Smyglyssna på Anna Books nygamla singel ”Heaven”

https://www.youtube.com/watch?v=t1abVCyx5-8

Originalet här ovan

Igår skrev jag om Anna Book och hennes stundande singelsläpp av den nygamla dängan ”Heaven” från en herrans massa år sedan.
Nu är det så att vi får hållas på en kollektiv sträckbänk eftersom den inte släpps förrän den 27 september – men misströsta inte.
I videon här ovan kan du höra originalet och i videon här under bjuder Anna på ett smakprov av låten.

Trots att det inte är mer än kanske 30 sekunder av låten så kan jag konstatera en sak.
Den nya versionen kommer definitivt vara bättre än originalet som mest lät som någonting man kan finna i karaokebaren på valfri Finlandsfärja.

Vad tror ni? En potentiell hit?
Bokens revansch på Mello-Sverige?
En låt som klöser sig fast så till den milda grad i våra hjärnor att den skulle kunna bli nästa sommars sommarplåga?

Den nya versionen här under.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,280733″ ap mute yot ]

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Då får man önska lycka till.

    Låter som dom samplat rösten från första versionen och lagt på ny musik.

      Jag måste vara döv, det låter som att det är samma röst. ?

        Herregud vilken svengelska. Heeevän… Kunde de inte ha hjälpt henne med det?

          Första man reagerar på..engelskan är inte Annas starka sida ..kan man säga om man vill vara snäll.Sedan känns hela låten mossig…

        Det var ju det jag menade! Låter inte som hon spelat in låten på nytt utan bara klippt ut sin sång från första låten o lagt till ny musik.

    Det skrivs SÅ himla mycket om Anna Book. Vem bryr sig om en sådan c-”kändis”? Finns så många andra intressanta personer att skriva om.

      Jag, sorgligt nog? hon är underhållande.

        Hahah jag med, skäms i alla fall inte ensam åtminstone!

          Nej. Här är en till ?

      Ja, varför?! Hon avskräcker mig och fascinerar mig på samma sätt som Trump. Så pass udda beteende att man inte kan låta bli att följa spektaklet. Ibland undrar man om hon är på riktigt? Spelar hon en karaktär eller kan det verkligen vara äkta?

    Det låter ju inte ens som att det är Anna som sjunger? Låter exakt som Ylva och systerns röster (som man kan höra i deras demolåtar på youtube).

    Ända svängigt.

    Hur som haver, Anna Book, jag önskar dig lycka till med din musik och hoppas att det kommer att gå bra!

    Plågsamma ljudförsök.

      Samma-skämt-syndrom?

    Anna Book igen 😉 Snällt att du uppmärksammar hennes låtsläpp. Tycker det låter ungefär likadant, inte så stor skillnad kanske att sången låter något bättre på senare versionen och kanske något klatschigare men nja tror inte det blir en superduperhit men den är ju inte helkass. Tycker mest det är lite märkligt att släppa den låten igen istället för att spela in något helt nytt, men hon är väl nöjd och stolt över denna låt kanske.

    OT men om någon fortfarande lever i förnekelse om Blondinbellas bröstförstoring kan man kolla in hennes Instastories nu. Där flashar hon gladeligen sin nya bröst när hon byter tröja. ”Meloner” är nog rätt ord…

      Bara en bröst som är ny?

      Vi ska kanske inte diskutera ämnet ö h t men såg att hon hade extremt vadderad bh med push-up effekt. Hade sådana så där 10 år sedan när jag ville se ”storbröstad” ut, skäms idag bara vid minnet av den tiden.

      Snark zzzz…. Men du ser att hon har en tjock bh också? Hon har alltid haft större byst ju och en bra vadderad bh förstorar och lyfter, så inte säkert att de är ”nya”. Bröst kan variera i storlek beroende på viktuppgång, p-piller osv. Men so what om hon gjort förstoring eller flashar bh, knappast särskilt spektakulärt.

        Så en tjock BH ger volym även uppe på brösten och gör att det som hon beskrev som ”taxöron” försvinner? Hon har ju själv skrivit att brösten efter amning blev två tomma påsar. Ingen BH ger sådan volym åt två tomma påsar… Och ja, det är intressant eftersom som hon själv så stolt (och skapade ”content”) deklarerade att hon inte tänkte fixa brösten för hon var glad över det de gjort när hon ammade. Det är dubbelmoralen i att ena året sälja på läsare en bild av hur nöjd hon är med sin kropp för att nästa år göra bröstförstoring, käka kollagen, fixa näsan, läppat, botox och vad annat hon pysslar med som stör, som gör att hennes varumärke är ungefär lika trovärdigt som Trumps…

          Trumpen Trump.

          Barnen är ju större nu, kroppen återhämtar sig naturligt efter ett par år med graviditet och amning. Även tuttarna kan få tillbaka sin ursprungliga volym, fastheten hjälper en bra BH till med. Lägg sen till ett par kilos uppgång och voila! Nya fylliga tuttar! Det är inte rocket science.

            Tror du på det själv?

          Men snälla nån.. nu är vi där igen, Bella kan ändra sig precis som alla andra, vilket är fullkomligt normalt. Bianca sa ju att hon absolut inte tänkte göra läpparna men några månader senare så gjorde hon det ändå. Ja en bra bh kan ge volym upptill då det pushar upp, dessutom kan börsten bli fastare efter ett tag trots att de blivit hängiga av amning, det pratar ju Elaine om att hennes blivit. Men det är inget brott att fixa sina bröst även fast man tidigare i livet sagt att man är nöjd och inte kommer göra det. Alla kan ändra sig över tid, helt normalt.

      Jag har två små trötta gelehallon till bröst men med rätt bh ser det ut som jag har c/d-kupa

        Känner att jag fick för mycket info där! ?

          Hahaha på riktigt, DET är för mycket info? Resten av fältet i omgångar då? ?

            Jag skrev att JAG fick för mycket info, sen vad andra får för bild har jag ingen aning om.

      Förstår inte varför hon envisas med de där formlösa och illasittande tröjorna i kombination med de där enorma brösten. Får henne att se mycket större ut än vad hon är, riktigt osmickrande vilket är märkligt med tanke på hur utseendefixerad hon är.

        Du verkar helt ärligt mer fixerad vid hennes utseende än vad hon verkar.

          Haha ja vissa här verkar mer fixerade vid hennes utseende än hon själv. Otroligt.

        Tycker inte det är formlösa och illasittande tröjor. Vanlig cardingan ju?

          Jo, de sitter uselt. Hon ser enorm ut!

            Gör det något? ? Fat shaming.

              Ja, det gör det. Vi är på bloggbevakning.
              Ni snöflingor gör att man slutar bry sig om vad man säger eftersom vad man än säger är det någon som blir kränkt och tycker det är problematiskt. Ganska befriande så tack för det.

                Varför gör det något att hon ser stor ut? Är du efterbliven?

                  ?

                  Så fatshaming är no-no men funkofobiska skällsord är helt okej på planeten PK?

                    Ja. Om man kallar en normal stor tjej för enorm så är man fan efterbliven.

                      Det har ingen gjort. Öva på läsförståelsen ?

            Önskar att också jag kunde klä mig i vad jag tyckte var fint utan att bry mig om hur stor det får mig att se ut för andra.

              Det kan du ju göra, ingen nekar.

          Cardigan har hon ju aldrig. Hennes uniform är den där stora stickade t-shirten eller vad man ska kalla den, som korvar sig vid midjan.

            Är det folk från (gud hjälpe!) Styelin som är i farten nu igen och ”hjälper” henne med illasittande plagg? ?

      TuttBella!
      Varför visar man upp sig i bh när man byter om på sociala medier?
      Hon är för tröttsam med sitt oändliga uppmärksamhetsbehovstörstande!
      Undrar hur länge hennes lille beige farbror kommer att stå ut?

        Cammis har lika stora tuttar. Ingen som vill kommentera dom? ?

        #inteOT

          Nu handlar det inte om storleken utan om att man väljer att visa upp sig för alla i bh för att man vill ha uppmärksamhet!

            Haha herregud som om du inte ser folk i bh hela tiden på sociala medier, är det något skillnad att se henne i bikini-bh? Eller en uringning? Nej det är ingen skillnad sluta tramsa. Vadan denna besatthet av att diskutera och klaga på IL. Helt galet, ett inlägg om Anna Books låt genererar mest kommnetarer om IL:S byst och kläder haha otroligt.

    Har Anna Book botoxat sönder ena ögonlocksnerven, ena ögat hänger inte med när hon blinkar. Det har varit så tidigare också när hon var med i BL, och ser mycket märkligt ut???????

      Ja det är ju tydligt att det är botoxen som gör det så. Precis samma som hon fick när hon var botoxad vid BL.
      Finns klipp på det och det ena ögat har nervryckningar.

        Alltså, rätt åt henne!

    Snällt att du uppmärksammar Anna Books singelsläpp. Tror kanske inte att det blir en dunderhit och hör inte så stor skillnad, kanske att det nya versionen är något bättre. Blir mest konfunderad att hon släpper en gammal låt igen istället för något nytt.

    Inte för att jag har någon rätt vara kritisk men det har inte ens gått 24 timmar när det var Anna Book inlägg (15 september kl 1500) om exakt samma ämne?

      Hon har en förmåga att haka upp sig, kan väl inte ha undgått någon 😉

    Kanonbra låt! Den kommer gå varm på dansgolven.

    På 20 år kunde de väl ha hottat upp den totalt intetsägande texten lite? Den är ju så grund att den inte ens kan dränka en myra…

      Och det är annorlunda från 99% av alla övriga låtar i världen hur då?

      Folk tycker du är snäll. Jag tycker att du är passivt aggresiv och kommer väldigt ofta med fula tjuvnyp .

        Du å andra sidan verkar vara en härlig typ!

          Hur var det elakt och det var inte värre än det Viktor skrev om texten heller och det är en västanvind jämfört med vad som skriv om CW, IL, Elaine med flera.

          Sopa du framför din dörr innan du kaxar dig.

        Nu gissar jag bara, är det Anna Book som gömmer sig bakom kommentaren?

          Nä jag är en som tröttnat på blåögda kvinnor som gullar med en man som fjekar fin för att få beröm. Läs vad han säger. Det är nästan alltid elakt.

            Jaja

            Okej, vi fattar. Humor är inte ”your cuppa tea”.

        Håller helt med.

    Det skulle väl vara roligt för henne med en hit.
    Gillar musik som får mig avslappnad eller i läge för något roligt, det här känns ärligt talat mest ansträngt. Tyvärr. Vet inte om jag fick videon med de brunsminkade kinderna och överklämmga leendet på hjärnan men tillgjort och ansträngt upplever jag det.

    Kanske förändras det efter några lyssningar…

    När jag går in på IL är kenyainläggen borta. Någon annan?

      De är kvar.

      Strular på alla tailsweeps bloggar.

      De är kvar, sluta låtsas för att hon ska få fler besökare.

    Visserligen har jag lock i bägge öronen efter öroninflammation men är det hon som sjunger? Säger hon det så får vi väl tro på det. Kan inte riktigt lita på min hörsel än.

    Tror att Tailsweep har problem av något slag, märkte det i går när jag ville kolla vad Magdalena G har att säga, det kom upp inlägg 8/9 men det hade jag redan läst, lite senare sökte jag på nytt och då kom det upp inlägg 14/9. Hann inte ens läsa färdigt när det försvann och nästa sökning gav igen 8/9. Samma har jag upptäckt hos IL, inläggen kommer och går.
    Ja, har rensat cacheminnet.
    För ett tag sedan skrev Tailsweep på Magdalenas sida att det är inte M som strular med kommentarerna (många hade klagat att kommentarerna inte släpps fram) utan felet ligger hos dem.

      Det var inte Tailsweep som skrev det utan Mona.

    Jag tycker den är rätt svängig och den skulle passa i radion, jag skulle inte stänga av/byta kanal. Men den är inte tillräckligt bra för att jag ska lyssna på den på Spotify. Så jag tycker inte det är någon hitvarning på den men den är helt okey!

    camcam varför låter du detta om Elaine stå kvar…”Och Elaine ska vara antidrev, jomenvisst, vi säger så, som man säger på passivaggressiviska som hon verkar ha en master i”…. men inte dina kopia av dina egna ord om hur du själv är en mästare på passivaggressiviska?

    Det jag skrev var inte ett dugg mer OT än detta som du låter stå kvar utan samma kritk mot dig som anonym skriver om Elaine fast mitt var snällare utan bara en forstänning på anonyms kommentar.

    Och nej jag är inte samma anonym som du kallar för stollis så sluta att radera mig om det är därför du gör det.

      Men ni kanske är släkt, du och Stollis? BFF?

        Är du släkt med Camilla? Hennes BBF?

          Vi är alla släkt med varandra. En del mer än man kan önska.

    Nej, denna var lika fruktansvärd haha. Musiken kanske lite mindre öronbedövande men inte mycket

    Men ögonfransarna i hennes samarbete med flawless i story!!??! ?

      Ja, jisses! Hur kan man tycka sådana onaturligt långa fransar är snyggt?!

    Hade Anna sökt till idol hade hon hamnat i den stora skaran som får testsjunga o sen gå hem. Tycker låten framhäver Annas brister när det gäller sången mer än något annat, oavsett version. Hon var jättebra på ABC, men det här är inte bra och hon skulle aldrig bli signad idag. Vilket väl senaste decenniernas brist på jobb visar..

      Hon hade nog inte kommit så långt ens. Hon hade fått gå hem efter första juryn. Den man får träffa innan man får träffa Bagge och de andra

    Jag vill höra Ulf Lundells kommentar om denna låt… fniss
    Hur är låttexten t. ex?

      Ulf Lundell? Samma Ulf Lundell som lyckats producera det fantastiska stycket text ”Svalorna skiter i skallen på mej ge mej en keps!
      Den här skönheten gungar fram som en reggae med Peps” bland annat? Varför vill du höra vad han tycker?

    Gillar låten.

      Seriöst?

    Hennes uttal är under all kritik. Hon har ju äntligen efter 15 år blivit producerad av Tassos Astanassoss el vad han hette. Tycker nog att undret från Syrakusa borde ha satt Bookskan på kurs i engelskt uttal. Det förstör så mkt och man tappar fokus på en i övrigt ****** låt.

      Men hur skulle han kunnat kritisera engelskan utan att hamna på ond fot med henne? Människan misstolkar ju precis allt och tål ju ingen kritik alls. Tråkigt! Hon skulle behöva ta till sig ibland, reflektera och göra om – göra rätt. Lite bättre uttal och låten blir ju ännu bättre.

    Tja, nä, vad ska man säga? Den är ju helt harmlös på ett melodifestival-deltävligssätt. Låtar som var med och inte gick vidare och har glömts bort av alla. Möjligtvis kan det spelas nån gång på P4, men tveksamt det också.

      herregud, hur stavar jag idag *deltävling och *den

    Camilla, jag älskar att du skriver om Book. Mer underhållande människa får man ju leta efter. Men har du inte sett hennes senaste samarbete??!! Oönskat hår i ansiktet – samtidigt som hon har världens längsta spindelfransar som kittlar ända upp i pannan. Stor humor!
    Sedan att Booken varit mycket noga med att poängtera att hon minsann inte gör samarbeten med vem som helst, ändå har hon lyckats ”välja ut” de mest tvivelaktiga aktörer som finns på marknaden. Spelbolag, hårfönskopior och nu rakapparatsblufföretaget. Jo jo, fint skare va. För det handlar ju absoluuuut inte om att det är de ENDA förfrågningarna hon har fått.
    Låten låter precis som all annan skvalpop som hon lyssnar på och lägger ut på sina underliga lives när hon åker bil. Zzzznark liksom. Absolut ingen stor hit överhuvudtaget. Varken då eller nu. Ge upp någon gång liksom. Du blir aldrig den nya Wahlgrens värld hur mycket du än försöker. Så otroligt uppenbart att hon jämför sig med dem. Bara det att Bookens familj är den tragiska motsatsen till Wahlgren/Ingrosso som är talangfulla, hårt arbetande businessmänniskor och äkta artister. Familjen Took Stolledano är en samling losers. Biggest losers till och med. VIP. Den enda VIP de någonsin kommer tillhöra.
    Själv har jag skämmigt nog funnit nöjet i att följa denna tragedi men önskar faktiskt innerst inne att Booken bara kunde logga ut, släcka ned och försvinna från offentligheten. För sin och familjens skull. Tycker egentligen bara att det är en dysfunktionell familj i behov av hjälp.

    Jag tycker hennes röst är riktigt riktigt fin men låten känns gammal och lite tråkig. Synd för hon skulle kunna leverera nåt mycket bättre! Hoppas hon får lite nya fräscha låtar snart!

    Den nya versionen verkar helt klart vara bättre, lite poppigare, mem fortfarande för mycket dansbandsfeeling för mig. Men stort lycka till, till Anna, så klart!

    Vad har Anna Book presterat sedan ABC ?

    Herregud! När ska dom ”lyfta människan av banan” kan hon inte bara gå o lägga sig under en sten. Orkar inte se detta dallrande klot längre.

    Haha den där kommer säkert sälja bra, om Anna Book bara lyckas hitta en tidsmaskin och transportera Sveriges 10 miljoner besökare tillbaka till 1982. Om hon säljer 50 ex av den där på iTunes så blir jag förvånad. Och övertygad om att hon köpt 49 av dem själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.