Angelica Lagergren arbetar extra som servicevärd på Danderyds BB

Jag måste få göra någonting för andra människor. På riktigt.
[…] Jag slängde ut några krokar till höger och vänster och fick napp. Från och med idag är det här min nya arbetsplats. Danderyds sjukhus. Jag kommer att jobba extra där.
[…]

Jag jobbar som servicevärd på BB och bemötandet jag fick idag var så fint. Jag har fått lära mig massa nya saker, träffat små nykläckta bebisar och lärt känna nya människor, eller ja, kollegor! Mitt jobb är att underlätta för undersköterskor, barnmorskor och läkare. De ska kunna göra sakerna de är bra på och utbildade till, vårda. Jag finns där som en hjälpande hand i den här speciella tiden vi lever i just nu. // Angelica Lagergren

Att jobba inom vården är kanske inte för alla, men om man som Angelica Lagergren redan arbetar som Doula och enligt egen utsago ”älskar sjukhus” så borde det här extrajobbet passa henne som handen i handsken.
Hon drömmer ju om att arbeta inom vården och har tidigare uttryckt planer på att utbilda sig till barnmorska men att hon vill arbeta med sina sociala medier ett tag till.

Det kanske man inte tänker på, jag gjorde det inte, att det faktiskt finns massor av personal inom vården som inte kräver specifik utbildning och som också sliter som djur. Jag tänker bland annat på de som ser till att städa och desinficera lokalerna så att de omedelbart kan användas till att vårda nya patienter – vilka hjältar i det tysta!
Deras jobb är extremt viktigt!

Nu kliver Angelica in och avlastar personalen på BB, för människor slutar ju inte föda barn bara för att vi har en nationell hälsokris. Eller kan vi uppmana Ellen Bergström att kniiiiiiiipa på bästa Susanne Lanefelt-vis i några månader till? Baka på liksom?

Hur som helst så kan man göra en intresseanmälan om man vill och kan erbjuda sina tjänster som extra resurs till vården just nu.
Här är för Stockholm.

Här hittar ni ALLA regioner som akut söker extrapersonal inom vården, men även inom andra områden så som lärare, förskollärare, IT-ansvariga, HR-ansvariga och annan personal.

Tack för tips!

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fy fasiken att skulla föda nu.

      Ja det är ingen rolig sits, men faktiskt- de flesta har varit relativt nöjda (iaf på bb där jag jobbar). Alla har haft en anhörig med på förlossningen, men ingen med på bb. Och visst- många saknar sin partner, men å andra sidan har mammorna fått mer hjälp av personalen, på något sätt har kontakten blivit bättre mellan personal och mammor än tidigare. Även om det är tråkigt att vara utan sin partner på bb så rör det sej (i de flesta fall) om 1-2 dygn, sen kommer mamman och bebisen hem och kan vara med pappan resten av livet.

        Usch vad hemskt att inte få träffa sin nyfödda lilla bebis på 1-2 dygn. Att missa de första timmarna i den lillas liv. Det hade jag inte viljat vara med om

          Och tänk om något händer mamman eller barnet under förlossningen. Vilken mardröm för både mamman och pappan att han inte är där.

          Min kommentar hamnade i modd men min brors fru födde barn igår. De är symptomfria men han fick absolut inte vara med eller besöka. Han frågade vad som skulle hända om något hände mamman under förlossningen, skulle barnet vara utan förälder tills dess att mamman kunde vara med barnet igen? Om barnet är svårt sjuk när det föds? Ja, han skulle inte heller då få komma. Bara att acceptera så klart men ändå.

            Anonym 14:01 – fick pappan inte ens vara med under själva förlossningen? Var i Sverige var detta? Har BF om 3 veckor och är rätt orolig över hur det kommer bli…

              Nej, han fick vara med på videosamtal men inte mer än så. Och det oavsett om någonting tillstötte.

              Det här var i Skåne.

                Förjävligt. Han fick inte vara med fast de var symtomfria?? Jag får nog tänka om o planera hem förlossning.

                  Nix. De hade satt sig själva i karantän tre veckor innan för att vara riktigt säkra men det spelade ingen roll.

                  Nu gick allt bra och en frisk flicka föddes och de kommer att kunna åka hem som planerat.

                  Vill inte skrämma upp dig ?

                    Jag har redan fött 1 gång. Och då hade jag min man med men det var en fruktansvärd upplevelse så efter det är jag förlossningsrädd. Måste ha med min doula. Hade bokat tid till kurator, profylax kurs mm. Allt för att ta tag i min förlossnings rädsla. Och allt har blivit inställt. Så jag borde verkligen planera att föda hemma. Vill knappast ha min doula via data länk. Vi har lagt alla pengar vi hade på doula.

                      Så du föder hellre hemma där ingen sjukvård finns för att hjälpa dig eller barnet snabbt om det skulle behövas? I värsta fall kan barnet börja må riktigt dåligt väldigt fort och då måste man jobba snabbt med att få ut den.

                      Ja jag föder hellre hemma och känner mig trygg med en doula, min man o 2 barnmorskor än på förlossningen utan något stöd alls.

                      Men du får ju stöd på förlossningen? Där finns utbildad personal för att hjälpa dig. Enda skillnaden är att din privat-doula + man inte kan finnas med i rummet.

                      Fint att ni fick sånt bra stöd från barnmorska. Det borde alla få. Men vården brister ibland och det gjorde det i mitt fall så jag fick inte ett bra stöd från någon barnmorska när jag födde sist på sjukhus.

                      Jag är förlossningsrädd. Om man varit i den situationen eller jobbar med dom kvinnorna hade ni förstått. Jag hade aurora, kurator mm inbokat och allt det är inställt. Och ni ifrågasätter mitt beslut att föda MITT barn? Hur skulle det kännas om jag kom och sa hur ni borde föda?

                      Det är inte mitt ansvar att reda upp hela vården. Och jag tänker inte utsätta min hälsa för det. Jag kommer kolla upp hemma födsel för jag vill ha stöd på plats och inte via en dator.

                      Ni vet heller inte vad jag varit med om eller hur min förra förlossning var. Utsätt er för det frivilligt ni men begär inte att alla tar de riskerna..

                      Hoppas verkligen inte att de tvingar barnmorskor till hembesök nu. Kan inte vara lämpligt…

                      Vad är doula? Har två barn men aldrig hört talas om det begreppet/namnet..?

                    Fast tänk om all BB personal blir smittade, är inte det en större katastrof?

                      Jag tar inte mer resurser från sjukvården om jag föder hemma. Snarare tvärtom i så fall. Det finns barnmorskor som jobbar endast med hemfödslar, vilka är de jag kontaktar och det är något jag dessutom bekostar själv.

        Får jag fråga hur ni upplever att kontakten blivit bättre med mammorna? 🙂 jag har tre barn varav jag varit kvar själv på bb i ett dygn med de två sista och den enda kontakt jag haft med personalen på bb är att de har varit och sagt hej när de gått på sitt pass och sen när de kommit för att undersöka bebisen, och det var samma med första bebisen också men då var ju min man med.

      Jag ska föda i sommar och hoppas det är bättre ordnat då. Är förlossningsrädd och har anlitat doula för att klara av min andra förlossning och få en bättre erfarenhet än förra. Flera bb nekar kvinnor att ha med sin doula så jag är riktigt orolig hur det blir.

        Ja jag föder hellre hemma och känner mig trygg än med en doula, min man o 2 barnmorskor än på förlossningen utan något stöd alls.

          Men du har ju stöd från barnmorskorna på förlossningen ? Alltså jag fattar verkligen att det känns förjävligt att inte få ha med sin partner, jag hade också gråtit floder, men det känns lite långsökt att köra en hemförlossing i dessa tider när sjukvården redan går på knäna och ska ha två barnmorskor på stand by åt dig..

            Jag fick inget stöd av barnmorskorna förra gången jag födde.

            Så jag ska sätta vård situationen före min egna hälsa? Nej jag tänker inte föda otryggt igen. Min förra förlossning blev ett trauma. Det kan utlösa en förlossningsdepression, göra att jag får anknytningsproblem till mitt barn med mera om jag föder otryggt, rädd och utan stöd. Det är inte mitt enskilda ansvar att se efter sjukvården. Det kan du inte lägga på en annnan människa.

              Du ska självklart föda hemma med doula och din man om du vill det ❤️ Att känna sig trygg när man föder är otroligt viktigt för att undvika komplikationer. Jag skulle aldrig föda utan min man vid min sida. Aldrig. Och jag har fött flera barn! Lycka till!

                Tack ❤

              Vi får väl bara konstatera att vi tycker helt olika. Hur det än blir så hoppas jag att du får en trygg förlossning.

                Tycker helt olika om att man får stöd från barnmorskorna? Hur kan någon ens tycka till om det när man inte ens var på plats och vet hur det var för mig? I mitt fall fanns barnmorska inte ens på plats fast jag födde på förlossningen. Alla har inte samna stöd eller upplevelse. Jag utsätter inte mig för det igen iaf, ingen ska behöva det heller.

                  Stöd från barnmorskorna tycker jag självklart du ska ha och självklart ska du få känna dig trygg. Det jag inte håller med om är att du vill kräva att barnmorksor ska vara stand by för dig i rådande pandemi. Nej du kanske inte tycker att vården är ditt problem, men att kräva sådana resurser i rådande tider kan bli någon annas problem. Min åsikt, men det är inte upp till mig att bestämma. Det kommer säkert gå bra för dig.

                    Jag tar inte mer resurser från sjukvården om jag föder hemma. Snarare tvärtom i så fall. Det finns barnmorskor som jobbar endast med hemfödslar, vilka är de jag kontaktar och det är något jag dessutom bekostar själv.

                  Fick inte heller stöd. Fick inte ens en Alvedon mot smärtan. De kom först då halva huvudet var ute. Låg där själv i 5 h. Du är inte ensam och jag förstår ditt val.

                    Tack ❤ Ledsen att höra att du hade en liknande upplevelse ?

      Jag födde med planerat kejsarsnitt på Danderyd i helgen, pappan fick vara med och där frågade dom bara kort om vi var friska och sen var det en jättefin och lugn upplevelse, ingen pratade om virus. På BB på Danderyd fick min sambo vara med 24 h. Vi åkte hem alla tillsammans då! Hade jag varit förstföderska hade jag nog valt att stanna en natt till.

    Här är det uskorna som städar ur salarna. Lokalvårdarna kommer varje dag och städar av. Men vid hemgång/förflyttning så gör uskorna det.

      Har jobbat som städerska på ett sjukhus. Vet om att det där systemet inte är något vidare. Städerskor/städare ska städa och vårdpersonal vårda.
      Sjukhuset jag jobbade på förut har gjort om sina rutiner så nu mer får en patient en ren säng som följer den under hela sin tid på sjukhuset och vid hemgång skickas säng och sängbord tillbaka ner för att göras ren och desinficieras. Det borde fler sjukhus ta efter.
      Nu är det ju dock en väldigt speciell smitta. Har ingen aning om hur de gör nu mer än att de har fixat speciella lokaler för de med Covid. Alltså utöver iva.

      Där jag jobbat också. Uskor och ssk har skött städning av rum, inklusive avtorkning av möbler, tömning av papperskorgar, renbäddning av sängar, tömning av sopsorteringskärl etc. Städpersonalen tog bara golvet. Märkligt ändå, att just vårdpersonal alltid ska vara dessa allt-i-allo. Skulle dessa arbetsuppgifter fördelas till annan personal skulle det frigöra mycket tid som kan läggas på patienter.

        Ja det där är så märkligt att det alltid ska hamna på usk och ssk. Är det för att de ändå alltid är på avdelningen så de blir tvungna? Har aldrig sett en fysioterapeut eller arbetsterapeut städa ett rum någon gång.

          Ja alltså är själv ssk sedan långt tillbaka och jag blir faktiskt irriterad när jag läser det här! Inte för att jag aldrig tänkt på det flera gånger tidigare, men för att när jag läser hör jag ju hur otroligt korkat det är. Vi har redan en pressad situation för att hinna räcka till för patienterna, men nej då väntar 4 utskrivningar = 4 rum ska städas omedelbums.
          Det krävs ju ingen raketforskning för att lista ut att det kanske krävs en ny yrkeskategori inom slutenvården, eller? Några som inte direkt är kopplade till vården och omvårdnaden för patienten men allt runt omkring? Göra iordning fika för patienterna, koka kaffe, städa ur rum, gå till labb med prover, byta ett par ord med patienterna etc etc.
          Jag hade iaf välkomnat dessa personer med öppna armar 🙂

        Det handlar om pengar som det tyvärr alltid gör. Om de slipper anställa fler eller betala fler timmar för städpersonal så är det rimligt att låta uskor och ssk sköta städning i ledningens värld, oavsett om det går ut över annat viktigt. Där jag jobbar har städpersonal timlön och har fått direktiv hur lång tid varje avdelning ska ta att städa. Allt för att spara in pengar, dessutom på en grupp som redan har dåligt betalt..

          På mitt jobb så är det också uskorna och ssk som städar rummen när någon skrivs ut.

    det är ju toppen att kunna hjälpa till. ja fy för att föda barn nu.

    Vet ej vem det är men väldigt bra jobbat av henne att hjälpa till på sjukhus nu.

    Värdefulla extra händer.

    är pappan det minsta förkyld får han ju inte vara med på förlossningen

      Min kompis födde i fredags och trots frisk pappa fick han eller någon bara med när hon födde pga risk (stockholm)

        Vilket sjukhus och varför fick han inte följa med?

        Förstår inte vad du menar (till 100%)

          Antagligen att varken pappan eller någon annan fick närvara.

          Min brors fru födde igår. De är båda symptomfria men han fick bara vara med på facetime. Han får inte besöka på sjukhuset under några omständigheter och det hade gällt även om det tillstötte något så att mamman blev dålig och inte kunde vara med barnet efteråt eller att barnet föddes svårt sjukt etc. Nu gick allt bra men jag tänker på alla där det inte går lika bra och pappan bara får sitta hemma och vänta.

          Att hennes kompis födde ett barn i Fredags. Pappan till barnet var frisk, alltså inga symtom på rådande virus eller annan sjukdom, men fick trots det inte vara med under förlossningen. Inte heller fick någon annan ta hans plats som support. Detta var på ett sjukhus i Stockholm.

          Clear? ?

        På vilket sjukhus i Stockholm var det?

    Förstår inte riktigt att du å ena sida skriver att vi inte ska ta information om Corona här men samtidigt så sätter du in extra inlägg där vi ska diskutera Corona??

      Fast det är skillnad på att diskutera Corona och diskutera Corona. Det är ju inte som att hon ber oss att dela medicinska råd, tips osv. Att diskutera effekten av Corona i samhället är ju en helt annan grej och det är svårt att bara ignorera den, när samhället och alla människor drabbas på ett eller annat sätt.

      12:35 håller med. Hela tiden om Corona ???

      Fast det här handlar väl mer om en influencer och vad hon sysslar med än själva Coronan.

    Förlåt för OT men är det några som fått sina skattebesked med posten ännu? Har de flesta redan fått eller inte fått?

      Det är öppet spår om 7 och en halv timme lite drygt, kan det vänta med dessa off topics? ☺️

      Har ej fått med post men fick det elektroniskt och har deklarerat elektroniskt.

      https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/MR72mR/viktiga-datum-for-skatteaterbaring

      15 april är sista datumet som du kan få skattebesked i brevlådan. Har du däremot digital brevlåda bör du ha fått det nu.

        Det är alltså deklarationsblanketterna (elektroniska eller på papper) som avses.

      Inte fått men loggade in på skatteverket via bank-ID och där var allting klart.

        Hade någon deklarerat åt dig?

          HAHA skrattade rakt ut. Man blir svältfödd på humor när man inte träffar sina roliga kollegor om dagarna längre. Eller så var det kul, jag vet inte ens längre.

            Det var lite kul ???

      Ja fick i brevlådan igår.

      Åh bra med ot.

      Vet någon om Ica spegeln i Gävle har öppet nu?
      Vet någon hur man ställer in ljusstyrkan på min Nikon kamera?
      Kan man köpa en tvättmaskin och installera även om man bor i hyreshus?
      Hur maskar man bäst av en stickning utan att maska av för hårt?

      Mvh
      Kan inte vänta till kl 20

        Alla ICA-butiker i Gävle har stängt.

          Varför då?

        Nej
        Nej
        Kanske
        Vet inte, hatar att sticka

        Åhhh ICA Spegeln, nu fick jag hemlängtan fast jag inte bott där på 10+ år.

          Vilken Ica är det. Var ännu längre sedan jag flyttade.

            Mittemot centralstationen, på hörnet liksom.

        Jag har tvättmaskin, bor i hyreshus. Bara man tar hjälp av en elektriker så installationen blir rätt gjord sa vår hyresbolag.

    Härligt! Tacka de läkare, sjuk- och undersköterskor vi har nu. De behöver all hjälp de kan få ❤️

      Behöver inte hjälpa, jag applåderade två kvällar förra veckan

        Fantastiskt

        De blir väl inte hjälpta av att någon på en annan ort applåderar! Så konstigt.

    När är det öppet spår?
    Tid?
    Är det varje dag?

      Kl 20 onsdag, fredag och lördag

      Onsdag, Fredag och Lördag kl 20.00

      Fredag onsdag lördag kl 20

      Lördagar, fredagar och onsdagar vid 20.00

        Varför går du bakåt haha

          Alla andra kombinationer var redan tagna 🙁

      Men man kan tro att det är varje dag när folk skriver off topic-kommentarer. Hade människor slutat svara dessa (som den jag hamnade i ovan) så hade vi sluppit dem förmodligen..

      Jag ser att flera redan har skrivit vilka dagar och tider ös är, men jag hakar väl också på och skriver att det är ons lör och sön kl 20 ???

        Feeeel

      Kl 19.58 är det väl Corona ÖS och 20.00 Coronafritt ÖS.

      Glömde dagarna:
      Onsdag, fredag och lördag ?

        19.59 och 20.00
        AMATÖRER!!

          Hahaha skrattade rakt ut och skrämde hunden ?

    Jag hoppas att denna kris medför att våra politiker vaknar gällande bemanning och resurser inom hälso- och sjukvården. Såna här typer av jobb för att avlasta usk, ssk och läkare behövs även när coronakrisen är över. Tänk om jag som sjuksköterska inte behövde svara i telefon 10-20 ggr per dag för att lotsa folk vidare exempelvis, utan att jag fick lägga den tiden på att utföra det jag är utbildad till, då skulle iallafall min stress minska.

    Med tanke på hur många människor som kommer vara utan arbete framöver bör man verkligen se över dessa möjligheter. Bara ett litet förslag om man vill ha någon erfaren personal kvar inom hälso- och sjukvården..

      Tror att något gick fel när man tog bort vårdbiträden.
      Även minskade man på städpersonalen.
      Har en gån i tiden jobbat på ett stort sjukhus när man var ytterst noga med just städning och av lokalvårdare.
      Ibland, ganska ofta kom, ”hygientanten” och tog prover på ytor och verkligen såg till att det var städat

      För att inte glömma att återanställa fler läkarsekreterare igen så att läkare kan ägna sig och vård och de som är experter på administrativ sköter det och inte som idag där mycket tid för en läkare går ut till pappersarbete när de skulle kunna ta in fler patienter istället.

        Väldigt mycket av sskornas tid går åt till dokumentation med.

          De skulle kanske också skulle behöva sekreterare.

        Det här gäller även poliser. Stor del är administration som skulle kunna skötas av någon annan.

        Håller med. Mycket administrativ personal som har sparats bort, men som skulle kunna frigöra tid för vårdpersonal istället.

        Ja, även det. Bristen på utbildad vårdpersonal är ett faktum, därför är anser jag att det är en nödvändighet att fördela om arbete så att vi som är legitimerad personal får ägna oss åt rätt saker.

        Lean är ju ett populärt inslag i svensk sjukvård, verkar dock som att ”rätt man på rätt plats” har gått chefer och politiker förbi.

      Jag hade gärna jobbat som det. Men vet inte hur man får ett sånt jobb?

    Jobbar på ett städföretag, vi har tagit in extra personal för att täcka upp hos de kunder som vill ha sina kontor osv. desinficerade. Tyvärr börjar det bli en bristvara med desinfektionsmedel även för oss, då alla leverantörer ligger back, men vi försöker så gott det går.

    Tycker det är ett bra initiativ. I Skåne har man gått ut och söker lokalvårdare utan erfarenhet för att det krävs väldigt mycket mer städning just nu. De fick in över 1000 anmälningar på ett par timmar!
    Det finns många goda krafter i samhället som vill hjälpa om de kan.
    Hoppas det positiva av denna kris är just att vi måste hjälpas åt i samhället – alltid!

      Många som blir varslade också som tar allt de kan få just nu.

    Jobbar egentligen inom ekonomi men då jag sommarjobbade i hemtjänsten för längesen så blev jag inkallad eftersom dem behöver ännu mer folk nu. Självklart ställer jag upp på det! Viktigt att göra allt man kan för att hjälpa till i dessa tider utbildning eller ej ❤️

    Shit jag blev just varslad. Gud jag orkar inte. Är gravid också.

      <3

      Beklagar verkligen 🙁

      Negativt: du blev varslad
      Positivt: det beror inte av dej, du är lika kompetent på det du gör som innan.
      Positivt: du ska få barn ?

      Hoppas att det löser sig till det bättre för dej

      Kram

        Positivt, vi har ett bra skydi Sverige med a-kassa, om du nu är medlem.
        Har du mindre än 6 månader kvar till förlossning tror jag att din SGI är skyddad och att föräldrapenningen räknas ut på lönen du hade. Men bäst att kolla upp så jag inte råkar ljuga!

      Tack. Är i chock och behövde bara skriva det. Det kommer ordna sig… Men vad snabbt allt gick efter corona.

    <3

    Vården söker extraresurser och frivilliga men ändå gör den svenska regeringen ingenting åt att försöka sakta ner smittspridningen?
    Folkhälsomyndigheten säger att det är okej att resa under påsklovet (eller är det sportlovet, bor utomlands så har inte koll på vilket lov det är), så länge man är försiktig? Men försiktig hur då? Åk på semester men undvik människor? Gå ut o ät på restaurang men så länge ingen annan människa är därinne?

    Tycker det är märkligt att Sverige inte kan titta på andra länder och lära sig? För om den svenska sjukvården klarar av alla coronafall som det är så borde ju frivilliga inte vara nödvändigt? ?

      Skyll på folket istället. Man måste ju faktiskt inte resa bara för att en regering säger ok.

        Självklart inte, men nu tog jag bara resandet som ett exempel.
        Men så länge regeringen/myndigheterna inte tar det så allvarligt som det behövs så kommer folket inte göra det heller.

          Du kanske ska hänga med i rapporteringen och titta på den beröm Sverige idag har fått från Tyskland.

      Det är många andra länder som tittar på Sverige nu, vi kanske gör helt rätt 🙂

      Vilket land tycker du mer specifikt att vi ska titta på och varför?

      Sverige har idag fått beröm från Tyskland för sin sätt att hantera situationen så jag förstår inte vad du har synpunkter på. Men du är väl en av dem som bara vill klaga.

        Var kan man läsa det?

      FHM har sagt att det inte är lämpligt att resa och hälsa på släkt och vänner i påsk.

        Igår sa de annat. Har helt enkelt inte hunnit läsa vad de sagt idag, my bad.
        Viruset är ju helt nytt och inget land har väl skött det felfritt, men man blir ändå förvånad när man ser hur fort det sprider sig så länder måste stänga ner helt, medans svenskar lever på mer eller mindre som vanligt.

        Här i UK (där jag bor) hade de samma approach som Sverige i början, men insåg till slut att det inte funkar, det sprider sig för snabbt. Just nu klarar NHS (knappt) av det, undrar då vad som hade hänt om de fortsatte som innan? Och vem vet? Det kan ta upp till 2 v innan sjuka måste söka vård så risken är inte över än.

          Läser man nu så är det 18 döda på ett dygn i Stockholms-området, följer Sverige trenden i Europa är det bara början, men vi får väl se. Det är det som är själva grejen, detta har inte hänt innan så ingen vet vad som är rätt väg framåt. Men jag förstår inte hur Sverige kan vara undantaget i jämförelse med andra länder?

            Därför att vi har andra förutsättningar än exempelvis Italien som har en hög medelålder, lever i generationsboenden, röker mer, mer tätbefolkat osv.

            Man kan inte jämföra länder utan att ta hänsyn till saker som detta.

      Folkhälsomyndigheten säger inte alls att det är ok att resa under påsklovet. Tvärtom sa de tydligt i dag att man INTE ska resa under påsken.

      Tror att du behöver uppdatera dig på vilka rekommendationer som råder i Sverige.

      Vården söker extra resurser eftersom många som arbetar inom vården själva är hemma och är sjuka. Jag har själv satt mig i karantän då jag arbetar som sjuksköterska inom äldreomsorgen och har under veckan haft lindriga symtom (ej bekräftat covid, men jag vet ju inte vad jag bär på).

      Läget är stabilt i Sverige och vi förbereder oss hela tiden på det värsta. Vi hoppas på det bästa, men förbereder oss för det värsta.

    Har ni sett Bellas lösögonfransar? Så långa att de trasslar i sig i varandra. Är det snyggt?

      Och du kunde inte vänta med ditt OT ????

        Fast det är ju okej med OT om det gäller sociala medier.

    Är det verkligen ingen som reagerar att Angelica dagen före var på restaurang och minglade?

      Kramades och mös med sin från Barcelona nyss hemkomna kompis också och uttryckligen sa att hon struntade k Coronan, ingenting kunde stoppa henne från att gosa med honom.

        Man kan ju dock gå på restaurang men hålla avstånd.

    *på

    Hur ska det gå för alla influencers som ska filma sina förlossningar?!? ? vem ska hålla kameran?

      Barnmorskan ju!

    Försöker hitta något om att ”rycka in” och hjälpa till på USÖ i Örebro. Inte hittat något än som tillåter att man volontärarbetar inom regionen (jobbar redan natt heltid inom vården), bara tillsvidareanställning i Stockholm vilket blir en bit att åka dom dagar jag är ledig. Tyvärr. Med en undersköterskeutbildning så hade jag gärna bidragit! Om ngn läser detta som vet något så maila mig gärna! Alvh89@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.