En påse kärlek kommer lastat!!!

Anna Book har varit och coronasäkert lämnat presenter till My Martens och hennes son som ligger hemma och är sjuka.
Tanken är både fin och omtänksam och Anna verkar ofta göra sådana här saker för sina vänner. Det är det nog många som gör, men anledningen till att jag känner till så många av Annas goda gärningar är för att hon alltid verkar känna behov av att visa upp, just hur omtänksam hon faktisk är, men det stannar inte där.
Inte nog med att hon Instagrammar det hon själv gör, hon re-grammar även människornas reaktioner på hennes gärning så att det blir som en liten kedja av grams och re-grams.

Jag bestämde mig för att själv testa här hemma, men än så länge har jag inte fått ett enda re-gram.
Otacksamma svansbarn!

Men…
Får jag välja så väljer jag Anna Books re-grammande kärlekskedja alla dagar i veckan framför människor som uttrycker sitt mående på det här viset.
Jag tror både Maggan och Frida skulle behöva en stor påse kärlek på dörren, tror inte ni?

Det är värt ett försök!
Jag hoppas ni känner kärleken, Maggan och Frida!

Puss och kram och Fridolinska handhjärtan på er!
Re-gramma gärna! 😉

 

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  fattar som vanligt ingenting av inlägget

   Haha, dags att sluta läsa den här bloggen då kanske? Verkar tråkigt att läsa en blogg där man aldrig förstår inläggen..

    Dags att sluta läsa den här bloggen, punkt. Man blir fan rälig själv, du är ju levande beviset för det. Tack för din bekräftande kommentar

     ???‍♀️

  Kanske inte den sortens återkoppling du önskade:

  Anna Book har varit och lämnat Coronasäkert lämnat presenter

  Tanken är … omtänksam

   Ja jäklar vad hon slirat på tangenterna när hon skrev det här inlägget, hur kan man tabba sig såhär mycket i ett och samma inlägg? Är det ordblindhet eller att hon fått radera halva skrivelsen och börjat om igen och då missat att hon redan skrivit vissa ord eller använt en annan syftning och sen glömt bort det i sin iver att trycka ned någon i skorna som minsann har fräckheten att tro sig vara något Cammen inte är själv.

   Korrläs rubriken åtminstone!

    Korrläs någon del av inlägget åtminstone! Aja fördelen är väl att ens standard sänks för varje inlägg så snart kan man inte läsa alls och då ser man inte längre allt som är fel

  Märsta-Anna kunde ju ha skänkt bort ”äntligen flyttar jag så att ni får lugn och ro”-presenter till grannarna i bostadsrättsföreningen hon flyttade från. Inte undra på att de skålade i champagne när hon drog.

   Hur vet du det?

    Den som vet, vet.

   I liven idag satt hon och kraxade om att hon inte förstod sådana som gör ”påhopp på andra”, väldigt tydligt riktat till Pernilla W som i en helt vanlig vänlig kommentar på Insta påpekade att det syns att Booken använder filter på sina bilder och att det är bättre att stå för det än att ljuga om det. Att Booken 50 år valde att snabbt som tusan radera Pernillas meddelande istället för att bemöta det är ju verkligen moget och talar rätt mycket för sig självt. Pernilla, som då efterfrågade en kommunikation dem emellan i en ny kommentar blev återigen raderad. Bam! Bam! Bam! Lättkränkt AB? ? Vad är det för feeeel på henne??!!

    Sen när har någon någonsin menat väl med att kommentera så? Varför skulle Anna besvara det för? Anna ljuger ??‍♀️ Men Pernilla muckar ju bara gräl.

     Sofias hånfniss i podden när Pernilla visade henne Annas filtrerade bilder lät inte heller särskilt trevligt från en som ska föreställa en ängel.

    Men vad har Pernilla med det att göra och varför ska AB föra en dialog kring det med henne?
    Håller med om att låtsas som man inte använder filter är skitlöjligt men att kommentera det och ”efterlysa en dialog” när man bara vill trycka till ngn är nog fasen ännu löjligare!

     Fast nu slirar du ju på sanningen. Pernilla varken efterlyste någon dialog eller kommunikation utan bad henne sluta ljuga och kalla folk för massa skit när hon uppenbart ljuger. Book gick ju till personangrepp på den som skrev kommentaren. Sen la hon upp en ny bild med massa pikar mot Pernilla.

      Var säkert A.B som skrev en kommentar här häromdagen om att Pernilla skulle behöva botox och annat som syns i tv och bla bla bla…. Tror säkert att Anna B skriver en del härinne.

       Ja vad skulle hon annars ha att göra.

      Jag har ingen aning om vem som skrev vad – jag utgick alltså från kommentaren ovan som jag besvarade!

      Anna tar precis A L L T som personangrepp! Det är sen gammalt.

     Men det är väl intressant att veta varför en människa som dessutom är offentlig,
     använder filter? Den dialogen skulle kunna vara spännande om Booken bara vågade.

    Anna redigerar och har 50 filter på varje bild, ja?
    Alla vet det. Tror inte någon jävel tror att hon ser ut sådär.
    Och vem är Pernilla att komma med pekpinnar till Boken när hennes egen dotter som har 1 miljon följare redigerar och gör ingrepp på sig själv så man knappt ser att det är hon?! Varför vill Bianca se ut som att hon är sugen på ett ligg på varje bild hon lägger ut? Varför gör inte hennes mamma något pä den fronten istället kan man undra.

     Vilken korkad kommentar. Varför ska Pernilla svara för sin dotters handlingar? Pernilla verkar även ha en otroligt synd syn (för att arbeta inom showbiz) på utseende, åldrande och ingrepp. Men visst, vill man leta fel kan man ju leta hos hennes familjemedlemmar och sen be henne ta skulden ?

      Men varför ska hon leta fel hos människor som inte är hennes släktingar? Hon kan ju för fan börja med sina egna barn då som hon uppfostrat! Du fattade ju inte poängen riktigt du….

       Hon verkar ju iaf ha uppfostrat sina något bättre än Book iaf för där är det värre saker som hänt än att redigera bilder, ingrepp och ha öppen mun på bilder.

   Har för mig att ”soppåseincidenten” resulterade i en polisanmälan.

    Vad var det för incident?

     Det var ”någon” som ställde sina hushållssopor utanför sin lägenhetsdörr istället för att slänga dem, en granne sa till att det inte var OK, ”någon” lackade ur fullständigt och lade mer sopor utanför dörren till grannen som klagade … Känns stabilt.

      Fast det här har du upplyst oss om förut. Likaså det att grannarna skålade i bubbel när dom flyttade. Kom med något nytt och inte gammal skåpmat.

       Tack för att du påminner mig om varför jag inte längre besöker Bloggbevakning så ofta.

   Skulle så gärna velat vara där haha. Skulle vilja snacka med dem, veta allting.

  Fint att vara omtänksam, men varför ”skryta” om det? Det räcker väl att den som blir uppmärksammad är glad. Jag har aldrig förstått varför man skriver på Instagram när man har varit snäll. Typ, se mig – Vad snäll och duktig jag är!!
  Tycker även att det är fascinerande att Anna B vet att både My o Ludvig har Covid – när My själv skriver att de inte har blivit testade.

   Hur vet du vad My skrivit till Anna? Hon kanske har fått Anna att tro det.

    Jag har läst Annas o Mys insta samt Mys blogg, såklart. ? Har naturligtvis inte koll på deras privata konversationer. Men de skriver ju mycket på Insta o taggar dessutom varandra ofta.

    Hon har ju fått många att tro det.

   Skriver man inte ut det på sociala medier så har det inte hänt, vet inte alla det?

   Anna hänvisar ofta till sig själv som ödmjuk och diverse superlativ som stämmer dåligt överens med henne. Att konstant påpeka sina goda sidor och inte inse det genomskinliga och pinsamma med det är ointelligent.

    Det är så ofräscht. Vem vill klappa sig själv på axeln heeeeela tiden.

     Narcissister har ingen självinsikt när det kommer till detta tyvärr.

  Instagram har inte varit bra för Anna Book

   Anna Book har inte varit bra för Instagram.

  Det är som du skriver att tooken Måste efter sina välgärningar tala om för hela världen att. 1. titta vad snäll jag är. 2. Titta jag har vänner. Det känns jäkligt oäkta. Tooken borde släcka ner sina plattformar.

   Hon lusläser sin Flashbacktråd och där hade någon ifrågasatt varför hon inte åkte till My eller hjälpte henne med nåt när hon var sjuk.
   Det tog 48 timmar så gjorde hon det och visade upp det. Ofta när det står saker på FB så dröjer det inte länge innan hon gör det eller förklarar sig. Hon skriver alltid : Duschade och tog på oss RENA mjukiskläder osv osv. Ingen duschar väl och tar på sig smutsiga mjukiskläder?!
   Ja, ni som fattar – ni fattar.

    Jag tror alla förstår att Boken ofta inte mår så bra. Ingen som mår bra har ett sånt bekräftelsebehov. Eller som när hon alltid skriver lååååååååånga texter om hur fantastisk hennes man är…Man undrar ju

  Inte långt till Sigtuna o hänga en påse på Hannah o Maggans dörr! ?

   Varför ska de ha en påse?

  Varför kan du inte bara låta detta vara något fint och inte göra narr av händelsen. Personligen tycker jag att du är oerhört barnslig och taskig många gånger. Hur känns det att göra inlägg varje dag som är taskiga?

   Det är ju jättefint av Anna. Men varför ska vi andra ta del av det. Det förstår jag inte…

    Inspirera andra?

     Så kan det naturligtvis vara. Det har jag inte tänkt på, tack för det. 🙂

    Precis ? Skriver hon någonsin om sina tillkortakommanden eller något som inte är glamour och rosa fluff? Nej! Det är bara fasad-statusar. Hon har försörjt sig sedan hon var 14 år och lever inte på någon (sa det idag på lajven) Jo tjena! Hon har ju vissa år inte tjänat en krona. Andra år minimalt.
    Klart Roberto försörjer henne! Det kvittar egentligen. Men sluta ljug!!!

   Hur känns det att vara så lättkränkt?

    Är man lättkränkt för att man påpekar när andra gör fel? ?

    Vet du vad lättkränkt betyder?

     Nej, jag är efterbliven. Men du är fan lättkränkt!

   Det hade upplevts som jättefint om:
   1. Hon inte själv visat upp sina godhetsgärningar. Att göra något genuint godhjärtat enbart för den sakens skull kräver inte att man tar fram mobilkameran för att dokumentera det för omvärlden. Eller att skylta med deras respons.
   2. Man inte känner till hennes historik.

  Skistar stänger alla sina anläggningar från och med måndag ??

  ??? Blir djupt bekymrad över måendet hos vissa människor som Frida och Maggan. De känns absolut inte friska på något sätt och vis. Skickar massor av krya på dig hälsningar till dom via Bloggbevakning. ???

   Precis! Människor som beter sig värre än det beteende de kritiserar känns inte som särskilt reflrekterande varelser, även om i alla fall maggan vill framstå som belevad och högre stående än alla oss andra som ligger i våra fula soffor och skriver elakheter ??

  Vilken fin handstil Anna har! Så snirklig och vacker, men ändå lättläst.

  Är en sucker för fina handstilar, kanske för att min egen ser ut som att en femåring med stelopererade fingrar har skrivit.

  Vänta nu, är ”Frida” och Magdalenas kommentarer skrivna från samma IP-adress?

   Nä, det är skrivna från två helt olika ip-nummer och med olika mailadresser angivna.

  ☀️

  Jag repostar alltid om mina vänner nämner mig i instastories. Visste inte att det uppfattades som märkligt..

   Kan nog bli frustrerande om det är flera gånger i veckan tänker jag, men är det nån gång så brukar inte folk störa sig på det

   Varför gör du det?

  Jag är mest chockad över att My kan uppdatera IG flitigt medan hon har Corona som är ”10 gånger värre än en influensa”. Bara jag som varit helt däckad de första dagarna av influensan? Hoppas såklart hon och sonen mår bättre snart, men lite av det framstår som hon njuter av ömkan hon får.

   Och jag menar inte att Corona inte kan va 10 gånger värre än influensan! Så ingen tror det.

   Ja , visst är det märkligt. Jag är även fascinerad av att sonen vill ha jeans på sig när han är så sjuk o sängliggande – sjukt obekvämt skulle jag tycka. Men bra ändå att sonen har en stor aptit när han är så sjuk. Mina barn vill inte alls när de är sjuka i influensa.

  Det här fick mig att skratta, åt dina underbara lappar??? Tack❤️

  Ta upp att Amanda Schulman sitter på Gotland och lägger ut om att hon kanske har/haft coronasymtom, är hon pantad eller

   Hon bor på Gotland så va menar du?

   Klart hon har haft det. Är inte hon hypokondriker?

   Gällande Schulmans så har dom sålt sin lägenhet och bor just nu i sitt hus på Gotland. Det måste dom ju ha rätt till? Vad jag har förstått det så är dom extremt isolerade där pga Amandas hypokondri. Både Alex och Amanda har mycket ångest och oro. Så, kan vi släppa Schulmans nu?

  Jag älskar dej och din blogg Camilla!
  Trots att du tog bort min bullkommentar igår. ?? Bästa hälsningar Tant KIA

  God gärning för Anna B är att det syns utåt. PUNKT.

  Kommentarer går inte fram, något fel i systemet?

  Har hon fotat ljusstakarna hemma hos sig själv när de är oinslagna?

   Det verkar så.

  hur kan man vara så äckligt självupptagen som A. Booooook.? fota presenter som man ger till sina sjuka vänner o lägger ut på Insta?? Hon är sjuk i huvudet! Och såg ni att hon fotade Robejtos teelfon när han hade sin pappa i telefon när de gav honom en lite MArabouchokladkaka? Som Anna skulle säga…PATETISKT!
  Och hennes ilskna ”försvar” av sina löjliga filter på sig själv, Men hallå vi ser att du har filter så håll truten, Anna!
  och det där om mobbning, Anna…HUr var det där med de anonyma breven till Denise Lopez där hon beskylldes vara en tjock h*ra? Du skrev inte dessa brev, Anna B?? Nääääädå…inte alls….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.