Clara Henry är med i Robinson

Clara Henry avslöjade för en timme sedan att hon är en av deltagarna i nya säsongen av Robinson. 

Fasen vad roligt, det kommer jag definitivt kolla på!
Någon mer?

Ni hittar alla svar till eventuella frågor ang den raderade insamlingen och/eller insamlingen från 2017 under inläggen från tidigare idag. Vill ni diskutera detta ytterligare så sker det där.
Alla kommentarer om det eller relaterade till det på andra inlägg kommer ses som OT och kommer raderas.
Tack.

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gillar Clara Henry, men hopps inte Robinson också blir ett program där dem drar in influencers bara för att få tittare ?

   På mig har det motsatt effekt – vill verkligen inte titta om dom är med

    Samma här. Så tåkigt!

   Men så som jag förstod det så har hon på riktigt sökt som alla andra och inte bara tagits in pga att hon är känd. Sedan är det klart att de säkert tyckte det var roligt att ha med just henne.

    Ganska uppenbart att de som sköter castingen tog med henne pga att det höjer antagligen tittarsiffrorna lite. Hade hon inte varit offentlig, så hade hon säkert inte ens kommit med.

     Är Martin Schibbey (kanske felstavat) en av de andra tre man fick se? Han är ju mest känd isf

      De andra heter Christoffer och Jani.

      Haha ja det vore nåt om han kom in i Robinson?

  Följer Robinson sedan två veckor tillbaka så Clara kommer in som någon form av joker/utmanare efter ett tag.

   Tillsammans med två andra som inte är kända sedan tidigare. Hon kommer inte in som ”kändis” utan har sökt in som övriga.

  Jaa va kul! Älskar Robinson!

  Tråkigt att Hasse fick åka, han var min favorit

   Neeeej, nu spoilade du för mig! ??

    För mig med! ?

     Och mej!!

      Mig med :((

       Mig med!!!!

    Sofia mfl:

    Amääää var inte ute på nätet då.. ?

     Haha jo, så kan man resonera. Borde kanske inte klickat in på kommentarsfältet i just detta inlägg men tänkte inte så långt.

     Tråkigt när det sker men man vet aldrig vart man kan råka få info man inte velat haft ?

   SPOILER ALERT! Är så jävla frustrerad på Robinson detta år, haha! Helt skeva förutsättningar. Man märker ju att Robinson gör allt för att rätta till den ojämna balansen mellan lagen, för att nord också ska vinna något. Men så kommer det bara tillbaka och BITER dem i röven. Givetvis ville Robinson att de svaga skulle ur laget (som Julia och Ragnarröv vill ha kvar för de är helt pantade) så de också kan vinna något och skapa lite spänning, därför tänker Robinson att fan vad smart att vi gör en styrketävling mellan de två med flest röster – den vinner Hasse lätt! Jag VISSTE han skulle förlora. Hade Robinson kört på röster hade han varit kvar. You cant play the player, Robinson!
   Väldigt insatt i det här haha. Och väldigt lack.

    Haha eller hur! Först ba: Vi låter Hasse byta lag så slipper han röstas ut! Men nähäpp, det korkade motståndarlaget ville tydligen ha tillbaka Raymond som de tidigare inte alls ville ha tillbaka när chansen fick.
    Då ba: Istället för att den som får flest röster som vanligt åker ut, så får två stycken tävla! Hasse vinner lätt och slipper åka ut!
    Men nähäpp inte det heller ?‍♀️

  Äälskar den här säsongen av Robinson. Fick typ en favorit ikväll, älskade att se Ola sätta Raymond på plats. Att Raymond är en ”ledarskapscoach” är ett skämt.

   Raymond verkar var en otroligt irriterande person, just en sådan som jag har svårt med! Jag har inte kollat Robinson på många år men bestämde mig för att kolla pga att kocken Micke från Åland är med. Han är lite av en kändis i Svenskfinland. Dock inte alls typen röda mattan/influencer-kändis utan en sympatisk kock som är med i TV lite nu som då och har släppt en del kokböcker.

    Han verkar trevlig!

   Spoilervarning!!!!!!!

   Ja!! Raymond har så mycket psykopatdrag så jag ryser. Oavsett vad man tycker om Katarina så tyckte jag synd om henne som utsätts så hårt av honom. Inför alla förnedrar han henne om och om igen och nu kommer han tillbaka.
   Han å så osympatisk man bara kan bli.

    Ja, håller med. Hundra procent sociopat. Det går inte att komma ifrån. FRUKTANSVÄRD människa. Jag grät själv vid något tillfälle när han var på Katarina, så sjukt elak och störd. De har problem med alla män i det laget utom Fabian och micke.ä
    Dock är jag inte alls glad i denna säsongen! Tycker det är för ojämnt mellan lagen och jag tycker det är så uppenbart att Robinson försöker jämna ut det hela genom att hitta på priser, förbannelser och liknande men det funkar ändå aldrig. Hade varit bättre om Robinson delade in dem bättre från början. Håller med att det var bra att Ola sa ifrån mot raymond men är också jävligt less på pakten i det laget. NI MÅSTE VINNA TÄVLINGAR för helvete, r ö s t a ut de svaga. Också kul att de är så anti de starka trots att de iaf är snälla ; annan sak med raymond som är helt outhärdlig.

    Men varför säger inte Katarina till Raymond? Hon är ändå psykolog och borde kunna hantera härskartekniker.

     Hon har ju försökt flera ggr, han hoppar ständigt på henne så därför undviker hon det nu.

      Jo, jag vet. Men som psykolog borde hon ha fler verktyg i sin verktygslåda än att se ut som om hon ska börja gråta hela tiden. Hon borde kunna se igenom honom lätt och ge en pick som träffar honom mitt i solarplexus!

       *pik ?

     Så funkar det nog inte riktigt, att man bara för att man är psykolog kan hantera stora, biffiga, hotfulla psykopater

   Raymond lär inte få så många kunder efter detta ..

    Han finns på youtube, där han håller sina kvasiföreläsningar. ?

  Åh, jag gillar verkligen Clara Henrys energi så det är fantastiskt att hon kombineras med Robinson-världen!

  I sin podd ”Konsten att vara” har hon snackat en hel del om att hon har velat vara med i programmet sedan barnsben, kul att drömmen uppfylls.

  Raymond har tydligen varit i strålkastarljuset förr då han var gudson till Salvador Allende (Chiles president som störtades) och fick fly som 6-åring vilket senare har lett till sommarprat x2 i P1, en bok och en SVT-dokumentär. Ööh bara bonusinfo så här under natten.
  Hans härskartekniker i Robinson är fasen inte att leka med, hans behandling av Katharina var ju vedervärdig? Fast blev mest irriterad på att andra inte sade ifrån ännu skarpare, av det vi fått se som tittare då.

  Trodde på riktigt att detta var något slags sent första aprilskämt ? Men men, blir intressant att se hur hon är som person lite mer privat ?

  Fråga angående insamlingen.
  Hur kommer det sig att några random regnrockar plötsligt är godkända att använda inom vården, men företag som 3d-printat stänkskydd fick inte lämna dom till vården?
  Är regnrockar ens sterila? (Behöver dom vara det, förresten?) Blir dom engångs, eller vad händer?

  Jag har ingen koll på vård och sånt, jag bara fattar inte. Här i Skåne har kommunerna gått ut med att det finns tillräckligt med skyddsutrustning. Kan vi inte dela med oss?

  ”Påsklov hos oss”. Okej, men ditt jullov har ju precis slutat?

   [Borttagen kommentar]

    Är du otrevlig dygnet runt.

   Haha

    Lite skämskudde på att ta ett ”avklätt” kort insmord i sand i en studio.

   Jag får känslan att du är missnöjd med bloggen. Jag undrar därför varför du är kvar? Varför läser du inläggen? Vad är det som får dig att komma in hit, läsa inläggen, sedan bli så pass frustrerad att du måste ifrågasätta varför bloggskrivaren tagit påsklov? Kan liksom inte förstå detta. Gillar man inte en blogg varför går man ens in och läser?

   Jag antar att du frivilligt jobbar nu i påsk när andra är lediga, du förtjänar en duktighetsmedalj???

   Julen varar fram till påska …?

    Nä det var inte sant!

     För däremellan kommer fastan!

   Nej, nej…
   Du tänker på mitt sportlov…
   Påsklovet tar vid där SPORTlovet slutar. 😉

  Blogg-OT:
  SvD verkar ha uppdaterat artikeln om IL där en anställd berättar att hen hjälpte till med att blåsa upp siffrorna. Någon som har prenumeration och kan säga vad som är nytt?

   Jag är oxå nyfiken. Någon vänlig själ som kan sammanfatta?

   Inget jättespännande:

   Nu berättar tidigare anställda för SvD att de uppmanats kommunicera siffran till företag och potentiella samarbetspartners – trots att de varit medvetna om att den inte stämmer.

   – Jag vet att vi skruvade upp mycket. 1,5 miljoner säger framför allt ingenting om antalet unika besökare. Det kan vara samma 200 000 användare som är inne på alla olika kanaler. Jag vill hävda att siffrorna inte stämmer, men jag har ingen exakt siffra på hur stort glappet är, säger en person.

   En annan tidigare anställd berättar att en person i chefsställning vid ett tillfälle uttryckligen sagt att siffrorna var överdrivna. Den anställda upplevde det som problematiskt att uppge en siffra för affärspartners som inte var korrekt

  Varför måste de dra in kända ansikten i alla såna här program nu för tiden? Big brother, Robinson… låt det vara de som är.

   Alla är vi kändisar idag! Med tanke på våra Instagram, snap, tiktok, bloggar, vloggar, poddar osv.

  Jag är inte speciellt förtjust i Clara Henry så tycker inte att det är najs på något sätt att hon är med.
  Köper heller inte argumentet att hon sökt ”som alla andra”. Majoriteten av deltagarna är handplockade av produktionen och Clara Henry hade nog inte blivit utvald om hon inte var känd sedan tidigare.

   Ja, var det inte nån podd (JLC? Kan vara helt ute och cykla) där någon berättade att personen hade fått frågan om att vara med?? vill verkligen minnas att det var Jonas i JLC, men jag kan ha jättefel?

    Jo, Jonas fick frågan ?

  Kommer Mattias Svahn att vara med för att släpa runt Clara halva sträckan även i Robinson?
  Gick ju sådär i mars…

  Robinson känns som en vettig dokusåpa, inte alls lika sunkig som de andra. Hade gärna sökt in själv om det inte vore för att jag älskar mat och min hudvård. Vet inte hur jag hade fixat avsaknad av dem. Och så ska man bli filmad på det? Jag flyttar ut när jag är hungrig.

  Tråkigt att en mediaprofil är med i ett program som Robinson. Det känns som att hon kommer vilja ha bra PR och kommer att göra allt för att undvika någon form av intrig ? Vi får se hur det slutar

  Den andra killen såg ut som Marin Schibby.

  Raymond är ju 100% dåre, otroligt empatilös och osympatisk som dessutom tror han har knäckt koden till det mesta. Inga normalbegåvade personer orkar ju hantera en sån person. Pärleros känns som urtypen av en person som tycker Raymond är en fantastisk och inspirerande person.

   Raymond är väl urtypen för en som gått ”livets hårda skola”. ?

    Då har vi olika uppfattningar om vad ”Livets hårda skola” innebär. Då ser jag framför mig en tobaksstinkande inskränkt människa som inte sysselsätter sig med källkritik på sin vakna tid, allt som ofta sjukpensionär eller arbetat på industri. Raymond är driven och målmedveten, något som jag inte ser hos arketypen av ”livets hårda skola”-typen.
    Oavsett så är vi nog enigt oförtjusta i stackars Raymond.

     Han började med droger som 12 åring. Räcker det?

      Om han de facto levt livets hårda skola så är det ju en helt annan sak.

       Därav ”gått livets hårda skola”

        Suck

      Han har väl gått på SSHL? Alltså samma internat som kungen gick på, och som mig veterligen inte brukas klassas som ”livets hårda skola”. Att han sen haft issues trots det är väl en annan femma, men verkar som att han levt en rätt privilegierad tillvaro (droger förekommer som bekant i alla samhällsklasser).

    Han är urtypen för en sociopat

     Mer än självgod översittartyp.

  Älskar Robinson! Har följt alla säsonger slaviskt. Tror Clara kommer behandlas som en vanlig deltagare så det ska bli kul att se!
  Raymond är verkligen en spelare, en obehaglig sådan! Det är ett bra gäng i år, mycket konflikter som jag gillar hehe

  Tycker det är coolt att Pia 69 år är Malin Åkermans mamma. Undra om dom andra deltagarna vet om det?

   Är hon?? Hade jag ingen aning om!! Och inte har de sagt något om det i programmet!

   Googlade direkt när jag kollade i början och såg att Pia hette Åkerman i efternamn, tyckte hon påminde såå mkt om Malin Åkerman och inte konstigt det hehe. Speciellt ögonen och kindbenen!

  Vad tror ni om Ventrikel Consulting 2 AB som Isabella Löwengrip gick in som styrelseledarmot i nyligen? Någon Johan Persson är suppleant sedan 2017 och han är även likvidator i en rad andra bolag.

  Ventrikel är väl magsäck fö?

   Vad märkligt!

   Hålrum. Finns även ventriklar i hjärtat och hjärnan.

    Tack! Aja, Hålrum Konsult AB då!

   Flashback är på bollen nu också och någon där som kollat med bolagsverket skriver ”ansökan om frivillig likvidation lämnats in 2020-04-02 liksom ansökan om kallelse på okända borgenärer”. Tips Camcam!

  Vilket avsnitt kommer hon in i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.