Årets sista Öppet Spår

Det här är alltså ett inlägg där det är fritt fram att kommentera om vad du vill, när du vill, hur du vill, på vilket sätt du vill.
OT är mer än välkommet och det finns inga rätt eller fel.
Är du ensam hemma? Sjuk? Uttråkad? Vad som helst, du är VÄLKOMMEN hit för att snicksnacka om vad som helst!

Givetvis gäller samma regler som vanligt och om man inte sköter sig kan man bli satt på moderering – men det är sen gammalt och ni sköter ju er så go nuts…

GOTT NYTT ÅR!!!

442 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  är bästa väninnans brorsa förbjuden frukt? gott nytt år på er (:

   Ja!

   Nej varför? Om han inte är minderårig såklart.

    nejdå 🙂

    Han kanske är upptagen?
    Upptagen och tillsammans med din bästa väninna?

    Han kanske är omyndigförklarad?

     Är nog implicit att han är singel, annars hade det nog stått ”bästa vänninans gifta brorsaupptagna” tex.

     Från mig får du klartecken ang brorsan så länge han vill!

   Fråga bästa väninnan kanske?

    Jag vill mest veta vad ni här inne tycker(: men hon vet om att vi två har kontakt o.s.v. Känns intressant o få veta hur folk tänker

     För mig skulle det vara konstigt.. min bästis är min bästis och därmed min och min familjs familj, vilket betyder att hennes familj och bror är min familj.
     Om ni inte har den typen av relation och din väninna inte bryr sig är det bara att köra!

   Nej fast det kanske kan påverka din relation med din väninna.

    Men tänk på att en seriös och långvarig relation med brodern kan generera en lycklig familj och en massa barnbarn. Har du verkligen råd att nonchalera möjligheterna i detta heta ödet?

   Vad tycker din väninna?

    Hon tycker att hon inte kan bestämma något över det, då ”han är en egen person” och hon inte borde påverka, men det känns ändå lite konstigt för mig

     Det svaret betyder att hon inte tycker det är okej!

      Nja, Bra Censur är Sexistisk så det är nog det enda du behöver verkligen tänka på

      Nej tror det betyder att det är ok

   Jag tycker så här, att någon som kan vara ens livs kärlek och blivande man/fru är aldrig förbjuden frukt.

   Hitta någon annan! Vänskap är viktigare än kärlek i längden! Kram

   Men herregud, varför skulle det vara ett problem? Vad är det värsta som kan hända liksom?

    (Mest sagt till folk som tycker att du ska hålla dig undan honom ?)

    Att hon förlorar sin bästa väninna… Sätter henne i en extremt jobbig sits om allt inte går bra, riktig vänskap växer inte på träd. Däremot gör killar det.

     Fast tar det slut med karln så tar det slut. Varför skulle det gå ut över ens vänskapsrelation? Sedan kanske jag personligen skulle vara nervös för att inleda ett seriöst förhållande med snubben ifråga, men lite dejtande och liggiligg kan väl inte bli så fel. ?

     Bra män växer definitivt inte på träd.

   Det beror på om det är kärlek eller lust. Vid lust kan man kanske skippa kompisars familj, men är det kärlek så är det ok.

    Fast hur vet man det innan? ? Frågar inte för att vara en jobbig bitch, utan undrar genuint. Tycker att känslorna kan va ett enda misch-masch i början. Typ att det kan börja med lust och övergå i kärlek.

     Om det börjar med lust, med en god väninnas bror, så skulle jag aldrig ta chansen. Då avvaktar man och ser om det passerar, vilket lustkänslor brukar göra.

      Oj, det har jag aldrig varit med om att de gjort. ?

       jasså? Jag brukar rannsaka mig själv , tyda mina egna signaler och känslor. Ser ett mönster ofta. Vid kärlek vill jag liksom vara nära männen i fråga, på alla sätt och får mer mångfacetterade visioner. Vid lust är det lite andra signaler som brusar.

        Nämen alltså jag känner likadant vid alla tillfällen! ? Det är möjligt att det är något fel på mig, haha.

   Hur länge har ni känt varandra? Har du känt dem sen ni var barn?

   Jag har en bror och jag hade nog tyckt det var lite ”jobbigt/konstigt” i början men om jag såg att båda var lyckliga ihop hade jag blivit glad.

    Exakt. Vill inte att min familj ska vara ”sex”för mina vänner. Men är de lyckliga, så tar det sig en annan skepnad.

   Nej det skulle jag inte säga. Jag blev kär i min bästa kompis ex på gymnasiet. Han kändes som förbjuden frukt så jag satsade aldrig. Han blev kär i mig den sommaren också. Efter 5år med fel kille så blev det äntligen vi!!! Nu har vi varit tillsammans i snart 6år och fick en dotter i april <3
   KÖR ÄNDÅ!!!

   Blev tillsammans skaffade barn och gifte mig med min bästa väns bror…
   Det gick bra även om det var gnissel i början men jag visste att det var den STORA kärleken och lekte inte med hans känslor som jag gjorde med många där före…
   Däremot berättade jag INTE för min bästa vän om allt vi gjorde som jag kunde berätta för vännen om alla andra killar jag träffat…

   Känns det bra och seriöst – Go For It!

   Men gud kööör! Bästa frukten och inte alls förbjuden!!

   Min bästa vän var ihop med min bror i några år, tills han dog. Inga problem alls. Jag har även haft ihop det med hennes bror. Kör på!

   Nej, varförndet? Om två vuxna personer vill ha varandra och båda är singlar så kör på.

   Lycka till!

   Självklart inte. Bara för dom råkar vara syskon så är han en egen individ och får träffa vem han vill. Min killes bästis är tillsammans med hans syster och dom har 3 barn idag. Skulle dom bara skitit i allt för att hon råkade vara bror med hans kompis?

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Tips på smyckedesigners som gör enkla smycken av bra kvalitet i mellanprisklass? Känner verkligen inte till några utom Efva attling men vill börja samla på mig annat än krimskrams

   Vitabydaniela på instagram!

   Pandora kanske? Eller vilken prisklass tänkte du:)?

   Edblad! Finns bland annat på Åhléns

   Håller med om Edblad. Fina smycken till bra pris. Jag gillar också Sophie by Sophie och Caroline Svedbom

   Tack alla, ska kolla in era tips!

   Syster p

   Drakenberg Sjölin!!

    Älskar deras smycken!

   All Blues

  Vilka mer sitter ensamma ikväll?

   Jag. Men det är eget val. Var bjuden på flera kalas men ville bara softa och laga god mat 🙂

   Jag! Satt ensam förra nyåret och förra igen så nu bryr jag mig inte längre. Har mina katter som sällskap (som tack o lov inte är rädda för raketer! Men det vet inte någon annan så har en bra ”anledning” att va hemma när typ kollegor frågar vad man gjort)

   Ja, jag kunde åkt till mina föräldrar men det hade blivit väldigt mycket fram och tillbaka då så orkade inte. Tycker egentligen inte det är någon big deal, förutom att jag sörjer att jag detta året förlorat min bästa vän och inte ser att vi kommer hitta tillbaka.
   Så lite deppigt, men det hade det varit även om jag hade sällskap.

    Vet hur det känns, förlorade min bästa vän för snart två år sedan. ❤️?

    ❤️

   Är på soloresa, bodde i sovsal på hostell till en början men bestämde mig för att unna mig ett hotellrum nu över nyår. Så skönt med eget space, har ingen lust att vara ute bland folk idag!

   Dock var jag matförgiftad igår och känner mig ännu dålig och dessutom febrig. Har dock ingen febertermometer, någon som vet om det brukar finnas i receptionen? ?

    Feber i sig är ju inte farligt så du behöver inte ha exakt koll på temp 🙂 är allmäntillståndet dåligt så ta febernedsättande om du har, annars kommer kroppen med största sannolikhet fixa det själv. Krya på dig ❤️

     Nä jag vet att det inte är farligt, handlar mest om att jag vill ha koll 🙂 tycker det är jobbigt att inte veta om det är på riktigt eller om jag inbillar mig, haha.

      Fast om det inte känns helt 100 så är det nog inte helt 100.
      Jag var själv nyss förkyld, en väldigt konstig förkylning för att vara mig, normalt sett får jag extrema förkylningar och är däckad i en vecka. Den här gången hade ingen utåt kunnat tro att jag var förkyld, men hade ont i halsen och lite snuva och lite hosta. Ändå var jag liggande juldagen-söndag just för att jag hade feberkänsla i kroppen. Om jag hade feber på riktigt vet jag inte, sägs ju att man inte kan känna det själv men min panna var iskall medan svetten rann i nacke och längs ryggen. Så tänker att om du känner dig febrig så är det nog något kroppen vill säga, särskilt efter att du varit mstförgiftad.
      Kanske är fel, är ingen läkare, men brukar tro att kroppen talar om när något inte står rätt till. 🙂

   Japp! Jag och min bebis & katt. Min man gick på middag men jag är för förkyld för att gå.. fast det var väldigt skönt faktiskt ?

   Jag! Skulle ha åkt till en kompis och spelat Bingolotto men kroppen orkar inte,måste ladda batterierna så jag orkar jobba imorgon.

   Jag! Eller ensam och ensam.. Mina 3 barn sover, så jag sitter ensam i soffan. Mannen jobbar natt, andra nyårsafton i rad.. ?

   Samma här. Officiellt har jag seriemaraton med en kompis. Att min kompis råkar vara min hund är en annan sak. Han är skotträdd. Jag är beredd att spendera tolvslaget i badrummet med en tvättmaskin och hög musik. Hjälp vad jag hoppas att färre skjuter fyrverkerier innan tolvslaget.

    Men bubbeee, stackars alla djur. Du är en bra matte!

     Tack! ❤

    Jag instämmer, vilken fin matte du är!

   Jag! Var och åt nyårsmiddag hos min pappa, men har en hund som är smått rädd för raketer (och en kanin som jag inte vet hur han kommer reagera) så jag är hemma med dom. Jäkla skönt att glida runt i pyjamas hela kvällen ärligt talat haha

  Vill investera i en bra blender. Krav:
  – Minst 1000 watt
  – Ska kunna användas för att göra nötmjölk och nötsmör i
  – Ska kunna användas från alltifrån smoothies, såser, hummus, till att göra typ falafel
  – Får gärna ha soppfunktion men inget krav
  – Får gärna ha glassfunktion men heller inget krav
  – Ska gärna hålla minst ett par år och garanti därefter
  – Max 3000 kr

   Vet inte vad den kostar i Sverige (jag bor i USA) men min Vitamix kan göra allt det där. Byter jag behållare kan jag göra eget mjöl också.

    Vilken Vitamix har du? De är lite dyrare här i Sverige beroende på modell (ca 5000+ för de med lite kraft i).

    Har din hållt länge? Investerar gärna om man får kvalitet!

     Jag har en 5300 tror jag. Den används varje dag och motorn är precis lika glad som när jag fick den sommaren 2016. Som alla plastgrejer får man ju vara snäll mot behållarna gällande varmt/kallt och man skall t.ex inte köra dem i diskmaskinen. Jag har både den med ”wet blade” och den för torra produkter (gör ofta eget mjöl av linser, t.ex). Jag tycker den är toppen och kan varmt rekommendera den! Om man kan få tag i en begagnad som har servats kanske man kan komma ner i pris?

      Ska definitivt spana in den! Har hört mycket gott om Vitamix 🙂 Taxk för tips!

        Åh tack!

   Har Bosch high speed blender. Den har två hästkrafter i motorn och är helt fantastisk! Har haft billigare varianter förr som luktat bränt efter en kort använding eller inte mixat smoothies och soppor helt slätt men denna är super. Kostade ca 3000, lätt värt pengarna, använder den varje vecka, ibland varje dag.

    Vitaboost heter den tydligen!

     Åh tack! Har kollat på den och den toppar listan just nu!

   Se till att det är ett litet hål i lilla locket man sätter i stora locket (förstår man vad jag menar? Haha) för annars kan man inte mixa något varmt! Jag sa specifikt på Elgiganten att jag vill kunna göra smoothie OCH mixa varma soppor. Fick en blender rekommenderad… det första som händer hemma är att locket flyger av och grön ärtsoppa flyger överallt eftersom den INTE klarade värme!!!!!

   Tänkte på blender som i typ beautyblender och fattade inte första punkten allt. Trodde det var något nytt coolt jag inte visste om. Sen trillade polletten ner

    Du gjorde precis min kväll! Tänkte inte ens på att det fanns andra tolkningar ?

   Ninja duo bowl

  Lär vara ganska dött här idag.. ?

  Gott nytt år!!
  Vad är era nyårslöften?

   Att bry mig mindre om vad andra tycker. Och samtidigt bry mig mer om andra, verkligen försöka finnas där förvar som behöver mig.

   Mindre skärmtid, vara mer närvarande.

    Åh samma här!!
    – mindre skärmtid
    – ta tag i saker, har blivit så sjukt dålig på det, från att varit en doer till att typ prokrastinera allt!
    – investera mer, dvs spara mer haha

   Kopierar in från ett annat inlägg. Tar gärna emot fler förslag 🙂

   Prioritera att gå till min psykolog regelbundet, även i perioder då jag tycker att jag mår bra.

   Träna åtminstone två gånger i veckan, också för psykets skull. Prestationslös träning där jag inte räknar minuter, mil eller kalorier – det viktiga är att jag rör på mig.

   Läsa fler böcker.

   Säga nej och stanna hemma istället för att hänga med på saker jag egentligen inte orkar.

   Inte köpa fler än nya 12 saker under året; underkläder och strumpbyxor exkluderat. Vet redan att det kommer innebära ett par jeans i januari, så har 11 kvar under resten av 2020. Allt annat köps second hand, lånas, byts eller ärvs.

    Bra löften ?

     Tack!

   Vara snällare mot mig själv. Inte älta. Inte oroa. Ta tag i saker.

   Sluta klaga! Haft det lite jobbigt och inte orkat tänka positivt så hamnat längre och längre ned i ett mörkt hål. Fake it til you make it på att vara positiv alltså.

   Att älska min man ett år till och att byta ut alla våra smörknivar, som är i plast, till smörknivar i metall.

   Kan inte komma på nåt annat. Under 2019 slutade jag med engångsbatterier och engångprodukter (papptallrikar odyl)

   – Komma tillbaka till studier/jobb efter lååång period av psykisk ohälsa, bli ekonomiskt självständig
   – Lära mig fullfölja påbörjade projekt, sluta skjuta upp allt
   – Ta krafttag mot mina ätstörningar
   – Träffa nya människor och vårda befintliga relationer
   – Mindre skärmtid, främst poänglöst scrollande och klickande på ingenting

    Kunde varit jag som skrev. Har samma som du. Mot nya ljusare tider ❤️

   Skriva en tacksamhetsdagbok. Gjort det förut och blev en gladare människa, så iår ska också göra det

  Vad gör ni ikväll?

   Tar hand om hunden som är dålig ?
   Själv då?

   Ligger i soffan bredvid mina sovande barn och försöker äta chips så tyst som möjligt ❤️

   Sitter och väntar på att middagen ska bli klar, googlar blenders och kollar på Jurassic park 🙂

   Lagat 2-rätters middag till mig och min man. Ska kolla lite filmer och bara mysa med vår valp ☺️

   Väntar på att mannen ska ha nattat barnet så vi kan dricka bubbel och titta på dåliga filmer hela kvällen!

   Liggammar min 6 månaders bebis & varvar med 90 days fiance-maraton på tlc och kattgos! Fantastisk kväll! (Hade jag inte vart sjuk hade den fått 10 poäng!

    Älskar 90 Days!!!! Funderar på om det verkligen är riktiga människor eller om det är skådespelare i vissa fall…?

     Jag är helt besatt! Har vart maraton hela dagen. Min man sa innan han gick att han hellre legat i soffan och kollat på det med mig. ( han blev besatt han med ?)
     Alltså, det måste vara skådisar? Jag älskar Angela! Hon kan ju inte vara på riktigt?

      Åh jag avskyr Angela. Hennes dotter sitter för närvarande i fängelse för sex med en minderårig, framför sina egna barn.

       Gillar inte heller Angela. Helt oresonlig och blir arg för minsta lilla. Och han får inte jobba för att han ska kunna svara när hon ringer?? Hon jobbar ju??

        Ja, alltså älskar som i ”hon är extremt underhållande”. Hon är ju totalt urblåst i huvudet annars ?
        Svinsur på stackars Michael jämt. Ipf. Hade min kille vart ute och jagat blowjobs av horor hade jag nog vart lite hysteriskt arg jag med.

         ”Mykool” stjäl Angelas pengar och hon fortsätter ”lita” på honom, säsong efter säsong. Tror de bara mjölkar TLC på pengar och kändisskap nu.

         J: men va? Jagat blow jobs? Hur vet du det? Vad har jag egentligen missat??? ??

          Haha! Det var ju första gången hon var och hälsade på honom! Då hade han vart otrogen av ”misstag” men det kom fram att han vart ute och letat efter någon som kunde göra det.

      Folk kallar Ullared-folk WT, men Angela m familj är det i ordets riktiga bemärkelse.

    Vilken säsong av 90df visas i Sverige nu, är det med finska Jasmin?

     Säsong 3 är den som visas på tlc & dplay.
     Har inte sett Jasmin?

      Kanske att ni är precis en säsong efter då? Jasmin från Finland dejtar Blake. Angela och ”Mykool” är tillbaka med mer av samma gamla bråk i säsongen som går nu i USA. Om filter på kameran någonsin behövts, så är det på Angela skrikandes över telefon. ?

       Anonym 22:43
       Är Blake bror med hon Molly som gifte sig med Luis från Dominikanska republiken i tidigare säsong? Han träffade ju en finsk tjej…

        Nej, Blake Abelard är en svart kille, Jasmin Lahtinen heter den finska tjejen. 🙂

         Aha, tack!

       Så kan det vara! Åh vilken tur att det kommer fler säsonger. Vad hade jag gjort utan 90 days ?

    Åh! Du måste se 90 day fiance the other way! När äldre kvinnor träffar yngre karlar det är den bästa versionen!

     Den är fantastisk den med! Jenny & Sumit ❤️ Så gulliga!

      Älskar typ Sumit. Han är den enda som försvarar sin partner, när omgivningen snackar skit.

       Han är ju gift med en indisk kvinna

        Han är väl inte det längre?

   Sitter på ett hotellrum med dottern för att göra något annat än att vara hemma på nyårsafton. Kollat GPs fyrverkeri och ätit middag på O’Learys.

    Ligger i sängen och slösurfar med katten på armen och honungsmask i ansiktet.
    Killen jobbar tills ikväll så blir att chilla några timmar och sen börja laga en god middag vid nio tiden. Är dock redan trött så vettifan hur jag ska orka hålla mig vaken 10timmar till haha 🙂

     Varför ska du vara vaken till klockan 07.00?

    Mys. 🙂 Vilket hotell? Ska till Gbg om ett tag och behöver lite tips på mysiga ställen.

   Käkar varma mackor för vår oxfilé vi köpte i går var rutten (alltså fel från affären ska dit och klaga i morgon). Och spelar Bingolotto på lotter jag fick från uppesittarkvällens bingo

    Samma här, luktade våt disktrasa ??

   Har just blivit bjuden på middag av min älskade dotter. Imorgon åker hon tillbaka till USA, så jag är lite deppig samtidigt som jag är stolt över henne och glad för att hon är lycklig.

   Är hemma själv i min mysiga lägenhet som jag älskar, med tända ljus, en kopp te och Sex and the city 2 på tvn. Myser ännu mer av tanken att jag kommer vakna upp utvilad och fräsch till skillnad från många andra haha. Ser nyårsafton som vilken annan dag på året som helst. Hösten brukar kännas mer nystart för mig.

    Åh, samma här! Hösten har mycket mer nystart känsla för mig med ? och så skönt att vara pigg imorgon (så gott det går med 3 barn ?). Inte druckit på nyårsafton i säkert 5 år nu

     Hösten? här är det då vinter…

      Läs igen min kommentar och den jag svarade på.. Mer nystartkänsla på hösten för mig än nyår. Skönt att du har vinter, här i Stockholm är det fortfarande höst med +några grader ?

   Jobbar dygn, kliver av imorgon vid 09. Har sovande jour visserligen mellan 00-07, men det lär inte bli sömn förrän sent eftersom de jag jobbar med ska se raketer. Fötterna är slut efter 12 timmars springande.

    Du vet att du har rätt att få vanlig timpeng om du är vaken vid sovande jour.

   Ligger i soffan med ett glas vin och tittar på Tillbaka till eden. Har det för jävla gött.

   Hemma själv, kollar serien Home for Christmas och räknar ner till 12-slaget, så att jag kan gå och lägga mig.
   Jag är så ledsen att jag firar nyår själv, för första gången på 35 år. Känns som att ingen bryr sig om mig och att känner mig så ensam och misslyckad 🙁
   Jag hoppas att 2020 blir fantastiskt och magiskt på alla sätt och vis, fastän året slutar såhär 🙁
   Förlåt för ett självömkande inlägg! Gott nytt år på er!

    ❤️❤️

     Jag känner med dig, du är inte ensam! I alla fall inte i tanken. Hoppas du kan fokusera på en positiv framtid. Jag tänker på dig, kram. ❤️

      Tack för de fina orden! ❤️❤️

     ❤️

    Kram till dig!

    Feel u ❤️ Firar inte nyår
    Längre och det gör mig inget. Det som svider är dock att det aldrig är en enda människa som frågar vad jag ska göra på nyår. Gör ont att man inte tillhör något eller någon….

     ❤️

     Om du bor i Gbg eller närheten så tycker jag vi firar nästa nyår ihop 🙂

    ❤️ inte ensam, här med oss 🙂

   Sitter i myskläder tillsammans med min familj och äter skumtomtar och kollar på New Years Eve på tv haha.

   Äter snittar i soffan och dricker bubbel. Våra gäster blev magsjuka ?

   Skålar in nya året med mamma och pappa (hemma på ”jullov” från universitet). Haft syster med familj och mormor med sambo här på middag tidigare men dom har åkt hem. Kollar på hajen nu hehe. Skulle gå och lägga mig nu om vi inte hade alla djuren. Tre hundar, en gammal som inte bryr sig men två valpar som inte varit med om fyrverkerier förut. Också två hästar på gården. Hörs inte så mycket från stan här i skogen men har grannar precis bredvid som ska smälla (som har häst och hund på sin gård) ? hoppas verkligen djuren tar det med ro. Familjehunden jag växt upp med var livrädd och nyår var hemskt för alla inblandade, vill verkligen inte att våra valpar ska behöva vara med om sån rädsla och stress. Så blir vaken för att försöka distrahera dom.
   Det var min utläggning för dagen haha. Hoppas intresseklubben antecknar flitigt! Gott nytt år på er ?

    Uppdatering till intresseklubben: grannarnas ena häst blev skräckslagen mär dom smällde sina fyrverkerier så det blev inte så mycket och hundarna sov hela tolvslaget. Vissa folk asså! Vet man inte bättre än att smälla rakt ovanför ett gäng flyktdjur? Nu skulle mitt nyårslöfte vara att sluta klaga dock så den här blir i smyg. Godnatt ?

     Stackars häst!

   Ligger i soffan med hög feber och kikar på film med sambon

  hur bor ni? jag bor i en etta 37kvm. hyresrätt

   Bostadsrätt, 60 kvm 🙂

   I egen villa på 222 kvm (2 personer). Vi bor ju inte i Sthlm så vi bor väldigt billigt och bra.

   2a, 55kvm, hyresrätt. Flyttade precis efter att ha bott i en etta på 35kvm i tre år med min partner. Så skönt att äntligen ha ett separat sovrum!

   BR 90 kvm, Stockholms innerstad.

   Hyresrätt, 4 rok på 100 kvadrat.

   Bostadsrätt i södra Stockholm, 3a 75 kvm.

   Bostadsrätt 5 rum 137 kvm

   Hästgård i Mellansverige.

    Åh, drömmen!!

   Hyresrätt 4:a 117 kvm, Göteborgs innerstaden

    Vad räknar du som Gbgs innerstad? Menar du inom vallgraven då?

     Innerstaden räknas allt i city, linne, vasa, lorensberg, stampen tex, få bostäder innanför vallgraven nästan bara Kungshöjd och kronhusbodarna. Sitter i Vasa i innerstan ? ?

     Ja, det gör jag

   Hyreslägenhet på 32,5 kvadrat (ett rum + sovalkov och separat kök) plus inglasad balkong. Trivs bra men vill köpa lägenhet snart.

   3 rok, 87 kvm

   Radhus på 120 kvadrat

   80 kvm, 3 RoK, bostadsrätt i söderförort till Stockholm

   Bor också i en etta på 37 kvm, med stor inglasad balkong som är guld! Bostadsrätt dock.

   Hus som är 300 kvm (+150 kvm som vi inte har fixat iordning än).

   Hyresrätt 40 kvm. Men blir flytt i Augusti 2020 till en alldeles egen lägenhet som är 63.5kvm.

   Bor i en herrgård på 375kvm i Stockholms innerstad. Köpt kontant såklart.

    Sweet. Då är vi grannar. Det är jag som har skogsfastigheten sidan om Sergels torg ?

   Hyresrätt på skånska landsbygden, men flyttar om några veckor in till nybygge i Lund! 😀

   Villa på 300kvm i Stockholm.

   Villa på 105 kvm ?

   Bostadsrätt 110 kvm Stockholms innerstad.

   Hyr ett fint trähus på 105kvm på 4rok. Finns en ovanvåning men den är inte inredd, skulle gå att få loss ca 80kvm på 4 rum.

   1.5 rum med separat kök, 43kvm, bostadsrätt i Stockholm.

   Hyresrätt 103 kvm, i Linné/Göteborg. Önskar vi bodde i hus, saknar att ha trädgård.

   Läser någon igenom alla dessa svar eller scrollas de bara förbi?

    Jag scrollar för glatta livet!

   Gård i norra Sverige, med höns!

   Villa på 500 kvm

   Radhus 110kvm i Göteborg.
   Vi är 2 pers.

   Hyresrätt på 120 kvm från 1840-talet. Älskar min lägenhet ❤️

   Villa på 250 kvm en bit utanför en amerikansk storstad, vi är 2 pers med två hundar, en katt och ett par kaniner.

   Trea 66 kvm, hyresrätt. Jag och två katter ?

  Har just läst Annica Englund årsresumé. Är så fascinerad av denna lilla figur. Hela tillvaron målas ofta upp som så perfekt och skrytig vad gäller karriärframgångar av olika slag (första plats på det och det; mäter hela tillvaron i siffror), ytligheter till max, boenden m.m.

  En kort tid senare tröttnar människan och det kryper fram att killen minsann inte alls var så perfekt som man försökt få det att framstå som, nya livet kändes visst inte så bra trots allt, sälja hela sitt bohag och köpa nytt, hoppa mellan olika utbildningar och inriktningar, långt hår – kort hår – långt hår – kort hår, byta ut hela kompisgänget från en dag till en annan, hitta fel i sitt utseende genom att närmast syna sig själv med mupp, ny kosthållning om vart annat, nu nu nu har man minsann hittat sig själv och känner sig fulländad i sitt eget jag (gör man någonsin det?!) för att sedan ändra riktning på nytt. Jag har nog aldrig hört talas om en så ombytlig och känslostyrd person förut, som ansett sig hitta sig själv så många gånger på raken. Det kan gå en månad emellan dessa insikter och hon skrattar strax därpå hånfullt åt sitt ”gamla” jag. Oerhört fascinerande donna, minst sagt.

   Haha, syna sig själv med mupp!

   Är allergisk på alla bloggares årsresumer. Tråkigaste som finns.

   Såg att hon la upp en bild på ballonger med hennes killes namn på i December resumén. Intressant att hon inte vill lägga upp bilder på honom men hans namn verkar det inte finnas några problem med. Det om något avslöjar ju väldigt mycket i och med att han är den enda spelaren i det laget med det namnet.

  Ni som är gifta.. Hur gamla är ni och hur länge har ni varit gifta. Själv är jag 28 år och har varit gift i 7 år ?

   Gifte mig som 19 och skilde mig vid 25 ?

   Jag är 38 år och min man 35 år, har varit gifta i fem år, tillsamman innan dess i tre år.

   Jag är 25 och har varit gift i drygt ett är. Dock blir 2020 vårt 11e år tillsammans!

   32 år och varit gift i 4!

   Båda är 30år, gifta i två månader. Ihop 13år

    Jag är 28år, varit gift i 7år i vår så nästan precis som dig TS wohoo 🙂

   Jag är 52 och har varit gift i 27 år ( med samma man )

   Jag är 29, min man är 30. Vi har varit gifta i 4,5 år

   Jag är 30, varit gift i drygt 6 år och vi har varit tillsammans i 14 år!

    Haha jag tänkte men gud vad ung du måste ha varit. Kom på att du var 16 år, vilket jag också var när jag blev ihop med min nuvarande ? Vi är 27 år nu

   51 år och nu i Januari varit gift i 19 år ❤️

    ❤?

   15 år som gifta, vi är båda 40.

   32 år och har varit gifta i 7 år ☺️ Alla år har varit bra förutom de första åren med småbarn ?

   Gifte mig när jag var 26 och väntade vårt första barn ☺️

   28 år båda två, gifta i 4 år

   Varit gift i 4 år, är 27 nu ?

    25 år, varit gift i ett halvår men inne på sjunde året tillsammans!

   30 år och varit gift 10 år.

   47 år varit gift i 20 år och vi var tillsammans 3 år innan vi gifte oss.

  Vilka artister kommer ni minnas från 10- talet? Jag känner mig helt blank. Kanske är det för att jag är ”gammal” men dagens artister kan bara inte mäta sig med tidigare decennier. Rätta mig gärna.

   Mares ??

   BTS

   Sia. Miley. Little mix. Annars äldre artisters nya låtar, typ Celine Dion, Cher osv.

   Avicii ❤

   Tycker tvärtom, att dagens artister är bättre än någonsin. Men det spottas ut lika många dåliga också, det kanske var svårare att bli känd förr? Eller så har den tidiga skitmusiken bara glömts bort.

   Eh…Robyn kanske? Hennes låt blev årtiondets låt och hon toppar flera listor som årtiondets artist.

   Och sen har vi Lana del Rey, Sia, Frank Ocean, Taylor Swift, Beyonce, Kendrick Lamar, Post Malone för att nämna några inflytelserika artister.

   Jaffar Byn och filmen där han blir ”duschad”.

   Absolut ed sheeran

   Avicii, helt klart! Och Ed Sheeran!

   Taylor Swift och Miley Cyrus!

   Finns bara en. Legenden! Avicii ❤️

  Sitter hemma kollar Bingolotto och är svin förkyld.

  Jag älskar att klä mig i urringat, tycker att det passar min form och frisur bäst men jag kan inte låta blir att känna mig…äcklig?
  Kollegor, främlingar och annat löst folk som stirrar. Hur kommer man över det? Tänk er gabjos toppar men knte lika djup urringning. Har stora bröst så det känns väldigt vulgärt.

  Lyllos er med små bröst, ni kan ha djupa veck k kläderna utan att det känns trashigt och uppmärksamhetssökande.

   Förstår hur du känner… Jag har också stora bröst och upplever det som att alla kollar när jag har något som är lite urringat. Har fortfarande inte kommit över det och har nästan aldrig urringat, trots att jag tycker det är snyggt och passar min figur.

    Frågar alltid min man om det ser vulgärt ut, han säger alltid nej, men kan ändå inte komma över den känslan. Min mamma brukar säga till män att inte titta, helt sjukt ?

   Kunde varit min kommentar! Älskar också urringat och har fått bekräftat genom en stilanalys att det passar min kropp. Om bara brösten vore lite mindre… ?

    Hur gör tjejer som gabbi? Hon har ju 3/4 av tuttarna i vädret, män våldtar ju en med blicken när man visar betydligt mindre.

   Tips om detta! Har flera gånger köpt toppar från en butik i England som heter Bravissimo. Deras kläder är anpassade till kvinnor med stor byst. Älskar deras koncept! Finns på nätet och är grymma!

    Tack! Det behövs fler butiker med samma koncept. Istället får vi ivyrevel och nakd som bara pumpar ut kläder till småbystade kvinnor. Skulle se ut som en ”pretty woman walking down the street” om jag klädde mig i ivyrevel.

     Tycker att märken som exempelvis Filippa K, Whyred, G-star och Hugo Boss gör fina kläder som passar oss med stora bröst! Tycker att fast fashon kläder överlag sitter dåligt. Passar de i brösten är de för stora i midja eller magen. Passar det inte över brösten sitter de bra i magen etc.. ?

      Värst är ju alla oversize kläder…asså, furkantiga tunikor och hoodies …rena mardrömmen. Boss och Filippa K har mycket bättre insyn i hur en normal människa ser ut.
      Fast fashion är skräddarsytt efter smala, långa och plattbröstade tonåringar känns det som.

       Glöm inte att man ska ha getingmidja också.
       Jag är smal och har typ noll bröst men har ändå svårt att hitta kläder som passar, främst byxor. De som sitter bra över rumpa och lår kan jag inte knäppa i midjan (trots att jag inte har någon mage) och de som jag kan knäppa i midjan sitter istället löst över rumpa och lår.
       Tur att man är kort också så att man kan köpa byxor på barnavdelningen där byxorna är mer anpassade efter en rak kroppstyp ??‍♀️

        Plus att jag har bredare axlar än idealet, när jag köper toppar sitter xs/s bra över byst och mage men är på tok för tajt över axlarna. Axlarna behöver medium i bredd men då blir det som ett tält i övriga kroppen. Omöjligt att köpa något figursytt. Sitter alltid svindåligt.

         Ja, det är hopplöst. Tråkigt med storlekarna. Har XS – S vanligtvis men i butiker som exempelvis har jag oftast L. Antingen är det storlekarna eller passformen som är skev. Tur det finns märken som har fattat galoppen!

         Köp tall small. Finns på gap t.e.xBra axelbredd men smalt runt torso. Fungerar kanon på toppar för oss som är smala men breda axlar.

        Då måste du ha väldigt snäva höfter. Jag har timglasfigur och allt Som passar I rumpan höfter är stort i midjan och samma sak med brösten, allt som passar upptill är stort i midjan. Finns verkligen inga kläder I Sverige För j/Lo/Kim k kroppstypen.

   Trist men ändå skönt att jag inte är den enda. Vi med större bröst ”måste” klä oss lite mer urringat för att inte se stora och klumpiga ut, känner jag.

   Älskar morsan som säger ifrån haha men det skulle bli lite trist stämning i konferensrummet om jag påpekade att Bertil 58 stirrade för mycket haha. Miljonförlust för företaget.
   Slutar alltid med att jag drar upp tröjan när jag känner att någon tittade lite försiktigt.

   Förbannade män och deras förkärlek till meloner!!!!!

    Instämmer! Tycker att jag kan se fyrkantig ut på grund av de stora brösten utan urruingning. Svårt hitta kläder som passar för brösten men inte blir stora i midjan och över magen!

    Haha, ja, min mamma är ball. Kommer från Chile, där män är väldigt öppna om vad de tycker om ens utseende. Mamma går som en vakthund ?
    På vintern använder jag alltid exempelvis polotröja på jobbet för att slippa de blickarna.. känns som att de ser på mig som mindre kompetent när jag har kläder som smickrar figuren (trots att de är stiliga). Bara jag som känner så?

     Haha cool morsa! Vi är för fega för vårt eget bästa…

     Håller med helt ang. klädsel på jobbet. Jag känner mig också fyrkantig i vissa plagg, speciellt blazers, kavajer, skjortor och annat propert. Måste dock klä mig helt och rent så det blir aöltid svarta jeans och en topp (lite urringat).

     Polo funkar också, det är allt mellan tuttar och halsen som inte funkar.

      Fattar inte varför man blir förminskad och inte tagen seriöst för att man är snygg, har snygg kropp eller något annat som intresserar någon fysiskt. Måste klä mig propert, men kan inte ha exempelvis kostym då det inte är passande för min arbetsplats.

  Min 14-åring ringde precis och frågade om han fick sova hos sin ett år äldre kompis. Hörde hur han sa ”tysta!” till kompisarna när jag svarade.

  Hans pappa och jag sa nej. Kompisen är ett år äldre, vi kände att vi inte har koll och vet vad dom gör… sonen sa att vi kunde ringa och kolla med kompisens mamma först om vi ville. Får lite dåligt samvete, dom kanske bara vill hänga men man vet inte. Får dåligt samvete om vi gjorde fel? Han blev syr och la bara på luren.

   Jag skulle tänka såhär. Om jag träffat kompisen han tänkt sova hos och pratat/stött på föräldrarna så man har lite pejl, då hade jag eventuellt sagt ja. Däremot om jag inte känner till kompisen eller familjen hade jag som du sagt nej. 14 år är den åldern jag själv vad man hittade på, i alla fall i de trakter mina kompisar bodde.

    Ja vi har träffat mamman men känner henne inte alls…bor 100 m från oss så fattar inte varför de måste sova kvar

     Om ni nu bor så pass nära så gå bort o prata med mamman.

      Var förbi men såg inte ut att vara nån hemma…. Messade henne i stället men hon är hos en vän 10 min härifrån med bil. Skulle komma hem efter 12-slaget nån gång.
      Nu var sonen hemma och tjatade lite till men köpte ett nej. Jag tyckte han luktade konstigt? Vet inte om jag inbillar mig men börjar tänka på cannabis/hasch, vet inte hur det luktar bara så kan inte avgöra om det kan vara det. Var inte alls tydligt att det var nåt ens, maken kände inget alls. Jag är livrädd för att han ska prova droger.

       Det brukar lukta växtligt har jag uppfattat det som. Hade en granne som rökte på förut och luktade i hela trapphuset.

       Tycker lukten kan påminna om lite bränt gummi typ…

       Gräs luktar sött. Riktigt äckligt och kväljande.

        Hasch luktar sött men Marijuana luktar snarare gammalt

   Respektlöst att lägga på luren. Jag hade använt det som argument.

   Typ: du kommer hem med detsamma! Inte nog med att jag hörde din kompis tysta ned alla som var där men sen har du mage att lägga på luren när du talar med din egen mor! Du har en halvtimme på dig att komma hem!

   Tuff kärlek. Mamma körde den stilen, hatade henne då men idag är jag så tacksam. Hon räddade mig från grupptrycket…

   Du kanske inte behöver ta i så hårt men att klicka sin mamma är dålig stil, hade blivit tofflad här hemma om jag gjorde det.

   Kanske skriva ett sms? Du får vara ute till 01.00 för att det är nyårsafton, men du sover i din egen säng inatt.

    Håller verkligen med 100% inte ok att slänga på luren. Detta behöver en lösning eller riskerar att bli värre vid ett senare tillfället. Behåll närheten och agera nu

   Om du hade ”fel” missar han inte så himla mycket. Kommer inte ge honom men för livet.
   Om du hade ”rätt” som slipper du plocka upp honom på Maria Pol imorgon eller han slipper få fingrarna bortsprängde av en raket eller nåt annat jävulsskap.

   helt rätt

    Tack för era svar! Lite nytt detta att
    han hänger mycket mer med kompisar så vi vet inte riktigt hur vi ska agera… nej tycker också det var respektlöst att slänga på luren, han blev väl besviken.

     Inte lätt att vara mamma. Du gör ditt bästa. Men lita alltid på din instinkt, barnet är en del av dig och jag tror verkligen att din känsla av oro inte är helt obefogad. Sen hur du agerar beror helt på din föräldrarstil.

     Toffla inte, haha. Specielöt inte med en gummitoffla, de gör ont!

      Det där är så sjukt. Hur kan man vilja slå sina barn med tofflor?

       Håller med, skulle aldrig slå mitt barn med redskap. Ibland kan jag dock vara hårhänt om han ligger på golvet på ica och för oväsen. Har också använt svartpeppar när han sagt fula ord tex. Är inte emot disciplin av hårdare slag men aldrig med bälte eller slev tex.

       Men måste bara säga att jag inte riktigt lider av att ”få stryk” När man blev tofflad av mamma så gjorde det lite ont, ja, men jag hatade henne aldrig och var heller aldrig rädd. Skrattade mig igenom tofflingen. Roligast var ju när ett syskon åkte på den, då skrattade man så att man vred sig. Ler medans jag skriver detta. Pappa slog oss aldrig, det hade nog skrämt upp oss rejält. Räcker med att han spärrar upp ögonen…

       Min man fick dock stryk med bältet och han led verkligen av det. Han hatar idag sin pappa pga detta.

       Tror att det beror på hur föräldern beter sig när denne ”slår”. Man måste ha växt upp i den miljön för att förstå, det är därför vi som genomlevt det alltid skämtar om det, vi vet att meningen var att läxa upp oss, inte skrämma oss.
       Svårt att förklara.

        Jag förstår, är uppvuxen i samma miljö men med föräldrar som inte gav stryk. Tänker att även om syftet var att uppfostra, så läxade de upp genom stryk = tvång. Rädsla är inget bra sätt att styra barn.

        Hårdhänt och svartpeppar mot ett barn? Du kanske ska fundera på att uppfostra med ord och gott föredöme så du slipper ta till fysiska medel. Som förälder har du en stor fördel i både mental mognad och livserfarenhet gentemot ett litet barn som hanterar situationer efter bästa förmåga. Man tar bara till fysiska medel när det är brist på det psykologiska.

        Snälla anonym som använder svartpeppar på sitt barn när hen säger fula ord.. sök hjälp för din egna undertryckta barndom.. och berätta gärna för psykologen att du är fysisk mot dina barn när dom inte lyssnar så du får en orosanmälan upprättad så dina barn kan få en bättre barndom än du fått (oavsett vad du tror att du hade).

        Att du skriver ”inte emot disciplin av hårdare slag men aldrig med bälte eller slev” hoppas jag verkligen inte betyder att du slår ditt barn med handen.
        Jag är också uppväxt med fysisk ”disciplin” och det har resulterad i att jag har en känslomässig mur emot min mamma. Hon slog mig när jag var ett litet barn, jag fick sitta i skamvrån, skriva förlåt 100ggr, blev inlåst på rummet, dragen i örat och tvungen att äta tvål. Fruktansvärt och min mamma är normalfungerande, många vänner, omtyckt och utåt sett en glad person.

        Va??? Barnaga är förbjudet i Sverige sen länge

   Du gjorde rätt! Klart dom tänker ut och supa. Varför skulle han plötsligt vilja sova borta på Nyår annars liksom? Du gör det utav kärlek och det kommer han också förstå.. om ett par år dårå 🙂

    Det måste inte betyda att de ska supa? Jag var 14 vid millenieskiftet och vi ville vara ute hela natten för att det kändes spännande. Jag var aldrig ute sent annars, men vi drack absolut inte.

     Tror inte att en orolig mamma slutar känna ångest för att du var duktig för en herrans massa år sedan. Jo, de flesta hittar på rackartyg när de känner sig vuxna…jag hade inte släppt iväg honom, ute till efter tolvslagen och sen hem. Respekt och disciplin.

      Man dömer väl andra efter sig själv? Jag skulle inte kalla mig duktig utan det var rätt normalt beteende i min krets.

   Om han bara är 100 meter bort så be honom komma hem och berätta vad de ska göra så får du prata med honom öga mot öga. Svårare för honom att ljuga och han får se var du kommer ifrån. Synd för dig att oroa dig om de bara ska hänga och synd för honom att känna sig misstänkt. Är de så att de planerar annat så kommer du att märka det.

   Hade jag gjort så mot mina föräldrar hade pappa kommit och hämtat mig direkt. För det första, ett nej är ett nej. För det andra, respektlöst att lägga på luren. I den åldern hade jag aldrig fått sova hos någon utan att mina föräldrar kände de andra föräldrarna och utan att tala med dem innan…
   Upplever det dock som att svenska föräldrar alltid var mindre slappa än vad mina och andras föräldrar med invandrar bakgrund. Vet inte om det bara är så som jag känner det, eller om det ligger något i det?

    Samma här, invandratbakgrund.
    Fick sova över hos 2 vänner, mamma kände deras mammor.
    Ena kompisen var svensk och bodde ensam med sin mamma. Den andra var min bästis och även våra morsor var vänner (grannar), de var från mitt hemland. Annars fick jag bara sova hos släkt, typ jämngamla kusiner. Kunde bo hos faster en hel vecka utan problem men att sova hos en klasskamrat var en no-no.

    När jag började högstadiet och svenska tjejer fick sova över hos POJKVÄNNER som i Eva och Adam då vart jag helt chockad!
    På gymnasiet sov min bästis pojkvän hemma hos henne…

    Asså, kan ju bara föreställa mig pappas min om jag frågar om en pojkvän får sova hos oss…

    Är lika hård med mina barn, de ska sova i sin egen säng eller his släkt. Främlingar kommer inte på frågan, spelar ingen roll hus mycket de bönar och ber.

     Mina föräldrar var likadana. Förstår inte föräldrar som inte gör så. Skulle kännas otryggt för mig att göra så när jag är förälder!
     Pojkvän var det inte tal om, vilket jag är glad för idag. Fick bra värderingar gällande relationer.
     God och ”sträng” uppfostran har gett mig, och alla de jag känner som haft samma uppfostran, en bra grund i livet med moral, självrespekt och integritet.

      Okej, jag fick sova hos vänner och ha pojkvän om jag ville. Jag hade god kommunikation med mina föräldrar som fanns där som stöd för mig.
      Jag fick, hör och häpna, också moral, självrespekt och integritet. Jag uppfostrar mina barn till att kunna ta självständiga beslut och med vetskapen om att jag litar på dem och alltid finns bakom dem.

     Jag är likadan, med svensk bakgrund. Pojkvän som sover över i den åldern kommer aldrig hända. Det är respektlöst mot föräldrarna.

      Skönt att höra ☺️
      Mina svenska kompisar gnällde alltid på mig över att jag inte fick göra allt det som de fick göra och tyckte att jag var tråkigt för att jag inte kunde festa. Då var jag avundsjuk, men insåg sen att det bara är tragiskt att de kunde festa, ha sex och Komma hem när de ville vid så ung ålder.

       Livsfarligt att festa, ha sex och komma hem sent, det vet ju alla ?

        Handlar väl inte om att det är livsfarligt, vilket det kan vara också, mer om vilka värderingar man vill uppfostra sitt barn med. Mina barn är inte uppfostrade som typiskt moderna svenskar, fast de är helsvenska. Vi är inte ens speciellt stränga som föräldrar, min man och jag, men det är bara så vi tänker och vill att de ska tänka. Det finns rum för fest och lite yra, men med familjen och inom vissa ramar och med självkontroll.

  Du skriver numera aldrig om ”Lady Dahmer”! Har hon blivit fridlyst från kritik, eller vad är det frågan om?

   Eller så är hon bara ointressant. Maler på om vad härligt det är att vara överviktig, att män är svin osv osv osv

   Tycker inte Blondinbelal näms så ofta längre heller

    Blondinbella verkar ha jullov. Bloggen har inte uppdaterats sen den 25:e och Instagram kanppt något heller. Så detbehövs nog inte skrivas något om henne.

  Tips mot kliande hårbotten?

   Olja

   Klia tillbaka!

   Skulle tippa på att du har torr hårbotten.
   Kanske funkar att smörja in hårbotten med kokosolja, låta oljan verka några timmar och sen schamponera som vanligt. Annars måste det finnas specialprodukter för kliande hårbotten på typ lyko eller apotea.

   Tvätta håret med selsun. Vid fruktansvärd klåda, försök få betnovat utskrivet, lindrar otroligt bra.

   Decubals hårbotteninpackning. Det enda som faktiskt funkar. Dessutom blir inte håret fett och äckligt efteråt!

   Massera varje dag. Bättre blodcirkulation i hårbotten motverkar torrhet. Tar någon vecka eller så för att se resultat, men var ihärdig. Använd Sachajuan skalp schampo eller liknande produkter, få det undersökt av en dermatolog som kan ordinera något om kliandet är av väldigt reaktiv karaktär.

   Sluta med sulfater och silikoner i schampoo och balsam. Kleta in aloevera och använd bättre schampoo

   Schampot Fungoral. Det är det enda som hjälpt min kliande hårbotten ??

    samma här! Har provat typ allt, men fungoral är det enda som funkar. När jag har använt fungoral vid ett par tvättar så är jag ofta ”klifri” i flera månader, innan det kommer tillbaka. Sen är det dags med ett par tvättar fungora igen.

   Maria nila Heal!! Jag kliade min hårbotten tills de bloade men så fick jag tips om detta shampoo och balsam och det har gjort under för min hårbotten ?

    Bloade ?

   Gnugga in balsam i hårbotten när du tvättar håret. Fick tipset av min frisör och det hjälper.

   Äppelcidervinäger

   Daaxin schampo och acos håtbottengel i hårbotten när håret är blött. Kliade mig som en galning förut, nu är det åratal sen jag kliade mig.

   Neccin från Grazette of Sweden. Absolut bästa! Har aldrig haft problem med torr och kliande hårbotten sedan jag började med det. Låter det verka några minuter i hårbotten för bästa effekt. Dessutom ett superbra shampoo i övrigt också, håret blir jättefint och friskt.

  Oansvarigt att lämna sina djur ensamma hemma för att gå på nyårsfirande.
  Skäms på My Martens!
  Att hennes katter ofta får vara själva är uppenbart, man att lämna dem på nyårsafton med alla smällare Som skrämmer så många djur är skamligt. Skaffar man djur har man ansvar!

   Min katt skiter i vilket. Han vill helst gå ut på balkongen och kolla vad det är som låter. Han är inte det minsta rädd. Vet hon att hennes katter är likadana, så varför inte?

   Jag är också djurvän och mina katter reagerar inte alls på raketer. Nu jag hemma för att jag inte har något liv men andra år har jag lämnat de med gott samvete.

   Min hund har aldrig reagerat på smällare. Verkar vara väldigt olika det där.

   Mina katter får panik och får inte gå ut från det det blir mörkt till i morgon förmiddag. (De har lucka annars och går in och ut som de vill.)

   En sak som jag kom o tänka på var när hon som brukade podda med flora vad hette hon..? Hon renoverade badrummet, så då kissade hon i sin vask. Tänker på det varje gong jag diskar. Så otroligt äckligt.

   Det enda sättet mina katter kommer märka att jag är borta är exakt 19:03 när de inte får sin mjukmat.
   Det kan vara rena apokalypsen ute och de bryr sig inte ett skvatt. De fortsätter att sova i sitt katträd. Men får de inte sin mjukmat vid 06:30 och 19:00 brakar helvetet lös exakt 13 minuter efter du de tycker att de väntat för länge och de försöker påstå att de svälter ihjäl.

   Många katter struntar i fyrverkerier. Jag har spenderat 2 nyårsaftnar med min och varje gång har hon varit precis som vilken natt som helst. I år riggade jag en kamera för att ha lite koll (ja jag är lite orolig av mig) och hon låg och sov i soffan vid tolvslaget. Så vet man att ens djur struntar i fyrverkerier så ser jag inget problem.

  Årets respektive årtiondets blogghändelse?

   Samma svar på båda: när självaste Nikola föddes! Ett år att minnas för oss alla.

   Gud finns och mirakelbarnet är hans tecken, precis som jesubarnet var ett tecken för knappt 2020 år sedan. Sammanträffande, nej. Runt 4040 föds nästa mirakel.

    Va?

    Ja, tjenare…

     Det är ju ironi på en annan nivå ?

    Fattar såklart att du driver men det känns olustigt att skämta om ett litet barn på det sättet.

     Kenza skulle knappt visa nikola är bara en miljon bilder på instagram o bloggen varje dag :p

      Jovisst men folk kan väl ändra sig? Och jag tycker fortfarande inte att det känns bra att skämta om barn, men du gör som du vill.

     Hans egen mamma visar bilder på med sin bröstvårta i munnen på honom för hela världen…

     Dessutom är det ju helt överdrivet hur hon håller på! På samma nivå som Margaux..inget privatliv alls.

      Jo barn som ammar brukar se ut så… Du vet det är lite det som är poängen med bröst.

       Och vi på BB skämtar på andras bekostnad, så är det. Hejdå om det stör dig.

        Men vadå ”skämtar på andras bekostnad”, det är en bebis. Ät en pepparkaka.

         Vill äta dig, pudding. *biter luften*

   Det enda jag kommer ihåg är när Nils lärde blondinbella att tvätta fötterna i duschen.

    Asså vaaaaa ?

    Stört att jag fortfarande ställer mig frågan, just pga det inlägget, ska man eller ska man inte tvätta fötterna i duschen.

     Ja, det ska man. Det är ju inte så att fönstren blir rena för att det regnar. Samma sak med fötter.

      Fönster blir ju dock mycket smutsigare än fötter. Man behöver inte tvåla in dem, det räcker gott med vatten

    Det har följt mig sedan dess. Tänker på det i snitt varje gång jag duschar

     Samma här! Och när hon släppte en maktfis.

      Maktfis ?? nu förstår jag varför jag styr här hemma

   Lady Dahmers swish-och växtgate ?

  Ensam ikväll för att jag är för ledsen för att orka umgås med andra människor. Alla säger att det ska bli bättre och bättre efter att ha blivit dumpad men än så länge blir det bara sämre.. Vet inte hur länge jag ska orka må såhär.

   Hur länge sen är det? Jag blev dumpad för 10 år sen (döm mig inte än) och första tiden var som en dimma. Han var mitt livs kärlek. Sen med tiden så, för mig i alla fall, finns kärleken kvar men som ett fint varmt minne. Jag har haft relationer efter det, gift mig och fått barn men han har alltid en plats i mitt hjärta. Nu har tiden gått och de personerna vi var då finns inte längre och vad jag har uppnått idag hade aldrig gått i den relationen. Så jag är tacksam, både för kärleken men att den tog slut för honom.

    jag blev dumpad per telefon av min stora kärlek för tolv år sedan. vi var förlovade…jag har inte träffat någon ny. det finns ingen som han

     Pia, det där var inte särskilt uppmuntrande..

      nej det var verkligen inte uppmuntrande… men vad gör man liksom,helt maktlös

       Går i terapi och löser problemet.

    Det är bara två månader så det är fortfarande väldigt nytt.. Vill kunna knäppa med fingrarna och vara över honom 🙁 Tack för ditt svar <3

     Ja jag förstår det, jag kände detsamma men samtidigt var jag så rädd för att komma över honom. Jag ville hålla kvar för det var det enda jag hade. Jag vaknade varje morgon och fick en iskall blixt genom hjärtat när verkligheten slog mig. Jag ville bara fortsätta sova. Jag grät hela tiden, tårarna kunde bokstavligt talat inte sluta rinna och då började jag gå. Det låter sjukt men jag gick hela tiden. Varje kväll efter jobbet gick jag i flera timmar, varje helg och ledig stund. Till slut började jag springa och jag hittade någon slags frihet i det. Jag har playlistan kvar från den tiden och även om jag inte vill lyssna på den idag så skulle jag aldrig radera den. Det var som en slags pånyttfödelse. Ett break up kan vara en djup sorg och tillåt dig att sörja. Gör något banalt som stillar dina tankar. För mig hjälpte motion, du kanske har något annat.

      Jag kan berätta om en breaking point nu när jag ändå är down memory lane. Det hade gått ungefär 5 månader sen jag blev dumpad och jag hade gått och sprungit så sjukt mycket. Jag kom en kulle i min stad och solen var på väg ner, luften var iskall och det fanns enbart några få löv kvar i träden. Låten i lurarna fick mig att tänka på en av mina bästa vänner och jag kände att jag ville se solnedgången för en gångs skull ensam utan att tänka på romantik och ensamhet. Så jag började springa, fort upp för kullen och den var brant och lång. Jag sprang och sprang och till slut kom jag upp. Jag såg solen glimra mot havet, blodsmak i munnen och kylan mot kinderna. Jag var helt ensam, jag kände mig stark och fri. Det var underbart.

       Vad fint, tack ❤️

        Du klarar dig genom det ❤️

   Enda jag kan säga är att det går över. Går själv i tankarna och har väl på ett sätt avslutat mitt förhållande idag, även om de egentligen är sambon som inte vill fortsätta det men är för feg för att ta tag i det. Det finns andra, även om man inte tror det just idag. Dessutom finns det massa fördelar med att vara singel också.

   Mitt numera ex valde att bete sig som ett svin efter 6 år ihop. Han blev en annan person än den jag trodde jag kände, så sorgen var både över det och över att inte längre ha min bästa vän hos mig. 2 månader grät jag, gick ner i vikt och kunde inte göra något. La fokus på att göra saker som hindrade mig från att tänka på honom, valde att titta på serier som man var tvungen att fokusera på ( sträcksåg 5 säsonger av Game Of Thrones, för att leva i en annan verklighet ett tag) och lyssna på poddar. Det började med att jag log åt något, inte tänkte på honom under nån timme och sen gick det bara framåt. Det blir bättre! Men framför allt så lär man sig att man kan överleva det. Man är ledsen, gråter men man överlever. Att veta det gör en stark och påverkade iallafall mig positivt i min nästa relation. Vad som än händer klarar man sig, och jag hoppas du som jag kan hitta styrkan i att vara själv. Du fixar detta, sörj men glöm inte att se de små sakerna-det är där det börjar ljusna först!

  Jag gillar the swedish family fastän jag sett kritik från er här, dock lyssna jag på en podcast där Joanna sa att dem reste utomlands delvis så mycket för att barnen skulle uppleva hur det var att inte vara igenkänd eller vad hon sa citerar inte exakt, det kändes inte helt sant då flera av deras resor verkar ha haft sponsrat innehåll där dem har blivit upppassade av personal. Vet inte vad jag vill ha sagt med det: men dem barnen har alltid spotlight på sig. Med det sagt så kram till fina familjen om dem hade läst detta ville bara påpeka lite 😉 tycker ni gör mycket bättre jobb än några andra familjekonton- ett där pappan låtsades vara sin dotter o lägger upp instagram inlägg (i Sverige) minns inte exakt vad den heter – Reinhold något :/

   Jag hade hatat det några år senare när jag förstod mer om jag insåg min pappa hade talat för mig på inlägg på instagram dessutom vet jag inte om ett barn borde få ha fullt ansvar för ngn social media plattform alls innan dem är minst 15. Tillgång till med hjälp av förälder ja.
   Och usch på er som tycker det är ok med 15 åringar bara för det är byxmyndigt ni kan inte ens vänta till 18? : s
   Off topic men ja
   Ha en najs kväll själv ska man käka kladdkaka efter en hög med disk

   De*

    Du har vart på bloggbevakningen extremt länge nu och rättat typ vartenda inlägg med när det ska vara de eller dem, vet du vad jag skiter fullständigt i det? Om du är så bitter och måste sitta här o läxa upp folk o jaga likes så kan du väl göra något vettigt och lära folk där dem vill bli lärda typ på en skola inte på bloggbevakningens kommentarsfält. Gott nytt! Drick lite kanske gör dig gott

     Men hallå? Personen här har hittad en mening med sitt liv! Låt hen ha den. Vilka är vi att döma en person med begränsade förmågor som faktiskt har knäckt koden på de och dem?

      Hahahahahahahahaha!

  Någon därute som skilt sig med 3 små barn, hur funkar allt rent praktiskt ? Klarar man de ekonomiskt och hur orkar man med allt ?

   Sent ute med svar… Men fråga hon @gloriacamilla från Estonian sisters, som har tre småbarn varannan vecka.

  Hallå!
  Fått så himla fin kontakt med en kille.
  Han är villig att flytta till min stad… Söka jobb osv… Det är den enda killen som sagt så öht av alla jag försökt dejta. Resten sitter i hus lr villor och har lån…

  Nu fick han helt plötsligt veta att ett ex till han är gravid och kommer få barn väldigt snart. Hon har alltså inte sagt något om detta till han utan släppte en bomb.
  Han blev super knasig och försvann slutade skriva som innan osv.. Sen berättade han lite för mig.. Men han är ff förvirrad…
  Några veckor innan så sa han att han vill flytta från stället och söka jobb närmare där jag bor. Så han ville flytta innab han fick veta om barnet. Han skulle även flytta fast vi två ej skulle dejta.

  Känner så synd om barnet som redan nu får växa upp utan sin pappa.
  Undrar jätte mkt varför inte exet sagt något då hon varit gravid i flera flera månader….

  Känns super jobbigt att inleda ett fh å veta att han ska bli pappa där… Men vill bo här uppe med mig och skaffa familj…

  Vi har inte ens hunnit träffats pga av jobb och avstånd.. Men jag har fallit så hårt för han.. Och han säger samma om mig….

  Tycker lite att mamman får skylla sig själv då hon är medveteb om att hon väntar hans barn men inget sagt…. Han sa själv att dom kommer inte bli ihop…. Å han ville inte ens ha barn med henne.. Nej dom hade inte skydd när dom var tsm…

  Är det någon som varit i denna sits?
  Jag vill dejta han… Och sen skapa vår egna familj. Men jag vet att hans första barn alltid kommer finns i tankarna…

   Så du har aldrig träffat honom? Hur vet du att han talar sanning? Jag kanske har sett för många avsnitt av Catfish men det låter lite som han catfishar dig.

   Hur länge har ni haft kontakt? Han vill alltså flytta till dit du bor innan han ens har träffat dig?

   Alltså inget han säger låter ju trovärdigt!!!

    Nej vi har kanske haft kontakt max en månad.. Men det flöt så himla bra i början och vi pratade riktigt pratade. Vissa män är ”hej hur mår du” sen stannar ämnet lr att dom säger nej jag vill bo kvar här osv.

    Min uppfattning är att han inte ljuger om detta men jag kan ha fel. Har dock en positiv känsla av han. Han känner att jag är den ha letat efter och ser en framtid förutsatt att allt funkar när vi ses irl. Men allt kan ju ändras..

     Vad tror du utmärker en bra ”Sol och vårare”?

     Hur gammal är du?

     PIPSKRIKER…HAR NI HAFT KONTAKT I BARA EN MÅNAD??????
     Stopp och belägg nu lugnar vi ner oss,Det går alldeles för fort fram ni har aldrig träffats?
     Killen börjar drar historier?
     Det är nåt som inte stämmer. Nu använder du hjärnan och var inte så desperat. Gå inte på allt killar säger.
     För din egen skull.

     Tycker att det är väldigt egoistiskt att han ska byta stad och därmed vara borta från sitt barn. Om du inte är villig att flytta till honom måste du låta honom vara hos sitt barn, oavsett vad han säger. Hjälp honom, gör det tydligt för honom att det är med hans barn som han ska vara. Det handlar om ett barn, ett barn som inte valde honom som pappa, men som har rätt till honom som pappa. Tänk på barnet..

     Dessutom… tycker inte du att det är talande vad för typ av man han är om han lämnar sitt barn för en kvinna han aldrig har träffat och haft kontakt med i 1 månad? Gör han det en gång kommer han antagligen att göra det igen, tyvärr.

      Tycker det är väldigt egoiskt av mamman att inte under flera månader berättat detta för han… Och sen plötsligt dyka upp å bara hej du ska bli pappa om x veckor…
      Han ville/vill inte ha barn med henne.. Deras ansvar att inte använda skydd..

      Jag har sagt till han fokusera på ditt barn där. Men han vill inte bo kvar där utan kommer flytta oavsett om vi dejtar lr inte… .

       Ja, mamman skulle sagt till tidigare, men det rättfärdigar inte att han ska flytta från sitt barn. Han skapade barnet tillsammans med mamman och har därmed ett lika stort ansvar som henne. Talar tydligt för hur han är som person. Hemskt att det finns människor som anser att de är ansvarsfria bara för att de inte vill ha barn, använd skydd om du inte är villig att ha barn.

       Tror du verkligen på det där själv? Om du verkligen tänker efter.
       Jag har dejtat många killar i mina dagar och det är lätt att dras med i ”internetsnacket” men det är mer fantasi och väldigt lite verklighet. Den där månaden ni har snackat är egentligen ingenting. Gör dig själv en stor tjänst och lägg ner detta. Flyttar han upp till dig så kan han ju ta upp kontakten på riktigt då men snälla, var inte så naiv. Du är förmodligen en härlig verklighetsflykt från hans trista tillvaro.

   Associationer jag spontant får av ditt inlägg:
   Mytoman
   Kaos
   Lägg benen på ryggen och SPRING

   Tycker faktiskt att du ska släpp honom och låta honom gå. Det viktigaste i hans liv är, och kommer alltid att vara hans barn. Om han är osäker trots detta tycker jag att det är ett tecken på att han gillar förpliktelser och ansvar.
   Stå inte i vägen för hans barn. Barnet förtjänar att ha sin pappa nära, alltid.
   Kanske känns svårt, men ni har ännu inte träffats ändå?

    Ett tecken på att han INTE gillar… menar jag så klart

   Du ser två bra komentarer ovanför! Stick snabbt utav helvete Alt
   -Bli som han och konstra ned killen i Mental-brygga bara för att lära dig hur djupmanipulationer verkligen går till.
   -Lär dig om dig själv och vad du faller för, han är med viss sannolikhet duktig på detta. Bättre på det än du vill fatta.

   -en enda super-osannolik grej till så måste du bara FATTA.
   Tänk på han Tennisproffset med 20 flickvänner eller nått….

    Det är jättejobbigt att läsa dina kommentarer.

     Tack för att du gjorde det ändå!
     Det visar på att du har en tapper ridderlighet som dessutom tar dig tid att berätta för oss alla om dina svårigheter i livet.

     Du har varit jätteduktig!

     Fint och positivt att du berättar om dina strapatser i livet! Något annat du upplevt som jobbigt i ditt liv rent känslomässigt?

   Oj! Låter lite likt det jag varit med om för några år sedan, skillnaden var väl att vi var ihop men hade ett långdistansförhållande. Det var fruktansvärt och det kom senare fram att han faktiskt var gift med ”exet som var gravid” och hade redan två barn med henne. Så mitt råd till dig är att springa, spring så fort benen bär! Bara hur han väljer att hantera situationen såsom att försvinna osv varslar för att det inte kommer sluta bra i mina ögon.

   Hej! Inte för att vara den men, ni kanske ska träffas (minst) en gång och dejta innan han bestämmer sig för att flytta och typ ge upp sitt framtida barn? Vill inte verka okänslig men det är nog inte så bra att bestämma sig för att bilda familj med någon man ej träffat eller dejtat irl. Att skriva med någon och träffas i verkligheten kan vara helt annorlunda. Förlåt om jag missuppfattat det hela och ni har setts irl. Oavsett ta hand om dig!! Det känns inte 100%

    Hej tack för svar tanken är att vi ska ses och dejta och känna hur det känns.
    Han har bara sagt att han inte ville ha barn och ville flytta innan han visste om att hon var gravid… Men alla hatar han redan..
    Jag kommer trots allas åsikter att träffa han en gång för att se hur det känns och ev dejta han mera innan det blir tal om att bo ihop. Han söker även lgh i en stad rätt nära mig..

    Men tack för alla era svar

     Förstår att det inte är kul att läsa allas svar. Men det jag tror alla menar är att du ska vara försiktig så att du själv inte råkar illa ut. Sen kan du såklart ge honom en chans och träffas irl. Hoppas det går bra! 🙂

   Känner med dig men måste hålla med resten. Dåligt tecken att han är villig att lämna sitt eget barn för en tjej han aldrig träffat. Bådar inte gott.. du kan hitta bättre.

   Dra dig undan tills barnet är fött..sen kanske det klarnar. Du får se sanningen…

   Ni kanske ska träffas, först av allt…?
   Sen – en man som kan tänka sig att strunta i ett barn som han varit med och producerat (och nej, använder man inte skydd som man så finns inga ursäkter om det blir ett barn, då får man ta sitt ansvar..man är två om att skydda sig) är inte en man jag hade velat dejta. Vad mer är det han inte vill ta ansvar för tänker jag.

  Nån som har varit i Sahl Hasesh i Egypten? Nåt att åka till och isf kan nån rekommendera ett bra hotell?
  Finns där bra korallrev för snorkling?

   Spenderat mycket tid i Egypten, främst hurghada och kairo då min familj äger boende där. Salh hasheesh är litet, uppbyggt enbart på turism. Dyrt och flådigt (i jämförelse med Hurghada som är mixat). Bra snorkling kan du hitta på många ställen i Egypten så jag tror absolut du får fina snorklingsupplevelser där ?

   Jag skulle hellre välja Hurghada, även om det är turistigt också så får du garanterat se mer av det riktiga egypten där om du föredrar sådant. Men Annars är salh Hasheesh bara drygt 40 minuters körning från hurghada.

   Inget bra land att stötta med turism, plus du lär bli magsjuk.

  Gott nytt år! ?

  Hur fungerar det när man gifter sig borgerligt? Bor i Stockholms län men inte Stockholms kommun. Blir själva ”ceremonin” i stadshuset i Stockholm då eller i ett sjabbigt kontorsrum i den kommunen man bor i?

   Jag tillhör Huddinge. Vi gifte oss i ett litet rum i kommunhuset. Tog 5 min.

   Du väljer var du vill ha din borgerliga vigsel. Vill du gifta dig i stadshuset bokar du en tid för vigsel där. Det går även att kontakta en vigselförrättare som viger er på valfri plats, tex utomhus eller en lokal som ni väljer själva.

    Räknas det som borgerlig vigsel då fortfarande?

     Ja det räknas som borgerlig vigsel om du blir vigd av vigselförrättare?

     Ja vad skulle det annars räknas som?

  BF 23E! Har du fått någon bebis???? ????❤️

  Ok så min man släppte en ”Bomb” igår att han inte tycker att jag tar hand om min kropp och att han inte finner den attraktiv – att det är anledningen till att han inte velat ligga på månader. Jag tränar men äter gott (har normalt BMI men väger kanske 8kg mer än när vi träffades), vi har en treåring tillsammans, hus. Han vill fortsätta vara gift osv. Jag blir så ledsen, dels för att kroppen är känslig för mig och dels för att JAG aldrig känt mindre sexlust till honom när han pendlat i vikt. Blir chockad för att han är en sån ”simpel” person? ? Jag har inte lust att se ut på ett visst sätt för HANS skull? Ponera att jag formar kroppen som han önskar och vi börjar ligga igen, hur skulle det kännas för mig att jag inte duger i alla lägen? Vi är runt 30 båda två.

   jag känner så här, älskar man någon så älskar man den för hur den är och inte hur den ser ut. Vi förändras oavsett om vi håller samma vikt genom livet eller inte och en relation kan inte enbart bygga på utseendebaserad attraktion. Jag tycker att du kan fråga dig, och honom, om det verkligen är äkta. Sen är han dessutom ett as som lägger fram det som att hans kärlek är villkorad.

    Jag vet att man helst inte ska säga detta, men kärleken mellan man och kvinna, är alltid villkorlig. Man älskar sitt barn villkorslöst. Inte sin make/maka.

     Kanske finns villkor för relationen men kärlek är inte villkorad. Älskar man någon så gör man det oavsett om det är ens mamma, barn eller partner.

   Jag är så kluven i den frågan. När man är tillsammans så måste man acceptera att partnern blir äldre, pendlar i vikt, går igenomntuffa perioder, kanske mår paykiskt dåligt ett tag osv.

   Sen tycker jag inte att man ska släppa allt och vara för bekväm. Detta gäller mer än utseendet. I en relation så ska man försöka att ge varandra komplimanger, köpa små gåvor lite då och då, komma hem med favoritsnackset på fredag, laga mat åt varandra…men också klä upp sig, köpa sexiga underkläder, raka sig, träna, försöka att äta nyttigt osv.

   Självklart ska han inte kränka dig på det sättet, det var elakt sagt kan jag tycka. Förstår också om du nu vägrar ändra på något då det lätt kan uppfattas som att du gör det för hans skyll. Du får ge det tid och känna efter vad du vill. Du är fin och snygg, nu ska det bara kännas lika snyggt på insidan.

    En del av problemet är ju att man som partner känner sig tagen för givet, när den andra slutar bry sig om att göra sig fin för en. Man har alltid en viss förståelse för sjukdom och barnafödande t.e.x. Men när det sker utan synbara orsaker, så tappar man själv intresset och en ond cirkel kan lätt uppstå där man anklagar varandra och någon blir sårad.

    Förstår att utseendet spelar roll till viss del men viktigast är att ta hand om sin hygien, älskar man någon så gör man det och det lär inte ändras av ytliga saker för förr eller senare kommer rynkorna och åldern och då vill man väl att mannnen inte ska dra heller?
    Du petar in rakning där som att det är något måste i att vara fräsch fler än mig som får utslag av rakning, vet inte om det är finare med hud som har knottror röda finnar utslag eller bara lite -äckligt- hår? 😉

    Japp hålla sig fina för varandra håller kärleken vid liv men ingen orkar speciellt med barn hålla på o leva upp till något hela tiden, säg åt honom att han kan banta själv 🙂

   Usch och fy för den ”karln”!

   Fyyyyyyyyyyy

  Janni och Jon Olsson/Delérs son, ser han inte väldigt ”latinsk” ut för att vara son till två föräldrar som har väldigt svenskt utseende?

   Tror att det är håret haha. Han har mer hår en jon+janni tillsammans. Sen är det så mörkt också. Genetik är rätt coolt. Mina göräldrar har båda bruna ögon men jag har gröna.

    Gröna ögon är en muterad variant av bruna ☺️

     Nej

      Jo

   Min son hade också väldigt mörkt hår, sen blev det ljusare runt 4-6 mån ?

   Jag och min man är ljushåriga och blåögda och vårt första barn hade väldigt mycket mörkt hår. Sen efter knappt ett år hade hans kalufs ljusnat avsevärt. Så ja det är vanligt och normalt.

   Jag har två helsvenska föräldrar, brunhåriga, men såg ändå ut som en tjock asiat när jag föddes. Det var nog många som tyckte pappa skulle kräva faderskapstest. ?

   Mina barn är halv latino och de liknade barbapappa resp. Skallepär när de var nyfödda.

  Gott nytt år! 2020 är skottår. Tror ni att det innebär att det kommer att skjutas ännu mer i Sverige?

   Det skjuts som fasen just nu så du kan ha rätt, men jag tror dock att det klingar av mot småtimmarna.

   Varje år i Sverige är ett skottår.

  Allright, en minut kvar, sedan blir det sociala medier-frånvaro ett bra tag framåt. Bloggbevakning är bara så bäst! Kommer att sakna kommentarerna till de flesta inlägg, men jag kollar av läget om några månader.

  Bellsan, lycka till, synd att det inte blir någon ring.

  Märsta-Anna, gör något vettigt.

  Cissi Wallin, ta din medicin.

  ”Be careful out there!” (Den som greppar, greppar.)

  Hur jävla svårt ska det vara att läsa nyårsklockan i tid!

   Bara för det kommer jag att vara 7 minuter sen till allt i år, tack som fan svt!

  Vad är det för för på Lojsans kille Buster? Alltså hans inlägg på instagram där han spelar in henne och hånar henne? Sorry om sen på bollen.

   Han är en mansgris vara enda sätt att hävda sig på är att förlöjliga Lojsan.

  Våra idioter till grannar gick ut med sin hund på 12-slaget och man bara hörde hur den panikskrek av rädsla. Sprang fram och tillbaka och var såååå jävla rädd. De måste ha sett när jag flög upp ur soffan och börja klä på mig byxor för när jag kom ut på trappan i stövlar så gick de in med stackaren igen.. Fyfan, vad fan gör man??

   De kanske kollade på SVT och tänkte passa på innan 12-slaget?

   Aa dom tog nog in hunden för dom blev så himla rädda för dig. Dom såg att du hade byxor och stövlar på dig, då vet man att du menar allvar. Ingen att leka med om man säger så

    Ja hon kanske skulle titta argt på dem, skrämmer iväg vilken svensk som helst.

   Folk har fan ingen hjärna, är så trött på korkade människor.

  Gott Nytt Åååår!

  När vet man att det är dags att göra slut?

   När du ställer dig frågan.

  2016 dog en vän.
  2017 dog hennes man
  2018 dog min bror
  2019 dog en vän

  Är så less nu. På döden. På att vänta på det värsta jämt. Vill att 2020 ska ge mig något annat. Längtar så efter genuin glädje och nära vänskap..

   Kram ❤️

  Ögonkräm mot mörka ringar under ögonen? Shoot

   The Ordinarys Caffeine Solution är superbra! Det är ingen kräm utan mera ett gel, jag använder själv på morgonen och resultatet syns snabbt.

  Hjälp! När är det läge att be grannens kids att sänka ljudvolymen en sådan kväll som denna? Bor i lägenhet.

   Aldrig. Sluta vara en gnällkärring. Det är nyår, skaffa öronproppar eller något.

    Hund och barn som har svårt att sova…

     Okej, men det är röd dag imorgon. Så länge inte barnen eller hunden jobbar så kan de sova hela dagen om de så vill.

      Absolut, men många arbetar röda dagar

       Hunden och barnet också?

        Ja, nya tider i 2020

   Typ nu

   Kom igen, det är nyår! Alla andra dagar på året kan du klaga. Sätt i öronproppar och sov ikapp imorgon kväll

  Kom just från ett nyårsfirande där tolvslaget firades INOMHUS?!?!?!?! Alltså, va?! Det var inte riktigt läge heller att ta mitt glas och gå ut för jag hade aldrig träffat värdarna innan. Obviously blev det 2020 ändå, men vafan?! Älskar fyrverkerier t.ex, fick se två genom ett fönster, sen ställde sig nån i vägen.
  Det är liksom halva nöjet, man käkar middag, väntar på tolvslaget, går ut 23.50, står och fryser och sen ser man hela himlen explodera i alla möjliga färger. Riktigt besviken. Kan det bli nyårsafton 2020 nu?

   I-landsproblem deluxe

    Det får man ha.

  Är det någon som läst kommentarerna till Isabella Löwengrips senaste inlägg ”Julafton”, med tjejen som nästan skrivit en hel essä-text av beundran till Isabella. När jag läste texten tyckte jag att det var misstänkt likt Isabellas ordval och formuleringar. Men jag kan ju ha fel såklart! Någon annan som reagerade på samma sak?

   Släpp det 🙂 käka lite godis

   Helt omöjligt att Bella skrivit den texten.
   Alltför komplicerade meningar och många kommatecken.
   Även vissa ordval är främmande för Bella.
   Nej, detta är en person som kan skriva.
   Men visst verkar texten ganska märklig…
   ”Det jag vill säga är att jag har aldrig träffat dig men jag är så stolt över dig. När jag gick på ett brittiskt elituniversitet så skröt jag om den unga skönhetsentreprenören vi har i Sverige och som hoppade av skolan men lyckas om och om igen på ren fallenhet och talang. Hon som är med från råvara till slutprodukt och delar både framgång och motgång med sin följare.”
   Jeez.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.