MyMolimenti verkar har lösningen på allt

 

Molimenti är gemenskapen till en enklare vardag, elegantare feststämning och målet är att du tillsammans ska pryda våra fantastiska hår med personliga favoriter. Your Molimenti är till för dig, ingen annan – bara dig.

Your Molimenti finns alltid över dig och speglar din personlighet: men framförallt: lyssnar på dina känslor.// MyMolimenti

Med tanke på dessa styrkekramsvarma löften om gemenskap och hörda känslor så antar jag att det bara är en fråga om dagar innan det erbjuds mysiga och gråtmilda gruppterapistunder i självhjälpsformat där Elins ”Molimentis” äter muffins och flätar varandras hår till självkostnadspris.
Ska jag se om jag kan skaka fram en rabattkod till er?

Ps. Vad såg jag förresten på Åhlens nyss för 129 kr?

Knuten är inte exakt identisk men ganska lika va?
Med tanke på att Elins hårband för 399 kr är slutsålt så är det ett tips att rassla förbi närmaste Åhlens om du är sugen på att se ut som en sämre ”Molimenti” innan du kan lägga vantarna på den ”äkta varan”.
(Ej i samarbete med varken Åhlens eller MyMolimenti)

Tack för tips!

412 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror jag hoppar det! Har aldrig velat se ut som en molimenti, känns fel på något sätt.

  Svara

   …och Cissi Wallin visar bilder på en avhuggen penis i spaghetti på sin insta.

   Allt är ju relativt…

   Svara

   Känns lite tillgjort, fejk, påhittat lixom. Som något man kommit på efter en flarra vin, var!

   Svara

  Texten låter pårökt. Eller så är det bara google translate…

  Svara

   Den är helt obegriplig. ”Molimenti är gemenskapen till en enklare vardag”, det går ju inte ens att säga så. Vadå gemenskapen? Ett ensamt föremål kan inte utgöra en gemenskap. Och även i plural hade det blivit intetsägande. Inte ens två diadem är gemenskapen till en enklare vardag. Och ”(…) målet är att du tillsammans ska (…)” alltså. Tillsammans med vad? Vem? Meningen betyder ju ingenting. En person allena kan inte göra något tillsammans. Blir onödigt provocerad av detta 🙈

   Svara

    Eller vad sägs om denna:
    ”Your Unique Trio – Är gänget som hjälper dig i ur och skur. Med en bländande design, pärlor som får grannen att bära solglasögon mitt i natten och det viktigaste av allt: stabilare kompisar får du leta efter.”
    https://mymolimenti.com/product/hair-clips/your-unique-trio/

    Svara

     Kænns lite som om jag läser mina egna fylleSMS dagen efter en studentfest 2010😂

     Svara

      Alltså..tycker det luktar kokainanvändning lång väg.

      Svara

       Luktar.. 🤭

       Svara

     ”Är pärlornas huvudkontor som har stationerat sig hemma hos dig. Du kan bära dina exklusiva, handgjorda pärlor tillsammans med en lös knut i nacken, vågiga hårslingor mot pannan och blicken mot den du älskar mest. Visst hörde du: I DO?” Pärlornas huvudkontor…

     Svara

      Jag vill ha det dom tar!

      Svara

      Pärlornas huvudkontor låter så sympatiskt att det för gärna stationera sig hemma hos mig 😍 Jag kan bli deras VD 🤸‍♀️

      Svara

      Hahaha omg. Är det såhär folk tror att vi tänker om våra accessoarer ? 😂😂 Ska gå in till huvudkontoret och hämta en klocka.

      Svara

    Hahah. Älskade seriöst din nedbrytning av texten

    Svara

   Misstänker att texten också är från Aliexpress och körd genom Google translate.

   Svara

    Men man borde väl ändå som svensktalande reagera på hur oläsbar texten blev innan man trycker på publicera. Det här är ju bara pinsamt.

    Svara

     Att man inte ändrar texten är ju sjukt pinsamt 😂 Det kommer nog snart. Snart kommer de väl skylla på att hensidan inte fungerar för att haters fått ner den 😂😂😂

     Svara

      Hackad av samma sabotörer som köpte likes åt Bella!

      Svara

   Eller så är det helt enkelt det som kidsen kallar för ordbajsande…

   Svara

   Text på hemsidan:

   ”Elin Molimenti är grundaren bakom ”Molimenti Hair Accessories”. Med över 10 års erfarenhet av skönhet och hår är hon idag en av Sveriges mest kända frisörer.”

   ”är hon idag en av Sveriges mest kända frisörer.” Really?

   Svara

    Jag har aldrig hört talas om henne. Då har jag ändå bra minne för namn.

    Svara

    Alla är väl någon i klubben för inbördes beundran. Aldrig hört talas om henne innan jag läste inläggen här igår eller om det var i förrgår. Men det kanske säger mer om mig, vad vet jag 🤷‍♀️ Utifrån hennes attityd känner jag dock inte att jag missat något.

    Svara

     Elin är min frisör och jag känner bara att jag måste försvara henne… Hon är en av dom trevligaste och ödmjukaste Personerna jag känner. Hon är helt galet duktig som frisör och också den enda frisör jag haft som inte säljer på en en massa produkter när man är där.

     Visst att texterna är helt off, men Elin som person har verkligen ingen dålig attityd.

     Svara

      Man har väl inte mycket pengar över att köpa produkter för efter ett besök där 😉

      Hennes attityd iom detta och även tidigare på hennes blogg har dock framstått som dryg vid flera tillfällen. Det betyder inte att hon alltid har dålig attityd, eller ens har det ofta. Oavsett bra att hon inte har det när hon jobbar.

      Svara

      Så länge man inte frågar något är hon sälert snäll. Hon har sin egna kramklubb. Men hon har visat flertalet gånger att hon är en översittare…

      Svara

      Jasså? Ställde en enkel fråga om hennes tankar angående priset på ”hennes” produkter och även nu ett inlägg där hon prisats för ”vad hon tagit fram” … så undrade jag ”tagit fram?”

      Blev blockad för det!

      Svara

       Vilka osköna typer som raderar allt om man ställer en saklig fråga. Strutsmetoden fungerar inte i längden. Det blir bara värre o värre.

       Svara

      Då måste jag svara som ex-kund till Elin. Var trogen kund i 5 år, tyckte också hon var så härlig och bra. Jag var med i hennes vloggar, bild på mig i bloggen och på instagram och blev alltid nöjd. Det ringde inga varningsklockor när hon berättade att hon sagt till både Blondinbella och Annica Englund att de inte fick fortsätta vara kunder hos henne för att DE betett sig så dåligt, historier hon inte hade några som helst problem med att dela med sig av.

      Sen kom dagen då jag en gång blivit missnöjd med färgen, jag sa till (obs mycket konstruktivt och snällt och gav ingen blame alls, färg kan bli fel) och fick DIREKT kalla handen och har aldrig blivit så dåligt bemött i HELA mitt liv. Det där med att kunden alltid har rätt är inte en filosofi Elin tror på då hon inte tar emot reklamationer angående hårfärg då ”det är hon som är expert och har hon gjort det så är det perfekt”. Vi bokade en ny tid på min begäran trots dödens stämning, jag var i sån chock av hennes hemska beteende, men en vecka senare fick jag ett långt sms från Elin där hon skriver att: ”Vi är färdiga med varandra och har kommit till den tiden nu. Vår connection är förbrukad så jag avbokar den tiden vi har.”
      Nu är jag blockad på Instagram och känner att den här människan är det falskaste vi har. Om någon läser detta, bli inte kund till Elin om ni får chansen. Hon är svindyr och kommer till slut behandla dig som skit.

      Jag känner bara ångest å Therese Lindgrens vägnar då hon så småningom också kommer bli förbrukad och Elin kommer gå vidare.
      Usch!

      Svara

       Gud vad sjuk hon är. Så länge man stryker allt medhårs är allt okej. Undrar hur många hon har blockerat egentligen. Hon har storhetsvansinne. 😂👍 tack för din delning, visar verkligen vilken falsk människa hon är.

       Svara

       *visslar* jeeezus… Det var det sjukaste. Har aldrig hört talas om en frisör som inte tar emot sin kund som inte blivit nöjd. Speciellt inte när det gäller en kund sen fem år. Hon borde dra in sina ömtåliga tår för det där kommer bara göra henne otjänster. ”Vår conncetion är över” hahaha WHAT. Du är en frisör gör ditt jävla jobb och sitt ner i båten. Åååh jag tåler inte människor med uppblåsta egon och total avsaknad av självinsikt

       Svara

       Oj jävlar… 🙊

       Svara

       Känns som att en del människor läser ”rensa ut negativa människor ur ditt liv”-quotes lite väl bokstavligt 😂

       Svara

       Jag har även varit kund hos Elin. Därefter gick jag till en ny frisör pga. de skyhöga priserna. Under min konsultation hos den nya frisören sa hon att mitt hår var slarvigt färgat samt att mitt hår var slarvigt klippt av den tidigare frisören jag gått till.

       Svara

       Gick hos henne en gång och aldrig mer. Inget dåligt att säga om jobbet, men hennes personlighet var vidrig. Jag är dock 20 år äldre än Elin och har säkert därför en mer ödmjuk inställning till mina medmänniskor.

       Svara

      Ett litet önskemål: Kan inte du fråga henne om allt det här (dvs skandalen) när du är hos henne nästa gång? Var trevlig, konstruktiv och lite kritisk i dina frågor. Sen får vi se om du får komma tillbaka…

      Svara

      Och jag har en annan uppfattning om henne som person. Har varit hos henne en gång och färgat håret. Arbetet med färg och klippning har jag inget dåligt att säga om. Hon är duktig. Men hon var allt annat än trevlig. Tittade på mig som något som katten har släpat in. Väldigt märklig inställning till andra människor.

      Svara

    Tillåt mig skratta !Jag har aldrig sett henne klippa,skapa en frisyr.Hon gör hela tiden samma sak med håren som hon klipper.

    Svara

     Håller helt med. Hon har bara självutnämnt sig som bäst😂😂👍

     Svara

     Exakt. Hon har en färgskala på typ 1-5 färger och samma jävla lockiga hår på varenda kund. Det är typ de enda hon kan.

     Svara

      Jag gillar faktiskt lockarna hon gör och valde henne en gång pga styling och färg som hon visar upp på instagram. Jag var tydlig med att jag inte gillar mitt hår rakt och att jag alltid lockar det. Tror du jag fick mitt hår stylat så? Nej. Fick gå därifrån med spikrakt hår.

      Svara

     Hahah passar väl kanon att titulera sig själv då till ”Med över 10 års erfarenhet av skönhet och hår är hon idag en av Sveriges mest kända frisörer” som det står på hemsidan.

     Svara

   Hårribelt!

   Svara

  Men herregud vad pinsamt för Elin.

  Svara

  My molimenti låter som allt man nånsin sagt på krogens tjejtoa kvart i två på natten ❤️

  Svara

   Asså, tillsammans – sååååå jäla fiiin, den gemenskap! Den känslan, som stor – vänskapens alltid. Vill bara, men framför allt!

   Svara

   Hahah BÄST!

   Svara

  Sån text får mig att vägra köpa.
  Djävla dravel

  Svara

  Nu är det såååå pinsamt alltihop. När hennes man ska lägga locket på, kör med förtal, hot och hat. Nä det är inte hot och har för att kunder ifrågasätter, skriver att de kommer skicka tillbaka produkter, det är sånt som händer när man ljuger om hur mycket man kriiiigat för kvalite…. OM det nu hade varit så att hon hade gjort grundkoncept hade det iallafall betytt minst ett par vändor till kina för att säkerställa denna ooootroooligt maaaagiska fabrik. Nä Elin lilla, gör om, gör rätt.

  Svara

  Dessa floskler hos Elin är bland det roligaste jag läst på länge. Humor på högsta nivå.

  Svara

  Men alltså varför kommenterar ingen det mest väsentlig här, dina naglar matchar det glittriga åhlénskrafset! < 3

  Svara

   Bellsan har säkert hjälpt till.

   Svara

    Haha, tror du? 😊

    Svara

  Alltså kan de inte bara kapitulera och erkänna. De gräver ju sin grav bara ännu djupare genom att blockera och radera allt…

  Svara

   Ja de borde pudla. Det är det enda sättet att ta sig ur detta.

   Svara

  ””Your Exclusive Headband” ger dig fullt utrymme till att framkalla vräkighet. Ett hårband med en design utöver det vanliga. Med ett sammetslent skal, specifikt handgjorda pärlor kan du inget annat än att bli festens höjdpunkt. Du låter exklusiviteten ta över och håret kommer får ta ett steg bakåt. Du släpper locktången, kammar bort håret från ansiktet, låter vräkigheten skölja förbi din panna och placeras mästerligt på huvudet. Du känner dig som million dollar bucks och du tillåter alla att bli avundsjuka – vill du ge det ett försök?!”

  Bara detta liksom:
  Du känner dig som million dollar bucks
  Bucks eller dollar, hur var det nu? Äh, tryck dit båda 😂😂😂

  Alltså Molimentis produkttexter är verkligen något utöver det vanliga 😂😂😂

  Visst måste de väl vara google översatta? Det kan inte vara något annat. Inget pratar så här!

  Släng dig i väggen Blondinbella, det här är sjukt mycket roligare =)

  Svara

   hahaha ”framkalla vräkighet”

   Svara

    Varför kan jag bara tänka ”framkalla kräkningar”? Haha.

    Svara

    Hahahah ”million dollar bucks”

    Svara

     Tänkte förövrigt först att det måste vara översatta texter ifrån google translate men funderar nu på om det istället kan vara en engelskspråkig person som kan svenska/bor i sverige nu som skrivit det.

     Känns typ som någon tänkt texten på engelska, skrivit den på svenska men glömt vad vissa engelska ords svenska motsats egentligen är. Ingen skulle beskriva något ”ordinärt/exklusivt” som vräkigt på svenska.

     Svara

      Eller så är det en såndär person som slänger sig med ”fina/stora” ord och tror sig låta kompetent som skrivit texten : ))

      Svara

       Nej vadå, brukar inte ni idka handel i valören ”kronor spänn”? Det gör jag. Nyss köpte jag en flaska vatten för 18 kronor spänn, rena rånet.

       Svara

       DÄR HAR DU DET!!!! De har ju skrivit en något mer normal text MEN för att sticka ut och verkligen ”framkalla vräkigheten” så har de använt Words synonymer på varje ord?!!! Som Joey i vänner när han ska försöka framstå mer vuxen i sitt rekommendationsbrev till adoptionsbyrån om chandler och Monica:

       ”Joey:
       Finished my recommendation, and I think you’ll be very, very happy. It’s the longest I’ve ever spent on a computer without looking at porn.

       Chandler:
       I don’t… understand

       Joey:
       Some of the words a little too sophisticated for you?

       Monica:
       It doesn’t make any sense.

       Joey:
       Of course it does. It’s smart. I used a thesaurus.

       Chandler:
       On every word?

       Joey:
       Yep!

       Monica:
       What was this sentence originally?

       Joey:
       Oh, ”They’re warm, nice people with big hearts.”

       Chandler:
       And that became, ”They’re humid, prepossessing Homo sapiens with full-sized aortic pumps.”

       Svara

        HAHAHAHA exakt så!

        Svara

        Ok cam cam du kan nog skriva dina friends-citat under ditt egna nick…

        Svara

         Whaaaat är det bara CC som tittat, gillat och kan referera till vänner? 😱😱😱 Visste inte att vänner var så ovanligt och att CC har ensamrätt på friends-citat 🤯
         Godmorgon!

         Svara

         Hahaha tror hon har tid med sådan skit. Bättre att hon lägger tid på mygelmentis😂😂

         Svara

          *inte

          Svara

      Men den funkar ju inte på engelska heller! Fullständigt obegripligt.

      Svara

    Alltid velat framkalla min vräkighet.

    Svara

     Alltså, det är väl den känslan hon fick näe hon valde vigselring? Så vräkig att den ser ut att komma från aliexpress. Påminner om något jag köpte på glitter precis i början av min ”äntligen komma in på krogen”-ålder men som jag tog av efter en halv kväll för att ingen ”look” är värd att vara så jävla opraktisk att man fastnar i allt och alla och inte ens får på sig trosorna på ett smidigt sätt inne på toan.
     #hadeinterådmeddiamantsåtogextrastorplastbit

     Svara

    Läste framkalla vräkning” allt för många gånger! Börjar bli lite trött tror jag

    Svara

     Ja allt ser likadant ut….. Hon har alltid trott att hon är bäst. Hon har ju stannat i utveckling. Hon verkar tro att hon är jordens skapare – för att hon kan göra lockar med en plattång.

     Ååh längtar efter Andrés closing fridaaaay😂😂 han har säkert spelat in ett avsnitt i förväg 😂👏

     Svara

     Vräkning är väl vad som kommwe ske från deras bostadsrättsförening på Värmdö 😂😂

     Svara

    Bara jag som tänker på Mogi?

    Svara

    Att de inte skäms? Hade fan inte vågat visa mig efter denna dundertabbe.. 😂😂😂

    Svara

  ”Molimenti är gemenskapen till en enklare vardag, elegantare feststämning och målet är att du tillsammans ska pryda våra fantastiska hår med personliga favoriter. Your Molimenti är till för dig, ingen annan – bara dig.”

  Vad betyder det här ens? Vilken gemenskap? Tillsammans med vem eller vad?! Hur skulle jag genom att sätta någonting i håret pryda någon annans hår också? Framför allt om det bara är till för mig också, så ingen annan får använda produkterna…

  Och det andra citatet sedan? Är det hårprodukter vi pratar om fortfarande eller har jag helt missförstått? Lyssnar ett diadem på mina känslor? I så fall är ju priset inte alls så farligt och fabriken måste verkligen vara magisk. Jag betalar 1300 spänn per session för att gå till en psykolog när jag hade kunnat köpa ett diadem som en engångskostnad…

  Svara

   Betalar du 1300kr per session!? Måste va privat? Jag betalar 100kr två gånger i veckan för KBT och tycker det är mycket 😅

   Svara

    Via Folksjukvården antagligen, kostar liiiite mer om man vill gå privat.

    Svara

    Ja, det är privat. Det fanns ingen som helst terapi av värde hos allmänvården tyvärr.

    Svara

     Nä, inte om man vill vänta tills man storknar…

     Svara

      Jag tyckte det var nog att ha väntat i tio månader. Kändes som att det var nog…

      Svara

       Gör inte en Elin Molimenti nu Viktor och upprepa det du precis sa i den korta meningen före:
       ”jag tyckte det var nog att ha väntat i tio månader. Kändes som att det var nog…”. Jämför med: Your Molimenti är till för dig, ingen annan – bara dig.”

       We dont have alzheimers, skärpning!

       Svara

        Men jag gillar att skriva folk på näsan. Låt mig. Låt mig.

        Svara

         😀

         Svara

      Ne men va tråkigt att höra! Jag fick hjälp redan efter en vecka men då bor jag i en liten stad med. Hemskt att det ska vara så

      Svara

      Jag fick PDT inom en månad från att jag hade ett möte med en specialistsjuksköterska inom psykiatrin, och jag fick möte med henne max 2 månader eller så efter remiss. Jag och min psykolog träffas ungefär en gång i veckan de senaste 9 månaderna med uppehåll för sådant som helgdagar, semester etc. Och ja det är den allmänna sjukvården.

      Svara

   Många frågor, ja.

   Svara

   Haha men visst? Håraccessoarerna har verkligen utvecklats sen sist jag köpte när jag var tio år. Ack vad tekniken går framåt!!

   Svara

   Äntligen ett diadem som lyssnar på mina känslor! Här har vi en affärsidé som heter duga. Alla psykologer släng er i väggen, diademterapi är det nya.

   Svara

   Sen alltså..gemenskap osv men samtidigt ”till för dig, ingen annan, bara dig”. Varför är gemenskapen viktig här?

   Och kunde de inte skippat det sista bara dig? Gillar inte flowet. Nån behöver en redaktör xD

   Svara

    De kanske har motorcyklister och husbilsägare i åtanke. Fordonet (hårkraffset) är till för just dig, men du tillhör en gemenskap i och med att ni har samma intresse. Och när ni möts, ute (på vägen) då hejar ni på varann. För det är en oskriven regel. 😂

    Har Elin ens varit i Kina fabriken fysiskt. Petra T har åtminstone vart i landet på inköpsresa.

    OCH om 10 år i hårbranschen resulterar i håraccessoarer som funnits väldigt länge, då får en nog påstå att 10 år i hårbranschen inte gett speciellt mycket. Jag föreslog en gång att hon kanske kunde hålla i kurser/utbildningar eftersom hon anses så duktig. Men nej, detta är det vi får?

    Svara

   Fan det är alltså detta som är lösningen.
   Jag behöver inte fortsätta stå i den evighetslånga KBT kön. Bara slänga ut för ett diadem och frakt så är problemen kirrade sen!

   Kanske borde tipsa psykiatrin om denna metod.
   M.v.h person nummer 800 i kön. 😂

   Svara

  Alltså texten måste skapat så mycket blod, svett och tårar. 😂😂 Fattar vad hon menar med krigat. Krigat för att få en normal svenska?

  Svara

  Alltså aj! Att sedan markera saker som ”slutsålda” för att försöka fortsätta bygga någon hajp för att aliexpress-paket finns att hämta ut på ica nu.. Det blir så pinsamt att man vill hälla tabasco i ögonen på sig själv.

  Om ni undrar hur prissättningen gått till så kan ni se det på mr molimentis instagram:
  https://www.instagram.com/p/B2OLbvmD6Hp/?igshid=17iuz1nv5t2y1

  Svara

   Jävligt talande video

   Svara

   Alltså, han känns sjukt obehaglig. Hans röst och kroppsspråk…

   Svara

   Åh herregud vad roligt 😂 snälla snälla Cam lägg upp denna video i ett eget inlägg!

   Svara

   Åh herregud vad roligt 😂 snälla Cam lägg upp denna video i ett eget inlägg!

   Svara

   OMG, han är så pinsam! Skämskudde!
   Exakt så gick prissättningen till! Likadant med hennes frisörtjänster!

   Svara

   Ahaaa nu fattar man ju hur den prissättningen gick till. Klart det tar tid att surfa på ali, tid är pengar såklart. Så pang 500% påslag är ju rimligt!

   Svara

   Hahahaha omg😂😂 skrattar högt

   Svara

   Alla dessas hashtaggs. #sälj #mäklare #framgång #menwithsuits #uppsalauniversitet #stockholmuniversity #jönköpinguniveristy #gymnasium #säljchef #salesman #vd #founders
   😅😂

   Svara

    Hahahaha #gymnasium, yeah you go man!!!

    Hade varit så kul om CC kunde börja granska honom också. LÄNGTAR efter att få låta lite pinsamma töntar utan självinsikt som lajvar macho entreprenör/affärsman få stå några kast! Han kvalar in helt på egna kvalifikationer, ingen kvotering bara för han är man här inte 😉

    Svara

     Alltså all min attraktion för män rann av mig efter att ha sett ett litet videoklipp med det här preventivmedlet till man. Alltså cringe räcker inte för att beskriva honom. Snacka om att ha hittat botemedlet för kvinnlig nymfomani!

     Svara

      Hahahah skrattade HÖGT! Exakt så.

      Svara

      Exakt så! Får panik av hans filmer. Tänk när man inväntar en lång sovmorgon en ledig dag och så vaknar man av att den duracellkaninen börjar hoppa på en och ska börja dagen 04.30 med yoga och seize the day eller if you snooze you loose quotes. Så sitter man där på golvet och undrar vad fan som hände.

      Svara

       Kokain hände. Sån jävla bra start på dagen. #pepinmystep

       Svara

        Och nu är den borta. Fan, jag ville ju se!

        Svara

   Åh. Hjälp.

   Svara

   Alltså, man förstår ju vilken katastrof detta är för deras ekonomi. De har nog kallt räknat med att tjäna en hacka på dessa hårprylar och gjort upp planer vad de ska köpa för pengarna. Denna video är cringe.

   Svara

   Alltså, the f**k?! Om jag hade träffat honom i en butik så hade jag vänt på klacken och handlat i en annan butik istället.

   Svara

   Haha, vilken obehaglig jävel. När man läste vad han skrev till Camilla verkar det rätt sannolikt att det är han som ligger bakom alla språkliga konstigheter dessutom.

   Svara

    Aldrig träffat på någon förr som pratar i #hashtags

    Svara

  Låter som Molimenti är en frikyrkopastor.

  Svara

   Ja som en sjuk sektledare… 😂😂
   Han kan inte må bra av den fasaden..

   Svara

    Vadå fasad?

    Svara

     Ja han spelar väl en roll? Eller är han sådär pinsam på riktigt? Då är det ju bara synd om honom.

     Svara

    Nu har herr Molimenti gjort sitt Instagramkonto privat!👏😂😂

    Svara

     Nej vad sorgligt! Vad ska jag nu hånskratta åt?

     Svara

     Och blockerat mig?!

     Svara

      Jag skickade en vänner förfrågan till herr Molimenti på Instagram. Blev blockad direkt utan att ens ha skrivit något till honom.
      Jag önskar jag hade sparat ner videon från hans Insta igår där han bokstavligen sa att man inte ska nöja sig och ta för lite betalt för något utan man ska sätta överpris. ”Sluta klaga på att du inte tjänar pengar” hette videon.
      https://www.instagram.com/p/B2OLbvmD6Hp/?igshid=17iuz1nv5t2y1

      Finns det någon som har den sparad?

      Svara

  Kan någon förklara för en trött tjej? Elin har jobbat med dessa produkter en längre tid, tagit fram att dom ska sitta bra men kopierat utseendet från aliexpress produkter? Eller är det Aliexpress produkterna hon säljer i sitt namn?

  Svara

   Det är mest troligt att hon säljer Aliexpress produkterna. Allt annat är orimligt.

   Svara

   Elin har hävdat att hon ”krigat” för dessa produkter och hur de ska sitta och hej och hå. Någon tipsar Camcam eller om Camcam själv hittar likadana produkter på Aliexpress. Elin hävdar då att fabriken hon köper ifrån också säljer till Aliexpress, sedan ändrar hon sig och säger att det bara är kopior på Aliexpress för att slutligen hänvisa till att Aliexpress minsann säljer iPhones också. Säger också att hon aldrig påstått att hon designat produkterna även fast det är exakt så det framstått när hon ”krigat” så för passform etc. På aliexpress kostar produkterna några kronor medan Elin tar flera hundra för dem. Alla som kommenterar negativt i hennes flöden blockeras för hon vill inte ha en massa ”hat”.

   Svara

  Haha detta blir bara bättre och bättre. Älskar hur de beskriver det som att hårbanden/diademen är så exklusiva och unika, när de i själva verket är massproducerade i Kina. I en ”magisk” fabrik i och gör sig!

  Svara

   Samma fabrik som tillverkar de Magic Mushrooms paret måste ha rökt innan produktbeskrivningarna skrevs 🍄🍄🚬

   Svara

  Hoppas att du inte köpte detta diadem, det är verkligen gräsligt ful och ser trashig ut.

  Svara

   Tycker det skulle vara fint till ett par mörkblå jeans och en vit blus typ 😍.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

   Jag tyckte det var jättefint! Men jag hade aldrig betalat mer än 100kr för det

   Svara

   Mp

   Svara

  Känns som att jag har fått en stroke när jag försöker läsa deras texter?! Lika glasklart som det här: appreciate what you what be are the make you appreciate what you dad

  Svara

   😂😂 Glasklart!

   Svara

   Har du haft en stroke ?

   Svara

    Men snälla

    Svara

     Nej i det fallet är jag inte snäll stroke patienter kämpar för livet.

     Svara

  ”Lyssnar på dina känslor”… galet bra pris för psykologhjälp hos Molimenti ändå😂 Hoppas de använder de nu, så de får hjälp med att hantera sina känslor..

  Svara

   Tycker det skulle vara fint till ett par mörkblå jeans och en vit blus typ 😍.

   Svara

    Det här är så sjukt underhållande att det inte är sant. Skulle man återberätta hela molimenti-berättelsen för någon som inte hört den skulle de ju tro att man överdrev så in i. Alltså hahahaha, allt är så sjukt! Det kommer bara mer och mer, en tidig julklapp som fortsätter ge till oss alla 😂

    Svara

     Alltså på riktigt min sambo skrattade när jag läste deras text för honom. Och då bryr han sig varken om influencers och har knappt nån humor så då är det riktigt illa 😄

     Svara

   Den här hårbandsgaten är ÅRETS bästa avslöjanden! Den slår faktiskt Blondinbella. Och då har jag inte ens vetat vem Elin var innan detta dök upp 🤣😂 så kom inte med några ”du är avis”-kommentarer.

   Svara

    Håller med! Är inne här flera gånger om dagen för att uppdatera mig. Sjukt störande! 😂😂

    Svara

    Håller med! Så roande!

    Svara

    Haha håller med och har heller ingen aning om vem denna brutta är och inte hennes man heller. Tydligen ska han vara en ”big deal” men vettifan var eller hur. Haha 😂

    Svara

  Hahaha asså jag orkar inte.. Det här är det roligaste som hänt på länge 😂 Bella är ju ett helgon jämfört med mygelmentis 😂

  Svara

   MYGELMENTIS 😂😂😂🎉

   Svara

  Du tillsammans?? TILLSAMMANS MED VEM?

  Svara

   Ditt diadem, den enda kompanjonen du behöver framöver xD

   Svara

  Jag kommenterar oerhört sällan, men läser BB ofta. Jag tycker det är superintressant att läsa om ”influencers”, särskilt dessa riktigt pinsamma ”B-list” influencers. Jag är bosatt i New York sedan 5 år tillbaka, så det är verkligen fascinerande att läsa om denna utveckling i Sverige. Hur kan dessa människor ha följare och bli tagna seriöst? Jag saknar ord!!

  Efter att ha läst alla dessa inlägg om Elin, så bestämde jag mig för att kolla upp hennes sociala medier, och även kanalerna för detta nya varumärke. Alltså är detta på riktigt???? Jag dör av sekundärskam!! Alla engelska bildtexter på varumärkets Instagram är grammatiskt inkorrekta och det låter verkligen som om ett barn har skrivit dem. Vad gäller all copy/branding texter, så är även dem helt inkorrekta och pinsamt skrivna, trots att de är på svenska… Precis varenda text innehåller syftningsfel, typ ”jag vill att alla ska använda dessa på våra hår!” ?

  Alltsammans är så otroligt B att jag saknar ord! Anställ en copywriter/brand marketer som är flytande i engelska… om hon nu försöker att inte skämma ut sig….

  Svara

   Jag kommenterade ett grammatiskt fel på hennes insta som raderades såklart. Blir så sjukt provocerad av människor som skriver på engelska istället för svenska när de inte behärskar språket. Räknade med att hon skulle radera men trodde hon i alla fall skulle ändra texten för att inte framstå som dum men icke.

   Svara

    Men va, fattar du inte att hon inte är eller framstår som dum? Du är ju bara avundsjuk, det är därför du påtalar fakta!!!

    Just kidding. Sekundärskäms också och är så förundrad över hur deras självinsikt verkar vara lika med noll. Det är skrämmande. Som de som ansöker till idol och sjunger falskare än Molimenti ljuger, men är helt övertygade om att de är det bästa sen Whitney Houston för deras mamma har sagt det typ.

    Svara

  Blandar jag ihop personer nu eller är Elin hon som gjort kläder med Isabella för Ellos?

  Svara

   Tänker du på stylein? I så fall är det inte samma.
   Tror inte Elin har haft något med Blondinbella att göra mer än att hon fixade hennes hår mot marknadsföring i hennes kanaler. Fast nu jobbar hon ju inte med influencers längre för de vill inte betala henne 😂

   Svara

    Okej 🙂 ja det var det märket jag blanda ihop det med!
    Men vilka är dessa Molimentis… innan diademgate?

    Svara

     Hon är en bloggande frisör. Han är inte direkt känd. De gifte sig och hittade på ett nytt efternamn, Molimenti. Ungefär så.

     Svara

      😂😂😂😂😂😂varför just italienskt? Förutom att det låter bra

      Svara

       Få italienare hade nog uppfattat detta som särskilt italienskt, det låter bara påhittat. Ungefär som när svenskar byter Pettersson mot Drakswans eller Gyllenflärp.

       Svara

        Skitlarvigt hela Molimentigrejen. Hon hette Johansson och han hette Möllestam, men ingen av de efternamnen dög för deras storhetsvansinne så då knåpade dom ihop ”Molimenti”.

        Svara

    Pinsamt att hennes nickname är sååå likt en annan Elins, samtidigt som hon påstår att styleelin är så himla mycket hon att hon likabra kan byta till ett sjukt påhittat efternamn för hon är ju styleelin med svenska folk ändå..
    Styleelin
    Stylein…
    Who what for when?

    Svara

     Icke att glömma vår kära Stalin.

     Svara

   Stylein heter väl klädmärket va?

   Svara

   Såhär har Elin skrivit i sin blogg i lanseringsinlägget:

   ”Jag vill att varenda sten, pärla ska vara handgjorda och kännas levande. Jag vill att hårtofsarna ska göra allt i deras makt att hålla håret på plats, inte glida ur eller tappa spänst – samma med hårclipsen. Jag kan hålla på till oändlighet men ni kommer att få följa tanken, syftet, all vägledning och jag ska försöka tillgodose livets alla känslor till er. Jag vill att allt ska handla om dig: det ska inte vara mitt märke – det ska vara DITT. Jag är din vägledning, det enda som räknas.”

   Det låter som samma trams som på produkttexterna, det måste vara hon själv som skrivit då alltså?

   Svara

    Fan sant alltså. Vad tar hon? Hade behövt ta samma substans innan jag ska redovisa. Eller nej förresten, då hade det blivit ännu värre än enstaka stamningar. Fast om jag varit hög på samma så hade jag inte varit medveten om hur dålig jag är iofs.. 🤔

    OBS PÅ SKOJ
    OBS MR MYGELMENTI JAG FÖRTALAR EJ DIN FRU JAG SKOJAR OBS

    Svara

     Jag DÖR för ditt slut med ”OBS! Mr mygelmenti jag förtalar inte din fru” ahhahash

     Svara

     Hahaha kissar på mig av skratt

     Svara

    Men hjälp så cringe 🙈🙈🙈🤣

    Svara

    det är fruktansvärd grammatik och storytelling i alla hennes inlägg så jag är säker på att det är hon själv som skriver produkttexterna

    Svara

  Jag har följt Elins blogg länge, hon är väldigt underhållande. Hon har liksom en sån skev världsbild och syn på sig själv att det är ett rent nöje att läsa.

  Svara

   Ja eller hur??? Har med följt henne länge och hon överskattar sig själv något så otroligt mycket. Hon har verkligen upplevelsen av att Hon är är den bästa på hår, produkter, färg, ja allt.

   Svara

    Kommer aldrig glömma när hon en gång skrev typ ”jag har sån sjuk otur, det är sååå många som misstar mig för att vara en otrevlig person”. 😂 åh fan liksom

    Svara

    Hon påstår på hemsidan att hon är en av Sveriges mest kända frisörer.

    Svara

    Undrar om hon är frisk!?

    Svara

     André måste nog skämma ut sig såhär 😂 För att han ska få minsta chans till lite gos med frugan. Annars hade hon väl skickat ett sms och sagt att connection är bruten 😂😂😂😂👏👏

     Svara

  ”Med tanke på dessa styrkekramsvarma löften om gemenskap och hörda känslor så antar jag att det bara är en fråga om dagar innan det erbjuds mysiga och gråtmilda gruppterapistunder i självhjälpsformat där Elins ”Molimentis” äter muffins och flätar varandras hår till självkostnadspris.”

  Tackar för skönt språk och frodiga sinnebilder 🙂

  Svara

   👍👍😂😂👏👏

   Svara

  Det var den märkligaste meningsuppbyggnad jag läst på länge. Vem skrev den texten??? Jisses.

  Svara

   Jag sitter och grubblar på meningen ”du tillsammans ska pryda våra hår” där är ju inte en siffra rätt.

   Svara

    Kan vi inte alla göra en gemensam insats och ta oss igenom hennes text mening för mening och ord för ord för att försöka förstå vad det är som egentligen menas?

    Svara

     Första meningen:
     ”Du vill känna känslan att enkelt kunna välja håraccessoar utifrån dagens humör”
     Jag vet inte om det, i det svenska språket iaf, finns ett namn på en känsla dedikerad att enkelt kunna välja accessoar eller plagg efter ett humör. Menar hon bekvämlighet? Är bekvämlighet en känsla? Är det en känsla att ”enkelt kunna välja håraccessoar utifrån dagens humör”? Är det inte snarare något praktiskt man gör? Jag tror hon här försöker få fram att kunden med deras produkter lätt kan välja rätt accessoar till rätt tillfälle.

     Svara

     Vad tror du om dessa hårspännen? Om mina grannar inte börjar bära solglasögon mitt i natten så ska jag banne mig reklamera dom.

     ”Your Unique Trio – Är gänget som hjälper dig i ur och skur. Med en bländande design, pärlor som får grannen att bära solglasögon mitt i natten och det viktigaste av allt: stabilare kompisar får du leta efter.”
     https://mymolimenti.com/product/hair-clips/your-unique-trio/

     Svara

      Hahahaha!! Ska sätta upp en lapp i trapphuset ”har köpt unique trio av mymolimenti – starkt sken kommer förekomma så jag vill råda er att ha framme era solglasögon så ni inte skadar ögonen! Ber om ursäkt för besväret men tackar för er förståelse”

      Svara

       Det är bäst att du meddelar detta också till berörda myndigheter – annars kan de missta din glans för explosion av Ringhals eller dylikt.

       Svara

      ”Stabilare kompisar” Alltså, var går gränsen för när ens hårspännen blir ens Dr Alban-polare? De där små, tunna i metall (hårnålar? 🤔) som alltid försvinner, kvalar de in eller? Mina hårklämmor gör det då inte iaf! Jävla tänder att lossna. Stabila my ass pfffft

      Svara

       Dr Alban-polare 😂

       Svara

  Det är ju fullkomligt obegriplig text.
  ”Molimenti är gemenskapen till en enklare vardag”
  Vadå gemenskapen? Hur gemenskapar man sig till en enklare vardag? Vad har gemenskap med hårpryttlar att göra?

  ”målet är att du tillsammans ska pryda våra fantastiska hår”
  Ska jag pryda deras fantastiska hår? Är det inte mer rimligt att pryda sitt eget hår? Och tillsammans med vem/vilka ska jag pryda deras fantastiska hår?

  Hjälp!

  Svara

   Om du ska pryda deras hår så vet vi att det inte är veganska produkter längre iaf!!

   Svara

    😂😂

    Svara

   Hahaha skrattade högt!! 👌🏽

   Svara

  Äntligen!!! Precis när vi börjar bli lite trötta på föredettingen Bella så kommer det en värdig efterträdare – Elin Molimenti! Tack att du förgyller vår vardag med dessa fantastiska google trasslat och fina beskrivningar av dessa exklusiva produkter från den magiska fabriken. Love it!

  Svara

   ha ha ’translate’ skulle det vara.

   Svara

    Tyckte google trasslat var perfekt i detta sammanhang

    Svara

   Tänkte samma sak. Bellsan verkar ju tackla av, Märsta-Anna är bortglömd, Cissi Wallin enbart tragisk, men Elin och André räddar biffen. Så underhållande!

   Svara

    De är fan riktigt stabila kompisar iaf 🙏🙌

    Svara

     #äktastabilakompisar är nu nya #äktabror och #äktatvättizar

     Svara

  Så j*%^# pinsamt att kalla sina potentiella kunder för ”molimentis” alltså hahahahahaha min mage kan inte ta mycket mer nu

  Svara

   Molikentis är deras påhittade italienska version av hans tidigare efternamn Möllestam😂😂 De vill vara lite finare och lite bättre 😂😂 sccchtekigt

   Svara

    Haha jag gick på den. Trodde han hade italienskt påbrå.

    Svara

   Mina grannar kommer att få mig vräkt efter kvällens skrattsalvor, hysteriska friss och frustande avgrundsvrål 😂😆 Väntar på att nån ska knacka på, med tvångströjan redo.

   Svara

    Hahahahah jag fräste ut cola ur näsan på restaurangen 😂😂😂😂

    Svara

  Saxat från hennea blogg:

  In på MYMOLIMENTI.COM och följ @MyMolimenti på Instagram. Jag hoppas ni vill dela denna resa tillsammans med mig. Vi ska tillsammans skapa ett helt annat koncept än tidigare och ni ska veta att jag har storslagna planer framöver. Jag är genuint kär i alla produkter jag har, känslan att varje bit av dom är framtagna med kärlek, noggrannhet och omtanke. Jag vill fortsätta inspirera er och vägleda till ett vackrare hår – vad blir då inte bättre att börja här? ❤️

  Hmmmm allt är framtaget med kärlek, noggranhet och eftertanke… 😂😂😂😂 Alltså har man hypat det såhär mycket och sen är det import från Aliexpress med 500 % prispåslag.. stackars..

  Svara

   Undra om hon suttit i den magiska fabriken i kina och klistrat.

   Svara

    Alltså kommentarerna här inne är roligare än själva diademgaten i sig 😂

    Svara

   En kan ju fan tro att hon åkt ut själv och plockat pärlorna ur diverse snäckor samt stått och vävt tyget. 🤷‍♀️

   Svara

    Hon har ju också skrivit att hon vill ha så ”levande pärlor” som möjligt. Innebär detta att de storslagna planerna framöver bland annat består i att limma på levande musslor på nästa säsongs diadem? Kanske till och med att didademen görs med små akvarium för musslorna så att de verkligen lever och inte bara dör där de så mästerligt placerats på kundernas huvud? Tänk liksom att välja musseldiademet för att matcha ens känsla och humör av att vara Ariel den dagen. Glatt går man runt och balanserar på sina fiskfenor när man är på väg till bussen och pratar känslor med musslorna när de plötsligt DÖR. Det var ju inte känslan/humöret för dagen ju!! Hon var en glad sjöjungfru som pratade med sina stabila havsdjurkompisar på sitt huvud om sin krävande far och så slutar det med en massgrav av bffs/musslor på ens hårbotten! Ve och fasa, så kan vi inte ha det

    Svara

     Hahahah så jävla bra😂😂😂

     Svara

     Ha ha ha,bästa kommentaren !!!

     Svara

     😂😂😂

     Svara

  Det är ju precis så här obegripeliga texter på Kinasidor som AliExpress brukar vara, undrar om detta också är översatt från kinesiska i google translate 😂

  Svara

  Camcam, kan inte du skriva om Amanda Lundgrens operation där hon tog ut sina implantat? Tycker det var starkt av henne efter allt elände som uppstod av samarbetet med AK Nygart och jag tror det är bra om det får spridning så fler tar sig en extra funderare om de funderar på att operera sig.

  Svara

  Men alltså vad skriver dom ens haha.
  ”vi längtar tills jag får se dom på dig 🔥🚨😍” hah

  Svara

  En kommentar från Elins insta ”du är ett GENI❤️” yeah right…

  Svara

   😂😂😂

   Svara

   Det är faktiskt trixigt med import nu efter postnords ändrade regler o så.. genistatus på den, obviously.

   Svara

   ”Lysande Sickan” är vad jag tänker på

   Svara

  Är det MY molimenti eller YOURS?? Mitt eller deras??

  Svara

   Ja! Tänkt exakt samma… På hemsidan blandar dom My med Your molimenti så det skriker om det. Bara förvirrande…

   Svara

   Namnet för företaget är mymolimenti men dom vill att det ska handla om dig så därför står det allt handlar om dig och din upplevelse. Att dom finna där för dig 😂

   Svara

  Tog texten, översatte med google till engelska med en tanke att det på något skevt sätt skulle vara logiskt. Misslyckades totalt, fortfarande obegripligt. Testade då att ta den engelska översättningen och översätta den tillbaka till svenska. Slutade med att ”backa upp” blev ”säkerhetskopiera” 😂

  HUUUUR?! Det är sån hög nivå av kaos att jag inte fattar hur det kunde bli SÅ snett 😂

  Svara

   Jag tror hon har skrivit texterna själv, det låter som hennes sätt att uttrycka sig. Pompöst, svulstigt och grammatiskt inkorrekt.

   Svara

    Grammatisk massaker skulle jag säga

    Svara

     Allt annat än stabilt! 😱

     Svara

   Alltså jag tänkte på riktigt föreslå att du skulle köra översättningen på kinesiska och se om den blev mer rimlig 😶😂 Sömnbristen efter en bebis med tandsprickning blev just uppenbar.

   Svara

  Andre tror väl att han kan skriva fängslande texter. Och detta blev resultatet. Han är så självgod att han inte ens har bett någon utomstående korrekturläsa texten innan dom tryckte på ”publish”…. det här bland det värsta jag har läst. Vilken jävla lansering…

  Svara

  Hermine Hold kånkade tydligen på åtta månader så jag ger Mymolimentis max fyra månader.

  Svara

  Detta är helt otroligt underhållande. Han Molimesen kan inte existera på riktigt eller?. Hade det varit den 1 April hade det ju funnits en förklaring. Är hans videor parodiska och han en komiker?Så många frågor och så lite svar. Varför tar Elin inte bara bort skiten från bloggen? Fattar hon inte att hon är avslöjad och att texterna är helt åt helvete tokiga. Just nu är dessa två 2019 års största pajasar och skoj har vi.

  Svara

   MOLIMESEN 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Svara

  Haha jag orkar inte. Detta är nog årets roligaste inlägg och kommentarsfält. Skrattat så jag knappt kunnat andas (dock haft en tuff dag på jobbet så behövdes inte mycket).

  Svara

  Kan inte sluta skratta x) Älskar detta

  Svara

  Hoppas att Molimentis får gråta ut hos Malou eller nåt. Det här får bara inte ta slut Hahaha 😂

  Svara

   Kan bli spännande att se hur förvirrad Malou blir över att de är svenska men har ett italienskt hittepånamn. Kör hon på Einarspåret och hyllar dom, eller kommer hon konfrontera dom om magiska fabriker, lögner och handgjorda pärlor likt greekazo.. Sen kanske hon bjuder in Blondinbella som får ge dom lite tips och råd om excelarket

   Svara

  Camilla, du kan väl beställa några produkter från Aliexpress och Molimenti. Jämföra kvalité och passform som hon lagt energi och tid på. Så får vi se vad den magiska fabriken tagit fram!

  Svara

   I’m on it!

   Svara

    OMG. Jag bjuder på popcorn, vem vill ha?

    Svara

     🙋🙋🙋🙋🙋Jag! Eller vi… Ni?

     Svara

    Alltså du kan inte vara frisk C. Du raderar rimlig och saklig kritik mot dig, tex att du inte kollar upp fakta som du ska och samtidigt bevakar du andra bloggare…

    Svara

     Men tyst! Vi har roligt här

     Svara

     Every party has a pooper; that’s why we invited you!

     Svara

   Jag har beställt ett diadem från båda sidor haha 😄 sjukt att stötta henne men är så nyfiken så det finns inte. Köpte det där svarta med stenar och glitter. NEW YEAR GET READY IM COMING AT YA IN OVERPRIZED SHIT X2!!

   Svara

    Du kan ju returnera tillbaka det sen till molimesen. Eller vänta det kanske räknas som förtal? 😂😂😂😅😅😅🙈🙈🙈

    Svara

     Ja! Returnera de från aliexpress till henne. Hon kommer inte märka något när dom är likadana. Katching så sparar du pengar!

     Svara

      Haha, den kanske man skulle köra med 😉 man får dock tyvärr inte returnera om det fantastiska diademet är uttaget från plastemballaget. Var god läs deras hemsida, de ansvarar inte heller för om produkterna inte ser ut som på bilderna 😄

      Svara

       Skojar du? Tittar de inte ens på Ali-krafset För att se att de bländande pärlorna sitter någotsånär på plats innan de skickar ut det till kunden??

       Svara

  OBS! Fungerar även i förorten. Du blir inte rånad/misshandlad/våldtagen. Toppen.

  Svara

  I Kina beskriver man oftast saker med känslor och inte hur dom ser ut, därför blir det konstigt när man översätter i Google translate. Det är nog inget dom hittat på själva, men märkligt att dom inte fattade att det skulle bli så komiskt innan dom la ut det.

  Dom borde satsa på komik istället för försäljning😂

  Svara

  Mymolimenti tappar stadigt följare..

  Svara

   Jasså

   Svara

   Så klart. Nu har Camilla satt sina långa klor i dem.

   Svara

  Magiska fabriken 😂 hahahaha

  Svara

   Jag sökte på crystal headband på sist och de finns där med…

   Svara

    Wish menar jag

    Svara

    De finns med största sannolikhet på eBay också

    Svara

  Hahaha det här är ju värre än Bellas ljuvligt! Det är magiskt!
  Samtidigt, fy fasen att det finns såna här oärliga typer.. läste bakåt på hennes blogg, hur hon hyllar sig själv och sin ärlighet. Att man ska peppa å lyfta (och köpa…) och bla bla bla.
  Blä.

  Svara

  Molimentis insta: ”It’s time to explore your feelings”. Helt obegripligt? Vad i hela helvetet ska det betyda när man säljer hårkrims?

  Svara

   Klart det är obegripligt när du ännu inte provat hårprylarna från den _magiska fabriken_. De borde, om inte annat, vara preparerade med något med det prispåslaget och den känsloupplevelsen…

   Svara

    Hahahahahaha! 😅😅😅

    Svara

     Molimentis diadem ställer inga dumma frågor, molimentis diadem förstår.

     Svara

      Den finns där för dig. Glöm tråkiga hårtvättar och timmar framför spegeln där du stylar ditt hår. DIN molimenti gör det åt dig

      Svara

       Japp! Dess vräkighet swishar förbi ditt ansikte… Eller var det vräkigheten som krälade? Äsch, strunt samma. Yay liksom! 🙏🤣

       Svara

  Känns som den magiska fabriken kan bli nästa års julkalender.

  Svara

  Alltså jag har gått igenom alla kommentarer här, nog för att hela situationen är galet humoristisk men då är nog ändå ovanstående kommentarer en gnutta roligare. Ska bli kul att följa denna saga 😂 #åretsjulklapp2019 for sure! ❤

  Svara

  det här kommentarsfältet är bland det roligaste jag varit med om, har skrattat åt i stort sett alla inlägg.

  Svara

  Något som nästan stör mig mer än hela den här hårbandshärvan är hur man ens kan komma på ett sådant efternamn. Klart man kan få gifta sig i Italien, men Johansson & Möllestam var tydligen inte italienskt och fint nog att få följa med hem.. herregud kan man inte bara nöja sig med att gilla pizzan därifrån? 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Har de alltså hittat på efternamnet själva?

   Svara

    japp!

    Svara

    Ja. Du kan läsa om det här:
    https://styleelin.com/2018/11/07/molimenti/

    Svara

     ”Det var en självklarhet att det skulle låta italienskt”. Okej, jag har bott i Paris, antar att det är självklart att jag borde byta till något som låter franskt då.. who knew 🤔

     Svara

      Jag mellanlandade på Heathrow en gång. Ska byta namn till McDonald nu.

      Svara

       Hahaha!!!

       Svara

       Det är ju taget! En självklarhet 👍

       Svara

      Jag älskar hur hon skriver att alla stör sig på henne, att folk alltid gjort det. kompisar, kollegor, föräldrar etc.
      På riktigt. Då är det väl dags att ta en koll i spegeln för att se hur man beter sig?

      Svara

       Såna människor är så roliga. När de inte kan lägga ihop ett plus ett och inse att DE är den gemensamma nämnaren när det gäller relationer och att människor inte vill vara med dem.

       Svara

       Reagerade också, gud vad deppigt att inte kunna göra en självrannsakan om alla stör sig på dig hela tiden.
       ”Jag har inte fått NÅGOT gratis, jag har fan kämpat som ett jävla djur för att leva som jag vill – ibland överleva. Har aldrig bett om hjälp, aldrig klagat eller tyckt synd om mig själv.”

       Svara

     Jösses.. hela inlägget var ju bedrövligt och cringe

     Svara

     ”Vi förlovade oss efter fyra månader, vi köpte en lägenhet tillsammans efter 5 månader och flyttade in efter 9 månader. Vi har redan hunnit rest 10-15 gånger tillsammans och vi har alltid gjort allt utanför jante’s ramar.”

     Det har väl inte ett skit att göra med ”jante” att man åker på några resor???? Och att flytta ihop efter 9 månader är ju inte direkt snabbt och något skandalöst??? De flesta jag vet ink mig själv har gjort det fortare???? Men hon kanske jämför sig med några religösa amish-typer????

     Svara

    Haha ja 😂 han tror ju att han är italienare för att han spelat fotboll där i 3 år… 😂

    Detta blir bara bättre o bättre. Har ont i magen 😂 nu har André som säger sig bli extra glad av haters gjort sitt konto privat 😂👏

    Svara

   Så komiskt. 100% svensk och 0 % italienare. Ändå ska man komma på ett italienskt hittepånamn 😂

   Svara

    Fast vem vet, de kanske gjort sådant DNA test och det visar att någon av dom är 0.1% Italienare. Alternativt googlat ”självtest för dna” och fått 6 st frågor, svarat på dom och fått svar att någon av dom är iallafall 20% Italienare och tror det är så det funkar. Skulle ju inte direkt förvåna mig.

    Svara

     Typ ”Vilken nationalitet är du, baserat på ditt leende?”

     Svara

      Haha ja men precis!!!! 😂😂😂

      Svara

    Hade ju varit helskumt om jag bytte från Anderson till något ryskt typ Kournikova och döpte mina barn till Vladimir och Tatiana??? 😂

    Svara

     Tycker inte det är något fel att byta namn, och att hitta på ett namn när man som jag har ett så vanligt å trisst namn är ju inte fel. Men hennes motivering till namnet får mig att kikna av skratt

     Svara

  Så jobbigt att faktiskt heta molimenti efter den här historien när det nu klingar ”my/your magiskt Kina-diadem”

  Svara

   Tur att det bara är André och Elin som gör det, iaf i Sverige.

   Svara

  ”Är din café latte med så mycket extra allt som går att beställa. Den krälande, lyxiga slingan utav tjusning omfamnar det mjuka bandet vilket gör att varje tillfälle blir speciellt. Du får känslan utav mjuka vågor i håret tillsammans med din mest glammiga highlighter.”

  KRÄLANDE..

  Svara

   Men va jobbigt om man en dag beslutar sig för att omfamna upplevelsen hårbandet ger, så har det krälat iväg helt plötsligt

   Svara

    Hahaha döör.. skrattar orimligt mycket just nu

    Svara

    😆😂🤣

    Svara

   Haha, orkar inte!! ”Krälande lyxiga slingan av tjusning” 😂

   Svara

    Det är banne mig första gången jag sett ’krälande’ och ’lyxiga’ i samma mening och då arbetar jag ändå med språk 😂

    Svara

     Ljuvligt!

     Svara

     Million dollar bucks idea att utveckla språket på detta sätt! 💫

     Svara

   Den är faktiskt den roligaste beskrivningen av dem alla. Alltså det är så besynnerligt hur de själva kan tycka det är en bra beskrivning, även om man skulle bortse från den grammatiska massakern så måste väl någon reagerat på ordet krälande tjusning. Låter som något Mr Mygelmenti hade kunnat säga om sin käraste ägodel mellan benen. Mygelmenti-paret ligger i sängen, senior Mygelmental närmar sig frugan från sidan och trycker sin kropp mot hennes, samtidigt som han med fuktig andedräkt viskar i hennes öra ”är du redo för Den krälande, lyxiga slingan utav tjusning?”

   Svara

    Hhahhahaha neeeeej sluta😂😂😂😂

    Svara

    Döööör av skratt

    Svara

    Eeeuuuuuuwwww lägg aaaaav!!!!😆😆😆😆😆😆😆

    Svara

    Jag har skrattat så jag har smink i hela ögonen! 😂😂😂 Fy fan vad det svider!! 😂😂😂

    Svara

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Svara

    Mr Mygelmes krälande tjusning får väl alla kvinnor på fall?

    Svara

    JAG ORKAR INTE 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Skrikskrattar 😂😂😂😂😂😂😂😂

    Svara

   Usch låter som krälande maskar…. vilken vidrig beskrivning hahahaha jag dör av skratt

   Svara

  Namnet för företaget är mymolimenti men dom vill att det ska handla om dig så därför står det allt handlar om dig och din upplevelse. Att dom finna där för dig 😂

  Svara

  Hur uppdagades allt det här från början?? Och hur kunde hon och maken tro att de skulle komma undan??
  Intressant när mycket vill ha mer…

  Att de blockar kommentarer, raderar, gör sidor privata säger allt… Om det fanns en förklaring skulle den kommit för länge sen.
  Vilket icke-magiskt beteende asså!

  Svara

   ja, ääärligt. Så kul.

   Svara

  Första gången jag kommenterar här inne. Vill bara säga TACK CAM för detta, you made my day! Kan inte sluta skratta! 😂

  Svara

  Tack för grym granskning och fortsätt. Detta är så underhållande. Finns nog mer att gräva fram.

  Molimenti is back click klack 😂😂😂
  Ja inte back nu. Nu är kontot privat. Ni som följer måste spara ner alla hans humorfilmer😂😂😂😂👏

  Svara

  Tycker diademet från Åhléns inte alls var likt det från Molomenti. Där ”lyser” verkligen klasskillnaden igenom och det bara skriker dålig kopia. Färg, design o kvalite’ lyser verkligen bara riktigt usel kopia .. kanske är Molomenti även en kopia men den känns betydligt mer classy
  ”Hade aldrig kunnat tänka mig köpa Åhléns-varianten, däremot Molomentis ..

  Svara

   Ja men den från Åhléns är ju inte magisk..

   Svara

    Däremot skitful i färg ..

    Svara

   Bra att det finns alternativa diadem för dem som inte är redo att utforska sina känslor.

   Svara

   De ser ju alltid bra mer fäääncyyy när man tar foto med en systemkamera, rätt belysning samt pillar lite i något redigerinsprogram. 😂

   Svara

    Jag är inte så insatt MEN kan man inte anmäla detta någonstans? Går det under någon slags lag/regelbrott? Alltså köpa in kopior för tio kronor spänn och marknadsföra det som äkta magisk vara och sälja skiten för 400 kronor spänn?
    Är det lagligt???????

    Svara

     Jag tror det är lagligt. Men det är la falsk/vilseledande marknadsföring att få det att låta som att hon själv designat dem när så inte är fallet? Men tror det blir svårt, men jag är inte så insatt

     Svara

      Falsk marknadsföring kan man abolsut bli åtalad för. Det är ju tydligt att hon försöker ge sken av ”hon har tagit fram” produkterna..

      Svara

       Som Dennis M då ju

       Svara

     Klart det är lagligt, att köpa billigt och sälja dyrare är ju det alla handelsföretag gör. Sällan dock man lyckas med så här höga marginaler. Osmakligt men inte olagligt. Om det sen är olagligt att påstå att man själv tagit fram nåt man valt ur en katalog är ju en annan fråga. Allt med dessa två människor verkar fejk, frånhittepå-efternamnet till produkterna man säljer.

     Svara

     Vad skulle vara olagligt? Såhär funkar det. Inget fel i att sälja wholesale. ICAs egna varor har massa produkter som inte är deras produkter utan är ”private label” med deras förpackning bara.

     Det Elin får kritik för är ju att hon med svepande ord beskrivit hur hon skapat dessa, krigat för design och jobbat så hårt när hon faktiskt inte gjort det. Hade hon bara sålt diadem och sagt att hon hittar så fina produkter hade ju ingen blivit sur.

     Men olagligt -nej

     Svara

   Mmm du har klargjort att du tycker att skillnaden lyser, we got it.

   Svara

   Du förstår väl också att det blir en markant skillnad av att ta en proffsbild i en snygg miljö och ta en snabb bild med telefonen i skarpt butiksljus. Samma vara kan se väligt olika ut då, just saying

   Svara

  8:e inlägget på mymolimentis insta:
  ”Det här är bara början och jag kunde inte valt en bättre start på denna resa”.

  Finner inga ord.

  Svara

   Lol

   Svara

   Hahahahahahahha…. *ANDAS* hahahahAHAHAHAH

   Svara

  Hahaha André har en egen sida på fb, 50 likes har den. Riktigt pinsamt.

  Svara

   Svara

    Åh nej.. varför låtsas han citera visdomsord från sig själv? Varför har han överhuvudtaget en ”fanpage”? Bränner i huvudet på mig av pinsamhet, vem tror han att han är? Fredrik Eklund jr?

    Svara

     Han låtsas komma på allt själv. Det är bara det att allt är kopierat från hans sälj böcker han läst😂😂 André din fasad börjar falla.

     Svara

   Antar att det är de 50 personerna som var gäster på deras bröllop 😂

   Svara

    Exakt 😂😂 deras molimentis hahaha nej jag har ont i magen nu.

    Svara

   Dagens tips: Fler av Mr Molimentos humorvideos på FB-sidan! De bildsätter liksom uttrycket ”skräckblandad förtjusning”, jag kan inte sluta kolla för att det är så roligt samtidigt som jag blir vettskrämd över att han faktiskt tyckt det varit en bra idé att spela in dem och lägga ut dem till allmän beskådan.

   Svara

   men hjälp vilken pinsam sida!

   Svara

  Camillas VPN går varmt 😂😂😂

  Svara

   Japp. Och hon har raderat kritiken om att hon raderar saklig kritik. 😂🙃

   Svara

    Värre är väl att radera sakliga frågor som ni för? Vad kommer pärlorna från etc. Är väl något man som företag inte blockerar och raderar en användare för. Märks att dessa kommentarer försöker skydda mygelmentis😂😂 Håll er till de magiska hårbanden istället. 😂😂🙈

    Svara

  Snälla alla, unna er att gå till hemsidan och njuta av den halsbrytande copyn innan poletten trillar ner och de styr upp härligheten. Ren njutning utlovas, där är banne mig inte en enda korrekt mening. Dock, ett varnande finger: om vi inte passar oss kommer detta att tippa över och bli kult.

  Svara

   Kan inte någon spara ner alla texter så vi kan njuta efter att allt är borttaget😂😂😂😂

   Svara

  Tycker Camilla är värd en stor eloge. Helt rätt att sätta dit dessa mygelmolimentis.
  Sanningen ska komma fram. Inget synd om dom för femöre. De har försökt lura folk.

  Svara

  Klockan är över midnatt vilket innebär att det äntligen är CLOOOOSING FRIDAAAY!

  Svara

   Hahahaha sluuuta jag orkar inte mer 😅😅😅

   Svara

   Jag har skrattat mig igenom hela kommentarsfältet 😂 aj aj min mage.

   Svara

    Skulle på riktigt vilja ha dessa inlägg och tillhörande kommentarsfält i bokformat.

    Svara

     Jaaaaaaa. Jag med. Det här är humor från början till slut. En riktig fars. Jag har skrattat högt och okontrollerat.

     Svara

   Åh är det dags för att rensa ogräs då??? 😂😂😂😂😂😅😅 hahahahaha

   Svara

  Elin ”fick” ju en bil för något år sen i födelsedagspresent av hennes man, meeen bilen är leasad, så pinsamt

  Svara

   Hahaha ”här älskling, här har du en lånad bil varsågod”

   Svara

    Haha just ja. Han/han ville göra sken av att de va cashat. Alltså shit vilken lögn de lever i. De låtsas ju att de bor i villa men är ett bostadsrättsradhus. Men de vågar de inte nämna, för då kan ju deras bubbla spricka 😅😅😂 Elin sålde ju även gucci väskan hon fick av André. Så så jävla bra kan det ju inte gå…

    Svara

     Och titta bara på hennes förlovningsring. Så pinsamt enooorm och det är inte ens en diamant utan någon stor blå ”sten”? Tror att en stor ring = pengar 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

     Svara

   Smidigt. Ska ge alla jag känner böcker i julklapp, lånade från biblioteket 👌

   Svara

   Haha vilken tönt!
   Berättade han det då? Här får du en bil så vi bara hyr.
   Köp en jävla bil om du nu är så tät. Känns f.ö som hon blivit hjärntvättad sen hon träffade han.

   Svara

    Hon verkar rätt bra på att hjärntvätta. Detta har hon ju antagligen gjort hela sitt liv. Så verkligen bra att det kommer upp till ytan. Troligen hon som fått honom skämma ut sig såhär😂😂😂

    Svara

   Allt handlar om att upprätthålla en lyxig fasad. Inte mycket som verkar vara äkta. Jo kanske att hon inte kan förstå varför folk stör sig på henne. Tror inte hon har någon självinsikt alls. Läskigt!

   Svara

  Min högsta dröm just nu hade varit att Mr Mygelmenti i sin nästa video ”click clack molimenti is back” står i steppskor och steppar loss till click clackandet

  Svara

  Your own headband 28 kronor: https://ebay.us/VDmKiD

  Svara

   My/your/pir/their headband finns nu i svart och gult”

   Svara

   Men har du verkligen kollat om de verkligen kommer från den maaaagiska fabriken?

   Svara

   Åh, samma krälande lyxiga slinga utav tjusning ju.

   Svara

  Tror vi kommer vara många med trötta men glada ansikten imorgonbitti på jobbwt/plugget/bridgen/whatever 😁

  Svara

  Är det Ombray media AB som är hennes företag eller? Aj aj aj, kollade ratsit. Ser mörkt ut isåfall.

  Senaste bokslut 2018
  Antal anställda : 1 st.
  Omsättning: 1 211 KSEK (-5,6 % mot föregående år)
  Rörelseresultat: 63 KSEK (-33,0 % mot föregående år)
  Inbetald skatt: 15 KSEK
  Inbetald skatt: 3 år 89 KSEK

  Svara

   Inte undra på att hon gnäller på sina knäckebrödsluncher som frisör då😂

   Svara

    Ja förmodligen dyrt att ha beställt accessoarer från en magisk fabrik som skräddarsytt håraccessoarer som möter en av ”Sveriges största” frisörs krav.

    Svara

    Yep. Dyrt att hitta magiska fabriker i Asien som dessutom ska möta ”Sveriges mest kända frisörs” krav.

    Svara

   Varför finns inte ”terms and conditions” på SVENSKA för? Allt annat är ju på svenska och hennes företag och köpare är väl i Sverige?

   Svara

    Jag tänkte också på det, lite konstigt att ha den informationen på engelska när det andra är på svenska? Sökte på en liten del av texten och hamnade på herminehold.com som hade samma text. Det ser ut som Molimenti kopierat allt från Terms & Conditions + Privacy Policy och bara bytt ut det mest nödvändiga, t ex varumärkets namn och kontaktuppgifter. Gissar det blev för mycket jobb att översätta till svenska 😅

    Svara

     WHAT seriöst? CC, nästa scoop i denna härva då! 😅

     Svara

     Glacial bottles har exakt samma text. Bara företagsnamnet utbytt

     Svara

     Är faktiskt inget konstigt med det. Finns mängder med ställen där du kan hämta gratis ”Terms & Conditions” att använda. Finns generatorer också.

     Jag har ALDRIG varit med im att blivit blockad på ett FÖRETAGs insta förrän nu då. Skrev inget elakt alls. Hoppas hela mymolimenti skiten sjunker som en sten

     Svara

      Nej det är väl en vanlig mall för det, men varför har de inte tagit en svensk mall. Ställde frågan på företagets instagram nu. Lär väl bli blockerad för den frågan…HAHA.

      Skrev ”En liten fråga. Varför finns inte ’terms and conditions’ på svenska? På hemsidan alltså.”

      Svara

       OMG BLEV BLOCKAD DIREKT. Alltså WOOOOW.

       Inte ens den frågan fick man ställa.

       Svara

   Har hon betalat så lite i skatt på så många år?? Hur har hon lyckats med det 😂😂 en annan betalar minst 25 000 kr i månaden 😂

   Svara

    Kanske dags för skattemyndigheterna att kolla upp henne!Nästa anhalt kanske blir kronofogden.

    Svara

     Kanske därför hon måste lura oss på pengar?? Måste ju ha stora skatteskulder. Helt orimligt att betala 89 000 kr på 3 år. Kanske ska granska vad hennes revisor fifflar med. Vi hårt arbetande vanliga svenskar betalar skatt. Men hon kanske är för MAGISK för det. 😂😂

     Svara

      Kan inte alla skicka in anonymt tips om henne till Skatteverket. Jag menar skriver man sådana texter kan ju inte steget vara långt till att ljuga i deklarationen. Skulle va intressant att följa mer. 😊 Fortsätt bevaka det här Camilla👍👍 Du har ett stort crew bakom dig.

      Svara

   Men va? Kan någon förklara för mig hur man kan betala så lite i skatt med den omsättningen?

   Svara

    Många kostnader inte svårare än så, tar ut kanske hög lön, inte konstigt allt egentligen (vissa kallar det skatteplanering )

    Svara

     Tar ut hög lön? Ja då är det ju VERKLIGEN mycket mer skatt!

     Svara

      Ja, fast då är det Elin personligen som betalar skatten och inte bolaget.

      Svara

       Hon kanske har köpt alla möbler på bolaget?? Som hon har och haft. Den soffan big för 80 000 kr som hon sen sålde begagnad. Stoppade väl alla de pengarna i egen ficka 😂😂😂

       Svara

  Haha skrattade när jag läste denna fras på hemsidan till denna stjärnan. ”Bara det bästa för ditt hår!” – så hon vet säkert att produkterna hon säljer inte gör negativ påverkan på håret? Eller är det som med alla frisörer? De säger en sak men så fort något nytt kommer ut, är det så klart bättre för håret helt plötsligt – och så går karusellen runt, runt, runt. Allt för att sälja?!
  &
  ”Elin Molimenti är grundaren bakom ”Molimenti Hair Accessories”. Med över 10 års erfarenhet av skönhet och hår är hon idag en av Sveriges mest kända frisörer.” Mmkay.

  Svara

  Vet någon kommenterat redan. Men VEM skriver beskrivningarna till hennes kina smycken?? Det är väl INGEN som beskriver såhär är inte bara konstig svenska det är obegripligt (mestadels) ngt kopierat o översatt med translate??

  Några exempel

  499kr
  DESCRIPTION

  ”Är pärlornas huvudkontor som har stationerat sig hemma hos dig. Du kan bära dina exklusiva, handgjorda pärlor tillsammans med en lös knut i nacken, vågiga hårslingor mot pannan och blicken mot den du älskar mest. Visst hörde du: I DO?”

  —-

  ”Your Exclusive Headband” ger dig fullt utrymme till att framkalla vräkighet. Ett hårband med en design utöver det vanliga. Med ett sammetslent skal, specifikt handgjorda pärlor kan du inget annat än att bli festens höjdpunkt. Du låter exklusiviteten ta över och håret kommer får ta ett steg bakåt. Du släpper locktången, kammar bort håret från ansiktet, låter vräkigheten skölja förbi din panna och placeras mästerligt på huvudet. Du känner dig som million dollar bucks och du tillåter alla att bli avundsjuka – vill du ge det ett försök?!”

  Skrattar lite när jag läser allt detta VEM har vågat köpa från denna sidan???

  Hoppas verkligen hon får sluta sälja

  Svara

   Handgjorda pärlor! Alltså jag dör.

   Svara

    Dessutom ”SPECIFIKT handgjorda pärlor”, vad betyder ens det?

    Jag kan inte förstå att man kan vara kapabel till att smörja på så mycket ”fina” ord utan betydelse.

    Svara

  Your Everyday Headband” är hårbandet som följer med dig in i vardagen. Du behöver inte tänka på att håret faller ner i lunchen eller luggen fastnar i läppglanset. Den lena nougat färgen gör att du inte behöver riva ut hela garderoben för att finna ett passande plagg för dagens outfit. En mjuk design som inte ger dig huvudvärk bakom öronen eller sviker dig när du måste fokusera på allt annat än håret. Men framförallt: du är alltid snyggare i håret än dina kollegor!


  Your Faux Leather Headband är ditt mest stilrena och trendiga val. ”Faux Leather” trenden sköljer över dig som det modelejon du kanske aldrig blev. Designat med ett mjukare inre som gör att håret håller sig på plats och ett yttre där du vågar ta dig ann vilken utmaning som helst. När ordet ”cool” är för gammalt och ”fräckt” sägs dina föräldrar får du stolt känna dig “stylish” helt enkelt!

  Svara

  trenden sköljer över dig som det modelejon du kanske aldrig blev

  Och du är alltid snyggare i håret än dina kollegor!

  Är sååå säljande meningar

  Svara

  Det här är verkligen den absolut roligaste rage:en på länge. Älskar det Camilla!! Och så jävla välbehövligt, fyfan vad mycket TRAMS!!!!!!

  Svara

  Åh spännande. Camilla snälla granska detta vidare! Nu har mymolimenti även lagt ut på sin story något företag där de hyllar Elin som ”tagit fram” produkterna. Förövrigt exakt samma text som glacial bottles 😂😂😂

  Svara

  Så himla bra bevakat!! Tycker det är skamligt att man går in och lurar sina följare på det sättet. Ett hårband för 499?!?!?! NÄR DET DESSUTOM
  FINNS PÅ ANDRA SIDOR BRA MYCKET BILLIGARE. Nä usch. Bojkotta Elin.

  Svara

  Elin och MyMolimenti:s instagram-konton raderar och blockar användare. Vilket transparent företag, såhär genast från början. Otroligt!

  Svara

  HAHAHA vad i helvete är det för videos på moliiimentiiiis facebook och insta? ”molimentiii is baaack, cloooosing friday”
  Denna kille alltså. Klämcheck och överhypad, riktigt cringe. min värsta typ av karl. vet ett annat par som bytt efternamn till något helt annat för att det lät exklusivt, rikt och amerikanskt, det är något speciellt med människor som tar så extremt allvarligt på sig själva och vill leka något man inte är……

  Svara

  Någon mer än jag som tänkt på hur mycket de båda redigerar bilderna på sig själva??! 😂😂 Helt jävla oigenkännliga när man ser dom live eller på riktigt. Undrar om det är samma människor?! 😂😂 Kanske de har sin magiska fabrik i någon beauty app😂

  Svara

  https://www.facebook.com/molimenti/videos/1491416684356226/

  Kolla in detta klipp med click klack André 😂😂😂 Alltså hur pinsam får man vara? Han kissar på alla ”vanliga” männsikor.

  Kanske kan hab köpa kostymer från alibaba? Eller gör han nog redan 😂 Det var så dom kom i kontakt med den magiska fabriken 😂😂

  Svara

  ”Jag vill inte att man ska handla i panik bara för att: utan när boxen trillar ner i brevlådan ska man vara så stolt och glad att vilja stoltsera med sina egna håraccessoarer. ” från hennes blogg. ” från hennes blogg, lika ologisk som produkttexterna.

  Svara

  OT: men vad tycker ni om dem som gör gratis samarbeten? Louisechf tex på Instagram och bloggar och alla andra som får hem alla dessa matboxar

  Svara

  Vad kostar ett besök hos Mrs Molimenti? Nån som vet?

  Svara

   Jag är kund hos Elin och betalar ca 3800 för klipp och färg

   Svara

    Varför går du dit?Hon är absolut inte en av de bästa frisörerna.

    Svara

     Hon är väldigt duktig på framförallt färg. Aldrig blivit nöjd med håret hos någon annan frisör innan. Har du tips på billigare och bättre frisörer i Sthlm så får du gärna skriva 🙂

     Svara

   HAHAHAHAHAHAH DET SJUKASTE JAG LÄST I ÅR, VAD KAN TOPPA DEN TEXTEN 😂😂😂😂

   Svara

   Hahahaha jag orkar inte skratta längre 😂

   Svara

  Ställde fr0gan på företagets instagram om varför det inte fanns terms and conditions på svenska, ställde bara den frågan och blev BLOCKERAD på ca. 1 minut. WOOOOOOW

  Svara

  Anmälde instagramkontot för bluff/bedrägeri. Jävla pajasföretag. Måtte båten sjunka fort som fan.

  Svara

   Bra om flera anmäler hennes Instagramkonto så att det tas bort!

   Svara

  Hej
  Kommenterade på Elins insta om hårbandet hon säljer och att det såg precis ut som det från åhlens,
  då blockerade hon mig direkt
  Hahahaha dör så himla oseriös!
  Men har förstått hon ej kan ta konstruktiv kritik

  Svara

   Alltså så pinsam. Hon borde skämmas. Hon är så uppe i det blå. Blir fan förbannad. Man ska inte blocka för en vanlig fråga…
   😂😅😅😅

   Svara

  Har closing friday kommit ännu?? 😂😂😂😂😂😂 click clack molimenti is back
  .

  #megatönt

  Svara

  De fortsätter lura folk. Godkänner bara kommentarer från efterblivna fjortisar som inte förstår bättre

  Svara

   Camilla. Lägger du upp något nytt om mygelmentis?

   Svara

   Äsch det är väl inte ens det, utan deras bekanta som skapar fejkkonton och hyllar att produkterna kommit och ”ÅåÅÅÅåh vad brA dE äÄrR.”

   Svara

    Ja verkar inte bätttre. Usch vilka vidriga människor. Mår illa.

    Svara

    De har nog delat ut några gratis till vänner mot att de lägger ut på instagram o taggar dom😂😂👍

    Svara

     HAHAHA tror du ens företaget/elin bara ger bort skräpet gratis? Jag har svårt att tro det faktiskt, hon verkar ju rätt snål och sniken.

     Svara

  Hahaha det här har förgyllt min dag 😂😂😂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.