Tre saker man önskar var aprilskämt

Att Chole Schutermann både verkar göra smygreklam för The Lamp Hotel i Norrköping OCH uppmanar människor att åka dit över påsk. 

Jag trodde detta var ett skämt från Tyra eftersom den dök upp mitt bland alla peppiga poster, men så verkar inte vara fallet. 
Däremot önskar jag att alla män som är raka motsatsen till de som firas här ovan i Tyras inlägg var ett ständigt aprilskämt.
De som inte tvättat underlivet sedan trettioåriga kriget men som ändå slänger fram dasen till ont anande sexpartners utan en tanke på att hen kanske redan ätit.
Kan inte ni ALLA vara aprilskämt?

Och sen den här snubben…
Joe Exotic.
Och nej, det är inte honom i sig jag önskar var ett aprilskämt, för hans typ finns det gott om i USA men det är inte alla som spelar in countrylåtar och gör musikvideos till dem som han gjort.
De är…..

Jag saknar ord…

Visst önskar man att det skulle komma ett ”april, april…” här?

183 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  i min kommun är gymnasieskolorna stängda, men S lämnade in förslag igår om att ungdomarna ska få gå och äta lunch på lokala restauranger för 80 kr.

  det var ett seriöst förslag som jag trodde var aprilskämt… gymnasien är ju stängd pga smittorisken, då ska väl inte alla ungdomarna samlas och äta lunch ihop heller 🤦🤦🤦

  Svara

   Det är ju dock så att se till att alla får mat, eftersom alla inte får mat hemma… I min kommun hämtar man en matlåda.

   Svara

    Det är väl för f-n föräldrarnas uppgift.

    Svara

     Såklart, men det finns ju de som inte borde ynglat av sig alls och det är deras avkommor som får ta den smällen. Fint då att de kan få lite ordentlig mat i sig när de lever i en situation de inte ens bett om

     Svara

      Och vem ska betala det?

      Svara

       Staten

       Svara

        Och vem är det? Vi som arbetar. Det är bara det att vi inte ställer upp längre. Lär bli ett hårt uppvaknande för många.

        Svara

         Lol. Vaddå många? Känner ingen över 16 som inte betalar skatt.

         Svara

          Varför kan de inte betala sin egen mat i så fall?

          Svara

           Kan de väl om de jobbar. Men du kanske har missat att vi befinner oss mitt i en pandemi och katastrof och deras anställningar har sagts upp? Har stått i tidningarna ett antal gånger. Rekommenderar att du öppnar en sån.

         Hur hade du tänkt att det skulle gå till? Tänkte du ringa till skatteverket och vägra betala skatt, eller vad?
         Bli politiskt aktiv istället och bli den som lägger fram bättre förslag på hur man ska förbättra sin hemkommun. Eller rösta rätt, så slipper du se sådana där förslag i framtiden.

         Svara

        Vi medborgare i Sverige också, det är det vi betalar skatt till, och även sjukvård och liknande saker…det kallas för välfärd!

        Svara

       Vi lever i ett samhälle. Samhället betalar. Vad är du för sorts människa egentligen?

       Svara

        Du tror att samhället ska gå in och ordna vuxna människor misslyckanden. Hur gammal är du? Fick du inte lära dig någonting i skolan?

        Svara

         Det är så uppenbart att du trollar. Ja, staten betalar för att barn i Sverige inte ska behöva vara hungriga. Via barnbidrag, studiebidrag, socialbidrag osv. Och vaddå vuxna människors misslyckande, just nu blir miljontals personer världen över av med jobbet. Välutbildade personer som för 3 veckor sen satt med en trygg anställning och inkomst. Ekonomin rasar och det är vi som fortfarande har jobb kvar som kommer få betala för andras överlevnad.

         Svara

          Det är just därför man ser till att ha sparat en slant på banken. Anne Wibble rekommenderade en årslön.

          Svara

           En slant på banken försvinner fort om du står utan inkomst, har lån, hyra, bil, räkningar och 2-5 personer i familjen att mätta på obestämd tid.

           @13:39: Då får man sälja bilen och/eller bostaden. Om du tror att staten kommer att försörja dig under den kommande krisen lär du bli besviken.

           Många har absolut ingen förutsättning för det.

           13:44 sluta trolla nu. Försörja dig vs ge barn ett mål mat om dagen är skilda saker.

           Lätt för henne att säga som var dotter till Bertil Ohlin.
           Pappan fick Ekonomipriset till Alfred Nobels minne mm och hade en bra förmögenhet som barnen fått dela på.
           Inte många ungdomar som kan spara undan en årslön. Andrahandshyror, osäkra inkomster och studieskulder brukar effektivt kapa möjligheter till sparande.
           Därefter ligger de flesta svenskars förmögenhet i bostaden.

           13:49 Ignorera människan.

           Lol. Anne Wibbles självbiografi hette för övrigt ”Två cigg och en kopp kaffe.”

           Ett jävla hån mot många, är förbannad på henne än😡

           Om man varken har bil eller någon bostad att sälja, var gör man då? Det är inte alla som äger sin bostad och många som inte har bil.

           Fy vilken mentalitet. stick tillbaka till 1800-talet.

       Betalar gärna skatt för att barn ska få mat

       Svara

        Eller hur!? Jag skulle gärna betala mer skatt om det fanns en försäkran om att det gick till sjukvård samt barn.

        Svara

         Jag rekommenderar dig att gå in på MUCS:s hemsida och kolla vilka olika bidragsmottagare som finns i landet samt vad dessa får bidrag för.

         Det är inte mycket sjukvård och barn på deras mycket långa lista.

         Men det är förstås bara början…

         Svara

        Det är inget som hindrar dig att betala in extra.

        Svara

         Jo. Enligt lag får skatteverket inte ta extra skatt av någon, inte ens de som själva vill betala mer. Sätter du in extra pengar så får du tillbaka dem året efter.

         Svara

          Man kan ljuga om inkomster och betala in extra. Jag förstår att du aldrig skulle göra det, för du är bara intresserad av vad staten kan göra för dig. Men nu är pengarna slut. Vad gör du då?

          Svara

           Haha tönt. Sluta provocera i onödan. Varför gå på någon som vill hjälpa utsatta barn? 🤔

           Nej det kan man inte. Skatteverket vill ha en redovisning på din inkomst. Dvs din arbetsgivare skickar in en kontrolluppgift varje år. Det går inte att ljuga om den.

       Jag betalar mer än gärna. Det kallas solidaritet.

       Svara

        🙄

        Svara

         Betalar även gärna gör dig den dagen du behöver hjälp från staten ❤️

         Svara

       Gymnasieelever brukar få lunch i skolan. Genom detta kan kommunen se till att eleverna får lunch medan de pluggar på distans samt stödja lokala restauranger.

       Svara

       Vem tror du betalar skollunchen annars? Som sagt, inte alla som har utrymme i sin budget att tonåringarna ska äta hemma en extra gång per dag…

       Svara

      I sverige har vi inte något som heter föräldraransvar. Och misslyckas barnen så är det skolans och samhällets fel! Skaffa inte barn om ni inte kan ge dom mat.

      Svara

      Till anonym kl 13:13
      Men snälla rara, finns ju mängder av människor som hamnat i ekonomisk kris pga hur många anledningar som helst.
      Då räcker inte pengarna till, hur man än vrider och vänder på varje krona.

      Svara

       Det hände mig. För 10 år sen var jag en ambitiös person, med jobb/utbildning, hade drömmar och planer och mål. Allt det försvann när jag fick psykisk ohälsa, har ej kunnat jobba på flera år och idag vet jag inte ens hur det känns att va en ”normal” människa. Men jaja folk tycker ju att såna som mig eller andra bör dö eller hamna på gatan.

       Svara

        Såna som dig – deprimerade – ska inte dö eller hamna på gatan. Men ni ska betala för er när ni ska ha något. Det ska alla, friska eller sjuka. Men nu när du är sjuk är det förstås svårt att betala för sig, så då får du förlita dig på bidrag.

        Men måste bidragen komma från staten, dvs. skattebetalarna? Måste dessa verkligen belastas med att betala för ditt liv? Eller kanske du skulle kunna komma på ekonomisk grön kvist via bidrag från faktiskt välmenande medmänniskor, som det var i Sverige innan staten/politiken tog över ansvaret och hindrade andra, genom hård beskattning och en misstänksamhet om att egenintresse är samma sak som egoism, att vara goda medmänniskor med andra i svåra situationer istället för att alla tvingas vara goda, även om den egna situationen inte tillåter det.

        Solidaritet gapades det om förr och tydligen var det bara staten/politiken som var solidarisk och god. Men historien är annorlunda. Privata initiativ som bygger på frivillighet och genuin välmening har alltid existerat och existerar fortfarande i viss mån, även om konkurrensen från staten är överväldigande.

        Man kan inte göra fattiga rika genom att göra rika fattiga.

        Svara

         Jag får ingen bidrag längre, fick först sjukpenning i 3 år och sen fick jag ingen ekonomisk hjälp eller psykhjälp. Har levt på min man i 5 år nu.

         Svara

         du låter väldigt priviligerad. Det är såna som dig som gör världen orättvis.

         Svara

          Orättvis? För att man inte förlitar sig på staten?

          Svara

           Du förlitar dig på staten utan att ens veta om det.

         Så du betalar all vård privat utan statens hjälp? Även förskola? Skola? Trodde inte det. Så lägg ner och visa solidaritet.

         Svara

          Hårda ord. Du *kräver* att jag ska visa solidaritet. Detta gör jag liksom du oavsett du vill eller ej. Detta genom att vi tvingas på skatt. Det finns alltså inget utrymme för genuin välvilja i detta – alla ska göra samma, oavsett förutsättningar.

          Förskola har jag inget behov av då jag inte är ett barn och inte heller har några. Så jag betalar för dina barns förskola istället, för att jag måste – via skatten.

          Solidaritet som ni sossar kallar det och detsamma uttryck jag för stunden begagnar mig av kan komma från annat håll än staten. Genuin och äkta välvilja och medkänsla och -lidande är personliga egenskaper som inte kan tvingas fram av politiken.

          Att tillåta människor på egen hand växa sig starka och ta sig ur sina taskiga livssituationer för egen maskin istället för att permanenta dessa med ett bidragsberoende, vad är mest solidariskt? Kanske solidaritet inte ens är rätt ord längre.

          Svara

           Du verkar va en jävla röv.

           Han är helt enkelt bara en ordinär inskränkt snubbe med dålig empati.

           Henrik, vad glad jag blir att läsa ditt inlägg! Så få människor i detta ”forum” och även i resten av samhället som har de åsikterna som du har. Det är fint att du tror på individen och att man inte ska bli tvingad att göra saker för andra. Det viktigaste i världen är ju faktiskt en själv, även fast det är något som inte är okej att säga. Man ska enligt de flesta samhällen uppoffra sig trots att man inte själv kanske vill det egentligen eftersom egoism anses så ofta vara fult, tyvärr.

     Finns föräldrar som inte sköter det, oavsett anledning

     Svara

    Om dom inte får mat hemma så har dom väl inte 80:- till mat i skolan?

    Svara

   Man kan väl ta med? Låter som ett bra sätt att se till att ingen får gå hungrig och att lokala restauranger överlever

   Svara

   Finns barn som inte får mat hemma och som är beroende av skolmåltiden. Finns dock inga krav efter 9an (Skolplikten är bara upp till 9an) på att skolan ska tillhandahålla mat så vet att alla gymnasium gör olika just nu. En del erbjuder inget, en del erbjuder barnen att hämta matlådor. Att ge dem 80kr per dag lät som en bra idé, take away funkar ju.

   Svara

    Är ett barn beroende av skolmåltiden för att det inte får mat hemma bör socialtjänsten kopplas in.

    Med det sagt, hemleverans hade nog varit klokare än take away, med tanke på att det lär inspirera till umgänge att låta massa ungdomar samlas på en och samma plats, men det är förstås svårare att genomföra både logistiskt och ekonomiskt.

    Svara

     Och hur ska man veta vilka barn det gäller? Barn är inte direkt kända för att skryta över att deras föräldrar har dåligt med pengar. Tvärtom brukar kidsen dölja sånt så bra de kan i den åldern.

     Svara

      Är man i gymnasieåldern är man nog stor nog att både skaffa pengar och mat själv.

      Svara

       Vet du hur många unga extrajobbare som får kicken just nu?

       Svara

       Ska en 16-åring som går u skolan se till att skaffa mat själv?

       Svara

       Hoppas du skämtar… Det är väl bättre de utbildar sig så att de verkligen kan skaffa ett riktigt välbetalt arbete och betala en massa skatt. Lär behövas.

       Svara

       Hoppas du trollar.

       Svara

        Tycker att många kommenterar här inne har en sån elitisk ton. ”Skylla dig själv” snack och hur de ser ner på fattiga och utsatta. Vart kommer alla dessa idiot troll. Så äckligt att läsa sånt.

        Svara

         Ingen missunnar skolbarn mat. Man vill bara inte ha smittspridning i skolmatsalen. Ordna hemkörning eller vad som helst. Take away kommer bara locka ungarna att luncha ihop.

         Får barnen inte mat hemma handlar det till största del inte om att föräldrarna inte har pengar, även fattiga prioriterar mat till sina barn i första hand.

         Svara

       Hur ska en 16åring kunna skaffa pengar när de inte får anställning?

       Svara

     Finns massa familjer som har hjälp av soc, men föräldrarna och tar pengarna till annat. Herregud hur kan man inte unna barn lunch

     Svara

      Man får inte så mycket pengar av soc heller. Har du en högre hyra tex än högsta belopp de ger till hyra så får du ta av övriga bidraget. Man blir inte rik på soc. Dessutom har föräldrar pusslat ihop sin tillvaro, har barnen någon aktivitet var som kostar pengar så kanske pengarna har räckt just pga att de kunnat äta ett mål mat om dagen i skolan. Osv.

      Svara

       Exakt. Det är en supertight budget och måste som får bistånd har kanske inte förutsättningar för att ställa om helt plötsligt. Dessutom kanske barnen inte vill känna sig till besvär

       Svara

       Självklar ska man inte bli rik på soc. Det är en tillfällig lösning, vuxna har ansvar för sig själva och sina barn.

       Svara

        Det stämmer inte. Barns möjlighet att äta mat är inte fullt ut föräldrarnas ansvar. Brister föräldrarna ska barn inte gå hungriga.

        Svara

      Staten ska sköta det grundläggande, inte ordna all inclusive.

      Svara

       Är en måltid om dagen 5 dagar i veckan all inclusive?

       Svara

     Det finns dock många som lever i fattigdom som inte kan få hjälp av soc.

     Svara

   detta gällde dock inte matlåda eller takeaway på nåt sätt, man skulle sitta där och äta. ”för att gynna våra lokala restauranter”, skrev dom.

   Svara

    Sa de att man inte fick ta take away?

    Svara

    Är skolbespisningarnas personal permitterade?

    Svara

   Ungdomarna kan väl få en matlåda av de kommunala kök som fortfarande har öppet, det levereras till äldreboenden och förskolor. Restaurang för 80 kr? Dessa pengar måste läggas på annat just nu.

   Svara

    Blir kanske lite väl mycket att göra för de storkök som redan levererar till äldreboenden och förskola. Jobbade i storkök tidigare, vi körde redan på full kapacitet, hade aldrig gått att göra x antal 100 matlådor extra.

    Svara

     Med tanke på att gymnasieskolor är stängda borde köken kunna ha öppet och servera lunchlådor.

     Svara

      På många skolor är det restaurangprogrammet som gör skolmaten.

      Svara

       Nästa förslag blir att varje elev som går restaurangprogrammet får X antal elever som de ska laga lunch för.

       Svara

   HÄMTA!

   Svara

   Så har vi i Alingsås.
   Man får beställa på torsdagen vad man vill ha från vilken restaurang. Sen får man hämta det just den dagen inom en viss tid.
   Och ta med sig därifrån.
   Fungerar jättebra.

   Svara

   rebecka 🐞: Din förmåga att göra negativa tolkningar av precis allt har börjat gå från att vara häpnadsväckande till imponerande.

   Hatten av, I guess?

   Svara

   Det handlar nog mer om att stötta en svag ekonomi och försöka rädda restauranger som annars hade riskerat konkurs än att utfodra ungdomar.

   Svara

    Okej svarar på din kommentar här men alltså vilken konversation i hela tråden. Dog lite. Det är ju lite så att alla som går gymnasium har lunch i skolan vilket finns en budget för redan. Gäller alla som går grundskola och gymnasium i Sverige. Med distans undervisning som gymnasiet har nu försöker kommunerna lösa detta på olika sätt matlådor etc eftersom alla studerande har rätt till detta. Nej jag måste läst fel i hela tråden eller så trollar alla. Inte kan så många vara så korkade eller ni är bara rädda om era egna rättigheter kanske och övriga människor som lever i Sverige tycker ni…? 🤢

    Svara

     Det är bara upp till nionde klass som mat i skolan är en rättighet.

     Svara

     väldigt egoistiska personer här inne. Och det bara ökar. Tror tyvärr att folk från flashback har hittat hit och uppmanar sina basement dweller incels vänner att också kommentera här inne. Blivit sån tråkig och ledsam stämning här.

     Svara

   I min stad (Borås) får gymnasieeleverna hämta mat för 75 kr på lokala restauranger och det uppskattas av alla restauranger som ser det som deras enda möjlighet att inte gå under i denna Corona-tid. Det är inte okej att äta på restaurangen utan det är endast möjligt med take-away, på grund av smittorisken. Barnen får mat och restaurangerna får ekonomiskt stöd, det blir en win-win situation och funkar superbra här 🙂

   Svara

    Woho borås

    Svara

   Alltså förlåt men 80 spänn, är inte det dyrt för en lunch för en gymnasieungdom? När man kan få en stor falafelrulle för 25 spänn…

   Svara

    Nej, det är i runda slängar vad en dagens kostar. Inte meningen att de ska äta skit varje dag i flera veckor liksom.

    Svara

     Ja men för vuxna arbetande människor är det väl kanske normalt med en dagens för 80-100kr. Men för någon som går i gymnasiet är det ju sjukt dyrt! Det är liksom 400kr i veckan, nästan hela studiebidraget. Och nästan lika mycket som ett matkort för hela terminen kostar (vet inte exakt vad dom kostar nu för tiden för det är 18 år sedan jag tog studenten men då kostade det 650kr/termin).
     Fattar inte konceptet helt heller, det finns familjer som inte har råd att ge sina barn lunch hemma så då erbjuder man dom att köpa lunch för 80kr istället? Det måste ju vara långt dyrare än laga lunchen hemma…

     Svara

      Hade gymnasieskolorna inte bytt till distansundervisning hade dessa elever fått lunch på skolan istället. Har tidigare hört om skolor som av någon anledning inte kan servera mat tillfälligt som har haft en liknande lösning med att eleverna får köpa lunch ute.

      Kommunen fortsätter stå för elevernas luncher på vardagar (som de hade gjort om det inte hade varit för viruset) och stödjer även lokala restauranger.

      Svara

       Aha så du menar att skolan betalar för lunchen? Då är det en annan femma. Uppfattade det som att eleverna fick köpa lunchen själva för 80kr st.

       Svara

        Ja, kommunen betalar.

        Svara

         Då förstår jag. Mer rättvist också eftersom eleverna redan fått köpa matkort för terminen.

         Svara

   Man betalar för skolmaten via skattsedeln, och ska barnen vara hemma 4-5 månader så kan det bli dyrt. Vi hadde 3 barn som gick på gymnasiet samtidigt och hade våra barn varit hemma 5 månader hade det kostat mycket med lunch varje dag.

   Nu äter man inte på plats utan man hämta lunch, och flera kommuner har en app som man visar på en restaurang så får man mat med sig, det gynnar även restaurangerna på orten.

   Man ska inte vara så missunnsam.

   Svara

    Jag uppfattade det som att eleverna själva skulle betala för lunchen. Det hade ju blivit mycket dyrare än att göra lunch hemma. Förstod inte att det var skolan som betalade för maten.

    Svara

  Alltså, om influencers som inte tar sitt ansvar fortfarande är populära efter detta tappar jag helt tron på mänskligheten.

  Svara

  Jag trodde att en pojkvasker på 21 drev med mig igår när han beklagade sig över att han råkat göra sin tjej gravid och att hon inte ville göra abort. Jag blev tillslut så irriterad att jag sa ”att ligga är ingen mänsklig rättighet”, han blev så paff när jag högg till med det att han blev tyst 😊

  Svara

   Undrar om han blev paff över att du sa en sån sak eller för att han ärligt trodde att det var en mänsklig rättighet 🤔

   Svara

   Vad har ”att ligga är ingen mänsklig rättighet” att göra med att han vill att hon ska göra abort då han uppenbarligen inte känner att han är redo för att bli förälder?

   Svara

    Förlåt, du fick inte resterande konversation 😊 anledningen att jag tillslut sa så är att han ansåg att allt var hennes fel (hon äter minipiller), att han inte vill riskera sådana saker och ville inte använda kondom. Så, där 😊

    Svara

    Då kanske han skulle ha använt dubbla kondomer för säkerhets skull

    Svara

   Ska han bli pappa bara för att ligga inte är en mänsklig rättighet? 🤨 Du är en av de som hejade på Cissi när hon tyckte att det var en killes fel när hans tjej blev gravid efter att ha slutat ta p piller i smyg va?

   Svara

    Hur läste du den kommentaren??😂😂

    Svara

   Herregud, han ”råkade” ingenting utan gjorde ett aktivt val i att riskera graviditet om han inte använde kondom eller gjort en vasektomi. Förstår att du trodde han drev.

   Svara

   Heter din dotter Catrin i förnamn och Hedlund i efternamn?

   Svara

    😂🤣😂 saknar Catrin

    Svara

   Så får man inte säga när man är anti-abort. Varje gång jag nämner det argumentet i den frågan bli jag lynchad direkt, däremot funkar den tydligen asbra mot killar 🙄

   Svara

  ”Dem har”…

  Svara

   Svider i ögonen varje gång

   Svara

   Men gå och bajsa.

   Svara

    Dem är inte bajsnödiga.

    Svara

     Hahaahhaah

     Svara

    Johan Glans! 😍

    Svara

   Särskrivning OCH felanvändning av de/dem.
   Får fan invärtes klåda.

   Svara

    Ta det lugnt! Tänk på ❤️

    Svara

  The lamp hotel ägs av Chloés pojkväns familj!

  Svara

   Det förklarar varför den lille spjuvern kunde köpa sig en Merca G-klass.
   Otroligt bra hotell, men vi får se hur de klarar krisen.

   Svara

    Om man gillar överdriven marknadsföring och möts av slitna rum så… Dock fint spa och fantastisk restaurang.

    Svara

     Japp. Har bott där ett par gånger och varit nöjd med både service och restaurangen.
     Gillar inredningen. Marknadsföringen har jag inte sett så den kan jag inte uttala mig om.

     Svara

  Det är inte Joe Exotic som varken skrivit eller spelat in låtarna, bara han som gör musikvideon.

  Svara

   En mer ”Exotic” version av Milli Vanilli.

   Svara

   Har han inte en sekt också?

   Svara

  Ok, nu är jag en av dem som tillhör den största anhängaren av att inte resa i onödan etc men… såvida jag inte missat något så bad hon inte folk från Stockholm och andra regioner att åka dit och det finns säkert både de av hennes läsare som bor i närheten och vill ha något att göra under påsken som kan stötta sin lokala verksamhet.

  Det här inlägget kändes lite väl storstadscentrerat i sitt tänk utan tanke på att det finns fler i Sverige som inte behöver resa långt för att åka dit som det går bra att göra reklam för.

  Svara

   Ang Cloe Shutterman 👆

   Svara

   Det enda jag tänker på är mängden bakterier på såna här ställen. Läste för ett tag sedan att Sturebadet är det smutsigaste badhuset av alla i Sverige (eller Sthlm kanske det var). Har alltid blivit så äcklad när jag sett det äckliga golvet på influencers bilder, ser så sunkigt och gammalt ut, fattar inte hur nån kan sätta sin fot där.

   Svara

    hamnade fel

    Svara

   Chloé själv bor väl i Stockholm och kommer att åka från Stockholm?

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Vad får dig att tro att folk inte jobbar? Självklart ska barnen ha del av statens pengar. Inget barn i Sverige ska behöva vara hungrig.

   Svara

    Eftersom de verkar ha så gott om tid att planera vad de skall göra för andras pengar. Dream on …

    Svara

     Dels är det lunchtid och sen jobbar många hemifrån nu. Finns tid både till bloggbevakning och netflix. Du bor i ett land där vi betalar skatt till staten. De pengarna går sedan till bland annat bidrag för att mätta barn. Stör du dig på det så flytta till någon ö någonstans.

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Åh! Fick direkt flashback till Lövén igpr som sa att ”Kvastarna får stå kvar på parkeringen” 😂 (inte involverad i det övriga kommentarerna, meeen kvasten va kul!)

      Svara

  Skyddstopp på flera avdelningar på Östra sjukhuset nu från kl 13. Vad innebär det?

  Svara

   Ett skyddsstopp innebär i praktiken att Arbetsmiljöverket tillkallas och gör en utvärdering, påtalar eventuella brister som måste lösas innan arbetsuppgifterna kan utföras, eller bedömer att något skyddsstopp inte är nödvändigt.

   https://www.expressen.se/gt/larmet-en-tidsfraga-innan-skyddsstopp/

   Svara

    Så de får inte ta hand om patienterna?

    Svara

     Inte tills arbetsgivaren har sett till att de får munskydd för att vårda coronapatienter. Nu har de bara fått använda visir.

     Svara

  Jag trodde att kunna stava hörde till när man leker överklass..

  Svara

  Och Bella lämnar hotell i Ystad för att sedan ta in på hotell Diplomat. Vad är det för fel på folk egentligen?!?!? Bra att sprida sina baciller runt om.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Bella är väl inte sjuk så vaddå sprida baciller? Har du tvångstankar? Folk rör sig på platser dagligen året runt.
   Kritisera hennes resande om du vill, men kritisera inte en frisk person för att sprida ”baciller”.

   Svara

    Har du missat precis allt om vad som händer just nu i Stockholm?
    Till helgen är det fullt på sjukhusen och folk blir fortfarande sjuka i snabb takt.

    Svara

     1. Skiter fullständigt i Stockholm. 2. Har inte missat det. Men Bella är ju inte sjuk?

     Svara

      Hur vet du att Bella inte är sjuk? Grejen med det är viruset är ju tydligen att man kan vara sjuk utan symptom, därav bör man stanna hemma i möjligaste mån.

      Svara

       Inte enligt fhm.

       Svara

       Lite svårt att stanna hemma om man inte har ett hem att åka till dock…

       Svara

     Hur sprider man viruset utan att man är smittad?

     Svara

      Hur vet man att man inte är smittad?

      Svara

       Du har inga symptom. Eller litar ni nissar på allt fhm säger utan den punkten?

       Svara

        Inkubationstiden ligger på 2-14 dagar (i vissa fall upp till 24 dagar) så nej, du behöver inte visa sympton för att vara smittbärare.

        Svara

         Och ändååå ska vi ha bröllop och barnkalas 😍

         Svara

         Meeen, det är snoret och salivet som smittar.
         Uppvisar du inte symptom, dvs snorar och hostar så smittar du inte.

         Men skulle jag slicka på hissknappen och dörrhandtaget till porten, ja, då skulle säkert någon bli smittad. Men hur många vuxna känner du som beter sig på det sättet egentligen?

         Svara

          Har du aldrig bjudit en vänn t.ex. att smaka en klunk från din läskflaska?
          Du petar dig i näsan(när ingen ser) och skakar sedan hand med någon eller trycker in koden till ditt kort i affärens terminal?

          Var inte så naiv.

          Svara

           Det är Bella vi pratar om här. Jag tvivlar på att hon går runt till hotellpersonalen och frågar om någon vill smaka en klunk från sin vattenflaska.
           Man skakar inte hand längre och man tvättar händerna efter att man knappat på terminalen!

    Å hon är garanterat 100% frisk? Du är också helt frisk? Bevis?

    Svara

  Chloes pojkväns familj äger hotellet, så att hon skriver om det är inte direkt konstigt och hon får antagligen inte betalt för det.

  Svara

  Här har vi det IGEN! Paula gnäller om att vara instängd men att gå på djurparker OCH ser såna program öppnar inte ögonen?! ”Stackars oss människor som klättrar på väggarna just nu… Låt oss betala för att se djur i bur i sommar ungar!!”

  Svara

  Ni i förra inlägget som tänkte ha fester, barnkalas osv. Nu står det med i restriktionerna att vi inte ska ha det.
  ”Avstå från fester och andra sociala evenemang.”.

  Svara

   Vart kan jag läsa det?

   Svara

   Om man ska avstå från barnkalas för de närmsta så ska man med den logiken avstå från att lämna barnen på förskolan och skolan. Och de restriktionerna finns ju inte än, eller hur?

   Ett barnkalas med 6 st kompisar som man tillbringar 40 timmar i veckan med är inte speciellt jämförbart med en 30-års skiva med tillsammans med folk som man bara ser max 1 gång om året. Att folk inte fattar det övergår mitt förstånd.

   Svara

    Folk har helt tappat läsförmågan och det logiska tänkandet verkar det som.

    Svara

  Usch såg den dokumentären. Den är ju heeeelt sjuk. Jag är livrädd för katter och hundar. Men att äga 230 tigrar/lejon/pantrar osv. Alltså what 😳 Sjukaste va när Saffa (Saffe?) blev av med armen och Joe gnäller på att han kommer förlora pengar pga folk fixk åka hem. Okej det va inte det sjukaste, men bland det sjukaste.

  Hela dokumentären är sjuk.

  Och vad är felet hos gubbslemmen? Tre män, fyra fruar osv. Alltså ähhhh.. USA är ett märkligt land 😳

  Svara

   Jag hade älskat att ha massa exotiska djur. Hade gärna haft tigrar, lejon, elefanter, apor you name it. Tänk en pool med delfiner? Drömmen att vara så nära djur.
   Obs nej jag tänker aldrig ha det i verkligheten, ja det är hemskt och synd om djuren. Nej jag besöker inte djurparker.

   Svara

    Haha jag är ingen djurmänniska alls. Men kan väl förstå att det hade lockat om djuren mådde bra och bodde så så att de lever så naturligt som möjligt. Men usch de är ju gigantiska 😳 Jag är livrädd för katter. Hade det dykt upp en tiger hos nån hade jag kissat på mig 😂

    Svara

   Jag är på avsnitt 3. Jag är i chock. Den är ju lika galen som folk säger. När man tror att någon är ”normal” (jämfört med övriga profiler i serien) kommer något nytt. Imponerad av modet också….

   Svara

    Och så håller det på. Den ena är värre än den andra 😳 Hahah, och från ingenstans kommer det nån ny. Alltså it goes on and on (and on and on….)
    Vet inte hur många ggr jag sa högt ”Nää vad ÄR detta” 😂

    Svara

    Det finns på riktigt EN enda normal människa kopplad till hela den där verksamheten, han dyker upp i avsnitt 5 tror jag och säger ”Jag jobbade för Joe i 1,5 år. Det var det värsta jag varit med om.” 😉

    Svara

     Haha! Jaaa just det!

     Svara

     Kolla på Google vad Barbara säger om hela farmen(sekten)

     Svara

   Ja, varför är typ alla sexmissbrukare?! Massor av olika flickvänner/pojkvänner/fruar/makar och verkar absolut inte kunna vara singel i mer än några dagar för så fort en partner kolat så är det jakt på en ny att gifta sig med..!? WHAT?!

   Svara

    Bokstavligen – fast de kolat. Heeeelt galet haha! Sexmissbrukare OCH fd kriminella. Härligt gäng 😅 Mardröm haha

    Svara

   Det är en sekt, kvinnorna är unga och oftast oskulder när dom kommer dit.

   Svara

  Mer info:
  ”Det arbetet vi kommer att stoppa är arbete som när man matar, när man tar prover, när man hjälper till att vända i sängen, byter blöja, hjälper någon på toaletten. Sådana arbetsuppgifter kommer vi att stoppa utan korrekt skyddsutrustning.”

  https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2020/04/02/skyddsstopp-pa-ostra-sjukhuset-i-goteborg/

  Svara

  Det har ju kommit fram att det inte är Joe själv som skrivit låtarna eller spelar in dom. Han mimar alltså bara.

  Svara

  Något jag trodde var ett aprilskämt var att Sofia Wood ska ”volontärarbeta” på Pom och Flora. Av alla ställen hon kan lägga sin tid och bidra till samhället, så väljer hon att ”volontärarbeta” på ett kafé där de i vanliga fall tar 100 kronor för en skål gröt. Jag trodde på riktigt att det var ett aprilskämt. Det var det ej.

  Svara

   Det är väl kunder som kaféer och restauranger behöver för att kunna betala personalen, inte någon volontärarbetare som ersätter personal?

   Svara

  Jag måste ha haft en väldig tur hittills i mitt 27åriga liv. Aldrig någonsin har jag varit med om en kille som förväntat sig att få en avsugning, typ tryckt ner mitt huvud eller tagit fram den och väntat på att jag skulle gapa.
  Bara en har frågat, men jag ville inte och han var fine med det. Föredrar dock en tvättad kuk ändå, luktar förjävla äckligt om den inte tvättats🤢

  Svara

  The Lamp Hotel gick ut på sina sociala medier och tackade folk för att de trotsade coronan. Inte ett ställe jag vill stötta.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.