Paow erkänner ringa narkotikabrott

Eftersom Paow själv gått ut med att hon åkt fast för ringa narkotikabrott så finns det ingen anledning för mig att dölja hennes identitet.
Hon togs på Summerburst med kokain i sitt cigarettpaket och erkänner att hon är skyldig och att gärningen begicks med uppsåt.
I blogginlägget jag länkar till här ovan skriver Paow att hon dömts för 10 000 kr i böter, men ur domen mot henne framkommer det att hon fått dagsböter på 24 000 kr istället.
Uppdatering:
Domen har inte kommit än, jag ber om ursäkt för det.

Paow är den andra influencern på kort tid som dömts för ringa narkotikabrott.
Förra gången var det Amir som åkt dit på att haft cannabis och tillbehör som behövt för att kunna bruka drogen och han dömdes till dagsböter på 21 000 kr plus att betala 800 kr till brottsofferjouren då fängelse även ingick i straffskalan.

Jag undrar om polisen i förväg hade siktet inställt på VIP-läktaren där alla influencers brukar festival-hänga och inte bara ta selfies utan även groupies.
Det känns som att det skulle kunna vara en bra plats att börja sökandet efter kokain på, men det är som sagt helt min egna spekulation.

Kombucha, katter, kaffe med tomtetema och knark – vad mer kan man egentligen behöva här i världen, som startar på bokstaven K?
Det skulle vara ”KamKam” då… 😉

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Knark är bajs!

  Svara

   Absolut, det är därför allt fler stater legaliserar cannabis….

   Svara

    Knark =/= enbart cannabis.
    Knark, inklusive koffein, alkohol och vitt socker, är beroendeframkallande bajs. Cannabis har positiva effekter men det är knappast bra för lungorna att röka plantan. Så jo, även cannabis kan vara bajs om plantan inte brukas rätt för att maximera de goda egenskaperna den besitter.

    Svara

     Precis! Drog en lina vitt socker förra helgen.

     Svara

    Varför lägger du upp stämningsansökan när du skriver om domen? Det åklagaren yrkar på i den avgörs ju efter huvudförhandlingen. Det är inte heller samma ärende enligt datummärkningen.

    Är det för att på ”subtilt sätt” visa att hon blivit åtalad på nytt? Den inkom ju till tingsrätten för bara någon vecka sedan.

    Svara

   Finns olika sorters knark och flera av de kan vara i rätt dosering väldigt bra för människor, ex mdma som man forskar väldigt mycket på nu mot depressioner, något som är EXTREMT mycket mindre beroendeframkallande än opiater som är helt legalt men förstör många. Och för att inte tala om cannabis. Men vi har fått itutade i oss sen 1920 tal att knark är ungefär lika hemskt som att mörda någon. Om man läser på om drug on wars finns många intressanta aspekter att lära sig om. Om man är redo att ha ett litet öppet sinne.

   Svara

    Men dessa opiater som är lagliga används ju i medicinskt syfte. Hur ska vi smärtstilla utan opiater tycker du?

    Svara

     Med hjälp av Cannabis kanske?
     Sjukdomen jag har behandlas ofta med cannabis i USA, här hemma får jag istället gå på Tramadol och det kan vi väl alla vara överens om inte är en bra smärtstillande egentligen. Stor risk för tillvänjning vilket leder till ökad dosering, många har svårt att sluta, gamla människor blir ofta jättedåliga av det osv.

     Svara

      Nej, postoperativ smärta, gallstenssmärta, pankreatitsmärta, pleuritsmärta etc etc etc kan ej behandlas med cannabis.

      Svara

       Men med hjälp av Cannabis skulle många människor slippa opiater, bara för att det inte fungerar på all smärta bör man inte avfärda det.

       Svara

      Är cannabis lika effektivt vid svåra smärtor som tex morfin? Undrar pga att jag inte vet, inte pga förutfattade meningar.

      Svara

       Nej, det är det såklart inte.

       Svara

      Jag är inte helt emot en legalisering av cannabis (står ingenstans i den debatten än) men är så trött på folk som målar upp en en så blomstrande bild av cannabis. Ett stort problem med cannabis som folk blundar för är risken för schizofreni. Har du genetiska traits ökar risken avsevärt att efter enbart ett bruk få sjukdomen. Och man vet inte om man har det genetiskt eller inte förrän det är för sent. Så att använda det hej vilt som smärtstillande; nope.

      Svara

     Tycker du ska ta och kolla någon av dokumentärens som finns på HBO. Tex den om heroin i Cape Code. Så får du se vad opiater som skrivits ut av läkarens i USA ställt till med.

     Svara

     Har du en aning om hur många som är fast i opiatträsket?

     Svara

      Det finns ca 600 000 människor i Sverige som är beroende av opiater och bensodiazepiner! Och när det gäller paow så får hon skylla sig själv.

      Svara

       Lägg ner, det är inga 600’. Har för mig att siffran för Europa är 0,4% och Sverige skulle ligga på över tio ggr den siffran? Fråga din källa, verkar va en pålitlig prick!

       Svara

     Jag tror man kan hitta annat också att smärtstilla med om man ville

     Svara

      Som vaddå?

      Svara

       Jag är inte expert överhuvudtaget, men med forskning och nya rön så känns det inte direkt som att vi hittat det ultimata smärtstillandet utan skulle säkert kunna forska mer på det och hitta annat, ffa annat än opiater

       Svara

    Opiater är inte ”helt legalt”. De är narkotikaklassade och får inte innehas utan recept.

    Svara

     De skrivs dock ut som godis

     Svara

      Men överdriv lite till vet jag. Det skrivs INTE ut som godis, herregud. Jag lever med kronisk smärta och har då ingen tillgång till opiater. Om det hade skrivits ut så enkelt som du påstår hade min läkare med lätthet kirrat ett recept till mig. Det gör han självklart inte då mina smärtor inte är så svåra, skulle inte få det om jag så bönade och bad.

      Svara

    Tyvärr är mitt sinne inte öppet nog för att stödja narkotikahandeln i Sverige som omsätter många miljarder och personer som dör i överdoser har tredubblats på ett decennium. Vår drogdödlighet ligger näst högst i hela EU och det finns 10-åringar som både tar droger och langar i Sverige. Användningen av t ex medicinsk cannabis kan man absolut diskutera men det krävs fler kliniska studier innan man kan utreda de påstådda medicinska effekterna och de långsiktiga effekterna.

    Att många unga verkar ha en mer accepterad syn på narkotika är skrämmande.

    Svara

     Men beroende är en sjukdom och att tro att STRAFF botar en sjukdom är så jäkla FEL. Tycker att ”en vanlig dag utan heroin” skriver bra om detta på instagram.

     Svara

      Svenskar använder inte mer narkotika än andra länder, så frågan är varför vår statistik på dödsfall pga narkotika är så hög.

      Svara

       Vår straffande syn på narkotika/droger gör att vi suger på behandling. Istället låter vi missbrukare dö. Det verkar vara ”bättre”… Ett resultat av vår nolltolerans. Du är inte välkommen på behandling om du inte är ”ren”. För att klara att bli det behöver du hjälp. Moment 22, människor dör.

       Svara

      Jag är född och uppvuxen i Sthlms stad och har mig veterligen aldrig sett heroin. Jag fortsätter gärna. Att man skapar konton på Instagram som försök för att normalisera det där är skevt som fan.

      Och innan någon hoppar på mig – Zinken var ett pissområde när jag växte upp. Det var ni inflyttade bönder som gentrifierade Södermalm. Innan ni kom fanns här mest bara arbetarklass.

      Svara

       Härlig attityd att kalla alla som inte är från Stockholm ”inflyttade bönder”

       Svara

     Vilka droger har folk dött av då?

     Svara

    Tja, MDMA, haft fantastiska upplevelser och glädje på det. Men lets face it, det kör slut på seroteninnivån i hjärnan på en kväll så det blir tre veckor mörker efteråt. Värt det? Vet inte…

    Svara

     Då har du ju inte mikrodoserat

     Svara

   Knark förstör är skräp.
   Camilla i all välmening bör du ta bort hela inlägget för att undvika otrevligheter i framtiden med tanke på vissa K nr.
   Även fast en del saker är offentliga handlingar så kan det vara straffbart att publicera dom offentligt.

   Svara

   Definiera gärna vad som är ”knark”.

   Svara

    Står väl typ i FASS?

    Svara

     Du menar det som är narkotikaklassat? Olika grader av ”knark”? Eller är det när man använder det olagligt? Alltså narkotikaklassade läkemedel utan att ha det på recept? Medan det är okej om man har det förskrivet?

     Svara

      Knark står för kriminaliserad narkotika, så ja, typ så.

      Svara

   Äsch då, grönt är skönt 😉

   Svara

   Om knark är bajs, är inte alla människor då skyldiga till innehav? Vilket bakslag.

   Svara

    Blåbär är blå bär, men blå bär är inte nödvändigtvis blåbär.

    Svara

  Wow, vad höga böter ändå! Trodde jag inte. Antar att de bara hade mängder för eget bruk?

  Svara

   Böter (i dessa fall iaf) baseras på inkomsten.

   Svara

    Aha. Attans då.. Får passa mig 😄 Fast de måste ju tjäna rätt mkt iofs..

    Svara

   När min man höll på, för 15 år sen, (före min tid) så fick han böter på 2-3000 kr. Så man kan komma billigt undan om man är en fattig sate.

   Svara

    Han låter som ett kap.

    Svara

     Ja så sållar jag också bland mina ragg. Närmar vi oss inte 70 – 80 000 i böter för ringa narkotikainnehav blir det inget.

     Svara

      Ja för det var bara det låga bötesbeloppet som kändes problematiskt.

      Svara

       Poängen flög rakt över huvudet 😂

       Svara

     Tycker det finns betydligt värre saker folk kunde ha gjort för 15 år sen

     Svara

    Brottsofferfonden, inte brottsofferjouren.

    Svara

  Den bild du lagt upp i inlägget är inte en dom, utan en stämningsansökan (dvs det åklagaren yrkar på att domstolen ska döma den misstänkte för samt påföljd). Det kan mycket väl stämma att påföljden blev 10 000 kr i böter.

  Svara

  Det står ju att det är åklagarens förslag med 24 000 kr, inte att det är vad det blev?

  Svara

  Så barnsligt och onödigt😐

  Svara

  Men paow skriver i inlägget att hon dömdes i början på sommaren men här står det att det hände i slutet på augusti. Är detta ett nytt och andra tillfälle hon åker fast?

  Svara

   Det är nog detta hon syftade på.

   Svara

  Paows namn Denisé, uttalas det verkligen Däniseee? Är det inte ”Dänis”?

  Svara

   Paulina heter hon väl? Är detta hennes andranamn? Vilken koll du har i så fall!
   Med tanke på att hon stavade sin katts namn Maddiken, kanske det blivit något fel i stavningen även här. Obs! Inte överlägset mot dyslexi vilket hon kanske har, bara en teori.

   Svara

    Hallå, står på stämningsansökan? Var inte en besserwisser utan att kolla själv först?

    Svara

     Men oj, missade läsa stämningsansökan. Jag menade inte alls att vara besserwisser. Eller otrevlig. Om folk var lika otrevliga i verkliga livet som i detta kommentarsfält hade jag nog inte velat vara med.

     Svara

      Jag uppfattade dig inte alls som otrevlig, utan bara undrande.

      Svara

       😘😘😘
       Det finns hopp!

       Svara

        För dig? Nej absolut inte.
        Du svingar utan att läsa själv.

        Svara

   É är kort så mer denisä än denisäää

   Svara

    Så är det väl inte? É är lång vokal (som i se och ge). Det betyder att Denisé uttalas ’Deniseeeee’.

    Svara

    DET 👏🏻 SKA 👏🏻 INTE 👏🏻 FINNAS 👏🏻 NÅGON 👏🏻 ACCENT 👏🏻 ÖVER 👏🏻 E 👏🏻 I 👏🏻 DENISE!!!!!!!!!

    Svara

   Det betyder bara att hennes föräldrar är WT. Det ska inte finnas något ”É” där.
   Namnet ska skrivas Denise och uttalas ”deniis”

   Hennes föräldrar var tydligen WT och drog till med ”Denisé”. Det finns inget sätt att uttala det. Då E:et ska uttalas och det är bara i Sverige man håller på med sådant här.

   Det borde dock bli deni-sE’

   Otippat för övrigt att wt-päron från en WT-dotter 😬

   Svara

    🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

    Svara

    Själv du högadel?

    Svara

  Kola är kul

  Svara

   Hur menar du att kokain är roligt?

   Svara

    Personen skrev kola, om vi nu ska vara, noggranna.

    Svara

     Gräddkola 😋

     Svara

    Att det är roligt att snorta

    Svara

   Här kostar en gubbe ~2000kr

   Kostar att ligga på topp

   Svara

    Du blir nog lurad.

    Svara

    Man får passa sig att bli beroende med dom priserna!
    Ett dåligt skämt.

    Var bor fröken?

    Svara

  Ogillar Universum Yngre systern Graaf som hon tidigare kallade för ”lil SIS”? Skriver att storasyster gör hela programmet och nämner inte ens den andra systern.

  Svara

   Hela blogggänget gick all in för att reta My…överdrivet löjliga fjortisstorys! Maggan hoppandes i soffor med brinnande bloss där bak, sen slet hon toppen av nån brud och kysste hennes bröst. Undrar vad deras barn tycker…

   Svara

    De verkar ha en jättefin relation, hon och hennes barn. Något jag tänkt på genom åren.
    Så LÄGG NER den där guilt-trippen och skammandet ”vad tycker barnen”, det är bara fånigt.

    Svara

     Och allt som syns på bloggen är sant…

     Svara

     Japp jättefin🙄😣

     Svara

    På vilket sätt retade gänget My? Förklara så att jag förstår, ge exempel.

    Svara

    Monas Universum, har aldrig läst den bloggen, men gjorde det nu. Jösses vilken tråkig blogg, bara en massa skitparat om vissa andra bloggare mellan raderna. Hon hyllar MG, TV-cirkus som de facto var urdåligt och löjligt.
    Alla som har medicinerat sömntabletter vet att med en tablett så somnar du typ efter 30 minuter, och sover ungefär i åtta timmar. MG påstod att hon tagit två sömntabletter, vilket i verkligheten skulle kockat ut henne i minst 10 timmar.
    Hon typ ”somnade” en liten stund och simsalabim så var hon pigg som en mört. Man såg även på hennes sambo att han spelade med fastän allting var uppgjort, i manuset. Det finns säkra källor överallt som pratar lite för mycket när de fått lite för mycket i glaset. TV bolaget vill ju inte att det ska floppa efter ett avsnitt, därutav lite påhittad drama för att locka TV-tittare.
    Folk är verkligen naiva och går på allt.

    Svara

     Så enkelt är det inte. Man kan absolut vara vaken trots både en eller två sömntabletter. Men ”go” blir man…

     Svara

     Skämskudden på under den sekvensen. Det är MÅNGA som är ordinerade två tabletter per natt. Jag är en av dem. Det är en helt ofarlig dos.

     Magdalena och TV3 fick det till att hon var på gränsen till att hanna i koma. Antingen så är hon en dranaqueen eller så var det uppgjort av TV3 och Magdalena för att skapa innehåll till serien. Även realityserier går delvis efter uppgjort manus.

     Det stämmer förresten inte att dubbel dos betyder dubblerad sömntid. Verkningsämnet går ut lika fort. Så du sover lika länge som med en tablett, men med dubblerad effekt = sover lite djupare under de där 3-5 timmarna.

     Mvh
     //Sjuksköterska

     Svara

      Vad var det för tablett? Neuroleptika som propavan eller zolpidem/zopiklon? Styrka? 2 st 10mg av de senare, är till exempel mer än normal dos och skulle på ej van person också ge effekt därefter.

      Svara

     Haha, noll problem att hålla sig vaken på två sömtabletter. Kan ta dubbel dos av två olika utan att kunna somna. Riktiga mediciner, inget melatonin eller sånt.

     Svara

   Mona är bara pinsam, nya bestfriend hela tiden ) bara dom är kända så är Mona där !

   Svara

  Jobbat summerburst ett flertal gånger i bar uppe på vipen. Och det är faktiskt så att det går uppe vid cabanasen med knarkhundar. Förra året tog de ett tiotal personer som de tvingade stå och vänta vid kanten tills de var klara och kunde kollektivt ta ut samtliga. Många ”små-tjejer” grät och försökte säga att det inte var deras. Väldigt underhållande.

  Svara

   Vidrigt, jäkla överförmyndarfasoner att jaga och kriminalisera vad vanligt folk väljer att göra av sin egen lediga tid. Man hade ju hoppats på att samhället hade gått mot en mer modern och liberal framtid men tydligen så vill Sverige vara moralens övermakt.

   Svara

    Narkotikabrott är ett brott. Antar att du menar att man ska blunda för mördare också? Vad de gör på sin fritid ska ju vi strunta i

    Svara

     Ja tyvärr så anses det idag att vara ett brott när en medmänniska själv väljer att berusa sig med någonting annat än vad ”den goda makten” anser vara acceptabelt, oavsett vad som egentligen passar individen. Det är rakt av fucked up enligt mig- och bör absolut inte klassificeras som ett brott. Om någon inte passar in enligt statens norm gällande berusningval så kommer jag aldrig att acceptera att det ska anses brottsligt.

     Att ens jämföra det med att begå ett mord på någon är ju också extremt orimligt?

     Svara

     Poängen är ju att det absolut inte ska vara ett brott då det handlar om individens val- som andra kan ge fan i.
     Att dra upp ett mord som jämförelse får mig att misstänka att du är en sittande politiker eller något liknande.

     Svara

      Herregud, låter definitivt som att någon haft problem med lagens män. Liberalare vore nödvändigtvis inte helt orimligt MEN nu är det så att det är ett brott. Dessutom var det ett flertal som åkte fast med rätt mycket narkotika i form av piller. Tycker du att det är bra att personer går och säljer knark i form av tabletter till små nykläckta 18-åringar i offentliga sammanhang? Man gör vad man vill på sin fritid, men på ett stort event som Summerburst känns det inte helt passande va.

      Jag känner 100 %, skyll er själva! Är man så dum att man tar med sig droger (som är olagligt) till en av Sveriges största cityfestivaler – skyll er själva 🙂

      Svara

  Trist för Paow, hoppas hon tar nya tag och aldrig gör om det <3

  Svara

   Man kan inte lära en gammal hund att sitta..

   Svara

    Jodå. Du får ha större tålamod med en gammal hund men visst lär de sig.

    Svara

     Ja det där uttrycket är så hemskt! Även äldre hundar behöver stimulans och äskar att lära sig något nytt ❤️

     Svara

      Ja, stackars alla hundar. De ligger nog sömnlösa över detta uttryck 😄

      Svara

     Exakt! Och om man har lärt dom att lära sig som unga, så är det betydligt lättare att lära dom som gamla igen😊

     Min farmor är ett exempel på det. När hon va typ 75 år, tog hon min Mac(hade inte använt en dator på 15 år, och då va det PC), frågade det mest grundläggande, typ vart internet låg, jag visade henne appstore, sen satt hon och surfade på internet, och kollade olika appar efter 30 min! Va tvungen att slita datorn ur handen på henne när dagen va slut ”åh farfar, kan vi inte köpa en sån här?” 😂

     Allt går, gammal som ung, om man vill och förstår varför!

     Svara

      😂 Vilken härlig historia (och farmor!)

      Svara

       Haha ja tack😊 hon va fantastisk min farmor, toppmodern i tankar och värderingar, älskade att lära sig och lära andra. Att utmana sin hjärna va det bästa hon visste, vad det än handlade om😍♥️

       Svara

    HATAR det uttrycket. Alla kan ändra sig, utvecklas till det bättre och bli en bättre version av sig själv!

    Svara

    Min farmor började på folkhögskola när hon var 72 🙂

    Svara

     Farmor rockar! Sjukt coolt.

     Svara

  Varför fick paow mindre i böter än amir?

  Svara

   Annan mängd narkotika, annat typ narkotika eller olika inkomster.

   Svara

   Men herregud, tror du att alla människor får samma böter oavsett substans?
   Det baseras givetvis på VAD det är för drog, INKOMST och HUR MYCKET. Vet du hur lite 0.19 g är?

   Svara

  Hon är inte dömd än, stämningsansökan inkom till tingsrätten den 17 oktober 2019, och hon ska därefter få tillfälle att yttra sig.

  Svara

   Precis, att vara åtalad för brott är inte samma sak som att man är dömd för brott.

   Svara

  Vi kanske ska återkomma till detta när domen kommit.

  Svara

   Och Camilla klagar på andras källkontroll 😂😂😂. Det står stämningsansökan med stora bokstäver Camilla.

   Svara

  Ot men vem är den otrevliga människan som stylar biancas hår för talang och typ frågar om det inte hade varit bättre ifall Bianca haft blåa ögon? Alltså är så förvånad över att någon lägger såna konstiga oproffsiga kommentarer på en så sjukt vacker tjej. Nån annan som tänkte på det här? Känns som att hennes avundsjuka typ lyser igenom skärmen.

  Svara

   Jag reagerade om det är hon i gul tröja du menar? Men jag reagerade på hennes konstiga attityd när Bianca sa att hon var sen. Var nån mer som kommenterade henne i kommentarerna, de skrev att hon är en ”hater”. Så vidrig attityd, solklart avundsjuk… och det där angående ögonen, hade bytt mitt Svensson-utseende med tråkiga blå ögon mot biancas varje dag, fattar inte ens vem som tänker såna tankar, än mindre säger så till någon.

   Svara

    Fast va, hon stylisten har blå ögon och är ändå inte snygg så hon är ju den sista som ska säga något. Bianca däremot är sååå vacker.

    Svara

   Haha låt mig inte börja med att lista vad som skulle gjort hon i gul tröja snyggare.. listan skulle varit lång.

   Svara

    Hon är ju skitsnygg?

    Svara

     I vilken värld? Haha.

     Svara

   Hahaha, vilken konstig människa? Snacka om oproffsigt av en stylist/sminkös.

   Svara

   Vart kan man se det?

   Svara

    I biancas senaste vlogg

    Svara

   hahah är du seriös? hon skojar ju xD

   Svara

    vem skojar så? Tänk om nån hade sagt till henne att hon hade varit snyggare om hon vore smal eller något annat? Men visst, det är på skoj.

    Svara

  Du säger något om folk som ifrågasätter andra influensers och tar bort deras kommentarer för de är ”kränkande” enligt dig.. men du hänger ut Paow och andra hejvilt! Palla

  Svara

   Eftersom Paulina själv gått ut med att det hela själv så behöver namn inte döljas. Av samma anledning som de publicister som inte namngivit Fredrik Virtanen när #metoo begav sig, gjorde så efter att han själv bekräftat att det var honom det rör sig om.

   Svara

    Varför skriver du att hon dömts när dom inte finns än? Vet du vad en stämningsansökan är?

    Svara

    Sen kanske uppdateringen av inlägget var lite lamt? Intryckt mitt i men rubriken kvar? Hon är än så länge bara misstänkt för detta tillfället.

    Mvh surtanten

    Svara

  Jag hoppas att Åklagarmyndigheten har stavat fel till Denise, hon ju för fan inte heta Denisé i mellannamn.

  Svara

   Jag heter Sofié. 🤷‍♀️

   Svara

   Jo det stavas så enligt Ratsit.
   Gissar att namnen i Åklagarmyndighetens dokument inte skrivs in för hand, utan kommer från folkbokföringen, passregister eller liknande.

   Svara

  OT Petter Stordalen har köpt Ving.

  Svara

  Karameller.

  Svara

  Om det stämmer att hon inte är dömd borde du ju ta ner detta inlägg omedelbart.

  Svara

  Förlåt, men ’Denisé’? Folk som försöker göra sina barns namn speciella med felplacerade accenter är bara… *suck*

  Svara

  Rättelse: 800kr till Brottsofferfonden, inte Brottsofferjouren.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.