skicka gärna en länk till hennes sjuka mathetsande för jag är intresserad att läsa det, på riktigt alltså.

    Jag vet inte om jag tycker att hon mathetsar, men hon on raljerar otroligt mycket om alkohol och att människor har berättat att de blir triggade av att hon lägger ut så mycket alkoholrelatetat. Det är så kallt och så sjukt. Jag förstår inte hur man kan sitta och dra alloholism-skämt när man precis har sagt att man lyssnat på kritik och försökt ta till sig den.

    Ingen begär att hon ska sluta leva sitt liv, eller ens sluta lägga upp de här bilderna (man riskerar som hon säger att alltid trigga någon) men att hon och faymeelmen på riktigt försöker göra narr av människor är äckligt.

    Tjockis-skämt = inte ok
    Skämt om vår största folksjukdom = helt ok

     Om LD tycket att det är svårt att värja sig mot bantningshets, kan hon pröva att leva dom nykter alkoholist i Sverige idag.

     Det är otroligt svårt att värja sig mot alkoholkultur och alkoholromantik, i princip omöjligt. Jag har en lång tids nykterhet bakom mig och är såpass stark numera att jag kan välja att titta bort/klara av att vara i sociala sammanhang med alkohol inblandat. Man måste komma dit för att öht överleva i dagens Sverige.

     Men det är fruktansvärt svårt att inte ta åt sig när människor med uppsåt sitter och hånar andra människor på det här sättet, de människor hon gör sig lustig över nu är ju människor som påpekat att de blir triggade. Som sagt: hon behöver absolut inte sluta leva sitt liv, men lite jävla respekt kan man väl visa? Speciellt när man gör en stor grej av att folk drar tjockis-skämt och aldrig skulle acceptera det. Folk dör av alkoholism LD, människor får sina liv krossade, nyktra missbrukare förlorar ofta sociala sammanhang helt. När några av dem berättar för dig hur de påverkas, då börjar du håna dem?

     Kan hålla med om att man inte ska vare sig raljera eller skämta om alkoholvanor.

   Jag tycker verkligen den här LD borde sluta uttala sig om vikt. Hon sprider en så negativ och falsk bild av viktnedgång så det är farligt för de som tror på hennes skitsnack.

  Tror Isabelle projicerar sin osäkerhet på detta, ser verkligen inget raggande i vad Paow skrivit som för en gångs skull verkar faktiskt bemöta vad I skriver rätt sakligt (för att vara henne). Tror tyvärr I är på g ner i något dåligt igen.

   Fast tror du verkligen paow säger hela sanningen? Hon är ju känd för att ljuga, smutskasta andra och skapa drama.

    Men man ser ju på det hon skrivit?

     Man kan ju radera meddelanden också.

  Hemskt, tjejer bråkar och som vanligt så är det killar som anges som orsaken.

  Fruktansvärt

  Går det att göra bilder klickbara istället? Och lägga upp screenshots från story istället för video.? Jag ser typ nada och zoomar jag in blir det bara suddigt.

   +1! Själva konvon är superliten i videon, knappt läsbart ?

  Inte för att vara elak men hur kan man bråka över…honom?

   Jag tänkte faktiskt detsamma. Jag förstår inte vad man ser i honom och hans sätt? ”Att leta hoes” som exempel. Han är för fan närmare 30.

    Och blivit av med kidsen som nu varken har en mamma el pappa att bo hos. När blir barnen prio ett?

     De skulle inte ha skaffat några, för uppenbarligen har barnen aldrig varit prio ett.

  Du har missat att maska ett telefonnummer.

  Trodde aldrig att jag skulle stå på ”paows sida” i något, men här gör jag det. Jag ser inte att hon raggar..

  Micke är väl dock den otrogna typen (som man uppfattat det), så man kan ju förstå Isabelles osäkerhet. Isabelle lär ha sina orsaker till att reagera som hon gör.

   Tänkte precis skriva det, plötsligt kom dagen då man var ”team Paow” ???

    Hahaha same! Jag tänkte först ”aahh here we go again!” För att sen bara ”Hold up… Hon gör ju inget fel…? Paow är f-n oskyldig i det här, vad pågår?!” ?

  Herregud!!!!!

  De är inte bekanta. Paow har väl lagt ut skit om Isabelle enda sedan hon var en oskyldig liten 14-15åring.

   Ända*

   Dessie hängde iaf med isabelle förr och även steffie, vilka båda har varit kompisar med paow med så bekanta måste man nog ändå kalla dom. Och alla är jämngammla runt 94-92 är de födda.

  Förstår inte hur någon skulle vilja ta i den killen ens med tång! ???

  Många introverta personer tatuerar tarmarna, och detta kastar inte någon som helst skugga över resten av skiten som tatuerar kroppar och ytterligheter.

  I stället för den vanliga ormtaturingen på dicken med flugan längst ut på ollonet tänkte jag mig en liten större variation bortom den eviga ”ormen äter flugan” sångens melodiska flöde. Några förslag? Som kan hjälpa till att utöva healande krafter i detta triangeldrama?
  -PEACE TATOO

   Eh va?

   Psykos

   Ja, jag är både introvert och har tatuerat mina tarmar?

    Vilken studio kan du rekommendera da??

  Jag har varit in på det här inlägget ungefär 1447 gånger idag, varje gång har jag läst rubriken rätt. ”Paow och Isabelle Strömberg i instagrambråk över knivmicke”.

  NU däremot läste jag ”Paow och Isabelle Strömberg i knivbråk över Micke” och bara wuuut?!?!?

   Glömde mitt namn.. Holden McGroin

    Good to know! Jag läste Isabelle Strömming.

     Hahahaha???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.