50 shades of Grey-teorin

Vad vore egentligen filmens ”Christian Grey” utan alla sina pengar (och ev. snygga utseende)?
Jo, en känslomässigt störd man med extrema mamma-komplex, som lustfyllt slår sina sexpartners med diverse olika tillhyggen för att de påminner honom om hans prostituerad mamma.
Enbart kvinnor som på riktigt tror att deras kärlek ska vara det som ”räddar” denne minst sagt uppfuckade man kommer ge honom ett andra ögonkast, allt medan resterande kvinnor försvann likt en avlöning i samma sekund som de insåg att hans bankkonto var lika välfyllt som Systembolagets hylla för rosévin, dagen före midsommar.

Christian Grey är alltså både snygg OCH rik, men vad händer om man tar bort den ena eller andra parametern här?
Vilken kombo tror ni flest kvinnor väljer?
Snygg men fatting?
Rik men ful?
(Ja, givetvis kan man även vara både ful och fattig eller snygg och rik (Som Mr Grey) men det passar inte in i den poäng jag försöka göra här)

Så vad är det då för poäng jag försöker göra här?
(Notera! MIN poäng om ett fenomen jag kom att tänka på när jag satt och skrollade igenom mina sociala medier och några kärlekspar dök upp som nog många, oförtjänt skulle vilja sätta en ”gold digger-stämpel” på.

Men poängen då.
Jag tror de flesta hade valt ”rik men ful”(eller mäktig men ful) och sedan haft en affär vid sidan om med den snygga men nobbande fattiglappen, men det är så klart enbart en spekulativ gissning från min sida.
På samma vis som en man verkar bli snyggare och snyggare i samma takt som hans bankkonto växer, växer även kvinnors kärlek proportionerligt.
Växer…eller minskar, någonting vi bevittnat konsekvenserna av på första parkett.

Isabella Löwengrip offrade nämligen sin dåvarande pojkvän H i samma sekund hon fick reda på att han gjort ett gäng felinvesteringar som Day Trader och nu hade skulder upp över öronen.
Som extra krydda på moset så lät hon Expressen hänga ut honom på löpet med lögner om att gangsters kommit hem till henne på jakt efter H och att han indirekt utsatt henne och barnen för fara. Detta visade sig inte vara sant, men då var skadan för länge sedan redan gjord.

Ett perfekt exempel på kravställd kärlek som bara existerar om vissa parametrar uppfylls – bland annat att han har fett bankkonto som han kan köpa saker för att skämma bort sin kärlek med, exempelvis en Bentley och en klocka från Patek Philippe.

Bildkälla: Expressen

Nu är Isabella istället tillsammans med en 52-årig miljardär där hon slipper oroa sig för dörrknackande gangster-indirivare och annat löst folk på jakt efter en skuldsatt pojkvän. 
Men vad tror ni?
Hade Isabella varit lika kär i den nya pojkvännen och benägen att flyga ner till honom i Göteborg varannan vecka om han haft ett ”vanligt” jobb och bott i en etta med sovalkov i Biskopsgården?

En berättigad fråga med tanke på att pengar var en direkt avgörande faktor i Isabellas förra förhållande…

https://www.instagram.com/p/B2M8QW4CMip/

Tror ni Molly Rustas hade varit precis lika kär i sin svinrika pojkvän som hon nu, om det visat sig att han var pank och varken kunde jet-setta runt jorden med henne på lyxresor eller köpa dem en lägenhet för 25 miljoner kronor?
Hade hon ens gått på en dejt med honom där på Ibiza, om han bjudit ut henne i samband med att han gått av sitt skift som receptionist på hennes hotell?

Givetvis finns det exempel där mannen i fråga är betydligt yngre än sin influenciska partner, men inga av dessa kvinnor är miljardärer så teorin faller lite platt här tyvärr.
Camilla Läckberg är väl det närmaste man kan komma, sett till pengar men jag tvivlar på att Simon – som är 13 år yngre –  tog henne enkom för deckar-pengarna.
Annars har vi Anitha Clemence och hennes pojkvän Joel som det skiljer 11 år mellan. Inte heller så ”gold diggit” om du frågar mig.
Det finns säkert fler exempel med både yngre flick och pojkvänner, men dessa två är de exempel ni tar upp allra mest i kommentarsfältet.

Ett minst sagt märkligt fenomen, eller är det någonting genetiskt i oss kvinnor från lågt tillbaka?
Att hitta ”en provider” som garanterat kan ta hand om oss och alla de barn vi förväntas bära runt på och föda, och om han inte kan det så måste vi hitta oss en ny?

Hur vågar någon påstå att det här är någonting annat än ren och äkta kärlek utan baktankar eller strategi?

418 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vissa kvinnor tänder på pengar och makt ??‍♀️

    Orsaken kan diskuteras…

      CAMcam! Bara prova för ett snabbt ögonblick att köra den här texten i ditt blogginlägg genom ett rättstavningsprogram! Sen kan du väl bara svara mig här med siffror hur många stavfel du genererat? Bara på kul lixom! Let’s have fun with numbers!

        Oj, så kul !?
        Eller, hur menar du? Testa Camillas skrivfärdigheter , som ägare av denna blogg?

          E f f e k i v a R e d u c t i l som tar bort a p t i t e n o c h ö k a r f ö r b r ä n n i n g e n. 
          e m m a 8 5 @ l i v e . s e

        Skaffa dig en hobby

          Det här är min hobby

        Eller så kan vi diskutera ditt missbruk av utropstecken i kombination med torftig meningsuppbyggnad.
        Intressant att klaga på någons stavning när man själv slänger sig med felstavningar.

        https://www.saob.se/artikel/?seek=lixom&pz=1

          Varför det hen får ju inte betalt för sin kommentar!!!!!

        Fattar inte att Isabella inte annmält dig…. Nu har du fel Igen så vi tar det Igen – Hampus har själv berättat att det kom personer till hennes hus för att leta efter honom och IL har inte sagt något om att det var gangsters som kom hem till henne utan det är det du som gör – så det var inga lögner. Och vadå lät expressen hänga ut? – hur skulle hon ha förhindrat expressen från att skriva om det tänker du, han gick ju själv ut i expressen dessutom. Att hon ”dumpade” honom kanske inte enbart berodde på att han var pank utan för att han gått bakom ryggen på henne och att hon kände sig lurad och ja att han satt henne och barnen i ev fara pga skulderna – så hade nog de flesta känt, och hon fick råd till det dessutom. Att du inte tror att S tog Läckberg pga hennes alla miljoner är intressant, el pga kändiskapet – vad är skillnaden?

          Du har alltså missat att det var Isabella själv som kontaktade Expressen, inte tvärt om?

            Men ärligt talat nu, tycker du att det här är ett bra inlägg som du är stolt över? Alltså oavsett vem som dumpade vem och av vilken anledning, vad har någon annan med det att göra?

              Ja, det är ett bra inlägg. Som kvinna som satsat mer än tio år av mitt liv på en mycket lång akademisk utbildning, för att kunna göra verklig skillnad i det svenska samhället och inte bara kränga meningslösa krämer, tycker jag att det är otroligt viktigt att lyfta den här typen av tragiskt kvinnligt beteende. För det är ju det – åtminstone om man inte är född i går och tror att det bara är en gyllene slump varje gång en rik gammal man råkar bli tillsammans med en kvinna som kunde vara hans dotter. Jag vill själv leva i och få se mina döttrar växa upp i ett samhälle där kvinnor har verklig makt och sådan hittar vi inte i hyllorna med smink och parfym. Därför är det bra att det påtalas varje gång kvinnor säljer sin själ.

                Det är inte kvinnorna som skapar dessa situationer, hur kan man anklaga kvinnor som gör sitt bästa för att komma fram?

                  Så att sära på benen är samma sak som att göra sitt bästa för att komma fram?

                    Brains hjälper inte så länge gubbarna i bastun sätter reglerna.

                      Skall jag tolka det som att du tycker att sära på benen är rätt väg att gå då?
                      Känns som om du med ditt utalande undervärderar alla kvinnors förmåga.

                Kvinnohat!

                Trodde detta var något slags dåligt ironiserande exempel på inskränkta värderingar/låg nivå.

                Jag föreslår att du börjar gå till en psykolog för du har passerat alla gränser för vad som är rimligt att skriva om andra, framförallt om Bella. Att du inte själv förstår hur mycket du gör bort dig med inlägg som detta, gör att man skäms för din skull.

                Är du full? Men inte ens då skulle det vara berättigat att skriva ett så dåligt formulerat och rent av osmakligt lågt inlägg.

                Är detta ett exempel på ”seriös granskning av influencers”, som du i intervjuer påstår dig bedriva?

                Jag trodde mycket mer än detta om dig.

                Anonym 19:51, så rätt i allt du skriver!
                Hela resonemanget är sandlådenivå och att ta upp enskilda personers förhållanden som Camilla inte vet någonting om, säger mest om Camilla själv. Sorgligt att hon inte förstår det. Hon framstår som någon som saknar moralisk kompass och som gång på gång går över gränser som vuxna, normalt funtade personer, inte gör. Hon förstör sina chanser att få något mer seriöst eller mer utvecklande arbete framöver.

                Att enbart läsa och skriva om bloggar dygnet runt som 40-åring, gör inte direkt något underverk för den mentala utvecklingen. Gällande intelligens, förmåga att uttrycka sig i skrift samt kritiskt tänkande verkar det ha en rent förödande effekt.

                Skvallerkäring? Min akademiska utbildning är värd noll?

                Tillåt mig att småle. Du har ju inte förstått något av vad jag skriver om. För att du ska ha en chans att göra det:

                Det handlar inte om enskilda kvinnor – det handlar om strukturer i samhället.

                  Så varför diskutera enskilda kvinnor? I inlägget, som du tycker är så bra och viktigt, dras enskilda kvinnors relationer fram i strålkastarljuset. Enda anledningen till att diskutera enskilda kvinnor är simpelt skvaller, och där är vi alla lika, utbildade som outbildade.

                    Det handlar om att det finns enskilda kvinnor som genom sina handlingar befäster kvinnliga könsstereotyper. Bella verkar tyvärr övergivit sin ambition att bli rik och berömd på egna meriter och väljer istället att haka på en redan rik man. Det är vad inlägget handlar om.
                    Sen kan man tycka vad man vill om den metoden.

                    Att spekulera i enskilda personers relationer och insinuera att de bara är ute efter pengar är endast ett riktigt fult beteende. Det har inget med att ”belysa strukturer” att göra.

                    Ingen vet något om deras förhållande och att spekulera om detta på en blogg med enorm räckvidd är mer än olämpligt.

                    Nina jag håller med dig om att det är fult att spekulera i namngivna personers val av partner. Men du tar och plockar ut frågan ur sitt sammanhang. Den större frågan är hur Bella exponerade Hajen då det stod klart för henne att han gjort misslyckade affärer. Du glömmer helt bort hur den historian scriptades till ett saftig drama a la Dallas. Det är förvånande att ingen lyfte frågan om förtal då.
                    Det är synd om Bella, absolut. Hon har dock självmant gett sig in i leken. Det är hennes eget beslut.

            Vad vet du om det? Isabella själv kontaktat? Eh fast det du länkat handlar ju om att expojkvännen talar ut och kontaktat expressen – ändå skriver du att IL lät expressen hänga ut? Och trots att H själv sagt att det kom personer dit så påstår du att det visat sig inte vara sant, de kunde såklart inte veta faran och vad som kunde hända – du borde skämmas. Expressen skrev om det många ggr, liksom du, och de läser blogginlägg och skriver utifrån det och kontaktar sen personer för att få uttalande. De förvrider också vilket du nog egentligen vet, allt de skriver är alltså inte vad någon sagt och inte exakt och korrekt – expressen vrider som sagt, precis som du gör. Så du ska inte anklaga IL för att ha sagt saker hon inte har, det vet du mycket väl men du vill gärna vrida om henne och anklaga henne, du vet att expressen förvridit och ofta gör så, typ alltid. Att hon ”offrade” som du skriver var ju något som kändes nödvändigt och som hon fick rådet att göra för att slippa bli inblandad och indragen och slippa råka illa ut – vem hade inte blivit orolig i ett sånt läge, hon har barn dessutom. Du har säkert hört talas om att folk blir kid nappade för pengar, spela inte dum och sluta förvrid och anklaga. Som flera skriver så gör du bara bort dig. Skäms du inte, saknar du helt självinsikt och oförmåga att rannsaka dig själv? Nyter du ens gå ut bland folk eftersom du beter dig och gör bort dig? Vad säger din man, skäms inte han… han kanske är med dig för pengarna du som tjänar över 100 tusen i månaden på detta har du ju skrivit och berättat om.. eller är det ett gemensamt Bella-h at-intresse som förbinder er?

          17:00, du är så ägd.

        ”Bara på kul”?!

        Du kanske ska se över din egen svenska innan du raljerar över andras språkbruk…ett litet förslag!

          Blev du kränkt?

      Jag tror att det är få kvinnor, eller människor generellt, som tycker att pengar (i dessa fall mer eller mindre ekonomiskt oberoende) är oattraktivt.

        En stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hus

          Bättre än en liten i fattigt hus

            Personligheten verkar Camilla helt bortsett från. Är hennes pojkvän ful och rik eller snygg och fattig? Det verkar vara de enda alternativen enligt Camilla.

            Väldigt osmakligt att skriva om privatpersoners utseende och ekonomi. Snacka om att du gör bort dig Camilla. Herregud.

        Jag tycker att rika människor är oattraktiva över huvud taget. En dag kring Stureplan är det mest avtändande jag kan tänka mig.

          Blir du mer upphetsad av en dag på Nytorget bland alla hipsters?

            I jämförelse, ja.

            Japp

              Det är därför jag aldrig hänger på söder, för mycket drägg helt enkelt.

                Definiera drägg. Har folk på Nytorget dåligt om pengar?
                Tror inte det va?

                  Drägg är inte alltid förknippat med att ha dåligt med pengar. Det finns vänstermänniskor som har bra med pengar men likaså är det trots allt ändå drägg.

          Fast folk som svänger runt Stureplan och bränner pengar är väl inte riktigt de med pengar egentligen…

            Nej, men sluta förstör en bra fördomfull story med din logik nu.

          Jag med! Urk. Skulle även skämmas att fräsa runt i en svindyr sportbil

            Sluta skämmas,det är inte värt det.

            Någonting säger mig att du aldrig kommer behöva ställas inför detta dilemma.

            ..I’d rather cry in a Porsche than on the bus.

          Nu är det ju dock inte så som majoriteten av rika människor beter sig. Jag menar ekonomisk trygghet och en framtid där det aldrig behöver vara ett problem att gå till affären att handla, köpa grejer till barnen osv.

          Menar du att du tror att alla som uppehåller sig runt Stureplan är rika?
          Det finns allt från rika till tiggare där, precis som i dom flesta områden.

        Det beror helt på vilka värderingar man har växt upp med. I vissa kretsar är det fult att som tjej/kvinna inte lyfta ett finger, och enbart glida på mannens tillgångar. När hjärnan inte används ordentligt!

        Jag var på middag för några år sedan med en släkting, och en av tjejerna i DellaQ gled in med sin pojkvän, och han såg ut som hennes morfar. Jag har svårt att tro att hon hade valt honom om det inte vore för hans tillgångar. Eller så har tjejen ”daddy issues” så det skriker om det (troligtvis en mix sv båda sakerna). Även om personer under middagen höll god min inför paret, så var det minst sagt hårda ord som haglade när paret inte var inom hörhåll.

        Det är oftast inte någon väldigt komplicerad psykologi bakom det där fenomenet, att gamla/äldre rika män väljer en lättstyrd ung partner.

        Det sorgliga är att tjejerna sällan mår något vidare undertiden, och framförallt efteråt för det går inte att komma ifrån att det är snarlikt vad en eskort ägnar sig åt. För hjälper tillgångarna till, så är det inte genuina känslor! Och då är det enda som finns kvar motprestation för att få ta del av tillgångarna. Mannen betalar och tjejen släpper till.

        Men vad andra känner kan ingen annan avgöra, men om man tror att merparten av sådana här parkonstellationer har uppstått och kvarstår p.g.a. kärlek, så är man minst sagt naiv. Det är ett ömsesidigt utnyttjande.
        Den unga får tillgång till pengar, och den riks får tillgång till en ung kropp som tillhör en medgörlig person (tillskillnad från en jämnårig som har egna pengar som inte kommer vara foglig gentemot sin partner för de är jämlika och behöver båda kompromissa för att få relationerna att fungera).

        Tror ni I.L. hade vågat kräva av sin miljardär att han kanske skulle pendla till henne vid något enstaka tillfälle (för i ett hälsosamt förhållande så anstränger sig båda parterna)? Om inte fråga er varför hon vill vara så foglig som möjligt, och mer än gärna pendlar till honom på det där sättet!

        Man ska helst inte ha fördomar, men samtidigt anser jag att man ska se nyktert på situationer, och jag gick nästan åt när jag såg den där DellaQ-tjejen med sin numera ex-pojkvän. Trist för barnet dock, att hon envisades med att skaffa en pappa till h*n som h*n troligtvis inte kommer få uppleva som tonåring/vuxen.

          Vilken tjej? Två av dem kommer väl från väldigt välbärgade familjer själva, om jag har fattat rätt.

            Man kan ju ändå välja en 37 år äldre rik man, även om man har den bakgrunden. Om det är det man föredrar.

              Du menar att det är realistiskt att tro att ”vaktmästaren Rolle” som snart ska få sin ”guldklocka” i valfri liten stad i landet också hade kunnat vara i en kärleksrelation med en tjej som knappt har varit myndig i 5 år?

              Vi vet båda svaret på din fråga, och därför kommer jag inte underhålla din ovanstående frågeställning mer än såhär!

              Men jag kanske ska be dig att fundera på de psykologiska mekanismerna bakom behovet, att en +20-åring väljer en partner som är nästan FYRA DECENNIER ÄLDRE. Och det är ännu mindre sunt att en så gammal person anser sig ha rätten att bete sig på det sättet gentemot någon som är så pass ung. Ta sedan in vad det gör med första barnkullen, att ha en pappa som skaffar barn med en i princip jämnårig tjej till dem. Varför tror du att sådana här förhållanden i princip alltid spricker kort efter ett giftermål, eller att barn har skaffats?! För att kärleken du insisterar på finns där är äkta?

              Hur kommer det sig att du anser att det är rimligt att en pensionär hämtar sitt småbarn på förskolan?!!

              När jag gick på dagis (hette det då), så hade ett av barnen en pappa som var 72 år och vi hann inte ens börja i 1:a klass innan vi satt och ritade teckningar åt vår dagiskompis vars pappa hade halkat i snöslasket, och brutit lårbenshalsen. Vi andra hade pappor som var mellan åldrarna 24-38 som var ute och lattjade med oss i pulkabacken. Ett av alldeles för många exempel på vad det innebär i verkligheten, att gamla gubbar insisterar på att ejakulera i unga tjejer. Min dagiskompis gamla pappa fick sedan demens när vi gick i mellanstadiet. Det är helt enkelt tragiskt med sådana här konstellationer, och det skapar sår i deras barn (även om de inte får benbrott och demens)!

              Du kan vara hur lojt inställd du vill, men att du försöker rättfärdiga beteendet är bara så obehagligt med tanke på konsekvenserna för tjejerna och barnen.

                Vad är det för klass 1 vi pratar om där papporna är från 24 år?
                Blev pappa vid 17 alltså.
                Vet inte om det är så himla bra?
                Så oerhört cynisk du är.

            Bianca.

      som kille pippar jag heldre rika kvinnor med gott självförtroende. Har fått för mig att de gynnar mina små simmare när jag ser in i hennes ögon med ett finger på ringen och säger, Aah ali babba.

      Att komma och gå är vandringen sång.
      Men visst är det tråkigt med misandri och rasism hos vissa rika kvinnor som trotts allt är dåliga på att skapa välundebyggda och fyndiga kurtiseringsfraser eller ge bort fyndiga presenter med broderade örngott på jordenruntkryssningen. Alltså vara lite mer genomtänkta och charmanta på längre sikt.

        Heldre?
        Trotts?

        Lär dig stava

          Nej jag stödjer besserwissrarnas rätt att få synas och visa hur rätt de har och hur oerhört relevanta deras inlägg egentligen är. Har jag inte hjälpt en besserwisser om dagen känns mitt liv tomt och helt utan mening. Slappna av och ta emot hjälpen, kära du. Jag älskar dig!

      Men alltså du är ju inte klok…! Fattar inte att Isabella inte annmält dig, att hon inte gjort det för längesen… Nu har du fel Igen så vi tar det Igen – Hampus har själv berättat att det kom personer till hennes hus för att leta efter honom och IL har inte sagt något om att det var gangsters som kom hem till henne utan det är det du som gör – så det var inga lögner. Och vadå lät expressen hänga ut? – hur skulle hon ha förhindrat expressen från att skriva om det tänker du, han gick ju själv ut i expressen dessutom. Att hon ”dumpade” honom kanske inte enbart berodde på att han var pank utan för att han gått bakom ryggen på henne och att hon kände sig lurad och ja att han satt henne och barnen i ev fara pga skulderna – så hade nog de flesta känt, och hon fick råd till det dessutom. Att du inte tror att S tog Läckberg pga hennes alla miljoner är intressant, el pga kändiskapet – vad är skillnaden?

        Julledigheten blev kort för blondinbellas anställda?

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Ett inlägg som frågar varför det trackas ner på Blondinbella kommer om 3….2….1….

      Behövs inte längre vi kan det där.

    Haha sovalkov

      Jag har en sovalkov ? stolt!

        Jag önskar jag hade en! Alkover is da shit.

          Vill också ha en, mysigt med sådan

          Bra nick! ??

        Hade en när jag gick i gymnasiet, så jävla mysigt ? Lite avis faktiskt! Hade draperier för den och en ljusslinga och grejer. Sjukt mysigt!!

    Man kan bortse från pengar och yta, och välja den man älskar <3

      Haha ja.. snygg och fattig eller ful och rik? Tja.. Jag väljer nog den snälla.

        Jag väljer den snälla, snygga och rika!

        Jag med. Struntar i om han så kommer från mars. Ett fint hjärta är det jag sätter högst hos en man. Men finns många kvinnor som vill åt mäns pengar. Har inte sett den andra filmen om Grey men har den hemma.

          Ja som Camilla verkar tro majoriteten av alla kvinnor. Tror man det måste man ju själv vara av den uppfattningen.

          För de allra flesta är personens egenskaper det man blir kär i.

        Ja precis, jag har hört att det finns människor som uppskattar snälla människor.

        Jag tror Camilla utgår från sina egna åsikter när hon påstår att kvinnor i allmänhet hellre väljer en ful rik man istället för en snygg fattig.

        Hela resonemanget är på dagisnivå, då det för de allra flesta vuxna människor är personligheten som är det viktigaste. Otroligt lågt inlägg.

      Jag dumpae mitt ex som var fotbollsproffs, dumpade min svinrika pojkvän som ägde flertalet stora företag, gifte mig men en snickare och är jätte lycklig. Många påstod dock att jag enbart var tillsammans med mina ex för pengar och makt. Tvärt om var det vad som indirekt ledde till att förhållandena inte fungerade. De hade väldigt lite tid över för mig och skulle förhållandet fungera krävdes det att jag satte mina drömmar och mål åt sidan. Jag har för mycket ambitioner för att enbart vara fru och stöttepelare.

        Håller helt med, även om det i mitt fall bara är en mkt framgångsrik man jag lämnat. Det är nog extremt sällsynt att folk (män) som blir så extremt framgångsrika, kan ha de värderingar jag vilja göra de prioriteringar, som en intelligent ”vanlig” människa. Definitivt inte värt livet man får leva, när priset är att aldrig vara prio ett och ständigt känna sig livegen.

          Håller med! Nu har jag aldrig haft nån fil man haha, jag har en alldeles vanlig man med medellön. Men viktiga saker för mig är t ex att min man tar hälften av föräldraledigheten, hälften av hushållsarbetet, vab, hämtningar/lämningar, att han värnar om fritid och semestrar för att kunna vara mycket med sin familj osv. Tror inte att jag fått detta hos en karriärfixerad fil man, han hade nog prioriterat jobbet framför oss. Nä medellön, mycket tid och kärlek är mitt framgångsrecept!

        Samma här, har varit ihop med flera miljardärer (unga och snygga dessutom) och det är inget att sträva efter om man själv har andra värderingar än pengar och karriär. Men för influencers som enbart bryr sig om yta och lyx har en fet bankkonto världens största attraktionskraft. Det kvittar om han är gammal, ful eller gay, bara han har tillräckligt mycket pengar och kan tänka sig att spendera dem på sin lilla influencer-brud.

          ”flera miljardärer”….hmmm. I call bu.ll.sh.it!
          Rent statistiskt är det inte möjligt.

          Haha var hittar du alla dessa miljardärer? Skulle nöja mig med en!

          Ändå är det du som varit tillsammans med ”flera miljardärer”, inte influenserna…

    Aldrig Isabella behåller 52 åringen om han blir fattig. Pengar och sig själv är det enda hon bryr sig om.

      Bella slösar väl ingen tid och ork på någon som hon inte kan ha nytta av?
      Det har hon ju till och med talat om flera gånger genom åren.
      Härligt med ärliga människor som inte hycklar med varför de skaffar vänner och varför de dumpar dem.

        Härligt så att man kan undvika dem, ja!

        Fast så har hon ju iofs inte sagt men du kämpar på med att vrida allt Bella säger och gör och med att svartmåla henne. Hoppas du mår bättre snart Pongo och får ett annat intresse och annat att lägga tid och engagemang på.

      Nja, han kunde ju haft ett stor medialt kapital också dvs varit omskriven och fått många löpsedlar, varför inte skådis osv? Men det är klart skådisar är vana med att vara omsvärmade och kanske inte alls är lika lättflörtade som en doldismiljardär?

      Urbota Inskränkthet har inga gränser

      Jag har så svårt förstå att en ansedd och framgångsrik man faller för Bella som så genomskinligt bluffat och betett sig märkligt genom åren. Bara det faktum att hon ordnade så att deras vandring i Frankrike förevigades på bild och fläktes ut i media borde ju få honom att springa långt bort. Eller är det något hos golddigger-kvinnor som attraherar vissa män?

      CamCam, varför menar du att Läckberg-Simon inte är en golddigger? Tror ni han fallit för henne om hon inte var framgångsrik? (Har själv inte svaret, mest intresserad av varför det skulle vara skillnad)

        Camilla törs inte kritisera Läckberg, det är det som är skillnaden.

          Och Cissi Wallin och hennes man som var rik redan när de träffades. Han är ju ”ful och rik” som Camilla kallar det.. Varför inte skriva ett inlägg om det? För att Cissi då avslöjar sina nya hakar hon har på dig. Bella är tyst och då passar du på. Finner inte ord för vad det här inlägget säger om dig Camilla.

            Var han? Hur ska jag kunna veta det? Hade du insyn i deras privatekonomi tidigare menar du? Däremot är det allmän info att han drog in en kvarts miljard när han sålde..

            Vet du även vad det är för hakar? Har du lust att berätta för en oinvigd?

              Den tidigare haken som gjorde att du fjäskade för Cissi i flera år tills du var tvungen att avslöja den, känner alla till numera. Att hjälpa till att fabricera brottsanklagelser och sprida dem och hänvisa till en ”okänd källa”, när källan var du och Cissi, visar på rejält bristande omdöme.

              Du verkar inte ha lärt dig något eftersom du svarar läsare som förstått att Cissi hade hake på dig, lika störigt, nu som då. Trots att de hade, och säkerligen fortfarande har, helt rätt i sak.

                Jo, men den är jag med på. Hade dock inte en tanke på det när det begav sig…
                Men det låter som att du menar något annat som jag inte riktigt är med på… så förklara gärna…

                  Bättre att du gör det..

        Jag tror absolut att Simon blev attraherad av Camilla pga pengarna. Åtminstone i början, men visst jag har inte heller svaret om det hade blivit kärlek om läckberg hade suttit i en trea i skärholmen och varit en”vanlig” kvinna!

          Känner ni Simon eller? Jag känner honom, inte utan och innan, men det finns ingenting hos honom som fått mig att tänka att han över huvud taget valt henne för pengar eller kändisskap. Den Simon jag känner har inte alls såna tankegångar eller medvetenhet. Tror ärligt inte ens han kopplade hennes namn till någon inkomstsiffra alls första gången de träffades. Om ni ett år innan de träffades bad honom nämna en svensk författare hade han troligen sagt Astrid Lindgren. Om ni sagt ”jag säger Läckberg, vad säger du då?” hade han troligen sett ut som en fågelholk och hade ni presenterat henne för honom och sagt ”det här är Camilla, hon är författare” så är jag säker på att han inte skulle koppla ihop varken yrke eller person med några saftiga summor.

            Jag tror dig helt och hållet när du säger att Simon inte skulle kunna nämna en enda författare.

            Det du indirekt säger är att han är korkad.

              Så, dålig koll på svenska författare = korkad? Då är jag den korkadaste (?) människan här.

                Nja, viss allmänbildning är väl rimligt ändå. Att inte veta vem Läckberg är är inte att ha ”dålig koll på svenska författare” utan snarare att leva under en sten. Jag har dålig koll på fotboll men har ändå hört talas om en handfull av de största svenska spelarna.

                  Han visste mycket väl vem hon var. De träffades på ett möte under ett pr-projekt och då var det Simon som påminde Camilla om att de träffats en gång 1.5 år tidigare när han stod i dörren på hennes författarfest…

                  Så folk uttalar sig om så mycket som de inte har en aning om.

                  Utan att googla kan jag dessa:
                  GW Persson
                  Jan Gillou
                  Selma Lagerlöf
                  August Strindberg
                  Astrid Lindgren
                  Elsa Beskow
                  Ulf Lundell
                  Per Anders Fogelström
                  Och han som skrev milleniumserien

                  Är jag smart?

              Haha nej menar inget alls om Simon. Jag menar indirekt att Läckberg inte direkt är någon ”kändis” som attraherar golddiggers, hon kan vara helt okänd för den som inte är insatt i rätt kretsar för ämnet – och det tror jag däremot inte Simon var. Det har dock inget med intellekt att göra. Dumt påstående.

            Jodå, han visste mycket väl vem Läckberg var. Det visste han redan då han tackade ja att ställa upp som entrévärd på den författarfest som Läckberg höll i. Det var typ 1.5 år innan de blev tillsammans och de fotograferades även tillsammans då.

            Så snacka inte skit. Han visste mycket väl vem Camilla var och även att hon var väldigt framgångsrik.

            Men snälla S så naiv du är.. Han visste mycket väl vem hon var när de gick på första dejten, när han bjöd ut henne, eftersom att han var med på hennes födelsedagsfest eller releasefest som var väldigt stor, och det gick inte då att undgå för honom vem hon var och att hon var känd och rik – det visste han mycket väl då. Han var anställd där som halvnaken ögongodis typ som skulle eskor tera henne in på festen – klart han då visste att hon var en rik kändis även om han kanske inte känt till vem Läckberg var tidigare men DÅ visste han och när de bestämde att ses på dejt visste han att hon var väldigt rik och känd. Att han gärna vill vara kändis går väl inte att komma ifrån.

        Faktiskt hört från en bekant till Simon att Simon är en sådan som gör vad som helst för att synas och ”bli något”, så jag tänker att OM det är sanning i den informationen är det nog helt klart Camillas pengar som lockade inledningsvis.

          Snark snark snark, jag mötte Lassie….

          Så har jag inte uppfattat honom en endaste millimeter.

      Men du tror att Simon blivit ihop med Läckberg om hon varit en fattig undersköterska?

        Aldrig.

          Däremot tänker jag inte att det alltid sker på ett beräknande sätt och att exempelvis Simon ”luras”. Jag menar, man kan ju bli attraherad av just framgången, pengar, kändisskapet o s v. En attraktion som inte funnits om föremålet för förälskelsen inte hade detta.

        Sååå man kan inte bli kär i en sjuksköterska? Varför skulle han inte kunna blivit det?

          Sjuksköterskor är inte fattiga. Jag tjänar ett medeltal på 75 000-85 000kr per månad som specssk på bemanningsföretag. Dålig lön i regionerna på runt 30-35 000kr är visserligen standard, men att kalla det fattig? Sjukpensionärer och de som lever på existensminimum är fattiga. Skaffa lite allmänbildning.

      Hon börjar själv bli äldre

    Jag har inte mycket till övers för Bella men jag skulle också lämna killen om det kom fram att han var skyldig andra mångmiljonbelopp pga hans dåliga affärer. Inte på grund av att han inte är rik utan för att jag inte vill bli inblandad i hans drama. Vi pratar inte några tusenlappar och folk vill alltid ha tillbaka sina pengar.

      Nu lämnade Bella inte bara honom utan hittade på en massa historier för att förstöra honom och få uppmärksamhet till sig själv i media. Ganska vidrigt beteende av henne och då är jag verkligen inget fan av den där H.

        Ja men nu pratar jag om huruvida man skulle lämna sin pojkvän (med Bella som och H som exempel) om man insåg att han inte var rik.

        För mig är det stor skillnad på att vara fattig och att ha ekonomiska problem. Det senare behöver man inte vara fattig för.

          Ja precis. Att undvika partners med ekonomiska problem är inte samma sak som att vara gold digger. Det är bara sund självbevarelsedrift. Lite som att man inte aktivt hade valt att börja dejta en alkholist.

            Nej stor varning på att börja dejta en alkis. Välj någon annan istället.

        Nej det gjorde hon inte alls – hon har Inte hittat på en massa historier alls men härinne däremot har det hittats på historier. Hon har inte hittat på för att förstöra för honom men han har försökt förstöra för henne däremot, som flera och DET är ett vidrigt beteende. Det var nog väldigt svårt för henne i det läget att veta vad hon fick säga och kunde säga och inte. Vad hon än sa och gjorde och inte gjorde så fick hon sk-t. Men nej hon har alltså inte hittat på historier men det är även andra som informerat henne om saker som kanske inte stämde helt, och som sagt andra har hittat på historier.

          Naiv eller familj?

          Men hoppsan, vilka tidningar har du läst egentligen? Du verkar nämligen ha väldigt dålig koll… eller är du en av bellas underbetalda mobilberoende som fortfarande är hjärntvättad?

            Sluta nu för faaan… det är ju härinne av denna sida folk blir hjärntvättade av vad blogerskan och folk skriver och påstår, hittar på och spekulerar. Isabella för faen anmäl denna sida, hur kan du tillåta vad folk skriver – det är riktigt korkat, gör något.

              Skriver och påstår, hittar på och spekulerar?
              Inte motarbetas, häcklas, utsätts för drev, lögner, förtal och mobbning också?
              Har du övergivit dina paradformuleringar?

                Camilla det finns många som tycker att dina ständiga inlägg om hur dåligt precis allt med Bella är, passerat alla gränser. Tänk efter! Du har sagt det själv, men kör ändå osmakligt nog Bella hårdare än Tyra, rakt in i kaklet.

                Förstår att det är bekvämt att låtsas att alla som kritiserar dig är ”Stollis”, men så är som alla känner till inte fallet.

          Och du menar att hon inte har något eget ansvar att när hon sprider historier andra har hittat på?

      Hajen hade ju också ljugit och sagt att pengarna var hans när han visat bankkonto med de stora beloppen. Sveket i att han försökt utge sig för att vara någon annan än han egentligen var är kanske en stor anledning till att hon dumpade honom. Hon resonerade kanske som så att är han kapabel att ljuga om en sådan sak är han kapabel att ljuga om MYCKET annat också…

    Måste bara säga att 50 filmerna är skitdåliga! Alla!

      Skulle aldrig nedlåta mig att ens titta på sådan patriarkal skitunderhållning

        Lustigt nog är den patriarkala skitunderhållningen skriven av en KVINNA ???

          ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

            Du kan ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ bäst du vill. Skriven av en kvinna och det är ju bara kvinnor som läser skiten och vill se filmerna.

              Jo för kvinnor har väl aldrig påverkats och gjort saker pga patriarkatet innan, det vore ju absurt.

                Jojo det har de väl men det blir ju ändå motsägelsefullt.
                Medan jag tycker det anmärkningsvärda är att en kvinnlig författare målar upp ett psykopatiskt stalkerbeteende som om det vore ett tecken på äkta kärlek och att så många läsare världen över köper skiten.

                  Jag tycker inte det är konstigare än tex alla som förstorar brösten och tror att det är för deras egen skull. Nu kan jag inget om författaren och har varken läst böckerna eller sett filmerna, men det är väl inte konstigt att skriva böcker med en handling man tycker är intressant utan djupare analys om varför man tycker det är intressant. Sedan att många läser det och påverkas är ju såklart dumt.

          Tyst! Stör inte ”verkligen” med fakta. Ner med Patriarkatet!

        Inte jag heller. Har inte sett en enda film tack och lov.

      Fattar inte hur de kunnat gå så bra? Med tanke på att så många kvinnor säger sig vara feminister osv. De är verkligen skräp!

        Jag tycker böckerna är ren skit (eller misstänker det, försökte läsa den första men gav upp efter halva och resterande baserar jag på vad jag hört och läst om den) men jag misstänker att det har att göra med att det skrivs för lite bra erotik för kvinnor och alldeles för lite om smisk, bdsm och sådant som så många kvinnor tänder på och fantiserar om. Även kvinnor som absolut inte vill uppleva det i verkligheten kan tycka att det är upphetsande att fantisera om. Så när det ”äntligen” kommer en sådan bokserie så struntar många i att analysera handlingen på djupet utan nöjer sig med att det är en bok som trots allt berör deras fantasier.

        Motsägelsefullt, men så förutsägbart. ?

      Haha ja de suger verkligen.
      Tyckte dock första boken var bra och slukade den på två dagar. Men första filmen är kass. Tycker inte det finns någon kemi mellan skådespelarna heller, riktigt dåliga filmer.

    Tycker det känns helt fel att spekulera kring både Isabella och Mollys relationer.

    Rent generellt är en annan sak. Men helt ärligt hoppas och tror jag att personligheten är det viktigaste oavsett förmögenhet eller utseende.

      Luktar avundsjuka lång väg. Vadå camcam känner du inte att din sambos arbetarlön räcker?
      Eller är det att han inte vill gifta sig med dig och att du nu är på jakt efter grönare ängsmarker?

        Snälla, sluta förklara saker du inte tycker om med ”avundsjuka”.
        Lika lite som vi vet hur ILs nya relation ser ut vet vi vad som rör sig i huvudet på Camcam.

      Om det inte var för att de mer eller mindre är en av deras inkomst källor, att blotta sig själva och sina förhållanden.

        Fast BB har väl verkligen inte blottat sitt nuvarande förhållande. Hon har väl knappt skrivit någonting om deras relation

    Lite töntigt inlägg tycker jag. Alltså självklart är det en mängd olika faktorer som spelar roll när man blir kär i någon, däribland personens sociala sammanhang och status, ekonomiska trygghet etc. Jag älskar min sambo mer än allt och hade han blivit pank IDAG hade jag aldrig lämnat honom – men är verkligen inte säker på att jag från början hade börjat dejta en 40åring om han inte hade haft någon som helst stabil ekonomi.

    Klart det är mer attraktivt för väldigt många människor att dejta en miljardär än en fattig person. Funderar själv över hur ytligt det faktiskt är egentligen. Pengar är stigmatiserat så jag förstår att folk hajar till men jag tycker egentligen att många ”mindre” saker faller inom samma kategori. Ungefär som att säga ”skulle du börjat dejta din snygga kille även om han hade varit jätteful?”. Nej, antagligen inte, och jag tycker inte att det gör mig till en hemsk människa att känna så.

      Håller med! Människan är ett djur. Kvinnan vill fortplanta sig med den ”starkaste”. För grottmänniskan var styrka starkt förknippat med muskler, smidighet, slughet och modighet. Den man som kan förse och skydda kvinnan vinner per automatik i primitiv miljö.

      Idag anses pengar= styrka och makt. En man kan vara 150 cm lång, halt, med ett skelande öga och överviktig men ändå dras tjejer som magneter till honom så fort de får reda på att han är förmögen. De vill ha säkerhet och trygghet vilket pengar kan förse dem med.

      Samtidigt vill ju kvinnan få frisk, fysiskt attraktiv och stark avkomma så hon känner ett behov att vänstra med den muskulösa, solbrända, lortiga muraren som sliter i eftermiddagssolen. Han tillfredställer hennes övriga behov som den rike mannen aldrig ens kan drömma om att tillfredsställa.

      Muraren vet att hon aldrig kan bli ”habs” och den rike vet att han aldrig kan ge henne allt. Hon vet också att detta inte är sann lycka men för många kvinnor är ekonomisk trygghet viktigare, speciellt o m hon kommit från svårare förhållanden och har en fattig familj att försörja.

      Precis. I Eriks fall så tänker jag att det dessutom kan vara mer än de faktiska pengarna som attraherar. Han har väl tjänat sina pengar själv? Jag tycker att framgångsrika, målmedvetna och ”lyckade” människor är attraherande i sig. Man kan ju ha haft dåliga förutsättningar och vara ”fattig” av massa rimliga skäl, men om det är något man har åstadkommit själv genom att vara oambitiös, lat eller liknande så tycker jag att det är väldigt oattraktivt oavsett hur han ser ut eller hur mycket pengar han faktiskt har på kontot.

        Instämmer. Ambitioner kan vara väldigt attraktivt.

        Inlägget är på dagisnivå och hänger ut enskilda personer som golddiggers. Så osmakligt och lågt. Ska vi börja diskutera ditt utseende? Din ekonomi? Magnus utseende, ekonomi och dina intentioner? Man gör bara inte det.

      Ja det blir en hel del märkliga slutsatser. Eftersom det högst troligt är så att framgången/pengarna kommer med en viss personlighetstyp. Så som framåtanda, ambition, intelligens etc.

      Många dras väl generellt till människor med mål och vilja? Det är ett charmigt attribut, precis som humor, vänlighet empati osv.

      Är nog inte helt ovanligt att falla för människor som får saker att hända. Speciellt inte om du själv är en sådan som tycker om när det händer saker.

      Sen finns det såklart de som uppskattar andra typer av personligheter också, och tur är väl det, att vi alla gillar olika? Vore hemskt sorgligt om människor med mycket pengar, framgång eller skönhet var dömda till ett liv i ensamhet för att alla per definition bara var ute efter ett attribut de har.

    Det kan ju vara så att plånboken ger dessa oattraktiva män en chans att visa vilka härliga personer de är på insidan, och därav lyckas charma alla dessa unga vackra tjejer.

    Eller så är golddiggerkulturen ett relativt ömsesidigt utnyttjande.
    Väljer man att tillfredsställa en skrynklig gubbsnorre är man fasen värd lite stålars.

    /mvh gifte mig med en snubbe från Biskopsgården, normalfattig men en jäkla gud i sängen, jag är nöjd med mitt val ?‍♀️

      Tänkte bara slå ett slag för ”gubbsnorren”. Bara för att man är över 50 behöver man inte vara dålig i sängen.
      Hade faktiskt en gubbvän som var 53, han är mitt bästa ligg ever.
      Tror att det där har mycket med personkemi att göra. Slät hy gör inte mannen (eller kvinnan).

        #BackaGubbsnorren
        #Gubbvänner

          Tack för dessa viktiga hashtags!

            #StåUppFörGubbsnorren

            ✊?

          #DenFlätadeFramstjärtensVänner #FramstjärtskärringensKullerbytta #Sugarboysmommy

        Var sak har sin tid ?
        När jag är 50+ hoppas jag att jag också får lite gubbsnorre, men idag när jag är halvvägs dit föredrar jag en yngre, lite spänstigare variant.

          Ok, vi har förstått att din man är en spänstig gud nu.

      Bästa sexet jag haft var med en snubbe på 45 år när jag var 22 år. Alltså det handlade inte om pengar för det gör en sällan bra i sängen. Han hade dessutom den absolut minsta snoppen jag sett. Men alltså han hade koll på sina tillkortakommanden och var helt jävla fantastisk i sängen. Man ska med andra ord varken underskatta ålder, erfarenhet eller snoppstorlek ???

        #mergubbsnoppårfolket

        Hade även en äldre herre som brukade komma hem till mig efter jobbet med weed, lobsterpizza och ge mig oralsex i timmar. Alltså 20 åringar har ju noll koll i sängen i jämförelse. Obs detta var i USA så fullt lagligt.

          Ja jag håller med. Äldre män vet vad de gör och har förstått vad riktigt sex handlar om. Det gäller i oc för sig för äldre kvinnor också.

            Har aldrig haft sex med en äldre kvinna men mina killkompisar säger att det absolut är så. Dessutom hävdar de att de lärt sig massor och numer är gudar i sängen. Det tar jag dock med en nypa salt ?

              Jag tror att det handlar om att man får någon typ av trygghet i sig själv när man blir äldre. Man vet vad man gillar och man har mycket erfarenhet av vad som funkat på många andra. Kanske har man lättare att be om det man vill ha också. Som ung tog jag lätt åt mig om en kille bad mig göra på ett annat sätt, tog det som kritik. Det växte jag ifrån efter några år som sexuellt aktiv. Mycket sånt spelar nog också in.

            Och gubbar klarar av att hålla järnet uppe också!
            Unga snubbar har en tendens att spr*ta för snabbt…

          Låter som manus till en p-rulle!

        Lustigt, mina bästa ligg är 19-20åringar (är 26), äldsta jag haft är 30 och fan vad alla dom ”äldre” varit dåliga. 45åringar hade jag aldrig klarat att ha sex med för kan inte bli attraherad av så mkt äldre oavsett hur många miljoner de haft. Väljer najs fin kropp före pengar varje dag i veckan. Pengar kan jag ju tjäna in själv?!
        Men att attraheras av någon för att de har sexig kropp och att attraheras av någon för att de har pengar, makt etc är ju precis lika ytligt så ser inte ner på någon som tycker olika, det är ju ytligt båda två liksom men TYVÄRR kan man ju ej styra över sin attraktion hur mycket man än hade velat, den kommer ju bara för vissa och inte alls för andra o man kan ju inte välja det, iaf inte jag…
        MEN att ingå partnerskap med en person är ju något helt annat, där hade jag värderat personlighet, moral, värderingar och livsstil högre än utseende och monetära tillgångar… allt annat känns som ett upplägg för ett jobbigt liv?!
        Är som tur var inte ute efter ett partnerskap så jag fortsätter glatt ha sex med 20åringarna precis som jag låter tjejerna som vill va med 60åringar köra sitt race! Så länge man gör det man vill och inte för att samhället säger att det ska va så (givetvis inom lagliga gränser) så ser jag inget problem
        Dock upplever jag det vanligare bland mina jämnåriga tjejkompisar att föredra män minst några år äldre, jag är den enda jag vet som föredrar yngre, men jag antar att det kommer ändras på äldre dar

    Vi ser alla förbi våra partners, många, brister men väger upp detta med kärleken, plikten, tryggheten, attraktionen, lojaliteten m.m.

    När ens partners enda brist är att han är oattraktiv så kan detta också vägas upp av ett tungt bankkonto. Ju fulare desto mer pengar måste han ha. Anna Nicole Smith var ju gift med en riktigt gammal gubbe i rullstol men han var dollarmiljardär och hon var strippa. Han skulle nog kunnat hitta bättre men hon var charmig och desperat.

    Mannen vet att kvinnan bara valt honom för pengarna, de är ”fula” men absolut inte dumma.

      Så gick det dock inte till riktigt.. Hon ville inte gifta sig med honom från början utan ville vara hans vän. Det var snarare han som var desperat över att hon skulle säga ja till giftermål, vilket hon gjorde tillslut efter tjat.

        Var hon tvungen? Hon har ju själv sagt att hon aldrog var kär i honom eöler ens låg med honom. Frågan är varför hon valde att gifta sig, kan det vara pengarna eller känner du massa unga snyggingar som gifter sig för att få tyst på tjat från en gammal man?

          Hon kanske tyckte synd om honom? Ville atthan Skulle dö lycklig o h fick dessutom betalt för det?

            Ja, så pengarna. Håller med 🙂

      Dock jävligt stor skillnad på att vara ful och vara GAMMAL. Jag är 24 så nej, inte sekundärkränkt men så himla ofräscht att kalla en människa som typ hade en fot i graven vid tidpunkten för ful när han i själva verket bara var gammal.

        Vadå, var han snygg tycker du?
        Skulle du tända på honom? Anna gjorde ju inte ens det, hon hade bara kysst honom en gång och det var efter deras vigsel. Sen gick hon ut med sina polare.

        Han var riktigt ful i jämförelse med henne. Inget fel på att vara ful eller gammal, jag är ful och lär bli gammal också.

      ”Han skulle nog kunnat hitta bättre men hon var charmig och desperat.” Det räckte inte med att kalla gubben för ful, självklart måste kvinnan också få sig en känga. Bittra människa.

        Haha! Kvinnan var en fattig strippa som gifte sig med en oljemiljardär på 90-bast och som dessutom satt i rullstol.
        Hon låg aldrig med honom och gick ut och festade med sina vänner istället för att åka på smekmånad med sin nya make.

        Skriker det kärlek och attraktion tycker du?

        Vem gör så om inte av desperation efter pengar? Vakna. Får man inte använda hjärnan i dagens Sverige?

          ”Dessutom satt i rullstol”? Alltså rullstolen är väl verkligen inte problemet här. Finns massa snygga och trevliga män i rullstol. Har du aldrig sett Paralympics?

          ”Dessutom satt i rullstol.”
          Fyfan för dig!

    Luktar bitter incel om det här inlägget. Som gjort för att spä på misogyna fördomar.

      Vet du ens vad en incel är?

        Ja.

          C har ju man, så hon får nog ett och annat om kvällarna! Kolla upp vad incel betyder…

            Gulligt att du tror att det blir ”ett och annat” om kvällarna bara för att man har en man. Inget sagt om deras kvällar, men de som ligger mest är knappast de som är gifta med varandra….

              Men hon KAN få, den är inom räckvidd, om vi säger så. Annars är hon attraktiv nog att kunna få bazz från i princip vilken singel snubbe som helst.

              Incels får ju inte hur mycket de än försöker.

                Ja om allt är väl inom hushållet där, det vet vi ju inte… hon kanske blir nekad var kväll

              Camilla är ju inte gift ens..

                Efter inlägg som detta så förstår man lite varför. Total avsaknad av sunt förnuft, mognad och moral angående vad man skriver om andra.

      Va? Du får nog snickra om detta uttalande.

        Kvincel (hemmasnickrat). Good girl.

    Hellre rik, vacker och frisk än fattig, ful och sjuk 🙂

      Amen!!

    Hajen är faktiskt lite lik Jamie Dornan/Mr Grey från 50shades, någon som tänkt på det?

      Följer Hajen på Insta och det slår mig ganska ofta att IL måste gräma sig om hon följer honom. Han är söt som socker!
      Och säg inte att han var dum, gjorde dåliga affärer eller vad det nu var…
      Han tycks gå omkring på stadens gator som en fri man och verkar dessutom vara rätt så lycklig nuförtiden.

        Om han dessutom påminner om Mr Grey på fler sätt än bara utseendet så saknar hon nog honom ännu mer

        Jag tror dessutom att han har löst sina skulder i dagsläget..

          Vad baseras det på?

        Gör han?? Enligt Bella skulle han ju aldrig mer kunna återvända till Sverige pga det han gjort… hon överdrev alltså? ? Skönt att saker och ting verkar ha ordnat upp sig för honom!

          Hon överdrev inte, hon ljög.

            Märkligt att du behöver förklara det. Vissa människor kan ljuga hur mycket som helst. Inget händer.

            Du vet inte om hon ljög, så håll snattran bara! Det kan vara så hon trodde och fick förklarat till sig, det kan vara vad andra sa till henne som hon litade och trodde på. Sluta påstå att hon ljuger, sluta påstå att hon ljög hela tiden och hittat på. Tror knappast att skulderna är lösta – 30 miljoner, hur skulle han ha löst det? Jag tycker han verkar vara en obehaglig person.

              Åh, du vinner sannerligen VM i naivitet.

                När ska du flytta på svaraknappen?

                  Teknikerna har det på sin att göra-lista som de kommer komma till, men min blogg är tyvärr inte första prio i alla lägen bland alla andra saker som behöver funka i det olika grenarna av vårt nya ägarföretag.

                    Ska gilla-knappen hamna till höger då så man råkar trycka på den istället framöver??

        Finns väl ingen som ångrar att har skippat en loser.

    https://fof.se/tidning/2018/8/artikel/farre-man-blir-pappor

    ”– Det var förvånande hur stor roll mannens inkomst spelar och att det verkar som att det till och med spelar större roll än utbildning, säger Margarita Chudnovskaya i SVT:s Morgonstudion.”

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/studie-mannens-inkomst-viktig-i-karleksrelationer

    https://www.aftonbladet.se/relationer/a/MgPdjM/rik-och-rolig–da-blir-du-gift

    Har nån sett Katrin Z?? Är hon påtänd eller skojar hon?

      Tror att KZ fyllepostar en del och kallar det för skämt efteråt.

      Vad har hon nu gjort? Gick in och kollade hennes stories men det var bara Bingo i blommiga badbrallor och Katrin som tränade på gymet.

        Kolla på dyngbaggegalan, dom har repostat

          Tack för svar! Kollade nu och hujuj, det där är knappast fylla – hon är hög som ett hus på något!!

        Ligger på Bingos instagram.
        Hon är hög som ett höghus.
        Varför lägger Bingo ut detta??? För att vara rolig eller är det ett rop på hjälp?

          Nåt är ju fel med henne. Roten till alla hennes sjuka uttalande… stackars barn men så fick man det bekräftat iaf

          Ligger också på Katrins egen insta, datumet är den 16 dec. Står i kommentarerna att hon härmar Camila McConaughey, och till innehållet är videon rätt lik Camilas, men inte alls i själva framförandet. Något är helt klart skumt med Katrin i den videon.

      Älskar kommentaren ”ser ut som hälsan själv” på Dyngbaggegalans instagram.
      Katrin – hälsoprofilen! Clean eating…

      Vore hysteriskt roligt om det inte vore så tragiskt.

        Det räknas inte som att äta om man drar in det i näsan
        Mvh ”Har snortat en del gluten”

      Haha. Katrin härmar Camila Alves McConaughey videos som hon lägger upp på Instagram.

        Härmar samtidigt som hon är hög ja.

        Så om man härmar någon är det ok att vara hög?

    Lustigt ändå att Camcam antyder att Bella och Molly inte hade varit intresserade av sina killar om det inte vore för deras pengar medan hon utgår från att Simon och Joel valt sina äldre kvinnor av kärlek enbart och inte pengar. HA HA HA HA HA.

    Åtminstone Simon är ju lika mycket golddigger som Bella skulle jag säga.

    Naivt att tro annat än att pengarna och möjligheterna spelar in.

      Som om Simon skulle bli ihop med 45-årig kassörska på Konsum med risigt hår och fyra ungar från tidigare förhållanden,

        Men eller hur!
        Och Läckberg ser ju alltid till att ge lite extra skjuts åt deras karriärer också. Plötsligt är hennes män Instakändisar och ger ut böcker…

        Ja exakt, CamCam ”tror” att pengarna är avgörande för kvinnorna, men när det är män som är ihop med rika kvinnor så ”tror” hon plötsligt inte alls att pengarna spelar roll. Okej? Snacka om rundgångsbevis.

        Resonemanget bygger på CamCams försommar om men repspektive kvinnor, och sen används vad hon kommer fram till som belägg för att underbygga samma fördomar.

        Varför tror egentligen CamCam att Simon hade varit ihop med Läckberg även om hon varit busschaufför?

        Sen kan man ju fundera på om Bella och Molly hade fått sina killar på fall om de var tjocka, tunnhåriga och i 40-årsåldern, men fina personer?

      Alltså lägg ner. Vilket skitsnack.

    Girls don’t like boys, girls like cars and moneeeyyyyyy…
    Jag föll för min man för att han är bra i sängen, otroligt lojal, intelligent och praktiskt kunnig, samt kommer från en bra och stabil familj. Det hjälpte också att han är lång och inte helt ful att titta på, samt att han kommer ärva en del pengar och fastigheter i framtiden.

      Är inte du en ensam kattkvinna?

        Blir man en kattkvinna om man har en katt? Har två hundar också, så det gör mig till mer av en hundkvinna väl. Hur som helst så är jag inte ensam, någonsin.

    Sunkigt inlägg måste jag säga.

      Håller med! Som skrivet för att folk här ska kunna skriv skit om Isabella och Molly. Känns bara fult och missunnsamt. Ingen bevakning utan rent skitsnack.

      Sjukt sunkigt

      Ungefär i samma stil som inlägget om Biancas lättklädda bild vs Sandras. Det är tydligt vilka som är favoriter och vilka som inte är det.

        Säger så mycket om Camilla själv som person.
        Personligheten verkar helt ovidkommande för henne då hon inte ens nämner den.

      Ja ibland behövs inte det uppenbara sägas utan räcker med att var och en tänker dessa saker i sitt eget huvud. Känns liksom överflödigt. Hade liksom inte behövts ett sånt här jättelångt och spekulerande inlägg. Plus att anta att kvinnor väljer män av pengaskäl medan yngre män inte skulle välja äldre kvinnor av samma skäl..? Känns sunkigt.

    Och Anna Nicoles man valde henne för hennes fina inre egenskaper eller? Är det värre att välja en äldre man för pengar än att välja en yngre kvinna för hennes kropp? Eller får de båda ut vad de vill av varandra och passar därför bra ihop i slutändan.

    Isabella har väl iaf ett gemensamt ”företagsintresse” med sin äldre pojkvän. Alltid något!
    Tror nästan det viktigaste är att man vill leva på liknande sätt? Vilket kanske äldre rika gubbar (som kanske oftast hunnit bygga upp störst förmögenhet?) och yngre tjejer vill och därför får tjejerna offra sig och ta den man som kan ge dem det. Tror det hade varit likadant med äldre rika kvinnor men det är väl fler rika män just nu så…

    Jag är så glad att jag är nöjd med svennebananliv och aldrig skulle kunna vara med någon gubbe eller i mina ögon oattraktiv för några pengar i världen… Haha.

    Jag förstår inte vart du vill komma med det här inlägget förutom att insinuera att dessa män kanske inte är de snyggaste, men är rika, vilket är riktigt osmakligt. Du behöver verkligen inte dra in andras utseende i allt, en dag kan det slå tillbaka på dig och folk kanske börjar diskutera ditt utseende då du trots allt är offentlig, till skillnad från t ex Erik.

      Sen tycker jag inte ens att de här männen är ä fula.

        Och även om de är fula enligt en del så kanske de har en del bra egenskaper utöver sin plånbok. Vem vet…

          Ja verkligen, C visar gång på gång vad hon är för typ av människa. Blä

          Har ni tänkt på att IL har en väldig konstig ansiktform, väldig stort även när hon har plattat håret.

            Idiot

          14.43, exakt!

          Den slutledningsförmågan verkar C dock inte vara kapabel till tyvärr. lite för komplicerad uppenbarligen…

      Saken med Erik är att få kvinnor och män som är 20-30 år gamla sällan väljer en man/kvinna som ärni 50-års åldern.

        Nu handlade ju inte inlägget om det utan inleddes med skönhet/pengar.

          Ja som om det vore de två faktorerna man ställer mot varandra när man väljer partner.

            Uppenbarligen de två faktorer Camilla utgår från. Usch.

        Det skulle jag göra om han va riktigt het? Pengar skiter jag i.

        Min karl är 50+, jag börjar närma mig 30 (nej, han är inte rik).

    Du är för fördomsfull.

      Och extremt omogen.

    Det är ju inte direkt en banbrytande spaning att pengar är ett sätt att dra till sig en partner som är en bra bit ovanför ens egen ”utseende-nivå”. En relation är ett utbyte och olika människor vill ha olika saker från en relation – who cares? Det påverkar inte mig i alla fall.

    För övrigt så hade det gått utmärkt att öppna upp diskussionen utan att göra den osmakliga kopplingen till Molly/ Isabellas relationer

    Jag har svaret! Min erfarenhet är att kvinnor väljer en rik och ful man och sen har hon en älskare vid sidan om. Men vid ålder 18-20 då är det bara utseende, sen blir kvinnan klok efter 30 och då är det ful och rik. Ps Jag är en man Ds.

    Bra och roligt inlägg camcam! Detta är varför jag kommer till bloggen! 😀

      För att vara sliskig? ?

    Två andra intressanta par som diskuterats flitigt på Östermalmsfiken är Carolina Gynning/Viktor Philipson samt Clara Hallencreutz/Fares Fares.

    Pengarna har Carolina själv men genom Viktor får hon biljett rakt in i societeten. Hade hon varit lika intresserad av en dagdrivare som inte gör ett skit om dagarna om han hade levt på 6000 kr i a-kassa istället för att leva på sin pappas rejäla förmögenhet?

    Och hade Clara tittat två gånger på Fares om det inte vore för hans internationella filmkarriär där både fame och de riktigt stora pengarna började rulla in…

      Tror Carolina är alldeles för fri i själen för att bry sig. Tror hon hade varit med vem som helst som är på ”hennes nivå” pengamässigt om hon tyckte om människan. Självklart kan man inte förvänta sig att hon ska vara med någon som lever på 6000 och är arbetslös när hon själv har det gott ställt, varför skulle hon dra ner sig själv så? Jag är student och skulle inte ens vara med någon som inte har sitt på det torra.

        I det här fallet handlar det väl om dagdrivandet…
        Carolina verkar ju ha 100 järn i elden. Man kan tycka att hon skulle trivas med någon som åtminstone har en eld att ha järn i. Viktor verkar kul och charmig och hippiestilen passar henne nog perfekt, men få människor attraheras av någon som knappt pallar klä på sig om dagarna.

        Jag håller med. Jag är varken ytlig eller en gold digger men jag skulle inte börja träffa en kille som hade det mycket sämre ställt än jag.
        Jag vill inte ta hand om en man eller leva under svårare omständigheter än jag måste.

        Hade Helena Seger valt Zlatan som sitt gemål om han stått i en kebabvagn på möllan?

          Svar nej.

          Hade Zlatan valt Helena om hon sett ut som honey booboos mamma? Nej. Alla väljer vi partner efter de preferenser vi värdesätter. Vilka preferenser anses vara okej?

            Nu pratar vi inte utseeende utan kapital på banken

              Men pengar på banken är ju en preferens av flera. Och utseende pratar vi om i allra högsta grad då plånbok är ställd mot utseende i inlägget.

      Var inte Clara gift med hm-sonen? Kommer hon från början från en rik familj?

        Jo, hon var gift med Nils Tham (som nyligen fått barn med Annika Jankells dotter Felice).

      Mer intressant att diskutera Bathina och Aje Philipson då.

        Varför då? Bathina var ju superärlig och gick ut i intervjuer och sade att hon föll för hans pondus och ”det liv han kunde erbjuda”. Ärligare kan man knappast bli!

      Det är inte omöjligt, Fares Fares är ju vrålsnygg

    Men hur resonerar ni själva då?

    Färre och färre män blir pappor i Sverige idag och det är enorm skillnad mellan olika grupper av män. Kort kan man säga att män med akademisk utbildning och bra jobb får barn och män som är arbetslösa eller långtidssjukskrivna inte får barn. För kvinnor finns inte den här skillnaden.

    Eftersom fler och fler pojkar misslyckas i skolan kommer det här inte att sluta.

    Mycket intressant artikel om detta från Forskning och Framsteg: https://fof.se/tidning/2018/8/artikel/farre-man-blir-pappor

    Och kom ihåg att antalet influencers i Sverige inte räcker till för att förklara detta utan det gäller förstås även utanför den gruppen.

      Intressant

      Inte så konstigt. Förr var det starka män som kunde jaga mat som kvinnor valde över svaga män som inte kunde föda familjen. Idag är det andra egenskaper som ger trygghet till familjen som kvinnan har i åtanke. Exempelvis utbildning och bra betalt jobb är dagens ”stark och jagar mat”.

      Män får kanske börja erbjuda något mer än vad de traditionellt behövt göra..? Man kan ju knappast tvinga kvinnor att ”tänka om” och numer behöver ju kvinnor inte män för att överleva.

      Intressant artikel, ser inga konstigheter med resultaten, livet ställer höga krav på människor så det är klart man kan göra det på varandra också

      Jag tänker att man vill ha någon att växa med och att man tillsammans drivs framåt i livet tills man har den närvaron man önskar och då måste det komma från bådas håll.

    Ofräscht inlägg. Visst kommentera deras pengar men ge fan i deras utseende.

    Alltså, fy fan vilket vidrigt inlägg.

    Hahaha ”en berättigad fråga”. Varför skulle någon ha skyldighet att redovisa för dig eller någon annan varför man gör slut med sin partner och blir ihop med en ny man?

    Alltså vad har hänt med inläggen sista tiden?

    När är det ok att spekulera i folks relationer på det här viset? Vart går din gräns CamCam? Detta är extremt osmakligt, du kan dra ditt långrandiga argument, visst, men varför dra in folks privatliv och göra det på Molly och Isabellas bekostnad?

    HUR har detta med deras varumärken och business att göra?`Please do tell!

      Hennes gräns går när läsarna säger ifrån. Hade ingen sagt ifrån hade det inte funnits gränser för vad hon skriver här. Glöm inte att c ”avslöjade” i ett Q&A att isabella op ererat sig just på ak, utan att någon frågat eller att blondinbella själv gått ut med det. Hon har även påstått att det är ok att kommentera isabellas utseende (elakt) bara för att hon säljer krämer (normalt beteende? Nej.) Så hon har inga gränser så länge folk inte säger ifrån.

        Förutom att dom som säger ifrån direkt hamnar på svarta listan i modd.

        Ja, eftersom CamCam förväntar sig väldigt mycket av andra så tar hon förvånansvärt lite ansvar själv. Inga ursäkter eller konsekvenser, ingen reflektion eller konsekvens i de sk. bevakningarna. Vilket förväntas av någon som ”bevakar”.

        Om jag hade varit en influencer som blir granskad om allt från motiven till varför jag är med min pojkvän till hur min gran ser ut eller vad jag äter eller hur jag poserar på en bild hade jag utan att överdriva – hatat henne med passion!

        Många säger ju ofta ifrån och många verkar trötta på dessa nedvärderande och obefogade inlägg om Isabella, inte blir det mindre inlägg och pikar till Isabella pga det tyvärr..
        Majoriteten uppskattade inte inlägget om Victoria törnegren, ingen ursäkt av Camilla eller redigering av inlägget.
        Dock raderades inlägget om Bianca efter mycket kritik, men utan ursäkt eller förklaring, det var väl det.

      Camilla har inga gränser. Men du trodde väl ändå inte att hon är en vettig person?

      Ja det här är helt bortom vad som är ok. På mitt jobb när jag skriver en text som ska publiceras valsar den runt till minst två men oftast fem personer plus en final reviewer. Visst eftersom den ska representera organisationen samt innehåller tekniska detaljer och det är skitomständigt men det finns ett stord värde i interna diskussioner och granskningar. Om Camilla saknar bollplank i sitt jobb och spenderar stor tid att läsa vad influenser skriver (vilket ofta är rena dumheter med omoget tänk) så kan jag tänka mig att det blir slevt med självcensuren.

      Även om den här bloggen bygger på att vara roligt småelak är detta och andra inlägg på sistone som öppnar upp för att kritisera andra kvinnors utseenden partner och moralisera över deras sexualitet inte ok. Eftersom de luktar fränt av missunsamhet och skammande på högstadienivå. Man kan föra detta resonemang utan att nämna enskilda bloggare.

        Håller verkligen med!

        Att endast läsa bloggar 24/7 verkar ha en synnerligen negativ påverkan på intelligens och omdöme.

    Christian Gray är en fake som. Det är inte ett dugg bdsm, är enbart läskigt, stalkeraktigt och psykisk och fysisk misshandel. Fattar inte att så många tycker det är sexigt och tror det är ok.
    Att han är rik och snygg gör ingen som helst skillnad. Han är en psykopat.

      Han är också en fiktiv karaktär i en rad böcker och inte en verklig person.
      Så istället bör man fästa blicken på kvinnan som skrivit denna smörja och ifrågasätta varför hon väljer att tro att det är så där bdsm går till och dessutom sprider den okunskapen genom sina böcker. Man får ju naturligtvis skriva om vad man vill, men det är knappast bokkaraktärens som kan hållas ansvarig för sina handlingar…

    Jag är mest imponerad över att IL kunde ta nån fredag ledigt för att förlänga sin helg i Göteborg medan jag aldrig sett henne göra något liknande för sina barns skull…

      Grejer kan ju ske utan att du vet om det, eller hur?

        Det är därför som jag skrev att jag aldrig sett henne göra det för sina barns skull. Skrev inte att det aldrig någonsin hänt att hon gjort det…

          Så du ville inte alls antyda att hon är en dålig mamma? Ok.

            Behöver inte antydas. Alla har ögon att se med.

              Vilket går tillbaka till kommentaren 15.17 och cirkeln är sluten.

              Alltid lika spännande att se att det inte finns en lägsta-nivå här

                Vi är alla vuxna och gör våra bedömningar. Om du tycker annorlunda är det ok.

                  Låter som en vuxen bedömning att säga att det är straight up ok att offentligt uttrycka att någon är en skit-mamma när man egentligen inte har speciellt bra insyn i deras vardag, utanför ett hetsigt gängs spekulationer på en skvallerblogg

                    Det får du gärna tycka. Vi gillar olika!

                      Nämen oj så fint

                      Visst är det! Kram 🙂

      Att jobba på distans är lätt att göra i Gbg men inte lika lätt med två barn hemma

    Bästa inlägget!

    Med tanke på att det brukar påstås bland kommentarerna här att Bella säljer sex för pengar så känns det här inlägget inte helt genomtänkt.

      Men lägg av!

        Okej

      Fast vadå ska C ta höjd för allas ev spekulationer in i absurdum? Är väl ändå inte hon som påstått ngt sådant? Kritisera el ifrågasätt aldrig nån för då kan nån galning få för sig att påstå att du är prostituerad?! Fattar inte din långsökta poäng?

        Nej jag märker att du inte alls fattade den.

      Inte heller genomtänkt av dig att upprepa sådana påståenden. Eller det kanske är meningen.

        Nej det var verkligen inte min mening. Jag brukar tvärtom säga ifrån när jag ser dessa påståenden och jag brukar uppmana Camilla att radera dem.

    Skiter i någons pengar. Visst, inte helt, ett jobb med inkomst så att han klarar ett vanligt liv är viktigt, men jag suktar inte efter miljonärerna.

    Dejtade ett pokerproffs förut. Han hade gott om pengar. Men jag brydde mig inte om hans pengar alls, det kan jag ärligt säga. Han var jättesnygg och på många sätt min drömkille, men han hade varit samma kille utan sina många miljoner. Hade han varit t.ex snickare hade jag ändå dejtat honom.

    Molly ÄR en golddigger! En gemensam bekant har berättat om saker hon har sagt och hur hon beter sig. Hon är bara ute efter pengar.

      [Borttagen kommentar]

        Kom igen, hur kan du med att kommentera en så elak grej?

    I aint sayin she a golddigger but she aint messin with no broke ******

    Ush och fy vilket taskigt inlägg. Detta gick över gränsen. Inte okej!

    Så länge min framtida man är hundälskare och rökfri så bryr jag mig inte om han är snickare eller pilot.

    Vissa människor är det kanske viktigt för. För mig handlar det om värderingar. Mitt ex tjänade mindre än mig när jag gick på CSN och hade ett extrajobb. Det tog slut av andra anledningar, inte pga den usla lönen. Men det var svårt att se en framtid med människan. Jag vill ju någon gång ha ett hus i ett område jag trivs i, ett-två barn, vill kunna fortsätta ha bilen, gifta mig. Allt det utan att behöva vända på varenda krona. Hans visioner om framtiden var väl att vi skulle bo kvar i en etta på 24 kvadrat.

    Min nuvarande pojkväns visioner stämmer bättre med mina egna. Sen innebär det också att han tjänar bättre än tidigare och jag behöver inte oroa mig för om vi tillsammans ska kunna ha råd att förverkliga våra framtidsdrömmar.

    Så kontentan? Värderingar tror jag det handlar mycket om 🙂

      Håller med. Tror inte det handlar så mycket om pengar i sig utan att en man som inte har några mål som helst eller mål som är väldigt ”låga” på något sätt är avtändande. Jag skulle även tycka det är avtändande med någon som BARA har som mål att bli rik eller någon som blivit rik enbart tack vare ärvda pengar och inte gör något av sitt liv.

    När jag blev tillsammans med min nuvarande make så visste jag väldigt lite om hans finansiella status. Jag visste att han hade ett bra jobb men det är en industri jag inte är insatt i. I övrigt så bodde han i ett fint men väldigt litet hus och körde en relativt gammal bil. Så jag tänkte att han säkert tjänar ok men inget spektakulärt. Och så länge han kunde försörja sig själv så var det inte relevant för mig eftersom jag länge haft ett bra jobb.

    1.5 år senare förlovade vi oss (och började planera bröllop) och det var ett tag efter det som det kom fram att han är mångmiljonär efter att ha haft ett väldigt bra jobb som tydligen även är väldigt unikt i många år. Och igenom en icke extravagant livsstil så hade han mycket besparingar.

    Idag lever vi ett bra liv där vi unnar oss saker men jag skulle inte kalla det flådigt. Och jag är väldigt tacksam för att jag inte från början visste om hans pengar etc. Dels så känns det bra att jag aldrig behövde fundera på att separera honom från något så ytligt och dessutom så tyder det på en kille med bra värderingar. Vi betalade lika på våra dejter och jag kände aldrig att han försökte köpa mig eller show off som att han endast hade pengar att erbjuda.

    Han är såklart inte perfekt men han är väldigt godhjärtad, framgångsrik och även attraktiv så jag antar att jag är lyckligt lottad.

      ok

      Samma här.

      Så ädelt!

    En vettig person hade varit trevligt att leva med oavsett snygg eller ful

    Han behöver inte vara rik men han ska betala allt på varenda dejt. Skulle jag bara höra ordet dela på notan hade jag typ svimmat av.

      ok

      Varför?

      Anonym 16.01 Varför det? Om du inte bara är ute för att fåna dig vore det kul om du svarade. För jag är genuint intresserad av hur någon man som kvinna kan tycka att någon annan ska betala för min mat, inträde, trevnad etc. Varför? Har du ingen stolthet?

    OT: Pernilla W blir ifrågasatt i kommentarerna på hennes blogg hur bra det är att samarbeta med Viktväktarna när Bianca är sjuk i bulimi…. hon verkar inte alls förstå kritiken

      Cashen måste in, det har Bianca all förståelse för.

      Pernilla tänker väl inte, hon bara kör. VV däremot borde haft med det här i sitt strategiska tänk. Förknippa sitt varumärke med ätstörning… kan inte vara bra.

      Ohyggligt smaklöst. Såg den precis.
      Människor läs influensers/kändisar har inget egenvärde nuförtiden. Allt handlar om pengar och yta, uta, yta.
      ?????

      Men snälla! Man kan inte ta ansvar för alla omkring sig.

        Men en mamma borde väl göra allt för att ens dotter ska bli fri från ätstörning, kroppshets och skeva ideal? Pernilla står ju och säger ”vad jag gått upp i vikt” inför sin dotter i serien. Ätstörningar uppstår inte i ett vakuum. Hon har andra sätt att tjäna pengar på.

          Som du säger så uppstår inte ätstörningar från ett vakuum. Troligtvis är det så att Bianca ärvt beteendet, dvs att Pernilla inte heller har ett sådant oproblematiskt förhållande till mat.
          Just nu är Pernilla säkert inne i en period då hon tycker att hon behöver banta och då erbjuder Viktväktarna ett ambassadörskap, vilket betyder att hon bland annat slipper betala 500kr/mån som oss vanlisar.

    Tror tyvärr ärligt talat att Molly är med honom pga hans pengar. Tyvärr.

    Man kan ju bara ställa frågan till Isabella och Molly om de hade valt dessa män om de hade varit pizzabagare, städare eller liknande. Inget fel med dessa yrken men knappast något man kan tjäna miljoner på.
    Man kan bara undra…

      Kan ju iofs tänka mig att Isabella även kanske faller för en driven man… och inte ngn som är nöjd knegare…

      Meeeen hade Erik Selin valt BB om hon jobbade på pizzeria då? Jag gissar på inte.

      Hade Mollys kille valt henne om hon sett medelmåttig ut?
      Man kan bara undra…

    Vill inte ha ngn rik knös… inte heller någon supersnygging…

      ok, det är lätt ordnat.

      En medelmåtta alltså? Det finns nog så det räcker o blir över!

        Om du vill kalla det medelmåtta så varsågod…. men det finns bra mycket fler kvaliteter än just pengar och utseende…

        En bra man kan bara inte vara en medelmåtta. En rik skit är däremot inte ens en tiondels medelmåtta.

    Erik Selin verkar vara en duktig och smart affärsman. Men något vidare omdömde när det kommer till ”romansen” med Isabella Löwengrip verkar han inte ha. Eller så läser han inte skvallertidningar och har missat alla Isabellas skandaler ?‍♀️

      Det är inte så jätteseriöst faktiskt!

        Det är därför som han inte bryr sig så himla mycket vad som skrivs om IL.

          Dock är det ju mycket som skrivits om Isabella som faktiskt har visat sig stämma. Exempelvis att hon faktiskt inte hade 1,5 miljoner läsare som hon hävdade, att hon målade upp ett lyxliv som inte stämde överens med vinsterna i hennes företag, och sen att Isabella själv erkänt att det låg någonting i hennes anställdas missnöje. Kan hålla med om att det är lite märkligt att detta inte fått Erik att bli misstänksam.

      Man skall ju iofs inte tro på skvallerpressen…

    Jag kan förstå Isabellas grej med Erik. Hon är på många vis ålderlös. Dels verkar hon ha varit tant tidigt. Aldrig riktigt ungdomlig. Dels har hon en känslomässig ålder av typ ett barn. För henne blir han en trygg person att luta sig mot i det stormiga hon upplever av att vara Bella. Han delar hennes intresse av att leva gott och prata business. Och hon har inga högre krav på att killar ska vara skitsnygga. Så han passar henne perfekt – just nu. Men eftersom hon ändrar sig så mycket kommer det ta slut. Vem som dumpar vem känns mer oklart.

      Enkelt! Det blir han som gör det valet

    ironin att bella själv sitter i ekonomisk knipa nu 🙂

      Inte större knipa än att hon kunde ta en utdelning på 2 000 000 kr.

        När?

          Nu, enligt Löwengrip Invests senaste årsredovisning.

            Den utdelningen gällde förra räkenskapsåret alltså det som slutade 2018-06-30.
            Den årsredovisning som nyss skickades in avser räkenskapsåret 2018/2019 och där föreslås en utdelning på endast 50 tkr som går till Blonde Capital AB dvs moderbolag till Löwengrip Invest AB.
            Blonde Capital AB föreslår ingen utdelning för 2018/2019.

              Bra Anton. Här ska alltid någon leka jurist/ekonom som inte kan ett skit

        Jasså, den kommentaren svarar du på. Bellas privata inkomst k’nns mer relevant än dina läsares direkadresserade kommentarer?

    Visst är det så att somliga blir kära i pengarna istället för personen.
    Hade M. Graaf blivit kär i sin sambo ifall han bodde i Rinkeby i ett rum och kök?
    Probably not.

      Hade Hannah blivit kär i Peter Karyd?..

        18:14 Stor skillnad mellan PK och FL. PK snygg och rik. FL bara rik…

    Men okej. Känner att nog handlar om preferenser och personliga mål. Vill inte heller träffa nån som har noll ambition och bara lever för dagen och inte har framtidsplaner, som sitter pank halva året pga det. För mig är nog utbildning och ambition i kombo med attraktion/utseende viktigast (det måste ju klicka fysiskt annars blir det svårt för mig iaf) Sen behöver vederbörande inte tjäna några fantasisummor. Det är liksom inte det viktiga. Jag är ingen mångmiljonär heller men vill kunna leva ett hyfsat liv utan att vända på varenda krona. Lite problematiskt att anta att dessa tjejer enbart valt sina gubbar utifrån pengastatus, oavsett om det stämmer eller ej så känns det rätt sunkigt att påstå. Preferenser har vi nog allihopa

    Aldrig sett ett kommentarsfält som cementerat min plats som singel på ett tydligare sätt. Ett jävla snack om att vara rik och ful eller fattig och snygg, men ingenting om oss på den gyllene medelvägen som är osnygga, ofula och varken rika eller fattiga. Nej, det hade varit bättre att vinna på lotto och se ut som Shrek.

      Tror just medelkillarna har det bäst ändå. De är liksom inte exkluderade, förutom från de som bara vill ha stenrika män eller supermodeller. Allt faller på personlig preferens.

    Och än en gång ett saftigt inlägg av camcam där kvinnohatet lyser igenom. Vad har hänt dig över jul? Vem har sårat dig?

      Jag har alltid tyckt att IL har haft en konstig stor ansiktform, hon är varken för snygg eller ful men ok söt.

        Hennes sneda ögon är rena kattens

    Kan ju säga såhär att det är inte så jätteseriöst som ni tror mellan Blondinbella och Erik.

      Berätta mer! Källa?

      Jag blir så trött på folk som ska antyda sådant här, men som inte kan vara mer specifika eller tala om hur och varför de sitter på sådan information (om det nu stämmer, tror de flesta bara är uppmärksamhetssökande).

      ”Kan ju säga så här”…? Vad vet du? Och hur vet du det?

      Alltså. Han har presenterat henne för barnen och sin syster/närmsta familj. Han gick hand i hand in med henne på sin senaste börsnotering av företag. Han låter henne skriva i bloggen varannan vecka om att hon är ”hemma i Göteborg”. Nog är det seriöst ändå.

        Det är inte alltid så som det ser ut utåtsett 

        Men inte lätt för er att veta som inte har all fakta.

         

          Tror du på allt du ser och läser? Bilder säger inte hela sanningen. Speciellt när det har visat sig att hon ljuger en del och förstorar upp saker.

          Men du har all fakta?
          Troligt…

            Inte allt men jag vet en hel del! Räcker det?
            Scrolla vidare om du inte gillar det du läser.

              Men vad är det du vet då? Och hur kan du veta det? Har Erik anförtrott sig till dig? Annars tror jag inte att någon annan än Erik och Bella vet hur deras relation ser ut. JAG hoppas att han har vett nog att dumpa henne snabbt som attan eftersom jag anser att hon är intresserad enbart av pengarna och möjligheterna och inte honom som person. Men jag tror fortfarande inte några utomstående vet hur det ligger till.

              Särskilt inte folk som är här och skvallrar.

    Skapligt bitter på livet Camilla ? …Men kanske inte så underligt när livet är kaos ,har du koll på din make skulle inte tro det hehe.

      Har ingen make att hålla reda på. 🙂

        Ett sånt rörigt inlägg fullt med nonsens orddiarre. Dags att chilla ner lite med alkohol och starka morfintabletter och framför allt skippa detta när du ska skriva inlägg.

      Är det inte onödigt att dra in Camillas familj i det här? Jag skrev en kommentar att det är ett otroligt osmakligt inlägg, vilket många av Camillas inlägg är när det gäller IL. Men då ska väl inte vi som inte håller med hennes sätt gå ner på samma nivå? Lämna familjen utanför!

    Det är ju väldigt individuellt, beroende på vad man är för person. Ja, det finns de som går efter pengar, men det är långt ifrån alla.

    När man har gott om pengar, är välutbildad, kommer från en välbärgad familj eller alla tre tillsammans är det vanligt att man blir tillsammans med någon som också har det. Inte för att man bryr sig om pengar, utan för att det många gånger blir de människorna man lär känna och umgås med.

    Tycker det är synd att Camilla nästan alltid vill få det till att alla influensers är giriga och ytliga. Deras arbete består av att visa upp en viss typ av livsstil som kan uppfattas som ytlig, men det betyder inte att alla influensers är ytliga människor. Det är deras yrke.

      Alla influencers ÄR giriga och ytliga.

    Väljer snäll.

    …och hade dessa män varit med dessa kvinnor om de inte var unga och vackra? Varför anklaga och ifrågasätta kvinnan när mannens gubbighet är lika relevant. Så jädrans dumt alltså.
    Vad är behovet, för en man i många fall som nämns, att vara med en kvinna som de tror de kan och vill kontrollera med sin makt och pengar?
    Du bevisade just att du inte förstår jämställdhet.
    Det är ofta ett outtalat ömsesidigt beteende och behov.

      Kan ju inte direkt säga att Zlatans sambo Helena är snygg eller IL. Båda står inte ut när det gäller skönhet där hade dom faktiskt inte behövt nöja sig med en mer ok.

        Både Helena och Bella är snygga enligt normerna.

          Vem som helst ser okej ut med hjälp av Photoshop.

        Heléns skiljer sig dock mycket från övriga då hon har en bra utbildning I bagaget samt haft bra jobb innan hon träffade Zlatan. Dessutom söker hon inte rampljuset på samma sätt som många andra kvinnor som är tillsammans med berömda och rika män.

          Förlåt Helena ska det ju vara, autocorrec ställde till det.

          Njae, Helens ”bra jobb” kan knappast jämföras med det liv Zlatan erbjöd.
          Och på den nivån hon befinner sig så söker man inte rampljuset utan tvärtom.

    Härligt klyschig kommentar, fy! Märkligt på många sätt. Och oj vad det svider för dig.

    Håller faktiskt inte med om man ska vara sådär petig, så finns det bra snyggare. Enligt min mening så skulle en snygg person lätt slå ut dessa två direkt.

    Men det handlar ju inte om att välja den snyggaste någonsin, man väljer utifrån sin egen preferens.

    Det är inte alltid så som det ser ut utåtsett 😉

    Men inte lätt för er att veta som inte har all fakta.

      Så vad är fakta?

    Vad ville du få ut av det här inlägget?

    Det är djupt biologiskt rotat. Kvinnor vill ha äldre, stabila män som kan trygga en framtid med resurser och där kvinnan rent biologiskt känner att hon kan ”boa” och känna sig trygg. Därför kvinnor tenderar att dras mot lite äldre, rika män. Och på samma sätt är det för äldre män, de vill ha yngre fertila kvinnor som andra män åtrår för att det tyder på att kvinnan står högt på den biologiska ”rangordningen”. Hur ofta ser man inte just äldre rika män med yngre snygga kvinnor? Bella hade aldrig fallit för Erik om inte han var rik, och han hade inte fallit för henne om hon var 50+. Så det ser ut, rent krasst. Finns såklart massor med undantag men det är en uråldrig biologisk drift som inte är konstig. Sen är det mycket beroende på person, jag har t.ex. dejtat både rika och fattiga män i olika åldrar och jag kan inte säga att ENDAST rikedom gör att man dras till någon, men jag dras heller inte åt att leva lyxliv. Däremot om man, som Bella, vill upprätthålla en välbärgad livsstil så kan jag absolut förstå att hon föll för miljardären. Och han tröttnade på sin äldre fru och vill ha en yngre tjej som gör att han själv känner sig yngre, och behövd. Har träffat såna rika män och tyvärr känner man sig oftast mest som en prydnad i deras framgångsrika livsstil.

      Jag gillar bara yngre män 🙁
      Är 26 men aldrig bliviy attraherad av någon som är 30+
      Blir mest attraherad av 20-23åringar.
      Vad är det för fel på mig eftersom jag ej följer biologin tydligen? Finns det en bot för mitt beteende? Är det nån psykologisk ”defekt”?? Obs seriös fråga.

      21:50 vilken smörja till kommentar.

    ”I would rather cry in a BMW than smile on a bicycle.”
    https://en.wikipedia.org/wiki/I_would_rather_cry_in_a_BMW

    Ordet CRINGE används flitigt här…..cringe är en passande beskrivning för 50 Shades of Grey smörjan.
    Bläddrade igenom första boken när den var på display i en bokaffär för flera år sedan och tänkte, WTF is this? Läser folk sånt? Tydligen.

      Håller med, vilken smörja.

    Nej fan Camilla nu får du faktiskt sluta. När gick den här bloggen från att vara en granskningsblogg som var sjukt intressant (tex när du granskade Isabella) till att bara spy ut sig massa skit och otrevligheter såhär? Det här är intr granskning och har inget med deras företag att göra. Jag vet att du inte håller med och att det kvittar att jag säger detta men det är mobbning du håller på mig. Stoppa innan det gått för långt!

    Haaha det roliga tycker jag är att personer som kommenterar som man kan anta vara kvinnor skriver som att det är bara att välja och vraka? Är ni victorias secret modeller hela högen?
    Jag anses se bra ut och är snäll, hyfsat smart osv. Jag får varken en rik eller snygg man. Absolut ett ligg kanske, men inte förhållande? Vad är era magiska kvinnor här på bloggbevaknings trick egentligen? Eftersom ni pratar som att alla typer av män bara ligger framme som en buffe att plocka på sig från?!??!

      Utseendet kan jag inte uttala mig om men i övrigt handlar det väl mycket om vilka kretsar man rör sig i? Nästan hela min bekantskapskrets består av företagare, bildade människor med bra utbildning och bra jobb, många med höga inkomster osv. Det är vad jag är uppvuxen i och rör mig kring. Medan en del som vuxit upp i tex riktigt små orter i på landsbygden i Sverige kanske upplever att det är ett annat slags utbud däromkring.

      Jag känner ingen som skulle skriva ”Livets hårda skola” som utbildning på Facebook, eller som tycker en ansiktstatuering är en bra idé. Jag förstår hur fördomsfullt det låter men det är ändå en sanning.

      Ellerhur, var någon häromdagen som skrev att hon/han var mer än normsnygg. Det var väldigt kul, hahah.

        Det verkar vara mycket duktigt folk här med, många som tjötar om sina långa utbildningar och höga löner.

    Hmm jag siar inför 2020 att Camilla gör en Schulman ”bloggen blev ett monster” och att besattheten av IL tog över hennes liv. Det här går ju käpprätt nedåt.

      Ska vi göra en intervention?

    Frågan är ju varför man har såna idoler när det finns bättre förebilder. De som har åstadkommit något i livet och inte bara pratar. Till exmpel med IL allt har ju bara varit ord utan handling och med det minskar hennes följare väldig mycket just nu. Tack vare dig Cam har ju en del sanningar kommit ut som man faktiskt hade haft svårt att tro på tidigare.

      Det är ju därför som hon försöker få ihop det med en rik man med status för att hålla sig kvar i rampljuset!
      Många har tröttnat på lögnerna och sett igenom allt det falska.

        Du låter avundsjuk. Gör något kul och meningsfullt med ditt liv istället och låt folk vara kära.

        Tyckte jag läste någonstans i en artikel att hon brukar planera exakt vad hon ska skriva om i bloggen några månader i förrväg., Ena dagen om mode nästa gng provoktion eller annat påhitt 
        Detta kallar jag inte någon som gör sånt här att vara en driven eller kjysst person. Man driver inte med sina läsare på det viset kan jag tycka.

         

    Min f.d pojkvän berättade inte att han var stenrik förrän efter vi dejtat i drygt sex månader, och jag blev inte mer kär i honom pga det.

    Tycker inte ens att det kan ses som ett jobb… om ett antal år eller kanske ganska snart när intresset svalnat- vad händer med dem då? Det är ingenting att bygga sin framtid på och inte sjutton är det utvecklande. Behövs inga hjärnceller för det direkt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.