Några saker ni kanske också undrat över?

Är Löwengrip Beauty nerlagt? 
Ända sedan ”the agency” kom på tapeten och en stor del av personalen sa upp sig så har det varit tyst som i graven från kladd och krämfabriken.
Budgetmärket LÖWE dök upp och försvann lika snabbt som en skatteåterbäring så vad är det egentligen som händer?
Vad budgetmärket anbelangar så vet jag inte mer än vad ni gör, meeeeeen….eftersom Isabella varit på konferens med kladd och krämfabriken – och den lilla personalstyrka som finns kvar – så betyder det att alltsammans i alla fall inte gått i graven än.
Jag som sett fram emot att kunna gå runt och lukta barnkalas i håret med Löwes nya godisprodukter…. efter allt som utlovats i form av doft-bonanza så kommer jag föga att kunna nöja mig en det koladoftande torrschampot.

 Hur som helst. Innan det så väntar tid med kollegorna, förra måndagen var det konferens med Löwengrip Invest och idag är det konferens med Löwengrip Beauty i Saltis. Kul! //Isabella Löwengrip

Kom Penny Parneviks bebis att heta Mockingbird Parnevik?

Icke, han fick det Gladiatorklingande namnet ”Atticus”.
Undrar om morfar är besviken, inte en golfreferens, hur man än försöker vrida och vända på det.
Kanske kan han smyga in ett litet ”hole in one” som mellannamn när ingen ser?

Är Joakim Lundell ens med i Ben Mitkus video?
Nope, nix, nej – det är ett ÄKTA click bait från Bens sida.
Jocke omnämns inte ens, vilket är FUUUUUUUUUSK!!!

Aja baja! Skicka en faktura för clickbaitande av fejs!

212 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag som så såg fram emot den nya produktserien!
  Not! 🥳

  Svara

   Nu har du ej släpp.t fram något fr mig på snart en vecka.

   Du svarar inte på varför.

   Är alltid sak.lig och aldrig otrev..lig. Ett par gånger har jag gett sak.lig kri.,tik till både dig och C.,.W. Är det verkligen en orsak att helcen-surera?! Det lutar åt det, eftersom du helt ignorer.ar mina försök att få veta vad jag skrivit som är fel. Det finns massvis med suuper-elak.a saker skrivna av andra här, och de acceptera.s.

   Ska man behöva skriva rövarspråket för att få kommenontoterora 😳😊?

   Bobörorjojaror bobloli lolöjojloligogtot..

   Svara

    Skulle vara mitt namn; Lolucocy

    Svara

    Alltså det är ingen mänsklig rättighet att få kommentera på en blogg…

    Svara

    Kära du, även om du lärt dig styckeindelning kvarstår grundproblemet: det är ingen som vill läsa dina stolliga inlägg. Skaffa dig en annan hobby.

    Svara

     Till skillnad från dig 08.56/09.52 har jag aldrig skrivit nedlåtande eller dumt på något sätt. Jag skriver alltid sak.ligt. Gå gärna tillbaka och läs det jag skrivit innan du är så otre.vlig.

     Därför förstår jag inte varför mitt ipnumm.er samt en del vanliga ord stop.pats, därav alla konstiga punkter här och där överallt 🙄. Testat flera gånger utan punkterna, och då publiceras inte kommentare.r.na.

     Jag blev bloc.kad av missta.g en gång tidigare och hade då enl C. blivit ihopb.landa.d med en reduc.tilsäljare som liksom mig använde proton.mail som mejl.operatör. Namne.t proton.mail var då enl C. blo.ck.at.

     Kan du ordna detta C.? Vore vänligt, det har varit såhär ngn vecka nu.

     Svara

     Svarade men kom inte fram. Försöker igen och ändrar till L-u-c-y.

     Varför så taskig Anonym 09.02. Jag har gillat L-u-c-y-s inlägg för att hon är seriös, ger länkar, och vad jag sett inte ägnar sig åt att munhuggas osv. Att hon blir bannad när alla taskiga tomtar här får hållas, förstår inte hur Camilla tänker . Finns gott om mobbare här som får fortsätta osv osv.

     Svara

  Han var huvudpersonen i romanen

  Svara

   Thank you captain obvious 🙌

   Svara

    Och ditt ip borde sättas i modd. 😳

    Svara

     Oj, skulle vara till kl 00:31. förlåt!

     Svara

   Är det här ok camcam? Under inlägget om Bingo!

   ”Johanna / 22:46

   Käft ditt äckel”

   Stäng ner bloggen på natten för råttorna dansar på bordet när katten är borta.

   Svara

    Skvallerbytta 🤬

    Svara

     Och ditt ip borde sättas på modd. 😳

     Svara

    Instämmer! Camilla folk går bananas under natten. Stäng ner!

    Svara

  Om man fotar runt på ett hotell och lägger ut bilder som IL gör är det väl reklam och antagligen så är det som betalar konferensen i Saltis. Visst borde det reklammarkeras om man nu får något för att man lägger ut bilderna.

  Svara

   På tal om det, finns det något tråkigare än alla hennes miljarder stories med långsamma panoreringar av diverse hotellrum? Alla pengar till trots verkar hon leva ett otroligt torftigt liv. Gör hon aldrig något?

   Svara

    Verkligen torftigt!

    Jag reflekterade över det häromdagen, hon är verkligen aldrig på någon konsert/teater/show/museum, ser aldrig några bilder när hon gör något aktivt (paddla kajak, vandra, cykla osv) med tex vänner, aldrig några middagar med vänner (utanför jobbet) osv.

    Svara

     Torftigt vet jag inte. Hon får nog uppleva mycket de flesta bara drömmer om.

     Däremot känns inget äkta i hennes liv. Allt hon gör och har är som en kuliss och framför är det bara skådespel och lögner.

     Hennes liv känns inte på riktigt utan mer som en teatershow för oss att se.

     Svara

      Hon visar valda delar. Och gör allt för att provocera er som blir upprörda över precis allt och inte kan sluta följa allt hon gör.

      Sluta följ henne, fattar inte hur ni orkar. Varför göra av med sin tid på någon man ogillar när man kan göra något som ger en nåt. Något roligt kanske? 😊👍🏻

      Svara

       Jag följer henne för att hon är en intressant person som jag absolut inte förstår mig på hennes livsval. Det hon tar sig för är spännande att följa. Inte för att jag tycker det är kul!
       Då finns det andra konton som ger mig mer.

       Svara

     Men ibland äter hon glass.

     Svara

     Jag vet, jag hoppas hon trivs med sin tillvaro. Själv skulle jag aldrig vilja ha det så. Älskar att uppleva saker, se mer än hotellet när jag reser, gå på konserter, gå på danskurser etc. Skulle nog inte heller klara av att ha en vän som är som hon, som aldrig verkar vilja hitta på något om det inte innefattar resor till dyra hotell och att gå på dyra restauranger och shoppa dyra kläder. Undrar vilka samtalsämnen det går att ha med Isabella, det känns som det enda hon kan prata om är shopping, smink och lite företagssnack (sålänge det gäller hennes företag dvs, hon verkar ju inte vara så intresserad av vad andra har att säga).

     Så länge hon njuter av livet är det ju gött för henne dock.

     Svara

     Hoppas att den version vi ser av Bellas liv är fejk och att hon IRL gör något kul ibland… För hennes skull. Fattar inte de som tjatar över hur ”avundsjuka” alla är på hennes liv – jag hade smällt av utan att uppleva mer än hotell, flygplan och middagar. Deprimerande.

     Svara

      Ja mkt roligare att sitta här och gnälla på precis allt man kan komma på 🙄.

      Svara

     Håller med! Supertrist!
     Har också tänkt på det att hon aldrig gör något kulturellt. Därför verkar också hennes utlandsresor så intetsägande. Bara hotel och middag på dyrare ställen. Hon verkar noll intresserad av landet hon befinner sig i. Verkar inte kolla på något alls.

     Svara

      Ändå roligt att hon skulle göra reseguider där ett tag

      Svara

     Hon är inte intresserad av konst, teater, musik osv. Hon har inte tid att trampa runt i en massa gränder när hon reser utan måste slussas med taxi från hotell till olika restauranger. Hon har inga intressen förutom det hon jobbar med.

     Svara

    Har också tänkt på det, inte att hon nödvändigtvis inte gör något, men att hon aldrig verkar träffa vänner? Såna som henne brukar ju ha ett stort kompisnätverk där man går på fest/middagar tillsammans

    Svara

     Hon är väl lika ensam som många här är. Varken mer eller mindre.

     Svara

    Det kan också så att hon har vänner som inte vill synas på sociala medier, eller än värre att hon inte har så många. Det är ledsamt i sig och inget att raljera om.

    Svara

     Jag har inte så många vänner, och det är absolut inte ledsamt – snarare skönt och ett väldigt medvetet val. Klarar knappt ens av tanken på att ha ett enormt nätverk med massor av relationer att underhålla!

     Svara

     Jag har inte heller många vänner och det är inte ett dugg ledsamt. Jag har ett krävande jobb där jag är social och reser mycket och på fritiden har jag valt att ha några få men väldigt nära vänner. För min del är det snarare ledsamt att känna att man ”måste” ha en massa kompisar (som man visar upp på sociala medier) istället för att finna tryggheten i sig själv, men jag inser att vi är olika och skulle därför aldrig säga att ditt sätt att leva är ledsamt på det sätt du precis värderade mitt liv.

     Bella visar ju då och då upp sina vänner och skriver hur mycket hon uppskattar dem.

     Svara

   Är det ett samarbete med konferenshotellet ska det framgå. Självklart.
   Bellas företag har aldrig haft en ”normal” företagskonferens alltså en sådan konferens där det kommer en faktura efteråt på lokalhyra, lunch, mineralvatten, frukt, eftermiddagskaffe osv. Nej, alla konferenser är samarbeten i en eller annan form.
   Men så är det när man har en bytesvaluta som kan växlas in i annat. De flesta företag som har företagskonferenser och kick-offs har inget annat än pengar att betala med.

   Svara

    Du skriver så definitivt, har du insyn i Bellas företags ekonomi?

    Svara

    Hennes företag gör ju heller inget annat än att åka på konferens.
    För att företagen är en kuliss för att skapa content till bellas ”privata” sociala medier numera.

    Svara

  Varför kallar du det kladd och krämfabriken, känns bara taskigt.

  Svara

   För att det är coolt att ogilla allt IL gör på denna blogg.

   Svara

    Isabella är verkligen en hackkyckling på denna blogg. Men, jag tror inte att det påverkar hennes karriär något nämnvärt vad som skrivs här. Känns som många är avundsjuka på hennes framgångsrika liv. Handen på hjärtat, vem skulle inte vilja bosätta sig och starta upp ett företag i New Tork?

    Svara

     Jag skulle inte vilja bo i New York, inte i USA alls faktiskt. Förstår verkligen inte hypen kring det landet.

     Svara

     Jag tror att det är väldigt många som inte skulle vilja det. Bland annat jag. Funderade på det häromdagen när Bella la upp stories från New York, jag blev först avundsjuk men när jag tänkte ett varv till på om jag verkligen skulle vilja bo där så kom jag fram till att, nej det vill jag inte. Jag skulle trivas två veckor på semester men sen vilja åka hem till mitt hus i den lilla orten i Västerbotten. Alla vill inte ha glam, yta, stora konton på sociala medier och bo i storstan. Det har inget med avundsjuka att göra, människor är olika. Därav att man ifrågasätter andras val till och från.

     Svara

      Vadå avundsjuk? Blir du på riktigt avundsjuk på att nån är i new York? Vadå, du KÄNNER avund? Fattar inte hur folk kan bli avundsjuka för sånt.

      Svara

       usch vilken nedverderande komentar. Vissa blir avundsjuka för att andra har råd med middag, vissa blir avundsjuka av att andra har möjlighet att resa. Jag tycker att det är jättestarkt att våga ertjänna att man är avundsjuk. Hon som lämnade kommentaren är sedan även klok som diskuterar med sig själv om varför hon är avundsjuk och vad som får henne att uppskatta sitt eget liv mer istället.

       Svara

       Men nu var du lite väl snabb med att kommentera. Läs om, läs rätt.

       Svara

        Vadå, det är väl inget konstigt med att känna avund över att någon är i new york? Alla har verkligen inte möjlighet att åka dit

        Svara

         Vem skriver du till? Jag förstår inte vad min kommentar har att göra med det du skriver 🤔

         //Anonym 23.15

         Svara

      En underbar stad att besöka, men bo där är nog rätt stressigt.

      Svara

     Handen på hjärtat: ganska många människor vill inte bosätta sig i NY och starta företag.
     Att leka Sex and the city är inte allas dröm. Det är dessutom en ganska ihålig dröm.
     Jag var där i ett halvår för 15 år sedan. När glittret falnat och de rosa glasögonen åkt av ser man en rätt hård stad som bara är ”mysig och ljuvlig” när man har semester och mycket pengar att röra sig med.
     Arbetsmarknaden är stenhård, folk är ganska ensamma, det är svårt att hitta både riktiga vänner och framför allt riktig kärlek.
     Alla är ute efter att lyckas, att hitta något större och bättre.
     Sluta säg att folk är avundsjuka när de kritiserar IL. Jag tror inte speciellt många är avundsjuka på hennes uppenbara svårigheter att hantera mänskliga relationer. Situationen med barnen. Hennes oförmåga att klara de mest banala vardagsbestyren. Ej heller är en osäker tillvaro som entreprenör något de flesta suktar efter.
     Så nej, alla som besitter viss eftertänksamhet tycker nog inte att en flashig bil eller ett vräkigt hus väger upp allt det andra.

     Svara

      Min kusin bor i New York och jag har en helt annan uppfattning. Det finns en arbetsmarknad för de som kämpar och vill.

      Svara

       Det finns lika många upplevelser som det finns människor.
       Jag ville bara nyansera bilden av NY som filmkulissen de flesta av oss har på näthinnan.
       Där man trippar från sin agency till krogen i ett par Louboutins och träffar Mr. Big över några drinkar innan man går hem till penthouset med vy över parken.
       Livet ser inte ut så för den förkrossande majoriteten som bor där.

       Svara

        Gillar dina inlägg anonym! Helt rätt (tycker jag då)

        Svara

     Absolut! Om ett företag jag jobbade på ville skicka mig till NYC och ordnade bostad, visum och allt annat åt mig hade jag varit skitglad. Men om Löwengrip invest ville skicka mig dit hade jag ärligt talat varit väldigt nervös.

     Svara

     Du kan absolut ha rätt om att det finns människor som är avundsjuka på IL. Håller helt med om att hon får mycket helt obefogad kritik.
     Alla vill nog varken hamna på Forbes under 30 lista och starta byrå i NYC. IL vill och det är hennes val. Frågan är om hon gör det av rätt anledning?
     Har hon en dröm om att vara någon hon aldrig kan bli?
     Vi har många riktigt duktiga Svenska kvinnor som arbetar i det tysta. Som är otroligt framgångsrika, med massor av kunskap och erfarenhet i sina expertområden. En av dem har lyckats med att öppna byrå i NYC, introducerat uber på svenska marknaden och blivit intervjuade av Forbes och med på deras lista.
     Bara för att man låter mycket och skapar konflikter för att låta ännu mer är det i sig inte ett tecken på framgång. Och när man fokuserar på att skapa friktion glömmer man bort att lyssna.
     Varför inte följa alla dessa hårtarbetande, begåvade och fantastiska kvinnor som kämpar på i det tysta?

     Svara

      Intressant, vilka är de fantastiska kvinnor som kämpar i det tysta?

      Svara

       Börja med att kolla övriga pristagare hos VA. Du kan sen gå in och kolla vilka som får pengar från Vinnova. Kolla även in Växtzon. Om man följer med i media får man snabbt koll. Även tv 4 program tar in duktiga kvinnliga professionella.
       Sedan kan jag varmt rekommendera att läsa Forbes intervjun med Babba C Rivera som är kvinnan som öppnade byrå i New York.
       Lycka till.

       Svara

        Vår grupp söker en del hos vinnova. ”Tyvärr” slängs ofta någon av de få kvinnorna in i slutet med namnet på ansökan för att öka chanserna att få pengarna. Då bland annat vinnova och andra finansiärer vill visa sig jämställda. Förlåt om det blev obegripligt eller fel, svenska är inte mitt modersmål.

        Svara

         Så är det säkert att det går till. Samtidigt finns det idag otroligt många möjligheter för entreprenörer i vårt land med både finansiering och professionell hjälp hur man ska bygga upp, utveckla och få verksamheten att växa.

         Svara

          Ja jag menar alltså inte att det inte finns duktiga kvinnor, ville bara poängtera att vem som står på ansökan kan vara av taktiska anledningar. Så även med vissa män.

          Svara

           Hej – tack för att du förtydligar. Jag antog att det var det du menade. Systemet är inte perfekt, tyvärr. Ibland får företag pengar av fel anledning. I andra fall blir bra idéer utan. Hoppas att ni får den hjälp ni behöver och lycka till.

      Bra skrivet! De som brinner för förtagande verkar som oftast i det tysta. De som nått verkligt framgång behöver inte skylta med det.

      Svara

     Nope, sist jag var där kände jag ’aldrig mer’.

     Svara

   Bolaget heter ju krämfabriken. De som blandar ihop kladdet alltså.

   Svara

   Den heter ”Svenska Krämfabriken”, så ett kladd på det gör inte någon större åverkan.

   Svara

   Ja sen måste det vara bra krämer. Stod i tidning hon tjänat 83 miljoner på sitt skönhetsmärke. Inte lite med pengar.

   Svara

    Omsättning eller vinst?

    Svara

     Omsättning. Så nej, hon har inte tjänat några 83 miljoner.

     Svara

    Ah, står det i tidningen måste det vara sant. Inte så noga med begrepp som omsättning eller resultat.

    Svara

     Men om saker står här är det sant. Jovisst. Alla gånger sötis.

     Svara

    Har hon fått 83 miljoner i fickan? Wow, hon har ju redan ett världsimperium i så fall!

    Svara

  oj vad kul av ben

  Svara

  Hahahahaha ”lukta barnkalas i håret” 😂

  Svara

  Kul att det går bra för Löwengrip 👍🏻💪🏻

  Svara

   Oj, gör det? Så verkar det verkligen inte, hahahaha 🤣

   Svara

   Gör det?

   Svara

   Hur går det bra för Löwengrip?

   Svara

   Fast det vet vi väl inget om?

   Svara

   Fast det gör det inte.

   Svara

   Ojoj, vågar du säga något positivt om il? 😱 det är som att sticka ner foten i en tank med pirayor.

   Svara

    Haha men måste vara frustrerande nu för alla pirayor när alla kommentarer moddas och deras hugg inte kommer fram på flera minuter 😂

    Svara

    Jag blev biten av en seabream i ett befintligt sår på fotleden häromdagen när jag badade i Medelhavet. Väldigt obehagligt, kan inte rekommendera! Med andra ord, skriv inget positivt.

    Svara

     I ett befintligt sår också? Jag relaterar för jag har stuckit ner foten ett par ggr för mycket 😭

     Svara

  Vilka jobbar för Löwengrip Beauty nudå? Gör Bella det? Hon promotar aldrig?

  Svara

  Vilken het gryta för teckentydarna…

  Svara

  Atticus är ju ändå Mockingbird-namn.

  Svara

   Haha herregud det där namnet, skrattade halvt ut när jag läste ”gladiator-namn”

   Svara

    Hehe. Men Atticus Finch är väl döpt till det pga filosofen Atticus? Tror det var Grekland dock, inte romarriket. Det är lite luddigt

    Svara

   Jag tänkte genast på den utmärkta Youtube-kanalen Atticus Jazz (som har tagit sitt namn efter Atticus Finch )

   Svara

  Jag hade hellre varit med min son första dagen i skolan än på konferens i ”Saltis”…

  Svara

   Vet ej hur det är i Stockholm men i den kommunen jag bor så var föräldrar välkomna att vara med i skolan förra veckan, på fritids. Från idag börjar skolan på riktigt och då fick föräldrarna inte vara med.

   Svara

    Men det är väl klart att man inte får vara med på första skoldagen. Läskigt för ungarna om det står 25 okända vuxna inklämda i klassrummet och stirrar på dem.

    Svara

     Vilken mardröm för de små liven. Ungefär som när det kommer stora grupper till ens kontor och traskar runt och tittar. Så obehagligt att bli utstriread av främlingar.

     Svara

    Så för det vill man inte lämna och hämta på första skoldagen? 🙄

    Svara

     Hon hämtade ju? Mammaveckan började väl då, Odd lämnade väl.

     Svara

   I kommunen där jag bor fick föräldrarna vara med förra veckan. Idag var första riktiga skoldagen och inga föräldrar fick vara med. Kan vara så enkelt ☺️

   Sorry om detta blir dubbelt nu. Skrev ett längre svar men det verkade inte komma upp.

   Svara

    Skolade in på Lidingö idag.

    Svara

   Vi får inte vara med i skolan, det är bara lämna och hämta även om det är första skoldagen.

   Svara

   När mina barn börjat skolan fick vi bara stanna medan vi lämnade dem.

   Svara

   Hade hellre vart med på min sons första dag i skola än Bahamas, eller nån annanstans, stort ju.

   Svara

    Men föräldrar brukar inte vara med inne i skolan under lektionstid, inte ens första dagen. Då tas barnen omhand av sina lärare. Eller har det hänt något på senare år? Är barn i skolåldern idag så omhuldade och osjälvständiga att de måste ha med sig mamma och pappa i skolan?

    Svara

   Oftast så brukar det vara lagom med en förälder som är med i skolan, så har vi gjort med alla våra fyra barn. Och jag har jobbat på förskola i 20 år och har aldrig varit med om att båda föräldrarna är med på inskolningen

   Svara

    Vi skolade in ett av barnen igår, båda föräldrarna alltså.
    Kändes stort med första dagen i skolan, självklart ville vi vara med! Och det var även barnets önskan 🙂

    Svara

     Men tänk om alla föräldrar till alla barn ska vara med i skolan, blir lätt 50-60 extra personer. I varje klassrum. Känns ärligt talat lätt sinnesjukt. Det är ju lärarnas arbetsplats? Det är väl fint om barnen kan få ha lite egna upplevelser och sedan få berätta om dem hemma?

     Svara

   Man får inte välja om man ska vara med första dagen i skolan.
   Varför är det nödvändigt att vara spydig, när man inte har koll?

   Svara

  Är kommentarerna fortfarande avstängda?

  Svara

   Jag moddar alla kommentarar nu ett tag, så de flesta av er har inte hamnat i onåd utan får tyvärr bara en släng av sleven just nu.

   Svara

    Vad hände i helgen? Har inte hängt med..

    Svara

    Då tycker jag att du ska ta bort inläggen om IL och hennes barn

    Svara

     Ja på vilket sätt är det relevant att diskutera bellas barns skolgång här i komentarsfältet? På tal om momshaming du tagit upp i tidigare inlägg….

     Svara

      Håller med. Håll barnen utanför detta. IL i sig får tillräckligt mycket skit ändå.

      Svara

    Föreslår att du stänger kommentarerna helt under natten eller i alla fall inte släpper på att allt moddas.

    Svara

  Eller hårdare modererade? Inget av det jag skriver kommer igenom. #feelsbadman Jag var inte ens inblandad i hela debaclet i helgen.

  Svara

   Är så för alla nu läste jag. Har heller inte kommenterat nått tidigare idag eller under spektaklet men är moddad

   Svara

    Vad hände under ”spektaklet”?

    Svara

     Jag tror att vad som avses med spektaklet är att ett en persons nick förföljdes av någon slags mobb härinne som ville tysta hen.

     Svara

      Det började under lördagens Öppet Spår och fortsatte på söndagen under det sista inlägget (18:00):
      https://bloggbevakning.se/2019/08/18/man-ska-alltid-ha-en-plan-b/#comments

      Det var i den första/översta tråden (började 18:13) och sedan höll det på genom natten mot i måndags och fram till måndag morgon. Det blev över 200 kommentarer under den tråden.

      Svara

  Får man inte skriva någonting här inne nu?

  Svara

  Typ inne på sjätte kommentaren som inte släpps igenom av systemet…

  Svara

   vad sägs om att ha lite tålamod…?

   Svara

  bella la ju upp idag att hon var på konferens med löwengrip beauty så dom kanske smider nya planer.

  Svara

   Punkt två på dagordningen var vad man kan spara i på så gissar att man inte håller budget.

   Svara

    Ha ha var det? Spara in på Bellans utgifter pch lyxliv kanske vore en bra start!

    Svara

    Berätta mer. Hur vet du det?

    Svara

     Hon la upp deras schema på sin IG story.

     Svara

      Precis hon håller i programmet.

      Svara

  IL har lagt ut dagens konferensprogram på sin story, inget om Löwe där så det verkar ju ligga på is. Däremot en punkt om hur de ska spara pengar…
  Men varför inget om Pingis längre? Var hon med på konferensen? Vaaad har hänt mellan dem undrar man ju?

  Svara

   Ja, jag uppfattade det som om hon var med på konferensen när jag läste Bellas blogginlägg.

   Svara

    coola doften blev kola doften
    (Suckar också djupt på Engelska & Svenska)
    Önskar Isabella en trevlig vecka med sin sugardaddy

    Svara

   Tror Pingis börjar gå nog av Bellas alla konstigheter. Hon ska snart få barn och önskar nog lite stabilitet och arbetsro.

   Svara

    *få

    Svara

  C har skrivit att alla svar ska godkännas dvs ”moddas” så hav tålamod.

  Svara

  Köpte Bellas hårspray då det inte fanns några andra flygvänliga alternativ. Det fungerade faktiskt helt okej, inte bättre än budgetsprayen jag köper på Ica men den gjorde sitt jobb liksom. Tyvärr luktade den fruktansvärt mycket och jag var tvungen att hålla andan och springa ut från rummet mellan sprayen. Och trots att jag läst här tidigare att den ska lukta kola så blev jag tagen på sängen, utseendet på flaskan är så sterilt/”klassiskt” och därför förväntar man sig en linnedoft eller nå, inte kola! Vill de bli nästa lyxmärke så får de nog satsa på en mer mogen doft, har svårt att se framför mig att framgångsrika kvinnor ska gå runt och lukta kola i håret, blir svårt att bli tagen på allvar då 🤔

  Svara

   Det är självklart att den funkar, hur svårt är det att göra hårspray liksom?

   Svara

    Men varför tog man stark koladoft?!? De är väl vuxna som ska använda och inte typ 5 åringar! 🤪

    Svara

     DET får du fråga Isabella om.

     Svara

      Hon har ju inte svarat på nåt senaste halvåret 😂

      Svara

    Fast jag har faktiskt testat hårspray som inte alls funkar för mig, tex l’oreals spray håller max 1 minut i mitt hår innan det faller tillbaka precis som innan och klistrar fast sig längst kinderna 😓 Mitt hår är väldigt svårstylat, tunna strån och väldigt glidiga så inte ens hårfärg lyckas hålla sig fast mer än 4 tvättar. Jag är absolut inget Bella-fan och hade i vanliga fall aldrig köpt en produkt av henne. Men nu gjorde jag det pga att det inte fanns andra alternativ och den var helt ok, inte värd de extra pengarna men inte det sämsta jag testat heller. Tycker att det är viktigt att inte klanka ner endats för att det är hon som står bakom produkterna, det gör bara att vi och bloggbevakning inte kan tas som seriösa när de kommer till de riktiga granskningarna av Bella, utan då ses vi bara som ett gäng avundsjuka Bellahatare.

    Svara

     Och jag är jättenöjd med hennes handkräm och verkar vara den enda här som faktiskt tycker att den doftar gott.

     Svara

      Jag gillar den också. 🙋🏼‍♀️

      Svara

      Handkrämen är toppen. En av de bästa. Men har en doft jag får migrän och illamående utav.

      Svara

     Är det verkligen någon som ”klankar ner” på hennes produkter? Avseende dem är det väl enkelt – gillar man inte (själv har jag aldrig prövat) så låter man väl bara bli att köpa eller skriver vad man tycker på ett seriöst sätt. Kritiken mot IL handlar om att hon är en människa som ljuger utan att blinka och som är beredd att gå över lik för att få det hon vill ha. Hon behandlar andra illa och saknar empatisk förmåga.

     Det kan väl inte vara så svårt att förstå?

     Svara

      Jo det är verkligen folk som klankar ner på produkterna på grund av henne.

      Svara

  Ack, ja som börjat drömma om mitt nya liv med den härliga produktserien. Låter som jag får vänta på kosmetikan och makeup ett tag till.

  Suck (på engelska & svenska samtidigt)
  Djupandas & vråållängtar på att få smörja in mig i Beauty produkterna

  Svara

  Får man inte skriva om PT’n samt systrarna längre!?? Fattar ingenting!

  Svara

  När mina barn börjat skolan fick vi bara stanna medan vi lämnade dem.

  Svara

   Ok

   Svara

  Ingen annan än jag som reagerade på den dåliga engelska stavningen på agendan för IL’s konferens på instagram?

  ”Conferens” ”Brandings goals” ”Marketings goals” ”Limited Edtions”

  Ger ju inte ett speciellt seriöst och internationellt intryck om man inte ens kan använda sig av spelling check, hehe…

  Svara

   De är bara en chimär för ngt annat.

   Svara

    Löwengrip Beauty är en front för något Putin håller på med tror i alla fall jag 😨

    Svara

     Putin? 😂

     Svara

   Den dåliga engelskan kanske är en grej? För att utmärka sig (skojar bara). Alltså jag förstår att IL själv skiter i vad folk tycker om henne bara hon tjänar pengar, men har svårt att förstå att ett företag som påstår sig vilja vara internationellt inte klarar av att anställa en enda person som behärskar engelska någorlunda. Kritiken har ju framförts länge. Är för övrigt grymt besviken på att IL inte håller ord (iofs inte så oväntat) och kör bloggen uteslutande på engelska. Hade ju sett emot många underhållande stunder!

   Svara

   Jo jag! Dessutom kommatecken i tidsangivelser, och hela alltet i ett comic sans liknande typsnitt 🤦‍♀️

   Svara

  Jag kom inte igenom heller. Ja jag tycker en viss person fått ta onödigt mycket skit. Och tycker man ska bara kommentera om inläggen. Många vill bara bråka. Du har låtit det gå för långt. Synd. Nej till elakheter. Dom kan hålla till någon annanstans. Hoppas det blir ändring för dom som fortsätter skriva här.

  Svara

  Sophie stansbury har inte kvar LB titeln , är Inte det konstigt?

  Svara

  -Isabella och Nils!
  -Emelie världens bästa assistent…
  tja, va tiden går. Är det framtiden eller historiken?

  https://web.archive.org/web/20180329073145/http://blondinbella.blogg.se/
  Icke att förglömma -Kan man ha Elise-klänningar i Branäs?

  ”hejsan!
  Är jag efter på ngt sätt, lr är bloggen ny? hmm aja, nu har ja iaf hittat hit så då kan ja lika gärna börja skriva ner allt som händer i mitt liv, de e ganska praktiskt egentligen eftersom de e så tråkgit att glömma bort.
  ja har faktiskt inte tänkt att skriva ner allt om mej o vem ja e, för de här e min blogg och om du inte känner mej lr förstår va den handlar om kanske de inte är meningen att du ska göra de heller :)”
  https://web.archive.org/web/20141205201732/http://blondinbella.blogg.se/2005/september/

  ”imorgon ska ja till tandläkaren, och vet ni hur ja vet de?
  jo genom sms från dem. får ni era tandläkartider i smsform?”

  men men ska inte skjuta upp saker , lr hur marcel? ;P

  Svara

   Eh va…

   Svara

   Åh jag saknar Nils ibland 😊

   Svara

   Det måste vara ett av Blondinbellas första inlägg. Känns skönt att hon utvecklas till det bättre i sitt skriftspråk för det där var svårläst!

   Svara

    Hon var 14-15år 2005.

    Svara

    ja historien går igen. Och redan hos blogg.se började väl de första bedrägliga beteendena som alla kan konstatera faktiskt och objektivt, va?
    https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-se-sager-upp-blondinbella-avtal-6219157
    Men det verkar alltid vara någon annans fel, nästan som att stamma när man tänker sa min mormor och log sitt varma leende över en rykande kopp te, vill jag minnas

    Svara

     ”Rolands agerande kommer att straffa sig. Han vet inte vilka kontakter vi har och jag skulle inte bli förvånad Blogg.se tappar mer trafik inom kort, då fler bloggare byter plattform.”
     Äpplet faller inte långt från trädet .
     Detta var Bellas pappa som som framförde i diskussion med blogg.se
     Bella är också känd för att påpeka vilken makt hon har genom sina kanaler.
     Ingen vill ju riskera att utsättas för hennes negativa publicitet och kritik.
     Inte undra på att hon får förmåner, erbjudanden och samarbeten.

     Svara

  OT: Nu vet jag vilken tv inspelning bellan lånade ut huset till. Fartblinda – CMore

  Svara

   Tänkte också på det!

   Svara

   Jaså, då hade jag rätt! Tyckte jag kände igen det.

   Svara

  Dåligt med kommentarer på graafarnas bloggar / tänkte på Mys kommentar i går ? El raderas det?

  Svara

  Undrar hur det luktar på en sån där konferens..

  Svara

   Lite som en gammal filt. Typ så kan det lukta. Eller så luktar det som en kartong som det just varit lego i.

   Svara

  Någon nämnde mys utspel på Hannas blogg, men den raderades. Förstår henne. Mys fixering vid systrarna är väldigt otäck. My har fler detaljer. Som hon behåller för sig själv tillsvidare, säger hon. Läskig typ. Känns desperat i sitt avgrundshål.

  Svara

   My har ju haft sex med deras män och vet väl en del om de männen kan man tro.

   Svara

    ☝️❌

    Svara

    Källa på ditt påstående?

    Svara

    Så du har haft alla kommentarer i modd men sådant här har släppts igenom Camilla?

    Svara

     Modd a la camilla style. Vad som helst släpps igenom om personer hon ogillar, men däremot inte minsta lilla ens välformulerade kritik om henne själv.

     Svara

   Känns som att de nya priserna är alldeles för höga för att ens gå åt. Speciellt på hm. Känns som att märket dog nästan helt efter nylanseribgenZ. De borde hållt sig till rosa och lägre priser.

   Svara

   Så löjligt att skriva tillsvidare. Hon gräver sin grop djupt nu.

   Svara

    Honkänns ganska likgiltig, och är nog beredd att gå hur ijupt som helst. Verkar som hon vill ha sällskap där i sitt avgru dshål – illvarje pris.

    Svara

   Litar inte på varken MM, MG, HG

   Svara

  Lite inside info
  Löwengrip kommer börja säljas på HM i höst
  Så helt kört är det nog inte för företaget
  Sen hur bra det kommer sälja är ju en annan femma

  Svara

   Säljs redan sen i somras på H&M!

   Svara

   De plockar säkert bor dem efter ett tag som alla andra

   Svara

    Åhlens har också fyllt på med mer utbud av löwengrip i hyllorna. Jag skulle aldrig köpa det, men uppenbarligen gör många det. När C som tycker så illa om henne ändå köper hennes produkter är ju det ett kvitto på att de är bra.

    Svara

  Varumärken

  LÖW

  Ansökningsdatum 2019-06-18
  Registreringsnummer 602948
  Registreringsdatum 2019-08-01
  Typ Ord

  Lääääängst ned

  https://www.allabolag.se/5569021982/varumarken

  Svara

   😂🤣😂🤣😂🤣😂

   Svara

  Hahah skatteåterbäring 😂😂 true that 👌🏻

  Svara

  Undrar om tanken endå var att åka från USA nu. Inte pga visumet. Eller skulle hon skippat sin barnverksamhet och skoldagen? Samt vad skulle det vara för kickoff utan chefen?

  Svara

  Undrar om tanken endå var att åka från USA nu. Inte pga visumet. Eller skulle hon skippat sin barnverksamhet och skoldagen? Samt vad skulle det vara för kickoff utan chefen?

  Svara

   Hon har sina barn varannan vecka och har flera gånger skrivit att hon ska pendla varannan vecka mellan Sthlm – NYC. Så ja, det var mest troligen tanken.

   Svara

    Ouch jobbigt dä med jetlag som håller i sig nån vecka och sen bara påt igen. Men man kanske blir van?

    Svara

  Det verkar som om bloggen uppdateras annorlunda nu efter 00:00. Undrar om kommentarsfälten är stängda för nya kommentarer efter midnatt (00:00)?

  Svara

   Nä, så var det inte.

   Svara

    Nä men hon borde stänga ner dom för nu börjas det igen.

    Camcam SÄTT PÅ modd!

    Svara

     Varför då? Är väl ingen som misskött sig än.

     Svara

     Men människa vad är ditt problem??

     Svara

      Anonym 00:11 fick aldrig vara ordningsman i skolan. Försöker ordna här istället.

      Svara

       Du åsså! Duuuuutti! 🙄

       Svara

     Take a Chill Pill.

     Svara

      Dutti pojke som kommit på hur man använder härskartekniker. 🤮

      Svara

       Du verkar inte må bra alls. Stäng ner datorn och försök att sova lite, så kanske du mår lite bättre imorgon när du vaknar igen.

       Svara

        Fast sova tills imorgon blir runt 22 timmar 😉

        Svara

         Det skulle hon behöva. 😀

         Svara

          Blir sån baksmälla efteråt så blir troligen sängliggande ännu ett dygn 🙂

          Svara

        @01:29
        Det där lät som en antydan om att Anonym 01:23 har någon form av psykiskt handikapp. Dumt av dig, när det blir så lätt att håna dig för att vara hobbypsykolog.

        Sedan är din skrivning världens tråkigaste sätt att trycka till någon. För gammalt och för vanligt här i kommentarsfälten.

        Svara

   Det är kanske inte förrän nu kommentarerna är avstängda. Efter kl 02:00.

   Svara

    Nähä, inte det.

    Svara

  Camilla, like-knappen!

  Svara

  Är det Sveriges mäktigaste kvinna vill jag inte ha några mäktiga kvinnor.
  Får man säga och tycka det?

  Svara

  Isabella & bedrägligheter från början till slut

  SPOTLIFE Var startskottet för Blondinbella och Isabella Löwengrip. Historia kan ofta vara skittråkigt men ibland lära oss en del. Speciellt ifall entreprenörsstilen visade att det blev stora strider mellan Bloggare som inte fick betalt, bloggplattformsägare som inte fick betalt och samhället som fick se den sliskiga smygreklamen breda ut sig över bloggarna. För Spotlife har nog haft rekordet över smaklös reklamutbredning på bloggarna.

  Blondinbella börjar med ett varumäkesintrång och byter namn till Spotlife
  Konflikt med blogg portalens ägare – betalar inte
  Konflikt med bloggare – betalar inte
  Konflikt med lagen gör sliskig smygreklam

  All kritik kommer väl alltid bara ur ren svartsjuka

  Spotlife startades som Spotlight och ett klockrent intrång
  https://www.dagensmedia.se/nyheter/spotlight-blir-spotlife-efter-hot-om-stamning-6225601
  Spotlight blir Spotlife efter hot om stämning
  Bloggnätverket Spotlife promotar och coachar bloggar i utbyte mot intäkter för annonssälj. Nyligen genomförde bolaget en bloggtävling som marknadsfördes på ett flertal stora bloggar, då under namnet Spotlight.
  https://spotlightpr.se/
  Spotlight är en PR-byrå i Stockholm som sex år i rad rankats som en av Sveriges bästa byråer. Tillsammans med våra kunder skapar vi kommunikation som utmanar, engagerar och driver affärer.

  https://www.dagensmedia.se/nyheter/johan-kinnander-fornekar-smygreklam-pa-blondinbella-se-6224392
  smygreklam på Blondinbella.se
  – När jag satt med Pontus Schultz i TV4 fick jag en väldigt stor summa pengar för att nämna Spotlight i tv.
  Hon ville inte bekräfta summan men sa att det rörde sig om ”mycket pengar”.
  Spotlight, som sedan dess bytt namn till Spotlife, sponsrar redan etablerade bloggare med teknik, coachning och design.

  Bråken får bloggare att lämna spotlife
  https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
  Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

  Blogg stängdes ner efter annonsbråk med Spotlife
  https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-stangdes-ner-efter-annonsbrak-med-spotlife-6222413
  Tjänade du mycket pengar på bloggen?
  – När jag drev den själv gjorde jag det. Men sedan Spotlife tog över har jag inte fått ett öre, säger hon.

  ”Blondinbella saboterarbloggarnas affärer”
  https://www.dagensmedia.se/experter/debatt/blondinbella-saboterarbloggarnas-affarer-6218987
  Snart ett år har gått sedan Viktoria Wallin, rektor på Jensen Gymnasium, blev kontaktad av en pappa med en minst sagt udda förfrågan.
  Dealen lät ungefär så här: min dotter bloggar om skolan, i egenskap av ”ambassadör”, och du tackar för marknadsföringen genom att sätta in pengar på vårt konto.

  Blondinbella kan stängas av för obetalda fakturor
  https://www.dagensmedia.se/nyheter/blondinbella-kan-stangas-av-for-obetalda-fakturor-6219166

  Roland Karlsson, vd för Blogg Esse AB, hotar att stänga av Blondinbellas blogg om Spotlife inte betalar sina fakturor. ”De är pirater”, säger han till Dagensmedia.se.
  https://www.dagensmedia.se/medier/digitalt/spotlife-trappar-upp-konflikten-med-blogg-se-6221148

  Dagensmedia.se har tidigare berättat om konflikten mellan Blogg.se och Spotlife. Enligt Blogg.ses vd Roland Karlsson har Spotlife, med Per Rydberg i spetsen, utnyttjat tjänster från Blogg.se utan att betala för sig. Enligt Per Rydberg har man försökt att få en dialog om hur betalningen ska gå till – utan att lyckas.

  Blogg.se säger upp Blondinbella-avtal
  https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-se-sager-upp-blondinbella-avtal-6219157
  Blogg.ses vd Roland Karlsson har nu skickat en uppsägning av alla avtal med Blondinbellas bloggnätverk Spotlife. ”Vi vill inte ha någonting att göra med dem”, säger Roland Karlsson. Spotlifes Per Rydberg slår tillbaka.
  https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
  Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

  OUTSOURCING GÅR IGEN

  Samma sliskiga reklam med outsourcade personligheter ping pong – Pingis
  Instagraminlägget om champagnevarumärket som hon deläger med Isabella Löwengrip, saknar både reklammärkning och information om riskerna med alkohol.
  https://www.dagensmedia.se/marknadsforing/pingis-hadenius-inlagg-anmals-till-konsumentverket-6924108

  Ökad hotbild som går igen
  https://stoppapressarna.se/svenskt/b…das-av-livvakt
  Det är naturligtvis helt omöjligt att utifrån veta exakt vad som är vad bland vissa företeelser. Men i samband med dålig feedback på den kommersiella arenan förefaller hotbilden förstärkas och alla känslokalla personer som hatar blondinbella dyker upp ur underjorden, de är bara där för att såra den stackars vackra makeup ikonen Isabella Löwengrip som aldrig gjort några av felen ovan och inte ens vet vad det betyder med hur många bloggbesökare man har.

  Mycket djup kritik uttrycks inte Öppet
  Det här är en bransch som handlar om livsstil, makeup & inte minst om att se bra ut. Det är ofta så att många väljer att inte ta upp allvarlig kritik mot ett företag eller en företeelse där och då, men snacket om missnöje når ändå ofta ut. Många framförallt unga tjejer som inte får vad de har blivit utlovade etc. Och vem tror väl på dem, de kanske bara är systematiska blodsugare som vill åt den fina och vackra Isabella Löwengrip varumärke blondinbella, speciellt nu när hon känner sig så hotad **våran Bella**

  Media Artiklar blottar ett större djup av tveksamheter
  Men bara på rubrikerna här går det också mycket väl att förstå att kritiken är bredare och djupare än så. Artiklar och media skummar oftast bara på ytan, något som vi alla vet, även om en del är skickliga på att framställa sig som offer i samband med just det. Är det hatiskt att sammanställa kritiken, nudå? Eller är det aktivt världsfrånvänt att blunda för den? +ett uttryck för djupt hat mot verkligheten som bärare av allas vår realitet?

  Svara

  Jag förstår att du inte är youtuber och förstår youtube men snälla sluta klaga på clickbait. Den som tvingar oss youtubers att ha clickbait är Youtubes egna algoritmer och om vi inte har det så får inte vara videos spridning. Till och med Therese Lindgren är avklädd eller naken eller pratar snippor hela tiden och det är av samma skäl. Så länge folk klickar in på click bait kommer algoritmerna se ut så, och rättar man sig inte dör kanalen bort. Endast Få personer klarar sig utan och det är dom som är kända på andra sett via tv eller har extremt stabil brand som tex Margot eller Helene torsgården.

  Ska du klaga på clickbait så klaga på människor som klickar in eller youtube.

  FALSEbait däremot är vad Ben gör och det är ren lögn och fel. Men FALSEbait och clickbait är inte samma sak.

  Önskar att vi slapp både och men man måste clickbaita. /youtuber

  Svara

  Var sitter Löwengrip Beaty nu i för lokaler?!?

  Svara

   Både Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest sitter i lokaler på kontorshotellet No. 18 på Birger Jarlsgatan 18.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.