Jon och Jannis son är här!

Någon dag förbi det beräknade datumet bestämde sig Jon och Janni Olsson Delérs son för att äntligen sticka ut huvudet.
Han föddes på sjukhus i Marbella och var 51 cm lång och vägde 3.428kg enligt pappa Jons Instagramkonto där det även finns fler härliga bilder på den unge mannen!

Stort grattis till hela familjen!!

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Grattis 🌹

  Svara

  ❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara

  fler* istället för fel

  Svara

  Grattis till Job och Jani! ❤️

  Svara

  2h och ingen kommentar?

  Svara

  Gratts va roligt!

  Svara

  Svara

  Är bloggen trasig eller är det ingen som bryr sig?

  Svara

  Trasig blogg….

  Svara

  Ska man veta vilka dessa är?

  Svara

   Om man inte lever under en sten borde man i alla fall känna till Jon.

   Svara

    Lever inte under en sten vet inte vem nån av dessa tu är…

    Svara

  Lägg in Jons bild och text – gulligaste inlägget trots att jag inte ens följer dem. Stort grattis!

  Svara

   Tyckte det inlägget var irriterande. ”Janni svettades inte ens en droppe” ”barnet baaaaara sover och är snäll, var ledsen en enda gång men slutade med det”. Försöker få allt att verka så ladidadida.

   Svara

    ”barnet bara sover” jovisst, han är ju typ en kvart gammal 🙃

    Tycker dessutom inte om när man använder snäll som synonym till tyst när det gäller barn. Skrikande barn är medvetet elaka då, eller va?

    Svara

     Haha som tillägg på
     ”Snälla tysta barn” så måste jag instämma och stör mig på folk som benämner barnet som snällt bara det inte skriker. Liksom alla ungar är olika och har olika personlighet. Jobbar på bb och får höra rätt ofta första dygnet ”nä hen är så snäll och bara sooooveeeer” haha brukar hålla mig för skratt inombords och säga till föräldrarna att det hela kan komma att ändras dygn 2,3 osv och att barn som skriker försöker kommunicera sina behov, inte att de är elaka eller vill jävlas..

     Svara

    Hahah första dygnet ja, då sover ungen ju gör att den är trött efter förlossningen. Sen brukar det bli liv i luckan och det ska ätas/skrikas/bajsas stup i kvarten. Men det är väldigt gulligt att de är så kära i sin lilla- klassiskt och förväntat. Stort grattis till paret ❤️

    Svara

    Ja jag tyckte det var väääldigt sjukt att han typ skröt om sin tjejs förlossning… som att det är nånting slags tävling/prestation som hon klarade av utan att ens svettas. Man presterar ju inte ”sämre” för att man har en svår förlossning som kanske slutar i kejsarsnitt eller så.

    Svara

   Jons inlägg på Instagram är SUPERMÖRKT tycker jag. #meetmeinthenextvlog. Samtiden? Sörjer nästan att jag börjat se allt instagrammande på detta mörka sätt, för nu kan jag inte längre med att lägga ut grejer själv. Skäms liksom.

   Svara

  Godmorgon!
  Ingen mer som är vaken? I o f inget inlägg som genererar så många kommentarer kanske….
  Har själv inget relevant att skriva om inlägget, mer än att jag inte har något att skriva 🙂

  Hoppas alla får en bra dag, ni som hatar mörker försök njuta av tända ljus, ni som hatar värme, njut av att äntligen få lite svalka, ni som älskar sol- ja ni får ta en varm dusch eller bastu helt enkelt.

  Kram på er.

  Svara

  ”Helt utan ansträngning och utan att svettats en droppe” enligt Jon. Relaterar 0%

  Svara

   Sånt BS

   Svara

   Hahah sätter sig själv på lite högs hästar och påstår att barnet är snällt för att det inte skriker. Jo tjena återkom vid varje utvecklingsfas! Ses då

   Svara

   Haha, födde andra barnet igår och det var nästan piece of cake. Första not so much. Hade ca en och en halv timme mellan vattnet gick och innan jag fick epidural där jag tvivlade på mina livsval men sen var det verkligen bara att ploppa ut den ansträngningslöst nån timme senare. Helt sjukt.

   Svara

    Grattis ❤️

    Svara

    Gillar att det känns som att man knappt får uppleva sin förlossning som ”peace of cake” utan det måste ha varit svinjobbigt, tagit femton dygn osvosv. Jättebra om det ges en nyanserad bild av en förlossning, att det kan vara apjobbigt, att kvinnan kan spricka och få komplikationer osv, men de som inte upplever det så måste få ha rätt till sin upplevelse också!

    Svara

    Andra barnet är ju nåt helt annat. Upplever ju många som lätt även utan smärtlindring jämfört m första

    Svara

   Totalbedövad kanske. De är ju inte i Sverige ens. Han måste ju skämta om att det var noll ansträngning 😂 Det är ju ändå första? Manegen ska ju krattas

   Svara

  Funkar inte att kommentera? 🤔 Eller har alla däckat efter gårdagens guldfest med Ph….? 😯

  Jamen, grattis då! Ifall alla andra sover… 👶🏼👍🏼🥰

  Svara

  Kollektiv sovmorgon eller är vi alla hårt moddade?

  Svara

  Så fint att se hur positiv Janni varit in i det sista. 🙂 Man blir alltid glad av hennes sociala medier.

  Svara

   Jodå, men det är väldigt enkelt att vara glad och positiv när man som Janni aldrig har haft minsta motgång i livet, vare sig med hälsa, karriär eller nära/kära. Hon är en sån där lyckligt lottad person som har tur med allt och bara glider igenom livet. Självklart blev hon gravid direkt när hon ville det, självklart hade hon en totalt okomplicerad graviditet och mådde superbra hela tiden och självklart gick födseln jättesnabbt och enkelt utan minsta komplikation. Jag hade blivit otroligt överraskad om födseln inte varit enkel eller om någon av dem varit sjuka. Jag unnar henne absolut allt väl, men som sagt med hennes liv vore det väldigt konstigt att inte vara glad och positiv.

   Svara

    Verkligen. Hennes craving under graviditeten var ju…… bubbelvatten……………. hahaha måste skratta.

    Svara

  Stort grattis till Janni och Jon 😊

  Svara

  Så himla söt bild, grattis till dem! Dock blev jag konfunderad över Kenzas kommentar… vet inte vad det är, men det är något som provocerar mig när folk kommenterar ”Nu börjar livet på riktigt” eller ”Meningen med livet” osv när folk skaffar barn. En fråga till er föräldrar där ute – är det så för alla? Är kanske orimligt lättkränkt men genuint nyfiken för sådana kommentarer känns indirekt lite som om de som väljer bort barn inte har ett ”riktigt liv” eller vet vad lycka/livet handlar om? Själv tillhör jag kategorin som snart fyller 30 och inte alls längtar efter barn för att jag trivs så bra med livet ändå. Liten morgontankar här men är nyfiken!

  Svara

   Hade ett strålande liv utan mina barn 🙂 när det inte är läge är det inte läge!
   Sen fick jag mina 2 kids och livet fick en ny ”jätteguldkant”, men de är allt <3

   Svara

   Tänkte EXAKT samma sak. Kan inte Kenza bara hålla käften..

   Svara

   Gick mitt första barn när jag var 32. Noll barnlängtan innan dess. Skulle inte gubben varit barnsugen kanske de inte skulle blivit några alls

   Svara

   Livet pågår och innehåller glädjeämnen, svårigheter och utmaningar även utan barn. Vad är det ens att diskutera liksom? Vad är alla barnlösa annars, meningslösa zombies?

   Däremot drabbas en del nyblivna föräldrar av att de går så kraftigt in i föräldraskapet att de förlorar förmågan att kunna se lite distanserat på det här. Det har säkert någon evolutionär funktion, men givetvis är det dumheter.

   Tankeexperiment till föräldrar som har svårt att greppa detta: om livet utan barn inte är på riktigt osv, gäller de även era egna små gullbarn? Blir deras liv meningsfullt först när de lyckas föröka sig?

   Svara

    Tror också det har något med nyblivna föräldrar att göra och som framkommit genom evolution. Föräldrar som har barn som är typ 4 år + är inte alls lika irriterande.

    Svara

   Ja så om inte Kenza hade haft TUREN att faktiskt bli gravid så hade hennes liv aldrig börjat…

   Svara

    Hon som själv varor ofrivilligt barnlös borde verkligen tänka till innan hon kläcker ur sig sådant, det är ju precis såna kommentarer som spär på ångesten över att aldrig få uppleva föräldraskap. Men nej, såfort Kenza inte själv tillhörde de människorna försvann all varsamhet och ödmjukhet ur fönstret.

    Svara

     Håller verkligen med!!!

     Svara

     Precis, nu är allt bara bebis och meningen med livet är barn, och att vara mamma. Hon har för totalt tappat alla insikter om hur det känns att vara ofrivilligt barnlös. Hon kunde inte ens prata om det innan hon var gravid, och försökte ärligt talat rätt kort tid. Så hyllningarna att hon är så modig som ger ett ansikte till IVF och kampen mot ofrivillig barnlöshet känns rätt överdrivna.

     Svara

   Nu kan jag såklart bara tala för mig själv, men jag känner så att jag hade absolut ett bra liv innan jag fick barn. Jag kände enorm kärlek till andra människor, mina djur osv MEN nu efter barn så bleknar dessa känslor för allt annat lite för jag älskar mina barn mer. De är liksom en kärlek över allt annat, men om jag inte fått barn så hade jag inte saknat den för jag visste inte att den fanns. Om det låter rimligt?

   Älskar såklart fortfarande andra människor också lika mycket som jag gjorde innan, men älskar ändå barnen mer.

   Svara

    +1

    Svara

   Verkar som hon tagit bort kommentaren nu? Jag hittar den inte längre iallafall.

   Svara

    Nä, den är kvar…

    Svara

   Fick barn för tre månader sedan och känner fortfarande att livet snarare tog slut hahaha. Väntar fortfarande på att det ska vända 😅

   Svara

    Det gör det! De tre första månaderna suger apa och man tror man sabbat sitt liv, men det blir bättre än någonsin sen. Kämpa.

    Svara

  Grattis till dem!
  Stör mig oproportionerligt mycket på Kenzas kommentar på Jannis bild, ”grattis, nu börjar livet”. Så det fantastiska, händelserika och unika liv Janni levt innan barn räknas liksom inte? Nu börjar ett annat typ av liv möjligen, men man kan faaaaaan leva livet även utan barn.

  Svara

   AGREED

   Svara

   Haha ja det är provocerande! Plötsligt sitter hon i den vana föräldrabåten där hon för ett tag sen inte visste om hon någonsin skulle tillhöra. Är själv gravid efter en kamp med ivf och jag aktar mig supernoga för att inte säga fel saker till folk samt att antyda att graviditeten är allt för mig (fast innerst inne är den ju det men jag behöver inte tapetsera hela stan med affischer om ni fattar vad jag menar) har några barnlösa vänner och med dem pratar jag inte om graviditet och barn om de inte själva tar upp det. Klart man ska få vara glad och stolt men man kan fortfarande vara en normal person och visa respekt- eller?

   Svara

    Kenza som dessutom gick ut med hur ledsen hon blev när folk runtomkring blev gravida, skulle skylta med det osv eller var det var hon beskrev i podden. Har följt henne i över 10 år, men podden förstörde de typ för mig… får bara känslan av high maintenance och att hon tror hon är den första föräldern på jorden.

    Svara

  Grattis!

  Svara

  Allstå Jon. Han är superglad och pepp och härlig, men SÅ STÖRIG stundtals.

  Tex det här med att Janni inte behövde kämpa något för att gå ut ungen i hans senaste instagrampost. Hon har fött ett fkkng barn.

  Eller en gång i en frågestund när de skulle svara på vad de gillade bäst hos den andra. Janni sa något om jons personlighet och Jon svarade ”att janni är så naturligt snygg när hon vaknar på morgonen och inte behöver smink”.

  Eller varje gång han varit tvungen att berätta att janni inte är som andra tjejer. Jag förstår att han är stolt över henne och älskar henne men kom igen. Det är lika med att säga att alla andra kvinnor är… ja…. ni fattar.

  Han känns så otroligt grabbig i sina kommentarer och jag pallar inte med det.

  Svara

   Instämmer och han är väl en typiskt ”grabbig” kille. Gillar bilar och extremsport 😴😴😴 Nä han känns väldigt världsfrånvänd på ett sätt, kanske dock är den sidan han spelar på utåt sett för det ger mest klirr i kassan, vad vet vi?

   Svara

   Det är ju ett ganska objektifierande sätt att se på sin partner också. Att hon liksom finns till för att dels ä behaga honom och dels visas upp som den perfekta tjejen för hans publik. Har alltid väldigt svårt för män som paraderar med sina partners. Alltså missförstå mig inte. Man måste ju få vara stolt över sin partner men allt verkar liksom vara en tävling för honom. ”Kolla kolla min fru födde barn bättre än din fru. Hon ba log in i det sista (klassiker att kvinnor ska le för att män ska anse dom behagliga) och hon svettades ingenting minsann!”. Urk på honom. Heja Janni!

   Svara

    Men exakt!! Fy bubblan

    Svara

  omg så lik hon är piper från orange is the new black på den bilden

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.