En morot som heter duga!

Från Aftonbladet

En helt rimlig morot för att motivera till körkortet, tycker ni inte?
Jag tycker mest lite synd om föräldrarna till hans följare som helt plötsligt kommer ställas inför helt nya förväntningar och krav på motivation för att göra saker.
När jag tog mitt körkort så var motivationen…tja, att jag skulle få ett körkort och friheten det innebar.
Jag sålde mig på tok för billigt, inser jag nu.
Jag kanske inte kunde bett om en Lamborghini som motivationsfaktor av mina föräldrar, men en beggad Fiat Uno? Med rattmuff och tärningar?

Tack för tips!

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra, Jocke! Det är så många som snålar, smusslar och smyger med sina pengar, helt utan nytta.

      Jocke är så jävla pinsam. Han lär ju köra ihjäl sig/någon annan innan eller strax efter det där körkortet.
      Fattar inte varför han får uppmärksamhet än mindre betalt för sitt jävla dravel

        Joakim VAR pinsam. Idag är han utan tvekan en j*vligt rakryggad person som står för sin bakgrund och som också har förändrat sitt liv till det bättre, bättre än många andra ”influenser” har gjort. Se bara på ”Paow”, ”Kissie”, ”Blondinbella” och ”Engla”, vad är de idag?
        Joakim hymlar åtminstone inte om sin framgång vilket många andra pinsamma influenser gör. Jag önskar honom all lycka till, han kommer att gå långt!

          När jag såg ditt nick, kom jag att tänka på din namne; Hanna Widerstedt. Jockiboi ljög grovt om henne i sin bok om vad som hade hänt 6 eller 7 år innan han skrev boken. Så fy fan för denne s.k. författare. Synd att inte han också åkte fast för förtal med det kapitlet om Hanna Widerstedt.

          Det Anonym 18:36 skrev är så jävla rätt. Hans skitdravel som han tjänar mycket pengar på och att han är pinsamt uppmärksamhetssk*t.

            *uppmärksamhetskåt

            Jag tänker tvärtom. Hanna Widerstedt var ett säreget fenomen som ljög mer än de flesta.

              Ja, ja. Rikta du uppmärksamheten åt annat håll. För eller senare trampar Jockiboi snett och då är det nog många som kommer att skratta elakt.

              Hans jävla följare i mellanstadieåldern har jag haft nöjet att trycka till några gånger när de varit och härjat på andra personers Facebook- eller Instagramkonton. Det var lite kul att skrämma dessa skitungar.

          HAHA kommer att gå långt!? Ja absolut, de flesta 35-åringar med hjärna lika välutvecklad som en hundvalps går superlångt. Han kommer rädda världen med sin WT-look och låga intelligens. 🙂

      Han har tagit körkort nu så??‍♀️

    Min morsa var med av åsikten att ”vad ska du med ett körkort till om du inte har en bil”? Logik? 10 år senare försöker jag fortfarande lista ut det.

      Lite synd om dig om du inte listat ut det än ? Du behöver inte äga en bil utan kan hyra.

      Jag kör med jobbets bil i mitt arbete men har aldrig ägt en bil privat. Skulle inte kunna ha mitt jobb om jag inte hade körkort däremot..

      Jag har körkort och hyr bil de gångerna jag tycker jag behöver 🙂 antingen enstaka dagar, helger eller semestrar.

      De flesta i glesbygd tvingas ha både körkort och bil för annars finns det inte en chans till att ta sig till/från jobb och barnen skulle aldrig komma sig på några fritidsaktiviteter. Avstånden är långa och det är inte många bussar som går mer än en gång åt båda håll. Bor man i en stad har du många alternativ så har man inte ett jobb där man behöver kortet så går det säkert bra att vara utan.

      Så din mamma menade att man skulle börja med att ha en bil..?

    Neeeeeej, här har man väntat tre timmar på nästa inlägg och så får man Jocke Lundell och en bil ? mitt enda hopp nu står till något bra OT. (obs inte kritik mot Camcam, bara att dessa ämnen är sjukt ointressanta för just mig)

      Så sorgligt att vänta på inlägg på en blogg :/

        Varför skulle det vara sorgligt? Mer sorgligt hur du känner ett behov att kommentera det??

          Undrar om personen tror att vi sitter och stirrar in i en vägg mellan inläggen.

          det sorgliga är ju vad inlägget handlar om. bloggbevakning måste vara i en svacka nu

            Du vet om att hennes pappa nyss har dött?

              Och förutom att hennes pappa har dött så är det väl Camilla som bestämmer vad hon tycker är intressant att skriva om? Om någon tycker det är intressant att skriva om vad Underbara Clara hade för strumpor igår så betyder det inte att alla andra vill läsa om det. Det gnälls ALLTID här om att inläggen inte duger.

              Jag visste inte det, beklagar verkligen sorgen C

        ”Så sorgligt att vänta på inlägg på en blogg :/”

        Skriven 14 minuter efter upplagt inlägg. Hm… tror du också sitter och väntar på inlägg.

          För det är helt orimligt att folk sitter och scrollar i mobilen vid 18tiden? Nej, de måste ha suttit och väntat på ett inlägg..?‍♀️

        Ja, det är det kanske. Kanske är mitt liv rätt sorgligt just nu av olika anledningar, men min dag blev bättre av att kunna bjuda dig på nöjet att trycka till mig lite. Så tack för den möjligheten.

          Hoppas det blir mindre sorgligt inom kort❤️

            Tack så mycket, det hoppas jag med 🙂

          Jag ligger hemma och är sjuk så har liksom inte ork till annat än slösurfa eller tv. Så jag väntar på inlägg jag också och ser det som fullt rimligt att göra det. Ingen förutfattad mening från mig från folk som väntar på inlägg, alla gör vad de vill med sin tid ❤?

          Här är en till som ser framemot nya inlägg pga livet just nu. Man får en paus från verkligheten en stund.. Så jag är med dig ??‍♀️❤️

      Starta en egen blogg och skriv om det som intresserar dig, då får du det du vill läsa…läsarna kanske uteblir förståss?

        Har redan det med en hel del läsare ?

          Du vill inte dela med dig av den så kan vi gå in och ifrågasätta dina inlägg?

            Inte det minsta!

          TRH, är det du som hittat tillbaka hit månne? ?

      Inte för att vara dryg men måste alla inlägg anpassas för att vara intressanta för just DIG.

        Det har jag varken skrivit eller förväntat mig, kommentaren var skämtsamt menad men jag antar att många har ett behov av att vara dryga ikväll så det får jag bjuda på 🙂

          Som man ropar får man svar…

            Tyckte hens inlägg var väldigt odrygt faktiskt

      Oj vad alla tog detta som kritik, jag håller med och tycker att det var skrivet med glimten i ögat.

        Same

    Föräldrarna får de snorungar de förtjänar och det finns gott om bortskämda ungar i det här landet.

      Vad har Jockes föräldrar med hans nya bil att göra? Hans pengar, hans val. Kanske att det är någon som är litet avundsjuk?

        Camilla skriver:”Jag tycker mest lite synd om föräldrarna till hans följare som helt plötsligt kommer ställas inför helt nya förväntningar och krav på motivation för att göra saker.”

        Fattar du nu?

          Aha. ”Mamma, jag vill också ha en Lamborghini!” ”Javisst lilla gullungen, klart du ska ha det. Vilken färg?”

          Förstår fortfarande inte problemet. Upp till föräldrarna att uppfostra sina barn. Om de inte klarar av det, så kanske de inte skulle ha skaffat några barn.

            Det är sant. Undrar fan hur de kommer att vara som vuxna, när de aldrig stött på motgångar p.g.a. mesiga föräldrar, som inte vågar ta konflikter.

          Eller så blir ungarna motiverade att själva tjäna pengar och köpa sig själva en cool bil, det är ju faktiskt det Jocke har gjort?

          Men föräldrarna får väl inte det kravet på sig om idolen själv jobbat ihop sin bil?

          Det är ett väldigt långsökt effektsökeri.

          Enkelt som förälder att säga: Tjäna dina egna pengar och gör precis vad du vill med dem. Köp tio Lamborghinis om du vill.

          Så inlägget faller liksom på eget grepp.

          Sen vet jag inte riktigt, betalar inte de flesta sina körkort själva?

          Vet att det är fler än vår familj som betalar körkort om de aldrig börjar röka men inte ens det verkar jättevanligt?

          Hoppas iaf Jocke tar körkort och avstår att köra det där kraftpaketet i första taget. Svårt nog att ratta, växla, lyssna på radio och titta i backspegeln samtidigt ändå.

          //Moa

            Är uppvuxen i Norrbotten och här får många körkortet utan motprestation. Föräldrarna har sparat genom åren, med tanke på sparsam kollektivtrafik. Men att pröjsa kortet för att de inte röker… Oh no!

              Vet inte riktigt vad den traditionen kommer ifrån men på min sida släkten är det så. Kanske konstigt? ?

              //Moa

              Är också uppvuxen och bor i norrbotten. Jag är en av de du skriver om, mina päron har sparat för körkort till mig och min bror sen vi var små. Gör likadant för mina barn nu 🙂

              Är också från Norrbotten och har betalat vartenda öre av körkortet själv, även körlektioner.

              Jag växte upp i Norrbotten och fick mitt körkort betalt av mamma med motkravet att jag tog det på en gång när jag fyllde arton. Körkort var ett måste om jag skulle kunna ta mig till och från jobb och jag ville börja jobba extra så det var min morot.

            Betalade inte mitt körkort själv. Det har varit så självklart för mig att ”föräldrar betalar” så blev nästan förvånad när jag hörde att kompisar betalade det själva…Men mina föräldrar fick sina körkort av sina föräldrar och det var samma för mina kusiner, så det var väl så bara att jag hade det med mig att det ”är” så det går till.

            Får jag barn kommer jag betala körkortet också.

              (Bor inte i Norrland ska tilläggas utan på västkusten)

              Samma här. Det var en självklarhet att ta körkortet när man blev 18 och aldrig frågan om nått annat än att föräldrarna betalade. Många körde ju mycket hemma innan så nån större förmögenhet var det nog inte för de flesta föräldrar. Jag känner inte till nån i min bekantskapskrets som jag hade då som inte fick körkortet, men har också lärt mig att det verkar va rätt många som får betala själva.

              När jag tog MC-kort några år senare betalade jag dock själv.

            Jag var helt inställd på att betala mitt körkort själv. Men sen fick jag det av föräldrarna. De har ofta låtit mig spara ihop i alla fall en viss del innan jag fått något. Just för att man ska lära sig pengars värde och hur lång tid det faktiskt tar att tjäna ihop det.

            Kan tillägga att min pappa har både en Ferrari och en Porsche men själv tjänade man ihop till en gammal rostig golf. Har aldrig förstått varför vissa föräldrar skämmer bort sina barn?‍♀️

    Alltså, jag blir helt matt… Såg nyligen några repriser av Lyxfällan och reagerade på att flera par/personer UTAN KÖRKORT köpt bilar för pengar de inte hade. Sjukt samhälle vi har, art man ens kommer på tanken!

    Lite skrattretande att få se honom öva på fickparkering. Förtar lite av bilens ”coola” stämpel.

    Ser ut som den perfekta familjebilen ☺️
    Vad säger Jonna om denna bil?

    Går det ens köra laglydigt med den typen av bil eller kör man dem på racerbanor?

    Hur gick det med körkortet?

      Enligt Transportstyrelsen tog Jocke sitt körkort 20190803.

        Avsnittet med bilen sändes kanske på teve nu, och som alltid med linjär teve ligger de efter med allt ?

        Ok, hoppas han tar det lugnt med bilen.

        Hoppas han har mognaden att framföra den typen av bil i trafiken.

          Det tror jag nog att han har.

    Men var har man barnvagnen?

      På taket eller så lämnar man barnet till nannyn.

        När jag föddes hade mamma och pappa inte plats med barnvagnen i bilen, så den fick faktiskt åka på taket 😀

      Jonna har en Land Rover så barnvagnen får nog plats i den.

      Man binder den väl bakom bilen?

        Vad sägs om lösningen, barnvagnen i Jonnas Land Rover?

    Så tacky så det förslår…

    Hajen köpte väl en Bentley för 1 miljon? för att imponera på Blondinbella, och han hade inte något körkort..

      Men han är ”riktigt snygg” så det spelar ingen roll.

        Fast neeeeeej!

    Det är få saker som känns lika farligt att möta i trafiken som en färsk chaufför som bevisligen har lite problem med impulskontrollen och som sitter i en lite för fräsig bil. Jag hoppas att han tar det försiktigt!

      haha ja hoppas kan man alltid göra

      Exakt vad jag också tänkte!

      Herregud ja, fasar för att möta den sortens förare i trafiken. Min sambo har haft körkort i nästan 14 år och nu har han en M3. Han brukar säga att han är rädd för att nysa när han kör den för den är så kraftfull. Och den är ju inte ens i närheten av en Lamborghini.. Hur ska en färsk förare kunna hantera den bilen?

        Precis. Att köra en sån är helt annorlunda mot att köra en Golf. Inte direkt ett lämpligt fordon för nån med ett pinfärskt körkort.

          Hahaha jag som satt här och var nöjd med min nya golf ?

        Min man har en v8 AMG, jag har en vanlig Mercedes. Håller på att dö varje gång jag sätter mig bakom rattet i hans bil. ? Så I can feel you!

          Det känner jag igen. Kallar du dig för Anja ibland?

      Han kommer råka ut för en olycka och göra som han alltid gör: Skylla ifrån sig. Detta är hans enda mönster i livet; att allting är andras fel och han själv är offret. Vänta bara, han kommer säga att det är Transportstyrelsens fel, sina föräldrars fel, ”Joz” fel, läkarens fel, ADHD-diagnosens fel… Same old, same old!

    ***(tänker tyst en stilla fundering om ”influencer” är det nya ordet för ”freak-show”)***

      men snälla ingen skriver sådär längre. kliv på tåget in i framtiden

        🙂

    Åh, jag tycker att det är så märkligt när folk som har pengar köper så töntiga, ocreddiga bilar! Hade jag haft så mycket pengar hade jag lätt köpt en Tesla model X. Inte nån ful jävla Lamborghini.

      Mycket märkligt här i världen, du skulle bara veta.

        Don’t I know it ??‍♀️

      Eller hur! Varför vill man äga en Lamborghini?! Bara det att närmsta auktoriserade verkstad ligger i Polen är anledning nog till att absolut inte köpa en.

        Ja och att man ens vågar köpa en sådan dyrgrip med tanke på hur stöldbegärliga de är.

      Ja för en Tesla känns ju värt att lägga pengarna på, men det är klart, gillar dåligt monterade saker är det ju bara att köra på

      Haha Lamborghini är en töntig bil? Wow alltså. Vad är det med folk här och att hata allt som älskas och anses vackert av hela världen? Så pinsamt.

    Min sambo fick 2 bilar av sin farsa som ”morot” för att ta körkort. Sambon utbildade sig till bilmek och arbetade på sin farsas företag men ändå tog han inte körkortet.

    När han sedan blev kär i mig och fick mina peppande ord regelbundet istället för sin farsas tjat så tog han körkortet snabbt ?

    Summa kardemumma: ge inte era barn en bil för att de ska vilja ta sitt körkort.

      Håller med. Behöver man en bil för att motivera sig till att ta körkortet så vill man helt enkelt inte ha körkort tillräckligt mkt.

        Fast, jo, jag fick en bil som en morot, men saker kom i vägen i livet, tog flera år innan jag ens fick mitt körkort. Klart jag ville ha det! Och då blev det ju ännu roligare när jag väl fick det!

    Han är väl som ett förvuxet barn så förvånar mig inte att han köper en opraktisk leksaksbil som en morot. Men men, han lever nog sitt drömliv!

    Finns väl en nivå mellan 240 och Lamborghini?

    [Borttagen kommentar]

      Kan säkert stämma!
      Stackars barn!

      Men sådana spekulationer går det väl om alla kändisar i omgångar?

      Inte ett dugg förvånad faktiskt, verkar finnas en hel del under ytan där.. Såg några spekulationer om att de inte ens är gifta än, bara pr-jippo?
      Min känsla är iaf att hon är rätt ego och stursk, och inte alls sådär gulligull som visas.

        @Anonym 19:56 – Margaux och Jacob är ej gifta. Deras ”giftemål” var precis som du säger, ett pr jippo för att tjäna pengar på sponsorer och skapa content till Margaux videos. Det är bara att gå in på Ratsit och kolla, varken Margaux eller Jacob är gifta och det har gått över 7 månader sedan ”giftemålet” nu. Så det blir ytterst märkligt att se Margaux bära sin ”giftemålsring” när hon inte ens är gift..

          Giftemålsring? Antar att du menar vigselring.

            Haha! Giftemålsring låter ju dock gulligare 🙂

              Älskar också giftemålsring, ring svenska akademin and get that in there asap!

      [Borttagen kommentar]

      Varför ska vi tro något om andras ev drogvanor?

      Ser väldigt illa ut att spekulera i om någon tar droger.

      Vad är ditt syfte? Hjälpa, förstöra, förgöra?

      Vad får ni ut av det? Blir ni, per automatik bättre själva då eller vad är syftet?

      //Moa

      Tycker det känns väldigt olustigt att starta sådana här rykten baserat på någons ord.

        Ja, speciellt när allt blir en sanning så fort någon här inne hört något av någon som hört av någon…

          [Borttagen kommentar]

            Varför tror du att jag tycker att spekulationer kring exempelvis sugar daddies skulle vara mer okej?

    Min kommentar som jag postade i förra inlägget om paow och skrev på Nellies blogg togs bort hos Nellie. Det ang det högst olämpliga i att okända springer runt och fotar så små valpar i stallet att de inte ens öppnat ögon ännu.

      Ok

    Min morot var obefintlig. Jag betalade körkortsutbildningen själv och köpte sedan en begagnad Toyota Camry från 1988 för 7000 kr.

    Så jävla brackigt.

    Skönt att det är hans egna intjänade pengar han köper allt för så ingen annan betalar. Kul för Jocke om han är nöjd.
    Är inte ett dugg avis på han men däremot på Jonans bil! Min dröm att köpa en Range Rover!!

      Menar så klart Jonnas bil! Så slipper nån kommentera det.

    osmaklig bil

    Herrgud vilken tönt han är!

      Men varför inte bara vara glad för honom, låt han vara en ”tönt” om det är så jävla hemskt att köpa en drömbil ?

    OT men var det någon mer som hann se att Gabjoss la ut att hon var på lägenhetsvisning idag? Ska de alltså gå isär???

      Perfekt clickbait! ???

      Hahaha. Hon är för komisk! ? Mjölkar verkligen situationen på alla sätt.

    Tycker att det känns som dålig självkänsla? Eller kanske helt enkelt bara behovet att bli sedd till vilket pris som helst? Vanligt med statusgrejer hos folk som tror att det gör dem mer intressanta.

      Dålig självkänsla för att man köper en bil som morot till körkort? Njaaaaae va…

    Upplever ibland att det görs skillnad på folk och folk, spekulationer avseende Margaux tas bort – ,,,vilket är helt rätt och riktigt, men i inlägget om Paow där det spekuleras om hennes näsa som har kollapsat enligt kommentar så sägs det att det beror på k*ks. Det får stå kvar.
    Och nej, har inga känslor för Paow, för mig är hon ingenting, mest lite tragisk.
    Undrar bara – varför är vissa vidriga kommentarer tillåtna om en men inte om en annan, något personligt bakom detta?

      Jag överlät kommentarsfältet när det var som tyngst för mig, men har förstått att det inte gick så bra.
      Sådana kommentarer och många andra ska inte stå kvar och jag kommer sätta mig i morgon och nagelfara alla inlägg. Jag kan bara be om ursäkt till de som drabbats av kommentarer som borde raderats på en gång.

        Tycker verkligen inte att raderingen brustit. Mycket elakt om Bella brukar få stå kvar om Bella i flera dagar eller för evigt, så varför ska raderingen vara mer nitisk gällande vissa personer? Borde inte alla behandlas lika?

        Det har ju under lång tid varit stor skillnad på vad och hur länge elakheter får stå kvar beroende på vilken person de handlat om.

        Snyggt av Dig?

          ?var till dig C

        Ta en välbehövlig paus i några dagar, Camilla. ❤️ Det känns som att du behöver en paus från allt detta, och med tanke på vad som har hänt, borde alla dessa ifrågasättande kommentarer inte ens behöva vara något du ska svara på. Det är oerhört fånigt att folk inte kan visa tillräckligt med respekt för dig. Lägg det inte i hjärnan. Ta din tid och återvänd sedan i din takt, vi finns kvar här!

        Kram! (Brukar aldrig avsluta med kram, men det tyckte jag att du behövde)

        Men sluta nu. Det är lääääänge som allt möjligt skit fått stå kvar och det har varit så sen första början, dag ett när du startade bloggen alltså måndare och år.

        Skyll inte ifrån dig på andra, dom har inte varit sämre än du och din ursäkt den har vi hört förut.

          Ja det här diskuterades ju rätt ordentligt i början av sommaren också och då lovades bättring.

        Men du sköter ju själv k-fältet lika illa som personen du överlät modereringen till. Tror du skulle behöva pausa både dig och denna blogg ett tag framöver och sen återkomma med nya fräscha tag

          Känns som vissa som kommenterar skulle behöva pausa sig ett tag ? Alla plötsliga kommentarer om kvalitén på inläggen, mobbning, lättkränkthet har kommit i perioder, känns som små drev som startats av några personer här och på andra forum.

        Stäng av kommentarsfältet tills du har mer ork att sköta det. Vissa kommentarer är under all kritik.

          Antingen stänga ner kommentarsfältet eller moderera det så alla kommentarer måste godkännas

    Å tärningarna … nostalgi ?… ju större desto coolare ..

    Gud den här svartsjukan alltså ….

    Låt Killen köpa vilken bilhan vill, kan man inte Glädjas åt någon annan säg inget istället .

      men snälla man kan ha ett ogillande inför någons val eller beteende utan att man för den sakens skull vill byta plats med denne pga avund. Herregud, min drömbil är en renualt 4 lixom. jag kräks på drägg som vill ha moderna vräkiga snuskåk för att vifta med lillsnorren när de susar förbi. det är ju ofta de mer avskyvärda personerna som väljer just dessa bilar. enligt min erfarenhet är de dom med osäkra sköra egon och väldigt lite personlighet. så jävla ointressant och karaktärslöst. skaffa en identitet istället så att DU kan bära upp fordonet, inte tvärt om.

      Svartsjuka?

      Tror du menar avundsjuka va? Lite svårt att vara svartsjuk på någons bil ?

    Ja, jag fick en Volvo 740 – 88 som morot till körkort och kör den än idag, börjar dock lessna på att den drar fruktansvärt mycket 😀 Kul för honom att han har råd med en sån där bil. Själv hade jag vart nöjd med en Volvo 240, men jag är lätt å göra nöjd å 😀

      (Alltså bilen är från – 88, fick inte körkortet – 88)

    Riktigt snygg bil. Kul för honom.

    Jag tycker det är upp till vad han göra med sina pengar vill han köpa en svin dyr bil innan han har fått sitt körkort så varsågod. Tror alla hade köpt ”onödiga” saker om man hade pengar.

      Jag hade köpt en Audi q5 om jag hade haft mycket pengar ? Min drömbil!

    Vill passa på att upplysa vad som försiggår på plattformen YouTube.
    De finns en person på YouTube som konstant kliver på personer med funktionsvariationer.
    Vilket aldrig få bli försvarbart och accepterat.
    Vem skulle göra en orosanmälan först och sedan som ”grädden på moset” gå ut med en offentlig video där man framställer ”offret” i sämre ljus? Vart går gränsen egentligen att försvara sig med, godhet.
    Behövs de verkligen en öppna rättegång där outbildade människor ska få ta ställning? På riktigt!
    Räcker det inte med att de finns utbildade människor som möter ärenden likt detta i dagligen i sina jobb.

    Ska inte YouTube vara en plattform för underhållning?
    Låta sin kreaktiva ådra blomma ut?

    Blir så arg när man ser hur folk hängs ut till höger och vänster. Alla kan inte vara lika inför världen. Vi föds inte med samma förutsättningar. Vi löser inte problem på samma sätt. Vi är olika.

    Jag vet inte vad han vill få de framstå? Tycker han att detta tilltag är att agerar och ta ställning?, och vem ser detta som hjälpa? Belysa? Det här är hänga ut för allmän beskådning och förnedring. En öppen kanal som vem som helst kan beskåda tycka till och förlöjliga. Ett kommentarsfält där icke kompetenta inom området kommentera utan erfarenheter som bara leder till elaka dumförklarande kommentarer.
    De han skapar i tro hjälpa andra är att han får redan utsatta människor att må ännu sämre.
    Att belysa problem offentligt inför människor som saknar den insikten av att leva med diagnoser är övertramp. Han har ingen aning om hur de individuellt påverkar och begränsar deras vardag.
    Han har ingen aning om vad deras kapacitet ligger. Vad som fungerar och inte fungerar.
    De klipp han lägger ut på YouTube är mer nervärderande för individen än till deras fördel.
    Härskarteknik på hög nivå som utövas på personer med sämre förutsättningar.
    Jag låter hans namn vara osagt, de som vet vem han är vet.

    Volvo 240 <3

    Det är väl jockes och jonnas bolag som både har köpt jockes körkort och hans värsting bil. Har ju kommit en artikel om att de köpte huset på bolagets pengar. Finns skrivit på svenskayoutubers.se

    Bilen är inköp i Bolaget ( Jocke och Jonna AB)
    Registrerad som senaste inköp ( Info från Allabolag.se) Sådan information har alla tillgång till så varför existerar ens detta inlägget när svaret finns svart på vit??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.