Joakim Lundell får sin bil ”äggad”

Joakim Lundell delar på Instastory att han fått sin bil äggad av vad jag gissar på är ett gäng slynglar. 
Jag brukar inte vara den som är den och kan se igenom fingrarna med mycket, men här har jag verkligen bara EN sak att säga och här är jag extremt principfast!

Jag hoppas VERKLIGEN att äggen som användes var ekologiska och från frigående hönor med fri tillgång till utevistelse när värdet tillåter, och med tillgång till en sk berikad vinterträdgård under vintern.

Hör Jocke berätta om det i sin Instastory där jag instämmer helt i hans inställning till vandaliseringen.
Man måste välja sina konflikter och vad man lägger sin energi på.
Jag lägger min på systerskapet med värphönorna då unga vandaler sällan har en känsla för sådant.

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar inte

   Det här handlar inte om systerskap, så som beskrivs. Därför en icke händelse?

   Kul va?

    Alltså va??? Hur kan man missa målet så mycket??
    Det står ju klart och tydligt:
    Jocke lägger upp ett klipp på en äggad bil och säger att det där inte rör honom i ryggen. Han kommer inte ta den striden.
    CamCam håller med, man måste välja sina strider.
    Den striden CamCam väljer är att ta hönornas parti (dvs tar en strid för sina medsystrar värphönorna) och hoppas att hönorna som värpte de här äggen som inte kom till någon som helst nytta hade det bra.
    Förmodligen har skitungarna bara tagit de billigaste äggen de kunde hitta vilket betyder att äggen inte kommer från frigående hönor med fri tillgång till utevistelse.
    Det vill säga, dessa skitungar har inte bara vandaliserat någon annans bil, de har dessutom gjort det med hjälp av plågade djur.

     Höns från frigående med möjlighet till utevistelse är dock också plågade. Plus gjorde ett bra reportage där de besökte en sån gård. Ingen trevlig syn..

      Såg ut att vara fina välmående höns 🙂 förstår inte grejen? Men du kanske är en höna själv?

       Om man spolade tillbaka såg man dom inomhus. Det var flera vars nackar var helt kala, och de verkade stressade. Bonden har drygt 20 000 höns i samma ladugård. Jag tycker att det är sjukt, och därför äter jag inte ägg alls.

        Men kom igen! Var typ 1/100 som var kal i nacken. I vilken hönsgård som helst (stora som små) finns allltid en ”hackkyckling” som mobbas av flocken oavsett. Det är så naturen fungerar.
        Erkänn att du är en riktig stadsbo också som aldrig satt din fot utanför asfalten.

         Verkar inte du heller gjort om du inte verkar fatta hur vidrig djurindustrin är Sverige lol.

         Alltså, att ha 20.000 höns under ett och samma tak är inte på något sätt representativt på hur naturen fungerar.
         Självklart finns det hackkycklingar, men ute i naturen ter sig inte det där beteendet lika extremt som i våra industrier. Det är inte hållbart för varken naturen eller djuren för fem öre. Och det är definitivt inte naturligt.

         Alltså…

         Jag har haft hönor sen jag var 12 år, nu 46. Mina går fritt , ja ibland blir tuppen ihjäl biten av sällskapshund, men bättre ett lyckligt liv än ett plågsamt där de är instängda . Nej, jag har inga hönor som är hackade någonstans , de har gott om yta eftersom de går fritt på dagen, då äter de gräs & pickar de i marken efter insekter , lever ut sina naturliga instinkter . Jag får godare ägg och inga foder kostnader på sommaren

       Hur ignorant är du?

       Man behöver inte vara en höna för att ha kunskap om deras naturliga behov. Har man den minsta kunskap om hur hönor vill leva och hur tex en höns flock ser ut förstår man snabbt att det där inte är ett bra liv. Det är bland annat inte naturligt för en höna att leva med hundratals eller tusentals andra hönor. Har tagit hand om flera industri höns och de drabbas dels av massor av sjukdomar, lever korta liv, är stressade och förstår inte hur de ska bete sig kring andra höns.

     Humor!! -not…

  Du är inte rolig

  Du äääär inte rolig. Sorry not sorry!

   Du äääääääääär tråkig!
   Sorry not sorry men du behöver gå ut och äta choklad eller något

    Varför skulle man behöva äta choklad för man hade lite kritik på inlägget? ? makes no sense.

     ”Kritiken” var precis lika konstruktiv och logisk som förslaget att bota gnälligheten på. Jag tycker att det var ett väldigt relevant förslag.

      Fy vad elak du är. Jag är diabetiker. Du vill jag ska dö.

       Du dör inte om du äter lite choklad även om du är diabetiker.

        Jo det kan man göra.

         Nej, det kan du inte. Sluta ljug.

          Men vad bra. Då kan alla sluta att ta sitt insulin då och sluta att undvika att äta socker och bara köra på? Idiot!

           Frågan var ju inte om diabetiker kan dö utan insulin. Utan om de kan dör av att äta lite choklad. Vilket de inte kan

           Så det är därför som alla diabetiker att äta hur mycket socker som helst trots att de tar insulin?! Not! ?

           Och jo, om du inte har koll på ditt insulin så KAN du dö om du äter choklad, och alla har inte koll för deras värden varierar otroligt mycket.

           Anonym 17:22 – Kan du hänvisa till en källa på det?

           Här har du fakta.

           Blodsockret behöver faktiskt inte ens ligga inom intervallet för diabetes för att det ska uppstå skador. I en stor australiensisk studie (”Risk of cardiovascular and all-cause mortality in individuals with diabetes mellitus, impaired glucose tolerence. E.L. Barr m.fl., Australian Diabetes, Obesity, and Lifestyle Study, 2007.www.ncbi. nlm.nih.gov/pubmed/17576864) där över 10 000 män och kvinnor följdes under ett antal år, upptäckte man att även om risken att dö mer än fördubblades om man hade diabetes räckte det med att ha blodsockervärden inom intervallet för ”försämrad fasteglukos” för att risken att DÖ för tidigt skulle öka med över 60 procent.

           Den här källan säger ju enbart att man har risk att dö för tidigt om man går med högt blodsocker länge.
           Var är källan att man kan dö av att äta lie choklad? Typ på samma sätt som man dör av insulinkoma.

           Och vad tänker du att någon som äter choklad som är diabetiker kommer att göra? Jo dö!

           TS sa inget om att hen skulle dö knalla och fall om hen åt choklad, eller hur!?

           Och det var ingen som sa ät LITE choklad. Hen sa ät choklad så blir du snäll.

           Men du dör inte av att äta lite choklad. Fortfarande. INTE.

           Ja men för fa-n, ordet LITE nämdes aldrig. GE DIG!

         Kan jag få en källa på det?

      Men låt folk säga att det var ett tråkigt inlägg om de vill bara? ? Är inte hela världen och du behöver inte börja bota folk med choklad för det ?

       Jag tänker lite att det ligger lite hos dig, om du blir påverkad av att någon inte gillar inlägget så kanske du ska tänka lite på varför det är så och vad du kan göra åt det. För såhär kommer det vara hela livet, folk kommer uttrycka sina åsikter och berätta vad de tycker och tänker om saker.

        Fast så är det egentligen inte.
        Rent generellt nu så är majoriteten av de som har åsiktsdiarré ganska unga och omogna. De som säger precis vilken okonstruktiv skit som helst utan eftertanke eller filter och tror att folk ska bry sig. Sedan gömmer de sig bakom orden ”men vadå?! Jag säger bara vad jag tycker!”.

        Allt eftersom att man växer upp fungerar inte den taktiken. Man märker att ju mognare folket blir runt om en så blir de mindre och mindre toleranta av gnäll. Folk tänker att man är en vuxen människa och då kan man göra något åt saken istället för att bara gnälla och agera offer och energitjuv.
        Dessutom blir folk mindre toleranta av skitsnack, de ser igenom den där frasen ”Jag säger bara vad jag tycker” och inser att det bara är en friskrivning för att bete sig som en egocentrisk skitstövel.

        Ja, folk kommer fortfarande uttrycka sina åsikter, berätta vad de tycker och tänker. Men de kommer att göra det på ett konstruktivt sätt. Att bara säga ”du är tråkig” är inte konstruktivt någonstans, för mottagaren kan inte göra något av informationen. Då blir svaret bara ”jaha, du tycker jag är tråkig, sluta va med mig då”. Om någon istället säger ”jag tycker du är tråkig för du gör bland annat de här tre sakerna, om du istället gjorde de här tre sakerna så skulle jag inte tycka att du var tråkig längre”. Det är liksom då man får resultat!

         Så bra kommentar till alla som sprider negativitet här.

         ”Ok cam”

          ok snowflake

        Överlag tycker jag att internetvettet man hade förut helt har försvunnit. Nu kan man skriva precis vilken dynga som helst utan att bli ifrågasatt och utan att tänka på någon annan än sig själv.
        När man egentligen borde ta några sekunder innan man trycker på ”Skicka” och svara på några enkla frågor:
        1. Vad vill jag ha sagt?
        2. Varför vill jag säga det?
        3. Vad vill jag få ut av det jag tänker posta?
        4. Skulle jag kunna stå för de här orden om min mamma skulle få syn på dem och veta att det är jag som skrivit det?

        Om några av svaren blir vet inte/nej så är det bättre för alla om du bara behåller dem för dig själv.

         Håller med till 100%

         Känns som att ni är på fel blogg för att lägga fram den åsikten. Bloggägaren kan ju i så fall börja med att dra sitt strå til stacken.

          Fast på det sättet kan man inte heller tänka.
          Det där argumentet är lite som när man som barn bråkade med sitt syskon och bad om att den andre skulle sluta och man fick tillbaka ”jag lägger ner om du lägger ner” som svar.

          Den som kommenterar kan inte lägga hela ansvaret på bloggägaren och säga att det är denne som får börja. Visst, en del av tonen sätts av inläggen, men alla som kommenterar har precis hela ansvaret över vad och hur man väljer att kommentera. Det ansvaret går inte att skjuta ifrån sig. Man kommer undan med det när man går i högstadiet, efter det är det dags att växa upp och ta ansvar för vad man säger.

           Men Swooosch. Det var ingen som lade allt på bloggägaren. Men ni är inne på en blogg där bloggägaren inte är ett dugg bättre än dem ni kritiserar.

           Jo det var det visst någon som gjorde och jo, det är faktiskt mycket bättre ton i inläggen än i väldigt många kommentarer.

  Det dom ville var förmodligen att det skulle hamna i någon video eller något så förstår inte riktigt syftet att spela in detta om man nu inte bryr sig så mycket…

  Nää, har ni sett att Susanna och Peter har gjort slut?! ??

   Och Anders och Frida!

    De bråkade om vem som skulle göra rent ugnen.

   Dom med nytt kakel i köket? Trist.

    Ja… Så tråkigt, och tänk på katten…

    Nä, DE med nytt kakel i köket

     Kackel?

     Nej. Dom var det. Inte de.

      Nej. Dom kan bara vara något av följande saker:
      – en domstols slutliga, formella avgörande i saken prövad av en jury eller domare
      – ett halvklotformat valv som täcker ett runt eller flersidigt rum
      – en värdighetstitel i Portugal
      – en förkortning för en del av Bibeln

       Lite info till dej från den utmärkta sajten svenska.se https://svenska.se/tre/?sok=dom&pz=1
       Så här står det i Svensk ordbok:

       ”3 dom [dåm´] pronomen, objektsform dom
       ●de vard.”
       ”Den talspråkliga formen dom har tidvis förekommit i skriftspråk, även i seriösa texter av erkänt skickliga skribenter. För närvarande kan den dock knappast användas i skrift utan att texten får en mycket vardaglig prägel. Det bör dock sägas att formen dom gör det möjligt för mindre vana skribenter att undvika fel som *han såg de inte och *dem såg honom inte.”

        Enligt de regler som gäller från svenska akademin och det är svenska akademin som sätter grammatiska skrivregler i Sverige ingen annan, så är i dom inte något man använder när man skriver eftersom dom är talspråk och används enbart när man talar inte vid skrift. Du kan använda dom i ett privat sms till den privat person för då är det emellan er att förstå varandra.

         Alltså svenska akademin sätter inga regler, de ger ut en ordlista. Det är de som pratar svenska som sätter reglerna, akademin kan på sin höjd ge rekommendationer.

          Nej, så är det inte

   Sen har vi ju Stefan och Lotta. Också trist.

    Glöm inte Anna och Kalle.

     De med ny tvättmaskin. Supertrist.

    De med nya platt-TVn?

   Bonde söker fru eller? De har iaf inte gjort slut.

    Swoooooosh

   Men jaja ni körde samma jätteroliga skämt i förra inlägget också, vi fattar.

  Gud vad kul att se att Jocke har börjat fokusera på ”rätt” saker nu!
  Hade det här hänt för några år sedan så skulle det här ha blivit värsta grejen som bara blivit ännu mer destruktivt.

  Men med det sagt så tycker jag att det här är okej någonstans. Det är skadegörelse som hur man än vrider och vänder på det orsakar kostnader. Man måste vara ganska snabb med att åka in och tvätta bilen (som kostar pengar) för att inte få skador på lacken. Orsakar äggen lackskador så måste man hantera det, och på en sådan bil är det definitivt inte billigt. Fastän det går på försäkringen så har man ändå en självrisk och det tar massa onödig tid och energi då man måste rodda med verkstad, billackering en ersättningsbil etc.

  Vilka är dom?Susanna och Peter.

   Meh, känner du inte Susanna och Peter??

   Jag vet inte heller vilka de kan vara.
   Ganska vanliga namn dock så det finns säkert flera dussin som kan stämma in.

    Min grannes kusin

     Min kompis lillebrors granne

      Ganska säker på att de menar min killes moster!

       Det är samma Susanna och Peter. Tjenis med alla dom två.

    15,22 ???

    Du ska nog va tyst nu.

     *15,24

     Men vadå tyst, jag fattar inte hur ni inte känner Susanna och Peter??

      Vem känner inte Susanna och Peter liksom?!

       Precis!

  Jag är mest fascinerad av allt de bygger om, att Jonna fixar byggkaoset i denna graviditet för hon avbröt väl en annan på grund av byggkaos, var väl vad hon sa, men nu är det väl ännu mer byggkaos med utrivet kök och allt… men så fint det verkar bli wow.

   Det var inte byggkaoset i sig som var problemet då. Det var kaoset runtomkring byggkaoset.

   Nej hon avbröt ju för att det blev ekonomisk kaos runt byggandet. De blev lurade, hotade osv.

  [Borttagen kommentar]

   Va? Jag fattar inte

    [Borttagen kommentar]

     Jahaaaa!
     Jodå det är det ju säkert! Svenska skitungar skulle ha haft råd att slagit på stort och köpt motorolja som de hällt över bilen för att sedan tömma en pulversläckare över motorhuven.

     Är det typ så han tänker eller?

      Nä, han tänker att du är en batiktant

       Batiktant? Kom du på det för att alla andra ord du tänkte på blir moddade?
       Känns faktiskt lite som min kusin på tre år, asförbannad och tog i från tårna för att komma på det absolut värsta slagordet. och ut kom: Lingonfläsk!

   Haha ge dig.

  Onödigt sätt att förstöra mat på tycker jag!!

  Jag tycker nog lite ”skyll dig själv” om Jocke. Han har gjort sig känd genom att vara ett drägg och provocera typ halva Sverige, flashar med sina nyrika ägodelar och visar upp både bil och registreringsskylt. Att i det läget få sin bil äggad är lika självklart som att få sin olåsta cykel stulen i centrala Uppsala på sista april…

   Klart du tänker. Du hänger ju på bloggbevakning.

    Tänker inte du?

     Nja, det känns faktiskt som att det bara är relativt omogna och empatistörda människor som inte kan skilja på mitt och ditt som tänker på det sättet.

     obs osb, jag är inte anonym 16:52

      Det är ju dock en gigantisk skillnad mellan att tycka ”skyll dig själv ” och att faktiskt göra samma sak. Jag tycker Jocke får skylla sig själv då han byggt sin karriär på att vara ett provocerande drägg men jag skulle aldrig ägga någons bil.

       Såhär ser jag det, du skulle inte själv ägga någons bil. Men du är helt okej med att andra gör det på de som ”förtjänar” det.
       För mig är det ingen skillnad på det tankesättet och ser inte hur det skulle vara bättre än de som själva skulle kunna få för sig att göra något sådan här. De ligger på samma nivå båda två i mina ögon.

       Så nej, det är inte en gigantisk skillnad.

        Jag har inte sagt att jag tycker det är ok att vandalisering någons bil. Det är helt och hållet din tolkning baserat på din åsikt. Att skylla sig själv är inte samma som att förtjäna något. Gör du något dumt får du skylla dig själv. Är du brottslig förtjänar du att hamna i fängelset.

         Jo, det har du visst sagt. Men okej, vi kan byta benämning om du vill. Att skylla sig själv är som att säga att man får ta konsekvenserna. Gör man något dumt får man ta konsekvenserna.
         Bara det att i det här fallet så är en äggad bil inte i närheten av en konsekvens han borde få ta. Sämre statistik, mindre inkomster osv osv DET är konsekvenser. Men en skadegörelse på bilen är inte någonstans en handling som står i paritet till att han har varit provocerande på nätet.

    Jag tycker. Tänker gör jag om annat.

    Gör ju du med

   Vad är det för märkligt tankesätt? Aldrig okej att ge sig på någon annans grejer.

    Att tycka att någon får skylla sig själv är inte likställt med att godkänna beteendet hos den andra parten. Man tycker bara den som blivit utsatt borde varit smartare. Det finns till och med ett lagligt exempel: det är olagligt att lämna nycklarna i bilen eftersom du då inte kan förhindra att någon kör iväg med bilen. Du får böter om du gör det. Det innebär så klart inte att lagen godkänner att någon stjäl din bil men du får inte vara så dum att du underlättar stölden.

     Jo, det är ju precis godkänna beteendet man gör när man säger att någon får skylla sig själv.
     Man säger ”hade du varit smartare så hade du inte varit med om det här. Nu när du varit korkad förtjänar du det här”. Man lägger allt ansvar på offret och ingenting på de som faktiskt har gjort fel.

     Ditt exempel är en alldeles för stor killgissning här. Den är inte alls relevant och går inte på något sätt applicera i det här scenariot. Jag tror att du fått det lite om bakfoten om vad lagen säger. När bilen är parkerad har man en skyldighet att se till så att fordonet inte åker iväg av sig själv (dvs, att den är avstängd). Du som förare har också en skyldighet att se till att ingen obehörig kan köra fordonet och orsaka skada med det. Då har man mest barn och andra folk utan körkort i åtanke. I praktiken är det ju nästan bara när bilen står parkerad som man kan förhindra obehöriga. men säg nu att du som förare bara måste göra något med båda händerna medan bilen är i rullning. Då är det förbjudet att låta någon i passagerarsätet ta över ratten om denne inte har körkort. Det där har ingenting med en stöld i sig att göra och det är definitivt inte ett brott att ha varit dum och underlättat för en stöld.

      Jag har en annan åsikt än dig. Lämnar du nycklarna i bilen och någon stjäl den får du skylla dig själv. Jag anser inte det är att godkänna den illegala handling. På samma sätt anser jag att Lundells dräggiga beteende (som att skryta med märkesprylar och ha registreringsskylten ”Känd”) gör att han får skylla sig själv när någon ägnar bilen utan att för den delen godkänna vandalisering. Tycker du något annat, kul för dig.

       För att jämföra detta med någon som kanske ligger lite mer närmre till hands:
       Säg att du är en tjej som är ute på krogrunda. Du har klätt på dig vad vissa skulle säga ”utmanande” kläder. Du har en kort kjol, höga klackar och en urringad tröja. På den sista krogen ni är på så dansar du med en del killar, du är flirtig och pratglad osv. Sedan känner du at det är dags för dig att gå hem och du vill åka hem själv. Du ger dig av och är på väg till nattbussen.
       Vad du inte märker är att tre killar från krogen följer efter dig, de hoppar på dig och för in dig på en bakgata. Där gör de saker som är väldigt mycket mot din vilja.

       Med tanke på att du är klädd som du är klädd, du har betett dig på det sättet du betett dig osv. Får du skylla dig själv? Är det du som själv satt dig i den situationen?

        Herregud… jämför du på allvar äggande av en bil med gruppvåldtäkt och Lundells beteende med att en tjej har på sig kort kjol?

         Principen, logiken och tänkesättet är exakt detsamma.

         Men visst, du får väldigt gärna ge exempel på när det är okej att utsätta någon för något olagligt bara för att offret skulle ha provocerat fram det.

          Men för femtioelfte gången, jag säger inte att det är ok att göra något brottsligt. Min reaktion handlar enbart om Lundell och att han får skylla sig själv.
          Och jag gav ett exempel ovan. Lämnar du din cykel olåst i centrala Uppsala på sista april får du skylla dig själv när den blir stulen.

           Fast det där exemplet är svindåligt och inte på något sätt applicerbart i det här fallet.
           Det är inte som att Jocke parkerat sin bil mitt på ett torg och ställt pallar med färska ägg bredvid. DET hade stått i paritet med ditt exempel om en olåst cykel.

           Att vara en provocerande influencer rättfärdigar inte på något sätt att få sina grejer vandaliserade. Precis som att det inte är okej att få mordhot skickade till sig när man är en offentlig person, eller få flådda illrar i brevlådan bara för att man lagt upp en bild på insta där man bär en päls. Sånt är liksom inte okej och det är inte något man får ”skylla sig själv” för

           För att göra det tydligt om varför ditt exempel inte är applicerbart:
           Du lämnar din flashiga, nya och dyra cykel olåst på en centralstation. Risken att den ska bli snodd är väldigt hög då dessa platser är klassiska för cykeltjuvar att reka på. Cykeln blir naturligtvis snodd och det är en direkt konsekvens av att den stått olåst. Eftersom den varit ett enkelt byte för cykeltjuvarna.

           Att få sin bil äggad av uttråkade barn som trissat upp varandra genom grupptryck är inte en direkt konsekvens av att man är en offentlig person som visar upp sina dyra prylar på instagram.

   Vilken idiotisk kommentar. Så bara för att han råkar ha en dyr bil som han gärna visar upp får någon vandalisera den? Du är en riktig idiot. Utan diskussion.

    Var skrev jag ”får någon vandalisera den”? Problem med läsförståelse eller? Jag skriver inget om den som äggade bilen. Bara att om Jockes beteende. Du kan inte bete dig som ett praktarsel under tio års tid och sedan tro att alla i hela världen sedan kommer att älska dig i alla fall.

     För det första så var det ändå ett ganska bra tag sedan som han levde på att provocera och bete sig som ett praktarsel. Det går inte att hålla det mot honom för evigt. Det börjar bli dags att gå vidare nu och släppa det där.
     För det andra så är det en väldigt gigantisk skillnad i att beundra någon eller älska någon och gå så pass långt att man förstör någons egendom.
     Det är ingen som krävt att alla ska älska honom. Bara respektera honom så pass mycket att man inte utsätter honom för ett brott. Det är väl ändå det minsta man kan begära? Eller?

      ?

       Nä? okej
       Jag antar att jag blivit en sådan där boomer som har sådana här omoderna värderingar som att man behandlar alla med respekt och såsom man själv vill bli behandlad.

  Tips att skriva om, paow åkte till Göteborg över dagen enbart för att gå till frisören när det finns restriktioner om att inte resa inom Sverige om resan inte är nödvändig

   Finns inga restriktioner. Däremot rekommendationer. Betydlig skillnad.

    Fel ord av mig. Rekommendationer. Tycker du ändå att det är en rimlig sak att göra, att åka till an annan stad för att fixa håret?

   Men nej.
   Har vi inte hört tillräckligt om folk som provoceras av vad influencers väljer att göra nu i coronatider?

    Vi i andra städer uppskattar inte att man kommer från Stockholm som är epicenter för att gå till frisören. Tycker att det är ett ganska rimligt ämne

   Jag har klippt mig själv i tre månader nu. Funderar på att bära ansiktsmask över frisyren så ingen ska se hur illa det blev.

  Med tanke på att han kallar alla kvinnor för horor och till och med har tatuerat in ” i ❤️ Hoes” så tycker jag att han förtjänar att få bilen äggad 🙂

   Det där har han väl ändå gjort en cover up på för extremt länge sedan?

    Hon gjorde ingen cover up, han strök för ordet. Han vill fortfarande att budskapet ska synas då det visar var hon kommer från. Så han kunde enligt mig lika gärna skitit i att stryka över det/förre detta ”hoe”

  Rolig tvist med äggen! ?

   Nej..?

    Det tyckte jag. Trodde det skulle komma nåt snyft och försvar av Jocke men kul att det uteblev. Gråter inga tårar för honom.

  Klart det är drygt, men ett ganska ofarligt bus påhittar av uttråkade ungar skulle jag tro.
  En lördag morgon skulle jag åka vid 05,00, går ner till parkeringen och ser att flera av bilarna på parkingen är nerkladdade med vad som såg ut att vara kaviar och mjukost på tub, min bil såg ren ut men vid närmare koll såg jag att dem kladdat på insidan av handtaget så man skulle blivit kladdig när man öppnade bildörren.
  Jag och min grannar är helt okänd, ungar gör dumma saker ibland när dem har tråkigt helt enkelt.

  Han borde ändra registreringsskylten till OKÄND.

   Vore faktiskt lite kul om någon tog en svart penna och skrev ett stor O på hans reggskylt

  Han säger att han inte bryr sig men det gör ha ju visst??! annars skulle han aldrig lagt energi på det o lägga ut!
  Som vanligt cry me a river över den mannen…

  Vad ni bråkar. Hur är det egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *