Nicole Falciani gör ytterligare samarbeten för sitt kommande bröllop

Bildkälla: https://stoppapressarna.se/svenskabloggare

Medan många andra influencers får själva bröllopet och sakerna kring det sponsrade så går Nicole Falciani en lite annan väg.
Det finns ingenting som säger att inte hennes bröllop med tillhörande fest även den kommer vara en sponsfest av sällan skådat slag, men hon har passat på att göra lite kampanjer inför den stora dagen också.
Först avslöjade hon att hon skulle designa sin egen brudklänning i samarbete med ett Boråsetablerat företag (Ellos? Nelly?) och nu gör hon en kampanj för Guldfynd, även den med bröllopstema.

Hon själv skriver inte ut att det är Guldfynd som är fokuset för dagens plåtning, utan det avslöjar istället Fanny – make up-artist som arbetat med många av Sveriges största influencers. 
Jag vet inte med er, men jag tycker det är betydligt mer…jag vet inte vilket ord jag söker efter här…genuint, trovärdigt, mindre utstuderat kanske?…än att ha allt från servetter och kläder till lokal och alkohol sponsrat.

Tycker ni det är någon skillnad på att göra kampanjer inför sitt bröllop och att ha hela kalaset sponsrat av olika företag?

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Klänningen högst upp till vänster??? vilken dröm!!

   Antingen är jag blind eller har en urusel uppfattningsförmåga, tycker att det är samma klänning fotad i 3 olika vinklar.

    Den nedersta ja.

     Tog en ny titt, hade totalt missat den översta raden. My bad.

      Rätt ska vara rätt, nu åter till ordningen

   Kärringklänning

  Ser faktiskt inte skillnaden. För mig har influencers verkligen blivit synonymt med vandrande reklampelare, helt utan annat fokus än vad de tjänar mest på att hylla just idag. Ironiskt nog är ju det här par som lär ha tillräckligt med pengar att betala bröllop ändå, utan massa spons…

   En ledtråd ligger i själva ordet. Deras jobb är att influera oss till konsumtion. ”Påverkare” är en bra översättning, tycker jag. Det tar bort den glammiga titeln och visar vad de egentligen är. Påverkare. Säljare. Marknadsförare.

    Professionella Indoktrinerare

   Jag hörde ordet ”unfluencer” häromdagen, och det passar perfekt. Influensers som man inte blir influerad av, snarare blir man negativt inställd till det de gör reklam för. Som Blondinbella och många av hennes samarbeten, folk här säger ofta att de medvetet inte stödjer företag hon gör reklam för, en ”unfluencer” helt enkelt.

    Oslo Skin Lab, Na-Kd, Daniel Wellington, Hermine Hold och iDeal of Sweden är starka kandidater till märken som följarna känner avsmak för efter all korvstoppning med reklam 🙁

     Verkligen. Hade aldrig handlat något av dem. Och sketna mobilskal värde 5 kr för 249? Vilket skämt.

   Konsumptionspåverkare influerar till köp, visst.

  En influencer, som har pengar nog att betala sitt eget bröllop, men som gör spons inför bröllopet pga intresse från följarna , och sen skänker pengarna de får från sponsen/pengarna de sparat på det de skulle betalt med fick gratis, till någon göttig välgörenhet. Det hade varit grejor det.

   Även elitidrottare som får spons skulle kunna skänka motsvarande summor till välgörenhet. Vi vanlisar skulle kunna skänka motsvarande summa så fort vi får en present/julklapp/rabatt som vi hade haft råd att betala själv. Bra idé! Skulle bli ett stort tillskott till välgörenhet.

   Men faktiskt.
   Som Angelina och Brad tex. De visste att media kommer få tag i bebisbilder tids nog så varför inte bara ta jobbet och kräva en shitload med pengar som de sedan gav till välgörenhet. Allt blev på deras villkor och de gav bort varenda öre.

    Fast ändå skillnad på dessa skit influencers som hade gett bort sina organ för att vara kända på riktigt jämfört med Angelina och Brad som typ gömmer sig från offentligheten så mycket de kan.

   Tänk att folk fortfarande har denna övertro på välgörenhet. Merparten av pengarna går till verksamheten och det finns inga krav på hur mycket som ska gå till de utsatta. Man brukar försvara sig med att 90-konton har regeln att 75% måste gå till ändamålet men det man ”glömmer” nämna är att det är väldigt missvisande eftersom man får räkna in en massa kostnader i dessa 75%. Till exempel löner, resekostnader och en massa andra utgifter. Vilket folk inte känner till.

   Variationerna är stora och det är ytterst sällan någon granskning sker på plats.

    Också sant. Bethenny Frankel tex samlar ihop pengar och varor i drivor av rika människor och åker sedan personligen ner till de drabbade områdena och delar ut detta personligen just för att inga mellanhänder ska kunna roffa åt sig något.

     Vi behöver definitivt fler som hon!

      Helt klart!

    Jag har sedan 80 talet skänkt pengar för brunnar och vatten i Afrika. Efter alla dessa år är det fortfarande inga direkta mängder brunnar borrade. Nä, jag har tyvärr slutat skänka till dessa företag och vänt mig till andra lokala.

     Rekommenderar organisationer som har anställda på plats och att deras löner är det enda som är administrationskostnader. Jag sitter i styrelsen för en väldigt liten organisation (bygger 1-3 skolor per år, borrar 2-3 brunnar med vatten) och våra administrationskostnader ligger på 3% per år och det är då lönen till våra anställda i Kenya, resterande 97% går till projekten. I stora organisationer finns alltid risken att dina pengar inte kommer fram till de verkliga behövande och att giriga chefer roffar åt sig (t.ex rädda barnen där en chef tjänade 147 000 i månaden enligt en artikel från 2017)

    Fast det stämmer ju inte alls. I dessa 25 % som max får gå till administration så ingår löner, overhead kostnader etc.

     Nej.
     Högst 25% får gå till administration (t ex annonsering, revision och organisationens administration) . I de 75% som räknas som ”hjälpsumma” ingår löner, resekostnader, lokaler m.m.
     Är fullt insatt i detta.

  Vilken influencer skulle inte vilja ha hela sitt liv sponsrat? Priset för det är väl att man väldigt tydligt märker när ens värde som person har passerat toppen och börjar minska (tänker på dig, Blondinbella).

  Enligt Vanessa Lindblad så ska en influencer influera, dvs inspirera. Det tycker jag Nicole gör med sina kampanjerna du nämner ovan till framtida brudar. Att få hela bröllopet sponsrat är inte alls inspiration för mig.
  Tycker det är tragiskt att fler och fler tappar all sin trovärdighet.

   Vanessa säger mycket som hon inte lever upp till.

  Jag ser ingen skillnad och heller inget fel i det- är man tydlig med (vilket jag inte vet om hon är?) att det är reklam så kvittar det väl?
  Helt ärligt – vem skulle inte vilja ha sponsring?
  Jag ska köpa ny bil – hade inte direkt tackat nej om ngn ville sponsra mig med den…och min son önskar sig en ny MacBook, hade inte tackat nej till spons på den heller…

   Men oftast så är det ju så att vi vanliga människor känner av i plånkan när vi handlar en macbook eller bil eller hur? Därför snackar vi om att ”jag hade gärna tagit spons höhöhö”…men dessa människor HAR pengar. På hög typ. De kan helt klart ha en bröllopsdag utan att sälja ut sig själva.

    Mycket vill ha mer…

     Ja så är det faktiskt. Girighet.

     Å fan vill ha fler;)

    Folk med pengar vill fortfarande ha saker gratis. Titta på t ex Emilia de Poret, hur hon gör samarbeten på löpande band. Ofta för saker man vet inte skulle släppas in över tröskeln i hennes exklusiva paradvåning på Strandvägen. Hon behöver inte pengarna (eller produkterna) men det blir som en måttstock över kändisskapet. Ju mer man får, desto mer betydelsefull kan man känna sig.

    Eller ta Kardashians som exempel. De är så vana att allt serveras gratis så att sälja ut sig har blivit en naturlig del av deras identitet.

    Jag tror många av våra influencers skulle bryta ihop om gratisprylarna och eventen plötsligt uteblir.
    Vilka är de då?

     Hur kommer det sig att hon bor på en paradvåning på Strandvägen?
     Gift dig rik? Kriminell? ?

      Rik pappa, han är riskkapitalist..

       Hennes pappa är Robert Andreen.

      Tror att bostaden har tillhört hennes föräldrar, hennes pappa Robert Andreen är miljardär (hon växte inte upp så, han blev rik senare i livet). Plus att hon är gift med en greve.

      Du menar i en paradvåning?

    De har ju pengar för att de gör såna här reklamsamarbeten?

  Känslan blir nog en helt annan om man har jobbat ihop sina pengar inför sitt bröllop.

  Att få hela bröllopet från olika företag gör ju att hela ens bröllopsdag till ett jobbuppdrag.
  Så trist!

  Måste kännas totalt annorlunda och hedrande även för gästerna att bli bjudna utan att det är spons.

   Haha varför skulle man som gäst bry sig om paret har jobbat ihop pengarna, lånat, fått av föräldrar, blivit sponsrade…?

    Well. Jag tänker så här. Kolla på
    Margouxs bröllop där gästerna fick ställa upp som levande reklamdockor. Som gäst hade jag känt att ”nej tack, nu räcker det”…att som gäst bli utnyttjad i det syftet är allt annat än trevligt.

     Men det är väl inget som säger att gästerna utnyttjas som reklampelare bara för att bröllopet är sponsrat? Att de hade det så på margaux bröllop betyder ju inget mer än att det var så på just det bröllopet. På så sätt kan man ju ifrågasätta varför man ”tvingar” på gästerna kläder enligt klädkod på ett vanligt bröllop också.

      Absolut. Skillnaden är väl dock rätt tydlig? Att man har klädkod handlar om traditioner vilket man givetvis också kan ha åsiker om. Men att tvinga på folk kläder för att de ska svansa omkring i dessa för reklamens skull är något helt annat. Klädkod har ingenting med reklam att göra eller för att det ska gynna brudparet ekonomiskt. Margoux fick lön för att tvinga på sina gäster både kläder och smycken. Jag hade känt mig utnyttjad och hade aldrig ställt upp på skiten. Så jag får väl vara lycklig för att jag inte umgås med influencers antar jag?

       Fritt för gäster att inte gå på ett bröllop de inte vill ”ställa upp på”. Ser ändå inte hur en rolig fest blir mindre rolig för att paret inte jobbat ihop pengar själv utan fått det sponsrat. Huvudsaken är väl att festen är rolig och det kan den ju vara trots det. Och en bröllopsfest som är betald ur egen ficka kan vara tråkig.

        Klart att det är fritt. Ser du att jag skriver något annat? Håll dig till ämnet tack.
        Det handlar heller inte om huruvida det kan vara roligt eller inte. Vill du diskutera nivån av rolighet så kan du kanske starta en tråd om just det? För min del är det orimligt och helt oförståeligt hur personer som har gott om pengar är så här snåla att de hellre gör sina intima ögonblick till reklamjippon än att ha lite integritet och håller det privat. Jag tror att de flest av de här människorna har tappat greppet om vad som är på riktigt eller inte. De säljer ut sig själva, sina barn, sina liv, ja precis allt de har. Sedan får man såklart tycka att det är helt okey och normalt om man har de värderingarna. Jag tycker att det är tragiskt. Tyvärr.

         Jag diskuterar samma som du, sponsrade bröllop. Men jag håller inte med dig. För mig är det viktigaste att festen är rolig och att brudparet är nöjda, inte vem som betalat.

          (Tillägger att ts (du?) påstår att det måste kännas annorlunda och mindre hedrande att bli bjuden på ett sponsrat bröllop, så det är väl högst till ämnet att diskutera hur man som gäst upplever ett bröllop utifrån vem som betalat…?)

           Jag är dock inte TS utan en annan anonym så jag kan inte svara för den som startade tråden dessvärre?

           Om man får sitt bröllop sponsrat försvinner ju det fina. Integriteten för gäster osv, alla vill inte bli utfläkta på sociala medier med 100 000-tals följare.

           Vad jag menade med att det skulle kännas mer hedrande att bli bjuden som gäst till ett bröllop, var att man skulle känna sig mer utvald ovh bröllopet var mer intimt och inte ett sponsorjippo som ska säljas ut på Instagram som man kanske av olika skäl inte vill vara en del av.

           Det tråkigaste här är att man bara inte kan få skriva vad man själv tycker utan att bli påhoppad.

           Du har väl inte blivit påhoppad? Herregud, någon håller inte med dig bara och har en annan åsikt…

          Ok.
          Jag ser saker och ting ur ett större perspektiv och anser att det hela har spårat ur fullkomligen.

     Håller med dig. Gästerna borde få lön för att dyka upp i bröllopet, de är ju statister i YouTube-filmen My Wedding. Är så glad att ingen i min familj är tillräckligt korkad och integritetslös för att vara influencer!

   Frågar du brudparet innan du osar vem som har betalat för vad? Så att du vet hur hedrad du ska känna dig..

   Men de har ju jobbat ihop ”pengarna”. Detta är ju en del av lönen för deras arbete, den ser lite annorlunda ut än övertiden i din lönespec. Förstår inte grejen?

    Du förstår inte grejen? LITE skillnad att jobba 40h/vecka och slita arslet av sig (ursäkta ordvalet), jämfört med att ta på sig ett plagg, bära det x antal minuter och sedan få betalt för det.

     Livet är orättvist eller vart vill du komma? Alla dagar i veckan sliter jag hellre arslet av mig på ett vanligt jobb än att jobba som influencer. De får gärna tjäna betydligt mer än mig ändå, för mig är priset de betalar för att jobba som influencers på tok för högt.

     Samt att det ligger givetvis mer jobb bakom än de minuterna men jag vet att det är populärt att förminska deras faktiska arbete.

      Jag tror att skon klämmer för många då man normalt arbetar hårt för att få livet att gå runt, att yrken som tex räddar liv eller ser till att samhället går runt, uskor, ssk, poliser, brandmän, lärare, förskolepedagoger etc får piss och skit i lön medan en influencer tar en bild och lägger ut som samarbete får upp till flera hundratusen för det ”arbetet”. Det i sig är såklart en orättvisa som är helt absurd. Det är skrämmande att detta är vad vi strävar efter. Att det har börjat formas gymnasielinjer som är inriktade på att göra folk till just detta. Att folk ännu tror att det ligger så mkt arbete bakom dessa influencers vardag lurar sig själva.

       Jag vet att det är där skon klämmer, men det är liksom inte frågan här. Faktum är att detta är deras lön. Sen är det en helt annan fråga att folk är missunnsamma för att influencers tjänar mycket pengar på vad som verkar vara lätt arbete.

  Ska jag gifta mig så ska det fasen vara mitt. Mina utgifter och mina villkor. Mitt bröllop ska inte gå ut på att komma ihåg när var och hur jag ska arbeta och göra reklam samtidigt.
  Att man är så snål när man redan har pengar dessutom är för min del bara tragiskt och oäkta. Gifter man sig för lyckan eller för att det ger intäkter liksom…

  Finns det ens något influencers för som är genuint? Eller inte utstuderad?
  Börjar tycka att den gamla ”hederliga” tv och radioreklamen inte är så dumma längre för de försöker åtminstone inte låtsas att de INTE gör reklam för respektive produkt.

  Vad är hela denna grej med att försöka spela så jävla genuin och dum som de gör för att de absolut inte vill avslöja att de är sponsrade?!

  Hade någon betalat hels mitt bröllop hade jag tackat ja direkt. Hajjar ni hur dyrt det är eller?

   Klart det är dyrt för en vanlis.
   Men dessa människor har ju råd med sina bröllop. Så den teorin faller ju.

   Våra föräldrar betalade vårt bröllop. Gick på 200.000kr så det var välkommet. Det är tradition att föräldrarna betalar bröllop i min makes familj. Vi kommer göra samma sak för våra barn om de önskar det.

    Skulle aldrig tillåta att mina föräldrar betalade så mkt för mitt bröllop. Trots att det är en tradition i mina föräldrars kultur. Så glad att de inte är som andra i den kulturen och tycker allt ska vara så jävla överdådigt. Vem är det man försöker imponera på?

    Med all respekt Lovisa, men det är inte så verkligen ser ut för de allra flesta människor. De allra flesta har inte föräldrar som kan punga ut med 100 000-200 000 kr för ett bröllop bara sådär. Speciellt inte om det finns syskon med i bilden. Och för den delen, om mina föräldrar eller min respektives föräldrar kunde lägga de pengarna på oss så skulle vi mycket hellre ta emot dem som kontantinsats insatsen till ett boende och sedan få hjälp med kanske 20 000 kr för några fantastiska foton som kan påminna oss om dagen.

    Det är vansinnigt slösaktigt att lägga 200.000 kr på en löjlig fest. Spelar ingen roll om pappa betalar eller om det är någon annan som sponsrar, det är bara osmakligt och dumt. Bröllop har totalt tappat sin charm, allt handlar om att bräcka bekantas bröllop och att det ska se perfekt ut på Instagram så de kan låtsas ha perfekta liv.

     fast så kan du inte säga, Det är verkligen jättedyrt med bröllop. Jag kommer från en annan kultur (Mellanöstern) och våra bröllop är oftast jättestora främst för att vi är så många och hos oss är det en viss skam att inte bjuda alla släktingar och leder till en massa onödig drama. Aldrig har någon av bröllopen jag gått på kostat mindre än 300K och det är liksom en kostnad får ta för det kostar verkligen så mycket.

     Vi får visserligen mycket guld och pengar som gåvor som liksom ska ’täcka’ kostnaden, men fortfarande en väldigt dyr affär. Jag hade så klart hellre gjort annat roligare med de pengarna, men lycka till att arrangera ett sånt bröllop för 50K

      Haha svårt att fatta att du är från Mellanöstern.. kanske dags att modernisera sig lite. Sen ger gästerna alltid bra med pengar i kuverten per person så det täcker ändå en hel del. Men varför man vill ha folk man knappt känner på sitt bröllop övergår mitt förstånd.

       Och varför är det svårt att jag är från Mellanöstern? Född och uppvuxen där, kom till Sverige som 14 åring?

       Ja man får mycket pengar, men man skulle kunna betrakta det som ett lån, för när deras barn gifter sig ’måste’ man ge tillbaka det…

    Obehagligt egoistiskt och hur kan man bara suga ur sina föräldrar 200.000?

   Vi hade vårt absoluta drömbröllop. Kostade knappt 35 000. Klart att det är mycket pengar, men det måste liksom inte kosta orimliga summor.

   Beror väl på hur flådigt man vill ha? Jag kan tänka mig ett utan gäster i något stadshus eller på drop in under våran lokala trädgårdsdag. Tror inte kostnaden blir så farligt stor. Min blivande man som redan varit gift en gång och haft det där dyra och storslagna är rätt nöjd med mina önskemål.

   Jag och min respektive har insett att vi kan få till vårt drömbröllop för ungefär 40 000 kr exklusive fotograf där vi fortfarande diskuterar hur vi ska kunna lösa det på bästa sätt. Så tacksam att en släkting till mig är florist så vi kan få all dekoration fixad till materialpris och hon kan få tag på grejer till grossistpris och jag främst vill ha sådant naturmaterial som går att plocka gratis så försvinner den störta utgiften! Liksom jag hittade min bröllopsklänning för 300 kr i en second hand butik för 6 år sedan, innan jag ens träffat min partner. Har en vän som är präst som betytt oerhört mycket för mig som ska viga oss, och en bekant som är en superkonditor som kan tänka sig att fixa en bröllopstårta till kompispris mot lite konstnärlig frihet. En annan vän har en äldre cool Mercedes och vi har ett fantastiskt värdpar som är ovanlig erfarna av att arrangera stora fester för en begränsad budget vilka är ett superstöd! Vi har också kunnat ordna lokal gratis tack vare en förening jag är med i. Jag är så tacksam för att kunna ordna ett bröllop där det känns som att människor omkring oss vill engagera sig i för att de gillar oss!

  Något som är betydligt mindre ”genuint och trovärdigt” är Cissi Wallins agerande med de donerade pengarna från läsarna till Gardet. Cissi hade, bevisat av Kajjan med skärmdumpar från konton, ”slarvat bort” 70 000 kr som de fått in via patreon till Gardet. Cissi påstod sig inte ha något konto med donationer, och sa att en styrelsemedlem försvunnit med pengarna. Kajjan hittade dock kontot Cissi hade när hon som en detektiv försökte hitta kontot och testade med Cissis mejladress och olika lösenord som Gardet tidigare använt. Hon hittade då kontot i Cissis namn med 70 000 kr från donationer till Gardet. Cissi svarade i utlagd mejlkonversation att ”jag vet inte vad du pratar om”.

  Samtidigt hånade Cissi Filippa Berg för att efter ett par månaders gratisarbete vilja ha lön för sitt heltidsarbete som chefredaktör, trots att de enligt alla som var med från början kommit överens om att alla skulle ha skäligt betalt. Det var enligt Cissi att profitera på feminismen. Att samtidigt ”slarva bort” 70 000 kr av donationer är i sammanhanget extremt oansvarigt.

  Nu är det tydligen inte längre så viktigt för Cissi längre att man ”inte ska profitera på feminismen”. Hon har nu via Gardet börjat sälja
  t-shirts och koppar med ”jag står här” tryckt på bröstet. T-shirts som svansen kan ha på sig inför Cissis kommande rättegång. Allt är en enda stor egotripp för Cissi.

  Något som är betydligt mindre ”genuint och trovärdigt” är Cissi Wallins agerande med de donerade pengarna från läsarna till Gardet. Cissi hade, bevisat av Kajjan med skärmdumpar från konton, ”slarvat bort” 70 000 kr som de fått in via patreon till Gardet. Cissi påstod sig inte ha något konto med donationer, och sa att en styrelsemedlem försvunnit med pengarna. Kajjan hittade dock kontot Cissi hade när hon som en detektiv försökte hitta kontot och testade med Cissis mejladress och olika lösenord som Gardet tidigare använt. Hon hittade då kontot i Cissis namn med 70 000 kr från donationer till Gardet. Cissi svarade i utlagd mejlkonversation att ”jag vet inte vad du pratar om”.

  Samtidigt häcklade Cissi Filippa Berg för att efter ett par månaders gratisarbete vilja ha lön för sitt heltidsarbete som chefredaktör, trots att de enligt alla som var med från början kommit överens om att alla skulle ha skäligt betalt. Det var enligt Cissi att profitera på feminismen. Att samtidigt ”slarva bort” 70 000 kr av donationer är i sammanhanget extremt oansvarigt.

  Nu är det tydligen inte längre så viktigt för Cissi längre att man ”inte ska profitera på feminismen”. Hon har nu via Gardet börjat sälja
  t-shirts och koppar med ”jag står här” tryckt på bröstet. T-shirts som svansen kan ha på sig inför Cissis kommande rättegång. Allt är en enda stor egotripp för Cissi.

   Hur kan man beskylla någon annan för att ha försvunnit med pengarna när man själv har dem? Vad fick Cissi det ifrån? 70 00”kr är ju mycket pengar, särskilt när de fått dem i förtroende för en produkt de utlovat.

   Cissi nekade även i efterhand bestämt till att Gardet någonsin utlovat ”grävande journalistik”. Detta fast hon själv sagt detta i flera intervjuer vid lanseringen av Gardet.

   Epostadresser som lösenord och delade lösenord och detta till konton med pengar på? Hur står det till med säkerhetstänkandet egentligen?

   Av resten att döma verkar CW inte vara en särskilt pålitlig person.

   Vad har detta med bröllop att göra ? Super-OT

    Ot som har med sociala medier och influencers har väl alltid varit ok?

    ?…

    Ot om influencers är tillåtet under alla andra inlägg. Camilla skriver också ovan om det som är ”mindre genuint och trovärdigt”, haha.

   Höet bisarrt om detta stämmer.

   Vissa tappar helt sin moral så fort de ser en chans att lura till sig andras pengar.

   Det gör faktiskt att man ifrågasätter Cissis avsikter i mycket annat.
   Då går det inte lita på något hon sagt. Fasen om hon ljugit om Fredrik??!

    Helt*

    Bevis finns på Kajjans instagram. Alla bevis mot det Cissi ljugit ihop om henne och de övriga finns under en egen kategori, klartext eller liknande heter den.

     Cissis trovärdighet är på minus.

      Blev jag precis blockad? Varför?

    [Borttagen kommentar]

     Säger du så till alla som anmäler en våldtäkt eller är det bara det att du ogillar CW som gör att du tar dig rätten?

      haha, som gör att jag tar mig rätten? Vadå, säga min åsikt som helt enkelt inte strök Cissi medhårs?

      Jag tycker att det är konstigt att man anmäler en våldtäkt så långt efter att den skett. Oavsett om personen är känd eller ej.

     Vad i denna kommentar var fel? På riktigt? Raderas en kommentar för att man inte stryker Cissi medhårs?

   Ursäkta va???

   “Jag står här”?? Hon försöker verkligen att göra det till ett slagord. Citerar sig själv såklart.

    Kajan och övriga sa att Cissi bara använde Gardet som ”ett alibi för att köra sin egen show”. Det visar hon ju rätt så tydligt att hon fortsätter med. Vad Gardet producerar är inte viktigt för henne, uppmärksamheten är det däremot.

    Man börjar ju fundera på om Cissi satsar på fängelsedom/fotboja för att riktigt kunna gotta sig i offerrollen och få garanterad sympati från sin svans under lång tid framöver.

    En viktig aspekt rätten tar hänsyn till i sin bedömning är om det finns risk för fortsatt brottslighet. Det har ju Cissi visat klart och tydligt att det finns, eftersom hon aldrig slutar med sitt förtal.

    Jämför man domen mot den kvinna som precis dömdes för grovt förtal mot en känd man, verkar risken för en fängelsedom för Cissi vara högst aktuell. Kvinnan fick villkorlig dom och böter.

    Kvinnan hade enligt domen kallat mannen våldtäktsman i 2 stängda facebookgrupper. Hon hade enligt rätten gjort det med uppsåt och uppgifterna hade fått stor spridning, och skadat målsäganden. Rätten såg det som en ”allvarlig brottslighet på fängelsenivå”. Anledningen till att kvinnan inte dömdes till fängelse uppgavs i domen vara att det inte fanns någon risk för fortsatt brottslighet. Det finns det ju verkligen i Cissis fall.

    Modd igen.

   Men du skojar?! Säljer hon t-shirts och koppar tryckt med ”jag står här”?!

    Tshirts för 300kr och glöm inte även tygpåsar för 200kr. Allt prydda med ”Jag står här”. Det var att profitera på feminismen att ge en lön till en chefredaktör som ville ta sig an Gardet seriöst, men att sälja denna skiten?

    Det är till för en sak- Cissis uppblåsta ego. Jag tror också att hon vill ha typ fotboja för att fortsätta sin martyrroll. Annars skulle hon inte fortsätta förtalet. Hon är inte dum, självklart har hon diskuterat liknande fall och domar med sin advokat.

    Allt medan den här mannen som tagit patent på ”me too” får löpa gatlopp… Allt är rimligt i den uppochnedvända världen.

  ”Bröllopet presenteras i samarbete med [Företag A], [Företag B] och [Företag C].”

  Tager du detta samarbete till din äkta samarbetspartner att älska i nöd och lust tills dess att avtalsperioden löper ut?
  -jaaaa ??

  Bara så tröttsamt! Unfluencer är den rätta benämningen. Men rätt så snart kan vi se hur de kört detta med influencermarketing rätt in i kaklet, inget samarbete är längre trovärdigt och vi är allt fler som förstått det. Kvar blir bara en svans hängivna (förmodligen unga) fans som i de flesta fall saknar ekonomin att haka på alla erbjudanden. Den ökade takten samarbeten, som tex. sponsring av bröllop är ett sista desperat försök att krama ur det sista ur tvättsvampen. Vad ska alla unfluencers göra sen? Klimatfrågan och frågan om hur galen konsumtion en enskild person kan ha, har kommit ikapp oss alla.

  Någon mer än jag som får upp pop-ups när jag är här inne (endast här inne) som typ ”grattis du är en vinnare! Klicka här för att få din iPhone x”?

   Nopp!

   Mest casino-reklam som är nog så störig. Men det ger klirr i kassan för C antar jag.

   jag får från ”telenor” att jag vunnit gratis telefoner och massa abonnemang

   Jag får bara upp en massa galna kommentarer.

  Alltså om jag hade kunnat få hela livet sponsrat så hade jag nog gjort det faktiskt. Men nu är ju jag å andra sidan ganska fattig och jag skulle inte påstå att mina val i livet influerar (är det ett ord på riktigt eller bara i min hjärna?) särskilt många andra. Men ändå.

  Vad hände mellan Bella och Fanny? Bästa vänner och efter att Bella hälsat på Fanny i Mexico så är relationen helt bruten. ”Vi umgås inte längre”

   Minns jag helt fel eller var det pga att Fanny hade en annan vän där under samma period? Någon som inte IL tycker om?

    Ja Kissie var väl där först och sen kom IL. Men är det därför som vänskapen bröts?

     Har för mig att det var så det pratades ja. Det var väl Kissie själv som kommenterade det hela utan att ange namn.

  Jag fattar inte riktigt kopplingen här. Vad har denna plåtning inför kommande kampanj att göra med Nicoles eget bröllop? Och på vilket sätt kan detta jämföras med sponsrade bröllop? Nicole gör ett helt vanligt jobb som råkar involvera brudklänningar.

  Ja unfluencers borde de ju kallas istället! Kan vi döpa om dem eftersom en klar majoritet, utanför deras egna forum, ändå inte går på deras snack utan snarare bojkottar.
  Som sagt, till slut är det nog bara väldigt unga/korkade (sorry om det kränker nån) kvar och handlar..

  Är ju bara kolla på Gretas populäritet i jämförelse, hur snabbt hon gick om allihopa utan att kränga vare sig kräm, kläder eller smink. Vad man än tycker om hennes kamp.

  Ot
  Bella ska till Kenya med sin stiftelse?!?!?!?!?
  Ett sätt att snika till sig en semestertripp eller vad? Hon är riktigt konstig nuförtiden.

   Kenya?! Nä, det tror jag inte på. Men vem vet, kanske dags för ett samarbete med en afrikansk prins?

    Läs hennes blogg om du inte tror mig!!!

   Det är inte Bellas stiftelse som har ett event i Kenya utan den där lilla ultraljudsapparaten Butterfly iQ.
   Bella verkar ju inbilla sig att hennes ännu inte existerande ”agency” i NYC har uppdrag att göra PR worldwide för denna mojäng.
   Både Bella och Charlotte svärmar som flugor runt Jonathan Rothberg (mannen med lilla båten Gene Machine som de besökte för ett tag sedan). Han verkar dock ha huvudet på skaft så han blir säkert inte lurad av två blonda lycksökare 🙂

    Då är det som vanligt med andra ord, hon far med osanning och försöker ta åt sig äran för andras jobb och slit.
    STOR suck!

  Wtf, är inte hon italienare?! Jag hade en fördom där jag trodde att italienare (hela familjer) värnade jätte mycket om bröllop & gjorde gigantiska bröllop tillsammans. Alltså ingen spons alls. Usch, så fel det kan bli ibland ?

  Hoppas hon inte kommer välja ringar från samma företag som många andra influencers.
  Skulle inte rekommendera dem om vi säger så.

   Vilka?

   Tänker på LW jewellery rent spontant, men osäker på om det kan handla om det.

  Vi struntade i att ha ett bröllop, vi rymde med bara barnen och gjorde det i hemlighet. Ist la vi hutlöst mycket pengar på mina drömringar och en drömklocka till min man, det gick nog på ca 500.000 men värt varenda krona. Vi bär dom varje dag och jag ångrar ingenting!!

  Are you best looking for Online Assignment Help services at an affordable rate? Order Secure Highest Grades at the lowest price. Service provided 500+ Ph.D. writers.100% Original Research. 24×7 online help. There are many Assignments Help service providers out there in the market but are those service providers UAE and USA based companies.

  For a beginner or someone who has no clue about essay writing, this might be a difficult question, “ How to write an essay”? No worries, we have an answer to this question. Writing an essay is considered as a dreaded task especially among students. Here comes an answer to this question https://helpinhomework.org/assignment-help
  We have in-house experts who provide essays for all the subjects. Visit our essay writing help page to know more.

  The exclusive Write My Coursework help online service provides impeccable coursework to the students in any subject. So the search Write my coursework for me comes to an end as greatasignmenthelp.com has introduced the expert write my coursework online services.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.