Hur länge ska hon vänta?

Lyckan går inte att beskriva i ord ( se våran gårdag i bilder i story/ blogg) . Vi träffade Jonas, vi lekte på innergården, tog en promenad i friska luften, och njöt av att ÄNTLIGEN återförenas med familjen ( @jonaswesslander ) ??❤️ . . . MEN vad fn, nu är han sänkt igen!!!!! 40 graders feber och ont i hela kroppen! Han orkar inte röra en fena. Vill varken äta /dricka ?

Jag går undan och grinar, och vet f*n varken ut eller in!!! ?// My Martens

Efter en månad av sjukdom och lappsjuka så blev My Martens son äntligen så pass frisk att han kunde vara ute lite i helgen.
Nu skriver My på sin blogg att han är dundersjuk igen med 40 graders feber och ont i hela kroppen. Han vill varken äta eller dricka och jag förstår att My är utom sig av oro.
Jag undrar hur länge hon fått instruktioner att avvakta innan hon åker in akut igen? Det här låter ju helt fruktansvärt.

Om ert barn fick 40 graders feber igen efter att redan ha varit sjuk en hel månad och varken vill äta eller dricka – hur länge hade ni väntat innan ni sökt hjälp igen?
Man ska absolut inte utnyttja sjukvårdens resurser i onödan – särskilt inte nu under coronakrisen – men det här låter allvarligt!
Får hon inte i honom vätska idag så borde hon nog söka vård igen, det hade nog jag gjort. Ju förr, desto bättre så hon inte kommer till en punkt där hon känner sig tvungen att ringa efter en ambulans.
Edit – Jag fick precis lära mig alla olika alternativ till ambulans som man givetvis aldrig ska ringar efter i onödan,.
Egen bil, taxi, färdtjänst, sjukresor och liggande sjukresor.

Jag förstår att My är helt slut, både fysiskt och mentalt, och hoppas att hon ber om hjälp av nära och kära för att ligga på lite om hon behöver det.
Han måste ju få mer hjälp än så här, för hjälpen han fått hjälper ju uppenbarligen inte mot det han dragit på sig.

Krya på dig, Ludvig och kämpa på My!
Fram med lejonmamman och morra!
Någon måtta får det väl ändå vara!?

Tack för tips!

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag hade ringt 1177 samma dag, eller dagen efter, och litat på deras omdöme ? 1177 kan ju till exempel förvarna ett sjukhus att någon är på väg, skicka ambulans om det behövs. Mer 1177 åt folket, mindre onödigt spring på vårdcentraler och akuter!

    (Ja, jag vet att de tar fler samtal än normalt just nu, men kanske fler bör utbildas till att ta de samtalen?)

      Och det tror du inte är precis det som görs?
      Utbildar 1177 sköterskor.
      Men tack för tipset. Ska genast framföra det till högsta chefen.

        Ja dåså, då är det ju bra. Varför blir du så spydig?

          Du skrev ju att det kanske vore bra. Som att det inte sker kontinuerligt….

        Tack, schysst av dig att föra den idén vidare, jag var helt övertygad om att det var en unik tanke från min sida!

        😉

        Oj, ta en chillpill, kändes inte som om det var någon direkt kritik mot just dig eller ditt jobb, Eva.

          Antar att Eva är trött. Det är lätt att slänga ut vad valfri verksamhet bör göra nu men man kan tänka sig att rekrytering och utbildning tar tid samt att det är stor efterfrågan på sjuksköterskor nu så att det inte är konstigt att en månad inte har räckt för att anpassa verksamheten till den dramatiska ökningen av samtalen.

            Exakt. Så trött. Så trött på folk som inte tar sitt ansvar. Som inte kan tänka själva om det är okej att Kalle 5 går till förskolan när han hostar hela natten osv.

              Gnäll på Kalles föräldrar då om du vet att han hostat hela natten…

                Surmupp much? Tror du inte vi gör det med?

      Ringt dit förut och fått helt fel information.

        Ja, det är ju människor och människor felar. Tur att du är helt perfekt i allt, Kurt-Maria ?

        Du kan ju googla 1177 istället om du inte litar på deras info..

      Har samma skit och har du en bra andning så ska du stanna hemma och bli frisk.. Sen kan du ringa dig blå grön gul dom kommer inte och hämtar dig. Kommer Max för att kolla hur bra du syresätter dig. För mig tog det 4 timmar innan ambulans kom och hade en syresättning på 90 % och 40 graders feber. Fick stanna hemma. Jag andades ju ok.

    Uppmuntra helst inte folk till att ringa ambulans utan att ha rådfråga 1177 först om det inte är livshotande förstås. Sen tycker inte jag att det är ok av dig att göra ett inlägg som handlar om ett sjukt barn.

    Jag hade iaf inte tagit tid till att skriva ett blogginlägg om det. Hade givetvis ringt 1177 alternativt VC och velat träffa läkare. Men vi prioriterar alla olika.

      My jagar klick, det verkar vara det viktigaste, ta bilder och lägga tid på långa inlägg. Och ska få folk att bli oroade och nyfikna ”man såg något på lungan”.. för att skapa nyfikenhet så hon håller kvar läsarna och får mer klick… Är hon orolig så söker hon vård istället för att skriva ut det offentligt, och hade det varit något allvarligt så hade sjukvården agerat.. Hon jagar klick, och överdriver i vanlig ordning. Så genomskinlig och beräknande är hon. Osmakligt är det men hoppas sonen kryar på sig om han har feber.

        Coronasmittade får som ett mönster på lungan, och om man hostat mycket kan det synas på lungan så det behöver inte vara något farligt eller något att oroa sig för. Det är klickfiske i allra högsta grad. Inte första gången hon använder sonen och sjukdom till klickfiske, som clickbait, vanligt förekommande när det gäller My och ganska så osmakligt.

        Igår när dom äntligen kunde gå ut, så drog hon iväg med J och sonen på långpromenad.
        Känns ju kanske inte som det första man tänker på när sonen legat i feber ”29 dagar”
        Dom fick ta Taxi hem för att han inte orkade. Jag kan förstå det.
        Dagen efter hon själv var feberfri, så gick hon 7km på innergården…
        Gör man så? Vad är sanning?

          Om man har iq som en fisksås så ja!

          Hade ett teamtalk med sin son när han blev trött av att gå i trappen och förklarade att det tar lång tid innan orken kommer tillbaka efter det att febern gårt bort.
          Sedan skriver hon att hon lurade ut sonen o Jonas på en långpromenad med fika i blåsten.
          Håller med dig hur tänkte hon? Och för vem skull gjorde hon det?

          Stackars taxichaufför som ev blev smittad.

        Japp nu när det inte kommer in pengar från andra håll har My listigt överdrivit och utnyttjat sonens förkylning ev astma för att oroade människor ska klicka in och kolla hur det går…hon är inte klok!

    Men snälla… har du inte lärt dig och förstått att My överdriver för drama för att få mer klick, nu har hennes besök sjunkit så då gäller det att låta dramatisk igen så det ska öka igen. Så farligt är det nog inte och han verkar ju ha ätit och druckit en massa hela tiden (hostat har man inte hört på några klipp heller då har han sett pigg ut och hon har visat hur han ätit, men någon påpekade ju det härinne häromdagen att det är bra (och lite märkligt) att ett febersjukt barn äter så mycket) så även om han inte gör det just idag och kanske fått feber igen.. det är så det fungerar för de flesta att få febern tillbaka. Men My ska få det att låta… såklart. Hon vill ha klick och sympatier. Förstår inte varför du vill hjälpa henne till klick men detta inlägg ger väl många kommentarer förstås.

      Du beter dig ju exakt likadant i din attityd mot MM som du anklagar Camilla för med Bella? Ingen skillnad alls ju?

        VAD!? Vad har jag skrivit om Bella eller Camilla? Vad och hur vet du om det?!?! Vad har Bella med detta att göra? Vad har Camillas attityd mot Bella med detta att göra? Fattar noll.

          För att du har en väldigt väldigt säregen stil när du skriver så det är inte svårt att missa dig. Håller verkligen med, Bella kan aldrig göra fel och My gör alltid fel enligt dig Sån dubbelmoral! Du kan säga vad du vill, men ditt sätt att skriva avslöjar dig.

        Precis. Denna person vinklar (hehe) allt som Bella gör till något positivt och allt som My gör till något negativt. Lustigt. Det kan handla om exakt samma saker, klickbaitande eller vad som helst.

          Haha nej och än en gång hur kan du veta vad jag skrivit och inte, nej just det om du nu inte är Canilla men hon kan inte heller veta det eftersom jag inte har fast ip. Men det är ju så C gör gällande Bella ja, vinklar allt hon gör till något negativt.

            Du måste inse att det märks direkt när det är du som skriver. Direkt.

              Ja du skriver väldigt säreget faktiskt

                Och elakt. Måste vara något personligt.

    Uppmana inte att ringa efter ambulans. Det ska man bara göra vid fara för liv och egendom och om man ej kan åka till sjukhuset själv och behöver vård under färden. Annars kan man åka med egen bil, taxi, färdtjänst, sjukresor, liggande sjukresor osv. /jobbar på SOS alarm

      Oj, vad många alternativ! Jag ska genast uppdatera inlägget. Tack! 🙂

        Jösses.

          Vadå jösses?

      Alla dom där sätten finns som alternativ, men det är ju inte så att du kan välja att tex åka Färdtjänst till sjukhuset.

        Sjukresor kan alla få, men det krävs ett intyg från behandlande läkare, så man bör fråga efter ett, för både dit och hemresan.

          Det är dock inte så lätt att få. Läkare kommer tycka att du ska be familj eller anhörig att köra dig och inte godkänna färdtjänst. Det hände mig iallafall.

          Sjukresa är ju en vanlig Taxiresa men du betalar bara en viss summa.
          Dom är ofta väldigt restriktiva med dom. Inte direkt så att man bara kan be om det.

        Jag menade såklart att har man det som alternativ redan så kan man använda det före ambulans. Andra kan åka taxi, egen bil, bli skjutsade av anhöriga, grannen osv. Ambulans är ingen taxiverksamhet.

    Det beror helt på min son verkar tackla feber väldigt bra, han kan ha 40 graders feber men endå få i sig mat och vatten och bara glad och leka trots att han är väldigt hängig, och då ringer jag ju inte akuten eller åker in. Så länge han får i sig vätska o mat o verkar vara någorlunda i bra form trots hög feber så avvaktar jag ju såklart.

      Barn får ju ofta hög feber utan att det är problem.

    OT
    Egoina sätter sig på en båt som går till Danmark men man får inte komma in i landet.
    Så hon gör alltså enbart detta för att dricka öl med sin pojkvän och handla alkohol.
    Sen går de vidare till en bar och dricker.
    Jag blir så trött. Supa med sin sambo är väl verkligen nåt man kan göra hemma själva.

      Att tura Mellan Helsingborg – Helsingör utan att gå av båten är inget ovanligt och faktiskt riktigt trevligt 🙂 Men i dessa tider kanske inte det bästa att göra.

        Ja det förstår jag också att det är men just nu kan man ju inte göra sånt bara för att det är trevligt.
        Otroligt oansvarigt.

      Rätt åt henne när hon får coronavirus.
      Förhoppningsvis är hon smart nog att hålla sig hemma då. ?‍♀️

      Jag fattar inte ens varför båtarna går?

      Men om båtarna går och barerna har öppet FÅR man ju faktiskt både åka båt och gå på bar. Hon bor ju i Helsingborg, så hon åkte ju inte över hela Sverige i alla fall.
      Jag är ambivalent i frågan. Bryter man inte mot något förbud och håller avstånd får man ju som frisk vara ute i samhället. Samtidigt kan jag tycka att det är bäst att hålla sig hemma om det inte är nödvändigt.

        För att det finns människor som måste åka och det finns undantag vad gäller inreseförbud till Danmark (danska medborgare, svenskar som jobbar där, lastbilstransporter).

          Jag trodde att bara bron var öppen, men då vet jag att jag tänkte fel 🙂

        Vissa nattklubbar och uteserveringar är också öppna inte betyder det att man ska gå dit och trängas för det.
        Båtarna går antagligen för de som måste kunna resa och såklart för att få in pengar men det betyder inte att det är rätt att åka för det.

        Varutransporter, lastbilar och folk som arbetar i Danmark behöver ta sig över.

      ”Där sitter du och äter med dina corona-fingrar ja, tänker ni. Nädå det är ganska lugnt. Äntligen är det normalt att vara så renlig som jag är.” ?

        Egoinas blogg är motbjudande just nu.

        Så jäkla oskön kommentar. Tycker hon är allmänt oskön ganska ofta. Tror så högt om sig själv hela tiden.

          Plus att hon gnäller om _allt_.

        Hon förminskar folk lite hela tiden. En av anledningarna att jag tröttnad på henne.

      Egoina verkar rätt blåst. Tycker ofta att läsare måste upplysa henne om allt möjligt, hon är långt ifrån allmänbildad.

        Vad är detta för massa elaka kommentarer? Egoina är väl ändå den influensern som verkar vettig som är högskoleutbildad och har ett riktigt jobb. Verkar ju inte som att dom trängts med massa andra folk på varken baren eller båten så vad gör det? Det är inte förbud för att vara ute att göra saker. Man ska undvika att vara nära många människor och det verkar dom ju gjort.

          Så man måste gå någon annanstans för att dricka med sin sambo? Hur vet du om du inte träffade på folk som kan vart smittade eller som dom eventuellt smittade? Dom kanske trängdes i en kö innan båten osv?
          ??‍♀️??‍♀️

          Elakt? Det är korkat det hon gör! Och hur vet du att hon håller avstånd i ett sånt ställe? Varför riskera det öh?? Varför är det så viktigt att sitta på en båt med andra människor under påsk? Och när hon kommer hem igen, tror du hon stannar frivilligt hemma efter det för att inte sprida eventuell smitta vidare?

          Men HUR kan det vara viktigt att åka båt för att dricka öl när det finns smittorisk? När det finns risk att människor dör?
          HUR kan det vara försvarbart?
          Jag är så trött på att ”ja men det var ju typ bara vi där. Så vi behövde inte trängas eller stöta på andra”
          Ja för andra människor tar ansvar och andra människor tänker lite längre och inte bara på sig själva. Tur är väl det.

            Precis!!!!! Det är tomt för för att andra håller sig borta. Men vissa nötter åker ändå.

      Men då antar jag att alla ni som menar på att det här är oansvarigt är för en total lock down av Sverige? För butiker och liknande är ju fortfarande öppna, och jag ser inte skillnaden på att shoppa i butiker och sitta på en folktom bar eller åka en folktom båt fram och tillbaka? I så fall måste ni ju mena att det är oansvarigt att övh gå utanför dörren nu ifall det inte är absolut nödvändigt? Försöker bara förstå hur ni menar ?

        Gärna lockdown, människor har tyvärr inte vett att enbart göra det nödvändiga utanför dörren.

    Covid-19 beter sig såhär. Hon lär inte få mer hjälp denna gång än förra så länge hans andning inte är påverkad. Det har inte gått ett dygn än med ny feber. Folk verkar inte förstå att det kan ta månader att bli frisk.

      Båda sönerna (7 månader samt 2 år gamla) hade feber pendlande mellan 39-41 i fyra respektive tre veckor. Som du säger, ingen vård så länge andningen är normal. Totalt 6 veckor innan vi var helt symtomfria.

    Det kanske inte var det allra bästa beslutet att dra med sonen på en lång promenad igår, såpass lång att de fick åka taxi hem…

    Har ni sett ”mötet” på SVT play med Katrin Zytomierska ?. Alltså hon måste vara den mest egocentriska människa som finns. Hon är ju som ett stort barn.

      Tycker hon hade en del poänger ändå.

        Men vem ska sköta samhället medans hon sitter undangömd? Skulle hon nog gnälla bra om hon inte fick mat hemkörda, eller kunde tänka bilen eller el i huset etc.

      Aha så jag blev blockad nu för att jag svarade på kommentar om att du vänder allt om Bella negativt, okej. Ja du är här och snabb, du som skrev längre upp också då förstår man hehe. Svårt med sanningen, jobbigt tydligen…. Anklaga inte My, Book och Maggan för att inte kunna ta kritik. Tycker iaf ändå att Katrin hade en del poänger men men….

        Alltså vem är du, och hur orkar du?! Seriöst

    Hon ska söka hjälp omgående, tycker jag.

    Han kan väl ha någon annan sjukdom än cov19?
    Är väl inte så vanligt med feber i en månad så hade gått till VC och bett om utredning.

    Tycker det låter märkligt. Alla jag hört som har haft feber mer än 9 dagar har blivit inlagda. Jag skulle åka in i egen bil.

      Helt felaktigt. Jag har haft 40 graders feber o h svåra andningsbesvär i 10 dagar och får inte åka in. Sonen har haft 40 graders feber i 12 dagar och får inte heller åka in.

        Sjukt

      Eh nej! Så länge du kan klara dig själv hemma så får du inte komma in på sjukhuset i dessa tider. Spelar ingen roll hur länge du har feber.

    Det var oansvarigt att ta med sonen på långpromenad i kyla och blåst efter han har varit sjuk så länge.
    Att My kan med att skriva om det.

    Vad jag hade gjort? Satt mig på barnakuten o inte åkt förrän vi hade fått hjälp. Här är fan djungelns lag som gäller o är min valp sjuk så är det vi som står först i kön. Oavsett pandemier.
    My har svårt att hålla sig till sanningen, det är sen gammalt o jag har enormt svårt att ta henne på allvar, speciellt i detta nu. Vafan ere för problem?…in med ungen bara så en läkare får undersöka honom.

      Problemet uppstår ju om alla galna mammor resonerar som du gör. Den som skriker högst behöver inte mest hjälp, snarare tvärtom. Tyvärr har vi det vårdsamhället, vilket bara skapar fler och fler problem. Men nej, man åker inte till akuten bara för att ”ens valp (ew) behöver ’hjälp'”.

      Fast sitta på barnakuten just nu är mycket olämpligt. Och tror inte du får sitta där och hänga just nu. Där jag bor sköts triage i tält utanför.

        Tack Grey’s, för alla medicinska termer jag lärt mig ??

      Vad ”ere” för problem med dig egentligen.
      ”In med ungen bara så en läkare får undersöka”. Det funkar inte riktigt så. Men ta du din ”valp” gärna under armen också o släng dig iväg och kasta upp dörrarna o rusa in till en läkare. Du måste ju har riktiga problem.

      Kan tala om att du inte blir insläppt på en barnakut eller någon annan akut heller för den delen i dagens läge. Nog förstår du det själv om du tänker efter.

      Du kan åka till veterinären

    Färdtjänst kan du inte skriva att man kan ringa, färdtjänst beviljas av kommunen det är inte något man kan bestämma själv att man kan utnyttja det borde du på SOS-alarm veta. Camilla var lite källkritisk. Många tar dina ord som en sanning så ta ansvar för vad du skriver.

      Du kan bli beviljad färdtjänst för att åka till och från vårdinrättningar.

        Måste ansöka långt innan för att bli godkänd för färdtjänst. Inget man bara ringer.

        Är du beviljad färdtjänst är det sjukresa du ska boka när det gäller resor vårdinrättningar är du beviljad färdtjänst är du med automatikberärtigas till sjukresa, sjukresa är det ett billigare pris på för dig som kund. Färdtjänst beviljas av kommunen, sjukresa av ditt landsting.

    Inte jättesmart att tvinga sonen på längre promenad än han orkar samt sitta i kall vind och käka glass utan varma kläder. Man kanske kan ta det lite lugnt efter att ha haft feber så länge.
    Och varför lägga ut bild eller ens skriva att hon och sonen duschade tillsammans? Lite integritet tack.

    My har uppdaterat sitt IG-konto, de är på sjukhuset nu.

      Bild på grabben som vanligt?

        Självklart att hon då är snabb med att lägga upp bild, shjukhusbild är det bästa för klick och uppmärksamhet det vet hon och sådana bilder vill hon gärna ha. Så klart hon åkte in efter det som skrevs här. Verkar nästan som att hon vill att sonen ska vara sjuk, jag menar är väl inte så konstigt om han fick feber igen efter att ha varit ute hela dagen igår och gått långpromenad. En dag -1- med feber så behöver hon väl inte åka in för det, nu vet jag inte hur hög febern är förstås men det hon gör är ju att dra runt på smittan om han nu är c-smittad. Tror mest hon vill ha drama och bilder för klick, kalla mig synisk men my är så beräknande och genomskinlig och svår att ta på allvar.

          Bella är likadan. Men det kommer du aldrig förstå.

            Bella? Aldrig sett henne lägga upp bilder på sjukhus eller varit så snabb med att lägga upp om hon är sjuk, inte sett henne clickbaita på samma sätt heller. Varför dras Bella upp hela tiden i varje inlägg?

              Bella är ju mer beräknande vad gäller samarbeten osv. Inte alls sådär att hon skulle lägga upp en bild när barnen fått ett skrubbsår etc.

                Samarbeten är deras jobb.

            okidoki du var camcam alltså eftersom du stoppade så det ej gick att svara. Varför dra in Bella hela tiden? Aldrig sett att Bella gör så, aldrig sett henne lägga upp bilder på sjukbesök men har inte följt henne så noga i alla år heller. Inte sett henne clickbaita på samma sätt heller. Hon hade väl kallats vidrig men det har jag inte sett andra kallats i inlägg här tror jag inte.

              Nej, är inte C. Bor inte i Sverige ? men fortsätt gissa snälla!

        Märktes tydligt att hon läst inlägget och kommentarer härinne så uppenbart med tanke på hur hon skriver, alltså hon är så beräknande. ”Nu loggar jag ut” skriver hon alltid haha. Ja ja kalla mig cynisk men jag kan inte ta henne på allvar, blir typ mörkrädd av henne, jag är helt övertygad om att hon överdriver om sonens tillstånd men jättesynd om sonen om han är dålig förstås, igår mådde han ju dock bra och både åt och drack för mindre än ett dygn sedan kan man se på hennes story.

      Så klart hon då är snabb med att lägga upp bild, sjukhusbild är det bästa för klick och uppmärksamhet det vet hon och sådana bilder vill hon gärna ha. Så klart hon åkte in efter det som skrevs här. Verkar nästan som att hon vill att sonen ska vara sjuk, jag menar är väl inte så konstigt om han fick feber igen efter att ha varit ute hela dagen igår och gått långpromenad. En dag (1) med feber så behöver hon väl inte åka in för det, nu vet jag inte hur hög febern är förstås men det hon gör är ju att dra runt på smittan om han nu är covid-smittad. Tror mest hon vill ha drama och bilder för klick, kalla mig cynisk men My är så beräknande och genomskinlig och svår att ta på allvar, svår att tro på.

        Ja och såklart kommer hon träffa överläkaren som alltid

    Hade det gällt mitt barn då hon var i samma ålder så hade jag sagt att nu får du faktiskt lov att dricka även om du ej vill, hennes son är såpass stor att han borde gå att resonera med alternativt muta om det gått så långt(dricker du ordentligt nu hela helgen så köper vi det där spelet du önskat) jag är i regel emot att muta barn men ibland kanske en måste

    Barnet hade själv fått välja vilken form av vätska hon velat ha (glass/nyponsoppa/läsk etc)

      Isglass brukar ju gå hem, oavsett ålder.

      Precis. Är barn för trötta för att dricka ger man de vätska med sked eller med en medicinspruta.

      Hon har nog aldrig sagt ifrån till sin lilleman har får allt han vill

      Jag tror att det är mycket daltande men den där sonen

      Eller också talar man helt enkelt om för det stora barnet att han kommer bli riktigt sjuk om han inte dricker.

    Sorgligt när barn är så sjuka.

    My är ingen favorit efter många dumma kommentarer från henne i olika forum.
    Men det här är verkligen en tid när man behöver stryka ett streck över gammalt och ha empati och försöka hjälpa till, stötta, peppa, eller vad som helst. Jag känner ett tryck över bröstet av att bara läsa om hur hennes son mår och har mått. Tycker att det känns orimligt att han ska vårdas hemma efter så här lång tid. Hade det varit mitt barn så hade jag nog ringt 112 ambulans och krävt att få ta fler prover. Men, lätt att säga när man inte är där och kanske får andra råd från 1177. Personligen är jag ganska kritisk till 1177, har aldrig fått vettig hjälp där. Man sitter i kö i hundra timmar och sedan säger de att man nog bör åka till akuten, då har man ”slösat” massa telefontid i kö istället för att barnet kan få snabb hjälp.

      Fast nej. Ringa 112 gör man bara i akuta fall. Men ja efter så här lång tid och om jan inte äter o dricker längre så måste de ju få vård. Och de lär ju ta corona test nu.

        Fast han åt och drack senast igårkväll. Han kan ju ha fått feber och ont i halsen efter att ha varit ute igår och gått långpromenad.

        Är du döende ringer du 112, ALDRIG annars

        Bara om han är så dålig så han blir inlagd. Om dom inte har ändrat reglerna nu.

    Har dom tagit Coronatest på honom?

      Nej. De gör väl bara det på dem som blir allvarligt sjuka med andnöd tror jag, kanske mest på äldre personer.

        Dom testar väl inte ens vårdpersonal? Någon som vet?

          Varierar beroende på regionens tillgång till tester. De är på andra platsen prioriteringsmässigt efter personer i behov av sjukhusvård och man strävar efter att kunna utöka testning på vårdpersonal allteftersom man får in fler tester.

      Vad spelar det för roll? Finns ju ingen medicin mot det ändå

        Jag tänker väl mest för att kunna utesluta det och gå vidare med utredning? Nu följer jag inte my eller läst hennes blogg. Men läste precis hennes blogg och hennes första inlägg om det, så nu hänger jag med lite.

    Hoppas att vi slipper se bilder från när sonen ligger på en brits på akuten denna gång. Räcker väl med att hon skriver att det blev ytterligare en sväng till akuten. Lovar att sonen blir inlagd om läkarna bedömmer att han behöver det. Att prover visar att han behöver syresättas eller något annat som bara kan behandlas på sjukhus.

      Ja de var ju bara bedrövligt?

      Det finns bild, igen…

    Era kommentarer är ju bara helt sjuka. En mamma har en son som är sjuk! Dessutom knappast långpromenad att gå till Kungsholmen. Skämmes allihop! Min andra kommentar här så undanbeder mig kommentarer om att jag är My eller hennes vänner (vilket Camcam torde kunna bekräfta). Ni ska fan ha skämsfilt på er allihop

      Jag tycker att det är under all kritik att Camilla ens gör ett inlägg med fokus på ett sjukt barn där många skriver elakt om hans mamma!

      Hur lång var promenaden egentligen? Bara undrar?

        Jag skulle tro att promenaden från Vasastan till Hornsbergsstrand tar ca 40 min. Första dagen som Ludvig var ute efter den långa sjukdomsperioden. Här i Stockholm var det dessutom mycket kyligt och blåsigt väder den dagen. My mer eller mindre tvingade Jonas och Ludvig att dom skulle ta en fika vid vattnet, trots kylan. My erkänner också att dom var för tunt klädda. Helt avkylda när dom kom hem därav att dom duschade varmt tillsammans. Förstår inte hur My tänker, sonen har varit svårt sjuk i en månad. Hade gott och väl räckt med en kort promenad runt kvarteret.

    Oavsett hur kort den än var så var den för lång. Spelat tennis o fotboll mot vägg innan promenad, borde räckt med det efter så lång sjukdomsperiod.

    Munchausen by proxy…

    My är ju bäst på att överdriva och salta allt hon skriver. Hon skriver i det här inlägget att de varit i karantän i ”över en månad”. Promenaden när de var ute igen och umgicks med Jonas var ju dag 30 om man läser hennes tidigare inlägg… Jag vet inte vad My lärde sig i skolan men det är inte alla årets månader som har lika många dagar som februari 😉 30 dagar är EN månad, inte MER ÄN en månad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.