Bobby Oduncu försöker igen…

My Martens bästis, hårpillernas founding father och frisören Bobby Oduncus tidigare hårprodukter verkar inte ha varit någon dundersuccé med tanke på att de ganska omgående hamnade på Gekås i Ullared till en väldigt billig peng.
Kanske var det designen – den ilsket röda färgen som inte riktigt gick hem hos kunderna för när Bobby nu ger sig in i leken igen så finns det inte mycket som påminner om hans gamla produkter, utan nu går de istället i vitt och guld på ett sätt som påminner mer om Ida Wargs brun utan sol än hans tidigare produkter.

Så vad är den tänkta ekvationen här egentligen här?

Men trots idogt användande och hyllande av Bobbys mirakelpiller så bär väl hans två starkaste förespråkare – Anna Book och My Martens – fortfarande löshår om jag inte missminner mig? 
Det går kanske bara att komma till en viss gräns med piller och produkter?

Och på tal om schampoo… 
Jag sniffade igenom alla färgerna av Ida Wargs nya hårprodukter när jag var på Åhlens sist och de luktade riktigt gott, men än så länge har jag bara doften att gå på då jag inte provat någon av dem.
Har ni?

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dom förra förpackningarna ser ut som avfettningsmedel för bilen…
    Han heter förresten Oduncu*

      Namnet står ju till och med på förpackningen på bilden, hur svårt kan det vara

        Tydligen väldigt svårt, Camcam har ändrat men det blev inte rätt ändå ?

        Riktigt dåliga produkter

          Brukar inte svara på onödiga kommentarer men hur vet du att dom är dåliga? Har du testat mina nya schampo balsam ? Ge mig ett ärligt svar? bobby

            Bobby, jag har testat dina nya produkter. Och jag som är ganska kräsen…Älskar dem!

    Extreme repair blev multi repair… sämsta jag någonsin använt, uselt schampoo och balsam. Och pillrerna är bluff o båg, det är hans släkt, vänner, bekanta och betalda som lovordar hans produkter tänk på det gott folk. Han försöker och försöker… smygreklam och fiffel…suck.

      Han tillhör väl numera även skaran som hyllar ”nyttig” läskeblask.

    Kan Bobby göra en snygg kort frisyr på en kvinna? Det är så en frisör visar sin förmåga. Sätta i löshår och klippa toppar på långhåriga är inte så kreativt.

      Det är ju kunden som bestämmer frisyr, inte han. Om jag inte missminner mig rekommenderade han My att inte ha låtsashåret.

    Älskade hans schampoo när det fanns!!!

      Det gjorde faktiskt jag också. Det luktade gott och mitt hår mådde jättebra av det.

        Då ska du testa dessa ??

      Sämsta någonsin.

    Såg att Ida Wargs produkter var rätt billiga så tänkte testa inpackningen nästa gång min tar slut. Schampo och balsam använder jag alltid Kerastase och byter inte, men inpackning varierar jag.

      Haha är du min dubbelgångare? Heter samma sak och använder också samma hårserie ?

        Plot twist, du är Cornelia med multipel personlighet….

      Kerastage är grymma, dom säljer vi oxå på salongen

    Vill inte vara tråkig här men det bästa sättet att få bra hår är att äta nyttigt. Schampo och balsam kan självfallet bidra massor men inte fixa allt. Jag får ständigt höra att jag har bra hår från folk, men jag kör billigt schampo från apoteket och balsam bara ibland.

      Jag använde ”billigt” schampoo + balsam fram tills typ hösten 2013? Sen dess har jag använt Maria Nila och mitt hår har fått en helt annan kvalité, tjockare och framförallt blivit längre. Och jag kan väl inte säga att jag äter nyttigt eller är direkt hälsosam.

        Det brukar bli längre. Tills man klipper det.

          Inte nödvändigtvis. Tunt hår bryts av, samt hårsäckar kan inte alltid ’producera’ hår längre än en viss längd. Sen kan man säkert påverka det på olika vis, det tog mig 23 år att få hår längre än till axlarna

            Hårsäckarna känner inte av hur långt ett hår är. Både tunt och tjockt hår kan brytas av. Om det tog dig så lång tid så gissar jag att du klippt det en del, om man klipper av det som växt ut tar det såklart längre tid att få det långt. Är hårsäckar döda så hjälper inga piller och normalt växer ett hårstrå en centimeter per månad så det växer lika bra utan piller. Vissa har fler och tätare hårsäckar och därav tjockare hår. Stylingverktyg, värme och hårförlängningar/extensions sliter på håret.

        En del har självfallet bra hår pga gener. Vi ärver ju mkt. Men mitt hår har varit dåligt förr. Började äta bättre och idag är håret bra. Tom frisörer säger till mig detta. Så måste vara kosten för min del. Ej ändrat ngt annat i livet. Brukade behöva inpackning förr men idag behöver jag inte ens balsam. Håret ser bra ut oavsett. Rätt coolt faktiskt.

          Tips dock! Balsam har man framförallt för att hårets fiber (som öppnas när du schamponerar) ska stängas. Då slipper man gå runt med öppna hårstrån där allt möjligt kan lägga sig, såsom luftföroreningar, produkter och annat ☺️
          Vissa inpackningar sluter också håret och då kan man skippa balsam dock!

        Håret växer 1 cm per månad oavsett vilket schampoo man använder och utan att äta piller.

      Eller ha bra gener? De flesta har inte svintjockt starkt hår som blir 1 meter långt.

      ”Bra” hår har väl framför allt med genetik att göra. Svårt att påverka hårkvalitet med kosten. Men det är klart att anorektiker eller personer som svälter har inte det fylligaste håren.

      Jag har också dunderkvalite på mitt hår. Tjockt, friskt och blankt. De flesta skulle inte tro på mig om jag berättade vad jag använde för produkter år efter år och vad jag har i min inpackning. Jag har självklart testat de dyra märkena och sett rätt omgående hur min hårkvalité försämrats.
      Samma med hudvård.

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=7331427
    Fortsättning följer om paret Lundell som granskas.
    Förtalsbråket: nu ställs D play till svars om förtalsbråk

      filmteamet använde en ambulans för att komma åt Joz

      Jag har Ida Wargs shampoo och jag älskar dem ? så bra. Har den aprikosa serien. Gillar hennes förpackningar oxå.

        Oj, min kommentar om shampoo hamnade lite fel, inte meningen som ett svar på din kommentar.

    Testade dessa röda produkter för åratal sen och dom va fan hemska!

      Japp. Jag jobbade på kicks på den tiden de röda förpackningarna lanserades, provade med spänning eftersom ett känt namn stod bakom. Men usch, fy och nej.

        Finns inga piller i världen som får håret att VÄXA.
        Schampoo kan få håret mjukt och fylligt men något undermedel tror jag inte det är.
        Säkert skitdyra också.
        För övrigt har jag svårt för det där med att My och Book reklamar för dessa piller när de kör med löshår.

    My låter ”Moa” härja fritt på hennes blogg, måste vara en av de obehagligaste människor som jag sett skriva kommentarerer.
    Skriver långa svar till andra som kommenterar som är både stötande och ofta obegripliga. My svarar att hon inte kan blocka enskilda ipr nummer, varför inte ? gäller det specifikt för att hon har sin blogg på Allt för föräldrar? För andra bloggare går det bra.
    Någon som vet?
    Har heller aldrig sett My svara Moa direkt och be henne tagga ner.
    Ibland ser det ut som Moa kommer in för att röra om och skapa trafik. Inte sällan kommer det 2-3 reklaminlägg därefter.

      Det är My själv som är ”Moa”, hon har varit härinne också och försvarat My med näbbar och klor på en konstigt maniskt sätt.

        Jag tror inte Moa är My. Hon uttrycker sig bättre skriftligt än vad My någonsin kommer att göra.

          JO Moa är My. JO My kan uttrycka sig så, hon kan stava när hon anstränger sig och inte slarvar och det är EXAKT så som Moa som My brukar utrycka sig, de skriver EXAKT likadant.

            Finns två till som uttycker sig på samma sätt och går in och stödjer och berömmer ”Moa” då och då.
            Går under nicknamn Maria o Laila.

            Ja visst är det så och det är lite läskigt hur hon ändrar personlighet…eller är karaktären Moa hennes ”rätta jag”.
            Hur många vänner och bekanta har lämnat skutan My under åren, med all rätt förstår man nu…hoppas bloggen går åt hell!

      Tror också att det är My….eller kanske hennes vän som inte har instagram längre(bara en tanke)

        Det är konstigt att andra bloggare kan blocka personer som stör på detta sätt men inte My? Märkligt.

        Moa stavar perfekt, sätter kommatecken och punkt på rätt ställe. Har en Anna. meningsuppbyggnad osv. Uttrycker sig på ett annat sätt. Moa är inte My.
        Tror Moa fått den uppmärksamhet hon letar efter i My’s kommentarsfält och njuter för fulla drag. Det har blivit som en trevlig hobby för henne att skapa drama med Tian och Mollan. Har man inget liv så är det nog lätt att det blir så. Vad vet jag.

      Ja det är verkligen konstigt…inte ett ljud från My om att Moa ska tagga ner eller svar från My direkt till Moa. OM hon inte kan spärra ett specifikt ip-nummer så borde hon iaf avsätta ett par minuter av sin tid och rensa bort kommentarer. Verkar som att hon vill ha kvar alla dessa snurriga påhopp på andra som kommenterar.

        Vad vinner My på detta egentligen? Tjänar man pengar på antal klick? Även sett hon köpt följare på instagram , seriöst jobbat 🙂

          Hon vinner ju på att försvara sig, som ”Moa” gör åt My, det är ju viktigt för My och hon får då folk att tro saker som hon vill att folk ska tro och tycka. Ja hon tjänar pengar på antal klick. Pinsamt att hon köpt både följare och köper likes/gilla på instagram och får samarbeten med företag på det. Ge henne inga klick och skriv inga kommentarer för det tjänar hon ju bara på.

        Instämmer,verkar faktisk det mest troliga. Kommer nog att förlora på det i det långa loppet. Bara jobbigt att läsa kommenarerna nu när varannan kommentarar är Moas.

          Bloggen kommer nog att byta portal, hon hintar om förändring av bloggen.

            Såg det oxå. Tycker att det är konstigt att hon har k nnat gå så långt med uthängningar av ip, identitetstölder, förtal av bla MG. Hon kanske är tvungen att lämna portalen till slut, och fortsätta galenskaper a på en egen. Kanske skyller hon på Mollgan/Moa

              Allt för föräldrar tyckte väl att hon drog läsare, men nu blev hon väl inte så lönsam med allt som händer hos henne.
              Hon låtsas att hon vill ha ordning bland kommentarerna men skriver antagligen det mesta själv under olika namn, det funkade tydligen inte i längden att göra så.
              Hon drog detta lite för långt…

                Hon har nog varit en kassako, och har därför fått härja obehindrat. Men portalen kan bli skadeståndsskyldig om tredje part väljer att prosessa, eller gå VIDARE MED DE ÖVERTRÄDELSER SOM STRIDER MOT GDPR. De riskerar vite på 2% av årsomsättningen för hela portalen. Det kan bli kännbart.

              Hur som haver ska det bli spännande att läsa hennes förklaring om det är så att hon kommer att byta portal.
              Många har frågat varför hon inte har en renodlad träningsblogg. Då var det inte länge sedan hon svarade att hon är förälder. Konstigt då om hon nu själv frivilligt väljer att lämna.

          Tack så det

      Oavsett vem som är Moa så är det här en dålig affär för Myggan. Hon kommer att bli ödmjuk när ”Guldko-bloggen” rymt. När de andra jobben skiter sig, vad finns kvar?

      Det är konstigt att andra bloggare kan blocka men inte My? Märkligt.

    Snygga flaskor men skulle inte köpa sånt skit, heller aldrig använda schampo från typ ica. ?

    Vore spännande att veta om det är någon skillnad på innehållet eller om det bara är förpackningarna som ändrat utseende?

    Bobbys schampo köpte jag på Ullared en gång för typ 10 år sen(om jag minns rätt). Fick fruktansvärt hår. Såg ut som en slickad katt och hårets naturliga fluffighet försvann totalt. Inte ens min pappa som använde family Fresh som schampo ville använda det. Så det stod i shampohyllan i två år ”ifall man hade glömt att köpa schampo”, tills jag började använda det när jag rakade benen. Då va det jättebra?

      Ju färre ingredienser – desto bättre schampoo. Lätt att läsa och jämföra då.
      Undvik alltid: Mineral Oil, liquidum, vaselin, paraffin, vit mineralolja, medicinsk vitolja, oleum petrolen, araffinum, vaselin oil, E 905, paraffin oil och liquid paraffin.
      Check ✔️

      Förlåt…men det heter i Ullared, inte på. Ullared är en ort, affären heter GeKås. Jag vet, totalt onödig kommentar från mig. Och ändå kunde jag inte låta bli, för jag har sett det så många gånger nu att det mer än kliade i fingrarna!

    Alltså stämmer in med övriga som testade förra gången han släppte schampo. Fascinerande usla, alltså tresemmé etc håller högre standard. Det var som att tvätta håret med diskmedel vilket ironiskt nog också verkar varit inspiration till doften. Det skrämde bort mig totalt att man som frisör kan ha så noll yrkesstolthet och sätta sitt namn på sån skit där man troligen bara satt sitt namn på en färdig billig produkt .

    Andra frisörer förespråkar schampo för specifika besvär. Bobby slänger med allt i samma produkt. Mot mjäll, torr hårbotten…

      Hur tänker man där som frisör. Rekommenderar man samma hårvårdsprodukter, till en som har tunt fint hår, hår som lätt blir fett, färgat hår osv.

        Han tänkte inte så långt den här gången heller.

        Men om man som jag har både tunt och fint hår och att det lätt blir fett så är man ju glad att hitta ett schampo för båda delarna och inte behöva kompromissa

          Fast just den kombon är vanlig. Mjäll ska behandlas vid uppkomst och inte utifall att.

        Har själv tunt fint hår, inga mjäll, inga problem med hårbotten
        blir ej heller fett, köper produkter därefter som min frisör rekommenderar. Blir dyrare än om jag handlar på Coop men funkar så mycket bättre.

    Är inte Bobby och Rosing bästa polare! Jag undrar hur det är med henne nuförtiden? Lite ot.

      Lite komplicerat där… Linda är med i samma band som Jonas- My’s sambo…och Linda är bästis med Maggan Graaf! ?

        Kan inte vara lätt att stå på rätt ben i den hönsgården.

      Tyvärr ser Rosing väldigt neddekad & sliten ut. Giggen på Finlandsbåtarna verkar vara tärande…

    Jag tycker att det är spännande med hårvitaminer. Saker man äter påverkar inte håret som redan finns på huvudet, men ändå hävdar alla förespråkare/betalda kompisar att det har förändrat deras hår helt och hållet på typ två veckor. Sedan slänger de med sitt löshår.

      Och det eviga tjatet om att börja med dubbel dos.

        Bara för att tjäna mer pengar, för att sälja mer.. så lurar de folk till att äta dubbel dos så att de ska köpa fler burkar. Gå inte på det!

    VAD är det för märkligt som pågår med Bobbys hår, hans konstiga lugg??

    Är det hämtehår eller vad???

    Märkligt att ingen reagerar på det, är jag ensam???

      Det är en gammal hederlig överkamning?

      De är väl nå som är modernt där bort i Stockholm 😉

      Hämtehår!! ???

      Haha, nä har tänkt på det länge ? Han har väl haft, som det hette förr, toupe länge?

    Köpte balsamet i Bobbys salong på Östermalm och det var magiskt!
    Tydligen har de gjorts i samarbete med Maria Nila enligt hon som sålde dem, så inga Ullaredsprylar denna gång ?

      Visst du…

        Bobbys hår ja… Det ser ut som det är sånt där dockhår som liksom är i gjuten plast. Hans enormt väldigt muskliga arm? Den går inte att räta ut, och är exakt i
        samma pose på varenda bild. Ser photoshoppat ut.
        Aldrig i livet att jag skulle köpa hårpiller och skit. Redigt schampo från L’Oréal funkar bra ihop med någotsånär vettig mat.

      Varför står det då inte på deras hemsida, där de skriver om produkterna. Är det ett sammarbete borde det väl framgå?

    Om man låter Anna Book stå framför ett märke då kan man inte va särskilt seriöst..

      Hon (AB) tappar trovärdighet pga av att hon beter sig som hon gör (ljuger, överdriver) Sen har hon gjort reklam för Flawless rakmaskinen som är värdelös och en locktång som inte gör sitt jobb. Skulle Bobbys schampon och kapslar fungera, så är det många med mig som inte nappat pga att just Anna gjort reklam och detta är bara för att hon gjort tveksamma samarbeten tidigare.
      Logiskt att det blir så.

    Påminner mycket om Blondinbellas schampo förpackning ?

      Han har köpt upp restlagret av IL.

    Jag kommer aldrig byta ut mitt head and shoulders 😉 Älskar det och innehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.