Linnea Claeson kritiseras för inlägg om barncancerdagen

 

Linnea Claeson får kritik, både på sitt egna konto men även på kontot ”Vardagsrasism”, för sättet hon skriver om Wilmer Kaffebar och deras utökade verksamhet..
Linnea själv menar att det inte är spons och att folk får sluta hitta på saker, men trots det så har hon varken tagit bort eller ändrat sättet hon uttrycker sig på i inlägget.

VARFÖR skulle hon skriva om att Wilmer Kaffebar öppnat upp ett nytt café i Vasastan – på tal om INGENTING – i ett inlägg om en cancersjuk åttaåring? 
Det enda som saknas för att verkligen toppa av det här inlägget av Linnéa är en rabattkod på kaffe latte, men det kanske kommer?

Vad tycker ni om Linnéas inlägg och kritiken som riktats mot det? 
Medhåll? Mothåll? (Jag vet att mothåll inte är motsatsen till medhåll men det lät bra, mmmkay?)

Tack för tips!

162 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hade räckt att skriva att vi ”sågs på ett mysigt fik”, men ”vi sågs på stans mysigaste fik X” det är spons! Är det inte spons så är ägarna hennes bästa vänner – välj ett av dessa alternativ!

   Spons är väl ändå om man får betalt för det? Jag har ett fik i min stad som enligt mig är stans bästa och tipsar gärna andra om det men är inte sponsrad för det. Kan ju bara vara så enkelt att hon vill tipsa om det för att hon tycker att det är det mysigaste fiket och inte alls är sponsrad.

   Sen håller jag med om att det var dumt att tipsa om ett företag i ett inlägg där barncancer borde fått hela fokuset.

    Draculafeminister är en cancer på feminismen och mänskligheten. Men visst kan man tänka sig att människa till människa kan berätta i förtroende om bra fik, men när en känd lögnerska gör detta så framträder den tydliga bismaken av (dicpics) att en draculafeminist sällan gör något rent idealistiskt men gör allt för att det ska verka så. Liksom att hon är offer.

    Nu återstår väl bara offerkortet

   Skriver man inte var man fikar kommer man få kommentarer som undrar över det istället ?‍♀️

    Ja, det är vad dessa influencers skyller på när de gör smygreklam.
    Låt följarna fråga då. Man behöver väl inte alltid svara var man köpt tröjan, vad fiket heter eller vilken frisör man går till?
    Ingen tror för övrigt att en influencer nämner något inköpsställe, fabrikat eller näringsställe gratis. Varför skulle de göra det när de har som jobb att ta betalt för reklam och ”personliga tips”?
    Det räcker faktiskt att man slipper betala för sitt kaffe så är det fråga om betalt reklamsamarbete som ska märkas ut.
    Att man skulle behöva skriva något avtal om betalning för att det ska bli reklam, samarbete eller spons stämmer inte.

     Och då får de kritik för att de inte svarar på kommentarer och frågor.

      Nej, men det är ju en helt annan sak!
      Då får de väl lära sig kommunicera med sina följare då.

       Min poäng är att hur de än gör så kommer folk tycka att de gör fel.

        Därför skall vi inte ha dagböcker på internet.

     Ja precis, det är vad vissa skyller på för att kunna göra smygreklam, som Book t ex hon skriver alltid så när hon gör smygreklam för mattor, möbelföretag och annat. Varje gång hon solar på ett solarie (för att göra reklam för solariet) så filmar hon solariet och taggar… plus annan smygreklam och hon är inte ensam. Calle Schulman är en annan som gör smygreklam, även hans tjej.

      Fast jag tror att Anna gör så för att hon tror att det är så kända personer ska göra för att framstå som framgångsrika på insta samt att hon snarare gör så för att fiska efter samarbeten, vilket var väldigt tydligt när hon skulle flytta och taggade MIO och IKEA som en galning i hopp om stora samarbeten.

       Jag tror som dig. Anna book är knappast sponsrad av alla hon taggar, utan hon vill bara vara som alla andra ”influencers”.

      Solar hon på solarium?
      Finns det ens solarium 2020?

       Hon inte bara solar. Hon solar hur ofta som helst.

    Hade väl räckt att tagga/ange plats om det var syftet…

   Tänker på Universum som är på samma fil varje dag. Gissar att hon inte betalar fullpris för fika/mat. Vad gäller då?

    Det är ju Universumskans typ bästa kompis som har Wilmers så tror inte att hon betalar fullpris (om hon nu betalar nåt öht). Universumskan fixar ju egna sallader där för sig själv och så. Och gör reklam hela tiden så att alla hennes hardcore fans går dit när de väl kommer och besöker Stockholm.

     Men behöver hon reklammarkera?

     Och har tjatat om det nya stället där hon har varit med och målat stolar mm
     Hennes policy är ju att hon ”hjälper sina kompisar”….

    Gör inte Elsa Billgren så jätteofta? Ingående beskrivning av fika lunch o middagar och var det ätits

     I inlägg med cancersjuka barn?

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Usch!

  L.C timmar ofta på sanningen, har ingen respekt för henne numera ?

  Förvånar mig inte detta kommer från Linnea 🙂 vidrigt i sitt kontext

  Verkar som att få in så mycket cash som möjligt är viktigare än respekt

   Fast det är klart att allt handlar om pengar. Ingen av dessa bloggare har väl en blogg för att få respekt?

  Tycker folk letar fel i allting alla gör hela tiden.

   Det kanske dem gör, för rika människor med stora plattformar inte ska utnyttja och tro dem kan göra hur dem vill. Just Linnea Claesson är det något som inte stämmer jag tror fler och fler lögner kommer uppdagas:

    Vadå rika människor med stora plattformar?
    Varför vara så fördomsfull? Som om alla rika skulle vara dåliga människor.

    Vi är alla olika, dra inte alla över en kam.

     Är Cissi och LD dåliga förebilder menar du bara för att de är rika med stora plattformar? De har förmånen att leva som de vill och behöver inte oroa sig över ekonomin men kan vara precis lika bra förebilder som vem som helst som inte har pengar.

      Obs var svar till anonym 09:13

      Nej de är dåliga förebilder för att de är dåliga människor.

       Simple as that

      Cissi, bra förebild? Har du levt under en sten den senaste tiden eller vad är det frågan om? En kvinna som i feminismens namn utnyttjar andra kvinnor som gratis eller svart arbetskraft för sin egen vinning, jo där hittade du ett bra exempel på en bra förebild ?

       Nej strunta i henne som exempel då.

       Hon har väl gjort mycket för att stärka kvinnor?!
       Även om hon har kritiserats och det med rätta.

       Människor är komplexa. Man kan göra både bra och dåliga saker.

    ”Rika människor” har noll och inget med det här att göra.
    Det här handlar om människor (influencers och liknande profiler) som snabbt vant sig vid att ingenting behöver kosta något längre. Att de helt enkelt inte behöver betala för sig som vanliga människor får göra. ALLT de konsumerar kan bli kostnadsfritt för dem (eller innebära rejält klirr i kassan också).

    Det här är så extra tydligt när de inte ens drar sig för att öppet tigga allt från nya bilar och tvättmaskiner till resor på sina kanaler. De vet att de bara behöver skriva ett inlägg om behovet av ny bil så kommer samarbetspartners att höra av sig.

    Ända ner till nivån där Calle Schulman skojade till det på Alla hjärtans dag och lade upp en vädjan + adressen på sina Instastories för att han ville ha en massa härliga Alla hjärtans dag-bud till kontoret. Han gjorde det som en rolig grej men lovade att ge dem en shoutout och några företag var naturligtvis snabba att nappa på betet och skickade saker.

     Eeeh asså det har Calle Schulman gjort även tidigare, många gånger. Det var inte bara på Alla hjärtans dag alltså, vet inte heller om det är som en rolig grej men han brukar tigga bud på stories och utlova shoutout.

      Jag besöker inte Calles insta särskilt regelbundet så det hade jag ingen aning om.
      Men jag blir inte förvånad.

   Fast letar fel och letar fel, detta är ju uppenbart i minsta laget småäckligt? Sen kan hon förstås inse i efterhand att ”ja det kanske inte var så bra att café-tipsa i inlägget om barncancer, men nu ber jag om ursäkt och ändrar inlägget”. Men det gör hon ju inte!

    Osmakligt är ordet jag letar efter! Jag tror att de är objektivt osmakligt att café-tipsa i inlägg om cancersjukdom åttaåring.

   Jag håller med om att folk letar fel i allt och är patetiska nuförtiden. Dock var detta inte ok… vet inte hur man lyckas tipsa om ett bra café mitt i ett inlägg om något så hemskt och känsligt.

   Här behöver man inte leta. Linnéa trycker upp felen i våra ansikten hela tiden.

   Kan man inte få slippa henne? Finns det inget sätt?

  Cissi Wallin försvarar henne i kommentarerna. De som kritiserar Linnéa är små amöbor som troligtvis aldrig gjort något för att hjälpa andra. Suck.

  Vore bra ifall Cam verkligen gick till botten med om detta är ett samarbete eller inte. Det handlar om mer än bara ett samarbetes vara eller icke vara, det handlar om ifall L ljuger folk rakt upp i ansiktet. Om hon ljuger så är det allvarligt då hon typ tagit på sig rollen som folkbildare och förebild.

   Kämpa Cissi ✊. Du gör ett fantastiskt arbete.

    Hahaha

  Gud hon blåljuger ju

  Fetmarkerat exakt vad cafet heter och berättar exakt vart dem öppnat ? skulle äta min hatt om det var så det INTE var reklam.. dessutom även Om man inte får betalat kan det räknas som reklam att skriva om ett ställe 🙂 som om att jag skulle fetmarkerat att jag varit på cappunohouse på götgatan, hur är det relevant? Man skriver väl bara att man varit på ett mysigt café: sånt där kan man ta till ett annat inlägg. Helt respektlöst.

   Men det är väl Camilla som fetmarkerat för att visa? Men oavsett ser det inte bra ut för Linnea

    Nej, tror inte det är Camilla som gjort det..

    Nix, inte jag. Mina bilder är skärmdumpar på text.

   Linneas nu puckade inlägg och så Mona Univesums bästa polares café (en av aalllllllla hennes bästa vänner)
   Kommer aldrig sätta min fot på det caféet.

    Glöm inte Monas bästa vänner Loreen och Andreas Lundstedt som också hänger där hela tiden!

     Hon har väl aldrig påstått att Loreen eller A Lundstedt är hennes bästa vänner, men hon har väl kanske träffat dem där och lärt känna dem där.

      o dom ”klickade sjukt bra”

  Kan du kolla upp detta på nåt sätt?? Måste väl vara offentlig transaktion om det är spons, eller?

   Lady dahmer tog upp igår att även om man bara rekommenderar ett ställe eller pratar om det så är det reklam, betalt /inte betalt. Hon lät säker på sin sak: någon annan får svara sanningshalt men låter ganska rimligt
   Oavsett drygt o skriva det i den kontexten

    Hur kan det vara reklam om man inte har fått betalt för att tipsa om det? ? Var drar man då gränsen för vad man får skriva om inför sina följare?

    /en som inte kan något alls om det här

     (Säger alltså ingenting om huruvida det är olämpligt öht i detta inlägg utan undrar generellt vad som gäller)

     Reklam är Det väl ändå bara om man fått betalt. Annars är det ett tips. Sen kan man ju tagga företag för att man vill att de skall se det och sen kanske erbjuda en ett samarbete.

     Men fik och restauranger taggar ju de flesta när de lägger upp bilder därifrån.

    LD låter alltid säker på sin sak, men det är mer tyckande än vetande.

     Tänkte just skriva samma, att LD tycker något betyder inte att det stämmer. Hon är mästare på att vara tvärsäker men hon är inte precis påläst.

    Reklam är det oavsett om man får betalt eller inte. Däremot är det inte otillåtet att göra gratisreklam, vilket betald smygreklam är.

     För att förtydliga: ”Reklam” är inte någon juridisk term som man kan få intryck av när man läser Lady Dahmer.

     Allt tipsande, positiv medieexponering etc, etc kan betraktas som reklam. Däremot behöver det inte vara otillåtet. Så länge det inte gäller public service är tvärtom det mesta i den stilen tillåtet.

  Ok det är spons eller inte, svårt att säga men att skriva att de dessutom öppnat en ny pärla i Vasastan i denna kontext blir så fel.

   Om*

   Det kanske inte är sponsrat: hon kanske inte fått betalt

   Det kan ÄNDÅ räknas som reklam att skriva det där:: och det är fel när det ska handla om ett barn med cancer.

   Fy linnea

   Ingen fetmarkerar o berättar vart cafen är i ett sånt inlägg, någon sa om att leta fel. De tycker jag vi ska göra mer med såna här influencers

    Jag som skrev ovan håller helt med dig!
    Det blir så fel i sammanhanget oavsett spons eller inte.

   Formuleringen låter ju som ett reklaminlägg, dock vet jag inte hur Linnea brukar uttrycka sig

  Spons är det ju bara om hon får något för det. Folk rent generellt har noll koll på vad som ÄR spons och inte.
  Så jag, som nämner företag och märken i var och vartannat inlägg på Instagram, är det också spons? Får inte en spänn eller en pryl av något företag.
  Om hon nu skriver att det inte är spon, dvs hon får inget för det, hon bara råkar gilla detta ställe, kan det inte få stanna vid det?

   Det är fel att göra oavsett i detta kontext

  Så ohederligt. Kan inte alla bara sluta följa henne.

  Har noll förtroende för LC men att få allting inklusive hennes smygreklam att handla om strukturell rasism och skurkaktiga vita feminister vs heliga svarta feminister kräver en helt ny nivå av assholery kombinerat med dumhet… Vardagsrasismen har själv inga problem att plocka sina egna politiska poänger på ett sjukt barn. Två korkade fanatiker som äter upp varandra är vad jag ser här.

   Jag håller med att bunta ihop personer som om de är en och samma med fula egenskaper är fördomsfullt.

   Det blir kontraproduktivt i slutänden. Det enda denna typen av konton bidrar är att splittra. Det blir en vi och dem-mentalitet som oroar mig. Alla är vi individer och jag tror alla har gott och ont i sig. Det är bara en farligt utveckling när människor grupperar sig på nätet i olika forum mm vad det än må gälla.

  Helt ruttet om det är spons

  Spons är väl ändå om man får betalt för det? Jag har ett fik i min stad som enligt mig är stans bästa och tipsar gärna andra om det men är inte sponsrad för det. Kan ju bara vara så enkelt att hon vill tipsa om det för att hon tycker att det är det mysigaste fiket och inte alls är sponsrad.

  Sen håller jag med om att det var dumt att tipsa om ett företag i ett inlägg där barncancer borde fått hela fokuset.

   Kommentar hamna fel.

  LC och vardagsrasismen. The OG assholes online.

  Orkar inte med henne.

  Omdömeslöst. Vilket café vill ha hennes oombedda pr, profitera på barncanserdagen.

  Profitera på barncancer?!?
  Kan man sjunka lägre?

   Nej, det går nog faktiskt inte att sjunka lägre…

   Som alla föräldrar till sjuka barn som hänger ut dem online för spins och samarbeten…..

  Kanske inte ett betalt samarbete men likväl reklam.

  Jag skrev till caféet och frågade, de sa att de aldrig haft samarbete med nån och inte med henne heller.

  Håller dock med vardagsrasismen att det inte handlar om det eg utan mer att hon ens taggar dem och ”tipsar”’ som hon säger i DEN typen av inlägg.

   Klart att de säger! De vill ju att det framstår som att alla väljer deras fik för att det är så fantastiskt.

   De har ju nämligen ett samarbete med Mona även om det inte är på traditionellt vis.
   Mona äter och fikar gratis – de får reklam i Monas kanaler.

   Och av den anledningen tappar de i trovärdighet och får mig att tro att andra kända personer som visar upp fiket inte heller behöver betala.

    Fast Mona är ju nära kompis med caféägaren sedan många många år så lite skillnad… så samarbete njaa. Huruvida hon äter gratis där vet du väl inte men visst det blir ju att de får reklam när hon skriver om att hon är där. Sedan tror jag caféägaren är kompis med en viss sångerska och en skådis utan att de för den delen är sponsrade.

     Och Mona (om man får tro hennes inlägg) är mer på detta cafe än hemma.

     Likväl reklam.
     Och samarbete i den bemärkelsen att båda gynnas av utbytet av tjänster.

  Om det inte är spons så blir jag nyfiken på varför hon highlitar kafeet och därmed förminskar mötet med flickan!

   Exakt!!

   Monas Universum gjorde ju ett antal inlägg tidigare i år om Wilmers Café..svårt att tro att det inte är reklam.

    Intressant, de hade ju sagt att de aldrig haft samarbete med någon.

    Fast Mona är väl kompis med ägaren, så inte så konstigt kanske.

     Mona är kompis med många företagare som hon tipsar om från sitt hjärta, aldrig spons. Alla hennes tips hamnar på min svarta lista, och den är låååång.

      Då är det gôtt att bo i Göteborg för dit verkar Mona inte resa så ofta. Alltså safe! ?

      Minna Samma här ?

    Mona tillbringar orimligt mycket tid på detta fik, och skriver om det, så klart.

  Är det något svensken online idag inte känner att de blir ledsna i ögat över?

   Nej. Man kan alltid hitta något att grina lite över om man letar riktigt noga.

   Alltså jag hade inte brytt mig ett enda piss om det inte vore för att hon tjänar pengar på att leka folkhjälte när hon verkar vara en hycklare bara. Våra skattepengar dessutom.

   Som detta med att hon är emot överkonsumtion och skriver massor om att man inte behöver köpa ditten och datten men trots det är levande reklampelare för typ.. adidas om jag inte minns fel. Och att ingen verkar ifrågasätta så uppenbara motsägelser? I just dont get it.

    Finansierar våra skattepengar Linnea?

     Hennes föreläsningar! Som hon dessutom tar rätt mycket för vad jag förstått, fastän de inte ändrats i utförande på ca tre år.

     Hehe plus detta nya med att hon är anställd av lunds universitet och inte verkar ha gjort särskilt mycket inom den roll hon har. Som det hittills verkar åtminstone. Och det får hon 20 papp i månaden för.

     Hon har hållit i föreläsningar för vårdpersonal, det betalas av landstingen. Som dessutom har pissdålig ekonomi, finns ju knappast ett landsting som går plus eller ens jämnt upp.

      Gu va fin Linnea är hon är det bästa som hänt. Lämna ett hjärta om ni hatar cancer ❤?

    Samma med Pascalidou. Hon tar 50k för att framhålla sig själv och tjöta om hur svensken alltid kan göra mer för alla andra. Du betalar.

      Vad har Alla Hjärtans dag med våldet i förorten att göra?

       Inget, bara Alexandra Pascalidou får uppmärksamhet. Hon säger sig ju vara från ”Orten”, trots att hon bott i en femrummare på hipster-Söder sedan 2010.

   Kopierat från en annan sida så jag ska inte ha någon cred för detta, men den var för bra för att inte delas.

   ”Sen tror jag att alla är ganska medvetna om att det finns tillräckligt mycket jämställdhetsproblem, problem i mäns våld och attityder, medberoendeproblematik, normaliseringsprocesser, heterosexuell miasma, och whatnot. Så pass mycket så man faktiskt inte behöver hitta på skit – för det leder skit. Liksom, varför ska försvarsmakten satsa massa stålar på Linnea Claesson när de vill rekrytera in fler kvinnor och HBT-personer, när det finns faktiska personer som har erfarenhet av precis den typ av problematik och möjliga lösningar som man kan stöta på i den typen av organisationer? Glitter och dödshot – ja, precis, för det är exakt vad det handlar om när man rör sig i en organisation som sedan tidernas begynnelse styrts och formats av män, när man stöter på jävligt subtil och knepig misogyni och heterosexism.
   Ba nä: ”Vi skickar hon som påstår att hon får massa snuskiga meddelanden skickade till sig, eller hon som påstår att hon är kriminolog och säger att allt bottnar i porren. Är det inte sant vad de säger så är det i alla fall ~inspirerande~”
   Fatta liksom hur många miljoner och timmar faktiskt jämställdhetsarbete som gått förspillda på grund av de här. De flesta är liksom med på banan, de vill veta hur de ska göra, undvika fallgropar och få teoretisk höjd i vad de gör. Det minsta man kan göra som offentlig kravställare på en föreläsare är att de i alla fall ska grunda sig på fakta, annars kan vi lika gärna skicka scientologer.”

    Faktiskt sjukt hur mycket skattemedel som strösslas över någon som endast sparkar in öppna dörrar med plattityder.
    Slöserieombudsmannen nästa.

  Den 3/8 har hon lagt ut en bild på sig själv där hon taggar caféet tillsammans med alla våra partier i riksdagen. Lite konstigt ändå ?

  Linnéa Claeson, när tänker du berätta vad det är du egentligen gör som anställd på Lunds universitet, du vet den där hittepåtjänsten som din kompis professor Per Ödling trixat fram till dig?

   Har hon tagit examen?

    Nej. 1 termin kvar.

  Då vet vi vilket fik vi INTE ska besöka. Osmakligt av båda parter.

   Vadå ”båda parter” ? Kaféet har inte haft något sammarbete med henne.

    Självklart har de haft det. Företagen tycker också att det ser bättre ut om det är ett ”genuint tips” och inte står betalt samarbete.

  Blir mer och mer bittert här inne för var dag som går. Finns det alls någon som gör någonting rätt?

   Jag skulle vilja svara nej på den frågan

  Jag tror bara att Linnea inte förstår bättre, att det är opassande skrivet. Borde inte influencer ha en PR-person som läser igenom deras inlägg innan publikation??? Inte första gången Linnea klantar sig på Instagram.

   Ja, men 100% att hon nu vet om kritiken och att den till viss del spridit sig, så varför ändrar hon inte inlägget kan man undra

  Linnea, har du någon kommentar till varför antalet uppmärksammade sextrakasserier på din sajt har minskat drastiskt sedan du blev påkommen med att ljuga som en häst skenar?

   Varför skriver ni frågor riktade till Linnea här inne och inte på hennes Instagram??

    Hur länge tror du att en sådan fråga får vara kvar på hennes Instagram? Sju minuter?

     Tror du att du får något svar av henne här?

      Nej, men kanske att media får ytterligare en anledning att fortsätta granska henne. Det behövs.

  Sen känns det väl som att alla som är så pass upprörda över att det är opassande, är de som tar fokus från mötet med flickan och Barncancerfonden. Hur många av er orkade läsa hela inlägget efter att ni hittat det här inne?

  Det är barnet som ska stå i centrum. Inte Linnea, inte fiket, inte Kungsholmen eller Vasastan.

  Gilla om ni tycker cancer är dum. ps- Hälsa till Heidi Fried <3

   Kanske ska börja med att stava personens namn rätt. Sedan tyckte jag den här var bra:

   https://twitter.com/aronflam/status/1033341045520650240

    En bokstav fel.

    Världens undergång.

  Medhåll eller mothugg 🙂

  Hade hon bara skrivit vart dem åt hade jag inte reagerat, men att hon även skrev att dem ska öppna ett nytt fik och vart dem ska öppna det, känns verkligen som reklam…

   var de var de var de var de!

  Det handlar inte om henne utan hur människor väljer att tolka inlägget, vilket i sin tur grundar sig i vad dom triggas av vilket i sig är ett inre arbete och ansvar. Att lägga det ansvaret på någon annan och ha åsikter över att någon annan borde göra si eller så är bara feedback på att man inte riktigt leder sig själv och har koll på sina triggers eller tar ansvar över det. Så detta har som vanligt såklart inget med personen eller inlägget i sig att göra utan med människorna som väljer att och hur de reagerar på och tolkar det.

   Gäller detta även om jag slår någon på käften? Är det den andres fel att han valde att tolka slaget som en kränkning? Och är det då hans ansvar att inte göra det?

    Whataboutism

   Fast det handlar inte om att ”tolka” något. I ett inlägg om barncancer passar hon på att berätta att ”stans mysigaste och bästa fik” har öppnat ett nytt ställe.

   Det är avsändarens ansvar att mottagare förstår rätt eller alls att något går fram korrekt. Ansvaret ligger Inte hos mottagaren. ( Okej kanske i Sverige vill man tycka så, har hört att det är en svensk grej som jantelagen)

  Linnea är en hycklare och lögnare av rang. Hon har plagierat etc etc. Hon får hålla på för att hon är på den goda sidan. Cred till Camilla som törs ta upp det här.

  Oavsett spons eller ej passar inte reklam för ett café i sammanhanget alls.

  Tycker hela grejen med influencers börjar bli rätt mättat nu. ”Inget spons, tycker genuint om stället/grejen/prylen/ditten/datten” det finns väl ingen vettig människa som tror på en influenser när dem ska genuint rekommendera något. Sen var dethär inlägget totalt moraliskt fel, man kan nog inte tabba sig mer i detta fall. Det enda hon kan göra nu är att ta bort detta och be om ursäkt för ett så fruktansvärt fel tillfälle att nämna ett jäkla café. Texten skulle handla om flickan med cancer.. någon måtta får det fan vara. Influencers springer runt och gör vad de vill och äger ingenting själva, inte ens sin själ tamefan. ALLT ska dokumenteras, så otroligt pinsamt.

  Nu tror jag att man drar för stora växlar av inlägget. Här säger de flesta att de själva skulle skriva att de var på fik. Jag vet att det är väldans vanligt att man skriver vilket fik. Mååånga av mina vänner taggar tex MrCake när dom är där eller andra ställen man tycker är extra mysiga, goda, crediga eller vad som helst. Jag tycker man kan fokusera på det bra i inlägget istället och låta barncancerdagen få den uppmärksamhet den förtjänar.

   Men eftersom LC på något märkligt sätt blivit en ”offentlig person” borde hon verkligen inte göra smygreklam, när inlägget handlade om något helt annat.

  Hon- LC har ingen trovärdighet kvar!
  Fy skäms säger jag bara, att passa på att utnyttja ett möte med en cancersjuk liten tjej för att göra ”smygreklam”.

  Inte första gången detta fik dyker upp i hennes flöde. Finns både fler instagram inlägg där hon skrivit om fiket och även en artikel i HBL. Lite skumt kan man ju tycka.

  Jag såg om Truman Show förra helgen och det här påminner inte så lite om scen i den filmen, när läget mellan Truman och hans ”fru” blir väldigt allvarligt och hon helt plötsligt sliter fram ett paket med kaffebönor som hon gör reklam för med ett stort leende. Truman fattar såklart ingenting. Varför i helvete drar hon fram ett paket med kaffebönor just där och då?

  Ganska precis så upplever jag LC:s inlägg.

  Tråkigt för Wilmer Kaffebar att bli ihopkopplat med egen reklam i ett inlägg för ett cancersjukt barn via Linnéa Claesson. Får dem att se ut som en sponsor som gör vad som helst för att synas i LC´s kanaler, hur eller hur om det handlar om barncancer eller annat … allt som gör att man syns i sociala medier är bra, eller inte. Varför får jag en känsla av att Mona är inblandad i detta debakel?

   Varför får jag en känsla av att du är en M. M…… Ingen annan säger hur eller hur.

  Sedan Linnéas lögner blev avslöjade har de sexuella trakasserierna på hennes konto upphört. Intressant!

   Ja märkligt, likadant med vissa som blivit avslöjade härinne bland kommentarerna med att köpa instaföljare – då upphörde den snabba dagliga ökningen, stannade tvärt av. Köpta likes fortsätter däremot men det måste ju liksom matcha. Pinsamt.

  ”Jag älskar barn men jag älskar ännu mer pengar popularitet. ”

  Det här är ett bra inlägg:) man ska även göra reklam om både café och andra saker annars och även samtidigt när det handlar om ett barn som har cancer=) Jag håller på dig Linnea Claeson

  Det är samma sätt som den spacklade bloggtanten Mona, hon nämnde ständigt det där kaféet, just därför skulle jag aldrig gå dit, usch. Mona är närmare 60 och med i alla delar opererat och fejkat utseende.
  (Skriver nämnde för jag har lämnat hennes blogg, stod inte ut.)

  Jag vet att detta inlägg börjar bli gammalt men jag tycker snarare att dom som påstår att det är smygreklam i detta är dom som EGENTLIGEN lyfter bort fokus. Inlägget handlar om en tjej som klarat sig från cancer, inte en jävla tagg av ett café. Mollys mamma skrev en kommentar på Instagram-inlägget att hon också tycker så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *