Att hamna på någons ”shit list”

Ellegalan, denna ljuva tillställning, le crème de la crème av röda (eller lila) mattor där den svenska kändiseliten slåss om att ha den vackraste och mest i ögonfallande outfiten, och som lett till att alla bokningsbara tider hos Stockholms kändisfrisörer varit upptagna sedan flera månader, för här sparas det inte på någonting.
I dörren, likt Heimdall – gudarnas väktare vid ingången av Asgård – tronar festfixarnas festfixare med all makt i sina båda händer.
Han är den som kan ”make or break you” och likt Heidi Klum i ”Project Runway” skulle han kunna använda sig av dessa bevingade ord som lite av en styrkeprestation:

As you know in fashion, one day you’re in. And the next day, you’re out.

För det är väl ändå det ultimata beviset på att man lyckats i kändis-Sverige, när man får stå och käka kycklingspett från en buffé på Grand Hotel tillsammans med andra kändisar som också har sina namn på den åtråvärda gästlistan.
Så vem är han?

Han är Micael Bindefelt, festfixaren som praktiskt taget hela kändis-Sverige är beredda att slicka röv på för att försäkra sig om att de inte behöver stå där utan en inbjudan den dagen alla andras Biderfeldiska kuvert börjat dimpa ner i kändisarnas brevlådor.
Är du en gång förpassad ut i kylan så kan du räkna med att bli kvar där ute ett bra tag. Han kommer raderad dig från gästlistan snabbare än jag kan äta min egen vikt i lussekatter.
Bindefeld verkar nämligen vara lika långsint som en gammal elefant som aldrig glömmer minsta oförrätt – hur liten och betydlig den än må vara.
Detta har drabbat några av Sveriges största och mest kända influensers och den enda som lyckats kravla sig tillbaka upp på listan är Sandra Beijer. Inte för att Micael Bindefeld helt plötsligt ändrat inställning till henne, utan för att han var så illa tvungen då Sandra nu bloggar på Elle.

Det krävs alltså inte mycket för att bli portad av modevärldens Heimdall, och med det här inlägget har jag nog säkerställt att det inte kommer dyka upp någon inbjudan till mig de närmaste femtio åren.
Oh well…vad är väl en bal på slottet? 🙂

Två andra influencers på Bindefelds shit list är Cissi Wallin och Michaela Forni.
Det första av dem portades efter att hon kallat Bindefeld för översittare och mobbare, och Michaela Forni fick i sin tur kalla handen efter att ha twittrat om galan och kallat den för ”sträng, hård och stressad med en irritation som låg i luften.”

Jag får lite den här känslan av alltsamman:

Och på tal om Ellegalan.
Detta är vad Rebecca Stella haft på sig de senaste åren och jag känner spontant att vi behöver FLER Rebecca Stella på våra röda mattor.
Jag har täckt över alla inblandades ansikten eftersom det är klänningarna jag skriver om här och önskar diskussion om, och ingenting annat.

Tack på förhand, kompisar!

182 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser inte bilden på RS klänning!

      Inte jag heller 🙁

      Haha, jag fattar inte. ”Det här är vad Rebecca haft på sig” och ”jag har täckt över alla inblandades ansikten”. Är det Rebecca eller inte? Fattar verkligen inte.

        Rebecca är förmodligen hon i röd klänning

        R är förmodligen i den röda klänningen

        Det är Rebecca på alla bilderna

        Det är Rebecca på alla bilderna (förutom en kompis hon står bredvid på den näst sista bilden). Can har täckt över hennes ansikte för att slippa kommentarer av typen ”maj gadd vad hon har opererat sig!!!” som alltid dyker upp under inlägg där det förekommit en bild på Rebecca.

          Men det är ju inte direkt konstigt?

        Eller hur! Skit konstigt formulerat. Detta är vad R. S. haft på dig de senaste ÅREN. Jag tolkar det som att det är hon på alla bilder. Varför täcka för ansiktet då…?

          Det ÄR hon på alla bilder ju. Ansiktena är övertäckta för att undvika elaka kommentarer om henne utseende.

            Varför då skriva vem det är först, och sedan täcka över ansiktet?

        Hon har täckt över det så folk inte ska börja kommentera att hon idag ser ut som en helt annan människa då hon genomgått så fruktansvärt många plastikoperationer. Hennes son är inte ens lik henne hur hon ser ut idag. Riktigt illa att göra om sig själv så mycket

          Just så

      Jag vet vilken klänning RS hade på sig (hon är en av dem i inlägget) då jag fick prova klänningen också (just for fun) genom en gemensam vän. Klänningen såg inte lika bra ut på bild som den gjorde i verkligheten.

        Det är Rebecca på exakt alla bilder. Enda som ändrats är hennes ansiktsdrag, därför ville Cam inte visa det. Riktigt sjukt ändå

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Han är en riktig diva och översittare.

      Mm. Till skillnad från cirka 110 procent av alla influencers.

        Tycker faktiskt han är värre. De flesta influencers (och ”vanliga”) fejkar för att verka trevliga och bra. Det är leenden, kramar och gulligull både mot vänner och ovänner. Så många socialt inkompetenta influencers har vi faktiskt inte.
        Efter att han var med i Wahlgrens värld tyckte jag bara att han var allmänt skit tråkig. Ingen humor, ganska otrevlig och stel som en pinne.

          För att han inte hade så mycket gemensamt med den oerhört respektfulla Bianca? Som gick runt och led hela resan?

            Hon kanske led för att han var sååååå jäkla boooring.

      Han kan vara riktigt vidrig mot sina anställda.
      Och ja, han är väldigt divig.

      Har haft en del att göra med hans företag/personal så jag talar av egen erfarenhet.

        Har också tänkt att det skulle vara så, eftersom de ofta ofta annonserad lediga jobb hos honom.

        Han och Cissi Wallin borde ju vara en perfect match då. Fast han har nog visserligen inte gått så långt att han sprider ut falska anklagelser om grov förskingring om sina kollegor. Inte heller hotat dem och deras familjer utan någon anledning. Eller kallat varenda journalist som någonsin skrivit något kritiskt om honom för obehaglig, hotfull, mobbare, oprofessionell osv.

          Shh ?

        Var det inte Filip Hammar som kritiserade Bindefeldts ledarstil för några år sen efter att han träffat nån anställd där? Är inget fan av Hammar, men bra att stå upp för de svaga! Sedan dess har jag känt ett obehag när jag ser nåt Bindan är inblandad i.

          För att inte tala om när man hör namnet Cissi Wallin. Ryser ?!

        Kan intyga om detta efter vad jag hört. Jobbade på ett av hans event för något år sedan och hans personal snackade skit om honom, sa att han inte var så rolig att ha och göra med och att han alltid tog all cred när hans anställda slet röven av sig.

      Sluta mobba Bindefelt nudå, skyll på hans företag. Skilj på företag och person!
      Hans tillställningar har stil och klass, alla passar inte in alltid överallt.

        BS.

        Även om hans event är klass, så är han en otrevlig människa.

    Med tanke på hans födelsedagsfest i israel. Så är han verkligen en som slickar uppåt och sparkar nedåt.

    Haha fast vadå? Om någon kallade mig översittare och mobbare eller kallade min tillställning ”sträng, hård, stressad, med irritation i luften” så hade inte jag heller bjudit dem. Varför skulle man vilja göra det? O varför skulle de vilja ha en inbjudan om de tycker så?

      För att det är hans profession en offentlig tillställning, inte nån privat fest hemma i vardagsrummet. I sin professionella roll bjuder man personen i fråga en gång till och överbevisar hen.

        Fast nog hade de som har festen sett till att det kommit en inbjudan till dessa om de verkligen velat ha de där? Det är ju knappast bindefeld som ensam bjuder in?

      Nu handlar det förvisso inte om Bindefelds personliga fest, utan om en tillställning han anordnar åt en tidning mot betalning

        Ja, men han verkar ju obviously ha en del att säga till om gällande gästlistan också, annars är det ju inte hans shitlist de har hamnat på när inbjudan uteblev. Varför skulle tidningen vilja att någon kom på galan som tycker att galan är ”sträng, hård, stressad, med irritation i luften”?

          Finns det bara typ tre festfixare i Sthlm eller? Så utomordentligt fantasilöst. Inga kvinnliga festfixare?

            Marknaden kan inte vara enorm ändå för den här typen av galor i sverige?

      Kanske för att han bara är en anställd festfixare och inte den som bjuder in?

      Jag kanske missminner mig men jag tror Sandra skrivit någon gång tidigare vad det var hon sagt och att det var himla milt?

      För att C är igång och fjäskar för Cissi igen ???. Suck.

    Varför är CW på hans shit list?
    Vet inte riktigt vad jag tycker om MB, men tror det ligger mycket i det du skriver.

      På vems shit list finns inte Cissi Wallin?

        Inte min

          Blir du och Cissi då. Mona vill säkert vara med också. (Ironin i att de umgås med tanke på porr Mona). Kanske kan du lära dem att det är fult att fiffla?

        Inte min i alla fall. På min shit list finns hela SD, Joakim Lamotte, Ann Heberlein, Ebba Busch Thor, Ulf Kristersson, alla på Timbro etc. Hade bjudit Atilla Yoldas, Aaron de Aguiar och andra sköna personer.

          Vilka är de två sista? Uppriktig fråga.

            Atilla är väl någon sorts ”journalist” som gillar stökiga kebabställen, oklart varför.

              Är det vad han skriver om? Eller vad är hans ”grej” 🙂

                Hans grej är att bli kränkt över PRECIS allt

          Haha varför Ebba och Ulf? ? Jag röstar på dessa ?

            Verklighetsfrånvända människor som inte vågar se sanningen för vad den är brukar ogilla dessa människor haha.

            Du vet det där med djupare analys, det saknas ibland?

              Skulle aldrig rösta på någon som vill privatisera vården ännu mer.

            Nu är inte jag strådstartaren men det ~kan~ ha något att göra med att EBT och UK pissar på vanligt folk genom att slakta välfärden i de kommuner deras parti styr, är beredda att styra Sverige genom att gå till sängs med ett parti vars rötter direkt går ner i nazismen (det var inte ens länge sedan ffs), underminera fackets ställning och montera ner allt som det svenska folkhemmet står för.

            Men vad vet jag. EBT är ju skön på Instagram och kompis med ett gäng influensers medan UK ägnar dagarna åt att bryta löften till förintelseöverlevare och sitta och fika med Jimmie.

            För all del. Rösta på dem, men vi andra kommer hålla dig ansvarig för att vara medlöpare när SD gör en Polen och undergräver vårt rättsystem, krossar pressfriheten och den fria kulturen.

              Fast hallå där. Lite konkreta exempel på hur KD slaktar välfärden tack. Jag förstår alltså på riktigt inte, tycker det är det parti med absolut bäst vårdpolitik t ex. (röstar inte på dem för det men rätt ska vara rätt)

                Åh skall vi börja med Stockholm där alliansen (M, KD, C, L och Mp) styr? 600 pers är varslade från Karolinska.

                https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/karolinska-universitetssjukhuset-varslar-600/repskf!vkJhhSIK0aIgnktdAMTQ/

                Eller Västra Götalandsregionen där vi hittar samma konstellation som i Stockholm? 400 tjänster från Sveriges största sjukhus Sahlgrenska ska bort https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/protest-mot-nedskarningar-i-sjukvarden

                De styr alltså i grupp och skall bli behandlade därefter. Vill du ha välfärd? Rösta inte på de som älskar att slakta den.

                  Fast va? Alla dina exempel innehåller ju också MP, L och C? Var lite hederlig hörru.

                    Läste du hela kommentaren eller tröttnade du? Jag skrev i slutet uttryckligen ”De styr alltså i grupp och skall bli behandlade därefter. Vill du ha välfärd? Rösta inte på de som älskar att slakta den.”

                    Eftersom personen ifråga nämnde just EBT och UK så utgick jag givetvis från dem.

              I vår kommun vann tyvärr de röda för första gången på 40 år förra valet. Sämsta fyra åren i kommunen någonsin! Här pratar vi fifflare av guds nåde! Köper byggnader av sig själva för att hyra ut till privata företag som sen har ensamkommande där som de får betalt av… Av… Just det kommunen. Ingen kameraövervakning vid stationerna för det ”kränker enskilda”. Det som kränker enskilda är rån, våldtäkter och misshandel. Inte en kamera. Tack gud att vi fick tillbaka blått styre och kan förpassa denna ”godhetspolitik” till sopporna. Nu har vi helt plötsligt både kameror, fler poliser och ordningsvakter.. Och med det mindre brottslighet.. Säga vad man vill om Moderaterna när det kommer till hela Sveriges politik. Men kommunnivå tar de i alla fall tag i problemen. Hoppas det dröjer ytterligare 40 år innan de röda kan bestämma igen.

                I din kommun ja, men det stämmer verkligen inte överallt.

          Du glömde nog den värsta av dem alla; Janouch ?

            Samtidigt är det åsiktskorridoren som skapat en marknad för dessa journalister. Sverige har inget sunt debattklimat.

          Trötta ”journalister” från Aftonbladet ???? tack men nej tack säger jag bara. Skit tidning som aldrig skriver om verkligen problem och typ aldrig gräver. De är mer intresserade av bilolyckor och dylikt.

    Vem bryr sig mer än de bloggare som just passerat bäst före-datum?

    Vad sa Sandra då?

      Precis! Det vill jag också veta!!

      Från 2017:

      ”Får typ inte inbjudan till typ några större Bindefeld-event och tror att det är för en gång, i bloggarnas begynnelse, (2008 kanske?) så ringde den PR-agenturen mig flera gånger om dagen och bad mig skriva om deras grejer i min blogg, vilket jag såklart inte gjorde. Pr-byråerna hade inte riktigt fattat grejen med bloggar och deras idé än. Min kompis Nina skrev om det i sin egen dåvarande reklamblogg, hur sjukt det är att de inte bemödar sig att ens fundera på vad bloggarna kanske har för intressen och vad som passar dem, och tog då ett exempel från när vi satt på ett möte (det var när jag jobbade på reklambyrå) och helt plötsligt ringer pr-agenturen mig och frågar om jag kan skriva om att Brolle Jr släppt ett nytt album (?!). Detta blogginlägg ledde till en artikel i Dagens Media och sedan dess är jag på hans svartalista more or less. Moget.”

      https://sandrabeijer.elle.se/qa-om-tokyo-vibrators-och-champagneglas-bland-annat/

        2016*

      Det verkar som det handlar om Bindefeldts PR byrå som kontaktade henne gällande Brolles nya album (detta var 2008) som de ville att hon skulle skriva om på sin blogg eller något. Sandra tyckte det var nobchalant att de inte bemödar sig att ens fundera på vilka intressen bloggarna har och svarade ”bloggare är inte pantade” och sedan dess var han svartlistad tills hon började blogga på Elle.

        Fast det kanske bara är nåt hon tror? Det är ju inte alls säkert det är därför hon inte blivit bjuden.

    Vad sa Sandra? Var är bilderna på RS klänning? Heidi Klum är inte med i PR längre.

    Ta julledigt bara …

    Minns att Camilla Läckberg eller vem det nu var lagt upp en bild från galan, och Bindefeld kommenterade ”Glöm inte tagga mig ?” för några år sen haha

      Och det var nog lite på skämt, tror du inte.

      Läckberg och Bindefeld älskar varandra. Hon och Simon tar med sin dotter och leker med Bindefelds barn, båda instagrammar om det med hjärtan och kärlek.

      Nu råkar Läckberg älska typ alla som hon råkar umgås med och skriver att människor är magiska, bästa vänner ect så jag skulle inte känna mig jättespeciell att få en komplimang av Läckberg. Jag tror hon i grund och botten är oerhört osäker och har ett enormt behov att bli omtyckt och slår knut på sig själv så att alla ska älska henne tillbaka.

        De flesta tycker väl om alla de väljer att frivilligt umgås med? ? jag gillar iallafall hela min familj och alla mina vänner. Hoppas verkligen inte de känner sig ospeciella bara för att jag tycker om dem alla ?

          Fast skriver du på sociala medier att du älskar människor du träffat ett par gånger? Förklarar varför de är en av de mest speciella människor du träffat, en av de mest fantastiska eller att de är helt magiska? Att de är din bästa vän och nästan familj? Och så gör du det med cirka 30 människor på ett år förutom din familj? Jag har svårt att se det som äkta. Eller så är jag helt enkelt inte sociala medier-skadad.

            Beror väl på om du är extrovert eller introvert. Har vänner som är extroverta som beter sig exakt så när de träffar folk som ger dem extra mycket energi.

              För mig låter det inte som någon 40 plusare men det kanske dina vänner är? Sådär kunde jag också hålla på mellan typ 17-25 år.

                Jag kan känna sådär när jag träffar nån ovanligt trevlig taxichaffis eller egentligen närsomhelst om jag klickar med en person. Visst att man glömmer bort det sen men just där och då är man ju jätteglad för att man haft ett bra samtal med en intressant människa. Var jag influencer hade jag säkert förevigat de här speciella vardagsmänniskorna man möter.

                  Det är inte med random människor Läckberg gör det med och visar upp, det är mest med hennes kändisvänner. Viss skillnad.

        Läckberg är fjäskig och blir lätt bländad och imponerad av människor som är kända eller har mycket pengar.
        Tror att hon är den svenska kändis med mycket pengar som är mest kåt på att få vara med och synas med viktiga personer. Det är ALLT för henne. Hon är väldigt ytlig – och osäker.

          Enligt dig

          Varför skulle hon vara sån när hon har sjukt mycket pengar själv?

            Vet att du fjäskar för Läckberg..

              Och Camcam, varför försvinner likes spårlöst på kommentarer du inte gillar? Man likear en kommentar och när sidan senare uppdaterats är liken borttagen. Men bara på just de kommentarerna.

        Eller också umgås hon med människor hon gillar. Verkar det konstigt tycker du?

    Hörredu, märkligt då att 15:08 inte moddades. Det kanske beror på dig, Stollis.

      Eller så berodde det på ordet k*ft då. Detta att gapa Stollis så fort C/du ifrågasätts eller får någon typ av kritik. Suck alltså

        Ja vaaad kan det bero på? Stollis.

          Tror att det är du som är Stollis faktiskt. Smart sätt att kalla andra Stollis bara för att få någon av dina kommentarer godkända. Kan ju inte vara en frisk vuxen person som sitter och skriver Stollis konstant iallafall.

            Lol vi säger så

        Käft?

          Ergo, du Stollis-wannabe.

    Får obehagskänslor av den människan. Känns som det finns mycket dunkelt där bakom. Brrrrr…….

      Nej, jag håller med. Sandra har verkligen en räv bakom örat.

        Subtil Hets mot rödhåriga (rödräv)? Inte ok. Dessutom är det ju inte helt säkert att det var henne kommentaren innan åsyftade, men idk…..

          NSS…

    [Borttagen kommentar]

      Okej Camcam då vet vi. Du är väl också ganska lättstött. Straffar sig ju om man inte slickar r*v på dig också.

        Men du, testa gärna en kvällskurs i stavning.

          Tänk om personen kom hit för ett år sen? Isåfl är det väldigt bra stavat.

      [Borttagen kommentar]

    Sluta mobba bindefelt bara för att han vill ha en viss stil på sina festligheter och ogärna bjuder in människor som mest snackar skit om festerna de bjuds på. Han premierar stil framför respektlöshet, kanske inte så konstigt av någon som vill skapa spektakulära och minnesvärda tillställningar.

    Känner honom inte men tycker ändå han visar respekt för historia och framtid. Dock något överdådig födelsedagsfest nu senast.

    Allt jag har snappat upp personligen om honom är dock negativt. De som står inbjudna snackar liksom inte så mycket om det. De stillösa snackar desto mer. 🙂

      Mobba? Urvattna inte det begreppet, tack.

        Influencers liv och begreppsurvattning är väl ändå ganska liktydigt.
        Kom igen nu…

      Beijer hade ju inte snackat skit om hans fester.

      Från 2017:

      ”Får typ inte inbjudan till typ några större Bindefeld-event och tror att det är för en gång, i bloggarnas begynnelse, (2008 kanske?) så ringde den PR-agenturen mig flera gånger om dagen och bad mig skriva om deras grejer i min blogg, vilket jag såklart inte gjorde. Pr-byråerna hade inte riktigt fattat grejen med bloggar och deras idé än. Min kompis Nina skrev om det i sin egen dåvarande reklamblogg, hur sjukt det är att de inte bemödar sig att ens fundera på vad bloggarna kanske har för intressen och vad som passar dem, och tog då ett exempel från när vi satt på ett möte (det var när jag jobbade på reklambyrå) och helt plötsligt ringer pr-agenturen mig och frågar om jag kan skriva om att Brolle Jr släppt ett nytt album (?!). Detta blogginlägg ledde till en artikel i Dagens Media och sedan dess är jag på hans svartalista more or less. Moget.”

      https://sandrabeijer.elle.se/qa-om-tokyo-vibrators-och-champagneglas-bland-annat/

        Nej men ingen vet ju varför hon inte blivit bjuden heller. Hon verkar supermysig men man hade kanske täckt kvoten med bloggare bara? Så stor är hon väl inte?

      Ja, respekt för människor visar han då inte.. men bra att han visar det för nått annat? ?

    Eller så beter man sig moget och slutar använda smeknamn någon sagt att de tar illa upp vid.

      Bindan har inte förtjänat min respekt så det gör jag naturligtvis inte.

        Du kommer komma långt i livet. ??‍♀️

    ??

    Sen så försökte Cissi starta ett drev mot Michael b och det grundat på att hon hade hört att han var stöddig! Jag har träffat honom några gånger och han verkade sympatisk och genuin.

      Verkligen inte konstigt att Cissi inte är bjuden. Vem vill umgås med någon som är så sjukt falsk och går bakom ryggen på alla?!

      Inte särskilt konstigt att en så narci-pulativ multilögnare som Cissi inte blir bjuden. Skulle du bjuda henne Camcam? Inte för några veckor sedan iallafall när du tvingades avslöja det hon sedan flera år hade på dig, och du äntligen skrev sanningen om hur hon gått loss som en ”fradga-tuggande” typ crazyperson.

      Vad är det nya hon har på dig? Du verkar inte förstå hur tydligt det märks? Hur ska man kunna veta vad som är sant här gällande henne och även andra?

      Mytocissi snackar skit och hittar på saker om alla som inte följer hennes minsta vink.

      Vad har du att erbjuda honom? Jag har också träffat honom och känner flera som gjort likaså och samtliga har samma bild av honom, en otrevlig, dryg och fruktansvärt oskön gubbe.

    Ser inte heller bilden på klänningarna

    https://www.expressen.se/nyheter/klimat/gretas-syster-spelar-i-nyskriven-musikal/

    Är inte det här sjukt förminskande? I rubriken plus 3 gånger innan artineön ens kommer igång påpelar de att Beata är syster till Greta. Första meningen liksom: Greta Thunbergs lillasyster Beata, 14, gör musikaldebut.

    Stackars tjej. Palla bli placerad i facket att vara någons syster istället för att få skina själv.

      Japp språkpoliser, stavfel, druckit glögg. ?

      Dags att försöka göra kändis av nästa unge i familjen…

        Beata är redan artist, släppt låt, dansar, sjunger. Ser ut som att hon diggar det.

          Hon är artist men inte känd som någon annan än ”Gretas syster”? Alternativt ”Malena Ernmans dotter” av de som säljer biljetterna.

            Precis. Helt värdelöst av tidningarna.

              Eller så är hon bara inte nog stor artist för att vara känd under eget namn.

                Hon förtjänar väl ändå att namnges under eget namn? Ernman är känt nog. Thunberg också.

                  Jo men så är det ju för alla med en ”kändare” familjemedlem eller partner i början, på gott och ont. Trist att stå i nåns skugga men samtidigt får man en chans att synas och bli ihågkommen man inte haft annars.

      Vad förväntar du dig av Expressen?

    [Borttagen kommentar]

      Minns att Filip hammar skrev ngt o Bindefeldt , hur han behandlar sina anställda på instagram ! Inga vackra ord

      Minns att Filip hammar outade ngt oxå , hur han behandlar anställda

        Japp det gjorde han !

          Vad?

        Filip Hammar outar väl någon hela tiden?

    Är systrarna Graaf på hans shitlist?

    En gång designade jag en klänning till H&Ms designtävlning för ELLE-galan. Blev inte ens finalist men blev ganska förvånad när jag fann ”min” klänning till salu på H&M några månader senare. Kan ju såklart varit slumpen, vet inte hur fort det gpr att skicka designer och mönster till Bangladesh och få färdiga produkten tillbaka….

      Hur såg klänningen ut? Inget illa menat, men den kanske inte var så unik eller var det uppenbart att det var din design?

        Nä, det var en klänning som följde den tidens trend med svart tyg, mesh-urklippningar (är en helt vanlig person, ingen designer) typ 2012?
        Så nej, det var inte en one of a kind avant garde utan en helt vanlig basic klänning, mer gjord för butik än catwalk. Så det är fullt möjligt att klänningen redan var på G när den kom i butik våren 2013

          Gillar ditt ödmjuka svar ändå

      Kan jag mycket väl tänka mig ?

      Detta finner jag högst möjligt. Efter många åtminstone branschen kan jag säga att dessa stora gamar till företag SNOR ALLT de kan. Tror till och med det finns en paragraf i villkoren till att delta i tävlingen du nämner att de får använda din design även om du inte vinner. Är inte helt 100% men tror det!

    Får Gina Dirawi komma på hans event? Hon är ju palestinier och Bindefeld pro-Israel.

      Pengar och glitter står över politik.

        Finns också många som klarar göra skillnad på politik och person. Tack och lov. Politisk åsikt sitter inte heller i generna. Trist när folk utan kunskap om mellanöstern uttalar sig så här ignorant.

          Om vi inte klarar av att bry oss om vad som händer i Sverige, klarar vi inte heller av att bry oss om vad som händer i Mellanöstern.

      Vad har hänt med henne? Det roliga är borta, nu är det bara vara snygg som gäller. Undrar ibland om hon inte får nya jobb pga divalater?

        Hon hängde med Alexandra Pascalidou ett tag, det var nog av henne som hon lärde sig divalaterna.

        Hon hoppade av Idol för att satsa på något nytt hemligt projekt och sedan dess har det väl varit tyst om henne.

          Hon kommer med en bok i vår. Var kanske det?

      Fast man gör sig nog ideer om man uppriktigt tror att alla israeler och palestinier avskyr varandra. Folk är ju individer.

    Du borde intervjuat Anna Book inför detta inlägg. Är det någon som är portad från varenda tillställning så är det ju hon.

      Ja, eller intervjuat någon överhuvudtaget… kanske framförallt Bindefeldt. Eller kommit med något mer konkret underlag än att ta vad några random bloggare själva gjort för analys av varför de inte är bjudna.

        Detta är en blogg(inläggs)bevakning. Inte nyheter där alla behöver komma till tals för neutraliteten skull.

          Folk måste bestämma sig, är det en bevakning, skvallerblogg eller granskande blogg?

            Enligt bloggarinnan själv bedriver hon seriös granskning av sociala medier. Låter bättre än att driva en ren skvallerblogg med ett kommentarsfält där elakheter får stå kvar om de personer som ogillas.

              Camcam varför tar du bort likes på kommentarer likt den här ovanför?

          Jodå, jag vet 🙂 Men här var det bara vinklat som skvaller och hörsägen vilket är något helt annat. 🙂 Anyway, trevlig kväll

    Bellsan har inte längre råd med sitt kontor på No. 18. Så överraskande.

    https://postimg.cc/pp8jB8jj

    Märkligt att täcka Rebecca Stellas ansikte

      Inte alls, annars hade kommentarerna enkom handlat om hennes utseende.

        Sant …

          Ja, hon är väldigt, väldigt ful.

            Varför inte istället bara ta bort möjligheten att kommentera för de som skriver elakt om andras utseenden? Du gör ju det ofta direkt när du själv får saklig välgrundad kritik.

            Att kommentera andras utseende negativt borde ju betraktas som hundra resor värre än befogad generell väl framförd kritik?

              Så sant 23.20 ?✨?

                Du anar inte hur nitiska folk är i sina försök att komma runt moderering. Givetvis är ditt förslag mycket bättre än mitt, men genomförandet har en del att önska tyvärr..

        Då får du väl moderera kommentarerna. Känns inte så snällt att täcka över just en persons ansikte med anledningen att det annars skulle skrivas negativt om hennes utseende?!

        Det är Gissar jag ändå ett fåtal som skriver sånna kommentarer, och de ska väl ändå inte ha så stor inverkan att ett ansikte ska täckas över? Blockera de personer som skriver elakt om andras utseende istället. Då visar du att du inte accepterar det.

    Kommer att tänka på hur alla ska ”tacka” Bindefelt för en bra fest osv i sina kanaler så att det ska framstå som att de är goda vänner alt. säkerställa att de inte hamnar på shitlistan? Som när Bettan Massi Fritzs dotter (typ 16? vid tillfället) blev medbjuden av mamma till någon tillställning och sen skrev att hon tackade Bindefeld för en magisk kväll i samband med en outfit bild på henne och mamman.

      Va? Varför tror du hon blev ”tvingad” till det? (inte för att det är onormalt tacka för en trevlig middag även om den var skittrist men det är väl mer hyfs än tvång).

    Att han har ett dåligt rykte beror på att han behandlar människor kasst. Han är endast trevlig mot de som han får ut något av. Han har en extremt dålig attityd mot servicepersonal, de egna anställda, mer eller mindre alla som han tycker är oviktiga. Detta är extremt märkligt eftersom han i sitt arbete är beroende av kontakter, han har ingen aning om vart kyparen på riche befinner sig om fem år. Men han rider väl på att Sverige är så litet och att han är en av de få festfixarna, ingen vågar säga ifrån. Har vänner inom servicebranschen som berättat hur han betett sig och det var inte vackert…

      Hoppas personalen inte tål beteendet och säger ifrån.

        Nog inte så lätt eftersom han verkar vara den största ankan i dammen. Du lär ju inte få fortsätta jobba inom samma område om han får för sig att krossa dig. Gud så hemskt med så maktfullkomliga människor

      Det stämmer!

    Lilla ankdammen liksom. Så roligt att han var tvungen att bjuda Sandra och så skön stil hennes lilla notis har ?

    Elle-galan är inget mer än en branschfest för bloggare och programledare.

    Har inga problem med Bindan. Inga problem att slinka in på hans partyn, jag bara håller kroppen i trim och har åldern på rätt ställe. Han kan dock bli närmast skogstokig när allt inte faller till belåtenhet och blir helt perfekt. Då brukar jag bara tänka att jag är Marilyn Monroe.

    Bindan kan vara ganska så söt när han vill åsså, men någon kraft i sin shitlist har han verkligen inte! Han är betald att genomföra ett evenemang och kan helt enkelt inte ta bort gäster som hör hemma på en tillställning av en eller flera skäl..

    Sandra har de läskigaste tänderna jag sett

      Känns lite taskigt men jag har tänkt att de liknar barntänder. Väldigt små för en vuxen

        Hur var det nu med att inte kommentera folks utseende?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.