Jocke och Jonna Lundell väntar barn

I avsnittet av Familjen Lundell som släpps vid midnatt på Dplay avslöjar paret allt om hur det gick till i december när stickan visade på plus för paret. 
Lunabelle ska alltså bli storasyster och Jocke och Jonna tvåbarnsföräldrar.

Stort grattis!!

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så himla kul för dom 😍

  Svara

   Sluta

   Svara

    Varför?

    Svara

    din morsa

    Svara

   Jocke och Jonna är verkligen bra föräldrar. Absolut att dom har en porrfilm i bagaget och mycket annat pinsamt. Men att de överöser sin dotter med kärlek är tydligt i varenda video.

   Kärleken, att de har varit tillsammans länge, har bra ekonomi, många andra som bryr sig om deras dotter mm. Att du inte gillar dom som personer kan inte kopplas till att det är synd om deras barn. Finns riktigt dåliga föräldrar, exempelvis de som Jocke överlevde.

   Svara

    Kärlek räcker inte. Han är väldigt instabil som person, tänk på alla hans sjuka bråk på sociala medier och annat. Hoppas soc har koll på dem. Handlar inte vad man tycker om dem utan om barns välmående.

    Svara

   Har Bianca slutat äta? Aldrig sett henne så tunn.

   Svara

    Säkert kris med Phillipe…

    Svara

   verkligen!!!!!!!!!!!!!!!!

   Svara

  Härligt! 😀

  Svara

   ?

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Hur menar du?

   Svara

  Ganska imponerande att Jonna vågar bli gravid igen med tanke på hur pass allvarligt psykiskt sjuk hon blev av den förra graviditeten…

  Svara

   Förhoppningvis får hon inga sådana besvär denna gången 🙏

   Svara

    är större risk att man får förlossningpsykos gång två om man redan haft det en gång, även om hon nu återhämtade sig snabbt första gången.

    Svara

     Krösamajor är så himla värdelösa för alla.

     Svara

     Har hon fått depression vid förra graviditeten/förlossningen så får man väl hoppas att hon får det stöd ovh uppföljning hon behöver den här gången för att minska riskerna. Menar ni att alternativet är att inte alls bli gravid igen?

     Svara

      Eller psykos..

      Svara

    Tänker att det nog berodde en stor del på pressen kring renoveringen och allt kring det

    Svara

   Ja och eftersom att hon ganska nyligen gjorde en abort också, var väl bara några månader sedan, fantastiskt att hon numera verkar bli så lätt gravid efter att de kämpade och kämpade att bli gravida i fleeera år… 😉 Tror de ljuger och lurar oss en del men jag gillar dem ändå och är glad för deras skull.

   Svara

    Kroppen är fantastiskt! Många som gör IVF efter många års försök kan ofta blir gravida på naturlig väg en andra gång.

    Jag själv fick missfall 16 augusti. I september var jag gravid igen en frisk kille föddes i maj.

    Även om de gjort abort så styr man inte alltid sjölv när man ska bli gravid.

    Stor Grattis säger jag! Så roligt för dem.:)

    Svara

     Det finns inget som tyder på att du har lättare att bli spontant gravid efter IVF-behandling.

     Svara

    Jonna hade problem med utebliven ägglossning om jag minns rätt. Hon fick medicin mot det så det borde ju inte vara några problem nu.

    Svara

     Jag har också utebliven ägglossning och gick på mediciner under ca 1år när jag tog uppehåll en månad vid december blev jag gravid har nu en liten son. Medicinen i sig gör att du framkallar ägglossningen men gör inte att du får tillbaka den. De är möjligt enligt min läkare att den kan komma igång av sig själv, men inte så vanligt. Jag fick order om att återkomma till kliniken för ny medicinering om jag hade tänkt att skaffa ett syskon till min.

     Svara

      Jag hade ingen ägglossning mellan första och andra barnet (4 år) Blev gravid tillslut (Med letrozol) och födde. Sen 3 mån efter graviditeten så har jag haft ägglossning varje månad. Kroppen kan vara i hormonell obalans och det kan absolut ändras. Är inte så ovanligt faktiskt men pratas sällan om.

      Svara

    Varför gör man abort om man ändå ska skaffa barn några månader senare?
    Hade jag aldrig klarat.

    Svara

     Tror faktiskt inte att de gjorde abort (tror inte ens att hon var gravid). Dels för att de kämpade så för att bli gravida första gången, och dels för att det var en barnmorska/sköterska som rådde dem att göra abort (what?).

     Svara

      Jag tänker att jättekul med bebis, grattis!
      Men som du skriver så tvivlar jag på att det existerat graviditet och abort baserat på att Jonna hade massa problem m pms och sin mens enligt sig själv när hon då senare sa sig varit gravid (samma tidsperiod) Tycker det är osmakligt att ljuga om. Men verkligen grattis till kommande bebis.

      Svara

     Jonna gjorde abort för ett år sen, om inte mer. Så vadå nyligen? Aborten berodde på att hon mådde psykiskt dåligt då de precis blivit lurade av ”fuskbyggaren”. +att det var rätt efter första dottern.

     Svara

   Så man ska skita i att skaffa en till bara för det? Det finns hjälp att få från dag 1 och jag tror att de är väldigt noga denna gången med att söka hjälp. Dock ställde nog mycket till det med Joz psykopaten som jobbade hos dom då.

   Svara

    Kan du hitta ett eget nick/namn? ”.” är redan taget!

    Svara

     du tror man ska veta att det finns en annan som kallar sig .? inte som att du har ett särskilt unikt namn

     Svara

  Fick inte hon en förlossningspsykos förra gången?

  Svara

   Nej hon återhämtade sig väl psykiskt väldigt snabbt i samband med förlossningen, hon fick en psykos i slutet av graviditeten – eller i alla fall hade hon psykiska besvär i slutet av graviditeten, vilken eventuell diagnos hon fick ska jag ju såklart inte uttala mig om.

   Svara

   Vad fan gör det för skillnad? Helt seriöst

   Svara

  En liten pojke kanske, säljer allt rosa och köper bara blått på Facebook 😍

  Svara

   Hahaha.

   Svara

   WT! 😄

   Svara

   Så sjukt förlegat. Min dotter (som blir tonåring idag btw) bar gröna, grå, blå, bruna kläder som bebis. Alla främlingar skulle jämt säga att min son var så söt. Man bara ”Ge er, bebistjejer MÅSTE inte ha rosa. Varför liksom?”. Skulle aldrig ha rosa till henne, eftersom jag själv inte gillar färgen. Killar KAN ha rosa, de dör inte av det liksom. Förut ansågs rosa vara en manlig färg. Sjukt att färger ska vara ”könade”.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Gud förbannat människor, är det så svårt att vara glad för nån annans skull att man måste kommentera negativt på ett sånt här inlägg. Kamma er för fan.

  Svara

   Fast varför ska man va glad för en sån sak?

   Svara

    Det har du helt rätt i, man behöver inte vara glad, men att kommentera saker i stil med ”stackars barn” är ju bara rakt igenom osympatiskt och helt onödigt.

    Svara

     Beror på varför. Man kanske har barnets perspektiv för ögonen, inte att skada eller va snäll mot de vuxna?

     Svara

      Nej det har du inte, du skiter ju i barnen, så många barn som far illa på riktigt varje dag i vårt land men här sitter du och tycker så synd om jockes och jonnas ofödda barn? Då handlar det inte om nånting annat än ett desperat försök att trycka till två främlingar du inte känner.

      Svara

       Hur fan vet du det? Sluta säga åt mig vad jag tycker och känner! Skiter i dem som personer, varför ska jag hata och trycka ner nån jag inte bryr mig om? Tror du utgår från dig själv här.
       Och ja, jag gör mkt för utsatta barn irl, det är en del av mitt jobb.

       Svara

    Ja varför ska man vara glad för att några är lyckliga över att bli föräldrar? Stackars eländiga dig.

    Svara

     Men snälla, tänk lite längre. Pga det som redan nämnts, barnen. Jag är inte eländig haha 😄 Är sällan glad för att främlingar ska få barn, köpa hus eller whatever dock, skillnad om det är nån man känner.

     Svara

      Du bryr dig aldrig annars (som du själv beskriver), men du bryr dig plötsligt om deras ofödda barn? Tror det är en förklädnad för att få lov och spy lite galla. :)))

      Svara

       Men snacka om att försöka missförstå.. Skulle inte bry mig om det inte handlade om oskyldiga barn.

       Svara

        Men alltså vad exakt är du orolig för ska hända dessa oskyldiga barn?

        Svara

         Växa upp i instabila hem med åtminstone en instabil och mentalt omogen förälder. Kan få stora konsekvenser.

         Svara

      Haha det är för sorgligt att du tror att folk kommenterar ”stackars barn” i omsorg av barnen. Hade de brytt sig hade de hållt käften, men poängen är att få trycka till någon annan.

      Svara

       Så man ska hålla käften om man bryr sig? Oook.

       Svara

       Tycker faktiskt det är konstigt att en del inte tror man kan bry sig om okända barn som man tror kan fara illa utan bara vill ”trycka ner” okända människor. Tycker det säger mer om er och ert tankesätt. Alla på internet vill inte va taskiga, varför är det så svårt att ta in?

       Svara

  Så kommer moraltanterna igång igen.

  Svara

   Moraltant för att man bryr sig om små oskyldiga barns välmående? Möter barn varje dag som växt upp med föräldrar som liknar J. 😢

   Svara

    Jocke är en toppenpappa, du bör nog kolla hans sociala medier och deras vloggar innan du bara kastar ur dig så hemska saker. Är det något Jocke verkligen får beröm för är det hans föräldraskap.

    Svara

     för sociala medier speglar verkligheten!!!!

     Svara

      Det speglar mer än 0, för det är den insynen du har i vad du påstår dig veta

      Svara

       Men du och anonym lär ha lika mycket insyn om ni båda följer dem? Så ingen kan veta.

       Svara

     Hur kan du veta det? Känner du honom? Ingen vet det ena eller andra egentligen. Hoppas du har rätt dock.

     Svara

    Nu vet jag såklart inte om jag hade ”tur” eller inte, vill dock gärna berätta en upplevelse jag har haft med paret.

    Jag träffade på Jocke (och Jonna) i jobbsammanhang. Innan jag träffade paret måste jag erkänna att jag tyckte de båda verkade omogna och barnsliga, åtminstone Jocke. Kände mest igen honom från att vara någon som kletade runt i avföring och umgicks med Paow. När jag träffade dem, så var de (igen: syftar främst på Jocke, då jag inte kände till Jonna så väl sedan tidigare) precis lika omogna och barnsliga. Jocke lallade sig och snacka högljutt. Sket i stort sett i alla runt om sig: TILLS alla kamerorna försvann och de inte längre spelades in, de blev faktiskt helt och hållet civiliserade när kamerorna släcktes. Riktigt trevliga båda två och de gick runt lugnt, ställde väldigt vettiga, intressanta och ibland ganska djupa frågor. Jag var hur chockad som helst och mina kollegor stod också som stora frågetecken och tänkte ”Vad hände där?”, med detta sagt, vill jag bara säga att vi inte alls vet hur de beter sig i hemmet, bland fyra väggar, när ingen annan ser eller hör dem. Jag tror de i sina sociala medier spelar en roll med ”dum” personlighet.

    Svara

     Sorry för alla stavfel, ligger i sängen med telefonen. Ville skriva detta innan jag somnade 😂

     Svara

     Det är ju ganska sjukt i sig. samtiden alltså..

     Svara

  Räckte med att läsa rubriken så förstod jag att nån stackars bitter människa skulle skriva något trist. Ser faktiskt inte någonstans att det är synd om deras barn. De är kärleksfulla föräldrar till det barn de har. Vilken slags människa skriver sånt? Om du är vuxen kanske du ska ta en titt på ditt eget liv och se till att må bra i dej själv, bitterhet är ingen bra egenskap.

  Svara

   Då borde du kanske kolla upp lite mer vad Jocke är för slags person. Känns det som en en stabil pappa??

   Svara

    Ja det gör han, kollar deras vloggar och alla sociala medier och deras barn lunabelle är en super duktig tjej som har föräldrar som öser kärlek och värme över henne.

    Svara

     Super hon? Redan? 😄

     Svara

    Du är uppenbarligen en person som inte följer Jocke och Jonna och baserar det du skrev på gamla saker och att du inte har koll på vem han är och gör idag

    Svara

     Det var ju inte ens länge sen…

     Svara

    Du har ingen aning om hur han är som pappa. Man kan inte bara gå på hur han ”har varit”. Men du är väl en sådan människa som inte tror på att någon kan bättra sig. Usch för inskränkta individer som du.

    Svara

     In all fairness.. det har inte du heller.

     Svara

      Du har ingen aning om hur nära i relation jag är till familjen Lundell.
      Så ta din attityd och försvinn.

      Svara

       Och du vet inte min. Men troligen är du en främling som följer dem i sociala medier. 🤷🏻‍♀️

       Svara

        Eller så är det en J eller J 😉

        Svara

     Ger Jocke ofta människor en chans till innan han hänger ut folk och kallar människor det ena och det andra?

     Svara

    Känner du jocke personligen? för om inte vet du inte alls hur bra han är som förälder, dem väljer vad dem ska visa, dem spelar, dem fejkar, vi vet inte vad som är skådespel eller vad som är äkta.
    Så vi kan inte avgöra om dem är bra eller dåliga föräldrar.
    Om deras barn på riktigt far illa hoppas jag någon i deras närhet som har riktig insyn i deras liv kommer reagera och agera för barnet skull.
    Men vi kan inte döma någonting genom deras D-play serie, Youtube eller instagram.

    Svara

     Fast ”vi” kan väl döma huruvida Jocke ’hänger ut folk och kallar människor det ena och det andra’? Skådespel eller äkta – publicerar han det i text är det väl det som gälls?

     Svara

  Är så glad för deras skull och de är helt underbara som föräldrar.

  Svara

   Känner du dom?

   Svara

  Gud vad många tolvåriga fans som kom in här då och hyllade de perfekta J&J? 😄

  Svara

   Snyggt försök att förminska nån som har en annan åsikt. Billigaste tricket av härskarteknik! Jag är över 30 år och gillar J&J för dom personer dom är idag.

   Svara

    Ok.

    Svara

    Förminska? Var en gissning bara, baserat på hur det var skrivet.

    Svara

  Är ganska ny läsare på denna bloggen.. skriver bloggaren själv eller får hon tips från läsare?

  🙂

  Svara

   Både och! 🙂
   Däremot skriver jag allt innehåll själv då tipsen oftast bara är en rad eller en bild för att göra mig uppmärksam på något.

   Svara

  Hur visste du flera timmar innan avsnittet släpptes vad det kommer innehålla? De har alltså bett dig skriva inlägget för att öka på tittare till avsnittet? Man har väl misstänkt (förstått) förrut att Jocke ber dig skriva om en del, hans böcker och låtar t.ex. och du har ju berättat att ni haft kontakt. Annars kunde väl inlägget väntat till i morgonbitti, lätt att man missar inlägg om du skriver så sent.

  Svara

   Alla medier har inlogg till en sida som heter Clipsource där vi får tillgång till program i förtid.
   Mitt inlägg kom upp efter både Aftonbladet och Expressen som även de skriver att avsnittet kommer vid midnatt. Jag är ju sist på bollen här. 😊 Jag gissar på att Jocke och Jonna bett dessa två tidningar skriva om det lika mycket som de bett mig. – med andra ord, inte alls.

   Svara

    Att avsnittet kommer vid midnatt kan alla veta men inte vad avsnittet innehåller men det kanske Ab och Expressen skrev då? Men medier? Alla medier? Är du media verkligen, du är väl en bloggare?

    Svara

     Du får väl läsa vad de skrivit i sina artiklar. Jag har kunnat se det här avsnittet av Jocke och Jonna i två dagar nu, precis som Aftonbladet och Expressen och därför kan vi alla berätta om vad avsnittet handlar om.

     Publicerad av Aftonbladet kl 20.30 igår.
     https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/g7nmxJ/jocke-och-jonna-avslojar-ska-fa-barn-igen

     Avsnittet av ”Familjen Lundell”, där graviditeten avslöjas, släpps vid midnatt på Dplay.

     Svara

      Hur orkar du bemöta denna människa?

      Svara

      Konstigt att du inte skrev inlägget tidigare då, om du sett avsnittet i två dagar. Ändå kom det så sent och någon timme efter aftonbladet skrivit om det. Tror kanske iiinte att du kan se avsnitt före oss andra som tidningsmedier kan göra och ha den informationen utan du läste det nog i aftonbladet.

      Svara

       🤦🏼‍♀️

       Det ser ut så här och gäller i princip ALLA program, men bara för att jag kunnat se alla program i flera dagar så betyder det ju inte ATT jag sett alla.
       Herregud, människa…

       https://postimg.cc/5QWbFfS8

       Svara

        ”Herregud människa” vilket oerhört proffsigt svar av nån som driver en blogg och sitter och skriver en bok…

        Om du blir så provocerad av ifrågasättanden så kanske du bör ändra taktik.

        Svara

         Herregud på dig med, människa! =)

         Svara

  OT Anitha Clemence .. vem vill i huvudtaget göra samarbeten med henne mer? Så otrevlig mot alla .. precis som Anna Book. De är så lika. Inreder skräp och tönt och tror att de är inredare sen blir vansinniga när någon kommenterar. De var valt att vara offentliga .. våga då ta kritik. Otrevlig och dryg wannabee som säljer sina ungar på nätet. Nej usch granska henne Ordentligt

  Svara

   Så extremt oskön människa. Vem följer henne eller lyssnar på deras podd? Snälla gör henne okänd igen!!

   Svara

  Jag tycker faktiskt inte det är speciellt bra nyheter. Ärligt talat, finns det någon som tycker att de är stabila och sunda nog att ha barn? Varför jobbar man inte med sig själv och ser till att komma i balans innan man skaffar barn?
  Jag är less på människor som skaffar barn när de inte ens kan ha ordning på sitt liv när de är ensamma och utan ansvar.

  Svara

   👏🏻👏🏻👏🏻

   Svara

   Haha håller med, men akta dig, snart kommer fänzen springande och du blir en bitter och avuuuundsjuk person! 😄

   Svara

   Håller med! Min mamma fick barn väldigt tidigt, och skaffade ganska många. Hon hade inget jobb utan började istället plugga typ när jag gick på gymnasiet. Då hade hon många barn samtidigt som hon skulle studera. Jag önskar att hon hade haft livet mer uppstyrt innan hon skaffade barn. Då skulle nog min uppväxt varit avsevärt mycket bättre.

   Svara

   Vad baserar du detta på? Om du kollar deras vloggar, vilket är den närmaste insyn vi kan ha i nutid så är dom grymma föräldrar till lunabelle.

   Svara

   Dom är ju i superbra balans? Följer du dom ens?

   Svara

    Följer dom? Skojar du? Om du följer dessa tragiska människor så är du en del av problemet. Alla människor som ger dom uppmärksamhet och en känsla av validering, är fanimig medskyldiga.
    De är trasiga människor som uppträder som clowner på nätets egen scen. De tror att de har ”fans” och att folk är avundsjuka. Herregud, varenda människa med ett uns sunt förnuft får ont i magen av att se skiten.

    Svara

     Med tanke på vad du skriver så bör du då inte ens ha en åsikt, en åsikt som du mer eller mindre presenterar som fakta. Och att din syn av saker är verkligheten. Rekommenderar att du tittar på vilka dom är idag innan du slänger ur dig massor skit. Har du barn själv så är det verkligen du som bör skämmas. Att lära dina barn att var inskränkt och dämmande är inga redskap dom bör få i uppfostran.

     Svara

    Men låt mig slippa komma med den uttradiga ”och hur många barn har DU?”
    De är två välbetalda föräldar till EN bebis? Hur svårt kan det vara?

    Svara

  Jag har så svårt för när folk säger: Du skulle bli en underbar förälder! Tycker det är så märkligt! Visst är det självklart att jag förstår att det är uttalande som baseras på personens personlighet. Men att vara förälder ju ju mycket mer än så. Det är inte enbart nutid utan dåtid som utgör hur man blir som förälder. Ibland verkar folk resonera som att de tror att föräldraskapet är ett blankt papper. Man har ju alltid sin eller sina föräldrar i sig och de utgör en stor mall för hur man själv kommer vara som förälder. Har arbetat i förskolan och kan tydligt se föräldrar som själva inte haft de bästa föräldra-förebilderna. Det behöver definitivt inte vara så att deras barn har det direkt dåligt eller att en orosanmälan ligger till grund. Det jag däremot funderar på varför det verkar vara så få som faktiskt pratar med en psykolog innan de bestämmer sig för att skaffa barn. För att bena ut, ställa frågor och få rätsida på saker och ting, oavsett hur man mår i dagsläget. Hur ska man kunna bli en stabil och vettig förälder när man själv inte haft det? Det räcker inte med att vara glad och kärleksfull, som många tycks tro.

  Svara

   Ja men eller hur? Mönster upprepar sig ofta. Mycket som går i arv, vare sig man vill eller inte (menar inte genetiskt).
   Folk tar alldeles för lätt på det och barnen betalar priset.

   Svara

    ja men med det resonemanget borde ingen då skaffa barn eftersom vi alla mer eller mindre har något i bagaget… Vare sig det handlar om tidigare snedsteg eller ärvda otrygga anknytningsmönster… Att vara förälder är inte att vara perfekt, det är att vara medveten om sitt förflutna, och känna sig själv in och ut, och då få chansen att kunna göra annorlunda framåt. Att utgå från att vi inte KAN påverka vår framtid pga vårt förflutna är ett väldigt begränsande och determinerat synsätt, vilket man inte kommer särskilt långt på eller utvecklas av; man stagnerar. Och det har varken Jocke eller Jonna gjort. Så jag önskar de ett stort grattis, och söta Lunabelle en stor kram. Mvh, en 21 åring utan barn.

    Svara

     Jag tror du missförstod mig. Jag har aldrig sagt att en förälder bör vara perfekt. En förälder ska inte vara perfekt! Du skriver att en förälder är att vara medveten om sitt förflutna. Det är ju det jag menar. Många föräldrar idag, oavsett ålder, verkar inte vara medvetna om hur mycket det förflutna påverkar. Och inte blir det bättre av att skaffa barn som väldigt ung och inte ha hunnit skaffa sig så mycket livserfarenhet samt insikter. Om det nu är så att man haft en väldigt otrygg barndom har man inte samma grund som de som vuxit upp med vettiga och stabila föräldrar. För då har man inte den grundbilden och kan inte plocka från den till skillnad från de med mer stabil bakgrund. De människorna måste självklart också jobba med sig själva på ett eller annat sätt men det är inte samma grovjobb från grunden.

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.