Det petas runt i fenomenet Linnea Claeson

Ni är många som skrivit till mig om att ni mer och mer misstror saker som kommer från Linnea Claeson och det har inte varit för döva öron (ögon?), trots att jag inte tagit upp det här än.
Vissa av anklagelserna om saker hon ska ha fejkat är ganska grova så därför vill jag inte bara hafsa iväg ett inlägg men jag har börjat lyssna in mig på podden Haveristerna bland annat som i skrivande stund publicerat två (tror jag) avsnitt om Linnea där de pratar om situationer där de anser att Linnea inte riktigt hållit sig till sanningen.
Havreristerna är inte de enda som börjat peta i Linneas historier – det här publicerades på Twitter i respons på ett av hennes senaste inlägg – återfinns här ovan –  där hon berättar en målande historia om hur en diplomat trott att hon var någon typ av pausunderhållning och frågade henne om hon ville gå på en dejt med honom.

Häromdagen postade Haveriet den här dokumentationen som verkar slå hål på flera saker i Linneas text från inlägget här ovan.

En annan sak som ifrågasatts är bilden på Linnea från klimatdemonstationen där hon fotats med ett plakat, som hon tydligen lånat från en ung tjej.
Att hon inte nämner det är kanske lite småsint mot tjejen men ingenting jämfört med om det som Mel Lilja skriver är sant.

Det här kommer från Micke Lindquists twitterkonto.

Med tanke på hur mycket Linnea Claeson betytt för många – framför allt unga tjejer – så har jag in i det längsta inte velat riktigt ta in att delar av det hon publicerat kanske inte är sant, men med tanke på just detta och hur många priser, utnämningar och roller hon tilldelats så är hon en gigantisk maktfaktor som MÅSTE granskas.
Det här är ett axplock – taget från Haveristernas podd:

Let’s Dance
Sommarprat
Föreläsa
Ambassadör för Bris
Gjort reklam för SJ
Ambassadör för Adidas (hon hade en sponsoravtal med dem som handbollsspelare)
Klädd från topp till tå i Adidas utan reklammarkering
Är med i bok om 100 svenska kvinnliga förebilder
Krönikör på Aftonbladet
Goodwill-ambassadör för Kvinna till Kvinna
Framröstad som årets jurist utan att vara jurist.
Framtidens mäktigaste.
FNs pris för mänskliga rättigheter
Årets röst för Läkerol
Swedish Health awards som årets influencer
Handelshögskolan har utsett henne till årets förebild och 2018 blev hon även årets talare

399 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förlåt för OT.

  Jag behöver verkligen hjälp, nu. Jag håller på att dö av ångest och jag har ingen att vända mig till. Vill absolut inte åka till psyket men jag vet inte vad jag ska göra. Är det någon som vet var jag kan träffa någon att prata med, gärna där jag får vara anonym? I södra Stockholm med omnejd. Jag har bil.

  Eller är det någon som kan ses? Jag behöver bara få träffa en annan människa som kan klappa mig på axeln och säga att allt blir bra för jag överlever fan inte det här.

  Förlåt igen, men jag är så jävla ensam och så fruktansvärt trasig 🙁

  Svara

   Ring till hjälplinjen! call:+46771220060

   Svara

    Jag har chattat med Mind. Det hjälpte exakt ingenting för det kändes som att personen jag pratade med bara copy-paste:ade in förprogrammerade svar.

    Svara

     Prova använda typ KRY/Min doktor eller liknande <3 Jag kan tyvärr inte ses, bor inte i Stockholm.

     Svara

   Du behöver professionell hjälp mer än en kompis

   Svara

    Jag har fått all hjälp jag kan få, både i form av medicin och terapi. Det finns ingen mer hjälp att få nu, möjligtvis förvaring för att jag inte ska skada mig själv. Därför hoppas jag att lite mänsklig närvaro ska hjälpa mig för stunden eftersom jag inte vill bli inlagd. St Görans verkar ju ändå vara ett rent helvete…

    Svara

     Jag har varit inlagd över en månad på st görans, det räddade mitt liv. Jag kände mig trygg, säker och sedd. Sedan finns det ju, som alltid, personal som är på fel plats. Såklart det inte var kul att vara där, men det räddade mitt liv. Alla har såklart olika upplevelser och erfarenheter, men ville bara dela med mig lite av min. Var inte rädd för att åka dit och be om hjälp. Ta hand om dig 💗

     Svara

      Det räddade min mans liv också. Så oehört tacksam att han åkte till psykakuten. Han var inlagd i 7 veckor. Idag mår han bra och jobbar heltid.

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Tack Johanna. Det var precis vad jag behövde höra. Hoppas du också får känna på hur det känns att vara självmordsbenägen någon gång.

      Ha en trevlig kväll. ⚘

      Svara

       Snälla, skit i Johanna, hon är uppenbarligen en idiot. Det är så många andra här som vill hjälpa dig, som bryr sig och vill det bästa för dig!! Massor av ❤❤❤❤. Du är viktig.

       Svara

       Men om du är självmordsbenägen måste du söka akut vård!
       Ingen vill att du ska skada dig själv men ingen kan heller hjälpa dig om du inte aktivt söker hjälpen!
       Ta hand om dig – och ABSOLUT INGEN vill att du ska försvinna!

       Svara

      Vet du vad?
      Du skulle behöva lära dig vad empati är och testa att utveckla den sidan av dig. Jag hoppas att du aldrig behöver få veta hur det känns att vara i situationen som hen som bad om hjälp eller behöver veta hur det är att förlora någon.

      Nästa gång du vill sparka på någon som ligger, gör det inte.

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Jag brukar inte vara otrevlig i kommentarsfältet men håll bara käften. Om det går att hjälpa en människa i nöd så går det före ditt skitnödiga behov av att inte störas i kommentarsfältet. Pinsamt att detta kommentarsfält är så heligt för dig – get a life.

       Svara

      Det var väl Linnéa C själv som desperat fejkade akut psykisk ohälsa för att skifta fokus bort från hennes lögner.

      Svara

      DU ÄR BARA VIDRIG JOHANNA. Och jag hoppas verkligen du får smaka på ångest en dag du också. Till dog som mår dåligt, vad modig du är som vågade skriva ❤️

      Svara

     Jag har gått till 6 olika terapeuter provat 8 olika kombinationer av läkemedel. Idag mår jag bra. På riktigt. Knappt någon ångest och inte alls deprimerad. Livet är faktiskt riktigt bra. Bara för att de första terapeuterna inte kunde hjälpa dig betyder det inte att terapi inte hjälper. Samma sak med medicin. Det finns otaliga sorter av en anledning. Vi reagerar olika på dem. Men det finns någon medicin eller kombination av medicin som kommer fungera för dig. Jag lovar att det kommer bli bättre även om du inte vågar tro på det just nu. Åk till psykakuten eller kontakta en präst. Det finns hjälp att få! ❤️

     Svara

      Liknande här. Ett tjugotal olika mediciner har jag testat och en handfull terapeuter och psykologer. Varit inlagd i flera omgångar.

      Slutade sedan med alla läkemedel och träffade en psykolog som passade mig, som jag kände mig trygg med och som såg hur jag fungerade, i vilken takt jag behövde ta det i osv. Jag började också träna de dagar jag mådde lite bättre för att till slut känna mig stark, i kroppen och mentalt.

      Ge inte upp! Bara för att en läkare, en psykolog osv inte kunnat hjälpa dig så kanske nästa kan, eller den efter det.

      Ge aldrig upp om livet

      Svara

     Är du vaken? Messa mig!

     Svara

     Jag finns här. Skriv till Scandi420Navia@gmail.com

     Svara

   – Du kanske kan vända dig till någon kyrka?

   Vad är det som har hänt?
   Kan du ringa en vän eller familj? Om det handlar om ett behov av fysisk närhet till en annan människa, skulle det funka med att ta en massage?

   Här är en länk massa olika chatter: https://www.1177.se/stockholm/liv–halsa/psykisk-halsa/att-soka-stod-och-hjalp/rad-och-stod-pa-chatt-och-telefon/

   Du överlever det här, vad det än är som har hänt.

   Svara

    Finns det ens kvällsöppna kyrkor? Jag har försökt googla.
    Har chattat med Mind men det var inget vidare.

    Jag har ingen att vända mig till så det är därför jag är desperat nog att skriva här 🙁

    Svara

     Gå in på http://www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast Där finns info om akut hjälp! Både telefon och chatt.
     Har själv varit i samma sits så förstår hur du mår

     Svara

      Åh, allt öppnar ju så sent 🙁
      Känns dumt att behöva ringa 112 för att få tag på en präst dessutom.

      Svara

       Det kan kännas dramatiskt men säger du att du behöver prata med en präst kommer ingen misstro dig och du ringer till rätt ställe.

       Svara

        Precis de är ju bara som en växel även om numret känns läskigt att slå.

        Svara

       Det har jag gjort flera gånger, bara att be om jourhavande präst så kopplar de dig utan frågor. Ibland är det kö men sätt på högtalaren och andas medans du väntar ❤️

       Svara

        Kan också säga att jag fick en präst i luren en gång som jag inte klickade med. Jag ringde då upp igen och det svarade en helt fantastisk präst som förstod mig bättre. Så ge inte upp ifall du inte tycker det klaffar första gången 🙂

        Svara

    Katarinakyrka på Södermalm googlade jag upp och de har visst kundaliniyoga från kl 18. Det betyder att de har folk på plats i kyrkan. De kan därmed hjälpa dig få kontakt med en diakon eller präst. Kan du tänka dig den lösningen? ❤❤❤
    Annars kanske du kan ringa 112 och be om att få prata med jourhavande präst så kan de hjälpa dig också?
    Önskar så att jag kunde hjälpa dig!

    Svara

     Nu fann jag att det också är Vesper från kl 18 i Årsta Kyrka. Definitivt en präst p0 plats då. ❤

     Svara

      Kan man söka hjälp hos en präst om man inte är religiös? Jag är medlem i Svenska kyrkan men jag är inte troende.

      Jag ska kolla upp Årsta för det är skapligt nära. Tack. ❤

      Svara

       Det kan du. Det får du. ❤❤❤

       Svara

       De är jätte bra som medmänniskor och i kris även om man inte är troende.

       Svara

      Man behöver oftast boka tid för att samtal med en präst.

      Svara

       Inte i en krissituation som denna.

       Svara

     Såvida man inte allvarligt funderar på att ta sitt liv ska man väl ändå INTE ringa 112 för att få tag i en präst? 112 är ett nödnummer. Du vet inte vem som står på kö för att komma fram. Med det sagt önskar jag med hela mitt hjärta att trådstartaren mår bättre snart. Det blir alltid bättre. Jag har själv varit nere på botten, men plötsligt en dag så kan man le, åtminstone för en liten stund. Ge inte upp <3

     Svara

      Det är ok att ringa 112 för akut ångest! De förmedlar kontakten.

      Svara

      Man ringer till 112 för att bli kopplad till Jourhavande präst!!!

      Svara

      Du måste som sagt ringa 112 för jourhavande präst, finns inget annat nummer. Vet inte varför det är så.

      Svara

      Men vilken korkad kommentar. Man nåt jourhavande präst via 112. Inte så de skickar en präst i polisbil men det är numret man SKA ringa för att komma i kontakt med det. Detta är ett uppenbart tillfälle då det är lämpligt att kontakta jourhavande präst.

      Det är svårt som det är att söka hjälp när man är i behov av det. Din kommentar spär bara på det. Så himla onödigt!

      Svara

       ”Inte så de skickar en präst i polisbil.” 😂

       Svara

      Operatören kopplar så fort de hör ”jourha…”. Tar inte mer är tre sekunder. Så oroa dig inte du

      Svara

       jobbigt om man ska ringa 112 för att säga ”jourhavande prästen försöker MÖRDA mig!!” och så är man redan kopplad efter jourha…. 😉

       Svara

   Finns inga såna människor, okända för dig, som kan hjälpa dig. Det du behöver är nog en söt liten hundvalp. Mycket kärlek och bekräftelse att du är bäst varje dag får du där.

   Svara

    Nej, hen behöver hjälp av professionella.

    Svara

    Så är det!
    Ta det lugnt och det kommer ordna sig. Titta lite på tv ikväll, friidrott? Försök att tänka på något annat.
    Kram

    Svara

     ??????

     Svara

     ”Försök att tänka på något annat”. Jävligt lätt att säga, men inte så lätt som det låter för någon som lider av ångest. Förstår om din kommentar är i all välmening, men fan så trött man blir på att höra det.

     Svara

   Fyfan sådär dåligt ska man inte behöva må! Tycker att du ska åka till psyket även om jag fattar att det tar emot. Bor också i södra Stockholm men ligger hemma sjuk annars hade vi kunnat ta en promenad. Hoppas ångesten lättar lite snart.

   Svara

   Vart bor du? Ja bor i Göteborg med omnejd om du vill ha sällskap

   Svara

    Såg att de var Stockholm du höll till, känner du någongång ett behov av att komma ner till städernas stad Göteborg så finns de alltid en soffa/madrass att sova på om du känner behov av att komma bort

    Svara

     Heja dig. Vad fint.

     Svara

     Öööh städernas stad. Som om att lite göteborgshets platsar här..

     Svara

      Snälla berätta varför det är Göteborgshets? Jag skrev de för att jag anser att det är städernas stad, inte på något sätt hetsa. Jag bjöd in en människa jag tror hade behövt komma ifrån platsen där personen befinner sig nu. Hade ja bott i Malmö hade ja skrivit städernas stad, Lule, Ume eller någon annanstans på denna planet.

      Svara

   Du är inte ensam. Du är guld värld!
   Och jag misstänker stark eftersom du inte ger upp!

   Svara

   Ringer du 112 från kl 21.00 kopplar en operatör dig till jourhavande präst.

   Svara

   Jag vet inte vad som har hänt. Men jag lovar dig, jag har varit i precis samma sits. Ångesten höll på att äta upp mig.

   Stanna upp någonstans, exempelvis på toaletten, och börja fokusera på ljud omkring dig (luftventilation, din andning, motorljud ute osv.) det hjälper inte långsiktigt men för stunden kan det hjälpa. Utöver det rekommenderar jag att du kontaktar en präst som någon skrev och imorgon bitti kontaktar du KRY eller annat ställe som kan hjälpa dig få rätt psykisk hjälp. ❤️ Vi finns här för dig! Skriv gärna hur du gjorde.

   Ps. Jag bor i Malmö, tyvärr! Jag hade träffat dig annars!

   Svara

   Hoppas du fått tag i någon att prata med under kvällen och att du mår något bättre. ♥️ Ush, har också haft stora problem med depressioner, ångest och självmordstankar tidigare. Mår dock bra nu och lever ett bra liv. Ge inte upp. ♥️ Och du år stark som ber om hjälp. ♥️

   Svara

   Hur går det för dig? Hur mår du nu?

   Svara

    Jag undrar också!! Hoppas du hittat någon som hjälper dig. ❤❤❤

    Svara

   Ring psykakuten omedelbart.

   Svara

   Jag bor i norrort, ingen bil. Jag kan lyssna. Är hemma om dagarna med en valp. Bor precis vid skogen. Om du vill kan vi gå en promenad, prata av dig. Vet hur det känns, håll ut.

   Svara

   Hej anonym.
   Jag har varit där. Vet precis hur det känns. Dessvärre bor jag norr om sthlm.
   Men ställer upp om du vill prata.

   Svara

   Om du är äldre än 20
   Mejla mig

   9411mika@gmail.com

   Är en kvinna i 25 årsåldern, kan vara stöd (men vill prata med ngn närmare min egen ålder)

   Svara

   Det sista stället att rop på hjälp är här. 99% av alla som kommenterar här är lika viktiga som random person på familjeliv. Ring jourhavande präst eller psykakuten istället.

   Svara

   Får jag fråga lite vad som tynger dig/ger dig ångest? Tycker synd om dig och förstår dina känslor. Däremot har jag lärt mig en sak och det är att det hjälper ALDRIG att prata med främlingar som inte fattar vad man går igenom, spelar ingen roll om det är en nära vän, släkting eller tom psykolog, ifall de inte förstår en.
   Jag tycker jag själv blivit värre efter pratat med psykologer som inte förstår en, då känner man sig ännu mera utelämnad och ensam… Samma sak med egotrippade vänner som inte fattar något.

   De finns så många hemska människor som jobbar inom vården ENDAST för att de älskar makt och att leka gud, styra över folks livsöden och få kickar av att bestämma över andra människor, om de ska få hjälp eller inte, om de skulle känna sig sedda, vad de ska få för tabletter.
   Jag förstår att du vill ha någon medmänniska att prata med men för att det ska hjälpa dig behöver det vara någon som förstår vad som tynger dig och vad som gör dig ledsen/ger dig ångest etc. Därefter kan man söka sig vidare.

   Jag hittade en vän i USA som jag har kommit mycket nära, hon går igenom exakt samma helvete som jag och trots att vår vänskap är över sms och telefonen så betyder hon så mycket för mig. Tänker att du kan söka dig till grupper, forum, hemsidor osv osv som är mer specialiserad för det du drabbats av.
   Ångest och depression kommer inte utan anledning, det är alltid något som skaver i botten, får man bort det så kan man sakta börja läka.

   Vad triggar din ångest? Vilken tid på dygnet får du den?
   Tänker att om du kan lokalisera din ångest triggers och tidpunkter kan du göra en plan för vad du ska göra när du misstänker att den kommer.
   T ex när jag vet att jag kommer må dåligt så har jag redan planerat in filmer och serier som jag ska titta på och sedan tittar jag tills jag känner mig bättre igen.

   Svara

   Du lyckades avleda fokus från LCs granskning här i kommentarsfältet, bra!
   Linnea har det jobbigt nog som det är utan att bloggbevakning och en massa internet-högstadie-mobbare som ”haveristerna” ska komma och ”granska”.

   Svara

    Lol jobbigt nog som det är? Jobbigt att skratta hela vägen till banken i en karriär som går spikrakt som är byggt på överdrivna och rent fabricerade grejer. Har man makt ska man granskas. Sluta böla över att luftslottet som er precious lilla jesusreplika börjar skaka i grundvalarna. Hur man inte kan genomskåda vilken fake hon är är på riktigt bortom mitt förstånd

    Svara

     Det är givetvis Linnea själv som fått självmordstankar i kommentarsfältet.

     Svara

   Jag kan prata med dig på tel om du vill, bor i Stockholm innerstad.

   Svara

   Hej!

   Jag gör dig sällskap om du behöver det <3

   Svara

   Jag bor i Stockholm, kanske Camilla kan maila dig min Mail. Är kvinna, 27.
   Hör av dig om du vill. Jag ses eller pratar/smsar/mailar mer än gärna ♥️

   Svara

   WonderMouse Technology is a Digital marketing company in delhi. We market brands on the web & make sure that you get bang for your buck by SEO, SEM, PPC, SMO, Email Marketing, etc.

   Svara

   At Law Essay Teacher, we take all necessary steps to alleviate our students’ academic woes. Our essay help online can be acquired at a reasonable price point. Thus, our customers don’t have to be worried about facing any budget shortages. With our aid, you will acquire the results you truly deserve.

   With Law Essay Teacher at the helm, you will benefit from guaranteed timely delivery and uncompromising quality despite our exceedingly affordable prices. We leave no stone unturned in ensuring, all our customers receive their requested customisations, as we believe in rendering a service that is fine-tuned to their needs. Owing to our experience and sustained efforts, we have etched a certain eminence in the industry, and therefore shall easily and professionally handle your academic problems within an affordable price range, as we don’t believe in merely uplifting or furthering our monetary gains.

   Svara

  Hon postar var tredje timme i sin story på Instagram att var tredje timme mördas en kvinna i Sydafrika. Mellan dessa bilder förekommer glada selfies på henne själv och på event och galor hon besöker!

  Linnea – gå och lägg dig!

  Svara

   Fast den där var väl låg. Vill man kritisera eller resonera kring nån sakligt kan man ju göra det men det finns ingen vidare koppling mellan Linnea, galor och kvinnor i sydafrika.

   Svara

   Va? Ska hon bara posta om att kvinnor i sydafrika dör tycker du? Konstig kritik..

   Svara

   What about girls in Afghanistan who can’t attend school? Skiter du i dem?! Va? Gå och lägg dig själv 🙂

   Svara

  Här gäller det nog, för alla, att tänka på vad man skriver. Inte bara LC är juridiskt bevandrad utan även hennes far. Förtal och dyl. är i hennes fall tyvärr kanske inte långt från hur det förhåller sig i verkligheten.

  Svara

   Ja men då kanske man äntligen sätter hårt mot hårt angående hennes, hm… överträdelser

   Svara

   Det hon har gjort är så jävla bra fast det är fejkade historier. Sätt dit de hemska svenska männen!

   Svara

    Va? Hur kan man sätta dig någon om historierna inte hänt?

    Svara

   LC är inte juridiskt bevandrad. Hon blev årets jurist utan att ens vara jurist.

   Svara

  Och hon har det så jobbigt när män och gamla klasskamrater säger till henne hela tiden hur hon har den mest perfekta vältränade kroppen någonsin och är typ snyggast i Sverige. Så tjatigt?? Så jobbigt att vara så snygg nu när man varit mobbad. Så jobbigt att folk hatar en för att man är bäst och unik i sitt regnbågshår. Så jobbigt att vara jurist och vara så snygg och glittrig och den enda med öppna ögon i en värld av tråkiga kostymnissar. Ja okej det här är jag – 15 selfies – kan vi sluta tjata om det nu? Jag var bjuden som förste-talare – än sen då? Ja? Det är inget jag tycker vi behöver prata om. Jag vill inte lägga all fokus på hur jag såg ut den dagen med mitt regnbågshår och designerklänning och hur min hållning var på röda mattan och hur vild och fri min själ är och kom och jaga mig om du hinner ifatt nä men hejrå måste gå nu ska fika med min polare Hedi

  Svara

   Skrattade orimligt mycket åt detta.

   Svara

   Jag skrattade så trosorna fick en fläck. LOL

   Svara

  Falsk som vatten. Usch vilken typ. Litar 100% på Hanapee, hon snackar inte skit i onödan och definitivt inte om en ung feminist

  Svara

   När och var har Hanapee snackat om LC? Måste ha missat det.

   Svara

    Livesändningar på insta samt i ett av poddavsnitten där hon diskuterar med Martin om det som andra har sagt om LC.

    Svara

   Berätta mer, vad har Hanapee sagt?

   Svara

    I princip att hon sett igenom allt påhitt sedan dag 1.

    Svara

    hanapee tog upp ämnet i sin podd efter att julia och julia diskuterat det i sin podd daddy issues. frändfors var minst sagt upprörd och frustrerad över LC:s fejkande och beskrev varför hon uppfattade det hela som icke-sant. hanna i sin tur, instämde med det frändfors sagt och sa att hon vetat det här länge. varken julia och julia eller hanna använde LC:s namn, men det var uppenbart vem ”med regnbågsfärgat hår” det talade om..

    Svara

    Poddavsnitt nr 279

    Svara

   Har Hanapee fakta och bevis? Annars är det bara en åsikt bland många.

   Svara

    Fakta och bevis finns det gott om bara man letar lite.

    Svara

     Jaha? Ogrundade åsikter också. Var ÄR bevisen och på vad?

     Svara

      Lyssna på poddarna som föreslagits.

      Svara

    Vad är fakta och bevis över att meddelandena hos får är äkta från första början? Varför anmäler hon dom inte till polisen? Det är ju enkelt för polisen att få reda på vem det är, att styrka att det har hänt och meddelandena är så pass grova att det borde rendera något slags straff.

    Svara

  Så det är pga lögner hon fått sitt kändisskap, status, makt och inflytande?!!

  Jag tror lögner alltid hinner ikapp en till slut, samma gäller för Bella.

  Svara

   Det är pga naiva och framförallt unga personer som väljer att ta till sig information från IG istället för att läsa böcker om feministiska teorier.

   Svara

    Feminism är väl ingen vetenskap egentligen.

    Det handlar väl om förnuft snarare. Behandla inte kvinnor nedsättande. Kvinnor ska ha samma rättigheter som män osv.

    Instagramfeminismen har spårar ur. Bråk o trams. Grupperingar. Vem som har mest rätt osv. Allt det tröttsamma manshatet.

    Vi kvinnor får bli bättre på att uppfostra framtidens män. Små pojkar lär av hur deras mammor blir behandlade.

    Svara

     Vi kvinnor _och män_ måste bli bättre på att uppfostra framtidens män.

     Svara

  Ytterligare en draculafeminist, suger & suger blod.
  De blir stora först, tills folk inser vad de gör.

  Svara

   Fästingfeminist.

   Svara

    Nja, hade funkat bra om hon inte samtidigt insisterat på att vara någon förbannad blodgivare samtidigt. Dracula med Blodgivar T-Shirt
    -Jag ger med hjärtat… skiten.

    Svara

  Lite OT men ändå influencer-relaterat.

  Är det en bild på Bellas vardagsrum Fanny Lyckman har lagt ut på sin story? Som typ en inspobild?

  Svara

   Haha, det ser så ut!

   Svara

  Så trött på Linnéa och hennes lögner. Lyssna på haveristernas senaste avsnitt. Spot on.

  Att hon lyckad komma undan med allting hela tiden är ett under och hon fortsätter bli hyllad. URK.

  Svara

   Linnea kommer undan med Allt som hon hittar på/ljuger om. Det här är bara ett bevis på hur lättledda människor är. Ja vissa iallafall! Hennes fd handbolls kollegor har berättat och hon har plagierat texter. Linnea är en mytoman och det är skrämmande att hon kunde ta 120 000 för en föreläsning och att kommun/skola vill betala för det. Listan kan göras lång om den här tjejen….Men det är som sagt ett bevis för hur folk mår när dom tror på hennes uppenbara lögner.

   Svara

  I den här situationen, försök ignorera den inte rösten som säger att du inte är värd den hjälpen som du kan få av dem. Det är du. Ring 112.

  Svara

  Det är mer eller mindre bevisat att hon skrivit sina messengerkonversationer själv också. Sättet dom är skrivna på, exakt samma. Samma uttryck används ofta osv. När man fått höra dessa saker om henne blir det så uppenbart att hon ljuger. Har inte heller velat misstro henne men det finns för mycket bevis tyvärr.. hon är till största del fake.

  Svara

   Inte för att jag vet om kritiken mot henne är sann eller inte men att det är ”mer eller mindre bevisat” får nog ändå tolkas som att det inte alls är bevisat.

   Svara

    Allt tyder ju på det om man läser dom olika konversationerna. Går man igenom allt så kan det faktiskt bara att vara på två olika sätt. Antingen så är det samma troll som har skrivit till Linnea från olika konton eller så är det Instagram-posören själv som har fabricerat lite bra content för att plocka billiga poäng och skaffa sig fler följare.

    Svara

     Ja men hur vet ni att de som försöker motbevisa henne har rätt? Skylten på bilden, tex. Hur vet ni att det inte var den andra tjejen som lånade den av LC? Den andra personen skrev tex att det inte var någon manlig ambassadör på eventet. Hur vet ni att den personen har rätt? Har ni kontrollerat det? För mig är det väldigt mycket spekulationer at the moment.

     Svara

      Hon har själv sagt att det inte spelar någon roll om hennes inlägg är fabricerade eller inte eftersom kvinnor råkar ut för detta hela tiden.

      Hela hennes konto är fiktion. Inte på riktigt. De flesta influencers är fiktion, de publicerar bara det publiken vill se. LC:s publik är korkade.

      Svara

      Svar ja, allt är kontrollerat. Det kommer ett ”scoop” inom kort. Linnea har till 80% ljugit sig till sin karriär.

      Svara

       Humm. Och du Pelle P jobbar för UG? Det här ”scoopet” ”inom kort” presenteras var/av vem?

       Svara

  Är också trött på henne. Trött på henne och Cw som får allt att handla om dem, om deras liv, vad de varit med om och blablabla. Förstår att folk vill ha idoler eller folk att se upp till men är så tröttsamt med dessa egocentrerade människorna. Framförallt när det är så uppenbart att de ljuger!

  Svara

   Fast CamCam syns i princip bara på denna blogg. Så sluta häng här så är det löst! 👍

   Svara

    Oj förlåt cw skrev du. Håller helt med. Trodde det var vår lilla Stollis! 😅

    Svara

    Va? Kommentaren innehöll inte ett ord om camcam ju 🤔

    Svara

     Eller oj, hade ej uppdaterat. Såg ej att du rättat dig själv 😝

     Svara

    Vad???? Vem har pratat om CC? CW var det väl….

    Svara

   Och IL

   Svara

    IL hör inte till den här kategorin. Hon är inte politisk på samma sätt som Linnea och Cissi är. Man kan inte diskutera dem på samma sätt eller efter samma kriterier eller vad jag nu menar…

    Svara

     De är narcissister, mytomaner och har storhetsvansinne alla tre

     Svara

      Du får ju såklart anse det men två av dem har politiska ambitioner och reellt politiskt inflytande. Så bättre om du ägnar dig åt IL under inläggen om flawless men inte här.

      Svara

       Fast inte så sällan kommer ambitionerna först och politiken sen …

       Svara

  Fast plakaten om ifall jorden vore en bank är inte tjejens idé heller utan har förekommit innan dess också. Hur många plakat i demonstrationer är unika tror ni?

  Svara

   Tillägger dock att den ju är rakt kopierad med färger och allt, det är så klart inte okej.

   Svara

   Fast man ser ju att det är exakt samma plakat? Eller hur menar du? Tjejen syns lite i bakgrunden av Linnéas bild också.

   Svara

    Jaha jag förstod inte att hon tagit den av tjejen. Trodde att hon hade kopierat den vid ett annat tillfälle. My mistake.

    Svara

     Ett tips är att göra lite research så att du har något att stå på innan du ger dig in i en debatt och försöker skriva folk på näsan.

     Svara

      Tack för tips, jag ska göra det. Själv kan du jobba på din trevliga attityd så länge.

      Svara

       Jag var på min höjd hård men inte elak. Jag tycker att man ska ha gjort lite research innan man ger sig in i en debatt. Inget konstigt med det 🙂

       Svara

        Jag tar väl inte ”debatterna” här inne på så stort allvar att jag gör någon större research inför dom. Ibland missförstår jag, sånt händer. Händer säkert dig också ibland 😊

        Men nej, du var inte elak. Jag upplevde dig lite otrevlig bara. Men jag är inte den som är den utan skakar hand och vänder blad. Åter till Linnea Claeson och hennes hittepån 😊👍

        Svara

         Ingen fara 🙂

         Svara

      Vill bara säga att jag, anonym 18;37 är ej samma som 18.51!! Står ej för sådan attityd haha

      Svara

    Hur vet du att det inte är tvärt om? Att tjejen på bilden har lånat Linneas skylt? Och var, exakt, i bakgrunden, ser du henne? Exakt vilken research är det DU har gjort?

    Svara

     MEN GODE GUUUUUD

     Svara

     Fast Linnéa har ju själv skrivit på sin Insta att tjejen som hade skylten föreslog att Linnéa skulle ta en bild med den, och ingenstans har hon väl påstått att hon gjort skylten eller att det är hennes? Förstår inte problemet 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Var har hon skrivit det?

      Svara

       I en kommentar på bilden på Instagram. Hittade den:
       ”Hejhej 🙂 Jag fotade flera skyltar i fredags, detta var en av och dom och då föreslog hon som höll i den att jag skulle ta en bild när jag stod med den och så gjorde jag det. Det hela var över på kanske tjugo sekunder av en demonstration som var typ en och halv timme så tänkte inte mycket mer på det och vet tyvärr inte vad hon heter. Har ju inte heller skrivit i texten att just jag gjort skylten, eller nämnt den överhuvudtaget, utan bilden är med i inlägget för att det är ett bra budskap och för att förstärka texten om demonstrationen och Gretas arbete. :)”

       Svara

      Precis!!! Det här är en sån hittepådiskussion!

      Svara

   Tjejen är ju för attans själv med i bilden! 😂

   Svara

  Sebastian Krantz (Svenska mordhistorier) verkar ha liknande problem:

  https://www.svt.se/kultur/efter-avslojandet-om-plagiat-forlaget-ser-over-distributionen

  Svara

   Förstår inte varför det ska vara så svårt att inte göra en Pingis eller Pascaliduo. Går man i skolan så får man lära sig att inte plagiera, men det kanske bara gäller oss andra.

   Svara

    Vissa är lata. Morrissey (The Smiths) hade rätt i ”Cemetary Gates”.

    Svara

    Förstår inte hur man tänker där? ”Hmm jag ska göra ett jobb/skriva artikel/annat, jag vet jag kopierar någon annans för jag är en lat inkompetent jävel, ingen märker” 🤔

    Svara

  Alltså det där med skylten. FY. FAN. VAD. PINSAMT! Hon är ju typ en parodi på en instagramativist 😂😂😂

  Svara

  Den enda personen som fått pris som årets jurist utan att ha jobbat en enda dag som jurist.

  Svara

   Är hon ens färdig som jurist?

   Mvh utbildat jurist.

   Svara

    Men vad är det för pris och vem delar ut det? Också utbildad jurist och aldrig hört talas om det. Är det typ årets jurist på instagram?

    Svara

     Utmärkelse från branschtidningarna Dagens juridik och Legally yours. Annie Lööf var nominerad något år, och 2016 vann Alice Teodorescu.
     Så ja, det är väl ingen jättetung utmärkelse att bli tilldelad.

     Svara

    Nej

    Svara

   Fast jurist är ju inte en skyddad titel så med det sagt får vem som helst kalla sig jurist. Det kan ju dock vara lite missvisande att bli ”årets jurist” när hon inte jobbar med juridik (vad jag vet).

   Svara

    Men är det kanske juriststudenter som nominerar till det här priset? Jag har ju svårt att tro att det är HD 🙂 Mao måste man kanske inte ta det så himla allvarligt om hon nu blev årets jurist utan att vara klar.

    Svara

     Det är en utmärkelse som delas ut av branschtidningarna Legally yours och Dagens juridik.

     Svara

  Nog för att Linnea Claeson verkar ha en tendens till överdrifter men jag tycker inte indicierna till de grövsta anklagelserna är särskilt övertygande. Haveristerna verkar ha en osund hang up på LC.

  Svara

   Då är du totalt blind vännen.

   Svara

    Haveristerna skulle snart komma med ett väldigt avslöjande om CW och hennes manipulativa hittepålögner. Redan nu finns två avsnitt där de gjort en ordentlig genomgång som verkligen är spot on.

    Svara

  Så sjukt trött på dessa instagramfeminister som kapitaliserar på feminismen. Hon var ju bokad att hålla tal i en skola och detta får skattebetalarna betala 120 tusen kr för. Det slutar inte heller där utan hon hittar även på att eleverna betedde sig kvinnofientligt när det sedan visade sig vara en stor lögn. Precis som hela hennes karriär.

  Svara

   Hur kan hennes prat vara värt 120k. Suck.

   Svara

  Oj jag krokna innan jag läst klart 🤷🏻‍♀️

  Svara

  Men alltså, detta var väl inte så allvarliga saker heller?! Man ser ju att LC inte är bäst på engelska så en del saker har hon nog bara översatt bokstavligt från svenskan eller kanske slarvat med orden.

  Svara

   Hahaha

   Svara

   Är du på riktigt? Du ser alltså inte att hon ljugit om saker och ting? Dålig läsförståelse?

   Svara

    ”En av få talare” och ”drivit på regering och riksdag mot ett mer jämlikt samhälle” är ju till viss del subjektiva omdömen.
    Jämför man t ex 40 talare med 4 eller 140? Har man hållit nån föreläsning i riksdagen så kanske man kan säga att man ”drivit på”.

    Uppenbart skryt men jag skulle inte gå så långt som att säga att det rör sig om förfalskningar.

    Svara

     Håller med dig. Hon verkar inte vara särskilt blygsam eller hs tendenser att underdriva men det är ju ingen lögn heller.

     Svara

     Snyggt att du medvetet, antar jag, annars är du bara dum, dribblar bort KÄRNAN i anklagelsen, nämligen att hon påstår sig ha blivit sexuellt trakasserad och att det visar sig inte stämma då den enda som faller in på hennes beskrivning är en äldre KVINNA.
     Det är en uppenbar lögn!

     När LC talade inför en skola och tog typ 120 000kr för det och sen förtalade eleverna i en krönika när hela skolledningen hävdar att hon ljuger och gjorde en höna av en fjäder då?

     Svara

      Nja, jag tycker vi behöver veta mer för att kunna säga att Linnea ljuger om att ha blivit stött på (för inte ens hon påstod väl att det rörde sig om regelrätta trakasserier?).

      Offentliga deltagarlistor stämmer inte alltid. Någon kan ha anmält sig sent eller bara varit med på en del av konferensen och inte reggats.

      Mannen kan ha påstått sig vara ambassadör i syfte att impa på en ung tjej, men i verkligheten vara typ tjänsteman på en ambassad.

      Det är oklart var kafferasten tog plats och om det kan ha funnits fler personer där än de som deltog på konferensen.

      Jag håller med om att det Haveristerna presenterar väcker frågor. Men om man ska kalla någon för lögnare måste man eliminera alternativa förklaringar eller i alla fall ge Linnea chansen att bemöta anklagelserna. Det gör inte Haveristerna.

      (Av oklar anledning hamnade min kommentar fel så postar den här också.)

      Svara

       Offentliga deltagarlistor tenderar visst att stämma. Jag går på många sådana möten. Alla närvarande skriver alltid på (utöver anmälan inför mötet).

       Svara

  Varför skulle hon ta en bild på tjejen som gjort och tagit dit skylten. Allt handlar ju om Linnea.

  Svara

  Klokast då det gäller aktivister är att göra som politikerna – ignorera deras gapande.

  ”The government should not be guided by temporary excitement, but by sober second thought.” –Martin Van Buren

  Svara

   Hmm. Hade kanske fattat om du syftat på rättsväsendet. Men politik idag sker till stor del på twitter och instagram. Har nån glömt knytblusen? Eller metoo och samtyckeslagen? Trump? Så att politiker ignorerar instagramaktivister stämmer absolut inte (allt oftare är de instagramaktivister).

   Svara

   Jag tror du blandar ihop hur saker ”är” med hur de ”borde vara.”

   Svara

  Linnea Claesson är 100% fejk. Alla hennes poster är fejk och hennes historier är totalt påhittade. Hon är en influenser som alla andra influensers – förfinar till sin fördel för att få ett snyggt feed, få fler följare och kunna sprida sin sak. VAKNA SVERIGE

  Svara

   Allt kändes seriöst tills du skrev ”vakna Sverige”. Är. så. trött på människor som säger så.

   Svara

    WAKE UP SHEEPLE

    Svara

  Linnea Claesson är en stor charlatan. Det mesta hon postar är bara fejk. Hon och Cissi Wallin har väldigt mycket gemensamt. För övrigt har Gardet tappat 22 patreons idag.

  Svara

   Tycker det är intressant att just feminister haft så svårt att föra fram trovärdiga förebilder. Nu vet jag inte hur det ligger till med Linnea men de flesta ”stora” efter metoo har ju fallit när det blivit för uppenbart att de drivs av egenintressen eller personliga agendor.

   Tror det är därför så många verkligen älskar greta thunberg, hon står för nåt nytt (alltså oavsett om man anser att hon exploateras eller ej) så går det inte att tvivla på att hon fajtas för en sak, inte sig själv.

   Svara

    Fast skillnaden här är ju att metoo är 100 personligt. Tycker inte man kan jämföra med miljörörelsen. Om en kvinna tex blivit våldtagen slåss hon självklart för sig själv – också.

    Svara

     Nu sätter du fingret på (tror jag) varför metoo gick mer eller mindre åt helvete och så få genuina förebilder kom fram under och efter metoo. Metoo var aldrig (eller borde aldrig varit) 100% personlig. Med makt kommer ansvar.

     Svara

      Varför skulle den inte vara personlig? Kvinnor över hela världen deltog på så många olika sätt. Vissa i media, ja, och vissa med makt, ja. Men grundprincipen var ju att kvinnor i sina sociala media sa att något hänt dem. Hur är det inte personligt? Det var ju det som var kraften bakom rörelsen.Det personliga visade hur allvarligt och utbrett problemet är.

      Svara

       Du kan ju såklart ha en personlig relation till en frågeställning men har du inte kapacitet att se bortom dina egna känslor och ta ansvar också för människor runt dig ska du inte bedriva politik (och är dessutom farlig).

       Svara

    Ja, ända tills Greta Thunberg råkar ta ett felsteg och vi river ner henne från piedestalen.

    Kom ihåg var ni läste det först.

    Svara

     Ja men det här med idoliserande och förkastande av människor är en annan sak. Frågan var mer om man så att säga ”tjänar saken” eller låter ”saken tjäna sig själv.”

     Svara

    Det beror på att feminism inte behövs längre i Sverige. Idag blir pojkar sämre behandlade än flickor i skolan och kvinnor har tagit över alla positioner i samhället. Även rättsväsendet (däribland domare) är numer till störst del bestående av kvinnor.
    Feminismen hade bra förebilder när den gjorde nytta.

    Svara

     Feminism (i sin ”tänkta” form) behövs visst. Det finns en mängd barriärer och attiyder i samhället som diskriminerar kvinnor och flickor. Attityder runt sexuellt våld t ex är fortfarande en. Med det inte sagt att situationen för utsatta pojkar eller män inte också bör stärkas. Vad vi verkar vara ense om är att instagramfeminismen inte varit särskilt lyckad.

     Svara

   Alla tappar patrons de första dagarna i månaden. Vi (Haveristerna) har tappat runt 25 stycken. Det beror på att folks kort har passerat giltighetsdatum och whatnot. Patreon fortsätter försöka dra pengar varje dag fram till den 5:e i månaden och skickar arga mail till alla det inte funkar hos. Brukar studsa tillbaka inom en vecka när folk orkar uppdatera med nya kort eller vad det nu kan vara.

   Svara

  Skrivet av Axel Lou Öhman och väldigt spot on.
  ”det här är ett väldigt tydligt exempel på att LCÄDBSH bokstavligen är en posör. visst, hon var där, men hon orkade inte göra ett eget plakat. istället lånar hon ett plakat och låter ta bild på sig själv i en pose som säkert tog 10 minuter att få till.
  personligen tycker jag inte att det här är superklandervärt, men det hade varit mer sympatiskt att ta ett kort med personen som faktiskt har gjort och tagit med sig plakatet, med en bildtext i stil med ”bland demonstranterna såg jag x som gjort det ett plakat med det här grymma budskapet”. hon som har gjort plakatet har säkert också insta, hade varit klädsamt att åtminstone tagga henne istället för greta om så är fallet.
  främst är det väl ytterligare ett exempel på att LCÄDBSH främst ägnar sig åt varumärkesbyggande, oavsett hur mycket hon försöker påskina annat”

  Svara

   Det här är ju 100% småaktigt och EN persons uppfattning om hur saker skall vara. Sen när är det er facit?

   Svara

    Jag tror nog att fler än en person tycker så då det är rent sunt förnuft och allmänt folkhyfs.

    Svara

    Jag har inte haft fel sedan 1983.

    Svara

   Förlåt men vad står LCÄDBSH för?

   Svara

    Linnéa Claeson är det bästa som hänt

    Svara

  Pinsamt.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Hoppas din kommentar tas bort med en gång. Fult.

   Svara

    Må så vara.

    Svara

    Det är väl detta #metoo går ut på?
    Hänga ut eventuella och icke dömda förövare.

    Svara

     Förtal är olagligt.

     Svara

     Nej. Det. Är. Inte. Det. Me. Too. Går. Ut. På.

     Svara

     Tyvärr så blev det ju så. Metoo gick från att förändra patriarkala strukturer till pöbelvälde och privata vendettor på ungefär 48 timmar. Men det finns ju ingen vettig människa eller feminist som tycker det är bra.

     Svara

      Word anonym 20:27

      Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Ingen aning men nån privatperson som definitivt inte driver blogg eller instagramkonto och inte hör hemma här.

    Svara

  så mkt det skrivs på Skvallerblogg

  Svara

  Mnej, LC verkar inte riktigt hålla sig till sanningen och det känns ju jäkligt trist med tanke på vad hon gör. Har hon själv bemött dessa anklagelser på något sätt? Sen är det ju också sorgligt att majoriteten av de konton som kommenterar mickes post på twitter är män. Eller deras användarnamn är manliga iaf, har inte orkat följa alla och kolla mer. Även om LCs beteende förtjänar kritik får en lite ’åh äntligen en tjej vi kan dissa’-feeling av kommentarerna.

  Svara

   Kan iofs förstå att män är extra lacka på just henne med tanke på det som hon i mångt och mycket har sysslat med.
   Sen så har väl detta inget med hennes kön att göra? Som vissa av LC & LC följare verkar vilja påvisa, saklig kritik mot en feminist är kvinnofientligt.

   Svara

    Ja det är sant, kan ju va en förklaring. Men hur skulle detta inte ha med hennes kön att göra? Alla ska ha saklig kritik, där är vi överens tror jag.

    Svara

     Hur skulle detta ha med hennes kön att göra menar du? Kritiken är ju mot hennes bedrägligheter, poserande och kapitaliserande. Inte mot hennes kön…

     Svara

   Om vi är överens om att hennes content till viss del är fejkat och att hon förtjänar kritik för det, så är väl inte det faktum att majoriteten av kritikerna är män ett problem som bör lösas genom att män borde kritisera henne mindre? Utan snarare att kvinnor borde kritisera henne mer? Dvs, det tragiska är väl inte att så många män kritiserar henne utan att så många kvinnor låter bli att ge henne välförtjänt kritik på grund av att hon är kvinna och kallar sig feminist. Den som strävar efter ett jämställt samhälle bör enligt min mening kritisera henne så mycket som hon förtjänar, oavsett vilket kön hon har.

   Svara

    Vi är ganska många kvinnor med material att också skapa ett Instagramkonto så som hon drivit. Mao är vi rätt många kvinnor som inte alls tror att henens konto är fejk. Jag skulle ex själv kunna driva ett 🤷🏼‍♀️

    Svara

    Så jävla rimlig kommentar!

    Svara

   Att mest män kommenterar under Mickes tweet beror väl på att Micke har mest manliga följare, precis som att det är mest kvinnor som kommenterar här eftersom att bloggbevakning har mest kvinnliga läsare.
   Du får det att låta som att det är något negativt att det är mest män som kommenterar hos Micke, varför? Är du lika besviken på att det är mest kvinnor som kommenterar här?

   Svara

  Ot- Styleelin rasar över bloggbevakning i ett inlägg för en tid sen, och anser att din blogg uppmanar till mobbing då det skrivs ett inlägg om en person som sedan ”kastas” till hyenorna i kommentarsfältet. Jag tycker ändå Camilla kontrollerar dumma kommentarer så gott hon hinner.

  https://styleelin.com/2019/09/20/har-jag-en-tvilling-sluta-som-frisor-forelasare-flytta/

  Svara

   Vem är hon? Ärlig fråga alltså, inte sarkastisk.😚

   Svara

    Frisör som typ blev influencer för att hon klippte influencers (?!). Sen gifte hon sig med en skum snubbe och tog ett påhittat italienskt efternamn.

    Svara

     Haha han är sjukt skum, en gammal vän som varit tsm med honom. Ej dramafritt

     Svara

      Skum hur? Många av hennes läsare är väldigt skeptiska mot honom så man blir ju nyfiken 😂

      Svara

       Får bara konstiga vibbar av honom. De blev tillsammans och allt gick superfort och han skämde bort henne med både dyra resor och dyra prylar. Var något som fick varningsklockorna att ringa, hoppas dock att jag har fel såklart!

       Svara

     😂😂😂

     Svara

    Vem bryr sig? Vem är hon ens? Verkar mest skriva menlöst ytligt skit och se ut som en medelmåtta.

    Svara

     Det sista var onödigt

     Svara

     Ytligt menlöst skit och så kommenterar du hennes utseende? Måste dock säga att wow vad vacker hon är, antagligen det som störde dig så.

     Svara

      Ryktet säger att Elin går in här och lämnar positiva kommentarer om sig själv under andra alias, för att förstärka att hon minsann är känd, eller för att ge svar på tal på nåt vis. Vet inte. Men håller med att Bs kommentar var lite too much.

      Svara

   Tycker Elin verkar härlig. Och lycklig. Låt henne va!

   Svara

   Men hon är ju själv ett skämt. Elin skrev ett inlägg för några veckor sedan om hur utsidan inte spelar roll, att man inte ska fokusera så mycket på det. Jo tjena, du fettsög ju för Tidan dina lår för ca ett halvår sen! Men nä yta spelar ingen roll.

   Svara

    Googla då bilder på henne för några år sedan. Du kommer inte känna igen henne

    Svara

  Men nej, vad ledsen jag blir. Att hon kämpar för kvinnors rättigheter och om mäns våld emot kvinnor, samtidigt som hon ljuger, riskerar att lätt kommer att säga ”hon ljuger bara”, vilket i sin tur kommer leda till att risken för att män inte tror på kvinnors berättelser om t ex sexuella övergrepp. Snacka om att Linnea skjuter både sig själv och hela feminismen i foten, känner jag.

  Svara

   Men snälla. Sluta ge LC sådan stor makt. Feminism är inget nytt. Jag vill gärna tro att de son verkligen vill lära sig om feminism vänder sig till andra källor.

   Svara

    LC har stor makt oavsett vad just jag tycker och tänker om henne. Det är hennes inflytande på andra som ger henne stor makt. Vad jag menar är att någon som arbetar så mycket med feminism kan påverka feminismen både positivt och negativt.

    Svara

  Peak influencer

  Svara

  Förstår varför jag inte förstått mig på Linnea Claesson, om hon inte är sanningsenlig, är det svårt att föststå henne.

  Svara

  Tips! Lyssna igenom vad Myra, Axel och Henrik berättar innan ni drar slutsatser.

  Svara

   Vilka är myra, henrik och axel?

   Svara

    Haveristerna- alltså de som har den podden

    Svara

    Vidriga typer.

    Svara

  Lite makt har hon väl ändå, Mia Skäringer messade LC när Stina Wollters konto släcktes ner

  Svara

   Ja, det är väl det som är problemet? Att hon har så mkt makt som hon fått delvis pga lögner?

   Svara

   För dyr hahahahahhaha

   Svara

    Haha ja tyckte också det var lite skojigt.

    Svara

  Ni som följer Bloggportalen brukar sitta på riktigt mycket intressant information som vi på Haveristerna gärna skulle ta del av.

  Vi har mycket kvar om Claeson som vi fortfarande söker fler källor på. Vi kan såklart inte gå in på exakt vad men känner ni att ni sitter på information som inte riktigt kommit fram, stort som litet, tveka inte på att kontakta oss. Min mejl är henrik[@]interasistmen.se, finns också på twitter: mrhenko123 och insta: mrhenko123.

  Annars är jag öppen för frågor här om vår granskning.

  Svara

   LCÄDBSH 😡

   Svara

   😂 Copy paste ser lätt oseriöst ut…

   Svara

   Hej Henrik. Såg tidigare att ni lagt ut ett klipp på eran Facebook från Linneas ”brandtal” med angiven tidpunkt för när spektaklet satte igång då det var ett långt klipp. Tyvärr så hann jag aldrig kolla på det och hittar det inte igen. Kan du vänligen länka till det här?

   Har också en fråga, har ni varit i kontakt med Linnea och gett henne chansen att uttala sig om eran granskning?

   Svara

    Om du menar talet från hennes medverkan på kommissionens möte så finns om du scrollar ner på vår Facebook. Till bilden som finns i det här inlägget med pilarna. Där finns länk till allt. Streamen är nr2 av 4. Och minns jag inte fel är tidsangivelsen 2.05.10.

    Men talet i sig är inget speciellt, och det är bara det ena. Hon höll två. Det andra var i en mindre grupp där hon var en av fyra talare som drog igång rundabordssamtalen.

    Nej Claeson vill inte veta av vår existens så jag har sett detta som totalt fruktlöst. Hon svarade inte ens SVT när de försökte nå henne angående spektaklet i Härnösand.

    Svara

     Vad står LCÄDBSH för?

     Svara

      Linnéa Claeson är det bästa som hänt

      Svara

     Fast ni måste ju ändå fråga. Annars ser ni inte ju inte trovärdiga ut. Om folk svarar eller ej är en annan sak.

     Svara

      Sure, du har en poäng. Vi har dock valt att inte ens försöka just nu, men det kommer ändras på.

      Svara

       😂😂🤦‍♀️

       Svara

       Bra! Det borde ni göra med alla era granskningar.

       Svara

       Ni vill inte att folk ska ta er seriöst eller?

       Svara

        Jodå, och precis som jag skriver så kommer vi göra det.

        Svara

     Vad är ”Spektaklet i Härnösand”?
     Bra att ni granskar falskhet. Någon annan person på gång att granskas?

     Svara

      Det handlar om när Claeson ljög ihop en story om hur ungdomarna i härnösand ballat ur under hennes föreläsning.

      Svara

       Kommer ni att granska andra alternativa ”makthavare” som tex Isabella Löwengrip?

       Svara

        Såhär, det hade varit en grej men jag tror det finns folk som har haft längre och bättre koll på just henne. Men absolut skulle vi kunna göra kortare nedslag i hennes värld med rätt tips osv.

        Svara

         Tack för svar 🙂

         Svara

        Oh neeeej. Isabella är ingen ”alternativ makthavare.” granskningarna av hennes bloggande och person är helt oproportionerliga och överdrivna som de är (wtf, hon är företagare utan politiskt engagemang, vem bryr sig). Låt de ägna sig åt folk med politiskt inflytande eller agenda så kanske de ändå fyller en funktion.

        Svara

         Jag kanske borde ha satt citationstecken på Alternativ Makthavare och inte bara kring Makthavare.

         Grejen är att hon har lyckats lura till sig mycket publicitet och pengar på falska grunder, precis som Claeson. Det är en stor grej att tex Annie Lööf använde Bellas konto för marknadsföring inför senaste valet.

         Svara

          Bella var väl inte ens med på listan över makthavare. Den Therese och Jocke/Jonna toppade..

          Svara

   https://i.imgur.com/wZ6ahsC.png

   ”Imorse var jag med i Nyhetsmorgon../../..sen dess har jag under dagen blivit sexuellt trakasserad på gatan över 20 gånger på tre timmar och det var Ännu Värre igår”

   Svara

  Fast det är heliga kor som seglar snett som du borde ge dig på. Inte de i dig relativt harmlösa reklamstinkande bloggarna.

  Svara

   Ja, LC??

   Svara

  Och så var Victoria Törnegren på gång med att sälja allt hon ”äääälskade” från sitt senaste samarbete med Jotex precis som syrran Alexandra.

  https://www.blocket.se/vi/87546857.htm

  Svara

   Så många influencers som är sådana hycklare. Bring systrarna är liksom två av de som verkat ärligast. Nä, så trist.

   Svara

   Men hjälp, ibland undrar jag om folk bott under en sten. De gör REKLAM. Betyder ju tråkigt nog inte att man måste älska allt för evigt. Det var en kampanj de fick betalt för. Jag förstår inte varför det skulle vara hyckleri, så länge man är ärlig med att det är reklam och det är ett shysst företag man kan stå för att göra reklam för. Jag har läst jävligt basic marknadsföring men kan ändå förstå det.

   Svara

  Men har ni inte förstått ännu att hon bara är intresserad av att bygga sitt egna varumärke? Finns säkert något intresse för feminism men det är inte det som är hennes primära mål.

  Svara

  Vad skriver ”mel lilja” då? Du skriver att det hon skriver är värre men kan du inte ge nån länk eller referens eller så till vem denna mel lilja är och vad hon skriver om Claesson? Uppriktigt nyfiken. (Aldrig hört namnet mel lilja förr).

  Svara

   Länken är uppdaterad med länk till kommissionens hemsida. Där finns alla källor till bilden.

   Svara

    Ni är ganska vidriga, ni Haverister.

    Svara

     Det är helt okej om du känner så…

     Svara

      Dessutom astråkiga att lyssna på. Jag gav upp efter några minuter.

      Svara

       ja det var ju trist…. Vet inte vad jag ska göra med denna information bara.

       Svara

       Ok, Linnea 😘

       Svara

       Glöm inte att bli patron.

       Svara

      Ni fick en ny lyssnare hos mig. Vet inte riktigt hur Patreon funkar men ska börja lyssna på er. Avsnittet om Claeson var spexigt och samtidigt mer informativt än vad större medier har lyckats förmedla i sina ”granskningar” av internetkändisar.

      Svara

       Avsnitt 2 på Patreon är minst lika mättande på information, betala så blir Axel nöjd

       Svara

        Inget gör mig gladare än pengar.

        Svara

     Nånstans undrar jag om inte det är Linnea Claeson själv som försvarar sig här på kommentarsfältet. Vissa försvarskommentarer verkar vara väldigt personliga på något sätt…

     Svara

   Henko, vilken bild och vilken länk? Bara nyfiken varför namedroppa ett helt random namn/nick? som inte verkar ha något med inlägget att göra. 😂 Trodde först mel milja var en felskrivning av Micke som är citerad. Jag googlade iallafall mel lilja och det verkar vara nån halvpolitisk tjej på twitter, men det finns ingen referens övht till exakt VAD det är hon säger om Claesson, orkar liksom inte sitta och scrolla igenom hela hennes twitter för nåt hon sagt som LC. 😂

   Svara

    Bloggbevakningen har nu uppdaterat med en länk till vår FB-sida, Haveristerna, då det är jag som gjort bilden och våra följare plus jag som gjort reserachen. På vår FB finns även en länk till EU-kommissionens hemsida där vi hittade alla info som vi skriver om i bilden.

    Svara

     Okej, jag trodde det var camcam som satt ihop bilden. Men frågan kvarstår ännu, VAD är det mel lilja sagt om Claesson (som dessutom är värre än bilden). 😂😂 Antar att meningen är att jag ska sitta och scrolla igenom hennes twitter men jag släpper detta nu, var bara så himla nyfiken på vad denna människa sagt som är ”ännu värre”. 😂

     Svara

  När vi kapitaliserar på feminismen så är vi inte längre feminister, då kapitalismen när patriarkatet. Jag menar då inte t.ex att någon säljer ett kvinnomärke eller målar tavlor med budskap.

  När någon får Jesuskomplex och skapar en kult kring ens person för att därigenom tjäna pengar på att få ut sitt budskap så blir budskapet sekundärt, egot primärt.

  Det är fult. Det spelar på kvinnors hopp om förändring, längtan efter förebilder och gömmer sig bakom kvinnors rädsla att vara osysterliga om vi kritiserar, att vi då skulle ”skada feminismen”.

  Svara

   Tycker du det är samma sak med Greta? Blir nyfiken!

   Svara

    Greta är ju inte precis en feministisk förkämpe på det sättet? Även om såklart det nuvarande systemet drabbar kvinnor värst.

    Svara

    Nej. Greta har visserligen en personkult runt sig men hon framhäver inte sig själv. Det hon pratar om är miljö, miljö och miljö.

    Svara

    Förlåt, men hur är Greta relevant? Hon tjänar ju inte ett öre på sin aktivism. Hon är väl ett jättebra exempel på hur aktivism kan se ut när man styrs av intresse för frågan i sig och inte av pengar.

    Svara

  Linnéa Claesson vill bara bli hyllad och tjäna pengar på feminismen. Hon gör inget för någon annan kvinna. Som Cissi Wallin.

  Svara

   Jag träffade henne vid en prisutdelning som min kompis anordnade. Jag hade ingen koll öht men gick dit då min kompis bjöd in mig. Min kompis ville sen ta bild på mig och Linnea och då frågade Linnea mig om jag kunde ge henne exempel på när män hade trakasserat mig. Jag kände inte människan och hade dåligt koll på hennes arbete så jag visste inte vad jag skulle svara – varför ska jag prata om sånt med en främling? Då la hon sin hand på min axel och antydde att jag var för starstruck för att svara på hennes fråga 😂

   Svara

    Och för övrigt förstår jag inte vad hon prisas för. Assholesonline (AO) var ett humorkonto med politiskt budskap. Inte nyskapande på något sätt och följde egentligen samma arbetsmodell som ”Vita Kränkta Män” med den lilla skillnaden att AO också visade sig innehålla fabricerat material.

    Svara

    Vad och hur sa hon det?

    Svara

   Exakt. Fast Cissi är snäppet värre i alla avseenden.

   Svara

  Bellas senaste pudelinlägg, publicerat nu ikväll! suck! ”
  Jag erkänner alla mina misstag och dåliga affärer/idéer så kanske ni tycker synd om mig ”

  Svara

   Hahaha hon har till och med besvarat några kommentarer, det måste verkligen brinna i knutarna nu 😂

   Svara

    Tror någon har hackat hennes blogg. Låter absolut inte som hon.

    Svara

     Nja, hon har ju lagt ut på stories också om blogginlägget.

     Svara

    🤣🤣🤣🤣🤣

    Svara

   Jäklar vilket oväntat inlägg! Aldrig läst något liknande hos henne.

   Svara

   Men vad händerrr, hon svarar till o med på kommentarer? 😮

   Svara

   ***slow clap***

   Ändå sjukt roligt att hon kommer lyckas kapitalisera på sina misslyckanden. Detta kommer bli hennes mest populära inlägg, kommer komma en ledsen selfie på instagram som blir mest gillade, tusentals strykekramar och du är en inspiration och så riva ner framgång/superbusiness/ytliga/lyx-Isabella bygga nya, mer ödmjuka Isabella. LOL!

   Måste ju ändå ge henne cred för att hon ändå faktiskt vet exakt vad som fungerar bra.

   Som jag alltid sagt, hon kommer segla vidare!

   Svara

    Jag tror inte det. Tyvärr har hon ljugit så mycket och medvetet lurat sina följare att många helt tappat förtroendet för henne.

    Hon ber inte om ursäkt för något.

    Svara

     Jag hade önskat att hon skippat raderna som insinuerar att kritiker VILL se henne misslyckas. Hon är inget offer. Hon har själv skapat den misstro som råder gällande hennes tilltag.

     Svara

    1. Damage control.
    2. Hon vill hänga i Sverige med sin snubbe, inte i NYC.
    3. Lansering på gång.

    Mvh
    Cynikern

    Svara

    Exakt! Och : Ny kille, ny persona. Inget nytt under solen.

    Svara

   Där insåg hon att det inte gick att hålla uppe fasaden längre. Poff, nu sprängdes luftslottet. ÄNTLIGEN!!

   Svara

    Dock skriver hon ju inte så mycket detaljer, erkänner inte riktigt att projekten gått dåligt eller varför, vad som hänt etc

    Svara

    Nej, ett luftskott har inte sprängts bara för att en entreprenör skrivit ett inlägg om olika projekt/idéer som misslyckats

    Svara

    Jag tror att Erik fått henne att vakna upp och rekommenderat henne att pudla rejält. Vad ska hon annars göra då Sverige är hennes enda marknad och alltid varit? Hon gav fingret till hennes enda chans till framgång – hemmamarknaden. Hon är livrädd att förlora allt nu då utlandssatsningen gått åt skogen och hon har inte många följare kvar. Hon får bara skitsamarbeten.

    Men hon har varit otroligt arrogant och det här är bara ett desperat sätt att försöka vinna tillbaka sin position som hon förlorat, ingen relaterar till henne längre och många skrattar istället åt henne. Hon är desperat nu.

    Svara

   Jisses, hon svarar till och med på en läsares kommentar! Måste vara första gången på flera år, borde vara stora grejer på gång.

   Svara

   Tyckte det var rätt intetsägande. Rabblar upp saker som alla redan vet och framhäver sig själv genom att skylla vissa misslyckanden på att hon inte är majoritetsägare. Det enda som var lite roligt är att hon inser det galna med att skaffa agency och dyr lägenhet i New York efter en rundtur på Paramount.

   Svara

    Håller med!

    Svara

    Eftersom hon inte fick arbetsvisum till Usa och att NY-lägenheten inte var uthyrd till Ljugengrip överhuvutaget utan hon ”lånade* den av mäklarfirman för lite falska skrytbilder. Är hon ju nu tvungen att dra en redigt stor vals när den verkliga sanningen återigen hotas att uppdagas. Pinsamt är ju bara förnamnet. Allt hon företagit sig jobbmässigt under 2,5 år verkar ju uppenbarligen inte gått hamn som hon tänkt sig, därav tycka synd om inlägget för några dar sen då stalkern passande nog nämdes igen. Erik Selin borde nu se en stor röd varningslampa tändas på Bella.

    Svara

   Hon skriver det inlägget för att:

   1. Något större flopp snart sker och hon vill att folk ska tycka synd om henne när det händer.
   2. Hon förmodligen förlorade kunder/samarbetspartners när Expressen skrev om hur hon lurar företag på pengar.
   3. Hon försöker paketera om sig till en sympatisk människa då hon har insett att ”perfekta” Bella inte har gett så mycket mer klirr i kassan.
   4. Hon är trött på att köra konstiga reklamsamarbeten för att kunna upprätthålla hennes falska lyxliv. Det är ganska tydligt att hon hela tiden är en räkning från att falla.

   Svara

   Kan någon sammanfatta inlägget? Kommer ej klicka mig in på bloggen för att läsa, slutade läsa hennes blogg för 8 år sedan

   Svara

    Hon nämner en massa misslyckanden som hon har gjort de senaste 2.5 åren. Hon ville prova allt efter skilsmässan men inser nu att det var dumt, alldeles för spretigt. Och att folk märker att hon misslyckas så mycket påverkar henne. Det är alldeles för långt bort till världens mäktigaste kvinna och hon hoppas att folk följer henne på hennes resa dit.

    Med andra ord, bara ett lite längre snyftinlägg inför en lansering, floppavslöjande eller ompaketering till en ny persona. Inget nytt, bara samma oärliga skit med nytt språk.

    Svara

     Hade varit mer ärligt och intressant om hon kunde berätta varför det är så sanslöst viktigt för henne att bli ”världens mäktigaste kvinna”. Själv vill jag utvecklas och förbättra mig varje dag till att bli en så inspirerande person som möjligt som gör gott för mina medmänniskor, vänner, och familj. Det är iaf sådana människor jag respekterar och ser upp till i min omgivning.

     Svara

   Det är solklart hon förbereder inför något som folk kommer se som ett misslyckande så hon gör damage control i förväg. Och folk är så jävla naiva att de faller för det. I alla fall de 70+ kommentarer som släppts fram på hennes blogg. Hela inlägget är så genomskinligt taktiskt. Det är jag är nyfiken på är vad som kommer härnäst.

   Svara

  Alltså om det nu är sant att hon fabricerar typ allt som händer henne.. Så kommer det ju bita henne i röven förr eller senare. Sen så hennes clown hår.. Ja hon är jätte speciell, o jag tycker faktiskt håret är fint även om jag aldrig personligen skulle ha så, men hon får väl ta att kanske inte alltid bli tagen på allvar när hon går klädd som en clown till diverse viktiga möten osv, precis som alla andra med helknäppa stilar o tatueringar i ansiktet osv inte heller blir tagna på allvar överallt, det är ju bara så det ser ut.

  Svara

  Jag har näsan lyssnat igenom haveristerna men tyckte inte att det gav mycket! Långa utlägg om samma saker hela programmet igenom. OM nu inte de sista 40 minutrarna ger mer.
  Känns inte heller som att folk som kommentar här är värst intresserade heller….

  Svara

   Fast det är ändå något med det där att hon liksom byggt upp ett personligt varumärke och hur det har gått till. Kollar man bakåt i hennes instagramflöde är det en söt osminkad brunhårig tjej, går knappt att känna igen henne.
   Jag minns den första artikel som skrevs om henne, en relativt okänd handbollstjej som fick så troligt mkt sexistiska kommentarer och hat efter matcherna. Något år senare är hon en ikon med regnbågshår som alla vill anlita och prisa. Dansar i lets dance och går på kändisfester. Lagt av med handboll och håller föredrag om jämlikhet för stora arvoden. Postar bara selfies på sig själv och verkar ha övergett assholes online för sitt egna personliga konto.

   Svara

    Jo jag håller med. Men just programmet av haveristerna upplever jag som långdraget och inte så genomarbetat som jag trodde innan jag började lyssna.

    Svara

     Du har säkert en poäng gällande att vill blir långdragna, vi skulle kanske kunna gjort det kortare om vi genomarbetat materialet mer.

     Däremot kan vi sammanfattat det hela.
     Vi kan inte finnas polisanmälningar som matchar grovheten i de hot som Claeson utsätts för.
     Vi kan inte se att mängden hot följer någon slags rimlighet, inte heller hur hoten tar sig uttryck.
     Vi kan konstatera ett par lögner.
     Vi diskuterar likheten i svaren.
     Vi diskuterar varför hon publicerar bilder från dejtingssajter och bögsexsajter.
     Vi diskuterar det faktum att inte mindre än fem bilder som hon påstår sig fått av olika personer kommer från bögporrsajter.
     Vi går igenom hur det låter under hennes föreläsning och hur den skiljer sig från det hon sagt tidigare och det som går att kontrollera.

     Jag missar säkert något här men kontentan är att ingen gjort en sån här omfattande sammanfattning av hennes lögner och överdrifter tidigare.

     Svara

      Jag har fått bilder skickade till mig av snubbar som de hämtat på andra platser. Det är verkligen inga konstigheter.

      Svara

       Nej absolut inte, men med så mycket annat med Claeson så hopar sig indicierna.

       Det blir liksom märkligt när hon får bilder från samma, obskyra sajter, men från vad hon menar är olika personer. Det är också märkligt att personerna som isf må vara anonyma mot Claeson reagerar så kraftfullt när hon ger sina snappy comebacks.

       Det hela blir bara märkligt. Resten av mitt resonemang kring detta kan du lyssna på i pärm 2 hos Haveristerna.

       Svara

      ”bögporrsajter” vadå grindr eller?

      Svara

       Hon har ju publicerat påstådda dicpics som hon skulle fått skickat till sig från bögporrsajter.
       Men hon har även postat påstådda meddelanden till sig själv från Grindr, och då kan man ju verkligen fråga sig vad hon gör där? Sen flera år efter, tog hon bort just dessa Grindr-bilder. Kan bara spekulera om varför men min gissning är att flera började ifrågasätta bland annat dessa.

       Svara

     Kan det inte ha med mängden att göra? Att hon har ljugit så mycket och på så många olika sätt att det inte går att sammanfatta det på ett kortfattat sätt?

     Svara

   Nejdå, de sista 40 minutrarna gav inte mer…

   Svara

  Känns som att tröskeln på bloggbevakning är oerhört mycket högre när det gäller att skriva något kritiskt om Cissi Wallin och Linnea Claeson än låt oss säga ”Kniv-Micke” och Blondinbella.

  Svara

  Dags för en text om Gardet? De har tappat 30 patreons sedan igår. Inte så konstigt eftersom givarna inte får något för pengarna. Redaktionen på fyra personer presterar tillsammans en ny text var fjortonde dag.

  Svara

   Det är bara för att Patreon drar vid den här tiden i månaden och har man då ett gammalt kort, eller blir påmind om att man är Patreon så rasar det.

   Svara

    Fast de värvar inga nya Patreons under mellanperioden. Vid varje månadsskifte påminns gamla patreons att de betalar och ett trettiotal hoppar av.

    Svara

  Morgonpasset i P3 pratar om det här med skylten och Linneas plagiat nu, dom vill försöka få tag i henne och få en kommentar. Hade varit intressant…

  Svara

  ”Med tanke på hur mycket Linnea Claeson betytt för många – framför allt unga tjejer – så har jag in i det längsta inte velat riktigt ta in att delar av det hon publicerat kanske inte är sant”

  Alltså Camilla..! Så ist för att säga att kejsaren är naken så jamsar du med bara för att unga tjejer ska få ha en förebild?! Skitsamma om den förebilden sen talar sanning eller ljuger lika mycket som IL.

  Svara

   Ja, hade detta handlat om Bella å andra sidan, jäklar vad cc inte hade skrädit orden då

   Svara

  Guu man skäms över att vara Svensk, Linnea visar så många av de nya skitinfluencernas dåligaste egenskaper – Ljuger utan hejd och skyller den fabricerade skiten på alla andra och positionerar sig sedan som feminist, när hon i själva verket visar att hon inte förstår vad begreppet betyder.

  Svara

   Ja, man skäms när svenskar som använder ”svensk” som identitet lyckas skriva det fel.

   Svara

  Äääääntligen!! Fortsätt gräva!

  Svara

  Att ha ett instagramkonto med det namnet är en förolämpling.

  Svara

  Jag tycker att allt LC skriver och säger är sådant man redan hört någon annan skriva och säga. Hon har aldrig fått mig att reagera ”det här har jag aldrig tänkt på förut!” som andra har fått mig reagera. Det känns som hon bara upprepar vad andra redan kommit fram till, fast med sina egna ord.

  Svara

  Nja, jag tycker vi behöver veta mer för att kunna säga att Linnea ljuger om att ha blivit stött på (för inte ens hon påstod väl att det rörde sig om regelrätta trakasserier?).

  Offentliga deltagarlistor stämmer inte alltid. Någon kan ha anmält sig sent eller bara varit med på en del av konferensen och inte reggats.

  Mannen kan ha påstått sig vara ambassadör i syfte att impa på en ung tjej, men i verkligheten vara typ tjänsteman på en ambassad.

  Det är oklart var kafferasten tog plats och om det kan ha funnits fler personer där än de som deltog på konferensen.

  Jag håller med om att det Haveristerna presenterar väcker frågor. Men om man ska kalla någon för lögnare måste man eliminera alternativa förklaringar eller i alla fall ge Linnea chansen att bemöta anklagelserna. Det gör inte Haveristerna.

  Svara

   Rimliga invändningar.

   Nu påstår vi visserligen inte med bilden att hon ljuger om att ha blivit stött på. Det vi däremot gör är att visa på hur hennes historier inte håller för lite belysning.

   Till ex, hon påstår sig sagt åt denne ”ambassadör” att lyssna extra noga för att hon var huvudtalare precis innan hon gått ut på scenen. Detta kan helt enkelt inte stämma för det hon deltog vid var rundabordssamtal. Visst kan någon raggat på henne vid något tillfälle där, men inte så som hon beskriver det.

   Problemet när det kommer till Claeson är precis detta. Att visst, om stjärnorna står i linje, en deltagarlista inte är uppdaterar, någon har ljugit om en titel, och hon råkar minnas lite fel så kan det faktiskt stämma.

   Och så ska vi förhålla oss till detta gång på gång på gång. Istället för att säga näää vet du va, Ockhams rakkniv, om flera olika förklaringar till ett fenomen föreligger, så bör man välja den enklaste av dem. I detta fall är det enklaste förklaringen överdrifter och lögner.

   Lägg därtill då att Claeson påkommits med lögner, plagiat och överdrifter.

   Till sist, du har rätt, vi ska ta tag i att kontakta Claeson, jag vet svaret men absolut, vi ska försöka.

   Svara

  Hon ringde Facebook och fick Stina Wolters instakonto öppnat igen.
  Har man direktnummer till Facebook så är man knappast ett offer, dessutom tjänar hon massa pengar på sina föreläsningar.

  Svara

  Tycker också att det är märkligt att hon utger sig att vara ”professional handball player” när hon inte är aktiv längre. Men det kanske är surt att släppa den titeln för att man fick flytta hem från Danmark och sluta med handbolleriet.

  Svara

  Fy faaaan, vad vidrigt kvinnor behandlas överallt. Jag råkade lyssna på Haveristerna och blev fysiskt illamående. Språket, åsikterna, kvinnohatet? Att killarna snackar som de gör är väl inte så ovanligt men när även en kvinna (Myra?) sitter och vräker ur sig så mycket hat. Osmakligt är bara förnamnet.
  Om ni har problem med någon, RING, MEJLA. sitta och spy ut hat i en VIDRIG podd. Wow, nivån är lägre än marken jag står på.

  Jag hade hört en del om Henrik för nåt år sen men brydde mig inte. Har nu avföljt alla sidor, konton som har med dessa människor att göra.
  För att ta upp två kvinnor de verkar vara besatta av. Linnea och Cissi. Har de gjort ens 1% av vad de gör? Nä, förstod väl det.

  Myra fullkomligen stinker av svartsjuka/avundsjuka.

  OBS jag följer ingen av dessa två kvinnor, jag bryr mig noll vad de gör eller inte gör. Men efter att lyssnat på podden kommer jag att stötta dem alla da’r i veckan. Fan vad mitt manshat tog nya nivåer.

  Tack & heej

  Svara

  Vem som helst får kalla sig jurist, det är inte en skyddad titel. Sen är det väl rent krasst inte Linnea som kallar sig Årets Jurist när hon blev tilldelad utmärkelsen? I övrigt spot on.
  Kanske har någon redan sagt det men då kommentarerna är något spretiga i förhållande till inlägget orkar jag inte leta.

  Svara

   Alltså…camcam har du köpt kommentarer?

   Svara

  students who are seeking a project for their evaluation may seek marketing assignments.

  Svara

  Place an order for Assignment Help in Singapore to access effective academic writing services for your assignment. It is good to connect with experienced writers when things come to obtain high marks.

  Svara

  Wonderful article! We are linking to this particularly great content on our website. Keep up the great writing.Good job! You guys do a great blog and have some great contents. Keep up the good work.

  Svara

  Do you have workloads of assignments to handle? Assignment help services provided by 24×7.
  best Java Assignment Help

  Svara

  Are you seeking a thesis writing help singapore service? Get the best thesis writers from the top universities of Singapore. SingaporeAssignmenthelp.com is providing 24/7 service.

  Svara

  Discover your content it’s really good. I really appreciate your efforts in writing such an insightful piece of content. Glad that you sharing this with us.

  Svara

  Internet Download Manager Crack supports all popular browsers together with Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla Firefox,

  Svara

  This is a great article and great read for me. It’s my first visit to your blog, and I have found it so useful and informative especially this article.

  Svara

  Thanks for updating nice blog! Get better grades on your classes with 24/7 access to whiz tutors who are excellent at assisting students taking courses online. Pay someone to take online class.

  Svara

  We help you to stay at the top of the class with assignment writing help. The reason we have been the go to place for dissertation help is our pool of finest writing experts for all academic assignments. Our assignment assistance has great writing skills and runs a comprehensive assignment check to provide you with a custom online assignment. Our writers are best academic experts.

  Svara

  Students are welcome to utilize our https://scholaron.com/subjects/economics
  Economics Answers available on https://scholaron.com/
  Scholar On with 100% quality and satisfaction guarantee. We aim at making all your educational endeavors fruitful with the help of multiple learning resources prepared with up-to-date academic needs of highered students.

  Svara

  Best Expert Advice Forum
  Worldzine is a forum where you get all types of technical for your computer
  ,laptop ,printer, wifi and techinical support.
  we are happy to help our customers at 24*7 .You can contact any time anywhere to us

  Svara

  Learning is a hard process if not handled with proper tools. We offer Test Banks and Solution Manuals for the most popular textbooks including Introduction To Criminal Justice 13th Edition Test Bank. View today!

  Svara

  I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site. I really hope to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog now 😉
  https://www.hightime420.shop/

  Svara

  Perdisco Assignment Help At Very Low Price.
  STUCK WITH YOUR ASSIGNMENTS.
  We are best in providing Perdisco Assignment Help Service in Australia. All the assignments are written by experts and professional writers. Our writers have experienced in each and every subject. Our experts can write your assignments on every subject.
  MYOB PERDISCO ASSIGNMENT HELP SERVICE ARE AVAILABLE 24*7.
  We Provide Assignment Help prepared by experts in well-formatted and unique content.
  AFFORDABLE PRICE. 100% PLAGARISM FREE CONTENT AND 0% DELAY.
  24/7 Quick Respond Team.

  Svara

  Find instant solutions for thousands of college homework questions like: the driving force of our planet’s hydrologic cycle comes from only on ScholarOn, the best academic assistance available online.

  Svara

  Find instant solutions for thousands of college homework questions like: several consecutive days of rather constant weather in an
  area probably indicates ________.
  only on ScholarOn, the best academic assistance available online.

  Svara

  Can Someone Do My Online Classes For Me? Can I Pay Someone To Take My Class Online For Me? Try Us! Best Mentors Online is the best Online Class Help Company for you!

  Svara

  Searching for Online Homework Help? Get the best college homework help here. Ask our British experts to do my homework for me.

  Svara

  Assignment Help Ace has been at the forefront of innovations in contemporary education. We recognize that the number one thing that students need is affordability when it come to their studies. Keeping this objective in mind; we offer assignment writing services that are inexpensive and within reach.

  However, these reduced costs do not come with a drop in our products’ quality; quite the contrary. We have employed a business model that operates alongside smart management software, allowing us to produce better content at cheaper rates. Thanks to this ground-breaking technology developed by our engineers, we have been a success story from the beginning. From our humble beginning as an assignment help company, we have grown to facilitate a variety of academic writing projects for students across the UK.

  Svara

  LIVE GAME IDN merupakan permainan casino yang disajikan secara langsung kepada kalian para pecinta judi online, permainan LIVE GAME tentunya ada tata dan cara bermainnya, kalian bisa mengunjungi situs Cara Bermain Live Game IDN LIVE untuk mengetahui cara bermain yang benar di permainan Live Game IDN, termasuk 3D SHIO, ROULETTE. SICBO, BACCARAT

  Svara

  Tack för allt. Det här är otroligt 🙂

  Svara

  Wedding decor accessories – Wedding Linen Studio can be actually a leading best source of wholesale wedding and event linens in Delhi, India. We have among the biggest collections of Chair and cushion Covers, dining table Overlays and a whole lot more wedding outlines.

  Svara

  Car lease Rent a Car provides Car leasing Dubai, car hire and long term Car rental uae with cheap car rental ‎offers in the UAE on daily, weekly and monthly car rentals.

  Svara

  Are you burdened by the heavy load of Science Assignment Help? Unable to manage studies, assignments, and hobbies simultaneously? Are your assignment deadlines bringing chills down your spine? Are your assignment questions looking like Greek and Latin to you? Are you running short of time to sit and carry out extensive research about the topic? Then Civil engineering assignment help Australia is the best solution to treat all your assignment worries. Any kind of topic from any field, they ensure you get the best Coursework Help from the best writers in Australia.

  Svara

  Are you burdened by the heavy load of Science Assignment Help? Unable to manage studies, assignments, and hobbies simultaneously? Are your assignment deadlines bringing chills down your spine? Are your assignment questions looking like Greek and Latin to you? Are you running short of time to sit and carry out extensive research about the topic? Then Civil engineering assignment help Australia is the best solution to treat all your assignment worries. Any kind of topic from any field, they ensure you get the best Coursework Help from the best writers in Australia.

  Svara

  When your content is written with perfection, more people will consider your work. People will love what you are speaking about and will listen with calm and patience. Understandability is an important score when considering written content into account. Some people worry about the timely delivery of their affordable paper help. But writers who have written millions of articles in their lives can write great content without worrying about time. They can finish any paperwork within a time framework with ease.

  Svara

  Why my computer is slow? or Your computer is running slow? Are you looking for solutions to these issues? Don’t worry sometimes it’s a common problem for your computer. I am going to share the complete process of why your computer is slow and how to fix your slow computer. Computer & Laptop are very popular and common gadgets that are using by a majority of the population in the world.There are many reasons for running your computer slow or many facts may slow down your computer speed. There may be because of some software or because of some junk files.my computer is slow

  Svara

  Thanks for giving me grateful information. I think this is very important to me. Your post is quite different. That’s why I regularly visit your site.

  Svara

  I am really very happy to visit your blog. Now I am found which I actually want. I check your blog every day and try to learn something from your blog. Please keep us up to date like this.

  Svara

  We do your online class as we offer quality Online Course Help and we are best if you’re searching to take my online class for me or pay someone to do my online class!

  Svara

  Nice post keep on sharing new things if you need app store optimization services then visit BrandBurp

  Svara

  Are you looking for Social Media company in Delhi contact now to MMBO. Grow Your Online Business to make it brand.

  Svara

  Buy from Hiker Store Universal Car Mount Magnetic Mobile Holder for Dashboard & Windshield, 360 Rotating Dashboard Mount Magnetic Mobile Phone Holder

  Svara

  It’s a really common tale that HP Printer Not Printing Black. You have to print something and your printer’s black ink has decided to take a permanent vacation.

  You go straight to Google and look for fixes to solve this issue and run into a number of printer forums without a clear resolution. We have gotten calls on this matter as well so to help, we have put together a list of things you can do if your printer stops printing in black.Visit Here

  Svara

  Get the best seo services in India from seo company India. Quality of work is guaranteed here. We also offer other marketing services to drive traffic and boost conversions.

  Svara

  Get CA consultation & CA Services in Delhi. Get Accounting, Auditing, Taxation & Compliance service in Delhi by certified & Professional CA.

  Svara

  This is what you are wondering for a while? Well, we are totally understandable, writing a cost Nursing Assignment Help online is very hard, it demands student’s lots of time and brushes up their deep knowledge of Nursing. But now, with Business law assignment help, you are happy to announce to say goodbye to cost Business assignment pressure on your mind. There is no need to spend time on difficult Business concepts. You are free to transfer your worries to our cost Porters five assignment help experts and ready to get some mind-blowing grades.

  Svara

  Belkin Router Login

  Svara

  garmin express

  Svara

  Webroot Login

  Svara

  123.hp.com/setup

  Svara

  Linksys Router Login

  Svara

  TP Link Extender Setup

  Svara

  The Garmin Map gets updated on a regular interval of time, and for that, the Garmin Express is an application used for Garmin Map updates free.

  Svara

  Highly trained, experienced, and topmost talented authors who give you 100% original work with no mistakes, proper format, and structure of writing. If you want 100% original academic writing on time at reasonable rates, you’ve come to the right forum. For your academic journey, paper help provides you with a proper road map that will lead you to the destination of a good career.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.