Damage control med Dennis Maglic

Dennis Maglics hittepå-apotek på nätet ”Aponea” försvann lika fort som det dök upp efter att jag publicerat de här inläggen – Här, Här och Här.

Nu är han tillbaka med en ny, snarlik sida vid namn ”Apomeda” och som nu är en del av ”DM-familjen” vilket ”Aponea” också var, bara lite mer halvdolt.
Precis som tidigare säljer han AliExpress-andningsskydd, men efter att han blev påkommen med att köpa dem billigt och sälja svindyrt så har texten om att hans produkt är framtagen tillsammans med ”Aponea” och att den genomgått hittepå-företagets kvalitetskontroll försvunnit. Som tur väl är…

Andningsskydden är tillbaka på den nya sidan och som ett komplement säljer han även skydd med ventil för ynka 199 kr på rea. 
På AliExpress kostar de 39 kr/st.

Helt klart färre lögner på den här nya sidan, men att han ska behöva bli avslöjad med brallorna nere för att sluta ljuga i sina försök att profitera så mycket som möjligt på människors rädsla?
Usch!

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har sett flera kommentarer hos Apotea på deras facebooksida gällande att många som läser för snabbt tror att det är Apotea som ligger bakom och inte Aponea. Apotea skulle kolla upp det med deras jurister då namnen var lite väl lika och straxt efter det försvann Aponea…

  Nu är istället namnet Apomeda lite väl likt Apomera som ska kolla närmare på saken så tyvärr tror jag inte du kan ta åt dig all ära.

   Spelar väl ingen roll om det är Camilla eller någon annan som uppmärksammar vad han gör.
   Huvudsaken ATT det kommer fram.

   Apotea är för övrigt ett riktigt rövhattsföretag. Fått ta emot trasiga paket, gamla varorna, varor med bruten plombering från apotea, otrevlig kundtjänst som vägrar ställa saker till rätta.

    Ja Apotea vägrar jag ha med att göra, vidrig kundtjänst som uppträtt väldigt uppkäftigt och nedlåtande. Skickat trasiga produkter i trasiga kartonger (där kan Postnord haft med saken att göra) men vägrar rätta till det. Låst recept så att de inte går att ta ut på fysiskt apotek medans de inte hanterar lagd order i tid vilket i sin tur fördröjt behandling med flera dygn.

    Handlar allt hos Meds och Apomera som är underbara på alla sätt och vis.

     Apohem.se är väldigt bra också! Alltid blivit supernöjd med leveranserna.

      Ja, snabba och har bra priser.

     Det står på Apoteas hemsida att man inte ska använda deras recepttjänst för närvarande om man har omedelbart behov av sina receptbelagda varor. Då ska man istället använda ett ”vanligt” apotek där man direkt får varorna i handen. Är man i en riskgrupp får man skicka ett ombud att hämta ut.
     Det kan ta upp till två veckor att få hem receptbelagda läkemedel från Apotea med tanke på arbetsbelastningen och att varje beställning måste valideras av en farmaceut.

      Om du syftar på mig så var mitt ärende jag beskrev för över ett år sedan, vi har inget apotek på orten och närmaste 6 mil enkel resa bort hade det inte hemma. Och nej läkemedlet fick inte bytas ut.

      Ringde och dubbelkollade med Apotea som sa att allt var grönt så beställ du.. ingen info på hemsida, i kassan eller beställningsbekräftelse på mail om ev. förseningar men likt förbannat var det inte alls grönt.
      Lägg därtill extremt otrevlig, uppkäftig och nedlåtande personal som inte alls förstår att inte alla har ett apotek runt hörnet.

     Jag HATAR Apotea och deras vidriga leverantörer av varor. Särskilt Best. (Sämst)

    Jag har beställt från Apotea många gånger. Alltid rätt varor, och det enda företaget jag beställt från som levererar innan 08.00 trots att beställning lagts på eftermiddagen kvällen innan.

     Samma för mig! Älskar apotea

     Samma här.

     Jag har inte heller haft några direkta problem med Apotea och har ändå handlat ofta med början redan våren 2014 då Apotea var ganska nystartat.
     Enda problemen senaste åren har varit att leveranstiderna blivit längre – jag talar då inte om de senaste månaderna som ju varit extrema.
     Det har också blivit fler varor som hamnat i lagerbrist i den takt som Apotea blivit allt större och fått svårt att förutse efterfrågan.
     Bäst var Apotea 2014-2017 innan de började få så mycket att göra att lagerhållning och leveranstider blev lidande. Nya lagret har dock förbättrat åtminstone leveranstiderna.
     Apoteas kundtjänst har jag ingen erfarenhet av. Fungerar beställningar och leveranser behöver man inte ha med kundtjänst att göra 🙂

     Samma här med. Helt klart bäst o snabb morgon-leverans??

     Jag också har bara bra erfarenheter från Apotea. Har handlat där i ett antal år nu och aldrig haft några problem.

    Du måste haft riktigt otur har handlat i många år från Apotea, aldrig varit något fel, på varor, kartonger, el leveranstid.

     Samma här. Beställer något säkert en gång i veckan och kan inte ens räkna hur många ggr jag beställt därifrån. Två gånger (av typ 200) har något hänt som de alltid rättat till. Det bästa är att paketet kommer hem samma dag (Sthlm).

    Älskar Apotea ?? Beställer därifrån rätt ofta och har aldrig haft något som helst att anmärka på.

    Beställer alltid från Apotea om mina mediciner finns där, aldrig haft några problem. ????

  ATT så tydligt sko sig på annans oro och desperation är så genomruttet.

  (sen såklart försöker alla företag hitta vägar att överleva, men det är en annan sak att starta upp en bissnis helt skräddarsydd för att tjäna pengar på en pandemi)

   Han beter sig som som en sociopat. Mycket obehaglig människa. Gör allt för att enbart profiteras själv och ingen medkänsla till andra människor. Farligt med den personlighetstypen.

  Gällande kruk-gate förresten, kom ni/någon fram till det ALLRA BÄSTA SÄTTET att fotografera krukor?

  mvh
  Frågar åt en vän

   Hahaha! Tänk vad mycket man inte fick lära sig i skolan. 🙂

   Absurdaste diskussionen jag läst på länge.. vilket engagemang! ?

   Tack för tipset, hade ingen aning om vilken skatt jag missade igår när jag inte läste kommentarerna!

    hehe nej det var det inte.

   Ja inte är det i motljus och med nerdragna persienner inte…

   Är jag strategisk?
   Hade mest tråkigt tidigt på jobbet och kände mej lite lustig.
   tror du är lite väl konspiratorisk nu.

   Mest förvånad över att ingen regerade på den alldeles förstora innerkrukan som stack upp en bra bit över ytterkrukans kant…

    Var ju typ åtta kommentarer om det?

     Haha bra! Känns ändå skönt att någon reagerade på det ?

  Kan inte låta bli att tänka på att Meda är ett läkemedelsföretag. Säkert inget han visste om, men ändå.

   Jag tänkte också direkt på meda. De är ju ett ganska stort läkemedelsföretag, ägs iofs nu av mylan men ändå.

  Är någon överhuvudtaget förvånad att Denis Maglic beter sig så här? Killen har under de senaste tio åren jobbat hårt på att framstå som så rutten som möjligt. Det här alltså samma kille som la ut massa bilder och text där han bestämde hur tjejer ”ska” se ut, allt för att provocera och skapa uppmärksamhet. Han är den där sortens människa som gör allt för att tjäna pengar, oavsett metoder. Att det är i gränslandet till illegalt bekymmrar knappast honom.

  Tror knappast att munskydden är GODKÄNDA enligt svensk standard.
  Då hade svensk sjukvård använt sådana.
  Och det gör dom inte!
  Såååå lågt att sko sig på detta!
  Hoppas att ingen går på detta.

   Va man inte tvungen att söka tillstånd för att sälja skyddsmaterial nu? ?

  Inte alls säkert att Margaux merch är i princip slutsåld, det där är ett trick, ett försäljningsknep för att sälja mer att säga att det är nästan slutsålt så skynda att beställa. Det där kör många med, särskilt Bianca kör alltid med det och det funkar.

  Jag hoppas så innerligt att hans äckliga företag går under efter Corona. Det får man göra, visst?!!

  Det finns en plats i helvettet för alla dem som använder sig av fulknep för att tjäna pengar i kristider.

  Varningsklocka när ett helt nystartat företag börjar med rea? När man direkt sätter ner priserna med 30% indikerar ju det att man inte kan något om prissättning.

  Hoppas denna härva också lär folk vikten av CE-märkning, tror knappast deras egenblandade ”handsprit” har varit i närheten av någon kvalitetssäkring..

  Och han man får väl kicken som flygvärdinna nu då norwegian har konkat.. Minns att Dengen lite flott brukade skriva ”min man är på jobbresa..” då han sålde mackor på en charter till Kreta.. Är du busschaufförer också på jobbresa då de är på jobbet.
  #ucanputmakeuponaturditisstillaturd

   Fast du måste ju erkänna att flygvärdinnor reser mycket i jobbet

  Går inte att finna sidan längre.. Är det Bara jag?

  Hoppas det är för att han blivit anmälda. Kan ju inte vara ok att ta såna priser i dessa tider.

  Varför köper inte alla som vill ha mask ifrån AliExpress? är det pga lång leveranstid eller?

   För att de inte är godkända

  Det skulle vara intressant att se certifieringen för dessa masker. Om de är kopior /inte uppehåller det angivna kravet så får de inte säljas inom EU. Om det är så att de inte är godkända eller är tex piratkopior så går det går exempelvis att rapportera detta till tullmyndigheten (och kanske till och med polisen)

  Jag vill bara ställa en fråga som dyker upp när jag läser detta. Observera att jag INTE försvarar eller har några andra åsikter om företaget utan detta är enbart för mitt egna intresse. Hur ska dom tjäna pengar om dom inte får sälja det dyrare än inköpspriset och vad är egentligen fel om någon hellre betalar ett högre belopp från en svensk sida än ett lägre belopp från en utländsk sida? Många känner sig säkert tryggare att köpa från en svensk sida och tycker kanske att det känns lättare, bättre och skönare med snabbare leverans jämfört med AliExpress. Jag vet ju inte att det är så men läser man detta så ser jag ett företag som köper och säljer saker för att tjäna pengar precis som alla andra nätbutiker och hur mycket ett påslag ska vara är i slutändan upp till köpare och säljare eller har jag fel här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.