Alice & Bianca vs Grabbarna i JLC

Att bara ha en poddcast är lite futtigt nu för tiden utan nu ska man ut på vägarna och turnera. De som satte ribban för hur detta ska gå till måste väl ändå vara Alice & Bianca, som fyllde Globen med 10 000 förväntansfulla fans med sin ”show cast”. 

Några som blivit rejält inspirerade av Alice & Bianca är Youtube och humortrion Jonas, Lucas och Carl, mera kända som JLC.
De har nu själva dragit ut på världsturné i Sverige, något som filmats och producerats av Dplay, där de bland annat försöker imitera Alice och Biancas öppnimgsnummer med dans och hela paketet. Min bonusdotter satte på programmet på tvn igår när jag satt och jobbade i min fotölj och till slut satt jag också och tittade. Och garvade.
Avsnittet på slutet där de pratar och kör rollspel tillsammans med sexologen Hanna Byström är kanske för den lite äldre publiken, men allt som allt var livepodden betydligt roligare än jag hade föreställt mig.

Ett annat episkt klipp från Youtube som användes i livepodden var detta, som ni nog får kolla på Dplay för jag får inte använda mer material än så här. =(
Jag undrar om Calles nuts någonsin kommer förlåta honom för det här?

Dansnumret – vem gör det egentligen bäst?
Alice & Bianca eller JLC?
Du ser dem båda i spelaren här under!

”Det här är JLC…I en dance off”. 
På tal om det är det inget vanligt avsnitt av Let’s Dance ikväll så vi får varken se Alice eller Penny Parnevik dansa i vår tvruta, en av de absolut mest allvarliga konsekvenserna av coronavirusets framfart än så länge.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,334110″ ap mute yot ]

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Världsturné… I Sverige ?

      Som Johan Glans World tour of Skåne

    Det går inte så bra för dig nu när dina följare inte längre hjälper dig med tips om vad du ska skriva va?

    ”Penny Parnevik dansa i vår tvruta, en av de absolut mest allvarliga konsekvenserna av coronavirusets framfart än så längre”

      Förstod du inte den här meningen?

      På tal om det är det inget vanligt avsnitt av Let’s Dance ikväll så vi får varken se Alice eller Penny Parnevik dansa i vår tvruta, en av de absolut mest allvarliga konsekvenserna av coronavirusets framfart än så länge…

        Jo då. Men du förstår inte vad vi säger. Ledtråden är ”tips”.

          Kan kan villigt erkänna att jag inte begriper ett ord av vad du skriver. Helt obegripligt faktiskt. Du utelämnar ord och din ordföljd lämnar mycket övrigt att önska.

            Var den här kritiken till mig eller klappis här ovan?

              Dig.

              Nej till klappas. Den som skrev Dig är inte den som skrev kommentaren för det var jag

          Nä, fattar helt ärligt ingenting.

            De tycker att dina inlägg suger när du skriver dem själv.

              Då kan de ju dra härifrån istället.

              Till skillnad från? När min spökskrivare skriver dem? 😉

      Det går inte så bra när du tänker nu när din lärare inte längre hjälper dig med tips va?

        ? Va?

          Din lärare hade nog gett dig tipset att skriva begripligare och inte vara tyken.

      Du vet väl att man endast får använda citattecken när man skriver av ordagrant? Fast det var iofs det minsta problemet med din tykna kommentar.

        ???

      Fattar ingenting av kritiken som ”??” försöker framföra ? det roliga är att hen på allvar verkar tro att budskapet framkommit när hen inte ens kan citera eller förklara sig ordentligt.

      Varför är du här hela dagarna och surar? Vad har Camilla gjort dig som fått dig att bli så satans kränkt att du måste förpesta vartenda kommentarsfält? Du låter sjukare än min förra granne som skrek åt alla genom brevlådorna om nätterna, för att hon kommit på att hon en gång i tiden blivit kränkt när någon spolade i sin kökskran en sen kväll.

      Du skämmer ut dig varje gång du skriver och svarar på folks kommentarer som om du vore en tonåring.

    ”Johan”.. Jonas heter han ?

      Går lika bra med Johan för mig, haha, orkar inte veta ens

        Skönt att kommentarsfältet kretsar kring dig. ?

          ?? Kåt? Härligt!

    zzzz

    fåtölj*

    Alice och Bianca är inte direkt några favoriter som influencers för mig, vilket JLC är, så min röst går till JLC?

    Fast nej. Älskar JLC vanligtvis men detta var… inte kul? Någon i produktionen har hört uttrycket ”sex säljer” och sen kört all in på det. Jag kände inte att deras showcast matchade deras vanliga innehåll. Saknade humorn och sketcherna, förstod inte syftet med att en sexolog skulle vara där och svara på hur man använde en gigantiskt dildo faktiskt…

      Va, tycker du? Det var ju så kul att de tog A&B’s koreografi rakt av och gjorde den själva, ren humor tycker iaf jag 🙂

        Jo, men det tyckte jag också var riktigt roligt, samt klippen i slutet från deras gamla videos. Allt där i mellan kändes dock inte som deras material. I mitt tycke alltså. ??

      Nu har jag inte sett showen, men de är ju inte JLC som i JLC på Youtube, utan podd-JLC som har en show. I podden håller de inte på med sketcher och humor (inte humor på samma sätt som på Youtube i alla fall).

    Älskar jlc!!

    Han heter Jonas och du satt nog i en fåtölj inte i en forölj. Please, försök vara mer noggrann innan du lägger ut dina inlägg. Granska dina inlägg lite mer noggrant innan du publicerar dem.

      Man ska inte ha för bråttom nu klantade du till det själv forölj !

        Yes box… Det gjorde jag men jag tjänar inte några pengar på att skriva här.

          Camilla har rätt att skriva som en aprak åsna om hon vill. Så länge vi är här inne och läser så tjänar hon ändå sina pengar.
          De flesta är inte här för att läsa perfekt skriven sensationsjournalistik.

          Haha inte jag heller ? gokväll

    Alice och Bianca var helt klart inte först med att göra en föreställning av podden? De var inte ens först med att fylla Globen med en poddshow? Filip och Fredrik gjorde detta för flera år sedan och flera andra poddar har haft livepoddar efter det. Skillnaden i kvalité är också enorm. ENORM.

      Dessutom har dom inte FYLLT Globen.

    Åhh titta JLC klär sig i kvinnokläder för 4839493 gången! Kul och nytänkande!

      Haha ja asså??? Män som ska ”bjuda på sig själva” genom att klä sig i skojiga kvinnokläder mår alltid bäst av det själva mer än vad vi andra tycker det är skoj…? Jag tycker män i kvinnokläder typ alltid ser så glada ut, skiner upp, får lite självförtroende, vågar embrejsa någon ny del av sig själv… men sen måste förklä det som ”humor”. lol.

        + ska ett sånt här nummer vara roligt att se på hade de behövt vara riktigt grymma på att dansa, då hade man möjligtvis uppskattat det om dom faktiskt tog alice och bianca i danceskills.

      Det passar kanske inte dig och i skrivande stund de 24 som gillat din kommentar, men det passar en jäkla massa andra.

    Är så otroligt less på alla snubbar som tror att det är humor att klä sig i tjejkläder och ”härma tjejer”. Kan dom bara lägga ner.

      Tack! Är så trött på att humorn är att killar göra narr av det som tjejer gör. Kan någon förklara det roliga? Det befäster bara normen att det som tjejer ägnar sig åt är lite sämre än det som killar ägnar sig åt och inte är värt att ta på allvar.

        +10000000000000!!!!!

        Eller också kan man ju välja att se det som att killarna gör parodi på sig själva, som inte fixar att vara så bra som tjejerna?
        Är så trött på kvinnor som blir kränkta av allt.

    Ska det här vara kul? Fattar inte.

    Jag har inte sett detta, så förstår att jag är ute på djupt vatten genom att tycka till om det. Men kan ändå tycka att kille-klär-sig-som-tjej-och-alla-skrattar är så. Jävla. Ledsamt. Men fan vad det sitter långt inne för jag tycker så himla bra om JLC. Tycker att dom är så positiva och alltid sprider glädje och pepp.

      Är väl inte riktigt det de gör utan tolkar det som att de utmanar Bianca och Alice. De har samma kläder och kör samma stuk.

        Utmanar? De har ju knappt övat på dansen utan lyckas ändå samla ihop applåder från människor som inte förstår bättre. Som flera redan skrivit, det är inte första gången de gör narr av kvinnor, de har unken kvinnosyn. Det är ett gäng omogna grabbar som närmar sig 30 men beter sig som 15. Inte mer med det!

          Ja, det är bara att lyssna på podden vilka krav dom tex har på sina flickvänner. Sköna killar..

    ”Ingen kan stå över de ansvar som varje person nu har och den som bryter mot råd och anvisningar, som till exempel en onödig resa i landet, tar på sig ett mycket tungt ansvar.” Nästan så Stefan Löfven läst om Bellas lilla roadtrip.

      ??‍♀️

    Jag tycker överlag att jlc är ganska lökiga och mest förlitar sig på billig humor. Men det verkar ju gå hem hos många, eftersom de är framgångsrika. Jag hade intrycket att deras kanal mest är för typ 10-åringar. Inget fel med det, men då kanske det blir märkligt att prata sex. Jag vet inte.

      De har en bred publik. Det de gör på Youtube är väl mycket som barn gillar, men jag skulle inte kalla deras podd för en barnpodd och det var ju en live-podd och inte live-youtube?

    Betalar folk för detta? Eller är det någon föreställning för en förskoleklass? Fattar inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.