Isabella Jedler har gift sig!!!

”Hoppsan hejsan Lillebror” – som en svettig gubbe med propeller på ryggen och på jakt efter öppna pojkfönster skulle ha uttryckt det. 
Här händer det grejer!!!

Det var inte längesedan vi fick läsa om hur Isabella Jedler lämnade sin fd. fästman, i princip vid altaret (nästan i alla fall), för att bara ett kort tid senare ha en ny pojkvän som var lite av en favorit i repris då de faktiskt dejtade innan Isabellas senaste relation.
Och dra på trissor – nu har turrrrrturrrrrrrrrrduvorna slagit på stort och gift sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Extra ”r” och ”!” tillagda bara till dig! ??)
Smack, boom, bang liksom!

Gratulerar, hipp hurra, ha den äran, god jul, Santa Lucia och allt på samma gång upphöjt till heliumballong!!!!!!!
Vilken liten smällkaramell att avsluta 2019 med!!!!!

Tack för tips!

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det går fort i hockey! (är lite avis för vill också gifta mig men väntar på frågan först av min partner kanske rimligtvis…)
  Var nog bra att hon lämnade det där exet. FUP:en var ingen rolig historia 🙂

   Vad har exet gjort? ?

    Nej nej nej! Inte här. Flashback är forumet för det. ??????

     Jag hittar ingen tråd om det på Flasaashback…?

      Starta en ?

       Någon som kan tipsa om vad tråden heter?

    Kan ju alltid vad bra att kolla fup:en innan man gifter sig.

     Det var kanske precis det hon gjorde, i och med att det är hennes EX som förekommer i fupen

      Bra gjort, något som kanske fler kvinnor borde tänka på.

       ?‍♀️

    S*xuellt v*ld mot två kvinnor.

     Tycker du att det verkar som att Camilla vill att vi diskuterar det här??‍♀️?‍♀️?‍♀️

   Varför inte fria till honom om du vill gifta dig?

    Är sådär bajsnödigt traditionsenlig och lever efter gamla könsnormer i just den frågan, iaf för min egen del. Men helt rätt- inget fel eller konstigt med det omvända!

     Okej. Då håller jag tummarna att du inte behöver vänta allt för länge på honom då??

     Kvinnor friar på skottdagen enligt någon legend i Skottland, så du har en liten stund kvar att planera ?

     Är du bajsnödigt traditionsenlig kan du fria den 29 feb. Bara några månader dit

  And I can’t even get a text back…

   Hahah samma

   ???‍♀️

  [Borttagen kommentar]

   Vad var så borttagningsbart med denna kommentar bortsett från att det var en dublett? ?

  Med en korrekt stavning av ”turturduvor” och minus 16 utropstecken hade detta kanske varit ett halvdant inlägg.

   Men starta en egen blogg du som kan!

    Klagade till postnord idag som inte levererade ett rekommenderat brev som de skulle. De borde ha svarat mig ”men starta ett eget postföretag du som kan!”

     Ellerhur ?? den comebacken är sjukt tröttsam nu!

  Vad går du på? ?

   Kärlek, hybris, lussekatter och koffein! ???

    Du fick rätt på hybrisbiten i alla fall. ??

     Men ät en pepparkaka ??‍♀️?

    Bra, jag ville bara veta ??

   Trottoaren golvet och gräsmattan. Duråh?

  Det där äktenskapet kommer inte att hålla så klart. Man gifter sig inte efter en så kort tid tillsammans. Löjligt bara och verkar väldigt desperat. Skaffa en utbildning, ett fast jobb, ekonomiskt oberoende innan man springer och gifter sig. Kommer att hålla högst 2 år.

   bitter much?

   Att vara ekonomiskt oberoende för att få gifta sig var väl lite att ta i? Vet du vad det betyder ens?

   Ang. Isabella: Ja statistik talar mot att det håller men det finns alltid undantag och man vet inte hur det går innan man testar så varför inte! Så glad för hennes skull och det faktum att hon lämnade det där andra bottenskrapet 🙂

   ”Man” gör väl som ”man” vill?

   Fy fasen vad tråkigt att vänta på ekonomiskt oberoende och fast jobb och utbildning och SEN gifta sig. Eller iaf börja dejta, är det ok enligt dig? Sen att hinna skaffa barn innan man är senildement om ”man” ska göra på det sättet, vänta 79 år på att hitta en lämplig och korrekt herre är ju en jävla bonus.

   Känner du många som är ekonomiskt oberoende? Själv känner jag ingen.

    Jag tänkte bli det ikväll! ?

   ?
   Och där med basta!!

   Då borde ingen gifta sig eller ens dejta eftersom sannolikheten att man separerar är så stor. Bara att man skiljer sig ligger på runt 50% och då ska dejten leda till ett förhållandet som överlever till ett bröllop till att börja med. Vad är oddsen då?

    Inte helt sant. Det tenderar att vara samma människor som gifter sig och skiljer sig flera gånger. Så typ vartannat äktenskap men oftare mer än en gång. Orkar inte googla källa just nu… Men man får ha roligt så länge det varar tycker jag! *optimist*

     Förvisso men hur många förhållanden håller livet ut? Med ts logik blir dejting öht meningslös om man ska utgå från oddsen att det är the one for ever. Det var mest det som var min poäng?

     Själv kunde jag inte bry mig mindre om när i ett förhållande andra flyttar ihop, gifter sig osv. Jag håller med om att man får ha kul så länge man kan.

      Mina farföräldrar gifte sig efter 6 veckor och höll ihop i 70 år tills min farfar gick bort. Det ni!

       Man kan inte jämföra vår generation med våra förfäders generation.

        Nä för nu för tiden är folk alltför egoistiska för att hålla ihop. Separerar med orsaker som ”inte kär längre”, ”vi är mer som vänner än ett par”, ”vill förverkliga mig själv”…. Sorgligt framför allt när det barn inblandade.

         Ja, allt det där kan stämma, och varför skulle man inte få skilja sig för att man inte är kär längre?
         Men förr kunde man inte det, för kvinnan hade oftast inte ett jobb, alltså inga pengar, alltså ingen stans att bo.

          Ingen är kär i 50 år

     Ja, man blir bra på det man övar på ?
     Nej men seriöst så tror jag någon som separerat eller skilt sig lär sig att man tar sig igenom det och kommer ut på andra sidan och då är tröskeln inte fullt lika stor och skrämmande nästa gång man känner att allt inte är helt hundraprocentigt bra i en relation. För nån som aldrig gått igenom det är ju en separation bara ett stort okänt mörker så jag tror att man kanske håller ihop lite mer.

   Molimentis gifte sig snabbt

    Gifte mig med min man efter 6 månader och snart firar vi 10år. Tjohoo! Visserligen en liten tid sett till om en vill leva resten av livet ihop men en bra bit påväg iaf 🙂

    Var är Lovisa Lo nu?

   Haha jag gifte mig 2016 med min amerikanska man efter att vi känt varandra i 8 månader och levt mestadels på distans. Nu såhär 3 år senare har vi hunnit med att gifta oss ytterligare en gång i en stor bröllopsfest, hund, barn och flytt mellan USA till Sverige. Still going strong.

    Still going strong efter 3 år?

   Hon gifter sig pga visum. Man skriver ett bra äktenskapsförord som innebär att man inte har rätt till varandras egendom, gifter sig, flyttar utomlands och kan sedan skiljas om relationen går åt skogen. Inga konstigheter. Har själv gjort det:)

   Tror att de valde att gifta sig såhär kort in i relation för att de ska bo tillsammans i Abu Dhabi. Där får en man och en kvinna endast bo ihop om de är gifta, plus att deras liv där kommer bli mycket lättare överlag om de är gifta.

  Va? Vad har utbildning, arbete och ekonomiskt oberoende med äktenskap att göra?

  Antagligen hjälper detta hennes flytt till Abu Dhabi då hon skrev på insta för några veckor sen att hon inte kunde flytta än pga problem med visum eller liknande. Brukar vara lättare när man är gift (i alla länder förutom Sverige då..)

   Varför vill man flytta till Abu Dhabi? :S

    ….för att man gillar Abu Dhabi?

     Varför gillar man Abu Dhabi? På riktigt?

    Tobias jobbar (och bor) där.

     Tobias vad? Han verkar ju vara en anonymis.

  Var är han ifrån, mr. T? Från Danmark? Vad är han riktiga namn?

   Tobias Meisner

  Grattis men jag aldrig hört talas om denna kvinna. ?

  Har Löwengrip verkligen flyttat till västkusten, eller driver Griplöv?

   Bellsan inser att hennes bäst före-datum som bloggare har passerats, och gör istället allt hon kan för att få dollar bucks på något annat sätt. Alltså Göteborg.

    Alltså dollar bucks ? Det kan vara det bästa vi tar med oss efter diademgate!

   Nej, hon har inte flyttat till Göteborg och kommer inte göra det heller.

  Zzzzz

  Stort grattis! Undrar dock varför hon fortfarande är folkbokförd hos sitt ex.

   Läskig du är!!!!!

   Sånt här har jag aldrig förstått mig på…

    Vadå?

    Håller med!! Det är på grund av sånt jag vill radera mig från hela internets alla fjantsidor där man kan se vad för husdjur mina grannar har och när jag flyttade hit osv. Obehagligt juuu. Nej jag har inget att dölja men tycker bara det är galet.

     Ja jag kan förstå förut innan Internet att det var en bra idé att ha allt offentligt eftersom det krävdes lite jobb ändå att få ut utgifterna. Att allt(!!!) finns så tillgängligt online idag är mindre bra tycker jag.

      Nu förstår jag vad ni menar, haha! Det var inte så att jag gick in på ratsit och sökte vart hon bor. Utan jag googlade på hennes namn plus X pojkvän. Hans namn kom upp på olika sidor och bla på ratsit. Så stod det i texten att hon ve folkbokförd där, så tänkte att det kanske är gammalt, så gick in och kollade, men det var det inte.

      Förstår att det lät creepy när jag bara skrev som jag gjorde i första kommentaren. Men efter att ha kollat i denna tråden och såg att hennes ex har något i bagaget så ville jag veta mer helt enkelt.

   Ok det är ju helt sjukt! Då kommer all hennes post dit ?? hon har väl någon familj i landet eller någon kompis hon kunde skrivit sig hos. Bara galet att stå kvar hos exet ?

  Jag vill också gifta mig! Sambo sen 6 år, har barn på 4 år.. ville gifta mig innan 30 och det fyller jag om 3 månader :)))))) vi har pratat om att gifta oss men det blir aldrig läge, vi sparar till bostad och är klara med det hösten 2020.. blir lite Avis när andra gifter sig och vet att jag måste vänta, igen ?

  Man känner sig inte lite ful och misslyckad när man ser henne…men kan ändå vara glad för andras skull så grattis 🙂 de ser söta ut tillsammans!

   Ful borde du inte känna dig!
   Tjejen har gjort en del botox och fillers (om vi tänker i ytlig bemärkelse)

    Fast alla är inte snygga med fillers och botox. Är dock inte en av dem som tycker hon är speciellt wow, kanske just pga de där överfyllda läpparna.

    Just hon var dock sinnessjukt snygg även innan ingreppen
    https://nouwcdn.com/v105/u/178/1877178/43/201911200622595493.jpg?width=370

   Jag är den enda som inte fattar det här.

    Nej jag hänger inte heller med.

   Hon ser ut som en man tycker jag.

  Har hon gift sig.. sedan skilt sig, hunnit träffa en ny snubbe och sedan hunnit förlova sig och gifta sig med man nummer 2 inom loppet av detta året? Imponerande isåfall!

   Hon är tydligen bara 23år gammal.. hur är detta möjligt?!

   nej

   De gifte sig aldrig, hon och exet.

   Jag gjorde också samma resa 2019. Well, om man överdriver med tretusen. Började året förlovad med en snubbe, avslutar med en annan, och i magen bor vår revansch.

    Menar du att ett barn skall ses som en revansch? Till vad?

     Till livet och ganska många halvpissiga år där jag inte stod upp för mig själv så som jag borde ha gjort, där jag inte gjorde eller fick göra det jag själv ville, önskade eller drömde om, bakbunden av manipulation, härskartekniker och naivitet. Det anstår mig inte att göra mig mindre än vad jag är, osv. Därför. Just därför.

      Så därför skaffar du ett barn med en människa du precis blev ihop med? Logik.

      Gratis till barnet i magen. Skit i de andra här inne.

    Du kände den nya killen innan antar jag? Man skaffar ju inte barn med en främling man känt i några månader ???

  Vem?

  Vem är detta? Aldrig hört talas om henne.

   Inte jag heller

  Jag vill också gifta mig

   Varför?

  Jag vet inte hur det fungerar i Abu Dhabi men i Dubai, som också tillhör UAE, så är det ej tillåtet med samboskap. Du måste alltså vara gift för att få leva ihop som man och kvinna. Det är väldigt strikta regler kring det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.