Vinnarna av Johanna Schreibers bok

Grattis Mia och Emelie till varsin bok!
Ni har mail!

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahahaha Mia och knapparna😂😂😂

  Of all the things that never happened, this never happened the most!

   Vilken avundsjuk kommentar.

    Avundsjuk på att någon har så tråkigt att hon räknat och sorterat 16 tusen knappar?

     (Obs, jag 21.46 är inte samma anonym som 21.21. Om någon har så tråkigt så unnar jag verkligen den en ny bok att läsa😄)

      Vad skrev ni för kommentarer?

     Vem säger att hon hade tråkigt eller räknade allt på samma gång?

      Nej det var dumt av mig att anta.

   Om hon räknade en knapp per sekund så skulle detta ta knappt 5h. Inte omöjligt men med all sortering och klassifiering så bör detta ha tagit ca 10h effektiv tid. Jag hade kunnat göra det, lätt.

    KNAPPt😆

    På tal om att räkna så minns jag med glädje den enormt envisa Jeremy Harper som 2007 blev den första (enda?) människan som räknat till en miljon högt. Han stängde in sig i sin lägenhet och livestreamade sitt räknande för att tjäna in pengar till välgörande ändamål. Han räknade i snitt 16h varje dygn, och det tog honom 89 dagar att nå miljonen. Undrar om han idag tänker att han borde sparat räknandet tills det blev en global pandemi…

    Han firade med en högst tveksam kycklingdans:
    https://www.youtube.com/watch?v=_aqCC2PVNcA

  Men åååh vad roligt!!! Om jag vågade skulle jag skriva mitt instanamn på sysidan så fick alla som tvivlar se, men med det här kommentarsfältet vågar jag icke. 😘😘😘😘

   Oh vad jag skulle vilja veta den.

   Ladda upp på minifil!!! Vore jättekul att se. Jag tror dig, hade också kunnat göra detta neat freak som man är.

   Jag tror dig! Och tycker att du gjort en bra insats. Mina knappar ligger pinsamt nog osorterade, men man ska ju ha lite roligt att se fram emot också😁

   Grattis 🌷

  Härliga kommentarer!

  Vem i hela fridens namn vill lyssna på Blondinbellas podd?!

   Jaaag! Men inte om den ska handla om entreprenörskap!!

   Har ni sett att the real hmm raggar läsare hos IL. Det är tydligen en diss av bloggbevakning. 🤣

    Då kan hon ju hålla sig hos IL och till sin egen blogg. Tramsiga TRH.
    Stavade som en kratta gjorde hon också.

     Jag tycker det var bra och camcam lyssnade också.

    Passar väl. De är lika ointressanta båda två.

    Haha..vad det inte hon som ”inte ville ha fler läsare” på sin blogg?

     Nej det var inte det jag sagt. Jag har sagt precis tvärtom, att jag så klart gärna vill ha fler läsare.

     Jag har inte ens sagt att jag inte vill ha fler läsare från din blogg.

     Ska du skratta åt mig är det en fördel om du minns det jag sagt. 😊

      Sant, du skrev att du fått alla läsare du ville ha härifrån till din blogg. Nu är det Bellas som gäller. Kanske kan du få med dig Stollis över till dig som ett fan, det hade varit trevligt för oss här inne.;-)

       Det har jag nog inte sagt det heller.

       Jag är hyfsat säkert på att jag inte använde ett ord som alla utan att jag skrev i sort sett alla.

       Jag brukar nämligen akta mig för absoluta termer som alltid, aldrig etc. Dels för att det i stort sett inte finns något som är absolut och dels för att det brukar bita en i baken, precis som att det gjort och gör på Bella.

       Men visst jag kan haft en dålig dag, men jag betvivlar det strakt.

       Hon som du gett öknamnet på S är välkommen som alla andra som kan hålla en respektfull ton. Jag tror dock att hon inte kommer tycka vår blogg fff är så kul eftersom att jag sällan skriver om Bella.

       Dessutom avskyr S mig lika mycket som pesten. Men jag har fått andra förut att förstå att jag inte har skrivit eller menar något illa om dem så allt är möjligt. K-M tex. Där gick du på vad hon sagt att jag skulle sagt, men K-M kom själv på hur det ligger till och är numer än uppskakad fikadeltagera.

       Sov så gott!

        Skulle så klart stå i stort sett alla* 😊

         Och uppskattad* så klart. 🤪

          Sista ordeeeeeeeet!

        Men herregud…

         Ja herreJÄVLAR 😱😱😱😱
         Gud min skapare, du store tid. Omg 😱😱😱😱 ooooooooh hjälp!!!

        Du verkar vara en riktig pedant och kontrollfreak när det dig själv The Real Hmm men du beter dig som en mytoman när du skriver om A-ia . Vad har hon gjort dig för att du ska hitta på allt skit du har skrivit om henne?

  Cissi Wallin härjar igen! ”Ironi” eller inte så är hon otäck.

   Otäck!

  Tror ni att Alice Stenlöf och hennes kille gjorde slut pga Lets Dance? Ingen som sitter inne på lite skvaller?

   Har inget skvaller, men efter en autocorrect-miss i nån gammal kommentar som handlade om Alice så fnissar jag alltid när jag ser hennes namn. Alice Stendöd. Samir Badrum var dock ännu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *