Idag är jag ett under av positivitet

När man mår dåligt och/eller ledsen så är det lätt att det smittar över på allt man tar sig för, och det är ju aldrig roligt.
Därför tänkte jag inleda veckan med lite positivitet, pepp och tummar upp – vad tror ni om det?


Det är inte alltid så enkelt att bryta upp från ett tryggt och framgångsrikt liv som man riktigt nöjd med, utan det krävs en hel skopa mod också.
Hannalicious och Annica Englund är två stycken influensers som gjort just detta.
Hannalicious lämnar Sverige för New York i några månader och Annica Englund tog nyss sitt pick och pack och flyttade till Kanada där kärleken finns.

De får därmed bli ”Dagens modiga donnor”

Ni vet hur mode går i cykler och hur det man hade på sig för drygt 20 år sedan, nu är trendigt igen.
Man ska därför aldrig göra sig av med saker man älskat men som nu är hiskeligt omodernt.
De KOMMER komma tillbaka in style, och jäklar vad man kommer vara originell medan resten av befolkningen går i generiska skapelser som på sin höjd inspirerats av din originalprodukt.

Med det sagt så hoppas jag att Magdalena Graaf ALDRIG gör sig av med dessa skor, för en dag KOMMER de vara inne igen hur knäppt det än ter sig idag. 🙂
Om någon hade sagt till mig för 20 år sedan att jag skulle komma att köpa och bära en magväska 2019 så hade jag bara garvat, och trots det så äger jag flera stycken idag.

Med tanke på att Isabella inte gärna syns utan ett fullsminkat ansikte så är det en frisk fläkt att se henne lägga upp en bild som är raka motsatsen från just det.

Kenza matar sin bebis samtidigt som hon blir sminkad för att plåtas för tidningen Mama. Kanske inte något att bli så där superdumperimponerad av, men med tanke på hur mycket Kenza kritiserats för alla sina amningsbilder den senaste tiden så vill jag lyfta fram den här.

Dasha kan absolut skriva ett inlägg om vad hennes son Atlas äter på en dag, men då ska det vara för att hon vill, inte för att hon känner att hon måste.
Jag menar – om inte BVC har några invändningar eller synpunkter på Atlas, hans matvanor eller tillväxtkurva så får han med största sannolikhet alla sina behov mötta av sina föräldrar. Skribenten kan alltså pusta ut, Atlas kommer inte drabbas av varken Skörbjugg eller ”klämmistumme.

Tack vare Rebecca Stellas mastodontklänning så behövde vaktmästaren inte ens sopa rent i trappan de står på, man ser den ju ändå inte. 🙂
HUR bra som helst!
Det måste ha sparat vaktis minst 10 minuter att göra annat på.
#inteallavaktmästare

Jag vill ta tillfället i akt och tacka er för all den kärlek ni öst över mig, den här veckan som varit den värsta i mitt liv.
Ni är SÅ många som kommenterat, skickat mail och DMs och de har värmt mitt ledsna hjärta mer än jag tror ni förstår.
Så tack. Tusen tack!

Har du någonting positivt du tycker borde vara med här – lämna en kommentar!?

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra start på en regnig grå måndag 🤗

  Svara

  Jag håller med om allt positivt, men här om dagen tyngdes jag av en extremt negativ reality check som fortfarande hänger över mig. Har väldigt svårt att släppa det, men tänkte att om jag delar det med er så kanske det känns bättre.
  Ni kanske rent av har några som håller med, eller åtminstone har några tröstande ord.
  Aja, here it goes:

  Varför i helvete finns Polly att köpa med enbart ljus choklad, men inte enbart mörk?!?

  Svara

   Fanns en påse med bara mörk för några år sen men den togs bort. Största godissorgen i mitt liv 💔

   Svara

   Hahahah, tack för skrattet!

   Säg det, en som hatar nyttigt godis har väl bestämt?! Allt med mörk choklad är nämligen nyttigt. Samma sak med allt som består av ett glas rödvin.

   Svara

   De mörka är bara utfyllnad i påsarna med dom extremt goda ljusa! 😋

   Svara

   För att de kan inte ha allt. De har väl valt det som är mest populärt och som de tror säljer

   Svara

    Jaha men Plopp med Djungelvrål tror de ska sälja??
    Förlåt min griniga aura, men jag har noll förtroende för godisindustrin numera. 🙁

    Svara

     Ja, roliga nyheter brukar sälja. Sen tror jag inte plopp med djungelvrål kommer finnas kvar speciellt länge

     Svara

      Alskar plopp med djungelvral!! 😀

      Svara

       Jag med, köper 3 i veckan 😅

       Svara

      Petter Stordalen i samarbete med ILs pojkvän enligt Expressen idag Petter ska bygga stort hotell i Göteborg….. hmm tankar snurrar här iaf!😬

      Svara

       sorry kommentaren hamna ju helt fel där, skulle varit en egen kommentar!

       Svara

   För dom ljusa är så mycket godare!!!!

   Svara

   Jag håller med! Vi köper den blå påsen och bråkar om dom mörka. Sen upptäckte vi Polly i lösgodishyllan. Ibland står jag där och roffar åt mig de mörka. Jag struntar i min nästa, jag ska ha de mörka! My precious!!!

   Svara

    Hoppas vi handlar på samma affär för jag gör exakt samma men för att komma åt bara de ljusa.

    Svara

     Haha! Vi borde prata ihop oss och traska in tillsammans. Det blir en kul syn för barnfamiljerna när vi står där och gräver och sorterar.

     Svara

      På min lokala hemmakväll säljer de numera likörgodis som jag älskar – fast jag äter bara de med punsch i, vilket gör att jag enbart plockar ut de gröna. Skäms lite, men…

      Svara

       Nej det är helt rimligt

       Svara

       Varför betala för nåt man inte gillar?
       Jag köper bara de ljusa Pollysarna och skäms inte ett dugg!!

       Svara

    Ja, visst. Så gör jag med ibland ska erkännas…
    Men för mig tar det samtidigt emot att stå där och krampa vid lösgodiset som nån jäkla troglodyt, när man så enkelt bara skulle kunna tagit en påse mörka Polly och gå till kassan.
    För att inte tala om svinnet när man även måste kasta halva påsen med de ljusa, som smakar nada och dessutom bildar stalaktiter av härsket matfett i käften.

    Svara

     Haha! Bra beskrivning där!

     Jag gräver på. Någon som minns sociala meder godiset som kom ut för några år sedan och bara försvann? Det var så gott! Det var #socialmedia och #love och sånt instagrammigt. Där grävde jag de med bärsmak MUMMA.

     Svara

      Samma här 🙂 Jag står och gräver fram gröna syrliga hårda karameller för att jag inte gillar de rosa som de är blandade med i samma lösgodislåda. Det tar sin lilla tid att stå där och fiska när man är rejält godissugen 🙂

      Stora varma styrkekramar till dig Camilla, förstår att det måste vara jättehemskt.

      Svara

     Jag läste ’smakar naglar’. Vilken ohyggligt godissmak det skulle vara 😬😂

     Svara

    Fanns ju en riktigt god chokladbit/-kaka med Polly i. Minns ni den? Var väl runt 50 grams storlek och helt underbar att mosa in i munnen och försöka tugga. Saknar den💔

    Svara

     Jag minns! Bästa chokladbiten någonsin! 🤤

     Svara

   Här kommer ett möjligen omskakande konstaterande (för halva Pollybefolkningen) men det är betydligt FÄRRE mörka Polly i påsarna än LJUSA! DETTA om något kanske borde åtgärdas?! Det märks även när man fiskar efter lika många mörka i plockgodislådan (eller är det för att ljusa-Polly-fiskarna varit framme i varenda plockgodislåda med Polly? Njae, icke troligt!
   (Ack så befriande med i-lands-”problem”-tema ibland!!)

   Svara

    JAG VET!!
    Om jag inte visste bättre skulle jag tro att det är nån ljus-Polly-makt-konspiration som pågått i flera decennier mitt framför ögonen på oss…

    Svara

    Vad innehållet den röda påsen? Bara ljusa? Har aldrig köpt den.

    Svara

     ja, bara ljusa

     Svara

   Tror den enklaste förklaringen till allt är att mörk choklad = mer choklad = dyrare
   Därför vill de inte sälja bara den och därför är det mindre mörka bland de ljusare dvs blå påsen.

   Svara

   Jag fattar inte vad ni bråkar om?
   De är ju blandningen av ljusa och mörka Polly som är grejen! Man ska såklart äta många på en gång! 😋😋😋

   Svara

   For plocka ut de mörka i plockgodiset 😇😜 ändå billigare kilopris då 😍

   Svara

    Jag tycker Polly är skitäckligt så ni kan få mina med👍

    Svara

  Vill spontant berömma de snygga skyltarna med underrubriker i inlägget, riktigt bra!
  Sen är det positivt med en regnig dag, sitter hemma och jobbar med nybryggt kaffe och tända värmeljus som sällskap, lyssnar på regnet som slår mot fönsterrutan och bejakar mitt inre basic bitch 😉

  Svara

   Åh hörs härligt.
   Älskar mys och det görs bäst nu när temperaturen är mer hemul.
   kram

   Svara

    ”Hörs härligt” – är det dialektalt? Fint!

    Svara

     Är det? Jag säger också ”hörs härligt”. Värmlänning här.

     Svara

      Värmland ligger ju nära Norge, där man säger ”det höres bra ut” 🙂

      Svara

     Vet inte riktigt, jag är ett mishmash från norra, mitten och södra Sverige…😘

     Svara

    Älskar när temperaturen är hemul.

    Svara

     Aldrig hört hemul om temperatur

     Svara

      Inte jag heller, googlade hemul och fick synonymer:
      Befogad, facil, rimlig, rättmätig,
      rättvis, tillbörlig

      Svara

   Vad är en basic bitch?

   Svara

  Här kommer mer kärlek. Allt blir bättre efter ett tag, fastän att det inte känns så just nu. Passa på att umgås lite extra mycket med människor (och djur) som bryr sig om dig, och var inte rädd att ta lite ledigt om du behöver.

  Svara

   Ta ledigt så länge du behöver om du vill det, alla här finns ju kvar ❤️.

   Svara

  Jag gjorde bananpannkakor till frukost. Eftersom jag gjorde en pumpkin spice mix igår tänkte jag att det kanske blir gott i pannkaksmixen – vilket det blev! Så här sitter jag med bananpannkakor som smakar som PSL, dricker bryggkaffe som också smakar PSL – Starbucks kan stänga i Västerås men ni tar inte min PSL ifrån mig! Må vara en basic bitch, men det är jag väldans nöjd med, särskilt eftersom det regnar.

  Jag är även ytterst glad över att min resa till Kina bokades igår, så jag äntligen får hälsa på min älskade karl. Förhoppningsvis bor vi där tillsammans om ett år (jag lär sakna hösten något enormt)

  Svara

   Var köper du psl-krydda 😍

   Svara

    Tror Starbucks säljer 🙂
    Annars är det en väldigt enkel kryddblandning. Om du köper eldorados kryddor så kan du få massssa pumpkin spice för en 50lapp. Eller ÖBs kryddor.

    Svara

    Så enkelt att göra själv. Bara att blanda kanel, nejlika, muskotnöt och ungefär. Gjorde en förra hösten som det blev kvar av som jag slängde mer i pannkakorna för ett par helger sedan. Så gott!! Här är ett recept https://www.allrecipes.com/recipe/20476/pumpkin-spice/

    Svara

     Ingefära ska det stå. Även ner och inte mer😬

     Svara

    Jag har blandat den själv 😍

    Kanel, ingefära, muskot, kryddpeppar, kryddnejlika 😊

    Svara

     Och här har jag gått och trott pumpkin spice smakar pumpa, men låter ju jättegott! Vad jag missat 😭

     Svara

      Samma här 😂

      Svara

      Det är mixen av kryddor som man har i en pumpkin pie 🙂

      Svara

     Låter ju som pepparkakskrydda.

     Svara

      Ah, men på hösten är det pumpkin spice!

      Min mamma har dessutom pomeransskal i sin pepparkaksmix, betydligt godare!

      Svara

  Jag tycker också att Alexandras video var bra, lite uppfriskande ändå. Sen tycker jag att det är positivt att det bara är 15 veckor tills vi går
  motljuset tider 😀

  Svara

   Där jag bor har vi tappat lite mer än fem timmar solljus sedan midsommar 😱 skönt att det bara är 15 veckor kvar!

   Svara

    Fast då är det ju 30 veckor kvar innan dagen är lika lång som den är idag…

    Svara

   Oh noo 🙁 Jag älskar ju de mörka mornarna och kvällarna under hösten

   Svara

  LOL! Isabella är supersminkad vad snackar du om!! Tack för skratt

  Svara

   Superfiltrerad.

   Svara

   Ja, såååååå mycket filter! 😂

   Svara

   Men hon ser ju åtminstone mer naturlig ut på den bilden än allt annat hon lägger upp

   Svara

   Nej hon är varken sminkad eller filtrerad, det är en otydlig mobilbild men skratta på du. Suck.

   Svara

    Hahahahahaaaaa

    Svara

    Jösses, blind?

    Svara

  Älskar att det är
  Måndag och jag har ett helt avsnitt mammasanningar-podden att lyssna på. Lätt bästa podden. Älskar Vivvi och Carin!!

  Svara

   Håller med! Skrattar alltid högt när jag lyssnar på dom

   Svara

  Angående Dasha – jobbig kommentar att få, förstår att hon blev orolig och ledsen. MEN. Dom som exponerar sina barn så otroligt mycket, dom får faktiskt räkna med kommentarer likt den. Jag skulle gärna se ett förbud mot exponering av barn som inte kan säga varken för eller emot.

  Svara

   Är inte det vad som händer när barnkonventionen blir lag?

   Svara

  Försökte verkligen att titta på Alexandras video och känna något, men nä. Lika falsk och tillgjord som hon alltid har varit

  Svara

   Precis, håller fullkomligt med.

   Svara

   Jag grät nästan.

   Svara

   Jag kollade också, satt och väntade på att HON skulle be om ursäkt för allt hat hon har gett till andra, hur hon hetsat och hånat andra för deras utseende och vikt, frontat livsfarliga dieter osv. Men nej, inte ett ord. Bara massa self pity och buhu stackars lilla mig. Som man bäddar får man ligga, hon provocerade, var elak och spred hat och fick hat tillbaka. Att hela Sverige hatade henne är hennes subjektiva känsla och inte ett faktum, de flesta av oss brydde oss inte tillräckligt för att orka hata någon liten fjortis som var stor i käften, eller ens visste vem hon var, så det är en stooor överdrift att påstå att hon var världens mest hatade person. Svårt att säga om hon verkligen trodde det eller om hon säger det för att få medlidande. Snyft snyft.
   Bra att hon har blivit snällare nu för tiden, men någon självinsikt verkar hon tyvärr inte ha utvecklat. Allt är fortfarande alla andras fel och själv ångrar hon inget.

   Svara

    Men vem är hon att kalla andra fula? Hon har väl aldrig varit särskilt fager..

    Svara

     Kändes det bättre för din del nu att säga det?
     Så vem är du att kalla andra fula?

     Svara

      Nej men alltså jag har så svårt för folk som ser ut som stryk men säger elaka saker om andra människor. Jag hade aldrig sagt att hon vore det om det inte vore för hu elak hon är, och jag har aldrig kallat någon ful förrän nu. Men hur vidrigt elakt hon gått på folk som inte gjort henne ett skit när hon är en av de fulaste bloggerskorna är fan skumt. Vi som är naturligt vackra behöver inte hävda oss.

      Svara

   Håller med helt och hållet, slutade med att jag satt och störde mig på att hon till och med satt och försökte prata ”ledset”. Hade kunnat vara en jättebra video och jag såg verkligen fram emot den men den kändes bara teatralisk och tillgjord..

   Svara

    Sällan man hör så mycket bullshit från en influencer i en video. Jag blev så provocerad av hennes offerroll plus fejkskrattet på slutet

    Svara

  Jag är så impad av kenza sin kan amma i fotokläderna. Min bebis dreglar och hostar uoo lite mjölk efter varje amning så alla mina kläder blir smutsiga. Dessutom rinner det från båda brösten när jag bara ammar det ena :/

  Älskar denna blogg camcam, det är min drog ❤️

  Svara

   Rekommenderar uppsamlingskupor om ena brösten läcker mycket. Så bra! Alltså inte vanliga amningsilägg.

   Svara

   Testa att stoppa mjölken genom att trycka med ett finger på bröstvårtan i någon minut. Tryck till så att det inte rinner något och vänta ett litet tag. Då slutar det att rinna till. Efter några veckor brukar det inte läcka överhuvudtaget.

   Jag har ammat i sammanlagt fem (?) år och aldrig behövt stoppa in något i bh:n, varken uppsamlingskupa eller något absorberande. Förresten har jag inte använt bh heller alla gånger, mina är rätt små.

   Svara

  Fantastisk video med Alexandra. Har följt henne sedan Kissie kläcktes och hela fenomenet exploderade och exploaterades.

  En liten tår rann när hon i slutet av sin video säger att hon och Andreas vill bilda familj. Alexandra som uttryckt att hon aldrig vill ha barn och karaktären Kissie som hatat barn… det kändes liksom fint på nåt vis. Att hon verkligen har hittat vem Alexandra är och att kraven, från utsidan och insidan, trappats ner.

  För övrigt startar veckan med en förkylning från helvetet (är det Gud som hatar mig eller hen där nere som älskar mig??) med svullet, rinnande öga och nysningar som konstant kittlar i näsan. Nerbäddad i sängen, med det ständigt dåliga samvetet gällande jobb, har jag bestämt för att det är ok att den här dagen suger.

  Svara

  Om det nu var en uppdaterad video av Alexandra ”Kissie” Nilsson så ångrar hon inte ett skit av det hon gjort eller sagt, om man ska tro det hon säger. Hon har sagt så hemska saker under sin bloggtid och inget hon ångrar. Det förändrar inte min syn jag har på henne efter denna snyftvideo.

  Svara

   Jaså? Du vet med säkerhet att hon inte ångrar ett skit? Hur så, känner du henne?

   Svara

    Hon säger ju för fan det i videon att hon inte ångrar sig, så jag behöver inte känna henne. Hade aldrig velat känna en sådan person i mitt liv.
    Så trött på dessa ”jaha, så du känner henne/honom?!?”-kommentarer.

    Svara

     +1

     Svara

   Vilken fin positiv kommentar du delade med dig av.

   Svara

    Solen skiner här hemma. Var det bättre? 😁

    Svara

   Men man måste inte ångra något, bara man själv lär sig något av det.

   Svara

    Man bör faktiskt ångra om man varit en elak idiot

    Svara

     Fast ånger genererar ofta ångest.
     Jag tänker på allt dumt jag gjort och önskar högt att jag låtit bli, vilket ger mig ont i magen och ångest.
     Det gör det inte ogjort däremot.

     De dagar jag tänker att mitt förflutna lett mig dit jag är idag och att livet ändå blev så bra, då tänker jag inte att jag ångrar något utan att livet består av läxor. De får mig att må bättre även om inte det heller gör något ogjort.

     Vadå ”bör”? Du ska väl inte tala om vad andra ”bör” känna?

     Svara

  Positiva saker:
  när en förkylning äntligen går över
  när magknip omvandlas till fisar
  när det äntligen är ”sov-svalt” på natten
  choklad
  choklad
  choklad

  Svara

  Finns det inga bilder/ filmer på hur festen på Rebecca Stellas bröllop blev? Alltså typ dansgolvet etc?

  Svara

  Om vi har tur så kommer vi snart se en osminkad Blondinbella sitta med ett Afrikanskt barn i sina armar för att på så sätt
  visa vilken fin själ hon är som hjälper fattiga och utsatta…..

  Svara

   Så länge hon gör det är det väl ok? Struntar i hennes ego så länge oskyldiga och utsatta får hjälp < 3

   Svara

   White savior complex. Hoppas verkligen inte hon är så korkad.

   Svara

   Jag tycker att BB`s blogg och insta går på tomvarv . Hon är helt passé och har en microfjärt med likes och kommentarer på insta om man jämför med andra konton. Förstår inte varför man som företag är intresserad av att samarbeta med henne. Skulle vara kul att veta hur många som är in på bloggen varje dag just nu.

   Svara

    Bellas blogg är bra om man är intresserad av norskt kollagen och danskt ögonfransserum.
    Bella gör verkligen allt för att stärka skandinaviskt näringsliv 🙂

    Svara

    Hon verkar ju dock väldigt intressant för att vara helt passé, går ju inte ett inlägg här utan att det är kommentarer om Bella, och Hänt.se skriver om henne varje dag. Du 10:49 verkar ju också intresserad som har koll på hennes blogg och insta. Kanske just därför företag är intresserade – för exponeringen och räckvidden.

    Svara

     Exakt min tanke! Hur kan Bella vara då intressant, skapa såna reaktioner och få så mycket uppmärksamhet? Världens tråkigaste blogg, och ändå lyckas hon röra upp så mycket känslor?

     Svara

   Eller göra som Madonna, åka till Afrika och hämta hem ett par barn för att visa hur god hon är. Jolie/Pitt också för den delen.

   Svara

    Du behöver ju en kram…

    Svara

  Tycker verkligen om detta fina inlägg!

  Stora kramar till dig och din familj. Är så ledsen för eran skull. ❤️

  Svara

  Känns jättebra med ett positivt inlägg och att alla som svarat hittills också är glada och trevliga. Det är trist med de som bara vill tjafsa med sina inlägg.

  Svara

  Så fint exempel på hur bloggens kommentarer speglar inläggets ton. Mer sånt! Och hoppas livet blir lite ljusare snart!

  Svara

  Grym start på veckan vilket fint inlägg 🙂 Många kramar till dig ❤️

  Svara

  Det måste vara ett stort projekt att breda ut Rebeccas klänning så fint över trappan med den mängden tyg. Tur att hon hade många tärnor så det borde inte ha tagit så lång tid trots allt.👍🏼

  Svara

  Vad är det som har hänt?

  Kul med ett peppigt inlägg iaf. 🙂

  Svara

   Hon har mist en närstående 🙏

   Svara

  Skrev för ett tag sen i öppet spår att jag inte trivdes på mitt jobb. Idag jobbade jag första dagen på mitt nya 🙂 fick bra lön med! Stolt!

  Svara

   Grattis 💖

   Svara

   Åh, vad roligt för dig! 😊

   Svara

   Grattis!!

   Svara

  Blir utskriven från sjukhuset idag 👍👍

  Svara

   Heja!

   Svara

  Superbra inlägg, kan detta inte bli ett stående inslag på måndagar?

  Svara

   Maria – precis så tänkte jag också.
   Vilken bra början på veckan det skulle vara att få litet positiv energi genom att både dela med sig och även få ta del av andras glädje 💕

   Svara

  En positiv grej för mig är att min familj har satt ner foten för mitt stressande. Jag håller på att gå in i väggen men kan inte stoppa det själv. Kändes skönt att allt är ute i luften och att jag får hjälp av mina nära och kära. Nu tar jag en dag i sänder med ett otroligt bra stöd i ryggen. Så jag är glad, utmattad men glad.

  Svara

  Så härligt med ett positivt inlägg och ett positivt kommentarsfält!!😊😊👍👍

  En positiv grej för mig är att jag ska få träffa mina älskade brorsbarn idag. De bor utomlands men är på besök i Sverige den här månaden. Längtar ihjäl mig efter de små busfröna.

  Svara

  Jag fick så fina presenter av min sambo som varit i London! Bland annat teburk och tekopp med Alice i underlandet motiv! 😍

  Svara

  Mina tomater börjar äntligen bli röda! 🍅

  Svara

   Mina meloner har äntligen börjat växa.

   Svara

    Mina meloner är enorma

    Svara

     👍😄

     Svara

   Jag läste ”tomtar”…

   Svara

  Du är grym Camilla! Du gör ett fantastiskt bra jobb med bloggen, inte bara med det du skriver utan även hur du tar emot kommentarer från personer som skulle behöva tänka före de skriver. Hejja dig 💪

  Svara

  Ditt kommentarsfält är ju inte alls omodererat. Det betyder att allt näthat och all mobbning som sker är godkänt med flit och alla som utsätta för detta kan polisanmäla dig då du med uppsåt har godkänt kommentarer för att kränka och förnedra människor. Tragiskt.

  Svara

   ?????????

   Svara

   Vilket genomtänkt inlägg. Helt i rätt positiv anda. Grattis 🌸

   Svara

  Jag har bara haft riktiga rövar till chefer förut och för 6 månader sen började jag nytt jobb och har världens snällaste chef. Uppskattar det otroligt mycket. Helt plötsligt orkar man gå till jobbet.
  Så ni med chefspositioner, var SNÄLLA mot era arbetare ❤ lovar att det gagnar företaget i slutändan. 🙂

  Svara

  Min bonusmamma sedan ca 15 år tillbaka blev efter två cancerprognoser på raken med allt vad det innebär äntligen friskförklarad ❤️❤️ Bästs dagen på länge efter beskedet från den sista analysen.

  Svara

  Vad är det som har hänt och gör att det varit värsta veckan för Camilla?

  Svara

  Det mest positiva just nu är att jag sagt upp mig och blivit hemmafru! Har psykisk ohälsa som jag måste jobba med och känner mig nästan utmattad efter fyra år som föräldraledig med sjukt barn. Hade panik över att gå tillbaka till jobbet och försöka få vardagen att fungera. Känner mig så oerhört lättad, som ett ton som fallit från mina axlar. Kanske kommer jag lyckas få någon sorts ro i mig själv, det har jag inte haft på många år utan dagarna och livet har känts som en enorm utmattande kamp. Men för första gången på länge är jag hoppfull!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.