CamCams coronaspaning

Jag orkar helt enkelt inte skriva inlägg på inlägg om olika dumheter som influencers hittar på i sin okunskap kring corona.
Jag skulle väl säga att ALLT som kommer från en influencer som handlar om någonting annat än sina egna känslor kring smittan är dumheter, för de vet lika lite som jag hur det fungerar egentligen och jag vet ingenting.
Man testas inte ens för corona så vida man inte blir inlagd på sjukhus så huruvida man har haft corona eller kanske bara den ”vanliga” influensan är nästintill omöjligt att veta så att tvärsäkert svara på frågor är bara dumt.
Samma sak att knalla runt på stan och snörvla på folk efter att man gått ut med att man nog ändå haft corona.
Dumt, dumt, dumt och från flera olika håll samtidigt.

Därför samlar jag alltsammans i ett inlägg så slipper det genomsyra hela bloggen, hela tiden.

Dasha tror sig ha haft corona, men vet givetvis inte.
Ändå lajvar hon Agnes Wold som ska tala om för följarna hur landet ligger men som tur väl är så finns det fortfarande människor som inte köper det hon säger med hull och hår utan som protesterar mot innehållet i hennes video.

Fan att jag inte dricker alkohol längre, annars hade jag tagit en karatefylla och sedan filmat när jag ligger i sängen och utbildande berättar för er om min baksmälla. Det hade varit ungefär lika informativt som Dashas video. 

Förutom coronasnack så tipsar Bianca i den understa videon om att man ska dricka sitt eget mensblod för att mensen ska gå över snabbare om man har smärtor i magen.
Ehhh VA?
Mensen ska alltså gå över snabbare för att man får i sig alla vitaminer igen som man blöder ut.
Ni hör ju…
Här är en till som lajvar Agnes Wold.
Det är bråda dagar för Woldskan och jag tror nästan att det här skulle kunna få henne att vilja skrika in i en kudde, vad tror ni?

Men…
”Inte utan min corona….”
Bianca har alltså självdiagnostiserat sig och sin pojkvän med corona, men verkar nu ha kommit till den punkt där soffhänf inte längre duger som content på sociala medier, och därför är Bianca ute och knallar bland folk igen till följarnas förtret.
En följare har gått så långt att hen noterat alla tider Bianca snörvlar och harklar sig i sin understa video.
DET – mina damer, herrar och ickebinära –  är commitment!

Bra jobbat, Anders!

Det finns säkert fler att fylla på med, men jag har bestämt att ha ett sådant här inlägg om dagen så dyker det upp fler kandidater i eftermiddag/kväll så hamnar de i morgondagens inlägg.

#Bra? #Dåligt? #Couldn’t care less, where is my candy bar?

190 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blir svårare och svårare att tycka om Bianca.
    Jag tyckte mycket om henne men hon blir en helt annan person (vad jag sett utifrån vloggar/instagram) när hon är tillsammmans med Flipp.

    Varför ens vänta med med att berätta att man tror sig ha Corona till första april?

      Jag tycker att det blir mycket lättare att följa henne när hon är tillsammans med honom. Bianca som singel bli alldeles för mycket fjortis, nattklubb och supa skallen i bitar för min smak.

        Bianca kanske inte är sig själv, varken med flipp eller som nybliven singel.

        Du har ju en poäng med. Tycker bara hon är klängig och skrytig med Flipp. Men jag kanske har fel.
        Nånting hackar där som jag tycker är obehaglig men det kanske bara är en inbillning. Man har ju inte en susning om vad som händer egentligen.

        Instämmer. För bara några månader sedan tyckte jag att hon verkade så osäker och spelade tuff. Nu tycker jag mycket om henne och tror att hon i grunden är en omtänksam person. Och rolig är hon! Kanske är det så att hon känner att hon kan vara sig själv med honom? Samtidigt, man är olika med olika människor. På tal om samma ämne. Har för mig att Bianca någon gång sagt att hon inte delvis inte vill sjunga för då måste hon vara seriös och det klarar hon inte. Trist om hon känner så.

          Oj så olika man kan tycka.

            Det kanske beror på vilken tidpunkt man började följa henne?
            Jag kan definitivt förstå att de som började när hon var singel första gången tycker att hon inte är sig själv nu.
            Men om man tittar på första säsongen av Wahlgrens värld så ser man att hon är mer sig själv nu än hur hon är när hon är singel.

        Och därför kan jag inte med henne alls. Vägrar tex kolla på Talang programmet så länge hon är med, för dem andra blir också fjortisar i hennes närvaro.. hjälp. Skämskudde!

      Något man inser under dessa Corona-tider är ju helt klart hur oviktig rollen/yrket som influencer är. Bli sponsrad och prova kläder, smink och andra konsumtionsprylar, åka runt och fota sig själv. Snacka om att man får perspektiv!

        Du glömde lägga till deras försvarstal att de jobbar hårt att de driver egna företag som vi såklart klarar oss perfekt utan. ????

          Varför tror du att de inte jobbar hårt? Jag tror deras jobb tar mer på psyket än vad ett 7-16 jobb gör. Jag skulle tycka att det var skit jobbigt att behöva leverera varje dag utan att ha en egentlig uppgift. När jag jobbar har jag en uppgift att ta på som ska slutföras. De har ju inte det.
          Tycker inte att influencers behövs, men misstror inte att de jobbar hårt.

            Ja är väl klart, men det är ändå inte ett viktigt jobb. Man är en vandrande reklampelare helt enkelt.

    Det krävs inte några studielån för att bli influencer, vilket visar sig rätt tydligt.

      Fast ändå, fan vad skönt att slippa bli skuldsatt 🙂

        CSN är ju dock det mest fördelaktiga lånet du kan ha någonsin.

          Inga lån är fördelaktiga, det bästa är att inte ta några lån alls.

            Missade du ordet ”mest” i kommentaren ovan?

            Det stämmer inte. Det beror på vad du gör med pengarna du lånar. Du kan placera dem eller investera i något som ger högre avkastning än vad du betalar i ränta på lånet.

            Men är det inte smart att ta CSN lån, spara allt, sedan använda det för att köpa lägenhet?

              Japp, det är faktiskt skitsmart. Mkt mer fördelaktigt än andra lån man kan få för att betala en handpenning. Så, studerar man och bor hemma eller arbetar extra – ta studielån och spara pengar! Jag gjorde detta i 5 år (förutom att bo hemma), behövde ej leva fattigt och tog examen med sparade pengar. Betalar ca 1000 kr i månaden på studielånet och köpt en bostadsrätt för 3.5 miljoner.

              Det som är smart är att jobba vid sidan om studierna, lägga undan pengarna från CSN lånet. Investera dem i något som ger asmycket avkastning. Har du tur är du miljonär när du tar examen.

                Fast jobbar man för mycket vid sidan om får man väl inte ut lika mycket från CSN?

                  Beror litet på färgen på pengarna …

                  Det gäller såklart att ligga vid rätt gräns. Alternativt ha en riktigt schysst arbetsgivare som går med på att hålla inne lönen tills man ligger på rätt sida av året.

                  Men det är en hyfsat hög gräns och det är ju inte som att man blir av med allt lån på en gång. På min tid blev man av med 50 öre för varje krona man tjänade över gränsen.

                  Man får väl ha lite koll. Bättre att jobba lite än inget alls.

            +1

      Studielån?? jag ifrågasätter om de ens gått klart grundskolan. Jag känner 14åringar som har mer omdöme och kunskap om livet än dessa verklighetsfrånvarande människor. Jag hoppas att den ekonomiska krisen för med sig att influcencers inte längre betraktas som förebilder.

        ?????? Du har helt rätt

          Jag hoppas också på det.

    Hon är inte klok den där daaha Såg hennes blogginlägg där hon först skriver att hon kanske har corona men ej tagit test.
    Och sen i slutet ber hon folk ställa frågor om hur det är att ha corona.
    Man skäms!

      Jag gjorde ett aktivt val att inte se videon där hon besvarar frågorna. Kände inte för att få ett mentalt psykbryt över dumheten dom säkerligen presenteras.

        Gör det med varje video hon publicerar. Klarar hennes blogg men alltså hur hon beter sig i videos ??‍♀️
        Fejk-skrattar HELA tiden och är bara allmänt omogen/barnslig… Hon gör sig till, det är tydligt.

          Vem då?

        Jag tittade 4 min på denna människa…
        Sonen var glad trots att han hade 37 grader…?
        Hon hade feber 1 dygn. Sonen ett halvt dygn…?
        Corona? Tror inte det.
        Förkylning? Troligtvis.

    Haha, älskar verkligen den personen som skrivit tider för när hon snörvlar sig och sånt, engagemang indeed! Definitivt snörvlig och lite rosslig i halsen verkar hon allt vara.

    Kanske behövs det lite dansbandsmusik för att skingra tankarna några minuter?
    https://www.youtube.com/watch?v=xZUxAaIo59s

      Ja Martyrens coronauppdatering är i klass för sig ?

    Vad mer kan man förvänta? Klart de har corona, trotsar myndigheters rekommendationer och bloggar om det – allt för att skapa content. Om det är någon ”jobbsektor” jag hoppas blir lidande av den här krisen så är det verkligen influencers.

      Våra myndigheter har dock inte gått ut med rekommendationerna att man ska vara isolerad om man misstänker att man är sjuk.
      Vi svenskar behöver bara ”försöka låta bli att träffa andra människor.”

        Håller med om att våra myndigheter inte talar i klartext, men man behöver ju inte leka dum för det.

        fel! https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/?exp=68974#_68974

        Man ska stanna hemma tills man är frisk + två dygn extra. Så OM man misstänker att man är frisk ska man isolera sig.

          Också från samma myndighet: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/
          ”Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Gå inte till jobbet, skolan eller förskolan.”

          Det är bara smittskyddsläkaren som kan besluta om att sätta en individ i karantän. Så länge detta inte gjorts är man fri att göra vad man vill egentligen. Men rekommendationerna är då att låta bli att gå till jobbet och försök att låta bli att träffa andra.

        Ehh har du ens kollat någon presskonferens med regeringen eller Folkhälsomyndigheten???

          Jag har tagit texten direkt från folkhälsomyndighetens hemsida. Så ja, jag känner att jag är rätt så uppdaterad. Hur är det med dig?

        Det har de ju visst gjort, var hämtar du din information?

          Folkhälsomyndighetens hemsida!!

        Fast att isolera sig vid misstänkt sjukdom är ju precis vad de har sagt? HUR kan man ha missat det?

          Nej det har de inte. De har snarare uppmanat till att gå ut och ta frisk luft.
          Och försöka undvika kontakt med människor så gått det går.

            Om man är frisk och inte har symptom ja.

              Nej, om det är så att man tror att man är smittad.
              Man ska gå ut på en promenad, men man bör inte krama grannen.

                Jag tänker att det blir för många saker att hålla reda på för Bianca.
                Om man är 70+ Om man har underliggande sjukdomar.
                Om man känner sig dålig. När man får gå ut igen.
                Hon och hennes mamma har lagt ihop all info och fått det till att om man är yngre än 70 år och frisk i grunden, och får Corona, då blir det bara en förkylning….
                Ja, så kan det gå om man inte förstår.

                  E: Om barnen har milda förkylningssymtom så kan man gå till skogen med dem istället för lekparken. Det står inget om att vuxna med symptom ska vara ute.

                Nej 18.09 Du får verkligen inte gå ut om du tror att du är smittat. Det är dom äldre och dom med underliggande sjukdomar som ska gå ut och få luft.
                Är du inte frisk ska du inte gå ut alls.

                  ”Kan jag gå till lekparken med barnen som är hemma från förskolan?
                  Om barnen har milda förkylningssymtom, men ni inte vet om det beror på förkylning eller coronavirus ska ni undvika lekparker. _Skogen är ett bra alternativ._”

                    Gäller endast barn.

                      Man släpper ju inte iväg små barnen själv förstår du väl?

                      E: Om barnen har milda förkylningssymtom så kan man gå till skogen med dem istället för lekparken. Det står inget om att vuxna med symptom ska vara ute.

            INTE NÄR DU ÄR SJUK. Det är om du är 70+ eller riskgrupp. Då är det bra att gå ut.

              Det är bra för alla att gå ut.
              Alltså var får ni er desinformation ifrån?!?!

            Var säger han att det är ok att gå ut om du är sjuk???

              Om du läser artikeln så ser du. Du behöver bara komma till andra stycket efter ingressen.
              ”Det är väldigt många som sitter hemma och det ska ni inte göra. Ni ska gå ut och promenera i vårsolen. Ta frisk luft. Ta med en kompis och gå på en meters avstånd. Krama inte grannen. Ta med dig en termos och sätt dig på en parkbänk. Det är farligt för hälsan att sitta hemma också, säger han i Morgonstudion.”

                Står inte någonstans i texten att det gäller om man är sjuk, dålig läsförståelse minst sagt!

        Jo. Har man minsta symptom ska man vara hemma. Hur är det möjligt att ha missat det?!

          Man ska låta bli att gå till jobbet och skolan, ja. På så sätt ska man stanna hemma. Men det är ingen som sagt att man måste hålla sig inomhus. Det har dock uppmuntrats till att gå ut och ta frisk luft, eftersom det påskyndar uppfriskandet. Men du ska dock försöka att låta bli att träffa andra människor än de du redan bor med. Du bör alltså inte krama din granne på den korta promenaden du tar hemmavid.

            Men du har ju missuppfattat alltihop.
            När dom pratar om självvald karantän så handlar det ju om dom äldre och dom som är i riskgruppen. Dom är inte sjuka men dom är rädda för att bli sjuka. Dom kan och bör gå ut och ta en promenad.
            Du ska absolut inte gå ut på promenad om du inte känner dig frisk.
            Läs igen. Ingenstans står det att om man är sjuk så kan man ta en promenad.

              Jo, Folkhälsomyndigheten hänvisar till 1177 för egenvård. Och de skriver faktiskt att man kan vara utomhus.

                Du menar denna del under rubriken ”Du som är över 70 år eller har vissa sjukdomar”:

                Ta hand om dig
                I övrigt är det bra att försöka leva så hälsosamt som möjligt för att minska risken att bli sjuk. Rör på dig utomhus om det är möjligt, och försök att äta hälsosamt.

        I alla fall inte över 50 på en gång?

    Bianca är ju knäpp.. hon säger att hon har alla symptom på corona o så är hon ute och äter mat ?‍♀️

      Men hon låter väll alltid sjuk. Hon använder ju inte sin näsa, kanske är allergi på heltid.

    Jag skäms att jag skriver i varje tråd sen 3dagar! Men jag kan inte tycka om Bianca. Hon är ju dum och obildad, samt elak som fan. En svinrik dumskalle som har pollenallergi och kan och vet allt.

      hahaha ja fy FAN för folk med pollenallergi >:(

        Snacka om att helt missförstå kommentaren du svarade på ???

        Det är en sak att vara elak, dum och obildad, men har man dessutom pollenallergi är man per definition värsta sortens människa
        Men det får man väl inte säga i det här jävla landet

    Respektlöst emot alla människor som riskerar att bli smittade. Hur svårt ska det vara, stanna hemma! Inte konstigt att sjukdomar sprider sig som en löpeld varje år.

      Det tycks vara jobbigt att stanna inne i sin miljon våning. Så jäkla jobbigt.. Stackars ungdomar!

    Usch så respektlöst att gå ut med symptom.. Min mormor har legat inne på sjukhus med misstanke för Corona förra veckan (testet var negativt visade det sig) men de sa till min mamma att att om hon blivit smittad så får hon ingen respirator eller ens ge HLR för att försöka rädda henne då hon är för skör. Så sjuk kommer hon blir om hon får smittan att hon kommer garanterat dö. SÅ HAR DU SYMPTOM STANNAR DU HEMMA!

      Är hemma pga vad jag tror är en förkylning. Inget svårt beslut när man fattat vad det kan bli för konsekvenser för andra människor. Otäckt med folk som skiter i om de skickar andra i döden.

      Hoppas att alla lyssnar på din uppmaning och att mormorn får leva och må bra i många år till!!! Kramar från en som saknar mormor varje dag fastän det var 10 år sen hon dog (och jag var vuxen när det hände ). Ni som tycker att det är jobbigt att stanna hemma när ni är förkylda Gör det för mormor!!!!

      Min pappa som inte är så gammal fick nyligen veta att han har corona och ligger nu nersövd med respirator. Vet inte om han kommer klara sig. Så hoppas alla tar detta på allvar. Håller sig hemma vid minsta symtom och även om ni är friska (symtom fria) håller avstånd till folk, inte reser, eller springer på stan i onödan o träffar massa folk.

        Så ledsen att höra detta. Hoppas att han tillfrisknar. ❤️

        ❤❤❤

    SÅÅÅÅ inne nu att säga att man har Coronaviruset – trots att man inte är testad (eftersom man inte behövt sjukhusvård). Alla som har lite hosta och huvudvärk drar genast igång på internet och påstår att de har alla symptom och därmed är smittade. Jättecoolt och jätteinne. Som om det är nåt att skryta med. Suck. Jag blir så less. Det går flera vanliga influensor just nu, de flesta har förmodligen en sån. Men det är ju inte lika coolt.

      Det är det nya ”ADHD”

      Fast blir man smittad innebär ju det att man är ute och träffar folk. Eftersom extroverta premieras i vårat samhälle och det är fult att vara introvert anses man som lite kufig och störd om man fortfarande är frisk. Det vill säga, man är osocial och icke önskvärd då man inte träffar folk.

        Ändå lite kul att se alla extroverter sitta och våndas just nu, äntligen är det tid för oss introverta.

          Fast det är ju det de inte gör. De är ju ändå ute och lever på som vanligt 😉

          Introverts unite! (separately, in your own homes

      Förutom att det är ett perfekt sätt att skapa content så vill de väl ha haft det för att efteråt kunna leva som vanligt utan att någon jobbig kommer och ifrågasätter. Speciellt när man haft ALLA symptom, alltså wow, måste verkligen vara Corona, det faktum att många som har Corona inte har alla symptom och att man kan bocka av symptomen med vanlig förkylning eller influensa behöver man ju inte fundera över…

      Fast sannolikheten är Ju väldigt stor att det är Corona. Det äter nytt virus som ingen är immun mot och det sprids smabbt?‍♀️

    Så den där Dasha påstår att hon har corona och ändå ränner runt ute? Och sen har en Q&A om corona som om hon vore någon jäkla expert…Är detta ett dåligt skämt eller?! Dasha är ett tydligt exempel till varför Sverige måste införa hårdare begränsingar. Kommer aldrig få bukt med detta virus så idioter som henne beter sig så.

    Det enda positiva med den här epidemin är att se hur desperata flunsorna i sina försök att få uppmärksamhet och hålla sig relevanta.

    (Kan man ens kalla Dasha för ”influencer”? Vem fan är hon?!)

      Ja alltså det hon påstått på sina kanaler och dessutom tryckt ner och kastat skit på oss som ligger i riskgrupp är bara helt jävla otroligt. Själv rännde hon på Ikea och tyckte alla andra skulle hållas inne. Och nu har stackarn själv konstaterat att hon har corona… Hon är ett stort skämt. Och ja, vem är hon? Gud så hårt hon försöker bli en stor influencer. ”Rik” bortskämd tjej, som borde samla åt sig kunskap.

        Tror INTE Dasha är rik, låt dig inte luras av den ryska ny-rika stilen… Massa marmor, guld, bling bling mm. Tror däremot att hennes kille har gott med pengar, han äger Pandy som många använder sig av. Dasha däremot räknas väll inte ens som igenkänd?

          Sant! Fått den viben också.. hon låtsats rik med allt krimskrams. Därför satt jag ”Rik”.

            Precis! Tycker man ser det på hennes lägenhetsköp också, hon köper så stora lägenheter hon bara kan MITT i smeten.. Känns som något hon tror visar på att hon har pengar, när de rika egentligen bor på finare adresser. Inte bara Östermalm och hundra meter från sveavägen ??‍♀️

      Säkert en av alla själv experter i gruppen om Corona på facebook. herregud skämskudde på alla inlägg i den gruppen alltså!

    My som hade rekordkort Corona på ca 3 dagar, och som i princip dagen efter att hon var feberfri gick 7 km på en motionsrunda?
    Där kan man snacka om kort sjukdom…

      Och 7 km på innergården 😀 Hennes grannar kan stänga av tv och dator och spara på strömmen. Gratis underhållning utanför dörren. Hur många varv tror du hon gör idag Bertil? Tur vi har kaffe i termosen.

    Kan vi bara bojkotta Bianca nu? Hon är passé även om småbarnen älskar henne. Egoistisk, ytlig, kapitalistisk och förmer. Snälla vad influerar hon ens? Hon vill ju bara efterlikna kardashian familjen

      Kan vi inte bojkotta Katrin Z produkter när vi ändå är igång?

      Jag kommer aldrig någonsin sluta titta på Wahlgrens värld! Det och bäst i test är de enda svenska produktionerna som går att titta på ju!

        Hur gammal är du, 5?

          Tycker femåringar om bäst i test, eller vad?

            Min sjuåring älskar det.

              För att det är det bästa programmet någonsin!

        Det säger en hel del om svensk produktion. Eller om folk i allmänhet ?

          +1

        Äääälskar Wahlgrens Värld. Får alltid en feel good- känsla när jag kollar på det.

          När jag nångång råkat se lite av ett avsnitt känner jag mig smartare än vad jag är.

      Haha mina barn gillar henne inte.

    Om alla som säger att dom har Corona verkligen hade haft det hade vi redan varit immuna i Sverige.

      Fast det kan man väl omöjligt veta? Det kan ju vara många fler än de som tror att det har det som har det. Man vet väl inte ens om alla har symptom.

    Daska berättar om sina symtom och hur det var fr henne nr hon var sjuk ( kanske Corona, kanske nåt annat). Jag tyckerdet var intressant, det är hennes upplevelse.

      Daska borde daska till sig själv lite nu!

    Fast WHO säger ju fortfarande att de inte hittat något fall där någon smittat innan man har några symptom (presskonferens i går).

    Utan vad som smittar mest är de första symptomen (tydligen är man som mest smittsam när det bryter ut), vilket naturligtvis man kanske inte ens lägger märke till om man inte är uppmärksam. Så de fall där man har hävdat att det smittats utan symptom har egentligen varit fall där symptomen fanns men var milda.

    Säger inte detta för att försvara någon, man ska vara oerhört försiktig och väldigt uppmärksam på hur man mår. Men WHO säger att det inte finns några riktiga exempel på asymtomatisk spridning (spridning utan symptom).

    De kan givetvis inte utesluta det ännu (pga inte nog tester hunnits göra), men säger att risken för att smittas av någon utan symptom är väldigt låg.

    Viktigt att inte börja hävda grejer som fakta utan underlag. Blir väldigt snabbt att folk tror att något är sant bara för att de hört det.

    WHO är bästa källan för information runt detta viruset tycker jag.

    https://www.who.int/news-room/q-a-detail/q-a-coronaviruses

      Jag hörde så sent som igår att det skre men att det är sällsynt. Dessutom har det tydligen skett att en tiger blivit smittad av en skötare som inte hade några symtom.

        Fast är det bekräftat att det är Covid-19 och inte ett annat coronavirus?

    Så otroligt nonchalant, ointelligent och egoistiskt tänk har jag nog aldrig sett på maken till när det gäller att uttala sig om Corona som Dasha gör ? Myndigheterna har ju varit ÖVERTYDLIGA med att alla har ett eget ansvar, håll dig hemma så mkt som det går och umgås absolut inte i grupp. Trots detta gör hon tvärtom och dessutom uppmanar sina följer att göra detsamma? Att hon nu även i sina insta stories pratar om att hon gärna vill ha på sig en specifik outfit på sin födelsedagsfest gör en bara ännu mer förbluffad hur lite det verkar ha gått in i hennes huvud att många lider enorma förluster pga Corona ?

      Det är helt sjukt hur otroligt ”smart” hon är.. Helt jävla galet. Nån borde säga åt henne på skarpen! Även om jag tvekar att det skulle gå in efter det heller..

        Det bolaget var väl tänkt att köra när hon flyttade till NY så inga konstigheter där med att det avvecklas tänker jag?

          Behövde hon inte starta ett bolag i USA för det?

            Nej man kan använda utländska bolag i USA men skatten är mycket högre och det är generellt mer komplicerat.

          Nu ser jag att bolaget är minst fem år gammalt så det kan inte ha startats i samband med NYC utan en verksamhet hon redan hade innan.

      Pax för att inte vara målvakt!

        ?

    Någon som sett vad T.yra skrivit på sin insta?

      Det ska inte diskuteras här, snälla respektera det.

      Nej, vad skrev hon?

        Gå in på hennes insta och läs själv.

      Alla svar finns på Flashback

      Hon har bett bloggbevakning att inte skriva om det. Respektera att hon inte vill att det diskuteras här ❤

        + 100

        Oj jag visste faktiskt inte det 🙁

      Vem fan bryr sig

    Jag har haft Covid 19 dvs varit drabbad av Corona viruset. Jag har fått mängder av frågor om symptom och hur jag mått och så men jag skulle ju aldrig sätta mig och ha en frågestund och typ tro att jag är någon expert. Hoppas att de blir testade när testet för att se om man haft det eller inte finns tillgängligt.

      Som influencer måsta man ju hela tiden ”skapa content” även i kristider. Och vad ger mest uppmärksamhet än att dra till att man har corona (och hoppas bli uppringd av Aftonbladet för att berätta sin ”story). Riktigt tragiskt att se hur långt en del kan gå för att få uppmärksamhet.

    När jag ser såna som Dasha hoppas jag av hela mitt hjärta att coronaepidemin dödar detta ”yrke”.

    Statsministern idag: ”Råden från myndigheterna är inga tips, alla ska följa dem.”
    Om corona drabbar Sverige så hårt kommande veckorna som de tror så tror jag att det kommer slå tillbaka mot influencers som idag öppet visar att de går ut trots att de har symptom osv.

      Borde få böter för det känner jag! Så jävla egoistiska.

        Det kommer fortfarande aldrig att hända

    Dessa två måste ju vara de mesta korkade i influenser världen?
    Känns även som att ingen av deras ”kollegor” orkar hänga så mycket med dom. Man kan ju förstå varför.

      Fick samma känsla efter domhär klippen! dom kan gott sitta i samma båt och påverka varandra med sitt jäkla skit.

    Fast det där är inte sant. Du kan visst testas för corona även fast du inte behöver sjukvård! I alla fall i region Uppsala 🙂 Vi som jobbar inom äldrevården och har något slags symtom kan få testas genom att vår chef bokar tid på infektion! Min kollega testades på detta sätt häromdagen

      Vad bra! Både för er och de ni tar hand om . Superbra av Region Uppsala. Verkar vara olika mellan olika regioner. Tack till dig och alla andra som arbetar med äldre och skyddar dem så gott ni kan i dessa tider. ❤

        Men fin du är! ❤️❤️

      Så bra! Jag jobbar som ssk inom äldrevården i Gävleborgs region och har fått sitta i karantän i över två veckor pga förkylningssymtom. Inget test än sålänge… problematiskt eftersom bemanningen blir väldigt påverkad.

      Jag blev också testad trots att jag inte blev inlagd men jag är en av de första som blev smittade i min kommun.

      Precis!
      Min vän blev testad pga symptom och tillhör riskgrupp, men behövde ingen vård.

    Tycker det är störande att även mer vuxna influensers uppenbart har svårt att följa råden om social distansering och dessutom envisas med att blogga om det. Elsa kör AW och middagshäng med kompisar (Gotlandsdebaklet var ju bara för pinsamt) och underbaraClara tränger ihop sig med flera andra familjer i en liten stuga, för att bara nämna några… ”Men det gäller inte oss, vi är inte riskgrupp”. Nä, men ni kunde faktiskt göra skillnad genom att föregå med gott exempel?

      En influencer som gärna skriver om hur vi ska lyssna på experter och FHM är Johanna Toftby. FHM uppmanar att man inte skall göra ”ej nödvändiga resor”, framförallt till storstäderna. Men lyssnar hon själv?
      Åker land och rike runt vecka efter vecka. Åre, Stockholm, Malmö och ett flertal gånger till Göteborg. Senast i söndags med Janne till barnbarnet i Stockholm, hem till Skövde och i går till Göteborg för att springa runt till saluhall, Löwingkliniken bl.a.
      Är detta verkligen att ta ansvar eller är det bara egoistiskt beteende?

    Dessa tider har verkligen gett en svar svart på vitt vilka som är vettiga och inte. Naivt nog trodde jag att de flesta influencers skulle föregå med gott exempel, men icke…

      Skönt att alla äntligen börjat vakna upp, det krävdes bara en pandemi.

        Har inte nötat in mig så pass att jag kunnat se det svart på vitt angående någon annan än Bella. Men ja, tragiskt…

    någon som vet vem margauxs nya kille är?

      När har hon sagt att hon har en ny kille?

      Victors kompis Emil har jag länge misstänkt är hennes nya kille

    Önskar det kom ett pepp inlägg vad man kan göra för att klara den här tiden bättre. Där vi öser på med peppande och tips . Skulle må bra av det. ❤

      Fin idé. Känner samma här.

      Har aldrig varit så tacksam för mitt bibliotek. Läsningen har verkligen räddat mig.

    Hjälp har ni sett Rebecca Stella på instastory? Hon ser inte mänsklig ut längre. Någon vill säkert gå på mig nu och säga att man inte får kommentera andras utseende, men det här har hon ju frivilligt gjort mot sig själv. Blir så ledsen över hur tjejer sprutar sina stackars ansikten fulla med skit.

      Det gör mig också ledsen. Men kan man inte istället prata om det utan att kommentera en enskild person?

        Jo det har du rätt i, blev bara så förskräckt när jag såg henne. Men så här då, tror ni att majoriteten av de flesta influencertjejer har provat fillers någon gång? Är det snart den nya normen?

          Håller helt med dig. Det är riktigt tragiskt! Blev så förvirrad när jag kom in på hennes konto här i dagarna!

          När jag var liten kallades det fläskläpp.

        Nej man kan inte det.
        Den människan lever ju på sitt utseende och då kan det ju inte vara förbjudet att kommentera det.

      Efter hon flytta till usa så ändra hon mycket med sitt utseende. Är väl mycket press att bo i LA, har väl med hennes umgängeskrets att göra. Men väldigt smal har hon blivit och man ser att hon har gjort fler fillers.

        Och operationer!

        Jag som tycker hon är så stark och självsäker personligen, visar sig vara helt tvärtom. Sjukt detdär. Och henne ser unga flickor upp till utseendessigt, märkligt nog.

          Kommer från fattig bakgrund + var rätt ful från början = dåligt självförtroende.

            Tyckte inte alls hon var ful från början. Hon såg ganska vacker ut.

        Alltså hon ser ut som något ur en skräckfilm. Obs, ej hennes naturliga utseende men nu! Herregud, den där käkoperationen och näsan är inte normal, det är väl ingen som kan tycka det där ser bra ut?

          Jag förstår inte alla som skriver ”queen” ”dödligt snygg” ”WOW” ”dröm utseende” på hennes ig varje dag. Menar dom det påriktigt? Själv blir jag bara sorgsen när jag ser bilderna.

            Nää det är väl
            Folk som tycker om henne. Tror faktiskt ingen på jorden kan tycka det där se bra ut, vilket är sorgligt. Förstår inte att ingen i hennes närhet har sagt åt henne att ”vad faaan håller du på med, du ser ut som mj”…

      Samma med Gina. Går knappt att känna igen längre.

      Alltså hennes näsa? Börjar på riktigt likna Michael Jackson

    Skrämmande! Sa de verkligen att hon inte skulle få vård/respirator om hon fick Corona?
    Nog för att jag känner till att vissa är bortprioriterade, men att säga det till en utsatt och skapa den rädslan, face to face är rätt iskallt.
    Och det här med ’allas lika värde’?

    Och influenser/bloggare hyllar myndigheterna?
    Jag ger inte mycket för folk som är så gruvligt verklighetsfrånvända….

    Såhär ser det ut efter decennier av nedrustning på vårat samhälle, de har t.o.m. lyckats göra det legitimt att neka vissa kategorier av människor vård.

      Fast neka vård? Äldre sköra personer klarar inte intensivvård. Det var ju inte tal om att neka ngn vård. Utan att informera om att personen, som var äldre, inte skulle få intensivvård. Det är inget negativt att inte förlänga lidande och vi ska inte ge vård som inte kan förlänga eller förbättra liv bara för givandets skull. Det skulle vi inte göra oavsett resurser.

      Det är en enorm påfrestning för kroppen att genomgå intensivvård och en gammal, skör kropp med flera riskfaktorer klarar inte den påfrestningen. Det är inget nytt i och med detta virus, även innan allt detta är det många jag träffar på mitt jobb (på sjukhus) som inte hade fått intensivvård eller HLR eftersom det inte skulle gynna patienten utan bara skulle bli ett utdraget lidande

      Fast nej alla behöver inte få respirator bara för man blir sjuk i Corona! Många som har symtom man knappt märker av att man har det.

    Jag blir helt matt! Vad är det för fel på dessa människor? Vad är det för fel på folk som följer dessa människor? Hur orkar ni lyssna på dessa självgoda, IQbefriade bloggare?
    Jag skriver inte det för att vara elak, lyssna på dom så förstår ni.
    Jösses liksom.

    Alltså dethär är bara så sjukt. Världsfrånvända rika vita och unga människor med så lite kunskap gör mig fan rädd. Deras influencer bästizar borde säga till om detta!! Fattar inte varför ingen gjort det än! Dethär är inte okej nånstans.

      Som om svarta skulle ha bättre koll…
      Inte läst om Järvafältet?

      Spelar för tusan ingen roll vilken färg en människa har om hen beter sig så där? Eller hur? Lämna ras hetsen utanför!

    Såg videon med Bianca nu. Hon säger att hon inte har något smak eller lukt sinne just nu, men var kvällen innan ute och åt på restaurang och skulle samma dag som videon spelades in fira brorsan som fyllt år? Tappat smak och lukt sinne är ju ett av symtomen på corona, och har man symtom ska man inte vara ute bland folk….

    När ska folk börja bry sig om dom som kan smittas? Dom du träffar kanske inte är i riskgrupp, men dom kan i sin tur träffa på någon som kan drabbas hårt av corona. När ska folk börja ta det här på allvar och inse att vi inte kan leva på som vi brukat göra innan? Oavsett om du har symtom eller inte.

    Men när det kommer till influensers så är det väl precis som de gör allt annat. Allt de varit med om blir de experter på. Hur många böcker har de inte sålt med ”exepert-innehåll” i olika ämnen. Har de fött barn så är de självutnämnda experter på det och kan gästa alla poddar och släppa ett par böcker i ämnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.