Kiss and make up, med Booken och Myggan

Det är skönt att se att vänskapen fortfarande är intakt mellan My Martens och Anna Book – dagens dumpning till trots.
En kort bakgrund till den som inte vill se videon:
My och Anna hade bestämt att ses utanför Mys arbetsplats, men när Anna kommer dit är det igenbommat och låst. Senare får hon veta att My varit hos frisören istället utan att meddela sin vän detta, och av videon från Annas Instastory att döma så var hon allt annat än imponerad av sin vän.

Jag kan på rak arm säga att jag hade blivit vansinnig!
VANSINNIG!
Inte att någon är sen, det kan hända vem som helst och är oftast helt oavsiktligt. Men att som My här – totalt skita i sin vän som hon bestämt träff med för att istället gå till frisören – är ett högst aktivt och medvetet val som visar på en viss grad av respektlöshet gentemot väninnan, särskilt som hon inte ens bryr sig om att meddela Anna att träffen måste skjutas fram en smula.
Jag hade vänt på klacken och gått, i samma sekund som jag förstått anledningen till varför jag står utanför en stängd butik utan varken sms eller samtal i min telefon.

Anna gör sitt bästa i videon här under för att inte visa hur irriterad hon är, men jag tycker hon har all rätt att vara just det.
Throw a bitch fit baby, you are allowed. 🙂

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,282541″ ap mute yot ]

Tack för tips!

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bloggbröllop i Marbella #ingeborn2019
    Någon som följer någon av bloggarna?

      Nej, vet inte vad du pratar om ?

      Paret som gifter sig har en del influencer-vänner men Victoria själv har väl 4000-5000 följare bara?! Pdotter & margaux man är väl där?! Men verkar bli ett najs bröllop av de man fått se! ?

        Aha, låter inte intressant ?

          Det är ganska intressant när man kollar

            Nej.

        Margeaux är på ett annat! Följer Victoria pga fascinerad av all ”lyx å flärd” å undrar som alltid hur fan folk har råd? Som sagt, ingen stor influencer (men ett 8-17 jobb däremot)

      Följer inte bloggarna men följer Victoria på instagram. Älskar att följa bröllopshelger på instagram, hoppas det uppdateras flitigt från gästerna 🙂 Ser väldigt påkostat ut, hade gärna gift mig så haha.

      Hej Victoria

        Nej faktiskt inte.

        Men snälla…

          ?

    Varför kan man inte gå in på Mys blogg?

      Har hon stängt ner den?

        Undrar det samma

      Mysko ?

      Klickfiske. Gå inte på det.

        Nej det kommer ett felmeddelande. Fan va du är Jobbig

    Dåligt gjort av My.

    Det kan ju också vara så att man glömt bort mötet med sin vän och av misstag bokat frisörtid utan att tänka på att man är dubbelkbokad. Det akn hända oss alla. Alla behöver inte alltid ha ett illa uppsåt utan man kan faktsikt glömma, missa och snurra till det utan att medvetet vilja såra någon.

      Ja, på Cam låter det som om hon VET att My medvetet sket i mötet med Anna för att gå till frisören. Det är illa ifall hon bara gissar och bygger ett helt inlägg på det.

        Mhä… Är någon förvånad?

        Hade LD glömt ett möte hade vi fått två inlägg om hur lätt det är att glömma.

        Sen en rant om att inte skriva något elakt.

        Har uppriktigt svårt för hur selektivt människor behandlas här. Snart 40-åringar som är så ryggradslösa är väldigt ocharmigt!

        //Moa

          Vad har hennes ålder med saken att göra? Löjligt att försöka åldersdiskriminera, du kunde fört fram din åsikt på ett trevligare sätt.

            Åldersdiskriminera? vet du vad diskriminering är ens?

              Jag är lite trött i huvudet, insåg att det var fel ordval ? hittar inte ordet jag sökte. Men tycker det är så fult när man ska passa på att skamma någon för vilken ålder den har. Det är inte relevant ?

                Fast jag kan hålla med Moa. Hade de varit 14 år hade jag förstått att de betedde sig så här. När man är närmare 50 bör man väl vara mer mogen kan jag tycka.

                  Men vad är så omoget med detta inlägg att en 40åring inte kan skriva det???

                    Läs om läs rätt!

                    Hur svårt kan det vara, om man har svenska som modersmål att förstå texten?

                    Skrämmande låg bildningsnivå här bland läsarna ibland.

                    Förstår du inte så säg det då. Annars faller ju dumheten rakt ner i ditt egna knä.

                    //Moa

                      Men gud Moa, chill..

                      Du är alltid så trevlig Moa ?

                      Tagga ner med attityden. Din åsikt är inte automatiskt den rätta. Jobba på ödmjukheten Moa för du börjar bli värre än TRH

                      Anonym 12:10 jag tar hellre TRH alla dagar i veckan över Moa. Moa hugger på ett ”hej”.

                      12:10
                      Åsikt. Vadå åsikt? Det står vad där står, punkt. Du kan inte ha en åsikt om vad där står. Du har heller inte tolkningsföreträde till vad Moa menade.

                      Och exakt samma sak drabbade TRH om och om igen. Ni ville få det till att hon sa något som hon aldrig sagt eller menat och det för att ni saknar vettiga argument.

                      Du har ett svar i modd kl 12:10

                      Men sluta tro art ni vet något om mig. Det fattar ju tom en femåring att ni inte gör.

                      Är svårt trött på hur ni framställer er själva. Eftersom ni uppenbart inte förstår vad ni läser så börjar ni attackera med personangrepp. Hur tror ni att ni uppfattas?

                      Jag är den jag är. Ni känner inte mig öht. Om jag låter grinig så gör det mig ingenting.

                      Jag är däremot inte grinig. Är aldrig det mot okända. Däremot kan jag tycka att en del är dummare än tåget och uttrycka det.

                      Kom med något vettigt som omväxling. Ni kanske blir trevligt bemötta av mig… Fast kanske lite dumt förslag, när jag tänker efter, ni vill ju inte göra något annat än provocera mig.

                      Ödmjukhet?!? Duktigt att du kan stava till det iaf.??

                      Det går bra nu, eller nå’tt sån’t! ???

                      //Moa

                      My är ju M-a. Ingen tvekan, har man sett och förstått för längesen.

                      Moa.
                      Lär
                      Dig
                      Skriva
                      Hela
                      Meningar
                      För
                      Det
                      Är
                      Sjukt
                      Jobbigt
                      Att
                      Läsa
                      Dina
                      Kommentarer

                      //Tack

                      Förhand

            Ålder=oftast lite mer erfaren och lite mer mogen och framför allt lite mer tolerant mot andra människor. Uppenbart gäller inte det här.

            Som vanligt, här i bloggen måste man påpeka: #inteallaunder40äromognaintolerantaoerfarna #Inteallarunt40ärmognaerfarnatoleranta

            Det är skrämmande hur ofta, gäller inte bara mina skriverier, kritiseras för det ” som inte är skrivet”. Alltså någon slags baklängeslogik, som aldrig stämmer med det som verkligen är skrivet. Vilken skola lär man sig det i? Trodde man ff lärde sig att kritiskt granska text? Inte misstolka text!

            Tycker om när andra bemöter oavsett om man ” gillar lika eller gillar olika”. Att bemöta något man varken tycker eller anser är som att vara med i en Monty , surrealistiskt!

            //Moa

              Tycker du överreagerar ?

                Hur menar du nu?

                //Moa

                  Trh återuppstånden som Moa.

              Mooa = My eller Book. Har man sett tidigare, hur ”Mooa” ständigt försvarar My med full kraft, så uppenbart så genomskinligt, men hon kastar gärna skit på vissa andra. Men när My hade gjort bort sig och fått något inlägg här då var Mooa först där och försvarade en massa sen i inläggen efter så var hon där och tyckte att man ska sprida kärlek och inte döma och allt var det var… haha så uppenbart att det är My eller Anna B, har man sett inte minst på Mys blogg förrut av vad hon skrivit där.

          Moa = My

            Nä för Moa skriver ordentligt det gör inte my pga dyslexi

              Jodå My kan skriva ordentligt när hon anstränger sig och inte slarvar. Hon har nog inte dyslexi det är bara en bortförklaring och försök till uppmärksamhet. My har kunnat skriva ordentligt många ggr och förr när hon skrev kommentarer härinne så skrev hon likadant som denna sk Ma. Det är My och/el Book för det sättet att försvara My ständigt och de kommentarer hon skrivit på hennes blogg tidigare så råder ingen tvekan, samma humör och härskartekniker också och de andra hon skriver skit om tyder på det också. Sen skriver hon annat om man, barn osv för att förvilla så man inte ska tro att det är hon.

          ”Moa” är ju My själv (eller Book) det har man ju sett och förstått för längesen. Alltid försvarar hon My och skriver skit om vissa andra. Så som hon skrivit på Mys blogg förr råder det ingen tvekan (ja bloggare kan skriva kommentarer på sina egna bloggar i andra namn). Hon skriver på exakt samma sätt också. Så genomskinligt. Pinsamt My.

            Fast nej. My kan inte stava och uttrycker sig inte som Moa gör

              JO hon kan stava när hon inte slarvar. JO hon uttrycket sig exakt som Ma gör, det är ju just det hon gör fast hon skriver en del annat för att förvilla bort det också. Hon är slug, och du M är troligtvis också My.

      Precis, hände min väninna en gång. Hon glömde bort och dök aldrig upp. Men vi pratade om det och sen var allt bra. Förstår inte att allt ska bli en sån cirkus ?

        Här är en som tom dubbelbokat jobb. Haft missförstånd om vem som hämtar på fsk. Glömt att hämta pappa på sjukhuset och fikat m min man istället.

        Allt har löst sig. Ingen fick skador för livet och ingen hatar mig.

        Livet som pågår! Vi är människor och gör fel ibland. Den som inga fel gör, gör oftast inget alls!

        //Moa

          Kanske dags att skaffa en kalender?

            Jag har c:a sju uppbokningar per arbetsdag. Kalender finns.

            99,99 % av det fungerar och flyter på. Ibland blir det fel.

            När jag ber om ursäkt/kompenserar/rättar till säger de flesta att det hänt dem också.

            Menar du att du aldrig gjort samma typ av misstag? Bra gjort av dig isf.

            Man är helt klart olika. En del är perfekta och andra, som jag lite mindre perfekta.

            //Moa

              Du
              Är

              Duktig
              Moa
              .
              Klapp

              Axeln

              //Puss

              Ändå har du tid att kommentera flitigt. Starkt!

                Jag är nyopad…

                Så ja, jag har tid. Vad har du öht med det att göra?

                //Moa

                  Är du alltid nyopad då när My får någon form av kritik här eller gjort bort sig DÅ är du alltid i full gång ju, både här och på hennes blogg. Och du verkar nyopad ofta annars också för du verkar hålla koll här om du eh menar My behöver försvaras eller hyllas eller om det skrivs om någon du ogillar så du kan skriva skit. Sen ibland så skriver du om annat för att verka bra o kanske för att förvilla, eller vill du bara diskutera lite ibland kanske. Du har skrivit olika om dina barn och annat bara hehe så det känns lite skumt.. och genomskinligt.

                    Ge dig nu!

                    Det finns hjälp att få mot paranoia!

                    //Moa

        Jag glömde bort min bästa väns sons dop och bokade en resa den helgen. Ooops?

        (Dock ljög jag för henne och sa att jag glömt bort att jag bokat resan när jag osade till dopet. Hade inte hjärta att vara ärlig..)

      Man glömmer inte sina vänner.

        Hon glömde inte sin vän. Hon glömde vännens sons dop.

        //Moa

          Det var inte dopglömmaren jag svarade, utan TS.

        Det kan mkt väl hända om man glömt skriva upp det och har fullspäckat schema.
        Men det är inte schyst.

    Nonchalant

    Varför pratar Anna som en bebis?

      tänkte exakt samma sak, får panik av hennes bebisröst

      Det har med heliumballonger att göra, men det är hemligt.

      Ja men eller hur? Det låter på riktigt inte friskt.

      Får man inte bebisröst av Lohilo? Särskilt Unicorn tears???

    Anna Book som fick ställa in jobb och annat igår p.g.a ungdomarna som skrev på hennes Instagram, hon mådde för dåligt för att orka med jobbet.
    Hon såg rätt glad ut tycker jag!

      Hur man mår syns ju dock inte alltid på utsidan. Många kan skratta osv med vänner/familj ändå, men samtidigt känna oro och ångest inombords.

      Vilka jobb då? Harry’s?

        Hon påstod dock inte att det var jobb, bara att hon bokade om och ställde in allt hon bokat in på tis-ons ?

          Men hon verkar ju vara väldigt känslig så jag kan tänka mig att hon blev ganska ledsen och tog åt sig ganska mycket, även om hon passar på att synas lite i media.

              ”Då hände det som inte får hända” ?

              Ja. Vad säger man? Vissa kämpar med cancer och ALS. Anna går under pga av hårtrassel och dessutom står det i tidningen också. Var tidningen där eller ringde badvakten dit dom? Förstår inte riktigt…
              Kan det vara möjligt att hon gråter över detta? Vuxna människa skäms.

            Hon bokade dock inte av sin solsemester och åkte hem när sonen gjorde det han gjorde. Men kanske det var värre med kommentarer på Insta av några gymnasieelever? Vart är världen på väg?

      Offerkoftan på – som alltid! Helt otroligt att människan är 50 år och beter sig som mig när jag var 13. Avboka jobb pga några skolungdomars kommentarer på Insta? Hon skäller ju själv, är hård i tonen, kallar en ung flicka för smuts på Insta osv. När en bloggläsare ger henne konstruktiv kritik ang hennes stavning, meningsuppbyggnad och dåliga svenska på bloggen, så svarar hon att hon inte är intresserad av framgång?!? Det måste hon väl vara då hon kränger värdelösa locktänger och rakapparater utan att prövat på ens och insett att det är lurendrejeri och oseriösa företag. Hon skulle faktiskt vinna på att ha en korrekturläsare på bloggen eller lära sig att stava/skriva.

      Sen att älta och aldrig gå vidare. Hon mådde så dåligt i Arga Snickaren att hon inte ”orkat ta tag i något hemma” eller ens ringa samtal pga att hennes mamma dog för 7 år sen. Dags att ta tag i livet kanske? Grät sig igenom HELA avsnittet. Vi skämdes så mkt att vi blev tvungna att stänga av en stund.

      Själv kan jag inte sluta följa Stoledanos-Took. Cirkusen bara fortsätter.

      Ja du,där önskar jag att ungdomarna frågar om Antonios domar när hon anländer. Skall Anna Book läxa upp ungdomar? Undrar hur det ska gå till. Skolan borde kanske kolla lite. Anna Book tigger om uppmärksamhet.

        Ja! Efter att ha läst domarna är jag tveksam till om hon verkligen är rätt person att uttala sig om dagens ungdom och deras föräldrars uppfostran osv.
        När folk påpekar vad A gjort, så går hon ut och försvarar honom till 110% med kommentaren: ”Saker är inte alltid som det ser ut” . Sopa rent framför sin egen dörr först kanske? Varför valde de att attackera Anna och inte Pernilla Wahlgren? Jo, för att Anna går till motattack som en kulspruta och ringer Expressen för rubriker (uppmärksamhet) Andra kändisar låter det vara och nonchalerar. Ingen bensin på elden funkar bäst.

    Jag tror att både My och Anna är överlyckliga över reklamen du gör för drycken som de båda nu marknadsför och gör reklam för. Varför du valde den bilden är för mig en gåta då den inte har med inlägget att göra utan är uppenbarligen en reklambild för en produkt.

      Hon kanske inte tänkte på drycken, jag la inte heller märke till den förrän jag såg din kommentar ?

      Dricker aldrig sportdrycker, men testade denna: Helt otroligt god, jag är fast!

        Visst, tror dig…

      Det var den enda bilden som visade Anna på kontoret och att hon då inte hade stormat iväg, trots att My var så sen.

    Kenzas parfym är fortfarande inte slutsåld och nu ser hon till att flera länder kan köpa den. Några i recensionerna säger att doften är identisk med en känd parfym

      Tror inte parfymen finns i begränsad upplaga utan säljs tills den inte säljer längre.

        Den omskrivs på Nordicfeel som limited edition och finns i ”begränsad upplaga”

          Begränsad upplaga säger ju dock ingenting om hur stort lager de har. Begränsad upplaga kan vara både 100, 1000 och 100000 osv ?

            Precis, många kör med limited edition och begränsad upplaga just för att det säljer mer när köparen känner att de måste ”passa på”.

            Nej, det är klart. finns väl inget standard mått på vad en begränsad upplaga är, men jag svarade på kommentaren som sa att det nog inte var en begränsad upplaga, och det står det ju, oavsett storlek, att det faktiskt är. Hur vida Kenzas parfym borde sålts slut eller ej, hur stor upplaga det rör sig om, det har jag ingen aning om och uttalar mig inte om.

          Det betyder väl bara att den inte finns i evighet typ.

      Är väl inte konstigt att den är slutsåld. Kenza har ju en del internationella följare så planen har nog varit hela tiden att nå ut på den marknaden, och därav tar inte parfymerna slut så lätt eftersom de har så många. Att en influencers produkt säljer slut innebär automatiskt inte att de sålt mest.

        Inte konstigt att den inte är slutsåld * skulle det stå.

      Är det nån här som köpt den och kan beskriva doften lite mer?
      Blev faktiskt lite sugen på att beställa den då jag läste beskrivningen på Kenzas blogg.. Men skulle gärna provsniffa i butik först, är så kräsen med dofter. ?

        Om du kollar recensionerna så kan du lukta på den parfymen som ska dofta väldigt likt

      Detta är nog fjärde kommentaren under olika inlägg som har samma inehåll och som börjar med ”Kenzas parfym” osv.
      Är du samma person?
      Varför så intresserad av parfymförsäljning?

      Mvh undrar

        Kenza är ju aktuell med sin parfym just nu och detta är en blogg om influencers, så inte jättekonstigt om det är olika personer som nämnt det. Är ju bara en handfull kommentarer, så vore ju inte helt otroligt. Tror dessutom inte dessa personer är intresserade av parfymförsäljning bara för de skriver om kenzas och hennes parfym ?

        Nej, jag är inte samma person. Det är samma OT som det är under alla inlägg med olika influencers, skriver du samma sak till alla som nämner Isabella?

    Jag har haft vänner som varit generösa med min tid. Men inte längre.

    Men jiiises, varför lägga ut ett öppet meddelande om det? Jag menar med de där ögonfransarna borde hon kunna vifta dit i ett litet nafs om det inte vore för att hon ville göra lite reklam för Bobby också.

    Annas nya mantra TÅLAMOD? Är det något ord hon fått i uppgift att lära sig så att hon ska kunna praktisera det lite bättre själv?

    Borde inte mu tipsa om denna fina kampanj, https://www.skip.se/produkt/gronsaksboost/

      Mu?

      Varit halva priset på den skiten länge nu.

    Barnsligt att ta det i en story i stället för att ta det i ett meddelande till my.

    Tycker i och för sig att det allra oftast är löjligt när folk lägger ut öppna meddelanden som är direkt riktade till deras mamma/barn/sambo/whatever. Säg det till den det berör.

      Hon såg det nog bara som ett bra tillfälle att nämna att hennes ’nya’ låt släpps imorgon….

      Hon gör det ju för att få uppmärksamhet, och det fick hon ju, det fick båda nu haha. Men jag håller med, löjligt.

        Men Anna som inte vill ha uppmärksamhet enligt henne själv ?? Jo…tjena! Hon hör ju en grej av precis allt.

      Som om inte hela grejen är fejk…

      Hon vill väl visa alla att hon faktiskt HAR kompisar ?

    De gör ju det här för att få uppmärksamhet/utrymme/exponering.
    Varför annars göra det offentligt. De måste ju vilja bli omskrivna.

    BREAKING NEWS
    Pingis & Davids dotter har anlänt 🙂
    Allt verkar ha gått väl. 31 timmar. Puh.
    Grattis!

      31 timmar?? Hur orkar folk föda barn.. ?

        Om det var möjligt att backa ur mitt i förlossningen skulle nog inte många barn komma till världen.

      31 timmar låter som en dröm!

      / hon som hade värkar i 82 timmar

      Det känns som att hon har varit gravid i 17 månader.

        Ja ? Känns som Bella hade babyshower för Pingis för iaf 9 månader sedan.

        Undrar hur det är ställt mellan Pingis och Bella nuförtiden. Någon som vet? Tycker man hör så lite om Pingis sedan iaf 6-7 mån tillbaka. Känns som om de tröttnat på varandra men Pingis kan ju liksom inte bara byta jobb under mammaledigheten, de äger ju bolag ihop och om hon lämnar bolaget operationellt och bara äger sin % vet hon ju att Bella antagligen kommer lyckas konka skiten. Pingis umgås fortf med Simon och andra fd anställda men Bella är inte med då. De som var så tighta?

    Jag hänger inte med. My har en butik, och ett gym? Och butiken stänger hon för att gå till frisören, eller för att träffa Anna som inte vill vänta och sen kastar de snö på varandra?

      Bättre att inte förstå. Dagisnivå är inte alltid lätt att greppa som vuxen.

    Vad skönt att lämna världen med alla dessa problem och utmaningar för att läsa om folks stora och ibland olösliga problem.
    Ibland önskar jag att alla gick in i tänkeboxen en stund bara för att påminna sig själv om vad som kan var viktigt, mindre viktigt och totalt oviktigt.

    Alltså

    Det där bebis-språket Booken kör med, hur fan står det till egentligen. Kommer ”nya”låten att sjungas med det tonfallet tro?

    Kommentarer fastnar/stoppar/går inte fram… så tröttsamt.

    Annas bebisröst SKÄR i mina öron! Är det bara jag som fullkomligt häpnar över att man som 50-åring pratar och beter sig värre än en fjortis?! Hon verkar ju mentalt omogen så det bara skriker om det eller känner ni andra folk som pratar och beter sig på samma sätt som hon? Jag har faktiskt ingen i min bekantskapskrets som liknar henne. Jag är snart 46 år bör tilläggas med ett rikt kontaktnät. Att jämföra med en fjortis känns dessutom i det närmaste taskigt. Ingen tonåring eller barn jag känner uttrycker sig på samma sätt som hon. Är jag och mina vänner och bekanta unika? Eller tillhör fru Book helt enkelt inte landets begåvningsreserv? Jag undrar på riktigt.

      Nä det kan inte va vanligt..

      Jag känner en (lärare 50 +) som ofta tar till bebisrösten, speciellt när hon pratar med sin man. Creepy.

    Men att du ens ger dem uppmärksamhet…då blir de glada och nöjda att få synas lite haha. Jag fattar inte att Anna ens umgås med My, varför låta sig utnytjas för att andra vill få mer exponering, få synas mer, få fler följare och därmed tjäna mer pengar osv.. Men klart Anna är glad att ha kompisar och få göra samarbeten och få vara ambassadör. Men du ska inte låta dig utnytjas Anna. Reagerar hon inte på Mys följare, att hon ev köper, ser de inte hur misstänkt det ser ut med så många utlänska i rad med märkliga namn och konton.. och reagerar inte Anna på hur My ökar så mycket dagligen medan hon själv inte ökar något.
    Såg att My lät en tjej vinna Lohilo-drycker som redan är Lohilo-ambassadör, en tjej My förmodligen känner också. Lite märkligt att en vinner Loholi-drycker som redan får gratis drycker för att marknasföra. Vilken bluff. Sett att My förr låtit sina vänner vinna i hennes tävlingar, samma kille flera ggr dessutom. Asså…

      Jag fattar inte att My vill umgås med Anna Book.

      Anna köper sina följare. Och betalar för att få egenskrivna kommentarer inlagda.

    Observera hur mycket REKLAM VAROR man lagt fram på bordet på inledningsbilden. Så att LOGGORNA = märkena tydligt ska synas. Så fakturerar de företagen sedan för att de visat ”produkterna”.
    Så de kan håva in pengar till sin försörjning.
    Men ”produkterna” är bara kemikalier och skit. Inte nyttigt alls.

    Undras när företagen ska fatta att vettigt folk ALDRIG köper skit som bloggare gör reklam för. Själv tittar jag medvetet bort, för att inte omedvetet få in produkten i hjärnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.