Hur ska det gå när Alice och Bianca lägger ner podden?Visst, vissa säger att man ska ”go out with a bang” och efter deras succé i Globen så skulle ju det tekniskt sett kunna vara deras ”bang” för nu läggs podden ner. 

Vad anledningen till detta kan vara är lite oklart men Alice Stenlöf har på sin Instagram berättat att ”hälsan måste få komma först”, och Bianca har skrivit att hon har tagit en paus från jobbet och sociala medier.
Det senaste avsnittet av podden var med Alice och Biancas assistenter medan cheferna själva lös med sin frånvaro.

För Bianca är det kanske bara skönt att slippa podden med tanke på alla järn i elden som hon har med Wahlgrens Värld”, Talang mm men för Alice är det kanske inte lika kul att lägga ner den. 
Det är ju mycket tack vare den och tack vare Bianca som Alice nu är den stora influencer som hon faktiskt är.
Tror ni Alice kommer hitta någon annan att podda med nu?

Anledningen till att podden nu läggs på is är att Bianca inte vill ha fler jobb som handlar om hennes privatliv, skriver Hänt.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, säger Bianca till Hänt.

Tillägg:
Det har varit två veckor då vi inte släppt poddavsnitt men på tisdag kommer det ut ett nytt avsnitt där ni kommer få svar på era frågor. Så länge kan vi kanske sluta spekulera och hitta på historier om vad ni tror försegår bakom kulisserna. Bianca och jag har inte gjort slut med varandra och vi värdesätter varenda en av er! Håll ut till tisdagens avsnitt <3 //Alice

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alice har bekräftat att det kommen en podd på tisdag. Inlägget kanske kan kompletteras med den infon? Läste det igår på hennes blogg.

  Lovisa Alice och hennes assistent umgås jätte mycket och Bianca är typ inte med, känns typ konstigt? Sen igår kväll så la Bianca upp på sin insta story att hon var med Alice men varken Alice, Lovisa eller han assistenten la upp ngt på Bianca känns som det hänt något

   Jag får en känsla av att Bianca har dragit i handbromsen även pga hälsoskäl/utmattning. Och av den anledningen tycker inte att det är ett dugg konstigt att hon inte är med på allt.

   Och att de umgås betyder ju bara att de faktiskt fortfarande är vänner ?

  ”Hur ska det gå när Alice och Bianca lägger ner podden?”… Fattar inte – vad menas?

   Det menas väl hur det ska gå för Alice Stenlöf om hon inte kan exponeras tillsammans med Bianca.
   Kommer hon att kunna stå på egna ben?

    Varför skulle hon inte kunna det? Sånt j*kla fult förminskande av Alice.

     Fast hon är ju inget utan Bianca lol

      Eh Jo tusen miljoner ggr snyggare och intressantare!

       ^ Mvh/Alice

       Aaah snyggare, ja men då så ?‍♀️

        Tycker Bianca är snyggare… men ändå helt onödig åsikt.

       Ja just det, utseendet är ju allt.

       More like ser elak och basic ut?

        Värre att vara elak (som att typ nedsättande kommentera folks utseende) än att se elak ut.

       Spelar väl ingen roll vem Du tycker är snyggare ?? går inte bättre/sämre för henne för det haha

       Snyggare??? Är det vad allt går ut på? Jösses hur gamla är ni?

       Alice är inte intressant om jämfört med Bianca, men hon tror att hon är på samma nivå som Bianca.

      Och Bianca hade inte blivit ngt utan sin kända familj, whats your point?

       Skillnaden är att Bianca fötts in i sin kända familj medan Alice aktivt velat bli vän med Bianca p.g.a. hennes status, what’s your point?

        Jaha ja, hade ingen aning? Är Bianca född in i familjen. Där ser man. Så med andra ord har ju faktiskt Alice iaf på något vis arbetat sig in i smeten. Se där.

         Gulligt sarkastisk du är!

         Ja, velat dra nytta av sin vänskap med Bianca och utnyttjat det. Tycker det är rätt fult och äckligt faktiskt. Lovisa gör samma sak. Bianca har fått sitt kändisskap på köpet.

          16:32
          I Smell jealousy looong way from you?

           Vem vet 16:32 kanske sökte assistentjobbet och gick bet??

           Slut på argument förstår jag 🙂

           Den som faktiskt har slut på argument är ju de som alltid drar repliken ”slut på argument jaaa”?…godmorgon…

           Anonym 17.21

           Uppenbarligen inte eftersom anonym 16.55 ströp diskussionen med att dra fram ”du är så avundsjuk” kortet? Vem var det som hade slut på argument egentligen? Väx upp.

           Fast det ligger ofta en poäng i de kommentarerna där man nämner avundsjuka. Hur annats förklarar man alla elaka kommentarer här om Alice som inte har gjort ngn något här?

          Och Vanessa!

         Ditt dryga svar var ingen hit du ? anonym 16.25. Men bra försök

          Det tycker jag det var! ???

           Tack Pia.
           Det var absolut inget slags försök. Men visst, om ni snå tonårstöser vill sitta här och försöka få det att verka bättre på något vis att bli känd och rik pga att man föddes in i det så talar det för er såklart. Men att Alice når framgång endast pga Bianca är ju direkt fel och okunnigt av er. Vilken fan-skara tillhörde ni innan Biancas? The foo&o?

           Anonym 16.54

           Jag är 27 år och således ingen tonårstös. Är man en tonårstös för att man inte håller med dig? Förresten, om det var du som skrev den sarkastiska kommentaren 16.25 så undrar jag ju hur gammal du är med tanke på hur superbarnslig den var? Och försök inte deraila nu. Det är skillnad på att bygga upp sin karriär själv med hjälp av kontakter och att utnyttja en vänskap enbart för egen vinning. Tror till och med du förstår skillnaden.

           27? Och talar så nedvärderande om en tjej som lyckats inom influencerbranschen? Och du anser att JAG av oss två beter sig som ett barn? Hujeda mig.
           Du får nog ta dig en titt i ditt egna hus innan du kallar andra för barnsliga i din ålder när du skriver så om någon du inte känner. Exakt vad vet du om att hon skulle ha utnyttjat Bianca Ingrosso? Och varför förolämpar du Ingrosso genom att ens anta att hon går att utnyttja? Du skriver rykten och spär på skitsnack. Känns bra eller? Eller är det en dos av den vanliga svenska avundsjukan? (Yes I said it), och nej skillnaden är inte stor, skillnaden är att hon hade en enkel gratisbiljett till kändisskap och det anser du vara något att vara stolt över typ?

        Skillnaden att Bianca har it, Alice vill ha det.

       Vem bryr sig om varför hon är intressant? Faktum kvarstår att Bianca är mer underhållande än Alice.
       Alice är en i mängden av klonade influencer-tjejer medan Bianca har sin charmiga och kända familj vilket gör henne ovanlig och spännande att följa.

     Men vem är Alice? Vad är hon känd för? Ärligt?

      Alice blev känd via sin blogg 2015 där hon skrev om mode.

    Alice har ju gjort samarbeten och kampanjer med stora aktörer som Maybelline och Nelly så det är nog ingen fara på taket..

     Ja det är klart hon har, tack vare Bianca!

      Nej.

       Lol, jo.

      15 47 anonym…om du ska komma någonstans i livet bli vän med en Wahlgren el Ingrosso då är det klappat o klart. Finns ingen som inte når framgång utan dem….

       Ingen som inte når framgång utan dem? (= ”Utan Whalgren/Ingrosso så finns det ingen som inte når framgång” = alla når framgång utan Wahlgren/Ingrosso”)
       Antingen har det blivit lite fel eller så driver du?

       Vanligare är att uttrycka sig tex såhär:
       1) ”Ingen som inte når framgång med dem” = med Wahlgren/Ingrosso når alla framgång.

       2) ”Ingen som når framgång utan dem” = Utan Whalgren/Ingrosso så når ingen framgång.

     Gäsp… hade ingen aning, bryr mig ej.

    Vad pågår här idag Camilla? Inte bara en utan TVÅ kvinnor har du lyckats att förminska idag. Snyggt…verkligen…har du en dålig eller? Skärp dig, seriöst.

     Förmodar att det inte är Katrin Z du syftar på i ena fallet? Hon borde dock förminskas en hel del, hon tror att hon är högre än alla himlar. O hem igen osv.

    Alice är en non motherf**** factor. Tråkigare människor får man leta efter. Nej hon kommer inte fortsätta vara välkänd hennes IG kommer sakta dö ut. Vad de gäller Bianca kommer de hände så fort dra tv program läggs ner. ??‍♀️

     +1000

  Du är lite efter, konstigt då du är så snabb i vissa fall 😉 Men nej nu kommer det ett nytt avsnitt nästa vecka – det säger Bianca på sin story och berättar också att de älskar sina fans mest av allt – lite sådär lismande för att rädda upp situationen, så falskt.

  Märkligt att några dagar tidigare säga i en intervju att podden läggs på is för att någon dag efter säga att det kommer nytt avsnitt nästa vecka och då får ni veta allt – vilket clickbait för att få lyssnare. Hon förstod väl att hon skulle förlora en stor inkomst och ändrade sig igen, eller så var det bara pr-trick. Väldigt märkligt beteende av Bianca.

   Men är det inte sista avsnittet då bara?

    Det framkommer ju inte. Tror de varit lite osams och inte vetat hur de ska göra och hur det blir och Bianca tog ett beslut hastigt och lustigt i en intervju att podden läggs på is, var nog inget gemensant genomtänkt beslut då kanske. De har väl blivit sams igen kanske och kör på eller så är det sista avsnittet nu då kanske. Hur som helst en j-kligt bra clickbait eller cliffhanger eller vad man ska kalla det.

     Sa inte Bianca när hon var med i Nyhetsmorgon nyligen att hon skulle göra turne’ i landet med ”showcasten” från Globen?

   Att hon har pudlat beror väl på mycket kritik om att det var så oseriöst att inte säga någonting, inte gå ut till sina följare och berätta att dom slutar.
   Dom fattade inte det själva uppenbarligen, men när dom fick kritik så insåg dom nog att dom förstör för sig själva genom att bara nonchalera.

  Tekniskt sett. Inte sätt.

   Snark!!!!

    Fast det är väldigt mycket snark över din kommentar också ?

     ”Försegår” som Alice skrev verkar vara populärt nu också.

      Får man inte lära sig någon som helst rättstavning i skolan längre? Eller är det ”Men om du känner för att skriva ordet på det sättet ska du såklart göra det lilla gumman! Vi andra kan gissa oss till vad du menar. Huvudsaken är att det känns BRA för dig”

       Det är såklart oerhört taskigt för att inte säga KRÄNKANDE att rätta någon annans stavning! Personangrepp utan dess like goddammit!

        Folk som stavar slarvigt äger EJ språket!
        Ni har inte rätt att förstöra det trots att ni ständigt envisas med att förstöra språket (gäller ej dyslektiker utan enbart latmaskar).
        Om du blir kränkt, så måste du lära dig att det gäller stavningen, och ej dig som individ!
        Det är som att säga att det är en personlig kränkning att informera en person om att det inte är ok att gå när det är röd gubbe!

         Jag har dyslexi men stavar för tusan bättre än många i detta komentarsfältet. Mvh, tant

         Lathet var ordet. Generation Snöflinga orkar inte ens lära sig stava…

  Bianca la upp på stories igår att podden kommer på tisdag och att de kommer förklara varför de haft en liten paus. De har säkert bråkat och nu är de sams igen. Bianca har ju varken kommenterat eller gillat Alice bilder under senaste tiden och jag tycker det är konstigt att hon bara för några dagar sedan säger att podden typ ligger på is.

   Ja det var konstigt. Tror också de haft en liten beaf men de verkar inte vilja bekänna det och de kommer säga att det är pga hälsan och att Bianca vill vara privat osv. Säkert har de iofs velat vara lite lediga och kanske har Bianca tänkt om och vill bli mer privat men tror ändå det är av vissa andra anledningar. Men men det är deras sak och upp till dem. De har ingen skyldighet att dela med sig av allt men det kändes lite nonchalant men hey de älskar ju sina lyssnare/fans mest av allt, mest av allt. Lär väl slå lyssnarrekord nu hehe.

   Eller så har hon mått dåligt och ibte varit inne på sociala medier? Man måste inte vara aktiv på insta varje dag… hon kanske uppdaterar sin story (trots allt del av hennes jobb) men inte scrollar för det får henne må dåligt eller något

    Sant om det inte vore för att hon kommenterat andra profilers instagram. Semestern har varit lång ?

   Bianca ville väl lägga den på is, men fanns väl de som inte ville.

  Ja men det är väl SJÄLVKLART att Alice och Bianca har bråkat? När hängde dem ens sist? LÄNGE SEN. Its s fight.

   Igår

   *de
   *it’s

    Åh vad bra, tack! Nu blev det äntligen förståeligt… ?‍♀️

  Blev förvånad över hur respektlös Lovisa var mot Bianca i senaste poddavsnittet..hur hon pratar om hur de fryser ut personer

   Den för fula apan brrr!!!

   när säger hon det?

   Tycker att Lovisa verkar sjukt otrevlig…

    Småstadskomplex!
    I podcasten nämnde Bianca att assistent-Lovisa hade sagt till henne ”mina vänner säger att du var otrogen mot ditt ex”. Så pinsamt transparant, då hon enbart ville föra in samtalet på skvaller om vad som var orsaken bakom Bianca och Phillippes uppbrott förra året, och använde en påhittad historia för att inte försöka få det att låta som hon var skvallersugen.
    Frågan Bianca skulle ställt sig själv, och assistent-Lovisa är varför hon sitter och skvallrar om chefens privatliv med sina lantvänner ifrån Norrköping som älskar kändisskvaller (som dessutom vid tillfället ej hade en personlig relation till Bianca)!!

    Personer som assistent-Lovisa, och Alice ska man hålla på avstånd, och absolut inte involvera i affärer eller ens inre sfär…dem två, med tanke på hur dem för sig, är inga personer man kan lita på.

    Om A & B kunde bli bättre på att kommunicera vad dem tänker, så kanske dem inte hade behövt vara så ”antingen eller”-med det som gäller podcasten (folk kommer tröttna på att engagera sig i något som dem inte kan lita på beroende på B & Alice ojämna humör).
    Det påminner om mellanstadieflickor som rycker tillbaka en kalasinbjudan för flicka #2 sade något till flicka #3, som flicka #1 inte tyckte om!

    Och till alla som säger att Alice hade en strålande karriär innan Bianca…struntprat!
    Hennes kanaler hade knappt växt (de fick en skjuts av att hon såg till att inkludera Bianca och Benjamin i sina videor).
    Uppenbarligen har ni ej koll på marknadsföring eftersom ni påstår att Alice kan, och har stått på egna ben, och det hon har är inte Biancas förtjänst ( trots att hon är ett enormt medialt dragplåster i olika kanaler).
    Tror ni det var ett sammanträffande att Alice valde att gå fram till just Bianca av alla människor den utekvällen hon tog kontakt med Bianca?!
    Hon var nyinflyttad med ambitioner, och tog sin chans, och det lyckades (sen att dem har funnit varandra som festvänner är en annan sak…den här vänskapen kommer inte vara aktuell om 2-5 år, då sådana här vänskaper tenderar att ha ett sista datum)!!
    Det här är paus #2 dem här tjejerna har haft, och fler kommer komma innan dem drar i handbromsen helt och hållet.
    Det är alltid så med ytliga vänskaper som saknar substans, folk växer upp och när man inte har mer än fest, kläder och sex att diskutera så tacklar det av då folk tröttnar och söker djupare relationer.

    Alla som är redo att säga att det är elakt!
    Det är en rak kommentar utifrån vad dem själva har delgett i sina sociala kanaler (noll skvaller), och utan värdering kring varför dem beter sig som högstadie/mellanstadiebarn i 20-årsåldern.

    Om alla kunde återgå till svenska och säga VIDEOR istället för ”videos”, så vore det trevligt!!!
    <3

     Spot on! Håller med i allt. Där får jag tillägga att Vanessa (som är Biancas agent) sa till Rebecca Stella när hon flyttade till Stockholm att Rebecca måste fixa ihop henne med bianca. Och vips, har dom smink märke ihop! inte heller är så fin människa alla gånger när man hör i podden. Hon ska ju va mamman åt domhär flickorna säger hon, och det går ju sådär.. Plus att hon kallar Lovisa ödmjuk. Den människan som kallar Lovisa ödmjuk vet inte vad ödmjuk är.

     Och att dom tyckte det var en bra assistent åt bianca som var så jäkla självgod att hon på första mötet visste hon hade platsen, och att hon skulle ha löneförhöjning..

     Jiisus.

   Vad vore båda utan Bianca ?

   Hur var hon respektlös?

  Alice ber att det inte ska spekuleras, vilken respekt det visas här ?

  Väldigt OT men: den där Lisann eller vad hon heter som Sindy hänger med nu för tiden. Överväger starkt att göra en orosanmälan. De festar ju ständigt, även framför hennes son (!), och är ute och ränner. Tankar?

   Ja det borde absolut göras en orosanmälan!

   Känner du henne, bor granne med eller vad, går du efter insta eller youtub?

    Det är illa nog, det man ser där

   Ja, jag har också sett det. Sindy är alltid hemma hos de också, det bor liksom fyra små barn där.

    Fyra?? Har inte de där systrarna ett var? Hur som helst är det väldigt obehagligt

     Inte ok. Läge att koppla in soc tycker jag

     Varför togs min kommentar om hur många som bor i lägenheten bort? Lisanna har 1 barn, Gloria 3.

      Troligtvis då det gäller andra än Bianca och Alice!
      Lägg det i ”Öppet Spår” istället?

    Sindy bor väl där, om jag har förstått det rätt?

   [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

    Svarade men kommentaren hamnade längst ner på sidan.

     Men nu togs den bort. Konstigt när 17:16 kommentaren får stå kvar.

   Varför skrivs det inte mer om Sindy? Hur kan hennes ruttna beteende liksom vara slippa förbi obemärkt?

    Bara*

    För att barnen inte ska bli inblandade tror jag. Men jag tycker absolut att det borde skrivas om Sindy ändå utan att barnen blandas in, inte som att hon själv bryr sig eller pratar om dem ändå.

  Isabella skriver i sitt senaste blogginlägg+det innan att hon inte har tagit betalt när hon varit i USA och att de kommer behöva anställa maaaaassor personer i hennes ”agency” framöver. Damage control för visumansökan tro?

   Men om hon har haft reklam och visat upp samarbeten på insta då?

  Jag vet fortfarande inte vem Alice är, annat än att hon ser välidigt dryg och elak ut.

   Hennes utseende är totalt irrelevant. Vad är det för fel på dig om man får fråga?

    Inget större fel på mig, jag anser ändå att hon ser både dryg och elak ut. Det betyder absolut inte att hon är det. Men vad var det nu igen som ger insidan en chans?

    Vad är det för fel på dig? 🙂

     Tycker det är sjukt osympatiskt att döma ut någon på grund av hur personen ser ut. Ditt lilla försök till att rättfärdiga kommentaren föll ju rätt platt också. ”Men vad var det nu igen som ger insidan en chans?” Vet du ens hur det uttrycket används?

      Jag är knappast den första eller sista att göra det, men du har ju egentligen rätt.

      ”Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans.” your point?

       Vad spelar det för roll att andra också dömer andra för sitt utseende, blir det mer legitimt eller hur menar du? Förklara gärna.

       Okej, då undrar jag hur du tycker att uttrycket passar in med din inte så snälla kommentar? Utsidan ger insidan en chans (man intresserar sig för någon p.g.a. utseendet då det är det första man ser). Om Alice utseende är ”jävligt drygt och elakt” enligt dig, hur lockar det? Som sagt, du verkar förstå vad uttrycket betyder men det är väldigt luddigt hur det passar in med resten av din kommentar.

    Handlar inte om utseende per se men utstrålning. Hennes utstrålning är lite obehaglig = hon ser elak ut.

   Håller med om att hon ofta ser ut så på bilder, men i hennes vloggar verkar hon vara en trevlig tjej. Döm inte efter utseendet!

  Vad exakt är det för jobb Bianca har tagit ledigt från? Dagdrivandet?

   ha ha:)

   Ja du, Caia, designuppdrag för egna märket och andra som Guldfynd, två tv-produktioner, kommersiella samarbeten och podden och så skapa content då. Tror inte hon dagdriver på heltid direkt.

    Tvproduktioner? Menar du realityserier?

     Nej, en realityserie och Talang där hon är jurymedlem. Sååå, två tv-produktioner. Helt ärligt, tycker ni Bianca verkar dagdriva? Jag tycker hon verkar jobba faktiskt till skillnad från många andra influensers.

    Guldfynd ”designar” hon inte för längre:)

  Tycker det vore kul om alice startade en podd med ngn helt otippad!
  Typ Alice och Paula.

   ?

  Om man tittar på bilden ovan, så ser man skillnaden, på Bianca och Alice.
  Bianca gör en verklig snygg tydlig pose, men Alice verkar inte veta vad hon ska göra.

  Waow vilket drag i bilden, hursomhelst

  Ready to rule the world…

   Kunde inte sagt det bättre själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.