Läsarna skeptiska till My Martens träningsstudio

My Martens har skrivit mycket på sina sociala medier om den träningsstudio hon ämnar öppna i Gamla Stan, men än så länge har hon varken berättat om eller visat bilder från den.
Hon själv menar på att den är så gott fullbokad och att hon inte behöver marknadsföra den via sina plattformar, men läsarna tror inte riktigt att det stämmer.
Istället har det rasat in kommentarer där till och med studions existens ifrågasätts, och Mys svar rätar inte direkt ut frågetecknen om man säger så…

Är det en så konstig fråga verkligen?
Med tanke på hur mycket My publicerat kring studion innan öppning så är det väl inte så konstigt att den kompakta tystnaden som nu omgärdar den får folk att undra?

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ska du slå till på Isabellas Balmainplagg?

  alltså snabb fråga: är det inte Sandra Beijers assistent som har podden Paparazzi? Eller har hon slutat som hennes assistent?

   Hon har slutat!

    Redan??

     Sandra skrev väl om nån assistent som slutade i vintras?

     Ja assistent är väl oftast inget man planerar att jobba med föralltid

   Är det bara jag som stör mig på deras ”amerikanska” uttal när dom pratar engelska i var och varannan mening i den podden? Dom pratar som 15-åriga tjejer liksom

    Oj, så fruktansvärt det måste vara för dig. Den organiserade nazismen ökar, miljöproblemen växer och Sverige börjar få lärarbrist. Men visst, att någon talar på ett störande sätt är verkligen något att engagera sig i.

     Who hurt you?

  Det borde vara lätt att kolla upp för den nyfikne om ’studion’ används eller inte.
  Och skulle hon inte ha flera pt’s som skulle använda lokalen ? De borde rimligtvis finnas på instagram och borde kanske rimligtvis lägga upp bilder från ’studion’
  Jaja lite konstigt att hon ’jobbar’ med events och marknadsföring men inte invigt sin ’studio’

  Men hon har fullt upp med privata ärenden sambo/särbo, och att landa efter sin utmattning, sonen och all pendling ( men hon verkar ha slutat pendla ?! )

   Den är inredd och ser ut att användas.

    Det är konstigt att folk frågar vad den heter, om den har en hemsida och om kontaktuppgifter – utan att få svar.
    Instgramkontot har inte uppdaterats på en månad (och då med omarkerad reklam för koffein- och sötningsmedelsdrycken som My säljer). https://www.instagram.com/mywellnessstudiostockholm
    På Mys blogg finns en länk till Mys blommor men inte till träningsstudion.

     Var ligger denna i Gamla Stan??

      Storkyrkobrinken 9. hon kan ju ha gjort en sk soft opening då ingen skylt är där ännu etc och därför inte vilja sprida det massa innan allt är klart.

   Nix hon var på Öland nyss igen

  Förstår att hon är kompis med Anna Book. Samma otrevliga stil, bara färre emojis.

   Jag tycker faktiskt att det är läsarna som är sjukt otrevliga. Tycker tonen är så befallande och anklagande, jag förstår faktiskt varför hon svarar som hon gör.

    Fast många gånger går hon igång på en vanligt trevlig undrande fråga. Man vet aldrig vilket humör hon är på när hon svarar.

     Jag tycker tvärtom, hon svarar oftast vänligt trots att avsikten hos den som frågat/kommenterat inte går att misstolka.

  Med tanke på hur många lever idag, med jobb och familjer mm på vardagar så är det en klar fördel att eventuellt ställe där man tränar ligger bra tillgängligt. Annars är det lätt hänt att träningspasset inte blir av, det är svårare att ta sig till gymmet än att träna.. Inte många bor i gamla stan, så är det tänkt att man ska masa sig dit någon gång i veckan? Vad kommer hon att erbjuda? Pass och ett gym? Tufft i Stockholm konkurrensen är stenhård och med sitt namn kommer hon inte långt då det finns en mängd andra profilerade samt träningsställen (bortsett från de stora kedjorna) med kunskap och sunt förnuft kring mat! My & Booken kan fortsätta slurpa läskeblask och överlåta träning till bättre vetande.

   Det bor över 3 000 personer i
   ”Staden mellan broarna” och det arbetar lite drygt 13 000 pers där. Låt säga att det är 15 000 potentiella kunder. Det borde räcka för Mys gym.

   Träning enskilt borde inte vara svårsålt. Däremot kanske man kan invända mot att det förutsätter att man är på plats. Det tror jag kommer bli Mys ” felande länk”.

   Tror folk tycker det kan vara roligt att träna med en ”kändis” men är hon aldrig där blir det ju svårt.

   //Moa

    Det är inte 15 000 potentiella kunder för minst 30% av dessa är för gamla eller för unga för att träna. Sen faller minst 75% av det bort pga är inte såna som tränar. Kvar blir ca 2 500 personer som är potentiella kunder, dvs såna som redan tränar. Av dessa 2 500 st ska hon sen få tillräckligt många att vilja byta träningsform till henne, gissar att hon behöver sex, sju bokningar om dagen för att det ska bära sig, det är 40-50 bokningar i veckan. Mer matte än så behöver man inte kunna för att se att hon antingen måste marknadsföra sig hårt, eller trissa sina priser rejält.

  My har gått Isabella Löwengrips grundkurs ”Så avbryter du en officiell satsning på bara sex månader”.

  Konstigt det där nån hade skrivit på My blogg att hon gått förbi olika tider. Och att den inte va öppen.

   Tror att det där med att ha träningsstudio var en snabb lösning då hon av någon anledning fick sluta på Lifestyle – då behövde hon en anledning, snabbt något nytt – då hette det att hon vill satsa på träning, hon vill jobba med träning istället. Det blev snabbt hårdträning dagligen från att (ha påstått sig) vara deprimerad och utmattad, ha sitt perfekta drömjobb, inte kunna träna hårt till att vara superpigg och i hårdträning flera timmar varje dag.. och göra träningsresor och öppna träningsstudio.

   ”Någon hade skrivit på hennes blogg” måste vara en av de sämsta källorna som finns. Säger ju absolut ingenting. Kan vara ett troll, ovän till My, nån bosatt i gbg… Tar aldrig kommentarer seriöst faktiskt.

   Alla kommentarer är inte alltid sanna, sen kan folk krydda det lite.

   Någon skrev på Flashback att man aldrig ska öppna dörren om det ringer på för det kan var mylingar med svarta ögonvitor.

  Förstår inte varför hon skulle vara skyldig folk en massa svar. Hon tycker studion rullar på bra. Jaha men bra då. Jag fattar inte vad problemet är.

   Problemet är att hon vägrar svara på frågor. Hon fpr frågor om vad som erbjuds, priser, hur man kommer i kontalt med de andra som enligt utsago skulle gå att boka tid med. Inte ett enda foto på den färdiga lokalen, massor under tiden hon höll på att fixa men nu locket på. Inte ett ord och inte ett foto och besvarar frågor spydigt. Hon sa i somras att läsarna var välkomna med frågor men det verkar inte gälla längre. Det är inte underligt om hennes läsare anar en hund begraven med tanke på hennes historik med lögner om både stort och smått.

   Detta inlägg är ett bra exempel på varför det är svårt att vara en ”affärskvinna influencer”, där ens persona är den framgångsrika affärskvinnan. Som influencer jobbar man stenhårt med att skapa uppmärksamhet och man måste vara först på bollen. Har man en idé berättar man om idén och gärna det rosafluffiga drömläget. Detta kommer att uppfattas som en utfästelse. Följarna blir inspirerade, nyfikna, triggade, engagerade och förväntar sig uppdateringar på läget. När det blir tyst blir många först förvirrade och sedan besvikna och kanske arga. Cynikerna kommer att säga vad var det jag sa. Något väldigt positivt blir plötsligt surt.
   De flesta i affärsvärlden vet att förtroende är allt, och förtroende får man genom att göra det man säger att man ska göra. Innan man går ut och marknadsför sin affärsidé gör man sin hemläxa, finns det överhuvudtaget en efterfrågan och är det genomförbart? När man är igång då berättar man vad man kan erbjuda. Dvs det som de flesta influencers gör först, görs sist. Man gör en utfästelse som tål att granskas och som har bättre förutsättningar att hållas.

    Precis så är det. Detta borde ju vara självklarheter för den drivna affärskvinnan My. Hon har ju drivit företag sen hon gick i blöja, jobbat som VD osv.

    En ”affärsman influencer” hade blivit hårdare ansatt.

     Hahahaha. Nej.

  12 deltagare på bootcamp på 55 kvadrat??? Eh what?! Hon har väl inte något tillstånd till att bedriva träningsstudio/gym där antagligen, man måste troligtvis ha det. Lokalen är nog inte ämnad för träning, kan vara anledningen.
  Sen är ju inte hon den mest kunniga vad gäller varken träning eller kosthållning. Jag skulle inte anlita henne. Hon har väl ingen pt-licens? Bra på att skrika ”kom igen” är hon ju dock.

  Tur att hon fick chans till Lohilo och få kalla sig en fin jobbtitel igen hehe. Finns väl flera ”marknadsansvariga/brand manager inom Lohilo. PH-killen kallar sig inte den fina titeln men My gör det förstås.

  Pinsamt lågt att hon köper ig-följare, skäms hon inte och fattar att det syns. Jaja synd att ge henne uppmärksamhet känner jag.

    ? Underbart.

    ???

    ? ? ? de inte får gå runt stolen ?

   ? … och alla hennes hashtags, hur hon hashtaggar #getfitbymymartens ? ? Myggan är fake it til you make it-personifierad – hon har satt diverse titlar på sig själv, överdriver, snyftar, lismar, köper följare, hittar på, ändrar historier för att passa agendan. Hon kan det där med att härska, bortförklara och manipulera.

  Både Anna och My jobbar med fina jobb nu, sälja sötade drycker och vara ansiktet utåt för Lohi…eller hur det nu stavas?

  My är känd för att inte tala sanning. Tror det har med grabben att göra att studion faktiskt inte har öppnat.

  Lohi = lax på finska ?

   Ilo = glädje på finska. Laxglädje?

    ”En glad lax”

   Fast namnet lär komma ifrån ”our ice cream, meaning: LOw sugar, HIgh protein, LOw fat!”

  Så Christina blev utkickad från sin lokal för ingenting? ?

   Det var väl iallafall flera år sedan och har inget med My att göra

  Konstigt oavsett att inte visa bilder från studion med tanke på följande:
  1. hon har skrivit om studion när den var under uppbyggnad samt visat bilder från det. Varför inte lägga upp bilder när det är klart?
  2. Hon är en ”influenser” – bilder tillhör liksom hela det yrket och att visa upp något man själv gjort skulle inte en enda influenser missa att göra.

   Även om man är influencer så bestämmer man ju själv vad man vill ta bild på 🙂

    Såklart. Bara poängterar det märkliga i att inte fotografera något sånt här ”stort”

  Det är bara lohilo nu som gäller.

  Oklart att man skickar tipsmail om detta i morse där man ser att den är inredd och går att använda men att du ändå skriver inlägget såhär?

   Inredd ja det vet väl alla. Men används studion?

    Jag har tyvärr inte tid att stå där hela dagen och kika, men oklart varför inreda den med dyr träningsutrustning utan att använda den. Tror bara att inte allt är klart ännu, typ skylt etc och därför hon inte sagt så mkt.

     Om inte allt är klart så kan ju Martyren säga det när hon får frågor. Hon har ju själv uppmanat sina läsare att ställa frågor. Nej men istället blir hon dryg mot läsarna. Vägrar i sten besvara enkla frågor om vad studion kan erbjuda för upplägg, hur man går tillväga för att boka pass med någon av de andra som enligt tidigare utsago ska ta emot kunder i studion. Här ligger definitivt en hund begraven!

      Påminner definitivt om alla lögner runt hennes avhopp från mäklarstudierna. En hel djurkyrkogård….

    Jag tror inte att ventilationen är klar. Det är mkt regler i lokaler, spec i gamla stan.

   Inlägget kan ju vara förinställt sen igår.

    sant, det tänkte jag inte på, Sorry!

  Kolla Gretas instagram. Följarantalet exploderar, världsstjärnor kommenterar hos henne. Bella som ville ha Gretas hjälp (?), kanske kan få ett jobb hos Greta i framtiden? ?

   Var väl inte följare hon ville ha hjälp med ? kopplar inte din poäng

    Du tror inte att kändiskåta Bella som behöver ljuga om följare är avis elle???

     Jo men hon är väl isåfall avis på alla med fler följare? ? Greta är ju knappast enda svensken/personen med mer följare än Bella ?

      Fast troligen den enda svensken som ökar med 500 000+ dagligen

     Hon köper inte följare och likes som vissa andra iaf. Hon ljuger inte mer än andra.

      Vem? ?

   Vad ska Greta med Bella till?

    Nej, Greta behöver inte Bella, hon har andra i Cirkus Klimatstrejk.
    Läsvärt; https://uvell.se/2019/09/24/cirkus-klimatstrejk/

  Hon är väl som gaphalsen likadan.

  Tänker alltid på Catrin Hedlund när jag läser den här sortens artiklar:

  https://cornucopia.cornubot.se/2019/09/kraven-hos-kronofogden-okar-allt-snabare.html

  Tydligen har bankerna börjat köpa och sälja skulder. Lugnet kan snart vara över för Catten af Tälje.

   Vad hände med katten af Tälje ???

  Det osar misslyckande – igen.

  Måste kännas surt, när hennes antagonister gör succé. Toftby, Graaf sisters. Och att hennes vän Åza Brennander var bjuden på Toftbys bokfest. Surt?

  Min största fundering är hur fasen hon ska lyckas få kunder, dvs återkommande kunder? Vem törs boka upp och ev. förskottsbetala för någonting som hon håller i?

  Hon tränade Christina Melin innan??? Vet hon att de delat man ?

   Christina har väl inga problem med kompisrelationer till buksvägerskor!

    +1??

  Undra om inte Minette Tigerfalk har nånting med öppningen att göra. Det är hennes lokal som my har sin studio.

   Eller MG?

    Va?

  Att hjälpa är det enda sättet att erbjuda evig kärlek i världen för att vara nära Gud och det är vad som är mycket viktigt. Varje person som behöver ekonomisk hjälp har en logisk anledning. För att göra detta gör vi investeringar och erbjudanden av lån, snabba och garanterade lån tillgängliga för alla människor med möjlighet att återbetala den. Räntan är 3% med mycket enkla termer som hjälper dig att starta ditt eget företag. Våra överföringar är försäkrade av banken för säkerheten av transaktioner. Så om du behöver en ekonomisk, vänligen kontakta oss för mer information.

  E-post: georges.matvinc@gmail.com
  WhastApp: +33 756924191

  Kan det ha med namnet på studion att göra att det dröjer med bilder ?
  Kan det ha att göra med, att om regeringskansliet ff äger så tillåts väl inte andrahandsuthyrning.
  Oavsett, så tycker jag nog My kan svara på frågor INNAN det drivs till otrevligheter.
  ( undrar om hennes blogg är stängd eller kapad )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.