Angelica Blick intervjuar Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi

Vad gör man för att nå den där stora gruppen medborgare som kanske varken läser nyheter eller på annat korrekt sätt informerar sig gällande corona? (alltså inte Flashback eller kommentarsfältet på en blogg.)
Det verkar socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi har klurat på….
Hur ska han göra för att få deras uppmärksamhet när många av dem inte ens vet att det finns något som heter socialförsäkringsminister.

Slutligen verkar han ha tänkt lite utanför boxen och siktat in sig på Angelica Blicks 1.1 miljoner Instagramföljare för att försöka lura på dem lite information gällande det nuvarande pandemiläget.
Han kontaktade helt sonika henne och frågade om hon ville intervjua honom, vilket hon omedelbart svarade ja på.
Hon bad följarna skicka in frågor och inom kort kommer resultatet upp på Youtube i form av en video.

Smart, Ardalan Shekarabi. Smart!
Hur mycket tror ni det grämer Margaux Dietz att frågan inte gick till henne? 🙂
Hon som varit alla politikers favorit-influencer ända sedan Partitempen och som fick dem alla (i princip) att sitta i Let’s Dance-publiken.
Ja, förutom Annie Lööf då men ”en partiledare är ingen partiledare*…” men nästan alla…

*en politisk variant på ”en gång är ingen gång”

Tack för tips!

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Smart! Vi kan nog inte komma undan att vissa får 99% av sin omvärldsinformation från influencers. Då kan man lika bra lära sig något nyttigt.

   Det är ju inte direkt nytt dock, Margaux gör detta regelbundet. Senast från Folkhälsomyndighetens presskonferens.

  ”Intervjuvn”. Tacksam för att dessa influensers inte är journalister. ??‍♀️

   Å andra sidan har hon ju även stavat rätt ett antal gånger så jag kanske får backa.

   hon skrev ju i alla fall inte ”interjuv” så det var ju bra 🙂 (i staden där jag bor säger alla så)

  Varför skulle svenska nyheter vara en korrekt källa till information om corona? Varför skulle svenska myndigheter veta mer eller bättre än andra länder? Snacka om elitism.

   Eller hur! Alla länder har experter. Varför lita så blint på de svenska?

    Svara inte på dina egna kommentarer, direkt efter varandra från samma ip-nummer….
    Lite ansträngning om jag får be i spammandet…

     Haha Det var exakt det jag misstänkte om svaret ovan. Perfekt för dig Camilla att kunna checka ip numren. Lite underhållande måste det vara.

      Pluspoäng för att namnen rimmar dock ➕

       Trodde att nån drev med henne just pga namnet!

      Präktiga Lovisa Lo! Piiinsamt…

       Hahahahaha lilla expertenpåprecisallt.

     Hahaha!!!! Dööör

     hahaha xD

     Du är en liten uppviglare du?

     Oooohhh! Burn!

     Skulle vara intressant att veta hur många här som kommenterar på sina egna kommentarer, håller långa dialoger (ja monologer då) med sig själva och som febrilt trycker like på sina egna kommentarer om det nu går att göra.
     Finns nog fler skyldiga men heter man anonym som 90 plus procent här så spelar det kanske inte så stor roll.

      Jag gör det rätt ofta ? Skulle vara sjukt pinsamt om det kom fram. Mardrömmen är ju att Camilla visar upp en lista med de som alla har haft samma alias och svarat på sina egna kommentarer haha.

       Du erkänner iallafall! Så kudos ska du ha ”Anonym”.
       🙂

   För hennes SVENSKA följare!!!

    Ja även svenska följare kanske vill ha korrekt information?

   Det är ju bra mycket bättre än alla uppfattningar och bedömningar som influencers m.fl. själva har och skriver om

   Jag tror svenska myndigheter är ok med att inte nå ut med exakt allting till typ högutbildade britter/tyskar/australiensare/etc som får tag på liknande nyheter/information även om de inte dagligen konsumerar typ DN och SVT. Däremot gruppen som bara får information på sociala medier och typ somaliska och afghanska analfabeter behöver nås då de annars inte får någon information.

    Viktigt är att lära sig svenska det första man gör. Håller helt med Bali där.

     fattar ingenting, ska man knacka dörr och informera dem? Klart de ska lära sig svenska, borde fan vara ett krav för medborgarskap. Finns inget mer daltande land än Sverige.

      Håller helt med. Och det har varit massor av nyheter på deras språk i svenska medier. Men dom använder sig inte av svenska kanaler, så då kan dom heller inte ta del av information och nyheter. Varje individ måste ta del av samhällsinformation, och det är upp till just varje individ hur mycket man vill ta del av. Alla har ett ansvar gentemot samhället vi bor i.

       Vilka dem? Och varför skulle dem inte använda sig av svenska kanaler?

        Jag vet att du förstår men inte håller med?

     Att lära sig ett nytt språk som vuxen är svårt, kan bara ana hur otroligt utmanade det är om man dessutom är analfabet.

      Det finns hjälp att få som tur är.

    I de områden som klassas som utsatta områden har man anställt hälsocoachar som kan prata med människor, på många olika språk. Hörde att det varit framgångsrikt i Angered.

    Hörde på P1, häromdagen.

  Dessa j*vla handhjärtan ?

  Hennes Överläpp-skugga ser ut som en liten mustach 🙂

   Fillers!!

  Therese Lindgren gjorde ju en video med Isabella Lövin för typ en vecka sedan

  Fan va bra Johanna Toftby svarar Katrin Z på hennes insta ??

   Vad handlar det om? KZ har stängd Instagram?

    Har hon fått lite för mycket kritik på sista tiden? Hennes insta har varit öppen innan

   Tycker Katrin beter sig osympatiskt och korkat. Jättebra att hon isolerar sig. Frågan är hur länge de stannar i Norrland? Detta kan ju hålla på till efter sommaren. Ska hon stanna där till sommaren? Kan lova att de tröttnar inom 4 veckor. Sen kommentaren ”Staten ska betala alla som inte har råd att stanna hemma i tre veckor”. Hur mycket pengar tror hon staten har? Ska medelklassen och alla miljoner människor utan samhällsbärande jobb stanna av helt? Nä. Hon sprider så mycket skräck och beter sig apokalyptiskt. Framför allt, korkad.

    Hon har ju en bra buffert vettu, även den kommer nog att sina, vi får väl se hur det kommer låta framöver man bör vara lite ödmjuk i sina uttalande.

  Fl ashback är ett utmärkt ställe till information om man använder sökfunktionen i tråden. Går snabbt att hitta allt länkar på samma ställe. Så länge man är kritisk är fl ashback ett fantastiskt forum. Är det för att de inte gillar dig som du avfärdar det helt?
  Jag har svårt att lita på myndigheterna nu. Särskilt när många inom sjukvården ställer upp i intervjuer med namn och berättar om ett helt annat läge än vad myndigheterna vill ge sken av.
  Och igår när 26 åringen gick bort gick regionen ut med att de inte kommer bekräfta ålder på någon under 80år.

   Schyyyy…. vi får inte säga så?

   Får ont i huvet av ”Fl ashback” ? FLASHBACK tack ?

   Nej, det är för att vem som helst kan skriva vad som helst om vem som helst och vilket ämne som helst, så även mig uppenbarligen.
   Faran med Flashback är att många tror att de hittat fakta bara för att de hittat en länk. Jag tillskriver inte alla användare källkritiskt tänkande och det är vilda västern i många trådar.

   Det finns värre saker att hänga upp sig på än vad som skrivs av främlingar på FB… Jag gillar Flashback i många avseenden, men detta är inte ett av dem. 🙂

    Håller både med och inte med. Är väldigt smidigt att snabbt få en översikt över det viktigaste världen över om man vet hur man söker. Använder både flashback och reddit dagligen för att hitta intressanta uppdateringar om läget världen över. Det gamla gäller ju trots allt, säger staten att vi ska hålla oss lugna så är det för att det finns skäl till panik.
    Och nej, uppmuntrar ingen till att få panik. Men hur ska man kunna lita på enbart våra myndigheter när de själva går ut med att de döljer information för oss? Att vara källkritisk och påläst är alltid bäst. Flashback är ett av alla verktyg att använda sig av för att vara det.

     Jag har aldrig fastnat för Reddit… Borde jag ge det en chans till?

      Beror på varför. Om du enkelt vill hålla koll så ja. Alla länder har egna subs. Reddit.com/r/sweden tex. Byt ut sweden mot olika länder. /r/europe samt /r/worldsnews är bra att slänga ett öga på varje dag.
      Det bästa med reddit är att användare både kan rösta upp och rösta ner. Ligger ett inlägg högt upp så är det för att informationen i inlägget är bra och stämmer. Är informationen felaktig röstas den ner direkt.

  Känns lite som en känga av Angelica Blick mot Margaux Dietz då Margaux är inte är sen på att ta betalt för samarbeten som dessa där de flesta hade gjort som Angelica och inte tagit betalt.

  Det här gjorde större intryck på mig:

  https://www.instagram.com/p/B-XIT1CnNv4/

  (Sveriges första kvinnliga statsminister, ja tack!)

   Nej tack.

   Ebba?

    ???

  Maggan Graaf väljer att inte åka hem till sig efter ankomst till Sverige för att ”inte smitta stora pojkarna och inneboende i deras hem” utan istället vara i karantän hos Hannah. På bilderna syns både Hannahs vän och ena son i samma rum som Magdalena?!

   Är ju ett val de själva gör.

    Ok, så Hannahs son och vän ”väljer” att umgås med Maggan i hennes ”karantän” medan då hennes egna söner och vänner väljer att inte umgås med henne?!?

   Så galet trött på hennes reklam för egna mirakelpiller!

   S

  Varför uppmärksammade du inte Therese samtal med vice statsministern?

  [Borttagen kommentar]

   Ironin att jag försöker anmäla kommentaren med gårdagens kodord och hamnar i spam.

    Det är hela poängen. Man hamnar i modd och det är så jag ser kommentarerna snabbare.

     Toppen. Svarta listan på TS, hoppas jag.

  Smart av Ardalan S om han slapp betala för detta. Enkla frågor från en influencer borde vara en ”walk in the park” när man vill positionera sig som Löfvens efterträdare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.