A trip down memory lane

Många influencers har mer eller mindre vuxit upp framför våra ögon, men det är kanske inte alla som minns hur och var det hela startade så därför knåpar jag ihop det här inlägget.
Jag har gjort något liknande tidigare men livet är dynamiskt och ändras hela tiden och så även våra kära flunsor.
Så var så goda!
Nu och då – influencer style!

Jag hade glömt denna.

Fick jag med alla? Jag tror nästan det, men om jag glömde någon – lämna en kommentar så kan jag uppdatera!

OBS!
Håll god ton!

262 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kul inlägg!

   Helen Torsgården skulle varit med?

  OJ! Allt var verkligen inte bättre förr!

   Jag personligen tycker nog att det faktiskt var det

   Tunis, Blick och Rebecca Stella går fan inte att känna igen ?.

    Jag tycker att när de opererar näsan så liten så blir det ett för stort område mellan näsa och överläpp. Tex Stella

    Knappt så att Sandra Beijer går att känna igen. Lyfta ögonbrynen sådär mycket samt fylla igen ett så pass utmärkande ansiktsdrag såsom gropig haka faktiskt är är rätt stora förändringar. Sprutan har gått varm ???

     Tror inte att Sandra har gjort några ingrepp faktiskt, en av få sunda i den världen.

      ”tror”

      Lol så gropen i hakan växte igen efter lite gödslande då eller vad snackar du om? ?

       Kollar man på andra bilder så har hon ju kvar den, så det beror ju bara på bildens vinkel

    Ginas nya näsa? ?

   Tragiska förändringar de flesta gjort.
   När man ändrar sitt ansikte totalt till oigenkännlighet som man ser här förstår vi vad hjärntvättade många tjejer är.

   Fula marknadskrafter som gör pengar på osäkra tjejer som tror att de inte duger som de är!
   Det gör mig så otroligt ledsen.

   Tack för detta inlägget Camilla, hoppas det är en ögonöppnare för vissa.
   Jag är övertygad om att det naturliga är påväg tillbaka.
   Vi måste hylla allas våra olikheter!

    Tänkte samma sak. Väldigt stora förändringar.

    Många förändringar är så stora att det inte går att säga att det är samma person.
    De som operationer sig helt måste väl ha tänkt att deras barn kommer få många av deras drag som de ändrat, tex näsor, hakor etc. hur förklarar man till sitt barn att ”ja, mamma hade likadan näsa som du men opererade den”. Om barnet frågar varför lär de ej svara ärligt ” jag tyckte den näsan var ful”. Dessa gamla före bilder kommer alltid finnas på internet.
    Men alla gör som de vill. Hoppas de står starka och försöker få sina barn älska sig själva precis som de är, trots de själva är fulla med implantat, fillers, andra operationer och nya näsor. Eller så Fixar de ett ”framtida plastik”- konto till barnen.

     Nej barnen får samma dåliga gener som finns från början. Sitter och kollar på ett ryskt par här i Barcelona nu; hon platina blond (mörka toner i hårbotten), lite dålig hållning och opererad näsa och feta silikonbröst, han småtjock, stor ful ryssnäsa och en massa tatueringar (gangster), ungen småtjock och har riktigt dåliga frukostvanor.

    Kolla Johanna Toftby det kan man kalla tragiskt förändring. Tror hon är så blind så att hon inte ser hur ”plastig” hon ser ut?

     Tycker ändå det är betydligt värre när unga tjejer med hela livet framför sig som kanske inte ens fyllt 25 gör så pass stora förändringar i livet att de aldrig någonsin mer kommer uppleva sitt äkta ansikte.

     När barnen inte liknar dem för att de har den näsan som de själva hatade och operarade.
     Vad sänder det för signaler till barnen?

     Nej vi måste börja älska varandra såsom vi ser ut!

     Ja, det hade varit kul på en bild med Toftby!

  Allt är inte bättre nu heller…

   Nej, men de baserat på enbart dessa bilderna så tycker jag att mycket är det.

    Många av de har ju opererat sig, tagit fillers osv. Jag tycker inte att det är en positiv utveckling. Bättre på att sminka sig kan man ju däremot konstatera att många har blivit

     Och att kamerorna är bättre nu

     Sminket beror ju på trender, det typerade håret och vita läpparna var ju inne då. Dessutom är många unga tonåringar på före-bilderna, dvs då man börjar experimentera med smink.

      sant, men den där trenden kommer förhoppningsvis aldrig igen.

   det var dagens sanning tror jag bestämt

  Okej två saker det känns som bara jag har reagerat på men kan va att jag har helt fel!!

  1, Bianca utseende? Och inget negativt nu eller så. Utan shit vilken förändring? Jag googlade gamla bilder på henne och knappt jag och min vän fattade att det va samma person. Är det puberteten som förändrat henne så mycket? Alltså hon är ju lika vacker som förut men, känns som både näsa, läppar, ansikte form har förändrats?! Knappt samma ögon men kanske pga fillers under ögon?
  Kolla här
  https://images.app.goo.gl/dQiage4Bx6ynvdYJ8

  2, lite samma med Gina, men.. gjorde inte hon liksom en reportage/serie om just skönhets operationer och kritiserade hela grejen? Idag visste jag knappt att de va samma Gina som gjorde youtube och skoja sig.

   Jag tycker Bianca är sig lik! Hon är så otroligt lik Benjamin när hon var yngre!
   Visste inte att hon hade varit med i en sång talang tävling där Molly Sandén vann och hon själv kom tvåa

    Tycker också Bianca är sig lik. Och tycker inte det där hon lägger under ögonen förändrat henne så mycket, hon är lika fin nu som då. Men förstår att det var ett komplex och att folks elaka kommentarer påverkade henne.

    Vilken jävla dum kommentar.

     Så onödigt elakt 18.40!

   Jag tycker inte det är stor skillnad på Bianca. Det är bara att hon är blond och var brunett + uppdaterat smink och pyttelite fillers. Gina däremot. Hon kan ju knappt andas pga hennes näsoperation gick snett, sen att den är så dåligt gjord syns ur ett flygplan.

    Sa hon inte att hon förminskade näsan just för att når näsan var större så kunde hon inte andas ordentligt?

     Jo. Men är väll en sådan bortförklaring vissa kör för att det ska kännas mer ”okej” tror dem men man genomskådar ju det ändå. Så dumt.

     Skitsnack. Det är vad alla kör med = deviated septum. Men varför förminska näsan om man inte kan andas? Då är det väl bara att räta till nässkiljeväggen (som är det som förhindrar normal andning), inte förminska den samtidigt. Så det är bara en ursäkt för att förminska näsan.

   Är ju knappt någon skillnad alls på Bianca. Hon har blivit vuxen bara, ”hullet” man ofta har i ansiktet som yngre har försvunnit, precis som på de flesta när man växer upp. Tycker knappt hennes läppförstoring syns.

    Eh va?! Visst är det väl skillnad på henne, det kan man väl se men snygg då som nu. Ingen sådan skillnad som på Rebecca Stella, Strömberg, Myggan och Kissie men skillnad är det ju. Läppförstoringen är smakfullt gjord men den förändrar hennes utseende. Hon är snygg.

     Tycker dock hennes läppförstoring gått överstyr numera…en synlig kant.

   Jag blir fan galen på den här kommentaren – lika mycket som man alltid ska framhålla att influensers har ett ansvar tycker jag folk fan är skyldiga att ta sitt. Hur schysst är det att googla fram gamla bilder på en tjej som öppet och fortgående hanterar sin ätstörning!? Vad tror ni det kommer trigga för reaktioner hos henne när hon ser den här bilden? Knappast en känsla av att önska att hon var mer förlåtande mot sig själv som ung. Hoppas hon inte blir medveten om det här och om hon blir det, och inte kan hantera det, att hon hittar ett sätt att vara snäll mot sig själv när andra uppenbarligen inte anser att hon förtjänar den vänligheten. ??

   Inte för mig? jag ser fortfarande ut att vara typ 15. Är 27…

   Bianca har gjort fillers under ögon, kinder och läppar. Fillers kan förändra ett utseende. Möjligt att hon gjort ett brynlyft med botox också och möjligt att hon gjort lite liposuction vilket många gjort, men vet ej. Hon har förändrats, snygg innan och snygg nu. Vi ska väl inte diskutera utseende egentligen. Gina har opererat näsan, fin innan och fin nu.

   Rebecca Stella & Natacha Peyre är väl de som ser ut som helt andra människor.

    Petra Tungården? Har undvikit att kommentera hennes utseende eftersom jag inte följer henne och inte vet hur naturligt det är, men här ser man ju tydligt att hon såg annorlunda ut innan så hennes märkliga utseende måste vara resultat av ingrepp som gått fel.

     Känns verkligen som om något gått fel. Hennes leende har så enormt konstigt uttryck, trodde tidigare att det var så hon såg ut helt enkelt men nu är det ju tydligt att det inte är så. Något har hänt och jag har svårt att tro att det var med mening.

      Exakt! Alltid tänkt på hennes leende men trodde det var naturligt, men efter att ha sett den här bilden..

     Kolla Glamourama (finns på viafree tror jag), där ser man verkligen hur hon såg ut innan. Enormt söt

     Men vad kan det vara för typ av ingrepp hon gjort? Det måste väl vara något bestående för det kan inte vara möjligt att det är Botox? Det kan omöjligt vara meningen att resultatet skulle bli så där. Botox försvinner ju…

      Antagligen en nerv som skadats vid operation eller injektion.

   Det fanns en kommentar här med länk till hur Bianca såg ut för några år sen, vad hände med den? Den är borttagen..?

    Förhoppningsvis är den raderad, missade utvecklingen efter att jag röt ifrån.

    Det var ändå inget att se, det var liksom bilder på när hon var barn. Knappt någon skillnad, förutom att håret var mörkt. Nån person här försöker göra någonting till något som inte är.

   Är inte Bianca bara olik sig pga av att hon ler på den bilden du länkade till?
   Kollade snabbt igenom hennes instagram och där fanns knappt några bilder på henne där hon ler, bara dessa poser med en halvt öppen mun.

   Håller verkligen inte med. Bianca ser i princip exakt likadan ut ju, bortsett från att hon vuxit upp. Tunnare ansikte pga att hon är vuxen nu, sen har hon fått mer glow men det sitter nog i personligheten.

   Bianca har gjort ”massor” av fillers (läppar och under ögonen), hon är ju väldigt öppen om det och har till och med låtit Dplay spela in när hon går och fixar sig.

    Jo visserligen, men hennes fillers i läpparna är så diskret att det inte ens ser ut som hon ”gått och gjort nåt med sig”. Är även medveten om att hon har fillers under ögonen men det syns inte heller på så sätt då det är så bra gjort. Det Bianca gör tycker jag kallas för små förbättringar, sen finns det extremism som helt omvandlar utseendet. Det gillar jag däremot inte.

   Men hakan då? Den måste hon ju ha fixat.

  Kul! Undrar hur de tar sig ut i framtiden? Finns de kvar eller har de fallit i glömskeboken?

   Tror man kan ha ett rätt bra liv även om man faller ut i ”glömskeboken” för oss andra ?

    För någon sa något annat? ?‍♀️

  Lite kul att de som jag antar åldrats ”naturligt” (vad det nu är) är även de som ser yngst ut. Tänker tex på Egoina och Sandra Beijer.

   Tänkte exakt samma!

    Ja på en del och detta gäller inte bara bloggare tycker jag man ser äldre ut med botox m m. Så det är verkligen olika hur utseendet blir efter sånt. Själv behöver jag för min migrän. Måste testa det.

   Men tycker även det har och göra med vissa drag som inte går att ändra på. Tex Egoina ser ung ut pga sina stora blåa ögon.

    Och har mer hull i ansiktet.

     Akta dig så att du inte blir raderad, man får absolut inte låtsas om här att viktuppgång eller viktnedgång är något som existerar.

      Men ”hull” i ansiktet gör att man ser yngre ut! Jag hade gärna behållt lite av mitt för ser väldigt mkt äldre ut plötsligt.

    Egoina som osminkad är väldigt olik den sminkade Egoina.

   Exakt. När man håller på som exempelvis Tungården ser man ut som man är 50 men vill va 25.

    Ja varför vill man se ut som man ska kräkas när man ler??

  Petra Tungården kanske borde varit med på listan?

   Samt Alexandra bring och Victoria Törnegren!

   Ja där har det skett en liten förändring om man säger så ?

   Jag hade glömt ett helt kollage. Sista bilden i inlägget nu.

    Nicole Falciani saknas tycker jag

     Vad har Nicole F gjort?

    Magdalena och Hannah Graaf är också bortglömda. Båda har justerat sina utseenden mycket.

  Fan vad elaka ”före-bilder” du har tagit med på vissa…

   Äsch…det är ju bara för kul ju. Det är bilder som dom själva någon gång tyckte var ”snögga” så varför inte…

   Och jag som tyckte att alla var finare på före-bilderna. Förlåt för skitdålig kommentar

   Bilder ljuger inte i original.
   Kan man inte tvärtom säga att de som förställer sig manipulerar vår bild av dem?

  Intressant hur de alla i stort sätt växt in i samma uttryck och stil.

   Ja botox, fillers och löshår gör ju att begreppet tvillingar suddas ut mer och mer.

  Haha ja alltså.. Janni t.ex?

   Annica + Hanna + kissie + blondinbella + Gina + Stella + Isabella + natasha + Lisa = näsop

    Sandra Beijer med..

     Är ni säkra på det? Har hon gjort något mer?

    Therese Lindgren också

     Har hon gjort näsan också?

    Har Lisa opererat näsan? Gamla bilderna så dålig upplösning här att man inte ser något

     Ja det har hon

  Jag tycker Rebecca Stella liknar Michael Jackson på den nya bilden, kan det vara näsan?

   Tänkte samma. Ser ut som att de har använt samma plastikkirurg.

   Seriöst, hon är nog den som gått overboard mest av alla, och Isabelle Strömberg.

    Och Gina Dirawi

     Gina Dirawi tryna look white…

    Och Natacha P.

    Eh sindy!?

   Tänkte samma sak? Är hon nöjd?

  Fick jag med alla? Haha nja finns ett gäng till. Några av efterbilderna på vissa är ju flera år gamla.

  Vilken förvandling på Kissie, och Rebecka Stella går knappt att känna igen, ingen som kan se att det är hon om man inte vet. De flesta du visar här har ju förvandlat sig med fillers, och andra operationer, vissa mer än andra.
  Bianca har förändrats en del tycker jag bara sedan förra sommaren.

   tycker ofta det brukar va snack om rebacca stella och visst hon har ändrat sig mycket, men tyckte nästan att det var ett gäng som var minst lika stor skillnad på!

    Jag tror grejen med Rebecca Stella är att hon fått så drastiska (förlåt, dåliga) resultat. Det är som att hon valt de sämsta kirurgerna som verkligen ger det där botched-utseendet. Alltså hennes näsa ser ju ut som att den kommer att kollapsa, hur kan det vara ett bra resultat? Det finns liksom nivåer, en är där man inte ser att någon fixat nått (har mött såna människor och när de sagt att de opererat sig har jag inte kunnat tro det) sen finns den opererade looken, tredje är den där vad fan gick fel looken, den som Rebecca Stella har. Synd för hon var ju naturligt fin innan.

     Jättefin alltså innan MJ-näsan. Söt/snygg tjej verkligen, ögonen!

  Michaela Forni har verkligen åldrats väl, tycker hon är otroligt vacker och en av de minst ”fixade” mig veterligen.

   Men hon är ju knappt 30 ? så det är inte konstigt att hon inte åldrats speciellt mycket.

    Ok åldrats var kanske fel ord ? men iaf har hon inte joxat så mycket med sitt utseende som många andra ☺️

   Håller med 🙂

  Boken såklart!!!

   Jaaaaaaaaaaa….hur kunde du missa Boken CC!

  Det första som slår mig är: smink & retuschering (idag)

  Isabella är det ens hon? Går knappt att känna igen henne.???

  Kolla så sööt Pernilla Wahlgren var!

  https://images.app.goo.gl/pCgCEkcfzLWtzc6P6

   Hej Pernilla!

    Tror knappast det där var Pernilla som skrev ?

    Näpp

   Hon är fortfarande söt.

    Menade inte att hon inte fortfarande är söt. Det blir dock konstigt att skriva ”kolla vad söt hon är” på en bild där hon inte ser ut som idag. Det förstår du väl?

    Tröttsam kommentar från dig.

     Lättkränkt much..

   Jaa snyggt par

  Numera försöker hon se lite ut aom svenska kungligheterna mest prinsessan Madeleine. Tänker på de nyare bidlerna från årets Sommarprat.

   Vem?

    Personen menar antagligen IL

     Japp det stämmer var snabb på tagenterna. Menade IL.

  jaa Rebecca stella var ju så snygg innan, jag kommer ihåg det nu.
  Bianca ser annorlunda ut på högra bilden, hon måste sluta med fillers och sånt innan hon förstör sitt vackra ansikte.Det är synd att hon inte inser hur naturligt snygg hon är 🙁

   Och du måste sluta kommentera och lägga dig i andras kroppar och utseende.

    Hela inlägget bönar och ber om åsikter om deras utseende…

     Och då måste man automatiskt kommentera?

      Vad föreslår du att vi skriver om ett bildkollage med bilder på bloggen? Kom gärna med tips.

    Hur tänkte du nu? Inlägget handlar om det?

   Men låt folk göra vad de vill. Så länge Bianca inte går överstyr och fixar lite här och där (som de flesta kvinnor gör, om än i tysthet för att slippa kommentarer som dina) så är det väl lugnt.

    Fast nej, de flesta kvinnor gör faktiskt inte plastikoperationer, fillers och botox.

    Hur mycket är det ”lugnt” att fixa då, innan det går ”överstyr”, enligt dig?

   Det är synd att du inte inser att man inte kommenterar folks utseende på det där viset 🙁

    Håller med Sara F. Kommentarerna här domineras av någon som älskar att kritisera andras utseenden in i minsta detalj. Är hon lika kritisk mot sitt eget utseende kan man ju undra?

    Tror verkligen inte att Camcams intention med det här inlägget var att utseenden och ev skönhetsingrepp skulle kritiseras!

  Alltså Linda Hallberg har ju inte gjort något men jag skulle aldrig gissat att det är samma person på båda bilder. Folk förändras ju. Sen i vissa fall ser man att hjälp tagits till (Rebecca stella) och de flesta andra.

   Är rätt säker på att hon sagt att hon gjort läpparna dock.

   Hon har även opererat näsan. På före-bilden i inlägget är den opererad, men om man kollar på äldre bilder ser man att tippen var lite större förut.

  Tydligt att blondinbella har fixat näsan, kindfillers+ fillers under ögonen+ förlängt (spetsat till) hakan, antagligen med fillers, lyft och förstorat brösten. Hon är dock lika fin då som nu.

   Och förstorat läpparna…

    Exakt.

   Tror faktiskt inte hon gjort något av det, hon hade fyllig byst och fylliga kinder som tonåring också, men att det varierat lite med viktuppgång och viktnedgång, en del får mindre byst och smalare ansikte vid viktnedgång och större vid lite viktuppgång, samma näsa och haka har hon också tycker jag det ser ut som men smink kan förändra en del och hur foton tas, ljussättning, vinklar osv. Möjligtvis lite lite fillers i läppar vilket de flesta gjort men inte helt säker, de ser ganska lika ut som tidigare också.

    Du är så naiv. Haha hennes bröst är två olika versioner av bröst. Är så obvious.

     Eller så är det du som är lite bellafixerad och bellahatisk och tycker tydligen att hon är snygg och vill få det till att hon opererat sig. Men nja opererade bröst brukar inte vara hängiga och instängda i tjocka bh:ar vilket du alltid kan se att IL har om du inte har fel på synen. Hennes näsa ser precis likadan ut som tidigare, men kan se något smalare ut med smink (går att sminka smalare) och i vissa vinklar men om du ser henne rakt framifrån så ser den likadan ut som innan. Hennes läppar har inte det där typiska fillerplutet och ser ut ungefär som de alltid gjort sedan hon var ung, men kanske har hon testat lite fillers någon gång som alla. Du var snabb som alltid så fort någon säger något icke-elakt om IL. Jösses

    Hon har ju erkänt att hon fixat läpparna. Allt annat är 100% med men hon kommer aldrig erkänna det.

  Tragiskt att så många gjort skönhetsingrepp! ?
  De var ju fina innan!

  hoho, rolig samling förändringar

  Så mkt filter på de nya bilderna.

  Isa Warg ser definitivt annorlunda ut!

   Ida

    Ja verkligen. Tror mest det är ögonbrynen dock, de kan verkligen förändra en persons utseende helt.

     Är det verkligen bara det? Det är ju en häpnadsväckande stor skillnad tbh.

      Såg knappt heller att det var hon, såg annorlunda ut där men jag tror inte hon gjort så mycket ingrepp, det är nog bara ögonbryn som ändrats, bättre smink och att hon blivit lite äldre. Jättsnygg på båda bilderna är hon.

       Hon har gjort läpparna också.

  Sindy var väldigt fin före ingreppen. Ett utseende som skulle varit ”gångbart” länge jämfört med fixade ansikten.

   Såååå redigerad ”ny” bild dessutom. Inga porer.

   Håller med fast hon har nog dock redan gjort lite läppfillers på den förebilden men hon är jättefin där, hade varit kul med en bild innan någon som helst utseendeförändring, helt utan fillers. Hon var jättesöt.

  Är det bara jag som inte ändras så mycket? Jag hittade gamla bilder och jag ser typ likadan ut nu (30 år) som när jag var 12, förutom frisyren. Och känslan för mode, tack och lov.

   Samma här ?

   Rynkorna och tyngdkraften gör sig påmind efter 30 års ålder… njut av det ungdomliga så länge det varar! Mvh född 1982

   Jag har ändrats supermycket.. Ingen känner igen mig och då är det enda jag gjort gått ner 20kg och gått från blond till svarthårig. Hatar när folk tror man gjort en massa då man bara gått ner i vikt och bytt hårfärg .

    Men snälla, vikt påverkar utseendet enormt mycket. Klart du ser _extremt_ annorlunda ut om du har gått ner 20 kg och dessutom ändrat hårfärg, det säger ju sig självt.

     Jo absolut men det är som att hela ansiktet ändrats efter det.

  Kul 🙂 har inget emot varken operationer eller fillers och är trött på folk som ska lägga någon värdering i det. Alla får väl göra vad de vill. Tycker ändå hårfärgen ändrar mest, konstigt nog.

  Är det ngn som inte gjort ett ingrepp?

   Egoina skulle jag tro. Foki?

   Kanske inte Gabriella Joss. Hon är så vacker tycker jag, supersöt och naturligt vacker. Perfekt. Riktig skönhet. Klassisk skönhet. Men vem vet hon kanske gjort en del fix men tror inte det.

  Angelica Blick måste ju ha gjort något ingrepp också? Syns kanske inte på denna bilden men ser man det hon la ut för något år sedan hade hon andra drag

  Vad tror ni Gynning gjort för ingrepp i ansiktet?

   Läpparna

    och fillers

    Som hon alltid påstår är naturliga…

     Nä det gör hon inte, tvärtemot!
     Hon har berättat om en misslyckad läppförstoring när hon var ung

     Hon har aldrig påstått att hennes läppar är naturliga utan hon var en av de tidigaste med det och har silikon i läpparna som hon aldrig kan få ut om hon inte genomgår en operation som med stor sannolikhet kommer förstöra utseendet på läpparna ännu mer. Hon jag berättat öppet om det och avrått folk från rent silikon i ansiktet.

      Hon jag? Hej Carolina!

       Jag är absolut inte Carolina utan har blev till JAG.

      Tror du blandar ihop med Linda Rosing. Tror faktiskt Gynning tidigare hävdat att hennes läppar är naturliga, men nja nej visst att hon kanske alltid haft fylligare läppar men hon har gjort fillers, läpparna har varierat i storlek och plut och man ser det.

   Tagit bort fettkuddarna i kinderna. Det ger ett smalare ansikte och tydligare kindben.

    Vad innebär det att ta bort fettkuddarna i ansiktet? Har hon inte bara botoxat kindbenen

     Buccal fat removal. Vanligt ingrepp.

   +botox och näsan.

   Gynning har fillers i läppar och kinder, lite botox också och opererat bröst några ggr, troligtvis fettsugit mage/midja, och det spekuleras att hon gjort buttlift eller vad det heter, rumpförstoring, men den kanske åstadkommits av träning. Hon förnekade att hon gjort läppfillers för några år sedan trots att det tydligt syntes på bilder då läpparna var större, nygjorda och man t o m såg stick så förstår inte varför hon förnekade. Hon är supersnygg och har alltid varit.

  Katrin Z är ju väldigt annorlunda. 40s kris ?

   ???

   Jaaaaa….hon också vill vi se

    Och Maggan Graaf, förändring där med…

  Du har ju glömt jättemånga ju! Bland annat, Katrin Z, Anitha, Hela Schulmanklanen, Ebba, Lady Dahmer, Cissi, Sofi Fahrman, Magdalena Graaf, Apan Satt i Granen, Linnea Claeson, Bingo, Elaine Eksvärd, Isabel Adrian, Margaux

  Något jag skulle tycka att det vore himla intressant är ett ”vad hände sedan” inlägg. Om gamla bloggare som lämnat det livet liksom. Typ Glamourprinsessan, Tu madre, Ankpung, Tyra, Jackie Ferm,

   Åh Glamourprinsessan, henne hade jag helt glömt bort!

    Ja Margaux också!!!

    Och Stina-lee!

   Sen när blev Alex Schulman en influenser?! ?

    Många killar ser upp till honom och gjort det genom åren, på samma sätt som Hugo Rosas

   Äej, inte ankpung.. Minns hur hon spammade sönder kommentarsfälten överallt med alla möjliga sjuka grejer.

  Har Isabelle S så mycket fillers i kindbenen eller är det redigerat?

   Hon har så mycket fillers

  Mogis nyare bild är retuscherad till max! Pannan, ögonen, hakan etc. Så ser hon verkligen inte ut!!!A

   Vad grundar du ditt uttalande i?

  Man undrar ju vem som blir framtidens typ ”Lill-Babs”. Behöver ju inte vara en av dessa ovan, men nån/några kommer ju hänga kvar som folkkära personligheter.

   Sätter en hundring på Kenza eller Margaux.

    Snälla inte Kenza hon är inte hälften så sympatisk som
    Lill babs.. o noll talang på det.

   Pernilla Wahlgren känns väl som det, eller Carola. Tror inte Kenza eller Margaux blir nya Lill-Babs haha mer Bianca isåfall kanske.

  Kan du inte göra ett inlägg med deras retuscherade bilder och bilder som lagts ut oretuscherade av någon annan. Typ Bella vs. Expressen ?

   Nä snälla, det kommer bara bjuda in till rent av onda kommentarer där några acne ärr görs till världens undergång. Det blir bara äckligt att läsa. Jag gillar inte Bella men allt skit Camilla tillåter i kommentarerna om hennes utseende men springer fram som en riddare för att uppmana om trhs IP nummer så bådar det inte gott med ett inlägg om Isabellas retusch, det finns fan gränser.

    Okejrå ?

  Så sorgligt med alla konstgjorda munnar kinder hakor ögon.
  Är alla så osäkra på sig själva att de tror de blir en bättre människa för läpparna är större.

  Några av dessa har ju riktiga yrken. Varför kallar du dom för influencers?

   Varför inte? Jag kallar mig ryttare fast jag bara rider på fritiden. Anger det dock inte som mitt yrke men det är ju en annan femma.

  Den enda aktiviteten på Bellas blogg nu är ett förinställt reklaminlägg för Goodiebox (likt Glossybox som funnits ett bra tag).
  ”Denna månad är temat ”Wear Your Pride” – vilket jag älskar. Ett pride-tema med en massa färgfyllda produkter.”
  Ja, det var ju smart av Goodiebox att observera att det är Pridevecka nu 🙂
  Däremot tycker jag det är tvivelaktigt när man sätter ett ”värde” på 910 kr på en samling prova-på storlekar på 5 ml och 7 ml och testers på färgkosmetik. Det är produkter som bra kunder kan få gratis i parfymhandeln. Jämförpriset mot ordinarie storlekar och förpackningar blir konstgjort högt men det är förstås avsikten 🙁
  Hur som helst, ännu ett ganska lamt samarbete för Bella. Passar dock säkert bra tillsammans med de kinesiska mobilskalen, solglasögonen och skräpklockorna.

   Hon har tappat allt snart utom sin rikemansgubbe! ?

    Rikemansgubbe, dör ?

   Pride-vecka? I Stockholm, ja. Resten av Sverige? Not so much. Här i Göteborg var det i juni, t ex.

   IL sa i sin story igår eller förrgår att hon nu skulle ha semester från sin semester och flyga iväg några dagar. Otvivelaktigt för att umgås med ES under sin barnfria vecka.

   Jösses alltså så besatt du verkar av IL, går in på hennes blogg och direkt hit och rapporterar haha, är du där och skriver massa skit också, dum fråga. Varför gnälla och klaga här så fort hon gör ett samarbete, och alla samarbeten hon gör är det fel på. Vad är inte lamt då, vad är okej? Inte kaffe, inte tamponger, inte resväskor, inte exklusivare märken, inget? Är det lika lamt när Lindgren gör såna samarbeten, eller Bianca?

  Schulman-klanen

  Jag är betydligt äldre än de tjejer som finns på bilderna ovan. Vad jag är nyfiken på är vad som driver dom att förändra sitt utseende så mycket? De är fantastiskt vackra som de är. Jag syftar på dom som ändrat sitt utseende radikalt. Är det något slags ideal, eller vad? Jag är endast nyfiken.

   Jag tror fan det är att de är så besatta av kameror och att kameror i vissa vinklar tar fram sånt som typ inte existerar ”live” och därmed ser de saker som inte syns, förstorar sedan i sin hjärna och sen opererar bort eller lägger till något där.

   Och för att tjejer alltid får mest bekräftelse för sitt utseende.

  Therese är ju otroligt förändrad!

   Inte så mycket förändrat som Rebecca Stella. Det kallad att bli äldre och lära sig vända smink på rätt sätt än på början av 2000-talet 🙂

    Therese har sprutat in en massa botox och skit

  Styleelin fattas i kollaget tycker jag!

   Nej ingen bryr sig om henne.

  Paula!

   Paula är så söt och vacker tycker jag, galet snygg! En av Sveriges snyggaste!

    Usch, hon är den vidrigaste av dem alla

  Har Isabelle s gjort en v- line surgery? Alltså en där man smalar av hela käken så ansiktet blir mer V- format? Det ser ju helt galet ut på efterbilden, som att halva käken är bortslipad.

   Hon har en V-formad käke på förebildeb också. Dock är ju läpparna ca 3x större och kinderna proppfyllda med fillers vilket ger illusionen av en smalare käke.
   Snygg är hon tycker jag. Älskar hennes videor på Youtube.

    Mmm video med filter. Jättefin på riktigt…..

    Hon var snyggare förut tycker jag. Duktig på smink!

   Nej men massor av fillers i kinderna. Då ser det ut sådär.

  Jisses vad många verkar ha koll på andra personers ingrepp mm.

  Så gullig tjej Sindy var innan. Tragiskt!

   Samma med Isabelle Strömberg

  Jag blir bara ledsen över att se det här. Över att se hur normaliserat det har blivit att göra skönhetsingrepp. Orolig över yngre generationer som får växa upp med att de måste manipulera sina kroppar, annars duger de inte. Hur kommer det vara om 10, 20 år?

  Notera hur ALLA ändrat sina ögonbryn till dagens ideal, med feta mörka bryn.
  Så fult, förstår inte att de inte kunde ordna lite diskretare fylligare bryn….. ?

   Snyggt! Smaken är som baken!

   Hur man sminkar sig är väl ändå upp till var och en. Det är kul med smink!
   Skillnad när man ändrar utseenden genom fillers, operationer, botox.

    Så micro-blading räknas som smink??

   Fast det är väl bra mycket bättre att de har normaltjocka bryn istället för små sytrådar? För smala bryn är otroligt fult också.

  När man ser flera influensers operera sig och blir helt ”nya” människor så kommer jag tänka på denna artikel. https://www.google.se/amp/s/wzupsverige.wordpress.com/2015/06/21/kines-stamde-frugan-pa-120000-for-fula-ungar-och-vann/amp/

   ”…. kände sig mycket förklarligt blåst av sin innerst inne skitfula fru…”
   Asså, jag kan inte sluta skratta… Hemskt… men HAHAHAAH… Usch vad hemskt

  Tunis ser ju ännu mer botched ut med en före-bild bredvid en bild tagen nyligen.

  Carolinas yngsta är väldigt lik henne, helt klart, när man ser den äldre bilden.

  Visst har IL och Tungården fått samma ”grin” när de ler? Något konstigt med underkäken, svårt att sätta fingret på exakt vad, när IL pratar och samma drag har Petra fått. Vad beror det på tro? Nyfiken. Har själv botox och kan tänka mig att göra mer. Men vill inte råka ut för samma så en ärlig undran 🙂

   Du menar det helt fyrkantiga Britney Spears ”smilet”? ? <——

    Ja, exakt!

    Brukar iofs tyda på att man INTE har botox, för botox gör att leendet går uppåt, att mungipor pekar mer uppåt. Britney hade sådant leende redan som ung tonåring. Bellas leende ser likadant ut som när hon var ung tonåring också, Petras också kanske men att hon blivit förändrad på andra vis t ex näsoperation. Annica hade sådant leende INNAN hon fixade det och gjorde leendet mer uppåt, vilket hon berättat om.

   Fast Bella gör ju nåt konstigt med underkäken / underläppen när hon pratar också. Främst när hon vill verka allvarlig. Tänkte på det massor i Expressen-intervjun. Fattar inte om det är medvetet eller nåt slags tics… Hon drar liksom ner läppen mot hakan och visar tänderna.

    Precis som Tungårdens leende alltså. ? Sorry!

  När har Sandra gjort sin näsa och haka?

   Tror hon bara gjort filles i hakan. Tar typ 10 min och ger knappt ens stickmärken så när som helst.

  Natacha Peyre ger mig det intrycket att hon inte kan stänga munnen?

  Har också alltid tänkt på t.ex. Petra tungården, eller Bisse (Jannike Ebbing) att på t.ex. instastories låter de alltid så himla andfådda då de pratar, typ det ända jag kan koncentrera mig på?

   Ja, Petra låter alltid förkyld och täppt. Äntligen någon mer som tänkt på det! Men tycker att hon är en bra människa ändå, verkar härlig.

    ja, tycker också hon verkar härlig! Blir själv nästan andfådd då jag kollar på hennes stories?

  Jag saknar maxinne i listan

   Har inte hon alltid sett likadan ut?

  Kul inlägg! Men jag hade önskat årtal på bilderna 🙂

  Gud vad isabelle Strömberg var vacker innan alla operationer och injektioner.

  Kommer aldrig över Rebecca Stellas förändring, fascinerande! Ser ut som två heeelt olika personer.

  Herregud vad har hänt med Isabelle Strömberg? Följde henne för några år sen, hon har verkligen förändrats. Både utseendet och personligheten är som att det är en helt annan människa.

  Nästan alla har ju blivit betydligt snyggare! 🙂

  Har inte orkat läsa. Säkert har det sagts, men alla är mycket rundare, sötare och mer som oss vanligar. Blir lite oroad? Varför måste vi få mer konturer i ansiktet och bli mera snygga? Är inte söt tillräckligt bra? Jag är en av dom som alltid varit den söta och busiga. Aldrig snygg eller ens ett dugg av sexig… Men jag har klarat mig bra ändå. Lyckats vara en god och även bästa partypolaren. Förstår inte och blir djupt besviken… Vart är vi på väg? bläääää…

  Jag är typ genuint ledsen över Isabelle Strömbergs ingrepp, hon var så sjukt vacker innan tyckte jag. Sen får man ju såklart se ut som man vill och hon kanske tycker att det är snyggt som det är nu, inte vet jag. Men det är bara en känsla :/

  Förstår verkligen inte varför alla kommenterar saker i stil med ”åh så sorgligt att alla gör ingrepp och att det blivit normaliserat!11!!1!!1”. Det finns verkligen INGEN anledning att inte förändra sig om man vill och kan. Sen har ju jättemånga blivit äldre (förändrar ens ansikte) och sminkat sig annorlunda, så man kan inte skylla allt på att fillers, botox och operationer.
  Nej, jag fattar verkligen inte varför ni är så butthurt över ingrepp. Är det avundsjuka att ni inte ser lika bra ut? Varför kan ni inte bara vara glada för att människor kommer närmare sitt dröm-utseende?

  Jag har inga fillers/botox och det närmsta jag kommit en ”skönhetsoperation” är tandreglering. Minns att jag var så nöjd med mina tänder när behandlingen var klar och tycker faktiskt mitt liv blev lite bättre av att ha tänder som såg bra ut.

  Gud vad sjukt det ser ut med alla dessa fejkögonbryn. Jag har alltid haft tjocka, mörka ögonbryn naturligt trots mitt ljusa hår och blev småretad för det när jag var liten. Har alltid sett ut såhär och tycker att det är lite synd att samma personer som mobbade mig för mina rejäla bryn nu själva fixar fejkbryn, även om de naturligt saknar ögonbryn helt och hållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.