Hyvla hyvla bort din sura min

Carolina Gynning har alltså tjatat sig till ett VIP-erbjudande till sina följare som en liten, tidig utseendefixerad julklapp.
Ho, Ho, Ho!!!

För det är väl ingen som tror att det här är ett smygreklamsinlägg och att Carolina Gynning fått någon typ av ersättning eller kompensation för att publicera detta?
Nej nej, absolut inte….hon betalade givetvis fullt pris för sina behandlingar för att SEN tjata sig till en kod?

Men HUR bra är det inte att man kan få bort det där sista fettet som är svårt att få bort med träning!!!
Om ni bara visste hur många och långa nätter som jag legat sömnlös pga mina kärlekshandtag? Funderat över om livet ens är värst att leva om man måste leva i symbios med sina kärlekshandtag?
Men…om du varken har tid eller råd att göra ett ingrepp som det Carolina skriver om här ovan så har jag lite av ett budgettips att erbjuda.
Håll till godo!

Tack för tips!

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sånt här borde inte få synas på Instagram överhuvudtaget. Knappt ens på tv-shops bästa sändningstid.
  Bara bort med skiten.
  Vad gör det med lite fett på magen då?! Låt magarna vara de har inte gjort någon nåt!

   Ja.. och samtidigt raderas konton och bilder där vanliga kroppar syns.

    Har inte hon en vanlig kropp?

   Jag fattar inte. Varför vill man lära sin barn att detta är viktigt? Att det är viktigt att vara smal, snygg, fettfri osv. Så jävla sjukt jag fattar inte!

  Så snygg hon är ?

   Ja, hon har ju betalat för det. Och pressar sig själv genom träning och att inte äta vilken mat hon vill.
   Och bilden är stylad och ljussatt.

    Och om jag inte ser helt fel så finns det en och annan böjd del på dörren, så lite fix med facetune har hon nog oxå gjort…

     Tänkte exakt samma sak. Syns vid armen.

     När du säger det, ja..jag ser det också nu. Vid armen iaf. Synd.

   Yes, inget går upp mot en vacker kvinna ♥️

    Jo, en tyst man!

     Varför, denna bitterhet!

     Äntligen fredag, och kom ihåg att vi alla ska dö. Var positiv!

      Jag är jättepositiv, kom ju på nåt som är bättre än en vacker kvinna!

       Själv tycker jag att hundvalpar och glass på en strand slår en vacker kvinna med hästlängder.

    Jo en smart kvinna.

     Haha exakt

  Tycker att hon och Berg är så roliga i deras podd, men dessa inlägg gör att jag inte vill lyssna nå mer.
  Så less på kroppshetsandet.

  Fast synd bara att hon fick bort sitt fett genom BBL hos Dr Berne.

   Säga vad man vill om honom men hans instagramkonto är ganska underhållande.

    Gick in där nu för första gången och blev helt bestört. Vilken tortyr kvinnor är beredda att genomgå för en kropp med ett visst utseende… ?

   Du vet att BBL innebär att TILLFÖRA fett va?

    Haha! Aaaaaa men du tar ju bort från magen och lägger i rumpan. Herregud.

    Fett tas från en kroppsdel till en annan, i detta fallet (och alla andra) till rumpan

    Sååå förbannat jävla less på all kroppshets…. HFeUYUEFHUIfe 421 542 tegfnwukjnfruiewanfdi

  GAH! ”Det har gjorts så många kliniska studier” säger ju absolut ingenting. Inte fanns det någon på pubmed, men det finns säkert massor som en lekman har kompetens nog att bedöma som kliniskt relevanta.

  Hittar inte heller dessa studier via deras hemsida, men det kanske är för tidigt på morgonen.

   Haha, tänkte samma sak. Vadå ”gjorts många kliniska studier”? Vad visade studierna då, att man bara gör studier betyder ju inte att resultatet visade att metoden var bra.

    Jag kan göra en studie på 5 kompisar för att bevisa ett samband mellan att äta 200 g choklad om dagen och klara sin tenta. Det betyder inte att det ger bra statistik, är generaliserbart eller något annat än ren bullshit.

     Finns ALLTID en stark positiv korrelation mellan choklad och… ja, allt! ?

  Exakt så skulle jag vilja se ut om jag inte vore för lat, gammal, snål och hungrig av mig. I nästa liv ska jag göra allt jag inte gjorde i detta ??????

  Hon är så pinsam med allt kroppssnack, fett och avklädda bilder. Två döttrar, att människan inte skäms..
  Trots alla ingrepp, det syns ändå att hon är 40.. man ser det på händer mm.
  Bara lägg ner

   Jag tycker det är mer sorgligt än pinsamt.

   Fast erkänn att ni ändå gärna sett ut som henne

    Varför skulle man vilja se ut som någon annan??
    Varje människa är unik på sitt eget vis. Alla dessa kopior av ”kändis look a like” är bara tragiskt.

    Nä faktiskt inte, är i nästan samma ålder och utan ingrepp. Tycker mest hon ser stel och obekväm ut jämt… Jag har också fött två barn och är nöjd med kroppen, försöker hålla igång den med motion.
    Hon kan inte lura tiden ändå

    Jag hade gärna sett ut som henne. Så mycket att jag har ”nolltolerans” mot kroppar som hennes i mitt instagramflöde då det oftast ger mig ångest när jag ser hur snygga kroppar andra har. Så jag är i alla fall galet avundsjuk. Tyvärr.

     Men vad fan gå träna och gör nått ingrepp, finns inga värre kvinnor än de som går runt och är avundsjuka på alla oss med perfekta kroppar.

      Tvek på att du har en perfekt kropp.

       Fast jo, när folk vänder sig om och man får så mycket manlig uppmärksamhet att man med flit klär sig i stora kläder och typ mössa för att slippa så.. men jag har å andra sidan jobbat hårt för den. Men det finns inget värre än kvinnor som ska vända sig om och glo som män gör, lägga kommentarer som ”är dina bröst naturliga” och glo på ens röv och typ vara otrevliga utan anledning. De som vet vet. Så låt Carolina vara om hon tickar igång såna ohälsosamma känslor hos er och gå till gymmet.

        Du vet om att man kan vara avundsjuk utan att ropa glåpord efter någon?

        Du framstår dock som väldigt osäker i dina kommentarer. Vem försöker du övertyga här egentligen?

        ??? Låter som något som mest händer i dina fantasier.

         Haha?

         Låter som en killes uppfattning om hur det är att vara snygg tjej.

        Känns ändå som att folk kanske har en anledning att vara otrevlig mot dig. Och då syftar jag inte på att du skulle vara för snygg…

         Jag anser inte att jag är för snygg. Jag menar bara att det inte är
         Hälsosamt att må så dåligt över andras kroppar att man inte kan se dom. Gå till gymmet istället eller operera dig om du tycker Gynnings kropp är perfekt.. klart.

          Nej jag undviker att följa kvinnor som får mig att må dåligt, så är problemet löst. Tror knappast att varken du eller Carolina lider av att jag inte har henne i mitt flöde.

           Absolut, men jag tror ändå inte du har anledning att vara ”galet avundsjuk”, det är nästan alltid onödigt.. Speciellt inte när det som är perfekt går att få med pengar..

           Ja visst är det onödigt. Objektivt sett har jag aldrig varit ful. Men har lidit av ätstörning och självhat sedan barnsben trots det. Och det är inget jag kan träna bort genom några pass på gymmet, krävs hårdare jobb än så. Tills dess undviker jag att följa ”snygga” kvinnor på sociala medier. Om det upprör andra perfekta kvinnor så får det vara så. Jag går inte runt och är otrevlig mot andra som jag tycker är snyggare än mig. Förstår inte hur det är ett problem att jag följer folk som får mig att må bra och på så sätt undvika att få ångest. Thats all liksom.

          Ingen har sagt att det är hälsosamt att vara så avundsjuk. Men problemet löser sig inte av att operera sig eller börja träna (vilket du utgår från att ”icke perfekta” inte redan gör). Problemet löser sig av att jobba med sina mentala spöken.

          Du vet att sånt inte alltid löser saker va? Jag är ett bra exempel. Jag ser mig inte alls på samma sätt som andra ser mig(av orsaker jag inte orkar gå in på). Förra veckan satt jag på bussen och ville bara sjunka genom jorden för jag kände mig så smutsig och ful. Då kliver det på en kille som jag ofta sammanträffar med och har gjort i tre år, när vi hade sagt hej säger han helt plötsligt ur det blå ”du är SÅ snygg!!”, sen kom han fram och satte sig och pratade och flirtade hela bussresan.

          Ska jag operera mig eller göra ingrepp för att jah har katastrofdagar? När jag redan är väldigt fin, fast inte ser det själv. Förstår du hur det skulle sluta?

          Bättre att ställa sig framför spegeln och titta efter sånt man är nöjd med, än att leta fel man ska korrigera.

           ❤❤❤

           Tack Ida♥️ Vissa dagar är det riktigt bra(så det är inte bara katastrof haha), då blir jag på riktigt förvånad över hur fin jag faktiskt är? och det bästa är att det inte är pga folks komplimanger och blickar, utan mitt eget jobb med min självbild.

           Tycker personen här ovan gör rätt i att inte följa utseenden som får henne att må sämre. Och det är så modigt att erkänna det, och faktiskt göra ett aktivt val♥️

           Tack ❤ vi får alla hitta våra sätt att må bra.

           Inget du ska behöva tacka för ens♥️ Jag har samma strategi som du har! Fast med mig själv, dom dagarna jag vet att jag ser mig själv genom förövarnas ögon, så tittar jag mig inte i spegeln. Och det behövs inte heller. Precis som att du inte behöver följa människor som triggar dig. Det är att skydda sig själv, och det är det bästa man kan göra? kram

        Jag vet precis vad du menar, upplevde precis det när jag var yngre. Jätte jobbigt med avundsjuka människor, had my fair share.

        Låter lite mer som att du önskar att kvinnor är avundsjuka.

         Fast att säga att det inte finns kvinnor som är avundsjuka på Gynning eller beyonce eller någon de anser är snygg är lögn.. klart det finns, och har alltid funnits.

          Det sa jag inte heller? Men att tro att alla som tittar på en är avundsjuka är mest troligt närmare fantasi än verklighet.

           Det skrev inte ts heller..

        Hmm… Jag har en känsla av att det inte är din kropp dom glor på ?

         Fast nu ser ju ingen av oss varandra, ts kanske har en Kim k rumpa eller något annat, vi vet ju inte det. Onödigt att anta när det inte finns en chans på jorden att veta hur personen ser ut. Och klart det finns extremt snygga kroppar, det är ju bara konstigt att tro nått annat.

      Ingen har en perfekt kropp. Inte ens Gynning för då skulle hon ju inte behöva lägga pengar och tid på plastikoperationer och ovanstående ”magnet-hittepå”. Det är välkänt att många som gör ett ingrepp senare börjar störa sig på någonting annat på kroppen eller blir missnöjda med ingreppet, så nä, att gå och träna och plastikoperera sig är knappast en lösning på avundsjuka. Sedan är ju också fråga, är det så farligt att vara lite avundsjuk? På pengar, skönhet, intelligens m.m.? Det är vanligt mänskligt beteende, det blir bara farligt när det leder till glåpord, våld, m.m.

       Självklart är det inte farligt, så Länge avundsjukan inte övergår i otrevligheter. Dock vet jag av egen erfarenhet att avundsjuka kan resultera i att folk är taskiga, har sett det i alla fall när jag var ung och snygg både gentemot mina vänner och mig själv.

        Du tror att de var otrevliga på grund av avundsjuka mot ditt utseende. Kan det kanske ha varit på grund av din personlighet? Den framstår nämligen inte vidare charmig just nu i alla fall…

         Va? Jag är inte ts?

      Jag fokuserar mer på att acceptera min kropp än att ändra på den. Jag tror att jag vinner mer i längden så.

      Jag beklagar att min avund är så jobbig för dig. Jag visste inte att mina känslor påverkade dig i din vardag så mycket att jag måste göra ingrepp för din skull. Troll.

      Verkar va nog vara du som är avundsjuk på mig?

       Sorry, trodde du svarade min kommentar, såg inte att den va under. Jag är alltså inte 07.28

      Har en kompis från Brasilien och hon är exakt sådär snygg att folk vänder sig om efter henne och hon skyler sig inte heller haha, man ser ut som en tomte bredvid henne. Men hon har upplevt både det ena och andra av andra kvinnor och det är fan vidrigt för hon är den trevligaste människan man kan tänka sig.

       Om kvinnor i större utsträckning uppskattades för andra saker än sitt utseende så skulle vi slippa sånt.

      Hhaha roligaste kommentaren.. Finns inget värre? Du verkar inte må bra. Kanske för att du jobbar så hårt för något så meningslöst som en ”perfekt kropp”, haha. Jag har också det som folk räknar som idealkropp, långa smala ben, platt mage, bra rumpa osv. Jag har å andra sidan inte behövt jobba så hårt för det så kanske därför jag inte är lika bitter

    Jag hade velat se ut som henne om jag va född så. Nu är jag född som jag ser ut, och efter snabb titt i spegeln nu(drog upp linne och ner trosor) så såg jag att jag är jävligt sexig?

    Faktiskt inte. Jag har mina celluliter och min uppblåsta mage men hellre det och leva livet utan att känna pressen av utseendefixeringen än Carolina Gynning och co som inte kan leva normalt.

    Jag vägde 80 kg för över 1 månad sen. Väger just nu 75 tack vare träning. Jag skulle bli överlycklig om jag vägde runt 65 kg. Orkar ej bry mig längre som jag gjorde för flera år sen.
    Jag vägde 50 kg för 9 år sen och jag gjorde allt i min makt att stanna kvar i dessa kg:n. Fick ätstörningar, Blev helt besatt osv.

    Det enda som räknas för mig just nu är att va normalvikt eller mullig. Man kan inte hela livet bara fokusera på att va smal eller tight eller vad det nu än är.

   Sånna människor borde inte skaffa barn. Yep I said it.
   Men om man är så extremt galet utseendefixerad så går det liksom inte hand i hand med att föda barn och vara mamma ??‍♀️??‍♀️

    Varför gör det inte det? Just wondering. Hon har ju uppenbarligen klarat av att föda barn och vara mamma trots utseendefixering…

     Jag tänker mer på villa värderingar hon ger sina döttrar.

   Vad du tycker är ju inte relevant, det är hon som ska trivas med sin kropp.

    …vilket hon aldrig kommer att göra, vad det verkar

  Människan är 40 år och har två små döttrar. Dags att lägga ner utseendefixeringen och kroppshetsen va?

  Jag har en flicka i magen som kommer i mars. Jag kommer ALDRIG att prata vikt, utseende och få henne att tro att hon inte duger som hon är.

   När narcissister får barn, fortsätter de vara just narcissister – tyvärr. Det är tråkigt för barnen

   Det tror jag är såå smart! Jag har en mamma som aldrig sagt något alls i stil med att hon är tjock eller att hon borde banta osv. Hon har en vanlig kropp, varken smal eller stor. Det har speglat av sig i mig, som också är nöjd och normalviktig!

    Samma här!

   Det är en jättebra start! Men tänk också på att det inte bara är det du säger som påverkar. Säger du att man duger som man är och sen står och sminkar dig varje dag, eller rakar benen, så visar du ju henne att det du säger inte stämmer. Det tycker jag har varit det svåraste, att sluta med sånt.

  SOM jag gillar Gynning, hon verkar härlig! Men orkar inte följa henne just pga denna enorma utseendefixering.

   Förstår inte hur nån kan tycka hon är härlig. Har alltid tyckt hon verkar självupptagen, utseendefixerad och narcissistisk – inga egenskaper jag uppskattar.

    Jag upplever att hon har lite självdistans, ett djup, skön humor och härlig utstrålning. Gillar henne, som sagt. Men orkar inte med hur besatt hon är av utseendet. MEN, det behöver jag inte göra heller. Alla gör sitt och det är underbart!

  Hon är snygg visst. Men sjukt deppigt att hetsa så mkt till utseendefixering, mkt av hennes tid måste ju gå till kroppsunderhåll. En hälsosam kropp visst, det köper jag men skulle aldrig orka hålla på i den omfattning hon gör det. Vad är livet till för om man bara ska fixa på det ytliga hela tiden..

   Jag vet inte om så extrem kroppsfixering är så vidare hälsosamt faktiskt.

  Hon är jättesnygg…javisst! Men är mor till två döttrar som snart har Instagram. Vad sänder hon ut till dom? Vilket ansvar tar hon med den stora plattform hon har? Detta triggar små tjejer till att tycka att de inte duger som de är. Carolina själv tycker inte heller att hon duger som hon är. Annars hade hon inte gjort bukplastik, bröst, butlift osv osv.
  Hon är en duktig konstnär och intelligent, men blir bara så jävla tröttsam med all denna ytlighet. Ja, hon är ju långt ifrån ensam om det tyvärr. Titta vilka andra snart pensionerade kändisar som bekräftar och lakar så blir man ju uppgiven.
  Dags att kavla upp ärmarna och ta sitt ansvar!

   Hon sänder ut att man ligger i TV och bleker håret i direktsändning. Big brother gumman

  Är det bara jag eller är fönstret vääääldigt snett…

   Gumman vet väl du att Carolina gynning alltid ska dra i överarmarna i Photoshop.. hahah!!
   Seriöst första rookie misstaget i Photoshop, man kör liquify och glömmer bort att dra tillbaka allt i omgivning till sin rätta plats ??? händer även de bästa såsom Kylie jenner, Khloe kardashian och gigi hadid hihi

   Är så fascinerad över att influencers PROMPT ska ta bilder bredvid hundrasjutton RAKA LINJER som tex fönstret och gardinerna här, snacka om att försvåra photohoppandet.

  Huuum Em sculpt, det låter mycket likt Bailine som alla tanter sprang på förr.
  Jag har testat några gånger var yngst på stället på den tiden haha!! Vette tusan om de hjälpte något men ont gjorde iaf när musklerna hoppade hit och dit ????

  Åh vad skojig du var nu camcam.
  Gillar din humor annars men detta var inte ens lite kul

  Undrar om/hur hon berättar detta hemma ”idag ska mamma åka in och ta bort lite obefintligt fett”… Eller om det är hysch om allt sånt med döttrarna. Vilket man ju ändå hoppas..

  Vart behöver hon ta bort fett någonstans ??? Nej det här bara kryddar på hetsens om sjuka ideal. Riktigt tråkig.

  Blir så trött på sånt här! Lyssnar på Berg och Gynnings podd, och gillar så mycket med henne där. Hon är rolig och rapp och härlig, men rätt ofta lyser ju utseendefixeringen igenom lite väl mycket där också. Ibland verkar hon ha distans till det men ibland är det bara sorligt. Samtidigt är hon antagligen ätstörd på riktigt och borde få någon slags hjälp. Jag är 10 år yngre än Carolina, har fött noll barn men har ändå en kropp som har väldigt få saker gemensamt med Gynnings. Trots att jag oftast är trygg i mig själv så gör ju såna här inlägg något med mig på dåliga dagar. Hur är det då inte för betydligt yngre och/eller osäkrare tjejer?!

  Dessa människor födda sent 70-tal tidigt 80-tal…..häpnas dagligen över deras plumpa, förlegade tankesätt.

   Kan rekommendera lite mer ödmjukhet, tidigare generationer växte upp i helt andra tider och dessutom är du garanterat skyldig till problematiska beteenden precis varje dag. Kliv ner från din höga häst och var lite överseende, andra är det med dig.

    Förvisso, de är väl barn av sin tid. Tycker bara att det är sorgligt, främst för deras egna självbild.

  Hennes kropp var snyggare innan hennes brazilian butt lift. Ser jätte konstigt och onaturligt ut. Bor i Miami och ser bbl kroppar varje dag och det där är inte ett bra resultat.

  Vad jag blir less på detta. Blir irriterad och lite ledsen, det är sorgligt! Det är klart att det sätter spöken i huvudet på folk, hur kan man inte förstå det som en stor profil och skita i att lägga upp. Gör vad du vill med din kropp men snälla, tänk ett varv till innan du postar något för allmän beskådning.

  Når hun fik porslinsfacader på sit redan perfekte smil tog det slut for mig. Al personlighet røg overbord. Hun må være så grund-usikker at man ikke forstår det. I hendes alder burde man se et bredt leende fra en rummelig kvinde med stor erfarenhet, i stedet står hun fortfarende och vrider på sig I underklæder som en 18 åring. Jeg er samme alder och vil gerne holde mig fit, men jeg elsker MIN alder!!!

   Exakt

  Tänk att en så i grunden vacker människa kan ha så många hang-ups kring sitt utseende. Hon hade kunnat åldras med en sådan värdighet och nu kommer hon istället se ut som alla andra – plastiga och alla likadana. Den senaste tiden har jag sett så många tjejer i 25-årsåldern som gjort så många ingrepp och behandlingar att flera av dem redan ser äldre ut än sina mammor. Det kan ju inte var det de är ute efter?

  Såna här grejer gör att jag tycker hon är en dumskalle, och vill inte ens lyssna på podden.

  Bilden är PHOTOSHOPAD! Vänster sida av mage försvinner bort i ett ”svart hål” och följer ej trosans linje. Detta utöver ”blurr” här och där (byst, mage osv) och snett fönster som ngtn påpekat. Dock är midjefixet det grövsta.

   Ojsan, ja ”svängningarna” under rumpan på Höger sida i bild är ju rätt så episka också. Dvs lår som ormar sig nedåt och nog skulle behöva ”hyvlas” med väghyvel om de var som de ser ut i bild och man följde donnans och företagets filosofi. JUST denna bild vore extra intressant att ha i original för jämförelse, då den är så fixad på ALLA håll och kanter. Just sayin’.

   Man kunde ju tipsa Carina Berg att fråga sin kollega i nästa podd

  Då säger vi alla i kör: kvinnlig intrasexuell konkurrens!
  Gynning kör på taktiken self promoting, dvs ”Self-promotion tactics are one of the main strategies that can be used during intrasexual competition for mates.[1] It is often perceived to be the most socially desirable strategy, as it can be perceived as self-improvement, rather than an attack on competitors. Self-promotion tactics are especially useful for when women are looking for short-term mates, as such tactics will directly promote their sexual availability.[2]”
  Medan majoriteten här kör på taktiken competitor derogation, dvs:” There are a number of competitive strategies that females may use in a bid to appear more attractive in comparison to other females. Whilst males may use direct forms of aggression during intrasexual competition[10][11] females typically compete for access to desired mates through the use of indirect aggression. Unlike direct aggression which involves delivering harm face to face,[12] indirect aggression describes acts that are done circuitously, where an individual aims to cause harm but attempts to appear as if they have no harmful intentions.[13] In the context of intrasexual competition, indirect aggression works to reduce the opportunities the rival may have in securing access to the desired mate to, therefore, increase one’s chances of reproductive success.[14] These include behaviours such as shunning, social exclusion, getting others to dislike the individual, spreading rumours and criticizing the rival’s appearance.”.

  Saxat från wiki.

   Stabil källa.

    Det är det. Eller är källhänvisningarna i Wikipediaartikeln för svårbegripliga för dig?

    När jag började på SU hade vi en föreläsning om källkritik, källhänvisning och allt sådant. Föreläsaren sa att Wikipedia är en bra sida att bilda sig en uppfattning angående ämnet, få en snabb genomgång och själv kunna söka vidare. Eftersom man inte längre kan redigera en wikisida utan att någon går igenom och godkänner är risken liten att man får felaktig information. Dessa wikiartiklar källhänvisar vidare, vilket gör wiki bra att få hjälp inom ämnet med var en kan läsa vidare.

     Precis. Ofta kan man hitta bra källor att leta vidare på via wiki. Speciellt om det är ett ämne där man inte har bra koll på vilka källor som finns sedan innan. Man ska inte underskatta wiki tycker jag.

   Det här är så sant. Märks även i kommentarerna. Innan Gynning gjorde sin BBL tränade hon och var jätte smal, folk skrev då att hon är tjock, vilket är helt sjukt, hon var liksom som en pinne med bröst. Folk letade då fel på en så vacker kvinna. Nu har hon opererat sig och hon är snygg men ”opererad” så det räknas inte enligt dessa. Det är liksom också fel. det är som att vissa kvinnor letar detaljfel för att kunna ge sig själv en anledning till att inte jämföra sig. Typ wow vilken perfekt människa, men hon har en sne framtand så nä hon är ful! Så konstigt.

  Sen måste hon visa sin mercedes som inte är ens ny på stories för att visa sina fälgar asså människan är pinsam på riktigt nyrik jugge som skryter om allt bor i en håla utanför Malmö. ????

   Fast hon bor ju inte i en håla utanför Malmö, hon bor på Ekerö.

    Läs om läs rätt 🙂

  Hon borde då köra viktväktarna som förra året det hjälpte henne för att gå ner i vikt fast då var det ett betalt samarbete.
  Ska bli intressant att se hur mycket det går gör bliggen företaget Annamatkovic så man får väl vänta och se bokslut. ?

  Det här stör mig inte alls, men att Katrin Z uttalar sig i Expressen, -skulle aldrig kunna ha ett överviktigt barn hellre gå med i SD där gick topplocket ???

   Skrev om samma sak med kommentaren verkade hamna i modd.

    Eller inte… ?

  Hallå är du sponsrad av IKEA eller?

   Givetvis! Jag får en livstidsförbrukning av osthyvlar som ersättning. 🙂

  OT: Har ni hört/läst om Katrins senaste uttalande? ”Jag kan inte tänka mig att ha ett barn som är kraftigt överviktig. Inte av någon aspekt.” Och menar på att hon hellre vill att hennes barn går med i SDs ungdomsförbund än bär på kraftig övervikt. Detta återfinns i HanaPees podd ”Gott folk”.

   Läste det precis. Hon borde seriöst grävas ned.

   Idiot till människa. Varför handlar någon ens hennes produkter? Hon borde bannas.

   Hon är knappast ensam om den åsikten.
   Jag delar den till 100% – jag vill inte heller ha överviktiga barn.

    Då får du som förälder se till att ge barnen rätt kost.

    Fast att säga en sån sak som mamma och skriva att det värsta barnen kan göra är att bli feta- sätter nog sina spår och skadar ungarna att bli förevigt ätstörda.

  Det är så jäkla sorgligt att vuxna människor gör reklam för detta fortfarande, år 2019, och hon har egna barn dessutom. Tänker dessa människor enbart med plånboken eller vad är problemet?

  OM man nu nödvändigt vis ska dra i alla möjliga och omöjliga spakar för att manipulera bilden av sin egen kropp (utöver alla kirurgiska ingrepp), varför fotar man sig nödvändigtvis framför dörr- och fönsterlister och gardinvåder, alla dessa linjer???

  Fattar inte vad det är som vissa är så impade av utseendemässigt. Hon har ju fixat å trixat med allt, rumpa, bröst å mage men hon ser ju fortfarande ändå ut som 40? Ja hon är smal och så, men det är det många som är…

   Plus att hon redigerar!

   Glöm inte ansiktet. Bildgoogla på när hon var ung. Knappast de kindbenen eller läpparna då. Skrämmande att fixa typ allt från topp till tå och sedan spackla sig, ljussättning, filter och redigering på det. Hur tänker hon?

  Nej, gillar inte Gynning alls, ser ut som en plastdocka ? med all denna retuschering, ibland är ansiktet helt utsuddat och blurry ?? Totally weird ?

  Sjukt ironiskt att hon ändå redigerar sig smalare om hon nu är så nöjd med behandlingen. Dörren är ju hela havet stormar vid hennes arm ?

  Får panik. Också undrar vi varför fler och fler blir ätstörda i tidig ålder.. Samtidigt som vuxna profiler/förebilder hela tiden indirekt talar om att åldrande och att lägga på sig vikt är det värsta som kan hända. Det var fan bättre när de som plastikopererade sig iaf såg plastiga ut, idag ska det fixas med allting för att se så ”naturligt” ut som möjligt. För det är ju supernaturligt att aldrig ha påsar under ögonen, exakt likadant ansikte som alla andra, att det absolut inte får synas att man varit gravid och fött barn osv. Som sagt, panik. När ska vi komma vidare från den här skiten.

  Att Carolina är en av Sveriges vackraste äldre kvinnor kan nog de flesta hålla med om men det är ju inte många cm som är äkta där.
  Är det bara jag som tycker det är skumt när man hört hennes yviga o flamsiga prat i podden o sen får höra hennes röst på insta – ”Hej fina följare” med nån konstig röst som går i ultrarapid… alltså hur obehagligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.