Ställ till med dramatik på hög nivå med HanaPee

Åh, vilket antiklimax. Storma ut, förvänta sig en reaktion och sedan behöva lomma tillbaka hem själv, lite smått skamset.
Pull out all the stops och så somnar han i hammocken?
Snacka om slöseri på dramatisk utstormning och bortastannande… Suck!
HanaPees Instagram, särskilt nu när hon är gravid, är riktigt underhållande och rekommenderas skarpt!
Ett välkommet avbrott från alla andra gravidmagar i suddigt motljus kan man säga…

Har ni gjort något sådant här som misslyckats och/eller helt slagit tillbaka på er, istället för på den ni var arg på?

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Rymde hemifrån när jag var kanske 6 år och satt gömd vid trappan utanför ytterdörren och väntade på att mina föräldrar skulle leta efter mig och säga förlåt för *insert valfritt bråk om kanske leksaker eller godis*. Väntade i en evighet (en kvart kanske) men de kom inte så jag fick skamset gå in självmant.

      När jag var fyra rymde jag hemifrån och marscherade med arga steg så långt jag vågade.
      Min mamma stod i trädgården och såg den tjuriga lilla barnkroppen bli mindre arg för varje steg. Efter knappt 100 meter fanns ingen ilska kvar och jag stod där på grusvägen och stortjöt. Enligt mig själv flera mil hemifrån.
      Min mamma gick och hämtade mig och berättar gärna historien vid varje födelsedag.

      Gjorde precis samma när jag var 5-6 år. Var borta i en evighet (dvs troligtvis Max 5 minuter…), gick hem och ingen hade märkt något!?
      När jag för något år sedan sa till min mamma ”du vet den gången jag rymde hemifrån” fick jag bara en förvånad reaktion tillbaka: ”Va, har du rymt hemifrån?”?
      Jaha. Så fick jag bli lite kränkt igen över upplevelsen, 30 år senare…?

        Hahaha

      Jag hade en leksaksportfölj med Barbies på, en dag så packade jag ilsket ner saker jag ansåg vara bra att ha på rymmen och tog bestämda steg till lekplatsen ett stenkast bort och satte mig i det lilla leksakshuset.
      Där skulle jag bo med min barbiedocka, mamma mu gosedjuret, barnens bibel (?) och en Backstreet boys cd-skiva!

        Rimlig packning!

        Din packning! Jag Älskar’t!

      Haha själv var jag världens fegis när jag var liten och hotade många gånger med att rymma, men gjorde det aldrig. Mamma och pappa sa typ bara ”ja, gör du det”.
      Min bror däremot gjorde det, han tog sin tramptraktor med släpvagn, slängde i ett gosedjur har jag för mig, och stack. Det värsta var att pappa klippte gräset då så det var min uppgift att hålla koll på honom, gick ju inte jättebra.?‍♀️

      Haha, underbart!
      Jag har ett minne av att jag tog en väska, drog med mig en stol ut i hallen där jag satte mig och väntade på farmor och farfar så de kunde hjälpa mig rymma hemifrån. Saken var väl att jag aldrig ringde dem (de skulle komma långt senare på dagen, på kalas för något av oss barn dock) och mest satt som ett fån och stirrade på ytterdörren tills jag tröttnade.

      Haha! Själv rymde jag till min moster som bodde 2 gator ifrån (dvs 200 meter bort). Hon fnissade när jag stod på hennes bro, arg som ett bi ? min mor hade hunnit ringa och säga att jag var påväg. Fick jordgubbar med grädde och sedan var jag inte arg längre och gick hem igen

    Ca 1000 ggr. Sånt antiklimax när de inte ringer alt ej ens märker att man är borta wtf

    Haha ja någon gång när jag var typ 15 år yngre och inte fick uppmärksamhet av en kille på en fest, så stormade jag ut och satt i trappuppgången och väntade på att han skulle komma springande och leta efter mig. Men han var full och märkte såklart inte alls att jag var borta utan hade det sjukt kul med de andra tjejerna istället ???

      Haha, gjort samma…

    Hahaha!

    Åh gud sånt gjorde jag ofta när jag var typ 20-22 och student som jämt festade och bytte pojkvän varje vecka. Kunde typ stänga av mobilen dagen efter en fest (för att någon kille inte raggat på mig), sitta och snyfta ynkligt på mitt studentrum och efter 5 timmar starta telefonen och förvänta mig att vännerna i panik försökt nå mig och blivit oroliga. De hade givetvis inte märkt att jag inte varit aktiv på Fejan på några få timmar hahaha… 🙂

    Kan nog bli rätt dramatisk i vardagen men har en sambo som ser humorn i det tack o lov!

      Dramatisk= pissjobbig

        Glömde att man som kvinna ska vara sansad och behärskad för att vara värd att älska. Vi har ganska kul hemma, trots att jag är pissjobbig 🙂

          Finns ingen humor i en hysterisk gaphals.

            Dramatisk är inte lika med hysterisk gaphals ?

            Du lever upp till ditt nick

              Hellre puckad än någon som är ”dramatisk”.

                Njae..

    Jag har trotsätit glass som jag inte tyckte om, mitt i ett bråk med mamma. Sambon satt bredvid och fnissade hysteriskt.

      Hahaha xD jag behöver hela denna historien? ??

        Mamma hade köpt glass till mig, i den enda smaken jag inte tycker om – salty caramel (är vegan så finns inte oändligt med alternativ). Sa typ ”ah, jag är inte så glad för den smaken” och mamma blev stött och sa att jag skulle slänga den. Är dock uppfostrad med att man inte slänger mat (+ var ändå sjukt sugen på glass), och visste att ingen annan i min icke-veganska familj skulle äta den så åt artigt upp hela bunken.

        Några veckor senare har mamma köpt glass igen, jag frågar vilken smak och hon svarar choklad. Jag dubbelkollar så att det inte är salty caramel, men hon är säker på att det är choklad. Glad i hågen går jag till frysen och vad ligger där om inte en burk med fucking salty caramel. Blev så jävla tjurig, mamma blev stött igen och det blev grälstämning. Jag åt upp även denna bunke för att visa tacksamhet och artighet, min sambo fnissade åt min tjurskallighet och mamma har aldrig köpt glass till mig igen sedan dess.

        Vill verkligen poängtera att det nog var en mix av allmän stress/irritation hos oss båda, jag var i början på min utmattning och det eskalerade lite för fort med tanke på hur löjligt det var.

          Helt logiskt tycker jag, salty caramel är uräckligt och enda sättet att äta den är under trots. Jag har gjort likadant, när jag serverades den och den andra personen fick choklad. ”Vi kan byta om du vill,” sa hen, men då var det för sent. ”Nä!” sa jag och åt hela skålen och tittade surt på chokladglassen.

            Haha, eller hur!

        Svar i mod.

          väntar i spänning 😀

    Haha, jag hade aldrig klarat att vänta i 3-4 timmar. ?

      Håller med haha. Efter typ 23 minuter hade jag skrivit ett passivt aggresivt sms haha

    Hahah. Distansmotsvarigheten måste väl vara de gånger jag satt telefonen på flygläge i någon timme efter telefon/smsbråk, stänger av det och japp, inga samtal eller meddelanden. Och jag som höll mig från att kolla Twitter liksom!

      Standard! När man väl sätter på telefonen igen så är man så övertygad om att det kommer rulla in notiser helt galet på skärmen…. så kommer ingenting…. haha

      haha samma här! Stänga av ”aktiv”-funktionen på FB är en klassiker.

        ursäkta????? hur gör man det?

          Messenger. Klicka på din bild högst upp till vänster (bredvid Chattar). Rubrik två är aktiv status – sätt till Av.

            Game changeing

            Men gud TACK!! Letat efter den jäkla funktionen ?

            /Känner mig trög

              Har stängt av den där jäkla aktiv funktionen på både facebook, instagram och snapchat. Jäääätte skönt att kunna välja att svara NÄR MAN VILL.

                Mitt ex gjorde detta när vi bodde på distans. Blev sur och stängde av telefonen/satte den på flygläge. Så töntigt att jag ”vägra” att underhålla det. Kunde gå en hel dag utan att mobilen slogs på och besvikelsen var nog stor då när jag inte sagt ett ord haha. Aja skyller på att vi bara var typ 16år!

                OH! Hur gör man det på Instagram?

    När jag var en sisådär 14-15 var jag arg på mina föräldrar för att jag inte fick gå på en fest hos en mycket äldre kille. Som straff smög jag ut ändå. Dock inte till festen, utan bara till lekparken 5 minuter bort ? Var väl för feg för att köra all out. Var väl ute i nån timma och när jag kom hem så låg mamma och pappa och sov och hade inte märkt någonting. Fick alltså noll reaktion och var så jävla sur ??

      Det här var så jävla kul??
      Snacka om antiklimax
      Tack för att du delade med dig så man fick sig ett skratt!

    Men varför gör man ens så? Hade känt mig så fruktansvärt barnslig och är rätt säker på att min man skulle tyckt detsamma om mig ? Har svårt för drama queens..

      För att man är arg och vill ha en reaktion? Skulle LÄTT kunna ha gjort något liknande. //”barnslig dramaqueen” på 34 år

        Varför vill man ha en reaktion? Som ett bevis på att den andre bryr sig, eller? ?

          Jag har aldrig stormat ut men har blivit så trött på min man att jag sagt att jag går ut på en promenad för jag orkar inte vara hemma med honom just nu. Då vet han att jag är borta en timme, får rensa skallen och kommer tillbaka redo att prata om det är ngt att prata om ens.
          Jag vill inte ha en reaktion. Jag vill bara komma bort och tänka klart när jag drar.

            Men det tycker jag är en annan sak. Att behöva vara själv en stund för att samla tankarna innan man pratar ut om något låter ju bara sunt. Men att storma ut och ”försvinna” en lång stund för att partnern ska sakna en och bli orolig (?) är ju bara barnsligt.

      Alla är helt enkelt inte lika perfekta som du?

      Är nog ingen som påstår att det inte är barnsligt 🙂 tkr det är rätt skönt att vara i en relation där man inte behöver vara helt rationell och mogen i alla stunder

        När jag var kanske runt 7-8 år så rymde jag och min kompis eftersom vi var oerhört kränkta över att jag inte fick sova hos henne. Vi var någon km hemifrån men tröttnade hyfsat fort + blev myggbitna, så vi lunkade sedan hem till en pappa som inte ens märkt att vi varit borta. Blev även hysteriskt arg på min bror en gång samtidigt som jag höll i en stor te-mugg. Kände för att slänga muggen på honom men hade samtidigt någon klar inre röst som sa att då skulle ju muggen gå sönder, så givetvis gjorde jag det enda logiska – jag hällde helt sonika ut teet på golvet. Min bror och mamma började gapskratta och jag klampade ännu argare och nu även jättekränkt till köket för att hämta en trasa.

      Vi fattar, ”du är inte som andra quinnor som din man ser ned på”?

        Men oj, vilket tråkigt svar. Vi tycker olika antar jag. Om min man hade störtat hemifrån/ställt till med en scen hade jag undrat vad tusan han håller på med. Tror bara han hade tänkt samma om mig. Vi är ju vuxna och kan prata?

          Vad kul för er

          Håller helt med dej Zoe! Skönt att vara i en relation där båda kan tolka sina egna reaktioner och känslor, samt prata om dem 🙂

    Varje gång man loggade ut från MSN och ICQ och så är det inte ett enda meddelande när man var tillbaka.. Fy faaaan! Very bad.

    På den tiden man inte hela tiden var tillgänglig asså.

      Åååh MSN.. Kommer ihåg att jag loggade in och ut för att nån man gillade skulle se att man var online ??

        Hahahahhahaha! Jag brukade ibland också ändra mitt msn-namn till typ ”känner mig lite ensam..” för att min crush skulle komma springandes på sin vita MSN-hingst. Funkade 0 gånger av 100.

          HAHAHAHA ?? Igenkännkngsfaktorn slår i taket

        Hahaha ja eller blocka, avblocka, blocka, avblocka så att jag skulle blippa upp i hans skärm flera gånger och sen ba ”oj, det måste vara någon bugg” när han undrade vad som hände ?

          Hahahaha samma här! Funkade verkligen aldrig.

      åh jag kommer ihåg att jag ”råkade” skicka till fel person, så den jag hade en crush på fick ett meddelande från mig som egentligen var till någon annan, som jag hade hittat på!

        Ahahahha åh gjorde också detta, flera gånger!

        Den kör jag med fortfarande…
        Mvh 30 åring

          Same ? / 32-åringen

        Hahahahaha classic!!! Detta fick mig att minnas när jag hade en sån OTEROLIG crush på en kille i gymnasiet. Min polare gick i samma klass som honom och en dag ringde hon och ba ”A har skickat godis till dig som jag tagit med”. Jag blev såååååå lycklig, gick på moln i typ 2 dar, sen visade det sig att min störda polare snott en godis ur hans godispåse för att ge till mig? Öhhh..

        Hahah, gjorde också det. Skickade ett sms till en gammal pojkvän jag inte hade lyckats glömma på fem år, låtsades att jag egentligen skulle skriva till mamma. Han svarade att han saknade mig och åtta år senare är vi fortarande tillsammans och han vet fortfarande inte sanningen. Så det KAN löna sig! Keep up bad behaviour!

        Gjorde också det. Tyvärr brukade min crush bara svara ”okej” och inte så mycket mer.

        Jag gör fortfarande så… skäms över mitt beteende och ja är snart 31 hHha

    Trams, red ut saker som vuxna människor!

      Men ibland är alla lite ”ovuxna” av sig ? det är bara mänskligt.

      Jobbigt att vara så jäkla vuxen jämt. Ibland är man bara vara rejält jäkla knölig

        Okej inget ”vara” i sista meningen ?

        /Knölig

    Ugh. ”Hanapee” är verkligen bara pinsam.

      stort tack!

        [Borttagen kommentar]

          Jisses, vem är det som är pinsam egentligen? Chilla med attityden

          lite väl arg ksk

        Extra pinsamt att du 1) läser inlägg om dig själv, 2) går igenom kommentarerna till det inlägget och 3) kommenterar på en milt negativ kommentar.

          Pja men det var din gräslig kommentar som tog bort, och inte Hannahs, såatteh…

          Som om du inte skulle gjort det själv

        hahaha älskar dig hanna!

      Okej

    Visst är detta ett kvinnligt fenomen?

    Om någon kille här vill döda min fördom så är jag öppen för det.

      dom killar jag varit ihop med är mer så ”ovanligt tyst i några dagar” fast man frågar tusentals ggr vad som är fel så säger dom ”inget”. okej:)

      Köra iväg argt (och alldeles för snabbt) i bilen gör min bonuspappa fortfarande med sina snart 70. Men han vill inte reda ut nåt, bara markera sin makt. Sen försvinner ilskan och då har han glömt vad det handlade om typ.
      Men när jag kommer hem efter att ha stuckit vill jag fortfarande reda ut hur jävla dum min pojkvän är. Fastän han har redan gått och lagt sig (killar kan tydligen sova efter ett bråk?). Har hänt att jag har väckt honom då.

      Ett kvinnligt fenomen med att bli barnslig, aggressiv eller hysterisk över småsaker? Har du träffat män?

        Tack för visat intresse, ja jag har träffat män, men ingen som beter sig på det vis som diskussionen rör. Där av min frågeställning

          Läs mansbebisar kontot på instagram så får du exempel på hur män kan bete sig så.

      Inte i min erfarenhet, har träffat otaliga dramatiska killar som stormar ut, ignorerar och hintar och aldrig kan ta en diskussion

      Bara eviga ”men jag vill ju att du ska VILJA ditt och datt” och ”du borde fatta osv”

      I min värld är det minst lika mycket dramatiska män alltså

      Män är väl jordens mest dramatiska varelser? Ett ex till mig åkte hem och sov hos sin mamma för att jag var på dåligt humör en gång efter jobbet (”vi måste prata” dvs jag fick sitta och förklara mig för hur jag kunde utsätta honom för att vara sur), en annan gång sprang han ut och vägrade svara i telefonen på hela kvällen för att jag blev ledsen när han skojade om ett komplex (jag fick be om ursäkt)

      Kvinnligt fenomen? ? Bland de mest dramatiska (över småsaker) har varit män. Som stormat iväg när de inte fått sin vilja igenom. Har två ex som båda betedde sig som småbarn när de inte fick som de ville.

      Ena exet (25 år) ville att jag skulle köpa mat på en matkedja till honom och jag hade ont om pengar så jag sa nej. Vi hade ett distans förhållande, så det kunde ta lång tid innan vi skulle ses igen och när jag skulle åka från malmö så satte han sig och surade på golvet inne på tåg centralen framför matkedjan och vägrade prata med mig.

      Min kille när jag var 15 sprang ut i skogen utan skor för att jag gjort honom svartsjuk. Följde inte efter och han kom tillbaka efter 3 min typ

      Jag bad min dåvarande sambo bära in alla matlådor han hamstrade i sin bil. Han hade inte lust. Jag förklarade att jag tänkt diska och tänkte att jag kunde diska lådorna också. Helt chill och utan aggression, bara liksom för att vara schyst. Han stormar (!?) ut och kommer tillbaka, slänger (!) in matlådorna och vrålar något om att jag var så jävla jobbig.

      Eller en annan partner som åkt iväg för att han blev sur över något som jag inte uppfattat, kommer hem och fattar inte varför jag inte ber om ursäkt för något jag inte ens uppfattat hade hänt.

      Män, båda två.

      Lol mitt ex (kille) stormade ut titt som tätt. En gång fick han ett utbrott på öppen gata för att jag inte hade berömt hans nya t-shirt tillräckligt mycket, en annan gång kastade han sin väska på marken och SPRANG iväg när vi tyckte olika i en politisk fråga. Jag stod kvar och tittade lite förbryllat efter honom. Han var 30 +.

      min man tar bort sin facebook eller instagram varje gång han blir sur. han straffar alltså sig själv / alla han känner efter konflikter. sen tar han tillbaka kontot efter några timmar. rimligt.

    Älskar Hanna! Bäst på internet

    Skulle bevis för ett ex efter ett bråk tidigare under dagen att jag inte alls var beroende av hans skjuts hem från en fest och att jag minsann klara mig lika bra utan hans hjälp. Slutade med att jag gick lite småfull hem ca 2 mil från grannbyn (bodde i norra Sverige), fick ordentliga skavsår och blev så mygg/ knottbiten. Han sov som en stock när jag kom hem och jag har helt sönderäten och svullen i ansiktet av alla betten ?

      next level

      Fy fasiken, det är ju psykisk misshandel ? Hoppas du repat dig!

        Ååå det där kom ju helt fel ? Skulle vara till Anonym 13.54 nedanför!!

    Ett ex använde ofta sådan emotionell utpressning. Sa att han funderade på att hoppa framför tåget, stängde av sin telefon och svarade inte på flera dagar. Förstod inte senare varför jag var helt förstörd.
    Gjorde något dumt och taskigt så att jag blev ledsen, men var sedan så otroligt dramatisk och guilt trippande att det på något sätt blev mitt fel och han straffade mig genom att inte vara kontaktbar i en vecka.

      Oj, men detta är ju verkligen nåt helt annat och inte sunt någonstans. Tur att det är ett ex.

    Jaha

    Jag och mannen var med min pappa och hans fru på Teneriffa för 2 år sedan. Vi hade en 2-åring och en 6 månaders och jag var skitvarm, hormonstinn och överkänslig.
    Mannen hade varit i och tränat och jag var hungrig och varm och restaurangen vi gick till ( kändes som hundra år med två gnälliga barn) hade stängt ner totalt så fick leta upp en ny. Sambon tyckte absoluuut att vi skulle äta där, därav den onödigt långa promenaden.

    Där tog tålamodet lsut.
    Fanns inget gott på det nya stället tyckte jag. Bara massa falafel, chilipommes och hamburgare och torr sallad. Älskar hamburgare i vanliga fall men då var jag så trött. Och det var en fotbollsbar med enbart ägarens vänner där.

    Så när jag ska beställa säger sambon att han redan beställt åt mig, vilket gjorde mig svinirriterad.
    Sen hade han beställt Falafel vilket jag inte gillar men så får vi in maten.
    ”Ta du falafel , så tar jag en sallad”. Sa jag.
    ”Nä, det är ju till dig, jag ska fasta tills i kväll” sa sambon.
    ”Vad fan, varför beställde du Falafel ( som de dessutom friterat för länge) när du vet att jag int e gillar det?” Och så undrade jag vad han hade tänkt att sonen 2 år skulle äta?

    Jo, chilipommes tyckte han.
    Jag sa att det är för starkt varpå han tar 1 och äter och säger att den inte alls är stark och att jag är bortskämd och otacksam.

    Jag gick i taket! Vem fan är han att beställa åt mig???! ( Jag var på toa när han beställde) samt inte beställa ngt vettigt till lillen??
    Tänkte att ett glas fanta kan ju svälja ner irritationen, då hade han beställt in isvatten till mig då det är bra ”När man ammar”

    Då brann topplocket på mig!
    Jag körde in en pommes på 2-åringen som tjöt som en gris då det var skitstarkt!!
    ” Det var ju inte starkt sa du!!” sa jag. Bara för att visa att jag hade rätt. Han gör nämligen ofta så, säger att det inte är starkt, och så går det inte att äta.

    Gud sådana ovänner vi blev.
    Och stackars liten, han som inte hade gjort ngt! Skämdes som fasen, efter att jag gjort så men tänkte inte alls till i stundens hetta. Och självklart fick han vatten och ”riktig mat” sedan, och slutade skrika ganska fort som tur var. Dåligt mammaskap på den.
    Men jag tyckte han var dålig pappa just då som beställde in chilipommes med lååång väntetid till vrålhungrigt barn, som han borde fattat att han ändå inte skulle kunnat äta.
    Och Falafeltallriken gick inte, på riktigt, att äta då de var brända.

    Mina föräldrar undrade vad fan vi höll på med.

    Var tysta hela vägen till hotellet.
    Men sen på kvällen bråkade vi jättemycket om detta.
    och jag stormade ut mitt i natten ( gömde mig utanför dörren i hotellkorridoren bakom en palm) och hoppades att han skulle bli orolig och ångra sig, då han sagt elaka saker. Hörde hur han öppnade dörren och kände mig ganska nöjd.

    Moget…not

    Nej, gör inte så fortfarande ngn av oss.
    Som max sätter jag mig i bilen och andas ut om vi blir arga. 🙂 På parkeringen..heheh

      tycker din reaktion var helt rimlig faktiskt. om någon beställde vatten till mig pga ”bra när man ammar” (WTF) hade jag BRUNNIT AV

    Älskar Hanapee!

    Älskar också Hanapee. Särskilt efter den där gången då hon på sin insta hängde ut en kvinna för att hon lämnat negativa recensioner på itunes, så att hon var tvungen att stänga ned sina sociala medier. Hanapee är sån himla skön mobbare! ❤️

      Haha, vet inte hur många gånger hon skrytit i podden och sociala medier om att hon minsann har varit mobbaren, populärast i klassen osv?! Så märklig grej att hålla fast vid

        En bedrift att vara stolt över ?

        Populär har hon sagt att hon var, inte mobbare. Ganska stor skillnad

      Fast har hon sagt att hon varit mobbare verkligen? Vet att hon sagt att hon var populär, men det är ju inget fel med det. Det där med kvinnan låter oskönt dock, iaf om hon inte maskerat namnet. Men gillar Hanapee överlag ?

    Känner mig ju nästan som en kändis nu när min kommentar får vara med både på Hannas story och nu din blogg ?

    Skiljer sig inte från andra gravida influencers. Lika tråkiga sociala medier.

    Var skitförbannad på mitt ex så jag skällde ut honom på en bar framför hans kompisar (det var alltså verkligen befogat trots att jag skäms för att jag inte kunde hålla mig tills vi var själva ?!!). Jag typ rusar ut från baren och efter 10 meter inser jag att jag glömt mina grejer på bordet ?. Får gå tillbaka och köra samma exit en gång till ?.

    Det där såg ju rätt och slätt ut exakt som en person i en podd berättade i förra veckan. Helena Bergström i podden HEJ. Tar fram min största skämskudde. Fattar hon inte hur mycket hon gör bort sig?

    Live update

    Stormade ut ikväll pga storbråk. Tog bussen till stan för att ta in på hotell för att sova borta. Tar fem steg ut ifrån bussen och stupar. Antingen har jag stukat foten, fått en spricka eller fuckat ledband.

    Högläge och linda foten inatt då. Fyfan så misslyckat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.