Det petas runt i fenomenet Linnea Claeson

https://www.instagram.com/p/B2_jHDcHZog/

Ni är många som skrivit till mig om att ni mer och mer misstror saker som kommer från Linnea Claeson och det har inte varit för döva öron (ögon?), trots att jag inte tagit upp det här än.
Vissa av anklagelserna om saker hon ska ha fejkat är ganska grova så därför vill jag inte bara hafsa iväg ett inlägg men jag har börjat lyssna in mig på podden Haveristerna bland annat som i skrivande stund publicerat två (tror jag) avsnitt om Linnea där de pratar om situationer där de anser att Linnea inte riktigt hållit sig till sanningen.
Havreristerna är inte de enda som börjat peta i Linneas historier – det här publicerades på Twitter i respons på ett av hennes senaste inlägg – återfinns här ovan –  där hon berättar en målande historia om hur en diplomat trott att hon var någon typ av pausunderhållning och frågade henne om hon ville gå på en dejt med honom.

Häromdagen postade Haveriet den här dokumentationen som verkar slå hål på flera saker i Linneas text från inlägget här ovan.

En annan sak som ifrågasatts är bilden på Linnea från klimatdemonstationen där hon fotats med ett plakat, som hon tydligen lånat från en ung tjej.
Att hon inte nämner det är kanske lite småsint mot tjejen men ingenting jämfört med om det som Mel Lilja skriver är sant.

Det här kommer från Micke Lindquists twitterkonto.

Med tanke på hur mycket Linnea Claeson betytt för många – framför allt unga tjejer – så har jag in i det längsta inte velat riktigt ta in att delar av det hon publicerat kanske inte är sant, men med tanke på just detta och hur många priser, utnämningar och roller hon tilldelats så är hon en gigantisk maktfaktor som MÅSTE granskas.
Det här är ett axplock – taget från Haveristernas podd:

Let’s Dance
Sommarprat
Föreläsa
Ambassadör för Bris
Gjort reklam för SJ
Ambassadör för Adidas (hon hade en sponsoravtal med dem som handbollsspelare)
Klädd från topp till tå i Adidas utan reklammarkering
Är med i bok om 100 svenska kvinnliga förebilder
Krönikör på Aftonbladet
Goodwill-ambassadör för Kvinna till Kvinna
Framröstad som årets jurist utan att vara jurist.
Framtidens mäktigaste.
FNs pris för mänskliga rättigheter
Årets röst för Läkerol
Swedish Health awards som årets influencer
Handelshögskolan har utsett henne till årets förebild och 2018 blev hon även årets talare

448 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt för OT.

    Jag behöver verkligen hjälp, nu. Jag håller på att dö av ångest och jag har ingen att vända mig till. Vill absolut inte åka till psyket men jag vet inte vad jag ska göra. Är det någon som vet var jag kan träffa någon att prata med, gärna där jag får vara anonym? I södra Stockholm med omnejd. Jag har bil.

    Eller är det någon som kan ses? Jag behöver bara få träffa en annan människa som kan klappa mig på axeln och säga att allt blir bra för jag överlever fan inte det här.

    Förlåt igen, men jag är så jävla ensam och så fruktansvärt trasig 🙁

      Ring till hjälplinjen! call:+46771220060

        Jag har chattat med Mind. Det hjälpte exakt ingenting för det kändes som att personen jag pratade med bara copy-paste:ade in förprogrammerade svar.

          Prova använda typ KRY/Min doktor eller liknande <3 Jag kan tyvärr inte ses, bor inte i Stockholm.

      Du behöver professionell hjälp mer än en kompis

        Jag har fått all hjälp jag kan få, både i form av medicin och terapi. Det finns ingen mer hjälp att få nu, möjligtvis förvaring för att jag inte ska skada mig själv. Därför hoppas jag att lite mänsklig närvaro ska hjälpa mig för stunden eftersom jag inte vill bli inlagd. St Görans verkar ju ändå vara ett rent helvete…

          Jag har varit inlagd över en månad på st görans, det räddade mitt liv. Jag kände mig trygg, säker och sedd. Sedan finns det ju, som alltid, personal som är på fel plats. Såklart det inte var kul att vara där, men det räddade mitt liv. Alla har såklart olika upplevelser och erfarenheter, men ville bara dela med mig lite av min. Var inte rädd för att åka dit och be om hjälp. Ta hand om dig ?

            Det räddade min mans liv också. Så oehört tacksam att han åkte till psykakuten. Han var inlagd i 7 veckor. Idag mår han bra och jobbar heltid.

          [Borttagen kommentar]

            Tack Johanna. Det var precis vad jag behövde höra. Hoppas du också får känna på hur det känns att vara självmordsbenägen någon gång.

            Ha en trevlig kväll. ⚘

              Snälla, skit i Johanna, hon är uppenbarligen en idiot. Det är så många andra här som vill hjälpa dig, som bryr sig och vill det bästa för dig!! Massor av ❤❤❤❤. Du är viktig.

              Men om du är självmordsbenägen måste du söka akut vård!
              Ingen vill att du ska skada dig själv men ingen kan heller hjälpa dig om du inte aktivt söker hjälpen!
              Ta hand om dig – och ABSOLUT INGEN vill att du ska försvinna!

            Vet du vad?
            Du skulle behöva lära dig vad empati är och testa att utveckla den sidan av dig. Jag hoppas att du aldrig behöver få veta hur det känns att vara i situationen som hen som bad om hjälp eller behöver veta hur det är att förlora någon.

            Nästa gång du vill sparka på någon som ligger, gör det inte.

            [Borttagen kommentar]

              Jag brukar inte vara otrevlig i kommentarsfältet men håll bara käften. Om det går att hjälpa en människa i nöd så går det före ditt skitnödiga behov av att inte störas i kommentarsfältet. Pinsamt att detta kommentarsfält är så heligt för dig – get a life.

            Det var väl Linnéa C själv som desperat fejkade akut psykisk ohälsa för att skifta fokus bort från hennes lögner.

            DU ÄR BARA VIDRIG JOHANNA. Och jag hoppas verkligen du får smaka på ångest en dag du också. Till dog som mår dåligt, vad modig du är som vågade skriva ❤️

          Jag har gått till 6 olika terapeuter provat 8 olika kombinationer av läkemedel. Idag mår jag bra. På riktigt. Knappt någon ångest och inte alls deprimerad. Livet är faktiskt riktigt bra. Bara för att de första terapeuterna inte kunde hjälpa dig betyder det inte att terapi inte hjälper. Samma sak med medicin. Det finns otaliga sorter av en anledning. Vi reagerar olika på dem. Men det finns någon medicin eller kombination av medicin som kommer fungera för dig. Jag lovar att det kommer bli bättre även om du inte vågar tro på det just nu. Åk till psykakuten eller kontakta en präst. Det finns hjälp att få! ❤️

            Liknande här. Ett tjugotal olika mediciner har jag testat och en handfull terapeuter och psykologer. Varit inlagd i flera omgångar.

            Slutade sedan med alla läkemedel och träffade en psykolog som passade mig, som jag kände mig trygg med och som såg hur jag fungerade, i vilken takt jag behövde ta det i osv. Jag började också träna de dagar jag mådde lite bättre för att till slut känna mig stark, i kroppen och mentalt.

            Ge inte upp! Bara för att en läkare, en psykolog osv inte kunnat hjälpa dig så kanske nästa kan, eller den efter det.

            Ge aldrig upp om livet

          Är du vaken? Messa mig!

          Jag finns här. Skriv till Scandi420Navia@gmail.com

      – Du kanske kan vända dig till någon kyrka?

      Vad är det som har hänt?
      Kan du ringa en vän eller familj? Om det handlar om ett behov av fysisk närhet till en annan människa, skulle det funka med att ta en massage?

      Här är en länk massa olika chatter: https://www.1177.se/stockholm/liv–halsa/psykisk-halsa/att-soka-stod-och-hjalp/rad-och-stod-pa-chatt-och-telefon/

      Du överlever det här, vad det än är som har hänt.

        Finns det ens kvällsöppna kyrkor? Jag har försökt googla.
        Har chattat med Mind men det var inget vidare.

        Jag har ingen att vända mig till så det är därför jag är desperat nog att skriva här 🙁

          Gå in på http://www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast Där finns info om akut hjälp! Både telefon och chatt.
          Har själv varit i samma sits så förstår hur du mår

            Åh, allt öppnar ju så sent 🙁
            Känns dumt att behöva ringa 112 för att få tag på en präst dessutom.

              Det kan kännas dramatiskt men säger du att du behöver prata med en präst kommer ingen misstro dig och du ringer till rätt ställe.

                Precis de är ju bara som en växel även om numret känns läskigt att slå.

              Det har jag gjort flera gånger, bara att be om jourhavande präst så kopplar de dig utan frågor. Ibland är det kö men sätt på högtalaren och andas medans du väntar ❤️

                Kan också säga att jag fick en präst i luren en gång som jag inte klickade med. Jag ringde då upp igen och det svarade en helt fantastisk präst som förstod mig bättre. Så ge inte upp ifall du inte tycker det klaffar första gången ?

        Katarinakyrka på Södermalm googlade jag upp och de har visst kundaliniyoga från kl 18. Det betyder att de har folk på plats i kyrkan. De kan därmed hjälpa dig få kontakt med en diakon eller präst. Kan du tänka dig den lösningen? ❤❤❤
        Annars kanske du kan ringa 112 och be om att få prata med jourhavande präst så kan de hjälpa dig också?
        Önskar så att jag kunde hjälpa dig!

          Nu fann jag att det också är Vesper från kl 18 i Årsta Kyrka. Definitivt en präst p0 plats då. ❤

            Kan man söka hjälp hos en präst om man inte är religiös? Jag är medlem i Svenska kyrkan men jag är inte troende.

            Jag ska kolla upp Årsta för det är skapligt nära. Tack. ❤

              Det kan du. Det får du. ❤❤❤

              De är jätte bra som medmänniskor och i kris även om man inte är troende.

            Man behöver oftast boka tid för att samtal med en präst.

              Inte i en krissituation som denna.

          Såvida man inte allvarligt funderar på att ta sitt liv ska man väl ändå INTE ringa 112 för att få tag i en präst? 112 är ett nödnummer. Du vet inte vem som står på kö för att komma fram. Med det sagt önskar jag med hela mitt hjärta att trådstartaren mår bättre snart. Det blir alltid bättre. Jag har själv varit nere på botten, men plötsligt en dag så kan man le, åtminstone för en liten stund. Ge inte upp <3

            Det är ok att ringa 112 för akut ångest! De förmedlar kontakten.

            Man ringer till 112 för att bli kopplad till Jourhavande präst!!!

            Du måste som sagt ringa 112 för jourhavande präst, finns inget annat nummer. Vet inte varför det är så.

            Men vilken korkad kommentar. Man nåt jourhavande präst via 112. Inte så de skickar en präst i polisbil men det är numret man SKA ringa för att komma i kontakt med det. Detta är ett uppenbart tillfälle då det är lämpligt att kontakta jourhavande präst.

            Det är svårt som det är att söka hjälp när man är i behov av det. Din kommentar spär bara på det. Så himla onödigt!

              ”Inte så de skickar en präst i polisbil.” ?

            Operatören kopplar så fort de hör ”jourha…”. Tar inte mer är tre sekunder. Så oroa dig inte du

              jobbigt om man ska ringa 112 för att säga ”jourhavande prästen försöker MÖRDA mig!!” och så är man redan kopplad efter jourha…. 😉

      Finns inga såna människor, okända för dig, som kan hjälpa dig. Det du behöver är nog en söt liten hundvalp. Mycket kärlek och bekräftelse att du är bäst varje dag får du där.

        Nej, hen behöver hjälp av professionella.

        Så är det!
        Ta det lugnt och det kommer ordna sig. Titta lite på tv ikväll, friidrott? Försök att tänka på något annat.
        Kram

          ??????

          ”Försök att tänka på något annat”. Jävligt lätt att säga, men inte så lätt som det låter för någon som lider av ångest. Förstår om din kommentar är i all välmening, men fan så trött man blir på att höra det.

      Fyfan sådär dåligt ska man inte behöva må! Tycker att du ska åka till psyket även om jag fattar att det tar emot. Bor också i södra Stockholm men ligger hemma sjuk annars hade vi kunnat ta en promenad. Hoppas ångesten lättar lite snart.

      Vart bor du? Ja bor i Göteborg med omnejd om du vill ha sällskap

        Såg att de var Stockholm du höll till, känner du någongång ett behov av att komma ner till städernas stad Göteborg så finns de alltid en soffa/madrass att sova på om du känner behov av att komma bort

          Heja dig. Vad fint.

          Öööh städernas stad. Som om att lite göteborgshets platsar här..

            Snälla berätta varför det är Göteborgshets? Jag skrev de för att jag anser att det är städernas stad, inte på något sätt hetsa. Jag bjöd in en människa jag tror hade behövt komma ifrån platsen där personen befinner sig nu. Hade ja bott i Malmö hade ja skrivit städernas stad, Lule, Ume eller någon annanstans på denna planet.

      Du är inte ensam. Du är guld värld!
      Och jag misstänker stark eftersom du inte ger upp!

      Ringer du 112 från kl 21.00 kopplar en operatör dig till jourhavande präst.

      Jag vet inte vad som har hänt. Men jag lovar dig, jag har varit i precis samma sits. Ångesten höll på att äta upp mig.

      Stanna upp någonstans, exempelvis på toaletten, och börja fokusera på ljud omkring dig (luftventilation, din andning, motorljud ute osv.) det hjälper inte långsiktigt men för stunden kan det hjälpa. Utöver det rekommenderar jag att du kontaktar en präst som någon skrev och imorgon bitti kontaktar du KRY eller annat ställe som kan hjälpa dig få rätt psykisk hjälp. ❤️ Vi finns här för dig! Skriv gärna hur du gjorde.

      Ps. Jag bor i Malmö, tyvärr! Jag hade träffat dig annars!

      Hoppas du fått tag i någon att prata med under kvällen och att du mår något bättre. ♥️ Ush, har också haft stora problem med depressioner, ångest och självmordstankar tidigare. Mår dock bra nu och lever ett bra liv. Ge inte upp. ♥️ Och du år stark som ber om hjälp. ♥️

      Hur går det för dig? Hur mår du nu?

        Jag undrar också!! Hoppas du hittat någon som hjälper dig. ❤❤❤

      Ring psykakuten omedelbart.

      Jag bor i norrort, ingen bil. Jag kan lyssna. Är hemma om dagarna med en valp. Bor precis vid skogen. Om du vill kan vi gå en promenad, prata av dig. Vet hur det känns, håll ut.

      Hej anonym.
      Jag har varit där. Vet precis hur det känns. Dessvärre bor jag norr om sthlm.
      Men ställer upp om du vill prata.

      Om du är äldre än 20
      Mejla mig

      9411mika@gmail.com

      Är en kvinna i 25 årsåldern, kan vara stöd (men vill prata med ngn närmare min egen ålder)

      Det sista stället att rop på hjälp är här. 99% av alla som kommenterar här är lika viktiga som random person på familjeliv. Ring jourhavande präst eller psykakuten istället.

      Får jag fråga lite vad som tynger dig/ger dig ångest? Tycker synd om dig och förstår dina känslor. Däremot har jag lärt mig en sak och det är att det hjälper ALDRIG att prata med främlingar som inte fattar vad man går igenom, spelar ingen roll om det är en nära vän, släkting eller tom psykolog, ifall de inte förstår en.
      Jag tycker jag själv blivit värre efter pratat med psykologer som inte förstår en, då känner man sig ännu mera utelämnad och ensam… Samma sak med egotrippade vänner som inte fattar något.

      De finns så många hemska människor som jobbar inom vården ENDAST för att de älskar makt och att leka gud, styra över folks livsöden och få kickar av att bestämma över andra människor, om de ska få hjälp eller inte, om de skulle känna sig sedda, vad de ska få för tabletter.
      Jag förstår att du vill ha någon medmänniska att prata med men för att det ska hjälpa dig behöver det vara någon som förstår vad som tynger dig och vad som gör dig ledsen/ger dig ångest etc. Därefter kan man söka sig vidare.

      Jag hittade en vän i USA som jag har kommit mycket nära, hon går igenom exakt samma helvete som jag och trots att vår vänskap är över sms och telefonen så betyder hon så mycket för mig. Tänker att du kan söka dig till grupper, forum, hemsidor osv osv som är mer specialiserad för det du drabbats av.
      Ångest och depression kommer inte utan anledning, det är alltid något som skaver i botten, får man bort det så kan man sakta börja läka.

      Vad triggar din ångest? Vilken tid på dygnet får du den?
      Tänker att om du kan lokalisera din ångest triggers och tidpunkter kan du göra en plan för vad du ska göra när du misstänker att den kommer.
      T ex när jag vet att jag kommer må dåligt så har jag redan planerat in filmer och serier som jag ska titta på och sedan tittar jag tills jag känner mig bättre igen.

      Du lyckades avleda fokus från LCs granskning här i kommentarsfältet, bra!
      Linnea har det jobbigt nog som det är utan att bloggbevakning och en massa internet-högstadie-mobbare som ”haveristerna” ska komma och ”granska”.

        Lol jobbigt nog som det är? Jobbigt att skratta hela vägen till banken i en karriär som går spikrakt som är byggt på överdrivna och rent fabricerade grejer. Har man makt ska man granskas. Sluta böla över att luftslottet som er precious lilla jesusreplika börjar skaka i grundvalarna. Hur man inte kan genomskåda vilken fake hon är är på riktigt bortom mitt förstånd

          Det är givetvis Linnea själv som fått självmordstankar i kommentarsfältet.

      Jag kan prata med dig på tel om du vill, bor i Stockholm innerstad.

      Hej!

      Jag gör dig sällskap om du behöver det <3

      Jag bor i Stockholm, kanske Camilla kan maila dig min Mail. Är kvinna, 27.
      Hör av dig om du vill. Jag ses eller pratar/smsar/mailar mer än gärna ♥️

      WonderMouse Technology is a Digital marketing company in delhi. We market brands on the web & make sure that you get bang for your buck by SEO, SEM, PPC, SMO, Email Marketing, etc.

      At Law Essay Teacher, we take all necessary steps to alleviate our students’ academic woes. Our essay help online can be acquired at a reasonable price point. Thus, our customers don’t have to be worried about facing any budget shortages. With our aid, you will acquire the results you truly deserve.

      With Law Essay Teacher at the helm, you will benefit from guaranteed timely delivery and uncompromising quality despite our exceedingly affordable prices. We leave no stone unturned in ensuring, all our customers receive their requested customisations, as we believe in rendering a service that is fine-tuned to their needs. Owing to our experience and sustained efforts, we have etched a certain eminence in the industry, and therefore shall easily and professionally handle your academic problems within an affordable price range, as we don’t believe in merely uplifting or furthering our monetary gains.

    Hon postar var tredje timme i sin story på Instagram att var tredje timme mördas en kvinna i Sydafrika. Mellan dessa bilder förekommer glada selfies på henne själv och på event och galor hon besöker!

    Linnea – gå och lägg dig!

      Fast den där var väl låg. Vill man kritisera eller resonera kring nån sakligt kan man ju göra det men det finns ingen vidare koppling mellan Linnea, galor och kvinnor i sydafrika.

      Va? Ska hon bara posta om att kvinnor i sydafrika dör tycker du? Konstig kritik..

      What about girls in Afghanistan who can’t attend school? Skiter du i dem?! Va? Gå och lägg dig själv 🙂

    Här gäller det nog, för alla, att tänka på vad man skriver. Inte bara LC är juridiskt bevandrad utan även hennes far. Förtal och dyl. är i hennes fall tyvärr kanske inte långt från hur det förhåller sig i verkligheten.

      Ja men då kanske man äntligen sätter hårt mot hårt angående hennes, hm… överträdelser

      Det hon har gjort är så jävla bra fast det är fejkade historier. Sätt dit de hemska svenska männen!

        Va? Hur kan man sätta dig någon om historierna inte hänt?

      LC är inte juridiskt bevandrad. Hon blev årets jurist utan att ens vara jurist.

    Och hon har det så jobbigt när män och gamla klasskamrater säger till henne hela tiden hur hon har den mest perfekta vältränade kroppen någonsin och är typ snyggast i Sverige. Så tjatigt?? Så jobbigt att vara så snygg nu när man varit mobbad. Så jobbigt att folk hatar en för att man är bäst och unik i sitt regnbågshår. Så jobbigt att vara jurist och vara så snygg och glittrig och den enda med öppna ögon i en värld av tråkiga kostymnissar. Ja okej det här är jag – 15 selfies – kan vi sluta tjata om det nu? Jag var bjuden som förste-talare – än sen då? Ja? Det är inget jag tycker vi behöver prata om. Jag vill inte lägga all fokus på hur jag såg ut den dagen med mitt regnbågshår och designerklänning och hur min hållning var på röda mattan och hur vild och fri min själ är och kom och jaga mig om du hinner ifatt nä men hejrå måste gå nu ska fika med min polare Hedi

      Skrattade orimligt mycket åt detta.

      Jag skrattade så trosorna fick en fläck. LOL

    Falsk som vatten. Usch vilken typ. Litar 100% på Hanapee, hon snackar inte skit i onödan och definitivt inte om en ung feminist

      När och var har Hanapee snackat om LC? Måste ha missat det.

        Livesändningar på insta samt i ett av poddavsnitten där hon diskuterar med Martin om det som andra har sagt om LC.

      Berätta mer, vad har Hanapee sagt?

        I princip att hon sett igenom allt påhitt sedan dag 1.

        hanapee tog upp ämnet i sin podd efter att julia och julia diskuterat det i sin podd daddy issues. frändfors var minst sagt upprörd och frustrerad över LC:s fejkande och beskrev varför hon uppfattade det hela som icke-sant. hanna i sin tur, instämde med det frändfors sagt och sa att hon vetat det här länge. varken julia och julia eller hanna använde LC:s namn, men det var uppenbart vem ”med regnbågsfärgat hår” det talade om..

        Poddavsnitt nr 279

      Har Hanapee fakta och bevis? Annars är det bara en åsikt bland många.

        Fakta och bevis finns det gott om bara man letar lite.

          Jaha? Ogrundade åsikter också. Var ÄR bevisen och på vad?

            Lyssna på poddarna som föreslagits.

        Vad är fakta och bevis över att meddelandena hos får är äkta från första början? Varför anmäler hon dom inte till polisen? Det är ju enkelt för polisen att få reda på vem det är, att styrka att det har hänt och meddelandena är så pass grova att det borde rendera något slags straff.

    Så det är pga lögner hon fått sitt kändisskap, status, makt och inflytande?!!

    Jag tror lögner alltid hinner ikapp en till slut, samma gäller för Bella.

      Det är pga naiva och framförallt unga personer som väljer att ta till sig information från IG istället för att läsa böcker om feministiska teorier.

        Feminism är väl ingen vetenskap egentligen.

        Det handlar väl om förnuft snarare. Behandla inte kvinnor nedsättande. Kvinnor ska ha samma rättigheter som män osv.

        Instagramfeminismen har spårar ur. Bråk o trams. Grupperingar. Vem som har mest rätt osv. Allt det tröttsamma manshatet.

        Vi kvinnor får bli bättre på att uppfostra framtidens män. Små pojkar lär av hur deras mammor blir behandlade.

          Vi kvinnor _och män_ måste bli bättre på att uppfostra framtidens män.

    Ytterligare en draculafeminist, suger & suger blod.
    De blir stora först, tills folk inser vad de gör.

      Fästingfeminist.

        Nja, hade funkat bra om hon inte samtidigt insisterat på att vara någon förbannad blodgivare samtidigt. Dracula med Blodgivar T-Shirt
        -Jag ger med hjärtat… skiten.

    Lite OT men ändå influencer-relaterat.

    Är det en bild på Bellas vardagsrum Fanny Lyckman har lagt ut på sin story? Som typ en inspobild?

      Haha, det ser så ut!

    Så trött på Linnéa och hennes lögner. Lyssna på haveristernas senaste avsnitt. Spot on.

    Att hon lyckad komma undan med allting hela tiden är ett under och hon fortsätter bli hyllad. URK.

      Linnea kommer undan med Allt som hon hittar på/ljuger om. Det här är bara ett bevis på hur lättledda människor är. Ja vissa iallafall! Hennes fd handbolls kollegor har berättat och hon har plagierat texter. Linnea är en mytoman och det är skrämmande att hon kunde ta 120 000 för en föreläsning och att kommun/skola vill betala för det. Listan kan göras lång om den här tjejen….Men det är som sagt ett bevis för hur folk mår när dom tror på hennes uppenbara lögner.

    I den här situationen, försök ignorera den inte rösten som säger att du inte är värd den hjälpen som du kan få av dem. Det är du. Ring 112.

    Det är mer eller mindre bevisat att hon skrivit sina messengerkonversationer själv också. Sättet dom är skrivna på, exakt samma. Samma uttryck används ofta osv. När man fått höra dessa saker om henne blir det så uppenbart att hon ljuger. Har inte heller velat misstro henne men det finns för mycket bevis tyvärr.. hon är till största del fake.

      Inte för att jag vet om kritiken mot henne är sann eller inte men att det är ”mer eller mindre bevisat” får nog ändå tolkas som att det inte alls är bevisat.

        Allt tyder ju på det om man läser dom olika konversationerna. Går man igenom allt så kan det faktiskt bara att vara på två olika sätt. Antingen så är det samma troll som har skrivit till Linnea från olika konton eller så är det Instagram-posören själv som har fabricerat lite bra content för att plocka billiga poäng och skaffa sig fler följare.

          Ja men hur vet ni att de som försöker motbevisa henne har rätt? Skylten på bilden, tex. Hur vet ni att det inte var den andra tjejen som lånade den av LC? Den andra personen skrev tex att det inte var någon manlig ambassadör på eventet. Hur vet ni att den personen har rätt? Har ni kontrollerat det? För mig är det väldigt mycket spekulationer at the moment.

            Hon har själv sagt att det inte spelar någon roll om hennes inlägg är fabricerade eller inte eftersom kvinnor råkar ut för detta hela tiden.

            Hela hennes konto är fiktion. Inte på riktigt. De flesta influencers är fiktion, de publicerar bara det publiken vill se. LC:s publik är korkade.

            Svar ja, allt är kontrollerat. Det kommer ett ”scoop” inom kort. Linnea har till 80% ljugit sig till sin karriär.

              Humm. Och du Pelle P jobbar för UG? Det här ”scoopet” ”inom kort” presenteras var/av vem?

    Är också trött på henne. Trött på henne och Cw som får allt att handla om dem, om deras liv, vad de varit med om och blablabla. Förstår att folk vill ha idoler eller folk att se upp till men är så tröttsamt med dessa egocentrerade människorna. Framförallt när det är så uppenbart att de ljuger!

      Fast CamCam syns i princip bara på denna blogg. Så sluta häng här så är det löst! ?

        Oj förlåt cw skrev du. Håller helt med. Trodde det var vår lilla Stollis! ?

        Va? Kommentaren innehöll inte ett ord om camcam ju ?

          Eller oj, hade ej uppdaterat. Såg ej att du rättat dig själv ?

        Vad???? Vem har pratat om CC? CW var det väl….

      Och IL

        IL hör inte till den här kategorin. Hon är inte politisk på samma sätt som Linnea och Cissi är. Man kan inte diskutera dem på samma sätt eller efter samma kriterier eller vad jag nu menar…

          De är narcissister, mytomaner och har storhetsvansinne alla tre

            Du får ju såklart anse det men två av dem har politiska ambitioner och reellt politiskt inflytande. Så bättre om du ägnar dig åt IL under inläggen om flawless men inte här.

              Fast inte så sällan kommer ambitionerna först och politiken sen …

    Fast plakaten om ifall jorden vore en bank är inte tjejens idé heller utan har förekommit innan dess också. Hur många plakat i demonstrationer är unika tror ni?

      Tillägger dock att den ju är rakt kopierad med färger och allt, det är så klart inte okej.

      Fast man ser ju att det är exakt samma plakat? Eller hur menar du? Tjejen syns lite i bakgrunden av Linnéas bild också.

        Jaha jag förstod inte att hon tagit den av tjejen. Trodde att hon hade kopierat den vid ett annat tillfälle. My mistake.

          Ett tips är att göra lite research så att du har något att stå på innan du ger dig in i en debatt och försöker skriva folk på näsan.

            Tack för tips, jag ska göra det. Själv kan du jobba på din trevliga attityd så länge.

              Jag var på min höjd hård men inte elak. Jag tycker att man ska ha gjort lite research innan man ger sig in i en debatt. Inget konstigt med det 🙂

                Jag tar väl inte ”debatterna” här inne på så stort allvar att jag gör någon större research inför dom. Ibland missförstår jag, sånt händer. Händer säkert dig också ibland ?

                Men nej, du var inte elak. Jag upplevde dig lite otrevlig bara. Men jag är inte den som är den utan skakar hand och vänder blad. Åter till Linnea Claeson och hennes hittepån ??

                  Ingen fara ?

            Vill bara säga att jag, anonym 18;37 är ej samma som 18.51!! Står ej för sådan attityd haha

        Hur vet du att det inte är tvärt om? Att tjejen på bilden har lånat Linneas skylt? Och var, exakt, i bakgrunden, ser du henne? Exakt vilken research är det DU har gjort?

          MEN GODE GUUUUUD

          Fast Linnéa har ju själv skrivit på sin Insta att tjejen som hade skylten föreslog att Linnéa skulle ta en bild med den, och ingenstans har hon väl påstått att hon gjort skylten eller att det är hennes? Förstår inte problemet ??‍♀️

            Var har hon skrivit det?

              I en kommentar på bilden på Instagram. Hittade den:
              ”Hejhej 🙂 Jag fotade flera skyltar i fredags, detta var en av och dom och då föreslog hon som höll i den att jag skulle ta en bild när jag stod med den och så gjorde jag det. Det hela var över på kanske tjugo sekunder av en demonstration som var typ en och halv timme så tänkte inte mycket mer på det och vet tyvärr inte vad hon heter. Har ju inte heller skrivit i texten att just jag gjort skylten, eller nämnt den överhuvudtaget, utan bilden är med i inlägget för att det är ett bra budskap och för att förstärka texten om demonstrationen och Gretas arbete. :)”

            Precis!!! Det här är en sån hittepådiskussion!

      Tjejen är ju för attans själv med i bilden! ?

    Sebastian Krantz (Svenska mordhistorier) verkar ha liknande problem:

    https://www.svt.se/kultur/efter-avslojandet-om-plagiat-forlaget-ser-over-distributionen

      Förstår inte varför det ska vara så svårt att inte göra en Pingis eller Pascaliduo. Går man i skolan så får man lära sig att inte plagiera, men det kanske bara gäller oss andra.

        Vissa är lata. Morrissey (The Smiths) hade rätt i ”Cemetary Gates”.

        Förstår inte hur man tänker där? ”Hmm jag ska göra ett jobb/skriva artikel/annat, jag vet jag kopierar någon annans för jag är en lat inkompetent jävel, ingen märker” ?

    Alltså det där med skylten. FY. FAN. VAD. PINSAMT! Hon är ju typ en parodi på en instagramativist ???

    Den enda personen som fått pris som årets jurist utan att ha jobbat en enda dag som jurist.

      Är hon ens färdig som jurist?

      Mvh utbildat jurist.

        Men vad är det för pris och vem delar ut det? Också utbildad jurist och aldrig hört talas om det. Är det typ årets jurist på instagram?

          Utmärkelse från branschtidningarna Dagens juridik och Legally yours. Annie Lööf var nominerad något år, och 2016 vann Alice Teodorescu.
          Så ja, det är väl ingen jättetung utmärkelse att bli tilldelad.

        Nej

      Fast jurist är ju inte en skyddad titel så med det sagt får vem som helst kalla sig jurist. Det kan ju dock vara lite missvisande att bli ”årets jurist” när hon inte jobbar med juridik (vad jag vet).

        Men är det kanske juriststudenter som nominerar till det här priset? Jag har ju svårt att tro att det är HD 🙂 Mao måste man kanske inte ta det så himla allvarligt om hon nu blev årets jurist utan att vara klar.

          Det är en utmärkelse som delas ut av branschtidningarna Legally yours och Dagens juridik.

    Nog för att Linnea Claeson verkar ha en tendens till överdrifter men jag tycker inte indicierna till de grövsta anklagelserna är särskilt övertygande. Haveristerna verkar ha en osund hang up på LC.

      Då är du totalt blind vännen.

        Haveristerna skulle snart komma med ett väldigt avslöjande om CW och hennes manipulativa hittepålögner. Redan nu finns två avsnitt där de gjort en ordentlig genomgång som verkligen är spot on.

    Så sjukt trött på dessa instagramfeminister som kapitaliserar på feminismen. Hon var ju bokad att hålla tal i en skola och detta får skattebetalarna betala 120 tusen kr för. Det slutar inte heller där utan hon hittar även på att eleverna betedde sig kvinnofientligt när det sedan visade sig vara en stor lögn. Precis som hela hennes karriär.

      Hur kan hennes prat vara värt 120k. Suck.

    Oj jag krokna innan jag läst klart ??‍♀️

    Men alltså, detta var väl inte så allvarliga saker heller?! Man ser ju att LC inte är bäst på engelska så en del saker har hon nog bara översatt bokstavligt från svenskan eller kanske slarvat med orden.

      Hahaha

      Är du på riktigt? Du ser alltså inte att hon ljugit om saker och ting? Dålig läsförståelse?

        ”En av få talare” och ”drivit på regering och riksdag mot ett mer jämlikt samhälle” är ju till viss del subjektiva omdömen.
        Jämför man t ex 40 talare med 4 eller 140? Har man hållit nån föreläsning i riksdagen så kanske man kan säga att man ”drivit på”.

        Uppenbart skryt men jag skulle inte gå så långt som att säga att det rör sig om förfalskningar.

          Håller med dig. Hon verkar inte vara särskilt blygsam eller hs tendenser att underdriva men det är ju ingen lögn heller.

          Snyggt att du medvetet, antar jag, annars är du bara dum, dribblar bort KÄRNAN i anklagelsen, nämligen att hon påstår sig ha blivit sexuellt trakasserad och att det visar sig inte stämma då den enda som faller in på hennes beskrivning är en äldre KVINNA.
          Det är en uppenbar lögn!

          När LC talade inför en skola och tog typ 120 000kr för det och sen förtalade eleverna i en krönika när hela skolledningen hävdar att hon ljuger och gjorde en höna av en fjäder då?

            Nja, jag tycker vi behöver veta mer för att kunna säga att Linnea ljuger om att ha blivit stött på (för inte ens hon påstod väl att det rörde sig om regelrätta trakasserier?).

            Offentliga deltagarlistor stämmer inte alltid. Någon kan ha anmält sig sent eller bara varit med på en del av konferensen och inte reggats.

            Mannen kan ha påstått sig vara ambassadör i syfte att impa på en ung tjej, men i verkligheten vara typ tjänsteman på en ambassad.

            Det är oklart var kafferasten tog plats och om det kan ha funnits fler personer där än de som deltog på konferensen.

            Jag håller med om att det Haveristerna presenterar väcker frågor. Men om man ska kalla någon för lögnare måste man eliminera alternativa förklaringar eller i alla fall ge Linnea chansen att bemöta anklagelserna. Det gör inte Haveristerna.

            (Av oklar anledning hamnade min kommentar fel så postar den här också.)

              Offentliga deltagarlistor tenderar visst att stämma. Jag går på många sådana möten. Alla närvarande skriver alltid på (utöver anmälan inför mötet).

    Varför skulle hon ta en bild på tjejen som gjort och tagit dit skylten. Allt handlar ju om Linnea.

    Klokast då det gäller aktivister är att göra som politikerna – ignorera deras gapande.

    ”The government should not be guided by temporary excitement, but by sober second thought.” –Martin Van Buren

      Hmm. Hade kanske fattat om du syftat på rättsväsendet. Men politik idag sker till stor del på twitter och instagram. Har nån glömt knytblusen? Eller metoo och samtyckeslagen? Trump? Så att politiker ignorerar instagramaktivister stämmer absolut inte (allt oftare är de instagramaktivister).

      Jag tror du blandar ihop hur saker ”är” med hur de ”borde vara.”

    Linnea Claesson är 100% fejk. Alla hennes poster är fejk och hennes historier är totalt påhittade. Hon är en influenser som alla andra influensers – förfinar till sin fördel för att få ett snyggt feed, få fler följare och kunna sprida sin sak. VAKNA SVERIGE

      Allt kändes seriöst tills du skrev ”vakna Sverige”. Är. så. trött på människor som säger så.

        WAKE UP SHEEPLE

    Linnea Claesson är en stor charlatan. Det mesta hon postar är bara fejk. Hon och Cissi Wallin har väldigt mycket gemensamt. För övrigt har Gardet tappat 22 patreons idag.

      Tycker det är intressant att just feminister haft så svårt att föra fram trovärdiga förebilder. Nu vet jag inte hur det ligger till med Linnea men de flesta ”stora” efter metoo har ju fallit när det blivit för uppenbart att de drivs av egenintressen eller personliga agendor.

      Tror det är därför så många verkligen älskar greta thunberg, hon står för nåt nytt (alltså oavsett om man anser att hon exploateras eller ej) så går det inte att tvivla på att hon fajtas för en sak, inte sig själv.

        Fast skillnaden här är ju att metoo är 100 personligt. Tycker inte man kan jämföra med miljörörelsen. Om en kvinna tex blivit våldtagen slåss hon självklart för sig själv – också.

          Nu sätter du fingret på (tror jag) varför metoo gick mer eller mindre åt helvete och så få genuina förebilder kom fram under och efter metoo. Metoo var aldrig (eller borde aldrig varit) 100% personlig. Med makt kommer ansvar.

            Varför skulle den inte vara personlig? Kvinnor över hela världen deltog på så många olika sätt. Vissa i media, ja, och vissa med makt, ja. Men grundprincipen var ju att kvinnor i sina sociala media sa att något hänt dem. Hur är det inte personligt? Det var ju det som var kraften bakom rörelsen.Det personliga visade hur allvarligt och utbrett problemet är.

              Du kan ju såklart ha en personlig relation till en frågeställning men har du inte kapacitet att se bortom dina egna känslor och ta ansvar också för människor runt dig ska du inte bedriva politik (och är dessutom farlig).

        Ja, ända tills Greta Thunberg råkar ta ett felsteg och vi river ner henne från piedestalen.

        Kom ihåg var ni läste det först.

          Ja men det här med idoliserande och förkastande av människor är en annan sak. Frågan var mer om man så att säga ”tjänar saken” eller låter ”saken tjäna sig själv.”

        Det beror på att feminism inte behövs längre i Sverige. Idag blir pojkar sämre behandlade än flickor i skolan och kvinnor har tagit över alla positioner i samhället. Även rättsväsendet (däribland domare) är numer till störst del bestående av kvinnor.
        Feminismen hade bra förebilder när den gjorde nytta.

          Feminism (i sin ”tänkta” form) behövs visst. Det finns en mängd barriärer och attiyder i samhället som diskriminerar kvinnor och flickor. Attityder runt sexuellt våld t ex är fortfarande en. Med det inte sagt att situationen för utsatta pojkar eller män inte också bör stärkas. Vad vi verkar vara ense om är att instagramfeminismen inte varit särskilt lyckad.

      Alla tappar patrons de första dagarna i månaden. Vi (Haveristerna) har tappat runt 25 stycken. Det beror på att folks kort har passerat giltighetsdatum och whatnot. Patreon fortsätter försöka dra pengar varje dag fram till den 5:e i månaden och skickar arga mail till alla det inte funkar hos. Brukar studsa tillbaka inom en vecka när folk orkar uppdatera med nya kort eller vad det nu kan vara.

    Skrivet av Axel Lou Öhman och väldigt spot on.
    ”det här är ett väldigt tydligt exempel på att LCÄDBSH bokstavligen är en posör. visst, hon var där, men hon orkade inte göra ett eget plakat. istället lånar hon ett plakat och låter ta bild på sig själv i en pose som säkert tog 10 minuter att få till.
    personligen tycker jag inte att det här är superklandervärt, men det hade varit mer sympatiskt att ta ett kort med personen som faktiskt har gjort och tagit med sig plakatet, med en bildtext i stil med ”bland demonstranterna såg jag x som gjort det ett plakat med det här grymma budskapet”. hon som har gjort plakatet har säkert också insta, hade varit klädsamt att åtminstone tagga henne istället för greta om så är fallet.
    främst är det väl ytterligare ett exempel på att LCÄDBSH främst ägnar sig åt varumärkesbyggande, oavsett hur mycket hon försöker påskina annat”

      Det här är ju 100% småaktigt och EN persons uppfattning om hur saker skall vara. Sen när är det er facit?

        Jag tror nog att fler än en person tycker så då det är rent sunt förnuft och allmänt folkhyfs.

        Jag har inte haft fel sedan 1983.

      Förlåt men vad står LCÄDBSH för?

        Linnéa Claeson är det bästa som hänt

    Pinsamt.

    [Borttagen kommentar]

      Hoppas din kommentar tas bort med en gång. Fult.

        Må så vara.

        Det är väl detta #metoo går ut på?
        Hänga ut eventuella och icke dömda förövare.

          Förtal är olagligt.

          Nej. Det. Är. Inte. Det. Me. Too. Går. Ut. På.

          Tyvärr så blev det ju så. Metoo gick från att förändra patriarkala strukturer till pöbelvälde och privata vendettor på ungefär 48 timmar. Men det finns ju ingen vettig människa eller feminist som tycker det är bra.

            Word anonym 20:27

      [Borttagen kommentar]

        Ingen aning men nån privatperson som definitivt inte driver blogg eller instagramkonto och inte hör hemma här.

    så mkt det skrivs på Skvallerblogg

    Mnej, LC verkar inte riktigt hålla sig till sanningen och det känns ju jäkligt trist med tanke på vad hon gör. Har hon själv bemött dessa anklagelser på något sätt? Sen är det ju också sorgligt att majoriteten av de konton som kommenterar mickes post på twitter är män. Eller deras användarnamn är manliga iaf, har inte orkat följa alla och kolla mer. Även om LCs beteende förtjänar kritik får en lite ’åh äntligen en tjej vi kan dissa’-feeling av kommentarerna.

      Kan iofs förstå att män är extra lacka på just henne med tanke på det som hon i mångt och mycket har sysslat med.
      Sen så har väl detta inget med hennes kön att göra? Som vissa av LC & LC följare verkar vilja påvisa, saklig kritik mot en feminist är kvinnofientligt.

        Ja det är sant, kan ju va en förklaring. Men hur skulle detta inte ha med hennes kön att göra? Alla ska ha saklig kritik, där är vi överens tror jag.

          Hur skulle detta ha med hennes kön att göra menar du? Kritiken är ju mot hennes bedrägligheter, poserande och kapitaliserande. Inte mot hennes kön…

      Om vi är överens om att hennes content till viss del är fejkat och att hon förtjänar kritik för det, så är väl inte det faktum att majoriteten av kritikerna är män ett problem som bör lösas genom att män borde kritisera henne mindre? Utan snarare att kvinnor borde kritisera henne mer? Dvs, det tragiska är väl inte att så många män kritiserar henne utan att så många kvinnor låter bli att ge henne välförtjänt kritik på grund av att hon är kvinna och kallar sig feminist. Den som strävar efter ett jämställt samhälle bör enligt min mening kritisera henne så mycket som hon förtjänar, oavsett vilket kön hon har.

        Vi är ganska många kvinnor med material att också skapa ett Instagramkonto så som hon drivit. Mao är vi rätt många kvinnor som inte alls tror att henens konto är fejk. Jag skulle ex själv kunna driva ett ??‍♀️

        Så jävla rimlig kommentar!

      Att mest män kommenterar under Mickes tweet beror väl på att Micke har mest manliga följare, precis som att det är mest kvinnor som kommenterar här eftersom att bloggbevakning har mest kvinnliga läsare.
      Du får det att låta som att det är något negativt att det är mest män som kommenterar hos Micke, varför? Är du lika besviken på att det är mest kvinnor som kommenterar här?

    Ot- Styleelin rasar över bloggbevakning i ett inlägg för en tid sen, och anser att din blogg uppmanar till mobbing då det skrivs ett inlägg om en person som sedan ”kastas” till hyenorna i kommentarsfältet. Jag tycker ändå Camilla kontrollerar dumma kommentarer så gott hon hinner.

    https://styleelin.com/2019/09/20/har-jag-en-tvilling-sluta-som-frisor-forelasare-flytta/

      Vem är hon? Ärlig fråga alltså, inte sarkastisk.?

        Frisör som typ blev influencer för att hon klippte influencers (?!). Sen gifte hon sig med en skum snubbe och tog ett påhittat italienskt efternamn.

          Haha han är sjukt skum, en gammal vän som varit tsm med honom. Ej dramafritt

            Skum hur? Många av hennes läsare är väldigt skeptiska mot honom så man blir ju nyfiken ?

              Får bara konstiga vibbar av honom. De blev tillsammans och allt gick superfort och han skämde bort henne med både dyra resor och dyra prylar. Var något som fick varningsklockorna att ringa, hoppas dock att jag har fel såklart!

          ???

        Vem bryr sig? Vem är hon ens? Verkar mest skriva menlöst ytligt skit och se ut som en medelmåtta.

          Det sista var onödigt

          Ytligt menlöst skit och så kommenterar du hennes utseende? Måste dock säga att wow vad vacker hon är, antagligen det som störde dig så.

            Ryktet säger att Elin går in här och lämnar positiva kommentarer om sig själv under andra alias, för att förstärka att hon minsann är känd, eller för att ge svar på tal på nåt vis. Vet inte. Men håller med att Bs kommentar var lite too much.

      Tycker Elin verkar härlig. Och lycklig. Låt henne va!

      Men hon är ju själv ett skämt. Elin skrev ett inlägg för några veckor sedan om hur utsidan inte spelar roll, att man inte ska fokusera så mycket på det. Jo tjena, du fettsög ju för Tidan dina lår för ca ett halvår sen! Men nä yta spelar ingen roll.

        Googla då bilder på henne för några år sedan. Du kommer inte känna igen henne

    Men nej, vad ledsen jag blir. Att hon kämpar för kvinnors rättigheter och om mäns våld emot kvinnor, samtidigt som hon ljuger, riskerar att lätt kommer att säga ”hon ljuger bara”, vilket i sin tur kommer leda till att risken för att män inte tror på kvinnors berättelser om t ex sexuella övergrepp. Snacka om att Linnea skjuter både sig själv och hela feminismen i foten, känner jag.

      Men snälla. Sluta ge LC sådan stor makt. Feminism är inget nytt. Jag vill gärna tro att de son verkligen vill lära sig om feminism vänder sig till andra källor.

        LC har stor makt oavsett vad just jag tycker och tänker om henne. Det är hennes inflytande på andra som ger henne stor makt. Vad jag menar är att någon som arbetar så mycket med feminism kan påverka feminismen både positivt och negativt.

    Peak influencer

    Förstår varför jag inte förstått mig på Linnea Claesson, om hon inte är sanningsenlig, är det svårt att föststå henne.

    Tips! Lyssna igenom vad Myra, Axel och Henrik berättar innan ni drar slutsatser.

      Vilka är myra, henrik och axel?

        Haveristerna- alltså de som har den podden

        Vidriga typer.

    Lite makt har hon väl ändå, Mia Skäringer messade LC när Stina Wollters konto släcktes ner

      Ja, det är väl det som är problemet? Att hon har så mkt makt som hon fått delvis pga lögner?

      För dyr hahahahahhaha

        Haha ja tyckte också det var lite skojigt.

    Ni som följer Bloggportalen brukar sitta på riktigt mycket intressant information som vi på Haveristerna gärna skulle ta del av.

    Vi har mycket kvar om Claeson som vi fortfarande söker fler källor på. Vi kan såklart inte gå in på exakt vad men känner ni att ni sitter på information som inte riktigt kommit fram, stort som litet, tveka inte på att kontakta oss. Min mejl är henrik[@]interasistmen.se, finns också på twitter: mrhenko123 och insta: mrhenko123.

    Annars är jag öppen för frågor här om vår granskning.

      LCÄDBSH ?

      ? Copy paste ser lätt oseriöst ut…

      Hej Henrik. Såg tidigare att ni lagt ut ett klipp på eran Facebook från Linneas ”brandtal” med angiven tidpunkt för när spektaklet satte igång då det var ett långt klipp. Tyvärr så hann jag aldrig kolla på det och hittar det inte igen. Kan du vänligen länka till det här?

      Har också en fråga, har ni varit i kontakt med Linnea och gett henne chansen att uttala sig om eran granskning?

        Om du menar talet från hennes medverkan på kommissionens möte så finns om du scrollar ner på vår Facebook. Till bilden som finns i det här inlägget med pilarna. Där finns länk till allt. Streamen är nr2 av 4. Och minns jag inte fel är tidsangivelsen 2.05.10.

        Men talet i sig är inget speciellt, och det är bara det ena. Hon höll två. Det andra var i en mindre grupp där hon var en av fyra talare som drog igång rundabordssamtalen.

        Nej Claeson vill inte veta av vår existens så jag har sett detta som totalt fruktlöst. Hon svarade inte ens SVT när de försökte nå henne angående spektaklet i Härnösand.

          Vad står LCÄDBSH för?

            Linnéa Claeson är det bästa som hänt

          Fast ni måste ju ändå fråga. Annars ser ni inte ju inte trovärdiga ut. Om folk svarar eller ej är en annan sak.

            Sure, du har en poäng. Vi har dock valt att inte ens försöka just nu, men det kommer ändras på.

              ???‍♀️

              Bra! Det borde ni göra med alla era granskningar.

              Ni vill inte att folk ska ta er seriöst eller?

                Jodå, och precis som jag skriver så kommer vi göra det.

          Vad är ”Spektaklet i Härnösand”?
          Bra att ni granskar falskhet. Någon annan person på gång att granskas?

            Det handlar om när Claeson ljög ihop en story om hur ungdomarna i härnösand ballat ur under hennes föreläsning.

              Kommer ni att granska andra alternativa ”makthavare” som tex Isabella Löwengrip?

                Såhär, det hade varit en grej men jag tror det finns folk som har haft längre och bättre koll på just henne. Men absolut skulle vi kunna göra kortare nedslag i hennes värld med rätt tips osv.

                  Tack för svar 🙂

                Oh neeeej. Isabella är ingen ”alternativ makthavare.” granskningarna av hennes bloggande och person är helt oproportionerliga och överdrivna som de är (wtf, hon är företagare utan politiskt engagemang, vem bryr sig). Låt de ägna sig åt folk med politiskt inflytande eller agenda så kanske de ändå fyller en funktion.

                  Jag kanske borde ha satt citationstecken på Alternativ Makthavare och inte bara kring Makthavare.

                  Grejen är att hon har lyckats lura till sig mycket publicitet och pengar på falska grunder, precis som Claeson. Det är en stor grej att tex Annie Lööf använde Bellas konto för marknadsföring inför senaste valet.

                    Bella var väl inte ens med på listan över makthavare. Den Therese och Jocke/Jonna toppade..

      https://i.imgur.com/wZ6ahsC.png

      ”Imorse var jag med i Nyhetsmorgon../../..sen dess har jag under dagen blivit sexuellt trakasserad på gatan över 20 gånger på tre timmar och det var Ännu Värre igår”

    Fast det är heliga kor som seglar snett som du borde ge dig på. Inte de i dig relativt harmlösa reklamstinkande bloggarna.

      Ja, LC??

    Och så var Victoria Törnegren på gång med att sälja allt hon ”äääälskade” från sitt senaste samarbete med Jotex precis som syrran Alexandra.

    https://www.blocket.se/vi/87546857.htm

      Så många influencers som är sådana hycklare. Bring systrarna är liksom två av de som verkat ärligast. Nä, så trist.

      Men hjälp, ibland undrar jag om folk bott under en sten. De gör REKLAM. Betyder ju tråkigt nog inte att man måste älska allt för evigt. Det var en kampanj de fick betalt för. Jag förstår inte varför det skulle vara hyckleri, så länge man är ärlig med att det är reklam och det är ett shysst företag man kan stå för att göra reklam för. Jag har läst jävligt basic marknadsföring men kan ändå förstå det.

    Men har ni inte förstått ännu att hon bara är intresserad av att bygga sitt egna varumärke? Finns säkert något intresse för feminism men det är inte det som är hennes primära mål.

    Vad skriver ”mel lilja” då? Du skriver att det hon skriver är värre men kan du inte ge nån länk eller referens eller så till vem denna mel lilja är och vad hon skriver om Claesson? Uppriktigt nyfiken. (Aldrig hört namnet mel lilja förr).

      Länken är uppdaterad med länk till kommissionens hemsida. Där finns alla källor till bilden.

        Ni är ganska vidriga, ni Haverister.

          Det är helt okej om du känner så…

            Dessutom astråkiga att lyssna på. Jag gav upp efter några minuter.

              ja det var ju trist…. Vet inte vad jag ska göra med denna information bara.

              Ok, Linnea ?

              Glöm inte att bli patron.

            Ni fick en ny lyssnare hos mig. Vet inte riktigt hur Patreon funkar men ska börja lyssna på er. Avsnittet om Claeson var spexigt och samtidigt mer informativt än vad större medier har lyckats förmedla i sina ”granskningar” av internetkändisar.

              Avsnitt 2 på Patreon är minst lika mättande på information, betala så blir Axel nöjd

                Inget gör mig gladare än pengar.

          Nånstans undrar jag om inte det är Linnea Claeson själv som försvarar sig här på kommentarsfältet. Vissa försvarskommentarer verkar vara väldigt personliga på något sätt…

      Henko, vilken bild och vilken länk? Bara nyfiken varför namedroppa ett helt random namn/nick? som inte verkar ha något med inlägget att göra. ? Trodde först mel milja var en felskrivning av Micke som är citerad. Jag googlade iallafall mel lilja och det verkar vara nån halvpolitisk tjej på twitter, men det finns ingen referens övht till exakt VAD det är hon säger om Claesson, orkar liksom inte sitta och scrolla igenom hela hennes twitter för nåt hon sagt som LC. ?

        Bloggbevakningen har nu uppdaterat med en länk till vår FB-sida, Haveristerna, då det är jag som gjort bilden och våra följare plus jag som gjort reserachen. På vår FB finns även en länk till EU-kommissionens hemsida där vi hittade alla info som vi skriver om i bilden.

          Okej, jag trodde det var camcam som satt ihop bilden. Men frågan kvarstår ännu, VAD är det mel lilja sagt om Claesson (som dessutom är värre än bilden). ?? Antar att meningen är att jag ska sitta och scrolla igenom hennes twitter men jag släpper detta nu, var bara så himla nyfiken på vad denna människa sagt som är ”ännu värre”. ?

    När vi kapitaliserar på feminismen så är vi inte längre feminister, då kapitalismen när patriarkatet. Jag menar då inte t.ex att någon säljer ett kvinnomärke eller målar tavlor med budskap.

    När någon får Jesuskomplex och skapar en kult kring ens person för att därigenom tjäna pengar på att få ut sitt budskap så blir budskapet sekundärt, egot primärt.

    Det är fult. Det spelar på kvinnors hopp om förändring, längtan efter förebilder och gömmer sig bakom kvinnors rädsla att vara osysterliga om vi kritiserar, att vi då skulle ”skada feminismen”.

      Tycker du det är samma sak med Greta? Blir nyfiken!

        Greta är ju inte precis en feministisk förkämpe på det sättet? Även om såklart det nuvarande systemet drabbar kvinnor värst.

        Nej. Greta har visserligen en personkult runt sig men hon framhäver inte sig själv. Det hon pratar om är miljö, miljö och miljö.

        Förlåt, men hur är Greta relevant? Hon tjänar ju inte ett öre på sin aktivism. Hon är väl ett jättebra exempel på hur aktivism kan se ut när man styrs av intresse för frågan i sig och inte av pengar.

    Linnéa Claesson vill bara bli hyllad och tjäna pengar på feminismen. Hon gör inget för någon annan kvinna. Som Cissi Wallin.

      Jag träffade henne vid en prisutdelning som min kompis anordnade. Jag hade ingen koll öht men gick dit då min kompis bjöd in mig. Min kompis ville sen ta bild på mig och Linnea och då frågade Linnea mig om jag kunde ge henne exempel på när män hade trakasserat mig. Jag kände inte människan och hade dåligt koll på hennes arbete så jag visste inte vad jag skulle svara – varför ska jag prata om sånt med en främling? Då la hon sin hand på min axel och antydde att jag var för starstruck för att svara på hennes fråga ?

        Och för övrigt förstår jag inte vad hon prisas för. Assholesonline (AO) var ett humorkonto med politiskt budskap. Inte nyskapande på något sätt och följde egentligen samma arbetsmodell som ”Vita Kränkta Män” med den lilla skillnaden att AO också visade sig innehålla fabricerat material.

        Vad och hur sa hon det?

      Exakt. Fast Cissi är snäppet värre i alla avseenden.

    Bellas senaste pudelinlägg, publicerat nu ikväll! suck! ”
    Jag erkänner alla mina misstag och dåliga affärer/idéer så kanske ni tycker synd om mig ”

      Hahaha hon har till och med besvarat några kommentarer, det måste verkligen brinna i knutarna nu ?

        Tror någon har hackat hennes blogg. Låter absolut inte som hon.

          Nja, hon har ju lagt ut på stories också om blogginlägget.

        ?????

      Jäklar vilket oväntat inlägg! Aldrig läst något liknande hos henne.

      Men vad händerrr, hon svarar till o med på kommentarer? ?

      ***slow clap***

      Ändå sjukt roligt att hon kommer lyckas kapitalisera på sina misslyckanden. Detta kommer bli hennes mest populära inlägg, kommer komma en ledsen selfie på instagram som blir mest gillade, tusentals strykekramar och du är en inspiration och så riva ner framgång/superbusiness/ytliga/lyx-Isabella bygga nya, mer ödmjuka Isabella. LOL!

      Måste ju ändå ge henne cred för att hon ändå faktiskt vet exakt vad som fungerar bra.

      Som jag alltid sagt, hon kommer segla vidare!

        Jag tror inte det. Tyvärr har hon ljugit så mycket och medvetet lurat sina följare att många helt tappat förtroendet för henne.

        Hon ber inte om ursäkt för något.

          Jag hade önskat att hon skippat raderna som insinuerar att kritiker VILL se henne misslyckas. Hon är inget offer. Hon har själv skapat den misstro som råder gällande hennes tilltag.

        1. Damage control.
        2. Hon vill hänga i Sverige med sin snubbe, inte i NYC.
        3. Lansering på gång.

        Mvh
        Cynikern

        Exakt! Och : Ny kille, ny persona. Inget nytt under solen.

      Där insåg hon att det inte gick att hålla uppe fasaden längre. Poff, nu sprängdes luftslottet. ÄNTLIGEN!!

        Dock skriver hon ju inte så mycket detaljer, erkänner inte riktigt att projekten gått dåligt eller varför, vad som hänt etc

        Nej, ett luftskott har inte sprängts bara för att en entreprenör skrivit ett inlägg om olika projekt/idéer som misslyckats

        Jag tror att Erik fått henne att vakna upp och rekommenderat henne att pudla rejält. Vad ska hon annars göra då Sverige är hennes enda marknad och alltid varit? Hon gav fingret till hennes enda chans till framgång – hemmamarknaden. Hon är livrädd att förlora allt nu då utlandssatsningen gått åt skogen och hon har inte många följare kvar. Hon får bara skitsamarbeten.

        Men hon har varit otroligt arrogant och det här är bara ett desperat sätt att försöka vinna tillbaka sin position som hon förlorat, ingen relaterar till henne längre och många skrattar istället åt henne. Hon är desperat nu.

      Jisses, hon svarar till och med på en läsares kommentar! Måste vara första gången på flera år, borde vara stora grejer på gång.

      Tyckte det var rätt intetsägande. Rabblar upp saker som alla redan vet och framhäver sig själv genom att skylla vissa misslyckanden på att hon inte är majoritetsägare. Det enda som var lite roligt är att hon inser det galna med att skaffa agency och dyr lägenhet i New York efter en rundtur på Paramount.

        Håller med!

        Eftersom hon inte fick arbetsvisum till Usa och att NY-lägenheten inte var uthyrd till Ljugengrip överhuvutaget utan hon ”lånade* den av mäklarfirman för lite falska skrytbilder. Är hon ju nu tvungen att dra en redigt stor vals när den verkliga sanningen återigen hotas att uppdagas. Pinsamt är ju bara förnamnet. Allt hon företagit sig jobbmässigt under 2,5 år verkar ju uppenbarligen inte gått hamn som hon tänkt sig, därav tycka synd om inlägget för några dar sen då stalkern passande nog nämdes igen. Erik Selin borde nu se en stor röd varningslampa tändas på Bella.

      Hon skriver det inlägget för att:

      1. Något större flopp snart sker och hon vill att folk ska tycka synd om henne när det händer.
      2. Hon förmodligen förlorade kunder/samarbetspartners när Expressen skrev om hur hon lurar företag på pengar.
      3. Hon försöker paketera om sig till en sympatisk människa då hon har insett att ”perfekta” Bella inte har gett så mycket mer klirr i kassan.
      4. Hon är trött på att köra konstiga reklamsamarbeten för att kunna upprätthålla hennes falska lyxliv. Det är ganska tydligt att hon hela tiden är en räkning från att falla.

      Kan någon sammanfatta inlägget? Kommer ej klicka mig in på bloggen för att läsa, slutade läsa hennes blogg för 8 år sedan

        Hon nämner en massa misslyckanden som hon har gjort de senaste 2.5 åren. Hon ville prova allt efter skilsmässan men inser nu att det var dumt, alldeles för spretigt. Och att folk märker att hon misslyckas så mycket påverkar henne. Det är alldeles för långt bort till världens mäktigaste kvinna och hon hoppas att folk följer henne på hennes resa dit.

        Med andra ord, bara ett lite längre snyftinlägg inför en lansering, floppavslöjande eller ompaketering till en ny persona. Inget nytt, bara samma oärliga skit med nytt språk.

          Hade varit mer ärligt och intressant om hon kunde berätta varför det är så sanslöst viktigt för henne att bli ”världens mäktigaste kvinna”. Själv vill jag utvecklas och förbättra mig varje dag till att bli en så inspirerande person som möjligt som gör gott för mina medmänniskor, vänner, och familj. Det är iaf sådana människor jag respekterar och ser upp till i min omgivning.

      Det är solklart hon förbereder inför något som folk kommer se som ett misslyckande så hon gör damage control i förväg. Och folk är så jävla naiva att de faller för det. I alla fall de 70+ kommentarer som släppts fram på hennes blogg. Hela inlägget är så genomskinligt taktiskt. Det är jag är nyfiken på är vad som kommer härnäst.

    Alltså om det nu är sant att hon fabricerar typ allt som händer henne.. Så kommer det ju bita henne i röven förr eller senare. Sen så hennes clown hår.. Ja hon är jätte speciell, o jag tycker faktiskt håret är fint även om jag aldrig personligen skulle ha så, men hon får väl ta att kanske inte alltid bli tagen på allvar när hon går klädd som en clown till diverse viktiga möten osv, precis som alla andra med helknäppa stilar o tatueringar i ansiktet osv inte heller blir tagna på allvar överallt, det är ju bara så det ser ut.

    Jag har näsan lyssnat igenom haveristerna men tyckte inte att det gav mycket! Långa utlägg om samma saker hela programmet igenom. OM nu inte de sista 40 minutrarna ger mer.
    Känns inte heller som att folk som kommentar här är värst intresserade heller….

      Fast det är ändå något med det där att hon liksom byggt upp ett personligt varumärke och hur det har gått till. Kollar man bakåt i hennes instagramflöde är det en söt osminkad brunhårig tjej, går knappt att känna igen henne.
      Jag minns den första artikel som skrevs om henne, en relativt okänd handbollstjej som fick så troligt mkt sexistiska kommentarer och hat efter matcherna. Något år senare är hon en ikon med regnbågshår som alla vill anlita och prisa. Dansar i lets dance och går på kändisfester. Lagt av med handboll och håller föredrag om jämlikhet för stora arvoden. Postar bara selfies på sig själv och verkar ha övergett assholes online för sitt egna personliga konto.

        Jo jag håller med. Men just programmet av haveristerna upplever jag som långdraget och inte så genomarbetat som jag trodde innan jag började lyssna.

          Du har säkert en poäng gällande att vill blir långdragna, vi skulle kanske kunna gjort det kortare om vi genomarbetat materialet mer.

          Däremot kan vi sammanfattat det hela.
          Vi kan inte finnas polisanmälningar som matchar grovheten i de hot som Claeson utsätts för.
          Vi kan inte se att mängden hot följer någon slags rimlighet, inte heller hur hoten tar sig uttryck.
          Vi kan konstatera ett par lögner.
          Vi diskuterar likheten i svaren.
          Vi diskuterar varför hon publicerar bilder från dejtingssajter och bögsexsajter.
          Vi diskuterar det faktum att inte mindre än fem bilder som hon påstår sig fått av olika personer kommer från bögporrsajter.
          Vi går igenom hur det låter under hennes föreläsning och hur den skiljer sig från det hon sagt tidigare och det som går att kontrollera.

          Jag missar säkert något här men kontentan är att ingen gjort en sån här omfattande sammanfattning av hennes lögner och överdrifter tidigare.

            Jag har fått bilder skickade till mig av snubbar som de hämtat på andra platser. Det är verkligen inga konstigheter.

              Nej absolut inte, men med så mycket annat med Claeson så hopar sig indicierna.

              Det blir liksom märkligt när hon får bilder från samma, obskyra sajter, men från vad hon menar är olika personer. Det är också märkligt att personerna som isf må vara anonyma mot Claeson reagerar så kraftfullt när hon ger sina snappy comebacks.

              Det hela blir bara märkligt. Resten av mitt resonemang kring detta kan du lyssna på i pärm 2 hos Haveristerna.

            ”bögporrsajter” vadå grindr eller?

              Hon har ju publicerat påstådda dicpics som hon skulle fått skickat till sig från bögporrsajter.
              Men hon har även postat påstådda meddelanden till sig själv från Grindr, och då kan man ju verkligen fråga sig vad hon gör där? Sen flera år efter, tog hon bort just dessa Grindr-bilder. Kan bara spekulera om varför men min gissning är att flera började ifrågasätta bland annat dessa.

          Kan det inte ha med mängden att göra? Att hon har ljugit så mycket och på så många olika sätt att det inte går att sammanfatta det på ett kortfattat sätt?

      Nejdå, de sista 40 minutrarna gav inte mer…

    Känns som att tröskeln på bloggbevakning är oerhört mycket högre när det gäller att skriva något kritiskt om Cissi Wallin och Linnea Claeson än låt oss säga ”Kniv-Micke” och Blondinbella.

    Dags för en text om Gardet? De har tappat 30 patreons sedan igår. Inte så konstigt eftersom givarna inte får något för pengarna. Redaktionen på fyra personer presterar tillsammans en ny text var fjortonde dag.

      Det är bara för att Patreon drar vid den här tiden i månaden och har man då ett gammalt kort, eller blir påmind om att man är Patreon så rasar det.

        Fast de värvar inga nya Patreons under mellanperioden. Vid varje månadsskifte påminns gamla patreons att de betalar och ett trettiotal hoppar av.

    Morgonpasset i P3 pratar om det här med skylten och Linneas plagiat nu, dom vill försöka få tag i henne och få en kommentar. Hade varit intressant…

    ”Med tanke på hur mycket Linnea Claeson betytt för många – framför allt unga tjejer – så har jag in i det längsta inte velat riktigt ta in att delar av det hon publicerat kanske inte är sant”

    Alltså Camilla..! Så ist för att säga att kejsaren är naken så jamsar du med bara för att unga tjejer ska få ha en förebild?! Skitsamma om den förebilden sen talar sanning eller ljuger lika mycket som IL.

      Ja, hade detta handlat om Bella å andra sidan, jäklar vad cc inte hade skrädit orden då

    Guu man skäms över att vara Svensk, Linnea visar så många av de nya skitinfluencernas dåligaste egenskaper – Ljuger utan hejd och skyller den fabricerade skiten på alla andra och positionerar sig sedan som feminist, när hon i själva verket visar att hon inte förstår vad begreppet betyder.

      Ja, man skäms när svenskar som använder ”svensk” som identitet lyckas skriva det fel.

    Äääääntligen!! Fortsätt gräva!

    Att ha ett instagramkonto med det namnet är en förolämpling.

    Jag tycker att allt LC skriver och säger är sådant man redan hört någon annan skriva och säga. Hon har aldrig fått mig att reagera ”det här har jag aldrig tänkt på förut!” som andra har fått mig reagera. Det känns som hon bara upprepar vad andra redan kommit fram till, fast med sina egna ord.

    Nja, jag tycker vi behöver veta mer för att kunna säga att Linnea ljuger om att ha blivit stött på (för inte ens hon påstod väl att det rörde sig om regelrätta trakasserier?).

    Offentliga deltagarlistor stämmer inte alltid. Någon kan ha anmält sig sent eller bara varit med på en del av konferensen och inte reggats.

    Mannen kan ha påstått sig vara ambassadör i syfte att impa på en ung tjej, men i verkligheten vara typ tjänsteman på en ambassad.

    Det är oklart var kafferasten tog plats och om det kan ha funnits fler personer där än de som deltog på konferensen.

    Jag håller med om att det Haveristerna presenterar väcker frågor. Men om man ska kalla någon för lögnare måste man eliminera alternativa förklaringar eller i alla fall ge Linnea chansen att bemöta anklagelserna. Det gör inte Haveristerna.

      Rimliga invändningar.

      Nu påstår vi visserligen inte med bilden att hon ljuger om att ha blivit stött på. Det vi däremot gör är att visa på hur hennes historier inte håller för lite belysning.

      Till ex, hon påstår sig sagt åt denne ”ambassadör” att lyssna extra noga för att hon var huvudtalare precis innan hon gått ut på scenen. Detta kan helt enkelt inte stämma för det hon deltog vid var rundabordssamtal. Visst kan någon raggat på henne vid något tillfälle där, men inte så som hon beskriver det.

      Problemet när det kommer till Claeson är precis detta. Att visst, om stjärnorna står i linje, en deltagarlista inte är uppdaterar, någon har ljugit om en titel, och hon råkar minnas lite fel så kan det faktiskt stämma.

      Och så ska vi förhålla oss till detta gång på gång på gång. Istället för att säga näää vet du va, Ockhams rakkniv, om flera olika förklaringar till ett fenomen föreligger, så bör man välja den enklaste av dem. I detta fall är det enklaste förklaringen överdrifter och lögner.

      Lägg därtill då att Claeson påkommits med lögner, plagiat och överdrifter.

      Till sist, du har rätt, vi ska ta tag i att kontakta Claeson, jag vet svaret men absolut, vi ska försöka.

    Hon ringde Facebook och fick Stina Wolters instakonto öppnat igen.
    Har man direktnummer till Facebook så är man knappast ett offer, dessutom tjänar hon massa pengar på sina föreläsningar.

    Tycker också att det är märkligt att hon utger sig att vara ”professional handball player” när hon inte är aktiv längre. Men det kanske är surt att släppa den titeln för att man fick flytta hem från Danmark och sluta med handbolleriet.

    Fy faaaan, vad vidrigt kvinnor behandlas överallt. Jag råkade lyssna på Haveristerna och blev fysiskt illamående. Språket, åsikterna, kvinnohatet? Att killarna snackar som de gör är väl inte så ovanligt men när även en kvinna (Myra?) sitter och vräker ur sig så mycket hat. Osmakligt är bara förnamnet.
    Om ni har problem med någon, RING, MEJLA. sitta och spy ut hat i en VIDRIG podd. Wow, nivån är lägre än marken jag står på.

    Jag hade hört en del om Henrik för nåt år sen men brydde mig inte. Har nu avföljt alla sidor, konton som har med dessa människor att göra.
    För att ta upp två kvinnor de verkar vara besatta av. Linnea och Cissi. Har de gjort ens 1% av vad de gör? Nä, förstod väl det.

    Myra fullkomligen stinker av svartsjuka/avundsjuka.

    OBS jag följer ingen av dessa två kvinnor, jag bryr mig noll vad de gör eller inte gör. Men efter att lyssnat på podden kommer jag att stötta dem alla da’r i veckan. Fan vad mitt manshat tog nya nivåer.

    Tack & heej

    Vem som helst får kalla sig jurist, det är inte en skyddad titel. Sen är det väl rent krasst inte Linnea som kallar sig Årets Jurist när hon blev tilldelad utmärkelsen? I övrigt spot on.
    Kanske har någon redan sagt det men då kommentarerna är något spretiga i förhållande till inlägget orkar jag inte leta.

      Alltså…camcam har du köpt kommentarer?

    students who are seeking a project for their evaluation may seek marketing assignments.

    Place an order for Assignment Help in Singapore to access effective academic writing services for your assignment. It is good to connect with experienced writers when things come to obtain high marks.

    Wonderful article! We are linking to this particularly great content on our website. Keep up the great writing.Good job! You guys do a great blog and have some great contents. Keep up the good work.

    Do you have workloads of assignments to handle? Assignment help services provided by 24×7.
    best Java Assignment Help

    Are you seeking a thesis writing help singapore service? Get the best thesis writers from the top universities of Singapore. SingaporeAssignmenthelp.com is providing 24/7 service.

    Discover your content it’s really good. I really appreciate your efforts in writing such an insightful piece of content. Glad that you sharing this with us.

    Internet Download Manager Crack supports all popular browsers together with Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla Firefox,

    This is a great article and great read for me. It’s my first visit to your blog, and I have found it so useful and informative especially this article.

    Thanks for updating nice blog! Get better grades on your classes with 24/7 access to whiz tutors who are excellent at assisting students taking courses online. Pay someone to take online class.

    We help you to stay at the top of the class with assignment writing help. The reason we have been the go to place for dissertation help is our pool of finest writing experts for all academic assignments. Our assignment assistance has great writing skills and runs a comprehensive assignment check to provide you with a custom online assignment. Our writers are best academic experts.

    Students are welcome to utilize our https://scholaron.com/subjects/economics
    Economics Answers available on https://scholaron.com/
    Scholar On with 100% quality and satisfaction guarantee. We aim at making all your educational endeavors fruitful with the help of multiple learning resources prepared with up-to-date academic needs of highered students.

    Best Expert Advice Forum
    Worldzine is a forum where you get all types of technical for your computer
    ,laptop ,printer, wifi and techinical support.
    we are happy to help our customers at 24*7 .You can contact any time anywhere to us

    Learning is a hard process if not handled with proper tools. We offer Test Banks and Solution Manuals for the most popular textbooks including Introduction To Criminal Justice 13th Edition Test Bank. View today!

    I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site. I really hope to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog now 😉
    https://www.hightime420.shop/

    Perdisco Assignment Help At Very Low Price.
    STUCK WITH YOUR ASSIGNMENTS.
    We are best in providing Perdisco Assignment Help Service in Australia. All the assignments are written by experts and professional writers. Our writers have experienced in each and every subject. Our experts can write your assignments on every subject.
    MYOB PERDISCO ASSIGNMENT HELP SERVICE ARE AVAILABLE 24*7.
    We Provide Assignment Help prepared by experts in well-formatted and unique content.
    AFFORDABLE PRICE. 100% PLAGARISM FREE CONTENT AND 0% DELAY.
    24/7 Quick Respond Team.

    Find instant solutions for thousands of college homework questions like: the driving force of our planet’s hydrologic cycle comes from only on ScholarOn, the best academic assistance available online.

    Find instant solutions for thousands of college homework questions like: several consecutive days of rather constant weather in an
    area probably indicates ________.
    only on ScholarOn, the best academic assistance available online.

    Can Someone Do My Online Classes For Me? Can I Pay Someone To Take My Class Online For Me? Try Us! Best Mentors Online is the best Online Class Help Company for you!

    Searching for Online Homework Help? Get the best college homework help here. Ask our British experts to do my homework for me.

    Assignment Help Ace has been at the forefront of innovations in contemporary education. We recognize that the number one thing that students need is affordability when it come to their studies. Keeping this objective in mind; we offer assignment writing services that are inexpensive and within reach.

    However, these reduced costs do not come with a drop in our products’ quality; quite the contrary. We have employed a business model that operates alongside smart management software, allowing us to produce better content at cheaper rates. Thanks to this ground-breaking technology developed by our engineers, we have been a success story from the beginning. From our humble beginning as an assignment help company, we have grown to facilitate a variety of academic writing projects for students across the UK.

    LIVE GAME IDN merupakan permainan casino yang disajikan secara langsung kepada kalian para pecinta judi online, permainan LIVE GAME tentunya ada tata dan cara bermainnya, kalian bisa mengunjungi situs Cara Bermain Live Game IDN LIVE untuk mengetahui cara bermain yang benar di permainan Live Game IDN, termasuk 3D SHIO, ROULETTE. SICBO, BACCARAT

    Tack för allt. Det här är otroligt 🙂

    Wedding decor accessories – Wedding Linen Studio can be actually a leading best source of wholesale wedding and event linens in Delhi, India. We have among the biggest collections of Chair and cushion Covers, dining table Overlays and a whole lot more wedding outlines.

    Car lease Rent a Car provides Car leasing Dubai, car hire and long term Car rental uae with cheap car rental ‎offers in the UAE on daily, weekly and monthly car rentals.

    Are you burdened by the heavy load of Science Assignment Help? Unable to manage studies, assignments, and hobbies simultaneously? Are your assignment deadlines bringing chills down your spine? Are your assignment questions looking like Greek and Latin to you? Are you running short of time to sit and carry out extensive research about the topic? Then Civil engineering assignment help Australia is the best solution to treat all your assignment worries. Any kind of topic from any field, they ensure you get the best Coursework Help from the best writers in Australia.

    Are you burdened by the heavy load of Science Assignment Help? Unable to manage studies, assignments, and hobbies simultaneously? Are your assignment deadlines bringing chills down your spine? Are your assignment questions looking like Greek and Latin to you? Are you running short of time to sit and carry out extensive research about the topic? Then Civil engineering assignment help Australia is the best solution to treat all your assignment worries. Any kind of topic from any field, they ensure you get the best Coursework Help from the best writers in Australia.

    When your content is written with perfection, more people will consider your work. People will love what you are speaking about and will listen with calm and patience. Understandability is an important score when considering written content into account. Some people worry about the timely delivery of their affordable paper help. But writers who have written millions of articles in their lives can write great content without worrying about time. They can finish any paperwork within a time framework with ease.

    Why my computer is slow? or Your computer is running slow? Are you looking for solutions to these issues? Don’t worry sometimes it’s a common problem for your computer. I am going to share the complete process of why your computer is slow and how to fix your slow computer. Computer & Laptop are very popular and common gadgets that are using by a majority of the population in the world.There are many reasons for running your computer slow or many facts may slow down your computer speed. There may be because of some software or because of some junk files.my computer is slow

    Thanks for giving me grateful information. I think this is very important to me. Your post is quite different. That’s why I regularly visit your site.

    I am really very happy to visit your blog. Now I am found which I actually want. I check your blog every day and try to learn something from your blog. Please keep us up to date like this.

    We do your online class as we offer quality Online Course Help and we are best if you’re searching to take my online class for me or pay someone to do my online class!

    Nice post keep on sharing new things if you need app store optimization services then visit BrandBurp

    Are you looking for Social Media company in Delhi contact now to MMBO. Grow Your Online Business to make it brand.

    Buy from Hiker Store Universal Car Mount Magnetic Mobile Holder for Dashboard & Windshield, 360 Rotating Dashboard Mount Magnetic Mobile Phone Holder

    It’s a really common tale that HP Printer Not Printing Black. You have to print something and your printer’s black ink has decided to take a permanent vacation.

    You go straight to Google and look for fixes to solve this issue and run into a number of printer forums without a clear resolution. We have gotten calls on this matter as well so to help, we have put together a list of things you can do if your printer stops printing in black.Visit Here

    Get the best seo services in India from seo company India. Quality of work is guaranteed here. We also offer other marketing services to drive traffic and boost conversions.

    Get CA consultation & CA Services in Delhi. Get Accounting, Auditing, Taxation & Compliance service in Delhi by certified & Professional CA.

    This is what you are wondering for a while? Well, we are totally understandable, writing a cost Nursing Assignment Help online is very hard, it demands student’s lots of time and brushes up their deep knowledge of Nursing. But now, with Business law assignment help, you are happy to announce to say goodbye to cost Business assignment pressure on your mind. There is no need to spend time on difficult Business concepts. You are free to transfer your worries to our cost Porters five assignment help experts and ready to get some mind-blowing grades.

    Belkin Router Login

    garmin express

    Webroot Login

    123.hp.com/setup

    Linksys Router Login

    TP Link Extender Setup

    The Garmin Map gets updated on a regular interval of time, and for that, the Garmin Express is an application used for Garmin Map updates free.

    Highly trained, experienced, and topmost talented authors who give you 100% original work with no mistakes, proper format, and structure of writing. If you want 100% original academic writing on time at reasonable rates, you’ve come to the right forum. For your academic journey, paper help provides you with a proper road map that will lead you to the destination of a good career.

    Nice post keep on sharing new things.

    The most annoying part of academic life for students in completing the assignments. Students find it difficult to cope up with Essays amidst their exam stress and after coming home from a long tiring day full of class lectures. Since the academic faculty and each Essay scrutinize Essay Help Malaysia is graded, it reflects directly on your academic performance and CGPA. Writing an assignment is not an easy task, either. It requires a lot of time and research on the topic. For students attending the whole day of classes, hardly do they find time to sit and do their assignments. All work and no play do not make you fit and happy. My Assignmenthelp Malaysia gives a helping hand to all the distressed students.

    ’TechDost is a specialized Software Development Company in Meerut since 2017. At TechDost. TechDost is an IT Company in Meerut and dealing with school management system software development. We have a strong team of Certified software developers. We also offer the best packages for SEO and Pay Per Click (PPC). We will increase traffic to your business or E-Commerce website that will help you to get more revenue.
    Website Designing Company In Meerut
    Website Designing Company In East Delhi

    Horoscope Consultation by free Kundli prediction from Astrologers of India on The Best Online Astrology Website in India. Astro Finding is the only company in India providing splendid services at a getable price.
    Online Astrology Consultation

    I am a web developer based in Meerut with 4 yrs of experience. I have been working at a website designing company in Meerut. Providing website designing, software development, nsdl portal developer, nsdl portal designer, pan card portal developer, app development, and digital marketing services in Meerut, Delhi NCR, Noida.

    Biology is an essential subject, taught in colleges and universities. Students who study biology in higher degrees are asked to submit assignments on biology .

    Top ranking students prefer to use learning aids than directly approach a textbook with just lecture notes and remembered info from the class. Online Test Banks can be of great help to you while pondering over a class that you attended months ago. Make the best of your college with study aids like Test Bank For Textbook Of Basic Nursing 10th Edition only at TestBanksOnline.

    I am really happy to read this blog post, you have many information put it on

    this article, am really suggest to my all dear friend to visit this blog post

    and collect this useful and valuable information.

    Regardless of whether you are finished with your assignment and still uncertain about whether it needs greater improvement or is it all set. At that point you can take Assignment Help Online service to make your duplicate faultless with legitimate structure and language.

    Best Assignment expert Thesis writers Write paper essentially requires huge amount of extensive research and technicalities.

    Bachelor of Commerce Semester wise Exam Routine 2021 now available online Soon. Dbrau University Exam Time Table Students Can Check 1st 2nd 3rd Year BCom Schedule 2020-2021.

    GotoAssignmentHelp has been providing assistance in Assignment help & helping a lot of students who often get worried about their assessment tasks and come online to get help for it.

    Satta King Result Chart – Satta King Result, Online Satta Chart, Online Gali Desawar, Ghaziabad, Faridabad, Delhi Bazar, Kalyan Matka, Satta Matka Games result chart Today. Satta King Disawar.
    Delhi Satta Bazar

    Video conferencing applications perfectly heal the repercussions arising out of the current social distancing requirements. If you wish to develop one for your targeted audience then make sure you have a unique idea alongside conducting a rigorous research work of the industry.

    Brilliant post. I am looking magnificent news and thought. What I have found from your site, it is quite content. You possess spent long energy for this post. It’s an extremely helpful and intriguing site. Much appreciated
    https://computerdeskcorner.com/kmode-exception-not-handled/

    Good stuff that sheds much-needed light on mobile application development as the creation of an app that enables your business to connect and interact with your customers through the medium of a mobile platform. However, the details you mention here would be very much helpful for the beginner. Here is yet another top-notch service provider “X-Byte Enterprise Solutions” who render feasible and credible solutions to global clients that help global brands design and build superior digital products, enabling seamless user experiences across all modern platforms and devices.

    Know more here: Mobile App Development

    So lot to occur over your amazing blog. Excellent post. I was always checking this blog, and I’m impressed!
    Daftar Situs Judi Online

    Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts, lots of great information and inspiration, both of which I need, thanks to offer such a helpful information
    PKV Games

    Nice replies in return of this issue with real arguments and explaining the whole thing about that.
    BandarQQ

    You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!
    Agen BandarQQ

    each time i used to read smaller posts which also clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading here.
    Domino99

    I appreciate you spreading the word. MSBU BCom Time Table

    Hello, This is a very interesting blog. this content is written very well This is an amazing post, keep blogging.
    thanks for sharing. Anyways I am here now and could just like to say thank for a tremendous post and a all round entertaining website.

    Order fresh flowers Online from best online florist in bangalore. Send unique design flowers to bangalore for all special occasions to your loved ones

    If you want UPSC materials Booklist(Books,notes,etc) absolutely free then you can check Booklary.in and get most important books absolutely free. Also request any book(Hindi medium or english medium) for free, they will provide your book in just 48 hours, also get toppers booklist.

    Ensure that your Webinar has an interesting title that explains to the attendees what they’ll have learned by the end of the session.

    We at Plaza power infrastructure co believe in Innovation as being the key factor to success. Buy solar panel online We started with module manufacturing and gradually expanded ourselves in to system integration, providing turnkey power solutions.

    Nice Post. You are Share great post and keep posting.
    Nutritionist in Meerut

    dry heat sauna

    WAJA sauna is specialist manufacturer of top quality sauna products. Products include sauna rooms, steam rooms, barrel saunas, wooden hot tubs, and all kinds of sauna accessories.

    If you are working on the masters or doctoral MATLAB dissertation help projects the you are advised to check the Matlab Assignment Help providing by the best team.

    Nice information, valuable and excellent design. thanks for sharing.

    You’ve made some good points there. I checked on the net to find out more about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

    Excellent information Providing by your Article, thank you for taking the time to share with us such a nice article. Also, check out sexual anime

    I love reading meaningful and valid information. I found good info on your blog; you are indeed a great webmaster. Keep posting.

    It is very tough to colour hair with 7 different colours which look like rainbow colours. I appreciate your dedication for hair style. Don’t listen to anyone who demotivate just do what ever you want. keep doing your work with great gusture.

    pkv007 merupakan salah satu permainan pkv games terbaik dan terpopuler

    Order Fresh cakes Online in Ahmedabad from best bakery shop, Gifola. Send best cakes to Ahmedabad for all special occasions to your loved ones. ✓Free Home Delivery ✓Same Day Gift Delivery

    Cake Delivery In Ahmedabad

    I really like your writing so much! keep It Up And Update This Type Of Marvelous Information. International B2B Marketplace

    Really great blog, very informative. learn Coding topics for free
    free cloud storage

    I think you have observed some very interesting points, appreciate it for the postcustom printed cosmetic boxes | custom printed cosmetic boxes

    I need a Statistics Homework Help expert to handle my assignment on median regression. This model is just the same, and the quantile regression, which is estimating the median. The assignment requires you to fit the model in STATA. I hope that you are in a position to solve it. I won’t accept anything other than a grade A. I will also need Statistics Assignment Help in other topics but first finish this one.

    I have a ledger posting assignment involving several entries. I am currently fishing for the best Accounting Homework Help tutor to help me with the task and from what I have read, you guys don’t seem too bad at your job except for the few flaws. I may consider taking Accounting Assignment Help from here and hopefully I will be back with positive feedback.

    Friends, please support my channel https://bit-ly.ru/ipCxf with subscription and like. Happiness and goodness to you)))
    Drawing execution is a big problem for students. The first problem is that not all students have enough time to complete their papers on time. Lack of skills also plays an important role. Imagine you are working in the evenings. It’s even worse because you don’t even have free time to rest. But there is a good solution. You should use the services of engineers. Do not forget that the drawing site https://kompaswork.ru can be very useful. Just write to our specialists and order your drawings today.

    The Programming Homework Help
    expert went out of the way and did even more than I asked him to do. I’ve fallen for his rich knowledge of Java and how he perfectly organizes his solutions for the student’s easy revision. It’s never easy to bump into such genius Java Homework Help
    specialists that charge only a few bucks to get the job done perfectly.

    Most of the Matlab Homework Help experts are very passionate about the service that they offer here. I can quickly tell it from their solutions. They’re determined to write clear solutions that are easy to understand even by programming rookies. What’s more, these solutions are always accurate and free from plagiarism issues. Thanks for Matlab Assignment Help for winning grades. They made me the best in my class.

    How do I know that you are going to offer me quality economics homework help? I am just so afraid of these online platforms. I know some are genuine but the problem is proving the genuine ones and the ones that are not genuine. Can I see your economics assignment help past work? I think that would help me know the type of expert you are.

    We are a top rated online essay typer Online service here with experts specializing in a wide range of disciplines ensuring you get the assignments that score maximum grades.

    Download Free HD Hindi Movies – New Bollywood Movies – Jio Rockers

    Thanks for this article. It contains the information i was searching for and you have also explained it well. We are also a service provider that deal in the assignment writing help sector. So, the students struggling to write their college assignments can opt for our online HRM Assignment help and can get a quality assignment written from us.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.