Slut mellan Josephine Qvist och Stefan Warg igen

Jag vet att det finns stora konton som publicerat privata DMs där Josephine bekräftar att det är slut, men när de är skrivna på ett extremt personligt och privat sätt med ”ring mig om du vill prata” så är det i min bok en ganska så respektlös sak att publicera, då Josephine själv inte verkar ha varit medveten om att det skulle ske.

Josephine har publicerat en mängd inlägg på Instagram som gör att man förstår att det är slut mellan henne och Stefan igen, och jag har även fått det bekräftat av henne, så det är klart att hon är jätteledsen.
Hon trodde ju verkligen på dem den här gången och åkte väl hem från USA i förtid för hans skull för att hon inte kunde vara ifrån varandra längre.
Jag önskar bara att hon – och alla influeners generellt – är lite mer försiktiga med att dela sådant här så tätt inpå, för risken är att det blir som med Bianca och Philippe – lite av en fars med deras hundra uppbrott som ska avhandlas på både sociala medier och i tv-program.

Nu är inte Josephine ens i närheten av det, men vissa inlägg kan kanske hoppas över, särskilt de som skrivs i stundens hetta och som mer lämpar sig för den närmaste kretsen, särskilt om man ångrar sig när man lugnat sig eller fått lite distans till det.
Där riskerar följarna att blanda sig i betydligt mer än de borde, då de känner att de nästan är ”delaktiga” i alltsammans och det vill man inte. Det har inte funkat bra. För någon. Någonsin.

Vi kan väl skippa pekpinnarna och bara skicka lite kärlek till Josephine i stället?
Deal?

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Hon trodde ju verkligen på dem den här gången och åkte väl hem från USA i förtid för hans skull…”

  Hon åkte ju hem för att hon inte kunde försörja sig där.

   Förstår dock inte varför hon inte kunde försörja sig där? Visst hon kunde inte arbeta som influencer där mot usa. Men hon har ju säkert intäkter från blogg, youtube osv.
   Kan ju lätt skapa bra content där.

  Tråkigt men hoppas båda kan gå vidare så småningom. Det kommer bli bra och det är ok att ändra dig. Förstår inte människor som stör sig på att folk ändrar sig många gånger. Vad har man med det att göra liksom?

  hur sitter hon? jag får inte ihop det

   Jag har svårt med höger och vänster i såna här sammanhang 😬 men om hon har vänster hand vid ansiktet så är vänster knä liksom rakt fram och vänster fot under höger knä. Haha.

    tack

  Är Stefan släkt med Ida Warg?

   Typ lika mycket som Magdalena och Peter Forsberg gissar jag på.

    Och fotbollsspelaren Anders Svensson och Barbro Lillbabs Svensson…

     Definitivt!

     Nu är Warg mer unikt än Forsberg och Svensson.

      Det finns över 500 över 16 i Sverige som har efternamnet Warg.
      Tror du att alla dem är släkt och känner varandra?

      Jag har ett efternamn som under 20 personer i Sverige har. Jag är släkt med 3 av dem, resten har jag ingen aning om vilka de är.

       Du har verkligen för mkt tid 😂 Lugna dig.

    För att inte säga jag och Dolph Lundgren!

  😴

  Vem är den här personen?

  Idétorkan just nu..

   Troligtvis en bloggare då vi är inne på Bloggbevakning ☺️

   Hon blev för mig iaf igenkänd genom ex on the beach för ett gäng år sedan. Sedan blev hon en influenser som de flesta andra som medverkat i likande program.

  Om vi inte ska använda pekpinnar, varför gör du det själv då?

   På vilket sätt gör hon det?

    Hon tar sig rätten att tycka att Josephine inte ska dela med sig så snabbt och så mycket.

     Fast det tycker jag inte räknas som en pekpinne. Hade varit skillnad om hon typ skrivit något i stil med att sånt ska man hålla för sig själv, men nu var det ju enbart för att hon tycker det är synd när folk lägger sig i och petar i såret med ord som ”vad var det jag sa” osv.

      Vad ska det räknas som då om det inte är en pekpinne?

      Jag tycker att den är precis just det. En pekpinne som tillrättavisar någon om hur den ska göra.

       Preach!

        Åh herregud…

         🤔

      Jo – att tala om för ngn vad den ska göra/inte göra är en pekpinne??

  Vad har hänt med med här bloggen på sistone?!!

   Bloggare ger ingen rolig content. Det återspeglas

   Det är inte bara Isabella som använder spökskrivare.

    Så här set det ut när Camilla måste tänka ut inlägg själv, och då fick hon ändå tips om detta. Hon kan inte bättre än så här stackarn.

     Varför är du här om du ogillar det så mycket?

      Att vi redan diskuterat alla som gjort slut?

       Vad menar du?

      För att titta på tågkraschen. 😆

     Anonym 19.42
     Kan inte du starta en blogg om influencers och dylikt ist då för att gnälla. Fan sluta läs och gör ngt annat istället. Säkert stollis när jag tänker efter.

   Vad saknar du?

    Inte jag som är ts men jag saknar riktiga gräv typ IL och lappen på bilen eller intervjun med Hampus…mer spännande saker som man inte kan läsa sig till själv! Och mer bevakning och mindre dina åsikter om man får önska😊

     Men inte om IL utan om andra tack.

      Nej, jag menade inte om IL utan mer som exempel på riktigt bra grejer😊

     Gräv kommer när de kommer…
     De är ingenting man kan tvinga fram men jag förstår vad du menar. 🙂

     Du måste väl förstå att det ligger mer jobb bakom de inläggen? Att tvinga fram grävande inlägg flera gånger om dagen är omöjligt för en person.

  Så bra att du kan vara ödmjuk mot vissa.

   Töntig passivt aggressiv kommentar

    Eller som Camila själv skulle kallat det för, Ann viftade med ironiflaggan. 😉

     Nu ska jag titta på fångarna på fortet.
     Och heja på Anna Book:)

   Vilka menar du att hon inte är ödmjuk mot?

    Hahaha, good one! 😂

    Ja det är väl lika synd om Bianca men då heter det fars, alla hanterar väl saker och ting olika.

     Bianca exponerar väl sina uppbrott NÅGOT mer?

      Precis jag skrev att alla hanterar det olika, det har nog inte varit mindre jobbigt för henne.

   Om du inte gillar Camilla eller hur hon arbetar, varför är du här då?

    Om du ogillar dom som kommenterar, varför är du här?

     Bra logik 🙄

     Var inducerade jag att jag ogillar alla som kommenterade? Jag ogillar ovettiga kommentarer utan substans.

      Indikerade ska det stå

  usch vad tråkigt för dom. Det är svårt det här med att gå tillbaks till gamla relationer.

  Sitter själv i den situationen att jag funderar på om jag ska ta tillbaks mitt ex – men det känns tyvärr som att det nästan aldrig håller när man tar tillbaks någon. Finns det någon som har några positiva berättelser där det faktiskt fungerat och har hållt när man gått tillbaks till sitt ex?

   Jag och min sambo gick ifrån varandra efter 3 år i ca 2-3 månader, sen blev vi tillsammans igen och har haft det bättre de senaste 2 åren än vad vi hade innan vi gick ifrån varandra. Nu har vi både renoverat vår lägenhet och precis blivit klara med vårt nybyggda sommarhus 😄 Tror det kanske är lite varför man går ifrån varandra, för oss var det bara att det var som en ond cirkel av bråk som vi aldrig kom ur men vi slutade aldrig älska eller respektera varandra och det var väldigt tufft för oss båda att göra slut – hade det varit pga otrohet eller annat i den stilen hade det nog varit svårare att lappa ihop. Lycka till oavsett vad du väljer, det är svårt ❤️

   Två av mina bästa kompisar har gjort slut med sina partners (varav ett av breakupen involverade otrohet från båda parter) och båda är tillsammans igen och har barn nu och verkar mer tillfreds än nånsin så det går 😌

    Är man inte bara väldigt desperat då, om man väljer någon som redan varit otrogen mot en? Att älska någon som så uppenbart inte älskar mig?
    Det skulle jag aldrig nedvärdera mig till.

     Men snälla man kan älska någon och ändå lockas av lust till någon annan. Du blandar ihop päron och äpplen och överdramatiserar.

     Såklart ditt recept för ett lyckat liv går att applicera på precis alla andra… hurra här har vi det!!!

   Jag blev tillsammans med mitt ex igen, dock efter typ 6 år ifrån varandra. Vi var väldigt unga första gången (ca 20-21) och fick det inte att fungera. Växte upp lite på varsitt håll och nu är det så rätt. Varit tillsammans i fem år snart.

  Absolut of topic, men kommenterade Anna Books fest, m dottern som fyllde 18. 16 pers på utemiddag i deras trädgård!! I texten står det pga rådande omständigheter…
  Kommenterade å nu är jag blockad..
  Då vet man att man gjort fel ändå..

   Man får väl bara inte vara fler än 50 personer?

  Är dock inte helt säker på att Josephine inte ville att det skulle komma ut i och med att hon på sin story taggade kontot som ”outade” det några minuter efter och skrev något i stil med ”xxx är on fire ikväll 😳”

  Kontot är ju dessutom precis som bloggbevakning, endast skvaller/spoiler osv och personen har ett privat konto som de säkert hade pratat via om det var något som inte skulle publiceras, så Josephine var nog väldigt medveten om det och blev med största sannolikhet även tillfrågad först. Deras breakup var utanför PH och EOTB vilket kontot normalt skvallrar om, så det var nog bara PR för Josephine.

   Vad heter kontot? 🙂

    @exonphspoiler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *