Marcello kallar Bianca för ”dubbelmoralens morsa”

Bildkälla: Svenska Bloggare

I am not quite following….
Hur är det dubbelmoral att skriva om ett stängt kommentarsfält pga äldre kvinnor?
Vet Marcello om att Bianca ofta går in och lämnar näthat under annat namn hos unga kvinnliga influencers?
DET vore dubbelmoral!

Någon som besitter mer hemlig kunskap om detta?
Om varför Bianca ska noga ska titta var hon sätter fötterna?
För så vida det inte rör sig om stilettklackar på kullersten så fattar jag ingenting av Marcellos inlägg.

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur många här är allmänt trötta på influensers och deras bla! Alla liknar varandra, allt handlar om att konsumera och strategi hit och dit. Sen blir det långa gråtfester om att de bröt en nagel. 🤪 Känns som att influensers börjar bli passé. Jag känner bara snark kring vartenda en.

  Svara

   Du är något på spåren…
   Det kanske inte är BB som blivit dötrist, vi läsare har väl bara matats så mycket strunt att vi nått kräkpunkten. Vi är proppmätta men göds skit ändå.

   Bloggbanta är vad vi behöver.

   Svara

    Haha bloggbanta ja den var rolig 😂

    Svara

    Håller med, stackars olyckliga människor. Det inre i en människa räknas foetfarande,men dom kommer förstå med tiden.

    Svara

    Tror verkligen det ligger något i det du skriver.

    Svara

   Jag har inte tröttnat på denna bloggen (alls), men jo. Jag håller med dig. Influencers är så tråkiga numera. Kanske för att de har genomskådats? Det falska livet som de önskar att leva, som de låtsas leva, fläks ut 24/7. De får aldrig någon paus. De lever i någon real life ”Truman Show” med sig själva och sina närstående som huvudroll. Det måste vara enormt ansträngande för alla involverade parter, tänker jag?

   Bara för att nämna något exempel:
   – Hur orkar Ines, Dani och Kenza alla tre att posera som modeller på sina IG-foton, gå oändligt långa promenader, handla med en nyfödd bebis och låtsas att mammalivet är lätt som en plätt dagen efter att ungen har poppats ut? Kan man inte ens ta det lugnt efter en unge har blivit född?

   Svara

    Och ett annat exempel:
    – Hur orkar Paula konstant att komma på alla sina hittepå historier om vad som hänt i hennes vardag för att kunna skapa grova clickbait – och ”locka” folk till hennes blogg där hon verkar marknadsföra ALLT och alla företag som någonsin hört av sig till henne? Jag har väldigt svårt för Paula, då det är så uppenbart att mycket av det hon skriver är helt taget ur det blå samt att hon konstant försöker framhäva sig själv medan hon indirekt kränker andra. Hon pratar även mycket om girlpower och sunt sätt att förhålla sig till hälsa, men verkar egentligen göra det motsatta själv. Fler som märkt det?

    Ok. Nu hamnade jag lite off topic, tror jag 😉

    Svara

     Jag kräks på sådana som framhäver sig själv ofta. Det är så oattraktivt och dumt.

     Svara

     Varför bodde de på hotell med barnen? Vattenläcka, banken bytt lås? Stackars barn de vill väl hellre vara hemma i sitt hem 🤪

     Svara

     Vi som följt bloggarna länge börjar växa upp (även bloggarna så klart, men lite i en annan värld) och det blir svårare och svårare att identifiera oss med dem, och bloggarna med oss. Tex Paulas inlägg som handlade om att ge tips om hur man trivs på jobbet, hon inledde med att hon aldrig haft ett normalt jobb och sedan diskuterade att bra kollegor kan nog vara viktigt, men hon vet inte då hon inte haft ett jobb med kollegor… 🤦‍♀️🙄 Blir bara krystat…

     Svara

      Fast Paula har ju visst haft jobb innan hon började blogga..

      Svara

    Jag vet, det är så uppenbart en fasad. Har man lyssnat på Dani och Kenzas podd hör man att de är helt mänskliga (som vilka föräldrar som helst) och tycker att det är svinjobbigt emellanåt. Dani erkände bland annat att hon ville lämna tillbaka sitt barn en skör stund några dagar efter förlossningen med extrem sömnbrist och Kenza har i alla avsnitt efter sin förlossning varit öppen med att det inte är en dans på rosor. Även i bloggarna tycker jag att man kan urskilja en mer relaterbar verklighet i inläggen.
    Det känns som att det är just plattformen Instagram som lockar fram behovet av att visa en så ofattbart tillrättalagd och polerad yta? Tror det skapar en stress för morsor som följer dem på IG, men kanske inte lusläser bloggarna och lyssnar på poddarna, då tror man nog att det är så glammigt och lätt som det ser ut för dem.

    Svara

   Dom var mer intressanta när dom enbart bloggade. Nu ser man dom i varenda app och kan speciellt via Instagram följa dom dygnet runt.

   Isabelle Strömberg brukar posta en bild på Instagram och sen lägger hon upp samma bild i sin story, det blir upprepning. Kissie lägger upp en video på youtube och påminner sedan sina läsare både på bloggen och instagram att gå in och titta på videon.

   Svara

   Influencers är SÅ mycket 2018. Snart helt ute och exakt ingen är intresserade av dem.

   Svara

   Håller med till punkt och pricka 👻

   Svara

   Bianca är totalt blåst i huvudet och tänka kan hon inte alls.

   Svara

  Fast man fattar väl vad Marcelo menar – att Bianca ofta snackar skit om andra offentligt, och det då liksom kan bidra till näthat eller kan likställas lite med det typ. En liten poäng har han faktiskt här Marcelo.
  Det förekommer ju ofta dubbelmoral här också, kasta sten i glas hus liksom.

  Svara

   Jag har väldigt svårt att ta någonting som Marcelo säger om andra kvinnor seriöst, med tanke på hur han behandlar dem.

   Svara

    Jag har svårt att ta kvinnor som, fullt medvetna om hans förflutna, ändå väljer att inleda relationer med honom. Han kan ju inte bete sig svinigt om inte kvinnorna i hans omgivning ger honom ovillkorlig kärlek, lojalitet och uppmärksamhet.

    Svara

    Marcelo är en kvinnohatare så jag instämmer med 16:43 – går inte att ta på allvar. Partisk.

    Svara

     Är Bianca en manshatare då? Med tanke på vad som sägs är anledningen till att hennes förhållande tagit slut eller har en fnurra så kanske hon inte ska säga något om Marcelo, lite samma skrot o korn i så fall ju så blir ju lixom att kasta sten i glashus….

     Svara

      Tycker det är en del hyckel på Bianca, hon är ofta ganska motsägelsefull.

      Svara

   Exakt! Bianca spydde ju galla över den här Marcelo för ett tag sen. Så det är ju inte konstigt om han skriver som han gör.

   Svara

  Svara

   Det förstod nog egentligen Camilla också tror jag.

   Svara

    Min hjärna är inte riktigt med tyvärr… =(

    Svara

     Det viktigaste är att du orkar ta hand om dig själv. Det är svårt nog att komma ihåg att andas när man förlorar en familjemedlem.
     Hjärnan behöver tid på sig att återvända.
     Tack för att du fortsätter skriva blogginlägg. 💖

     Svara

      Tack! <3

      Svara

   Första gången läste jag ”Bianca vill sparka Marcelo i pannan” från mobilen…

   Svara

    Funkar bättre mellan benen.

    Svara

  Ah men VILKEN överraskning att det inte var svenskar som var förövarna.

  Svara

   Mmm verkligen. 😒 Därför de är så jävla mesiga på skolan, de kan ju riskera att anklagas för att vara r*sister

   Svara

   Vet du vad? Håll käft! Så jäkla trött på ignoranta kommentarer om vilka det är som begår brott. Vänligen använd INTERNET och sök efter de senaste undersökningar/utredningar och forskning kring vilka det är som begår brott och lär dig något nytt om världen istället för att komma med jävla IQ-befriade kommentarer.

   Svara

    Ja vilka är det då?

    Svara

     Som sagt, jag antar att du har internet eftersom du skriver här. Använd den, exempelvis google för att lära dig mer.

     Svara

      Personen har ju rätt? Använd internet själv så kan du också kolla upp vad det var för personer 🙂

      Svara

       Hej, läs om vad jag skrev! Uppenbart att har du problem med läsförståelsen.

       Svara

        Jodå 🙂 jag delar bara inte samma uppfattning som du.

        Svara

         Rasist!

         Svara

          Jag är inte rasist 🙂

          Svara

          Sluta skrik rasist hela tiden!!! Kolla exempelvis på Uppdrag granskning gällande våldtäkterna i Sverige. Vilka begår flest gruppvåldtäkter menar du? Kalle och Peter?

          Svara

          Gruppvåldtäkter? Typ gubbar som kapten kl*nning. Vilka åker till Thailand och har sig? Reza och Ali?

          Svara

          Ingen har påstått att det inte finns vidriga svenskar. Men just när det sker i grupp såhär så är det oftast inte svenskar.

          Svara

          Man är inte rasist för att man kan ta till sig fakta.

          Svara

          Det beror faktiskt på vad faktan, vems faktan är, och vad man vill göra med faktan. Tex att säga att viss grupp är smutsiga och sprider sjukdomar. Det kan vara sant, men vem säger det, varför och vad vill hen att vi ska göra åt saken. Man kan göra bra saker och man kan göra dåliga saker.

          Svara

     Svara

    Hur menar du?

    Svara

   Gör det någon skillnad? Skulle det varit bättre om det var svenskar?

   Svara

    Det skulle inte varit bättre, hade dock varit mer chockerande/ovanligt.

    Svara

     Bor du under en sten!
     Surprise för dig, men svenskar begår också brott och det är inte ovanligt heller!!!!!!!!!!!!

     Svara

      Jag bor inte under en sten 🙂 jag vet att svenskar också begå brott. Men just att man är sådär många som hoppar på en person på det sättet fick jag inte svenska vibbar från.

      Svara

       Dina vibbar säger ju absolut ingenting om sanningen, utan snarare att du är obegåvad.

       Svara

        Jag är inte det minsta obegåvad 🙂

        Svara

         Däremot säger det en hel del om dig att du sitter och tar till den typen av personangrepp pga vi inte delar samma åsikt. 🙂

         Svara

        Hur många gruppvåldtäkter har genomförts av svenska män de senaste 10 åren?

        Svara

      Jag bor inte under en sten 🙂 jag vet att svenskar också begår brott. Men just att man är sådär många som hoppar på en person på det sättet fick jag inte svenska vibbar från.

      Svara

      Om du lugnar ner dig ett par hekto och argumenterar som en vuxen kanske vi kan ta dig seriöst. Man måste kunna ta upp en fråga om problematiken kring dagens invandring utan att någon felaktigt skriker R-ordet för full hals och stryper hela diskussionen.

      Svara

    Det spelar roll för att mycket av de problem vi ser idag hade kunnat undvikas om vi haft en ansvarsfull invandringspolitik, där första och andra generations-invandrarna faktiskt haft en chans att inte bli så segregerade och marginaliserade som de är idag. De befinner sig längst ner på den socioekonomiska skalan villet leder till en kraftig överrepresentation inom kriminalitet.

    Svara

     Svenska män har i alla tider våldtagit svenska kvinnor och barn. Det är liksom inget nytt att män som grupp i alla länder gör så mot kvinnor och barn. För kvinnor och barn spelar det säkerligen ingen roll om våldtäkts-pittarna är svenska eller utländska. Same shit.

     Svara

      Självklart? Men du kan inte tänka dig att män från länder där kvinnan står under husdjur i hierarkin blir lite mer triggade av en packad tjej i minikjol på väg hem? Gruppvåldtäktsstatistiken talar sitt tydliga språk. Och för allas skull bör vi adressera den specifika problematiken också

      Svara

       Svenska män skulle bli lite mindre triggade av en packad tjej i minikjol? Nej, det kan jag faktiskt inte tänka mig. Vi har många svenska våldtäktsmän, tillika svenska domstolar/polis som resonerar exakt på det sättet (dömer i våldtäktsfall utefter vad kvinnan hade för kläder på sig och tycker att kvinnans klädsel skulle vara en ursäkt för vilken man som helst att tvinga in sin pitt i henne). Som sagt – för våldtagna kvinnor och barn spelar det ingen roll var pitten är född.

       Svara

        Gruppvåldtäkterna som män begår mot kvinnor i Sverige exploderade redan under 2000-talet. Det var då alla skaffade hemdatorer och fick in porren i sina vardagsrum. Så nej, att skylla på ”invandrarna” duger inte. Invandrande kvinnor våldtar inte folk heller.

        Svara

         De som tror att svenska män inte våldtar i samma utsträckning som utländska män och menar att det skulle bero på att svenska män skulle ha bättre kvinnosyn än vissa utländska män…? Antar att ni då också bockar och bugar och tackar feministerna för att de har öppnat ögonen på alla svenska män och då, enligt er, gjort svenska män mer jämställda? 😉 Nej, just det. Knappast.

         Svara

          Exakt! Helt plötsligt ser vi svenska män engagera sig i feministernas kamp mot mäns sexuella våld mot kvinnor och barn? Skulle inte tro det. Detta är bara rasism och faktiskt – svenska mäns hederstänkande.

          Svara

         Fast LÄS STATISTIKEN FRÅN BRÅ angående gruppvåldtäkter och utländskt födda?

         Svara

          Jag har läst statistiken på Brå. Finns inget som säger att utländska män skulle begå fler sexualbrott mot svenska kvinnor och barn, än svenska män.

          Svara

          Just nu pratar vi grupp- och överfallsvåldtäkter. Och där pekar resultatet väldigt tydligt åt ett håll: nämligen kraftig överrepresentation av utlandsfödda (utomeuropeiska). Vare sig du vill eller ej.

          Svara

          Instämmer med 17:36. Det finns ingen statistik på brå eller nån annanstans som visar att utländska män skulle begå fler sexualbrott mot kvinnor och barn i Sverige. Det är helt enkelt en lögn.

          Svara

          ”Gruppen med den största brottsrisken är nu inrikes födda med två utrikes födda föräldrar, som har en överrisk på exempelvis över 3 gånger för samtliga brott och över 7 gånger för mord och rån.”

          Svara

          Vi pratar alltså inte om en överrepresentation på 10 eller 20% utan 700% gällande rån och mord.

          Svara

       I vilket land står kvinnor under husdjur i hierkin, och vilket husdjur? Tänker du katt eller hund? Och in vilka frågor? Arvsfrågor? Arvet går till hunden istället för dottern, typ? Eller uttryckte du dig bara lite fördomsfullt och rasistiskt? Och så undrar du varför folk kallar dig rasist? Testa att vara saklig utan rasistiska överdrifter så ska du se att det går bättre.

       Svara

        Ja, det är rasism. Det visar det faktum att han är faktaresistent när det gäller sexualbrotten i landet och endast vill belysa gruppvåldtäkterna (som f.ö är en försvinnande liten del av brottsligheten i sin helhet), enbart för att han har inbillat sig själv att brå påstår att det skulle vara utländska män som begår gruppvåldtäkterna. Men även detta har han fått om bakfoten 😉 – 60% av gärningsmännen vid gruppvåldtäkter är svenska män. Allt enligt brås statistik.

        Svara

     Språket betyder mycket. Finns så många som inte efter flera år vill eller kan prata svenska. En misslyckad integration.

     Svara

      Det är såklart ett problem, men är det ett stort problem? Och för vem? Jag tänker också på alla svenskar som bor spanien och Thailand och inte kan ett jota spanska. Är det också ett problem och i så fall, för vem?

      Svara

       Självklart är det ett stort problem. Utan att kunna språket hamnar du helt utanför samhället. Att stora grupper människor i Sverige står utanför samhället är ett enormt problem både för den enskilda individen som inte kan leva i Sverige på samma premisser som vi andra, samt att det även är ett problem för hela samhället. Utanförskap leder ofta till kriminalitet och missbruk, vilket är ett förödande både för individ och samhälle.

       Svara

     Nej, jag köper inte det där. I Sverige har vi fått alla chanser att vara jämlika, gratis skola, gratis universtiet, gratis vård. Det finns ingen anledning att vara kriminell. Att man inte vill ta ansvar och tycker det är coolare att vara mini al capone (why not, tjäna pengar, sitt inne 1-2 år och gå vidare, de skrattar åt rättsväsendet) är helt på eget bevåg. Sverige kan inte ta hand om alla, det är deras föräldrar som måste ta hand om dem och det behövs även hårdare tag från auktoriteter. Just nu har dessa ynglingar ingen respekt för någon.

     Svara

  Denna kommentaren var enats till för att vi ska klicka oss in hos Madde Ilmrud…. Nope…

  Svara

   Nej det var läsvärt

   Svara

   Nej det var för att jag tycker det är chockerande och något som behöver upmärksammas. Obehagligt är det, skrämmande.

   Svara

  Gick in och läste. Blir så FÖRBANNAD. De mesar vi kallar ”auktoriteter” i det här landet (skolledning, rättsväsende) verkar ju fan inte klara nånting!! Bl.a. rädda för att bli kallade ”rasister” antar jag 😡

  Svara

   Är det så? Men om man vet att det man säger/Gör inte är rasistiskt, varför vara orolig att bli kallad rasist? Jag har aldrig förstått det.

   Svara

    För att så fort du får den stämpeln på dig så är karriären över.

    Svara

     Det är förstås ett problem för den som falskeligen blir kallad rasist eller inte tillåts göra avbön. Samtidigt är det ett problem att ha människor som är rasister i många yrken och ämbeten. Tycker inte du?

     Svara

    Därför att man här blir kallad rasist för allt och inget

    Svara

     Jag har aldrig blivit kallad rasist och är inte rädd för att bli det. Skulle jag bli det är jag rätt säker på att jag antingen kan reda ut missförståndet, eller känna igen det rasistiska i det jag sagt/gjort och be om ursäkt eller rätta till.

     Svara

      Minsta lilla kritik mot invandringsPOLITIKEN (ej individerna i fråga alltså) avfärdades som rasism fram tills för några år sen. Därav SD:s explotionsartade ökning.

      Svara

   Skolledning är ingen auktoritet. Du kan inte jämföra skolor (som enligt skollagen har förbud att ge represalier) med rättsväsendet.

   Svara

  Säg när Marcelo sög på flaskan i PH. usch. 😕😛

  Svara

   Åh vilken gottegris han är!

   Svara

  Såg skulle det stå!

  Svara

  Många ”äldre kvinnor” är en kassako för Bianca då deras döttrar köper alla Caia-saker, globen-biljetter mm.

  Svara

   Hon menar ju självklart inte att hon har emot alla som är äldre eller att det är åldern i sig som är problemet.

   Svara

    Näthat ”drivs” av äldre kvinnor skriver hon. Även i podden drar hon äldre kvinnor över en kam. Så nyanserat är det inte.

    Svara

   Men varför tror Bianca att det är ”äldre kvinnor” som skriver hatkommentarer? Vet hon åldern på folk som kommenterar?

   Svara

    Det är väl inte svårare än att man tittar på personernas egna Instagramkonton? Innan hon stängde ner kommentarsfältet kunde åtminstone jag se, av deras profilbilder att döma, att väldigt många av de som skrev saker som var långt över gränsen var kvinnor som åtminstone var 40+ år. 🙂

    Svara

     Vad betyder ”väldigt många”? Knappast att majoriteten av de som kommenterar hos Bianca är ”äldre kvinnor” med instakonton? Väldigt osannolikt.

     Svara

      Nej det påstod ingen heller. Majoriteten av dom otrevliga kommentarerna var från äldre dömande kvinnor.

      Svara

      Snarare är det så att Bianca själv TROR att de som ställer sig på Pernillas sida, när Bianca beter sig som en idiot mot sin mamma, är ”äldre kvinnor”. Men man behöver inte vara en äldre klokare kvinna för att inse att Bianca ständigt kastar skit mot sin mamma och lindar in lille pappsen i bomull.

      Svara

       Hennes pappa hade inget med saken att göra i detta fallet. Och jo, både när Bianca bloggade samt nu på instagram så får hon rätt otrevliga kommentarer från äldre personer. Ovanligt många om man jämför med andra unga influencers konton.

       Svara

        Sen finns det ingen anledning att lägga sig i Bianca och Pernillas relation. 🙂 men det känns som det är vanligt bland just 40+ kvinnor att tycka att de behöver tycka till om andra människors liv på det sättet. (Unga människor är såklart inte alltid oskyldiga heller, men kritiken från det hållet brukar handla om andra saker)

        Svara

         Näe, jag tror att det handlar om vad Bianca själv vill tro. Inte många ”äldre kvinnor” som är intresserade av Bianca eller som hänger på insta.

         Svara

         Nu är det ju så att just relationen mellan Pernilla och Bianca väljer dom ju själva att lägga ut till allmän beskådan i en TV serie. Så jo, folk lägger sig i det och det är inte konstigt.

         Svara

        Hur vet man att de är
        Äldre ? Är äldre verkligen intresserade av Bianca?

        Svara

         Verkar inte sannolikt att äldre kvinnor skulle följa en 24-åring på insta. Vad skulle de ha för gemensamt med Bianca, haha? Ännu mer osannolikt att äldre kvinnor, som ofta själva är mammor, skulle skriva ”hatkommentarer” till en ung tjej. Nej, nej det är bara Biancas inbillning.

         Svara

        16.48 Ja troligen är det en del ”äldre kvinnor” som ser hur Bianca behandlar sin mamma och dessa kvinnor är själva mammor och vet att 24 åringar normalt inte ska beter sig så.

        Svara

    På instagram är det rätt lätt att se om det är en äldre kvinna/ungdom eller ett barn, om man inte har ett trollkonto.

    Svara

  Marcelo vet nog inte vad som menas med dubbelmoral.

  Svara

   Eller moral i största allmänhet? 😉 (Baserat på vad jag läst här, kanske är långt ifrån sanningen)

   Svara

  Jag blir mörkrädd när jag tänker på att det finns massa Biancas i Sverige… Outbildade, obildade, utseendefixerade och allmänt oanvändbara för samhället

  Svara

   Vad bidrar du med då tänker du?

   Svara

    Jag har ett riktigt jobb där jag betalar skatt. Jag är inte beroende av Instagram där jag postar bilder på mitt ytliga och ”lyckliga” liv bara för att få likes. Jag bidrar inte till att hetsa unga, framförallt tjejer till att dom duger bara dom förstorar röven och läpparna, är smala, spray tanade och galasminkade. Jag sprider inte korkade åsikter i en podd som 2 miljon unga tjejer lyssnar på. Jag köper inte en nyrenoverad lägenhet för ett antal miljoner som jag sedan totalt river ut och gör om. Jag använder inte så mycket el att jag måste bygga om hela husets elkonstruktion. Shall I go on?

    Svara

     Mitt i prick!

     Svara

     Eh jag är ganska säker på att Bianca betalar MYCKET mer i skatt än vad du gör.. influencer är också ett riktigt jobb tro det eller ej.

     Svara

      Du får nog läsa om kommentaren, alltså den som 16.08 skrev.

      Svara

    Jag har utbildning och haft ett riktigt det som är skillnad idag ingen vill arbeta de flyter omkring i Stockholm och tror de äger värden och ser kläder smink och shots som är det viktigastr de kan inte äta svensk mat den är farlig men har en mycket liberal inställning till alkohol

    Svara

   Hon är en outbildad, otrevlig 24-åring, som har blivit tyvärr en förebild för.unga människor. Tror inte de flesta unga är så otrevliga och oförskämda mot sina mammor. J-la bitch är vad hon är.👎

   Svara

  Är det bara jag som inte riktigt får ihop någon helhet i bilder och text i det här inlägget?

  Marcello nämns inte i bildtexten öht. Texten under handlar om var M sagt/skrivit?

  Rörigt, minst sagt!

  //Moa

  Svara

   Första bilden är biancas story. Den högra är marcelos, där han tagit biancas text och lagt till kommentaren om dubbelmoral. 🙂

   Svara

   Marcelo kopierade Biancas story och la upp den och skrev ”dubbelmoralens morsa”

   Svara

  Ähh tycker just ordet ”dubbelmoral” blivit ett intetnetsk trendord. Tror de flesta influensrar inte ens vet vad det betyder.

  Svara

  Hej Madde!

  Svara

  Ska vi prata om att IL’s toastmaster på sin foundation-middag är F av Klercker?
  Verkligen världens bästa kvinnosyn…

  Svara

   Vad har han gjort eller sagt?

   Svara

  Varför tar du nuförtiden så många inlägg av svemska bloggare? Hon har haft fler av dina senaste veckors inlägg någon dag före dig och sedan skriver du precis samma, plagiat.

  Svara

   Vem?

   Svara

   ?

   Svara

   Vi lånar ibland bilder av varandra om den ena missat dem – men givetvis källhänvisar man då så som jag gjort.
   Anledningen till att jag ibland ligger efter Madde med vissa inlägg är för att jag går igenom en familjetragedi just nu.

   Svara

    Vi tänker på dig Camcam❤️
    Stressa inte med bloggen, vi finns kvar.

    Svara

    Jag beklagar verkligen det du går igenom nu, C! Ta det lugnt med bloggen och låt bli att försvara dig här. Gör bara det du orkar och ta resten av tiden med Selma, Thk och Snöbollen. Där finns din energi. Kram! ❤️

    Svara

   Vi som inte läser svenska bloggare vet ju inte det. Så för oss spelar det ingen roll om det är ”plagiat” eller inte

   Svara

  Perfekt att det finns fler än en! O andra sidan träffas sällan såkallad ungdom (till 30 år?) vi äldre. Självklart tjafsar, blablar mot så kallade ungdomar. Går i skolan och är så äckligt bara bäst. Nä Taskigt läge Bianca, skärp dig som en vuxen qwinna. Tjäna nu pengarna sen går det undan. Kul om jag någon gång hör att du mår bra och har roligt 😂

  Svara

  Influencers börjar man verkligen tröttna på. Särskilt när de ofta gör reklam för samma produkter. Som nu senast nån self-tanning mojäng ( både Kenza och Bianca bla) Hur går det månne för Alice nu när hon inte poddar längre? Tappar hon följare? Iaf försöker hon febrilt få oss att ”swipe up” till hennes youtube-kanal på IG-stories. Blir ganska tjatigt tycker jag… Hon är en vacker tjej men kan hon inte ta några andra bilder på sig själv än de med halvslutna ögon och plutmun? ( elakt sagt av mig? Lovar att aldrig skriva nåt elakt på hennes konto!!)

  Svara

  Marcelo skrev nog så för att Bianca uttryckt massor av ”hat” mot honom dom senaste månaderna. Hon skriver om folk som hatar och han tycker det är dubbelmoral för att Bianca själv hatar mycket.

  Svara

  Vet inte var influencers är, vill inte veta är definitivt inte ett dugg intresserad av att börja följa nån heller, läser bara alla kommentarer och fasar över hur många som lägger ner tid på att följa och sen skapar negativ energi i sina liv utifrån andras. Om alla slutade följa influencers och ägna, sig och lägga positiv energi åt sina egna liv skulle människor må mycket bättre, just my opinion ❤️

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.