Tusen tack Terje Carlsson på tidningen Journalisten för omnämnandet, och tack Ida för bilden!
Det värmer min hårda, kalla, hatiska och elaka själ som mest av allt lever på att starta drev till vardags men som då och då blixtrar till och gnistrar som ett diadem från MyMolimenti. 😉
Tack för att ni gjort Bloggbevakning så här stor!
Vänner, fiender, lovers, haters – ni får alla plats här på Bloggbevakning. (inom rimliga gränser givetvis…?)
Som ett tack så vill jag ge några av er en liten julklapp (önskar så klart att jag kunde skicka en till varenda en av er, men ni är på tok för många).
En julklapp som inte bygger på konsumtion, förutom emballage och porto då, men annars är den framtagen av mig och moder jord enbart.
Hösten som gick spenderade jag nämligen väldigt mycket i svampskogen med Selma, något som resulterat i ganska stora mängder torkade trattkantareller, som jag nu vill dela med mig av – tillsammans med det recept på Trattkantarellsås som mina föräldrar serverade på sin gamla restaurang vid namn just ”Kantarellen”.
Eftersom ”giveaways” varit tillåtet i drygt ett år så tänker jag att det inte behöver bli mer komplicerat än så. Skriv en kommentar om du eller någon du bryr dig om gillar trattkantareller så kommer jag be Magnus välja 20 nummer i morgon när jag stänger kommentarsfältet.
I kommentar per ip-nummer/email tack. (Email måste du lämna för att jag ska kunna få din adress om din kommentar väljs ut)
Kram och tack!
