Det petas runt i fenomenet Linnea Claeson

Ni Àr mÄnga som skrivit till mig om att ni mer och mer misstror saker som kommer frÄn Linnea Claeson och det har inte varit för döva öron (ögon?), trots att jag inte tagit upp det hÀr Àn.
Vissa av anklagelserna om saker hon ska ha fejkat Àr ganska grova sÄ dÀrför vill jag inte bara hafsa ivÀg ett inlÀgg men jag har börjat lyssna in mig pÄ podden Haveristerna bland annat som i skrivande stund publicerat tvÄ (tror jag) avsnitt om Linnea dÀr de pratar om situationer dÀr de anser att Linnea inte riktigt hÄllit sig till sanningen.
Havreristerna Ă€r inte de enda som börjat peta i Linneas historier – det hĂ€r publicerades pĂ„ Twitter i respons pĂ„ ett av hennes senaste inlĂ€gg – Ă„terfinns hĂ€r ovan –  dĂ€r hon berĂ€ttar en mĂ„lande historia om hur en diplomat trott att hon var nĂ„gon typ av pausunderhĂ„llning och frĂ„gade henne om hon ville gĂ„ pĂ„ en dejt med honom.

HÀromdagen postade Haveriet den hÀr dokumentationen som verkar slÄ hÄl pÄ flera saker i Linneas text frÄn inlÀgget hÀr ovan.

En annan sak som ifrÄgasatts Àr bilden pÄ Linnea frÄn klimatdemonstationen dÀr hon fotats med ett plakat, som hon tydligen lÄnat frÄn en ung tjej.
Att hon inte nÀmner det Àr kanske lite smÄsint mot tjejen men ingenting jÀmfört med om det som Mel Lilja skriver Àr sant.

Det hÀr kommer frÄn Micke Lindquists twitterkonto.

Med tanke pĂ„ hur mycket Linnea Claeson betytt för mĂ„nga – framför allt unga tjejer – sĂ„ har jag in i det lĂ€ngsta inte velat riktigt ta in att delar av det hon publicerat kanske inte Ă€r sant, men med tanke pĂ„ just detta och hur mĂ„nga priser, utnĂ€mningar och roller hon tilldelats sĂ„ Ă€r hon en gigantisk maktfaktor som MÅSTE granskas.
Det hĂ€r Ă€r ett axplock – taget frĂ„n Haveristernas podd:

Let’s Dance
Sommarprat
FörelÀsa
Ambassadör för Bris
Gjort reklam för SJ
Ambassadör för Adidas (hon hade en sponsoravtal med dem som handbollsspelare)
KlÀdd frÄn topp till tÄ i Adidas utan reklammarkering
Är med i bok om 100 svenska kvinnliga förebilder
Krönikör pÄ Aftonbladet
Goodwill-ambassadör för Kvinna till Kvinna
Framröstad som Ärets jurist utan att vara jurist.
Framtidens mÀktigaste.
FNs pris för mÀnskliga rÀttigheter
Årets röst för LĂ€kerol
Swedish Health awards som Ă„rets influencer
Handelshögskolan har utsett henne till Ärets förebild och 2018 blev hon Àven Ärets talare

423 kommentarer

Kommentarerna Àr omodererade sÄ du stÄr sjÀlv för vad du skriver sÄ hÄll dig pÄ mattan!

  FörlÄt för OT.

  Jag behöver verkligen hjĂ€lp, nu. Jag hĂ„ller pĂ„ att dö av Ă„ngest och jag har ingen att vĂ€nda mig till. Vill absolut inte Ă„ka till psyket men jag vet inte vad jag ska göra. Är det nĂ„gon som vet var jag kan trĂ€ffa nĂ„gon att prata med, gĂ€rna dĂ€r jag fĂ„r vara anonym? I södra Stockholm med omnejd. Jag har bil.

  Eller Àr det nÄgon som kan ses? Jag behöver bara fÄ trÀffa en annan mÀnniska som kan klappa mig pÄ axeln och sÀga att allt blir bra för jag överlever fan inte det hÀr.

  FörlĂ„t igen, men jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla ensam och sĂ„ fruktansvĂ€rt trasig 🙁

  Svara

   Ring till hjÀlplinjen! call:+46771220060

   Svara

    Jag har chattat med Mind. Det hjÀlpte exakt ingenting för det kÀndes som att personen jag pratade med bara copy-paste:ade in förprogrammerade svar.

    Svara

     Prova anvÀnda typ KRY/Min doktor eller liknande <3 Jag kan tyvÀrr inte ses, bor inte i Stockholm.

     Svara

   Du behöver professionell hjÀlp mer Àn en kompis

   Svara

    Jag har fĂ„tt all hjĂ€lp jag kan fĂ„, bĂ„de i form av medicin och terapi. Det finns ingen mer hjĂ€lp att fĂ„ nu, möjligtvis förvaring för att jag inte ska skada mig sjĂ€lv. DĂ€rför hoppas jag att lite mĂ€nsklig nĂ€rvaro ska hjĂ€lpa mig för stunden eftersom jag inte vill bli inlagd. St Görans verkar ju Ă€ndĂ„ vara ett rent helvete…

    Svara

     Jag har varit inlagd över en mĂ„nad pĂ„ st görans, det rĂ€ddade mitt liv. Jag kĂ€nde mig trygg, sĂ€ker och sedd. Sedan finns det ju, som alltid, personal som Ă€r pĂ„ fel plats. SĂ„klart det inte var kul att vara dĂ€r, men det rĂ€ddade mitt liv. Alla har sĂ„klart olika upplevelser och erfarenheter, men ville bara dela med mig lite av min. Var inte rĂ€dd för att Ă„ka dit och be om hjĂ€lp. Ta hand om dig 💗

     Svara

      Det rÀddade min mans liv ocksÄ. SÄ oehört tacksam att han Äkte till psykakuten. Han var inlagd i 7 veckor. Idag mÄr han bra och jobbar heltid.

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Tack Johanna. Det var precis vad jag behövde höra. Hoppas du ocksÄ fÄr kÀnna pÄ hur det kÀnns att vara sjÀlvmordsbenÀgen nÄgon gÄng.

      Ha en trevlig kvĂ€ll. ⚘

      Svara

       SnĂ€lla, skit i Johanna, hon Ă€r uppenbarligen en idiot. Det Ă€r sĂ„ mĂ„nga andra hĂ€r som vill hjĂ€lpa dig, som bryr sig och vill det bĂ€sta för dig!! Massor av ❀❀❀❀. Du Ă€r viktig.

       Svara

       Men om du Àr sjÀlvmordsbenÀgen mÄste du söka akut vÄrd!
       Ingen vill att du ska skada dig sjÀlv men ingen kan heller hjÀlpa dig om du inte aktivt söker hjÀlpen!
       Ta hand om dig – och ABSOLUT INGEN vill att du ska försvinna!

       Svara

      Vet du vad?
      Du skulle behöva lÀra dig vad empati Àr och testa att utveckla den sidan av dig. Jag hoppas att du aldrig behöver fÄ veta hur det kÀnns att vara i situationen som hen som bad om hjÀlp eller behöver veta hur det Àr att förlora nÄgon.

      NÀsta gÄng du vill sparka pÄ nÄgon som ligger, gör det inte.

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Jag brukar inte vara otrevlig i kommentarsfĂ€ltet men hĂ„ll bara kĂ€ften. Om det gĂ„r att hjĂ€lpa en mĂ€nniska i nöd sĂ„ gĂ„r det före ditt skitnödiga behov av att inte störas i kommentarsfĂ€ltet. Pinsamt att detta kommentarsfĂ€lt Ă€r sĂ„ heligt för dig – get a life.

       Svara

      Det var vÀl Linnéa C sjÀlv som desperat fejkade akut psykisk ohÀlsa för att skifta fokus bort frÄn hennes lögner.

      Svara

      DU ÄR BARA VIDRIG JOHANNA. Och jag hoppas verkligen du fĂ„r smaka pĂ„ Ă„ngest en dag du ocksĂ„. Till dog som mĂ„r dĂ„ligt, vad modig du Ă€r som vĂ„gade skriva ❀

      Svara

     Jag har gĂ„tt till 6 olika terapeuter provat 8 olika kombinationer av lĂ€kemedel. Idag mĂ„r jag bra. PĂ„ riktigt. Knappt nĂ„gon Ă„ngest och inte alls deprimerad. Livet Ă€r faktiskt riktigt bra. Bara för att de första terapeuterna inte kunde hjĂ€lpa dig betyder det inte att terapi inte hjĂ€lper. Samma sak med medicin. Det finns otaliga sorter av en anledning. Vi reagerar olika pĂ„ dem. Men det finns nĂ„gon medicin eller kombination av medicin som kommer fungera för dig. Jag lovar att det kommer bli bĂ€ttre Ă€ven om du inte vĂ„gar tro pĂ„ det just nu. Åk till psykakuten eller kontakta en prĂ€st. Det finns hjĂ€lp att fĂ„! ❀

     Svara

      Liknande hÀr. Ett tjugotal olika mediciner har jag testat och en handfull terapeuter och psykologer. Varit inlagd i flera omgÄngar.

      Slutade sedan med alla lÀkemedel och trÀffade en psykolog som passade mig, som jag kÀnde mig trygg med och som sÄg hur jag fungerade, i vilken takt jag behövde ta det i osv. Jag började ocksÄ trÀna de dagar jag mÄdde lite bÀttre för att till slut kÀnna mig stark, i kroppen och mentalt.

      Ge inte upp! Bara för att en lÀkare, en psykolog osv inte kunnat hjÀlpa dig sÄ kanske nÀsta kan, eller den efter det.

      Ge aldrig upp om livet

      Svara

     Är du vaken? Messa mig!

     Svara

     Jag finns hÀr. Skriv till Scandi420Navia@gmail.com

     Svara

   – Du kanske kan vĂ€nda dig till nĂ„gon kyrka?

   Vad Àr det som har hÀnt?
   Kan du ringa en vÀn eller familj? Om det handlar om ett behov av fysisk nÀrhet till en annan mÀnniska, skulle det funka med att ta en massage?

   HĂ€r Ă€r en lĂ€nk massa olika chatter: https://www.1177.se/stockholm/liv–halsa/psykisk-halsa/att-soka-stod-och-hjalp/rad-och-stod-pa-chatt-och-telefon/

   Du överlever det hÀr, vad det Àn Àr som har hÀnt.

   Svara

    Finns det ens kvÀllsöppna kyrkor? Jag har försökt googla.
    Har chattat med Mind men det var inget vidare.

    Jag har ingen att vĂ€nda mig till sĂ„ det Ă€r dĂ€rför jag Ă€r desperat nog att skriva hĂ€r 🙁

    Svara

     GÄ in pÄ http://www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast DÀr finns info om akut hjÀlp! BÄde telefon och chatt.
     Har sjÀlv varit i samma sits sÄ förstÄr hur du mÄr

     Svara

      Åh, allt öppnar ju sĂ„ sent 🙁
      KÀnns dumt att behöva ringa 112 för att fÄ tag pÄ en prÀst dessutom.

      Svara

       Det kan kÀnnas dramatiskt men sÀger du att du behöver prata med en prÀst kommer ingen misstro dig och du ringer till rÀtt stÀlle.

       Svara

        Precis de Àr ju bara som en vÀxel Àven om numret kÀnns lÀskigt att slÄ.

        Svara

       Det har jag gjort flera gĂ„nger, bara att be om jourhavande prĂ€st sĂ„ kopplar de dig utan frĂ„gor. Ibland Ă€r det kö men sĂ€tt pĂ„ högtalaren och andas medans du vĂ€ntar ❀

       Svara

        Kan ocksĂ„ sĂ€ga att jag fick en prĂ€st i luren en gĂ„ng som jag inte klickade med. Jag ringde dĂ„ upp igen och det svarade en helt fantastisk prĂ€st som förstod mig bĂ€ttre. SĂ„ ge inte upp ifall du inte tycker det klaffar första gĂ„ngen 🙂

        Svara

    Katarinakyrka pĂ„ Södermalm googlade jag upp och de har visst kundaliniyoga frĂ„n kl 18. Det betyder att de har folk pĂ„ plats i kyrkan. De kan dĂ€rmed hjĂ€lpa dig fĂ„ kontakt med en diakon eller prĂ€st. Kan du tĂ€nka dig den lösningen? ❀❀❀
    Annars kanske du kan ringa 112 och be om att fÄ prata med jourhavande prÀst sÄ kan de hjÀlpa dig ocksÄ?
    Önskar sĂ„ att jag kunde hjĂ€lpa dig!

    Svara

     Nu fann jag att det ocksĂ„ Ă€r Vesper frĂ„n kl 18 i Årsta Kyrka. Definitivt en prĂ€st p0 plats dĂ„. ❀

     Svara

      Kan man söka hjÀlp hos en prÀst om man inte Àr religiös? Jag Àr medlem i Svenska kyrkan men jag Àr inte troende.

      Jag ska kolla upp Årsta för det Ă€r skapligt nĂ€ra. Tack. ❀

      Svara

       Det kan du. Det fĂ„r du. ❀❀❀

       Svara

       De Àr jÀtte bra som medmÀnniskor och i kris Àven om man inte Àr troende.

       Svara

      Man behöver oftast boka tid för att samtal med en prÀst.

      Svara

       Inte i en krissituation som denna.

       Svara

     SÄvida man inte allvarligt funderar pÄ att ta sitt liv ska man vÀl ÀndÄ INTE ringa 112 för att fÄ tag i en prÀst? 112 Àr ett nödnummer. Du vet inte vem som stÄr pÄ kö för att komma fram. Med det sagt önskar jag med hela mitt hjÀrta att trÄdstartaren mÄr bÀttre snart. Det blir alltid bÀttre. Jag har sjÀlv varit nere pÄ botten, men plötsligt en dag sÄ kan man le, Ätminstone för en liten stund. Ge inte upp <3

     Svara

      Det Àr ok att ringa 112 för akut Ängest! De förmedlar kontakten.

      Svara

      Man ringer till 112 för att bli kopplad till Jourhavande prÀst!!!

      Svara

      Du mÄste som sagt ringa 112 för jourhavande prÀst, finns inget annat nummer. Vet inte varför det Àr sÄ.

      Svara

      Men vilken korkad kommentar. Man nÄt jourhavande prÀst via 112. Inte sÄ de skickar en prÀst i polisbil men det Àr numret man SKA ringa för att komma i kontakt med det. Detta Àr ett uppenbart tillfÀlle dÄ det Àr lÀmpligt att kontakta jourhavande prÀst.

      Det Àr svÄrt som det Àr att söka hjÀlp nÀr man Àr i behov av det. Din kommentar spÀr bara pÄ det. SÄ himla onödigt!

      Svara

       ”Inte sĂ„ de skickar en prĂ€st i polisbil.” 😂

       Svara

      Operatören kopplar sĂ„ fort de hör ”jourha…”. Tar inte mer Ă€r tre sekunder. SĂ„ oroa dig inte du

      Svara

       jobbigt om man ska ringa 112 för att sĂ€ga ”jourhavande prĂ€sten försöker MÖRDA mig!!” och sĂ„ Ă€r man redan kopplad efter jourha…. 😉

       Svara

   Finns inga sÄna mÀnniskor, okÀnda för dig, som kan hjÀlpa dig. Det du behöver Àr nog en söt liten hundvalp. Mycket kÀrlek och bekrÀftelse att du Àr bÀst varje dag fÄr du dÀr.

   Svara

    Nej, hen behöver hjÀlp av professionella.

    Svara

    SÄ Àr det!
    Ta det lugnt och det kommer ordna sig. Titta lite pÄ tv ikvÀll, friidrott? Försök att tÀnka pÄ nÄgot annat.
    Kram

    Svara

     ??????

     Svara

     ”Försök att tĂ€nka pĂ„ nĂ„got annat”. JĂ€vligt lĂ€tt att sĂ€ga, men inte sĂ„ lĂ€tt som det lĂ„ter för nĂ„gon som lider av Ă„ngest. FörstĂ„r om din kommentar Ă€r i all vĂ€lmening, men fan sĂ„ trött man blir pĂ„ att höra det.

     Svara

   Fyfan sÄdÀr dÄligt ska man inte behöva mÄ! Tycker att du ska Äka till psyket Àven om jag fattar att det tar emot. Bor ocksÄ i södra Stockholm men ligger hemma sjuk annars hade vi kunnat ta en promenad. Hoppas Ängesten lÀttar lite snart.

   Svara

   Vart bor du? Ja bor i Göteborg med omnejd om du vill ha sÀllskap

   Svara

    SÄg att de var Stockholm du höll till, kÀnner du nÄgongÄng ett behov av att komma ner till stÀdernas stad Göteborg sÄ finns de alltid en soffa/madrass att sova pÄ om du kÀnner behov av att komma bort

    Svara

     Heja dig. Vad fint.

     Svara

     Öööh stĂ€dernas stad. Som om att lite göteborgshets platsar hĂ€r..

     Svara

      SnÀlla berÀtta varför det Àr Göteborgshets? Jag skrev de för att jag anser att det Àr stÀdernas stad, inte pÄ nÄgot sÀtt hetsa. Jag bjöd in en mÀnniska jag tror hade behövt komma ifrÄn platsen dÀr personen befinner sig nu. Hade ja bott i Malmö hade ja skrivit stÀdernas stad, Lule, Ume eller nÄgon annanstans pÄ denna planet.

      Svara

   Du Àr inte ensam. Du Àr guld vÀrld!
   Och jag misstÀnker stark eftersom du inte ger upp!

   Svara

   Ringer du 112 frÄn kl 21.00 kopplar en operatör dig till jourhavande prÀst.

   Svara

   Jag vet inte vad som har hĂ€nt. Men jag lovar dig, jag har varit i precis samma sits. Ångesten höll pĂ„ att Ă€ta upp mig.

   Stanna upp nĂ„gonstans, exempelvis pĂ„ toaletten, och börja fokusera pĂ„ ljud omkring dig (luftventilation, din andning, motorljud ute osv.) det hjĂ€lper inte lĂ„ngsiktigt men för stunden kan det hjĂ€lpa. Utöver det rekommenderar jag att du kontaktar en prĂ€st som nĂ„gon skrev och imorgon bitti kontaktar du KRY eller annat stĂ€lle som kan hjĂ€lpa dig fĂ„ rĂ€tt psykisk hjĂ€lp. ❀ Vi finns hĂ€r för dig! Skriv gĂ€rna hur du gjorde.

   Ps. Jag bor i Malmö, tyvÀrr! Jag hade trÀffat dig annars!

   Svara

   Hoppas du fĂ„tt tag i nĂ„gon att prata med under kvĂ€llen och att du mĂ„r nĂ„got bĂ€ttre. ♄ Ush, har ocksĂ„ haft stora problem med depressioner, Ă„ngest och sjĂ€lvmordstankar tidigare. MĂ„r dock bra nu och lever ett bra liv. Ge inte upp. ♄ Och du Ă„r stark som ber om hjĂ€lp. ♄

   Svara

   Hur gÄr det för dig? Hur mÄr du nu?

   Svara

    Jag undrar ocksĂ„!! Hoppas du hittat nĂ„gon som hjĂ€lper dig. ❀❀❀

    Svara

   Ring psykakuten omedelbart.

   Svara

   Jag bor i norrort, ingen bil. Jag kan lyssna. Är hemma om dagarna med en valp. Bor precis vid skogen. Om du vill kan vi gĂ„ en promenad, prata av dig. Vet hur det kĂ€nns, hĂ„ll ut.

   Svara

   Hej anonym.
   Jag har varit dÀr. Vet precis hur det kÀnns. DessvÀrre bor jag norr om sthlm.
   Men stÀller upp om du vill prata.

   Svara

   Om du Àr Àldre Àn 20
   Mejla mig
   DĂ„
   9411mika@gmail.com

   Är en kvinna i 25 Ă„rsĂ„ldern, kan vara stöd (men vill prata med ngn nĂ€rmare min egen Ă„lder)

   Svara

   Det sista stÀllet att rop pÄ hjÀlp Àr hÀr. 99% av alla som kommenterar hÀr Àr lika viktiga som random person pÄ familjeliv. Ring jourhavande prÀst eller psykakuten istÀllet.

   Svara

   FÄr jag frÄga lite vad som tynger dig/ger dig Ängest? Tycker synd om dig och förstÄr dina kÀnslor. DÀremot har jag lÀrt mig en sak och det Àr att det hjÀlper ALDRIG att prata med frÀmlingar som inte fattar vad man gÄr igenom, spelar ingen roll om det Àr en nÀra vÀn, slÀkting eller tom psykolog, ifall de inte förstÄr en.
   Jag tycker jag sjĂ€lv blivit vĂ€rre efter pratat med psykologer som inte förstĂ„r en, dĂ„ kĂ€nner man sig Ă€nnu mera utelĂ€mnad och ensam… Samma sak med egotrippade vĂ€nner som inte fattar nĂ„got.

   De finns sÄ mÄnga hemska mÀnniskor som jobbar inom vÄrden ENDAST för att de Àlskar makt och att leka gud, styra över folks livsöden och fÄ kickar av att bestÀmma över andra mÀnniskor, om de ska fÄ hjÀlp eller inte, om de skulle kÀnna sig sedda, vad de ska fÄ för tabletter.
   Jag förstÄr att du vill ha nÄgon medmÀnniska att prata med men för att det ska hjÀlpa dig behöver det vara nÄgon som förstÄr vad som tynger dig och vad som gör dig ledsen/ger dig Ängest etc. DÀrefter kan man söka sig vidare.

   Jag hittade en vÀn i USA som jag har kommit mycket nÀra, hon gÄr igenom exakt samma helvete som jag och trots att vÄr vÀnskap Àr över sms och telefonen sÄ betyder hon sÄ mycket för mig. TÀnker att du kan söka dig till grupper, forum, hemsidor osv osv som Àr mer specialiserad för det du drabbats av.
   Ångest och depression kommer inte utan anledning, det Ă€r alltid nĂ„got som skaver i botten, fĂ„r man bort det sĂ„ kan man sakta börja lĂ€ka.

   Vad triggar din Ängest? Vilken tid pÄ dygnet fÄr du den?
   TÀnker att om du kan lokalisera din Ängest triggers och tidpunkter kan du göra en plan för vad du ska göra nÀr du misstÀnker att den kommer.
   T ex nÀr jag vet att jag kommer mÄ dÄligt sÄ har jag redan planerat in filmer och serier som jag ska titta pÄ och sedan tittar jag tills jag kÀnner mig bÀttre igen.

   Svara

   Du lyckades avleda fokus frÄn LCs granskning hÀr i kommentarsfÀltet, bra!
   Linnea har det jobbigt nog som det Ă€r utan att bloggbevakning och en massa internet-högstadie-mobbare som ”haveristerna” ska komma och ”granska”.

   Svara

    Lol jobbigt nog som det Àr? Jobbigt att skratta hela vÀgen till banken i en karriÀr som gÄr spikrakt som Àr byggt pÄ överdrivna och rent fabricerade grejer. Har man makt ska man granskas. Sluta böla över att luftslottet som er precious lilla jesusreplika börjar skaka i grundvalarna. Hur man inte kan genomskÄda vilken fake hon Àr Àr pÄ riktigt bortom mitt förstÄnd

    Svara

     Det Àr givetvis Linnea sjÀlv som fÄtt sjÀlvmordstankar i kommentarsfÀltet.

     Svara

   Jag kan prata med dig pÄ tel om du vill, bor i Stockholm innerstad.

   Svara

   Hej!

   Jag gör dig sÀllskap om du behöver det <3

   Svara

   Jag bor i Stockholm, kanske Camilla kan maila dig min Mail. Är kvinna, 27.
   Hör av dig om du vill. Jag ses eller pratar/smsar/mailar mer Ă€n gĂ€rna ♄

   Svara

   WonderMouse Technology is a Digital marketing company in delhi. We market brands on the web & make sure that you get bang for your buck by SEO, SEM, PPC, SMO, Email Marketing, etc.

   Svara

   At Law Essay Teacher, we take all necessary steps to alleviate our students’ academic woes. Our essay help online can be acquired at a reasonable price point. Thus, our customers don’t have to be worried about facing any budget shortages. With our aid, you will acquire the results you truly deserve.

   With Law Essay Teacher at the helm, you will benefit from guaranteed timely delivery and uncompromising quality despite our exceedingly affordable prices. We leave no stone unturned in ensuring, all our customers receive their requested customisations, as we believe in rendering a service that is fine-tuned to their needs. Owing to our experience and sustained efforts, we have etched a certain eminence in the industry, and therefore shall easily and professionally handle your academic problems within an affordable price range, as we don’t believe in merely uplifting or furthering our monetary gains.

   Svara

  Hon postar var tredje timme i sin story pÄ Instagram att var tredje timme mördas en kvinna i Sydafrika. Mellan dessa bilder förekommer glada selfies pÄ henne sjÀlv och pÄ event och galor hon besöker!

  Linnea – gĂ„ och lĂ€gg dig!

  Svara

   Fast den dÀr var vÀl lÄg. Vill man kritisera eller resonera kring nÄn sakligt kan man ju göra det men det finns ingen vidare koppling mellan Linnea, galor och kvinnor i sydafrika.

   Svara

   Va? Ska hon bara posta om att kvinnor i sydafrika dör tycker du? Konstig kritik..

   Svara

   What about girls in Afghanistan who can’t attend school? Skiter du i dem?! Va? GĂ„ och lĂ€gg dig sjĂ€lv 🙂

   Svara

  HÀr gÀller det nog, för alla, att tÀnka pÄ vad man skriver. Inte bara LC Àr juridiskt bevandrad utan Àven hennes far. Förtal och dyl. Àr i hennes fall tyvÀrr kanske inte lÄngt frÄn hur det förhÄller sig i verkligheten.

  Svara

   Ja men dĂ„ kanske man Ă€ntligen sĂ€tter hĂ„rt mot hĂ„rt angĂ„ende hennes, hm… övertrĂ€delser

   Svara

   Det hon har gjort Àr sÄ jÀvla bra fast det Àr fejkade historier. SÀtt dit de hemska svenska mÀnnen!

   Svara

    Va? Hur kan man sÀtta dig nÄgon om historierna inte hÀnt?

    Svara

   LC Àr inte juridiskt bevandrad. Hon blev Ärets jurist utan att ens vara jurist.

   Svara

  Och hon har det sĂ„ jobbigt nĂ€r mĂ€n och gamla klasskamrater sĂ€ger till henne hela tiden hur hon har den mest perfekta vĂ€ltrĂ€nade kroppen nĂ„gonsin och Ă€r typ snyggast i Sverige. SĂ„ tjatigt?? SĂ„ jobbigt att vara sĂ„ snygg nu nĂ€r man varit mobbad. SĂ„ jobbigt att folk hatar en för att man Ă€r bĂ€st och unik i sitt regnbĂ„gshĂ„r. SĂ„ jobbigt att vara jurist och vara sĂ„ snygg och glittrig och den enda med öppna ögon i en vĂ€rld av trĂ„kiga kostymnissar. Ja okej det hĂ€r Ă€r jag – 15 selfies – kan vi sluta tjata om det nu? Jag var bjuden som förste-talare – Ă€n sen dĂ„? Ja? Det Ă€r inget jag tycker vi behöver prata om. Jag vill inte lĂ€gga all fokus pĂ„ hur jag sĂ„g ut den dagen med mitt regnbĂ„gshĂ„r och designerklĂ€nning och hur min hĂ„llning var pĂ„ röda mattan och hur vild och fri min sjĂ€l Ă€r och kom och jaga mig om du hinner ifatt nĂ€ men hejrĂ„ mĂ„ste gĂ„ nu ska fika med min polare Hedi

  Svara

   Skrattade orimligt mycket Ă„t detta.

   Svara

   Jag skrattade sÄ trosorna fick en flÀck. LOL

   Svara

  Falsk som vatten. Usch vilken typ. Litar 100% pÄ Hanapee, hon snackar inte skit i onödan och definitivt inte om en ung feminist

  Svara

   NĂ€r och var har Hanapee snackat om LC? MĂ„ste ha missat det.

   Svara

    LivesÀndningar pÄ insta samt i ett av poddavsnitten dÀr hon diskuterar med Martin om det som andra har sagt om LC.

    Svara

   BerÀtta mer, vad har Hanapee sagt?

   Svara

    I princip att hon sett igenom allt pÄhitt sedan dag 1.

    Svara

    hanapee tog upp Ă€mnet i sin podd efter att julia och julia diskuterat det i sin podd daddy issues. frĂ€ndfors var minst sagt upprörd och frustrerad över LC:s fejkande och beskrev varför hon uppfattade det hela som icke-sant. hanna i sin tur, instĂ€mde med det frĂ€ndfors sagt och sa att hon vetat det hĂ€r lĂ€nge. varken julia och julia eller hanna anvĂ€nde LC:s namn, men det var uppenbart vem ”med regnbĂ„gsfĂ€rgat hĂ„r” det talade om..

    Svara

    Poddavsnitt nr 279

    Svara

   Har Hanapee fakta och bevis? Annars Àr det bara en Äsikt bland mÄnga.

   Svara

    Fakta och bevis finns det gott om bara man letar lite.

    Svara

     Jaha? Ogrundade Ă„sikter ocksĂ„. Var ÄR bevisen och pĂ„ vad?

     Svara

      Lyssna pÄ poddarna som föreslagits.

      Svara

    Vad Àr fakta och bevis över att meddelandena hos fÄr Àr Àkta frÄn första början? Varför anmÀler hon dom inte till polisen? Det Àr ju enkelt för polisen att fÄ reda pÄ vem det Àr, att styrka att det har hÀnt och meddelandena Àr sÄ pass grova att det borde rendera nÄgot slags straff.

    Svara

  SÄ det Àr pga lögner hon fÄtt sitt kÀndisskap, status, makt och inflytande?!!

  Jag tror lögner alltid hinner ikapp en till slut, samma gÀller för Bella.

  Svara

   Det Àr pga naiva och framförallt unga personer som vÀljer att ta till sig information frÄn IG istÀllet för att lÀsa böcker om feministiska teorier.

   Svara

    Feminism Àr vÀl ingen vetenskap egentligen.

    Det handlar vÀl om förnuft snarare. Behandla inte kvinnor nedsÀttande. Kvinnor ska ha samma rÀttigheter som mÀn osv.

    Instagramfeminismen har spÄrar ur. BrÄk o trams. Grupperingar. Vem som har mest rÀtt osv. Allt det tröttsamma manshatet.

    Vi kvinnor fÄr bli bÀttre pÄ att uppfostra framtidens mÀn. SmÄ pojkar lÀr av hur deras mammor blir behandlade.

    Svara

     Vi kvinnor _och mÀn_ mÄste bli bÀttre pÄ att uppfostra framtidens mÀn.

     Svara

  Ytterligare en draculafeminist, suger & suger blod.
  De blir stora först, tills folk inser vad de gör.

  Svara

   FĂ€stingfeminist.

   Svara

    Nja, hade funkat bra om hon inte samtidigt insisterat pÄ att vara nÄgon förbannad blodgivare samtidigt. Dracula med Blodgivar T-Shirt
    -Jag ger med hjĂ€rtat… skiten.

    Svara

  Lite OT men ÀndÄ influencer-relaterat.

  Är det en bild pĂ„ Bellas vardagsrum Fanny Lyckman har lagt ut pĂ„ sin story? Som typ en inspobild?

  Svara

   Haha, det ser sÄ ut!

   Svara

  SÄ trött pÄ Linnéa och hennes lögner. Lyssna pÄ haveristernas senaste avsnitt. Spot on.

  Att hon lyckad komma undan med allting hela tiden Àr ett under och hon fortsÀtter bli hyllad. URK.

  Svara

   Linnea kommer undan med Allt som hon hittar pĂ„/ljuger om. Det hĂ€r Ă€r bara ett bevis pĂ„ hur lĂ€ttledda mĂ€nniskor Ă€r. Ja vissa iallafall! Hennes fd handbolls kollegor har berĂ€ttat och hon har plagierat texter. Linnea Ă€r en mytoman och det Ă€r skrĂ€mmande att hon kunde ta 120 000 för en förelĂ€sning och att kommun/skola vill betala för det. Listan kan göras lĂ„ng om den hĂ€r tjejen….Men det Ă€r som sagt ett bevis för hur folk mĂ„r nĂ€r dom tror pĂ„ hennes uppenbara lögner.

   Svara

  I den hÀr situationen, försök ignorera den inte rösten som sÀger att du inte Àr vÀrd den hjÀlpen som du kan fÄ av dem. Det Àr du. Ring 112.

  Svara

  Det Àr mer eller mindre bevisat att hon skrivit sina messengerkonversationer sjÀlv ocksÄ. SÀttet dom Àr skrivna pÄ, exakt samma. Samma uttryck anvÀnds ofta osv. NÀr man fÄtt höra dessa saker om henne blir det sÄ uppenbart att hon ljuger. Har inte heller velat misstro henne men det finns för mycket bevis tyvÀrr.. hon Àr till största del fake.

  Svara

   Inte för att jag vet om kritiken mot henne Ă€r sann eller inte men att det Ă€r ”mer eller mindre bevisat” fĂ„r nog Ă€ndĂ„ tolkas som att det inte alls Ă€r bevisat.

   Svara

    Allt tyder ju pÄ det om man lÀser dom olika konversationerna. GÄr man igenom allt sÄ kan det faktiskt bara att vara pÄ tvÄ olika sÀtt. Antingen sÄ Àr det samma troll som har skrivit till Linnea frÄn olika konton eller sÄ Àr det Instagram-posören sjÀlv som har fabricerat lite bra content för att plocka billiga poÀng och skaffa sig fler följare.

    Svara

     Ja men hur vet ni att de som försöker motbevisa henne har rÀtt? Skylten pÄ bilden, tex. Hur vet ni att det inte var den andra tjejen som lÄnade den av LC? Den andra personen skrev tex att det inte var nÄgon manlig ambassadör pÄ eventet. Hur vet ni att den personen har rÀtt? Har ni kontrollerat det? För mig Àr det vÀldigt mycket spekulationer at the moment.

     Svara

      Hon har sjÀlv sagt att det inte spelar nÄgon roll om hennes inlÀgg Àr fabricerade eller inte eftersom kvinnor rÄkar ut för detta hela tiden.

      Hela hennes konto Àr fiktion. Inte pÄ riktigt. De flesta influencers Àr fiktion, de publicerar bara det publiken vill se. LC:s publik Àr korkade.

      Svara

      Svar ja, allt Ă€r kontrollerat. Det kommer ett ”scoop” inom kort. Linnea har till 80% ljugit sig till sin karriĂ€r.

      Svara

       Humm. Och du Pelle P jobbar för UG? Det hĂ€r ”scoopet” ”inom kort” presenteras var/av vem?

       Svara

  Är ocksĂ„ trött pĂ„ henne. Trött pĂ„ henne och Cw som fĂ„r allt att handla om dem, om deras liv, vad de varit med om och blablabla. FörstĂ„r att folk vill ha idoler eller folk att se upp till men Ă€r sĂ„ tröttsamt med dessa egocentrerade mĂ€nniskorna. Framförallt nĂ€r det Ă€r sĂ„ uppenbart att de ljuger!

  Svara

   Fast CamCam syns i princip bara pĂ„ denna blogg. SĂ„ sluta hĂ€ng hĂ€r sĂ„ Ă€r det löst! 👍

   Svara

    Oj förlĂ„t cw skrev du. HĂ„ller helt med. Trodde det var vĂ„r lilla Stollis! 😅

    Svara

    Va? Kommentaren innehöll inte ett ord om camcam ju đŸ€”

    Svara

     Eller oj, hade ej uppdaterat. SĂ„g ej att du rĂ€ttat dig sjĂ€lv 😝

     Svara

    Vad???? Vem har pratat om CC? CW var det vĂ€l….

    Svara

   Och IL

   Svara

    IL hör inte till den hĂ€r kategorin. Hon Ă€r inte politisk pĂ„ samma sĂ€tt som Linnea och Cissi Ă€r. Man kan inte diskutera dem pĂ„ samma sĂ€tt eller efter samma kriterier eller vad jag nu menar…

    Svara

     De Àr narcissister, mytomaner och har storhetsvansinne alla tre

     Svara

      Du fÄr ju sÄklart anse det men tvÄ av dem har politiska ambitioner och reellt politiskt inflytande. SÄ bÀttre om du Àgnar dig Ät IL under inlÀggen om flawless men inte hÀr.

      Svara

       Fast inte sĂ„ sĂ€llan kommer ambitionerna först och politiken sen …

       Svara

  Fast plakaten om ifall jorden vore en bank Àr inte tjejens idé heller utan har förekommit innan dess ocksÄ. Hur mÄnga plakat i demonstrationer Àr unika tror ni?

  Svara

   TillÀgger dock att den ju Àr rakt kopierad med fÀrger och allt, det Àr sÄ klart inte okej.

   Svara

   Fast man ser ju att det Àr exakt samma plakat? Eller hur menar du? Tjejen syns lite i bakgrunden av Linnéas bild ocksÄ.

   Svara

    Jaha jag förstod inte att hon tagit den av tjejen. Trodde att hon hade kopierat den vid ett annat tillfÀlle. My mistake.

    Svara

     Ett tips Àr att göra lite research sÄ att du har nÄgot att stÄ pÄ innan du ger dig in i en debatt och försöker skriva folk pÄ nÀsan.

     Svara

      Tack för tips, jag ska göra det. SjÀlv kan du jobba pÄ din trevliga attityd sÄ lÀnge.

      Svara

       Jag var pĂ„ min höjd hĂ„rd men inte elak. Jag tycker att man ska ha gjort lite research innan man ger sig in i en debatt. Inget konstigt med det 🙂

       Svara

        Jag tar vĂ€l inte ”debatterna” hĂ€r inne pĂ„ sĂ„ stort allvar att jag gör nĂ„gon större research inför dom. Ibland missförstĂ„r jag, sĂ„nt hĂ€nder. HĂ€nder sĂ€kert dig ocksĂ„ ibland 😊

        Men nej, du var inte elak. Jag upplevde dig lite otrevlig bara. Men jag Ă€r inte den som Ă€r den utan skakar hand och vĂ€nder blad. Åter till Linnea Claeson och hennes hittepĂ„n 😊👍

        Svara

         Ingen fara 🙂

         Svara

      Vill bara sÀga att jag, anonym 18;37 Àr ej samma som 18.51!! StÄr ej för sÄdan attityd haha

      Svara

    Hur vet du att det inte Àr tvÀrt om? Att tjejen pÄ bilden har lÄnat Linneas skylt? Och var, exakt, i bakgrunden, ser du henne? Exakt vilken research Àr det DU har gjort?

    Svara

     MEN GODE GUUUUUD

     Svara

     Fast LinnĂ©a har ju sjĂ€lv skrivit pĂ„ sin Insta att tjejen som hade skylten föreslog att LinnĂ©a skulle ta en bild med den, och ingenstans har hon vĂ€l pĂ„stĂ„tt att hon gjort skylten eller att det Ă€r hennes? FörstĂ„r inte problemet đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž

     Svara

      Var har hon skrivit det?

      Svara

       I en kommentar pÄ bilden pÄ Instagram. Hittade den:
       ”Hejhej 🙂 Jag fotade flera skyltar i fredags, detta var en av och dom och dĂ„ föreslog hon som höll i den att jag skulle ta en bild nĂ€r jag stod med den och sĂ„ gjorde jag det. Det hela var över pĂ„ kanske tjugo sekunder av en demonstration som var typ en och halv timme sĂ„ tĂ€nkte inte mycket mer pĂ„ det och vet tyvĂ€rr inte vad hon heter. Har ju inte heller skrivit i texten att just jag gjort skylten, eller nĂ€mnt den överhuvudtaget, utan bilden Ă€r med i inlĂ€gget för att det Ă€r ett bra budskap och för att förstĂ€rka texten om demonstrationen och Gretas arbete. :)”

       Svara

      Precis!!! Det hÀr Àr en sÄn hittepÄdiskussion!

      Svara

   Tjejen Ă€r ju för attans sjĂ€lv med i bilden! 😂

   Svara

  Sebastian Krantz (Svenska mordhistorier) verkar ha liknande problem:

  https://www.svt.se/kultur/efter-avslojandet-om-plagiat-forlaget-ser-over-distributionen

  Svara

   FörstÄr inte varför det ska vara sÄ svÄrt att inte göra en Pingis eller Pascaliduo. GÄr man i skolan sÄ fÄr man lÀra sig att inte plagiera, men det kanske bara gÀller oss andra.

   Svara

    Vissa Ă€r lata. Morrissey (The Smiths) hade rĂ€tt i ”Cemetary Gates”.

    Svara

    FörstĂ„r inte hur man tĂ€nker dĂ€r? ”Hmm jag ska göra ett jobb/skriva artikel/annat, jag vet jag kopierar nĂ„gon annans för jag Ă€r en lat inkompetent jĂ€vel, ingen mĂ€rker” đŸ€”

    Svara

  AlltsĂ„ det dĂ€r med skylten. FY. FAN. VAD. PINSAMT! Hon Ă€r ju typ en parodi pĂ„ en instagramativist 😂😂😂

  Svara

  Den enda personen som fÄtt pris som Ärets jurist utan att ha jobbat en enda dag som jurist.

  Svara

   Är hon ens fĂ€rdig som jurist?

   Mvh utbildat jurist.

   Svara

    Men vad Ă€r det för pris och vem delar ut det? OcksĂ„ utbildad jurist och aldrig hört talas om det. Är det typ Ă„rets jurist pĂ„ instagram?

    Svara

     UtmÀrkelse frÄn branschtidningarna Dagens juridik och Legally yours. Annie Lööf var nominerad nÄgot Är, och 2016 vann Alice Teodorescu.
     SÄ ja, det Àr vÀl ingen jÀttetung utmÀrkelse att bli tilldelad.

     Svara

    Nej

    Svara

   Fast jurist Ă€r ju inte en skyddad titel sĂ„ med det sagt fĂ„r vem som helst kalla sig jurist. Det kan ju dock vara lite missvisande att bli ”Ă„rets jurist” nĂ€r hon inte jobbar med juridik (vad jag vet).

   Svara

    Men Ă€r det kanske juriststudenter som nominerar till det hĂ€r priset? Jag har ju svĂ„rt att tro att det Ă€r HD 🙂 Mao mĂ„ste man kanske inte ta det sĂ„ himla allvarligt om hon nu blev Ă„rets jurist utan att vara klar.

    Svara

     Det Àr en utmÀrkelse som delas ut av branschtidningarna Legally yours och Dagens juridik.

     Svara

  Nog för att Linnea Claeson verkar ha en tendens till överdrifter men jag tycker inte indicierna till de grövsta anklagelserna Àr sÀrskilt övertygande. Haveristerna verkar ha en osund hang up pÄ LC.

  Svara

   DÄ Àr du totalt blind vÀnnen.

   Svara

    Haveristerna skulle snart komma med ett vÀldigt avslöjande om CW och hennes manipulativa hittepÄlögner. Redan nu finns tvÄ avsnitt dÀr de gjort en ordentlig genomgÄng som verkligen Àr spot on.

    Svara

  SÄ sjukt trött pÄ dessa instagramfeminister som kapitaliserar pÄ feminismen. Hon var ju bokad att hÄlla tal i en skola och detta fÄr skattebetalarna betala 120 tusen kr för. Det slutar inte heller dÀr utan hon hittar Àven pÄ att eleverna betedde sig kvinnofientligt nÀr det sedan visade sig vara en stor lögn. Precis som hela hennes karriÀr.

  Svara

   Hur kan hennes prat vara vÀrt 120k. Suck.

   Svara

  Oj jag krokna innan jag lĂ€st klart đŸ€·đŸ»â€â™€ïž

  Svara

  Men alltsÄ, detta var vÀl inte sÄ allvarliga saker heller?! Man ser ju att LC inte Àr bÀst pÄ engelska sÄ en del saker har hon nog bara översatt bokstavligt frÄn svenskan eller kanske slarvat med orden.

  Svara

   Hahaha

   Svara

   Är du pĂ„ riktigt? Du ser alltsĂ„ inte att hon ljugit om saker och ting? DĂ„lig lĂ€sförstĂ„else?

   Svara

    ”En av fĂ„ talare” och ”drivit pĂ„ regering och riksdag mot ett mer jĂ€mlikt samhĂ€lle” Ă€r ju till viss del subjektiva omdömen.
    JĂ€mför man t ex 40 talare med 4 eller 140? Har man hĂ„llit nĂ„n förelĂ€sning i riksdagen sĂ„ kanske man kan sĂ€ga att man ”drivit pĂ„”.

    Uppenbart skryt men jag skulle inte gÄ sÄ lÄngt som att sÀga att det rör sig om förfalskningar.

    Svara

     HÄller med dig. Hon verkar inte vara sÀrskilt blygsam eller hs tendenser att underdriva men det Àr ju ingen lögn heller.

     Svara

     Snyggt att du medvetet, antar jag, annars Ă€r du bara dum, dribblar bort KÄRNAN i anklagelsen, nĂ€mligen att hon pĂ„stĂ„r sig ha blivit sexuellt trakasserad och att det visar sig inte stĂ€mma dĂ„ den enda som faller in pĂ„ hennes beskrivning Ă€r en Ă€ldre KVINNA.
     Det Àr en uppenbar lögn!

     NÀr LC talade inför en skola och tog typ 120 000kr för det och sen förtalade eleverna i en krönika nÀr hela skolledningen hÀvdar att hon ljuger och gjorde en höna av en fjÀder dÄ?

     Svara

      Nja, jag tycker vi behöver veta mer för att kunna sÀga att Linnea ljuger om att ha blivit stött pÄ (för inte ens hon pÄstod vÀl att det rörde sig om regelrÀtta trakasserier?).

      Offentliga deltagarlistor stÀmmer inte alltid. NÄgon kan ha anmÀlt sig sent eller bara varit med pÄ en del av konferensen och inte reggats.

      Mannen kan ha pÄstÄtt sig vara ambassadör i syfte att impa pÄ en ung tjej, men i verkligheten vara typ tjÀnsteman pÄ en ambassad.

      Det Àr oklart var kafferasten tog plats och om det kan ha funnits fler personer dÀr Àn de som deltog pÄ konferensen.

      Jag hÄller med om att det Haveristerna presenterar vÀcker frÄgor. Men om man ska kalla nÄgon för lögnare mÄste man eliminera alternativa förklaringar eller i alla fall ge Linnea chansen att bemöta anklagelserna. Det gör inte Haveristerna.

      (Av oklar anledning hamnade min kommentar fel sÄ postar den hÀr ocksÄ.)

      Svara

       Offentliga deltagarlistor tenderar visst att stÀmma. Jag gÄr pÄ mÄnga sÄdana möten. Alla nÀrvarande skriver alltid pÄ (utöver anmÀlan inför mötet).

       Svara

  Varför skulle hon ta en bild pÄ tjejen som gjort och tagit dit skylten. Allt handlar ju om Linnea.

  Svara

  Klokast dĂ„ det gĂ€ller aktivister Ă€r att göra som politikerna – ignorera deras gapande.

  ”The government should not be guided by temporary excitement, but by sober second thought.” –Martin Van Buren

  Svara

   Hmm. Hade kanske fattat om du syftat pÄ rÀttsvÀsendet. Men politik idag sker till stor del pÄ twitter och instagram. Har nÄn glömt knytblusen? Eller metoo och samtyckeslagen? Trump? SÄ att politiker ignorerar instagramaktivister stÀmmer absolut inte (allt oftare Àr de instagramaktivister).

   Svara

   Jag tror du blandar ihop hur saker ”Ă€r” med hur de ”borde vara.”

   Svara

  Linnea Claesson Ă€r 100% fejk. Alla hennes poster Ă€r fejk och hennes historier Ă€r totalt pĂ„hittade. Hon Ă€r en influenser som alla andra influensers – förfinar till sin fördel för att fĂ„ ett snyggt feed, fĂ„ fler följare och kunna sprida sin sak. VAKNA SVERIGE

  Svara

   Allt kĂ€ndes seriöst tills du skrev ”vakna Sverige”. Är. sĂ„. trött pĂ„ mĂ€nniskor som sĂ€ger sĂ„.

   Svara

    WAKE UP SHEEPLE

    Svara

  Linnea Claesson Àr en stor charlatan. Det mesta hon postar Àr bara fejk. Hon och Cissi Wallin har vÀldigt mycket gemensamt. För övrigt har Gardet tappat 22 patreons idag.

  Svara

   Tycker det Ă€r intressant att just feminister haft sĂ„ svĂ„rt att föra fram trovĂ€rdiga förebilder. Nu vet jag inte hur det ligger till med Linnea men de flesta ”stora” efter metoo har ju fallit nĂ€r det blivit för uppenbart att de drivs av egenintressen eller personliga agendor.

   Tror det Àr dÀrför sÄ mÄnga verkligen Àlskar greta thunberg, hon stÄr för nÄt nytt (alltsÄ oavsett om man anser att hon exploateras eller ej) sÄ gÄr det inte att tvivla pÄ att hon fajtas för en sak, inte sig sjÀlv.

   Svara

    Fast skillnaden hĂ€r Ă€r ju att metoo Ă€r 100 personligt. Tycker inte man kan jĂ€mföra med miljörörelsen. Om en kvinna tex blivit vĂ„ldtagen slĂ„ss hon sjĂ€lvklart för sig sjĂ€lv – ocksĂ„.

    Svara

     Nu sÀtter du fingret pÄ (tror jag) varför metoo gick mer eller mindre Ät helvete och sÄ fÄ genuina förebilder kom fram under och efter metoo. Metoo var aldrig (eller borde aldrig varit) 100% personlig. Med makt kommer ansvar.

     Svara

      Varför skulle den inte vara personlig? Kvinnor över hela vÀrlden deltog pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt. Vissa i media, ja, och vissa med makt, ja. Men grundprincipen var ju att kvinnor i sina sociala media sa att nÄgot hÀnt dem. Hur Àr det inte personligt? Det var ju det som var kraften bakom rörelsen.Det personliga visade hur allvarligt och utbrett problemet Àr.

      Svara

       Du kan ju sÄklart ha en personlig relation till en frÄgestÀllning men har du inte kapacitet att se bortom dina egna kÀnslor och ta ansvar ocksÄ för mÀnniskor runt dig ska du inte bedriva politik (och Àr dessutom farlig).

       Svara

    Ja, Ànda tills Greta Thunberg rÄkar ta ett felsteg och vi river ner henne frÄn piedestalen.

    Kom ihÄg var ni lÀste det först.

    Svara

     Ja men det hĂ€r med idoliserande och förkastande av mĂ€nniskor Ă€r en annan sak. FrĂ„gan var mer om man sĂ„ att sĂ€ga ”tjĂ€nar saken” eller lĂ„ter ”saken tjĂ€na sig sjĂ€lv.”

     Svara

    Det beror pĂ„ att feminism inte behövs lĂ€ngre i Sverige. Idag blir pojkar sĂ€mre behandlade Ă€n flickor i skolan och kvinnor har tagit över alla positioner i samhĂ€llet. Även rĂ€ttsvĂ€sendet (dĂ€ribland domare) Ă€r numer till störst del bestĂ„ende av kvinnor.
    Feminismen hade bra förebilder nÀr den gjorde nytta.

    Svara

     Feminism (i sin ”tĂ€nkta” form) behövs visst. Det finns en mĂ€ngd barriĂ€rer och attiyder i samhĂ€llet som diskriminerar kvinnor och flickor. Attityder runt sexuellt vĂ„ld t ex Ă€r fortfarande en. Med det inte sagt att situationen för utsatta pojkar eller mĂ€n inte ocksĂ„ bör stĂ€rkas. Vad vi verkar vara ense om Ă€r att instagramfeminismen inte varit sĂ€rskilt lyckad.

     Svara

   Alla tappar patrons de första dagarna i mÄnaden. Vi (Haveristerna) har tappat runt 25 stycken. Det beror pÄ att folks kort har passerat giltighetsdatum och whatnot. Patreon fortsÀtter försöka dra pengar varje dag fram till den 5:e i mÄnaden och skickar arga mail till alla det inte funkar hos. Brukar studsa tillbaka inom en vecka nÀr folk orkar uppdatera med nya kort eller vad det nu kan vara.

   Svara

  Skrivet av Axel Lou Öhman och vĂ€ldigt spot on.
  ”det hĂ€r Ă€r ett vĂ€ldigt tydligt exempel pĂ„ att LCÄDBSH bokstavligen Ă€r en posör. visst, hon var dĂ€r, men hon orkade inte göra ett eget plakat. istĂ€llet lĂ„nar hon ett plakat och lĂ„ter ta bild pĂ„ sig sjĂ€lv i en pose som sĂ€kert tog 10 minuter att fĂ„ till.
  personligen tycker jag inte att det hĂ€r Ă€r superklandervĂ€rt, men det hade varit mer sympatiskt att ta ett kort med personen som faktiskt har gjort och tagit med sig plakatet, med en bildtext i stil med ”bland demonstranterna sĂ„g jag x som gjort det ett plakat med det hĂ€r grymma budskapet”. hon som har gjort plakatet har sĂ€kert ocksĂ„ insta, hade varit klĂ€dsamt att Ă„tminstone tagga henne istĂ€llet för greta om sĂ„ Ă€r fallet.
  frĂ€mst Ă€r det vĂ€l ytterligare ett exempel pĂ„ att LCÄDBSH frĂ€mst Ă€gnar sig Ă„t varumĂ€rkesbyggande, oavsett hur mycket hon försöker pĂ„skina annat”

  Svara

   Det hÀr Àr ju 100% smÄaktigt och EN persons uppfattning om hur saker skall vara. Sen nÀr Àr det er facit?

   Svara

    Jag tror nog att fler Àn en person tycker sÄ dÄ det Àr rent sunt förnuft och allmÀnt folkhyfs.

    Svara

    Jag har inte haft fel sedan 1983.

    Svara

   FörlĂ„t men vad stĂ„r LCÄDBSH för?

   Svara

    Linnéa Claeson Àr det bÀsta som hÀnt

    Svara

  Pinsamt.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Hoppas din kommentar tas bort med en gÄng. Fult.

   Svara

    MÄ sÄ vara.

    Svara

    Det Àr vÀl detta #metoo gÄr ut pÄ?
    HÀnga ut eventuella och icke dömda förövare.

    Svara

     Förtal Àr olagligt.

     Svara

     Nej. Det. Är. Inte. Det. Me. Too. GĂ„r. Ut. PĂ„.

     Svara

     TyvÀrr sÄ blev det ju sÄ. Metoo gick frÄn att förÀndra patriarkala strukturer till pöbelvÀlde och privata vendettor pÄ ungefÀr 48 timmar. Men det finns ju ingen vettig mÀnniska eller feminist som tycker det Àr bra.

     Svara

      Word anonym 20:27

      Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Ingen aning men nÄn privatperson som definitivt inte driver blogg eller instagramkonto och inte hör hemma hÀr.

    Svara

  sÄ mkt det skrivs pÄ Skvallerblogg

  Svara

  Mnej, LC verkar inte riktigt hĂ„lla sig till sanningen och det kĂ€nns ju jĂ€kligt trist med tanke pĂ„ vad hon gör. Har hon sjĂ€lv bemött dessa anklagelser pĂ„ nĂ„got sĂ€tt? Sen Ă€r det ju ocksĂ„ sorgligt att majoriteten av de konton som kommenterar mickes post pĂ„ twitter Ă€r mĂ€n. Eller deras anvĂ€ndarnamn Ă€r manliga iaf, har inte orkat följa alla och kolla mer. Även om LCs beteende förtjĂ€nar kritik fĂ„r en lite ’Ă„h Ă€ntligen en tjej vi kan dissa’-feeling av kommentarerna.

  Svara

   Kan iofs förstÄ att mÀn Àr extra lacka pÄ just henne med tanke pÄ det som hon i mÄngt och mycket har sysslat med.
   Sen sÄ har vÀl detta inget med hennes kön att göra? Som vissa av LC & LC följare verkar vilja pÄvisa, saklig kritik mot en feminist Àr kvinnofientligt.

   Svara

    Ja det Àr sant, kan ju va en förklaring. Men hur skulle detta inte ha med hennes kön att göra? Alla ska ha saklig kritik, dÀr Àr vi överens tror jag.

    Svara

     Hur skulle detta ha med hennes kön att göra menar du? Kritiken Ă€r ju mot hennes bedrĂ€gligheter, poserande och kapitaliserande. Inte mot hennes kön…

     Svara

   Om vi Àr överens om att hennes content till viss del Àr fejkat och att hon förtjÀnar kritik för det, sÄ Àr vÀl inte det faktum att majoriteten av kritikerna Àr mÀn ett problem som bör lösas genom att mÀn borde kritisera henne mindre? Utan snarare att kvinnor borde kritisera henne mer? Dvs, det tragiska Àr vÀl inte att sÄ mÄnga mÀn kritiserar henne utan att sÄ mÄnga kvinnor lÄter bli att ge henne vÀlförtjÀnt kritik pÄ grund av att hon Àr kvinna och kallar sig feminist. Den som strÀvar efter ett jÀmstÀllt samhÀlle bör enligt min mening kritisera henne sÄ mycket som hon förtjÀnar, oavsett vilket kön hon har.

   Svara

    Vi Ă€r ganska mĂ„nga kvinnor med material att ocksĂ„ skapa ett Instagramkonto sĂ„ som hon drivit. Mao Ă€r vi rĂ€tt mĂ„nga kvinnor som inte alls tror att henens konto Ă€r fejk. Jag skulle ex sjĂ€lv kunna driva ett đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž

    Svara

    SÄ jÀvla rimlig kommentar!

    Svara

   Att mest mÀn kommenterar under Mickes tweet beror vÀl pÄ att Micke har mest manliga följare, precis som att det Àr mest kvinnor som kommenterar hÀr eftersom att bloggbevakning har mest kvinnliga lÀsare.
   Du fĂ„r det att lĂ„ta som att det Ă€r nĂ„got negativt att det Ă€r mest mĂ€n som kommenterar hos Micke, varför? Är du lika besviken pĂ„ att det Ă€r mest kvinnor som kommenterar hĂ€r?

   Svara

  Ot- Styleelin rasar över bloggbevakning i ett inlĂ€gg för en tid sen, och anser att din blogg uppmanar till mobbing dĂ„ det skrivs ett inlĂ€gg om en person som sedan ”kastas” till hyenorna i kommentarsfĂ€ltet. Jag tycker Ă€ndĂ„ Camilla kontrollerar dumma kommentarer sĂ„ gott hon hinner.

  https://styleelin.com/2019/09/20/har-jag-en-tvilling-sluta-som-frisor-forelasare-flytta/

  Svara

   Vem Ă€r hon? Ärlig frĂ„ga alltsĂ„, inte sarkastisk.😚

   Svara

    Frisör som typ blev influencer för att hon klippte influencers (?!). Sen gifte hon sig med en skum snubbe och tog ett pÄhittat italienskt efternamn.

    Svara

     Haha han Àr sjukt skum, en gammal vÀn som varit tsm med honom. Ej dramafritt

     Svara

      Skum hur? MĂ„nga av hennes lĂ€sare Ă€r vĂ€ldigt skeptiska mot honom sĂ„ man blir ju nyfiken 😂

      Svara

       FÄr bara konstiga vibbar av honom. De blev tillsammans och allt gick superfort och han skÀmde bort henne med bÄde dyra resor och dyra prylar. Var nÄgot som fick varningsklockorna att ringa, hoppas dock att jag har fel sÄklart!

       Svara

     😂😂😂

     Svara

    Vem bryr sig? Vem Àr hon ens? Verkar mest skriva menlöst ytligt skit och se ut som en medelmÄtta.

    Svara

     Det sista var onödigt

     Svara

     Ytligt menlöst skit och sÄ kommenterar du hennes utseende? MÄste dock sÀga att wow vad vacker hon Àr, antagligen det som störde dig sÄ.

     Svara

      Ryktet sÀger att Elin gÄr in hÀr och lÀmnar positiva kommentarer om sig sjÀlv under andra alias, för att förstÀrka att hon minsann Àr kÀnd, eller för att ge svar pÄ tal pÄ nÄt vis. Vet inte. Men hÄller med att Bs kommentar var lite too much.

      Svara

   Tycker Elin verkar hÀrlig. Och lycklig. LÄt henne va!

   Svara

   Men hon Àr ju sjÀlv ett skÀmt. Elin skrev ett inlÀgg för nÄgra veckor sedan om hur utsidan inte spelar roll, att man inte ska fokusera sÄ mycket pÄ det. Jo tjena, du fettsög ju för Tidan dina lÄr för ca ett halvÄr sen! Men nÀ yta spelar ingen roll.

   Svara

    Googla dÄ bilder pÄ henne för nÄgra Är sedan. Du kommer inte kÀnna igen henne

    Svara

  Men nej, vad ledsen jag blir. Att hon kĂ€mpar för kvinnors rĂ€ttigheter och om mĂ€ns vĂ„ld emot kvinnor, samtidigt som hon ljuger, riskerar att lĂ€tt kommer att sĂ€ga ”hon ljuger bara”, vilket i sin tur kommer leda till att risken för att mĂ€n inte tror pĂ„ kvinnors berĂ€ttelser om t ex sexuella övergrepp. Snacka om att Linnea skjuter bĂ„de sig sjĂ€lv och hela feminismen i foten, kĂ€nner jag.

  Svara

   Men snÀlla. Sluta ge LC sÄdan stor makt. Feminism Àr inget nytt. Jag vill gÀrna tro att de son verkligen vill lÀra sig om feminism vÀnder sig till andra kÀllor.

   Svara

    LC har stor makt oavsett vad just jag tycker och tÀnker om henne. Det Àr hennes inflytande pÄ andra som ger henne stor makt. Vad jag menar Àr att nÄgon som arbetar sÄ mycket med feminism kan pÄverka feminismen bÄde positivt och negativt.

    Svara

  Peak influencer

  Svara

  FörstÄr varför jag inte förstÄtt mig pÄ Linnea Claesson, om hon inte Àr sanningsenlig, Àr det svÄrt att föststÄ henne.

  Svara

  Tips! Lyssna igenom vad Myra, Axel och Henrik berÀttar innan ni drar slutsatser.

  Svara

   Vilka Àr myra, henrik och axel?

   Svara

    Haveristerna- alltsÄ de som har den podden

    Svara

    Vidriga typer.

    Svara

  Lite makt har hon vÀl ÀndÄ, Mia SkÀringer messade LC nÀr Stina Wollters konto slÀcktes ner

  Svara

   Ja, det Àr vÀl det som Àr problemet? Att hon har sÄ mkt makt som hon fÄtt delvis pga lögner?

   Svara

   För dyr hahahahahhaha

   Svara

    Haha ja tyckte ocksÄ det var lite skojigt.

    Svara

  Ni som följer Bloggportalen brukar sitta pÄ riktigt mycket intressant information som vi pÄ Haveristerna gÀrna skulle ta del av.

  Vi har mycket kvar om Claeson som vi fortfarande söker fler kÀllor pÄ. Vi kan sÄklart inte gÄ in pÄ exakt vad men kÀnner ni att ni sitter pÄ information som inte riktigt kommit fram, stort som litet, tveka inte pÄ att kontakta oss. Min mejl Àr henrik[@]interasistmen.se, finns ocksÄ pÄ twitter: mrhenko123 och insta: mrhenko123.

  Annars Àr jag öppen för frÄgor hÀr om vÄr granskning.

  Svara

   LCÄDBSH 😡

   Svara

   😂 Copy paste ser lĂ€tt oseriöst ut…

   Svara

   Hej Henrik. SĂ„g tidigare att ni lagt ut ett klipp pĂ„ eran Facebook frĂ„n Linneas ”brandtal” med angiven tidpunkt för nĂ€r spektaklet satte igĂ„ng dĂ„ det var ett lĂ„ngt klipp. TyvĂ€rr sĂ„ hann jag aldrig kolla pĂ„ det och hittar det inte igen. Kan du vĂ€nligen lĂ€nka till det hĂ€r?

   Har ocksÄ en frÄga, har ni varit i kontakt med Linnea och gett henne chansen att uttala sig om eran granskning?

   Svara

    Om du menar talet frÄn hennes medverkan pÄ kommissionens möte sÄ finns om du scrollar ner pÄ vÄr Facebook. Till bilden som finns i det hÀr inlÀgget med pilarna. DÀr finns lÀnk till allt. Streamen Àr nr2 av 4. Och minns jag inte fel Àr tidsangivelsen 2.05.10.

    Men talet i sig Àr inget speciellt, och det Àr bara det ena. Hon höll tvÄ. Det andra var i en mindre grupp dÀr hon var en av fyra talare som drog igÄng rundabordssamtalen.

    Nej Claeson vill inte veta av vÄr existens sÄ jag har sett detta som totalt fruktlöst. Hon svarade inte ens SVT nÀr de försökte nÄ henne angÄende spektaklet i HÀrnösand.

    Svara

     Vad stĂ„r LCÄDBSH för?

     Svara

      Linnéa Claeson Àr det bÀsta som hÀnt

      Svara

     Fast ni mÄste ju ÀndÄ frÄga. Annars ser ni inte ju inte trovÀrdiga ut. Om folk svarar eller ej Àr en annan sak.

     Svara

      Sure, du har en poÀng. Vi har dock valt att inte ens försöka just nu, men det kommer Àndras pÄ.

      Svara

       đŸ˜‚đŸ˜‚đŸ€Šâ€â™€ïž

       Svara

       Bra! Det borde ni göra med alla era granskningar.

       Svara

       Ni vill inte att folk ska ta er seriöst eller?

       Svara

        JodÄ, och precis som jag skriver sÄ kommer vi göra det.

        Svara

     Vad Ă€r ”Spektaklet i HĂ€rnösand”?
     Bra att ni granskar falskhet. NÄgon annan person pÄ gÄng att granskas?

     Svara

      Det handlar om nÀr Claeson ljög ihop en story om hur ungdomarna i hÀrnösand ballat ur under hennes förelÀsning.

      Svara

       Kommer ni att granska andra alternativa ”makthavare” som tex Isabella Löwengrip?

       Svara

        SÄhÀr, det hade varit en grej men jag tror det finns folk som har haft lÀngre och bÀttre koll pÄ just henne. Men absolut skulle vi kunna göra kortare nedslag i hennes vÀrld med rÀtt tips osv.

        Svara

         Tack för svar 🙂

         Svara

        Oh neeeej. Isabella Ă€r ingen ”alternativ makthavare.” granskningarna av hennes bloggande och person Ă€r helt oproportionerliga och överdrivna som de Ă€r (wtf, hon Ă€r företagare utan politiskt engagemang, vem bryr sig). LĂ„t de Ă€gna sig Ă„t folk med politiskt inflytande eller agenda sĂ„ kanske de Ă€ndĂ„ fyller en funktion.

        Svara

         Jag kanske borde ha satt citationstecken pÄ Alternativ Makthavare och inte bara kring Makthavare.

         Grejen Àr att hon har lyckats lura till sig mycket publicitet och pengar pÄ falska grunder, precis som Claeson. Det Àr en stor grej att tex Annie Lööf anvÀnde Bellas konto för marknadsföring inför senaste valet.

         Svara

          Bella var vÀl inte ens med pÄ listan över makthavare. Den Therese och Jocke/Jonna toppade..

          Svara

   https://i.imgur.com/wZ6ahsC.png

   ”Imorse var jag med i Nyhetsmorgon../../..sen dess har jag under dagen blivit sexuellt trakasserad pĂ„ gatan över 20 gĂ„nger pĂ„ tre timmar och det var Ännu VĂ€rre igĂ„r”

   Svara

  Fast det Àr heliga kor som seglar snett som du borde ge dig pÄ. Inte de i dig relativt harmlösa reklamstinkande bloggarna.

  Svara

   Ja, LC??

   Svara

  Och sĂ„ var Victoria Törnegren pĂ„ gĂ„ng med att sĂ€lja allt hon â€Ă€Ă€Ă€Ă€lskade” frĂ„n sitt senaste samarbete med Jotex precis som syrran Alexandra.

  https://www.blocket.se/vi/87546857.htm

  Svara

   SÄ mÄnga influencers som Àr sÄdana hycklare. Bring systrarna Àr liksom tvÄ av de som verkat Àrligast. NÀ, sÄ trist.

   Svara

   Men hjÀlp, ibland undrar jag om folk bott under en sten. De gör REKLAM. Betyder ju trÄkigt nog inte att man mÄste Àlska allt för evigt. Det var en kampanj de fick betalt för. Jag förstÄr inte varför det skulle vara hyckleri, sÄ lÀnge man Àr Àrlig med att det Àr reklam och det Àr ett shysst företag man kan stÄ för att göra reklam för. Jag har lÀst jÀvligt basic marknadsföring men kan ÀndÄ förstÄ det.

   Svara

  Men har ni inte förstÄtt Ànnu att hon bara Àr intresserad av att bygga sitt egna varumÀrke? Finns sÀkert nÄgot intresse för feminism men det Àr inte det som Àr hennes primÀra mÄl.

  Svara

  Vad skriver ”mel lilja” dĂ„? Du skriver att det hon skriver Ă€r vĂ€rre men kan du inte ge nĂ„n lĂ€nk eller referens eller sĂ„ till vem denna mel lilja Ă€r och vad hon skriver om Claesson? Uppriktigt nyfiken. (Aldrig hört namnet mel lilja förr).

  Svara

   LÀnken Àr uppdaterad med lÀnk till kommissionens hemsida. DÀr finns alla kÀllor till bilden.

   Svara

    Ni Àr ganska vidriga, ni Haverister.

    Svara

     Det Ă€r helt okej om du kĂ€nner sĂ„…

     Svara

      Dessutom astrÄkiga att lyssna pÄ. Jag gav upp efter nÄgra minuter.

      Svara

       ja det var ju trist…. Vet inte vad jag ska göra med denna information bara.

       Svara

       Ok, Linnea 😘

       Svara

       Glöm inte att bli patron.

       Svara

      Ni fick en ny lyssnare hos mig. Vet inte riktigt hur Patreon funkar men ska börja lyssna pĂ„ er. Avsnittet om Claeson var spexigt och samtidigt mer informativt Ă€n vad större medier har lyckats förmedla i sina ”granskningar” av internetkĂ€ndisar.

      Svara

       Avsnitt 2 pÄ Patreon Àr minst lika mÀttande pÄ information, betala sÄ blir Axel nöjd

       Svara

        Inget gör mig gladare Àn pengar.

        Svara

     NĂ„nstans undrar jag om inte det Ă€r Linnea Claeson sjĂ€lv som försvarar sig hĂ€r pĂ„ kommentarsfĂ€ltet. Vissa försvarskommentarer verkar vara vĂ€ldigt personliga pĂ„ nĂ„got sĂ€tt…

     Svara

   Henko, vilken bild och vilken lĂ€nk? Bara nyfiken varför namedroppa ett helt random namn/nick? som inte verkar ha nĂ„got med inlĂ€gget att göra. 😂 Trodde först mel milja var en felskrivning av Micke som Ă€r citerad. Jag googlade iallafall mel lilja och det verkar vara nĂ„n halvpolitisk tjej pĂ„ twitter, men det finns ingen referens övht till exakt VAD det Ă€r hon sĂ€ger om Claesson, orkar liksom inte sitta och scrolla igenom hela hennes twitter för nĂ„t hon sagt som LC. 😂

   Svara

    Bloggbevakningen har nu uppdaterat med en lÀnk till vÄr FB-sida, Haveristerna, dÄ det Àr jag som gjort bilden och vÄra följare plus jag som gjort reserachen. PÄ vÄr FB finns Àven en lÀnk till EU-kommissionens hemsida dÀr vi hittade alla info som vi skriver om i bilden.

    Svara

     Okej, jag trodde det var camcam som satt ihop bilden. Men frĂ„gan kvarstĂ„r Ă€nnu, VAD Ă€r det mel lilja sagt om Claesson (som dessutom Ă€r vĂ€rre Ă€n bilden). 😂😂 Antar att meningen Ă€r att jag ska sitta och scrolla igenom hennes twitter men jag slĂ€pper detta nu, var bara sĂ„ himla nyfiken pĂ„ vad denna mĂ€nniska sagt som Ă€r â€Ă€nnu vĂ€rre”. 😂

     Svara

  NÀr vi kapitaliserar pÄ feminismen sÄ Àr vi inte lÀngre feminister, dÄ kapitalismen nÀr patriarkatet. Jag menar dÄ inte t.ex att nÄgon sÀljer ett kvinnomÀrke eller mÄlar tavlor med budskap.

  NÀr nÄgon fÄr Jesuskomplex och skapar en kult kring ens person för att dÀrigenom tjÀna pengar pÄ att fÄ ut sitt budskap sÄ blir budskapet sekundÀrt, egot primÀrt.

  Det Ă€r fult. Det spelar pĂ„ kvinnors hopp om förĂ€ndring, lĂ€ngtan efter förebilder och gömmer sig bakom kvinnors rĂ€dsla att vara osysterliga om vi kritiserar, att vi dĂ„ skulle ”skada feminismen”.

  Svara

   Tycker du det Àr samma sak med Greta? Blir nyfiken!

   Svara

    Greta Ă€r ju inte precis en feministisk förkĂ€mpe pĂ„ det sĂ€ttet? Även om sĂ„klart det nuvarande systemet drabbar kvinnor vĂ€rst.

    Svara

    Nej. Greta har visserligen en personkult runt sig men hon framhÀver inte sig sjÀlv. Det hon pratar om Àr miljö, miljö och miljö.

    Svara

    FörlÄt, men hur Àr Greta relevant? Hon tjÀnar ju inte ett öre pÄ sin aktivism. Hon Àr vÀl ett jÀttebra exempel pÄ hur aktivism kan se ut nÀr man styrs av intresse för frÄgan i sig och inte av pengar.

    Svara

  Linnéa Claesson vill bara bli hyllad och tjÀna pengar pÄ feminismen. Hon gör inget för nÄgon annan kvinna. Som Cissi Wallin.

  Svara

   Jag trĂ€ffade henne vid en prisutdelning som min kompis anordnade. Jag hade ingen koll öht men gick dit dĂ„ min kompis bjöd in mig. Min kompis ville sen ta bild pĂ„ mig och Linnea och dĂ„ frĂ„gade Linnea mig om jag kunde ge henne exempel pĂ„ nĂ€r mĂ€n hade trakasserat mig. Jag kĂ€nde inte mĂ€nniskan och hade dĂ„ligt koll pĂ„ hennes arbete sĂ„ jag visste inte vad jag skulle svara – varför ska jag prata om sĂ„nt med en frĂ€mling? DĂ„ la hon sin hand pĂ„ min axel och antydde att jag var för starstruck för att svara pĂ„ hennes frĂ„ga 😂

   Svara

    Och för övrigt förstĂ„r jag inte vad hon prisas för. Assholesonline (AO) var ett humorkonto med politiskt budskap. Inte nyskapande pĂ„ nĂ„got sĂ€tt och följde egentligen samma arbetsmodell som ”Vita KrĂ€nkta MĂ€n” med den lilla skillnaden att AO ocksĂ„ visade sig innehĂ„lla fabricerat material.

    Svara

    Vad och hur sa hon det?

    Svara

   Exakt. Fast Cissi Àr snÀppet vÀrre i alla avseenden.

   Svara

  Bellas senaste pudelinlĂ€gg, publicerat nu ikvĂ€ll! suck! ”
  Jag erkĂ€nner alla mina misstag och dĂ„liga affĂ€rer/idĂ©er sĂ„ kanske ni tycker synd om mig ”

  Svara

   Hahaha hon har till och med besvarat nĂ„gra kommentarer, det mĂ„ste verkligen brinna i knutarna nu 😂

   Svara

    Tror nÄgon har hackat hennes blogg. LÄter absolut inte som hon.

    Svara

     Nja, hon har ju lagt ut pÄ stories ocksÄ om blogginlÀgget.

     Svara

    đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł

    Svara

   JÀklar vilket ovÀntat inlÀgg! Aldrig lÀst nÄgot liknande hos henne.

   Svara

   Men vad hĂ€nderrr, hon svarar till o med pĂ„ kommentarer? 😼

   Svara

   ***slow clap***

   ÄndĂ„ sjukt roligt att hon kommer lyckas kapitalisera pĂ„ sina misslyckanden. Detta kommer bli hennes mest populĂ€ra inlĂ€gg, kommer komma en ledsen selfie pĂ„ instagram som blir mest gillade, tusentals strykekramar och du Ă€r en inspiration och sĂ„ riva ner framgĂ„ng/superbusiness/ytliga/lyx-Isabella bygga nya, mer ödmjuka Isabella. LOL!

   MÄste ju ÀndÄ ge henne cred för att hon ÀndÄ faktiskt vet exakt vad som fungerar bra.

   Som jag alltid sagt, hon kommer segla vidare!

   Svara

    Jag tror inte det. TyvÀrr har hon ljugit sÄ mycket och medvetet lurat sina följare att mÄnga helt tappat förtroendet för henne.

    Hon ber inte om ursÀkt för nÄgot.

    Svara

     Jag hade önskat att hon skippat raderna som insinuerar att kritiker VILL se henne misslyckas. Hon Àr inget offer. Hon har sjÀlv skapat den misstro som rÄder gÀllande hennes tilltag.

     Svara

    1. Damage control.
    2. Hon vill hÀnga i Sverige med sin snubbe, inte i NYC.
    3. Lansering pÄ gÄng.

    Mvh
    Cynikern

    Svara

    Exakt! Och : Ny kille, ny persona. Inget nytt under solen.

    Svara

   DĂ€r insĂ„g hon att det inte gick att hĂ„lla uppe fasaden lĂ€ngre. Poff, nu sprĂ€ngdes luftslottet. ÄNTLIGEN!!

   Svara

    Dock skriver hon ju inte sÄ mycket detaljer, erkÀnner inte riktigt att projekten gÄtt dÄligt eller varför, vad som hÀnt etc

    Svara

    Nej, ett luftskott har inte sprÀngts bara för att en entreprenör skrivit ett inlÀgg om olika projekt/idéer som misslyckats

    Svara

    Jag tror att Erik fĂ„tt henne att vakna upp och rekommenderat henne att pudla rejĂ€lt. Vad ska hon annars göra dĂ„ Sverige Ă€r hennes enda marknad och alltid varit? Hon gav fingret till hennes enda chans till framgĂ„ng – hemmamarknaden. Hon Ă€r livrĂ€dd att förlora allt nu dĂ„ utlandssatsningen gĂ„tt Ă„t skogen och hon har inte mĂ„nga följare kvar. Hon fĂ„r bara skitsamarbeten.

    Men hon har varit otroligt arrogant och det hÀr Àr bara ett desperat sÀtt att försöka vinna tillbaka sin position som hon förlorat, ingen relaterar till henne lÀngre och mÄnga skrattar istÀllet Ät henne. Hon Àr desperat nu.

    Svara

   Jisses, hon svarar till och med pÄ en lÀsares kommentar! MÄste vara första gÄngen pÄ flera Är, borde vara stora grejer pÄ gÄng.

   Svara

   Tyckte det var rÀtt intetsÀgande. Rabblar upp saker som alla redan vet och framhÀver sig sjÀlv genom att skylla vissa misslyckanden pÄ att hon inte Àr majoritetsÀgare. Det enda som var lite roligt Àr att hon inser det galna med att skaffa agency och dyr lÀgenhet i New York efter en rundtur pÄ Paramount.

   Svara

    HĂ„ller med!

    Svara

    Eftersom hon inte fick arbetsvisum till Usa och att NY-lĂ€genheten inte var uthyrd till Ljugengrip överhuvutaget utan hon ”lĂ„nade* den av mĂ€klarfirman för lite falska skrytbilder. Är hon ju nu tvungen att dra en redigt stor vals nĂ€r den verkliga sanningen Ă„terigen hotas att uppdagas. Pinsamt Ă€r ju bara förnamnet. Allt hon företagit sig jobbmĂ€ssigt under 2,5 Ă„r verkar ju uppenbarligen inte gĂ„tt hamn som hon tĂ€nkt sig, dĂ€rav tycka synd om inlĂ€gget för nĂ„gra dar sen dĂ„ stalkern passande nog nĂ€mdes igen. Erik Selin borde nu se en stor röd varningslampa tĂ€ndas pĂ„ Bella.

    Svara

   Hon skriver det inlÀgget för att:

   1. NÄgot större flopp snart sker och hon vill att folk ska tycka synd om henne nÀr det hÀnder.
   2. Hon förmodligen förlorade kunder/samarbetspartners nÀr Expressen skrev om hur hon lurar företag pÄ pengar.
   3. Hon försöker paketera om sig till en sympatisk mĂ€nniska dĂ„ hon har insett att ”perfekta” Bella inte har gett sĂ„ mycket mer klirr i kassan.
   4. Hon Àr trött pÄ att köra konstiga reklamsamarbeten för att kunna upprÀtthÄlla hennes falska lyxliv. Det Àr ganska tydligt att hon hela tiden Àr en rÀkning frÄn att falla.

   Svara

   Kan nÄgon sammanfatta inlÀgget? Kommer ej klicka mig in pÄ bloggen för att lÀsa, slutade lÀsa hennes blogg för 8 Är sedan

   Svara

    Hon nÀmner en massa misslyckanden som hon har gjort de senaste 2.5 Ären. Hon ville prova allt efter skilsmÀssan men inser nu att det var dumt, alldeles för spretigt. Och att folk mÀrker att hon misslyckas sÄ mycket pÄverkar henne. Det Àr alldeles för lÄngt bort till vÀrldens mÀktigaste kvinna och hon hoppas att folk följer henne pÄ hennes resa dit.

    Med andra ord, bara ett lite lÀngre snyftinlÀgg inför en lansering, floppavslöjande eller ompaketering till en ny persona. Inget nytt, bara samma oÀrliga skit med nytt sprÄk.

    Svara

     Hade varit mer Ă€rligt och intressant om hon kunde berĂ€tta varför det Ă€r sĂ„ sanslöst viktigt för henne att bli ”vĂ€rldens mĂ€ktigaste kvinna”. SjĂ€lv vill jag utvecklas och förbĂ€ttra mig varje dag till att bli en sĂ„ inspirerande person som möjligt som gör gott för mina medmĂ€nniskor, vĂ€nner, och familj. Det Ă€r iaf sĂ„dana mĂ€nniskor jag respekterar och ser upp till i min omgivning.

     Svara

   Det Àr solklart hon förbereder inför nÄgot som folk kommer se som ett misslyckande sÄ hon gör damage control i förvÀg. Och folk Àr sÄ jÀvla naiva att de faller för det. I alla fall de 70+ kommentarer som slÀppts fram pÄ hennes blogg. Hela inlÀgget Àr sÄ genomskinligt taktiskt. Det Àr jag Àr nyfiken pÄ Àr vad som kommer hÀrnÀst.

   Svara

  AlltsÄ om det nu Àr sant att hon fabricerar typ allt som hÀnder henne.. SÄ kommer det ju bita henne i röven förr eller senare. Sen sÄ hennes clown hÄr.. Ja hon Àr jÀtte speciell, o jag tycker faktiskt hÄret Àr fint Àven om jag aldrig personligen skulle ha sÄ, men hon fÄr vÀl ta att kanske inte alltid bli tagen pÄ allvar nÀr hon gÄr klÀdd som en clown till diverse viktiga möten osv, precis som alla andra med helknÀppa stilar o tatueringar i ansiktet osv inte heller blir tagna pÄ allvar överallt, det Àr ju bara sÄ det ser ut.

  Svara

  Jag har nÀsan lyssnat igenom haveristerna men tyckte inte att det gav mycket! LÄnga utlÀgg om samma saker hela programmet igenom. OM nu inte de sista 40 minutrarna ger mer.
  KĂ€nns inte heller som att folk som kommentar hĂ€r Ă€r vĂ€rst intresserade heller….

  Svara

   Fast det Àr ÀndÄ nÄgot med det dÀr att hon liksom byggt upp ett personligt varumÀrke och hur det har gÄtt till. Kollar man bakÄt i hennes instagramflöde Àr det en söt osminkad brunhÄrig tjej, gÄr knappt att kÀnna igen henne.
   Jag minns den första artikel som skrevs om henne, en relativt okÀnd handbollstjej som fick sÄ troligt mkt sexistiska kommentarer och hat efter matcherna. NÄgot Är senare Àr hon en ikon med regnbÄgshÄr som alla vill anlita och prisa. Dansar i lets dance och gÄr pÄ kÀndisfester. Lagt av med handboll och hÄller föredrag om jÀmlikhet för stora arvoden. Postar bara selfies pÄ sig sjÀlv och verkar ha övergett assholes online för sitt egna personliga konto.

   Svara

    Jo jag hÄller med. Men just programmet av haveristerna upplever jag som lÄngdraget och inte sÄ genomarbetat som jag trodde innan jag började lyssna.

    Svara

     Du har sÀkert en poÀng gÀllande att vill blir lÄngdragna, vi skulle kanske kunna gjort det kortare om vi genomarbetat materialet mer.

     DĂ€remot kan vi sammanfattat det hela.
     Vi kan inte finnas polisanmÀlningar som matchar grovheten i de hot som Claeson utsÀtts för.
     Vi kan inte se att mÀngden hot följer nÄgon slags rimlighet, inte heller hur hoten tar sig uttryck.
     Vi kan konstatera ett par lögner.
     Vi diskuterar likheten i svaren.
     Vi diskuterar varför hon publicerar bilder frÄn dejtingssajter och bögsexsajter.
     Vi diskuterar det faktum att inte mindre Àn fem bilder som hon pÄstÄr sig fÄtt av olika personer kommer frÄn bögporrsajter.
     Vi gÄr igenom hur det lÄter under hennes förelÀsning och hur den skiljer sig frÄn det hon sagt tidigare och det som gÄr att kontrollera.

     Jag missar sÀkert nÄgot hÀr men kontentan Àr att ingen gjort en sÄn hÀr omfattande sammanfattning av hennes lögner och överdrifter tidigare.

     Svara

      Jag har fÄtt bilder skickade till mig av snubbar som de hÀmtat pÄ andra platser. Det Àr verkligen inga konstigheter.

      Svara

       Nej absolut inte, men med sÄ mycket annat med Claeson sÄ hopar sig indicierna.

       Det blir liksom mÀrkligt nÀr hon fÄr bilder frÄn samma, obskyra sajter, men frÄn vad hon menar Àr olika personer. Det Àr ocksÄ mÀrkligt att personerna som isf mÄ vara anonyma mot Claeson reagerar sÄ kraftfullt nÀr hon ger sina snappy comebacks.

       Det hela blir bara mÀrkligt. Resten av mitt resonemang kring detta kan du lyssna pÄ i pÀrm 2 hos Haveristerna.

       Svara

      ”bögporrsajter” vadĂ„ grindr eller?

      Svara

       Hon har ju publicerat pÄstÄdda dicpics som hon skulle fÄtt skickat till sig frÄn bögporrsajter.
       Men hon har Àven postat pÄstÄdda meddelanden till sig sjÀlv frÄn Grindr, och dÄ kan man ju verkligen frÄga sig vad hon gör dÀr? Sen flera Är efter, tog hon bort just dessa Grindr-bilder. Kan bara spekulera om varför men min gissning Àr att flera började ifrÄgasÀtta bland annat dessa.

       Svara

     Kan det inte ha med mÀngden att göra? Att hon har ljugit sÄ mycket och pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt att det inte gÄr att sammanfatta det pÄ ett kortfattat sÀtt?

     Svara

   NejdĂ„, de sista 40 minutrarna gav inte mer…

   Svara

  KĂ€nns som att tröskeln pĂ„ bloggbevakning Ă€r oerhört mycket högre nĂ€r det gĂ€ller att skriva nĂ„got kritiskt om Cissi Wallin och Linnea Claeson Ă€n lĂ„t oss sĂ€ga ”Kniv-Micke” och Blondinbella.

  Svara

  Dags för en text om Gardet? De har tappat 30 patreons sedan igÄr. Inte sÄ konstigt eftersom givarna inte fÄr nÄgot för pengarna. Redaktionen pÄ fyra personer presterar tillsammans en ny text var fjortonde dag.

  Svara

   Det Àr bara för att Patreon drar vid den hÀr tiden i mÄnaden och har man dÄ ett gammalt kort, eller blir pÄmind om att man Àr Patreon sÄ rasar det.

   Svara

    Fast de vÀrvar inga nya Patreons under mellanperioden. Vid varje mÄnadsskifte pÄminns gamla patreons att de betalar och ett trettiotal hoppar av.

    Svara

  Morgonpasset i P3 pratar om det hĂ€r med skylten och Linneas plagiat nu, dom vill försöka fĂ„ tag i henne och fĂ„ en kommentar. Hade varit intressant…

  Svara

  ”Med tanke pĂ„ hur mycket Linnea Claeson betytt för mĂ„nga – framför allt unga tjejer – sĂ„ har jag in i det lĂ€ngsta inte velat riktigt ta in att delar av det hon publicerat kanske inte Ă€r sant”

  AlltsÄ Camilla..! SÄ ist för att sÀga att kejsaren Àr naken sÄ jamsar du med bara för att unga tjejer ska fÄ ha en förebild?! Skitsamma om den förebilden sen talar sanning eller ljuger lika mycket som IL.

  Svara

   Ja, hade detta handlat om Bella Ä andra sidan, jÀklar vad cc inte hade skrÀdit orden dÄ

   Svara

  Guu man skĂ€ms över att vara Svensk, Linnea visar sĂ„ mĂ„nga av de nya skitinfluencernas dĂ„ligaste egenskaper – Ljuger utan hejd och skyller den fabricerade skiten pĂ„ alla andra och positionerar sig sedan som feminist, nĂ€r hon i sjĂ€lva verket visar att hon inte förstĂ„r vad begreppet betyder.

  Svara

   Ja, man skĂ€ms nĂ€r svenskar som anvĂ€nder ”svensk” som identitet lyckas skriva det fel.

   Svara

  ÄÀÀÀÀntligen!! FortsĂ€tt grĂ€va!

  Svara

  Att ha ett instagramkonto med det namnet Àr en förolÀmpling.

  Svara

  Jag tycker att allt LC skriver och sĂ€ger Ă€r sĂ„dant man redan hört nĂ„gon annan skriva och sĂ€ga. Hon har aldrig fĂ„tt mig att reagera ”det hĂ€r har jag aldrig tĂ€nkt pĂ„ förut!” som andra har fĂ„tt mig reagera. Det kĂ€nns som hon bara upprepar vad andra redan kommit fram till, fast med sina egna ord.

  Svara

  Nja, jag tycker vi behöver veta mer för att kunna sÀga att Linnea ljuger om att ha blivit stött pÄ (för inte ens hon pÄstod vÀl att det rörde sig om regelrÀtta trakasserier?).

  Offentliga deltagarlistor stÀmmer inte alltid. NÄgon kan ha anmÀlt sig sent eller bara varit med pÄ en del av konferensen och inte reggats.

  Mannen kan ha pÄstÄtt sig vara ambassadör i syfte att impa pÄ en ung tjej, men i verkligheten vara typ tjÀnsteman pÄ en ambassad.

  Det Àr oklart var kafferasten tog plats och om det kan ha funnits fler personer dÀr Àn de som deltog pÄ konferensen.

  Jag hÄller med om att det Haveristerna presenterar vÀcker frÄgor. Men om man ska kalla nÄgon för lögnare mÄste man eliminera alternativa förklaringar eller i alla fall ge Linnea chansen att bemöta anklagelserna. Det gör inte Haveristerna.

  Svara

   Rimliga invÀndningar.

   Nu pÄstÄr vi visserligen inte med bilden att hon ljuger om att ha blivit stött pÄ. Det vi dÀremot gör Àr att visa pÄ hur hennes historier inte hÄller för lite belysning.

   Till ex, hon pĂ„stĂ„r sig sagt Ă„t denne ”ambassadör” att lyssna extra noga för att hon var huvudtalare precis innan hon gĂ„tt ut pĂ„ scenen. Detta kan helt enkelt inte stĂ€mma för det hon deltog vid var rundabordssamtal. Visst kan nĂ„gon raggat pĂ„ henne vid nĂ„got tillfĂ€lle dĂ€r, men inte sĂ„ som hon beskriver det.

   Problemet nÀr det kommer till Claeson Àr precis detta. Att visst, om stjÀrnorna stÄr i linje, en deltagarlista inte Àr uppdaterar, nÄgon har ljugit om en titel, och hon rÄkar minnas lite fel sÄ kan det faktiskt stÀmma.

   Och sÄ ska vi förhÄlla oss till detta gÄng pÄ gÄng pÄ gÄng. IstÀllet för att sÀga nÀÀÀ vet du va, Ockhams rakkniv, om flera olika förklaringar till ett fenomen föreligger, sÄ bör man vÀlja den enklaste av dem. I detta fall Àr det enklaste förklaringen överdrifter och lögner.

   LÀgg dÀrtill dÄ att Claeson pÄkommits med lögner, plagiat och överdrifter.

   Till sist, du har rÀtt, vi ska ta tag i att kontakta Claeson, jag vet svaret men absolut, vi ska försöka.

   Svara

  Hon ringde Facebook och fick Stina Wolters instakonto öppnat igen.
  Har man direktnummer till Facebook sÄ Àr man knappast ett offer, dessutom tjÀnar hon massa pengar pÄ sina förelÀsningar.

  Svara

  Tycker ocksĂ„ att det Ă€r mĂ€rkligt att hon utger sig att vara ”professional handball player” nĂ€r hon inte Ă€r aktiv lĂ€ngre. Men det kanske Ă€r surt att slĂ€ppa den titeln för att man fick flytta hem frĂ„n Danmark och sluta med handbolleriet.

  Svara

  Fy faaaan, vad vidrigt kvinnor behandlas överallt. Jag rÄkade lyssna pÄ Haveristerna och blev fysiskt illamÄende. SprÄket, Äsikterna, kvinnohatet? Att killarna snackar som de gör Àr vÀl inte sÄ ovanligt men nÀr Àven en kvinna (Myra?) sitter och vrÀker ur sig sÄ mycket hat. Osmakligt Àr bara förnamnet.
  Om ni har problem med nÄgon, RING, MEJLA. sitta och spy ut hat i en VIDRIG podd. Wow, nivÄn Àr lÀgre Àn marken jag stÄr pÄ.

  Jag hade hört en del om Henrik för nÄt Är sen men brydde mig inte. Har nu avföljt alla sidor, konton som har med dessa mÀnniskor att göra.
  För att ta upp tvÄ kvinnor de verkar vara besatta av. Linnea och Cissi. Har de gjort ens 1% av vad de gör? NÀ, förstod vÀl det.

  Myra fullkomligen stinker av svartsjuka/avundsjuka.

  OBS jag följer ingen av dessa tvĂ„ kvinnor, jag bryr mig noll vad de gör eller inte gör. Men efter att lyssnat pĂ„ podden kommer jag att stötta dem alla da’r i veckan. Fan vad mitt manshat tog nya nivĂ„er.

  Tack & heej

  Svara

  Vem som helst fĂ„r kalla sig jurist, det Ă€r inte en skyddad titel. Sen Ă€r det vĂ€l rent krasst inte Linnea som kallar sig Årets Jurist nĂ€r hon blev tilldelad utmĂ€rkelsen? I övrigt spot on.
  Kanske har nÄgon redan sagt det men dÄ kommentarerna Àr nÄgot spretiga i förhÄllande till inlÀgget orkar jag inte leta.

  Svara

   AlltsĂ„…camcam har du köpt kommentarer?

   Svara

  students who are seeking a project for their evaluation may seek marketing assignments.

  Svara

  Place an order for Assignment Help in Singapore to access effective academic writing services for your assignment. It is good to connect with experienced writers when things come to obtain high marks.

  Svara

  Wonderful article! We are linking to this particularly great content on our website. Keep up the great writing.Good job! You guys do a great blog and have some great contents. Keep up the good work.

  Svara

  Do you have workloads of assignments to handle? Assignment help services provided by 24×7.
  best Java Assignment Help

  Svara

  Are you seeking a thesis writing help singapore service? Get the best thesis writers from the top universities of Singapore. SingaporeAssignmenthelp.com is providing 24/7 service.

  Svara

  Discover your content it’s really good. I really appreciate your efforts in writing such an insightful piece of content. Glad that you sharing this with us.

  Svara

  Internet Download Manager Crack supports all popular browsers together with Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla Firefox,

  Svara

  This is a great article and great read for me. It’s my first visit to your blog, and I have found it so useful and informative especially this article.

  Svara

  Thanks for updating nice blog! Get better grades on your classes with 24/7 access to whiz tutors who are excellent at assisting students taking courses online. Pay someone to take online class.

  Svara

  We help you to stay at the top of the class with assignment writing help. The reason we have been the go to place for dissertation help is our pool of finest writing experts for all academic assignments. Our assignment assistance has great writing skills and runs a comprehensive assignment check to provide you with a custom online assignment. Our writers are best academic experts.

  Svara

  Students are welcome to utilize our https://scholaron.com/subjects/economics
  Economics Answers available on https://scholaron.com/
  Scholar On with 100% quality and satisfaction guarantee. We aim at making all your educational endeavors fruitful with the help of multiple learning resources prepared with up-to-date academic needs of highered students.

  Svara

  Best Expert Advice Forum
  Worldzine is a forum where you get all types of technical for your computer
  ,laptop ,printer, wifi and techinical support.
  we are happy to help our customers at 24*7 .You can contact any time anywhere to us

  Svara

  Learning is a hard process if not handled with proper tools. We offer Test Banks and Solution Manuals for the most popular textbooks including Introduction To Criminal Justice 13th Edition Test Bank. View today!

  Svara

  I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site. I really hope to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog now 😉
  https://www.hightime420.shop/

  Svara

  Perdisco Assignment Help At Very Low Price.
  STUCK WITH YOUR ASSIGNMENTS.
  We are best in providing Perdisco Assignment Help Service in Australia. All the assignments are written by experts and professional writers. Our writers have experienced in each and every subject. Our experts can write your assignments on every subject.
  MYOB PERDISCO ASSIGNMENT HELP SERVICE ARE AVAILABLE 24*7.
  We Provide Assignment Help prepared by experts in well-formatted and unique content.
  AFFORDABLE PRICE. 100% PLAGARISM FREE CONTENT AND 0% DELAY.
  24/7 Quick Respond Team.

  Svara

  Find instant solutions for thousands of college homework questions like: the driving force of our planet’s hydrologic cycle comes from only on ScholarOn, the best academic assistance available online.

  Svara

  Find instant solutions for thousands of college homework questions like: several consecutive days of rather constant weather in an
  area probably indicates ________.
  only on ScholarOn, the best academic assistance available online.

  Svara

  Can Someone Do My Online Classes For Me? Can I Pay Someone To Take My Class Online For Me? Try Us! Best Mentors Online is the best Online Class Help Company for you!

  Svara

  Searching for Online Homework Help? Get the best college homework help here. Ask our British experts to do my homework for me.

  Svara

  Assignment Help Ace has been at the forefront of innovations in contemporary education. We recognize that the number one thing that students need is affordability when it come to their studies. Keeping this objective in mind; we offer assignment writing services that are inexpensive and within reach.

  However, these reduced costs do not come with a drop in our products’ quality; quite the contrary. We have employed a business model that operates alongside smart management software, allowing us to produce better content at cheaper rates. Thanks to this ground-breaking technology developed by our engineers, we have been a success story from the beginning. From our humble beginning as an assignment help company, we have grown to facilitate a variety of academic writing projects for students across the UK.

  Svara

  LIVE GAME IDN merupakan permainan casino yang disajikan secara langsung kepada kalian para pecinta judi online, permainan LIVE GAME tentunya ada tata dan cara bermainnya, kalian bisa mengunjungi situs Cara Bermain Live Game IDN LIVE untuk mengetahui cara bermain yang benar di permainan Live Game IDN, termasuk 3D SHIO, ROULETTE. SICBO, BACCARAT

  Svara

  Tack för allt. Det hĂ€r Ă€r otroligt 🙂

  Svara

  Wedding decor accessories – Wedding Linen Studio can be actually a leading best source of wholesale wedding and event linens in Delhi, India. We have among the biggest collections of Chair and cushion Covers, dining table Overlays and a whole lot more wedding outlines.

  Svara

  Car lease Rent a Car provides Car leasing Dubai, car hire and long term Car rental uae with cheap car rental ‎offers in the UAE on daily, weekly and monthly car rentals.

  Svara

  Are you burdened by the heavy load of Science Assignment Help? Unable to manage studies, assignments, and hobbies simultaneously? Are your assignment deadlines bringing chills down your spine? Are your assignment questions looking like Greek and Latin to you? Are you running short of time to sit and carry out extensive research about the topic? Then Civil engineering assignment help Australia is the best solution to treat all your assignment worries. Any kind of topic from any field, they ensure you get the best Coursework Help from the best writers in Australia.

  Svara

  Are you burdened by the heavy load of Science Assignment Help? Unable to manage studies, assignments, and hobbies simultaneously? Are your assignment deadlines bringing chills down your spine? Are your assignment questions looking like Greek and Latin to you? Are you running short of time to sit and carry out extensive research about the topic? Then Civil engineering assignment help Australia is the best solution to treat all your assignment worries. Any kind of topic from any field, they ensure you get the best Coursework Help from the best writers in Australia.

  Svara

  When your content is written with perfection, more people will consider your work. People will love what you are speaking about and will listen with calm and patience. Understandability is an important score when considering written content into account. Some people worry about the timely delivery of their affordable paper help. But writers who have written millions of articles in their lives can write great content without worrying about time. They can finish any paperwork within a time framework with ease.

  Svara

  Why my computer is slow? or Your computer is running slow? Are you looking for solutions to these issues? Don’t worry sometimes it’s a common problem for your computer. I am going to share the complete process of why your computer is slow and how to fix your slow computer. Computer & Laptop are very popular and common gadgets that are using by a majority of the population in the world.There are many reasons for running your computer slow or many facts may slow down your computer speed. There may be because of some software or because of some junk files.my computer is slow

  Svara

  Thanks for giving me grateful information. I think this is very important to me. Your post is quite different. That’s why I regularly visit your site.

  Svara

  I am really very happy to visit your blog. Now I am found which I actually want. I check your blog every day and try to learn something from your blog. Please keep us up to date like this.

  Svara

  We do your online class as we offer quality Online Course Help and we are best if you’re searching to take my online class for me or pay someone to do my online class!

  Svara

  Nice post keep on sharing new things if you need app store optimization services then visit BrandBurp

  Svara

  Are you looking for Social Media company in Delhi contact now to MMBO. Grow Your Online Business to make it brand.

  Svara

  Buy from Hiker Store Universal Car Mount Magnetic Mobile Holder for Dashboard & Windshield, 360 Rotating Dashboard Mount Magnetic Mobile Phone Holder

  Svara

  It’s a really common tale that HP Printer Not Printing Black. You have to print something and your printer’s black ink has decided to take a permanent vacation.

  You go straight to Google and look for fixes to solve this issue and run into a number of printer forums without a clear resolution. We have gotten calls on this matter as well so to help, we have put together a list of things you can do if your printer stops printing in black.Visit Here

  Svara

  Get the best seo services in India from seo company India. Quality of work is guaranteed here. We also offer other marketing services to drive traffic and boost conversions.

  Svara

  Get CA consultation & CA Services in Delhi. Get Accounting, Auditing, Taxation & Compliance service in Delhi by certified & Professional CA.

  Svara

  This is what you are wondering for a while? Well, we are totally understandable, writing a cost Nursing Assignment Help online is very hard, it demands student’s lots of time and brushes up their deep knowledge of Nursing. But now, with Business law assignment help, you are happy to announce to say goodbye to cost Business assignment pressure on your mind. There is no need to spend time on difficult Business concepts. You are free to transfer your worries to our cost Porters five assignment help experts and ready to get some mind-blowing grades.

  Svara

  Belkin Router Login

  Svara

  garmin express

  Svara

  Webroot Login

  Svara

  123.hp.com/setup

  Svara

  Linksys Router Login

  Svara

  TP Link Extender Setup

  Svara

  The Garmin Map gets updated on a regular interval of time, and for that, the Garmin Express is an application used for Garmin Map updates free.

  Svara

  Highly trained, experienced, and topmost talented authors who give you 100% original work with no mistakes, proper format, and structure of writing. If you want 100% original academic writing on time at reasonable rates, you’ve come to the right forum. For your academic journey, paper help provides you with a proper road map that will lead you to the destination of a good career.

  Svara

  Nice post keep on sharing new things.

  Svara

  The most annoying part of academic life for students in completing the assignments. Students find it difficult to cope up with Essays amidst their exam stress and after coming home from a long tiring day full of class lectures. Since the academic faculty and each Essay scrutinize Essay Help Malaysia is graded, it reflects directly on your academic performance and CGPA. Writing an assignment is not an easy task, either. It requires a lot of time and research on the topic. For students attending the whole day of classes, hardly do they find time to sit and do their assignments. All work and no play do not make you fit and happy. My Assignmenthelp Malaysia gives a helping hand to all the distressed students.

  Svara

  ’TechDost is a specialized Software Development Company in Meerut since 2017. At TechDost. TechDost is an IT Company in Meerut and dealing with school management system software development. We have a strong team of Certified software developers. We also offer the best packages for SEO and Pay Per Click (PPC). We will increase traffic to your business or E-Commerce website that will help you to get more revenue.
  Website Designing Company In Meerut
  Website Designing Company In East Delhi

  Svara

  Horoscope Consultation by free Kundli prediction from Astrologers of India on The Best Online Astrology Website in India. Astro Finding is the only company in India providing splendid services at a getable price.
  Online Astrology Consultation

  Svara

  I am a web developer based in Meerut with 4 yrs of experience. I have been working at a website designing company in Meerut. Providing website designing, software development, nsdl portal developer, nsdl portal designer, pan card portal developer, app development, and digital marketing services in Meerut, Delhi NCR, Noida.

  Svara

  Biology is an essential subject, taught in colleges and universities. Students who study biology in higher degrees are asked to submit assignments on biology .

  Svara

  Top ranking students prefer to use learning aids than directly approach a textbook with just lecture notes and remembered info from the class. Online Test Banks can be of great help to you while pondering over a class that you attended months ago. Make the best of your college with study aids like Test Bank For Textbook Of Basic Nursing 10th Edition only at TestBanksOnline.

  Svara

  I am really happy to read this blog post, you have many information put it on

  this article, am really suggest to my all dear friend to visit this blog post

  and collect this useful and valuable information.

  Svara

  The information shared is really helpful to get to know about various facts and the information shared is rich in content. Looking forward to more informative blogs.

  Svara

  Regardless of whether you are finished with your assignment and still uncertain about whether it needs greater improvement or is it all set. At that point you can take Assignment Help Online service to make your duplicate faultless with legitimate structure and language.

  Svara

  Best Assignment expert Thesis writers Write paper essentially requires huge amount of extensive research and technicalities.

  Svara

  Bachelor of Commerce Semester wise Exam Routine 2021 now available online Soon. Dbrau University Exam Time Table Students Can Check 1st 2nd 3rd Year BCom Schedule 2020-2021.

  Svara

  GotoAssignmentHelp has been providing assistance in Assignment help & helping a lot of students who often get worried about their assessment tasks and come online to get help for it.

  Svara

  Satta King Result Chart – Satta King Result, Online Satta Chart, Online Gali Desawar, Ghaziabad, Faridabad, Delhi Bazar, Kalyan Matka, Satta Matka Games result chart Today. Satta King Disawar.
  Delhi Satta Bazar

  Svara

  Video conferencing applications perfectly heal the repercussions arising out of the current social distancing requirements. If you wish to develop one for your targeted audience then make sure you have a unique idea alongside conducting a rigorous research work of the industry.

  Svara

  Brilliant post. I am looking magnificent news and thought. What I have found from your site, it is quite content. You possess spent long energy for this post. It’s an extremely helpful and intriguing site. Much appreciated
  https://computerdeskcorner.com/kmode-exception-not-handled/

  Svara

  Good stuff that sheds much-needed light on mobile application development as the creation of an app that enables your business to connect and interact with your customers through the medium of a mobile platform. However, the details you mention here would be very much helpful for the beginner. Here is yet another top-notch service provider “X-Byte Enterprise Solutions” who render feasible and credible solutions to global clients that help global brands design and build superior digital products, enabling seamless user experiences across all modern platforms and devices.

  Know more here: Mobile App Development

  Svara

  So lot to occur over your amazing blog. Excellent post. I was always checking this blog, and I’m impressed!
  Daftar Situs Judi Online

  Svara

  Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts, lots of great information and inspiration, both of which I need, thanks to offer such a helpful information
  PKV Games

  Svara

  Nice replies in return of this issue with real arguments and explaining the whole thing about that.
  BandarQQ

  Svara

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!
  Agen BandarQQ

  Svara

  each time i used to read smaller posts which also clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading here.
  Domino99

  Svara

  I appreciate you spreading the word. MSBU BCom Time Table

  Svara

  Hello, This is a very interesting blog. this content is written very well This is an amazing post, keep blogging.
  thanks for sharing. Anyways I am here now and could just like to say thank for a tremendous post and a all round entertaining website.

  Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.