41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förlåt för OT.

  Men är det bara jag som har tänkt på att Margauxs bok är en kopia av Dani Dyers (gammal love island UK deltagare). Både utseende- och innehållsmässigt!

  https://www.amazon.co.uk/What-Would-Dani-Do-living/dp/1529104262

   Nej ? tycker inte omslagen var kopior på något sätt

  Hört att hennes barn inte kommer med storken utan med Bring Citymail… Nä. Det blir timeout på den…

   Hahaha ❤️❤️

   Hon har ju jobbat där såatteee… ?

   Brevbärarn e pappan också?

  Så gulligt och kreativt sätt att dela nyheten på! Grattis med tillskottet! ?

   Oja, jättekreativt… ?

  Grattis. Men också välkommen till verkligheten. Två så små barn är 10 gånger jobbigare än ett.

   Förlåt, men varför finns det ett behov av att kommentera på detta vis?

   Jag tycker det är helt klart enklare nu när jag har två små barn än när jag bara hade ett!

   Men stackars dig som får kämpa så för att du har två barn som du har valt att skaffa helt själv, buhu..

   Varför har vissa småbarnsföräldrar VM i vem som har det jobbigast? Sluta gnäll när det var ett eget beslut att leva det livet.

    ÅH GUD SÅ JAG HAR VÄNTAT PÅ ATT SKRIVA EN SÅDAN HÄR KOMMENTAR – DU HAR INTE BARN SJÄLV VA?? ???

    Mvh deltar entusiastiskt i jobbighets-SM

     Jo jag har två barn men jag värdesätter dem istället för att tycka synd om mig själv som måste ta hand om dem

   Nej inte för alla. Jag tyckte det var 100 gånger jobbigare att gå från 0-1 barn, än 1-2.

    Håller med! Den andra bara hängde på.

     Oj, det känns ju sådär… bara hängde på. Individlöst tänkande…

      Tror inte hen menade så.

   Okej. Tror nog hon förstår det själv.

   Skaffar någon barn för att man tror att det ska bli lättare…?

  Men snark så över influencers som förökar sig. Hoppas barnen lever länge nog i framtiden för att kunna få RIKTIGA jobb. Däri ligger mitt enda lilla hopp

   Menar du att just influensers inte ska (vilja) skaffa barn precis som 99% av de flesta andra?

  Alltså en dum fråga – vem är denna Alexandra Bring?

   F.d. träningsbloggare, numer ”mammainfluencer”. Syster till Victoria Törnegren. De har också en podd tillsammans. Döm ej efter utseendet, hon är rolig och deras podd är kul att lyssna på! Typ enda ”snack-podden” som jag fortfarande orkar med.

    Asså? Jag har såå tröttnat på deras verklighetsfrånvända bild av livet. De gör typ ingenting. Äter mat och sitter hemma i sina lägenheter. Noll procent inspiration

     Det är just det jag tycker är befriande 🙂 Alla är inte extroverta personer, jag känner igen mig i dem. Men smaken är som baken!

  Vad roligt!

  Känner mig lite avis (obs på ett bra sätt!! Unnar henne det osv är avis på situationen kanske?) för jag är sugen på barn 2, ettan är 4 nu. Men jag har en ”vanlig” karriär så för mig innebär ett barn till att min karriär stoppas ett tag, för en influencer verkar det ju vara tvärtom. Det gör mig lite ledsen ibland att jag antagligen inte kommer kunna få fler barn för jag vill inte försaka den utbildning och lovande karriär jag har 🙁 fyller 30 nästa år så kan ju inte vänta hur länge som helst på nästa barn heller. För mig innebär ju ett barn till att jag kommer vara borta ca 9 månader från jobb (vi kommer ta 9 mån ledigt var) vilket ju är dåligt för min karriär.

   Sen absolut jag ska vara glad att vi har ett barn och det är jag! Men jag är uppväxt med syskon, alla mitt barns kompisar har syskon så hon undrar ju varför hon inte får några osv… och jag vill gärna ha ett till. Hur har ni andra som behövt kombinera en blomstrande karriär med en föräldraledighet mitt i?

    Jag har en toppkarriär. Jag gifte mig sent och nu här vid 37 års åldern blir jag inte gravid på grund av olika omständigheter.

    Min utbildning och min karriär har betytt mycket för mig men inte på bekostnad av familj. Mitt råd till dig är att ställa dig själv fråga vad som är viktigast. Karriären betyder inte allt och det finns andra arbetsplatser.

     Mitt svar hamnade där nere av nån anledning ?

   Ja. Men samtidigt har du ett val. Väljer du bort ett till barn för att satsa på karriären så är ju karriären viktigare för dig än att få ett till barn.

   Du har ju typ 10 år på dig att skaffa nr 2?

    Nja, min kära mamma var iofs 35 när jag föddes och 45 när hon fick sitt sista. Kanske ärvt den fertiliteten :p

    Men säg att vi väntar så länge, då är ettan 14 år… vill inte börja om med bebis då faktiskt.

   Vad jobbar du med? Vad kan hända på 9 månader?

   9 månader borta är ingenting i det stora hela.
   Jag har också en karriär men upplever det tvärtom, ju högre jag klättrat desto mer förståelse och stöttning har jag från jobbet. Har inga problem med att ställa krav på balans mellan fritid och arbetsliv eller förklara att jag vill hämta på förskolan 15.30 så inga sena möten för mig. Redan vid arbetsintervjuer är jag tydlig med det. Ingen har nånsin sagt att det är ett problem, tvärtom. Många har ju samma situation. Jag har ett yrke som är lite brist på och bor i Stockholm om det spelar roll.

   I slutändan är det viktigaste min familj och de flesta har samma synsätt. Tycker folk ska få skaffa familj utan att vara orolig på detta sätt.

   30 nästa år? Då är det väl inte superakut? Visst är det svårare för vissa att bli gravida efter 35 men du har ju 6 år dit..

   Måste ni ta 9 månader var då? Om din man inte har en lika känslig karriär, kan inte han ta mer då?

   Alltså, jag kan inte hjälpa att det vrider sig i magen på mig när jag läser ditt inlägg. Har själv barn som är 10 år som aldrig kommer att få syskon (pga sekundär barnlöshet) och den sorgen är oändlig. Både för honom och för oss.

   Jag har pluggat i många år och är också rädd om min karriär, men skulle byta bort det på en sekund om vi hade kunnat få en till. Ser man över ett långt arbetsliv är ju nio mån inget (även om man kan bli sjuk under grav och måste vara borta då med). Inget som säger att man inte kan börja jobba tidigare heller förresten, om medföräldern är hemma eller man har barnflicka.

   Givetvis är det inget måste med fler barn, men att avstå pga karriär om man gärna vill, ja då finns det ju lösningar…

  Åh, vad trist att höra (nu tolkar jag det som att du vill ha barn, därav mitt svar).

  Jag vet varken ut eller in. Min sambo är ca 5 år äldre och ”klar” med karriären. Han har toppjobb och lön, många av hans kollegors fruar/sambos är hemmafruar så kan inte kolla på hur de gjort. Jag vill verkligen göra karriär. Senast igår tänkte jag att det blir bara ett barn, det får bli så! Men samtidigt vill jag ju ha ett till, helst 2 till men det kommer det nog inte bli.

  16.18 nu måste jag fråga dig, mår du dåligt av att en del livnär sig på att vara influenser?
  Varför i så fall?
  Vill också ge dig ett gratis råd. Jag lovar dig att om du inte klickar dig in på någon blogg så finns liksom inte dessa människor öht.
  Du behöver aldrig reta dig på dom.
  Så gör något annat än läs bloggar så mår du garanterat bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *