Mycket tveksam reklam av Charlotte Perrelli

 

Jag har några invändningar mot det här inlägget av Charlotte Perrelli och den maskin hon så tjusigt poserar med. 

 1. Ingen reklammarkering
 2. Det finns inga som helst studier som backar upp att den genomsnittliga ökningen av muskelmassa är 30%. Jag har letat.
 3. Charlotte Perrelli svarar ”SÄKERT!!!” på frågan om man kan få tillbaka magen/de delade magmusklerna efter 5 år trots att hon med största sannolikhet inte har en aning, vilket både är oseriöst men också i strid med vad som är tillåtet.

Medan hennes kommentarsfält fylls av ”kollegor” som också hyllar den här nätta maskinen samt kvinnor som hetsar om kolhydrater så väljer jag att mentalt förpassa den till samma mentala hitta på-kategori som Katrin Zytomierska och hennes elektriska magtränare från TV-shop.

KLICKA HÄR!!

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Även väldigt trovärdigt med ”idag har jag provat en ny behandling”. 🙄 Ordentlig kvalitetskoll där. Gäller väl att kränga sånt innan strandsäsongen är slut så hon hade väl inte tid att vänta och se om hon fick resultat.

  Hur vet man om man har delade magmuskler efter graviditet? Har alla postgravida det?

   Jag tror alla har det först men det går ihop på vissa. Om du spänner magen så kan du känna ett mellanrum mellan de övre magmusklerna, precis i mitten kan man säga. Jag har kunnat trycka ner ett finger där kanske till första knogen men kan inte det längre märkte jag nu. Men man ska vara försiktig med vilka övningar man gör. Andra har rekommenderat Olga Rönnberg på mamafitness och det gör jag också för en uppfattning om hur man ska göra.

    Va? Ajjjj vadå sker det under förlossningen eller under själva graviditeten?

     Det gör inte ont! Mycket är smärtsamt med att vara med barn men inte det åtminstone 😅! Tydligen är det vanligt hos män med sk ölmage också.

      Så under graviditeten alltså, för att släppa fram kulan.

       Haha wow vad sjukt, hade ingen aning, särskilt inte om det med män 😂🙏

   Tror 1/3 har fortf efter ett år. De delar sig för alla efter nån viss vecka. Men det blir inte bestående för alla.

   Tänk hur mycket magen töjs ut under en graviditet. Om man bara är överviktig får du underhudsfett utanför musklerna, men bäbisen växer innanför magmusklerna! Alltså måste de ”flytta på sig” för att bäbisen ska få plats där inne i magen. Är inte så att en muskel brister utan du har ju flera magmuskler – och några av den glider iväg. Tänk six pack men att du skapar mellanrum mellan rutorna. Det är naturligt och ska hända. Men sen efteråt ska ju kroppen gå tillbaka till hur den var innan 🙂 Och det är inte alltid den gör det.

   De flesta får en delning men inte alla. Hos de flesta finns en kvarvarande delning på ca 2cm (såklart inte heller hos alla).
   Gå till en inriktad fysioterapeut/sjukgymnast inom kvinnohälsa för bedömning och rehab!

  Hahahahah Marie serneholt: men så bra!

  Behöver hon verkligen dessa pengar?
  Jag trodde att Charlotte och hennes man hade det gott ställt.
  Men det kostar väl att bo på (!) Djursholm i palats…

   Vad är straffet för att inte reklammarkera?

    En liten knäpp på fingrarna men om du fortsätter så lär du ju få dåligt rykte i branschen.

     Hon sjunker ju i folks ögon när hon gör reklam för en ”pryl” som det inte finns uppbackning för. Så urbota korkat.
     Nu blev lyxiga Perrelli plötsligt billig.

   Ja, det är ingen dålig villa hon bor i! Åker förbi där varje gång jag ska till jobbet, kan dock inte vara så kul att bo precis vid tågspåret…

   Dom har ju värsta villan i Åre också, och värsta värsta villan i Spanien.

   Coronan sliter på ekonomin uppenbarligen….så pass mycket att man säljer sin stjärt för skitsaker och basunerar ut falsk fakta. Någonstans där tappar man sin värdighet och trovärdighet kan jag tycka. Så nej, de har det inte gott ställt. De är säkert belånade upp över öronen och behöver dra in cash för att betala räkningar m.m.

    Säkert. Kanske hennes bolag äger ngn av fastigheterna också?

   15:12 De har det mycket gott ställt, men mycket vill ha mer hela tiden, somliga blir aldrig nöjda.

  ursäkta okunnighet hos en som inte är så insatt…men det verkar som att det är någon slags ”klubben för inbördes beundran” hos många influencers, som även detta visar. Har dessa alltså också betalt för att ”applådera”? de är så pinsamma så det är helt ofattbart, alltid samma pretentiösa och mediekåta skara, hatar hyckleriet.

   Ja det applåderas och fjäskas hysterisk för somliga och minsta lilla elakhet gapar vissa högt om när det gäller somliga som ”står högt i kurs” medans vissa andra trakasseras å det grövsta men ingen säger något, då är de tysta. Silence is violence hette det inte så och att man är typ medskyldig om man är tyst? Visst är det inbördes beundran och mycket hyckleri.

   Ja, förmodligen vill alla tjäna lätta pengar.

   Jag hörde någon influencer förklara att desto mer aktiv man är, ju mer syns man i Instagram algoritmer typ. Om man kommenterar på andra populära poster syns man mer, eller något i den stilen. Förklarar varför alla lämnar hjärtan och menlösa kommentarer överallt. Det är främst för egen vinning och de har inte tid att skriva något vettigt, eftersom de måste gilla och kommentera typ tusen andra inlägg.

   Jag minns inte alls var jag hört detta, så källkritik är tydligen inget jag sysslar med idag.

    aha, tack för info, makes sense då att det är som det är

    Visst är det så, positivt att synas å andras stora konton också ju. Vissa använder ju också andra kända stora namn för egen vinning, för att få klick, läsare, lyssnare. Och de applåderar gärna reklam för sånt som de själva gör reklam för, för vinning då så att säga.

   Ofta applåderar de något hos andra som de själva gör reklam för, just därför. Det var komiskt att Alexandra Kissie Nilsson gick ut med att den där apparaten porrengöraren, som Ilmrud och Book gjorde reklam för och menade är sååå bra, är ett skämt och totalt kass. Man såg hur apparaten slet tag i hud och näsa så den nästan blev sned och hud töjs ut och blir ju slapp av det haha. Undrar om Ilmrud och Book fortfarande använder den och andra fantastiska apparater de gjort reklam för.

  Vad gör den ens?

   Ingenting såklart.
   Fascinerande att folk verkligen fortfarande tror att det finns substitut för riktig träning…

    Kan ju vara ett komplement till Maggan Graafs piller……

     17:29 Bästa skämtet idag…

   Jag minns en gammal svartvit journalfilm som handlade om gymnastik. Deltagarna stod bland annat vid en lång rem (bälte) som med hjälp av en motor drogs fram och tillbaka mot den del av kroppen som skulle tränas. Känns som samma princip här 🤭

   Haha…tillåt mig ASGARVA!!!! Den här prylen gör precis lika mycket (lite) som de där bältena man köpte på TV-shop för några år sedan – HELT VÄRDELÖSA men kom ihåg Perelli får MER pengar och kan köpa ännu en villa!

    17:55 Man kan alltid hoppas på att folk inte är så naiva och går på hennes bluff reklam. Hade hon varit seriös så hade hon visat sig i bikini så man kan se det ”fantastiska resultatet” som hon marknadsför helt påklädd. Inte trovärdig för fem öre.

  Som någon som också fött med kejsarsnitt är jag bara så glad och tacksam att ha en hel mutta och bak att jag inte kunde bry mig less om delade magmuskler.

   Skönt för dig! 🙂 Jag ska dock opererar framåt hösten för mina delades pretty bad.

    *operera

    Var inte min mening att låta så dryg och förminska andras problem. Jag förstår att det är jobbigt när man står mitt uppe i det. Hoppas din mage blir bra 🌻.

     Ingen fara! Jag är så inne i detta att jag ser vanliga kommentarer som kritik eller förminskande, så det är ju på mig i så fall haha. 🙂 Tack snälla du!

      Födselrelaterade problem förminskas ofta så inte konstigt alls att reagera så. Hejja dig för att säga ifrån och informera oss okunniga.

       Det kan ju vara vettigt att tala om att man verkligen inte behöver bli förstörd efter en graviditet eller förlossning.

    Jag har rejäla smärtor och kan inte göra vissa magövningar (de som tränar de raka magmusklerna) så jag tycker inte att jag är ytlig för det. Att magen blir snyggare ser jag som en trevlig bonus!

   Rent krasst är det ju dock viktigare att ha en hel och stark magmuskulatur än en hel mutta.

    Viktigare? Är väl lika viktigt att både magmuskulaturen och att det är helt och fungerande med fittan för att inte få problem.

    Skulle nog säga att en hel och stark bäckenbotten är lika viktig som en hel magmuskulatur.

     Blir så jobbigt om man inte kan stå upp rakt tänker jag.

     Ja en svag bäckenbotten är inte roligt. Jag måste använda inkontinensskydd när jag joggar. Har funderat på att söka hjälp, blivit förlöst med sugklocka och fått ganska stora barn. Jag tränar mycket och tänker att jag borde ha bättre förmåga att hålla tätt än jag har. Tänk att det aldrig talas om såna här problem!

      Sök hjälp! det kan behövas en operation för att återställa muskler i underlivet om inte knipövningar hjälper. Du har rätt att slippa inkontinens.

    Är det? På vilket sätt? (Läs min fråga som okunnig, inge dryg).

     Min icke-kunniga magkänsla säger att du förvisso kan ha typ blöja eller inkontinensskydd för ett trasigt underliv, men att det inte finns något som kan agera substitut till magmusklerna. Dom används ju till i princip allt.

      Fast vid riktigt allvarliga underlivsskador kan det sluta med att du får stomipåse, inte bara blöja.

     Vi borde egentligen inte jämföra dessa problem, men gärna lyfta till ytan. Både magskador och bäckenbottenskador är skador vi kvinnor inte ska behöva acceptera och leva med. All skador matters.
     Just i mitt fall var bäckenbottenskador (förutom skador på barnet förståss) min stora mardröm samtidigt som jag inte visste att delade magmuskler gav mer än estetiska problem (som vi inte heller ska skammas över att vilja rätta till). Nu vet jag och jag skäms att jag själv kommenterade som jag gjorde.

      Alla skador som en kvinna drabbas av efter graviditet och förlossning ska givetvis prioriteras av vården. Tyvärr ser det inte ut så idag utan man måste ofta kriga för att få hjälp. Tycker även att information om bäckenbottenskador och delade magmuskler är undermålig för gravida, man måste ta reda på allt själv och många besvär (t.ex. kvarstående urininkontinens) viftas bort som ”normala”.

   Du märker inte av några rygg o bäckensmärtor? Då är de kanske inte ens delade

  Kolla hennes senaste inlägg🙈

  Rika Perelli har fått ett padelrack så nu SLIPPER hon LÅNA sin mans…….. skriver hon.

  Stackare, det hade ju varit tufft att köpa ett eget denna månaden🙈😂

  Så otroligt dumt! De finns från 299 kr och uppåt och hon har spelat i fleeeeeera månader med ett lånat.

  Vilken tur att racket just skickades till Charlotte och inte till någon familj som har behovet.

   Kan vara jag som misstolkat 🙈 Det står leverans så kanske hon betalt själv.

   Är lite arg idag gör annat 🤪

   Nej, du har inte misstolkat! Ett flertal influenser har fått ett liknade bud ifrån Robin Söderling! Så hon har inte beställt eller köpt dessa nya padelrack!

   Marie Serneholt har fått ett likadant…

  Vid kejsarsnitt sys magmusklerna ihop med ett par stygn (99% av gångerna där jag jobbar iallafall). Så måste varit maximal otur för Charlotte att stygnen gick upp och musklerna åkte isär eller att hon råkade få en läkare som inte sydde.

  Trist med reklam som verkar så oseriös.
  Tycker att Charlotte blir mer och mer lik sin mamma. Inget illa ment,
  hennes mamma är vacker.

   Så varför säger du så? Det är ju inte ovanligt att man liknar sin mamma.

    Inte tänkt på det tidigare. Kanske för att hon klippt
    sig och har mörkare hår? bara en reflektion.

  [Borttagen kommentar]

   Fast nu är du bara avundsjuk. Finns folk som ser extremt bra ut utan ett enda ingrepp. Min mamma är 56 och har en kropp som j lo. Folk tappar hakan när de hör hon gammal hon är. Och inte ens fillers har hon gjort. Så man behöver inte förminska folk hela tiden eller leta efter ”anledningar” till att de ser bra ut.

    Fast nu läste du väl inte vad Hoppsan skrev?

    Haha, avundsjuk!? Jag har noll problem med att man betalar för utseende. Har själv haft en gastrisk ballong. Däremot tycker det är viktigt att man som influencer står för sina ingrepp och inte direkt ljuger för sina följare i kommentarsfältet. Bättre att strunta i att svara då!

    Fast vad är egentligen att se extremt bra ut? sedan ger jag mer för människor som värdesätter ett vänligt sätt änn att se till ytan.

   Hur kan du veta det? Om det är för att du har varit anställd så har du precis brytit mot sekretesslagen. Inte ok.

    [Borttagen kommentar]

     Har sett henne på kliniken. Jag har sett Kenza på nordiska kliniken typ tio gånger. Då måste hon ha fixat både tuttar och halva ansiktet.

  ’Kvinnor som hetsar om kolhydrater’?
  ’Hetsa’ är iofs aldrig bra i någon fråga, men att upplysa om hur skadligt det är för vår hälsa om man äter för mycket av det, borde fler göra.

   Nej, det är inte skadligt. Herregud.

    Läs på!

     Kvinnor som är rädda för kolhydrater är det fjantigaste som finns, det tyder på extrem okunskap om basic nutrition..

  Varför blev mina kommentarer borttagna Camilla?

  Varför använder Perrelli så mycket filter?

  Går Charlotte och Anna till samma tandläkare?😁

  Charlottes hemstad Växjö? Är inte hon uppvuxen i Hovmantorp? Möjligtvis att det är hennes födelsestad. I annat fall är min hemstad Honolulu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *