My Martens och mirakelkrämen


Denna har vunnit flera olika priser inom skönhet och hudvårds branschen!
Jag förstår varför! ❤️

Den är den BÄSTA krämen jag testat mot ojämnigheter och lös/sladdrig hud??
Den gör underverk för ställen där huden behöver extra kärlek… Tex skrynkliga mamma-mage eller insida lår och rumpa ?Så, från en mamma till en anna.. -Mitt favorit tips! // My Martens

Om den här krämen nu är så revolutionerande som My påstår, hur kommer det sig då att SÅ många människor ändå lägger sig under kniven för att ta bort överflödig hud?
Det hade ju räckt med att bara fylla badkaret med bodylotion och sen krypa ner.
(Åh nej, nu fick jag upp den där bilden på näthinnan igen. Du klickar på länken på egen risk)

Så fungerar krämen My håller i sin hand?
Nej, inte enligt dessa två experter i området:

Källa: SvD

Källa: Sahlgrenska

Om det mot förmodan är någon där ute som provat en lotion som håller vad den lovar i form att tightare hud så får ni gärna hojta till.
Vi har nämligen någon här som skulle behöva det för att inte riskera att trampa på sin egen mage. Klädnypor längs ryggraden uppskattades inte men lite lotion, det går alldeles utmärkt. =)

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Herre gud

  Kommer ni in på Mys blogg? Den står som blockad när jag går in

   Nej nej stopp, nej det gör det inte alls! Gå inte på det, det är My som är här och försöker locka till klick så hon får högre besökstatistik och därmed tjänar mer pengar. GÅ INTE PÅ DET!! Klicka INTE för att testa!!!

    Är du inte frisk? Jag heter Sara men visst fortsätt du??? För övrigt så går det att komma in nu.
    Testa att rädda världenfrån ngt viktigt istället din superhjälte där

     ??

    Hahaahahahahhahahahaha

   Ingen aning och inte tänker jag gå in på den heller.

  Alltså jag tror inte på att någon kräm kan ta bort celluliter eller rynkor.
  Hur dyra de än är.
  Min mamma som aldrig använt något och är 80+ har världens finaste hy med knappt några rynkor.

   Ja, det allra mesta är nog gener

    Ja, men att vara rökfri påverkar nog också.
    Tycker att man ser på gamla rökare att deras hud tagit rejält med stryk.

     Och solen. Den går ju att njuta av om man skyddar med solskyddsfaktor i krämen.

     Fråga Booken… ?

      Hon förstår inte skillnaden på filter och filter med andra ord.

     Jag håller med dig som tippar på gener!! Jobbade några år i hemtjänsten och hade en dam som var 97 år, men hon såg inte ut att vara en dag över 65/70. Knappt några rynkor och slät och fin hy. Hon sa att hennes hemlighet var basic nivea kräm och ansiktsrörelset/massage när hon smörjde in det. ? Haha. Men samtidigt hade hon rökt över 20 år också, slutade runt 40 års åldern .
     Medan vi hade en annan dam på 99 år som såg ut som så, och alltid vårdat sig själv till det yttersta. Det är så olika, och oftast gener! (förlåt för långt inlägg)

   Min mamma är också världens finaste. Med rynkor och allt.

  En kvinna som tävlade, tror det var någon slags fitnessuppvisni g eller nåt. Hon berättade att hon brukade smörja in magen med hemorrojdsalva inför tävlingarna.

   Obs camcam, testa ej på katten.

   Funkar även mot påsar under ögonen.

    Har du testat?

     I did that before my fitness competition you have to mix the hemorrhoid cream with a cream to celulitis or to reduce areas massage then use a warp, like neoprene. And do cardio+ a lot of stimulants.

  My har ju ingen skrynklig mamma-mage för hon har ju opererat sin helt platt och helt slät så hur vet hon att den hjälper på det. Nej nej hon ljuger som vanligt, inte första gången. Finns ingen mer opålitlig och som ljuger för pengar, My är inte särskilt trovärdig. Köpta ig-följare och har ljugit och hittat på om både diverse produkter och en massa annat, försöker ofta sälja genom snyft och drama dessutom. Så osmakligt, och genomskinligt. Synd att hon ens får uppmärksamhet.

   Tiden i karantän har tagit hårt på ögonbrynen. Dubbla rader.

  Varför skulle hudkräm inte kunna påverka kroppens cellförnyelse när syror gör just detta? Eller kallas krämer med syror inte för hudkräm.

   Och OBS menar inte att det finns mirakelkrämer, men är ju bevisat sedan länge att både syror och ja, en helt vanligt skrubb, skyndar på cellförnyelse?

   Vad har du för källa på att syror fungerar då?

  Den här gånger uteslöt hon att informera om sina sovrynkor hon får mellan brösten pga storleken. Krämen är visst bra även där 🙂

  Många influencers som inte ser hur solandet förstör huden.

  Blev besviken på Rosenseriens deo. Doften för svag. Inga problem med svettlukt, men gillar när deon sätter doften. Använder sällan parfym. Till mina torra underben har jag upptäckt att märket NONIQUE funkar bra. Deras body lotion kör jag till händerna också.

   Mina celluliter försvann när jag gick ner i vikt och framförallt började röra på mig och uteslöt mycket av det socker jag tidigare konsumerat. Har aldrig använt så mycket krämer, tror på goda gener , inte dyra krämer.

    Använder inte heller en massa krämer. Ansiktskräm nån gång i veckan. Det är just benen som är fnasiga. Nojade mycket över nån liten cellulit när jag var yngre. Nu när de är många tar jag det med ro. Men mer motion och bättre kost skulle jag definitivt behöva. Socker har alltid lockat mig tyvärr.

  En och annan torrhetsrynka kan nog må gott av lite smörj, men annars nä.

  Ibland när jag tänker att jag borde köpa någon kräm till mina celluliter tänker jag på två bilder jag sett, där både Serena Williams och Beyonce hade lite celluliter på låren. Två OTROLIGT vältränade kvinnor, som dessutom har råd med all världens krämer och behandlingar.
  Det är väl dessutom det enda jag har gemensamt med dessa mäktiga kvinnor – lite gropiga lår. Må så vara, tänker jag och köper inga lårkrämer.

  Nja, håller inte med läkaren där. Finns gott om studier som visar att krämer med retinol kan minska rynkor.

   Helt rätt! Retinol är det enda som är vetenskapligt bevisat med effekt på rynkor. Läs på Camilla innan du ska leka duktig.

    Så hittade du något att klanka ner på.

     Riktig muntergök den där 😉

   Håller helt med, alla som är lite insatta i hudvård eller har tillgång till Pubmed vet att vitamin A syra ( retinoler/retinoider) och solskydd motverkar rynkor och för tidigt åldrade av huden.

   Du har rätt. Men effekten är marginell. Särskillt I jmf med tex bättre kost och motion. Man kan alltså inte leva ohälsosamt och sedan kräma sig till slät hy. Dos & dont’s avs huden från en med doktorsexamen i dermatologi: https://www.svd.se/huddoktorn-det-finns-ett-tydligt-samband-mellan-rott-kott-och-rynkor

    Åh, nej jag som älskar chips. Jag måste alltså sluta äta chips & köpa frukt istället ?, kött har jag ine ätit sedan 2000.
    Tack för din länk, jag vill inte ha mer rynkor, så jag ska följa råden.

    Men läste du ens artikeln? Det står att retinol och B3 har kliniskt stöd och att det som påverkar mest är yttre faktorer, bland annat exponering för sol.
    Att rött kött och snacks leder till rynkor kan inte fastställas. Klart det är viktigt att leva hälsosamt, men jag skulle argumentera för att man absolut kan motverka och minska hudens åldrande med vitamin A och solskydd.

     I artikeln ”Molecular basis of retinol anti‐ageing properties in naturally aged human skin in vivo” av Yuan Shao, Tianyuan He, Gary J Fisher, John J Voorhees, Taihao Quan kan man läsa att retinol med styrka på 0.4% visar en imponerande klinisk effekt den naturligt åldnade hyn. Artikeln är publicerad i International journal of cosmetic science 2017 och finns tillgänglig på Google scholar

  Gud vad THK är fin. Idun ansiktskräm är bra. Tror Cleopatra badade i getmjölk för att få fin hud. ?

  THK accepterar väl kläder? Har väl jultröja? Nån liten sportig topp med uv-skydd skulle väl bli bra för både hud och kurvor.

  Jag börjar nästan gråta när jag läser texten. Herregud vad hon slaktar svenska språket med sina särstavningar och sin okunskap. ”Hudvårds branschen” och ”ojämnigheter” ? Att påpeka sådant brukar inte vara så populärt här men jag blir mörkrädd när jag tänker på hur mycket dessa ”influensers” påverkar ungdomar

   Hon erbjuder även graviditets träning. Med min dåliga humor så hade jag riktigt roligt när hon skrev kamonaj istället för kampanj.

   Helt bedrövligt. Tur att hon inte jobbar på SFI.

  Har prövat Rosenseriens Deo och skulle gärna betalt det relativt höga priset men tyvärr funka den inte för mig. Efter några timmar försvann effekten. Nu köper min på coop och får 4st till samma pris.

   Ha ha ha varför skriver du om Rosenserien stup i kvarten? Starta en egen blogg & spamma där istället…

  My får bra betalt för att försöka lura oss. Vilken sätt att tjäna pengar på. Vara oärlig.

  Blir det inte tungt för kattens tunna ryggrad att bära upp all den där huden?

  Åh vilken gullig katt ?

  ”Från en mamma till en anna”
  Snart kommer Anna bok och hon vara osams, var så säker…

  Yves rocher har faktiskt en som fungerar och stramar till. Fungerar på mig men inte på min kompis….

  Men åh nej. Jag klickade på bilden. ? Kommer aldrig bli mig själv igen…

  Hon har ju botox i hela ansiktet så klart det ”funkar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.