Har Nellie tappat sponsorer sedan flytten till Danmark och den nedlagda bloggen?

Båda Alfab som stått för Nellie Berntssons lastbilar och Krafft som försett hästarna med foder har försvunnit från samlingen sponsorer när hon publicerar det här inlägget för två dagar sedan.
När hon svarar på frågor så skriver hon att hon inte kunde ta med lastbilarna till Danmark, trots att de givetvis går att köra bron till Danmark så jag tolkar det som ett nej.
Alfab själva vill inte svara på om de fortfarande sponsrar Nellie.

Det kan ju vara så enkelt som att det nya stallet förser dem med transport, att ingen av dem kan köra lastbil (tidigare var det enbart Nellies pappa som hade rätt körkort) eller att Alfab bestämt sig för att enbart sponsra Smilla. 
Hur som helst så har resten av familjen Berntsson fortsatt en stor och en liten lastbil från Alfab till sitt förfogande.
Att Nellie inte längre sponsras av Krafft verkar klarlagt då hon presenterade en ny sponsor på Instagram – NAF SWEDEN som är Englands största tillverkare av fodertillskott. 
Varför hon bytt Krafft mot NAF framgår inte heller.

Kan det ha med hennes nedlagda blogg att göra?
Att företagen inte vill ersätta bloggreklam med Youtube?
Eller är det bara slumpen? Sponsorer kommer, sponsorer går?
Att hon inte förlorat pengar på att lägga ner bloggen ser jag som högst osannolikt men kanske var det inte tillräckligt mycket för att vara värt att underhålla en till plattform?
Att sluta blogga är ju lite som en trend just nu…

Tack för tips!

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kaaanske har att göra med uppmärksamheten hon fick efter Alexandra-dramat. Får hoppas på det.

   Det har jag missat. Vad handlade det om?

    Lång historia kort. Nellie sålde Laissa till Alexandra, som enligt Nellie lovat ett långvarigt hem. Laissa kom ut på annons(eller om Alexandra skrev på sin blogg att hon skulle säljas) p.g.a privata orsaker. Nellie gick då i taket och tyckte det var så fel att A skulle sälja L eftersom ”man inte säljer hästar hur som helst” och allt vad det var. Snacka om att skjuta sig själv i foten när man livnär sig på hästförsäljning bland annat… Att A skulle sälja L på grund av oplanerad graviditet var inget N kunde respektera heller utan fortsatte att gorma om hela grejen.

   Vore rimligt pga det var ett så galet utspel.

    Rätt orimligt faktiskt.

     Hej, familjen Berntsson.

     Förklara!

   Den uthängningen var hemsk. Stackars tjej som blev utsatt för det.
   Som Nellie agerade fick det mig att tappa all respekt för henne. Hon framstår enbart som en bortskämd tonåring. Hon har mycket ”växa uppande” att göra…
   Tror att det skadade deras varumärke O.N Sporthorses. Kan tänka mig att många seriösa, vuxna hästköpare inte vill riskera hängas ut på en bråkig tonårstjejs sociala medier…

  Att regga om lastbilar (bilar överhuvudtaget) till Danmark är hiskeligt dyrt, det är väl därför Nellie köpt en ny personbil där nere och inte kör sin egen svenska?

  Själv tycker jag att hon blivit mer osynlig sedan bloggen försvann (den finns ju inte kvar alls, inte ens de gamla inläggen) för även om det stormade rejält ibland, fick hon uppmärksamhet och det är ju det som betyder mest. Hur det går för youtubekanalen vet jag inte, jag kollar aldrig youtube så jag har inte ens sett hennes filmer.

  Däremot känns det att hon pushar stenhårt för Instagram, hon lägger ut stories flera gånger om dagen och det blir nästan SPAM av det hela. Inte minst då där inte finns några verkliga stories att läsa.

   Fast det går superbra att köra svenskregistrerat i Danmark också 🙂

    Ja om man är där som turist men om du är bosatt där är det ett brott.

   Precis det jag skulle skriva. Man får inte köra en svenskregistrerad bil om man är skriven i Danmark och det kostar i princip lika mycket i skatt som fordonet är värt att registrera det. Skulle inte ta med en lastbil till Danmark.

    Dessutom kan hon ju inte köra den stora. Men skulle inte Olav ta körkort för det?

   Troligen behöver hon inte heller lastbil på samma sätt. Gissar att de åker tillsammans till tävlingar eftersom hon väl står uppstallad på det försäljningsstall hennes kille bor på. Ingen av dem kan väl heller köra lastbilen?

  Det går bra nu, Cissi Wallin:

  ”I Cissi Wallins värld får ’bara vita heterosexuella ciskvinnor från innerstan vara med'”:
  https://www.qx.se/samhalle/opinion/196549/i-cissi-wallins-varld-far-bara-vita-heterosexuella-ciskvinnor-fran-innerstan-vara-med/

  ”Regnbågsflaggan ska inte vara någon generell acceptansflagga för alla som känner behov av att kräva mer rättigheter.”
  https://www.qx.se/samhalle/opinion/196558/cissi-wallin-vi-vill-ha-tillbaka-regnbagsflaggan/

  ”Är ens make god för en kvarts miljard kan man kosta på sig att vara besvärlig, även i Jante-Sverige.”
  https://www.opulens.se/opinion/kronikor/i-verkligheten-ar-sanningen-mer-komplex-an-i-sagorna/

   OT så det skriker om det.

    OT om influensers är OK.

   Snark, ingen vettig människa bryr sig om vad Cissi håller på med. Det finna bättre skvaller och större problem att ta itu med. Get over it.

    Bella? 😙

     Och Märsta-Anna!

   Ja GUD att ens antyda att feminism ser olika ut för olika feminister, vilken provokation! Eller helt vanlig logik…

  Fast den lilla lastbilen får köras på helt vanligt B-körkort.
  (fast nu kom jag på att Nellie tänkte ta automatkort, vet inte hur det blev dock pga orkade inte läsa bloggen sååå noga, så då kanske hon inte kan köra den pga växellådan iofs).

   Men du får väl inte köra svenskreggad bil hur länge som helst i dk?

    Du får inte köra svenskreggat i Danmark om du är bosatt i Danmark.

  Susanne Barnenow har också bestämt sig för att sluta blogga. Men det kanske redan har avhandlats här.

   * Barnekow skulle det såklart stå.

   Who?

    Susanne Barnekow.

     Who?

      En av Sveriges största skönhetsbloggare.

       Zzzzzzz

       borde man inte hört talas om en person om det ska vara Sverige största Skönhetsbloggare?

        En av…

   Förlåt men… och?

   Vem?

   Vet inte vem varken hon eller Nellie är, men känner mig lite ogin när det gäller folk som slutar blogga, typ Kenza. Hoppas ärligt talat de ska få svårt att försörja sig. Känns så jäkla glassigt att klaga på hur jobbigt det är att blogga. Den dagen de behöver ta ett riktigt jobb kommer de att få en chock. Vet att jag är låg, men kan inte låta bli.

  Danmarks gränser är ju stängda?

  Hon kanske inte förlorade när hon stängde bloggen, utan innan pga hennes bråkiga och intrigerande personlighet. Då är det ju lätt att säga ”nej jag förlorade ingenting på att stänga bloggen”. Men det kanske var en anledning till att hon bloggade övh, att hon kunde dra in lite pengar på det. När det sket sig stängde hon ned..

   Nu kan detta ju ha varit droppen, men personligheten har hon ju haft sedan de började sitt samarbete.

   Hon stod upp för det hon tyckte det är väl inte bråkigt.

    Man behöver inte mosa någon med hjälp av sin stora följarskara.

    Fast vad var det hon stod upp för? Att man inte ska sälja hästar? Om inte hästen skulle säljas så fick hon behålla den själv.

     Hon är dessutom i farten med att sälja hästar själv genom sitt företag. Eller får inte privatpersoner sälja hästar? Är väl bättre tt hästen kommer till rätt person i slutändan än att den får stå 1 år pga graviditet osv. Nellie gjorde bort sig som den kaotiska känslosamma barnrumpa hon är. Hon ger inte bara ridsporten dåligt rykte, utan även företagandet med detsamma. Synd. Hon är en riktigt sur ullsocka den där nippertippan, fattar inte hur Olav-snyggingen står ut. Han hade ju kunnat välja och vraka men nöjde sig med bottennappet.

      Du verkar charmig.

  Tror det beror på att Nellie inte får köra lastbil sen är nog företaget mer inriktat på svenska marknaden. Många ridsportsföretag är lite gammaldags och kräver att man har en blogg. Tex Kraft som ändå är ett riktigt bra företag som väldigt många i Sverige använder, tror dock inte de är så stora i Danmark.

   Krafft sponsrar flera profiler som inte har blogg. Carl Hedin är ett exempel.

    Men han kanske är mer allmänt känd? Nellie är ju inte känd inom rid världen för sina resultat utan mer för dramat runt henne

     Skulle säga att han främst är känd pga sina sociala medier, även om han är en duktig ryttare. Som med Nellie. Hon tävlar på hög nivå, men det är hennes sociala medier som har gett henne sponsorkontrakten.

     Exakt målen med samarbeten är väl exponering och trovärdighet? Att nå ut till en stor publik och dessutom prestera i sin sport (både Carl Hedin och Nellie gör det). Krafft har nyligen startat ett samarbete med Grevlunda (Peder Fredricson) Innan sociala medier fanns samarbetade dom med Jens Fredricson. Det jag vill säga är att krafft har koll.

    Ja fast Carl Hedin är ju i en lite annan liga än Nellie.

     Nja, det beror ju på vad man kollar på. Säga vad man vill om Nellie, men hon har ändå placering i 150 rankingklass som Young rider.

      Om man kollar på själva ridningen och hanteringen av hästar osv osv… jag vet inte, men typ det som är relevant i ganska mkt högre grad än ”placeringar”?

       Ja det kan jag hålla med om, men tror tyvärr inte att det brukar väga tyngst när företag väljer samarbetspartners.

      Jag vill inte förminska prestationen men det är EN placering.

       Ja men vad har carl hedin för meriter egentligen?

        Han fokuserar mer på de unga hästarna och på deras utbildning 🙂

         Ja o hur ofta ger det sponsorkontrakt?

      Fast han jobbar ju mer med unga hästar än att tävla högsta möjliga klass. Han är väldigt imponerande.

  Undrar då om Alfab-lastbilarna finns kvar hos föräldrarna i Sverige och sponsrar Smilla? Fast hon tävlar/syns ju inte tillräckligt mycket för att satsa på för Alfab. Jag tror sponsoravtal löpte ut helt enkelt och de hittat en ny ryttare att lägga krutet på.

   Själva lastbilarna syns nog inte pg av att allt tävlande är inställt och de inte lämnar gården för att träna heller.

   Lastbilarna står på gården. ”grannen”

  Jag har inte kollat på Nellie efter det att bloggen lades ner.
  Gick in och kollade två videos nu på Yt, hon skrev ju att hon skulle satsa på det helt.

  Oj oj oj, för att ha varit influencer i 11 år var detta det mest hobby aktiva videos jag sett.
  Inte det att inte själva innehållet inte var intressant för det var det om man gillar henne, men själva filmandet??

  Traskar omkring med mobilen i handen och filmar utan någon som helst utrustning, ser sådär sur och uttråkad ut som osäkra tonåringar på stan ser ut när de försöker se ut som att de är självsäkra och tuffa. Lite nonchalant för att verka cool.
  Så dåligt filmat, så dåligt klippt.

  Om hon nu vill bli en Yt, får hon nog anstränga sig mer än att lägga upp en video varannan vecka, helt oredigerad och utan någon direkt plan.

  Hon tar ju hjälp med redigering så hur svårt kan det vara att köpa ett vettigt stativ, prata rent och klippa och klistra ihop ett åtminstone försök till vettig video.

  Det röker ju att se på vilken Yt som helst för att snappa upp och lägga till lite inklippta saker och zooma in hör och där för att göra en video levande.
  Detta var lika kasst filmat dom om jag som aldrig gjort det ställer upp mobilen mot ett mjölkpaket på bordet och sätter mig och pratar och sedan lägger upp.

  Jag vet inte varför men jag trodde hon kommit längre med sina planer än att lägga upp så hemmagjorda filmer. Hon som ändå varit med i svängen så många år birde ju ha mer koll än mig som ser på YT en gång i månaden.

  Störde mig enormt på som vanligt sura minen, trots att hon verkligen är jättesöt.

  Dåligt engagemang trots att jag tyckte innehållet var kul att se.

  Hur hon avbryter Olav efter han säger två ord trots att han ska svara på något.

  Hur otydligt hon pratar för att hon pratar så fort.

  Nja börja med att köpa in ett hand och bordstativ, ta tid till att sitta ner och prata i lugn och ro utan att nervöst dra hunden i öronen och halsskinnet under hela videon.
  Lämna för guds skull till någon som kan redigera och klippa ihop och lägga in lite effekter så att det blir roligt att titta.
  Visa att du vill göra dessa videos för tittarna och inte bara för att du måste. Att du har en plan och i alla fall lägger några procents engagemang i inspelningen.

  Varför inte bara betala någon duktig för att göra redigeringen, le och vara glad. Det räcker ju med att kolla in vilken känd Yt som helst för att få mängder av tips på hur. Varför tro att läsarna hennes ska följa med från bloggen för att bara få se henne traska runt i en dåligt filmad video?
  Åter igen, innehållet är inget fel på alls! Det är hennes filmande och sätt att inte bry sig alls om att ge tittarna någon form av kvalitet som stör mig.

   Känner samma. Hon har laddat upp 4 random-videor på ca 10-15 min/film på 5 veckor. Väldigt klen produktion om man inte lägger mer tid på att göra klippen, tar hjälp med redigering och påstår att man satsar på youtube.

   Tror hon stängde ner bloggen för att hon tjänade dåligt på den för övrigt. Youtube är ”lätta” pengar om man redan har följare som hänger med trots att man gör ett ganska kasst jobb. Synd, om hon hade gjort det vettigt så är hon intressant att följa, men detta är inte kul att följa.

    Men hon skrev ju att hon har hjälp med redigering etc av en jätteduktig tjej (minns inte namnet)…?

     Jag menade att hon tar hjälp. O ändå har hon inte lyckats få mer gjort ☺️

     Jätteduktig? Menar hon något fans som erbjöd sig göra det gratis för att få prata med Nellie? Kolla en minut så ser du att det inte är någon som satt ihop detta som är duktig. Att jag gillar att ta foton själv innebär ju inte att jag är en duktig fotograf, endast att jag tycker det det är kul att ta foton.

      Ajdå. Jag kollar som sagt inte hennes youtube så jag hade jag Inte koll.

  Skulle vara intressant att veta vad det är för konflikt mellan Nellies övriga familj och Olav.
  Någon som vet?
  Ingen av dem följer honom på instagram och vice verca. Måste vara jobbigt när ens partner inte går ihop med ens familj 🙄

   De tyckte att han var för slö och lat och inte stressade och jobbade ihjäl sig för mat och husrum hemma på gården.
   Han har ju enligt videos en helt annan personlighet helt utan diagnoser och det var nog svårt för honom att komma in i familjens rytm när han var boendes där.

    Jag tänker snarare att han var proffsig och bestämd och ingen nickedocka som tog order och lydde under familjens regim. Han verkar väldigt självsäker och går inte att bestämma över. Han är ju dessutom oberoende vilket gör saken ännu tydligare.

    Låter som ett katastrofupplägg. Hoppas stackarn går vidare utan dramabitchen Nellie.

   Om man får spekulera utan att ha någon närmre insyn än vad de delar med sig av så tror jag att de bara ville olika saker. De bodde ju hos föräldrarna i ett år så familjen hade ju inget emot honom från början. Verkade inte heller som att han hade något emot dem, men det har väl ganska ofta varit så att de är bästisar med någon länge och sen bryter de totalt.

   Olav verkar vara ganska emot hela bloggköret och att dela med sig av hela livet. Tänker mig honom mer som att han hellre vill att de satsar på sitt företag ihop och är nog mer för att vara försäljningsstall och sälja hästar från Holland på löpande band osv. Medan Nellies familj alltid har haft Nellie i centrum som en stjärna som alla ska bereda väg för.

    Jag tror att Olav är den med fötterna på jorden, han har inkomster som beridare (?) och klarar sig ekonomiskt. Han har ingen egen häst då hans utgifter är minimala. Nellie har egna hästar och hennes huvudinkomst är sociala media och sponsorer. Sånt kommer och går och nu börjar det nog kännas. Hon har inte pappan som nog var drivande i samarbetet med Alfab t.ex. utan måste fixa allt helt själv. Det märks inte minst på hennes instagram där hon strösslar med samarbeten. Liksom alla andra har hon det kämpigt i dessa tider men det ska bli intressant att se hur det utvecklar sig längre fram.

     Tror också att olav har fötterna på jorden. Nån vidare inkomst kan jag inte tänka mig däremot. Så att han klarar sig, absolut, men inte så att han kan ta sig någonstans. Nellie har det nog betydligt bättre ekonomiskt.

    Han bodde väl inte med familjen i ett helt år? Eller gjorde han verkligen det??

     Kanske inte riktigt, men nästan? Under typ hela perioden de har varit tillsammans minus den tiden de har bott i Danmark. De har ju varit tillsammans i över ett år.

   Har inte vi med att göra.

    Om man lägger upp sitt liv på sociala medier, så får man ta konsekvenserna.

     Vilken hemsk syn på samhället du har nu!

     Otäcka människa!!!!

      Att man inte ska vara elak mot influencers är självklart, men att folk undrar vad som händer i deras liv utifrån vad de har delat med sig av är ju en given konvekvens av det hela. Hela bloggvärlden bygger ju på att det finns folk som är nyfikna av bloggarnas liv.

  Att köra svensk reggade bilar i DK när du är bosatt i DK går endast begränsad tid. Helt andra regler på b korts bilar (liten lastbil) vad det kommer till längd, höjd och vikt. Inte alls samma i Sverige och DK. Blir man stoppad i DK med svensk bil och är bosatt i DK blir det höga böter.

  Olav har inget c körkort, så kan inte köra tung lastbil.

  Naf kan ju inte inte ersätta krafft på något sätt, naf är ju som sagt tillskott, krafft är foder.

  Bara jag som får upp reklam här på BB från Loppi med texten ”influencern Bisse: Jag ser sån skillnad!”, med fokus på personens glansiga fillersläppar. Vore skönt att få slippa sådan reklam på en blogg jag personligen läser för att få ta del av kritik mot just sån skit..

   Nej, får upp den och om någon Lagergren och massa bebisrelaterat..

   Får inte upp någon reklam alls …

    Ad Block?

     Japp.

   Jag får Peab- och Donkenreklam.

  Nellie länkar inte heller längre O.N sporthorses sitt eget företag på sin egen instaprofil.

   Jo det gör hon.

   Jo? Iaf på min

  Riktigt dåligt av NAF Sweden/Ryttarcompaniet att inte ha koll på hur Nellie har uppfört sig. Usch.

  Jag kan inte låta blir att fundera hur Nellie finansierar sitt liv? I en av filmerna får man följa livet i stallet. Det är är personal, som sköter ”skitjobbet”, mocka och fodra. Hon säger själv att hon kan komma och gå som hon vill, andra tar hand om hästen. Det är en stor anläggning med faciliteter. Att hyra en box på en sådan anläggning kostar en bra slant och vad jag förstår har hon flera hästar där. Hon säger själv att hon gör vad hon vill, hjälper till, men ägnar tiden åt sina hästar. Hästarna behöver hö och annan mat, även det kostar. Hon ger inte sken av att vara anställd med lön. De säljer en del hästar, men de köper in dem också. Hon har en lägenhet, bil av dyrare märke. Mat behöver hon troligtvis även köpa =) Kan verkligen en youtube blogg eller vad det kallas dra in dessa pengar? Jag är uppenbart i fel bransch =)

   Allt hon köper/alla utlägg dras väl av i företaget tänker jag. Blir inte gratis ändå men lite billigare.

   Vad hon har sagt tidigare efter flytten, på bloggen, är att hon sköter allt, mocking, skötsel, riding som rör hennes hästar sedan hjälper hon till med hästarna på gården om hon har tid över. Inte kollat på hennes video så det kan ju ha ändrats

    Jag hittade en video som var en form av guidning av anläggningen och stallet. Där filmas en man i bakgrunden som mockar och Nellie säger något om att personal mockar och sköter alla fodringar så det är bra för hon kan komma och åka när hon vill. Men jag kan ha uppfattat det fel. Inget fel i att ha den servicen.

   Rätt vanligt i såna stall att man har folk som mockar och fodrar etc så man kan fokusera på ridning. Oavsett nivå

  Varför frågar du inte henne? Nu spekuleras det bara vilket känns onödigt.

  [Borttagen kommentar]

   Lite mer konkret, vad syftar du på?

    På läsarna. Härinne. 🙂

     Jo, det framgick av din kommentar. Jag undrar vad det är som gör att du tycker att det är bottenskrap?

     Jag ser några elaka kommentarer som jag skulle klassa som bottenskrap (de skrevs dock efter din kommentar). I övrigt vet jag inte vad du syftar på. Känner mig inte som ett bottenskrap själv heller.

      Ta inte åt dig då?

       Det gjorde jag inte heller. Jag ställde en fråga.

        Du kände dig tvungen att poängtera att du inte tyckte du tillhörde bottenskrapet. Känns onekligen som att du tog åt dig.

         Hehe, nej jag tog absolut inte åt mig. Jag vet att jag inte är ett bottenskrap. Däremot så skrev du ”läsarna härinne, det roligaste bottenskrap Sverige har”. Jag är en av läsarna här inne så din kommentar adresserades ju till mig. Däremot tar jag absolut inte åt mig av att du tycker så. Jag vet inte ens vem du är och jag delar inte din åsikt, men det hade varit intressant att veta vad du syftade på. Verkar dock inte som att du tänker svara något vettigt.

   Hej Nellie!

    Tror nellie håller på med hästarna snarare. Foliehatten på?

   Är inte du också en av läsarna här inne…?

  Hur hittar jag Nellie på Youtube?

   Googla på airhead with horses.

    Fy vilken elak kommentar. Varför skrev du sådär?
    Du är säkert skit själv kompis.

     Frågan var ju osedvanligt dum.

   Använd sökfunktionen?

  Om alfab finns i sverige med svenskrigistrerade ilar ær det væl inte s konstigt att hon inte kan fortsætta med dem i DK? Kan bli skatteproblem att køra en bil registrerad i ett annat land en längre tid (ex norge har en gräns på 1 år om du är skriven här, med öppning till førlængning max ett år om du visar att du ska læmna landet inom den tiden). klat vissa bryte mot det men ett officiellt sponspoavtal med føretag som ska vara serisa och inte utsätta sig själva før skatteexponering i land de inte är verksamma i ser jag inte som nåt konstigt…

  Det är helt andra skatter på bilar i DK. Skyhöga!
  Jag fattar att de inte reggar om till DK.

  Blev förvånad att hon loosade Krafft. De sponsrar ju enormt många och olika personer på även lite lägre nivå. Men hon kanske ville ha ett bättre foder. Krafft är ju mer som hästvärldens McDonalds. NAF är ju endast tillskott. Så hon behöver ju kraftfoder. Blir kul att se vilket märke det blir.
  NAF kör ju också spons av så många.
  Det är ingen större kravlista de har för sånt.

   Oj, är Krafft som McDonalds?? Kvalitetsmässigt eller?

    Nej det är det inte. Krafft är ett bra och framförallt svenskt foder, istället för all importerat foder med massa majs och annat i som bidrar till transporter världen över. Folk tror är det så mycket bättre för att det är dyrare och de sponsrar toppryttare så då måste det ju vara mkt bättre. Krafft använder havre korn vete betfor och potatismjöl som växer på våra åkrar – gynnar bönder och miljön. Långt ifrån McDonalds

  OM hon nu inte slutat blogga pga att hon mådde dåligt av det, så tycker jag det var ett misstag. Hon hade guldläge där – så mycket som hände just då, rena dokusåpan! Hon hade kunnat berätta lite mer av vad som pågick, utan att för den skulle lämna ut sig helt, men ändå. Hon hade kunnat skriva mer om den här nya resan ihop med Olav och hästarna, om språnget ut i det okända, om hur det är att jobba i Danmark, om allt möjligt. Bloggen hade kunnat få ett lyft, vända sig till nya läsare som är mer HÄSTintresserade men samtidigt nyfikna på hennes spännande liv. Hon hade kunnat göra som Isabella – strunta i att försvara sig och kommentera kommentarerna, bara skriva och sen låta folk härja i kommentarsfältet utan att gå i försvarsställning och sen må dåligt. Jag tror hon missade ett guldläge, som sagt. Men det återstår ju att se.

   Hade varit intressant – om hon kunde skriva och uttrycka sig lite bättre.

   Fast hon har ju tjatat hur många ggr som helst om att hon ”inte har ngt att skriva om” när hon har hur mkt som helst att skriva om.. köp/försäljning av hästar, träningsupplägg, träningspass, övningar, foder, planerad tävlingssäsong, flytten, utrustning, rena konkreta tävlingstips/saker att tänka på som många frågat om särskilt i samband med tävling internationellt, hon har haft hur många q/a som helst men svarar knappt på hälften osv osv. Men hon är inte begåvad vad gäller att skriva o nu när mamma slutat skriva inlägg blev det nog för trist helt enkelt. Men hade hon velat hade hon absolut haft möjligheter.

  Äh vafan, besvikelsen när man hittade en tråd om Nellie på fb och den inte alls är uppdaterad 😂😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *