S.S.S.S

1. Att Margaux både kör utan knäppt hjälm och mot gult i sin senaste vlogg.
Så jäkla onödigt med tanke på den mängd kids hon har som följer henne, och som riskerar att göra exakt samma sak eftersom de vill vara ”coola” som Margaux.
Men det är inte coolt! Coolt är att inte spräcka skallen vid en eventuell vurpa.
Allt annat är på sin höjd fesljummet.

 2. Att den hatstorm som drabbade Anna Book igår orkestrerades som en del i en poängtävling.
Vem stolpskottet är som tyckte att det här var en fantastisk idé vet jag inte, men förmodligen någon medlem i Elevrådet eller liknande.
(Jag har tagit ner mitt inlägg från igår då avsedd effekt har uppnåtts.)

3. Att Biancas bild på Youtube inte gör henne på långa vägar rättvis.
Jag undrar om det är avsiktligt att hon ska se så där dyngpackad ut att när man ser dubbelt och måste stänga ett öga för att kunna fokusera?
Om svaret är ja, så är jag beredd att revidera min kritik en smula, för den looken sitter som en smäck!
Annars, not so much…

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är bilden på Anna Book filtrerad?

      Nej! Hon är fullt naturlig A-B-C….

      Jag tycker det ser ut som en gammal bild, innan BL.

    Så det är inte så att du tog ner inlägget om Book från igår för att det skrevs en hel del sanningar om dig och ditt beteende där, för att du fick en hel del kritik? Det tror jag är anledningen. Och du är ju en bidragande orsak till att vissa råkar ut för drev och hat, du med din blogg och dina ofta vinklade och nedlåtande skriverier uppviglar till det.

      Haha du tar dig själv dina kommentarer på för stort allvar.

      ”Jag har tagit ner mitt inlägg från igår då avsedd effekt har uppnåtts” Pyttsan vilken bluff, hyckel så det förslår här. Självklart tog hon bort det pga all den kritk som skrevs mot C själv under det inlägget, blev väl lite jobbigt eller vad var det för effekt du uppnådde?

        Att föräldrar och skolan agerade. Jag hade själv kontakt med dem under gårdagen.

          Hur agerade skolan?

            Som örebroare tror jag nog att lokala medier och nationella som Aftonbladet skrev om Karrolevernas påhopp på Booken hade lite större effekt än inlägget här. Alla inblandade har pudlat, elevkårens verksamhet har ”time out” och rektorn tar avstånd och är förskräckt. Ev ska Booken åka dit och prata om näthat med eleverna, verkar som hon föreslagit det själv och det kan väl vara en bra idé.

              Då njuter nog Anna, när hon får skina lite i rampljuset.

              Bra att skolan tar det på allvar dock!

                Njuter? Av hat?

    Vad tycker du gällande det Elena Belle skrivit om dig? : )

      Skulle också vilja veta. Modigt och coolt av Elena, hon har ju rätt. Inte många som nämner bloggbevakning/cg men Pärlan har sagt en del del också, och Kissie och så Paula då. Ilmrud skriver nu också.

        Varför skulle det vara modig och coolt? ?

        Modigt och coolt? förlåt men kvinnor som Elena är bakåtsträvande, hennes liv kretsar kring hennes utseende hon har ätstörningar och bidrar till konsumtionshets. Det roliga är ju att hon hånade Camilla mot slutet, då hon skrev att Camilla inte lyckats bli modell, typ ”kolla på mig” … riktig löjlig brud.

        Modigt?

        coolt av elena? denna stackars arma lilla människa som så uppenbart inte vill vara gravid själv igen pga att hon inte vill gå upp i vikt och skyller på komplikationer vid första graviditeten och att hon fick opereras för sin diastas? I usa är man ju tyvärr otroligt glad för att operera minsta lilla hit och dit då det är rent vinstdrivande. Fysioterapi är förstahandsval för behandling av diastas och det kan ta låååååång tid att få ihop musklerna, jag är mycket mycket tveksam till om elena ens gjort ett försök till detta, hon gick nog direkt på den ”lätta vägen” det är så hon lever sitt liv.

          Ja, Camilla vill ju bara visa verkligenheten bl.a. att hon har opererat sig för att se ut som hon gör efter graviditeten när hon själv försökt att dölja det. Det ger en skev bild till yngre följare som kanske ser upp till henne. Hon verkar vara väldigt utseendefixerad, ville banta när hon redan vägde typ 40 kg men hävdar ändå att hon inte är ätstörd. Sen drar hon det där kortet att kvinnor alltid ska stötta kvinnor oavsett vad de gör, vad hände med att stötta småtjejer som påverkas av denna kroppshets? Det är ju det bl.a. Camilla mfl gör men det fattar väl inte Elena…

      Vad har hon skrivit?

        Hon har skrivit att Camilla är en mobbare osv! Vore kul med svar från C ang det

      Förmodligen ingenting, jag brukar inte göra det.

        Nej du svarar ju inte på kritik 🙂

          Men varför ska camilla svara på era fjantiga angrepp? Vill man inte läsa vad som står här så bör man inte göra det. Det är hennes blogg, det är frivilligt och gratis att gå in här. Låt bli om ni inte pallar.

            Tycker det är stor skillnad på fjantiga angrepp och befogad konstruktiv kritik, men Camilla svarar inte på något av det. Det är såklart hennes val men det är på bekostnad av hennes trovärdighet.

              Tycker inte Elenas text var så mycket konstruktiv kritik, mera av en sly dig och pikar mot C.

                Jag syftade inte just på Elenas text, Camilla svarar inte på någon kritik alls. Konstruktiv eller ej.

                  Jo, det gör hon faktiskt. Jag har ett flertal gånger ifrågasatt olika saker här i bloggen och i kommentarerna och hon har svarat varje gång. Inte alltid de svar jag vill ha, men svar har jag fått.

                    Nej. Camilla kanske har gjort det förut, men hon svarar inte på någon kritik alls längre. Det har hon sagt själv.

      vart har hon skrivit något om bb?

      Elena känns som en väldigt, väldigt osäket tjej. Stor i orden men liten på jorden liksom. Sedan var ju grejen med surrogatmödraskapet helt sjukt.

      Var nånstans har elena skrivit om cam?

    Är det ok att kalla sitt barn för ”jävla demon” på sociala medier? Snackar om LD som tycker att det är såååå jobbigt med barn att hon inte hunnit duscha på en vecka och att hon minsann inte lever lyxliv. Kan inte hennes man ta hand om barnen när han kommer hem, så hon kan duscha?

      Va? inte hunnit duscha verkar ju inte klokt. Jag har 4 ungar, har aldrig hänt att jag inte hunnit sköta min hygien.

        Tillbringar man sina dagar med att visa upp dina håriga armhålor och klär tuttarna med nylonstrumpor så hinner man inte duscha. Allt är en fråga om prioritering för dessa upptagna internetfenomen.

          Har hon gjort det under den gångna veckan?

          hahaha!!

      Man kan ju ta hand om hygien utan att för dens skull dursha varje dag.

        Ja verkligen.

      Tja, hon fick ju eran reaktion…
      1-0 LD

        Är det den bilden hon vill sprida av sig själv för att få en reaktion så står det 0-1

          0–100.

      Ja jag måste säga att de senaste inläggen har varit lite konstiga, även om jag i allmänhet gillar LD. När hon gav som förslag att man skulle städa tillsammans med barnen istället för att köpa städhjälp undrade jag mest vad det är för änglabarn hon har och hur hon i så fall har så svårt att få loss tid till att duscha.

        Hennes raljerande kring ”tjänstefolk” som hon själv uttrycker det, är patetiskt. Slår vad om att hon har städhjälp egentligen och skäms lite över det, därför hon jagat upp sig så 😉

          Ja, mycket märklig. Särskilt eftersom hon syftade till att kritisera dem som har hjälp med ”allt” (nannyhjälp, städ, mat etc), hur många har det? Hur stor är gruppen som håller sig med regelrätt tjänstefolk? Känns som det finns större fighter att ta.

          Nja, mer har hon komplett fel i hela sin analys. Det är sen gammalt. RUT har skapat en mängd nya jobb för kvinnor som intehade haft några annars. Det är ingen skam att städa för andra, heller inte ett faktum att man sliter ut kroppen. Nästan 1 miljon svenskar använde RUT- avdraget 2018. Medianinkomst, dvs vad en stor del svenska kvinnor (eftersom det är hennes tes att kvinnor inte ska tjäna kvinnor) tjänar är 319 000 före skatt, det är mycket pengar. Och om nån vill använda städerska tycker jag det är deras val. De bidrar till att folk får jobb och skatt betalas. Att kalla dem pigor är rent för jävligt.

            Ja och med tanke på att folk faktiskt väljer sina jobb idag så blir jag irriterad när man får det att låta som något fult att städa åt andra. Tänker man samma om frisörer t.ex.? Eller alla andra serviceyrken

              Att folk ”väljer sina jobb” är inte sant, det är en nyliberal lögn

            Jag blir lite illa till mods över hur många inom vänstern talar om folk som har serviceyrken.

          Ja exakt, att vi som köper städhjälp anser oss för fina för att städa. Jag gör fan inte annat än att städa, ibland vill jag göra något annat än att städa, därför köper jag städhjälp en gång i månaden. Det betyder inte att de är tjänstefolk mer än förskollärarna som tar hand om barnen om dagarna, mekanikern som servar min bil eller brevbäraren som lämnar min post.

        Med tanke på barnens åldrar så är det väl inte orimligt att inkludera dessa i vissa av städsysslorna hemma?

          Jo men vi är några som inte har åttaåriga änglabarn utan treåriga demoner som har en helt annan syn på städning än vad jag har.

    Va? För vad?!

      Ringa narkotikabrott ?

        På Summerburst?

    Angående expressens BB-artikel: Är det någon som fattar hur expressens premiumfunktion funkar? Står att man kan prova gratis till första advent men när jag signar upp mig och kommer till steget att jag ska godkänna med bank-id står det att 69 kr ska dras av Klarna.

      Håller med, känns inte som att de har koll. Kontakta Expressen, det är säkrast.

      Här har du artikeln, du kan swischa mig 10 Kr

      https://imgur.com/a/B2iBjBA

        Stort tack, 10 kr kommer bums! ?

        Finns det någon mer bild, på denna verkar artikeln ta slut mitt i ungefär?

        Är det detta alltså som är en fenomenal granskning? Ganska slätstruken kvällstidnings”försök till sensation” kan jag tycka, men visst, den skildrar ju inte Bella positivt vilket verkar räcka för uppskattning i de flesta fall här.

          Ja, jag tyckte inte heller den var speciellt vass!!

          Inte jag heller, finns så mycket mer de kunde fått i där som hade påverkat henne rejält. Får hoppas på att det kommer mer.

      Det dras ju inga pengar nu då det är gratis.
      När gratisperioden är över dras pengar om du inte säger upp prenumerationen.

      Fina bilder!

        Ja. Det var fina bilder, men inte dom som är poängen ?

        Men gud vilka bilder de valt! Lite utstuderat elakt kan jag känna, är ju uppenbart att de är gamla och tex dåligt ljus.

          Det är rätt nya bilder ?

    ”Det man inte har i hjälmen får man ha utsmetat på asfalten.” Gammalt djungelordspråk.

      Haha. Usch.

    En som förespråkar att man ska alltid märka ut samarbeten gör det inte själv men för andra kan man minsann påpeka. :S

    Lång vit kofta med fuskpäls innehåller affiliatelänk.
    Annamatkovich.se
    Hur fin är inte min vita långa kofta från Bubbleroom. Blev helt förälskad i den direkt när jag såg den. Den finns även i beige. Igår bar jag koftan utomhus och den är super varm och funkar också som en kappa.

    Koftan finns – HÄR – och kostar 899:-. Med koden AnnaM får ni 10% rabatt på hela sortimentet hos Bubbleroom.

      Vi bryr oss inte om dig, Anna. Snälla sluta, det börjar bli pinsamt.

        hon har 10,1 tusen följare på instagram.
        ska man påpeka hur andra bör göra bör man börja göra korrekt själv.

      Men ingen vet vem det är? Anmäl henne till KO(?) om du ser att hon gör fel.

    Jag jobbade som brandman tidigare och var på en olycka där en man på moped hade uppknäppt hjälm. Han klarade sej inte, trots snabb hjälp. Kommer aldrig glömma den synen och trodde nog att de flesta vuxna människor visste bättre än så. Men tydligen inte

    munckiiin ( instagram) har likt isabella löwengrip köpta följare för att kunna dra till sig samarbeten med olika företag för mer pengar än hon har följare för.
    En maxmara kappa som kostar ca 30 000 kan mamman unna sig men döttrarna får gärna bli sponsdrade med kläder från lekmer.se och babyshop bl.a.

      löwengrip har inte köpta följare men det finns andra bloggare som köpt insta-följare. Det som sägs nu om löwengrip är att hon har angett sidvisningar ist för unika läsare men det är ju inte helt fel, inte lätt att mäta exakt antal unika läsare liksom. Siffror varierar dessutom och hon har höga siffror vilket som. Är fler som pratar sidvisningar, det blir inte mer fel. Det där är vinklat.

        Klart Löwengrip inte har köpta följare, hon råkar bara vara ofantligt populär bland ca 100 000 saudiarabiska män.

          Ha, ha!

          Hon har några arabiska män som verkar ha blivit förtjusta i henne och skrivit kommnetarer men inte några hundratusen. Finns andra bloggare däremot som ökat med flera hundra araber i sträck som ser misstänkt köpta ut. Men sånt missar ni i er iver att smutskasta och sänka IL. IL verkar inte ha köpta följare så bara lägg ner, och hon köper uppenbart inte likes som vissa andra. Helt sjukt hur hon ska få skit för allt och inget, detta drev, hetsjakt… mobbning är det och inget annat.

        Klart hon har köpta följare. Hon har ca 6000 likes i genomsnitt på nästan en halv miljon följare. Det är orealistiskt.

    känns som att punkt nr 3 bara är till för att någons utseende ska diskuteras.. lite onödigt.. inte ofta illustrerade bilder ens liknar någon.

      exakt, dessutom så blinkar hon ju på bilden. Bilden är ju tagen från ett klipp typ, stillbild när hon blinkar. Fanns det inget annat viktigare att skriva om haha.

      Uppfattade det som att hon isf menade att Bianca är vackrare än på den tecknade bilden.

    Bilden på Bianca är ju en illustrerad bild. En update på den hon hade tidigare.

      Mn guuuud näääähäääääääää är det saaaaant?!?!?!? Är det en illustreeeerad bild?

    Är det bara jag som ser dubbelt när jag dricker utan att vara dyngpackad..? Kan vara lagom lullig och med en gång ser jag dubbelt ?

      Nej du är inte ensam! Jag är känd i min vänkrets för att nästan alltid göra det ? Räcker med att jag är lite lullig och sen är allt dubbelt och jag sitter där med mitt ena öga stängt och ser ut som en dåre, haha! Sjukt störigt

      Samma här. Ett par öl så har jag dubbelt så roligt. Men visst är det jobbigt, dricker inte särskilt mycket på grund av det.

        Haha jag brukar bli färgblind!

    Bianca ser ut som Dani på bilden (hon som poddar med Kenza)

      Håller med!!

      Fick Flashbacks till deras podd ?

    Tror meningen är att det ska se ut som att hon blinkar på sin youtube-bild. Den är ju illustrerad, och ändå bra gjord. En trend att ha illustrerade bilder på youtube i sina introt osv nu verkar det som! Gillar denna bloggen mestadels men känner att inlägg ibland inte har något syfte förutom att klaga :/

    Lägg till bingo rimer som låter sin son RIDA på en ej färdigväxt hund ?? idiot!!

    En av de vackraste tjejer jag sett… tills hon valde att sticka nålar i fejset och spruta in gift. Fan va trist att folk går på botoxskiten.
    Du VAR ju så förbannat snygg Bianca!!

    Att hjälpa är det enda sättet att erbjuda evig kärlek i världen för att vara nära Gud och det är vad som är mycket viktigt. Varje person som behöver ekonomisk hjälp har en logisk anledning. För att göra detta gör vi investeringar och erbjudanden av lån, snabba och garanterade lån tillgängliga för alla människor med möjlighet att återbetala den. Räntan är 3% med mycket enkla termer som hjälper dig att starta ditt eget företag. Våra överföringar är försäkrade av banken för säkerheten av transaktioner. Så om du behöver en ekonomisk, vänligen kontakta oss för mer information.

    Epost: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33 756924191

      Jesus tycker inte om svindlare.

    Man får köra mot gult.

      Gult ljus betyder stanna. Kan man inte stanna på ett trafiksäkert sätt så får man köra mot gult. Vmf 3:6. Huvudregeln är alltså stanna. Med en sån låg hastighet som mopeder kan köra borde man nog ha stannat där.

        Bilar kan också köra i låg hastighet och de flesta trafikljus finns inne i stan där det är 50. Ändå får man köra mot gult, bedömningen görs av föraren inte av folk på nätet huruvida det är lämpligt eller ej.

          Nej. Den bedömningen görs av polis eller domstol.

      Då gult räknas som rött får du enbart köra mot gult om du ej kan stanna säkert. Vissa borde verkligen uppdatera sin körkortsteori??‍♀️. Såvida man inte är sugen på en saftig bot.

        Ja? därav får du köra mot gult.

    Ang punkt 1 så är väl ändå det mest anmärkningsvärda att hon filmar när hon kör

      Håller med, känns helt sjukt att hon tycker det känns rimligt att blogga när hon är ute och kör i trafiken..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.